Premier League - souhrn 32. kola

27.06.2020, 15:33, aktualizováno 02.07.2020, 23:13
Komentáře a souhrny
Liverpool před několika dny získal titul a nyní mu nevyšel šlágr s City, od těch inkasoval čtyři branky. Manchester United vyhrál na hřišti Brightonu a vrátil se na průběžnou pátou příčku před Wolves. Arsenal si doma snadno poradil s Norwichem a Newcastle dominoval v Bournemouthu, v účastní v Lize mistrů nadále hazarduje Leicester. West Ham udolal Chelsea a podíl na tom měl i Tomáš Souček...

Manchester City - Liverpool FC 4:0

02.07.2020 21:15

Góly: 25. Kevin De Bruyne (pen.), 35. Raheem Sterling, 45. Phil Foden, 66. Alex Oxlade-Chamberlain (vl.)

Liverpool s předstihem sedmi kol vybojoval anglický titul po dlouhých třiceti letech, ovšem tentokráte nepotvrdil svou suverenitu s jiným gigantem posledních dvou sezón z Manchesteru a domů odjíždí s debaklem 0:4. Citizens uštědřili Reds vůbec nejvyšší porážku tohoto ročníku a zkomplikovali mu cestu za bodovým rekordem, který sami vytvořili o dva roky dříve. FC by k jeho překonání muselo vyhrát pětkrát ze šesti zbývajících utkání.

Svěřenci španělského trenéra Pepa Guardioly tehdy získali rovných 100 bodů, poslední vítěz Ligy mistrů jich má momentálně na kontě 86. Kouč Jürgen Klopp vůbec nešetřil své opory a na trávník poslal nejsilnější možné složení, jenomže hosté bez zřejmé motivace zklamali. Přitom do čtvrtečního utkání nevstoupili vůbec špatně a první větší možnost si vytvořili po čtyřech minutách, kdy se v domácím dresu blýskl Ederson.

Šestadvacetiletý brazilský brankář nejprve famózně vyrazil bombu Firmina z osmnácti metrů a poté ukryl v náručí nepříliš razantní dorážku Salaha. Po necelých dvaceti minutách byl velmi blízko ke změně stavu egyptský klenot Salah, jenž z patnácti metrů orazítkoval svým přízemním pokusem pravou konstrukci, dorážejícímu Manému následně utekl míč do zámezí. Citizens se v podstatě dostali do vedení ze své první vážnější příležitosti.

Ve 24. minutě se dopustil nedovoleného zákroku ve vlastní šestnáctce Gomez a evidentně podrazil unikajícího Raheema Sterlinga, načež rozhodčí Taylor nařídil pokutový kop. K němu se postavil Belgičan Kevin De Bruyne a bezpečně ho proměnil, gólmana Alissona poslal na opačnou stranu. Přesně o deset minut později zvýšil náskok Manchesteru kanonýr Sterling, který se v tomto ročníku Premier League prosadil již potřinácté.

Po bleskurychlé akci a finální pobídce od Phila Fodena si přehodil balón na svou pravačku a pak chytře zakončil k bližší tyči. Citizens přidali další pojistku v poslední minutě úvodního dějství. Teprve dvacetiletý talent Foden si parádně narazil míč s De Bruynem a tváří v tvář proti Alissonovi s počínal jako zkušený mazák, neboť zavěsil přímo pod břevno - 3:0. Liverpool se mohl vrátit do hry o bodový zisk v 58. minutě.

K přímému volnému kopu ze slibné vzdálenosti se postavil Alexander-Arnold a kvůli teči bránící zdi minul levou tyč o decimetry. Za dalších osm minut naopak mohli domácí slavit svou závěrečnou trefu, střelu Sterlinga si totiž nešťastně srazil do vlastní sítě vracející se Alex Oxlade-Chamberlain. V nastaveném čase přidal pátou branku domácího celku střídající Mahrez, ale ta nakonec nebyla uznána vinou předchozí přihrávky rukou.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Tottenham Hotspur 3:1

02.07.2020 19:00

Góly: 31. Sander Berge, 69. Lys Mousset, 84. Oliver McBurnie - 90. Harry Kane

Tottenham nenavázal na zlepšené výkony po vynucené přestávce a tentokráte vyhořel na půdě houževnatého Sheffieldu United, který se naopak až do tohoto čtvrtečního střetnutí trápil. Nováček soutěže díky cennému vítězství 3:1 oživil své naděje na evropské poháry a posunul se na sedmou příčku se sedmačtyřiceti body. Favorizovaní Kohouti doposud posbírali o dva body méně a jsou až devátí, s tímto umístěním rozhodně nemohou být spokojeni.

Svěřenci věhlasného portugalského trenéra Josého Mourinha ještě chtěli zabojovat o Ligu mistrů, jenomže na tu momentálně ztrácejí propastných devět bodů a to se ve zbývajícím průběhu bude stahovat už velmi těžko. Hosté začali aktivněji a do první možnosti se dostali v 6. minutě, avšak zakončení Diera proletělo vedle pravé tyče. Po odehrané čtvrthodině mohl pálit do odkryté branky Heung-min Son, toho ale na poslední chvíli odzbrojil Basham.

Přesně v polovině úvodního dějství byl poprvé vidět také kanonýr Harry Kane, jenže z hranice pokutového území prostor tří tyčí netrefil. Sheffield skvěle prorazil krátce po půl hodině hry. Dvaadvacetiletý norský záložník Sander Berge obdržel zpětnou přihrávku od Bashama, míč si posunul do lepší střelecké pozice a poté přesně zavěsil do protějšího spodního rohu. Favorizovaní hosté vzápětí odpověděli a rozvlnit síť se povedlo Kaneovi.

Anglický špílmachr využil samostatné akce Lucase Moury a po zemi překonal brankáře Hendersona, nicméně rozhodčí Kavanagh po přezkoumání videozáznamu nakonec gól neuznal kvůli předchozí ruce brazilského hráče. Domácí mohli pojistit svůj náskok v 61. minutě, ale McGoldrick po centru Bergeho hlavičkoval ve stoprocentní příležitosti do boční sítě. Svěřenci kouče Chrise Wildera se přeci jen podruhé dočkali za dalších osm minut.

Střídající Francouz Lys Mousset ani po šesti minutách strávených na trávníku využil parádní kombinace svých spoluhráčů na levém křídle a zblízka nemohl prázdnou branku minout - 2:0. Zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem podruhé skóroval Kane, ani tato trefa nebyla uznána kvůli ofsajdu.

Domácí definitivně pečetili svou výhru v 84. minutě. Oliver McBurnie po skvělé práci Bergeho propálil bezmocného gólmana Llorise z pěti metrů. Tottenham alespoň zmírnil svou porážku v poslední minutě základní hrací doby a konečně se dočkal Kane, když po nahrávce Sona přehodil Hendersona, ovšem tato pozdní trefa na bodový zisk v žádném případě stačit nemohla.

Více informací k zápasu

West Ham United - Chelsea FC 3:2

01.07.2020 21:15

Góly: 45+2. Tomáš Souček, 51. Michail Antonio, 89. Andrij Jarmolenko - 42. Willian (pen.), 72. Willian

West Ham potvrdil, že na svého městského rivala v posledních letech poměrně dobře umí, vždyť v minulých pěti případech s ním prohrál jen jednou. A na šestý pokus ho porazil. Podobně jako na podzim Chelsea skolil znovu o jednu branku. Na výhře Kladivářů se přitom podílel i premiérovým gólem v Premier League český reprezentant Tomáš Souček.

The Blues vstupovali do tohoto souboje v roli jednoznačného favorita. Přece jenom vykazovali daleko lepší formu než jejich protivník, jenž napříč všemi soutěžemi vyhrál jen jednou z dvanácti utkání. Jenže tentokráte měli svěřenci kouče Franka Lamparda potíže v obraně. A přišli tak o svou sérii pěti vítězství v řadě, včetně dvou klání FA Cupu.

V 11. minutě se snažil změnit bezbrankové skóre hostující forvard Willian, jenž si seběhl z levé strany blíže do středu, narovnal si míč na svou pravačku, nicméně brankář Fabiaňski se nenechal nachytat na švestkách. O dvě minuty později se naopak podařilo dostat se do dobré střelecké příležitosti taktéž West Hamu, ovšem Antonio neseřídil svá mířidla přesně.

Po dvaceti minutách hry měl vstřelenou branku na kopačce Pulisic, který i přes drobné zdravotní komplikace nakonec nastoupil od začátku. Abraham mu balón chytře přenechal, Američan tedy mohl nebezpečně vypálit, jenže jeho pokus skončil těsně mimo. Ve 34. minutě udeřil West Ham. A poprvé si vzal slovo Souček, jemuž se podařilo rozvlnit síť.

Bowen rozehrál rohový kop centrem do šestnáctky, kde se nejlépe ve skrumáži zorientoval Souček, a ten z blízkosti překonal gólmana Kepu. Do celé situace se však vložil VAR, jenž nakonec rozhodl o neregulérnosti tohoto přesného zásahu, neboť v době zakončení ležící spoluhráč Antonio, nacházející se v nedovoleném postavení, údajně ovlivnil Kepu.

Tohle nebyl bezpochyby povzbuzující moment pro The Irons. A určitě jim veselo nebylo ani ve 42. minutě, kdy ve vlastním pokutovém území fauloval Diop pronikajícího Pulisice, kopala se penalta, a tu hravě proměnil Willian. West Ham se ale ještě do přestávky nevzdal možnosti vyrovnání a udělal moc dobře. V nastavení se už dle pravidel prosadil právě Souček.

Opět českému záložníkovi dopomohl rohový kop Bowena, na zadní tyčce předskočil obránce Azpilicuetu, pro něhož bitvy o merunu ve vzduchu nejsou silnou stránkou, a následná hlavička skončila za brankovou čárou. V 51. minutě domácí otočili vedení ve svůj prospěch, po přihrávce zprava od Bowena skóroval z vyložené pozice pohotově Antonio.

Chelsea osmnáct minut před koncem základní hrací doby odpověděla na nepříznivý stav, Willian totiž rozehrál přímý volný kop mistrně a překonal marně se natahujícího Fabiaňského. Avšak mužstvo manažera Davida Moyese nakonec vyhrálo londýnské derby poté, co zužitkovalo rychlý brejk, který po nahrávce Antonia zakončil úspěšně Jarmolenko.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Newcastle United 1:4

01.07.2020 19:00

Góly: 90+3. Dan Gosling - 5. Dwight Gayle, 30. Sean Longstaff, 57. Miguel Almirón, 77. Valentino Lazaro

Bournemouthu se podařilo po koronavirové přestávce po dvou neúspěšných pokusech konečně skórovat, jeho přesný zásah byl pro něj ovšem jen chabou náplastí na konečný výsledek proti Newcastlu. Ten totiž dokázal zaznamenat hned čtyři přesné zásahy, bez větších obtíží dokráčel v Dorsetu ke třem bodům a posunul se v tabulce na třinácté místo.

Pro The Magpies představuje tohle vítězství možná vůbec ten nejklíčovější prvek v konečném boji o záchranu. Aktuálně totiž disponují již patnáctibodovým náskokem na sestupové pásmo. Promrhat podobný odstup od červených příček je v podstatě nereálnou záležitostí, byť šest kol před koncem matematicky možnou, každopádně sezónu by měli dohrát v pocitu bezpečí.

The Cherries naopak po dlouhé pauze způsobené pandemií utrpěli již svou třetí porážku v řadě, celkově si připsali na své konto již svou šestou z posledních sedmi ligových střetnutí. Spadli v průběžném pořadí dokonce o jednu příčku dozadu, neboť se jejich skóre zhoršilo natolik, že je prakticky bez práce přeskočila do této chvíle předposlední Aston Villa.

Vstup do utkání se Bournemouthu opravdu šeredně nevydařil. Domácí záložník Lerma v 5. minutě přišel nedaleko vlastního pokutového území o míč po souboji s napadajícím Seanem Longstaffem, následně Saint-Maximin přihrál do vyložené pozice Gayleovi, jenž v pohodě zamířil po zemi ke vzdálenější tyči podél marně zasahujícího brankáře Ramsdala.

Vyrovnáno sice mohlo být ve 22. minutě, svou pravačku vyzkoušel Solanke, jenomže prostor mezi třemi tyčemi jednoduše netrefil. Naopak po půlhodině hry Newcastle znovu gólově udeřil. Saint-Maximin si u levé boční lajny pohrál s bránícím Smithem a Brooksem, adresoval pak balón dozadu na nikým nehlídaného Seana Longstaffa, a ten ho uklidil do šibenice.

Domácí působili směrem dopředu i po přestávce hodně malátným dojmem. Ne že by jejich soupeř v ofenzivě předvedl dechberoucí výkon, bohatě mu totiž stačilo především udržovat pohodlné vedení. A nutno podotknout, že byl rovněž nesmírně produktivní. V 52. minutě sice nerozvlnil síť Saint-Maximin, jeho spoluhráč Almirón už však v 57. minutě ano.

Francouzský záložník si v ten moment zapsal svou třetí asistenci v utkání poté, co u levé lajny dobře podržel merunu, předal jí pak do středu pole na Paraguayce, jehož jako by si defenziva Bournemouthu nijak nevšímala, a tak z hranice šestnáctky mohl zacílit bez problémů ke vzdálenější tyčce. V 77. minutě hosté zaúřadovali ještě počtvrté.

Zdecimovanému Bournemouthu nesklapla ofsajdová past, Shelvey uvolnil do běhu Lazara, jenž si naběhl do pokutového území a sám před Ramsdalem v koncovce nezaváhal. Alespoň částečně zmírnil krutou prohru ve čtvrté minutě nastavení druhé půle střelou z bezprostřední blízkosti Gosling, jemuž míč po standardce Stanislase hlavou chytře prodloužil Aké.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Norwich City 4:0

01.07.2020 19:00

Góly: 33. Pierre-Emerick Aubameyang, 37. Granit Xhaka, 67. Pierre-Emerick Aubameyang, 81. Cédric Soares

Stejně jako v minulém kole se londýnský Arsenal na pohodlné vítězství příliš nenadřel, neboť Norwich City svému protivníkovi ke konečnému výsledku 4:0 výrazně dopomohl vlastními chybami v rozehrávce. Ze zaváhání brankáře Tima Krula a také Josipa Drmiće vytěžil domácí kapitán Aubameyang dva góly, po jednom si pak připsali Granit Xhaka a debutant Cédric Soares.

První ohrožení Krulovy branky měl na svědomí Piérre-Emerick Aubameyang, ale na nizozemského brankáře si kroucenou ranou na zadní tyč nepřišel. Poté však o sobě dali vědět i hosté, když se do míče z uctivé vzdálenosti opřel Ben Godfrey a málem se postaral o adepta na gól sezony, neboť jeho táhlá pumelice prosvištěla kolem plachtícího Martíneze směrem k hornímu růžku branky, avšak nakonec skončila pouze na tyči. Takřka hned nato kontroval na druhé straně Alexandre Lacazette, jenže výtečnou pobídku Ceballose poslal hlavou přímo doprostřed s Krulovou připravenou náručí.

Když už se zdálo, že se Kanonýři navzdory převaze průlomu skóre do přestávky nedočkají, podařilo se jim zničehonic skórovat stejně jako v minulém kole se Southamptonem, tedy po brankářské minele. Zatímco na Alexe McCarthyho vyzrál aktivním napadáním Eddie Nketiah, tentokráte váhajícího Krula obral o míč sprintující Aubameyang a vzápětí poslal míč do odkryté branky.

A aby toho pro zaskočené hosty nebylo málo, sotva čtyři minuty nato inkasovali podruhé. Rychlá akce po levé straně přešla z Tierneyho k Aubameyangovi a nakonec Granitu Xhakovi, jenž byl za svůj náběh do šestnáctky odměněn prvním ligovým gólem tohoto ročníku poté, co bez váhání z mírného úhlu propálil Krula mezi nohama. Když pak v nastavení první půle nevyzrál na pozorného Martíneze Kenny McLean povedenou ranou z přímého kopu, šlo se do kabin za dvoubrankového vedení domácích.

Daniel Farke na nepříznivý vývoj utkání zareagoval hned trojím střídáním bezprostředně po změně stran a jeden z nových hráčů na hřišti Adam Idah málem okamžitě skóroval nebýt dalšího kvalitního zákroku Martíneze. Canaries i poté pokračovali v tlaku a Arsenal najednou platil za pasivního přihlížejícího, ovšem když už se Josipu Drmićovi podařilo připsat si gólovou asistenci, stalo se tak před vlastní brankou. Útočník Norwiche poslal po autovém vhazování trestuhodnou zpětnou přihrávku do vlastní šestnáctky přesně na nohu číhajícího Aubameyanga, který chladnokrevně vytrestal i druhou hrubku v soupeřově rozehrávce.

Třetí gól odpor Norwiche definitivně zlomil a utkání se již spíše jen dohrávalo. Sladkou tečku v podobě čtvrtého gólu přidal deset minut před koncem střídající Cédric Soares, jenž tak skóroval okamžitě po svém premiérovém nástupu v dresu Kanonýrů, a to tvrdou ranou zpoza pokutového území, kterou ještě na cestě do sítě lehce tečoval jeden z bránících hráčů a Krul tak byl bezmocný. Arsenal tedy snadno zvítězil 4:0 a přinejmenším na jeden den poskočil v tabulce na sedmé místo, zatímco Norwich zůstává beznadějně poslední.

Více informací k zápasu

Everton FC - Leicester City 2:1

01.07.2020 19:00

Góly: 10. Richarlison, 16. Gylfi Sigurdsson (pen.) - 51. Kelechi Iheanacho

Hráči Leicesteru po koronavirové přestávce i nadále tápají, po dvou plichtách v rámci Premier League a nedávné porážce v FA Cupu s Chelsea nevydolovali ani bod na půdě Evertonu, který si naopak po skalpu Norwiche připsal již své druhé vítězství v řadě. "Lišky" v Goodison Parku nezvládly především začátek zápasu a manko již poté nedohnaly.

Třikrát za sebou se podařilo hostům svého soka od roku 2019 porazit, jenže tentokráte narazili. Ačkoli drželi více míč na svých kopačkách, vyprodukovali více střel na bránu, měli na svém kontě po skončení utkání i více vytvořených přihrávek, ke kýženému úspěchu se prostě nepropracovali. I nadále je tak jejich třetí příčka v tabulce ve velkém ohrožení.

Domácí naopak potvrdili, že dlouhá přestávka způsobená epidemií jim evidentně hodně prospěla. Už prvotní remíza uhraná s Liverpoolem, korunovaným mistrem ligy, naznačila, že by se průběžným pořadím mohli postupně šplhat nahoru. A v současné chvíli nejsou vůbec daleko od sedmé pozice, která zajišťuje účast v Evropské lize pro následující ročník.

Everton měl opravdu silný vstup do tohoto měření sil a už v 10. minutě si vytvořil jednobrankový náskok. Holgate poslal centr k levé lajně, odtud prodloužil Digne míč hlavou dopředu na naběhnuvšího si Gordona, jenž okamžitě adresoval svou přihrávku na hranici brankového území, a odtud Richarlison levačkou propálil brankáře Schmeichela.

Uběhlo jen několik málo minut a na straně výběru manažera Carla Ancelottiho bylo ještě veseleji. Digne rozehrál standardní situaci pasem do šestnáctky, kde do balónu ve vzduchu nešikovně drcl rukou bránící Ndidi při souboji s Keanem, a poté, co se do hry vložil VAR, byla nařízena penalta. K ní se postavil Sigurdsson, který jí bez větších obtíží proměnil.

Leicesteru opravdu dlouho trvalo, než se poprvé začal v ofenzivě osmělovat také on. Ve 37. minutě ještě nezacílil přesně Tielemans, jehož střelu zastavil obraným zákrokem Keane, avšak spoluhráč Evans záhy na to už dokázal přímo ohrozit Pickforda, ten ovšem jeho příležitost eliminoval. Šest minut po obrátce ale přece jenom domácí gólman již kapituloval.

Tielemans vybídl svým prudkým centrem v šestnáctce operujícího Vardyho, nicméně ten se k zakončení nedostal, meruna každopádně doputovala ke střídajícímu Iheanachovi, jenž z blízkosti dokázal rozvlnit síť. Mužstvo manažera Brendana Rodgerse se snažilo ve zbytku druhého dějství najít cestu za vyrovnáním, v koncovce se mu ovšem zkrátka nedařilo.

Na sklonku hodiny hry se hodlal na střeleckou listinu zapsat Maddison, hned dvakrát ale jeho pokusy zablokoval Keane. V 65. minutě se znovu ozval Iheanacho, avšak v tomhle případě nenašel správnou mušku. Neúnavný nigerijský forvard zacílil v 72. minutě opětovně, vylámal si však zuby na pozorném Pickfordovi. A v 83. minutě mířil mimo rovněž i Maddison.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Manchester United 0:3

30.06.2020 21:15

Góly: 16. Mason Greenwood, 29. Bruno Fernandes, 50. Bruno Fernandes

Manchester United potvrdil dobrý vstup do restartované sezóny po koronavirové pauze, navázal na své poslední dvě vítězství nad Sheffieldem United a Norwichem City v rámci FA Cupu a venku si bez obtíží poradil s Brightonem & Hove Albion. Ten nekladl favoritovi tohoto klání téměř žádný odpor, už zkraje druhého poločasu bylo o vítězi rozhodnuto.

Hostující manažer Ole Gunnar Solskjaer udělal moc dobře, že minulou sobotu v Anglickém poháru, v němž zápas dospěl až do prodloužení, pošetřil některé své hlavní opory. Na Falmer Stadium totiž nebylo vůbec poznat, že mají The Red Devils v nohách o jedno utkání navíc než jejich protivník. Tentokrát se totiž na plac mohla vrátit vlastně nejsilnější možná sestava.

Svěřenci trenéra Grahama Pottera nedávno stačili potrápit jiného anglického giganta, a to londýnský Arsenal, nicméně nynější soupeř pro ně představoval příliš těžký kalibr. Utrpěli tak po dvou kolech po dlouhé přestávce svou první porážku. V tabulce zůstali na průběžné patnácté příčce, naopak United se posunuli o jedno místo dopředu a jsou již pátí.

Hosté začali opravdu hodně zostra a tlačili se vehementně dopředu, aby se co nejrychleji ujali vedení. Ve 12. minutě si vytvořili první velkou příležitost, to když Greenwood na pravé straně chvilku podržel balón, předal ho pak Pogbovi, jenž ještě nabil spoluhráčovi Brunovi Fernandesovi, a následné Portugalcovo zakončení zpoza šestnáctky skončilo na tyčce.

O čtyři minuty později už Manchester přece jenom gólově udeřil. Wan-Bissaka od pravé lajny vyzval Greenwooda, ten se neohroženě vrhl do pokutového území, kde si narovnal míč na svou levačku, a jeho blesková střela přes bránícího Dunka zaplula po zemi k bližší tyčce. MUFC nepolevovalo ani v momentech dalších a velmi záhy zaúřadovalo podruhé.

Rashford přihrál na Shawa, ten ve vápně zatáhl balón až k brankové čáře a odtud adresoval přihrávku dozadu, Pogba poté přiťukl merunu ještě na Bruna Fernandese, který se v tomto případě již netrefil do tyčky, ale ke své radosti přímo do sítě. Do poločasu hodlal posunout skóre směrem kupředu taktéž Rashford, ovšem svoje mířidla neseřídil ideálně.

V 50. minutě Manchester založil další povedenou akci, po níž už neměl o konečný zisk tří bodů v podstatě žádný strach. Matič ze středu pole poslal míč na levou stranu, kam si seběhl rychlý Greenwood, ten svým přesným pasem našel na zadní tyčce Bruna Fernandese, jenž nad ničím příliš dlouho nepřemýšlel a z vyložené pozice propálil pohotově brankáře Ryana.

Až po tomto okamžiku se do hry více dostal rovněž Brighton. V 60. a 61. minutě se dvakrát po sobě osmělil střídající Trossard, ani v jenom případě ale nezamířil do brány. V 69. minutě Trossard uvolnil na hranici vápna Connollyho, který tlačil balón pod břevno, perfektní zákrok však vytasil gólman David de Gea. A v 76. minutě na Španěla nevyzrál ani Maupay.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Burnley FC 0:1

29.06.2020 21:00

Góly: 62. Ben Mee

Crystal Palace se nedokázal oklepat z nedávného debaklu v Liverpoolu (0:4) a tentokráte nestačil na konkurenční Burnley po nejtěsnějším výsledku 0:1. Na oko velmi vyrovnaný duel rozhodl krátce po hodině hry kapitán The Clarets Ben Mee, díky němu se Burnley posunulo na solidní osmé místo s pětačtyřiceti body. Orli po druhé porážce v řadě za sebou klesli na jedenáctou příčku s dvaačtyřiceti body a evropské poháry se jim vzdalují.

Domácím se vrátil do základní jedenáctky Zaha, ovšem stále chyběl belgický útočník Benteke a na ofenzívě Orlů to bylo znát. Úvodní poločas toho příliš zajímavého nepřinesl, za celý průběh byla k vidění jen jedna výraznější příležitost. Po necelých dvaceti odehraných minutách se do ní dostal McNeil, který postupoval sám středem hřiště a nakonec zvolil střelu z nějakých dvaceti metrů, ovšem našel jen připravenou náruč brankáře Guaity.

Po změně stran Crystal přeci jen přidal a do vedení se mohl dostat v 54. minutě. Po parádní patičce od Ayewa napřáhl z dvanácti metrů Cahill a dokonce i našel mezírku mezi nohama bránícího Tarkowski, nicméně jeho přízemní pokus nebyl příliš prudký a gólman Pope ho snadno zkrotil ve svých rukavicích. Burnely z ničeho nic udeřilo o osm minut později a jak jinak, než ze standardní situace.

K přímému volnému kopu z více jak třiceti metrů se postavil Westwood a krásným pasem našel právě hlavu Meeho. Guaita si sice na prudký balón sáhl a vytěsnil ho na tyč, avšak v cestě do sítě mu zabránit nedokázal. Hosté od této chvíle předváděli perfektní práci v defenzívě a protivníka téměř k ničemu nepouštěli. I přesto se zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem mohl postarat o vyrovnání Milivojević, jenž hlavičkoval těsně nad.

Crystal si přeci jen vypracoval ještě jednou slibnou příležitost v nastaveném čase. Odražený míč přistál na kopačce van Aanholta, který vypálil z první na hranici pokutového území a mířil do levého spodního rohu, jenomže výtečný zákrok předvedl Pope a byl z toho pouze rohový kop. V dresu Burnley znovu nastoupil od samého začátku český forvard Matěj Vydra a podruhé za sebou odehrál celý zápas.

Více informací k zápasu

Watford FC - Southampton FC 1:3

28.06.2020 17:30

Góly: 79. Jan Bednarek (vl.) - 16. Danny Ings, 70. Danny Ings, 82. James Ward-Prowse

Southampton porazil Watford na jeho stadionu 3:1 a přiblížili se záchraně. Branku domácích zařídil vlastním gólem Bednarek, do správné branky mířil dvakrát Ings a jednou Ward-Prowse.

Hosté otevřeli skóre už v šestnácté minutě. Z přihrávky Williama Smallbona těžil Danny Ings, navedl si míč středem a za jeho ranou k tyči zpoza šestnáctky se jubilant Foster jen ohlédl.

Po dalších osmi minutách Romeu krásně podebral míč pro Warda-Prowse, který si ho zpracoval na malém vápně, byl však tísněn obráncem a bezprostředně proti sobě měl i gólmana Fostera. Pokusil se míč zvednout, ale zblízka přestřeluje.

Diváci už se snad začínali nudit, než v 70. minutě padla další branka. Stý zápas bez přerušení si Ben Foster představoval určitě jinak. Zkušený brankář vyhodil míč nepochopitelně přímo na kopačku Dannyho Ingse, který mu ho po pár rychlých krocích přesnou křížnou střelou vrátil do sítě osmnáctým gólem sezóny.

Domácí se bez střely na branku dočkali snížení. Centr z levého křídla si srazil na bližší tyči špičkou kopačky do vlastní brány Jan Bednarek. Nesmírně smolný okamžik pro polského obránce.

James Ward-Prowse přesně z pokutového oblouku zakroutil trestný kop přes zeď do sítě, Foster se stihl jen ohlédnout.

Čtvrtý gól málem přivezl střídající Adams. Pláchl Dawsonovi, ale z totožné pozice jako padl gól na 0:2, nedokázal Fostera propálit.

O chvíli později si po rohu vzal míč Nathan Redmond a nádhernou ranou z 20 metrů orazítkoval tyč.

Southamptonu aktuálně patří třináctá příčka, Watford je šestnáctý.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Wolverhampton Wanderers 0:1

27.06.2020 13:30

Góly: 62. Leander Dendoncker

Wolverhampton potvrdil dobrou formu po koronavirové přestávce a připsal si na konto svou třetí výhru v řadě, když uspěl na půdě zachraňující se Aston Villy nejtěsnějším poměrem 1:0. V předehrávce 32. kola rozhodl podobně jako naposledy s Bournemouthem (1:0) krátce po hodině hry a pak si již náskok s přehledem pohlídal až do závěrečného hvizdu. V tabulce se vyhoupl na pátou pozici s dvaapadesáti body jen o dva body za čtvrtou Chelsea.

Hosté tak stále živí naději na Ligu mistrů, to domácí mají zcela odlišné starosti. V Premier League zůstali na předposledním devatenáctém místě se sedmadvaceti body a opět si tak zkomplikovali situaci v boji o vytouženou záchranu. Se svým protivníkem drželi krok ve všech statistických údajích a dokonce ho i přestříleli, kýženého gólu se však nedočkali. První větší možnost sobotního klání byla k vidění po necelých dvaceti minutách hry.

Nejlepší střelec Wolves Jiménez, který má na kontě solidních patnáct ligových branek, se tentokráte probojoval k hlavičce u pravého rohu brankového území. Nicméně mexický útočník hlavičkoval jen k bližší konstrukci a tam byl připraven brankář Nyland, jenž nadvakrát zkrotil balón ve svých rukavicích. Přesně v polovině úvodního dějství zahrozil mírný favorit podruhé, o změnu stavu se chtěl postarat Doherty.

Ten se chytře zbavil protihráče, poté si navedl míč až do šestnáctky protivníka, ovšem jeho prudký projektil letěl kolem pravé tyče. Villans neproměnili svou největší příležitost tohoto utkání zhruba deset minut před přestávkou. Grealish se přiblížil s balónem ke středu hrací plochy a nakonec zkusil štěstí z dvaceti metrů, ale gólman Rui Patrício měl dobrý výhled a nepříjemný skákavý pokus ukryl ve svém náručí.

Ještě do přestávky zahrozil na opačné straně Jota, avšak v nadějné pozici neseřídil mířidla přesně a pálil nad břevno. Rozhodující okamžik se zrodil v 62. minutě. Čtyřiadvacetiletý belgický reprezentant Leander Dendoncker po dobré práci od Jonnyho Castra přelstil bránícího Douglase Luize a jeho nechytatelná křižná rána z patnácti metrů zapadla přímo do vzdálenějšího spodního rohu. Aston Villa se ve zbývajícím průběhu snažila něco vymyslet, jenže defenzivu Wanderers nijak výrazněji neohrozila.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC32282270:2586
2.Manchester City32213881:3366
3.Leicester City32167960:3155
4.Chelsea FC321661057:4454
5.Manchester United321410851:3152
6.Wolverhampton Wanderers321313645:3452
7.Sheffield United321211933:3247
8.Arsenal FC321113847:4146
9.Tottenham Hotspur321291151:4445
10.Burnley FC321361336:4545
11.Everton FC321281240:4744
12.Crystal Palace321191228:3742
13.Newcastle United321191233:4342
14.Southampton FC321241641:5540
15.Brighton & Hove Albion327121334:4433
16.West Ham United32861838:5630
17.Watford FC326101629:4928
18.Aston Villa32761936:6027
19.AFC Bournemouth32761930:5427
20.Norwich City32562125:6021

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (800)

Přidat komentář
LokoLFC

Co vubec ty City a pohary? Mem jsem za to, ze uz melo byt rozhodnuto. To cekaj za jakej nasup nekomu do kapsy je tam pusti?

Reagovat
vrabejka

Oficiální rozhodnutí má být někdy začátkem července.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžou se pak ještě odvolat k národnímu švýcarskému soudu a zpochybnit rozhodnutí CAS, takže se to může pěkně protáhnout.. :) ale podle těch posil to vypadá, že budou bez trestu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Koho City přivedlo ty chytraku?

Reagovat
LokoLFC

Ok diky.

Reagovat
smazaný uživatel

Titul by som chcel venovat vsetkym zoldakom,zidom a potkanom, pre ktorych bola jedina spravodliva cesta-anulacia sutaze.Haaa posielam vam pac a pusu kreteniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
kris_kros

Jebä

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nespravedlnost vyhrála, ale to neznamená, že se liga ještě zpětně neanuluje.

Reagovat
O.Giroud

ok

Reagovat
fenixLFC

wtf

Reagovat
PH8

Děláš Liverpoolu i West hamu skvělé jménu. Chorvatsko mě nepřekvapuje, tam jsou samé lopaty a zákeřáci.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
vladis271

Klopp vylúčil Sancha, nie že by ma to prekvapilo. Môžeme jednať z pozície sily. Liverpool je momentálne pravdepodobne najlákavejšia destinácia na svete, ale my ideme urobiť chybu toľko krát opakovanú mnohými majstrami. Neposilnenie kádra po výhre ligy.

Zas na druhú stranu, takisto som plakal minulé leto ked nikto neprišiel a čo sa stalo? Hráči zvalcovali ligu.

Reagovat
RKBoy

záleží podla toho ako je ten káder poskladaný a taktiež aj na vekovom priemere.

v tom druhom ste na tom stále velmi dobre, pri tom kádri ale už mám mierne pochybnosti, je tu risk toho ,že hráči na určitých pozíciach možu začat cítit čoraz vačšiu nedotknutelnost s čím ide ruku v ruke kvalitatívne slabé náhrady na tu pozíciu.. tažko povedat či sa vám podobný herný a výsledkoví štandart podarí preniest aj do tretej sezony v rade, zvlášt ked City to nedokázalo a to aj napriek kvalitatívne širšiemu kádru.

u nich bol problém v tom ,že nenahradili Kompanyho a zranenia Laporteho či Saného , čo znamenalo časté hranie Fernandinha mimo jeho pozíciu ,na ktorej je podla mojho stále lepší ako Rodri.

vás može postihnút to samé, zraní sa Dijk ,Trent či niekto z útočnej trojky a máte problém.

zálohu máte ako jedinú poriešenú, v rámci šírky a aj kvality tej širky ,dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp ví co dělá... nepotřebuje hromadu přeplacených hvězd, on umí vyhrávat i s tím "málem" co mu vedení nabídne... tenhle borec je jackpot, bohužel

Reagovat
O.Giroud

akoze ano, ved nam vacsine zavrel hubu lebo sme frflali ked prisiel akurat tak Adrian zadarmo ale aspon dufam, ze pride niekto na rozsirenie kadra ako Shaqiri a hlavne nech odide Lovren prosim.

Reagovat
r.mrazik

s malem...

Reagovat
O.Giroud

Mne stale pride Real ci Barcelona lakavejsie a vzdy aj bude a to kvoli Spanielsku. Ale tak to si myslim ja.

Reagovat
Hachim Mastour

Barcelona fakt ne pre mlade utocne hviezdy

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to i v Anglii

Reagovat
avicii

Sancho jedine o rok ak by ostal v Bvb tento rok to je jasne, fakt vyzerá ze budeme pasívny na trhu ale dúfam ze aspoň niečo vyriešime.. LB a CB dúfam aspoň..

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr LB a krídlo, ne? O CB sa píše?

Reagovat
avicii

Ja som zachytil len Ben White.. Ale vychádzam s toho ze ma odísť Lovren.. A zrejme sa presunie africký pohár takze to v predu uhrame stym co mame a počkáme o rok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

podla mna (alebo sa tym aspon upokojujem) cakame na skoncenie ligy aby bolo jasne kto vypadne. a odtial potom budeme za alcno nakupovat. cantwell, creswell...

Reagovat
avicii

Buendia, Lewis, Grealish

Reagovat
fenixLFC

grealish stopro nie. drahy a u nas prilis nikam nezapada typologicky

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Bayern +

Issa Diop namiesto Lovrena by bol fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je drevák trochu?

Reagovat
Bayern +

Tazko hodnotit s tou nasou obranou, ale drevaci su skor ti zvysni dvaja CB, Diop aspon ma potencial a ked je zdravy a vo forme vidno, ze ma svoje kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som ho trochu zmätkovať v zápasoch...

Reagovat
O.Giroud

Proti ManCity vyzeral fakt ako drevak, ale tak tam mi prisiel kazdy trochu taky priposraty len z toho, ze hraju proti ManCity, videl som aj zapasy kde hral fakt dobre. Ale to vacsinou proti top6 tak neviem ako hra proti slabsim.

Reagovat
smazaný uživatel

môže byť, ak by bol lacný, prečo ho nevyskúšať...

Reagovat
Robertson

Aj je Diop drevák,tak Lovren je čistý Pinochio...

Reagovat
Robertson

Ak...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

To sa nevylučuje.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nebýt viru, tak máme pravděpodobně Wernera, no. Holt je to v tomhle na pytel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak bychom neměli důvod šetřit

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Werner by bol náš ak by nebol vírus na 100 percent.. Bol prestupovou prioritou ale nakoniec sme neaktivovali výkupku..

Reagovat
Kixi Syhimour

Snažím se na to nemyslet

Reagovat
Busby babes

nemeli jste na Wernera, tezko budete mit na Sancha. Ja si porad myslim, ze i my na nej mit nebudeme.

Reagovat
iamek

Dortmund podle Fabia snížil cenu na 87 mega liber. Největší favorit jsme pořad my, ale Edo chce pročistit kádr a snížit mzdové náklady. Si vem, ze když odejde odpad - Rojo, Smalling, Sanchez, Perreira, druhy Perreira a Jones. Jen tohle nám týdne usetri cca 750-850 tisíc liber týdne? Sancho chce údajně kolem 170. Máme top hráče a ještě týdne usetri cca 600 tisíc. A kvalita půjde ještě nahoru a kádr zůstane stejně široký.

Reagovat
iamek

Tak na netu jsem našel - Rojo 80, Smalling 70, Jones 75, J. Pereira 15, A. Pereira 30, Sanchez 350. Navíc bych to viděl i na odchod Lingarda a ten má údajně 75. Klidně bych se zbavil i Maty, který má údajně 160, ale tam jako u jediného by musela přijít posila.

Reagovat
Busby babes

s tim souhlasim, jen je to porad velke ale... podari se nam tehle hracu zbavit? Vim, ze jsme favorite. prakticky jsme jediny realny zajemce o Sancha, ale porad jsem proste skeptik. A ty redi Woodwarda ala: nejdriv se zbav tehle hracu, pak se muzeme bavit... tomu nahravaji.

Reagovat
Robertson

Traore,Wilson,Thiago,Kelly,Min-jae Kim,a je to ;o)

Reagovat
avicii

Ty po sledny dva sú co zač?

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp je jen alternativa na Mishovy šílenosti.

Reagovat
cristiano.K.

však nikdo nepřijde, určitě né na ofenzivní pozice.

Reagovat
C-M@ster

Už vidím Busbyho jak píše "šel do něj rukama jak neměl"

https://twitter.com/nocontextfootie/status/1276921999345045510

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Reagovat
diastan

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

ses jak zhrzena trinacka po prvnim rozchodu...

Reagovat
J0EL

Ved ma pravdu, obhajujes aj nemozne ak ide o United.

Reagovat
Busby babes

tak urcite.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Minister

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Malresi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

Nejen když jde o United...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On obhajuje nemozne at uz jde o cokoliv, hlavne politiku.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
FUnk

Reagovat
C-M@ster

Sory no, jsem si na tebe vzpomněl...

Btw seš tu teď?

Reagovat
Busby babes

ted jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Faul a simulace v jednom.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
jk

Pogba style

Reagovat
Malresi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Losinho

Ty výsledky týmů bojujících o záchranu jsou posledních několik kol příšerný.

Reagovat
RKBoy

ale ved Arsenal a Spurs teraz vyhrali, zas tak zlé to s nimi nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Villa nehraje špatně, ale má smůlu

Reagovat
smazaný uživatel

Ved hrajú absolútne zúfalo, výsledky sú presne také ako hrajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřišlo mi. S Newcatlem měli vyhrát.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Newcattle United

Reagovat
O.Giroud

tak su to prehry o gol alebo remizy, asi hlavne ten utok skripe

Reagovat
Mimalu

btw Leverkusen mimo LM, to bude ještě zajímavé léto ohledně Havertze

Reagovat
Kixi Syhimour

Já si fakt začínám myslet, že pro vás by to byl špatný krok.

Reagovat
Whitemedia

nebyl

Reagovat
Gazdo

Bol na jeho pozici mate Mounta, Ziyecha a pod hrotom obcas vie zahrat aj Werner... vy jedine co potrebujete je obrana a brankar..

Reagovat
Whitemedia

nebol

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mimalu

Víc je třeba posílit na jiných postech, to jo. Ale zas si nemyslím, že se u Havertze dá šlápnout vedle, z něho bude top hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Jesseho nestrelime ani v rámci PL snad, mne príde, ze on je dead pre vrcholový futbal.

Reagovat
Robertson

....ale veď je to skvelý squad bench player,a skvelý týpek do pohárov...ten rok si vysedí,zaslúži si to

Reagovat
Hokaido

Ings > Kane

Reagovat
Smreky

Ings

Reagovat
smazaný uživatel

No dnes tedy naprostý otřes v prvním poločase. To byl výkon na jednu bránu. Ve druhé polovině jsme se sice zlepšili, ale i tak hrůza. Lestr byl snad ve všem lepší. Úplně zasloužený postup to tedy není. Jako den a noc jsou výkony proti City a Lestru. Velký špatný.

Reagovat
RKBoy

neviem čo si pozeral ale 2. polčas bolo výrazné zlepšenie a Lester sme k ničomu nepustili, nebyt tých zle vyriešených protiútokov tak sme mohli dat aj další gol.

taktiež je rozdiel medzi ligovým zápasom proti City a stvrtfinale FA capu proti Lestru kde hralo niekolko hráčov s menšou zápasovou praxou...zvlášt záloha bola v zložení v akom ešte ani raz nehrala.

Ide aj o motivačný level , tento zápas nebol ani zdaleka tak doležitý pre neskorší vývoj sezony ako ten pred pár dnami.

Reagovat
Talker

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo vysvětlit, co se stalo s Ingsem? Nikdy v první lize moc gólů nedával a najednou 21 fíků za Soton a bez jediné penalty? Slušná anomálie.

Reagovat
smazaný uživatel

Imho, vzdy to mal v sebe, taky typicky predator. Konecne je to vidiet. Skoda zraneni atd

Reagovat
Malresi

tiez som toho nazoru, i ked treba dodat, ze na LFC nemal nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna taky lepsi Borini. Na druhej strane, v 2010-13 by medzi hracmi ako Spearing, Carroll, Adam, Lambert atd atd mozno aj mierne vycnieval. Vtedy by som ho do ofenzivy bral.

Reagovat
Malresi

Tak áno, priemerák do priemeru

Reagovat
Infernoqt

Chelsea jsem jedinou nechtěl teď

Reagovat
icemike

Hrajeme mizerně

Reagovat
Mimalu

United vs Chelsea a Arsenal vs MCity/Newcastle

Reagovat
RKBoy

tak máme zase United , na čase ich v tejto sezone konečne po tých smolných prehrach porazit.

Reagovat
vladis271

Reagovat
spider_8

No, pokud se to stane trikrat za sezonu, tak uz bych to nenazyval smolnymi prohrami. Evidentne se jim na nas dari, tak je cas to konecne protrhnout. Kazdopadne mame pekne tezkou cestou FA cupem. Liverpool, Leicester venku, United a v pripadnem finale nejspis City. O to sladsi by bylo to vyhrat.

Reagovat
O.Giroud

tak ManUtd tiez nemalo lahky los Wolves, Tranmere, Derby, Norwich. Ale hej sladke by to bolo, ale kto si za rok spomenie na to proti komu bolo finale a nie to este na tu cestu

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
spider_8

Jo Tranmere, Derby a Norwich, to jsou vylozene zabijaci

Reagovat
Salfovic

Hodně podobnej los

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, že se jim na nás daří. Nejspíš jsou prostě lepší. 3x s nimi prohrát je i přesto ostudné. Snad je konečně porazíme.

Reagovat
Talker

Jo no, nejspíš jsou lepší a proto jsou za náma v tabulce celou sezonu. Ty jsi strašný šašek, dělat ze sebe fanouška CFC.

Reagovat
Svatej

hlavně věčně ublizenej z cfc fora. Fakt zahada, kde se to v lidech tam vzalo

Reagovat
Talker

Myslíš ze stránek? Na foru není. Na stránky nechodím.

Reagovat
Svatej

Jojo ze stránek...ja to sam nečtu tam, ale fňuká tady neustále nad tím, jaci zli tam na nej byli

Reagovat
Whitemedia

Nechoď, nezapadl bys mezi nás a Barvic se tam podle všeho ze všech snažil udělat kretény a proto ho tam všichni nesnáší..

Reagovat
Talker

To jsem nezapadal už za Mourkova prvního období, kdy jsem tam naposled nějak psal.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš špatné informace. Jen jsem vyčníval z toho hloupého a fanaticky zdegenerovaného davu. Tam jsou lidé neobjektivní až to bolí a stačí opravdu vyčnít o málo a už se to tam s vámi veze. Řekl bych, že jedna z nejvíce diskriminujících stránek vůbec, kde svoboda projevu vůbec nic neznamená. Sotva se tam ukážete a už dostáváte ban za to, že jste se tam vůbec ukázali.... Admini hrdinové jako sviň. Jsem rád, že ten titul Liverpool udělal, jen škoda, že jsem jim to tam nemohl vypsat. Aspoň bych jednou dostal ban podle pravidel, které jsou dané na konci stránky...

Reagovat
smazaný uživatel

Tabulka je pro mě irelevantní. Je spousta aspektů, které se v tabulce promítají (zranění, forma.....). Ale vzájemné zápasy jasně ukazují, jaký tým je lepší. Je to jako souboj jeden na jednoho. Když půjdu do ringu 3x se stejným soupeřem a 3x dostanu totálně na budku, ale mám lepší rating a jsem postaven výš, tak jsem lepší?? To asi těžko. 3x prohrát s United prostě náhoda není ani náhodou a rozhodně to není kvůli tomu, že na nás umí.... To jsem jen tak plácá, protože se zakrývá pravda. A ta je jasná.

Reagovat
Talker

Já nevím, na který z tvých retardovaných výplodů reagovat první.

Porovnávat souboj jeden na jednoho s fotbalem. Ale ok. Naprosto retardované porovnání.

Jasně, do dlouhodobé soutěže mluví víc forma, než do vzájemných zápasů. Stejně tak zranění. Nám v prvních dvou zápasech chybělo půl tuctu hráčů. Ale to je fuk, vid?

Vůbec nejde o to, jaký kdo hraje fotbal a jakým stylem - united hrají na protiútoky, dávají goly ze standartek a ze hry do plných si vytvoří jednu šanci za půl roku. To je prostě styl fotbalu, který nám nesedí.

Ale to že se nedaří proti jednomu soupeři prakticky nic neznamená. S Evertonem máme z posledních 4 zápasů 2 prohry a 2 remízy, takže jsou taky lepší, než my? 2017/2018 to samé s Arsenalem - byli lepším týmem? Jasně, United to na nás umí. Ale co to znamená? Že jsou lepším týmem? Ne. Že jim vyhovuje ten matchup? Ano.

Ale nechme toho, protože stále víc mám pocit, že jsi spíš trol.

Reagovat
smazaný uživatel

No zbytečné dohadování. Očividně je Everton vyrovnaný soupeř. Arsenal to stejné, byli na tom stejně. Vymlouvat se na zranění je ubohost. Ve velkém týmu to nemá mít vliv, protože má být silná 11 i lavička. Viz City. Porovnání se souboji jeden na jednoho je dle mě naprosto na místě.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Talker

Barvic29.06.2020 08:44#

Tabulka je pro mě irelevantní. Je spousta aspektů, které se v tabulce promítají (zranění, forma.....).

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

tohle je úžasný

Reagovat
mul

Reagovat
TopinB

Reagovat
vladis271

Reagovat
iamek

Smolnych . Ale jo. Teď nás konečně porazite.

Reagovat
avicii

Reagovat
Malresi

Reagovat
Whitemedia

United byla tutovka

Reagovat
Wazza228

Jestli budeme hrát, jako teď, tak bude postup hodně těžkej... Každopádně si myslím, že v plný palbě máme šanci na postup (i když jsem chtěl spíš Arsenal ).

Reagovat
smazaný uživatel

FA cup 2017 revival..

Reagovat
Nikikrew

tazko vtedy sme ovela lepsi kader ako teraz.

Reagovat
Minister

Chelsea aj MU sme poraziť mohli ale so City je to bez šance...

Reagovat
O.Giroud

Martinez je roleta. Staci len tej obrane City supnut 2 goly

Reagovat
vladis271

aj tak to celé vyhrá City. Pep je nasraný jak hovado. Je to vidieť z jeho tlačoviek.

Reagovat
O.Giroud

jasne normalne sme mu znicili zivot

Reagovat
nani92

prečo by mal byť nasratý? on vie vyhrať ligu aj beztoho, aby musel obetovať iné súťaže narozdiel od jendheho nemenovaneho najlepšieho mužstva historie

Reagovat
vladis271

Cry more, you make it even sweatier.

Reagovat
nani92

Reagovat
TopinB

Upocenější?

Reagovat
masina_LFC

radšej nepoužívaj tú angličtinu

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Svatej

Nenech se jima odradit, čí dýl to čtu, tím je to lepší

Reagovat
Vincent Vegan

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Let's talk to English.

Reagovat
Dufan

i have spoken

Reagovat
Hokaido

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Vincent Vegan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Infi

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Bayern +

Videli sme v Bayerne

Reagovat
smazaný uživatel

Takze ted obetoval ligu, aby mohl vyhravat jine souteze?

Reagovat
smazaný uživatel

Gayle k ničemu.

Reagovat
iamek

Sacha Baron Cohen pronikl na sraz ultra-pravice v přestrojení za rasistickýho country zpěváka, osm minut trollil publikum dementní písní o tom, že liberály je třeba naočkovat wuchanskou chřipkou, pak unikl v připravené sanitce před rozzuřeným davem... Aby se na místo posléze vrátil v jiném komickém převleku a udělal s organizátory rozhovor o tom, k čemu došlo. A celej tenhle prank si náglové podle všeho ještě zaplatili.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mastný Chobot

nie je z toho video?

Reagovat
Salfovic

to je hroznej hovaďák

No ale až se tihle dobře vyzbrojení vidláci jednou naserou, to už moc velká sranda.

Reagovat
Busby babes

kral. A jeste si vzal Islu.

Reagovat
RadekVonCZE

Ultra-levice*

Reagovat
Golasso

Nezaplatili, prý si to vystoupení hradil sám, ale to nic nemění na tom, že je to frajer . Trollit radikály je sranda, ale chce to koule.

Mohl by teď vytrollit i radikály z levice, příležitostí by se určitě našlo dost.

Reagovat
Bukaj LFC

Tak jestli je to pokračování Who is America, tak určitě potrollil i levičáky. V první sérii si dělá prdel z obou dvou stran.

Reagovat
Infi

Reagovat
kvasha16

klasik

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase samý paklub v tom FA cupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi nez vypadnout zase v semifinale, ne ?

Reagovat
Nizzie

Slepice už dohráli, tak nevím, co se rozčiluješ. ;)

Reagovat
icemike

*pan klub

Reagovat
Godwinson

Ty jo, nahradit Kepu Onanou, to by bylo hodne zvlastni

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hral Walker-Peters? Prekvapivo dostáva šancu. Špekuluje sa, že zostáva po sezóne v Southamptone ako súčasť prestupu Hojbjerga do Tottenhamu. Len aby náš to ešte nemrzelo. Hojbjerg bude fajn na DM, ale KWP sa može vyhrať na solídneho beka v PL. A tých je málo.

Reagovat
matZz

hrál už druhej poločas proti Arsenalu a ten se mu povedl, byl hodně aktivní směrem dopředu, přitom si vždycky stihl odbýt i defenzivní práci, určitě si tím výkonem řekl o další minuty. Proti Watfordu předvedl dost nepochopitelnej zkrat, když úplně evidentně stáhl ve vápně Dawsona, ale rozhodčí i VAR to přehlídli, gólová akce Watfordu šla přes něj, ale nejsem si teď úplně jistej, že to byla jeho chyba, byl tam sám proti dvěma. On rozhodně nemá problém hrát směrem dopředu. Pamatuju si, že ho Pochettino párkrát postavil i na křídlo a fungovalo to. Prostě... horší než Aurier by určitě nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
Ondiis

Tak co, už Bellerin sází stromky nebo si to pojistil a je to jen za výhry v lize?

Reagovat
smazaný uživatel

balogun na odchode..je to skoda lebo je to velky talent, na urovni nketiaha ale velmi teraz nie je miesto a chce hrat..snad sa podari buy back klauzula..ma rovnakeho agenta ako saka co je trochu neprijemne

Reagovat
Mastný Chobot

je to škoda, aby to nebol ďalší Gnabry

Reagovat
SunFells

Kurva co, jakto Šak z toho může být druhý Auba do háje

Reagovat
SunFells

Toto je strašný poser, budem se plácat s John-Julesama a potenciální top hráče necháme utéct.

Sanllehi out, SunFells in

Reagovat
smazaný uživatel

tiez sa mi pozdava viac JJ..ale aj ten je sikovny...je to skoda, snad sa vrati

kazdopadne vedenie je dost neschopne v predlzovani zmluv, a to sa rozhorcovali ze sa tie situacie nebudu opakovat

Reagovat
smazaný uživatel

*ako JJ

Reagovat
SunFells

To je furt dokola - "To se nám nesmí stávat" a pak "Tak ty chceš po nás peníze jo?"

Aspoň, že teda zaplatíme desítky mega za Soárese, Luize atd. aby nás udrželi 2 roky uprostřed tabulky a nedáváme šušeň navíc některým vybraným borcům který by nás někam mohli dostat či by jsme je mohli zpeněžit aby jsme si vůbec mohli dovolit dělat pičoviny co děláme.

Reagovat
Svatej

Reagovat
krcmic

z arseblogu:

It’s sad that Balogun is leaving but a little context to his departure. He shares an agent with Lookman, Sancho, Josh Maja, Clinton Mola -ex chelsea and the likes so I’m not surprised he might be wanting to go abroad at this age. Also Saka and Eddie are part of the agency. While Balogun has been prolific, there need not to be disrespect to the strikers ahead of him (as is happening on twitter). Balogun scored 39 goals in 46 games with 32 of those as a 17 year old second year scholar. Eddie scored 42 goals in 48 appearances ; 30 of those as a 16 year old first year scholar. Balogun scored 12 goals in 28 u23 appearances before his 19th birthday. Eddie scored 18 in 27 appearances before his 19th birthday. Eddie scored a further 2 goals against Norwich first team in the league cup as an 18 yr old. When Balogun was scoring for fun with the u18s , TJJ was with the u23s mostly despite the fact they are in the same age group. TJJ has played 42 u23 games and scored 18 goals before his 19th birthday and scored 17 goals in 25 u18 games; and has mostly played as a second striker and he was injured for a while. TJJ is also picked ahead of him in the English national team. We are in a moment where we are producing forwards at an insane rate and some will leave unfortunately. Greenwood and Khayon Edwards are behind them. There is too much competition ahead of him and the player knows that. TJJ has just recently signed a 5 year contract and there is Gabriel Martinelli. Its a credit to the clubs youth system we are in this position. All we hope we get a decent fee and benefit later from the clauses if he turns out to be a superstar.

Reagovat
Golasso

Jen škoda, že se kontext stejně ztratí v nadavani na vedení

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Hachim Mastour

to je katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Golasso

Nikdy jsem nechápal smýšlení tady těch neonácků. Přijde mi ta jejich ideologie (kromě toho, že je hnusná a nebezpečná), taky pošahaná a nesmyslná.

Není "mezinárodní nacionalistická organizace" už z principu nonsense? Proč by měli nacionalisté ze zemí, které chtěl afektovaný skoromalíř Hitler napadnout / vyhladit, zastávat jeho názory – resp. pokud by byl někdo nacionalista v zemi nepřátelské nacistickému Německu, tak proč by uznával vizi nepřítele, která jeho zemi považovala za podřadnou? Zároveň proč teda jenom bílé nacionalisty? Rasismus a antisemitismus byly prosazovány německými nacisty, ale takový nacionalista ze země obývané černochy, asi logicky nebude sdílet podobnou ideologii.

Reagovat
Zaschrona

V řadě první: nacionalisté nejsou nacisté, je mezi tím sakra velký rozdíl. A v řadě druhé: nevím, proč by se nemohli náckové z různých zemí vidět v Hitlerovi z pohledu ideologie, ta ideologie nadřazené rasy je logicky přenositelná v podstatě kamkoliv. Komunistické strany se taky nejvíc prosadili v slovanských zemích, jakkoliv Marx byl velký antislovanista.

Reagovat
Busby babes

jen je divne, kdyz tu ideologii nadrazene rasy vyznavaji prislusnici podradne rasy,kterou chtel Hitler vyhubit. Ale tak od nacku nelze cekat, ze to budou raketovi inzenyri no...

Reagovat
Godwinson

Sokujici. Diskuze pod clankem (kdekoliv) stoji za hovno, kdo by to byl rekl? Tam to jeste vetsinou jde, zejmena na to, co tam idnes jede 24/7 za temata.

Reagovat
Zaschrona

Ano, většina Čechů jsou náckové.

Reagovat
Busby babes

to ne, jen se u nas ignorace vydava za toleranci...

Reagovat
Zaschrona

Myslím, že u nás vadí velké většině oba extrémy.

Reagovat
Front hell

Oproti začátkům 90 let těch nacku mnohonásobně ubylo a už nejsou ani tak radikální jako byli na svém začátku. Můžeš v klidu spát.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vodka
Reagovat
cristiano.K.

hm, díky za ztracené skoro čtyři minuty života

Reagovat
smazaný uživatel

Maurizio Pochettino confirms new Tottenham deal on Instagram alongside Dad <3

https://www.instagram.com/p/CCBPA9UAqQs/

Reagovat
ManUnited

Ale jo dobře zvládnutý podobně jak s žiletkama, měl jsem z toho teda větší obavy ideálně bych si tam místo Andrease představil někoho z akademie ale co se dá dělat a Dan po koroně teda taky hodně špatnej, ten si přes Masona jen tak nekopne

Zítra ideálně ztratit Chelsea i lišky

Reagovat
iamek

Třeba Gomes. Oh wait ...

Reagovat
ManUnited

Reagovat
Busby babes

neco pro tebe: Saw people were upset over the idea United were only willing to pay £50m for a player today. If you ask me, that’s a pretty big sum for a player who’s going to warm the bench and watch Greenwood on the right every week

Reagovat
Beči

Souhlas. Obrovský talent. Nechápu, proč zatím nedostal žádnou větší šanci.

Reagovat
Busby babes

vyborny vykon, 3 goly jsou taky dulezite pro skore, ted uz mame lepsi skore nez Chelsea.

Reagovat
Whitemedia

CG

Reagovat
Busby babes

nerozumim. pisu to dobre, ne? nebo mate lepsi skore?

Reagovat
Likan7

Ano, jsme o 6 golů nad nimi. Mají tedy zápas k dobru..

Reagovat
Greny

Ale minimálně o dva body porad méně

Reagovat
Busby babes

ano, proto mluvim o skore, ktere na konci muze hrat roli. pokud by mela chelsea vyrazne lepsi skore, tak neztracime dva ale defakto tri body.

Reagovat
Greny

Spíš bych koukal na Leicester, myslim že my si už LM pohlidame

Reagovat
Busby babes

Bruno Fernandes: "I don't want to talk too much about me and Paul Pogba, we are happy to play together but I am happy to play with everyone. We can combine together, we have qualities, but we know that we have team-mates who can do well."

Bruno Fernandes: "The most important thing is the three points but we played well and the result was good. We didn't concede again which is important. David de Gea made two or three amazing saves, we are very happy.

Je skvelej.

Reagovat
Busby babes

Matic, ktereho jsme uz odepisovali, tak je jakoby ho polili zivou vodou... Mel patrit i k nejlepsim co se treninku tyka v karantene.

Reagovat
Tomanatura

Bych nikdy neveril, ze se jeste zvedne

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

zvlášť na tom konci minulé sezony, kdy vypadal příšerně...

Reagovat
Jollae

Reagovat
ajouki

Matič byl výborný už před karanténou, zásadně pomohl ve výhrách proti Chelsea, Watfordu a City. Následuje už moje tradiční otázka. To je kolikátý hráč, který pod OGS hraje o level výše než na co by běžně dosáhnul? Máte kvalitní kádr, hlavně základní sestavu. Včera to bylo výborné, ale i tak to bylo minimálně 110 % součtu kvality na trávníku. Teď jen aby se Edko nabažil a přestal dělat další kvalitní přestupy.

Reagovat
vodka

Reagovat
r.mrazik

jemu pomahaji ty pauzy,kdy hraje skvele...pak jde dolu...

mel to vzdy i po letni pauze

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno mašina ! Po sezoně k někomu kupte slušný hráče, hlavně do defenzivy a zas to bude v Manchesteru šlapat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vodka

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
spider_8

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
patas92

Reagovat
FUnk

Reagovat
Dufan

no ty vole

Reagovat
kiwwi

confidence boost jak svina pre chlapca

Reagovat
Infi

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
SunFells

Néééé

Reagovat
kvasha16

uuuuuuuf

Reagovat
smazaný uživatel

United jsou mašina momentálně. My musíme dnes zareagovat na jejich vítězství také výhrou. Jinak to prostě nejde.

Reagovat
Svatej

Ať se jde Ole s tím Ighalem vycpat. V pohárech mu to střílí a na zatracenou ligu ho tam dá na ušmudlaných 13 minut

Reagovat
Busby babes

to se dalo cekat.

Reagovat
Svatej

Mohl by to krucinal taky prohodit. Masonovi by pohary na jeho vek bohate stačily a Ighalovy body by prospely všem poctivým a pohledným hráčům draftu

Reagovat
Busby babes

Masona mam v draftu, takhle je to naprosto v poradku. Nekecej do toho Olemu!!

Reagovat
Svatej

Když on tomu vůbec nerozumí

Jo, to dává smysl. Dokud jsem ho měl já, tak hrál maximálně deset minut a i Lingard dostal přednost

Reagovat
iamek

Nemanja Matic for Manchester United vs Brighton:

1ST in duel success rate (100%)

1ST in touches (99)

1ST in pass retention (93%)

1ST in forward passes (28)

1ST in recoveries (6)

2ND in passes completed (81)

Reagovat
smazaný uživatel

Je fajn, že to Manchesteru zase šlape a Bruno je válec. Ale ideálně Leicester a Wolves do LM, přitom to určitě dopadne CFC-MU.

Reagovat
smazaný uživatel

City nema ban? Neposuva sa to vsetko o miesto vyssie alebo tak nejak?

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu!

Reagovat
Dawon

stale neni poresene to odvolani, takze nic neni jiste jeste

Reagovat
Busby babes

to jeste neni jiste.

Reagovat
Busby babes

ja bcyh taky chtel aby Newcastle spadl, ale tak holt nemuzeme mit vsechno, ze jo...

a nebyl bych si tim teda jistej, Wolves ma lehkej los, my taky, Leicester se teda trochu trapi, uvidime co dneska... prijde mi, ze to smeruje k rozhodnuti v poslednim kole, kdy hrajem na Leicesteru a chelsea doma s Wolves.

Reagovat
Salfovic

To budou zápasy Škoda, že ve stejný čas

Reagovat
smazaný uživatel

tse, Newcastle vám pravidelně odevzdává body a ty nám přeješ sestup

Reagovat
iamek

Leicester si to hezky komplikuje.

Reagovat
r.mrazik

proc teda zrovna wolves...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože hrají parádní fotbal a je to narušení te 30 leté hegemonie stále stejných klubů.

Reagovat
cristiano.K.

to narušujou lišky, EL pro ně bude akorát

Reagovat
Busby babes

Paradni fotbal... x Wolves posledni zapasy: 0.7, 0.72, 1.06... ten paradni fotbal vyprodukoval defakto jeden centr za zapas na Jimeneze...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, protoze takovahle statistika ti rekne jaky hraje ten tym fotbal.. ach jo

Reagovat
Busby babes

tak ja nevim, paradni fotbal, kde si nevytvoris sance... takze si to hezky prihravaji na pulce?

Reagovat
smazaný uživatel

navíc jsem je měl rád už pod Mickem, když tam hrál Jarvis a Fletcher

Reagovat
Trand

To byl super tým.

Reagovat
Counter

Myslím, že to byli oni, kdo tehdy připravil MU o unbeaten

Reagovat
r.mrazik

ok, mne tedy ten projekt toho agenta moc sympaticky neni...ale budiz

Reagovat
smazaný uživatel

krom toho, že jsem to nějak přestal řešit, tak pořád sympatičtější si ten klub vytáhnout jako to dělá on než přístup Chelsea, City a spol.

Reagovat
r.mrazik

muze byt...mne tedy wolves herne nijak uzasny neprijdou

ale proti gustu...

Reagovat
Counter

Jestli Mendes dokázal ze hráčů své agentury vybudovat fantastický tým, tak je to největší bourák pod sluncem.

Reagovat
r.mrazik

tak raiola by to z hracu sve agentury dokazal taky...

vlastne nechapu co tim chces rict

Reagovat
Counter

Chci tím říct, že nevíš, o čem mluvíš.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Front hell

Ten Bruno je skvělý. Osobně jsem nečekal že bude šlapat hned od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

to musel cakat kazdy okrem fanusikov LFC, co si zrazu zacali mysliet, ze je len nejaky hype ako je teraz hype Werner

Reagovat
Counter

Reagovat
Kixi Syhimour

Uvidíme jak naváže příští sezónu. Nicméně zatím teda fakt dobrý.

Reagovat
Zaschrona

Andre Gomes has been dribbled past 8 times today.

Jinak ale samozřejmě výhra super, jakkoliv jsme se v podstatě celý zápas bránili, zdržovali a hráli jen na protiútoky. Přesně tohle ale sedí Keanovi, i proto byl dneska asi zas náš nejlepší hráč. Z toho pohledu kolik máme zdravých hráčů i jaké kvality, tak 7 bodů z 9 není vůbec marný restart. V pondělí zásadní duel se Spurs o Evropu. COYB.

Reagovat
Gazdo

Ako sa inak zatial javi Moise? Stale ho vidim len na lavicke a pritom v Juve bol delo

Reagovat
Zaschrona

Zatím nic moc, v situaci, ve které jsme, tedy, že hrajeme v podstatě bez střední zálohy, tak potřebujeme od útočníka spíš než pokusy o technické finesy pár metrů před vápnem a individuální řešení akcí ve snaze dát wondergoal spíš vpředu běžce, kteří nic nevypustí a zvládnou i týmu pomoci směrem dozadu. Navíc měl Moise problémy, že porušoval karanténu, před tím zas přišel pozdě na trénink, nemá to v nové zemi lehké. Ale Ancelotti o něm říkal, že v příští sezoně by to měl být jiný Kean, tak zřejmě se chystá přes pauzu a v rámci přestupů tým pořešit tak, aby do toho Kean podstatně lépe pasoval, momentálně mi včera přišlo jako správně, že tam vůbec nešel ani na chvíli. Minule to dopadlo tím, že tam po dvou minutách dal nesmyslný skluz zezadu a pak třetí a další sprinty už spíš vypustil než že by sprintoval i po 70. minutách, jako před tím DCL.

Reagovat
Gazdo

Tak ono sa o nom aj hovori ako o takom pohyblivejsom Balotellim no talentu dost ale ta hlava si myslim ze ho zrazi ako ho niekto neda dohromady

Reagovat
LokoLFC

Rodgers to zase zesere na konci.

Reagovat
ManUnited

Lišky dobrá ztráta, už to jsou jen tři body (+ skóre teda ) ještě by mohla navázat Chelsea ikdyž West Ham je tragickej

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester další prohra, ta povinnost té dnešní výhry nad West Hamem je ještě vyšší. Předběhnout Lestr a zareagovat na výhru United. Jinak Arsenal tedy dnes jízda, Auba klasika. Pamatuji si na to naše trápení s Norwichem.... Tak uvidíme dnes.

Reagovat
iamek

Reagovat
Kixi Syhimour

Bohužel United se slušně zvedají, s tímhle tu LM určitě dají, Leicester strašně odpadá

Reagovat
smazaný uživatel

Liecester by ještě mohl vypadnout mimo TOP 5 a byla by to ideální situace, které bysme nedokázali využít.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Mastný Chobot

Tierney, Kola, Xhaka a hlavne Ceballos dnes superski. Auba zlaticko. Na druhu stranu Laca otras zasa, Giroud by bol za taketo vykony hnani vidlami. Cedric potesil, nie ani tak golom, ale skor centrami, to sa s Bellerinom neda ani porovnat.

Kazdopadne musime kupit nejaleho kreativneho zaloznika, to je nutnost. Willock do rotacie ok, ale na zaklad to nie je. ESR ma tiez aai este cas.

Reagovat
Counter

Za co Kola? Málem spáchal penaltu, jinak ho nebylo vidět.

Reagovat
Mastný Chobot

Prislo mi, ze vyhral dost subojov a bol pevny. Ale hral som dnes aj dost fifu za arsik, tak je mozne, ze mi to splynulo, tam je bozsky vzdy

Reagovat
Counter

Reagovat
RadekVonCZE

Prosimtě, až budete hrát proti silnějším klubům, tak na alespoň polovinu z nich budeš nadávat

Reagovat
Nebelung

To přece neznamená, že je teď nemůže pochválit.

Reagovat
smazaný uživatel

A ostuda je na světě. Strašný výkon. Jediný, kdo fakt odvádí dobrou práci je Pulda. Obrana ať se jde zahrabat. Tam se musí napálit finance hned.....

Reagovat
Nikikrew

Pohodlne vitazstvo ale bol to stale iba Norwich, ktory nas moc nepreveril. Buduce kolo, to bude sakra tazke, tam sa ukaze ci hraci nadviazu na dnesny vykon.

Ceba konecne velmi dobry zapas, Auba topka. Lacca a jeho sebavedomie pred branou je na bode mrazu. Willock splaseny tiez pred branou.No a Cedric, fantasticky debut

Ak bude buducu sezonu zaloha Xhaka, Partey a posila, budem mege spokojny.

Reagovat
Trand

A co Torreira?

Reagovat
Kixi Syhimour

Souček , neuznaný gól, pak se dočkal a dost pomohl i k rozhodujícímu gólu

Reagovat
iamek

Dneska fajn výsledky

Reagovat
KnoxXx

Lamps podrzal milovany WHU a Moyes odviedol konecne dobre sluzby pre MU

Reagovat
Busby babes

Took him a while but Moyesy finally got Man United challenging for the Champions League.

Reagovat
smazaný uživatel

Souček, je dobré, že ví, proti kterým týmům je třeba zahrát dobře a kterým to pustit.

Reagovat
DieFohlenBMG

S Chelsea bychom mohli hrát častěji

Reagovat
DieFohlenBMG

Dá se někde stáhnout záznam celého zápasu?

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
John Obi Mikel

To máme kvůli té trojce na dresu. Bohu se dres nelíbí a přivolal na nás prohru. Jinak bychom 2:0 vyhráli.

Reagovat
Svatej

Do dvou let nechci videt ani jednoho z tech klaunů v obrane v tymu. Fakt mě uráží, ze mame v zadu takový hovna, který by West Ham nemohl vzít ani do druhy ligy. Jestli mi nekdo vysvětlí, jak je možný, ze výškově totálně prumernej hrac, co hral jeste nedávno wingbacka, takhle roztrhá obranu, kdyz hraje celej zapas zady k bráně, zvu ho na pivo.

Druha vec je rozehrávka. To je jak z okresu. Maji koule na to, aby dávali nesmyslný pirlovsky balony z pozic, ze kterych to zaručeně poserou, ale udekat krok bokem při rozehře na pulce, aby prostrcili mic zaloznikovi, kterej mel dve minuty daleko od toho, aby je o mic zacal prosit, to uz zas nejde. To tam fakt radši uvidim Maatsena a jinyho stopera s Azpim a Jamesem, nez tuhle urážku.

Z druhy strany se fakt těším na Wernera. Giroud ukazal, ze je pred Abrahamem zaslouženě, ale gol proste dat stejně neumí a ani nema hlad.

West Ham fakt nemam rad. Oni nemaji nesympatický hrace, ale zapasy s nima mi vzdycky posiraji cely dny. Výhru mají ale zaslouženou, byt tk proti tem paralympionikum nebylo uplne fer..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
ajouki

Asi bych ti to mohl vysvětlit, ale dneska už jsem toho na toto téma napsal dost. Napíšu jen, že tady je mylná představa, že má Christensen problém s vysokými hráči. To on docela zvládá. Problém má se silovými hráči, kteří si ho pokryjí tělem a jdou agresivně do každého souboje.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

já se lognul jenom proto, abych Ti to olajkoval

Reagovat
Svatej

díky

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

este nedavno bol Rudiger najlepsi stoper na svete, Christensen najvacsi talent a Zouma druhy najlepsi stoper na svete, Alonso najlepsi LB na svete a Azpi najlepsi RB a kapitan na svete...

Reagovat
Svatej

Kde konkrétně a kdo to psal?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Rudigera (a chvíli Christensena) hype byl, ten zbytek bych si tipl, že nikdo.

Reagovat
Talker

Tak hype. Rudiger byl loni výbornej. Nikdo neříkal, že je nejlepší stoper nebo že je na úrovni VVD, ale v té druhé skupině pod ním výkonově byl. Na Christensena byl hype 3 roky zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

No, však jasný. Třeba Smalling si tu Rudigerovu cestu taky jednu sezonu zažil. Ale jak Smalling tak Rudiger zpětně působí jako trochu směšnej hype. Ale asi je to spíš slovíčkaření..

Reagovat
Talker

Tak Rudiger přišel jako posila do základu a hrál rovnou velmi dobře 2 roky. Pak se na konci sezony zranil, vrátil se až v prosinci a je na poloviční výkonnosti.

Reagovat
John Obi Mikel

Na Christensena byl hype ještě loni, kdy se nadávalo, že místo něj hraje Luiz.

Reagovat
Svatej

No, to je ten problém.

Prostě kdykoliv nějakej hráč podává fakt skvělý výkony v relativně dlouhodobým časovým horizontu, tak po jejich pádu okamžité končí v kolonce HYPE, season star bez ohledu na okolnosti jako změna parťáka v obraně za méně zkušenýho a kupodivu ještě víc kiksujícího, dlouhodobý zranění, jinej trenér s jinýma požadavkama..

Rudiger byl mezi topkou v lize a naopak jsem toho názoru, že v tom jeho vrcholu byl dlouho spíš naopak nedoceněnej. Idealizovat jsme si ho začali až úplně na konci a to bylo chvíli před tím, než se zranil. Při tý trapárně, co ostatní při jeho absenci předváděli, je potom snadný v něm vidět spasitele. Zjevně na tu výkonnost ale potřebuje buď lepšího parťáka, nebo ještě něco jinýho. Tohle, co předvádí teď, je šílenost.

Reagovat
Talker

Tak pokud sis to myslel, tak jsi byl hodně naivní.

Christensen byl velký talent, když přicházel z Dortmundu po 2 letech v základu tam ve 21(?) letech a následně v tříčlenné obraně pod Contem hrál dobře. Zouma byl taky talent, když přicházel, ale od jeho zranění to nikdo neříká taky (což je taky pár let) a před sezonou jsme říkali, že nemá rozehrávku na velký klub a hodí se do Evertonu či podobného klubu.

Reagovat
LeonardoUžoa

Gladbach

Reagovat
Talker

A Rudigera jsme měli za širší špičku před zraněním a patřil do té kategorie.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kvasha16

tak hype mozno bol no.. trochu aj pochopitelne, lebo to bol vtedy nas s prehladom najlepsi stoper.. od zranenia sa ale nedal dokopy ... k zvysku sa nema cenu vyjadrovat

Reagovat
TopinB

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Counter

Devět bodů od třetího místa, LM na dosah

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy maji City ten soud ?

Reagovat
Counter

Soud netřeba řešit, prostě dáme třetí místo

Reagovat
Busby babes

to dame my!!! to je fakt zas souboj kriplu...

Premier League games lost this season.

Liverpool 1

Wolves 6

City / United / Arsenal 8

Leicester 9

Chelsea / Spurs 10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Takhle naštvanej jsem dlouho nebyl. Tohle posral Lampard dost i sestavou. Dát tam 3 nekreativní záložníky, kdy jeden je naprosto šmatlavý a není schopný pomalu ani posunout míč a ještě hru zpomalí (Barkley), druhej dělá chybu za chybou (Kovačič) a Kante není na své pozici před stoperama jako čistič. K tomu Pulišič, který není tvořivý ani za mák, to je koncový hráč a Willian, který je spíš sekundární tvořič.

Každopádně obrana naprosto tragická, pokud koupíme Havertze a nezainvestujeme alespoň 100 mega do obrany+golmana, tak to léto můžeme zahodit. Christensen dneska na úrovni Luizových nejhorších zápasů, Rudiger taky asi nejhorší zápas za nás. Kepa klasicky nic neudělal.

Dneska pochvala akorát snad pro Pulišiče, který to odmakal dopředu a vytvořil si pár šancí.

Reagovat
spider_8

Po tomhle by se člověk možná radši vrátil k dvojce Zouma-Tomori. Pokud někdy v téhle sezoně nějaká stoperská dvojice fungovala, tak to byla tahle zhruba v říjnu/listopadu. A ty posily do obrany jsou potřeba 3 - stoper, brankář, levý bek.

Reagovat
Talker

https://ibb.co/86cv8j6

https://streamja.com/WnJ2M

Jinak tolik k té penaltě, že by neměla být uznaná nebo že to byl dive. Pulišič tomu možná zbytečně přidal, ale kontakt tam byl jak kráva. Jak zrovna tohle může někdo zpochybnovat...

Reagovat
Miguel19

Však to nikdo normální nezpochybňuje..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Werkrider

Tři střely na bránu tri góly.

Reagovat
John Obi Mikel

Kepa

Reagovat
Miguel19

No tohle je docela průser. Máme teda 4 týmy na 2 místa (díky bohu, že Lester se do toho taky zapojil).

Očekávám, že United do zápasu s Lestrem neztratí a urvou i to třetí místo - co jsem koukal, vypadají teďka asi nejlépe. Bezpodmínečně musíme vyhrát následující 4 zápasy. Pak uvidíme co ostatní a jak nastoupí Liverpool.

K zápasu asi není moc co psát. Obrana je otřes. Všichni. Nicméně pochybuji, že se obmění komplet celá pětka. Minimálně top stoper a levý obránce je prostě ale základ. Stoper ať to stojí co to stojí. A ne nějaký dvacetiletý ucho co se bude učit. Pořádný lídr.

Za zmínku stojí jenom Kanté a Pulisic. Willian dva goly, ale jinak nic moc.

Probrat by se měl hlavně Abraham. Jestli s tímhle chce hrát vedle Wernera, tak to potěš koště. Dále teda více čekám od Loftuse, když šli na něj samé chvály během pauzy.

No bude to boj, když soupeři stačí přejít půlku, vybojovat roh a mají minimálně tutovku.

Reagovat
Koubic_

Tenhle zápas má pouze tři pozitiva:

dresy - za mě krásný a ani sponzor mi nevadí

Pulisic - pokud ještě vylepší kombinaci tak bude skvělej, dneska mi hodně připomínal Hazarda jenom se teda narozdíl od něj víc tlačí do zakončení

a pak nám ukázal všechen odpad kterého se musíme zbavit - Kepa (nic nemá, nic nepředvede, výběhy jak žáček), Andreas (sice ho mám rád, ale nemá na to ani hlavu ani dovednosti), Alonso (ani jeden pořádnej centr a rychlost couvajícího šneka), Barkley (absolutně nic dobře, dneska měl být ten tvořivej záložník spolu s Kovou ale místo toho všechno zam*dá a zpomalí)

Ideálně všechny poslat do prdele, k tomu ještě Zoumu nebo Rudigera a koupit dva stopery.

Reagovat
berliner

Soucek, 1. gol za West Ham,Gratuluji

Reagovat
John Obi Mikel

Taky mohl týden počkat.

Reagovat
smazaný uživatel

2.

Reagovat
ManUnited

Krásný výsledky

Reagovat
Busby babes
Reagovat
bbbauch

Chelsea ztrata, takze to o vikendu dojebem

Reagovat
John Obi Mikel

Stejně na loňský rok to zatím nemá

Reagovat
fenixLFC

zaujimave ako sa uplne obratila situacia. este pred tyzdnom bolo vsetko super a teraz sa spochybnuje sanca chelsea dostat sa do top4. ano, vykon bol mizerny a obrana tragicka ale treba sa na to pozerat tak ze z dvojzapasu city-west ham ma chelsea tak ako tak 3 body, co je presne tolko kolko sa cakalo...

Reagovat
johan14

Konečne jeden reálny pohľad, 3 body z týchto zápasov sa tak nejak čakali. Top 4 sa dá uhrať v pohode, no obrana musí odčiniť včerajší hanebny výkon.

Reagovat
vladis271

Klopp ma dar reči. Pri asterixe povedal, že by ho prijal. Véd co iné by tam bolo napísané ako to, že sme vyhrali ligu v najnáročnejších okolnostiach v histórii PL. Pri otázke o obhajobe titulu povie, že my nejdeme nič obhajovať, ideme útočiť na nový. Ak toto vstiepi hráčom a udrží e konzistenciu, tak ktokoľvek možno okrem City by musel dat najlepšiu sezónu v ich histórii aby nás porazil.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Front hell

Reagovat
Salfovic

Co to má společného s Asterixem ?

Reagovat
vladis271

Zisti si.

Reagovat
Vincent Vegan

Ptali se ho, jestli by mu vadilo, kdyby ten titul byl v historickych zaznamech oznaceny hvezdickou (* = asterisk), protoze to neni uplne regulerni sezona.

https://www.goal.com/en/news/liverpool-boss-klopp-would-welcome-premier-league-title-with/1lsu4tngin4vm1qsvmwv1t1w0y.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Co? Ty vole... Co..?

Reagovat
Busby babes

trochu doufam, ze vyhrajem titul se 78 body a budem pak moc rikat, ze jsme meli nejlepsi sezonu v historii..

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Busby babes

jsem na vas dost zvedavej v te pristi sezone.

Reagovat
cristiano.K.

to byli všichni i tuhle, kde jsme nikoho nekoupili

Reagovat
Busby babes

porad vas vsichni tipovali jako nejhur druhe.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já 4.

Reagovat
cristiano.K.

tak padali názory, že se tomuhle City nedá rovnat a my to dokázali s přehledem. Příští rok zase podle mě budou City největší favority, záleží jak se vyřeší jejich distance a jestli hráči zůstanou, takže i příští rok nás budou tipovat na druhé místo lidé.

Reagovat
Busby babes

tak ono asi neda. ale tohle City letos hralo proste tuzku no. City a my 8 proher, Chelsea 10... vy jste hrali vyborne, ostatni zas velmi pod svoje moznosti.

btw a vidis, Vladis rika: tomuhle Liverpoolu se nikdo nevyrovna... o to jde.

Reagovat
vladis271

Nič také som nenapísal, ale na vadí.

Reagovat
Busby babes

"ak ktokoľvek možno okrem City by musel dat najlepšiu sezónu v ich histórii aby nás porazil." jak jinak si tohle vylozit?

Reagovat
bbbauch

Jestli City nebude hrat LM, tak jsou pro mne nejvetsi favorit. Pokud teda neodejde Pep

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, úplně jsem se při luštění tvého komentáře zasladil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Trand

Reagovat
bbbauch

Hlavne, ze kdyz prerusili sezonu, vetsina mela jasno o tom, ze titul uz je nezpochybnitelnej. A pak vam to prerusej a najednou “titul v najnáročnejších okolnostiach v histórii PL“, jak kdybyste hrali rozhodujici zapasy na minovym poli

Reagovat
smazaný uživatel

To je hroznej blabol.

Reagovat
Front hell

“titul v najnáročnejších okolnostiach v histórii PL“

tomu jsem se taky zasmál Možná tenhle rok na ostrovech foukal nejsilnějsí vítr v historii PL. Kdo ví co tím myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě ten titul vysloveně neprospěl

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Normálně mám nechuť po zápase dorazit ještě znova do diskuze, ale ještě si chci znova přisadit, protože mě to od včerejška nepřešlo.

Začínám mít o Rubena trochu strach a nemůžu se zbavit srovnání s Essienem. Já celkem rozumim tomu, že má možná strach a tělu nevěří, ale příjde mi zvláštní, že ho má ještě po tolika měsících od návratu. Koneckonců byl v plným tréninku už před pauzou a hrál i nějaký zápasy za rezervu. Včera ten zápas regulérně odchodil a proti Ville to bylo stejný, ani náznak snahy udělat něco navíc.

Jak jsme vedli s Talkerem debaty o tom, kdo je lepší, jestli Mount nebo Ruben, tak teď se svým pohledem na věc dostávám pěkně přes prdel, protože Mount je minimálně o dva kroky před Cheekem.

Reagovat
smazaný uživatel

ako RLC by som neriesil - spomen si na to jak vyzeral Barkley po zraneni ked zacal hrat totalne nemotorny a nefutbalovy - postupne sa nasiel, horsie je ako vyzera ta obrana tam nikto nepodal vykon ani priemerny, Rudiger totalne mimo ten bol uplne top

Reagovat
Svatej

Barkley je právě nemotorný a nefotbalový neustále, jen má jednu jedinou přednost a tou je nadprůměrnej dribling zakončenej střelou. K tomu ale musí mít tři prdele prostoru a improvizovat za pochodu mu moc nejde. Ruben teď už ani nevyráží, to mi dělá starosti..

Obrana je jasná, ta byla rozebírána pořád..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Barkley nie je podla mna kvalitovo dostacujuci na tym ako je CFC ten Everton bol pre neho strop podla mna aj preto chceme este Havertza, Barkley slaby a RLC nevieme ci sa z toho dokaze vyhrabat

Reagovat
icemike

Rlc potřebuje hodně času a hodně zápasů. Zranění to vlezou do hlavy, musí si zase začít věřit. Tudle sezónu bych od něj moc neočekával. A možná má i pokyn nechodit ještě moc do těla, na sílu

Reagovat
smazaný uživatel

Však jste RLC jeho work rate vyčítali i v jeho první sezoně, to asi nebude nutně souviset se zraněními.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Před zraněním s tim uz problem právě nebyl..

Reagovat
smazaný uživatel

No ale v období před (-před zraněním) ano, tak jen nevím, jestli to zranění hraje takovou roli.

Reagovat
Svatej

Těžko říct.. V Palace na něho stížnosti tohohle typu nebyly a u nás to lemrovský období měl snad jen pod Contem a teď tyhle dva zápasy.

Obecně se to těžko hodnotí, když tráví půlku dospělácký kariéry na marodce, ale přímo před tím zraněním působil jako buldozér, kterej vůbec není línej na krok.

Druhá věc je, že právě tenkrát, když jsme ho natírali, se ukázalo, že má naběháno stejně jako ostatní. Takovej Ozilovskej paradox. Teď už to ale ukecal hůř, fakt neudělal za ty dva zápasy snad jedinej sprint.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, ze zkušeností v United bych se na tyhle IP hráče fakt radši moc neupínal. Jednak mají problém v tomhle - odehrávat ty souboje a zápasy na plno a taky dost často prostě odcházejí hrozně brzy / nedá se na ně spoléhat / zabírají místo lepším. Kdyby se odstřelil Jones před roky a zaprovával se nový stoper, mohli jsme na tom být mnohem dřív mnohem lépe. Arsenal by na tohle téma asi mohl povídat důkladněji

Reagovat
Svatej

V tomhle naprosto souhlasím. Ostatně tohle, co se teď deje, se obecně považuje jako takova poslední šance Rubena na to, aby svuj osud zvrátil. Poslední zranění nebylo úplně typický pro ty IP hrace (achilovku si neutrhnes kazdej den), takze se to tim dost omlouvalo. Prave uz z toho duvodu jsem ocekaval, ze na to Ruben slapne hned, jak to pujde. Zas je o hovne ho ted soudit ze 70 odehranych minut, ale minimalne ke kratky diskuzi to mohl byt fajn námět..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Welbze to taky sundalo totálně...

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsem měl taky na mysli, když jsem to psal. Tam je to fakt škoda.

Reagovat
Talker

Jemu se nevyčítal workrate, ale to, že to prostě nedává a odchází v 60. minutě fyzicky.

Reagovat
smazaný uživatel

No vyčítala se lenost na krok, pokud si dobře pamatuji.

Reagovat
Svatej

jo, jednu dobu za to byl natíranej. Pokud se dobře pamatuju ,tak to bylo pod Contem, kterej mu dával příležitosti dost málo a když už, tak s tím Ruben takhle vyjebal, alespoň opticky.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
cristiano.K.

v minulosti jsme spolu vedli diskuzi, že je líný na krok, tak si ho taky obhajoval nebo to byl hokaido, ted nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Je mimo

Reagovat
Svatej

Srovnávám ho jen s Rubenem před zraněním, ten s tím problém neměl. Ale taky nevím, jestli jsme nejakou takovou diskuzi vedli

Reagovat
Hokaido

To byl určitě Svatej, on byl vždycky jeho největší fanoušek, já až tolik ne.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
jk

Si tu trochu přihřeju polívčičku, ale ještě si pamatuju jak dle Talkera, měl být RLC po Hazardovi nejlepší ofenzivní tahoun týmu jehož absence chelski dost oslabila. No, nevypadá to

Reagovat
Svatej

Pred odchodem byl (v konkurenci Moraty, Higuaina, Pedra, Williana, chvili Bakayoka a mladounkyho Odoie to neni zas tak těžký) ted se s tímhle přístupem nedostane ani pred Barkleyho

Pokud se do toho dostane zpatky, tak bude tym klidne i tahnout, ma na to uzasny vlastnosti. Ale se současným mindsetem/povelama od franka, aby se setril, to nebude ani na lavici.

Reagovat
jk

Nj, ona je hlava někdy fotbalistům v uvozovkách na obtíž.

A toho Williana taky hejtíte letos hrozně, přitom 8+5 není tak špatný, ne? Ty góly nějaké body určitě přinesly i když ty dva poslední byly vniveč

Reagovat
Talker

Tak Willian má karierní průměr u nás 5+5 za sezonu v lize. To, že to letos překonává je jedna věc (vlastně to překonává o 3 penalty, které kopal Hazard předtím), druhá, že reálně jeho přihrávky jsou relativně na jistotu a nevytváří opravdové golovky do zavřených obran, jen to posouvá na Azpiho

Reagovat
jk

Každý tým musí mít svého Auriera..

Reagovat
Talker

Já myslím, že Willian měl být wingback nebo box2box záložník. Ta role by mu strašně sedla. Do vápna stejně nechodí prakticky vůbec, takže dopředu by tým nic neztratil a zakryla by se jeho největší slabina. A největší přednosti by zůstaly (schopnost vyvézt míč, workrate, relativně slušné přihrávky).

Fakt nechápu, jak mohl strávit celou kariéru na křídle. Na to se vůbec (kromě rychlosti) nehodí v této dekádě. Možná ve 4-4-2 na krajního záložníka ve stylu Beckhama.

Reagovat
jk

Já ho vidím hrát fakt jen v zápasech se spurs. Ale jen mi prostě přišlo, že dostává hroznou bídu na to jak chelski tahá trn z paty, protože tam na to křídlo nikoho moc nemáte.

To trochu vypadá, že si připravuju půdu až ho José podepíše jako free transfer

Reagovat
Talker

Tak tahá trn z paty... Právě že je průser, že tam na křídlo není nikdo kromě jeho a Pedra.

On svoje kvality má, ale nemá přínos ve finální třetině moc. Respektive potřebuje, aby tam byl vedle něj ještě někdo, kdo bude tvořit opravdové šance a někoho, kdo je bude zakončovat. Protože on ani jedno neumí. A to reálně nemáme. On je krajní záložník. Kdyby vedle něj byli 3 TOP ofenzivní hráči, tak by se do toho hodil. Jenže my bohužel o ty hráče přišli - ať už o Costu (protože byl debil), Fabregase (stárnul), Hazarda (splnil si sen jít do Madridu) nebo KdB a Salaha, kteří odešli, protože jejich míst obsadili Hazard a Willian.

A teď tam jsou Mount, Pulišič, CHO a Abraham, kteří reálně musí tu ofenzivu táhnout, protože nikdo jiný v kádru toho schopný není. A všichni 4 se v průběhu sezony zranili a kupodivu těm 20-22letým hráčům kolísá forma.

Proto i říkám, že by měl být Willian box2box nebo wingback, protože tam by podle mého patřil k naprosté špičce. Takhle je to divné polokřídlo s minimální ofenzivní nadstavbou.

Reagovat
repkajebuh

wingback asi úplně ne ee, ale taky si ho dokážu představit hlouběji ve středu

Reagovat
vodka

to je docela jednoduché, on má výbornou techniku, první dotek, kontrolu míče, i co jsem ho viděl naživo, tak on a Hazard byli úplně jinde v práci s balonem. A je docela nefér říkat, že nemá ve finální třetině přínos, když kolikrát je jediný schopný pracovat s balonem pod tlakem.

Reagovat
Talker

Schopný pracovat pod tlakem s míčem a udržet ho je, ale bohužel s ním nevymyslí nic extra. A v tom vidím tu absenci přínosu - pokud se soupeř zatáhne, tak volí buď jednoduché přihrávky na beka, záložníka či dozadu nebo míč potáhne do středu. Ale málokdy vymyslí průnikovou přihrávku do vápna nebo někoho uvolni do dobré pozice. On je na tom technicky velmi dobře, ale bohužel co se týče kreativity nebo fotbalového myšlení, tak je to sotva nadprůměr.

K tomu z pozice křídla málokdy jde do vápna bez míče, málokdy je ve vápně na správném místě, prakticky nikdy nezavře zadní tyč, což je pozice, ze kterých by mohl skorovat - místo toho tam ten míč proletí skrz a on to zachytí maximálně někde u rohového praporku.

Třeba proti Citizens kolem 30. minuty jsme šli do šance - lítaly tam míče skrz vápno a Willian místo aby se zapojil, tak si oddechoval někde na rohu vápna aniž by se snažil něco udělat.

Jo, technicky je možná úžasný, ale koukat na něj každý týden je frustrující a nesmírně otravné, když vidíš, jak dostane míč, 3 vteřiny se snaží vycukat obránce a i když se o něco pokusí, tak z toho ve výsledku bývá minimum.

Reagovat
vodka

tak každý hráč hraje trochu jinak, Willian v sobě nemá ten instinkt zabijáka, ale svýma přednostma (když chce hrát a jde mu to), tak to vyváží docela s prstem v zadku. Už jen ta retence balonu ve finální třetině je dost velká výhoda, když to srovnám s ostatníma křídlama. On tam není primárně od toho, aby yymýšlel (btw., centry má velmi dobré), ale od toho, aby vytvářel pozice jiným, tahal na sebe hráče a to umí.

Reagovat
John Obi Mikel

Pod Sarrim hrál tehdy fakt dobře

Reagovat
Talker

Tak loni to byl náš nejlepší ofenzivní hráč po Hazardovi a když hrál, tak výborně. To, že po roce out nehraje dobře je druhá věc - stejný problém mají i CHO a Rudiger, kteří chyběli půl roku. A vlastně i Kante, který zmeškal dost času.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude dnešní souboj dvou nejlepších týmů mnohem koukatelnější než ten včerejší hnus, který jsem vypnul po druhém gólu West Hamu. Bylo totiž jasné, že se buď remizuje a nebo prohraje, což je prostě s týmem, který jen do té doby prohrával prostě ostuda, jako hrom. Vůbec nechápu, jak někdo může chtít v týmu nejen Barkleyho, který je neskutečně pomalý, nevymyslí nic dopředu a 90% jeho přihrávek jde vzad, ale také hráči typu Christensen, který ani jako CB neumí pořádně rozehrát balón. Včera to tam několikrát neskutečně namazal protivníkovi a metlo se na nás. Absolutně nepřípustné ve velkém týmu. No obrana je celkově směšná..... Viz Azpi při rohu, kdy tam dělal věci, které vidíme v jiných odvětvích. Prostě chování idiota. Rozhodčímu tam šel asi vysvětlovat, jak sám v pokutovém území fauluje. Šašek. A zasmějeme se i u centrů. To je komedie sama o sobě. Neohrabaní obránci, kterým dělá problém hra při zemi, viz Pulda a tam obránci buď nenacentrují vůbec, protože trefí nesmyslně prvního hráče a nebo nacentrují a čekají tam hráči jako Ogbona, pro které to ve vzduchu není az takový problém, jako na zemi. S takovýmto přístupem si LM nezasloužíme. Werner se musí už teď třepat na podřadnou EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Stve to aj mna a dost, na druhu stranu si treba povedat ze Frank je tam zatial necelu sezonu a ked da LM tak to bude zazrak. Ta obrana je tak na stred tabulky je tam este kopa roboty pricom mi dojde ze v tej obrane chyba lider - rovnako chybal aj Liverpoolu dokial neprisiel VVD, ktory si to vie zorganizovat. Cakal som ze pri skusenostiach sa nim stane Rudiger ale teda prikladom zrovna nejde, ten jeho laxny odkop na roh to bolo z dorastu mozno.

Reagovat
VALEN

ta obrana je katastrofa, Nalevo snad přijde někdo(Gaya, Chilwel,Grimaldo? ) na střed to chce Dayota a nechat ho hrát s Tomorim a napravo nechat hrát Jamese no a do brány Onanu nebo i ten Hart by byl lepší než ten lempl španělskej mrňavej na hovno

+ střelit Barkleyho, Kepu, Emersona, Zoumu, Bakayoka, Batse, ale hlavně Kanteho, protože mimo svou pozici je v tom týmu k hovnu a doplnit zálohu buď o toho Havertze, nebo Milinkoviče-Saviče

Reagovat
Svatej

Hart je solidní nápad. Minimálně na rok, než by zas vyletěl jinej golman..

Reagovat
VALEN

Onana je skvělej golman a teď by bylo ideální nakupovat, už kvůli ceně, ale jen pokud se podaří Kepu střelit a to nevim no Hart by horší než Kepa rozhodně nebyl, takže pokud Kepa nezmizí bylo by to ideální, nebo mě ještě napadá Butland

Reagovat
smazaný uživatel

Hart Kdy vy už konečně přestanete myslet na hráče za zenitem. Vždyť ten borec je bez angažmá a naposledy solidně chytal v City. Pokud máme zlepšit tenhle post, tak opravdu zlepšit. A to zlepší jen pár brankářů na světě. Čímž je třeba Oblak..... Za mě tedy nápad hodně zlý. To rovnou tam dát Caballera a vyjde to na stejno.

Reagovat
Salfovic

Tak lepší než Kepa by byl i Čech s lapačkou a vyrážečkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Henderson z United či komu patří. Ten vypadá zajímavě. Ale tam nevím, jak to vlastně ty týmy mrzí sebou mají. Je na hostování, takže asi nejspíš těžký obchod pro nás....Ale jen mě tak napadl.

Reagovat
Vincent Vegan

Vsak Henderson zrovna podepsal novou smlouvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Podepsal ji v United nově? Nebo podepsal prodloužení v Sheffieldu? Co já se koukal, tak v Sheffieldu ji má podepsanou do 31.7... Tedy do konce této sezony. V United ji má do roku 2022. Problém však je, že se vyjádřil, že chce hrát první housle a to tedy netuším, jak posadí United De Geu. To by ho museli prodat....

Reagovat
iamek

2022 + 1 rok opce

Reagovat
iamek

Podepsal před rokem.

Reagovat
smazaný uživatel

No před rokem měl ambice jiné než teď. A teď chce pravidelně chytat... To mu jaksi United za tohoto stavu nabídnout nemohou, protože je tam De Gea. To si může Solsjaker říkat co chce, ale první věc, aby mu tohle naplnil je prodání jedničky... Mě jen tak napadl. V případě, že to má takhle, tak je varianta Onana...

Reagovat
iamek

Tak hlavní je, že tady vůbec nezáleží na názaro Hendersona. Smlouvu má na dlouho a cenu si myslím udrží. Vypadá to, že další sezónu bude ještě v Sheffieldu, který mu bude platit 100% + měsíční poplatek za hostování a pak se to bude řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

No sice na něm nezáleží, ale jak ti hráč začne dělat bordel v klubu, že chce odejít pokud nebude chytat, tak s ním nic jiného nezmůžeš. Maximálně strčit do rezervy. Ale jak říkám, jestli to mají United domluvené takhle se Sheffieldem, tak není co řešit.

Reagovat
Vincent Vegan

jo aha, ja cetl, ze uz ted podepsal zase novou

Reagovat
John Obi Mikel

Hart není lepší než Caballero

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

A ještě k Abrahamovi. Začíná vypadat, jako takový ten haluzový one season hráč. To je ale přesně toy co mi nechceme a nepotřebujeme. Co potřebujeme je hráč typu Aguero, který to bude pálit do brány po celý rok... Abraham včera úplně marný, neviditelný.. Velký špatný..

Reagovat
VALEN

Tak včera krom Pulisiče a docela se mi líbil i Willian( že tam poslal nějakej centr a nebrzdil to tolik + ten přímák by boží) stály za hovno všichni

Já chci na lajnu Duffa !!!

Reagovat
Talker

běž blít ty svoje moudra zpátky na chelsea-fc.cz.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně stačí moudro Hart za Kepu k tomu, abych vás tam všechny poslal... Tam totiž jedou podobné nesmysly, něco jako s tím Thiagem Silvou. Furt hledáte nejlevnější alternativy, které ten tým nikdy neposunou. Takže prosím, táhni tam sám, úplně bys tam seděl s těmi ovečkami, které dělají přesně tohle. Ani neumí objektivně někoho zkritizovat....

Reagovat
smazaný uživatel

A když už někoho za Kepu, tak jsem navrhoval Hendersona (nevím, jak dostupný je) a nebo Onanu. Ajax ho chce k sakru prodat, má volnou cestu a někteří z vás tady přemýšlí nad Hartem zdarma, který nechytal a je mu 33. Ne každý brakář je ve 33 jako Čech, konečně to pochopte už... A že Abraham je marný, je pravda. Ani nevím, kdy naposledy dal gol a protože je útočník, tak ty goly dávat musí, kor proti takovému soupeři. A on předvede tak otřesný výkon. Proto neexistuje ani omluva ani výmluva...

Reagovat
VALEN

Hart nás sice nikam neposune, ale pokud neprodáš Kepu, tak nemůžeš kupovat Top gólmana, jako je Onana atd, ale zalepit to na sezónu a na to Hart nebo Butland rozhodně ideální jsou, ale to je můj názor, jak to dopadne uvidíme nečekám, že Kepu prodáme po těch výkonech max hostovačka a to je na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zájem má Valencie co jsem slyšel.... Vím, že je to asi o hostování, ale Onana také nebude stát 50.. To by byl dobrý nesmysl od Ajaxu, zase tak TOP není a takovou sumu jim nikdo za něj nedá. Za mě je ideální nic nelepit, protože to prostě není řešení a bude z toho maximálně průser. Hart nebude ani zlepšení, protože je to také kiksař a momentálně bez dlouhého chytání.

Reagovat
fenixLFC

mi to teraz po tej kupe wernera pride ze sa tu naplavilo/znovu objavilo kopec takych tych ,,pokemonovych'' fans chelsea. teraz sa kupil jeden drahsi hrac tak hned to musi lietat vsetko- chilwell, oblak/onana, upamecano, aguero, havertz. a idealne vsetko hned v tomto prestupaku

Reagovat
Front hell

Reagovat
Talker

Tak tohle je starej případ, ten trolí tím stylem "kupme všechny pokemony" už dýl. Od letošního léta očekává ještě 3-4 velké posily.

Reagovat
fenixLFC

kedysi to bolo bezne, ale bud som zabudol ake otravne to bolo alebo mi to teraz vekom pride este otravnejsie hlavne tie komentare nizsie su ukazka neskutocne dementneho uvazovania

Reagovat
VALEN

tak CB+LB potřebujeme jako sůl a nemá cenu kupovat záložníky, když je obrana ve sračkách.(ale pokud se podaří prodat Barkley a spatně využitej Kante tak záložník přijít může i když já bych nechal víc hrát Gilmoura ten bude výbornej) Já sledoval hodně Lipsko a Dayot má výbornou rozehrávku, není to drobek a je mladej na CB skvělá volba podle mě bude WC na LB je to horší mě se líbí Gaya z Vale možná Grimaldo z Benfiky a je jasný, že pokud neodejde Alonso nebo Emerson, tak nekoupí nikoho a stejný to bude na CB pokud neodejde Zouma(Christensen)

Koho by jsi na CB a LB viděl ty? Protože to chce buď WC nebo s potenciálem WC jinak ty pozice nemá smysl řešit .

Reagovat
smazaný uživatel

A kdy jindy je chceš koupit? Za rok už budou ve hře všichni a Chelsea nebude mít sebemenší šanci. Letos po Covidu spousta týmů šetří, zatím co my máme našetřené po banu a prodejích hráčů a Edena. Navíc to potřebujeme ze všech týmů nejvíc, protože jme na to roky kašlali a kupovali tzv lepidla za přemrštěné částky a ty lepidla logicky hrály prd. A jestli myslíš, že já takhle jedu jen teď, tak jsi na omylu. Tohle jsem razil po každé potitulové sezóně, protože jsem věděl, že bez posil to bude průser a ostuda a taky byla, viz José a Conte. Neříkám utratit dalších 300, ale je potřeba TOP CB, LB a kvalitnější brankář než je Kepa. To vidí i imbecil.

Reagovat
smazaný uživatel

A pokud zbydou peníze po všech prodejích nepotřebných typu Barkley, Jorginho.... Tak jít po Havertzovi. Je potřeba pracovat a ne se válet. A Zyiech s Wernerem je nedostatečné posílení za ty roky. Navíc odchází Pedro, Willian. Zbývá nic moc Odoi a s tím chceš jít do další sezóny? Viděl jsem i Anjorina a ten tedy trasy rozhodně není.

Reagovat
smazaný uživatel

*ready

Reagovat
fenixLFC

A jestli myslíš, že já takhle jedu jen teď, tak jsi na omylu...si sa teda obhajil...

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

No obhájil, protože se za hráči jen tak nehoním a nesbírám je jako pokémony. Dívám se, kde je potřeba posílit a potom samozřejmě vyžaduji posílení, aby tým hrál lépe. I v mistrovských sezónách bylo co napravovat, což se v další sezóně vždy potvrdilo. A nic proti Liverpoolu, ale ten by měl také posílit. Není dobré jít do další bez zlepšení mužstva, protože vždy je co zlepšovat.

Reagovat
fenixLFC

nesbírám je jako pokémony- prisiel werner a zyiech dokopy za cca 100 mega. ale ty este potrebujes brankara za 80 (oblak) alebo 40 (onana), beka za 60, stopera za 75 a hrotaka kvalit aguera takze od 60 mega vyssie. a ked ti po tejto utrate za 300-350 mega zostanu peniaze tak to pokojne vrazis do zaloznika za 90...mas pravdu, to nie je zbieranie pokemonov, je len zhoda nahod ze vsetci z nich su pravdepodobne najziadanejsim a najdrahsim tovarom na trhu

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem, že Abraham připomína jednosezoního hráče, ne že jím je. Brankáře potřebujeme jako sůl. Říkal jsem, že TOP brankáře, čímž Oblak je. Onana je velmi dobrý brankář a s přehledem by dle mě Kepu nahradil. Poté dva beky. Tam je potřeba kvalita. Nabízí se třeba Alaba a ten tedy tolik stát nebude... A LB, tam je nesmysl házet za Chillwela takové peníze, protože tak dobrý zase na ty peníze není. Třešničkou na dortu by byl Havertz. To je hráč, který by nás posunul úplně jinam a to potřebujeme. Všechno jsou to posty, na které hráče nutně potřebujeme. Důkazem byl jak zápas s Lestrem, tam především ten včerejší. To byla neskutečná trága. Takže ne, není to sbírání pokémonů, ale lepení těch roků, které ve vedení někdo totálně pokazil... A to vůbec nemluvím o tom, kolik z mého pohledu tam hráčů na prodej je...

Reagovat
fenixLFC

zbieranie pokemonov to je preto ze cakas ze na kazdy post pride samozrejme najlepsi (a najdrahsi) hrac na tu poziciu. na to nepotrebujes ani hladat vhodnych hracov, ale zoberies to, o com sa hovori najviac. a este cakas ze to vsetko dojde naraz, pretoze ,,ostatni nebudu utracat takze mame sancu ich ziskat''. nemate. nebudete davat 300-400 mega za prestupak len preto lebo ostatni nenakupuju a hlavne havertz je archetyp zbierania pokemonov, mega drahgy, bajviac sa o nom hovori a na post ktory nutne riesit nepotrebujete tak zacni to sledovat trsoku realisticky a nerob si z toho FIFU...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší a nejdražší. Kdybych někoho takového chtěl, tak by to nebyli tihle jmenovaní. Prý nejlepší hráč. Nenech se vysmát, ale hráči, které já požaduji nejlepší nejsou. To bych potom na CB žádal VVD a na kraj Arnolda či Robertsona. To jsou momentálně ti nej. Nebo Daviese z Bayernu. Já nekoukám na to, o kom se hovoří nejvíc, koukám na to, že do obrany potřebujeme fakt vůdce v nejlepších letech. A jediný kdo mě napadl je Alaba nebo Koulibaly. Na LB potřebujeme také kvalitku, mluví se o Chilwellovi, kde nesouhlasím s cenou. Brankář je další reálný post, který se musí nutně řešit. Onana je nejrealističtější varianta. A poté přichází Havertz, pokud na něj budou peníze. Doteď se utrácely peníze za Hazarda a Moratu. Takže jsme na tom celkem fajn. Řešit někoho, kdo má rozhodující přihrávky potřebujeme, protože po odchodu Fabregase tam nikdo takový není. Navíc, když bych otevřel soupisku a začal odškrtávat hráče na prodej, tak se dostaneme s penězi docela vysoko. Nikdo z toho FIFU nedělá, City také napumpovalo do týmu a má pomale tým jako z Fify. Takže když mohou oni, proč ne my. Jen musí být schopné vedení a zkusit zalepit tam, kde to hoří a to je obrana. Nedá se nic dělat, kašlalo se na to, tak teď je potřeba zamakat.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
JeséRodriguez

Tak on je hlavně neskutečný hype. Rok v týmu ze spodku PL nebo z horních pater Champu na hostování by mu prospěl, je to pořád mladej kluk, kterej může být v Chelsea platnej časem, ale tady se z něj ještě na přelomu roku dělal pomalu klíčovej hráč Chelsea.

Reagovat
Mato178178

inak west ham je tiez riadne k ho.nu. to bola riadna slabota od nich odkopavat lopty cely cas a branit remizu ked bojuju o zachranu pri tom kader maju mozno aj na EL. ... Moyes hraje velmi defenzivne az z toho boleli oci neviem ci planuje takto dohrat len tuto sezonu aby nazbierali nejake body ze to zabetonuje a obcas sa podari nejaky protiutok a buucu chce hrat trochu odvaznejsie ale velmi tomu neverim ... tam by trebalo konecne nejakeho progresivneho trenera a nie tychto dinosaurov

Reagovat
Cobra

Takhle hráli i proti Spurs. Rozdíl byl v tom, že Dier Antonia naprosto zničil, zatímco se stoperama Chelsea si Antonio hrál jak se žáčkama.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
hona.kub

s těma si pohraje momentálně kdekdo... ta obrana je naprostá tragédie celou sezónu a Kepa nechytí nic navíc...

Reagovat
Mato178178

Veď to ... a s týmto dlhodobo nemôžu uspieť tam je treba prekopať systém hodil by sa mi tam podobný typ ako hasenhutl v sotone

Reagovat
Bayern +

Reagovat
jk

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Front hell

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

Tvl jak může řídit, když nevidí ani pře volant..

Reagovat
FUnk

co volant, ale když nedosáhne na pedaly

Reagovat
Busby babes

ty vole, dyt nevidi pres volant.

Reagovat
iamek

Ach jo

Reagovat
Nikikrew

kto to je?

Reagovat
iamek

Angel Gomes

Reagovat
r.mrazik

ušatej volant...

Reagovat
Sandstorm

Hrozná doba. 18ti letý fagan má takové auto.

Reagovat
iamek

Proč? Já měl ve 20 dobre auto a to nehraju za manchester. On už taky ne no.

Reagovat
RadekVonCZE

Když má 1,6 metrů

Reagovat
FUnk

pral bych si aby tu LM dali wolves a lester, my jsme slaboucci a tezko doženeme ten rozdil , to same AFC , a MANU a CFC by mohli taky polevit a ztracet body

Reagovat
Wazza228

WHU má na Součka opci, nebo jeho hostování prostě skončí a bude doufat, že si ho všimne někdo další?

Reagovat
Vincent Vegan

maji povinnou opci, kterou musi zaplatit, pokud se udrzi v PL

Reagovat
Wazza228

Díky

Reagovat
Mastný Chobot

povinná opcia = obligácia

Reagovat
Golasso

Guillem Balague: ,,Viem, že Arteta požiada Cazorlu, aby sa v budúcnosti stal členom jeho trénerského tímu, pretože obaja vnímajú futbal rovnako. Užívali by si prácu bok po boku.“

Sice netuším, jaké má Santi trenérské kvality, ale vidět ho na lavičce s Mikelem by byla bomba

Reagovat
Ondiis

Trochu bych se obával jeho angličtiny. Jako úplný Emery to nebyl, ale z videí za jeho dob jsem usoudil, že umí hlavně fráze jako "my friend" a "no worries mate"

Reagovat
Golasso

V pohodě, to stačí. Může uklidňovat fans, až zas budeme hrát o střed tabulky

Reagovat
r.mrazik

6 zapasu do konce...5 bychom vyhral mohli...a jen 3 body na treti misto...

bylo by fajn nespolehat se na ban City

Reagovat
Miguel19

Podle mě budete třetí. Těch 5 zápasů teďka dáte a v posledním už budete mít klid.

Reagovat
r.mrazik

jsem fakt zvedat,protoze evidentne muzes ztratit z kymkoli...ale vypada to,ze formu mame slusnou...tak snad to vyjde

Reagovat
Chazy

A je to o Olem? Jakože hrajete nějaký smysluplný fotbal, jestli to má systém a tak... protože co sem viděl na podzim, to bylo strašné ale nebyl tam Bruno, no

Reagovat
r.mrazik

jj,castecne urcite jo...je to o nem a Phelanovi,protoze mi prijde,ze je to styl trochu jak za Alexe...nejsou to centry jak za moyese,predrzovani mice jak za gaala a beton za mourka...takze urcite to jde i za nimi...

bruno a pogba delaji tak moc velky rozdil...

Reagovat
Chazy

Gud. On vypadal fakt ztracený a jako naprosto katastrofální HC ale možná mu jen chyběla kvalita na hřišti, no, i když ztrácel s prokazatelně horšími týmy.

Reagovat
r.mrazik

ja uz nad tim tehdy zlomil hul...prichod Bruna a korona mu zachranili karieru u nas,protoze to fakt vypadalo divoce....

samozrejme zraneni a dalsi veci,ale i tak...

Reagovat
Swarley

přesvědčivý rozhodně nebyl...příští sezóna už bude zlomová...

Reagovat
r.mrazik

jestli dostane sancha a nebude mit jasne misto v top4 behem sezony,tak by to bylo uz dost napovazenou

Reagovat
Swarley

To rozhodně

Reagovat
vodka

Tak tragické to nebylo, pointa byla celou dobu o tom, že na sebe nikdo nebyl ochotný vzít zodpovědnost. Obrana fungovala, ale utoku chyběl někdo, kdo to prolomí při postupném útoku.

Reagovat
Tomanatura

Musel hrat s nemoznyma hracema, ted je to o necem jinem.

Reagovat
Busby babes

urcite jo. plus to konecne nemusi nechavat na Andreasovi s Jessem no.

Reagovat
Swarley

To je těžký... Ono od začátku je jasné, co chce Ole hrát... Vepředu má rychle hráče, ideální do brejku, výborné v napadání... K tomu co bylo si dotáhl Jamese, vytáhl si Greenwooda... Celkově mi přijde, že i zlepšil obranu, ale za to můžou příchody Maguireho a AWB...

Celou dobu tomu ale chyběl někdo, kdo by to zrychlil... Kdo by právě ty rychlé hráče dostával do dobrých pozic a to dělá teď Bruno... Pogba umí zrychlit, ale dělá to strašně málo a spíš balón predrzuje... Na druhou stranu umí z uplnyho hovna a z nulově nebezpečné situace vykouzlit gól...jenže proti zalezlemu soupeři to bylo většinou strašně málo...

Už dřív to bylo takhle s Anderem, pořád volný, pořád chtěl balón a narazeckou to prostě zrychloval a fungovalo to výborně... Když nehrál, byl na to Pogba zase sám a to bylo málo... Ted je Bruno ještě o level jinde a to dělá ten velký rozdíl....

Pro Oleho z mého pohledu nejvíc hraje to, že celou dobu zvládá velké zápasy... Tam je to super a průser byly ty zápasy, kdy se hrálo proti zalezlemu soupeři... Na to má teď Pogbu s Brunem a to už by mělo stačit a ten rozdíl je obrovský...

Pokud mu tenhle tým zůstane s ještě se případně posílí na to pravé křídlo, tak konci doba hájení pro Oleho a příští rok už musí něco výrazného ukázat...

Reagovat
Chazy

Nezní zle, no. A jestli tým zůstane.. kdo by odcházel? Max ten Pogba se furt řešil, ale to spíš ve smyslu, že byste se ho vy chtěli zbavit, ne.

Ale pustím si vás, no, ty nastřílený góly vypadají nadějně

Reagovat
Swarley

Tak to je spíš na Pogbovi, ten měl choutky odcházet...my ho budeme chtít udržet..

Reagovat
Busby babes

Saw people were upset over the idea United were only willing to pay £50m for a player today. If you ask me, that’s a pretty big sum for a player who’s going to warm the bench and watch Greenwood on the right every week.

Nakonec prave kridlo vyresime takhle.

Reagovat
Swarley

Jako hraje suprově, ale i právě z toho důvodu, kdyby vypadl Pogba nebo Bruno, tak to na to křídlo chce někoho kreativního...

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Mato178178

Snáď to nedojebkame ako minulý rok ... Hlavne žiadne zranenia

Reagovat
Sandstorm

Já moc nevěřím Leicesteru, že udrží TOP4.

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/premier-league-winners-losers-bruce-lampard-chelsea-man-united

Kepa Arrizabalaga is statistically the worst goalkeeper in the Premier League, and by quite a margin. Cesar Azpilicueta clearly has his uses but they do not include marking players five or so inches taller than him at set-pieces. Andreas Christensen has all the concentration of watered-down orange juice and the awareness of someone wearing a VR headset. Antonio Rudiger is a better agent than he is a centre-half. It should shame humanity that Marcos Alonso was once voted the Premier League’s best left-back.

Reagovat
Sandstorm

Jestli se s tímhle materiálem udrží v TOP 4 tak by měli Lampardovi libat nohy.

Reagovat
icemike

Úkol je jasný, musíme soupeře přestřilet

Reagovat
smazaný uživatel

Na to musíš mít kvalitu, která u nás ale chybí. Včera to bylo vidět. Chybí ten rozdílový hráč Eden, kterého nebylo možné nahradit. S ním by to dopadlo jinak.

Reagovat
Talker

Tak částečně to jde i za Lampardem, protože to musí být i systémové. Ti obránci měli i dobré sezony (Rudiger, Christensen), při každém rohu, centru nebo přímáku se třeseme, jestli nedostanem gol. Jasně, je to i tím, že Kepa úspěšně vyboxoval snad jeden míč z rohu za celou sezonu, ale ta obrana je stejná (jen bez Luize) jako loni a tyhle problémy nebyly.

Reagovat
Busby babes

rozklikni ten clanek, Lampard je tam dalsi looser v poradi.

Reagovat
Ondiis

A looser is a loser who can't spell "loser"

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

https://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/manchester-united-news-bruno-fernandes-brighton-goals-highlights-a9594766.html

Bruno.

https://theathletic.com/1903836/2020/07/02/michael-cox-manchester-united-nemanja-matic/

A Michael Cox o Maticovi.

But maybe the most telling goal, from a tactical perspective, was United’s second. Pogba teed up Fernandes for a deflected long-range strike; the duo both occupying positions on the edge of the opposition box simultaneously. If they’re doing that, United need a solid, positionally disciplined player sitting behind.

That man, for now, is not McTominay or Fred, it’s Matic.

Reagovat
Sandstorm

Matic je ve formě vynikající DM, top řekl bych. Bohužel si takovou formu neudrží po celou sezonu a v obdobích bez formy je to zbytečný hráč.

Reagovat
r.mrazik

jj,mctom je moc rozlitany,ten matice nenahradi

Reagovat
r.mrazik

tedy zatim

Reagovat
vodka

ale do budoucna v klidu, on je velmi dobrý jeden na jednoho že je teď takový rozletanejsi si myslím, že je spíš tím, že se chce předvést a být všude. Koneckonců má nějakou průpravu i na stoperu a tam je to víc o držení pozice. Letos v té podzimní bide od něj byla za aktivita nutná, ale teď pokud by se soustředil jen na obranu, tak podle mě matice zastane..

Reagovat
r.mrazik

Mi přijde spíš takový fletcher než Carrick

Reagovat
vodka

zatím jo, ale furt to neznamená, že tak hrát nemůže, otázka je, jestli by to momentálně nebyla škdoa...

Reagovat
r.mrazik

jj,bude zajimave sledovat jeho vyvoj

Reagovat
Sandstorm

Jsou nějaké spekulace o Gomesovi, kam půjde?

Reagovat
Miguel19

Někde jsem četl, že jsme mu nabídli 25K, ale odmítl že má vyšší nabídky. Takž e kdo dá nejvíc

Reagovat
fenixLFC

uz som zachytil spekulacie s nami

Reagovat
REPLIKATOR

Souček

Reagovat
SaianSupaCrew

Leroy Sane, Alphonso Davies, Niklas Sule, Leon Goretzka, Serge Gnabry, Joshua Kimmich, Robert Lewandowski, Xabi Alonso, Thiago a Jerome Boateng dohromady stáli Bayern méně, než kolik zaplatila Barca za Coutinha

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Gazdo

A aj tak Coutinho skoncil v Bayerne

Reagovat
Bayern +

Reagovat
johan14

Ty vole 0:3, prežije toto Mourinho

Reagovat
Front hell

Slepice v suchým triku

Reagovat
Tolstobik

Spurs si nezaslouzi Mourinha....mohl by brzo vypadnout treba do Barcelony...

Reagovat
smazaný uživatel

Toho už nikdo soudnej nezamestna

Reagovat
Mates_Matesović

Hele sorry, Mourinhovi nemá smysl dávat nějakej další čas na zlepšení. Obrana zůstává stejně tragická jako pod Pochem a útok, kterej je papírově top 3 v lize úplně dosral a sterilizoval.

Reagovat
jk

To byla ale sračka.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho out, Pochettino in.

Reagovat
Counter

Wow Spurs. Takhle nebrání ani Luiz s Mustafim.

Reagovat
jk

Jo no, jeden na tribuně, druhý na párku

Reagovat
Counter

Kdybys byl náš fanda jako owny, tak víš, že oba hrají pravidelně základ. A z posledních osmi kol PL má Arsenal pět čistých kont (Tottenham za téže období dvě čistá konta). Takže jako jo, jsou to tragédi, ale oproti obraně Spurs ještě dobrý.

Reagovat
Chazy

Si tu porovnáváte klubové mikropenisy, zatímco v tabulce je nad oběma týmama nováček

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo!

Reagovat
Counter

NLD se blíží

Reagovat
icemike

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je válec

Reagovat
vladis271

Ti curaci z premiér šport zmeškali gurad of honour

Reagovat
Kaspar

zase pred kurnikem

Reagovat
Nikikrew

Sice sezona uplne na hovno, ale konecne skoncit pred kurnikom by sa teda zislo

Reagovat
Whitemedia

Čí obrana je více komická.. naše a nebo Tottenhamu? a to oni mají výhodu, že v brance nemají tragéda, který všechno pustí do brány

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolu

Reagovat
PP

Wow.. Letos je v kanálu slušně přeplněno. A to teď nedávno uvolnili místo Mufani..

Reagovat
eder

Sterling je laciná prostituící děvka.

Reagovat
Whitemedia

"The referee is not here, he's hidden."

Jose Mourinho was *NOT* happy with VAR after Tottenham's 3-1 defeat away at Sheffield United, saying that 'the referee on the pitch is no longer a referee'.

Reagovat
smazaný uživatel

https://mobile.twitter.com/EddieLongbridge/status/1278674047354757122

mikel vysvetluje preco predavame guendouziho

Reagovat
smazaný uživatel

what a hanba, az teraz som si uvedomil, ze dokonca hra aj Mendy

Reagovat
Mato178178

Díky šampióni

Reagovat
Luc-Luc

no a co, jsme mistri !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase za 30 let!

Reagovat
fenixLFC

pozerajme sa na to optimisticky- aj najebani dostaneme od druheho najlepsieho timu len 4 goly

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mastný Chobot

Najlepsi brankar sveta sa tam pekne vyznamenal pri tom neuznanom gole Mahrezka

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak dneska si můžeš od nás kopnout do každého

Reagovat
YNWA__MSN

No s tou oslavou to trochu přehnali Ale přeci jenom by to chtělo vyhrát poslední zápas doma proti Chelsea, když po něm bude korunovace

Reagovat
YNWA__MSN

Championes of Europe, championes of World, championes of England and championes of drinking

Reagovat
Kixi Syhimour

Nedělal bych z toho drama, naopak taková facka může přijít vhod, alespoň si nepřející hezky kopli po preview.

Samozřejmě kredit City, de Bruyne, Foden fakt velmi dobré výkony. Z naší strany se mi to zas tak hrozné nezdálo, většina hráčů prostě hrála pod svoje možnosti a viditelně se moc nekoncentrovali, ale tak to jsem ochoten jim v tuto chvíli prominout. Nicméně na rekord City to nevidím.

Co se týče hodnocení hráčů, tak bych vyzdvihl asi jenom Fabinha s Keitou, kteří se docela drželi a Willims taky slušný. Nejhorší asi Gomez, nicméně Andy, Arnold taky nehráli nejlépe řekněme. Mané s Firminem taktéž, Salah má alespoň tyčku.

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Front hell

Tak salah jako muslim jediný nemohl pít.

Reagovat
Bandita_Harry

Je ich tam viac

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to neznamená, že by měl nějaké klidné bytí.

Reagovat
Front hell

Jo to neříkám. Určitě zapařil dobře i tak

Reagovat
Kixi Syhimour

ale dobrý poznatek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

tycku po tom chlaste mali podla mna viaceri

Reagovat
smazaný uživatel

Jako úplně upřímně to byl, minimálně ze začátku, naprostý zápas blbec. Ve 20. minutě to mohlo být 0-2 a nikdy by nemohl říct vůbec nic, přišlo mi, že City totálně zaspalo začátek. Naše šance nepadly, pak Sterling totálně proškolil Gomeze, a od toho momentu mi přišlo, že se to celé začalo drolit. Pro City jde podle mě o takové hořkosladké vítězství. Vyhráli bitvu, ale válku prohráli, titul se totiž slaví v Liverpoolu.

Fabinho, Keita, Neco a jakžtakž Hendo

ostatní

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

* bez toho confused

Reagovat
El Cid z City

Hořké spíš ne, za tolik měsíců se smíříš s horším a věcma.

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Pád Liverpoolu začíná. Dávám tomu půl příští sezony a budou sami Kloppa vyhazovat.

Reagovat
janinho

dneska by ta Lpool mal trapit najmenej.

Reagovat
Kenneth

Za to z Vás si dělá prdel už i Sheffield.

Reagovat
fenixLFC

takze vravis ze sa inspirujeme tottenhamom?

Reagovat
Liquid

Reagovat
Front hell

Aby jste na novou sezónu nehledali nového trenéra vy

Reagovat
jk

To by náhodou bylo super

Reagovat
Front hell

Tak věřím že většina z vás by si to přála

Reagovat
FUnk

Reagovat
Shottack

Škoda takové ostudy.

Reagovat
Bandita_Harry

Vykuchali nás no a cooo Neberiem to tragicky od novej sezóny sa začne od znova a verím že budeme dominovať, no predsa len pár zmien v kádri by to chcelo nech sa naberie nový dych, o nikom som ale nepočul, asi fakt čakáme na to kto spadne

Reagovat
Kily8

U Kloppa to fungovalo doteraz tak, že 1-2 sezóny vypadal jeho tím famózne a potom to išlo dolu vodou, uvidíme. On má vraj brutálne tréningy, vždy sa pod ním strašne behá, totálny pressing, ale vraj nedbá na oddych, na regeneráciu a hráči sú po 2 rokoch vymačkaní, ako citróny. Dnes MC dominoval s nimi, ako sezóny predtým. Asi sa dostali z útlmu. Uvidíme budúcu sezónu, som zvedavý, či sa bude Liverpool šlapať, alebo sa potvrdí teória o stagnácii...

Reagovat
Bandita_Harry

Povedal by som že sa nepotvrdí, neviem ako v Mainzi ale v BVB uplietol z hovna bič a to ze klub nebol finančné dosť silný na to aby zareagoval na odchody Gotzeho a Lewu a zranenia Reusa, Gundogana,a pod. Nebude zrejme len Kloppova chyba, tu v LFC je momentálne v úplne inej pozícii pri zrejme silnejšom kádri a aj finančne silnejšom klube. To ci budú hráči uvarení sa uvidí neskôr v zálohe nejaká rotácia existuje, no kraje obrany a útok sú na tom horšie to je fakt.

Reagovat
Kily8

jasné, veď sa uvidí, sám som zvedavý. Káder má zložený úplne ideálne. Ja som čítal konkrétne veci z tých tréningov, už si to nepamatám, ale bolo to dosť zlé.

Reagovat
kiwwi

lenze ono to skor vyzera tak, ze klub do kadra investovat nebude/nechce/nemoze

Reagovat
Bandita_Harry

Kader je kompletny a dobre fungujuci, investicie tam momentalne netreba aj ked s tym Timom asi kazdy ratal ze skonci u nas Mozno su len opatrni v tychto casoch. Bude treba len zaplnit miesto po odchadzajucich lavickaroch.

Reagovat
bbbauch

Jako zakladni 11 plus par schopnejch nahradniku mate, ale treba v tom utocnym trojlistku muze dlouhodobejsi zraneni nadelat dost skody, protoze tam ne je na lavicce obrovskej vykonnostni propad. To kdyby se zranil treba mane na 3 mesice a v prubehu toho vypadl i salah treba jen na 14 dni, byl bych na vase zapasy dost zvedavej. I jenom bez jednoho z tehle dvou na delsi dobu by to mohl byt velkej problem.

Treba city by misto mahreze a sterlinga nasadili bilvu, jesuse klidne nebo saneho, kdyby byl zdravej (to uz by sice byl v bayernu, ale pocitam, ze by ho pep nekym novym nahradil a zrovna smatlak by to pravdepodobne nebyl.

Chelsea ma vepredu taky celkem pretlak ted a ti hraci jsou kvalitni, taky by je takovs situace imo tak nezasahla. Dalsi tymy v zavesu to maji podle me s kvalitou lavicky podobne jako liverpool, akorat narozdil od vas nejdou do nove sezony s cily jako vyhrat ligu a idealne dat i lm, na coz bystr ty ambice mit meli.

Dalsi vec je zase Klopp a to, ze ten system tam je a funguje, to je pro backup plus. Ja byt fanouskem liverpoolu, chtel bych urcite posily na kraj obrany a nejaky zajimavy kridlo. Ale treba Minamino jeste vystreli.

Reagovat
Bandita_Harry

ako s Divochom alebo minaminom by sa asi dalo nieco odohrat Šačiri tam byval dost platny tiez no ten asi skoncil, kridlo by sa urcite zislo Traore by bol delo

Reagovat
smazaný uživatel

musel by tam hrat Ox, ale ten tam tiez nehra nic moc. Ja osobne by som tam chcel Jonesa ak si ho teda chcu ponechat(na neho sa tesim uz od prveho zapasu kedy som ho videl) a neposlat nikam na hostovanie, Elliotta by som poslal hostovat. Uvidime ake kridlo sa kupi, Lallana aj Shaq urcite odidu takze niekto prist proste musi.

Reagovat
Whitemedia

Inter have started talks with Chelsea to sign Emerson Palmieri. Antonio Conte wants him as LB for next season after Hakimi. Official bid to be made soon. @DiMarzio @SkySport

pome

Reagovat
Kovi81

Reagovat
iamek

Conte dělá radost více klubům. Vypadá to, že budou chtít Sancheze nastálo

Reagovat
Arnar Resmusonn

Kevin de Bruyne je dokonalý, zase dokázal že bez něj by bylo city poloviční. Není snad technický vybavenějśího záložníka.

Liverpool se podle mě na to úplně nevyšel, chtěl hrát ale....proto city jedině na 100% jinak nic! Spíš by mohl Klopp postavit někdy ty mladíky , ať se předvedou

Reagovat
Melda

Facka jak od Heleny Růžičkový.Ale bez šancí jsme nebyly, škoda že tam něco nespadlo.Nedělal bych z toho drama, jen škoda, že to byl takový výbuch.Gratulace ManC.A De Bruyne, to je pan hráč...

Reagovat
Sandstorm

Ten Mourek to teda vede...Tottenham za Arsenalem.

Liverpool asi dobrá party....

Reagovat
smazaný uživatel

cos čekal?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou šašci, ten Liverpool

Reagovat
avicii

Mne to včera prišlo strašne ako po prehyrenej noci

Reagovat
oli9

Tak solidní ostuda.. City bylo lepší, aspoň budou zase muset začít makat..

Reagovat
Nuno čomes

Co to bylo za penaltu zas

Reagovat
smazaný uživatel

Asi žiadny fanúšik nemá radosť keď jeho klub dostane 4:0 , ale netreba zase z toho robiť vedu , skôr sa treba už sústrediť na ďaľšiu sezónu. Treba zohnať k Virgilovi druhého stopéra , lebo proti silnejším súperom Gomez neskutočne horí. Kreatívny záložník by sa tiež zišiel , lebo tam dosť chýba hráč typu De Bruyne , ktorý rozdáva neuveriteľné lopty , ale takých je málo. Budúca sezóna bude znova o tom či City , alebo LFC.

Reagovat
Front hell

Asi bych počkal s vyjádřením že to bude jenom o dvou týmech.

Reagovat
Kowe

neskutecne horel, mimo dneska, proti komu jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by taky zajímalo proti komu dalšímu Gomez hořel. Včera dostal od Sterlinga strašnou školu, o tom žádná (o to víc to mrzí, že od takové mrdky...), ale že by hořel někdy jindy, to jsem si nevšiml.

Reagovat
Front hell

Asi jedině v poháru proti Arsenalu si vybavím.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu ten humbuk po včerejší prohře Liverpoolu. Vždyť jsou to mistři a City rozhodně žádná ořezávátka nejsou. Jsou to dva nejlepší týmy Anglie a když o něco šlo, tak je Liverpool přejel. Nejvíce mě dostalo vyjádření jednoho nejmenovaného fanouška Chelsea, který napsal, že tohle je ještě větší ostuda než prohrát s West Hamem... A to mi na našich fandech vadí nejvíc. Místo toho, aby se dívali na svůj tým, tak hledají utěšení v prohrách druhých. Smutné opravdu. A ne fakt to není větší ostuda. Tak, jak jsme mi hráli teď dva poslední zápasy je ostuda na vyhození půlky týmu. Takže nejdříve zametmě před svým prahem...

Reagovat
hona.kub

ty to jen hraješ, nebo seš fakt takovej retard?

Reagovat
Xaver

Nevím, proč ho nazýváš retardem - spíš než osobní útoky by bylo lepší zaargumentovat, proč nemá pravdu ... podle mě je to celkem rozumný text.

Reagovat
Svatej

Stejnou písničku taky neposloucháš dokola a my tuhle písničku už četli xkrát, proto ta reakce.

Reagovat
Whitemedia

A ještě ji stokrát uvidíš..

Reagovat
fenixLFC

jj tak rozumny ako ten ,,novinar'' ktoreho mas v nicku

Reagovat
El Cid z City

Jó,vloni nás přejeli až k titulu.

Mě nejvíc dostávají tvoje vyjádření

Reagovat
smazaný uživatel

Když o něco šlo a byla tam reálná šance na snížení náskoku, hodně klíčová, tak City dostalo trojku. V tomto ročníku. Minulý ročník je dávno historií. Zajímá mě ročník letošní a včerejší prohra Liverpoolu, kde o nic nešlo. Loňský ročník už nech plavat.

Reagovat
Bandita_Harry

potom ale nepouzivaj slovo vzdy so City to je tak 50/50, jasne prvy zapas bol dolezitejsi...

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Ty jseš fakt posedlej zhrzenej retard, horší jak ta nejublíženější ženská. Téma Liverpool a jeho prohra se City a ty zase (v týhle diskuzi už po několikátý) vytahuješ nějaký fandy Chelsea, aby sis mohl kopnout.

Ale s tou poslední větou souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, budu je vytahovat neustále dokud se nezačnou chovat normálně a objektivně. Navíc je to k tématu. Fanoušek tohle napsal k tématu Liverpool a City a já na to náhodou narazil. Tak jsem to zmínil, protože je to ubohá kompenzace naší prohry s West Hamem. Něco ve smyslu, Livepool prohrál ještě ostudněji než my, tak jako co. Nic se neděje přeci..... No, ale děje. Oni jsou mistři, my se plácáme někde na chvostu TOP4 a fandové píšou takové zvratky....

Reagovat
Svatej

Ne, celej příspěvek je vedenej čistě za účelem střelby do fandů, kteří ti tak bezcitně a úúplně bezdůvodně ublížili.

Možná by jsi problém mohl hledat jinde než ve všech ostatních.

Reagovat
smazaný uživatel

Půlka je vedená k našim fanouškům. Prostě jsem takový, vadí mi takové chování, viz. (Něco ve smyslu, Livepool prohrál ještě ostudněji než my, tak jako co). Je to něco podobného, jako když někdo řekne, že jsme v hokeji prohráli s mistry světa. To je nějaká útěcha? To se lidé chlácholí jako čím, že vlastně nejsme tak špatní v hokeji, protože jsme prohráli s mistry světa, i když dle mě jsme teda v hokeji hodně špatní.... Jsou to dvě totožné věci, které mě mohou jedině naštvat.... Pojďme s tím přeci něco udělat ne? Buďme tam, kde je Liverpool. To je správný přístup a ne se tu utěšovat něčím takovým a shazovat Liverpool na naši úroveň, kam momentálně prostě nepatří. Ale máš pravdu, necitím se ublíženě, jen nemám rád diskriminaci a odebírání práva na svobodu slova.... Z toho někdy pramení to střílení do vlastních, ale řekl bych, že v tomto konkrétním případě je to úplně v pořádku..

Reagovat
Bandita_Harry

usetri si cas a nervy ostatnych a ser na to

Reagovat
Svatej

Otazka je, jestli by jsi dokazal objektivně priznat, ze v nejakym konkretnim případě to od tebe v poradku neni..

A nejaky smerovani a spravnej mindset se mnou probirat nemusis, ja jsem nastavenej ve vysledku stejne. I presto ale nestrilim do vlastních a hlavne nejdu do vseho s kritikou hodnou skodolibyho fandy konkurence. Tvy prispevky by se tolikrat daly napsat tak, aby neznely provokativně, ale ty si tu cestu volis sam a s tim je spojeny i to, ze s tebou malokdo bude souhlasit. Druha vec je,nze se casto opakujes a vzbuzujes tak pocit, jakej mam, kdyz mi znamej tluce do hlavy veci o politice, ktery jsem uz slysel tisickrat a se kteryma jsem nesouhlasil uz poprve, presto je pokazdy konverzace stejna a kazda dalsi vic otravná.

Reagovat
icemike

Vzdej to

Reagovat
fenixLFC

dokud se nezačnou chovat normálně a objektivně- co tak azcat od sebaM

Reagovat
smazaný uživatel

City bolo vcera otrasne, tolko zlych prihravok z kt. mohol mat aj mal LFC dobre sance, ale nic z toho. Jedna tycka, mala domov Firmina a dance challenge Maneho vyhni sa lopte.

Reagovat
El Cid z City

Pep schytal výsměch s fodenem, ale nebude daleko od pravdy. Psal jsem to už dřív, foden je hráč,kterej může dotáhnout zemi k ms nebo me. Trochu se divím,že je tu tolik překvapených odborníků,jeho talent byl zřejmý od prvních minut.

Reagovat
Miguel19

Ten smích byl spis proto, ze Foden skoro vůbec nehrál, i když o něm Pep prohlásil jak je talentovanej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak.. Ale posledni dobou kdyz jsem videl City, tak je fakt skvelej

Reagovat
db18

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

Výsměch a zpochybňování bylo již předtím..

Reagovat
smazaný uživatel

navic to, ze nehral v 19 v nejnabusenejsi zaloze na vete pravidelne v zakladu, nevylucuje to, co o nem pep rikal..

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Big Virgil

ostatní země mají taky neméně talentované hráče. Navíc Anglie s Pickfordem je výsměch, všechny top země mají světového golmana a Anglie tohle nemehlo..

Hráč je to ovšem hodně zajímavej.

Snad ho Pep bude upřednostňovat a dávat mu co nejvíce zápasů.

Reagovat
Hokaido

Do brány má Anglie Hendersona, který je letos dost možná nejlepší gólman ligy. V top tři je určitě.

Reagovat
Benzema

Reagovat
El Cid z City

Souhlasím,Francie ještě lepší,ale i třeba Portugalsko má top úroveň.Foden je hráč netypický pro Anglii,takového dlouho neměla

Reagovat
smazaný uživatel

akurat som rozmyslal, akych ma anglicko, podla mna az teraz , fakt super mladikov, predovsetkym do ofenzivy a ako by som to poskladal..

(sterling), sancho, greenwood, rashford, nketiah, foden, saka, esr...mount, abraham...

pride mi to ako extremne silna generacia, v mladuckom veku hravaju za velke kluby

Reagovat
Ligter

esr. je kdo?

Reagovat
Front hell

Emile Smith rowe

Reagovat
Ligter

jo, vlastně. já si nejdřív myslel, že nějak Mountovi nadává, něco jako ''ten zasr. mount...'' nebo tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mato178178

boze uz dost

Reagovat
smazaný uživatel

novy KDB

Reagovat
smazaný uživatel

ale dlho ho djourou nechvalill, tak neviem ci to este plati

Reagovat
smazaný uživatel

plati plati v huddersfielde z neho striekaju

Reagovat
Mato178178

nketiah saka

Reagovat
Golasso

Co se tlemíš? Saka má potenciál být naprosto fenomenální fotbalista. Nketiah bude minimálně velice solidní hráč.

Reagovat
Mato178178

ano potencial .. ale zatial skoro nic neukazali v porovnani napriklad so sanchom alebo rashfordom

Reagovat
Golasso

Tak Sakovi je 18, Rashfordovi 22.... Rashford je hotový hráč, Saka se teď vyloupl z "juniorky", ale i tak hraje skvěle. Djourou mluvil o silné generaci a ne o tom, kdo co zatím dokázal.

Sancho je samozřejmě taky skvělý, to nikdo nepopírá.

U Nketiaha si sám nejsem jistý, jestli někdy bude víc než solidní útočník, ale šanci má.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Tak rashford měl v 18 taky potenciál,určitě to nebyl v tom věku hráč co by něco ukázal. Sancho to samé

Reagovat
Front hell

Tak zrovna saka tam je oprávněně

Reagovat
Mato178178

za tych 0 golov v lige ?

Reagovat
Svatej

Tak hraje beka..

Reagovat
Mato178178

tam hral len par zapasov ked ste tam nemali koho dat teraz hraje v zalohe

Reagovat
Front hell

A má 10 asistencí

Reagovat
Whitemedia

Na LB má odehráno víc než na všech ostatních postech dohromady.

Reagovat
Svatej

Budoucnost je pro jeho soucasny statistiky k nicemu, hral LB

Reagovat
mul

a zo starších ešte Kane, Alli, Madison, Graelish

Reagovat
Chazy

A nějaké obránce mají? a brankáře?

Reagovat
Mato178178

maguire walker arnold chilwell

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez

Reagovat
mul

tak chýba top stopér podľa mna ...Henderson moze byt topka v brane

Reagovat
Ligter

určitě Wan-Bissaka je fajn

Reagovat
fenixLFC

jeho smola je ze hra na pravdepodobne najlesie obsadenom poste (okrem hrotaka)

Reagovat
kiwwi

od nas CB Tuanzebe (je fakt dobry, lenze je IP) a brankar Henderson (chyta pravidelne PL), z LFC TAA, Gomes, z Chelsea James

navyse Shaw, Chilwell su stale mladi hraci

Reagovat
kiwwi

*Gomez

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw ma len 24? ja ze mu tiahne uz na 29

Reagovat
Whitemedia

Ještě od nás Tomori se rozjel slušně, ale pak se přidal k celé té naší kiksující defenzívě, tak uvidíme no.. ale naděje tam je

Reagovat
Chazy

Nezní to zle. Já bych jim jako úspěch přál, jen jsem věčný skeptik

Budou mít co dělat, aby byli kvalitou lepší jak tento tým:

https://en.wikipedia.org/wiki/2006_FIFA_World_Cup_squads#England

A ten na konci dne nedokázal vůbec nic.

Reagovat
Chazy

Ale zas Southgate snad je lepší jak Sven ten by prostě měl jít do pekla za to, že s tímto allstar týmem neudělal lepší výsledek

Reagovat
Whitemedia

Ale teda ti brankáři..

Reagovat
Talker

Kvalitou je to skvělý tým, no. Jenže nefungoval.

Ten současný tým je kvalitou v záloze a v obraně níže, ale zas tam nemáš hvězdy, které musíš stavět, jako tehdy. Klidně můžeš jakéhokoliv hráče nechat na lavičce a nikdo se nebude divit (možná Kane?). Můžeš postavit jakoukoliv zálohu a bude pravděpodobně fungovat lépe, než Lampard-Gerrard. A do ofenzivy je ten tým nabušenej hodně slušně - Kane, Sancho, Sterling, Rashford

Reagovat
Muffi

Mě to spíš přijde jako klasickej anglickej tým. Tuny hypu ale kvalita spíš lehkej nadprůměr. Obrana byla top ale to je tak všechno. Becks na kraj pomalý a trenér nedokázal upravit styl hry aby to nevadilo, Lampard se trápil a střílel pořád do piče druhý turnaj po sobě, časté nakopávání na vysokého ale slabého Crouche plus nevýrazný Owen. S Rooneym to bylo lepší ale pořád to bylo v porovnání s mistry z Itálie nebo Francouzi hodně slabé.

Reagovat
El Cid z City

Nejlepší RB světa,Gomes je topka.

Reagovat
bbbauch

Uznal bych ti sterlinga, rashforda a sancha, po nich i mounta s abrahamem, protoze uz i predtim hrali velice obstojne v champu ti ostatni se zatim jevi dobre a bylo by super, kdyby se jim darilo i dal jako tem peti, akorat jsem z tech mladiku, co nenaplnili potencial po super sezonach trochu skeptickej

Reagovat
ajouki

Mourinho opět kritizuje mentalitu svých hráčů. Jen 3 hráči z 15 využitých loni nebyli součásti týmu, co došel mentálně silnými výkony do finále LM. Postoupili ze skupiny, kde měli po 3 zápasech jen 1 bod. Postoupili vyspělým výkonem přes Dortmund, oklepali se z rychlého nepřiznivého stavu 1:0 proti City a poté, co domácí otočili na 4:2. S Ajaxem to bylo drama do posledních minut, a to doma prohráli 0:1, což bývá běžně hotovo.

Neměl by začít raději u sebe?

Reagovat
Miguel19

Jožkova třetí sezona nějak brzy.

Reagovat
jk

V prve řadě, bych bylo tebou začal u sebe. Ten zápas jsi zřejmě neviděl a o spurs víš akorát tak výsledky ať si můžeš kopnout.

Reagovat
FUnk

co zapas ta stejna stracka s posouvanim balonu před 16tkou a doufani, ze to nekde projde, a nebo centr od auriela nebo daviese na prvního hrace

Reagovat
r.mrazik

liverpool evidentne dost slavil

Reagovat
Free_player

KDB > Salah

Reagovat
Big Virgil

až potvrdí že se city provinilo proti pravidlům FFP tak si pro něj půjdeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině, že by jste na něj vyhlásili sbírku aby jste na něj měli.

Reagovat
Bandita_Harry

tiez by som ho chcel ale za 29r hraca cca 100 mega ci kolko by ste chceli je picovina aj ked je asi najlepsi na svete tak za 50-60 by to slo

Reagovat
Luc-Luc

ja bych to za neho dal, de Bruyne je top, ten by LFC posunul jeste o level vys, v City to drzi na takove urovni hlavne on, kdyby se jim zranil, budou polovicni, fakt, jedinej hrac, kterej, kdyz byl u balonu vcera, tak mi pokazde bylo nedobre (mozna jeste Sterling, ale u nej to je vic tim, jak debilne beha a pokryva balon)

Reagovat
smazaný uživatel

Minulou sezónu měl hodně zranění a odehráli jsme možná i většinu zápasů bez něj a na kvalitě City to nebylo znát Ale tuhle sezónu nás táhne, to se musí nechat.

Reagovat
Bandita_Harry

minuly rok ste mali zdravu obranu zase no...

Reagovat
Bandita_Harry

ty hej ale LFC to teraz nevysoli

Reagovat
Svatej

Jsou polovicni, ale udelali bez neho minulou sezonu 98 bodu, i kdyz nenahral nic.

Reagovat
Luc-Luc

meli Davida Silvu, pokud prijdou i o De Bruyneho budou mit v zaloze problem si myslim, hlavne vzhledem k tomu zpusobu hry, ktery praktikuji

Reagovat
smazaný uživatel

za 29 rocneho hraca je 100 mega vela, ale za 29 rocneho KDB je to akurat

Reagovat
Bandita_Harry

nane love

Reagovat
smazaný uživatel

tak ci tak to je nerealne, takze je zbytocne to riesit

Reagovat
Bandita_Harry

hej myslim ze nevysolime ani tych 35 za toho thiaga a pojde niekam do Manchestru

Reagovat
Svatej

Nesel by ani za tech 100., ani 150, nejspis ani vic. City by nikdy neprodali nejlepsiho hrace (mozna i v Evrope) v idealnim veku a top formě k nejvetsi konkurenci. Prachy nepotřebují, protoze jejich situaci ted stejne nezmeni a po odchodu Silvy a Saneho by bylo vyjednávání úplně nemožný...

Reagovat
Bandita_Harry

tak este nevieme ci budu mat ten ban a ano a na dva roky tak je dost mozne ze 29r KDB si povie ze do pici musim ist niekam inam bez tej LM by boli mozno aj ochotni ho pustit viem ze nie knm ale ak by chcel ist bol by to mega zaujimavy prestup. No nic nechal som sa uniest

Reagovat
Front hell

Možná když prodáte maneho tak na něho budete mít.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Tak o tom snad nikdo nikdy nepochyboval.

Kevin je fakt poklad, letos POTY nemůže dostat nikdo jiný.

Reagovat
Free_player

To teda je no ...btw. díky, že jsi mi ho vyměnil v draftu nebýt tebe nejsem tam, kde jsem

Reagovat
Big Virgil

Včerejší prohra bolí, ale nedělal bych z toho zápasu nějaké negativní závěry. Poslední 2 roky byly pro LFC jak fyzicky, tak i psychicky velmi náročné. Především ten tlak na titul po poslední sezoně musel být obrovský a můžeme být jenom rádi že s financemi které měl Klopp doposud k dispozi,udělala z LFC konkurenceschopný tým, který bude prohánět i Man City. Momentálně dokonce prohánějí oni nás. Klub je stabilizovaný na tý nejvyšší urovní v Evropě, stadion se bude rozšiřovat a my se můžeme konečně bavit fotbalem a neodepisovat sezonu po 10 kole..

Navíc co se týká budoucnosti. LFC - stabilizováno

Man City - FFP krize, tam se ještě ukáže kam bude směřovat budoucnost klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho out.

Reagovat
mul

Reagovat
smazaný uživatel

dokedy ma zmluvu? ci je vobec realne aby ho vyhodili pred novou sezonou

Reagovat
smazaný uživatel

06/2023. U Levyho je reálne všetko. Nemyslím si ale, že ho vyhodí.

Reagovat
FUnk

nemel ani prijit

Reagovat
Golasso

Když už jste ho angažovali, tak s ním chvíli vydržte. Podle mě je zbytečné mu teď platit zlatý padák, který je určitě velký. Druhá sezona s ním je obvykle lepší, než ta první.

I kdyby odešel, tak koho místo něj?

Reagovat
FUnk

nekoho kdo hraje primocary fotbal pls

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hag, Nuno Espirito Santo, Hasenhüttl. Niekto, kto vráti fodbal.

Reagovat
Golasso

Ten Hag bude mít podle mě zajímavější nabídky, tipuju ho do Barcy, pokud se tam nebude vracet Pepa. Nuno asi nemá důvod odcházet od Wolves. Hasenhuttl by ale nemusel být špatná volba a to angažmá by mohlo vyjít.

Reagovat
Miguel19

Tak místo nějakých spekulacích o obráncích se budeme snažit o Havertze...

Reagovat
Wazza228

Manchester City i Chelsea by údajně mohly přesunout svou pozornost od Bena Chilwella z Leicesteru k obránci Evertonu Lucasi Dignemu. Ten by měl být podstatně levnější variantou na posílení obrany než třiadvacetiletý zadák Leicesteru, za kterého Lišky požadují 75 milionů liber. O tři roky starší Digne, který do Goodison Parku přišel před dvěma lety za 18 milionů, má s Evertonem smlouvu ještě na tři roky. (espn.com)

Tak Emerson s velkou pravděpodobností odejde do interu, takže LB je u vás podle mě jistota, že přijde.

Reagovat
Whitemedia

S Evertonem nevyjednávat, za to Digne nestojí..

Reagovat
Sandstorm

S Dignem by si moc nepomohli. Pro něho je Everton akorát.

Reagovat
cristiano.K.

Paráda, už umíme i prohrávat v časech, kdy si to můžeme dovolit Chtěli jsme vyhrát a podle toho vypadala sestava. Místo tyčky Salaha mohl padnout gol a ten zápas by vypadal úplně jinak. Robertson a Gomez příšerné výkony. Robertson konkrétně 2x vystoupil, když neměl svou stranu zajištěnou. Mané to odmakal, ale v klíčovém okamžiku selhal, což se dá říct i o Salahovi.

Foden,KDB a Sterling neskutečně.

Reagovat
Front hell

Reagovat
r.mrazik

jurgen trochu nezvladajko ne?

Reagovat
Whitemedia

Po prohře u něj docela normálka

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako to vyjádření, co je teď článkem? To mi přijde docela v pohodě

Reagovat
r.mrazik

jako ten jeho rozhovor s tim reporterem na sky sports

Reagovat
Nikikrew

Normalka

Mne teda nie je sympaticky. Jasne, vyhrava sa tam usmev, tam vtipek ale ked sa prehra, je casto utocny, nezvlada to a vyhovara sa na ine veci.

Reagovat
Luc-Luc

neni zvyklej prohravat, mozna kdyby sel trenovat Arsenal, tak by se naucil prohry zvladat lepe

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Front hell

To je o osobnosti a ne o zvyku

Reagovat
smazaný uživatel

to je taka picovina az ma to rozosmialo

Reagovat
Whitemedia

Jojo, protože v Liverpoolu to válcuje od začátku..

Reagovat
Golasso

"Sport charakter nebuduje, ale odhaluje." Heywood Broun

Reagovat
Nikikrew

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago? Meh

Reagovat
fff

Bez sance.

Reagovat
Bandita_Harry

co tak Fraser

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
prazakj

Nejlepší momenty byla výhra City nad Poolem a zářivej Souček.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele