32. kolo
28.06.2020 17:30 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Southampton zvládl duel s Watfordem

Southampton porazil Watford na jeho stadionu 3:1 a přiblížili se záchraně. Branku domácích zařídil vlastním gólem Bednarek, do správné branky mířil dvakrát Ings a jednou Ward-Prowse.

Hosté otevřeli skóre už v šestnácté minutě. Z přihrávky Williama Smallbona těžil Danny Ings, navedl si míč středem a za jeho ranou k tyči zpoza šestnáctky se jubilant Foster jen ohlédl.

Po dalších osmi minutách Romeu krásně podebral míč pro Warda-Prowse, který si ho zpracoval na malém vápně, byl však tísněn obráncem a bezprostředně proti sobě měl i gólmana Fostera. Pokusil se míč zvednout, ale zblízka přestřeluje.

Diváci už se snad začínali nudit, než v 70. minutě padla další branka. Stý zápas bez přerušení si Ben Foster představoval určitě jinak. Zkušený brankář vyhodil míč nepochopitelně přímo na kopačku Dannyho Ingse, který mu ho po pár rychlých krocích přesnou křížnou střelou vrátil do sítě osmnáctým gólem sezóny.

Domácí se bez střely na branku dočkali snížení. Centr z levého křídla si srazil na bližší tyči špičkou kopačky do vlastní brány Jan Bednarek. Nesmírně smolný okamžik pro polského obránce.

James Ward-Prowse přesně z pokutového oblouku zakroutil trestný kop přes zeď do sítě, Foster se stihl jen ohlédnout.

Čtvrtý gól málem přivezl střídající Adams. Pláchl Dawsonovi, ale z totožné pozice jako padl gól na 0:2, nedokázal Fostera propálit.

O chvíli později si po rohu vzal míč Nathan Redmond a nádhernou ranou z 20 metrů orazítkoval tyč.

Southamptonu aktuálně patří třináctá příčka, Watford je šestnáctý.

Autor: Petr Procházka / onlajny.com, livesport.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele