33. kolo
05.07.2020 15:15 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Souček za West Ham opět skóroval, na vítězství to tentokráte nestačilo

"Kladiváři" z West Hamu navázali na povedený výkon proti Chelsea (3:2) a tentokráte znovu bodovali, i když ve výsledku možná budou trochu zklamaní. Na půdě Newcastlu totiž hned dvakrát vedli, nakonec se ale musí spokojit s nerozhodným výsledkem 2:2. V tabulce se stále nacházejí na šestnáctém místě s jednatřiceti body a v boji o záchranu to rozhodně nebudou mít jednoduché. V hostujícím dresu se podruhé za sebou prosadil český záložník Tomáš Souček.

Domácí po minulé přesvědčivé výhře v Bournemouthu (4:1) nedokázali podruhé v řadě vyhrát na vlastním stadionu a znovu si tak zkomplikovali cestu za případnými evropskými poháry. Momentálně jsou třináctí s dvaačtyřiceti body. Hosté vstoupili do tohoto střetnutí naprosto skvěle a hned první větší možnost ze čtvrté minuty přetavili ve vedoucí gól. Počtvrté v tomto ligovém ročníku skóroval třicetiletý útočník Michail Antonio.

Po hezké akci středem hřiště obdržel krásnou kolmici na levou stranu Bowen, jenž následně přihrával ke vzdálenější tyči právě volnému Antoniovi, který nic neuspěchal a nádherně zavěsil do bližší šibenice. "Straky" ale na sebe nenechaly s odpovědí čekat příliš dlouho, krátce po odehrané čtvrthodině srovnal stav Miguel Almirón, když využil parádní přízemní kombinace svých spoluhráčů a ve správný čas stál na správném místě.

Na pravé křídlo obdržel přihrávku Krafth, vzápětí okamžitě našel v brankovém území právě Almiróna a proti jeho přízemní střele z pěti metrů byl brankář Fabiański naprosto bezmocný. Hosté si mohli vzít zpět ztracené vedení krátce po odehrané půlhodině, nicméně ránu Bowena z bezprostřední blízkosti dokázal reflexivně vyrazit fantastický gólman Dúbravka. Po změně stran vyložených šancí ubylo, pak z ničeho nic přišla Součkova chvíle.

Po rohovém kopu z pravé strany hlavičkoval u vzdálenější tyče Rice a orazítkoval břevno, pětadvacetiletý rodák z Havlíčkova Brodu se poté opřel do míče z první a ze šesti metrů propálil vše, co mu stálo v cestě. Jenomže ani ne o sto dvacet sekund později bylo opět srovnáno, to když si Jonjo Shelvey vyměnil míč s Gaylem, přelstil ofsajdovou past a na závěr nekompromisně zavěsil do protějšího spodního rohu. Ve zbývajícím průběhu už k žádnému ohrožení ani jedné branky nedošlo, výsledek se proto nezměnil.

Autor: Viktor Sandev / bbc.co.uk, livesport.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
OnlyWHU

1:2 COYI!!

Reagovat
berliner

Tip 1:2 a snad dalsi gol pro Soucka

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
Elmas

1:1

Reagovat
duloig

0:2 COYI !!!!!

Reagovat
kolouch

Pred zapasem bych remizu bral, ale vzhledem k vyvoji zapasu je bod asi malo. Gol na 2:2 byl hodne laciny. Byli jsme nebezpecnejsi a na vyhru to dneska určite bylo. Celkove ale prevlada dobry pocit z poslednich dvou vykonu. Soucek za me podruhe za sebou hrac zapasu, je to neskutecna posila. Pristi tri zapasy budou rozhodujici, z tech musime brat minimalne 7 bodu. Verim v uspesny zaver sezony. COYI

Reagovat
OnlyWHU

Dobrej bod ze hřiště rozjetýho soupeře. I když mohlo být ještě veseleji. Pozitivní je přístup a zodpovědnost. Potřebujeme body a ne "hvězdný výkony" Hallera a Andersona. S tímhle přístupem bychom měli mít dobrou šanci zvládnout ty rozhodující zápasy. A Suk? Bravo!!! Je čím dál lepší a navíc dává góly! COYI!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele