5. kolo
19.10.2020 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

West Brom ani Burnley neskórovaly a nadále čekají na výhru

Souboj dvou týmů, které v dosavadním průběhu ještě nedokázaly zvítězit, byl k vidění v pondělí na hřišti West Bromwiche. V zápase mezi domácím týmem a Burnley ale nepadl ani jeden gól a body se tak rozdělily.

Na šance to však nebylo vůbec chudé utkání. Už ve čtvrté minutě se za vápnem dostal k míči Krovinović, jehož přízemní střela proletěla kousek vedle tyče. Na druhé straně poprvé zahrozil Barnes v šestadvacáté minutě. Na malém vápně se dostal k balónu a z druhého doteku vypálil. Razance slušná, avšak jen do míst, kde stál gólman, který tak míč vyrazil.

Před pauzou se do vedení mohli dostat domácí. Hlavou usměrnil míč do brány po Dianganově centru Grant, jenže se v době přihrávky nacházel v těsném ofsajdu. Po přestávce nebyl daleko od skórování Ivanović, k němuž se po Popeově zásahu odrazil míč do těsné blízkosti brány. Srbský obránce ale napálil jen v cestě stojícího protihráče.

Během deseti minut pak měli hned dvě příležitosti hráči Burnley. Nejprve Wood hlavou nastřelil břevno po Westwoodově centru, následně stejnou částí těla prověřil Johnstonea Barnes. A jelikož v akrobatické pozici nedokázal brankáře překonat ani Pereira, skončilo utkání nerozhodně a oba soci tak jsou na sedmnácté a osmnácté pozici.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, fullmatchesandshows.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele