Premier League - souhrn 33. kola

04.07.2020, 15:31, aktualizováno 06.07.2020, 23:00
Komentáře a souhrny
Liverpool hodil za hlavu debakl v minulém kole a porazil doma Aston Villu. Zato Manchester City nečekaně padl v Southamptonu. Leicester City porazil Crystal Palace a drží se na průběžném třetím místě. Čtvrtá je Chelsea, která si poradila s Watfordem. O dva body zpátky je Manchester United, jenž rozstřílel Bournemouth. Arsenal vyhrál 2:0 ve Wolverhamptonu a přiblížil se mu na tři body. West Ham dvakrát neudržel vedení na hřišti Newcastlu a nakonec bere bod za remízu 2:2...

Tottenham Hotspur - Everton FC 1:0

06.07.2020 21:00

Góly: 24. Michael Keane (vl.)

Kohouti dokázali odčinit nedávnou porážku ze Sheffieldu (1:3) a tentokráte díky vlastní brance Michaela Keanea zvítězili nad Evertonem nejtěsnějším poměrem 1:0. V tabulce Premier League se posunuli na osmou příčku s osmačtyřiceti body a stále živí šanci na Evropskou ligu, příliš daleko nejsou ani od pozic zaručující přímou účast ve skupinové fázi LM. Celek z Liverpoolu naopak prohrál poprvé po koronavirové pauze a je stále jedenáctý.

Hosté v předchozích dvou duelech zvítězili nad Norwichem (1:0) i Leicesterem (2:1), tentokráte však za favorizovaným londýnským klubem přeci jen zaostávali. Po úvodní opatrnější dvacetiminutovce se mohl dostat do vedení Tottenham, nebezpečná rána Lucase Moury totiž jen těsně minula levou tyč. Rozhodující okamžik se zrodil ve 24. minutě, kdy se po zblokovaných pokusech Kanea a Sona odrazil míč na kopačku Lo Celsa.

Čtyřiadvacetiletý záložník následně vypálil z otočky a jeho střelu nešťastně tečoval do sítě bránící Keane, brankář Pickford nemohl na změnu směru reagovat. Přesně po odehrané půlhodině mohl zvýšit vedení Spurs Dier, jenomže jeho bomba z přímého volného kopu těsně proletěla nad břevnem. V nastavení prvního poločasu chtěl z ničeho nic srovnat stav Richarlison, jeho projektil ze střední distance minul levou konstrukci o několik centimetrů.

Při odchodu do kabin došlo k velmi kuriózní situaci, neboť se do netradiční rozmíšky dostali gólman Lloris se Sonem a celou situaci museli uklidňovat až vlastní spoluhráči. Korejského útočníka jakoby tento moment povzbudil a během dvaceti minut ve druhém dějství si vytvořil tři dobré možnosti. Tu první neproměnil v 54. minutě, když po precizní nahrávce na nohu mířil jen doprostřed branky a tam číhala připravená náruč Pickforda.

Přesně o deset minut později napřáhl stejný hráč z hranice šestnáctky a jeho pokus skončil o kousek vedle pravé tyče, vzápětí po skvělé kolmici pálil z mírného úhlu do středu branky a Pickford se vytáhl s parádním zákrokem. Asi deset minut před závěrečným hvizdem zahrozil na opačné straně Calvert-Lewin a jeho dělovku směřující pod břevno fantasticky zlikvidoval Lloris, ve zbývajícím průběhu již k ničemu nebezpečnému nedošlo. Po závěrečném hvizdu se Lloris a Son smířili, neboť v jejich podání došlo k úsměvnému vzájemnému objetí.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Manchester City 1:0

05.07.2020 20:00

Góly: 16. Che Adams

Vůbec poprvé po koronavirové pauze Manchester City ani jednou neskóroval. A paradoxně tomu bylo na hřišti ve středu tabulky hrajícího Southamptonu poté, co před pár dny vypráskal již jistého mistra ligy z Liverpoolu. Domácí potvrdili, že po dlouhé pauze způsobené pandemií jsou v optimální pohodě, a zvítězili už potřetí z posledních čtyř případů.

Už před utkáním southamptonský manažer Ralph Hasenhüttl mluvil o tom, že se aktuálně druhého celku Premier League jeho tým bezpochyby nezalekne. A udělal velmi dobře, že si z něho automaticky nesedl na zadek. Předvedl jeden z nejhouževnatějších výkonů sezóny, přičemž urvat čisté konto proti ofenzivně laděným Citizens bylo to nejdůležitější.

Mužstvo manažera Pepa Guardioly hledalo v tomhle klání především správnou mušku. A nenašlo. Ne že by mělo zvlhlý střelecký prach, jenže jednoduše nedokázalo dobýt hrad na St. Mary's Stadium. Vyprodukovalo hned šestadvacet pokusů na bránu, jednoznačně vyhrálo statistiku držení míče. Přesto se z žádného přesného zásahu nakonec neradovalo.

The Saints se svého soupeře už od úvodních chvil v žádném případě nezalekli. V 6. minutě nebezpečně operoval ve vápně Redmond, jenže míč si nezpracoval zcela ideálně, a tak ve finále ani nezakončil. V 8. minutě se Redmond snažil změnit dosavadní bezgólové skóre ještě jednou, z přímého volného kopu ovšem napálil jen ve zdi stojícího Gabriela Jesuse.

A v 16. minutě přišel na řadu rozhodující okamžik tohoto měření sil. Laxně působící Zinčenko ztratil balón ve středu pole na úkor napadajícího Armstronga, přihrál zároveň, trochu nechtěně, přímo do cesty Adamsovi, který si všiml, že hostující brankář Ederson Moraes je postavený o něco dále od brankové čáře, a tak ho ukázkově přeloboval.

Manchesterský klub pochopitelně začal pátrat po cestě za vyrovnáním, po prudké nahrávce, lépe řečeno, střele od Joaa Cancely se pokoušel merunu doklepnout do sítě Gabriel Jesus, z těžkého postavení ovšem neuspěl. Ve 30. minutě byl Southampton pod obrovským tlakem, avšak Sterlinga vychytal domácí gólman McCarthy a Fernandinho hned na to trefil tyč.

Akce přitom pokračovala i nadále, David Silva hlavičkoval z vyložené pozice, nicméně zase se zaskvěl McCarthy, a Sterling všechno završil nepřesným zakončením. Na druhé straně naopak mohl dvakrát navýšit náskok domácích stále neúnavný Redmond, jenomže v prvním případě nasměroval míč nad bránu a pak jeho šanci zastavil zákrokem Ederson Moraes.

Ve druhém poločase si vytvořili hosté hned několik dalších slušných příležitostí, nicméně v kýženou branku neproměnili ani jednu z nich. Ve 48. minutě hlavičkoval mimo kýžený a chtěný prostor brány Gabriel Jesus, v 50. minutě brazilský forvard cílil svou hlavou z hranice brankového území opětovně, McCarthy však stačil s vypětím všech sil zasáhnout.

V 54. minutě neuspěl trestuhodně ani David Silva, jenž z blízkosti ztroskotal na velmi zaměstnaném McCarthym, v 65. minutě nevěřil svým očím Bernardo Silva, že jeho pokus vychýlil do zámezí bránící Stephens. V 74. minutě De Bruyne minul McCarthyho svatyni, v samém závěru belgický záložník nedokázal zužitkovat ani standardní situaci.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Aston Villa 2:0

05.07.2020 17:30

Góly: 71. Sadio Mané, 89. Curtis Jones

Mistrovský Liverpool potvrdil úlohu favorita proti zachraňující se Aston Ville a díky výhře 2:0 má stále šanci překonat bodový rekord Manchesteru City ze sezóny 2017/2018, k tomu potřebuje v pěti zbývajících duelech čtyřikrát zvítězit. Na tříbodovém zisku se však pořádně nadřel, neboť obě dvě své trefy vsítil až v závěrečných dvaceti minutách. Villans se za svůj výkon rozhodně nemusejí stydět, jelikož si vypracovali více střeleckých pokusů.

Hosté zůstávají v tabulce na osmnáctém sestupovém místě ze sedmadvaceti body a na sedmnáctý Watford ztrácejí jediný bod, ve zbývajícím průběhu je tak zřejmě čekají perné chvilky. Reds se v úvodním poločase nemohli dostat do tempa a nedávný debakl s Citizens (0:4) se na nich evidentně podepsal, za celých pětačtyřicet minut si nevytvořili jedinou větší příležitost. Hosté ohrozili branku soupeře jednou a to ve 34. minutě.

Na hranici pokutového území zkusil nebezpečně vypálit Douglas Luiz, nicméně povedlo se mu jen vyprášit rukavice připraveného gólmana Alissona. Ve druhém poločase hrála Aston Villa přeci jen odvážněji a do vedení se mohla dostat v 53. minutě. Po chybné rozehrávce protivníka přešla do rychlého přečíslení a na pravé straně měl dostatek prostoru El Ghazi, jenomže jeho bombu Alisson brilantně odvrátil na roh.

Domácí s přibývajícím časem začali přidávat na obrátkách a vytouženého gólu se dočkali v 71. minutě. Alexander-Arnold našel svou přihrávkou Keïtu, který si počkal na vhodný moment a před prázdnou brankou vyzval ke skórování Sadia Maného, jenž ze sedmi metrů napálil spodní okraj břevna a od něj se balón odrazil do sítě. O šest minut později předvedl skvělý průnik přes tři protihráče Firmino a po narážečce se Salahem tvrdě vypálil.

Jeho projektil směřoval do pravé šibenice, ovšem s famózním zákrokem se vytáhl brankář Reina. Svěřenci trenéra Jürgena Kloppa pojistili svůj náskok v 89. minutě, kdy přetažený centr Robertsona sklepl hlavou pod sebe Salah a zcela volný Curtis Jones zavěsil z deseti metrů do levého spodního rohu. V nastaveném čase mohl alespoň korigovat stav Grealish, avšak proti jeho jedovaté dělovce výtečně zasáhl Alisson.

Více informací k zápasu

Newcastle United - West Ham United 2:2

05.07.2020 15:15

Góly: 17. Miguel Almirón, 67. Jonjo Shelvey - 4. Michail Antonio, 65. Tomáš Souček

"Kladiváři" z West Hamu navázali na povedený výkon proti Chelsea (3:2) a tentokráte znovu bodovali, i když ve výsledku možná budou trochu zklamaní. Na půdě Newcastlu totiž hned dvakrát vedli, nakonec se ale musí spokojit s nerozhodným výsledkem 2:2. V tabulce se stále nacházejí na šestnáctém místě s jednatřiceti body a v boji o záchranu to rozhodně nebudou mít jednoduché. V hostujícím dresu se podruhé za sebou prosadil český záložník Tomáš Souček.

Domácí po minulé přesvědčivé výhře v Bournemouthu (4:1) nedokázali podruhé v řadě vyhrát na vlastním stadionu a znovu si tak zkomplikovali cestu za případnými evropskými poháry. Momentálně jsou třináctí s dvaačtyřiceti body. Hosté vstoupili do tohoto střetnutí naprosto skvěle a hned první větší možnost ze čtvrté minuty přetavili ve vedoucí gól. Počtvrté v tomto ligovém ročníku skóroval třicetiletý útočník Michail Antonio.

Po hezké akci středem hřiště obdržel krásnou kolmici na levou stranu Bowen, jenž následně přihrával ke vzdálenější tyči právě volnému Antoniovi, který nic neuspěchal a nádherně zavěsil do bližší šibenice. "Straky" ale na sebe nenechaly s odpovědí čekat příliš dlouho, krátce po odehrané čtvrthodině srovnal stav Miguel Almirón, když využil parádní přízemní kombinace svých spoluhráčů a ve správný čas stál na správném místě.

Na pravé křídlo obdržel přihrávku Krafth, vzápětí okamžitě našel v brankovém území právě Almiróna a proti jeho přízemní střele z pěti metrů byl brankář Fabiański naprosto bezmocný. Hosté si mohli vzít zpět ztracené vedení krátce po odehrané půlhodině, nicméně ránu Bowena z bezprostřední blízkosti dokázal reflexivně vyrazit fantastický gólman Dúbravka. Po změně stran vyložených šancí ubylo, pak z ničeho nic přišla Součkova chvíle.

Po rohovém kopu z pravé strany hlavičkoval u vzdálenější tyče Rice a orazítkoval břevno, pětadvacetiletý rodák z Havlíčkova Brodu se poté opřel do míče z první a ze šesti metrů propálil vše, co mu stálo v cestě. Jenomže ani ne o sto dvacet sekund později bylo opět srovnáno, to když si Jonjo Shelvey vyměnil míč s Gaylem, přelstil ofsajdovou past a na závěr nekompromisně zavěsil do protějšího spodního rohu. Ve zbývajícím průběhu už k žádnému ohrožení ani jedné branky nedošlo, výsledek se proto nezměnil.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Sheffield United 1:1

05.07.2020 13:00

Góly: 43. James Tarkowski - 80. John Egan

Sheffield United tentokráte nenavázal na skvělý výkon proti Tottenhamu (3:1) a na půdě konkurenčního Burnley mohl být rád, že si domů odváží alespoň bod za remízu 1:1. Kvůli tomuto nerozhodnému výsledku si opět lehce zkomplikoval cestu do evropských pohárů, v tabulce zůstává na osmé pozici s osmačtyřiceti body. Domácí jsou devátí se šestačtyřiceti body a také mají naději na Evropskou ligu, ztráta jednobrankového náskoku je může mrzet.

Do tohoto nedělního střetnutí lépe vstoupili hosté, neboť první možnost si vypracovali ani ne po sto dvaceti odehraných sekundách. Probojoval se do ní McBurnie, který měl dostatek času a hezky mířil do pravého dolního růžku, avšak gólman Pope předvedl skvělý zákrok. V domácím dresu znovu nastoupil od samého začátku český krajánek Matěj Vydra a v 10. minutě byl hodně blízko k tomu, aby The Clarets dostal do vedení.

Osmadvacetiletý útočník využil parádní kombinace svých spoluhráčů a po finální narážečce se řítil sám směrem k brankáři Hendersonovi, jenomže jeho přízemní pokus levačkou minul vzdálenější konstrukci o několik decimetrů. Vzápětí mohl na opačné straně z ničeho nic udeřit norský záložník Berge, nicméně ten byl na poslední chvíli zablokován. Pak se hra přeci jen uklidnila a další příležitost byla k vidění až deset minut před přestávkou.

Ocitl se v ní John Egan, ale z bezprostřední blízkosti hlavičkoval o kousek vedle levé tyče. Burnley se dočkalo vytoužené trefy ve 43. minutě. Po přímém volnému kopu z levého křídla přistál balón na hlavě Rodrigueze, jenž ho chytře posunul za sebe k protější tyči. Tam doslova o milimetry přelstil ofsajdovou past James Tarkowski a ve skluzu z pěti metrů nekompromisně pálil do sítě, Henderson byl naprosto bez jakékoliv šance na úspěšný zákrok.

Domácí se ve druhém dějství zatáhli na vlastní polovinu a vyčkávali, co udělá soupeř, sami se snažili hrozit z rychlých brejků. Dočkat se mohli zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem, ovšem po bombě Rodrigueze z pětadvaceti metrů a zákroku Hendersona střílel dorážející McNeil trestuhodně mimo prostor tří tyčí. Sheffield potrestal protivníka za přílišnou pasivitu v 80. minutě, kdy Egan po prodloužené hlavičce od Sharpa chladnokrevně napálil balón do protější šibenice. Ve zbývajícím průběhu již k ničemu zajímavému nedošlo.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Watford FC 3:0

04.07.2020 21:00

Góly: 28. Olivier Giroud, 43. Willian (pen.), 90+2. Ross Barkley

Londýnská Chelsea odčinila nedávnou porážku v derby s West Hamem (2:3) a tentokráte bez větších potíží přehrála Watford 3:0. Díky tomuto tříbodovému zisku se vrátila na čtvrtou pozici zaručující hlavní fázi Ligy mistrů se sedmapadesáti body, za třetím Leicesterem zaostává o jediný bod a před pátým Manchesterem United má náskok dvou bodů. "Sršni" jsou stále sedmnáctí s osmadvaceti body a o udržení zřejmě budou bojovat až do úplného konce.

Svěřenci trenéra Franka Lamparda měli v nedělním duelu zřetelnou převahu a po úvodní opatrnější dvacetiminutovce se mohli dostat do vedení. Míč se po ose Willian - Pulisic dostal až na kopačku zkušeného Francouze Oliviera Girouda, proti jehož křižné ráně fantasticky zasáhl brankář Foster. Stejný hráč se přeci jen dokázal prosadit ve 28. minutě, kdy využil parádní kolmice do běhu od Rosse Barkleyho.

Z mírného úhlu si pak dokázal poradit a svou nezištnou přízemní střelu umístil do protějšího spodního rohu. "The Blues" přidali druhou uklidňující trefu v samém závěru úvodního dějství, to si totiž Capoue počínal až příliš agresivně ve vlastní šestnáctce v souboji s Pulisicem a nedovoleně ho poslal k zemi, rozhodčí Friend bez váhání nařídil penaltu. K ní se postavil tradiční exekutor Willian a chladnokrevně zavěsil pod břevno do protipohybu Fostera.

Domácí pokračovali v ofenzivních snachách také po změně stran a v 69. minutě se mohl podruhé prosadit Willian, avšak nebezpečný pokus brazilského záložníka z hranice pokutového území dokázal odvrátit na rohový kop pozorný Foster. Watford chtěl vykřesat jiskřičku naděje na bodový zisk asi deset minut před závěrečným hvizdem, kdy po velké hrubce střídajícího Gilmoura uvolnil Chalobah rozběhnutého Welbecka.

Ten se pokusil zakončit ke vzdálenější konstrukci, jenomže gólman Kepa famózně vyrazil míč před sebe. Stejný hráč opět zahrozil v nastaveném čase, po jeho dobrém průniku na levé straně střílel v pádu Cleverley a prostor tří tyčí vskutku minul jen o decimetry. Ihned na to uzavřel gólový účet Barkley, jenž si díky zpětné nahrávce od Azpilicuety přehodil balón na svou silnější levačku a vzápětí parádně zavěsil do bližší šibenice.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Arsenal FC 0:2

04.07.2020 18:30

Góly: 43. Bukayo Saka, 86. Alexandre Lacazette

Přestože londýnský Arsenal v posledních týdnech nepředvádí nijak zvláště atraktivní výkony, trenéru Mikelu Artetovi se povedlo přetvořit dříve děravou defenzivu v opěrný bod, který Kanonýrům pomáhá k jednomu vítězství za druhým. Hosté se na půdě Wolverhamptonu svému soupeři vyrovnali v nasazení a navrch dokázali využít nabídnutých příležitostí k výsledku 2:0 a třetí výhře s čistým kontem za sebou, díky čemuž zůstávají ve hře o pohárové příčky.

První šance zápasu přišla hned v samém úvodu, když se po dobré práci Jiméneze ocitl v samostatném úniku Adama Traoré. Brankář Emiliano Martínez však stihl zavčasu vyběhnout a znemožnit španělskému rychlíkovi pořádné zakončení. Po dramatickém startu se však utkání proměnilo v nezáživnou taktickou bitvu ve středu pole, kdy měl míč na kopačkách spíše Arsenal, avšak defenziva Wolves potvrzovala, že na sedm čistých kont z posledních osmi zápasů nedosáhla náhodou.

Až s blížící se odehranou půlhodinou hry se Kanonýrům několikrát podařilo procpat se do zakončení, ovšem pokaždé se tak stalo jen díky náhodné teči bránícího hráče. Nejprve otestoval pozornost Ruie Patrícia Piérre-Emerick Aubameyang po nedostatečně odvráceném rohovém kopu a pak Xhakovu tečovanou přihrávku do strany málem přetavit v gólové zakončení Eddie Nketiah, avšak Patrício i s pomocí tyče dokázal svůj tým podržet.

Do třetice se už ale hosté na sklonku poločasu dočkali. Po přenesení hry od Cédrica Soarese až na levou stranu ke Kieranu Tierneymu vyústilo v tečovaný centr skotského beka, na který v pokutovém území nejrychleji zareagoval Bukayo Saka a poslal skákající míč pohlednou ranou přesně k tyči mimo Patríciův dosah. Do kabin se tak odcházelo za těsného vedení Arsenalu a Wolves tak jen potvrdili, že první poločasy jim zkrátka nesvědčí - již pětkrát po sobě v úvodní pětačtyřicetiminutovce neskórovali.

Zároveň však domácí mohli do druhé půle nastoupit sebevědomí, neboť takřka tři čtvrtiny všech jejich ligových gólů skórovali právě až po změně stran a nikdo z celé Premier League nedokázal z průběžně nepříznivého stavu vydolovat více bodů než právě Wolverhampton. Zápas se po restartu hry skutečně proměnil a držení míče bylo rázem výrazně ve prospěch hráčů v oranžovém, obzvláště po nasazení útočníka Dioga Joty na úkor Leandera Dendonckera.

Po hodině hry se tým Nuna Espírita Santa dostal v rychlém sledu za sebou hned do dvou slibných příležitostí. Nejprve po zaváhání Cédrica s Mustafim nebezpečně vypálil právě střídající Jota, avšak s blokem na poslední chvíli přispěchal David Luiz. Poté měl ještě větší možnost vyrovnat aktivní Traoré, který se opět po Jotově dobré práci ocitl v úniku tváří v tvář Martínezovi, jenže jeho oblouček přes vyběhnuvšího brankáře zamířil příliš vysoko.

S přibývajícími minutami však Wolves museli čím dál více otevřít hru, čehož Arsenal dokázal beze zbytku využít díky střídajícím hráčům. Joe Willock s Alexandrem Lacazettem byli na trávníku pouze deset, resp. tři minuty, když jejich vzájemná spolupráce vyústila v přízemní centr prvního jmenovaného na přední tyč, kde Lacazette předskočil statického Coadyho a chladnokrevně poslal míč přesně k zadní tyči, od níž se odrazil do sítě. Pro francouzského útočníka šlo kuriózně o vůbec první vstřelený gól na hřišti soupeře za celou tuto ligovou sezonu.

Lacazettův zásah byl potvrzovacím razítkem vítězství Arsenalu, které však mohlo být vzápětí ještě vyšší, kdyby Willockovu gólovou ránu nezastavil takřka na brankové čáře dobíhající Ruben Neves. Hosty to však mrzet nemusí, závěrečné pětiminutové nastavení si již bez větších potíží pohlídali a mohou slavit důležitý triumf nad přímým konkurentem v boji o evropské poháry.

Více informací k zápasu

Leicester City - Crystal Palace 3:0

04.07.2020 16:00

Góly: 49. Kelechi Iheanacho, 77. Jamie Vardy, 90+4. Jamie Vardy

"Lišky" z Leicesteru po koronavirové přestávce nevyhráli ani jeden ze čtyř svých zápasů a jejich náskok na třetí pozici se podstatně ztenčil. Až teď dokázali zabrat proti londýnskému Crystalu Palace, který naopak prohloubil své trápení. Nyní prohrál potřetí za sebou a v tabulce Premier League je třináctý s dvaačtyřiceti body, evropské poháry se mu proto stále vzdalují. Domácí mají na kontě osmapadesát bodů a na pátý Manchester United drží odstup tří bodů.

Společně s celým týmem se probudil také kanonýr Jamie Vardy, jenž v předchozích třech případech neskóroval, v tuto chvíli se díky dvěma trefám osamostatnil na čele tabulky střelců celé anglické nejvyšší soutěže s jednadvaceti úspěšnými zásahy. První poločas toho příliš zajímavého nenabídl, favorit nedělního střetnutí se přeci jen mohl dostat do vedení krátce po čtvrthodině hry, kdy z hranice pokutového území vypálil Justin.

Jeho kroucený projektil měl dobré parametry, ale balón nakonec orazítkoval bližší spojnici. Ihned na to se ve slibné šanci zjevil Ayoze Pérez, nicméně z osmnácti metrů o kousek minul pravou konstrukci. Hosté si svou největší příležitost vypracovali zhruba deset minut před přestávkou. Zkušený srbský záložník Milivojević se postavil k přímému volnému kopu ze střední distance a svou ranou o vlásek minul prostor tří tyčí.

Do druhého dějství skvěle vstoupil Leicester a ve 49. minutě se mohl radovat z vedení. Nigerijský forvard Kelechi Iheanacho využil skákavé přihrávky z levého křídla od Tielemanse a po přílišném váhání brankáře Guaity zavěsil přímo k pravé tyči. Přesně po odehrané hodině mohl z ničeho nic vyrovnat Cahill, ovšem s jeho hlavičkou si dokázal poradit famózní gólman Schmeichel. Čtvrthodiny před závěrečným hvizdem přišla Vardyho chvíle.

Třiatřicetiletý rodák ze Sheffieldu využil obrovské hrubky bránícího Sakha, který v nejnevhodnější chvíli podklouzl a po nabídce od střídajícího Barnese nemohl minout prázdnou branku. V 90. minutě chtěl alespoň snížit Zaha, avšak jeho finální střela letěla vysoko nad. Ve čtvrté minutě nastavení uzavřel gólový účet Vardy, tentokráte utekl všem na levé straně a své sólo zakončil obloučkem za záda bezmocného Guaity.

Více informací k zápasu

Manchester United - AFC Bournemouth 5:2

04.07.2020 16:00

Góly: 29. Mason Greenwood, 35. Marcus Rashford (pen.), 45+2. Anthony Martial, 54. Mason Greenwood, 59. Bruno Fernandes - 15. Junior Stanislas, 50. Joshua King (pen.)

Manchester United neměl problém potvrdit roli favorita, na Old Trafford skolil pěti góly trápící se Bournemouth a aspoň do dnešního večera se posunul na strategickou čtvrtou příčku tabulky. Dvěma góly se prezentoval Mason Greenwood, trefil se i Marcus Rashford, Anthony Martial a Bruno Fernandes. Za hosty se prosadili Junior Stanislas a Joshua King.

The Red Devils si připsali na své konto již své čtvrté vítězství v řadě a zároveň protáhli svou sérii neporazitelnosti už na šestnáct utkání za sebou. Během dosavadních dvou duelů, v součtu s tím s Brightonem, dohromady rozvlnili síť osmkrát. Naopak The Cherries zase selhali v obraně. Celkem za uplynulých 180 minut inkasovali hrozivých devět branek.

Domácí každopádně do tohoto střetnutí nevstoupili zcela ideálně. Už v 15. minutě prohrávali, to když Stanislas nejprve svou střelou neskóroval, neboť mu ji zablokoval stoper Maguire, nicméně míč se k hostujícímu záložníkovi odrazil zpět, následně vymíchal právě příliš statického Maguirea a i z velmi těžkého úhlu překonal brankáře Davida de Geu.

Vedení ovšem Bournemouthu nevydrželo nikterak dlouho. Už ve 29. minutě jeho protivník srovnal stav. Rashford z pravé strany poslal balón do středu za hranici pokutového území, kde našel spoluhráče Bruna Fernandese, ten ho následně poposunul na ještě lépe postaveného Greenwooda, jenž svou dělovkou propálil marně reagujícího gólmana Ramsdala.

O šest minut později Manchester proměnil penaltu. Bránící Smith totiž zahrál ve vlastní šestnáctce nešikovně rukou, a tak sudí Dean ukázal na bílý puntík. Exekuce se chopil Rashford a ačkoliv Ramsdale směr jeho střely vystihl, neúspěchu nezamezil. V nastavení prvního poločasu se poté průběžné skóre ještě jednou pohnulo směrem kupředu.

Bruno Fernandes přihrál doleva na Martiala, který se rozhodl, že se pokusí z nepříliš výhodného postavení zacílit. A udělal moc dobře. Jakmile si narovnal merunu na svou pravačku, poslal ji nechytatelně do vzdálenější šibenice. Nicméně ani tenhle moment nezlomil definitivně odpor mužstva manažera Eddieho Howeho. Krátce po obrátce snížilo.

Bailly, jenž vystřídal po přestávce Lindelöfa, nikým neatakovaný zahrál ve vzduchu rukou, VAR mu přitom jeho prohřešek poodhalil, a pokutový kop tak zahrávali taktéž hosté. King si poradil s nabídnutou možností, zvolil především přesné zakončení, a i proto David de Gea na míč nestačil dosáhnout, byť se po něm svou rukavicí natahoval, co nejvíce to šlo.

Ve zbývajících pasážích však svěřenci manažera Oleho Gunnara Solskjaera další dramatizaci zápasu nedovolili. Svůj náskok hned dvakrát pojistili, nejprve zásluhou Greenwooda v 54. minutě, který po nahrávce Matiče vyslal svou pravačkou nechytatelnou pumelici, a následně díky Brunovi Fernandesovi v 59. minutě, jenž umně zužitkoval přímý volný kop.

Více informací k zápasu

Norwich City - Brighton & Hove Albion 0:1

04.07.2020 13:30

Góly: 25. Leandro Trossard

Norwich i nadále pokračuje ve výsledkové mizérii, prohrál v Premier League už popáté v řadě a i nadále čeká po koronavirové přestávce na jakýkoli úspěch, a to včetně působení v FA Cupu. Důležitý souboj o záchranu s Brightonem, který naopak získal možná klíčové tři body a odpoutal se na větší bodový rozdíl od sestupového pásma, rozhodl Leandro Trossard.

Hosté si sice na úvod restartované sezóny poradili s Arsenalem, pak ale na řadu přišla remíza s Leicesterem a následovalo hodně nepovedené vystoupení s Manchesterem United. Tentokráte však podali o dost lepší výkon než před pár dny, udrželi už potřetí z posledních pěti případů čisté konto a stejně jako na podzim urvali nad svým sokem vítězství.

Domácím se možnost udržet se ve společnosti anglické nejvyšší soutěže pomalu a jistě rozplývá. Ne že by matematicky nemohli ještě poskočit na bezpečnou sedmnáctou příčku, reálně je ovšem šance velmi minimální. I s ohledem na skutečnost, že zavítají v posledních pěti kolech například na půdu favorizované Chelsea nebo druhého Manchesteru City.

O všem podstatném se rozhodlo v úvodním dějství. Jako první zahrozil Brighton, to když si ve vápně zpracoval míč na prsa Connolly a pravačkou ihned nato vypálil z voleje, nicméně míč nasměroval nad břevno. Na druhé straně se v 19. minutě hodlal prosadit Hernández, jenže svou mušku neseřídil nejlépe ani on, a stejně jako jeho protihráč zkrátka mířil mimo.

Ve 25. minutě zaznamenali The Seagulls jediný přesný zásah tohoto měření sil. Ve středu pole založili rychlý brejk, napravo utekl Mooy, jenž ve správný okamžik adresoval přihrávku na hranici brankového území, a odtud nabíhající Trossard protečoval balón ke vzdálenější tyči. Na tenhle moment nedokázal Norwich ve zbývajícím čase nikterak odpovědět.

Aktivní byl během prvního poločasu i nadále Hernández, jenž jako jediný dokázal jaksi ohrožovat soupeřovu defenzivu, avšak ve 33. minutě jeho pokus zase skončil vedle brány a v nastavení jeho zakončení zablokoval Mooy, takže meruna pohotově doputovala do rukavic brankáře Ryana. Ani po přestávce pak na řadu nepřišlo výrazné zlepšení The Canaries.

Přitom pět minut po obrátce mohl opětovně skórovat výběr trenéra Grahama Pottera, to kdyby z dobré pozice Burn, jenž míč netradičně trefil zády místo svou hlavou, cílil ze vzduchu jen o něco lépe než vedle kýžený a chtěný prostor brány. V 66. minutě se po delší odmlce znovu ozvali domácí, avšak Drmić pozorného Ryana výraznějším způsobem nepřekvapil.

V 69. minutě mohl náskok Brightonu pojistit Bissouma, ovšem s jeho střelou ze střední vzdálenosti si poradil gólman Krul. Až v samém závěru utkání si tým kouč Daniela Farkeho vytvořil svou největší příležitost. Střídající Idah si vyhlédl v šestnáctce jemný centr McLeana, svou hlavičkou ale, k jeho velké smůle, orazítkoval pouze brankovou konstrukci.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC33292272:2589
2.Manchester City33213981:3466
3.Leicester City33177963:3158
4.Chelsea FC331761060:4457
5.Manchester United331510856:3355
6.Wolverhampton Wanderers331313745:3652
7.Arsenal FC331213849:4149
8.Tottenham Hotspur331391152:4448
9.Sheffield United331212934:3348
10.Burnley FC331371337:4646
11.Everton FC331281340:4844
12.Newcastle United3311101235:4543
13.Southampton FC331341642:5543
14.Crystal Palace331191328:4042
15.Brighton & Hove Albion338121335:4436
16.West Ham United33871840:5831
17.Watford FC336101729:5228
18.Aston Villa33762036:6227
19.AFC Bournemouth33762032:5927
20.Norwich City33562225:6121

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (519)

Přidat komentář
Thelvin

Forest Takhle přijít o výhru v derby

Reagovat
Vincent Vegan

Škoda pro ně no, ale já stejně přeju postup Brentfordu. Třeba ještě přeskočí WBA

Reagovat
Thelvin

Brentford je celkem sympatickej, ale postoupit WBA, Leeds a Nottingam a z PL sestup Norwiche, Cherries a Watfordu, tak by to bylo hodně blízko mojí ideální PL

Reagovat
Slavia10

Hlavně ať se udrží West Ham, předsudky stranou lidi, všichni bychom měli chtít, aby český záložník pravidelně hrál PL, teď když nehraje za Slavii by mu to měli přát všichni Češi udržení.

Reagovat
Thelvin

Souček je mi ukradenej, West ham nemám rád, ale taky chci, aby se udrželi. Protože Hammers prostě k lize patří

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Jako jo, ale stejně mi chybí Hammers v Upton Parku. Přechodem na nový stadion ten klub ztratil obrovskou část ze svojí identity.

Reagovat
Thelvin

Alel získal/získá obrovskou spoustu peněz

Reagovat
fenixLFC

tak snad si ich v druhej lige uziju

Reagovat
smazaný uživatel

no s tym co hra Aston Villa ci Bourne tak bude zazrak ak sa jeden z nic zachrani

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fenixLFC

nic v zlom, len by sa dalo vybrat viacej hracov od vas za lacne prachy nez od villy alebo cherries

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
adoxx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

WBA byl vzdycky v lize nudnej a nesympatickej tym. Proc jim prejes postup?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Thelvin

Black Country derby

Reagovat
Vincent Vegan

Mozna jsem se spatne vyjadril, ale ja preju Brentfordu a doufam, ze WBA jeste preskoci, aby sli ze druheho mista primo do PL. WBA me taky nikdy v PL nebavilo a zpatky je nechci (i kdyz bych pak mel hned nekoho, komu prat v pristi sezone sestup.. ).

Reagovat
JessePinkman

Hlavně Leeds, aby to nedokurvil a Nottingham postup z play-off. Tyhle dva týmy mi v PL hrozně chybí.

Reagovat
janinho

ked vidim tu tabuľku tak neviem či sa smiať alebo plakat. good job Levy. hlavne že si vyjebal Poccheho aby mohol Zoze brat dvojnásobok za toto...

pocche sa isto nevráti tak bodaj by dosiel po sezóne ten hag. verím tomu že by z ndombeleho urobil top záložníka. zoze, bud chlap, zober ďalšie odstupné a pal do pice.

Reagovat
masly008

Drž se José.

Reagovat
Slavia10

Arsenal už je nad vámi ????!!! A to že Arteta přišel do situace, kdy je to fakt na hození ručníku.

Reagovat
9augi9

Však všetky ambície Sliepok boli naplnené so ziskom Audi Cupu, takže si to môžu dovoliť.

Reagovat
janinho

jj, uz čakám.na dvd

Reagovat
smazaný uživatel

Omg

Reagovat
Salfovic

Konečně Lestr, už bylo na čase.

Reagovat
C-M@ster

United super špíl. Leicester super vysledek.

Ted jeste aby rupla Chelsea po dvou golech pana Sarra.

Reagovat
ManUnited

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně je na hřišti vidět hrdost při boji za United - Ole forever

Btw.... Washington v NFL a Cleveland v MLB nejspíš konečně změní názvy, jsou vůbec nějáký návrhy na nový názvy franšíz ???

Reagovat
EXoRcIsT

washington warriors

Reagovat
Salfovic

Běloši a Bílé kůže

Reagovat
homeles8

to jsem nečekal že někdo napíše

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vincent Vegan

Nevěděl jsem, že Browns mají taky nějaký potenciálně rasistický podtext v názvu. Respektive mě to nikdy nenapadlo, protože neznám původ toho názvu. Budu si to muset najít. O Redskins už se mluvilo dlouho a podle mě už to dávno není přiměřený době a nechápu, že to ještě neměnili..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby okolo toho nebyla tuna administrativy kvůli novýmu názvu, tak už to Washington udělal dávno Jenže v roce 2020 nemají na výběr, pokud budou dál používat nevhodný název, tak ztratí 90% podpory... teď už to nezahrají do koutu, teď už musí jednat... jinak bude franšíza odsouzena k zániku, v to pevně věřím

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě je velký problém u Chicaga, jenže tam na to pro mě z nepochopitelných důvodů serou Jde vidět, že v NHL budou potřebovat tu společenskou změnu jako sůl...

Reagovat
smazaný uživatel

U Chicaga zadnej problem neni. Native american komunity s tim nazvem/logem nemaji zadny problem, protoze ten tym je tak jmenuje dle 86. pechotni divize, ktera bojovala v 1. svetovy valce. Ta divize byla pojmenovana "Blackhawk division" po clenovi kmene Sauku (Black Hawk), kterej je celkem vyraznou postavou v historii Illinoi. Blackhawks maji to jmeno jako znamku respektu a dokonce jsou velmi angazovany v pomoci komunite nativnich americanu a cteni jejich historie. To je proste uplne nebe a dudy oproti Redskins, protoze "redskin" je vylozene rasova urazka a puvodni obyvatele proti tomu bojuji uz dekady. Tam ta zmena na miste je a je dobre, ze se kolem toho neco deje. U Blackhawks ale fakt doufam, ze se nic dit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě nedávno četl, že části nativních američanů to právě mělo vadit... btw není ta podpora od té doby, co se tohle všechno začalo řešit ? Víš, jak aby se neřeklo... a Cleveland taky něco podporoval nebo se pletu ? Tam to urážející logo odstranili teprve nedávno...

Spousta těch protestujících tam i zmiňovala to, že používají "Indiány" jen pro bohatnutí z toho komerčního názvu. Aneb využívají je nedůstojně jako maskoty a s tím plno jejich lidí nesouhlasí. Ne nadarmo ty názvy vznikly v době, kdy se s původním obyvatelstvem krutě vytírala země

Když nad tím přemýšlím, stejně by bylo nejlepší aby alespoň franšízy Washingtonu a Clevelandu definitivně skončili - po desetiletí profilovali pouze na výsměšných názvech... města určitě ponechat, ale když už tak to chce vytvořit nové franšízy, které začnou čistě

Reagovat
oli9

Ty jsi indián nebo co ti na těch historických názvech vadí?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako chápu tu dobu a jejich názvy... přeci jen vymyslet něco cool na zelený louce bylo kurva těžký, ale teď ? Ta změna už měla u všech tří přijít na počátku milénia

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi teda pořádně ublížený hošánek.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

a tebe dokonce urazi neci anonymni nazor na diskizi ef

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, jsem neskutečně uražen

Protože jde jen souhlasit a být ten dobrý nebo nesouhlasit a být uražen nebo dokonce rasista

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nemluvi o Browns. Rec je o Clevelandu Indians.

Reagovat
Vincent Vegan

Jo aha, ja nejak prehledl to MLB.

Reagovat
Greny

A co tygři z Liberce?

Reagovat
smazaný uživatel

Co s nima ? Však to zvíře existuje a k hokeji se hodí parádně... pokud nechápeš problematiku těch 3 klubů, tak si dej večerní studium

Reagovat
exot12

Podľa tejto zvrátenej logiky, ktorú používaš by mohol niekto namietať, že zneužívaš zviera. Úprimne neviem ako si prišiel na to, že zrovna biely tiger sa hodí k hokeju v Liberci parádne?!

Celé toto hnutie BLM a väčšinu čo sa okolo toho deje považujem, za strašnú šaškárnu! Je to pre mňa ďalší príklad toho ako sa pôvodne asi dobrá myšlienka ženie do extrému a už sa vymýšľajú strašné blbosti.

Po aplikovaní tvojej logiky, by som mohol požadovať zmenu tvojho nicku, lebo ma uráža

Reagovat
smazaný uživatel

přezdívá se jim bílí negři liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Od teď ti budou černý tygři

Reagovat
Mass

Prague Black panthers

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/stuntbrain/status/1279721211682045953

me se libi tohle. Washington Redtails.

Reagovat
ManUnited

Ten Bournemouth letos asi na padáka ne? Podle toho losu co mají..

Reagovat
smazaný uživatel

to je takřka tutovka...

Reagovat
ManUnited

Kdo třetí do party? Sršně, Villa nebo Kladiváři?

Reagovat
Vincent Vegan

Hammers se podle mě už udrží, takže Villa nebo Watford. Nevím, komu bych tu záchranu přál víc, ale možná spíš Sršním

Reagovat
smazaný uživatel

snad Watford, ten by mè z té zmiňované trojky chyběl určitě nejmíň...

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to dopada, kdyz si nechas kouce ze sentimentu. Howe mel v zime letet. Snad jim to za ten sestup stoji.

Reagovat
LeonardoUžoa

Lol to je picovina

Reagovat
REPLIKATOR

Gól Leicesteru na 2:0. Míč po rozehrání brankářem převzal hráč ve vápně a přitom šestnáctku ještě neopustil hráč Leicesteru. Gól tedy neměl platit?

Reagovat
masly008

jde o to jestli se ten hráč zapojil do napadání ne?

Reagovat
REPLIKATOR

Nevím právě.

Reagovat
Slavia10

Vardy!!!!!! 100 gólů v PL a to nehraje za top tým a relativně pár sezón, král!!!!

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

vykon nic moc ale mame seriu vyhier a porazili sme wolves vonku, co je skvele

emi je fantasticky, je mi luto :)

Reagovat
smazaný uživatel

aj amn dnes vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

inak mam tiez pocit ze nie je uplne nahoda ze sa nam dari viac bez guenda

Reagovat
Counter

Vážně máš pocit, že poslední kola záloha funguje nějak kvalitněji než dřív? Podle mě je to stejné.

Reagovat
Nikikrew

Je to rovnake. Dozadu dobre ale dopredu je to docela bieda.

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu, je to len nadhodenie takej domnienky, dnes tiez nehviezdili ani nahodou, ale celkom to koreluje a cez guendovo branenie sa super casto dostaval do sanci

Reagovat
masly008

no,přijde mi že je to skoro stejné až na to že dneska třeba Ceba hrál super,vybojoval spoustů soubojů,skoro neztrácel.to je ten hlavní rozdíl.

Reagovat
Nikikrew

bojoval statocne ale vsetky tie prihravky do stran, alebo alibisticky dozadu (chapem ze niekedy aj to treba). Mal by niekedy viac zariskovat, ako napr ked hral proti Norwichu. Podal zodpovedny vykon ale dopredu ocakavam viac

Reagovat
masly008

to je těžko,když si vezmeě že on má míč kolem středového kruhu a před sebou jen 1 útočníka,jinak křídla na kraji i wing beci.tam to fakt moc není kam.a hlavně to mají i asi tak hrát.než dát riskantní středem tak to nechat na kraje.

Reagovat
Nikikrew

Ved práve preto hrať to viac cez kraj. Ak je takáto situácia sú dve možnosti. Prva, hráca predriblujes co je ťažšie, druhá že to hráš z prvej ako moment prekvapenia. Je to aj o spolupráci či ten hrac čaká prihrávku alebo nie. Avšak kebyže je remiza alebo prehrávame, bol by pod paľbou kritiky. Preto aspoň 1,2 pasy by som rad uvidel

Reagovat
Counter

Proti Wolves je to těžké, je to jedna z nejlepších obran v lize. Dneska to zrovna moc nepotvrdili, ale před tímhle zápasem sedm čistých kont z posledních osmi kol je brutální.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo bez Lena

Reagovat
Counter

Nepokoušej ho

Reagovat
smazaný uživatel

leno je skvely, emi tiez :) emiho mam radsej za to ze u nas vyrastol a cakal

Reagovat
smazaný uživatel

to je asi pocit na podobne urovni, jako mam ja, ze kdyz jsem z poslednich ctyr zapasu videl asi 30 minut, tak je to tim, ze ted vyhravame..

Reagovat
icemike

Xaka dělá rozdíl

Reagovat
Slavia10

Grennwood je boží

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
smazaný uživatel

3 ciste konta v lize po sobe..

Reagovat
Counter

Mustafi s Luizem a Kolašinacem obrana snů

Reagovat
Golasso

Mustafi se ale pod Artetou znovu zrodil . Zahrál už pod ním vůbec špatnej zápas?

Reagovat
Counter

Venku s Chelsea. Zadrbal malou domů a Luiz kvůli tomu dostal červenou+penalta. Naštěstí pak hrál dobře a aspoň remízu nám zachránili Martinelli s osmdesátimetrovým sprintem a Bellerín pár minut před koncem.

Reagovat
Nebelung

S Norwichem měl taky jednu hroznou minelu. Jen z toho naštěstí nebyl gól.

Reagovat
Golasso

Ajo, tak jsem ho asi přechválil

Reagovat
smazaný uživatel

no ani ne, to ma za tolik zapasu snad kazdy stoper takovou chybu..

Reagovat
Counter

Celkově má Arteta v PL 7 nul z 15 zápasů. Pod Emerym jsme měli 10 z 51 , pod Ljungbergem 1 z 5.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Nikikrew

Hmm tak toto by islo

Wolves dnes velke sklamanie ale konecne po dlhej dobe som videl zodpovedny kolektivny vykon od kazdeho hraca, ta unity mi u nas velmi chybala a najvacsi kredit ide Artetovi. Tazko vyzdvihnut nejakeho jednotlivca ked vsetci hrali zodpovedne.

Martinez je paradny brankar. Ak bude Leno jednotka, on musi ist dalej pretoze takyto brankar nema co robit nahradnika.

3 tazke away zapasy, 1 lahky domaci vsetky zvladnute, moze byt

Reagovat
Golasso

Výkon dopředu dneska nic moc, je tam patrná nesehranost. Dozadu se to každopádně povedlo Mikelovi vyladit solidně, působíme mnohem jistěji a takticky vyspěleji. Mustafi a Martinez dneska . Ostatní taky dobře. Soares zatím hraje dost nad očekávání.

Popravdě jsem nečekal, že dneska budeme bodovat, jsem příjemně překvapen

Btw nechápu smysl nastavení 5 minut v takovém zápase a v této části sezony se zrychleným programem. Žádné extra zdržení, zápas prakticky rozhodnutý a rozhodčí je tam nechá se ještě 5 minut unavené plácat.

Reagovat
Counter

Není to nastavení delší kvůli přestávkám na pití?

Reagovat
Golasso

To popravdě nevím, jestli to tak mají nastavené.

Reagovat
hona.kub

Co ten Arsenal blbne, podruhé v řadě mi zkurvili tiket... Že oni chcou letos aspoň slavit St.tottenrigham's day

Reagovat
Mates_Matesović

Arteta tu obranu celkem postavil do latě, to se mu musí nechat. Jakej to rozdíl oproti Mourinhovi, kterej ji ještě víc rozesral.

Reagovat
iamek

Super Arsenal . Tak nejhůře pátí snad.

Reagovat
Slavia10

Je strašně nefér, kolik peněz dostal Emery a že Arteta bude mít málo, pokud vůbec nějaký. Majitel by měl vidět, že Arteta má vizi a udělal nějaký výsledky, celkem věřím, že kdyby dál majitel 100 Mega Artetovi, tak možná příští rok zaútočí na top 4.

Reagovat
king23

3 čisté konta po sobě po sérii hruzostrasnych výsledků a už máš pocit, že by se dalo útočit na top4? 100 mega je dnes nic, za to se koupí jeden hodně kvalitní hráč.

Reagovat
iamek

*pátí myslím MU

Reagovat
smazaný uživatel

Emiliano Martinez has kept a clean sheet in six of his eight Premier League starts for Arsenal (75%), the best ratio of any Gunners keeper with at least five starts in the competition.

Reagovat
kiwwi

Mason Greenwood is the first teenager to score 15 goals in a single season for Man Utd since Wayne Rooney (17) in 2004/05. A special, special talent.

Search Results

Web results

❤️❤️❤️

Reagovat
kiwwi

a teda este

Anthony Martial & Marcus Rashford have both hit the 20-goal mark in all competitions - the first time a pair of #MUFC players have managed that in the same season since Dimitar Berbatov & Javier Hernandez in 2010/11

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
bandwagoner

Search Results <3

Reagovat
icemike

Už 15? Slušné

Reagovat
fajdax

V suchým triku. Snad bude Kante ok

Reagovat
John Obi Mikel

Giroud

Reagovat
Talker

Výborný výkon. Sice začátek nepřesvědčivý, ale postupně jsme Watford zatlačili a do trojtého střídání prakticky nepustili na míč - neustálé napadání, když hráč dostal míč a chvíli ho podržel, tak přišel okamžitě podpořit druhý hráč.

Ofenziva šlapala, Willian pak ukázal, že by měl možná hrát spíš nalevo. Tam má možnost střílet, může si vyvézt míč do středu a pokusit se o střelu nebo o přihrávku. Pulišič skvělý, Mount taky, Barkley taky rostl v zápasu.

Zoumu jsem chtěl pochválit za bezchybný výkon a nebýt té přihrávky útočníkovi (wtf?), tak by i byl. Hodně zkušeně z jeho strany. Christensen se tam na konci nechal opít rohlíkem, k tomu tam měl i předtím kiksy - i ten jeho výběh s míčem na třetinu soupeře, kdy nahrál obsazenému Jamesovi a ten musel hodně makat, aby měl komu přihrát. V tomhle Zouma alespon nahrává záložníkovi a nenechá toho hráče úplně ve štychu. James luxusní centr, který měl skončit golem, škoda, že RLC si předběhl míč. Ze začátku hodně ospalé od něj, ale pak se zlepšil a byl jistota. Azpi parádní přihrávka do vápna do druhé vlny. I Kepa tam udělal jeden důležitý zákrok.

Střídající hráči dost neviditelní, Gilmour se zrovna neukázal a už si taky začínám říkat, co Jorginho. Ani dnes, jako čtvrté střídání? Zajímavé.

Reagovat
mesyas

jorginho je mrtvej, jeho agent neměl kecat kraviny do médií.

Reagovat
smazaný uživatel

To není agentem, to je tím, že Kanté, Kovačič a Gilmour jsou lepší a Barkley má formu, čísla a důvěru Franka.

Reagovat
smazaný uživatel

Gilmour je lepší v čem jako?

Reagovat
smazaný uživatel

V bránění například.

Reagovat
smazaný uživatel

Není.

Reagovat
mesyas

gilmour předváděl bídu v těch 2 zápasech co nastoupil. jorginho je odstavenej, protože jeho agent pořád kecal a naznačoval, že chce pryč. buď ho trestá nebo si už domlouvá přestup.

Reagovat
Talker

Tak to nevím, Jorginho do toho chodí celkem ostře a včera odlítával Gilmour ze soubojů dost.

Reagovat
John Obi Mikel

Jorginho v létě odejde a místo něj se vrátí legendární nigérijský středopolař.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Willian mi vždycky přišel o něco lepší nalevo.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: pozerali ste Oktagon niekto?

Kua, ma nasrali teda riadne, že slabšej Bledej dali titul. Unfair jak hovado .

Reagovat
Mimalu

přece příběh voe

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy ma mrzí, keď šport nie je na prvom mieste, no. Znovu to posrali. Dúfam, že od fans dostanú náklad, ja som týmto skončil s Tipsportom a už nestavim ani cent a kuknem si to neskôr na YT.

Reagovat
Mimalu

jako takhle, tomu sportu tady ohromně pomohli a všechna čest kam to dotáhli, ale jak říkáš, toto umělé vytváření úspěchů to dost sráží. Bledá neměla přejít ani přes Šormovou, ale co už, aspoň že v tomto případě to v zahraničí nikoho nezajímá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

přes Šormovou ještě dejme tomu, ale tohle byla úplná krádež...

Reagovat
Eichel

to je chyba toho, že miesto rozhodcov máš partu nekompetentných bulov, ktorý dlhodobo nechápu pravidlá MMA.. nemyslím, že by ich nejak tlačil Novotný s Nerudom, proste sú to idioti. V UFC by si v živote nevidel zápas kde dá bodový kolo 10:10 lebo to nemože, preto tam je milion vecí ktoré sa hodnotia aby si sa vždy nakoniec vedel pre niekoho rozhodnúť. Ten systém je prebraný z boxu a pamatá si niekto veľké boxerské zápasy kde by jediné kolo dopadlo 10:10? Skóre typu 30:29 sú proste totálne mimo. A to ako mimo ich rozhodcovia sú dokresľujú také zápasy ako Sayah vs Borároš. To bol neregulérny zápas a byť Sayahom tak miesto Gabora tresnkem rozhodcovi. On ti nemá čo uprostred zápasu, keď si v top mounte postavit súpera, utierať ho, nechať ho vydýchavať a keď sa dá dokopy tak ho nevrátit do povodnej pozície ale nechat ich v neutrálnej. Tam ten chlap vobec nevedel, čo stvára a podobné magoriny sú každý turnaj.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Greny

Koukal jsem a čekal jsem extraround

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Tak jako klidně se směj.. ale včera za mě první kolo Bledá vs třetí kolo Szabova..

Druhy kolo si nejsem jist takže bych dal extraround na druhou stranu Bledá sice byla bita, hlavně teda ve třetím ,ale teda pokud správně celou dobu chápu pravidla Undergroundu tak 3xuznany takedown = minus bod ale když ji hodí a a ona se přetočí na bok, břicho tak to sice není uznany TD ale je to pořád za tři signifikantní udery a techto TD tam Bledá první dvě kola docela měla..

Reagovat
Alberto Aquilani

Uznaný TD mala v celom zápase len jeden jediný, čiže k strhnutému bodu to bolo ďaleko. V 2. a 3. kole ani tých nedotiahnutých TD nemala zas tak veľa (2 max 3 v každom kole - mimochodom, predchádzajúce turnaje sa nič nehovorilo o tom, že nedotiahnutý TD je za 3 signinfikantné údery, to až včera, ale budiž). Ešte aj ten geňo Novotný sa po 2. kole preriekol, že je jasne pre Szabovú.

Takže si to zhrňme - 1. kolo Bledá, lebo ju nahádzala a Szabová ešte nedominovala

2. a 3. kolo - Szabová Bledú v postoji jasne ničila. Bledá si navyše niekoľkokrát nabehla na škrtenie (už len v tejto dominantnej pozícii strávila v 2. a 3. kole dokopy aspoň tak 2 minúty), jasne kontrolovala Oktagon a Bledá sa ledva udržala na nohách.

Dokonca ten jeden rozhodca to bodoval 30:28, čiže v každom kole dal Bledej za plný počet

Ešte ten zápas so Šormovou sa dá s prižmúrenými očami uznať (pretože jej toľkoto úderov ako Szabová nerozdala) - ale aj tam by bolo spravodlivé ísť do extra roundu, ale toto je už jasná tlačenka. Na Szabovú údajne počas 2. a 3. kola vzrástol kurz. Že je Tipsport partnerom Oktagonu asi nebude náhoda :-)

Reagovat
smazaný uživatel

úplne ma ojebal aj Tipsport. Curaci.

Reagovat
LokoLFC

O těch Take downech se mluvilo už 2 turnaje zpět... zkus koukat se zvukem

Reagovat
Alberto Aquilani

príspevok hodný fanúšika Liverpoolu

Reagovat
Bandita_Harry

Nestrapnuj sa

Reagovat
LokoLFC

Tak evidentně už min. 2 turnaje spíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Prvé kolo veľmi tesne Bledá, druhé kolo Szabová, tretie kolo jasne Szabová...

Reagovat
Malresi

Podla mna prvé bolo jednoznačné v prospech Bledej, druhé tesne Szabová a tretie jasne Szabová.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, pohoda. Ale extra round podľa mňa nie.

Kohout zaslúžený víťaz, už cez Lea mohol prejsť, bol to tesný zápas. Škvor brutálny, Ružička zaslúžene. Len tá Szabová disgrace jak hovädo...

Reagovat
Malresi

Extra round by som pochopil, to by ma nesralo.

Kohout bol včera parádny, kto by to čakal proti Ronymu? Ten prešiel SK vetvu ako nôž maslom a včera si ani neprdol. Škvor je blázon v pozitívnom slova zmysle, v tej váhovke nemá konkurenciu. Ružičku som čakal, v každom zápase súpera prevalcoval, imo má veľkú budúcnosť. Najviac sa mi páčil Sebo Fapša - performance večera jednoznačne, to koleno mu vyšlo na jednotku, a aj okrem toho bol od začiatku agresívny a jednoznačne lepší - tiež prekvapko jak blázen.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehnevaj sa na mňa, ale extra kolo absolútne nie, bolo to jasné víťazstvo Lucky.

Rony doplatil na únavu, velké ego a menšiu silu ako Kohout. Aj som stavil na Kohouta, bol výborne pripravený na každý zápas. Ružička agresívnejší a lepší ako vždy, tak isto ako Škvor. Souhlasím s výkonom večera, veľmi pekný zápas.

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

No a Hromek sklamal, tiež tesný zápas a mohol vyhrať aj on. Prehral mi tiket .

Reagovat
Malresi

Tam to ale tiez bolo pofiderne, neviem zaco dali extra round. Mal vyhrat na body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

úplne som vytočený ty vole... mňa Oktagon hrozne chytil, aj keď mám k bojovým športom ďaleko, ale kupujem si pravidelne PPV, ale po tomto mám chuť už na nich nikdy ani len nekuknúť... neskutočne tú Bledú pretlačili, pritom už s o 10 kíl ľahšou Šormovou nemala navrch. Novotný si to zas nejak obháji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
Radin

To není sport, ale show pro dementy sorry.. Koukat se jak se mlátí banda gum, ex kriminálníků atd, moc hezký..

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
mimi_united

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Máš predsudky a si ignorant, to je častý jav u ľudí, je to ok .

Reagovat
Mass

Častý jev je taky když nemáš argument, tak začít urážet a házet do jednoho pytle..

Reagovat
Salfovic

Marketingový produkt, bohužel úspěšný.

Reagovat
vodka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Vincent Vegan

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
LokoLFC

dement jsi ty...

Reagovat
Lacko_Boh

ak mas zaujem, rad ti napisem co je na tom paradne a poslem nejake zaujimave zapasy

Je skoda zit zivot v ktorom ta nebavia bojove umenia, este k tomu ako chlap, prichadzas o vela prijemnych chvil.

Reagovat
Malresi

Reagovat
Mass

Reagovat
Svatej

to je přístup!

Reagovat
Neutron

tak daj Laci...mna to tiez nejak extremne nebavi

Reagovat
Bayern +

Reagovat
SaianSupaCrew

Kdysi jsem měl stejný názor. Ale je to hloupý názor (nehledě na to, že číst o "show pro dementy" z úst fanouška současného fotbalu, vyznívá trochu komicky). Naopak je to krásný sport.

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

ľudia by nečakali, že je to často mega taktický šport.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Radin

Tak se podívejte kolik lidí, kteří kolem toho jsou prošli kriminálem, nebo jen díky penězům ne. Podle mě to přitahuje blbce, kterým chybí argumenty v životě a nejsou jinak se sebou spokojení. Navíc bojové sporty jsou o úctě a umění. Krpálek to taky odsoudil. Říkal, že v jejich sportu je úplně jiný respekt k soupeři a vše.. Nejhorší je ten vliv na mládež. Děcka si dnes myslí, že 'vypnout' někoho je cool. Tamje prostě vše špatně. Novotný v tom vidí jen prachy, kolikrát se v rozhovorech sám smál, jak jsou ti někteří jeho fighteři blbci a zesměšnil je.

Reagovat
Neutron

v niecom mas pravdu, poznam par ludi v jednom gyme a teda su tam aj chalani co nemali nikdy problem so zakonom, ale su tam aj taki, ktori hej, aj ked teda skor mi pride, ze prave vdaka tomu sportu su od problemov dalej.

Ale aj vela deciek a borcov tam proste zacalo chodit cisto s tym vedomim, ze chcu druhych proste nicit a vybijat sa niekde agresivitu, taki tam, ale dlho nevydrzali a spravidla nezvladali tie treningy.

Ale tiez zaujimave, ze jadrovy fyzik nie je nikto z nich zvacsa policajti trebars. Mozno to o niecom vypoveda.

Reagovat
SaianSupaCrew

Ano, bojové sporty jsou o účtě a umění. Zápasů jsem viděl stovky a i ty nejvyhrocenější zápasy v drtivé většině končí tak, že si zápasníci plácnou, obejmou se a vyjádří si respekt.

Lukáše mám rád, ale sám nejlépe ví, že judo nikdy nebude divácky tak atraktivní, jako MMA. A z jeho vyjádření je to bohužel znát.

A vliv na děti V kontextu reklamy, sociálních sítí, nezdravého stravování, drog, apod., je to nebezpečí zanedbatelné. Pokud dítě neusměrní rodič, je to čistě jeho problém.

My jsme se jako děti "vypínali" dávno před UFC a stejně ze mě (díky rodičům) vyrostl zapřísáhlý pacifista.

Ano, bohužel mediální prostor dostávají gumy, jako je Vémola. Ale taky existují zápasníci, jako Jirka Denisa Procházka. Inteligentní, skromný, pokorný. V Japosku si ho diváci doslova zamilovali.

A pokud jsou fighteři takoví blbci, fakt by mě zajímal tvůj názor na fotbalisty.

Reagovat
Malresi

Reagovat
Ragazzo d'oro

Zkus někdy jeden trénink a změníš názor. Nemusí to být mma, klidně kickbox, box, bjj...

Reagovat
Radin

Před tou přípravou respekt, to zase jj. Viděl jsem kdysi tréninky a je to extra těžké. Horší je vše ostatní a prostě mě nebaví koukat, jak jeden člověk přizabije druhého a obecenstvo nad tím jásá, že někdo skončí v bezvědomí. Myslel jsem, že lidstvo se někam vyvinulo a tohle patřilo do jiných století.. Navíc zbytečně zatěžují doktory, kteří mohli pomáhat jinde. Vše jen pro zábavu stejně smýšlejících lidí..

Reagovat
Malresi

Krádež, inak to nemôžem nazvať. Bledá prvé kolo, druhé a tretie Lucka, bez debaty. Extra round by som ešte pochopil, ale víťazstvo Bledej? Nonsens.... Oktagon mám rád a uznávam Ondra s Palom, ale tento zápas mi to pekne znechutil.

Reagovat
smazaný uživatel

extra round nie... už vidím jak ma vychcany novotny bude nejakými kecami nasierat a obhajovať túto blamáž.

Reagovat
Malresi

Este ze je pauza az do turnaja v Ostrave teraz sa tesim na UFC 251, hlavne na Prochazku. Jesen bude, co sa MMA tyka nabitá. Ako vidis Gaethje vs Khabib?

Reagovat
smazaný uživatel

Gaethje vs. Khabib pojdu na jesen? Teším sa, Gaethje je komplexnejší ako Conor, čiže to vyzerá na väčší problém pre Khabiba, ale aj tak vyhrá on si myslím. On súpera unaví a na zemi je absolútna mašina, musel by ho Justin vypnúť, čo sa samozrejme môže stať vždy. Ty čo hovoríš?

Reagovat
Malresi

Ano, nie je to ofi, ale september/oktober ten zapas bude podla vsetkeho. Tak ako pises, Gaethje je komplexnejsi, odporucam ti podcast, kde bol spolu s coachom u Joa Rogana. Ja mam voci Khabibovi respekt, on ma ten grappling a zem na inej urovni ako ostatni, akurat sa mi to moc nepaci v tom zmysle, ze je jednodimenzionalny fighter. Reprezentuje MMA ako najlepší na svete vo svojej váhovej kategórii a ponúka len jednu oblasť toho boja, čo je podla mna malo. MMA by malo byť o kombinácii bojovych umení, nie o tom, že ľuďom ukážeš jednu oblasť, v ktorej si najlepší. Aj ak bude este dlho neporazeny, k velikanom ako GSP ho nikdy radit nebudem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by ponúkal jednu oblasť boja, tak nerobí MMA. Ak je v jednej oblasti dominantný, doručuje ju najčastejšie, to by robil každý pre čo najvyššiu pravdepodobnosť víťazstva.

Tak isto Conor v K.O. To, že sú postojári divácky zaujímavejší je možno realita, ale realita je aj taká, že zemári (prípadne komplexní borci) sú úspesnejší.

Reagovat
Malresi

Heh, Royce Gracie zapasil v UFC a vedel "len" BJJ Pozri, ja viacmenej suhlasim, akurat si proste predstavujem, ze champ by mal vediet "z kazdeho rozku trosku" na co mozno najvyssej urovni. Khabib je silny wrestler a zemar, co je pre neho fajn, na ako fandu, ale tie zapasy moc nebavia - podla mna ako champ nie je atraktivny ludsky a ani ako zapasnik.

Reagovat
Malresi

*mna ako fandu

Reagovat
smazaný uživatel

Chápem tvoj názor, aj keď nesúhlasím... Mňa Khabib zaujal ako vymazal trapného Conora, ktorý vzhľadom na svoje kecy podobnú porážku potreboval.

Reagovat
Malresi

Nutne dodat, ze Connor vtedy nebol na svojom peaku. Kvoli suboju s Floydom nezapasil sutazne ako dlho? 2 roky cca? Netvrdim, ze by Khabiba inak porazil, ale rozhodne by to mal tazsie. Gaethje by Khabiba porazit mohol, uz ma fakt nebavi kukat jak nonstop vyhrava

Reagovat
smazaný uživatel

Chápem, no. Ja budem držať Dagestancovi, ale aj vyhra Justina ma nebude trápiť. Bude to mlynček, teším sa na ten súboj.

Reagovat
Malresi

Taktiez

Reagovat
SaianSupaCrew

Právě proto (mmj.) mám rád Diaze. Černý pásek z BJJ a stejně většinou každého dofackuje

Reagovat
SaianSupaCrew

U Justina se hodně zapomíná, že je to naprosto špičkový wrestler, i když si libuje v postoji. A nedivím se mu. Box má špičkový a low kicky naprosto smrtící.

Kdybych si měl tipnout, tak vsadím na Khabiba a budu doufat, že se do toho nebude srát Conor a šanci pak dostane Diamond.

Ten má imo největší šance Khabiba sejmout. Nechybělo moc, aby se mu to povedlo už v prvním zápase.

Conor by měl vzít Tonyho a ukázat, jak na tom ve skutečnosti je.

Reagovat
Malresi

Ja dufam, ze vyhra Justin a pak bude odveta s Diamondom. V interview sa cca pred mesiacom vyjadril, ze chce porazit Khabiba, Diamonda a ak bude ta moznost tak aj Conora.

Conor ale pokial viem, tak skoncil, ci sa mylim?

Reagovat
SaianSupaCrew

Skončil, ale to už 2x předtím. Nevěřím mu to ani teď. Navíc už se vyjadřoval ve smyslu, jaký zápas by ho případně zajímal.

Ať vyhraje Justin, nebo Khabib, jsem si jistý, že se o zápas přihlásí a doufám, že ho na úkor Diamonda nedostane.

Bohužel všichni víme, že je Conor stroj na peníze a nedivil bych se ničemu...

Reagovat
Malresi

To suhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

súhlas, Justin je motorová myš, s Khabibom sa zomelú, bude to zábavný zápas.

Reagovat
SaianSupaCrew

Taky jsem zvědavý, ale vrchol sezóny nás čeká za pár dní. Tam těch zábavných zápasů bude hromada

Reagovat
Malresi

Ako vidis Volkanovski vs Max a Usman vs Masvidal ? Pripadne aj ten Aldo, myslis, ze to bude pre Yana jednoznacna zalezitost? Mne nieco hovori, ze Aldo prekvapi vsetkych podobne ako Teixeira naposledy.

Reagovat
SaianSupaCrew

Aldovi bych to hrozně přál. Toho bohužel Conor zničil hlavně psychicky. Od té doby to není on. Snad alespoň potrápí pořadně.

Stejně tak bych to přál Maxovi, ale ani tady tomu moc nevěřím.

Usman win za mě, Mas získá vytoužený cash, domluví se odveta, kdy bude mít full camp a reálně se ukáže, jestli je to jen hype, nebo je fakt last boomer a patří k té nejužší špičce.

Jak to vidíš ty?

Btw, to koleno, kterým vyplnul Askrena, to bylo v plánu, poctivě to trénoval.

A úplně nejlepší je Izzyho reakce uprostřed interview

https://youtu.be/Q3m98yW_lQQ

Reagovat
Malresi

Aldovi to prajem, celkovo ma rad tu "brazilsku skolu". Myslim si, ze hodne ludi prekvapi a tipujem, ze vyhra. Maxa mam rad, ale neverim mu, Volkanovski podla mna opat dokaze, ze je o chlp lepsi.

Masvidal je nevyspytateny, toto moze skoncit upllne hociako, hoci favorizujem Usmana. Je to blazen, presne ako v suvislosti s tym kolenom Askrenovi.

Reagovat
Greny

Procházka je silenej "magor" tam jsem zvědav to bude přestřelka dle mě jak svina.. líbí se mě na něm že chce jít hned po té topce ale zároveň se trošku bojím že by mohl prohrát.

Reagovat
Malresi

Tak ako, on je svetova 13. podla rebricka, jeho trener sa vyjadril v zmysle, ze nebol pre nich dovod ist s niekym, kto je nizsie v ranku. Ale suhlasim, to bude mega fight a moze to skoncit akokolvek.

Reagovat
SaianSupaCrew

Mě děsí ty ruce dole Chápu, že je to součást jeho stylu a hlavně, že mu to vychází. Jen se bojím, že tady to kluci budou trestat..

Reagovat
Malresi

Uvidime, bude to hodne zaujimave vidiet ho znovu, tento krat na este vyssej urovni ako v Rizine.

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
fenixLFC

nie ale stacilo ze sme niektore tie bravcove hlavy co tam sli fandit mali na hoteli

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja mám holu hlavu a ked budem mat 40, ktovie ako budem vyzerať a hneď budem bravčová hlava? Súdiť ľudí na základe výzoru? To je logika rasistov a náckov.

Reagovat
fenixLFC

ty mas fakt niekedy problem s chapanim suvislosti ked vravim z boli u nas ubytovani tak asi ze nehovorim iba o vyzore omg

Reagovat
Euphael

Bohuzel pro vas....MMA je dalsi sport, ve kterem se slovaci muzou cechum maximalne tak divat na zada

Reagovat
Neutron

Reagovat
Malresi

A preto Buchinger a Attilom dokazali viac, ako vsetci CZ fighteri dokopy s vynimkou Jirku

Reagovat
Euphael

Buchingera zrovna vytahnes Attilka toho dokazal moc, ale nebyl v UFC. Bohuzel, i kdyz bych mu to pral (ted uz bez sance). Co se tyce toho maleho usateho co porazil Macka (Deak, kdybys nevedel), tak ten ma na max RCC...zadna amerika se konat nebude, bude se starou prodavat palacinky.

Vas nejlepsi zapasnik je Klein, ktery je bez debat spicka. Ale je jediny. Cesi jsou v tom opet lepsi a vy se nam divat na spocena zada..

Klidne si kaňáruj dal na instagramery Gaborky a podobne mameluku....fakta nezmenis

Reagovat
Malresi

Preco by som nemohol vytiahnut Buchingera, ked mozem vytiahnut Attilu? Schvalne, kto z CR dokazal v MMA viac ako Attila s Buchingerom? Zatial iba Jirka, ktoreho btw obdivujem a je moj vzor - drzim mu palce, nech je v UFC uspesny. Som skutocne zvedavy, koho vytiahnes, lebo neviem o tom, ze by akykolvek cech s vynimkou Jirku vyhral titul medzinarodnej organizacie ako Buchinger s Attilom.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Hokaido

Wow, Bentaleb má jen 25 let. Bych tipoval tak 32.

Reagovat
Swarley

7 let v Tibetu

Reagovat
Rothbard

Souček přerůsta WH už teď. Musí jít výš.

Reagovat
Wazza228

Jako třeba do Brightonu?

Reagovat
Kiwi-21

Já psal hned že pro Součka je WHU málo

Reagovat
Remt

Nebyt Suka, tak se na zápas WHU asi jen tak nepodivam.. ale dělá mi radost chlapec:-) jen to tam sol a za rok za dva se posunes dál a nebudes hrát v týmu s takovejma vemenama o nesestoupeni

Reagovat
smazaný uživatel

Souček na frajera

Reagovat
DieFohlenBMG

Suk tam dominuje v soubojích úplně stejně jako v naší lize. Dva zápasy po sobě MOTM Dneska mu to bohužel spoluhráči zkazili.

Reagovat
Remt

Jako zas bych to nepřeháněl ale ano, odehrál dva kvalitní a povedené zápasy:)

Reagovat
oli9

No hlavně si upevnil pozici v základu pro další sezónu a klidně by mohl hrát vyš. Přehled má konečně mu i nahrávají protože zjistili že je rozdilovy hráč a nemusí tam chudák běhat sem a tam bez balonu

Reagovat
DieFohlenBMG

Dneska mu začli přihrávat až po tom jeho gólu

Reagovat
smazaný uživatel

tak on sa skor posunul po prichode Noblea viac dopredu ci?

Reagovat
Hokaido

Minulý zápas byl MOTM úplně bez debat Antonio, tak nepiš blbosti.

Reagovat
kolouch

Podle Whoscored.com, odkud prebiraji statistiky svetova media byl proti Chelsea MOTM Soucek

Reagovat
fenixLFC

podla whoscored

Reagovat
kolouch

fenixLFC > whoscored

Reagovat
fenixLFC

schopnost dedukcie si snad nedavas do zivotopisu ako svoju prednost...

Reagovat
kolouch

No hlavne si nemam potrebu hrat na experta a hazet tady facepalmy

Reagovat
Neutron

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

nie, ty namiesto toho papouskujes vysledok podla jednej stranky, ktora ma objektivne problemy s hodnotenim. co na tom ze kazdy kto ten zapas videl oznaci antonia ako hlavnu hviezdu, Whoscored tvrdi nieco ine tak to tak proste je

Reagovat
kolouch

Kde jsi prisel na to, ze neco papouskuju? Precti si vlakno. Hokaido se pustil do DieFohlenBMG, ze byl MOTM bez debat Antonio. Napsal jsem, ze to bez debat neni, ze ho jako MOTM videlo Soucka i WS. Videl jsem ho tak i ja. Pak ses tady prispechal ztrapnit se svym fundovanym nazorem internetoveho experta.

Reagovat
fenixLFC

jj strapnit tym ze spochybnim stranku z ktorej vychadzas, pricom ako vidis aj z dalsje diskusie, nie som zdaleka jediny

Reagovat
kolouch

Ztrapnit tim, jak tady utocis na lidi s jinym nazorem. Ne opravdu kazdy videl Antonia jako MOTM, ale suverenne to tady hlasis. Nehraj si prosim na experta

Reagovat
fenixLFC

utocis na ludi s inymi nazorom=vysmiat sa whoscored si pozri kto ti povedal aby si nepisal blbosti to ze mas nazor (teda nemas, kopirujes ho z inej stranky) neznamena ze je pravdivy. ja si nehram na experta len to ze to je na whoscored nepovazujem za argument kedze maju casto problemy s hodnotenim. pretoze podla hodnoteni bol napriklad aj lucas isty cas najlepsi zaloznik v lige. takze to chce viac sledovat tie zapasy nez len papouskovat whoscored...

Reagovat
kolouch

Opakujes nesmysly. Zkus prosim okouzlit svou odbornosti nekoho jineho. Diky

Reagovat
fenixLFC

takze si nepripustis svoju chybu, ok

Reagovat
kolouch

Nevím, jestli nejsi z těch oslav titulu trochu přetažený, dej už pokoj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Tahle debata tady byla fakt asi stokrát, hodnocení na WS je prostě spíš pro zajímavost a nedá se moc brát vážně.

Reagovat
kolouch

Pro me to treba bez debat Antonio taky nebyl, hrali vyborne oba. A myslim, ze v tomto pripade asi budu brat vazneji hodnoceni na WS nez hodnoceni uzivatele v internetove diskuzi

Reagovat
Hokaido

https://www.whoscored.com/Matches/1376262/LiveStatistics/England-Premier-League-2019-2020-Southampton-Manchester-City

Tady je třeba dobrej příklad toho, proč to není úplně nejlepší hodnocení. KdB druhý nejhorší hráč City v zápase, i když přišel na hřiště a slušně to oživil, jenže přišel ve chvíli, kdy Pep stáhnul dvě křídla (Sterling a Mahréz), tudíž jeho úkol byl především posílat centry do vápna proti týmu, co hraje v hlubokém bloku, a to ještě na své spoluhráče, co mají skoro všichni pod 175 cm (Dilva, Bilva, Foden, Jesus). Pak má malou úspěšnost přihrávek a z toho plyne to malé hodnocení.

Takový Jesus třeba spálil šance v hodnotě 1,52 xG, bylo utrpení se na něj dívat, a stejně má lepší hodnocení...

Reagovat
fenixLFC

myslim ze to pises zbytocne, bude predsa radsej verit whoscored nez niekomu z internetovej diskusie

Reagovat
kolouch

Kluci kluci.. Takze ma WS ignorovat nizkou uspesnost prihravek KdB, protoze kouc spatne nastavil taktiku?

Reagovat
Losinho

Byl výbornej, ale tam si to zasloužili z WHU tak čtyři hráči

Reagovat
Losinho

Souček tam za chvíli bude mít víc gólů než Vydra

Reagovat
berliner

Vydra je precenovanej a strasnej traged

Reagovat
smazaný uživatel

slaby je, vidim to na navrat do Championship, mozno Rusko alebo Sparta/Slavia

Reagovat
Pablos

jj tragéd, že nemá třeba na PL z něj dělá fotbalovýho tragéda ....jasný ty paštiko

Reagovat
Kiwi-21

Na druhou stranu má nejspíš i víc minut jak Vydra

Reagovat
Losinho

Souček 590, Vydra 671. Oba dva góly.

Reagovat
Kiwi-21

Díky nevěděl jsem přesná čísla , tímhle tempem ho brzy přeskočí

Reagovat
Slavia10

Záložník středový a útočník, i kdyby měl více minut

Reagovat
Losinho

Tak zas je to malý vzorek, sejdou se zápasy a může mít víc gólů i stoper. Ale jo, u Součka bych se nedivil, kdyby to bylo pravidlem a těch 8 gólů za ligovou sezónu tam házel

Reagovat
Busby babes

Substitutions since the start of March 8:

Ole Gunnar Solskjaer - 32.

Sean Dyche - 6.

Reagovat
Nebelung

To je tak absurdní, že se musím zeptat. Chápu to správně, že Dyche od 8. března ve všech odehraných zápasech vystřídal pouze šestkrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to za posledne 4 zapasy, kedze bola dlho pauza ale na druhu stranu ak si clovek pozrie supisku tak sa ani nie je comu cudovat aj ked na druhu stranu Dyche je znamy tym, ze moc nestrieda a ked uz tak pri konci skor aby natiahol cas

Reagovat
Nebelung

V tom současném systému ztrácím přehled o kolech. Přijde mi, že se hraje pořád Ale i tak šest střídání na čtyři zápasy je dost málo. Skvělá motivace pro hráče na střídačce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten to tam sype, ten Souček

Reagovat
smazaný uživatel

dat gol Kepovi a Dubravkovi, to je jak dat dva goly v Corgon lige

Reagovat
smazaný uživatel

Trápny si

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdy na svete je niecim trapny.

Reagovat
Remt

Zbytecne hele.. tyhle reci

Reagovat
smazaný uživatel

Corgon liga?! To je co?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sa volala Slovenska liga.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Infi

Reagovat
Euphael

Reagovat
Nikikrew

Všimol som si to len ja ale keď dal Soucek gol proti Chelsea aj Newcastle, len málo hráčov sa s ním radoval

Reagovat
Losinho

Tak Souček je typickej šikanátor.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako dneska s Yusufem, ten si to poděkování vynutil, to bylo hodně trapné .

Reagovat
fenixLFC

ty vole zas za tym nehladajme ktovie co...najskor mu nikto nenahrava, potom s nim malo oslavuju...

Reagovat
Nikikrew

Nehľadám ale je to trocha nezvyčajné

Reagovat
LeonardoUžoa

Nezvycajne je slovo nezvycajne.

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
oli9

Rasismus prostě

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Kiwi-21

Jn je až moc bílej

Reagovat
LeonardoUžoa

Az se mnou zacnou slavit goly, dam jim dort. T. Soucek

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se v Anglii běžně chovají k lidem z východu, kteří jim berou práci.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Liverpool 60 minut ani nehrál fotbal a stejně 2:0 se vší úctou k Ville, nepatří do PL. Viděl jsem je letos vícekrát a nemají kvalitní tým ani náhodou. Navíc Grealish si podle mě vybojoval angažmá v lepším týmu a to bude ještě horší pro ně.

Už se těším a doufám že Leeds to nepokazí a bude comeback

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, šampióni. Dnes s prstom v riti. Z Jonesa by niečo mohlo byť. Potrebujeme posilu do zálohy alebo skôr do útoku? Jednoznačne útok.

YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Z Jonesa bude novy kapitan LFC, neboj. Skor sa cudujem, ze sa viac hypuje Elliott nez Jones. Elliotta by som ja poslal na hostovanie.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Zdravím fandy LFC. Znovu gratuluji k titulu z mého nezaujatého pohledu by byl ideální Thiago Alcantara ale omladit tak o 6 let né vážně, kreativní záložník by byla bomba v tomto týmu. Asi něco jako byl Hamšík v Neapoli pod Sarrim

Kdysi se hodně mluvilo o Woodburnovi, není to tedy takový talent? Díky

Reagovat
fenixLFC

woodburn bol zraneny teraz strasne dlho, pol roka ci kolko?

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa priznám, že som Woodburna moc nasledovaného nemal, ale hovorilo sa o ňom ako o jednom z veľkých talentov LFC za poslednú dobu. Hosťovania mu moc nevyšli, ale ako písal od Októbra bol zranený a v piatok nastúpil po dlhom čase za Oxford.

Reagovat
avicii

Woodburn bol strašne hypovany ale mňa nikdy neoslovil a myslím ze jemu je koniec niekde v 4 - 5 lige.. Zato pri Jonsovi bolo ticho no vždy keď nastúpil tak vôbec nesklamal.. Snáď by sa mohol presadiť ako Trent

Reagovat
ondris

Jones je dlhodobo považovaný za top talent akadémie.

Reagovat
avicii

Môže byť až tak to nesledujem a ku mne sa to nejak nedostávalo..

Reagovat
Arnar Resmusonn

Díky chápu, mladý kluk naskočí za áčko, neokoukaný tak vypadá nesmírně kvalitně a přitom v něm nic není.

Hodil by se Vám talent z akademie , Klopp je úžasný v tom že dokáže z hráče vymáčknout 100% jenže šance nedává zadarmo

Reagovat
cristiano.K.

Jones nikdy nebude mít trvalý základ

Reagovat
vladis271

ono je to šialene komplikované niekho k nám dostať. Nikto normálny ti nepríde sedieť na lavičku. Ani by si FSG nepredal myšlienku kúpiť 70 milionového hráča na lavičku....ak kúpiš squad playera za dvacku kde máš istotu, že bude lepší než to čo máme teraz na lavičke?

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu. Ak by sme boli Chelsea či PSG, kupili by sme niekoho, ale ešte by som rok zostal trpezlivý a dal šancu Jonesovi a dúfal v zdravie Keitu a Oxa. Krídlo potrebujeme súrne. A LB a možno 4. CB.

Reagovat
vladis271

A hlavne origi nie je žiadny odpad ako mnohí z neho robia. Je šialene nekonzistentny, ale ak ma formu je super z lavičky. Minulý rok nás udržal v boji o titul do posledného kola. LM ani nespomínam. Ľudia rýchlo zabúdajú. Je super, vie, že ťa trojka pred im je inde a nerepta o viac herného času.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto nezabúda, všade keď vidím niekoho písať o Origim, že by mal ísť z LFC preč je tam vždy spomenutá LM.

Reagovat
Rssa

Origi je super a pokud se mu líbí jeho pozice, rád ho u nás uvidím

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasím. Origi je hrot, preto potrebujeme krídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy nám dajú pohár? Vie niekto?

Reagovat
Arnar Resmusonn

Slyšel jsem že poslední domácí zápas s Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem

Reagovat
vladis271

chelsea

Reagovat
RKBoy

to je tak zlaté a smutné zároven.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn

Reagovat
Coutinho10

zbytecny natahovani...skoda, ze ho nedaji hned, jak je jasno

Reagovat
smazaný uživatel

Ja už ani neviem, kedy to dávali, nie vtedy, keď už bol oficiálne istý? No nepamatam si ten akt, keďže sme doteraz žiadny titul nezískali ...

Reagovat
Coutinho10

ja myslim, ze urcite v poslednich letech to je az v poslednim domacim zapase, ale jako obecne mi se mi fakt libilo, kdyby proste ta trofej byla pripravena uz v momente, kdy je sance ten titul potvrdit a dat to tam....klidne na hristi soupere...to ma taky svoje kouzlo

Reagovat
smazaný uživatel

súhlasím

Reagovat
Coutinho10

aspoň teda ty polooslavy s falešnou trofejí, ale klidně bych to dal ofiko, tak by to byl ještě větší luxus....ale tady si to aspoň člověk pamatuju, kde se to rozhodlo

Reagovat
Gunner14

Kdyby to bylo ofiko, tak v ten den mohli rovnou zrušit Tottenham

Reagovat
Coutinho10

těžko by se to rozdejchávalo a to i takto neofiko to tak bylo, ale to člověk nikdy nemůže vědět, kdy a kde a kdo ten titul bude slavit a to je na tom to zajímavý a že to takhle vyšlo, tak aspoň, že takto trochu málo to je, ale to čekání na poslední domácí zápas se mi moc nelíbí, když to je takhle plánované, kdy a proti komu to bude, ale bohužel to tak je jednodušší

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a díky všetkým za odpoveď.

Reagovat
smazaný uživatel

ved City netusi

Reagovat
Nikikrew

Všimol som si to len ja ale keď dal Soucek gol proti Chelsea aj Newcastle, len málo hráčov sa s ním radoval

Reagovat
mikelinos

Tvl už to tu je 5 min a Fenix nikde?

Reagovat
smazaný uživatel

no ani za Antoniom sa vsetci nerozbehli mam pocit, ze goly so svojimi oslavuju len Diop a hlavne Lanzini s Fornalsom

Reagovat
REPLIKATOR

rasismus

Reagovat
Kixi Syhimour

Nakonec teda získané tři body, nicméně většinu zápasu fakt strašný výkon, neschopnost dát si přihrávku, něco vymyslet dopředu, celkově tým moc nejevil zájem o hru. Našla se jen malá pozitiva (Alisson) i van Dijk chyboval, ale zase ji rychle napravil.

Nicméně Klopp trefil střídání, sice mohla přijít už o půli, ale třeba chtěl šetřit. Od té doby se to zvedlo (nicméně žádný kolotoč to zase nebyl), byl vidět větší zájem a hráči začali i běhat. Nakonec Keita využil výborně toho volného prostoru (který tam Villa nechávala docela pravidelně) a Mané nekompromisně (leč i se štěstím) zakončoval. Curtis také gól

Jinak zrovna Tierneyho mám ve většinu případů rád, tak dneska pískal Ville skoro každý pád . Jinak teda ani Villa nehrála nijak úžasně, tak nějak přistoupila na naši neschopnost tvořit vepředu, leč v druhé půli správně Smith vycítil i možnost na kontry. Každopádně jsme pak zabrali a oni se pak v ofenzívě už jenom spoléhali na Grealishe (který tam měl teda jednu zajímavou šanci).

Reagovat
mimi_united

Oleho nákupy zatiaľ TOP Plus skvele zapracoval Greenwooda, náš káder je výborný mix odchovancov (Greenwood, RashBEST...) a kúpených TOP hviezd (PogBEST, Bruno, De Gea...).

Skvelo poskladané a všetko šlape ako hodinky

Túto sezónu to Ole skvelo prestaval a v ďalšej sezóne sa môžeme kľudne zapojiť do boja o titul

Liverpool neposilňuje, očividne zaspali na vavrínoch a sú bohorovní.

City asi najväčší favorit na titul, hlavne ak nebudú hrať ligu majstrov.

Chelsea posilňuje kvalitne ale Lampard na top úroveň stále nemá.

Tottenham/Arsenal škoda reči

Reagovat
Ranoth

pogbest odchadza nie ?

Reagovat
cr7sux

ne

Reagovat
iamek

Chce zůstat. Po sezone se má jednat o nové smlouvě.

Reagovat
smazaný uživatel

nahodou, arteta je oleho bracho, tiez si to zastabilizoval, tiez zapajame odchovancov (Nketiah, SakBEST, , ) doplnenych o hviezdy (auBEST, mustafi, ) a vsetko zacina slapat ako hodinky

Reagovat
avicii

*BESTafi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
JessePinkman

PogBEST

Reagovat
Kixi Syhimour

City

Reagovat
Kluivert9

Tak pořád hráli líp jak Pool...

Reagovat
Kixi Syhimour

To hrál upřímně tohle kolo kde kdo, nicméně ne každý z toho udělal tři body, to je také na obdiv.

Reagovat
Kluivert9

To určitě, ale výsměch City je trošku mimo

Reagovat
Kixi Syhimour

Nesměju se ani tak výsledku samotnému jako spíš kontextu. Nejdřív prohrají s Chelsea, aby pak uštědřili debakl novým mistrům, ale hned potom znovu prohrají.

Reagovat
Luc-Luc

Saints

Reagovat
smazaný uživatel

KdB teda za tu chvilku slusne mimo

Reagovat
PP

City.. Asi rupli proto, že oslavovali demolici Liverpoolu stejně tak, jak Liverpool před demolicí s nima svůj titul.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

PL je v tomto super, ze tym, ktery porazi mistra PL a zaroven nejlepsi tym sveta rozdilem tridy pak prohraje v Southamptonu

Reagovat
smazaný uživatel

magická PL

Reagovat
JessePinkman

to byla šikana od McCarthyho, neskutečný co pochytal.

Reagovat
Coutinho10

famozní....moc jsem ten zápas nechtěl sledovat, ale suprově od nich zvládnuté a i ten gól krásnej, jak ho Adams luxusně potrestal za to vybíhání z prvního doteku

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
r.mrazik

Proč tam Klopp nedá nějaký mladý, když už je to o hovne?

Reagovat
fenixLFC

pretoze keby to spravi a prehra sa tak azcnu ostatne o zachranu bojujuce kluby plakat ze sme to ville ulahcili

Reagovat
r.mrazik

Tak neřeknu čtyři..ale třeba jednoho od začátku

Reagovat
cristiano.K.

rekord bodů?

Reagovat
r.mrazik

Takže místo sbírání zkušenosti pro mladý tak kouká na rekord bodů?

Horší jak Mourek

Reagovat
cristiano.K.

nevím jestli si si toho všiml, ale mladí hrajou z lavičky a pokud je šance ten rekord překonat, tak by byla kardinální blbost se o to nepokusit. Tu hranici už nemusí nikdo nikdy atakovat.

Reagovat
Swarley

A co z toho? To mi přijde lepší, dát tu šanci mladším a postupně si je zpracovávat, ať si k tomu velkému fotbalu čuchnou, zjisti, co jim ještě chybí a bude je to motivovat ještě víc zabrat... Rekord bodů mi přijde stejny jak ta neporazitelnost Arsenalu...

Reagovat
icemike

Oni už počítají s tím, že se titul nebude opakovat, tak potřebuji na něco dalších 30 let vzpomínat

Reagovat
cristiano.K.

budeme klub, který získal nejvíc bodů během jedné sezony. A důležitý jsou body na všechno ostatní se vys*r.

Klopp rotuje, každý zápas obmění tři hráče ze základu + z lavičky chodí mladí.

Reagovat
r.mrazik

Dostanete diplom za body citrone?

Reagovat
cristiano.K.

dej si ještě jeden

Reagovat
r.mrazik

vy si dejte citron za body...do oci

vzdyt je to smesny

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp mysli aj na fanta hracov. Cakal som ze aspon od 70min ich da hrat, ale ked nebolo 4:0 radsej si to rozmyslel.

Reagovat
Vopi11

Po korona pauze rotuje mnohem víc, než kdyby se ještě o něco hrálo. Primárně tam cpe víc hráče z lavičky a do toho i ty mladíky sem tam zapojí.

Reagovat
stas87

Co sa stalo v Middlesbrough? Zle urobili transfery a nove posily nezapadli?

Reagovat
REPLIKATOR

Ten Fornals je asi dement. On zůstane 5 metrů za obranou linií, takže kvůli němu není ofsajd a Newastle vyrovná na 2:2. A ten ocas ještě zvedá ruku, jakože měl být ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě mával na pomezního ať to pouští, že to není ofsajd.

Reagovat
iamek

Matic nová smlouva na tři roky . Trošku moc ne? Taková 1+1 by byl ideál.

Reagovat
wild

Jj, hlavne vzhladom nato, ze pred pol rokom bol na odpis. Teraz ma formu ale to sa moze rychlo zmenit. Hlavne sa treba zbavit Smallinga, jonesa, Roja, Matu, Lingarda, Perreriru.

Kupit stopera a prave kridlo a mozeme bojovat o titul

Reagovat
Swarley

to další dva roky jako asistent Oleho, ne?

Reagovat
r.mrazik

Jestli to je pravda, tak to jsou slušný vemena

Reagovat
kiwwi

ale no

Reagovat
r.mrazik

Takovou smlouvu nedostal ani Scholes a giggs kteří prodlužovali vždy o rok ne?

Reagovat
kiwwi

v 31 rokoch?

Reagovat
iamek

Když měl hráč 30+ let, tak se podepisovalo vždy 1+1 ne?

Reagovat
kiwwi
Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Jasný.. nebojím se.. pořád má co nabídnout..

Reagovat
r.mrazik

Tak nevím, proč si to pamatuju jinak...možná o tom psal v nějaké své knížce, že starším dávali smlouvu jen na rok

Reagovat
bbbauch

Nepletes si to s chelsea? To tohle pravidlo drzeli hodne dlouho, az na vyjimky snad porad drzi

Reagovat
Svatej

Málem te´d dostal výjimku zatraccenej Willian s dvouročním.... a on i přesto chce 3

Reagovat
r.mrazik

urcite ne...na sto pro to bylo united

psal tam,ze nechteli kupovat starsi hrace a ze tem svym davali smlouvy jen na rok

Reagovat
iamek

Nemanja Matic is 32 next month. Good burst of form for a few games but a three year contract is really quite strange and a significant departure of the sensible policy under Ferguson of giving one year extensions for players over 30?

Reagovat
vladis271

má formu, ale príde mi, že sa vezie s mužstvom. Ak príde o formu tím, tak on padne do podpriemeru. Tam fakt stačilo predlžiť o rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde není napsáno že do Turecka nejde příští rok za 10 mil.

Reagovat
vodka

on se úplně s týmem neveze, on má buď dobrou formu, nebo hraje na hovno, ale není moc závislý na týmu okolo...

Reagovat
r.mrazik

Je to zvláštní...ale odejít může vždy

Reagovat
iamek

Je to ofiko a prý šel s platem dolu. Mata prý směr Turecko.

Reagovat
r.mrazik

Jj. Matu jsem taky zahlédl...se divím že nešel raději do Španělska

Reagovat
smazaný uživatel

Peníze..

Reagovat
smazaný uživatel

Na Real ani Barcu to není a ostatní ho nemají šanci zaplatit

Reagovat
r.mrazik

jako ze turci ho zaplati a spanelove ne? to se mi nezda

Reagovat
smazaný uživatel

Pane Mrazik.. klid.. to zvládneme..

Reagovat
Mato178178

Ako je to teda s platom ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takovou by asi Nemanja nepodepsal

Reagovat
JessePinkman

Salah otřesnej (až na to přiťuknutí hlavou Jonesovi), to samý Origi, Chamberlain kazil a Trent s Robertsonem zpomalovali hru. Stopeři a Alisson opět výborně, s nimi Fabinho. Keita se snažil aspoň něco vymyslet a Mane má plus za rozhodující gól.

Docela paradox se pak dívat na City, kteří maj šanci za šancí, točí tam Southampton, z jedný píčoviny dostanou gól a vylape je McCarthy.

Reagovat
JessePinkman

Jinak pochybuji, že Klopp přivede někoho do útoku, takže snad se chytne po návratu z hostování Brewster (ve Swansea mu to docela padá). Origi má super okamžiky, ale nezdá se mi, že by mohl nahrazovat Firmina. Minamino ještě nic nepředvedl. Víc šancí by mohl na křídle dostávat i Elliott, popřípadě Jones.

IN KLOPP WE TRUST!

Reagovat
Luc-Luc

klasicky City, spousta polosanci a zblokovanych strel a nic z toho,skoda, ze s nama jim to tak padalo, za normalnich okolnosti by dali jeden nebo dva goly maximalne

Reagovat
mr.Silver

Btw ten Partey je asi celkem realny. Mohl by ho nekdo shrnout v par vetach?

Reagovat
smazaný uživatel

MC rovnako proher ako Sheffield Utd

Reagovat
masly008

A Arsenal o jednu méně.

Reagovat
Pablos

Jakej má ten West Ham los oproti ostatním dole... resp. má velkou šanci, že by tu záchranu ukopali ?

Reagovat
cristiano.K.

whu má nejlehčí los a kdyby bylo nejhůř poslední zápas doma hrajou s AV, ale tam už podle mě bude rozhodnuto

Reagovat
Pablos

Reagovat
Hokaido

Šance je velká, mají teď doma Burnley a pak v posledních 4 zápasech doma Hornets a Villu, venku Norwich. Mají to ve svých rukách. Bournemouth má strašně těžký los, ty už podle mě nemají šanci WHU předehnat (v podstatě je to i se skore o pět bodů). Norwich je jasnej, ten sestoupí. To poslední sestupový místo bude teda jeden z trojice WHU, Villa a Watford, přičemž WHU má všechny trumfy ve svých rukách.

Podle mě se udrží tak na 95 %.

Reagovat
Pablos

tak to zní slibně

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kolouch

Rekl bych ze los mame nadejny. Z TOP klubu tam je tam jen ManU venku, navic konkurenty Watford a Villu mame doma, Norwich venku. Ostatni to maji trochu narocnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

WHU se zachrani, navic maji pro me po nejake dobe sympatickej kadr (az teda na Lanziniho) a hodne se ted zvedl Ogbonna, ze?

Reagovat
kolouch

Ogbonna je v te obrane jednooky mezi slepymi Mam ho rad, svoje si odehraje, ale kdovijaka jistota to taky neni

Reagovat
Pablos

Reagovat
Hokaido

Kdyby mi někdo před sezonou řekl, že pořadí týmů v určitý části tabulky po skoro 33 odehraných kolech bude: Arsenal, Sheffield, Burnley, Spurs, Everton a Newcastle, tak bych byl hodně zmatený.

Reagovat
spider_8

Taky bych necekal Arsenal v cele tehle skupiny

Reagovat
PP

a to by tam byli s námi i Mufani! Akorát jim vytrhl trn z páteře Bruno..

Reagovat
Spalovač šancí

Arsenal mistr

Reagovat
Mates_Matesović

Jako sorry, ale na tohle se odmítám dívat. Tomuhle Tottenhamu jsem fandit nezačal.

Reagovat
jk

Čau

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušek

Reagovat
Whitemedia

Za tohle bys tohohle Mourka zasloužil do Arsenalu.

Reagovat
Wazza228

Třeba za pár let

Reagovat
PH8

Ještě musí stihnout Atlético, Benficu a AC Milan, než zakotví u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus. Znovu som to vypol o polčase a sledoval len livesport. To sa nedá. Hráči sú jak tiene seba samých. Srať na také tri body ušmudlané. Toto nie je udržateľné a bohužiaľ ani nevidím nádej, že sa to pod Mourinhom zlepší.

Mourinho out.

Reagovat
jk

Čau.

Reagovat
masly008

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Talker

Chtěli jste vítěze, teraz ho máte...

Reagovat
kolouch

Ja teda nevim proc si vsichni po zapase misto podani ruky jen klepnou pesti, kdyz se hned na to pohladi po ksichte a poplacaji po prdelich

Reagovat
jk

Everton snad horší než WHU. Jediný co se dal říct, že první poločas (do gólu) ti hráči fakt makali.

Systém jk chceme dávat góly jsem v tom nenašel, každopádně Winksy do té zálohy dává podstatně větší balanc než když hrál Sissoko-GLC. Jenže tam prostě chybí DM.

Být tam někdo víc defenzivní než Sissoko a nebýt tam Mourinho tak Sessegnon na beku by mohl být časem top.

Reagovat
bbbauch

Ja u Mourinha u nas nenasel system dopredu ani po dvou letech. Nejsem zadnej expert, ale dopredu on spoleha hlavne na individuality.. davam mu tak 10 kol pristi sezonu

Reagovat
jk

Ono to tak je. Většina gólů je po nějaké individuální akci nebo soupeřova chyba. Hlavně ta naivita v tom, že čím víc utočících hráčů tím větší šance na gól. Akorát že jeden má balón a 4 se tam nějak náhodně pohybují.

Reagovat
Zaschrona

Příšerný zápas, který rozhodl stejně tak příšerný gól. Jediné pozitivum u nás Gordon. Jediné pozitivum na straně Spurs 3 body. Jinak zápas k zapomenutí. Snad bude Holgate v pohodě.

Reagovat
Nikikrew

David Ornstein

@David_Ornstein

Exclusive: Matteo Guendouzi has been training alone since Arsenal defeat at Brighton on June 20. #AFC keen to move on 21yo France midfielder, offering him as swap/sale. Club expected to meet with his reps in coming days.

Fuuha tak toto su mi novinky.

Ja teda by som Guendouziho nepredaval ale jeho povaha je na facku. Tak zevraj mal stretnutie s manazmentom a nedopadlo to dobre, navyse sa odmieta ospravedlnit Artetovi za ten incident.

Fakt sopliak co ma 20 rokov by mal drzat hubu a krok a makat na sebe den co den. Treba sa aj vediet ospraveedlnit a priznat si chybu, nic na tom nie je zle. Tymto si pravdepodobne zavrel u nas definitivne dvere a v lete jeho agent mu moze hladat nove angazma

Reagovat
smazaný uživatel

tvl jsem zvedavy na jeho vyvoj v budoucnu. Jestli nas neopousti top hrac zase..

Reagovat
Vincent Vegan

Jestli se chova jako kreten, tak at jde. Zatim vypada jako horsi Rabiot, tak treba ho muzem vymenit do Juve za Demirala

Reagovat
fenixLFC

zatial tomu nic nenasvedcuje. a s jeho povahou to proste za to nestoji, dufat v nejaky zazrak ze sa stane top hracom...

Reagovat
smazaný uživatel

:)))

Reagovat
Gunner14

I Lloris ví že Son je pička

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Gunner14

Tottenham příští rok trofej za nejlepší dokument. Už tomu chybí jenom prohra v NLD.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad prohrajete.

Reagovat
Steven666

Kevin Palmer

@RealKevinPalmer

·

9 h

So it looks like Kai Havertz has set his heart on a move to Chelsea this summer.

Fee still to be agreed but it would be a signing to confirm that Roman Abramovich is ready to spend big once again #CFC

Heh, ako to chce Frank poskladať?

Reagovat
Agent z Melmacu

ale hlavne kedy chce začať riešiť obranu??

Reagovat
Steven666

tiež mi to hlava nebere, posiluje sa post ktorý netreba

Reagovat
Greny

Nejlepší obrana je útok

Reagovat
Svatej

co je to za tier?

Reagovat
Svatej

Jinak Harvetz dle mýho znamená konečnou pro Loftuse i Barkleyho, už teď to odsere jeden z nich i bez Kaie.

Reagovat
Steven666

Jorginho je istý, po korone ani raz nenastupil a asi Gilmour bude poslany na hosotovačku.

Reagovat
Svatej

Oba jít ven nemůžou, jinak by na tu centrální pozici zůstal jen Kanté s Kovačičem a samýma ofenzivníma záložníkama

Reagovat
Steven666

minimálne Jorginho pôjde.

Reagovat
smazaný uživatel

A možno aj Mount.

Reagovat
M0rb1D4S

Mount rozhodně nepůjde. To je pro Lamparda naprosto stěžejní hráč.

Reagovat
Svatej

O něho jedinyho nemam velkejnstrach. Má konstantní vykonnost a Lampy ho dost nasazuje a pipla..

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, Lejko.

Reagovat
ajouki

Havertz by byl náhrada za Jorginha. Lampard už na tomto plánu pro novou sezonu pracuje. Kantého zatáhnul níže, Mount se více zapojuje do rozehrávky a uvolní se ofenzivní post, který dočasně zastává Barkley. Kovačič bude muset zrychlit rozehrávku nebo přidat gólovou nadstavbu, aby se propracoval zpět do sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, diky všetkým

Reagovat
Miguel19

Což nebude žádný průser...

Reagovat
Svatej

U Cheeka jednoznačně. I po tomhle startu verim tomu, ze ma strop vys, nez Kai. (A ted do me )

Popravdě Kai je snad jedinej hráč, kterej me ani z Youtubu neprijde sexy, jen se furt nechavam unaset tim hypem, kterej se kolem nej rozjel

Reagovat
Kixi Syhimour

Mně přijde, že nikdo neuvažuje nad tím, jestli by do PL vůbec zapadl.

Reagovat
Svatej

Jo, férově přiznám, že ani já.

Spíš ho prostě srovnávám s tím, co už máme ( a co už nějakej vzorek minut v PL má, takže se nabízí alespoň nepřímý srovnání ). Já se nemůžu zbavit dojmu, že je Kai nějakej divně pomalej..

Reagovat
smazaný uživatel

pomalej? To bych skoro řekl, že úplně naopak

Reagovat
Svatej

Rychlej běžec to nejspíš je, ale jakmile má míč na noze, příjde mi, že koukám na slowmo.

Reagovat
ajouki

Hraje podobným stylem jako útočník, u nich sestřihy akcí málokdy bývají sexy. Něco jako Thomas Müller. Ten taky nikdy nepůsobil v Youtube videích jako plejer.

Reagovat
Svatej

To mi příjde ale trochu zbytečný už v tom případě... Werner i Pulisic jsou koncáci, Mount tam první polovinu sezóny plnil podobnou roli... Na můj vkus naopak zase až moc takových

Reagovat
ajouki

Havertz je kromě koncového hráče i kreativní, umí plnit více taktických rolí. Mít takového hráče na hřišti nikdy není škoda. Mount tuto roli plnil, ale nyní hraje z hloubi pole a více na balóně. I v rozhovoru SkySports se podivoval, že dostal MOTM, když jeho úkolem bylo rychle pohybovat míč a zakončovali jiní.

Lampard prokouknul, že Jorginho je na hřišti pro Chelsea zbytečný. Jeho rozehrávka působí akčně, ale ve výsledku nic nepřináší. Kolmé přihrávky často zachytí soupeř a přenesení do křídelních prostorů má omezené. Přesunem Kantého na tuto pozici Chelsea jen získává a uvolní se místo pro dalšího hráče s finální fází.

Reagovat
Busby babes

Chelsea dava sanci odchovancum... vydrzelo to dlouho. Ale tak, jeste jich tam par mate, to je fakt...

Reagovat
Svatej

Barkley je mi právě úplně ukradenej

Nicméně názor na to z mý strany máš hned nad tvým komentářem, já bych Kaie před Cheeka nedal.

Reagovat
Whitemedia

Takže když to odsere Barkley, který není ani odchovanec a RLC, který sice je, ale je věčně zraněnej a není na něj spoleh, tak se jdeme smát, že už jim šanci nedáváme?

Reagovat
Busby babes

docti to do konce...

Reagovat
Busby babes

btw co by se pak od Lamparda ceklo za vysledky? Zyiech, Werner a ted treba 80+ mega za Kaie... to by asi treti misto bylo malo, ne? zvlast pokud byste treti skoncili uz letos... Pritom porad mate deravou obranu.

Reagovat
M0rb1D4S

Mám li se řídit tím, co hlásali ještě nedávno všichni insideři, tak tahle první sezona je o stabilizaci. Není na něj ani tlak, aby se dostal do Ligy mistrů. Druhou už by měl tlačit na ty týmy z čela tabulky. Ve třetí už získávat trofeje.

Reagovat
Svatej

Ze strany většiny fanoušků asi ještě pořád ne ty nejvyšší mety, spíš dobře viditelnej sebevědomej krok na ten stupínek před skokem do vody. Lampard by teď v případě postupu do LM přeplnil předsezonní plán, ve kterým musel narychlo zapracovat x mladých kluků, nemohl nikoho nakoupit, učil tým hrát bez Hazarda a ještě u toho dělat výsledky.

Teď bych to viděl tak, že dostává důstojnej materiál na práci a jeho cílem je se sladit, ideálně vykopnout kohokoliv z druhýho místa a ten další rok už s kompletním sehraným produktem do světa.

Dost záleží na tý obraně. Kdyby tam byly i takový jelita dál, tak by to Lamparda dostalo do situace, že to buď musí zavřít a mrhat útočným potenciálem, nebo to hrát YOLO a nevyhnutelně shořet. V takovým scénáři by měl dost prostoru pro vlastní hájení..

Reagovat
vitasrp

Bez posílení zadních řad a brankáře z toho stejně boj o titul nebude, na to je ten tým až moc zranitelnej, navíc má brankáře, který mu body nepřidává, ale ubírá.

Bych čekal, že v takovým případě by bylo nutností mít sezónu ala Leicester - čili první půlku bejt v boji o titul a pak třeba lehce odpadnout - samozřejmě teda bez toho, aby se ten tým zapojil do přímýho boje o čtvrtý místo, to by muselo bejt samozřejmý.

Ono jestli toho hráče v klubu považují za generační talent a vidí letos jedinečnou šanci ho získat, pak rozumím i tomu, že na to připadnou i nějaký prostředky, který by jinak šly do obrany. By se zkrátka postavily základy k tomu, aby se ten tým za rok doladil obráncem + brankářem a najednou by byl hotovej k boji o přední příčky. Je k tomu ale samozřejmě potřeba správný strategický plánování a když se jedná o Chelsea, tak člověk nikdy neví, co se může stát.

Reagovat
Svatej

Hehe, prijemny cteni preju

Reagovat
Busby babes

ne dobry. dik.

Reagovat
Malresi

Fúha, s Havertzom a Wernerom by sa Chelsea mohla zapojiť do boja o titul snáď už v budúcej sezóne.

Reagovat
Whitemedia

Kepa

Reagovat
Agent z Melmacu

jj to bol strašný panic buy po odchode nosatého...kľudne mohli nechať Caballera jednu sezonu jednotku a brankára si poriadne rozmyslieť

Reagovat
Svatej

To nejde...Caballero je úplně stejně neschopnej, bohužel..

Reagovat
Agent z Melmacu

áno ale nič by sa nebolo stalo, keby vydržal jednu sezonu

Reagovat
fenixLFC

jasne, ale mali by ste 80 mega a brankara ktory fakt nie je vyrazne horsi. takto ste nahradili hovno nizsim hovnom a musite rozpocitavat 80 mega skrz roky zmluvy+ dalsiu prestupovu ciastku za dalsieho brankara

Reagovat
Svatej

No nevim, jestli jsem tvůj příspěvek pochopil, ale shodou se asi všichni, že Kepa musí jít do prdele. Je to nesmyslně předražený sítko do kuchyně..

Reagovat
fenixLFC

samozrejme. len vravim ze to tam fakt mohol zostat caballero a nemusel sa nikto priviest ked to malo byt taketo drevo

Reagovat
Svatej

To asi jo, ten rozdíl je mezi nima fakt minimální a už ani ta eozehrávka není od Kepy solidní..

Reagovat
Kixi Syhimour

Větší obavy bych měl kdyby přivedli dobrého stopera.

Před Chelsea i s Kaiem bych postavil United.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Malresi

Vidíš, to ja z United v dlhodobej súťaži strach nemám.

Každopádne budúca sezóna bude zaujímavá

Reagovat
Kixi Syhimour

Radši samozřejmě Chelsea než United

Nicméně bude to zajímavé, třeba bychom se mohli taky nějak angažovat na přestupovém trhu.

Reagovat
Malresi

Ja by som teda privítal aj toho Thiaga, no rozhodne by som bol radšej za krídlo. V prípade, že sa zraní Mané alebo Salah, tam bude hrať kto? Shaqiri ? Ten myslim odide... Oxa tam vidieť nechcem, to je špatenka na tom poste.

Krídlo, Backup na LB a sme v cajku.

Reagovat
Kixi Syhimour

za mě taky priorita křídlo, pak kreativní záložník (takže i bych bral Thiaga) a pak taky nějaké LB, ale tam doufám dokáže zahrát Neco

Reagovat
Malresi

Ja si u toho Thiaga kladiem otazku, ze kto by to miesto neho odniesol ? Fabinho je jasný, k nemu sa mozu striedat Hendo, Gini, Keita, Lallana (pocitam ze odide), Milner, mladý Jones, a povedzme Thiago. Nemyslim, ze by mu Jurgen vedel slubit iste miesto v zakladnej zostave.

Na LB sa obavam, ze sa pocita ako s backupom s Milliem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Podle mě by Thiago taky nefungoval jako stabilní člen 11, nicméně očekávám, že by hrál místo Wijnalduma, tu toho to je celé divné, když stále nemá, jako jediný ze základu, stále prodlouženo, tuším. Nicméně by se musel řešit i plat, kde prostě u nás 200 tisíc ani náhodou nedostane.

Bohužel na LB taky očekávám Milnera, leč už delší dobu taky tvrdím, že tam už to tolik nezvládá.

Reagovat
Malresi

V kazdom pripade by to boli pre Jurgena prijemne starosti. Proti slabsim superom by sme mohli hrat s Thiagom/Nabym doplnenymi o Henda/Giniho a proti silnejsim superom so stredom ako v sucasnej sezone. Ta variabilita by tam bola skvelá, navyše typologicky je rovnaky hrac z nasej zalohy len Naby, ktory je injury prone.Uvidime, ja si osobne myslim, ze to nedopadne a pojde inde.

Milner to zvlada v poharovych zapasoch, pripadne zapasoch proti druhej polovici tabulky. V zapasoch s kvalitnejsimi supermi nestiha, i ked, nechcem mu krivdit, vzdy vsetko poctivo odmaká.

Reagovat
Kixi Syhimour

právě s tím kreativním záložníkem mi jde o tu větší variabilitu, takhle by to bylo skvělé. Každopádně taky si myslím, že to nakonec nedopadne.

Jinak v pohárech klidně Milner, to souhlas, ale pak v lize už by to chtělo náhradu. Je pravda, že si to odmaká, to on vždycky , ale už by se to chtělo poohlížet po náhradě. Nicméně pokud by fakt Williams uměl zahrát i na LB, tak by to mohla být slušná výhra (pokud by se fakt ukazoval dobře).

Reagovat
Malresi

Súhlas, nemám čo dodať

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Malresi

Subjektívny pocit, proste vám neverím. Kádrom ste na tom rovnako, ak nie lepšie ako Chelsea

Reagovat
Greny

Jak jsem psal 4-1-4-1

Kante - Ziyecha, Mount, Havertz, Puliisic - Werner..

Čím víc gólů dáme tím víc bodů mame, nepište že to bude průchodak stejně to už je v těžších zápasech Kovacic místo Mounta či Havertze

Reagovat
Svatej

to rozestavení je dobrý i v tom, že symbolizuje počet gólů v jednotlivých desetiminutovkách v prvním poločase

Reagovat
Hokaido

Jako byla by to fakt strašná prdel. Asi něco jako Liverpool pod Kloppem v první sezóně na jaře.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, zazivny hura fotbal.. Ale vyhravat se s tim pravidelne moc neda

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Deywid

veď už aj tak hráme, len namiesto Ziyecha tam je Wilian, namiestou Havertza Barkley a namiesto Wernera Tammy/Giroud...

Reagovat
Svatej

akorát Willian má skoro až obráncovskej příspěvek do obrany..

Reagovat
icemike

Pedro, Will, jorginho, bats out,

Werner, ziech, kai in...

Not bad, not terrible

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele