5. kolo
19.10.2020 21:00 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
Elland Road, Leeds

Reportáž

Jiménezův gól vynesl Wolves vítězství v Leedsu

Jediný gól rozhodl poslední utkání pátého kola anglické Premier League. Postaral se o něj mexický kanonýr Jiménez a jeho Wolverhampton díky němu zvítězil v Leedsu 1:0.

Přitom jako první rozvlnili síť domácí hráči. Po rohovém kopu vracel zpět do ohně odražený míč hlavičkou Harrison, stejnou částí těla jej pak Bamford dopravil za brankovou čáru. Skórující hráč ale stál v ofsajdu a trefa nemohla být uznána. Na další příležitosti se pak dlouhou dobu čekalo, až před přestávkou gólmani skvěle vychytali na jedné straně Rodriga a na druhé Podenceho.

Krátce po začátku druhé půle byli o branku obráni i "Vlci". Podence dostal míč na pravou stranu a po zdařilé individuální akci odcentroval, načež Saïss překonal brankáře. Po zásahu VAR ale pro ofsajd portugalského hráče gól neplatil. Sám Podence vzápětí ostrou ranou levačkou protáhnul Mesliera.

Potřetí v zápase a poprvé regulérně dopravil míč do sítě Raúl Jiménez, a to s notnou dávkou štěstí. Po dlouhém mazlení se s balónem zasekl a konečně se odhodlal vypálit. Pro jeho střelu by si sice Meslier snadno došel, avšak Philips srazil balón do gólmanova protipohybu a ten tak jen sledoval, jak míč padá k jeho tyči.

V závěru ještě mohl srovnat Poveda, jeho pokus byl ale zblokován a Rodrigo z dorážky úspěch rovněž neslavil. Wolves tak zvítězili 1:0 a v tabulce vyšplhali na dočasné šesté místo, Leeds je desátý.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
tlaci

1:0

Reagovat
LeedsUnited

3:1

Reagovat
Jules Glass

čo myslíte boyz ? Oplatí sa dať na Leeds ?

Reagovat
LeedsUnited

O tom žádná!

Reagovat
Jules Glass

nevyšlo

Reagovat
LeedsUnited

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele