Premier League - souhrn 34. kola

12.04.2019, 22:55, aktualizováno 15.04.2019, 22:52
Komentáře a souhrny
Na čele tabulky v neděli nedošlo k žádnému pohybu, Liverpool i Manchester City vyhrály o dvě branky. Tottenham naplnil roli favorita proti Huddersfieldu a posílil své šance na další účast v Lize mistrů, stejně na tom po triumfu nad West Hamem je i Manchester United. Arsenal vyhrál na půdě Watfordu a posunul se na průběžnou čtvrtou příčku před Chelsea...

Watford FC - Arsenal FC 0:1

15.04.2019 21:00

Góly: 10. Pierre-Emerick Aubameyang

Po špičkovém domácím představení proti Neapoli ukázal Arsenal v ligové dohrávce proti Watfordu svou druhou tvář a znovu potvrdil, že venku je londýnský klub jen stínem týmu z Emirates Stadium. Navzdory dalšímu matnému výkonu však Kanonýři tentokráte uspěli a dokonce i venku uhájili vůbec první čisté konto ligové sezony, a to díky bláznivé dvouminutovce v samém úvodu, kdy se zablokováním brankářova odkopu chytře prosadil Aubameyang a vzápětí za zbytečný faul uviděl červenou kartu domácí kapitán Deeney.

Unai Emery se rozhodl šetřit oba vytížené křídelní beky Kolašinace s Maitlandem-Nilesem a místo toho vyrukoval s čtyřčlennou obranou, jejíž součástí byl i mladý Konstantinos Mavropanos, jenž vinou zranění vynechal takřka celou dosavadní sezonu. Bez ohledu na složení sestavy Arsenalu však i tentokráte platilo, že Kanonýři se na stadionech soupeřů trápí a úvodní minuty patřily výhradně domácím.

O to větší šok čekal publikum na Vicarage Road v desáté a jedenácté minutě. Ben Foster zaváhal s rozehrávkou, čehož využil sprintující Pierre-Emerick Aubameyang, který nejenže dokázal odkop brankáře Watfordu zablokovat, ale dokonce jej nasměroval do sítě. Než se opaření domácí příznivci stihli vzpamatovat, takřka okamžitě po restartu hry si Troy Deeney neodpustil při napadání Lucase Torreiry šťouchanec rukou do soupeřova obličeje, za což po krátké konzultaci rozhodčích obdržel červenou kartu.

Katastrofální dvouminutovka však domácí nezlomila, ba naopak. S masivní podporou rozohňěných diváků byl Watford ve zbytku první půle s přehledem lepším týmem na hřišti a opakovaně sahal po vyrovnání. Zatímco Ben Foster mohl nerušeně zpytovat svědomí, Bernd Leno byl přinucen hned ke dvěma špičkovým zákrokům proti tvrdé ráně Cathcarta a přímému kopu Capoueho. Do kabin se tak odcházelo za těsného vedení Arsenalu, ovšem to bylo pro hosty z dosavadního průběhu zápasu jediným pozitivem.

Bezprostředně po změně stran na trávník vyběhl Mesut Özil, jehož nedlouho nato doplnil i Matteo Guendouzi, ovšem ani změny sestavy či rozestavení výrazné zlepšení nepřinášely. Kanonýrům se sice dočasně podařilo protivníka zatlačit a Henrik Mchitarjan měl díky dobré práci Iwobiho dokonce velkou šanci na klíčové pojištění náskoku, jenže tváří v tvář Fosterovi neuspěl a Watford začal znovu vystrkovat růžky. Několik slibných brejků domácích skončilo na nepovedené finální přihrávce či špatném zpracování, což levý bek Masina "vyřešil" takřka dokonalou pumelicí zdálky, která k úlevě plachtícího Lena skončila přesně na spojnici břevna a tyče.

O uklidnění nervózního Arsenalu se mohl postarat Aubameyang, jehož dvakrát hledaly střílené pasy na přední tyči, jenže v prvním případě gabonský forvard na míč těsně nedosáhl a podruhé z ještě lepší pozice ve skluzu branku hrubě netrefil. Utkání tak směřovalo do napínavé koncovky a deset minut před koncem bylo před Lenem opět pořádně rušno. Andre Gray dokonce německého brankáře dokázal obejít, ovšem jeho ránu do odkryté branky stihl zablokovat střídající Maitland-Niles.

Závěrečné minuty už ale hosté přece jen zvládli lépe a mohou tak s pořádnou úlevou slavit velecenné vítězství 1:0 stejně jako své vůbec první čisté konto ligové sezony na půdě soupeře. Kanonýři díky tomu poskočili zpět na čtvrté místo o skóre před Chelsea a jeden bod za třetím Tottenhamem. Watford zůstává desátý, ovšem se ztrátou jediného bodu na sedmý Leicester.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Chelsea FC 2:0

14.04.2019 17:30

Góly: 51. Sadio Mané, 53. Mohamed Salah

Takhle by to nějak mělo vypadat, když se potkají dva prvotřídní kluby. Vysoký presink, kvalitní brejky, dobrá technika a krásné individuální akce. Edena Hazarda dnes předčil Mohamed Salah; zatímco belgická superstar ve dvou gólových šancích selhala, Salah měl prsty v obou brankách Liverpoolu a udržel svůj mančaft v boji o titul.

Už od úvodu se bylo na co dívat, výbornou atmosféru na Anfield Road umocnilo i vysoké tempo, které živili především domácí. Největší šanci první půle měl už v páté minutě Salah, ale na zadní tyči po Saného centru pálil jen do Kepy. Chelsea hrozila především z protiútoků, hezky se koukalo na spolupráci Hazarda s Willianem, kteří operovali na hrotu místo ryzí devítky.

Solidní první poločas ze strany Chelsea ale vyšel vniveč, protože Liverpool během osmi minut druhého dějství rozhodli zápas. Jmenovitě Mohamed Salah. Ten si nejdřív narazil s Firminem, ve vápně fyzicky odpravil Emersona a Henderson mohl servírovat míč na hlavu volného Maného. Druhý gól obstaral egyptský faraon sám fenomenální pumelicí levačkou zpoza vápna, která nádherně zaplula pod břevno.

Chelsea tahle hrozivá pasáž paradoxně nakopla a do deseti minut mohlo být klidně vyrovnáno. To by ale skvěle hrající Eden Hazard musel být v zakončení nemilosrdný. Emersonův parádní míč za obranu si sice skvěle zpracoval, jenže trefil jen tyčku. O minutu později opět unikl ofenzivní pasti a našel si perfektní centr od Williana - střela mu ale nesedla a Alisson dokázal zakročit.

Parádní pasáž Chelsea pokračovala i nadále, avšak bez úspěchu. Azpilicueta pronikl do vápna, jenže nepřesně přihrál. Po chvíli se ve vápně zjevil střídající Higuaín, který pro změnu ztroskotal na Van Dijkovi. Kloppovi na lajně div nepraskla cévka, v dalším průběhu se už ale mohl uklidnit. Liverpool se chopil otěží zápasu a už je do konce nepustil.

Činit se naopak musel Kepa, protože Chelsea vypadla z tempa a dobrých dvacet minut se zase jenom bránila. Liverpool mohl udeřit Salahem, nebezpečně se dral do vápna Alexander-Arnold a nakonec se z otočky pokoušel zakončit Firmino. Ve všech případech ale dobře zakročil gólman Kepa.

Deset minut před koncem jsme se dočkali i potřebného podklouznutí. Diváky potěšil Andy Robertson, ale míč se po jeho chybě dostal k Higuaínovi, před nímž stál připravený obranný šik. Odkaz Demby Ba zůstal nenaplněný a skóre už se do konce utkání nezměnilo. Liverpool se dál pere o titul takřka bok po boku s Man City, zatímco Chelsea opět v boji o top čtyřku ztratila.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Manchester City 1:3

14.04.2019 15:05

Góly: 81. Luka Milivojević - 15. Raheem Sterling, 63. Raheem Sterling, 90. Gabriel Jesus

Boj o titul v anglické Premier League zůstává i nadále na ostří nože. Obhájce trofeje Manchester City potvrdil proti Crystal Palace roli favorita, zvítězil 3:1 a drží tak krok s Liverpoolem, který sice před Citizens vede o dva body, ovšem svěřenci Pepa Guardioly mají jedno utkání k dobru. Mužem zápasu se v Selhurst Parku stal Raheem Sterling jakožto autor dvou branek, jemuž zdatně sekundoval Kevin de Bruyne, jenž pro změnu u dvou gólů asistoval.

Hosté vykročili za vítězstvím již v samém úvodu, když se poprvé prosadil Sterling, a anglický reprezentant poté pojistil náskok svého týmu po hodině hry. O klidné dohrání zápasu manchesterské hráče připravil Luka Milivojević trefou z přímého kopu, ovšem Citizens si závěrečné minuty přece jen pohlídali a zásahem střídajícího Gabriela Jesúse stvrdili již svůj devátý ligový triumf v řadě. Domácí tak nedokázali navázat na šokující úspěch z předešlého vzájemného zápasu na Etihad Stadium, kde zvítězili 3:2, a zůstávají třináctí s jedenáctibodovým odstupem od sestupového pásma.

Manchester po nezdaru v Lize mistrů v prvním čtvrtfinálovém duelu s Tottenhamem nehodlal cokoli ponechat náhodě a do svého soupeře se pustil od prvních minut. Už v desáté minutě měl průlom skóre na kopačce Sterling, ale z bezprostřední blízkosti trestuhodně minul odkrytou bránu. Anglická hvězda však své zaváhání napravila pouhých pět minut nato, když Sterlinga vybídl k samostatnému úniku Kevin de Bruyne a tentokráte již míč skončil skutečně v síti.

Ani s vedením na své straně hosté nepřestávali v herní dominanci a Palace se jen s obtížemi dostávalo na útočnou polovinu, natožpak aby se dočkalo vyrovnání. Jelikož se ale pokusy Aguera, Saného i De Bruyneho na sklonku první půle nesetkaly především díky pozornému brankáři Guaitovi s úspěchem, odcházelo se do kabin za stavu 1:0.

Také po změně stran ze strany favorita nedocházelo k podcěnění situace a v 63. minutě pojistil tříbodový zisk aktivní Sterling, jenž po Saného střílené pobídce opět s ranou zblízka nezaváhal. Devět minut před koncem se však domácí přece jen dočkali zdramatizování zápasu, když Luka Milivojević skrytou přízemní ranou z přímého kopu nachytal brankáře Edersona a snížil zpět na rozdíl jediného gólu. To ovšem bylo ze strany Eagles vše a na opačné straně naopak v poslední minutě udeřil z brejku střídající Jesús.

Více informací k zápasu

Manchester United - West Ham United 2:1

13.04.2019 18:30

Góly: 19. Paul Pogba (pen.), 80. Paul Pogba (pen.) - 49. Felipe Anderson

Horko těžko, ale důležité tři body Man Utd nakonec proti West Hamu ukopali. Veškerou parádu obstaral Paul Pogba, který se v tabulce střelců posunul s třinácti góly už do top 10. Svěřenci Oleho Gunnara Solskjaera díky jeho dvěma proměněným penaltám vyhráli 2:1 a přiblížili se čtvrté Chelsea na rozdíl dvou bodů. A teď je míček na straně ostatních....

Bitva o top four nabírá pořádné obrátky. Tottenham se s přesunem na nový stadion probral a vzhledem k losu by měl svou pozici udržet. Naopak Manchester United aktuálně tahá za nejkratší konec a jakákoli ztráta z dnešního duelu by dost možná v konečném účtování znamenala pořádný průšvih.

Domácím zatrhnulo už v desáté minutě, kdy síť rozvlnil Felipe Anderson. Brazilský záložník se ale v momentě Chicharitovy hlavičky nacházel v postavení mimo hru. O chvíli později stáli rozhodčí zase na straně Manchesteru United, tentokrát však možná chybně. Snodgrass se na hranici šestnáctky dostal do souboje s Matou, který z něj odpadl jako zralá hruška.

Pískala se každopádně penalta, kterou Paul Pogba bezpečnou ranou doprostřed brány proměnil. Ba co víc, nepotřeboval k tomu ani svůj typický pomalý rozběh... Na Old Trafford svítilo sluníčko, atmosféra taky nebyla špatná, jen v té finální fázi to drhlo. Na pořádné šance si fanoušci obou celků museli počkat zase až do druhého poločasu.

A začalo se pěkně zhurta. K nevoli diváků v rudém se čtyři minuty po pauze prosadil Felipe Anderson a stav byl zase vyrovnaný. Svůj podíl na tom měl i David De Gea, jehož mizerný výhoz nakonec resultoval v parádní Lanziniho centr a poměrně snadné Brazilcovo zakončení.

Ve zbytku zápasu se o vstřelení vítězné branky snažili hlavně domácí. Rashforda ale vychytal Fabianski, mladíkova hlavička o pár minut později pro změnu mířila nad. Čtvrt hodiny před koncem měl však rozhodnutí na hlavě Antonio, jenže De Gea tentokrát zazářil. A tak vzápětí obranou protekl Martial, Fredericks ho ve vápně zezadu jasně sestřelil... no a Paul Pogba už jen dělal svou práci.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - AFC Bournemouth 0:5

13.04.2019 16:00

Góly: 33. Dan Gosling, 55. Ryan Fraser, 74. David Brooks, 81. Callum Wilson, 90+2. Junior Stanislas

Hodně nepovedenou sobotu za sebou mají fotbalisté v Brightonu. Ti se chtěli vítězství vzdálit sestupovým příčkám a vyšvihnout do středu tabulky, místo toho však selhali a nechali Bournemouth vstřelit pět branek. Postupně se prosadili Gosling, Fraser, Brooks, Wilson i Stanislas.

Začátek utkání a celý první poločas byl ještě z hlediska Seagulls docela klidný. První inkasovaná branka přišla až ve třiatřicáté minutě, defenziva domácích by se za ni však měla pořádně stydět. Po parádní kombinaci tria King, Wilson a Gosling se k míči dostal poslední jmenovaný a z blízkosti překonal brankáře Ryana. Pro anglického záložníka se jednalo o premiérovou trefu v této sezóně.

Druhý gól padl až po přestávce a stejně jako na ten první, i na tento asistoval Wilson. Wilson přihrál za hranici vápna Ryanu Fraserovi, jenž si míč jedním dotykem posunul a fantastickou střelou z dvaceti metrů poslal míč přímo do šibenice.

Definitivní zlom přišel okolo sedmdesáté minuty. Nejprve Knockaert nesmyslně sestřelil Smithe a po červené kartě se pakoval do sprch. Chvíli na to převzal David Brooks míč na pravé straně hřiště, narazil si s Fraserem a tváří v tvář brankáři Ryanovi uklidil míč do sítě.

Fraser byl ve svém živlu a potvrdil to zanedlouho druhou asistencí. Skotský záložník nacentroval míč na Calluma Wilsona. Ten se otočil kolem obránce a ranou na zadní tyč rozvlnil síť. Pro kanonýra Cherries se jednalo už o dvanáctou branku v této sezóně, což jej posílá mezi deset nejproduktivnějších hráčů v Premier League.

V samotném závěru utkání Ryan vychytal z dobré pozice zakončujícího Solankeho, na Stanislasovu střelu už byl ale krátký. Duffy sice zdánlivě zastavil rozvíjející se protiútok, avšak míč se dostal jen k Brooksovi. Ten posunul míč doleva právě na Juniora Stanislase, který uzavřel gólový účet tohoto jednostranného zápasu.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Everton FC 2:0

13.04.2019 16:00

Góly: 46. Tom Cairney, 69. Ryan Babel

Everton bojuje o sedmé místo, které dost možná bude znamenat účast v evropských pohárech, nyní však na cestě za tímto cílem utrpěl nečekanou porážku. Na půdě sestupujícího Fulhamu se mu vůbec nedařilo a kvůli brankám Cairneyho a Babela prohrál 2:0.

Už první poločas naznačoval, že Toffees čeká při sobotním odpoledni náročná úloha. Po dvaceti minutách hry si totiž na rohový kop naskočil Mitrović, načež měl Pickford plné rukavice práce, aby hlavičku zneškodnil. Tentýž hráč se dostal do obrovské příležitosti chvíli před odchodem do kabin. Přijal míč na boční hranici vápna, posunul si jej lehce na střed a povedenou střelou orazítkoval břevno.

Co se Cottagers nepovedlo v poločase prvním, zvládli v tom druhém. Ihned po návratu ze šaten převzal Babel míč na levém křídle, v plné rychlosti si to s ním namířil do vápna. Následně poslal míč na hranici šestnáctky Tomu Cairneymu, jenž ranou z první na bližší tyč překonal Pickforda a připsal si svou premiérovou branku v tomto ročníku Premier League.

Everton měl šanci na srovnání po hodině hry, když Calvert-Lewin technickým pokusem z levé strany hřiště zkusil ohrozit Ricovu bránu. To se mu povedlo, ale ne tolik, jak by si představoval, míč totiž lízl tyč. A tak se dostalo odměny za povedenou asistenci na druhé straně Ryanu Babelovi. Ten na půlce dostal přihrávku do běhu od Mitroviće, míč si předkopl, tváří v tvář Pickfordovi jej přehodil a rozvlnil síť.

První vítězství Fulhamu od konce ledna a první body po devíti neúspěšných zápasech znamenají, že si víceméně pojistil předposlední příčku před Huddersfieldem. Toffees na sedmé místo ztrácejí jediný bod, avšak Watford se stejným ziskem má ještě dvě utkání k dobru.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Wolverhampton Wanderers 3:1

13.04.2019 16:00

Góly: 2. Nathan Redmond, 30. Nathan Redmond, 71. Shane Long - 28. Willy Boly

Léčba Ralphem Hasenhüttlem funguje se vším všudy. Southampton si proti nováčkovi z Wolverhamptonu připsal po výsledku 3:1 již třetí výhru z posledních čtyř kol a dokázal se tak v závěru sezony odpoutat od sestupového pásma na vzdálenost luxusních osmi bodů. Hosté naopak jen navázali na bolestné zklamání ze semifinále FA Cupu a komplikují si situaci v boji o sedmou příčku.

Hrdinou sobotního odpoledne na stadionu St. Mary’s byl domácí Nathan Redmond jakožto autor dvou branek, jehož devatenáct minut před koncem doplnil pojišťovací trefou Shane Long. Pro irského útočníka se jedná o nebývalé střelecké zmrtvýchvstání, neboť se prosadil ve dvou po sobě jdoucích ligových zápasech, a to poprvé od května 2016.

Saints do zápasu naskočili po hlavě a za svou aktivitu se dočkali průlomu skóre hned ve druhé minutě. Josh Sims ve svém vůbec prvním ligovém startu v této sezoně využil prostoru na pravé straně a předložil ideální pas na Nathana Redmonda, jenž v zakončení nezaváhal. Wolverhampton se pokoušel o okamžitou odpověď prostřednictvím Dendonckera s Jiménezem, ovšem v prvním případě šlo o pokus mimo a s přízemní ranou mexického forvarda si brankář Gunn dokázal poradit.

Krátce před uplynutím půlhodiny hry se Wolves srovnání skutečně dočkali, jenže jejich radost měla jepičí život. Na zásah Wilfrieda Bolyho z rohového kopu totiž dokázali domácí bezprostředně odpovědět necelé dvě minuty nato. O jemný oblouček přes padajícího Ruie Patrícia se postaral muž zápasu Redmond, jemuž opět připravil palebnou pozici aktivní Sims, který vzápětí sám mohl přidat další gól ještě do přestávky - v obou případech však ze slibných pozic minul.

Po změně stran se sice hosté zlepšili a útočníci Jota s Jiménezem měli na kopačkách šance na vyrovnání, jenže shodně netrefili prostor mezi třemi tyčemi a místo stavu 2:2 záhy platilo dvoubrankové vedení Southamptonu. Ve zmatku po rohovém kopu se prosadil střídající Shane Long především díky výtečné práci Mayi Yoshidy a japonský stoper mohl vzápětí přidat do branky Wolves ještě jednu branku, ovšem tentokráte jej zblízka vychytal Patrício. Přesto Saints slaví klíčovou výhru 3:1, díky níž mají setrvání v nejvyšší anglické soutěži na dosah. Wolves naopak zůstávají osmí.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Cardiff City 2:0

13.04.2019 16:00

Góly: 31. Chris Wood, 90+2. Chris Wood

Tenhle zápas byl pro Cardiff naprosto stěžejní. A jak důležitý byl, tak moc bolí, že si z něj neodváží ani bod. Velšanům utekl první poločas, ve kterém se mohli domácí ujmout několikanásobného vedení. Nakonec stačil jeden gól Chrise Wooda, jenž v závěru zaskóroval znovu. Neil Warnock byl opět velmi rozrušený, naopak Burnley je po vítězství 2:0 prakticky zachráněno.

Vymalováno mohlo být hned v úvodu, když do vápna Cardiffu přilétl z levé strany vysoký míč a jakýmsi způsobem se odrazil k volnému Chrisu Woodovi. Ten ovšem tentokrát neprokázal instinkt zabijáka a hlavou poslal míč jen do tyčky. První střelu na branku vyprodukovali domácí, jmenovitě Josh Murphy, asi nejaktivnější ofenzivní hráč úvodního dějství. Jeho rána ale nebyla prudká a Heaton ji s klidem kryl. Podobně dopadl pokus Ashleyho Barnese, na němž si pro změnu smlsnul Etheridge.

Hodně starostí měl filipínský gólman s Westwoodem, který se během deseti minut dostal dvakrát do samostatného úniku. V obou případech ale souboj vyhrál Etheridge. Překonal ho až Chris Wood, který se trestuhodně osamocený pohyboval ve vápně po rohu McNeila. Jako vynikající hlavičkář neměl problém merunu uklidit do brány.

Krátce po změně stran si celý Cardiff, tak jako před dvěma týdny, zase stěžoval na rozhodčí. Ben Mee totiž během jediné minuty zahrál dvakrát ve vápně rukou, ale Mike Dean nakonec po dlouhém rozmýšlení penaltu neodpískal. V prvním případě si totiž Mee srazil míč na ruku sám, poté byl obránce příliš blízko střelce, než aby s její polohou cokoli mohl udělat.

Burnley bylo po situaci nervózní, a to byla pro Cardiff možnost udeřit. Jenže Arter po nahrávce Hoiletta svou střelou "jen" olízl břevno a po nějakých deseti minutách spálil obří šanci sám Junior Hoilett. Míč mu na penaltu přihrál Zohore a kanadský reprezentant byl na puntíku úplně sám. Míč ale napálil daleko na tribunu.

A jak plynul čas, Cardiff se ze hry vytrácel. V posledních dvaceti minutách už to Velšané prakticky vzdali a zápas se dohrával. V nastaveném čase se pak hvězda utkání Dwight McNeil protáhl kolem dvou obránců, utekl jim k vápnu a pak s nešťastnou pomocí Mangy naservíroval míč před prázdnou branku Woodovi. 2:0, hotovo, šmitec.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Huddersfield Town 4:0

13.04.2019 13:30

Góly: 24. Victor Wanyama, 27. Lucas Moura, 87. Lucas Moura, 90+3. Lucas Moura

Nový stadion Tottenhamu Hotspur zná svého prvního autora hattricku. Stal se jím Lucas Moura, jenž byl hlavním aktérem dominantní výhry Spurs nad Huddersfieldem v poměru 4:0, díky čemuž londýnský celek přinejmenším na jeden den poskočil zpět na třetí místo v tabulce.

Při zraněních Harryho Kanea, Deleho Alliho a zaslouženého odpočinku na lavičce náhradníků pro Heung-Mina Sona nabídl Mauricio Pochettino šanci ukázat se i těm, kteří obvykle v základní sestavě nefigurují. Právě Moura se zaskvěl nejvíce, ovšem jedním gólem přispěl k výhře také Victor Wanyama a ani forvard Fernando Llorente se na trávníku neztratil. Spurs si tak po dlouhé době vychutnali pohodové vítězství, byť šlo o střetnutí se suverénně nejhorším celkem této sezony Premier League.

Úvodní tlak Tottenhamu sice okamžitý průlom skóre nepřinesl, ovšem po dvaceti minutách přišly dva slepené góly a jakékoli náznaky nervozity domácích v publiku či na hřišti byly rázem pryč. Llorente udržel na uzdě dva obránce soupeře a posunul míč Wanyamovi, jenž šikovně obešel brankáře Hamera a skóroval svůj vůbec první gól sezony. Ani ne tři minuty nato pak výpad Moussy Sissoka rozložil huddersfieldskou obranu a Lucas Moura si s následnou pobídkou poradil suverénním způsobem.

Opakovaně se na listinu střelců pokoušel dostat i aktivní Llorente, jenže v největších příležitostech buď těsně minul, anebo orazítkoval břevno, jak se stalo krátce po změně stran. Hosté poprvé vážněji zahrozili v 65. minutě, kdy se do samostatného úniku vyřítil Karlan Grant, ale na Huga Llorise si nepřišel.

Když už se zdálo, že Huddersfield přece jen dokáže utkání zdramatizovat zásahem Bacuny, Lloris opět vytáhl špičkový zákrok a dokázal vytěsnit povedený přímý kop do brankové konstrukce. Místo toho tak v samém závěru akorát Spurs svůj náskok navýšili, což se v konečném zúčtování ligové tabulky může hodit dvojnásob. V rychlém sledu za sebou se dvakrát prosadil Moura, jemuž připravili palebnou pozici Eriksen se střídajícím Sonem, a brazilský forvard tak ve velkém stylu skóroval hattrick a stanovil konečné skóre 4:0.

Více informací k zápasu

Leicester City - Newcastle United 0:1

12.04.2019 21:00

Góly: 32. Ayoze Pérez

Jestliže příznivci Newcastlu stále nervózně pokukovali do tabulky na vzdálenost od sestupových příček, nyní si již mohou skutečně vydechnout. Magpies totiž zlomili sérii tří zápasů bez vítězství poněkud překvapivě na půdě rozjetého Leicesteru a přibrzdili Brendanu Rodgersovi skvělý vstup do angažmá. O jediný gól zápasu se po půlhodině hry postaral Ayoze Pérez.

Momentální odstup Newcastlu od osmnáctého místa činí rovných deset bodů, což Strakám ještě nedodává definitivní jistotu setrvání v Premier League, ovšem jejich možný pád se již nachází v ryze teoretické rovině. To Leicester po čtyřech vítězstvích v řadě utrpěl nepříjemnou ztrátu v honbě za sedmým místem, jež může znamenat postup do příštího ročníku Evropské ligy. V případě obzvláště nepříznivých výsledků svých rivalů mohou Foxes po tomto kole dokonce spadnout až na desátou příčku.

Hosté od úvodních minut potvrzovali, že jejich organizovaná defenziva bude pro soupeře pořádný oříšek, avšak navíc k tomu na rozdíl od předešlého venkovního vystoupení na Arsenalu přidali i nefalšovanou útočnou nadstavbu. Ze hry uběhla sotva čtvrthodina, když Salomon Rondón povedeným přímým kopem orazítkoval břevno, a další čtvrthodinku nato se již hráči Magpies dočkali. Matt Ritchie svým typickým ostrým centrem z levé strany našel Ayozeho Péreze, jenž předskočil kapitána Morgana a parádní hlavičkou nedovolil zachránit situaci z pohledu domácích ani Kasperu Schmeichelovi.

Zaskočení hráči Leicesteru se do přestávky takřka na nic nezmohli a ani po změně stran se na tom zprvu nic nezměnilo. Když už se s přibývajícími minutami Foxes povedlo navýšit herní tempo za cenu otevření obrany, nechybělo mnoho a aktivní Pérez skóroval podruhé z rychlého brejku. Až deset minut před koncem mohl nadšení hostí zchladit Jamie Vardy, jemuž předložil slibnou pobídku k vyrovnání Youri Tielemans, avšak anglický forvard nepotvrdil výtečnou střeleckou formu z posledních týdnů a zbrkle sám před Dúbravkou poslal míč příliš vysoko. Nic lepšího si již domácí nevytvořili, a tak důležitou výhru 1:0 slaví svěřenci Rafaela Beníteze.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC34267177:2085
2.Manchester City33272486:2283
3.Tottenham Hotspur332211064:3467
4.Arsenal FC33206766:4066
5.Chelsea FC34206857:3666
6.Manchester United33197763:4464
7.Leicester City341451546:4547
8.Wolverhampton Wanderers331381241:4247
9.Everton FC341371446:4446
10.Watford FC331371347:4846
11.West Ham United341261642:5242
12.AFC Bournemouth341251749:6141
13.Crystal Palace341161740:4639
14.Burnley FC341161742:6039
15.Newcastle United341081632:4338
16.Southampton FC33991539:5436
17.Brighton & Hove Albion32961732:5133
18.Cardiff City33842128:6328
19.Fulham FC34552432:7620
20.Huddersfield Town34352619:6714

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (453)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Základní jedenáctka je momentálně dost silná. Průser je prázdná střídačka. Almiron je neuěřitelnej, snad co nejdřív protrhne střeleckou smůlu. Schaar musí být za ty 3 miliony nákup sezony.

Škoda, že zrovna prohra na St. James' vezme Liverpoolu titul.

Btw. Rondón > Lukaku.

Reagovat
Zaschrona

Díky za pomoc v našem boji.

Budete mít v létě prachy to nějak doplnit kromě vykoupení Rondóna?

Reagovat
Pride

Hlavně ať ten Rondon vyjde. To je super hráč pro Newcastle.

Reagovat
smazaný uživatel

Co bude v létě je jedna velká neznámá. I proto je hrozně důležitý letos udržet PL.

Reagovat
blade115

Tak o tom už je snad rozhodnuto...

Reagovat
Counter

Houby platná pomoc

Reagovat
Zaschrona

Jsem si neměl dělat naděje, určitě za to můžu.

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
Whitemedia

Rondon je bůh

btw. toho brazilského troubu se asi nechystáte koupit co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, podelal nam zacatek sezony a do Vanoc to nicim nenapravil, nevim co se stalo, loni hral taky zle, ale byl produktivni, letos je horsi nez nulovej Atsu, ten aspon brani.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa nam to pusti snad

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Rondon

Reagovat
Counter

Rafa ❤️

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

musi zustat dalsich 50let

Reagovat
Counter

Pořád si nejsem jistý, jestli tam bude vůbec v tom příštím.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mladičký Španěl Benítez

Reagovat
kiwwi

Tucnucky casnik Benitez

Reagovat
smazaný uživatel

On není tucnucky, to ty jsi jen moc hubeny

Reagovat
Nikikrew

Newcastle zachránený

Reagovat
smazaný uživatel

O tom sa veľmi nepochybovalo, že to NUFC dokáže.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne sme skórovali v prvom polčase doma a po dlhom čase na pohodu zápas. Tottenham

Reagovat
vrabejka

Pak že to bez Kanea nepůjde

Reagovat
icemike

Je to hudersfield, těm dal gól I Higuain

Reagovat
Radin

Téměř s béčkem v klidu, soupeř je omyl PL :-)

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ahoj, nabízím k přečtení analýzu Ajaxu. Budu rád za zpětnou vazbu

https://bielsistablog.blogspot.com/2019/04/ajax-amsterdam-analyza-hry.html

Reagovat
Mönchengladbach

Skvělá práce!

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Mastný Chobot

ESR konečne nastúpil za Lipsko, Mavididi dnes debut za Juve.

britské koloniálne impérium sa začína rozmáhať zas

Reagovat
Zaschrona

Allardyce ven

Reagovat
smazaný uživatel

Everton vyhrá nad Arsenalom aby následne rupol s beznádejným Fulhamom.

Reagovat
stas87

Southampton uz nejaky cas nema nikoho v akademii a kupuje predrazenych priemerakov, ze sa placaju druhym alebo tretim rokom tak dole? Ci ten klub mal smolu na trenerov v poslednom case?

Reagovat
fenixLFC

vsetko co predali nedokazali nahradit a mali biednych trenerov. plus uz pred par rokmi im zomrel majitel a odtvedy to slo do hajzlu. ale pod hasenhuttlom pojdu hore si myslim

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hokaido

https://www.bbc.com/sport/football/37954971

Doporučuji přečíst tohle. Jejich koncepce se imho změnila někdy po odchodu Puela. Hughes už pak byl jasný ukazatel toho, že se Soton definitivně stal klasickým anglickým klubem, pro který je důležitá jediná věc - záchrana. Podobně jako třeba WBA, CP atd.

Reagovat
stas87

Preco to nakoniec nepredali cinanom? Je to celkom skoda, pretoze hrali dost dobry futbal a dokazali pritiahnut zaujimave mena. Myslis si aj ty, ze ak by City trenoval anglicky ci povedzme britsky trener, tak ze by hrali len o EL a sem tam sa kvalifiovali do CL?

Reagovat
Bayern +

Akože Manchester City? Preboha, však s tým kádrom by top 4 s prehľadom uhrával aj Allardyce. A pri slabšej sezóne konkurentov by aj bojoval o titul.

Reagovat
icemike

Šéfa skautingu jim vzal Tottenham myslím

Reagovat
Hokaido

Naštěstí je alespoň ten boj o titul kvalitní, protože boj o LM a o sedmé místo, to jsou strašný rvačky kriplů.

Reagovat
Counter

#nejlepšíliganasvětě

Reagovat
matZz
Reagovat
Salfovic

Burnley odehrálo zápas bez střídání, to je slušná rarita.

Reagovat
niflheim

No, dneska to byla neskutečná haluz. West Ham si minimálně bod zasloužil, první poločas tužka, začátek druhého jsme vůbec nepodchytili. Dneska tomu něco v ofenzívě chybělo a snad šlo vidět více než jasně, že Mata tou odpovědí prostě není. Prodloužit mu smlouvu by prostě byla chyba a to je to fakt neskutečný sympaťák. V létě pryč.

Obrana dneska zábavná, Fred konečně začíná v týmu fungovat, po středečním zápase další dobrý výkon, snad půjde nadále nahoru.

Reagovat
nani92

3 body, už len 12

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaka už nedávám. Zápas, co zápas sledovat jak centruje z křídla na Lingarda. Ať se probere a přestane si hrát na Lorda nebo ho prodejme do Realu.

Dalot a Mike super

Reagovat
ManUnited

Moc fotbalový krásy to nenabídlo ale je to za 3 body!! Moc se mi nelíbí ten hate na Jonese, kterej dneska prostě nezahrál špatně, ikdyž je to snadnej terč. Velká slabota vepředu, těžko říct kdo od nás nejlepší docela se mi líbil Fred.

Reagovat
Swarley

jako nevím, jestli toho mají hráči plné brýle, ale tohle byl totální otřes...snad úplně každý souboj vyhráli hráči West Hamu, nulový zápal, profesoři na výletě...speciálně Martial, ten byl dneska tak na vyliskání...kdyby ho ten magor nesestřelil tak tu šanci na milion procent nedá, úplně zoufalý odchozený zápas...

a když už máš takový zápas, kdy ti to nejde a z hovna upleteš bič, tak tě musí podržet obrana...

ale tohle, to je prostě komedie...jeden vedle druhýho úplně k hovnu...máchání rukama, jak si to dirigují a zkušeně mají pod kontrolou a přitom si nedokážou rozebrat ani ležící hovno na zemi, to je něco neskutečnýho...chaos nad chaos...tam stačí úplně s klidem jeden soupeřův hráč rozběhnutý do vápna a ty vemena to nezachytí, nerozeberou, absolutně nula...a může jich tam Ole příště klidně poslat 3 a budou úplně stejně k hovnu, protože tam budou všichni kolem sebe chaoticky mávat a pak se držet za hlavu, že to zase nevyšlo...každý centr, každý náběh, každý trošilinečku pohyblivý hráč a oni jsou v hajzlu...i borec na kriplkáře by je rozhodil a ještě zavěsil gól hlavou...otřesný...

Reagovat
smazaný uživatel

United další výhra. West Ham si však zasloužil minimálně bod. Bohužel pro ně United ukázali velikost, protože to velké týmy v těžkých časech dělají.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukázalo se že VAR je joke a spíš to je pomocník pro velkokluby aby náhodou menší kluby neokradli velkokluby o body chybou rozhodčích... opačně to ale moc fungovat zda se nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Tu první penaltu jsem neviděl. Ta druhá bez debat na červenou. Ze zadu, ve 100% gólovce a bez šance hrát balón. Ale jak říkám, velké týmy to mají takhle, dokáží ten zápas vyhrát, i když se jim nevede. To je odlišuje od těch menších.

Reagovat
DrQQ

Lenže pred tou druhou jedenástkou bol ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Cervena sa uz v takomto pripade nedava, zmenili sa pravidla

Reagovat
madridcan

Teraz cez vikend? Benfica-Frankfurt?

Reagovat
Mastný Chobot

šak len keď hrá MU

Reagovat
kiwwi

Video by bolo?

Reagovat
ManUnited

však na tom zápase VAR nebyl

Reagovat
Whitemedia

Velikost ukázal tak maximálně pomezní na levé polovině hřiště..

Reagovat
smazaný uživatel

Na Azpiho offside nemá nikdo

Reagovat
Busby babes

Naprosto nezaslouzeny, ale na to kaslu. Pozitiva snad jen Fred a Pogbuv normalni rozbeh k penaltam. Ale jinak... Dalot, kdyz prisel tak umel centrovat, ale od te doby asi bere lekce u Younga. Lukaku mizernej, Martial jeste horsi, tam fakt nechapu, ze dohral zapas. Jesse nic moc... Gol po chybe DDG a Roja. DDG si to pak odpracoval a podrzel nas.

Mata strasnej, to tam fakt mel byt Pereira od zacatku. Vzadu chaos jak svine.

WHU smula, neuznal jim regulerni gol, penalty pak podle meho jasny. V lete bude treba poradne posilit. A jsem rad, ze nekteri hraci nechteji podepsat, protoze jinak by neodesli.

Reagovat
C-M@ster

Já jsem na to zvědavej, co ten Pogba... dají nám 60 mega a vnutí Balea, aby nás natáhli?

Z Dalota mam stejnej pocit, centry mival dobry.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

Pogba je neprodejnej.

Reagovat
C-M@ster

Nevím, píše se, že chce do Realu.

Reagovat
Busby babes

jenze na zaklade ceho se to pise. Na narodaku se ho zeptali na Real a Zidane a on jim slusne odpovedel. A ted se uz jen jede jak chce do Realu.

Reagovat
C-M@ster

O Realu už podal několik rozhovorů... nevím, kde vzali, že pokud nepudem do LM, tak odejde... ale klidně bych tomu věřil. Nějakej extra srdcař to není.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba max. ještě rok v United a pak směr Real,, to hvězdy United bohužel dělají, viz Ronaldo a v roce 2021 de Gea

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nevim, jestli to uz sem nekdo daval, ale dneska v rusky lize zas predvedli fake robota a mel na starost vykop. https://twitter.com/ilya_shepelin/status/1117030322754019329?s=21&fbclid=IwAR1Tqa2G-HjVWufI20GPt1a6GUmMN2_7NOxMss4hR-HZMjkp0CpxLjcLqoQ

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mimalu

oni v té ostudě ještě pokračují

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš vždyť je to trapný. Liverpool, City, Spurs a ManU. Všichni věděli jak bude vypadat velká 4 a nejspíš se to i splní. To je taková mantra o nepředvídatelné PL

Reagovat
smazaný uživatel

díky, že si mi otvoril oči.

Reagovat
smazaný uživatel

A potřeboval s tím proroctvím počkat jen do 33. kola.

Reagovat
oli9

Zito a sparta to stačí

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Counter
Reagovat
EXoRcIsT

Skor ty

Reagovat
Counter

Nebuď zaujatý už dopředu :-P

Reagovat
smazaný uživatel

MUFC - sezóna za všetky drobné.

Keby tento zápas hrali pod Mourinho, tak je tu "nablito".

Reagovat
smazaný uživatel

Daj tomu čas a tí pseudofans budú vyhadzovať aj Oleho.

Reagovat
Swarley

Reagovat
iamek

Slušný pokus. Dost fan MU na EF kritizuje, ze Ole dostal smlouvu. Tak pokud ho budou vyhazovat oni, tak si to obháji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super

Reagovat
iamek

Mourinho měl dva a pul roku. Ole tam je par týdnu. A kritika tady je docela velká, tak nevím, co zkousis.

Reagovat
smazaný uživatel

"Jak skúšaš, co skúšaš?" https://www.youtube.com/watch?v=kvBFkxVmTNE

Nič neskúšam, enem som položil hypotetickú otázku.

Reagovat
Busby babes

prijde ti, ze jsem treab nas vykon chvalil?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie. Zhodnotil si to objektívne.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Bayern +

Nakoniec sa to tretie zostupové miesto vykrištalizovalo na dvoch najlepších možných kandidátov.

Reagovat
aragorn

OT: zkoušeli jste někdo registrovat HBO go na měsíc zdarma? Budou tam už titulky na GoT hned v premiéře ve 3 ráno

Reagovat
EXoRcIsT

topserialy.to tam by to malo byt tiez dost rychlo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
sylarko

Tiez sa chystam pozerat o 3 rano. Tak by ma zaujimalo ci uz budu titulky

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
sylarko

Co je smiesne?

Reagovat
REPLIKATOR

Tak jestli nejsi v Americe nebo to nebudeš sledovat v práci na noční tak mi přijde divný kvůli tomu vstávat ve 3 ráno. Čekalo se na to rok, tak ten jeden den snad vydržím a pustím si to přes den.

Reagovat
sylarko

To uz je kazdeho vec. Ja by som si to kludne pustil aj o 3 rano. Len ma zaujima ci budu pritom cz titulky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to HBO cz. Jasne ze tam budou titulky. V Česku asi ještě nejsme na levelu, kdy by si mohlo takové médium dovolit pustit premiéru sve vlajkové lodi ciste v aj.

Reagovat
Godwinson

Kéž by se dle toho řídilo i UPC cz

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Godwinson

Oni český titulky nevedou, řešil jsem to s nimi v průběhu tohohle týdne

Reagovat
smazaný uživatel

Mějte trpělivost, první epizoda závěrečné řady je již opravdu blízko! Technické oddělení intenzivně pracuje na vyřešení všech problémů, abyste mohli co nejdřív sledovat velké finále. Za tuto nepříjemnou situaci se omlouváme. Jakmile bude epizoda k dispozici, vyšleme zprávu.

a btw prvý diel je určite lepšie si stiahnuť. HBO štadartne nezvláda ten nápor a celá ta appka blbne. 7 sériu prvý diel sme pozerali na 15 krát čo neustále vyhodzovalo error a podobné hlášky

Reagovat
Rudnevs

OT: Joey Barton

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Maneeee, Salaaaaah!!!!! A ještě přidat.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď to Liverpoolu pomôže v boji o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zvladne-li LFC zbývající zápasy, letos to musí vyjít.. united, slepice, Brendan, někdo jim stopku vystaví

Reagovat
Remt

No ty bláho kéžby, neříkej mi, že s nima nikdo neurve remízku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
MCFC_8

Len aby nakoniec Liverpool niekde necakane nezakopol...

Reagovat
Kixi Syhimour

Teda to byl bordel. Ale dobrej výkon, Salahovi to konečně vyšlo, Henderson byl naprosto fantastickej, Milner je na poslední minuty s těma zkušenostma taky přínos i uklouznutí jsem v tomhle zápase přežili.

Hazard málem Chelsea sám získal body, neskutečnej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

je to pan hráč.. uz aby byl v Realu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Má slova

Reagovat
janinho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Sám? Do dvou tutovek dostal pěkné přihrávky od spoluhráčů

Reagovat
Kixi Syhimour

Takových přihrávek je za zápas více, spíš jde o ten výběr místa a náběh přesně na čáře

Reagovat
spider_8

Škoda, výkon nebyl zrovna špatný, v prvním poločase jsme Liverpool v podstatě kontrolovali a gól mohl padnout na obou stranách. V druhým jsme nezachytili začátek a bohužel to Emersonovo zaváhání rozhodlo zápas. Dost možná by stačilo zase přečkat ten úvodní nápor a potom by se hrálo líp, ale tenhle Liverpool je opravdu silný. I tak ale reakce po gólech výborná, to jsem čuměl. Stačilo proměnit jednu z těch šancí a bylo by to zase otevřené.

Jinak, jak jsem psal před zápasem, tohle ještě nebyl úplně zápas pro Loftuse s Odoiem. Dneska to chtělo spíš Kovačiče s Pedrem, jakkoliv bych nečekal, že tohle někdy napíšu. Ale zase nebudu na Sarriho nadávat, že konečně staví parádní sestavy s mladými hráči.

Reagovat
Kixi Syhimour

Klopp se střídáním , poučil se a nenechal pro jako proti Spurs

Reagovat
nani92

Diky, ViceSampioni

Reagovat
Counter

Kdo by to byl řekl, že o výsledek na Anfieldu připraví Chelsea zrovna Hazard Parádní zápas

Reagovat
mikelinos

však nepřipravil

Reagovat
Counter

jn, kdyby dal některou ze svých tutovek, možná by to nestačilo i tak.

Reagovat
mikelinos

tak hlavně byl s Rudigerem to nejlepší co tam Chelsea měla a jako jediný se dokázal do těch šancí dostat, aby vůbec mohl něco zahodit narozdíl od ostatních, to můžeš těžko zhodnotit slovy "připravil Chelsea o body"

Reagovat
Counter

Hele kdyby Luiz udělal obrovskou hrubku a prohráli jste 2:0, tak tady každý píše "Luiz nás připravil o body". Když útočník zahodí dvě tutovky, není to o moc jiné - prostě nesplnil to, od čeho na place je. Samozřejmě že jde o zjednodušení situace a není to jen a jen o něm, ale zkrátka platí, že Hazard dneska výjimečně selhal.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
janinho

to druhe mal dat, ale ta prva sanca co dal zrd, to nebola ziadna tutovka. tu loptu by takto nespracovalo 99,9% hracov, pritom allison paradne zmensil uhol. tutovka je podla mna nieco ine nez tento zablesk geniality hazarda s davkou smoly v zakonceni.

Reagovat
vitasrp

Tak to samozřejmě tutovka byla, zas neblbni. To zpracování nebylo jednoduchý, tam ukázal svou třídu, ale ve chvíli, kdy střílel, už byl ve stoprocentní šanci. Měl i rychlost, podle mě mohl Allisona i obejít, byl jsem překvapen, že tuhle možnost nezvolil.

Reagovat
Counter

Reagovat
vilp

Ta první byla lehčí než druhá podle mě, kde to střílel z half voleje. Kdyby šel po tom pasu Emersona do kličky, jak už píše vitasrp, tak dává vpoho do prázdné, tam by Alisson neměl šanci mu to vypíchnout rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tato prohra jenom zvětšuje tlak na výhru proti MU, tam se nejspíše rozhodne, ale stále je dost zápasů které se dají posrat stavěním Hazarda na hrot.

Do konce sezony musí hrát každý zápas Giroud, ten se aspoň občas dostane do šance, naopak Higuain je podle mě ještě horší zimní příchod než Torres, protože to, že se kvůli němu mohl pustil Morata může znamenat že CFC nebude v LM,ale aspoň že se nekoupil natrvalo.

Ikdyž to byl rozhodně jeden z horších dnů pro CFC remíza nebyla daleko, šancí bylo podobně, tak snad se vybrala smůla už teď a další zápasy bude zase na naši straně.

Reagovat
smazaný uživatel

za Girouda

Reagovat
EL Gringo

Keita musi hravat proste zaklad namiesto Giniho, vyborny vykon taktiez aj od Henda

Reagovat
LokoLFC

Snad ne, Gini je lepší.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
LokoLFC

Hodne rychle jste nekteri zapomneli, jak Gini dokaze hrat...

Reagovat
cubazi

Reagovat
Maresma

Reagovat
REPLIKATOR

Nezapomněl jsem jak dokáže zdržovat hru, dělat příliš mnoho doteků a být žalostný v zakončení. Co se týče obranné fáze, tam je ale opravdu platný.

Reagovat
LokoLFC

Nj za to Keita je uplnej bourak, goly jak na bezicim pasu, jedna kolmice za obranu za druhou, paradni prace dozadu...

Reagovat
tomasinho

To ne, ale když máš na osmičce Henda, radši tam uvidím na druhé straně Keitu. Gini byl první půlrouk skvělý, poslední měsíc až dva ho dohnalo to, že hrál skoro všecko. Keita teď nabral formu, ale dobře byl střídán, bez míče směrem dozadu strádá ještě, navíc Gini lepší ve vzduchu a soubojích. Každý nabízí něco jiného, těch variant v záloze je teď spoustu.

Reagovat
LokoLFC

Nejlepsi varianta je, kdyz je Keita na stridacce. Abych mu uplne nekrivdil, tak ano, trochu sel nahoru, dal 2 haluz goly, ale na trvalej zaklad to porad neni.

Reagovat
tomasinho

Není, z té zálohy je zdaleka nejlepší směrem dopředu. Náběhy, pressing, vyvážení míče. Neukázal toho zatím moc, ale poslední tři zápasy byly od něj velmi dobré. Má velké mezery pořád ve hře bez míče směrem dozadu, ale jinak je to hráč, který by příští rok mohl být a bude klíčový. Ta záloha je hned o něco nebezpečnější. Ale je teď fajn, že každý nám nabízí něco a můžeme volit podle soupeře a potřeb. Včera například dobré střídání i přes Keitův dobrý výkon. Gini byl hodně vyšťavený, dlouho byl našim nejlepším záložníkem, ale poslední dobou sedí oprávněně. Já bych nejraději hrál s Fabinhem na šestce a na osmičce Keita a Hendo/Gini. Samozřejmě podle soupeřů, někdy bez Keity, někdy s Milnerem, to už by záleželo na situaci.

Reagovat
fenixLFC

Neviem v akej situacii uprednostnit milnera, jedine na striedanie. Na zaklad je proate uz pomaly, na standartky za ziadnu cenu. Jedine tie penalty

Reagovat
LokoLFC

Keita nas nejlepsi zaloznik smerem dopredu... nevim, jestli se smat nebo brecet... kazdopadne koukni na Henda, dostal vic volnosti smerem dopredu a Keita v porovnani s nim pusobi jako kluk z dorostu, co prisel mezi muze...

Reagovat
tomasinho

Wtf

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
papanegra

Reagovat
vladis271

Ale ja ten United mám celkom rád. Vždy som ich veľmi rešpektoval no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

LFC titul

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

City snad mají o bod víc ne? Nevidím jediný důvod, proč by to neměli dát. Mají to hezky ve svých rukou. United přehrají a Tottenham taktéž

Reagovat
kiwwi

Prakticky o dva body viac... Tj napr. si môžu dovoliť jednu remízu

Reagovat
fenixLFC

tak ty si stelesneny matematik pretoze ked stracaju dva body so zapasom k dobru ktory remizuju tak vlastne su na nule straty

Reagovat
kiwwi

Moja chyba... Chcel som napísať, že si môžu dovoliť prehru pri vašej prípadnej remíze.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

Prosil bych změnit úvodní fotku na faraóna

Reagovat
Kixi Syhimour

na kapitána

Reagovat
Busby babes

OT: Tiger na Masters! serte na fotbal, to si dejte, je to napinavy jak svine.

Reagovat
Malresi

Vyhrali sme a to je podstatne. Az na tu pasaz, kde Hazard spalil dva ciste goly sme boli lepsi, takze zasluzene vitazstvo. Hendo 3. skvely vykon v rade, efektivny Mane a bomber Salah.

Az na posledny zapas mame pred sebou superov, ktori nemaju o co hrat, takze co sa nas tyka som pokojny. City proste musi v zapasoch proti Spurs a United aspon remizovat a konecne nam to moze vyjst. Tak snad... tito hosi si to fakt zasluzia.

Reagovat
smazaný uživatel

V St. James Parku to ľahké nebude...

Škoda tej remízy s líškami.

Reagovat
Kixi Syhimour

Teď není čas na naříkání, ztratit jsem mohli i jinde, zrovna to bylo s Leicesterem, nemáme si na co stěžovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak smola aj šťastie sú asi v rovnováhe.

Reagovat
vitasrp

Liverpool je fakt naloženej, složené to mají výborně a hrajou hodně atraktivní fotbal, strašně těžkej soupeř, který nikomu na nic nedá čas. Podle mě City musí do konce sezóny všechno vyhrát, protože Liverpool už neztratí, což bude teda sakra těžký.

Co se Chelsea týče, výsledek samozřejmě na hovno, ale jinak nemám proč nadávat. Liverpool byl samozřejmě lepší, ale odehráli jsme poměrně vyrovnanou partii, vypracovali si taky několik šancí a bohužel je nedokázali proměnit. Ke konci nás tam pak už uvařili fyzicky, to bylo krutý. Horší je, že se ukazuje, že mezi Alonsem a Emersonem není nějaký velký rozdíl, oba dokážou udělat zbytečnou botu.

Vadí mi, že při hře na toho falešnýho útočníka nikdo nenabíhá do vápna, takže když se Eden stáhne do křídla/hloubky, tak máme kompletně neobsazen ten nejnebezpečnější prostor. Další věci pak je, že při brejku ten útok často doplní jen Kanté, což je pro mě nepochopitelný, ostatní jako kdyby 30 sekund přemýšleli, jestli běžet či nikoliv.

Dál bych se už jenom opakoval, ta ofenziva je šílená, tam je Eden, dlouho nic a pak ti ostatní. Podle mě bychom z tý TOP 6 naprosto dominovali v počtu nezakončených akcí z výhodných pozic. To je taková Willianova a hlavně, hlavně Higuainova doména. Ten pokavaď nezakončí z jedničky, tak se k tomu nedostane už vůbec, protože mu pak všechno dlouho trvá. Na něm a jeho kopací technice, achopnosti udržet obránce na zádech a zakončení z prvního doteku je vidět, že to byl svýho času vážně výborný útočník, jenže mu dost výrazně odešla dynamika a to ten jeho výkon šíleně limituje.

Letos bychom tu Ligu mistrů nutně potřebovali udělat, jestli totiž bude ten ban a odejde Hazard, tak budeme mít tým, kterýmu nebudu ani trochu věřit, že by to čtvrtý místo udělal. A pak už by ten výpadek z Champions League mohl být hrozně dlouhý. Je to prostě průšvih, máme před sebou strašně moc práce a přitom nebudeme moct nakupovat, snad to povede k tomu, že dostanou šanci mladí, trenér dostane prostor a čas a ta příští sezóna se v takovém případě nebude tolik hrotit, protože podle mě nedopadne moc dobře.

Reagovat
Manik...

Letos to vidím černě. Leda si pomoct EL, ale v lize je to katastrofa. Z tý 6 je Chelsea jasně nejhorší a nejslabší. Smutné, co s tím týmem vedení udělalo.

A jestli odejde Eden, budou zlé časy...

Reagovat
smazaný uživatel

Edenovi nemůže nikdo nic než přát. Co by tu dělal? Plácal se na 5-6 místě s vidinou LM, kterou stejně nevyhraje? Může ji vyhrát o dva levely výš v Realu. Já doufám, že půjde za svým snem, pro klub toho udělal až až.

Reagovat
Manik...

Přesně tak. Nedalo by se mu nic zazlívat.

Reagovat
Talker

Já počítím s tím, že přinejhorším budem 5. Arsenal má 4 venkovní zápasy a letos vyhráli zatím 5x venku ze 16 pokusů (3 z toho proti sestupujícím, Newcastle na začátku sezony, kdy měli 10 zápasů bez výhry a Bournemouth taky v době slušné krize). A to je čekají 4 týmy ze středu tabulky.

A pokud vyhrajeme nad MU, tak máme ve svých rukách i to 4. místo.

Reagovat
Manik...

Tak ono být 5. nebo 6. je letos asi jedno.

Reagovat
Counter

Naší nadějí je, že ty týmy ze středu tabulky už nebudou mít o co hrát. Jenže blbé je, že hrajou o sedmé místo. Snad aspoň to Burnley by se mohlo vidět na dovolené.

Reagovat
smazaný uživatel

Vše je to odraz práce klubu. Já to tvrdím již několik let. Zatímco Chelsea na přestupovém trhu spí, tak všichni nakupují. Nakonec se sice probudí, ale to už je pozdě. No, vše, co je tam zmíněno především v tom posledním odstavci je průser všech průserů, protože tím klesne klub ještě níže a nikdo tam nebude chtít jít. Ovlivní to naprosto vše v klubu a jsou týmy, které se z toho nevyhrabaly dosposud. To tu nikdo nechce. Ale bude to zasloužené, furt si fanoušci stěžují, ale skutek utek. Klub očividně dělá ty samé chyby, tak by za to měl být potrestán. Je smutné, že se z velkoklubu stal průměrný.

Reagovat
Manik...

smutná pravda.

Reagovat
Mastný Chobot

Just spare a quick thought for the Chelsea fans who spent thousands of pounds to travel to the Czech Republic, racially abused Salah, were refused entry to the game, returned home & then watched the Egyptian bang one in against their side from 30 yards.

Reagovat
smazaný uživatel

Super pro nas, ze City musí Tottenham a United prostě porazit. Nicméně větší šanci na LM vidím stejne přes EL

Reagovat
stiflerovamama

Takto inak by nejako mala vyzerať správna konkurencia v zálohe. Na začiatku sezóny slabší štart Fabinha, bez Giniho sme si naopak nevedeli zálohu predstaviť. Teraz hrá skvelo Fabinho, Gini si môže oddýchnuť, k tomu vynikajúce výkony Henda a stále sa zlepšujúci Keita+ samozrejme James, ktorého môžeš nasadiť kedykoľvek. Páči sa mi, že každý dokáže zabrať keď je treba, naviac sa pomaly ešte vracia aj OX

Reagovat
smazaný uživatel

od Henda som nečakal, že si zvykne znovu na CM a že na tom poste zahrá 3x po sebe kvalitne už vôbec nie...

Reagovat
Luc-Luc

Hendo skvelej akorat Ox myslim toho letos uz moc nenahraje, ta pauza byla dlouha..

Reagovat
smazaný uživatel

k čemu ti je Ox, že se vrací v letošní sezoně? Vůbec hrát nebude takže docela zvláštní příspěvek

Reagovat
Kowe

James, ktorého môžeš nasadiť kedykoľvek

Reagovat
cristiano.K.

kamkoliek

Reagovat
Trand

https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-6919233/Joey-Barton-accused-assaulting-Barnsley-manager-Daniel-Stendel-League-One-match.html

"Ale Barton není zákeřnej, je to férovej chlap co jenom hraje tvrdě "

Doufám, že už každýmu došlo, že je to absolutní bezomzek.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, když jsem viděl útoky Chelsea, tak já s tím Matipem nevím... Lovren sice udělá jednou za čas blbost, ale nepamatuji si, že by byl co de týče poziční hry tak hrozně mimo jako dnes Matip.

Reagovat
Luc-Luc

vetsinou to Matip zvlada dobre, ale neni to top stoper, lepsi nez Lovren ale je

Reagovat
fenixLFC

tak to je zas prehanka ze by nebol pozicne mimo ale inak suhlas, radsej tam mat lovrena nez matipa

Reagovat
Kixi Syhimour

Lovren nám stejnou měrou prohrál zápas se City, toho se musíme zbavit

Reagovat
Remt

daleko jistejsi se citím teda s Matipem

Reagovat
smazaný uživatel

OT: fanusikovia hokeja (NHL)

Kde pozerate playoff? Odkial mate streamy?

Reagovat
lajka30
Reagovat
smazaný uživatel

720pstreams.com

Reagovat
Inter Eterno Amore

nič lepšie ako toto nepoznám: onhockey.tv

Reagovat
John Obi Mikel

OT: John Obi Mikel nastoupil první zápas za Boro v roli kapitána

Reagovat
MCFC_8

City musi proste stratit, bla bla bla....len aby Liverpool nezakopol niekde necakane, uvidime na konci sezony

Reagovat
avicii

Uplne kludne tiez nemusime vyhrat vsetko

Reagovat
Kixi Syhimour

vážně? To bych ani neřekl

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho je humusák

Reagovat
Kixi Syhimour

vy jedete

Reagovat
Bandita_Harry

ty nemas dno, vsak je to len opticky klam ze je nad nim tipujem ze je minimalne meter dva od neho je to tocene zhora co od teba cakat ine

Reagovat
nani92

ale ked do toho zahrnieš smer a silu vetra, tak vieš kde to skončí

Reagovat
Bandita_Harry

na old trafford

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
danielfc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

Optický klam

Reagovat
Bandita_Harry

nie vies co vysmrkal sa mu nahlavu a vsimli si to akurat mufani na internete,

Reagovat
Swarley

Tak už to nejsou jen záhadné větrné poryvy při zápasech Liverpoolu, ale i optické klamy...optický klam byl možná tak faul ve vápně na Salaha...

Reagovat
Bandita_Harry

ozvi sa az zacnes trosku zvladat, nemam s tebou fakt o com, je to strata casu, nereaguj namna, diky

Reagovat
Swarley

Tak zasmát se snad můžu, ne?

Reagovat
stiflerovamama

Šak je od neho meter ty truľo, to len z tohto záberu to vyzerá, že to ide na Hazarda.

Reagovat
avicii

Reagovat
Busby babes

to je fakt pica.

Reagovat
Bandita_Harry

vsak to spravil priamo pred rozhodcom asi by to riesil keby sa na neho vysmrkal ale mal to dat Oliverovi na rameno asi ze

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kixi Syhimour

tak tohle je sranda?

Reagovat
Busby babes

me to prijde vtipny i debilni zaroven.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale tak přiznejme si, že to kiwwi vylíčil poněkud zaujatě

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si fakt nekdo mysli, ze fluse na nej, tak je spis pica ten clovek, co tomu veri.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Podle mě to zkresluje a je to od hráče dost daleko, ale pokud tam byl nějaký úmysl, tak jsou to obě píče i s Oliverem

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
EXoRcIsT

celkovo take smrkanie mi prijde dost nechutne

Reagovat
Remt

ono kdyby to takhle nedělali, tak bys asi celej zápas viděl jen to jak hráči sbírají papírový kapesníčky, co jim vypadli z pod gumy vod trenclí na zem

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
ďuriLFC

Ivan dnes ideš, počty ti nejdu, oči neslúžia. Daj sa dokopy chlape. Aj keď mozog je done už dlhodobo.

Reagovat
smazaný uživatel

ten pohlad co mu dal rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

Ivulo, prosím.

Reagovat
ZJEV

Co tady vsichni zkousite. At je to klidne metr od Hazarda, stejne je to nechutne. Ja kdybych lezel na zemi a nekdo od moji hlavy posilal kemr, tak se taky naseru. Jo ok netrefil ho, alr nechutne prase to proste je. Ma se vysmrkat nekde bokem a ne vedle lezici borce.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
ZJEV

Ha ha ha, je to znamka neucty a muzes se smat jak chces

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby uměl Sarri využívat Girouda, tak by neskutečně pomohl Hazardovi vepředu. Měl by víc místa, obdobně jako Griezman v repre. Škoda, jelikož to na začátku sezony fungovalo a sám Hazard si to chválil

Reagovat
smazaný uživatel

Každej, kdo je už nadrženej na tu pseudopíčovinu Hry o trůny si radši pusťte Black Mirror nebo Narcos, vy buzíci

Reagovat
Busby babes

vidis, tos mi pripomnela, ze sem zitra pres den nemam chodit.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Co mam delat kdyz jsem oboji uz videl? hmmmmmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

alebo chodte von zahrat futbal s kamošmi

Reagovat
smazaný uživatel

drž hubu ty potrate

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Atishay_Agarwal/status/1117493944399454208

Shay Given, legend!!! Steak je steak, ja ho chapu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky, v opakovačkch to uvidí ještě 100x

Reagovat
blaugrana

Tak on nema byt preco zaujaty v hentakom zapase. Keby hral nejake finale Newcastle, tak nepoviem.

Reagovat
Busby babes

podle me jen zvedl oci a rekl si: to bych mel...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Whitemedia

Chelsea away against teams currently in the top nine:

Liverpool 2–0 Chelsea

Everton 2–0 Chelsea

Manchester City 6–0 Chelsea

Arsenal 2–0 Chelsea

Wolves 2–1 Chelsea

Spurs 3–1 Chelsea

ostuda

Reagovat
Nikikrew

Hurá že niekto je ešte horší ako my proti top6

Reagovat
smazaný uživatel

Se zápasy venku je problém už od prosince a je úplně jedno jeslti jsou v top 9 nebo ne

Reagovat
Nikikrew

Všetkých fanusikov GoT poprosím aby sa zajtra zdržali akýchkoľvek spoilerov, komentov, poznámok. Niekto si to chce aj pozrieť na HBO v lepšej kvalite

Ďakujem!

Reagovat
Kixi Syhimour

Můžete si prosím udělat diskusi? Třeba i spoilerovou a antispoilerovou? Pak je to tady všude rozlezlé a každej píše něco jiného, navíc chci vědět kolik příspěvků je o fotbale.

Reagovat
Nikikrew

Ja ju práveže nepotrebujem takže nič vytvárať nejdem

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

nech tu neni bordel zbytočne a nestratia sa moje OTéčka

Reagovat
Busby babes

kdo vyspoileruje, pujde k Cernym!!!

Reagovat
blade115

Však pokud máš HBO, tak to máš přece hned ráno se vším všudy, ne?

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Nikikrew

Asi máš na mysli HBO go, to nemám. Mam iba telku a na 1 to ide v noci o 3tej (taky fanatik nie som) a potom zajtra o 20:00

Reagovat
blade115

No pokud máš HBO u operátora, pak máš i HBO GO, ne? Nebo alespoň u O2 to v ceně je. Plus internetová televize umí zpětné přehrávání, což už je dnes taky dobrým standardem.

Spoilery tu samozřejmě házet nebudu, ale pokud jsi člověk, co nechce stahovat, ale zároveň nemá HBO GO nebo zpětné přehrávání, tak jsi podle mě spíš raritka, než nějaká významnější část zdejšího osazenstva, za kterou bys měl mluvit.

Reagovat
Nikikrew

Nene, HBO go bohuzial nemam. Prehravanie by sa dalo ale tak niekto musi aj pracovat cize si to najskor moze pozriet az vecer.

Viem, ze to je trufale ale ten special odkaz na diskusiu snad pomoze

Reagovat
smazaný uživatel

Diskuze nekde stranou by byla good. To co navrhujes je uplna utopie.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to nahoď impe, však ty jsi do toho také zabrán a někdo to udělat musí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

takže väčšina sa má prispôsobiť jednotlivcovi? Nemalo by to byť naopak? čiže ty nebudeš chodiť do diskusii, kde vieš, že sa spoilery môžu vyskytnúť?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.eurofotbal.cz/clanky/game-of-thrones-134001/

¯\_(ツ)_/¯ Budto se to uchyti a nebo ne. Diskuze teda tu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kixi Syhimour

Díky

Reagovat
Busby babes

ale bylo tezky dat si ji do sledovanych a ani okem nezachytit nic z diskuze...

Reagovat
Ondiis

škoda, že tu nejde dát "tactical dot" já to riskovat nebudu a do té diskuze zatím nejdu

Reagovat
Kixi Syhimour

Přehoďte tu fotku už, hrál se šlágr

Reagovat
Whitemedia

On se dnes hrál nějaký šlágr?

Reagovat
smazaný uživatel

Hokejové OT:

My nebudeme tichooo ked Nitra neska hraaa nááám nevadiii ze prehraaaa my stale fandimeeee a chceme videt zatooooo jak tam bojujeeees a ak tam srdce nehaaas potom spivameeee ale ale aleeeee ale ale aleeeee ale ale aleeeee ale ale aleeeeeeee

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
nani92

aleeeee ti jebeee aleee aleeee aleeee

Reagovat
avicii

Reagovat
Spasitel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Keď to počujem tak stále si tam dopĺňam liverpoolske allez allez

Reagovat
madridcan

Boli podporit aj Košičania

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujeme.

Reagovat
madridcan

Poznas niektorych? Ci ty nie si vo fanse?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie som vo fanse, ani som nikdy nebol a na PO som ani nebol na hokeji, lebo nemám čas. Niektorých by som možno poznal z videnia.

Reagovat
smazaný uživatel

"Deset minut před koncem jsme se dočkali i potřebného podklouznutí. Diváky potěšil Andy Robertson, ale míč se po jeho chybě dostal k Higuaínovi". Celkově výstižné, ale nevšiml jsem si, že by Anfield přitom propukl v jásot.

Reagovat
Coutinho10

Tak jsem zkouknul cely zaznam ze Seznam TV a jsem za to rad, protoze hlavne 2. polocas byl super az na tu kratsi pasaz Chelsea za stavu 2:0, protoze kdyby byli produktivni, tak to mohli i otocit, ale nastesti to dobre dopadlo a pak uz to hraci zkusene kontrolovali

jinak Mane super a gol Salaha famozni wow

Reagovat
PP

Slušné no.. Chelsea je 50 minut nepustí do větší šance, aby po 3 minutách bylo prakticky po zápase. Pool šlape jak hodinky a doufám, že se střetnou s Barcou v LM, protože to bude předčasné finále.

A Chelsea bez Hazarda je jako Barca bez Messiho..

Reagovat
fenixLFC

Nepusti do vacsej sance?? Maneho a salahova tutovka v prvom polcase nic?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jsem necekal, ze Daenerys zhebne uz v prvnim dile

Reagovat
Svatej

Tak nějak jsem si jistej, že jde o vtip, ale strc si to do prdele. Na tyhle věci je tu udělaná speciální diskuze a nikdo tu o spoilery i fakespoilery nemá zájem..

Reagovat
C-M@ster

Kde je speciální diskuze?

Reagovat
Svatej

https://www.eurofotbal.cz/clanky/game-of-thrones-134001/

Asi deset komentářů nademnou, vitej

Reagovat
C-M@ster

Díík

Reagovat
blade115

Pičo to mi nedělej, takovej vytříbenej smysl pro humor takhle po ránu? Jak se mám asi přestat smát, ty pašáku? Hahahaha, takhle to všem těm nerdům nandat, veď nás!

Reagovat
Busby babes

klasika. humor na urovni 12 letych deti.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď kkt

Reagovat
iamek

Už jen par týdnu a bude klid.

Reagovat
Busby babes

mezitim prijdou Avengers, pak Xmeni, novej Tarantino, novej Rambo, novy Starwars... Nejakej hype tu budem mit az do konce roku.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně nová série Attack on Titan

Reagovat
Busby babes

no a ted oznamil Disney, ze ten jejich netflix zacne 12.12. a jako lakadlo dali serial Mandalorian, ze sveta Star Wars

Reagovat
smazaný uživatel

stranger things

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tyrion zomre

Reagovat
C-M@ster

S tím počítám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Nikdy jindy se to asi nehodilo víc, takže

Suché triko

Reagovat
Trand

Tak to bylo utrpení.

Reagovat
Mastný Chobot

Výkon nebol dobrý, ale zas keby Auba s Mkhim premenili, čo mali, tak Iwobi ide domov s 0+3, je to 0-5 a všetci si tu honcujeme na emeryballe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3 body, ale radost z fotbalu zadna. Cau, nazdar ve ctvrtek

Reagovat
Mastný Chobot

Čauko, dík, vidíme sa

Reagovat
smazaný uživatel

3 body, ale radost z fotbalu zadna. Cau, nazdar ve ctvrtek

Reagovat
Nikikrew

Takze az v 34 kole prvykrat vonku ciste konto, nadhera.

Otras, kebyze hra Watford v plnom pocte, nemyslim si, ze by prehrali. Hrat doma a vonku je velky kontrast, sam nechapem preco je tomu tak.

Chvalabohu aspon za Koscielneho, na neho je spolah, zvysku obrany moc neverim. Micky dnes dost mimo ( aj ked dozadu fajn), Guendouzi dost splaseny, Ozil nic moc a Auba dnes na Inzagiho.

Dalsi priposrany zapas vonku vygraty len so stastim.

Reagovat
Mastný Chobot

Alex Iwobi created seven chances against Watford tonight, five more than any other player on the pitch. #afc

MotM

Reagovat
Kixi Syhimour

Hlavně, že teď to přehodíte

Reagovat
nani92

aj Cersei dnes dlhšie odolávala než Watford

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Godwinson

Reagovat
Trand

Reagovat
Counter

On prostě touží využít každé situace, aby mohl skončit na prdeli.

Reagovat
merlick

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

jak to že arsenal ma stále takúto figúrku v tíme

Reagovat
Ondiis

Člověk se chce fotbalem bavit

Reagovat
Counter

Když chceš prodat mistra světa, musíš ho nejprve vystrčit na výstavku.

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Upřímně, po dnešku nám věřím na top4 o kousek míň

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Counter

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
FUnk

Reagovat
Ondiis

Reagovat
vodka

Reagovat
Horcmen

Reagovat
avicii

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
havrys99

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

The last time Arsenal kept an away clean sheet in the Premier League, the PL's reigning manager of the month was Darren Moore.

wut

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

counter, k tomu vcerajsku k lenovi..a v podstate este k wengerovi..posledny krat, slubujem

ked sme sa bavili emery vs wenger, vzdy si ma odzbrojil argumentom, o kolko mame viac bodov a ako sme na tom v tabulke lepsie...rozmyslal som, cim to je..castejsie hrame sracku, obrana furt zmetkuje, nemame poriadny system - miesame rozne formacie(podla mna kontraproduktivne), iste obdobie sa ignorovali nasi najlepsi hraci, guendouzi hraval na ukor ramseyho a ozila..jak to ze mame o tolko bodov viac?

rozmyslal som nad tym a myslim si, ze za to moze dve veci, resp. dva posty...brankar a utocnik..a ze to az tak nesuvisi s emeryho taktickym geniom

brankar bol dlhodobo slabina a posledne dve sezony chytal cech podla mna podpriemerne..naopak leno sa postupne krasne rozchytal a mnoho zapasov nam zachranil sam ako ddg..toto samo o sebe nam podla mna prinieslo mnoho z tych bodov..

druha vec je utok..posledne 4 roky sme sa trapili s giroudom a welbeckom/sanogom....oproti tomu sme presli k svetovej zabijackej dvojici, ktori navyse medzi sebou maju skvelu chemiu..

skoda, ze spolu este nehravaju castejsie - vacisnou sme taky zapas kde hrali spolu hrali pekne a vyhrali...mal ich wenger, ale laca bol zraneny a auba priesiel neskoro

myslim si ze utocnik a brankar su dva posty ktore vedia individualne urobit najvacsi rozdiel vo vyvoji zapasy...my sme to v priebehu roka upgradli z (pod)priemeru na svetovu uroven...myslim ze presne tam je hlavny zdroj nasho bodoveho zlepsenia

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme si za to (asi) moze wenger aj sam, ze to mal obsadene doteraz tak ako mal..ale to je uz ina story...skoda ze nepracoval so svenom (dlhsie)...a sven odviedol fakt skvelu robotku

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej pohled. Za mě souhlas. Emery letos nic extra rozdílného neudělal a vlastně se mi chce říct, že poměrně dobře pokračuje jako Wenger. Uvidíme co další sezóny ale Arsenal hraje na můj vkus bez zápalu a co nikdo nevidi tak ten amatérismus v obraně ale i v útočné fázi. Ty útoky nemají hlavu patu, žádný systém nic. Hráči přejdou do poslední 1/3 hřiště a tam se zastaví a čekají, v drtivé většině případů prihraji zpátky. Takhle se nedá nic vyhrát. Tezime jen z útočníků

Reagovat
smazaný uživatel

Já fakt nechápu, jak může Henderson byt považován za nekopu a Ramsey za světovou hvězdu mezi záložníky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

to je ale přece blbost, zrovna tu strukturu v útoku jste do těch zranění měli dost v pohodě, jak jste si vypracovávali pozice na křídlech a následně ze strany prudký centr na 4-5 nabíhajících hráčů do vápna... Zranění Bellerina rozhodně nepomohlo, ale ten vzorec ve hře byl jasně patrný.

Reagovat
Golasso

Já teda vnímal zoufalství v útoku spíš za Wengera. Ten měl patent na to zavřít soupeře v jeho vápně a pak si čtvrt hodiny kopat kolem dokola bez většího efektu. Vypadalo to hezky, zábava to pro některé byla nejspíš taky, ale efektivita nulová. Letos je ten problém v útoku dán hlavně totální absencí kvalitních křídel, zraněním Belleho a taky dost často zahazováním tutovek. Navíc si hráči teprve zažívají nové taktiky a budují si automatismy

Reagovat
Golasso

Leno je určitě super gólman, momentálně asi lepší než Čech, ale Čech určitě vždycky měl a stále má na to chytat za tým v TOP 4. Navíc Wenger ve svém stylu hry tolik netrpěl na Čechovy slabiny, které udělaly teď jedničku z Lena, hlavně ten náš letošní trademark rozehrávky odzadu. Osobně si myslím, že na Čecha Wengerovy neúspěchy svalovat nelze.

Útok je druhá věc, tam bych celkem i souhlasil, že je Emery ve velké výhodě. Problém je ten, že Wenger měl roky a roky na to, aby si postavil tým, jaký chtěl a nevyšlo mu to ne jednou, ale několikrát. Jsou tam objektivní důvody (zranění, peníze), ale jsou tam i subjektivní důvody, díky kterým Wenger díru do světa neudělal ani s hráči jako RvP, Alexis a on ani ten Giroud není špatný útočník (viz repre), jenom se mu nikdy nepřizpůsobil styl hry a prostě se hrál Wengerball za každou cenu, i když Giroud by spíš ocenil hru na centry, případně do komba s kvalitním podhrotem.

Kde je Emery naopak ve velké nevýhodě, je záloha. Ty ji sice nezmiňuješ, ale podle mě je to letos náš kámen úrazu. Jasně, přišel skvělý Torreira a nadějný Matteo, ale Wenger měl tu zálohu prostě většinu let našlapanější a Rambo nebyl na odchodu... Taky je třeba říct, že to co Emery převzal v záloze, je produkt Wengerovy práce - přeplacený Ozil s bůhvíjakým problémem s přístupem nebo čímsi (ne, nevěřím, že ho Emery přehlížel jen tak ze srandy); Mchitarjan, který má taky do top hráče daleko, Rambo ve formě ale na odchodu a hlavně absence jakýchkoliv obstojných křídel, které by zapadaly do Emeryho systému...

Sečteno a podtrženo, Emery převzal polotovar týmu, který má svoje přednosti i slabiny (stejně jako měly kádry v průběhu let za Wengera) a je otázka, co s ním dál provede. Za mě si vede vzhledem k okolnostem velice obstojně. Ty moje nadšení určitě nesdílíš, ale já mám poprvé za mnoho let pocit, že někam směřujeme s jasným cílem a že náš manažer ví, co, jak a s kým chce hrát. Už to není jen do zblbnutí se opakující každoroční opakování stejných chyb s očekáváním jiného výsledku, na kterou by se dala aplikovat jedna známá definice šílenství...

Reagovat
smazaný uživatel

cech k nam uz prisiel podla mna za zenitom...a potom to islo prudko dole...

myslim si ze ohladom mhikho, ramseyho, ozila..uz v tom malo prsty vedenie..vedelo sa ze wenger odide, pochybujem ze mal tie rozhodnutia na starosti on..

s emerym ukaze cas...ale ja mu neverim..nepaci sa mi jeho vibe

Reagovat
smazaný uživatel

lidé si to chtějí přiznat, ale Čech už mezi úplnou špičku nepatří, stejně jako "Kasilas", do 30 super, pak pád

Reagovat
tweek

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Counter

Reagovat
Gunner14

Reagovat
J0EL

Podla mna je toto prilis "plochy" pohlad na vec.

Emery je skvely taktik a naozaj zdravo posadnuty futbalom a analyzami. Svedci o tom aj jeho priprava na "pohovor", na zaklade ktoreho k nam nakoniec aj prisiel. Tiez nesuhlasim s tvrdenim, ze nemame poriadny system. To sme nemali prave za Wengera, kedy bez ohladu na supera postavil dookola tu istu zostavu. Ziadna takticka priprava, proste bolo jedno proti komu nastupime. Emery naopak (aspon na oko) sa snazi zostavy a taktiku menit podla superov, ktori proti nam nastupia.

Dalsie obrovske plus je jeho "aktivita" na lavicke. Ti hraci musia mat pocit, ze za nimi trener stoji a zije na ihrisku s nimi. Rozdava pokyny, pokrikuje, meni taktiku. Robia to vsetci skveli moderni treneri (Pep, Klopp napr.). Hraci taketo hecovanie proste potrebuju. Wenger dokazal presediet cely zapas na lavicke a ani raz nezakricat.

Osobitna zalezitost su striedania. Kolkokrat sme pi*ovali na Wengera, ze nereaguje na priebeh zapasu? A ked uz isiel reagovat, tak sme uz pred zapasom vedeli, ze do hry pride v 75 minute Gibbs (na kridlo) branit vysledok... Emery naopak sa neboji spravit dvojite striedanie v polcase a reaguje na to co vidi.

Takisto nesuhlasim s tym, ze pod Wengerom sme hrali krajsi futbal doma. Teda minimalne par rokov dozadu urcite nie. Toto je proste vymysel niektorych fanusikov, ktori sa casto Wengera prehnane zastavali.

Prakticky jedina vec s ktorou s tebou mozem suhlasit je ten upgrade utoku. Konecne mame 2 svetovych utocnikov a je to aj vidiet. Znova ale, je to len a len Wengerova chyba, ze sme ich predtym nemali. A to patrim medzi Giroudovych fanusikov. Leno je s prvou sezonou Cecha u nas uz porovnatelny brankar (minimalne podla poslednych vykonov), takze len o tom to nie je.

Emerymu sa zial rozpadla dobre fungujuca obrana z uvodu sezony (Holding, Hector) a tim padom sme museli trpiet Mustafiho, ci ine "pokusy", ktore su hlavnym dovodom nasej zlej obrany. Z hovna proste bic neupleties. A neurobi to zial ani Emery ani nikto iny.

Odchod Ramseho urcite nejde na Emeryho triko (navyse 300k si naozaj nezasluzil, ak tolko ozaj chcel) a zbytocne ho vela fans hejtuje prave kvoli tomu. To, ze Ozil sedel mne osobne tiez vadilo. Ale povedzme si narovinu - niektore zapasy hrat on proste nemoze. Nehodi sa proti silovym superom, ktory mu ten zapas otravia.

Pre mna je Emery skvela volba a plne ho podporujem. Zmeny je vidiet uz teraz a verim, ze to bude casom este lepsie. Vela bude ale zavisiet od budgetu, ktory dostane. Ale ako som uz pisal, s hovna bic neupleties...

COYG!

Reagovat
Golasso

pod tohle bych se klidně podepsal

Reagovat
smazaný uživatel

co sa tyka tej taktiky..tak vcera bola zostava podla mna ok, aj ked to az tak v prvom polcase nefungovalo..cez polcas podla mna zareagoval na cervenu kartu odvazne a vyborne, to som bol prekvapeny a velmi sa mi to pacilo - vtedy sme kontrolovali hru a bol to jediny usek zapasu kedy sme mali navrh..potom to tam zas cele pomenil s amn a guendouzim, menil niekolkrat formaciu, zacalo to byt chaoticke, paskvil a zase to bolo o nicom..

podla mna zbytocne furt vymysla a meni veci, len aby ich menil...miesto toho aby si nasiel a drzal sa niecoho, co funguje...a tvari sa pritom ako takticky genius a ludia mu to zeru a pritom sa v tom straca...

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna je prilis neuroticka osobnost..mal by zacat viac meditovat a chodit do prirody

Reagovat
Counter

Mně během zápasů přijde dost v pohodě, oproti takovému Kloppovi je úplné zlatíčko. A stačí si vzpomenout na Wengera, jak se bojácně choulil do Patovy náruče nebo práskal s flaštičkou od vody...

Reagovat
J0EL

Podla mna si len konspirator a volil si Harabina

Reagovat
smazaný uživatel

kua asi by som sa mal pozriet do zrkadla ak takto posobim

Reagovat
Counter

Mi přišlo, že včera hrála velkou roli zranění/únava s ohledem na Neapol. Torreira byl zraněný stopro, Mavropanos asi taky nebo prostě nebyl schopný odehrát celý zápas, Ramsey byl stopro šetřený a AMN byl logická reakce na tyhle změny, aby si ten nový systém na tři vzadu mohl sednout. Ve výsledku se to nepovedlo a změna formace nám v tu chvíli uškodila, ale po bitvě každý generál...

Podle mě Emery takhle šíleně šachovat s formacemi jednoduše musí, protože náš kádr je extrémně nevyvážený. Třeba Kolašinac s AMN prostě MUSÍ být křídelní beci, ve čtyřčlenné obraně by hořeli jak papír. Teď snad dá LM, v létě si přivede hráče dle svých představ, uzdraví se Bellerín s Holdingem a už to bude lepší.

Reagovat
Golasso

Tak to střídání taktik je podle mě jednou ze základních příčin toho, že se nám letos daří, i když to asi není primární účel. Primární účel je podle mě ten, že Emery zkouší různé varianty sestav a kombinací hráčů na různých postech, aby zjistil, co jde a nejde a do příští sezony vyrazíme třeba s 5ti nejlepšími systémy, které budeme vhodně kombinovat. Ono se v tom světle boje o TOP4 (do kterého jsme se teoreticky ani neměli dostat) dost zapomíná na to, že tahle sezona je takový jeden velký pokus. Paradoxně nám to střídání taktik dost pomáhá, protože máme sice nejhorší kádr z TOP 6, ale jsme hodně nečitelní pro soupeře a nikdo moc neví, co na nás hrát. Výjimkou je klasicky prasácká hra, ale ani ta už na nás neplatí tak, jako dřív, pokud nejde o venkovní zápas, kde si to prohrajeme sami, i kdyby soupeř hrál v rukavičkách.

Reagovat
Golasso

S trochou nadsázky si představ, že trénuješ tým, co má hrát proti Arsenalu a na tobě je vymyslet taktiku . Vůbec netušíš, co tam ten magor Emery zas pošle a jestli to během poločasu 5x nezmění .

Reagovat
tweek

Reagovat
smazaný uživatel

skvelej koment

Reagovat
afc

*z hovna, inak

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Nikikrew

V podstate so vsetkym suhlasim ale,

pod Wengerom sme podla mna hrali lepsi futbal. Tuto sezonu sme doma niektore zapasy vyhrali doma fakt len utrpenim a so stastim ( Everton, Watfford, Huddersfield,..)

Myslim si, ze sme aj posilnili kader. Leno je urcite lepsi ako Cech, azda ste uz zabudli na tie kiksy ktore nas stali body? Petra velmi obdivujem, je to velky profesional a som nesmierne rad, ze k nam prisiel ale Leno je inde.

Torreira zapadol skvelo, prva sezona podla mna nad ocakavaniami.

Bellerin velmi chyba, ta prava strana je neporovnatelnie slabsia ( najma po ofenzivnej stranke).

Emery musi fixnut away zapasy, pretoze je to tak zalostne ako pod Wengerom. Verim, ze budem mat cez leto slusny budget pretoze 1/3 hracov nema u nas co robit

Ja som s nim spokojny, ma svoje muchy ale na prvu sezonu je to zatial velmi dobre

Reagovat
Nikikrew

*hrali lepsi futbal doma*

Reagovat
Golasso

S tím lepším fotbalem je to hodně subjektivní. Já byl třeba už ke konci na tu naši házenou pod Wengerem vyloženě alergický. Teď se mi náš fotbal líbí víc. (Pokud teda nehrajeme takový sra*ec jako včera )

Reagovat
Nikikrew

Je to subjektivne. Ale treba uznat, ze proti Top6 doma je to za Emeryho rozhodne lepsie

Reagovat
Golasso

Jo, to rozhodně

Reagovat
Bakary3

Mne se Emeryho prace libi.

Chyby dela taky, ale mam z toho aspon pocit, ze se je nesnazi opakovat.

Nektery jeho stridani jsou pro me obcas divny, ale aspon ma snahu o zmenu.

Ta vec s Ozilem je cela divna.. Ale casto nehraje nic a nevim, proc by za to mel schytavat kritiku.

Dobre jsi to napsal i s Ramseym, 300k je proste moc, ikdyz ho bude skoda.

Casto mam pocit, ze se na nej valila kritika i za to, ze nenasazoval spolu Aubu a Lacu - jako fanouska mi to taky trha srdce.. Ale kdyz nemas pak jak zmenit zapas, chapu to - proste si nevystrili vsechny naboje hned na zacatku.

Ja jsem optimista.. Samozrejme bude zalezet, jestli dostane nejaky kapesny..

Ale ten tym je uz ted slusnej. Aklimatizovali se Leno a Lucas..

Uzdravi se Hector, Rob.. K nim Ainsley, Kos, Nacho, Kola, Sokratis, Chambers (Mavro, Bielik?)... Mustafi snad uz nikdy

V zaloze Lucas, Xhaka, Guendouzi, Ozil, Rowe, Nelson? ... Nekdo snad dorazi, pryc asi Elneny, s nim i Mchitarjan

Vepredu Laca, Auba, Iwobi...

Neni to vubec zly, 2 univerzalni ofenzivni hraci by ten tym mohli dostat uplne jinam.

Paradoxne mi to prijde, ze ta obrana bude s navratem marodu a Chamberse pokryta hodne dobre.

Reagovat
gocii

Hodne dobre? Jako s vetsinou souhlas, ale furt se tu pise kolik je v tymu prumeraku a nakonec bys pustil jen 3. Jako musis si predstavit, ze se zrani vic lidi zaraz jak kazdy rok, myslis ze by byl tym konkurenceschopny se stoperskou dvojici bielik/mavropanos? Oba dva by meli jit hostovat protoze za a tym maji odkopane dohromady jedno velke nic. Samozrejme zalezi na tom, co si bude moct Emery na trhu dovolit, ale podle me by to vypadalo naprosto stejne.

Reagovat
Counter

Bielik letos hostuje a vede se mu dobře. Ale ne že bych ho chtěl příští sezonu v áčku.

Holding třeba na žádnou hostovačku nešel a vedlo se mu do zranění výborně, Mavropanos může být klidně ten samý případ.

Koupit stopera je víceméně nutnost, jenže problém je, že je to zatraceně drahá záležitost a skutečně kvalitních obránců je nedostatek.

Reagovat
Counter

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Mastný Chobot

Sme v transition period a napriek tomu bojujeme o top 4 a máme celkom slušnú šancu vyhrať EL. Sezóna môže dopadnúť tak, že nedáme ani jedno, ale myslím, že momentálne nie je jediný dôvod byť nespokojný. Ja som teda čakal, že to bude omnoho horšie.

Reagovat
Counter

Reagovat
Trand

Tak minimálně v zápasech s TOP6 jsme se zlepšili, tohle beru jako pozitivní. Ale ta hra venku, to je opravdu tragédie.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Liveral

To s tou away hrou se dalo asi čekat a zároveň to je pro Emeryho asi dlouhodobej oříšek. V poslední sezoně v Seville nevyhrál za ceou sezonu ani jeden away zápas, což je fakt tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

ty wole

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Nemám dojem, že bychom hráli sračku častěji, pod Wengerem to byla v posledních letech taky dost často nekoukatelná bída klidně i bez jediné pořádné šance, obzvláště venku.

Změna formací je dle mého ku prospěchu, je to jediný způsob, jak ze stávajícího kádru vymáčknout maximum. Rozhodně lepší než Wengerova jednotná taktika, kterou znali dopředu úplně všichni a přesně jsme každé kolo věděli, kdo nastoupí a kdo kdy koho vystřídá. Na druhou stranu souhlasím, že je to dlouhodobě neudržitelné, tenhle článek Michaela Coxe k včerejšímu zápasu to dobře shrnuje - http://www.espn.com/soccer/blog/the-match/60/post/3824211/unai-emeryarsenal-need-to-settle-on-a-plan-a-and-identity-to-progress-forward - ale pointa je, že tohle je Emeryho první sezona, kde se musí se stávajícím kádrem vypořádat co nejlépe, a pořádně ho můžeme soudit až v dalších letech.

A jak jsi napsal sám, za to všechno si Wenger do značné míry může sám. Doteď nepochopím, proč po letech hromadění špičkových útočníků (Henry, Bergkamp, Kanu, Wiltord, Reyes, RvP...) najednou obracel každou libru a raději hrál se Sanogem, než aby dávno přivedl Lacazetta.

Co se týče bodového zlepšení, viděl bych v tom i slušnou porci štěstí, kupu zápasů jsme uhráli s odřenýma ušima. Ale jak píše níže Trandík, obrovské zlepšení vidím ve velkých zápasech - pod Wengerem jsme v nich předvedli tak jeden dva kvalitní výkony za sezonu a zbytek byl otřes, zatímco pod Emerym jsme byli lepší v obou NLD, doma jsme se dokázali plnohodnotně vyrovnat špičkovému Liverpoolu, a porazili Chelsea i MU.

Reagovat
smazaný uživatel

dakujem vsetkym zucastnenym za pjeknu diskusiu. myslim ze sa nic nevyriesilo, ale nic sa tu vyriesit ani neda. aspon sme si skratili cakanie na smrt

COYG!

Reagovat
smazaný uživatel

Čisté konto s Mustafim, neuvěřitelný příběh

Reagovat
smazaný uživatel

jinak vcera xhaka nic moc asi trikrat vylozene propadl v zaloze a zapricinil tu prvni sanci spatnou hlavickou..

asi bych ho proti neapoli do zakladu nestavel

Reagovat
Ondiis

Jeden z těch lepších na hřišti imho

Reagovat
smazaný uživatel

a co udelal tak dobreho, dopredu nic a dozadu obcas propadal. to ze mel watford v 10 sance jde hodne na jeho triko, vzdyt po stranach tam vcera nebylo snad vubec nic (krome jedne situace, kde ale prave granit zaskakoval za nacha a nechal se obehrat), vse hrali pres stred

Reagovat
Ondiis

Byl to jediný hráč ze zálohy, který dokázal s klidnou hlavou rozehrát a neztrácel míč při jednoduchých přihrávkách. Tohle Matteo nebo Aaron říct nemohou. Neříkám, že hrál nějak skvěle, ale při výkonech ostatních mi prostě přijde, že byl mezi těmi lepšími na hřišti defenzivně se aspoň vracel, když už nic to Aaron a Matteo opět nijak zvlášť

Reagovat
Dan Gubić

Čo dnes ten Brighton? Popálil som sa minulé kolo, totálne zhoreli. Dnes to je ozaj 6bodovka. Chvalabohu budem sledovať LM. Že by sa dnes rozhodlo o zostupujúcom, ak Cardiff prehrá? Herne ťažko predvídať, Brighton je v prdeli, Cardiff sa vzoprel trochu ale zarezali ich rozhodcovia proti Chelsea. No radšej to nechcem ani vidieť, to bude tragédia. Osobne by som vsádzal na Cardiff ale musím si to ešte premyslieť... Čo vy?

Reagovat
Counter

Brighton dneska bude chtít ten debakl odčinit, čekám, že vyhrajou.

Reagovat
ManUnited

Moc se jim to nedaří

Reagovat
Counter

Fanta prokauč na plné čáře

Reagovat
Nikikrew

ja som dal rozpatie golov ale za nizsi kurz

Reagovat
Dan Gubić

Cardiff super, aspon bude stáť ten záver za niečo.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

tak brighton teraz vo velkych problemoch, ten azver maju hrozny a jedini s kym mozu bodovat je newcastle a wolves. cardiff musi porazit CP a fulham. este bude sranda

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Cardiff sympaticky bojuje, ale snad to nedá. Brighton to musí nějak ukopat. A pro nás to znamená, že nemůžeme vydechnout a hned v sobotu musíme porazit Saints, ať máme klid.

Reagovat
kissak

Peréz se v posledních 4 zápasech rozstřílí, aby mohl pak odejít do Španělska se vztyčenou hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by šel pryč.

Reagovat
kissak

To víš, že půjde u nás už ho nic nedrží. Myslí si, že má na víc, smlouvu splnil a všude ho přeci přijmou s otevřenou náručí

Reagovat
salami

Jako už je asi jasný, že Perez bude vždycky jenom hráč, co hraje ve vlnách a vždycky má pasáže v sezoně, kdy má celkem formu a střílí mu to, ale těch zápasů, kdy je k ničemu je pořád moc. Nějakej upgrade by se samozřejmě hodil, ale mám z toho trochu strach, aby nepřišel nějakej další Muto a ještě jsme si nepřihoršili, protože když už nic, tak si Perez slušně rozumím s Rondonem a s Almironem po rozehrání by to mohla bejt dobrá španělsky mluvící ofenzivní trojka.

Reagovat
fenixLFC

Jj brighton mi sice pride ako totalne nezaujimavy tim ktory mi chybat nebude keby padol ale cardiff mi je vyslovene nesympaticky. Najma skrz warnocka

Reagovat
fenixLFC

A saints by ste mali dat, oni su slabi proti organizovanym superom a to je prednost beniteza

Reagovat
kissak

Organizaci a strategii sice Benitez má, ale vše stejně bude záležet jak moc bude chtít ta jedenáctka na trávníku. V poslední době mi připadá, že tam chce akorát Rondon, Almiron a Ritchie.

Reagovat
Ondiis

450. za oslavence Mustafiho, nejzábavnějšího fotbalistu v PL.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele