Premier League - souhrn 29. kola

02.03.2019, 15:26, aktualizováno 03.03.2019, 19:09
Komentáře a souhrny
Liverpool se rozešel bez branek s Evertonem a zůstává na druhém místě o bod za Man City, jenž si poradil s Bournemouthem. Remízou skončilo také očekávané severolondýnské derby mezi Tottenhamem a Arsenalem. Toho využil Man Utd, jenž se po výhře nad Sotonem posunul na průběžnou třetí pozici. Chelsea naplnila úlohu favorita proti Fulhamu...

Everton FC - Liverpool FC 0:0

03.03.2019 17:15

Góly: -

V ligové historii anglického fotbalu platí městské derby Liverpoolu s Evertonem za duel se suverénně nejvyšším počtem bezbrankových remíz a kluby tuto tradici dodržují dodnes. Výsledek 0:0 z Goodison Parku je bezesporu méně přívětivý pro tým Jürgena Kloppa, jenž si připisuje již třetí dělbu bodů z posledních pěti kol a přepouští tak Manchesteru City první místo v tabulce. Devět kol před koncem tak Reds zaostávají za obhájcem titulu o jediný bod, zatímco Everton zůstává desátý.

Jak u lokálních střetnutí bývá dobrým zvykem, zápasu nechybělo nasazení ani vysoké tempo hry, ovšem finální fáze pokulhávala na obou nohách. Za celou úvodní půlhodinu stojí za zmínku snad jen střela Mohameda Salaha, která zamířila neomylně do středu brány a připravených rukavic Jordana Pickforda. Egyptský forvard byl i na konci druhé šance večera, když jej Sadio Mané vyslal do samostatného úniku, jenže Pickford obstál i tentokrát a Hendersonova dorážka již do brány neprošla. Salah tak vůbec poprvé za svou liverpoolskou kariéru neskóroval již ve třech ligových zápasech v řadě.

Domácí byli směrem dopředu ještě neškodnější. Liverpoolské napadání jejich rozehrávky nutilo hráče Evertonu k opakovaným nákopům na osamoceného Dominica Calverta-Lewina, jenž ve vzdušných soubojích s Virgilem van Dijkem nepřekvapivě ztrácel, a tak si za celou první půli Toffees připravili jen jednu nepřesnou ránu Thea Walcotta. Až sedm minut po změně stran se mezi tři tyče trefil Calvert-Lewin, ovšem svou hlavičku nasměroval přesně k brankáři Alissonovi.

Chvíli nato o sobě dali vědět i liverpoolští skrze přímý kop Trenta Alexandra-Arnolda, avšak pokus mladého beka z 54. minuty byl tím vůbec posledním, proti němuž musel Pickford zasahovat. Další šance Origiho, Maného, Salaha či Fabinha totiž skončily bez řádného zakončení, přičemž především poslední jmenovaný se sebou musí být hrubě nespokojen, neboť prováhal možnost vystřelit bez přípravy a umožnil tak Seamusi Colemanovi zakročit s obranným zákrokem na poslední chvíli.

Když pak v závěru neuspěl ani Van Dijk a Jordan Pickford protentokrát nepředvedl žádnou tragikomickou eskapádu jako v předešlém derby na Anfield Road, skončilo Merseyside derby neuspokojivou remízou 0:0, z níž nejvíce profituje Manchester City.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Chelsea FC 1:2

03.03.2019 15:05

Góly: 28. Calum Chambers - 20. Gonzalo Higuaín, 31. Jorginho

Chelsea i s navrátivším se gólmanem Kepou vyhrála derby nad Fulhamem a zůstává v závěsu v boji o evropské poháry. Chalupáři jsou naopak po další prohře zase o něco blíž sestupu. Všechny branky padly ještě v první půli, Blues po přestávce uhájili výsledek hlavně díky skvělému výkonu Kepy.

Manažer domácích Parker, jenž na lavičku usedl po odvolání italského lodivoda Ranieriho, udělal v sestavě svého celku jedinou změnu, když Zamba nahradil Sessegnon. V jedenáctce hostů se zase kromě již zmíněného "zlobidla" Kepy po nějaké době objevili obránci Christensen a Emerson, záložník Barkley a křídelník Willian.

Kepa si svou již tak ne úplně nejlepší pověst málem ještě víc pošramotil v osmnácté minutě, kdy nezkrotil lehký centr od McDonalda, jenže Babelovi trvalo, než se zorientoval a španělský gólman stihl své zaváhání napravit. Za další dvě minuty zakombinovali na druhé straně Willian s Azpilicuetou, druhý jmenovaný našel Higuaína a argentinský snajpr prvním gólem v Premier League otevřel skóre.

Ve 27. minutě zahrozil Fulham. Do nabídky od Sessegnona se opřel Mitrović a Kepa předvedl první důležitý zákrok. Následně ale po rozehrávce rohového kopu zapomněla obrana Blues na Chamberse, který na zadní tyči z voleje vyrovnal. O tři minuty později ale Chelsea zase vedla. Hazard dostal příliš volného prostoru, míč ještě posunul na neobsazeného Jorginha, jenž placírkou pod břevno zaznamenal druhý a jak se později ukázalo také rozhodující gól.

V závěru první půle měli hosté ještě několik šancí na navýšení náskoku. Higuaín však trestuhodně přestřelil, Hazarda zase vychytal Rico a v nastavení si Azpiliueta a Higuaín zopakovali akci z první branky, ovšem tentokrát brankář Cottagers výborně zasáhl. Španělský gólman byl úspěšný i tři minuty po změně stran, kdy zlikvidoval další šanci Hazarda.

V 53. minutě se hráči Chelsea dožadovali penalty. Kanté evidentně trefil ruku Bryana, ovšem rozhodčí Scott tento moment přehlédl. V závěru utkání se Chalupáři tlačili za vyrovnáním. V 72. minutě po rohovém kopu podržel Blues Kepa, jenž vyrazil střelu Bryana. Asi nejlepší zákrok si strážce svatyně hostů připsal dvě minuty před koncem, kdy skvěle vytěsnil Mitrovićovu hlavičku z bezprostřední blízkosti.

V nastaveném čase se sice domácím povedlo dopravit míč do sítě, ale branka Sessegnona nemohla platit, jelikož se hráč Fulhamu nacházel v ofsajdu. Chelsea tak především díky Kepovi uhájila tříbodový zisk.

Více informací k zápasu

Watford FC - Leicester City 2:1

03.03.2019 13:00

Góly: 5. Troy Deeney, 90+2. Andre Gray - 75. Jamie Vardy

Premiéra Brendana Rodgerse na lavičce Leicesteru nakonec nedopadla podle představ - Lišky totiž už od páté minuty prohrávaly, a ačkoliv se jim v poločase druhém podařilo srovnat krok, branka Graye z nastaveného času znamenala, že bývalý kouč Liverpoolu a Celticu nakonec ze svého prvního zápasu v novém působišti odešel s prázdnou.

Leicesteru skutečně vůbec nevyšel vstup do utkání. Už po třech minutách hry se po standardní situaci dostal do vyložené příležitosti Mariappa, fantastickým reflexem se ovšem blýskl brankář Schmeichel. Hosté však toto varování nebrali na zřetel a o další dvě minuty později již byli potrestáni. Tentokráte rozehrál standardní situaci Deulofeu, prudkým stříleným centrem našel hlavu Deeneyho, který balón jemným dotekem usměrnil za záda dánského brankáře.

Hosté se do pořádného tempa dostali až po více než dvaceti minutách hry a sami hráči Watfordu jim málem nabídli výhodu přesilové hry. Mariappa totiž špatně zpracoval zpětnou přihrávku spoluhráče, napadající Vardy mu míč vypíchl a řítil se na branku domácích, jenže byl zastaven nedovoleným počínáním zadáka domácího celku. Hlavní rozhodčí však byl benevolentní a z kapsičky vytáhl pouze žlutou kartu, i když opakované záběry ukázaly, že příhodnější by byl spíše přísnější trest. O další vzrušení se postaral opět Mariappa, který po rohovém kopu zahrál rukou uvnitř vlastního pokutového území, ani tentokráte však nebyli domácí potrestáni, jelikož rozhodčí jeho počínání považoval za neúmyslné, a tak penaltu nenařídil. První poločas zakončila rána Doucoureho, kterou však Schmeichel zlikvidoval.

Na startu druhého dějství vystrašil příznivce Watfordu nepovedeným centrem Chilwell, míč z jeho kopačky totiž k údivu všech skončil na břevně domácí branky. Hosté každopádně v druhém poločase výrazně zlepšili svůj výkon a také za něj byli patnáct minut před koncem odměněni. Tielemans krásnou kolmicí vybídl Vardyho, který se dostal za domácí beky a precizním zakončením z hranice vápna srovnal na 1:1.

Leicester si však bod za remízu neodvezl, v nastaveném čase totiž nepříliš šťastně rozehrál Schmeichel, Deeney pak z prvního doteku parádně oslovil Graye, který si míč zvládl pod tlakem zpracovat a ještě lépe zakončit, čímž svému týmu vystřelil všechny tři body.

Více informací k zápasu

West Ham United - Newcastle United 2:0

02.03.2019 18:30

Góly: 7. Declan Rice, 42. Mark Noble (pen.)

Hráči West Hamu si na závěr sobotního programu 29. kola poradili se soupeřem z Newcastlu a nadále drží postavení v elitní desítce. Domácí udeřili po standardních situacích, nejprve se po rohovém kopu prosadil Rice a následně z penalty Noble.

Už po necelých sedmi minutách bylo se Strakami zle. Snodgrass svou levačkou zakroutil roh na malé vápno, kde se nejvýše vyšplhal Declan Rice a střelou o zem nekompromisně zavěsil. Pro tohoto záložníka se jednalo teprve o druhou branku v probíhajícím ročníku.

Standardky nadále dělaly Magpies problémy, což dokumentovala i situace pět minut před koncem první půle. Po Andersonově centru se k míči poměrně jednoduše dostal Chicharito, kterého naprosto jasně fauloval Lejeune a sudí bez váhání ukázal na penaltový puntík. K pokutovému kopu se postavil Mark Noble a suverénní střelou do horního rohu navýšil náskok Kladivářů.

Hosté se po přestávce vzpamatovali a brzo přišlo ohrožení Fabianského branky. Ayoze Pérez se po narážečce dostal za obranu domácích, ovšem střela z dobré pozice mu nesedla a zakončoval výrazně vedle levé tyče. V nadějné situaci byl chvíli po něm i Rondón, jenže ani on nenadělal gólmanovi větší starosti.

Několik příležitostí ještě přišlo v samotném závěru, tou největší byl Rondónův pokus do levé tyče Fabianského branky. Ale jelikož se nedokázal prosadit ani on, ani žádný z jeho spoluhráčů, odjíždí Newcastle z Londýna s nulou, a to jak gólovou, tak bodovou.

V tabulce se v tomto kole nechal přeskočit Crystal Palace a klesl na čtrnáctou pozici. West Ham poskočil na příčku devátou a na sedmé Wolves ztrácí pouhé čtyři body.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Manchester City 0:1

02.03.2019 16:00

Góly: 55. Riyad Mahrez

Manchester City se minimálně do zítřejšího podvečera posunul do čela tabulky, když přivezl důležité tři body z půdy Bournemouthu. Hosté byli po celý zápas jednoznačně lepším družstvem, na trávníku naprosto dominovali, ovšem proti pečlivě bránícím domácím to neměli jednoduché. Ti se sice omezili pouze na defenzivu, za celý zápas nevystřelili na branku a míč měli v držení v pouhých 20 procentech času, přesto ale soupeři dokázali život pořádně znepříjemnit. Za tři body tak Citizens vděčí Mahrezovi, který na startu druhé půle vstřelil jedinou branku utkání.

Na první vážnější příležitost se čekalo necelých dvacet minut, do té doby sice hosté kontrolovali hru, ovšem do vážnějších příležitostí se jim nedařilo dostat. Pak ale našel zpětným pasem De Bruyne osamoceného Silvu, který však z oblasti pokutového kopu trestuhodně netrefil branku. O chvíli později se k akrobatickému zakončení odhodlal Otamendi, jeho pěkný pokus však skončil nad břevnem. Těsne před pauzou ještě pálil nepříjemně Sterling a v nastaveném čase se do největší příležitosti po rohovém kopu prodral Stones, ani on však úspěšný nakonec nebyl. Citizens ještě zamrzela ztráta De Bruyneho, který těsně před poločasem musel střídat kvůli svalovému zranění.

Hosté se však odměny za svou snahu dočkali jen pár minut po začátku druhého dějství. Nejprve Bournemouthu vyslal varování Bernardo Silva, který se v pokutovém území pěkně uvolnil, avšak svůj projektil nedokázal nasměrovat mezi tři tyče. O dvě minuty později doputoval míč po ose Zinčenko - Bernardo Silva - David Silva až k Mahrezovi, který nenápadnou střelou na bližší tyč otevřel skóre duelu. Pojistku mohl po hodině hry přidat Sterling, jeho střelu z hranice vápna však Boruc s přehledem lapil.

O minutku později měl tento hráč další, tentokráte mnohem větší příležitost k navýšení náskoku svého celku. Bernardo Silva se blýskl senzační kolmicí a Sterling z úhlu uháněl sám na Boruce, který však jeho střelu dokázal skvělým zákrokem vytěsnit na roh. Deset minut před závěrečným hvizdem orazítkoval svým obloučkem břevno Sergio Agüero, a když se neujala ani další hlavička Mahreze, dospělo utkání k výhře favorizovaného Manchesteru v poměru 1:0.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Huddersfield Town 1:0

02.03.2019 16:00

Góly: 79. Florin Andone

Brighton se poprvé po sedmi zápasech raduje z výhry, když na domácím stánku přehrál poslední Huddersfield tím nejtěsnějším možným způsobem. Utkání mnoho fotbalové krásy nepobralo, k vidění byl hlavně boj o střed hřiště, který deset minut před koncem rozhodl přesnou hlavičkou Florin Andone.

Na první výraznější ohrožení branky se, věřte nebo ne, čekalo až do třicáté minuty. V té ze střední vzdálenosti napřáhl Jahanbakhsh a fantastickou střelou orazítkoval břevno branky Huddersfieldu. Hosté kontrovali střelou Bacuny, s tou však brankář Ryan neměl výraznější problémy. Fakt, že se v první půli záživný fotbal opravdu neodehrával, může podtrhnout i tvrzení, že tyto dvě akce byly skutečně tím jediným atraktivním, co úvodní dějství svým fanouškům nabídlo.

Po přestávce naštěstí došlo ke zlepšení a už po pár minutách se do vyložené šance dostal útočník Murray, toho však na poslední chvíli zablokoval obránce Kongolo. Po více než hodině hry zase za vápnem napřáhl střídající Andone a pěknou střelou provětral rukavice Lössla. Rozhodující okamžiky celého utkání se odehrály deset minut před koncem. Nejprve si na rohový kop Knockaerta naskočil Duffy a jeho hlavičku musel až z brankové čáry vykopávat zadák Huddersfieldu. O pár vteřin později však obrana hostí poprvé kapitulovala. Po rychle rozehraném přímém kopu se k centru dostal opět Knockaert, nadýchaným obloučkem našel hlavu Andoneho, který svému celku vystřelil veledůležité tři body.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Crystal Palace 1:3

02.03.2019 16:00

Góly: 90. Ashley Barnes - 15. Phillip Bardsley (vl.), 48. Michy Batshuayi, 76. Wilfried Zaha

Po osmizápasové šňůře bez porážky nabírá tažení Burnley za záchranou nové komplikace. Clarets totiž prohráli v druhém po sobě jdoucím utkání se soupeřem z téže části tabulky, a tak zatímco konkurence stoupá vzhůru, Burnley zůstává jen těsně nad sestupovým pásmem. V sobotu vyplenili Turf Moor hráči Crystal Palace, kteří díky výtečné efektivitě v zakončení zvítězili 3:1.

Domácí přitom nepodali nijak špatný výkon a v úvodu měli výraznou územní převahu, jenže londýnský celek vzápětí skóroval z první vážnější akce odpoledne. Sklepnutí Jeffreyho Schluppa na zadní tyči si totiž srazil do vlastní sítě Phil Bardsley. Ani tento smolný moment Clarets nerozházel a vyrovnání měli na dosah Barnes či Westwood, brankář Wayne Hennessey však byl připraven.

Také po změně stran se hostům podařilo udeřit z první šance. Uzdraveného Wan-Bissaku vybídl k náběhu po pravé straně Wilfried Zaha a na konci rychlé akce se zjevil Michy Batshuayi, jenž protlačil míč za Toma Heatona podruhé. I tentokráte mohl skóre na opačné straně brzy zkorigovat aktivní Barnes, jenže Scott Dann dokázal jeho gólovou ránu na poslední chvíli zablokovat.

Hráči Palace se ani s přibývajícími minutami neuchylovali jen k bránění vydobytého náskoku a za svou snahu se dočkali i třetího zásahu. Wilfried Zaha, jenž stál u zrodu obou předešlých branek, se v tomto případě ujal role zakončovatele a svým již tradičním způsobem po znemožnění dvou hráčů soupeře a kvalitní ráně mimo Heatonův dosah vstřelil již svůj pátý gól v posledních pěti zápasech.

V samém závěru se sice Ashley Barnes přece jen rovněž dočkal svého zápisu na střeleckou listinu, když uklidil do sítě centr Westwooda, ale šlo již pouze o korekci tvrdé porážky, po níž Clarets drží na první sestupovou příčku náskok pouhých pěti bodů. Navíc je nyní čeká velmi náročný výjezd na půdu Liverpoolu. To Crystal Palace poskočil na třináctou příčku a do nadcházejícího duelu s Brightonem půjde v dobrém rozpoložení.

Více informací k zápasu

Manchester United - Southampton FC 3:2

02.03.2019 16:00

Góly: 53. Andreas Pereira, 59. Romelu Lukaku, 88. Romelu Lukaku - 26. Yan Valery, 75. James Ward-Prowse

Ani dva excelentní zásahy zpoza pokutového území nakonec Southamptonu na půdě Manchesteru United body nepřinesly. Přestože hosté na Old Trafford vedli po premiérové trefě Yana Valeryho a na obrat Pereiry s Lukakuem dokázal zareagovat povedeným přímým kopem James Ward-Prowse, dvě minuty před koncem znovu strhl vedení na stranu United Romelu Lukaku, jenž proti svému oblíbenému soupeři jen potvrdil formu z posledních týdnů a zaručil Manchesteru posun na čtvrtou příčku.

Domácí od výměny Josého Mourinha za Oleho Gunnara Solskjaera sbírají jedno vítězství za druhým, což odráží statistika. Za dobu Solskjaerova působení v manažerské funkci uhráli Rudí ďáblové alespoň o pět bodů více než kterýkoli další klub Premier League. Proti Southamptonu se jim navíc podařilo zvrátit nepříznivý stav již podeváté, což je v moderní ligové historii naprostý rekord.

United do zápasu vlétli po hlavě a Angus Gunn se měl co ohánět hned od úvodních minut. Postupně si na brankáři Saints vylámali zuby Lukaku, Pereira a znovu Lukaku, zatímco na opačné straně stačila na průlom skóre jediná střela z dálky. Když Charlie Austin posunul míč Yanu Valerymu, nezdálo se, že by situace před brankou Davida de Gey byla kritická, avšak mladý bek dalekonosnou pumelicí zaskočil všechny přítomné se španělským gólmanem v čele a hosté tak v poločase drželi překvapivé vedení.

Po změně stran ale netrvalo ani patnáct minut, než se do vedení posunul favorit. Nejprve si stejně jako Valery připsal svůj první ligový zásah ranou zpoza šestnáctky Andreas Pereira a pět minut nato se chladnokrevným zakončením prosadil i aktivní Lukaku. Saints však odmítli složit zbraně a čtvrthodinu před koncem bylo opět srovnáno. Parádně umístěný přímý kop přes hráčskou zeď vykouzlil James Ward-Prowse, pro nějž šlo již o pátý zásah sezony.

Závěrečné minuty tak nabídly řádné drama, v němž obě strany usilovaly o stržení nerozhodného stavu na svou stranu, přičemž úspěšně z tohoto boje vzešli domácí. V 88. minutě si druhý gól odpoledne připsal nezastavitelný Lukaku, jenž svou ránu umístil přesně k tyči, a v nastavení ještě United mohli svůj náskok navýšit z pokutového kopu. Obvyklý exekutor Paul Pogba si však na Gunnovi vylámal zuby, a tak utkání skončilo v poměru 3:2.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Cardiff City 2:0

02.03.2019 16:00

Góly: 16. Diogo Jota, 18. Raúl Jiménez

Wolverhampton si v sobotu odpoledne s přehledem poradil s Cardiffem, když o vítězství rozhodl dvěma přesnými zásahy již v prvním poločase. Díky třem bodům se tak Vlci momentálně vyhřívají na solidní sedmé příčce tabulky, to Cardiff má starosti úplně opačné - třetí prohra v řadě znamená setrvání na sestupové, osmnácté příčce tabulky s dvoubodovou ztrátou na Southampton. Svěřenci Neila Warnocka mohou být alespoň rádi za to, že Saints na Old Trafford v poslední minutě základní hrací doby přišli o remízu a náskok se jim nepodařilo navýšit.

To nejdůležitější z celého utkání se odehrálo už v první dvacetiminutovce. Jako první zahrozili hosté - po rohovém kopu se k zakončení dostal Gunnarsson a jeho ránu Ruddy zlikvidoval jen s vypětím všech sil. Na druhé straně však z prvního mráčku hned zapršelo a šlo opravdu o fotbalovou lahůdku. Parádní ťukes mezi s sebou rozehráli Jimenez a Jota, dvakrát si vyměnili míč a na konci celé kombinace stanul Jota tváří tvář brankáři Etheridgovi, kterému nedal nejmenší šanci zasáhnout.

O dvě minuty později bylo pro hosty ještě hůř - Sol Bamba vytvořil naprosto nesmyslnou hrubku a zcela zbytečně na vlastní polovině přišel o balón. Jimenez následně našel ve vápně volného Jotu, který si položil brankáře a míč jak na stříbrném podnose naservíroval zpět Jimenezovi, který se do odkryté branky už nemohl netrefit.

Na druhé straně mohl snížit Ralls, z hranice vápna ovšem pálil vysoko nad. Třetí gól Wolves mohl po rohovém kopu přidat zase Dendoncka, od něj se míč nejprve odrazil do tyče, následnou dorážku poslal hráč Wolverhamptonu nad.

V druhém dějství mohl po hodině hry přidat třetí branku Vinagre, toho ale Etheridge pěkně vychytal. Patnáct minut před koncem měl na kopačce definitivní rozhodnutí Jimenez, ani on ale díky skutečně parádnímu zákroku brankáře hostí neuspěl. Wolverhampton to ale mrzet nemuselo, svého soupeře již snížit nenechal a pohodlně si tak došel pro vítězství 2:0.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Arsenal FC 1:1

02.03.2019 13:30

Góly: 74. Harry Kane (pen.) - 16. Aaron Ramsey

V moderní historii Premier League žádné utkání dvou klubů neskončilo častěji dělbou bodů než severolondýnské derby mezi Arsenalem s Tottenhamem, a to se potvrdilo i tentokrát. Dramatický zápas plný nepřesností a kontroverzních rozhodnutí sudích nakonec skončil 1:1, přestože v poslední minutě měl Arsenal výhodu pokutového kopu.

Oproti předešlému kolu zahýbal Unai Emery takřka s polovinou základní sestavy, ovšem dlužno dodat, že po první půli mohl být španělský kouč se svým rozhodnutím spokojen. Arsenal se dokázal domácím minimálně vyrovnat v nasazení, aktivně přistupoval k ofenzivním hráčům a dlouho Spurs znemožňoval vypracovat si větší příležitost.

Směrem dopředu to po úvodní neproměněné šanci Alexandra Lacazetta už ze strany Kanonýrů tolik valné nebylo, ovšem po čtvrthodině hry selhal Davinson Sánchez na polovině hřiště při snaze odhlavičkovat dlouhý nákop, čehož využil Lacazette pohotovým vysunutím Aarona Ramseyho do samostatného úniku a velšský záložník si s noblesou poradil i s Hugem Llorisem, jehož oběhl a poslal míč do prázdné branky.

Od inkasovaného gólu Spurs ještě přidali na aktivitě a vytvořili si výraznou územní převahu, ovšem netradičně pozorná a neprostupná obrana Arsenalu dlouho odolávala všem atakům a Bernd Leno s výjimkou Kaneova gólu z ofsajdu zůstával neohrožen. To se však rázně změnilo na samém sklonku první půle, kdy musel německý gólman vytáhnout hned dvě špičkové zákroky v rychlém sledu za sebou. Nejprve Leno vykryl nohou ránu Eriksena z bezprostřední blízkosti a vzápětí fantastickým reflexem vytěsnil nad břevno i ostrou dorážku Sissoka. Do kabin se tak odcházelo za těsného vedení hostí, ovšem navrch měli v tu chvíli výrazně hráči Tottenhamu.

Po změně stran sáhl Unai Emery ke stažení tápajícího Mattea Guendouziho, jehož nahradil na vyztužení obranného bloku Lucas Torreira a Arsenalu se skutečně znovu úspěšně dařilo držet hráče v bílém v dostatečné vzdálenosti od vlastní branky. Navíc stejně jako v první půli hosté odstartovali hru velkou příležitostí Lacazetta, jehož našel zpětnou přízemní přihrávkou v hloubi pokutového území Nacho Monreal, jenže francouzský forvard si s míčem lehce před sebou nezvládl v rychlosti poradit a vystřelil hrubě nepřesně. Víc už toho Lacazette předvést nestihl, neboť přepustil místo Piérru-Emerickovi Aubameyangovi.

Až v devětašedesáté minutě se domácí dostali k možnosti srovnat, když Lamelův centr propadl na zadní tyči až k Dannymu Roseovi, jenže anglického beka zradilo zpracování a místo řádného zakončení jen nataženou kopačkou nešetrně fauloval vyběhnuvšího Lena. Pět minut nato se ale Spurs přece jen dočkali. Shkodran Mustafi totiž při bránění přímého kopu postrčil nabíhajícího Kanea a sudí Andrew Taylor ukázal okamžitě na značku pokutového kopu. Dle opakovaných záběrů se sice kapitán anglické reprezentace nacházel v postavení mimo hru, ovšem k Mustafiho zákroku došlo dříve, než se Kane mohl vůbec pokusit míč zahrát, což dle aktuálních pravidel penaltu umožňuje odpískat. Kane se sám ujal penaltové exekuce a tvrdou ranou do Lenova protipohybu srovnal na 1:1.

V devadesáté minutě rozhodčí Arsenalu předešlý penaltový incident vynahradili, neboť Aubameyangův pád po velmi jemném přistrčení Sáncheze Taylor rovněž posoudil jako penaltový. V tomto případě ovšem sám faulovaný nabídnutou příležitostí pohrdl a hrdinou okamžiku se stal Hugo Lloris, jemuž vzápětí při Aubameyangově dorážce pomohl skvělým obranným zákrokem Jan Vertonghen, který těžil z brzkého náběhu do šestnáctky.

Zmar Kanonýrů v poslední minutě dokonal Torreira, jemuž ostrý skluz kolíky napřed proti Dannymu Roseovi vynesl červenou kartu. Dramatické utkání tak skončilo remízou 1:1, s níž mohou být spokojenější domácí, neboť si před svým rivalem udržují na třetím místě čtyřbodový náskok.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City29232476:2071
2.Liverpool FC29217164:1570
3.Tottenham Hotspur29201856:3061
4.Manchester United29177558:3858
5.Arsenal FC29176661:3957
6.Chelsea FC28175649:3056
7.Wolverhampton Wanderers291271037:3543
8.Watford FC291271041:4143
9.West Ham United291161237:4139
10.Everton FC291071239:3937
11.Leicester City291051435:4135
12.AFC Bournemouth291041539:5434
13.Crystal Palace29961435:3933
14.Newcastle United29871426:3631
15.Brighton & Hove Albion28861430:4130
16.Burnley FC29861532:5330
17.Southampton FC29691432:4927
18.Cardiff City29741825:5725
19.Fulham FC29452027:6517
20.Huddersfield Town29352115:5114

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1172)

Přidat komentář
Whitemedia

Taylor, Moss, Dean, Atkinson, Pawson.. víkend co víkend dostávají prostor a pískají jedny z nejsledovanějších fotbalových zápasů světa a i když jsou víkend co víkend k smíchu, tak bez trestu pískají dál.. nechápu, jak jim tohle může neustále procházet..

Reagovat
smazaný uživatel

prečo vlastne nemaju var ?

Reagovat
Whitemedia

VAR bude, ale jim to stejně nepomůže

Reagovat
lajka30

Reagovat
jacobT

Ale mal byt uz tuto sezonu, len to by kluby museli zahlasovat rozumne.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle nedotknutelnost rozhodčích absolutně nechápu. Proč nad nima svaz neustále drží ochranou ruku, i když šíleně chybujou? Vždyť se nesmí ani kritizovat...

Reagovat
Whitemedia

to je na tom nejtrapnější.. Mourek řekne, jak byl rozhodčí mizernej, za trest ho pošlou v dalším zápase na tribunu a rozhodčí, který opravdu špatný byl, píská beztrestně dál..

Reagovat
Swarley

obrovský problém je, že ta podpora rozhodčích je naprosto nulová...hráčům se toleruje řvaní sudím do xichtu, simulace, válení, zdržování...všechno tohle odstraň a sudí bude mít mnohem víc prosotoru dělat svou práci pořádně...

neomlouvám tím každou chybu sudího, to rozhodně ne...ale liga (fotbal celosvětově) pro zlepšení situace dělá úplný hovno...stačí se podívat, jaký respekt má rozhodčí v jiných sportech...fotbal je v tomhle ohledu absolutní dno...

Reagovat
Rozum

Reagovat
Whitemedia

té první čtveřici jmen, co jsem napsal, nepomůže nic.. ale jinak máš samozřejmě pravdu

Reagovat
Swarley

jako jo, tyhle známé firmy budou k hovnu asi vždycky...ale pokud si chce liga vychovat kvalitnější náhrady, tak tomu musí taky trochu jít naproti...

Reagovat
Talker

A přitom to řešení zas tak složité není.

Hloučky kolem rozhodčího nebo nějaké diskuze - automaticky žluté karty, pokud se rozhodčí sám nezeptá.

Válení a zdržování - pokud se hráč válí na hřišti více než 10 vteřin nebo se nechává ošetřit, tak buď střídá nebo stráví minutu/dvě za čárou.

Simulování - stop na 1-2 zápasy.

Fakt nevím, proč není fotbal se v tomhle schopný posunout.

Reagovat
Swarley

když to nepůjde řešit přímo na hřišti, dají se simulace trestat i zpětně a podobně...je to jen totální ignorantství...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Detective

Celá ta reklamní mašinerie potlačila ten duch kolektivního sportu a založila to na jednotlivejch hvězdách. A teď maj strach potrestat ty hvězdy, co by se stalo, kdyby nehráli. Dávaj jim pocit nepostradatelnosti, oni se podle toho chovaj a nikdo nemá odvahu do toho říznout.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
fenixLFC

praveze v anglicku su chraneni az prehnane. hocijaku chybu spravia, pohoda zvaz ich bude branit. ked si manazer dovoli poukazat na evidentne zle rozhodnutie tak zas trest. ked spravi chybu v zapase a da zltu za jasnu cervenu tak ani s tym nic neurobia pretoze rozhodca sa rozhodol.miesto toho aby sa snazilo robit nieco s rozhodcami tak sa snazia zabranit kritike. nech sa davaju karty za hluciky simulacie atd, ale rovnako nech ich nehaja za kazdu cenu ked piskaju sracky

Reagovat
Swarley

však tohle jsou taky blbosti, je to celé nastaveno tupě...tohle je právě ochrana úplně k hovnu a neřeší to ten stávající problém...

Reagovat
Kokesh

Reagovat
patas92

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
YNWA__MSN

Atkinson je dobrej

Reagovat
fenixLFC

sorry ale to sa neda

Reagovat
YNWA__MSN

Přesně kvůli fanouškům Liverpoolu jako si ty si z nás dělají prdel... Na všechno se jenom vymlouvat nepiskl penaltu, špatny rozhodčí, foukal moc silnej vítr, špatnej trávník... Tyhle kecy a tohle vymlouvani a schazovani to na rozhodčího to se neda

Reagovat
fenixLFC

ty uz zacni sledovat sucasnu realitu a nie zit z minulosti (aka milner) to nema nic spolocne s plakanim na rozhodcov ale atkinson (a ten zvysok tiez) su proste chodiaca tragedia vyzivajuca sa v pozornosti. atkinsosn je diletant najhrubsieho zrna a nie dobry rozhodca. dobrym rozhodcom ho moze nazvat len totalny idiot alebo troll...vyber si ktore z toho si

Reagovat
YNWA__MSN

Fenix ty Plačko jedna

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Hokaido

Nejskandálnější byl dneska ten pomezní při ofsajdu Spurs. Chápu, že to nemusí vidět při rychlý akci, ale při standardce pro to neexistuje omluva.

Reagovat
Whitemedia

a Taylor, který je z nich nejhorší, letos v PL odřídil nejvíc zápasů.. asi za odměnu

https://www.premierleague.com/referees/index

Reagovat
Euphael

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
jacobT

Reagovat
Rudy

Zajimava diskuze PL moc nesleduji ale vyjmenoval jsi same starsi sudi. Jak jsou na tom ti mladsi (od pohledu) Oliver, Friend, Tierney? Taky hruza?

Reagovat
Whitemedia

Oliver mě jeden čas hrozně vytáčel a řadil jsem ho tady do té skupinky tragédů, ale momentálně je to asi nejlepší rozhodčí v PL.. pořád ale zvládá odpískat zápas takovým stylem, že ti doma u telky praská cévka Friend je průměrák skrz naskrz a toho třetího jsem nepostřehl ještě

Reagovat
smazaný uživatel

Pekna tlacenka Arsenalu..

Reagovat
Mastný Chobot

Vám musí jebať všetkým fakt dáte jediný gól po vymyslenej penalte z ofsajdu a ešte máte tú drzosť

Reagovat
Liquid

vaše byla penalta byla vymyšlená, rozhodně větší faul udělal Mustafi, nicméně pomezní pochybil

Reagovat
Mastný Chobot

"väčší" faul na hráča v ofsajde? čo to ako mení na veci, že obidve nemali byť?

Reagovat
Liquid

nemění nic, jen tvůj dodatek naznačuje, že sudí pomáhal TOT, kdyby si rovnou dodal, že obě 2 pecky neměly být tak je to jiná

Reagovat
Mastný Chobot

môj dodatok naznačuje, že ako jediný tím sme v zápase dali regulérny gól, čo je fakt. Ale tým nechcem povedať, že by rozhodca nadržoval Tottenhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to řikáš ty, tak to musím respektovat a vzít jako objektivní pravdu

Reagovat
Liquid

Reagovat
Cobra

Vám? Myslíš, že pod Matesem píše více lidí jo?

Reagovat
Counter

Hele koukni pod preview a najdeš tam více podobných komentářů a předpokládám, že to nejsou Matesovy multiúčty.

Reagovat
smazaný uživatel

takovej Xhaka nemel dohrat ani prvni polocas...easy

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak tam ten ofsajd nevidím. Kdy přesně se Kane aktivně zapojil do hry, když ho Mustafi sundal?

Reagovat
Mastný Chobot

asi v tom momente, keď naňho rozhodca odpískal penaltu, tipol by som si

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je nějaký nový pravidlo asi. Hráč se zapojil do hry tím, že ho zfauloval obránce.

Reagovat
Mastný Chobot

to je nové pravidlo tak asi pre eFiiina, ostatok civilizovaného sveta aj Kysuce ho poznajú už dlho.

Reagovat
Taiger

lol

Reagovat
Counter

Reagovat
diastan

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Trand

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
icka

ty jsi retard

Reagovat
tunkic

Reagovat
Azza

Reagovat
Taiger

Ty si taky blbej kluku

Reagovat
Cobra

WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

A player in an offside position is moving towards the ball with the intention of playing the ball and is fouled before playing or attempting to play the ball, or challenging an opponent for the ball, the foul is penalised as it has occurred before the offside offence.

Tady přímo z pravidel, přeložit si to snad zvládneš.

Reagovat
Kixi Syhimour

"attempting to play the ball" a on se ho nesnažil hrát?

Reagovat
Hokaido

No ty očividně ne.

Reagovat
Mastný Chobot

challenging an opponent for the ball alebo attempting to play the ball si zvládaš preložiť?

Reagovat
smazaný uživatel

Zahrál Kane míčem? Ne. Pokusil se zahrát míčem? Taky ne.

Reagovat
Taiger

Vyser se na to

Reagovat
Counter

Jo tak, Kane tam byl jen tak omylem na procházce, vůbec se míč nesnažil hrát a ani nebyl v kontaktu s žádným soupeřem, který po tom míči šel.

Reagovat
Mastný Chobot

si z Kysúc?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Kixi Syhimour

Chtěl hrát LEGO Star Wars

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Edgewalker

Jedeš bomby

Reagovat
Svatej

goodvye

Reagovat
masly008

nedělej si to horší

Reagovat
icka

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

ty si pán

Reagovat
Taiger

Ty si slušně kadíš do papule

Reagovat
Heisenberg

In situations where an offence is committed against a player in an offside position who is already playing or attempting to play the ball, or challenging an opponent for the ball, the offside offence is penalised as it has occurred before the foul challenge.

Nápodobně.

Reagovat
Counter

Tak jsem si ta pravidla našel.

In situations where:

 an offence is committed against a player in an offside position who is already playing or attempting to play the ball, or challenging an opponent for the ball, the offside offence is penalised as it has occurred before the foul challenge

https://resources.fifa.com/image/upload/laws-of-the-game-2018-19.pdf?cloudid=khhloe2xoigyna8juxw3

Tvůj zdroj?

Reagovat
Kixi Syhimour

I kdyby, tak si pořád protiřečí...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to prostě celý o načasování. Pokusit se, popřípadě zahrát míčem (zapojit se do hry) by mohl Kane až v momentě, kdy by byl míč u něj (v praxi vzdálenost Kane - míč by musela být cca 1m). Faul přišel tím pádem před ofsajdem, protože míč byl vzdálen v době přestupku asi 7 metrů.

Reagovat
Kixi Syhimour

Kane se zcela jednoznačně zapojil do hry tím, že se snažil hrát míč, proč by tam jinak vbíhal? Nezapojit se do hry znamená, že zůstane stát na místě

Reagovat
smazaný uživatel

Běhat si můžeš jak chceš a kde chceš, aktivně se zapojíš do hry až tím, že zahraješ míčem, pokusíš se zahrát míčem (snažíš se zahrát míč, ale netrefíš se...míč je ale úplně u tebe).

Reagovat
Taiger

To je husté toto

Reagovat
Hokaido

To vypadá po dlouhý době zase na nějaký autismus.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Musí se nechat, že nejsi jediný, kdo tohle tvrdí.

Reagovat
Counter

Snažil jsem se k tomu ještě zjistit bližší info a zdá se, že ti dlužím omluvu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

to je docela zajimavej vyklad toho pravidla. A pro me teda divnej. Protoze Kane ovlivnil hru tim nabehem. bez toho offsidovyho nabehu by treba Mustafi byl na stejne urovni jako on a nemusel by do nej vrazet zezadu. Zajimavy, ze u golmana, kterej ceka jestli hrac pred nim tecuje nebo netecuje balon se takovej offside piska a tady pouzivaji uplne opacnou logiku.

Reagovat
Counter

Jako podle mě to pořád byl ofsajd a myslí si to i kupa renomovaných lidí včetně PGMOL. Ale tahle eFiiinova interpretace je legitimní a nezaslouží si takovýhle posměch.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Hokaido

Uznávám, že můj výsměch nebyl úplně na místě, nicméně s tebou pořád nesouhlasím.

Reagovat
tunkic

uz na to fakt kasli, ses pro smich

Reagovat
Counter

Stačilo už.

Reagovat
Taiger

"Faul přišel tím pádem před ofsajdem"

Ok, ty jen trollíš, tak blbej být nemůžeš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BaggioRoberto

Ale takhle to nefunguje. Hráč byl v ofsajdovém postavení už předtím a v tom případě pomezní signalizuje ofsajd a rozhodčí ho může kdykoliv písknout, ovšem pokud hráč zůstane zcela mimo dění hry, zastaví se, běží směrem od míče atd., nechává rozhodčí hru pokračovat.

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
BaggioRoberto

Tak přece se nemůže pískat penalta na hráče v ofsajdu, ne? Ten se stejně nesmí do hry zapojit.

Reagovat
smazaný uživatel

https://facr.fotbal.cz/document/download/35429 stránka 9, doplněný text, bod 2

Reagovat
Gunner14

kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Těší mě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
YoungPyo1882

ano

Reagovat
smazaný uživatel

No neřek bych, rozhodčí špatnej na obě strany.

Reagovat
diastan

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

Ty si blbej kluku

Reagovat
Kuchta

lol

Reagovat
Cobra

Nejhorší na place rozhodčí. Těsně v závěsu Trippier, který odehrál nejhorší zápas za nás.

Verts je bůh a Hugo to nakonec zachránil.

Reagovat
hefy

Reagovat
stas87

Rose bol tiez strasidelny.

Reagovat
SpecialOne

těch zkažených přihrávek.

Reagovat
fenixLFC

rose bol uplny traged

Reagovat
Cobra

Na Trippiera se furt nechytal. Navíc Rose je fantastický na LB, LWB mu nesedí tak jako celému týmu hrát na tři stopery. Soupeřící tým se i přes větší počet obránců stejně dostává snadno do šancí, zatímco nám chybí jeden hráč do útoku popř. zálohy. Kane se Sonem potom nedostávají dostatek balónů a jsou tam úplně k ničemu.

Reagovat
Spalovač šancí

Ta penalta se měla opakovat, protože Vertonghen výrazně dříve vběhl do vápna, díky čemuž mohl zabránit dorážce.

Reagovat
Counter

Reagovat
Cobra

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Cobra

Jen mě přijde směšné, jak všichni fanoušci Arsenalu (včetně Countera) byli nasraní kvůli penaltě na Kanea (která samozřejmě neměla být), ale rádi by opakovali penaltu na Aubu, protože ta byla úplně v pořádku.

Reagovat
Kixi Syhimour

Neměla být ani jedna samozřejmě a to vědí fandové obou táborů, nicméně tohle je docela závažné, že tam vběhl dřív, vám tedy pomohl více než Arsenalu

Reagovat
Cobra

To že nám pomohl víc bych teda netvrdil. Od toho zákroku od Xhaky jsme mohli hrát klidně proti 10 - odpustil mu červenou, tak jako Roseovi později. Penalty písknul na hovno obě dvě, jen Kane jednoduše proměnil a Auba ne.

Reagovat
Kixi Syhimour

špatná formulace, většina tu píše na penalty 1:1, ale tu jejich ještě znevýhodnil, resp. situaci po penaltě

Reagovat
Cobra

Já tě chápu a máš pravdu. Ale přijde mi směšné, že jim znevýhodnil darovanou penaltu a ještě si budou stěžovat.

Reagovat
Counter

A proč by ne? Když už to je na dementní neférové penalty 1:1, tak tímhle rozhodnutím je to zase 2:1 pro vás

Reagovat
Cobra

To se tu chceš vážně hádat, jaký tým je více ukřivděný?

Jak už jsem napsal, daroval vám naprosto vymyšlenou penaltu a ještě si stěžujete na rozhodčího, že se měla opakovat. Proto mě to přijde směšné a dal jsem tam toho smajlíka, nic víc.

Reagovat
Counter

Podívej, stejně jako se tady shodneme na tom, že ani jedna penalta se neměla pískat, tak bychom se měli shodnout i na tom, že ta Aubameyangova se měla opakovat.

Reagovat
Cobra

Podle pravidel se měla opakovat! stejně jako to, že se žádná penalta neměla vůbec kopat, tudíž k žádnému opakování nemělo dojít a obhajovat to "když už tu penaltu pískl" mi přijde úplně absurdní.

Reagovat
Counter

To není absurdní, je to prostě další rozhodnutí. Jestli chceš brát v potaz butterfly effect, tak ti můžu rovnou říct, že celá debata o Aubově penaltě je zbytečná, protože by na ní nezáleželo bez té Kaneovy.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že touto penaltou přijde Arsenal v příštím roce o Ligu mistrů

Reagovat
Kixi Syhimour

Já to i chápu

Reagovat
Counter

Tak Auba by tu svou dal z dorážky, kdyby Vertonghen neporušil pravidla. A když už se tak stalo, penalta se měla opakovat. Jako třeba by ji nedal ani napodruhé

Reagovat
Counter

Eh, ne. Podle mě neměla být ani jedna penalta. Ale když už byla, tak by se u ní aspoň mohla dodržovat pravidla, žejo.

Reagovat
smazaný uživatel

No ak ten rozhodca odpískal penaltu, ktorá podľa pravidiel nemala byť, od takého potom ťažko očakávať, že bude striktne dohliadať na jej realizáciu.

Reagovat
Counter

To už je moc meta Taylor tu penaltu neodpískal s vědomím, že porušuje pravidla, ale naopak že ta pravidla dodržuje.

Reagovat
Taiger

?

Reagovat
Counter

Co je na tom k smíchu?

Reagovat
masly008

dle pravidel by se opakovat měla,ale moc často na to rozhodčí koule nemá.

Reagovat
Counter
Reagovat
Mastný Chobot

ešte ma ser

Reagovat
mr.Silver

to me poser

Reagovat
Fenri

Wtf, v tomhle zapase se posralo snad uplne vsechno

Reagovat
Swarley

nezapojil se ale do hry...nebo jak o píše ten týpek...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mastný Chobot

ešte mi povedzte, že to je ten istý hráč, čo potom zblokoval tú Aubovu dorážku a jebem na to už

Reagovat
Taiger

Jop, je to on

Reagovat
Counter

Samozřejmě že ano

Reagovat
Nikikrew

hej

Reagovat
diastan

Škoda, že mu nestihl ten balon ukopnout

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Detective

Vběhl tam jasně, přesto je legrační jak úhel záběru může ovlivnit dojem o kolik. https://postimg.cc/1f1B57H4

Reagovat
smazaný uživatel

::thumbsup: :

Reagovat
smazaný uživatel

Úhel zepředu zkresluje mnohem více, nejlépe to jde poznat u kteréhokoliv závodu na běžkách

Reagovat
Azza

Reagovat
lajka30

V první řadě se ta penalta neměla ani kopat.

Reagovat
Taiger

Ty co tu předvádíš než za hovna?

Reagovat
Taiger

dnes*

Reagovat
lajka30

Proti hráčům Arsenalu se nesmí nic napsat co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Hmm já bych jí Teda taky nepiskal ani nahodou

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, aha , hlavně, že nadáváte nám

Reagovat
Cobra

Reagovat
Trand

To je pravda, taky jsem si toho všimnul, ale to se děje u každé penalty, myslím že to nikdo pořádně ani nekontroluje. I když teda koukám na tu penaltu Kanea a tam nikdo od nás nevběhl no, jen Kosc jedním krokem.

Reagovat
Counter

Jako i na to jsou daná pravidla, nevím, jak to bylo v tomhle případě (třeba jestli tam zároveň vběhli i naši).

Reagovat
Whitemedia

https://www.youtube.com/watch?v=ab0U03aWh00

tady to kontroloval úzkostlivě, když nechal Franka kopat penaltu třikrát

Reagovat
Trand

Kdo to je, Dean?

Reagovat
mr.Silver

jj

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mastný Chobot

Napiču zápas vo výsledku, ale kvalitný defenzívny výkon, nečakal som, že od Arsenalu budem niekedy také niečo vídať. Sokratis, Kos a Nacho boli výborní. Auba s Lacazettom nám to dnes dojebali, bohužiaľ.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Kwido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Fenri

Reagovat
Kuchta

Reagovat
Liquid

ještě že Arsenal tu LM nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Emery do LM nepatří

Reagovat
Heisenberg

Druhý poločas vynikající výkon, Spurs nic neměli. O to víc nasere remíza a ještě vyloučení Torreiry, což znamená Xhaka-Guen proti MU a pravděpodobně dalším týmům.

Laca si s Aubou můžou dnes podat ruce, ale Laca udělal aspoň áčko na gól.

Reagovat
Trand

Nojo, my vlastně hrajeme proti United, tak to bude Lucas hodně chybět.

Reagovat
masly008

stejně by ho neposravil jako dneska

Reagovat
Mates_Matesović

Fuj, tak tu remízu teda beru asi. Teď snad Scotty Parker zabere a nám se bude dýchat zas o něco líp.

Reagovat
Svatej

Ještě že ji nedal, to nebyla pecka... Výsledek pro nás snovej

Reagovat
Talker

Ten výsledek je skvělej pro všechny kromě Arsenalu a Tottenhamu. Tottenham díky posledním 2 výsledkům nemá šanci zasáhnout do boje o titul a MU a my máme možnost se dostat před Arsenal a těsně za Tottenham.

Pokud by to teď Sarri dosral, tak by mě to fakt nasralo - návrat do TOP4 mu byl předán na stříbrném podnose, teď je to čistě na něm, aby to zvládl.

Reagovat
Whitemedia

Tenhle výsledek nám hraje do karet.. takže je na čase zítra rupnout s Fulhamem..

Reagovat
SpecialOne

Auba Spurs překazil vysněnou sezónu bez remízy. Priority

Reagovat
Lacko_Boh

vlastne čisté konto

Reagovat
smazaný uživatel

Laca s Aubou byli vždycky takoví paliči? Poslední dobou je to fakt hrůza

Reagovat
mr.Silver

Auba palic je, Laca ani moc ne, dneska to dosrali oba.

Reagovat
smazaný uživatel

Laca toho za poslední tydny spalil taky strasne moc

Reagovat
Mastný Chobot

obidvaja sú v top 10 conversion rate v Európe aj keď neviem, či aj po dnešku

Reagovat
Taiger

Pošli link, mě zajímá

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

To nekdo asi zapomněl aktualizovat

Reagovat
YoungPyo1882

Lepší Arsenal v CHL než MU

Reagovat
diastan

To bezpochyb

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím

Reagovat
Wazza228

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Důvod?

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi vrabec na strese, nez slepice v kurniku

Reagovat
Malresi

Reagovat
Gareth Bale 11

Pred nasi penaltou to byl ofsajd, ale jinak to teda faul byl. To na Aubu ani omylem, tam proste spadl sam, dobre, ze to takhle zajebal. Ale rozhodci desny teda.

Kazdopadne Torreira do toho sel jak magor.

Remiza ve vysledku dobra, sanci jsme moc nemeli, i kdyz jsme byli lepsi.

Reagovat
Golasso

Tak faul po offsidu je ti k hovnu, ale to by nesměl být lajnovej slepej ... Nejsem zvyklej moc brečet na sudího, ale to by nebylo derby, aby nás nějak nepo*ebal...

Reagovat
Gareth Bale 11

Ja to myslel tak, ze kdyz uz nevidel ten ofsajd, ze to jeste k tomu, nebylo aspon nasimulovany.

Reagovat
Cobra

Co na tom, že to na něj faul byl, když předtím byl offside?

Reagovat
Counter

Reagovat
Cobra

A teda chtěl bych taky ty růžový brýle a vidět, že jsme byli lepší.

Reagovat
Gareth Bale 11

No aspon to nebylo nasimulovany, ale nemela byt ani jedna no. Mne prijde, ze jsme lepsi byli, Arsenal nemel nic a hrat se taky nesnazil, vlastne to po golu jen odkopaval. Nehrali jsme neco extra, ale furt lepsi, nez oni.

Reagovat
Heisenberg

První poločas jo, druhý ne.

Reagovat
kiciN

nesouhlasim, my i vy hrozny vykon, rozhodci jeste horsi

Reagovat
Cobra

Reagovat
Counter

Sice to byl ofsajd, ale faul to byl, takže oproti druhé penaltě vlastně oukej - brilantní analýza

Reagovat
Gareth Bale 11

To pisu kde, ze je to oukej?

Reagovat
Counter

Vyznívá to tak.

Reagovat
Gareth Bale 11

A veta “rozhodci desny teda” tam vlastne za tim neni, v poradku

Reagovat
Counter

Rozhodčí děsný byl, ale třeba u té vaší penalty je v tom nevinně, tam to jde za čárovým.

Reagovat
Cobra

Reagovat
merlick

- Mustafi je zrely na prvu slovensku ligu

- penalty obe nemali byt, prva z ofsajdu

- Sokratis a Kosta su extra dvojka ktorej tvorba nam trvala iba 10 rokov. Co z toho ked sa jeden z nich zrani tak ci tak o par zapasov

- spravil Ozil nieco dobre za tych 20 min? Som jeho obrovskym zastancom ale nemal tam co ist

- Rose prekopne Lenovy brucho - zlta, torreira ho prejde cervena. Ok logic, my brain got fried

Reagovat
Heisenberg

Sokratis-Kosc je dobrá dvojka, ale nezapomínal bych na Merteho s Koscem, to byli několikasezonní držáci.

Reagovat
Nikikrew

Odkedy prisiel Ozil na ihrisku, len sa to nakopavalo, same fauly a hra bola rozskuskovana. Navyse ked ides z lavicky, obycajne aj potrebujes urcity cas sa adaptovat na hru ( ak si niekedy hraval velku futbal).

Reagovat
merlick

Ved to sa pytam, naco tam isiel ked sa nakopavalo a vladol viacej chaos ako organizovanost?

Reagovat
Nikikrew

Tak mal este jedno striedanie ale dal by ho tak ci tak po tom gole Spurs. Ta hra od toho gilu bola uplne priserna, ako na dedine

Reagovat
Gareth Bale 11

A vlastne prvni remiza tehle sezony.

Reagovat
matZz

mě teda víc než Trippier sere Sanchez, kterej se mohl podepsát pod oba góly

Reagovat
JIMMY-PO

spravodlivá remíza bohužial, som dúfal, že doma to bude lepšie ofenzívne..Rose mal ísť dole cez polčas už, strašne hrá, Sissoko top výkon..dúfam, že uhráme top 4 a ím skor vypadneme z toho hnusného wembley

Reagovat
smazaný uživatel

Tak naštvaný a sklamaný som po zápase už dávno nebol. Arsenal nás totálne vymazal, 2. polčas horší jak prvý. Penaltu sme nemali kopať, ale ani Arsenal, takže aspoň v tomto ohľade je to 1:1. Po odchode Wanyamy sa totálne rozsypal stred poľa. Stále hľadám prínos Lamelu, no neviem ho nájsť. Zúfalý a zakerný hráč, ktorý po minúte na ihrisku takto fauluje a inkasuje žltú. Do ofenzívy nepoužteľný, jednonohý hráč Viem, že Wanyama nemal fyzičku po návrate, ale i tak solídny výkon. Škoda, že tam ze neho nebola náhrada. Lucas tiež momentálne nemá formu, ale 2x platnejší hráč ako Lamela.

A teraz prejdem k najhorším hráčom:

1, Eriksen: neviditeľný, často kazil, nevyhral snáď jediný súboj. Nepremenil jedinú šancu, ktorú sme mali. Dozadu neviditeľný tieňovač.

2, Rose: Celý prvý polčas si ho Mustafiho mastil na chlieb, po zmene na DM sa jeho už tak tragický výkon dostal do ultratragického levelu. Jediný presný pás nevyprodukoval, zbytočne držal loptu, v nadstavenom čase po zbytočnej strate v strede poľa založil protiútok súpera. Dopredu jeho prínos 0, slovom nula bodov.

3, A najvačší tragéd obeda, Davinson: Po jeho hlúpej chybe inkaosvaný gól od Ramseyho, v nadstavenom čase bránil Aubameyanga presne tak, ako sa brániť na najvyššej urovni nedá. Chválabohu, že jeho 2 chyby nás nestáli 2 góly.

Grciam.

Reagovat
Gareth Bale 11

A naopak Sissoko opet fantasticky, ten ma snad troje plice.

Reagovat
Mates_Matesović

Hlavně za Eriksena, v poslední době mně pije krev víc snad jen Trippier.

Reagovat
Trand

Mi teda přišlo, že Eriksen jedinej od vás dokázal něco vymyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes nič nevymyslel. Nepresné pasy, ľahko prichádzal o loptu, nevyužil šancu. A toto nie je jeho prvý takýto zápas.

Reagovat
YoungPyo1882

Naopak. Rose si zaslouží pochvalu. Zvládl to na DM a ještě udělal redku protihráče

Tuto sezonu určitě lepší jak Davies.

Reagovat
smazaný uživatel

ako to zvládol na DM prosím ťa? 2x sa musel ospravedlňovať za to, že ľahko stratil loptu z čoho nasledoval protiútok. Cez leto sa klub musí poobzerať po dlhodobej náhrade na LB, RB a DM.

Reagovat
YoungPyo1882

Vzhledem k tomu, že tam prakticky nikdy nehrál, a ubránil výsledek, tak to zvládl Rose je super a věřím, že se zase dostane do své formy pokud bude hrát pravidelněji. RB bude těžké někoho shánět, ale KWP měl jít asi na hostovačku a pokud by se předvedl, mohl být jedničkou... a náhrada za Dembelého musí být priorita, tam to chce někoho světového.

Reagovat
Cobra

Světový hráči zrovna na tuto pozici se určitě budou hrnout do Spurs.

Reagovat
YoungPyo1882

Ndombele to asi nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Ndombele je len ďalšia bublina z Ligue 1, ktorýá ešte nič nedokázala. Hraje za priemerný Lyon. Rozhodne by som sa nepúšťal do boja o jeho podpis s takým Manchestrom, ktorý za neho zaplatí nereálne prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

KWP nemá na to hrať prim na RB u nás. Jeho problém je, že nevie brániť. A to sa tak nejak od RB vyžaduje. Neodpustí si minimálne jednu defenzívnu chybu za zápas, ktorý smrdí gólom. A čo mi ale najviac vadí je jeho absolútna fyzická nepriravenosť. Ľahko sa dá odstaviť od lopty.

Reagovat
Cobra

Reagovat
YoungPyo1882

Protože hraje jednou za půlroku... Rok na hostovačce by mu mohl pomoci, a fyzicky ano, ale to jsou i jiní v PL. Věřím, že byl měl blíže k Walkerovi než Naughtonovi

Reagovat
smazaný uživatel

Na DM to teda nezvlád ani trošku. S Daviesem jsou tak na stejno: stejně špatní.

Reagovat
T:o:M

A co Kane, ten je třeba pro mě největší zklamání zápasu, bez zápalu, pro balony si nechodil. Ok je po zranění, ale čekal jsem od něj o hodně víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem slušnej výkon, zvlášť parádní přihrávka Eriksonovi na jasnej gól. To už spíš Son byl neviditelnej celkem.

Reagovat
T:o:M

Nevím, čekám od něj prostě víc, je to lídr a dneska mi to tak nepřišlo, ale možná je to po tom zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o něj se nebojim, vždycky se dokázal rozjet. Dneska mu nehrál do karet nic moc výkon celýho týmu a dost defenzivní sestava.

Reagovat
Cobra

já snad dneska nesouhlasím ani z jedním z našich fanoušků. Vždyť kromě té nahrávky neudělal vůbec nic, když si odmyslíme penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl tam i několik dalších slušnejch přihrávek v předfinální fázi. Ale tim celkem slušnej myslim nějakej průměr v kontextu celýho týmu, nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je v ideálnej forme po zranení, ale s prehľadom premenil penaltu. Mal tam doležtý pas na Eriksena do šance, podržal loptu. Boli aj oveľa horší na ihrisku a všetkých sa mi zmieňovať nechcelo.

Reagovat
T:o:M

Pro mě není nejhorší hráč zápasu, ale zklamání, nejhůř hrál asi Trippier a pak bohužel Sanchez.

Mě spíš štve to, že derby se musí odehrát jinak, než jak jsme jej odehráli my. Bylo tam strašně málo nabídky pro balon, moc statické.

Reagovat
jk

S tebou musí být v hospodě děsná prdel. Ty budeš z těch lidí co jsou schopný číšníka zmrdat, že máš pivo dva melcky pod míru ne?

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

prísny, ale spravodlivý.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Malresi

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Se divím, že ještě neděláš experta v TV s těma tvýma rozborama

Reagovat
smazaný uživatel

Je to len názor, navyše tesne po nevydarenom zápase. Neviem, čo máš za problém.

Reagovat
mr.Silver

No kazdopadne pristi kolo United a pak uz nikdo z top 6, snad to 4. misto uhaluzime.

Reagovat
Nikikrew

K vykonu

Paradne predstavenie nasich obrancov. Kos uzasny, Sokratis nadherne vygumoval Kane, Nacho opat velmi zodpovedny vykon. Celkovo dobry vykon, konecne sme zahrali dobre na ihrisku supera z TOP6 aj ked to kombinacne nebolo uplne ono. Dnes nam to prehrali utocnici. Laca jednu z dvoch sanci musi vyuzit, to iste Auba. MOTM pre mna Kos

K rozhodcovi

Katastrofa. Je pravda ze za tu penaltu moze urcite viac postranny, taketo offside sa musia povinne piskat!. Inac to bol aj faul Mustafiho, strasna picovina z jeho strany . Nasa penalta podla mna nebola, prislo mi to len ako spravna kompenzacia ktoru sme nevyuzili. Aspon ze bude od buducej sezony VAR pretoze toto rozhodnutie moze stat kludne aj TOP4.

Skoda, dnes sme mohli konecne po dlhsej dobe vyhrat vonku nad Spuds ale som spokojny s momentalnym rozpolozenim timu. Na TOP4 mame.

Reagovat
Trand

Mustafi je pro mě prostě nejvíc frustrující hráč od nás. On hrál fakt dobře, dopředu sice nic moc, ale to nikdo ani nečekal a dozadu byl výbornej. Ale pak prostě na 5 vteřin přestane přemejšlet a udělá takovou blbost. Červená Torreiry v poslední minutě je možná nejhorší zpráva z toho zápasu, bez něj to bude proti United hodně těžký a na střed zálohy Guendouzi-Xhaka jsem popravdě už docela alergickej.

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
T:o:M

Snad bude večerní El Clasico golovější, zábavnější bude určitě.

Reagovat
Mikesh

Lacazette co spálil od Southamptonu to je moc tvl.. Nadával jsem proč není Auba v základu a on to nakonci takhle zesere . Buď nefunguje obrana anebo jsou útočníci beznozí . Měl kopat Ozil. Ztráta bodů čitelná, protože jsme měli Spurs v momentálním rozpoložení porazit. COYG

Reagovat
Edgewalker

No nevím, co si tak pamatuju tak Özil nám spálil taky pár penalt

Reagovat
Tommy the Gunner

No Ozil radsi ne

Reagovat
Mastný Chobot

zas by som to nepreháňal, Laca dnes zajebal jednu veľkú šancu a jednu poloveľkú šancu, ale celú sezónu nás ťahá a dáva góly z hovien

Reagovat
Golasso

Určitě to měl dát a neřešilo by se, ale tohle je fakt poděl no sudí dneska libově

Reagovat
Euphael

To urcite...ma to ale celkem vliv i na tu dohru, kdy to z cary vykopaval

Reagovat
smazaný uživatel

By ma zaujímalo, kde stál v danom momente i Iwobi, ktorý nahrával na dorážku pred bránu po nepremenej penalte.

Reagovat
Kixi Syhimour

https://pbs.twimg.com/media/D0qQKo0WwAAoDbg.jpg tady je kamera vycentrovaná a váš hráč je jako jediný suverénně v pokutovém území

Reagovat
Counter

I kdyby pravidla porušil i Iwobi (nebo jiný hráč Arsenalu), penalta se měla opakovat.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kiciN

Silenost. Nedavno jsem koukal na Championship QPR vs Birmingham, borec byl za nim regulerne 1m a nepisknuli opakovani.

Reagovat
smazaný uživatel

Slušný

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej obrázek pořídíš při každý penaltě..ale ok, zkus nahodit něco dalšího

Reagovat
afc

ze pri kazdej

Reagovat
C-M@ster

A ne?

Reagovat
C-M@ster

Jen namátkou i u Pogbově a Kaneově penaltě byly přešlapy, akorát ne takový... ale podle pravidel je jedno, jestli přešlápneš o metr nebo o dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Co je na tom k smíchu?

Reagovat
smazaný uživatel

ze se to deje pri kazde penalte a ze neni zadny rozdil, jestli rozhodci prehledne pulmetrovy nebo trimetrovy preslap......

Reagovat
T:o:M

Ale určitě to už chce aby ten náš židák Levy rozbil prasátko a přivedl nové hráče, nejlíp na každý post, kromě brankáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Attacking players are to be banned from standing next to opposing defenders in the wall at free kicks as part of a shake-up of football’s laws. The International FA Board (Ifab) is set to impose a rule at a meeting today that from next season players from the team taking the free kick must be at least a metre away from the defenders in the wall.

The aim is to stop attackers disrupting walls and pushing opponents to make extra space for the free kick.

to co zas za sracky vymysleli

Reagovat
Counter

Já s tím třeba nemám problém, Sokratis takhle minulé kolo rozbil zeď Bournemouthu, aby Laca mohl dát gól. Je to teď taková šedá zóna, jen ať to do pravidel dají.

Reagovat
Zdechlina

Sudí to dojebali.

Reagovat
jk

dpč, dal bych ruku do ohně za to, že ti co tu píšou něco ve stylu "ani jedna penalta neměla být" by v případě, že by zahrával penaltu jen ARS, byli skálopevně přesvědčení o správnosti Taylorova rozhodnutí

Reagovat
Counter

No tak to bys přišel o ruku.

Reagovat
Svatej

Reagovat
jk

Za ten risk by to stálo

Reagovat
Lacko_Boh

Ak máš ruky tri

Reagovat
jk

psát pičoviny na ef jde i jednoruč, no prob

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Príde chlap z krčmy bez oka a bez ruky. Žena sa ho pýta : Preboha, čo sa ti prihodilo? Ale, stavil som sa o oko, že mi neodtrhnú ruku.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

Reagovat
Svatej

Naopak by to nebylo?

Reagovat
Zdechlina

Tak samozřejmě

Reagovat
Busby babes

vsak tu pentli na Aubu spis skoro musel pisknout protoze pisknul tu predtim, ktera byla taky velmi soft.

Reagovat
Taiger

Tvůj nick je celkem self-explanatory

Reagovat
Kuchta

Jsou všichni fanoušci Tottenhamu takoví retardi jako ty?

Reagovat
Whitemedia

Lampard v háji..

Reagovat
Nikikrew

https://www.youtube.com/watch?v=_dQvykfg9Pk&ab_channel=BTSport

Poche slusne nezvlada opat. Xhaka mal jednoznacne dostat ztu ale preco nespomenie prasarnu Sancheza alebo Rosa?

Loriente da laket Koscielnemu a stazuje sa. Fakt saso niekedy

Reagovat
Edgewalker

Já to říkám furt, že by mu La Liga slušela.

Reagovat
Golasso

A to byl snad jedinej člověk, kterej mi byl v tom kurníku sympatickej.... tvl, to je sebranka

Reagovat
fenixLFC

poche? sympatak? vobec

Reagovat
Golasso

Ber to samozřejmě hodně s rezervou, ale celkem jsem ho uznával jako trenéra a nikdy mi nepřišel něčím vyloženě nesympatickej. No asi mě ty nejhorší věci jenom doteď minuly

Reagovat
lajka30
Reagovat
Nikikrew

Oranzova, jasna zlta, to Xhaka dodrbal.

Reagovat
lajka30

A za co jiného by si chtěl dávat červenou?

Reagovat
Nikikrew

pekny dnesny priklad. Zakrok Torreiru

Reagovat
Counter

Za zákrok Rose na Lena třeba.

Reagovat
Busby babes

tohle se bohuzel casto nepiska, protoze se asi soudi, ze to je neumyslny (coz je fakt) ale nebezpecna hra to je a meli by za to davat karty. docela paradox, ze na jedny strane chrani golmana v malym vapne, i kdyz to v pravidlech nikde neni, u kazdyho centru a pak tohle pousteji.

Reagovat
Golasso
Reagovat
Busby babes

tohle neni stamp proboha. kdyby mu na tu nohu dupl, kdyz ji ma na zemi, tak nereknu, ale tady do sebe byli nejak zaklineny a on ho defakto odstrcil.

Reagovat
Golasso

Je to úmyslné a nesportovní. Zaklíněný dávno nebyl. Čistá frustrace toho šupáka, podle mě by se to teda trestat mělo.

Reagovat
Busby babes

jako ze do nej defakto strci? ale prosim te... Rose vejs ok, ale tohle...

Reagovat
Golasso

Na tomhle se asi neshodneme. Tady ty výlevy frustrace by se podle mě měly trestat, ať už mají jakoukoliv formu - je to úplně bezdůvodný a naprosto dementní. Ten Rose je taky prase, ale aspoň to udělal v ramci hry. Tady při tom o hru vůbec nešlo, prostě si jen bezdůvodně vylil vztek na protihráči.

Reagovat
Busby babes

tohle je podle meho cervena. naprosto bez sance hrat mic a on to vedel, koliky vysoko do lejtka... uplnej ulet od Xhaky.

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka je zakerny curak, je to simulant a este ku vsetkemu to fakt nie je extra dobry futbalista. Nechapem, kde nabera tolko fanusikov, ze ho este aj tlacia na kapitana. Ked sa hrac ako Xhaka stane kapitanom Arsenalu, tak to bude naozaj smutny den.

Reagovat
bbbauch

ale o tom simulovani jsem nevedel

Reagovat
Golasso

Zase to nepřeháněj. Xhaka není andílek, ale něco vyloženě prasáckýho udělá málokdy. Taky si nepamatuju, že by mu někdy rozhodčí extra žrali simulace a že by někdy nasimuloval nějakej klíčovej moment zápasu - to když srovnáš s Kanem, Sonem a podobnýma, tak uvidíš ten rozdíl.

Reagovat
lajka30

Myslím že jeho počet červených a žlutých karet za kariéru tomu dosti neodpovídá.

Reagovat
Golasso

Co se týká faulů, tak Xhaka se s těma kartama poslední dobou hodně umravnil oproti dřívějšku. Co se týká simulací, tak tam mají karty nulovou výpovědní hodnotu, bohužel... viz právě třeba delfíni Kane a Son, kteří nemají adekvátní počet karet.

Reagovat
Counter

To je hodně přehnané.

Reagovat
Mastný Chobot

Podľa mňa je to úplne presné.

Reagovat
merlick

zakerny zmrd to urcite nie je.. bezmozog skor. Ale vacsinu kariet (aj cervenych) zbiera skor za takticke fauly ked sa snazi proste za kazdych okolnosti zastavit supera.

Reagovat
Counter

Reagovat
Kixi Syhimour

Výsledky k ničemu

Reagovat
Lacko_Boh

btw za remizu by mali byt 2 body pre away team a 1 bod pre hom team.

Reagovat
Fenri

Tyjo to by byl kazdej zapas doma proti totalni defensive... blbost

Reagovat
nani92

Batshuayi už ma viac gólov v CP ako Higuain v Chelsea nie?

Reagovat
Euphael

ne

Reagovat
smazaný uživatel

City 23-0 na střely

Reagovat
El Cid z City

ale žádnej koncert to teda nebyl, klasickej zápas, kterej se nám už několikrát povedl ztratit..

Reagovat
diastan

Reagovat
MCFC_8

Tak 2.polcas tam uz aspon boli aj nejake sance, mala prist hned poistka a bolo by po zapase, nastastie su 3 body doma a snad o tyzden doma proti Watfordu si po 3 zapasoch zastrielame

Reagovat
El Cid z City

Nejde to drtit furt, mírnej propad po 6:0 tam je,lehkost v kombinaci a kvalita ve finální fázi šla lehce dolů, ale defenziva se ukazuje jako rozhodující činitel.Naštěstí jsme remizovali v poháru nikoli lize, tenhle zápas ukázal,že jak se blíží konec ligy, body se mohou ztratit s kýmkoli a venku tuplem, hlava hraje čím dál větší roli.Je dobře,že ikdyž nám to tolik nejde,tak vyhráváme, ale donekonečna to nepůjde, chce se opět zvednout.Nahovno jsou zranění, 2/3 obrany a 2/3zálohy zase out, tak snad se vrátí co nejdřív.

Reagovat
El Cid z City

obrany 3/4

Reagovat
C-M@ster

Však to říkali, že Pogba pod Solskjaerem přestal měnit účesy a začal bodovat.

Minule už byl na blond a hrál hovno a dneska hovno a ještě pentle k tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

by se měl dát BALD. A ne ze sebe dělat EMINEMA kokůtek

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

vsak byl na te pozici, na ktere dneska hral, tedy daleko niz, velmi dobrej. Jednou tam blbe ztratil balon, ale jinak dobre presouval hru, vracel se, rozdeloval balony...

Reagovat
smazaný uživatel

bože můj ty vážně musíš ze sebe dělat kokota za každou cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

rozděloval balony tobě bohužel rozdělily mozek a nechali ti tam jenom tu půlku

Reagovat
Busby babes

no ty ses uplne mimo. ale tak co kdyby sis vzal svoje rasisticky urazky a tahl nekam do hajzlu, kaspare?

Reagovat
smazaný uživatel

ty se prvně nauč co je rasismus a taky brát poctivě ty prášky co ti předepsal doktor 1 ráno 1 večer. Evě by se to nelíbilo jak hazarduješ se životem

Reagovat
Kixi Syhimour

Rasistické?

Reagovat
Busby babes

mel takovy kecy pod preview.

Reagovat
smazaný uživatel

nech ho tak on neví co je to rasismus. Stačí se podívat na jeho příspěvky tam ta chytrost prostě není

Reagovat
C-M@ster

Nekaž mi to!

Reagovat
Busby babes

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

United zase 90+ penalta? Fergieho srdce se muselo rozplynout

Reagovat
EXoRcIsT

jasna

Reagovat
Zdechlina

Haluzáci zascaní....

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie time revival band

Reagovat
Liquid

Citizens

Reagovat
smazaný uživatel

Těžký zápas, těžký soupeř, Hasenhüttl je skvělý trenér, což ukazoval v Lipsku, těchto 3 bodů si musíme vážit, Saints v pokud se udrži, což bych řekl je tutovka budou příští sezonu hodně dobrý tým

Reagovat
smazaný uživatel

Proti obrane Saints je za hviezdu aj futbalista s postavou zápasníka. Omg .

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Že?

Reagovat
bbbauch

Jestli je to od tebe dost primitivni? Jiste

Reagovat
smazaný uživatel

Uznávam ho za jeho životný príbeh, no pri lepšej obrane je ľahko ubrániteľný, čo súvisí aj s tým, ako sa vyžral. Vyzerá komicky na futbalistu.

Reagovat
bbbauch

https://reddit.app.link/w1PKAGCAJU

Taky bych chtel bejt takhle vyzranej

Reagovat
ManUnited

neasi úplně mimo jsou, jsem hrozně rád, že mu to tam zas začíná padat

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

to teď budeš psát u každého, komu dá dva góly?

Reagovat
smazaný uživatel

ale aspon o nem nepise, ze ma praseci oblicej, jako o hracich nemecke repre

Reagovat
nani92

pritom na hrote majú práve oni najväčšieho buzeranta, ale nikto to nepotrebuje stále o Firminovi hovoriť

Reagovat
bbbauch

Nemuzes bejt zlej na Liverpool, jinak jsi jenom frstrovanej z mourinha

Reagovat
mithro

Reagovat
iamek

Dneska idealni výsledky

Reagovat
Busby babes

Naprosto zaslouzena vyhra, na kterou jsme se ale zbytecne nadreli. Soton mimo dvou super strel nemel prakticky nic. Velmi dobre nam ale narusovali hru, napadali, hlidali si prostory v zaloze. I tak jsme si ale vypracovali dostatek sanci a meli jsme ten zapas rozhodnout davno pred koncem. V polocase melo byt hotovo.

Lukaku super, dva goly, co vic si prat. S Rashem jim to zatim zas tolik nefunguje, ale na tom se da zapracovat. Par naznaku tam bylo, tak snad na to dokazou navazat pravidelneji. McTominay opet uplne v pohode zapas, dobrej vykon. Pogba hral dneska vetsinu zapasu daleko niz a navic si ho Soton dost hlidal, ale i tak tam dobre rozdeloval balony, prenasel hru a tak. Mel jine ukoly nez tradicne a zvladl je. Skoda penalty, tam mel docela smulu. Stoperi taky v klidu, hlavne Smalling zahral velmi dobre, vyhraval svoje souboje, ve vzduchu mi prisel velmi dominantni. 3 body, spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

vyhrali jsme, ses nasranej, co?

Reagovat
vilp

Reagovat
Swarley

Rashford byl dneska zase na facku jak pod Mourinhem...fintičky, patičky a hovno z toho...pořádně nezamakal a strašně kazil...ale tak to se dá u těch mladých hráčů chápat...

teď když chceme hrát fotbal, tak se ukazuje, kde potřebujeme posílit...jsem dost zvědavý na léto...

Reagovat
Busby babes

zatim i ty odchody dobre zvladnuty. Fella out, Valencia pujde taky, Darmian urcite, otazka jeste co Rojo... Uvidime kdo, jestli nekdo, dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo se zraní jen co začne přestupak aby mohl zůstat

Reagovat
Swarley

jo jo, chce to trošku tu přestavbu doladit

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, léto jasně ukáže kam nakonec budeme směřovat

Reagovat
mithro

Edo to uz urcite ma vsetko naplanovane, nie je sa coho bat

Reagovat
Swarley

jo jo a ono to třeba bude ještě bez Oleho...

Reagovat
Busby babes

no prave.

Reagovat
Busby babes

https://understat.com/match/9481

pro chytraky i nejaka ta statistika no.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Co si zle napisal, ze davaju citrony? Bol to paradny zapas s mladymi hrami, Dalota ak naucime branit, mame rb vystarane na roky dopredu. Btw Mike je vyborny, zas ma to svoje obdobie ked hraje fakt super.

Reagovat
Busby babes

v polocase jsem napsal, ze jsme byli lepsi a misto abychom vedli 3:0, tak prohravame...

Reagovat
Busby babes

jenze mistni drama queens, kteri mluvili o fenu a tak, to nezvladli. Proste jak nevedem v polocase 5:0, tak asi hrajem tuzku no.

Reagovat
mithro

ten zaver bol paradny

ale smalling nemoze ist do sezony, kde bude VAR, jemu tie jeho ruky zacnu piskat a bude koniec.

Reagovat
Swarley

tomu říkám důvod, proč neprodloužit...sorry Mike, zavádí VAR...

Reagovat
mithro

tak idealne by to bolo kvoli tomu, co si spravil na hlave ale ..

Reagovat
Busby babes

ty vole, nam tu jde o zivot a oni maj cas si delat na hlave takovy komedie??

Reagovat
Swarley

...nevypadá to špatně, docela mu to sedí...

Reagovat
Busby babes

presne.

Reagovat
Spalovač šancí

City konečně tam, kam patří

Reagovat
smazaný uživatel

V Manchesteru urcite

Reagovat
niflheim

Každopádně už jen tři body na Spurs

Reagovat
kiwwi

Zober si ale, že jak v pici sme museli byť, keď po takej spanilej jazde pod Olem sme stále LTT v top 4

Reagovat
Swarley

a jak v p-ci by byl Pepek s Kloppem, kdyby nedostali takový náskok od Josého...

Reagovat
smazaný uživatel

Pristi víkend uz nebudete

Reagovat
Busby babes

Tottac ma o 6 golu lepsi skore, i kdyz prohrajou, tak bura vam asi nedame...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude Směry chytrý a postaví Ramseyho, aby ubehal Pogbu, tak si se ani k bráně nedostanete Jak.to vypadá zdravotně vůbec s Martialem a Lingardem?

Reagovat
smazaný uživatel

Emery

Reagovat
iamek

Martial by o víkendu měl byt ready. O Lingardovi nejsou žádné informace, takže spíše ne.

Reagovat
niflheim

Nejsrandovnější je na tom vidět to, že to s tím mančaftem prostě jde, bez různých Perišičů, Godinů apod. Mančaft se dokáže semknout a hrát. Hlavně mi dělá radost nasazování hráčů pod Olem.

Reagovat
EXoRcIsT

Dalota by som skusil na pravom kridle . Centre nato ma a vie aj 1vs1 tak pokial nemame kridlo preco to neskusit

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to po príchode pekne rozhýbal a hral veľmi slušne

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Busby babes

ono nam hlavne asi nic jinyho nezbyde.

Reagovat
Busby babes

Jinak to vypada, ze Alexis muze byt out do konce sezony. To se nam taky zrovna uplne nehodi. Pry to vypada na kolenni vazy, zitra se uvidi jak moc spatny/dobry to je. Dneska ten prvni polocas nehral zas tak spatne.

Reagovat
Busby babes

What Ole Gunnar Solskjaer said at half-time: "Get more urgency into the game, get the ball in the box and the strength of the Stretford End will suck the ball in."

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Nemal cvičiť najprv objem. Futbalisti hneď rysujú. Vyzerá ako zápasník.

Reagovat
Busby babes

me teda prijde, ze docela zhubnul za posledni mesic/mesic a pul.

Reagovat
smazaný uživatel

musím uznať

Reagovat
nani92

Mourinho ho prestal psychicky deptať a on nemusel každý večer chodiť do chladničky

Reagovat
vodka

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

*Prdelaty

Reagovat
Malresi

Je uplne v pohode

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/r3al____AJ/status/1101904068476313600

Bertrand se moc koukal na wresting ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší na téhle diskusi je, že se tu všichni smějí uživateli eFiiin a nakonec to vypadá, že měl celou dobu pravdu Jak sám Counter nahoře uznal

Reagovat
smazaný uživatel

Uplnej Jan Hus - a taky neodvolal, i když ho tu dav už táhnul na hranici!

A já teda odvolávám, že byl sudí stejně špatnej na obě strany, pač timhle se výkon sudího překlápí ve prospěch Arsenalu

Reagovat
Counter

Podle mě pravdu nemá, jen jsem se mu omluvil, protože si za to nezaslouží posměch, je to sporné rozhodnutí s prostorem pro odlišnou interpretaci.

Counter totiž nemá problém uznat chybu a omluvit se

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo tak... však o to mě jde... tam byl na něj lynč a bezdůvodně... a ještě to vypadá, že z toho ti aktéři vyjdou vítězně, neskutečný

Však neříkám, že ty máš problém Sice tam je vždycky menší s MU, ale to je vedlejší

Reagovat
Counter

Pf, největší problém jsem měl s Mourinhem, a jak nyní vidno, tak oprávněný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi teda nie je z Kysúc

Reagovat
matZz

Reagovat
smazaný uživatel

samej pokryteckej teoretik, ani se mu nikdo neomluvil a tak si dal budou myslet jaci sou odbornici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jediný zatiaľ kto prišiel s tým že to je správne je zatiaľ Mirror

Reagovat
Sandstorm

Pereira MOTM?

Reagovat
Busby babes

Lukaku, dva goly a i jinak hral dobre. Pereira odehral velmi dobrej zapas.

Reagovat
Trand

Zdravím, mohli byste prosím vyplnit kráktý dotazník? Je to hlavně pro muže ve věku 18-30 a týká se to Tinderu, takže něco akorát pro ownyho. Je to cca na 5 minut. Předem díky.

https://goo.gl/forms/GNLIWR0cm5SKpVH63

Reagovat
smazaný uživatel

Odpovedal som na prvú otázku a hodilo ma to na koniec

Reagovat
smazaný uživatel

Protože si odpovědě, že si Tinder nikdy nepoužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jop. Mal som ho nainštalovaný a potom som uvidel, čo je to za pičovinu a vymazal som to.

Reagovat
smazaný uživatel

To já chválim, ale v tom případě nejsi cílová skupina respondentů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Prý 5 minut, 5 vteřin jako Olo

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Chybí mi tam možnost Co je to Tinder?

Reagovat
Trand

Sorry já to nedělal. Jen sdilim.

Reagovat
Mimalu

To se hned pozná uživatel EF co čte jen titulky a jde hned na věc

Reagovat
Svatej

Fakt nerozumím tomu, co se musí dít na tréninku, aby naprosto pravidelně dostával šanci Barkleyho před Loftus Cheekem. Sere mě, že zrovna Rosse média nenatiraji jako cizaka Jorginha. Ruben je fotbalove prostě parádní a fyzicky taky. Co má Barkley a RLC ne krom nějaký zkušenosti?

Reagovat
smazaný uživatel

Pevnejšie zdravie.

Reagovat
vitasrp

Zdraví

Reagovat
Svatej

Však je už dobrý tři čtyři týdny zdravej ne?

Reagovat
icemike

Noooo, auto jde taky opravit izolepou...

Reagovat
Svatej

Nemá smysl si v tom případě nechávat nespolehlivé auto, se kterým se nedá jet déle než 20 minut..

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálne nemá zmysel ho zaťažovať naplno, keď ešte nie je úplne pripravený odjazdit 90 minút. Takto postupne ho dostať do tempa mi príde idealnejsie riesenie.

Reagovat
Whitemedia

Postupně do tempa dostával Sarri Hazarda na začátku sezony.. to se teď u Loftuse neděje..

Reagovat
smazaný uživatel

Loftus taktiež nie je členom základnej zostavy a najlepší hráč mužstva a jeden z najlepších hráčov ligy/sveta. Asi ani zranenia nemali podobné. Porovnavas neporovnatelne.

Reagovat
Whitemedia

Nechtěl jsem nic porovnávat.. jde mi o to, že Loftuse nikdo postupně do tempa nedostává

Reagovat
Svatej

Jenže Loftus zase má konkurenci v podobě nejhoršího záložníka v soutěži.

Reagovat
Whitemedia

Kepa dnes MOTM, toho ten průser řádně vyhecoval, fakt jak koukat na De Geu.

Jinak každopádně ostuda, nezasloužili jsme si vyhrát...

Reagovat
icemike

Fullham skoro nic nepředvedl, druhá půlka prvního poločasu byla dobrá. Tým je pořád v krizi, každý výsledek je dobrý. Hráči nemají fyzičku, tady bych viděl problém

Reagovat
smazaný uživatel

Důležité je, že je to dnes výhra, venku se konečně dali nějaké goly a Higuain se dále zastřeluje.

Chyba je, že se zápas měl rozhodnout mnohem dříve, příležitosti na 3:1 nebo 2:0 tam byli.

Emerson odehrál asi nejslabší zápas za dobu v CFC, především na konci už vůbec nestíhal. Azpi se po pár horších výkonech zvednul, asistence a do obrany bezchybný.

Pedro přišel na hřiště ,a skoro se nedostal k míči, do obrany taky neudělal mnoho a presovat jsem ho neviděl. Hlavně at nezůstane další sezonu, protože na to se už fakt nedá dívat

Reagovat
mimi_united

My ešte skončíme tretí

A liverpoolska bublina konečne splasla

Reagovat
Kixi Syhimour

Zápas venku a ztráta, jaké překvapení , Kloppe moc tomu nepomáháš, tenhle tým na to nemá a evidentně ani na jinou trofej, zklamání

Reagovat
technecium

Vím, že tys to nepsal, ale někteří z vás se už viděli s titulem nad hlavou z ligy a LM. Jsem rád, že to zas tak jasné mít nebudete a na tu ligu se nadřete.

Reagovat
Kixi Syhimour

To mi nepřijde jako příklad letoška, zrovna letos jsme byli zdrženliví, kdo vyhlašuj titul byl Malresi, škoda

Reagovat
diastan

Everton

Reagovat
niflheim

Live ve formě

Reagovat
technecium

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

To je kokot tento magor. Adam fuckin' Lallana ako žolík. Klopp, ty si inde.

Reagovat
cubazi

Normalne sa stava zomna sociopat , chcem vraždiť ludí ked toto vidím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

vyhoďte ho!

Reagovat
smazaný uživatel

Lallanu snáď áno, Klopp si ešte šancu budúcu sezónu zaslúži

Reagovat
iamek

Reagovat
nani92

Gratulujem Everton, dnes vygumoval Salaha, zaradil sa tým medzi TOP kluby v PL

Reagovat
Coutinho10

tak je to bohuzel v haji ...ted uz si to MC pohlida...staci jim uhravat na 1:0 jako posledni 2 zapasy a nemame sanci...velka skoda, protoze tohle bude bolet mozna i vic nez za Gerrarda

Reagovat
Nikikrew

Takto sa o titul nebojuje Liverpool Nerozumiem nenasadenia Xhakiriho

Reagovat
Whitemedia

to je nějaké skřížení Xhaky a Shakiry?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

hej, vysku ma po mame

Reagovat
Swarley

tak to bych nechtěl vidět...ale v posteli by to mohlo být docela ostrý...

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool a Dortmund - dva smutné příběhy, Nejdřív projebané náskoky v lize a teď ještě vyřazení z LM...

Reagovat
Liquid

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a za všechno může Klopp

Reagovat
havrys99

Reagovat
MCFC_8

VDAKA TOFFEES!!!

Reagovat
fff

Potrebujeme dat gol a ide Lallana miesto Maneho...

Inak Salah a Fabinho nam to dnes prehrali, z toho musi byt aspon 1 gol.

Skoda. 9 zapasov a po dlhej dobe 2. miesto. Stale iba jedna prehra v sezone a aj tak to nestaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Titul vás může stát to že v útoku hrajou pořád dokola Salah,Mane a Firminho.Ti musej bejt na konci sezoně hrozně unavený.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

"Inak Salah a Fabinho nam to dnes prehrali, z toho musi byt aspon 1 gol". Aj oni, ale hlavne Klopp a posratosť hráčov a nervozita posledných 15-20 min.

Na ihrisku sa proste po hlave do brány súpera nešlo, musíš ísť na krv a byť aj šikovný, my sme mali na ihrisku Milnera, ktory dojebal čo mohol, zbytočného Henda na RCM a čerešničku na torte dal tomu Klopp striedaním Maneho za fuckin' Lallanu.

Úžasné.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Riviera Kid

A to tady měli někteří o titulu už rozhodnuto.

Reagovat
fff

Ehm .... dokopy nikto.

Reagovat
diastan

A dnes to tak bude znovu !

Reagovat
Greny

Však bylo a je pořád

Reagovat
Coutinho10

vsichni ostatni konkurenti jako za Gerrarda nam davali titul uz v lednu nebo prosinci

Reagovat
avicii

hej ale nikto od nas to nebol no...

Reagovat
Liquid

my zkušení - pochvala i pro Countera, který rovněž tvrdil, i po té velké ztrátě, že titul dají City

Reagovat
Counter

Ještě neříkej hop, pořád je to vyrovnané.

Reagovat
LAM

Fotka

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
kris_kros

hrozna

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Liquid

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Tak City už to mají ve svých rukou

Reagovat
avicii

zonova sa to opakuje ale ked tam posle Klopp totalne nemozneho Lallanu a Pep tam posiela Mahreza uz len to hovori za vsetko...City titul uz daju teraz, skoda

Reagovat
Swarley

...koncepce, děláte to blbě...

Reagovat
avicii

urcite tam treba povyhadzovat par hracov a nahradit ich kvalitou

Reagovat
Swarley

asi vám na to budou chybět prachy, ale ty prý nejsou podstatné a důležitá je ta koncepce, ta myšlenka...

Reagovat
avicii

tak prachy budu si myslim ked chces zastavit toto City tak to inak nepojde

Reagovat
Swarley

jako prachy můžete klidně mít, ale těžko udržíte tak široký a kvalitní kádr jako má City...na to je potřeba mít ještě trošku jiný rozpočet...

Reagovat
fff

Aj tak nam to dnes mal rozhodnut Salah a Firmino. Striedania nic moc, ale mali sme sance na 3 -0, keby to premenili. Everton o nicom cely zapas, sance boli, z casti je to aj smola.

Reagovat
fff

Fabinho samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý víkend

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

zapíchal sis nebo co?

Reagovat
blade115

Nic není ztraceno... Je to škoda, ale útěchou může být pohled na předního bojovníka proti ropné nespravedlnosti, jak bouchá šampaňské nad prvním místem City.

Reagovat
Swarley

logika level Taiger...

Reagovat
smazaný uživatel

vrchný magor

Reagovat
Swarley

už to klasicky nezvládáte...

Reagovat
smazaný uživatel

<3

Reagovat
Swarley

se vám to všechno krásně postupně vrací...alespoň někde to funguje...

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa nám vracia?

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

klasik

Reagovat
Swarley

Olo, za co by to tak asi mohlo být....

Reagovat
smazaný uživatel

no povídej, mě to také zajímá, čím si to LFC vyslooužil

Reagovat
Swarley

Olo ti to vysvětlí, on je vždy tak férový a nad věcí, on si určitě vzpomene a spravedlivě to zhodnotí...

Reagovat
Taiger

Sasek

Reagovat
spider_8

Reagovat
Zaschrona

Liverpool nikdy nevyhraje Premier League. Nikdy!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Vidiet kto je a vzdy bude ten maly klub, ked ta fakt toto najviac zaujima .

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Euphael

nezvladas

Reagovat
Swarley

Klopp tě změnil

Reagovat
avicii

vyhra

Reagovat
Luc-Luc

prave, kdyby se to aspo podarilo Evertonu...vzdyt jsme jako mesto Manchesteru pro smich, jeden tym 30 let bez titulu a druhej se placa nekde v klidnych vodach stredu tabulky

Reagovat
Zaschrona

No, my na titul čekáme jen o pár let déle...

Reagovat
El Cid z City

No udělali jste pro to kus poctivé roboty

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Euphael

Reagovat
PP

parafráze na tu naši premiérskou svini?

Reagovat
Zaschrona

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy to je dosť dlho...to by som netvrdil ani o Southamptone

Reagovat
stiflerovamama

Kto by bol povedal, že o titul nás ak tak môže pripraviť ofenzíva. V ofenzíve sme momentálne neskutočne trápni, fakt tí hráči riešia tie finálne situácie ako žiačikovia a vyzerá to niekedy, že spolu hrajú prvý krát. Dnes bolo opäť dosť šancí na to aby sme vyhrali ale .....

A Jurgen nech ide do prdele so stavaním takejto impotentnej zálohy v týchto dôležitých zápasoch, je to o hovne. Keita posledné zápasy obrovské zlepšenie a už 3 zápasy si nečuchol. Dnes na lavičke Keita a Shaqiri a na oživenie príde rovnako nekreatívny Milner a pol roka poriadne nehrajúci Lallana. Toto fakt nechápem, to sa ako bojíme takéto zápasy vyhrávať futbalovosťou? Dnes stopér Matip pri tom vysunutí Salaha urobil to čo by mal robiť aspoň jeden náš záložník, bohužial to nedokáže ani jeden. Škoda, titul sme mali vo vlastných rukách, ale dosť to nezvládame. Teraz sa musíme spoliehať na zakopnutie City.

Inak ale dobrý zápas, treba bojovať ďalej...

Reagovat
Ranoth

dalsi rok je nas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Ze začátku sezóny bylo jasné, že rozhodně šířka a kvalita kádru a tu my nemáme, obrana už taky nevyhrává tituly, zdá se mi, že Klopp to prostě s náma neurve. Jsme fakt k smíchu

Reagovat
fff

K smichu si pocas celej sezony jedine tak Ty .

Totul zrejme vyhra lepsi klub s sirsim kadrom a viac peniazmi...takze LFc je na smiech .

Reagovat
LAM

Totul

Reagovat
smazaný uživatel

No ono to na smích je. Projebat takový náskok si prostě výsměch zaslouží.

Reagovat
fff

Mat naskok je jedna vec, ale mat ho v polke sezony, kedy mas pred sebou tak vela zapasov a objektivne mas skratka horsi a uzsi kader, neviem, ci je to az tak na vysmech.

Predrbat napr. vedenie o tri goly v zapase je na smiech, stratit 7 bodov pocas 38 zapasovej sezony, kedy nas nahana masina ako MC podla mna na smiech nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

No jenže my jsme těch 7 bodů ztratili počas 5 zápasů nebo kolika.

Reagovat
technecium

Reagovat
fff

Uprimne, to je podla mna vcelku irelevantne pocas kolkych zapasov to bolo.

Reagovat
smazaný uživatel

No to podle mě teda právě není, ale ok.

Reagovat
fenixLFC

A ziskali ich asi za tri...a?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak a. Nic a. Nevím, co chceš slyšet. Je to prostě směšné.

Reagovat
fenixLFC

Sorry ale povazovat za blamat stratu 7 bodov za 5 kol ked sme ten isty naskok ziskali vdaka stratam city asi za tri kola je kravina. Alebo sa cakalo ze na nich kriza prist moze a na nas nie?

Reagovat
Kixi Syhimour

K smíchu je nevyhrát titul v téhle proklaté soutěži 29 let s tím, že už jsme k tomu měli několik šancí a okolnosti nebyly zrovna proti

Reagovat
fff

Ehm...ok myslel som, ze sa tu bavime o aktualnej sezone.

Reagovat
Kixi Syhimour

Spíš jsem to vztahoval celkově, nicméně letošní sezóna není vyjímkou

Reagovat
smazaný uživatel

Môže to byť frustrujúce, ale niekedy to trvá neskutočne dlho.

Benfica za 57 rokov prehrala 8 krát finále niektorého európskeho pohára.

Toronto MapleLeafs už vyše 50 rokv nevyhralo SC.

Chicago Cubs vyhrali po 108 rokoch World series!!!

Reagovat
smazaný uživatel

k smíchu, ale hlavně škoda, mohl zase vyhrát jiný tým a ne pořád City (jasně, ne pořád, ale je to takový typický kandidát, mohla se konat určitá překvapení v podobě LFC nebo BVB a ono nic...)

Reagovat
smazaný uživatel

Pri 3 bodoch za víťazstvo náskok 7 bodov nie je nedostihnuteľný.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsme k smíchu, že promrháme několika bodový náskok, že znova ten titul nevyhrajeme i přesto, že jsme k němu měli dobře nakročeno, náš trenér se vymlouvá na absurdní věci a že za stavu, kdy potřebujeme vyhrát tam pošle Lallanu a ne nově příchozí hráče. Nevím co způsobilo zkrat v roce 2009, resp. co by bylo rozhodující. Gerrard už memem je, teď i ty centimetry proti MCFC se zapíší do dějin

Reagovat
iamek

Mate proboha ještě 9 kol. Zbytečná rezignace.

Reagovat
Kixi Syhimour

U mě typická, ale spíš se na to podívej, naše forma je jedna velká hrůza, hráči jsou vyčerpaní, Klopp se zbláznil za poslední měsíc, Salah bez formy, tahle konstelace nevede na trůn. City hrajou skoro celou sezónu bez jednoho ze 3 nejlepších hráčů v celé PL, vypadl jim Fernandinho ale stejnak nic, ten náskok se měl uhájit, je to škoda, 9 zápasů , nevím, snad se to povede, ale zřejmě ne.

Reagovat
fff

Vid. moja reakcia Divikovi.

Reagovat
technecium

Celou dobu jsem si myslel, že Mahrezova neproměněná penalta proti vám je bude stát titul. Tak třeba nebude

Reagovat
Kixi Syhimour

Asi ne, ale co už, nakonec bude meme z našeho zápasu na Etihad, nehledě na to, že za tu penaltu už jsme si smůlu vybrali

Reagovat
Taiger

Úplnej šašek to je

Reagovat
Kixi Syhimour

Dneska nějak mohutně zbrojíš

Reagovat
smazaný uživatel

LIVERPOOL BYL UPLNE NA HOVNO, Mohamed Sralah hral uplne na hovno a Klopp je kokot

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Ty něco říkej o Chelsea

Reagovat
Whitemedia

Do ničeho se s ním nepouštěj, ten tě v diskuzi roztrhá

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
mesyas

Reagovat
vladino10

Reagovat
Whitemedia

Moudroslaf je naše legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

To chce knižku, mal by si stým isť verejne, publikovať to a pod. Nech ludia vidia že čo píšeš maš aj v hlave.

Reagovat
Whitemedia

On je legenda a je mi líto všech, co nechodí na diskuzi fan stránky Chelsea, protože přicházíte o neskutečné věci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
mesyas

Srnko! Zalez zpátky na naše stránky!

Reagovat
LAM

2460,2260 a 2100minut.To je ligová minutáž ofenzivní trojky Salah,Mana,Firminho.

Na to aby tohle vydrželi až do konce při tom jejich tempu,tak to hodně těžký.Potřebovali by prostě častěji rotovat.Ale nemyslim si že by dnešnim zápasem ztratili titul.

Reagovat
fff

Ono problem je aj to, ze kto by siel robit im nahradnika? Chcelo by to hraca podobnej kvalitiy, ktory by ratal s tym, ze nebude mat jasny zaklad.

Celkom skoda, ze Sturridge sa ukazal ako velky fail tuto sezonu, ten keby hral ako kedysi, tak sme to mohli castejsie mozno rotovat.

Reagovat
LAM

V tom vám prostě hodně chybí Coutinho.U nás se oproti minulý sezoně trápí,ale věřim že vám by hodně pomohl.

Reagovat
fff

Tak miesto Coutinha mame Allison a VVD a to nas posunulo urcite k lepsiemu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je podle mě největší mýtus to, kdo by jim šel dělat náhradníka. Kdyby přišel třeba jen jeden hráč, který umí zahrát na obou křídlech, tak si zahraje hrozně moc minut pokud by ho Klopp neodstavil jako Shaqiriho.

Reagovat
fff

Tak Shaqiri zas nijako uzasne nehra posledne mesiace, nerobme si iluzie.

A mytus to podla mna nie je. Hrac, ktory by im mohol konkurovat bude sakra drahy a iste miesto v zaklade mat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí být sakra drahý. Jsou tu hráči jako třeba Steven Bergwijn, který by mohl stát do 30 milionů. Jasně, nizozemská liga, ale aspon je to křídlo s rychlostí, který umí přejít 1 na 1. Určitě lepší volba do rotace než nějaký Origi nebo Lallana.

Hrajeme tolik zápasů, že stačí aby to Klopp trošku rotoval a může hrát ten čtvrtý do party třeba každý druhý nebo třetí zápas v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

City maju na tri posty 6 hráčov (ok Bernardo hra aj zálohu), Sane, Mahrez, Sterling, Aguero, Jesus, Bernardo. Minimálne jeden hráč kvalít napr. Mahreza MUSÍ prísť.

Reagovat
Kluivert9

Takovej Lozano by toho u vás dost vyřešil...

Reagovat
smazaný uživatel

bral by som oboch Juhoslovanov z Frankfurtu. Studge, Origi, Lallana, Milner preč. Možno Milner môže zostať, ak bude rátať s tým, že bude hrať minimálne.

Reagovat
smazaný uživatel

No já ho chci pryč kvůli tomu, že ho Klopp staví uplně zbytečně takhle často. Jako hráč mi nevadí.. je použitelnej na hodně pozicích a mám ho i jako osobnost rád, ale pokud potřebujeme dát gol a on tam pošle prostě Milnera, tak je něco špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas

Reagovat
Greny

Jovic podle mě v létě neprestoupi... On ještě ani není hráčem Frankfurtu ne? Nebo už ho koupili?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že nekoupili, ale mají opci.

Reagovat
Greny

Vím myslím 12 milionů euro

Reagovat
smazaný uživatel

Hodili by sa typologicky, ostatné neriešim / nevidím do toho.

Reagovat
El Cid z City

Mají na něj směšnou opci,určitě ho koupí.

Reagovat
Greny

Jo ale podle mě ho nebudou chtít obratem hned prodat

Reagovat
El Cid z City

Tak to se přiznám,že o jejich úmyslech vím kulový.Ale přestup do poolu nevidím moc reálně.

Reagovat
cristiano.K.

ale no tak. Však kvůli tomuhle přesně přicházeli hráči jako Shaq nebo Keita ( u toho se čekalo, že bude pravidelně v základu. Místo toho hraje z křídla Origi

Reagovat
pingla

Rotovat? Však se stačilo dívat na toho tragéda Origiho, aby člověk pochopil, že těžko najdete náhradu třeba jen za Firminha...

Reagovat
Luc-Luc

nevadi ani tak bod, bod z Evertonu neni spatnej, ale spis Kloppovo stridani...nechapu, co si slibuje od Milnera s Lallanou, kdyz je na lavicce Keita s Shaqem...nasazeni Origiho taky nerozumim, to je ultra kopyto, ke konci uz to byla krec...na City momentalne nemame, oni i kdyz nedavaji goly, tak ten zapas kontroluji, jsou dominantni a dostavaji se do sanci, my to hrajem hrozne splasene, na nahodu a bez myslenky

Reagovat
smazaný uživatel

No aspoň to snad otevře Kloppovi oči a konečně uvidí to, že je čas zbavit se Milnera, Lallany, Lovrena a Origiho. Místo nich přijít hráči, kteří nám budou schopní fakt pomoct a možná se zase někam posuneme.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
johan14

Lamlanah ten je úplne zbytočný.

Reagovat
cristiano.K.

to co píšeš přesně vyznívá opačně

Reagovat
nani92

SafOle effect dopadol na Liverpool, to je taká krása, srdiečko plesá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Reagovat
Liquid

řeka Mersey plná červených slz, dnes definitivně zhasla reálná šance Liverpoolu na titul, promrhat 7 nebo možná i 9tibodový náskok, to je opravdu trestuhodné

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Liquid

ty to máš vůbec těžký, fandit BVB a LIV, tak je to teď to nejkrutější co může fanoušek okusit

Reagovat
smazaný uživatel

A tak je to správne, tak to má byť.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak už bychom si ten titul zasloužili a myslím, že právě na úkor City. Ti znemožnili United a předskočili je v roce 2012, United jim to oplatili o rok později, City porazili nás v roce 2014, my s oplátkou stále čekáme

Reagovat
Greny

Za zásluhy se titul nedává za body ano

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
Taiger

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Krásné by bylo, kdyby právě Rodgers jim vzal ty potřebné body v tom 37. kole, či jakém a přihrál nám titul.

Reagovat
Coutinho10

byla by to hezka symbolika, ale to nesmime ztracet, aby ta jejich pripadna ztrata pro nas mela nejaky vyznam

Reagovat
Kixi Syhimour

Už se na to asi vykašli, už takhle to bylo na dlouhou trať a skřípalo to, teď se to jenom potvrdilo

Reagovat
Kixi Syhimour

nemyslím věřit, ale dívat se na to nějak optimisticky,páč mi to tak vyznělo

Reagovat
Coutinho10

j uz jsem taky trochu pesimista, protoze i za Gerrarda si to oni pohlidali a uz nas pred sebe nepustili, takze bohuzel jsme to zase podelali, ale ne dnes...tech ztrat je uz hodne a kdyz se podivam na nase vzajemne zapasy, tak ani ty se nam oproti minulym sezonam tolik nedarili, takze i to o necem vypovida, takze to nevypada dobre

Reagovat
Kixi Syhimour

Já bych vinil zápas s West Hamem, to byl hřebíček na hlavičku

Reagovat
Coutinho10

nebo uz ten pred tim s Leicesterem...ten se mel proste zvladnout taky, protoze sance tam byly myslim velky + oni dali nakou haluz, jestli si to dobre pamatuju

Reagovat
Kixi Syhimour

Ze stupidní standartky + jsme měli mít penaltu, ale ten terén byl fakt hroznej a prostě nám nepřálo štěstí, Klopp to dodělal nasazením Lallany na West Hamu a i ten mohl klidně vyhrát.

Reagovat
Coutinho10

je to obrovska skoda...tyto zapasy MC bohuzel zvlada i s WHU 1:0 z penalty

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak my jsem měli vcelku dost 1:0 zápasů, teď máme jak smůlu tak absolutní tragédii v útoku

Reagovat
Coutinho10

j bohuzel...

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak mít Salaha z minulé sezóny a Oxe, tak bychom to uhráli

Reagovat
Coutinho10

Ox by se mel brzo vratit, ale bohuzel uz to neni v nasi moci, ale verim, ze by nam v poslednich zapasech hodne pomohl a Salah samozrejme taky, kdyby nemel to slabsi obdobi

Reagovat
Kixi Syhimour

Nicméně se obávám letních nákupů, pokud Klopp nezmění názor, tak je to v prd*li

Reagovat
Coutinho10

ani nak presne nevim, koho chce v lete koupit nebo mi v hlave neuvizlo nejaky jmeno, takze to zatim neresim

Reagovat
fenixLFC

No, brzo..za mesiac prinajlepsom

Reagovat
Coutinho10

no myslim si, že možná i dřív ...během tohoto týdne by měl hrát už za U23, takže pak záleží jenom na tom, jak rychle se do toho dostane

https://twitter.com/jamespearceecho/status/1101905381272535041

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Wtf

Reagovat
Zaschrona

Dobrý týden, 4 body bych rozhodně bral a dobrá reakce na ten tlak od Silvy, nebýt těch neustálých nesmyslů s Walcottem, nemohl bych říct vůbec nic. Teď jen na tomhle postavit výkony ve finální části sezóny a třeba i o to 7. místo nám ještě půjde v posledním kole.

Ta dominance Liverpoolu proti nám jinak není ani zdaleka taková, jak se traduje, Liverpool třeba vyhrál jen jedno z posledních sedmi derby v Goodisonu, akorát tomu prostě chybí už delší dobu taky občas výhra. Takové výkony jako dneska nebo ideálně lepší a už brzo to ale prorazíme. Nějací velcí zázraci to taky nejsou, dalo se dneska v klidu i vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

No v klidu je trošku přehnané, ale budiž.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak asi ne v klidu, že ano

Reagovat
tomasinho

Aneb, jak si prokaučovat titul debilními rozhodnutími trenéra během jednoho týdne proti 2 rivalům. Člověk by si kurva řekl, že se ten chlap poučí. Ale ne, on podruhé během týdne udělá naprosto to samé. Bod z Evertonu je žalostný zisk a obří ztráta. Nemůže, prostě nemůže hrát Fabinha s Hendersonem spolu. Ne takto. Ve 4-2-3-1 jako na Wolves ok, ne takhle v 4-3-3, kdy Henderson hraje asi o 50 metrů výš, než je jeho jediná aspoň průměrná pozice. Tohle on postaví 2x během týdne, i když ví, že to je naprostá dementní varianta. Jenom proto, aby si kapitána nacpal do derby do základu. Když už to tak chtěl mít, tak měl posadit Fabinha a hrát Henda na DM.

Na hovno má záložníka za 60 mega, když ten hráč začne hrát konečně dobře a on ho pak 3x v řadě úplně odstaví, ačkoliv to je jediný záložník schopný vymyslet něco dopředu. Místo toho naprosto utaví Wijnalduma, který mele z posledního, protože prostě musí hrát všechno, i když venku hraje vždycky 20% toho co doma.. A když potřebuje gól, pošle na hřiště Milnera, který toho posere víc, než udělá aspoň průměrně. Naprostá ignorace Keity jde na Kloppovu hlavu.

Vrcholem všeho je, že má na střídačce Keitu, Shaqiriho, Sturridge a on na hřišti pošle fucking Lallanu, nejhoršího hráče vesmíru. Toho tam mohl poslat, pokud chtěl podržet míč v závěru a udržet vedení. Ale hraje se zápas ve velkém tempu a on místo nejlepšího hráče směrem dopředu pošle chodce, který se nerozběhne. A ten to korunuje pak zkaženou přihrávkou na 3 metry, když mohl jít Salah do brejku a on není schopný dát jednoduchou přihrávku.

Ne, fakt tomu nerozumím, ale ať je boj o titul jakkoliv Kloppova práce, poslední týden si ten titul odpálil sám svou vlastní tvrdohlavostí. Ten titul je momentálně už naprostou utopií, já bych se nedivil. kdyby City už neztratilo vůbec žádný bod. A my určitě 100% nezůstaneme. Že nám zlomí vaz zápas s tady těma modrýma průměrákáma, to jsem fakt nečekal ani v tom nejhorším snu.

No nic, bylo to fajn, tak zase za 5 let sbohem s bojem o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Těch 5 let určitě ne. Máme hodně dobrý základy na to bojovat o něj snad pravidelně. Navíc letos taky není konec, ale chce to přestat využívat Lallanu nebo Milnera a začít zase věřit Shaqirimu a trošku i Keitovi a modlit se v Oxe.

Reagovat
tomasinho

Tak já to beru tak, že v podstatě jsme ve hře co 5 let. 2009, 2014, 2019...Sezona jako tady ta se nemusí opakovat, měli jsme to rozjeté na historickou sezonu. Abychom mohli soupeřit se City každý rok, museli bychom přivést dost hráčů světové kvality ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

No někoho potřebovat budeme určitě, ale tak s tím snad počítají i v klubu, že to nějakou posilu chtít bude.

Reagovat
Kixi Syhimour

Problém je, že když byla nějaké chvíle, dky to uzmout, tak takhle sezóna nám to nahrála, City ztráceli a nebudou tak dobří jako loni, Manchester United, Chelsea mají problémy s trenéry, Emery se musil aklimatizovat, Spurs nenakoupili....

V příští sezóně se jeden ze dvojice CHE, ARS zvedne a bude více konkurenceschopný, z MUN jde hrůza už teď a Levy asi není magor aby zase nikoho nekoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak my máme lepší tým než Chelsea nebo Arsenal. Asi se zvednou, ale body nám sebrali i letos a seberou nám je nejspíš i příští rok. To je spíš nevýhoda pro City, které tyhle ostatní dobré týmy kosí jakoby nic. Pokud chceme titul musíme porážet hlavně zbylých 14 týmů.

Reagovat
El Cid z City

Celkově očekávám,že příští rok bude boj už mezi třemi týmy, třeba zase budeme kosit ty slabší,každej rok je jinej.Vy s náma uhrát to co loni,titul je váš.

Reagovat
Kixi Syhimour

Měli bychom o 2 body víc, moc by se to nepohlo

Reagovat
Kixi Syhimour

resp. asi by to dopadlo stejně

Reagovat
El Cid z City

5:0, já zapoměl,ale i tak, neprohrát u nás, hlava by byla rázem na vaší straně.

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky si myslím, ale což už, to je minulost. Nicméně nemyslím si, že bychom titul prohráli u vás, tam se ta porážka i dala čekat, spíš jde o ten West Ham, pak to šlo do hajzlu, Ale favoriti jste byli od začátku, dalo se to čekat, nicméně jsem fakt mistři v zahazování titulů, třeba se něco povede v LM, snad.

Reagovat
El Cid z City

Měl jsem tušáka,že letošní rok by mohl být váš a pořád může.Na psychiku je naprd,když konkurent dvakrát vyhraje 1:0,má slabší výkon,bere 6b..Měli jste solidní náskok,my byli zahnáni do kouta,už jsme téměř neměli co ztratit.Teď se to pomalu otočilo, z lovce je zase lovná, ta situace bod za váma byla skvělá.Teď jste na tom stejně,musíte urychleně zapomenout,že jste měli titul ve svých rukou a vytvářet tlak na city..

Reagovat
Kixi Syhimour

Jenže, dle mého, na to by se musil změnit přístup, Klopp není trenér, kterými by vzal prohru na sebe, ten si nevidí do vlastní pusy. Radši bude vinit vítr, sníh a rozhodčí než aby řekl, že se hrálo špatně, nebo jsem špatně zvolil taktiku a konečně posadil ty tragédy . Klopp na to nemá to dohnat a nevím, jestli má na to s náma vyhrát někde titul.

Reagovat
El Cid z City

Situace se může kdykoli změnit, ale vaše psychika je pro mě větší nadějí než to,že bychom my neztráceli.

Reagovat
smazaný uživatel

To číst nebudu je to moc dlouhý, ale určitě tam píšeš neaky osloviny o tom jak Liverpool zratil zbytečně body a že možná nevyhrajou titul

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsem psal už ale několikrát, že Kloppova nechopnost se střídáním za což jste se mi někteří vysmáli je výrazná + jeho tvrdohlavost

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
Liquid

s modrýma ano, ale s Leicesterem, tam to bylo fatální zaváhání po tom co den předtím City prohrálo na Newcastlu

Reagovat
Kixi Syhimour

Leicester byl prostě smolnej zápas, měli jsme kopat pencli, LCFC vyrovnali ze standartky docela šťastně, měli jsme převahu. Já bych vinil West Ham (zápas s nimi), to byla naprostá hrůza a tam se Klopp projevil v dost špatném světle.

Reagovat
Liquid

ona psychika je strašně důležitá věc, West Ham přišel hned po tom Leicesteru, hodně zásadní taky bylo, že City vyhráli ten vzájemný zápas

Reagovat
Kixi Syhimour

souhlas, bláhoví jsem si myslil, že nám pomůže to prohrané finále LM, ale spíš to znamené, že zase budeme bez trofeje

Reagovat
Liquid

tak v bráně jste teď určitě silnější a držet krok se současným City se dá vesměs taky považovat za úspěch, ikdyž Kloppa nemám rád, tak jste teď daleko obávanějším soupeřem než-li ve většině předchozích let

Reagovat
Kixi Syhimour

samozřejmě, že to je lepší, jen co si vzpomenu na Hodgsona . Ale spíš to je mužstvo do LM, stejně jako City je do ligy, nejsme konzistentní, což jsme ani nikdy nebyli, ale moc nevěřím, že by s náma Klopp něco vyhrál

Reagovat
El Cid z City

Keitha má obrovský potenciál, stěžujete si na nekreativitu zálohy a on má odehráno 1300 min.Nevyužitej hráč.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak on byl mnohdy otřesnej a neumí bránit, nicméně teď měl formu, tak ho nepochopitelně nenasadil

Reagovat
13

Reagovat
nani92
Reagovat
Luc-Luc

to bylo uprimne, fanousci Evertonu by si jiste prali byt na nasi pozici

Reagovat
Swarley

to je ten jeden z mála fanoušků Evertonu v Liverpoolu?

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Liquid

Reagovat
Zaschrona

Můj hrdina.

Reagovat
smazaný uživatel

malá zasraná nula čo v živote nič nedokázala, fandí teamu čo nikdy nič nevyhral a bude sarkasticky tlieskať trénerovi co z hovna vytiahol BVB a dostal Liverpool do finále LM.

Tvoj hrdina.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Euphael

tpč

Reagovat
Cobra

Reagovat
SpecialOne

na Hazarda by si to nedovolil

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Tady takové malé zku*vysyny bez respektu bych už v životě nenechal vychutnat si to utkání a atmosféru v takové blízkosti a pozici.

Potřeboval by vylískat a ne potlesk.

Reagovat
Swarley

to je i na mě dost tvrdá kritika Kloppa, ale ok

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, přichází jaro... ve vzduchu je láska.

Reagovat
Radin

Má pravdu, beztak malej fotbalista bez vychování a se slabším IQ..Ten se prosadí

Reagovat
cink

Reagovat
r.mrazik

smrad

Reagovat
smazaný uživatel

Malý, nevychovaný spratek. Pár facek a byl by klid.

Reagovat
M0rb1D4S

https://twitter.com/HLNinEngeland/status/1102274232745185280

A potom, proč to někteří raději přejí City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Kixi Syhimour

to je hnus

Reagovat
Kixi Syhimour

leč bych se chtěl ujistit audiovizuálním záznamem

Reagovat
Whitemedia

Kristofovi bych to věřil

Reagovat
Swarley
Reagovat
Mimalu
Reagovat
Kixi Syhimour

No, to je hnus , doufám, že toho nechá, ale fuj, tímhle u mě vcelku klesl

Reagovat
nani92

ZDIELAJTE, KYM TO NEZMAZU

Reagovat
Swarley

Vypadá nervózně chlapec

Reagovat
Euphael

Logicky...v Liverpoolu i mysleli, ze letos titul, ale ti uz se nedostanou pred city...taky bys byl

Reagovat
Swarley

jakoby jim někdo vzal vítr z plachet...

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Swarley

v tom se normálně nedalo hrát

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mates_Matesović

Klasik

Reagovat
Zaschrona

Ještěže je v lize zase Rodgers, aspoň má Klopp v tomhle aspoň náznak konkurence...

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Nemá, na tohle se nechytá ani deluded Brendan v dobách největší slávy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak jsem se na ten pozápasový rozhovor s Kloppem podíval, a jestli tohle jako má být vymlouvání se nebo brekot ale chápu, kdo che psa bít..

Link: https://www.youtube.com/watch?v=VM8trOY3ebQ

Reagovat
Kixi Syhimour

I kdyby, tak toho poslední dobou bylo až moc

Reagovat
smazaný uživatel

až moc bylo možná tak tvojich debilních kydů

Reagovat
Kixi Syhimour

Nevím co dokážeš těmi nadávkami, situace se nezlepší

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak si říkal asi 2 týdny zpět, že na mě už nebudeš reagovat, tak své slovo aspoň dodrž

Reagovat
bbbauch

Reagovat
pingla

větší uplakánek než Jose

Reagovat
tunkic

Jo, tak to leda hovno

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi mental

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

To, že má City lepší kádr a lavičku jsme věděli, ale fakt jsme nečekali, že si Klopp bude koledovat o ztrátu titulu vlastními prokauči. Fakt nevím, co mu udělal Shaq za poslední dobu, on z lavičky dokáže být užitečný a v těch těžších zápasech se mu daří více. Keita podobně.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak v tomhle rozpoložení na Bayern , ten se navíc zvedá, aby z toho ještě nebyla horší sezóna než loni.

Reagovat
fff

Tak rozpolozenie nie je take zle, po tom horsom obdobi zase velmi dobre branime, takze sance mame take iste.

Reagovat
smazaný uživatel

No naše největší naděje je to, že máme van Dijka a Alissona. Hlavně van Dijk je naprosto neskutečný.. ten snad neodehraje špatný zápas.

Reagovat
Kixi Syhimour

Skvělej hráč , jestli bude takhle pokračovat tak bych mu tu cenu za nejlepšího hráče PL dal i přesto že bychom neměli titul, Alisson nabral formu, skvělé, musíme ten Bayern porazit a prodrat se někam v LM

Reagovat
Kixi Syhimour

Aspoň obrana funguje , ale musí se změnit přístup Kloppa, takhle viní počasí, mašťák jeden, místo toho aby se podíval, že posílá do hry tragédy a že jeho strategie moc nefungují, ten trenér je až moc tvrdohlavej

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak s tím teda nesouhlasím, ztratili jsme titul, ale, narozdíl od trenéra, to nesvádíme na počasí nebo na rozhodčí, myslím si, že jsme se k tomu postavili správně, možná nejsme nejlepší fanouškovská základna, ale s tímhle zatím není problém.

Reagovat
BaggioRoberto

Tak to určitě není myšleno, že fanoušci Liverpoolu věčně fňukají a na něco si stěžují, ale že skutečně pláčou, protože jim v rozhodující okamžik uteče trofej.

Reagovat
Radin

Fakt to zase dojebali, neuvěřitelný, tahle šance byla mega, vzhledem k losu (ještě je), ale už jim nevěřím. .U Live normální, stejně jak je normální, že Spurs na to taky nemají, ale spíš kádrem..Letos mě zklamává zatím i Dortmund, že se nechal dohnat..

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Cobra

Reagovat
Kixi Syhimour

tak to si ale zaslouží

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Mimalu

Reagovat
diastan

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
avicii

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
hornito

Reagovat
icemike

Reagovat
fff

Reagovat
Dody10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
pantondavo

Takhle by to klidne mohlo skoncit a nikdo by si nemohl stezovat

Reagovat
Kixi Syhimour

Ať aspoň ten Arsenal vystrnadí to MUN z top 4, když by už o nic nešlo.

Reagovat
pantondavo

Jen to ne.

Reagovat
Whitemedia

nech nás ještě dohrát tu dohrávku a pak to ukončuj

Reagovat
pantondavo

OK, pockam.

Reagovat
oli9

Tech zapasu a bodu je ve hre spousta, dneska opet vykon nic moc...city toho gola vcera dali my ne...skoda salah mel dobré šance.. city uz nejspíš neklopytnou... ale nehazel bych flintu do zita.. je to o bod

Reagovat
El Cid z City

My určitě klopýtnem, tlak na oba bude šílený..

Reagovat
oli9

Jenze vás tym se mi zda kvalitnější a širší. My na lavce mame mozna tak shaqiriho.. jedine co by mohlo byt plus kdyby sme vyleteli z lm a hrali jen ligu

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Swarley

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Nihilister

Reagovat
nani92

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Dody10

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael
Reagovat
Kixi Syhimour

1) klasifikovat Everton jako big team je od věci

2) schválně vyhodit např. Neapol je mimo

3) jo, proti velkejm týmům mu to nejde

Reagovat
Zaschrona

Derby není big game?

Reagovat
Kixi Syhimour

Je ale přijde mi to tam nacpané jen aby to vypadalo.

Reagovat
Busby babes

neni tam jako big team, ale jako big game. a derby by se tak asi dalo povazovat, ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Fair point, jen jsem sit to špatně přečetl, leč je očividné, proč to klasifikoval zrovna takto, nicméně bod 2 a 3 jsou platné.

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť taková statistika se dá udělat na více hráčů.

Reagovat
Swarley

jj, z hráčů Huddersfieldu třeba

Reagovat
Euphael

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze romelu proti silnym tymum taky nejak nezari, ne?

Reagovat
Swarley

tak když nehrává...

Reagovat
Kixi Syhimour

Aubameyang například nemá ani jeden kanadský bod ze zápasů proti top 6 tuto sezónu a ještě nedal penaltu.

Reagovat
Swarley

hlavně je to úplně jedno, pointa je, že je Salah ve velkých zápasech ve většině případů úplně k hovnu...

Reagovat
Kixi Syhimour

Stejně tvůj argument s Huddersfieldem

Reagovat
Swarley

to ani neměl být argument

Reagovat
Kixi Syhimour

ok, beru

Reagovat
Kixi Syhimour

Nicméně to dokazuje Divikův argument

Reagovat
Swarley

ale i tak je Salah ve velkých zápasech k hovnu...

Reagovat
Kixi Syhimour

Stejně jako množství jiných hráčů

Reagovat
Swarley

jj, třeba hráči Huddersfieldu

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha hráči jmenovaní Divikem jsou z Huddersfieldu?

Reagovat
Swarley

Hazard chce odejít, uvidíme

Reagovat
bbbauch

Treba Pogba ale dost casto taky, pokud me pamet neklame. Ale ten to dostaval dost sezrat..

Reagovat
Swarley

zase Pogba v těch velkých zápasech nemá tak ofenzivní úkoly, jako proti těm slabším...a taky to není úplně ten koncový hráč typu Salah, Hazard, Auba nebo Aguero...

Reagovat
bbbauch

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

No z United se golově ve velkých zápasech prosazuje hlavně Martial. Ten dal 4 goly, pak Lingard 2 a Rashford 1, takže taky žádná sláva kromě Martiala.

Reagovat
bbbauch

s tou taktikou za mourinha to neni zadny prekvapeni.. pod olem by to asi bylo lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

jenže Aubameyang je maximálně takový trochu lepší průměrák, takže to od něj ani nikdo nečeká

Reagovat
Kixi Syhimour

Což není pravda

Reagovat
afc

S Tottenhamom doma dal gól z penalty.

Reagovat
afc

Vlastne ešte na 2:2 najebal Llorisovi, takže to ma v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

Když budu brát pouze TOP6 z Premier League a pouze ligu, tak..

Aubameyang - 8 zápasů - 2 goly

Hazard - 8 zápasů - 1 gol

Lukaku - 7 zápasů - 0 golů

Salah - 8 zápasů - 1 gol

Podle minut z toho vyjde nejhůř nejspíše Salah, to je fakt, ale jinak si vyplodil hloupost.

Reagovat
smazaný uživatel

Aubameyang - 717 minut - 358,5 minuty na gol

Hazard - 628 minut - 628 minut na gol

Lukaku - 440 minut

Salah - 682 minut - 682 minut na gol

Aguero - 521 minut - 65 minut na gol..

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten chlap když není zraněnej, tak ho rpostě nejde zastavit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
icemike

Reagovat
Liquid

Reagovat
SpecialOne

Zdejší fandové Liverpoolu jsou děsní alibisti

Liverpool vede tabulku o 7bodů = nic nemáme jistého

City vedou o bod= titul je v háji

I kdyby sjte nevěřili, že můžou ztratit s CP nebo Burnley,pořád hrají se Manu a Spurs, takže je to pořád otevřené.

Reagovat
Kixi Syhimour

Zkus si být v situaci některých fandů, možná to bude působit jinak

Reagovat
Luc-Luc

lol, nejde o body, ale o to, jak to vypada na hristi

Reagovat
Willy Wonka

Tak tak. 27 bodů k dispozici, ztráta 1 bod na City, daleko lehčí los, ale titul je najednou v háji. No, jasně. Nevím, co tady zase většina fans Liverpoolu šaškuje, je to pořád otevřené. Sebranka hadr. A pak se diví, že to hodně lidí přeje spíše City.

Reagovat
Kixi Syhimour

V čem máme lehčí los?

Reagovat
smazaný uživatel

No čo už Jurgen niečo zadrel?

Reagovat
smazaný uživatel

Nič iné medzi neexistuje: alibisti x namachrovani kkti, kt. brali titul v decembri 2018 .

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
bbbauch

Reagovat
avicii

Reagovat
Taiger

Ty s Couts10 si nebyl ani jedno

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsi to dost zkrátil ten seznam

Reagovat
Taiger

Ty si třeba alibista i namachrovaný kkt

Reagovat
Kixi Syhimour

A kde jsem dokázal, že jsem namachrovaný ko´*ot?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ty s vladem máte v mém srdci speciální místo

Reagovat
smazaný uživatel

Love Uu too, Tomialdes

Reagovat
smazaný uživatel

Čiernobiele videnie sveta, to je dnes proste v móde. Je to obrovský fenomén.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

mozna by stalo za to furt neresit sami sebe a to jak vas ostatni vnimaji

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
alcantara

Existuje, Caputova.

Reagovat
smazaný uživatel

Los fanatikos?

Reagovat
alcantara

Iba triezve zhodnotenie.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, triezvy svedok

Reagovat
alcantara

Svedok?

Reagovat
Svatej

Reagovat
bbbauch

Letos by to mohlo bejt pradni drama, jak souboj o titul, tak top 4. Z ty my mame nejhorsi los, ale celkem nam verim, el je nuda..

Reagovat
Swarley

s Olem to dáme, aby měl vůbec šanci zůstat trvale

Reagovat
PP

Morata 2 fíky..

Reagovat
M0rb1D4S

Jenom ať to tam ve Španělsku sype. Aspoň dostaneme zpět většinu z částky zaplacené Realu a navíc ho už nebudu muset sledovat.

Reagovat
Whitemedia

stejně to ze začátku sázel i u nás

Reagovat
technecium

Simeone to s těmihle hráči umí

Reagovat
J0EL

S drevakmi?

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt to nikdy nebyl drevak.

Reagovat
Salfovic

Dobrá fotka

Reagovat
Mates_Matesović

Vypadá nafoukaně

Reagovat
Zaschrona

Van Dijk: "I think it says it all that they’re celebrating a 0-0." The defender and captain Henderson are very disappointed after that match though.

Virgil asi neví, pro který tým podepsal.

https://pbs.twimg.com/media/D0wQo4aXcAEC1XA.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska už to bylo naostro, jak si říkal?

Reagovat
Zaschrona

Nerozumím.

Reagovat
smazaný uživatel

U Ranieriho si psal, ze budete slavit az naostro a ted jste slavili remizu, tak jestli uz ten spravnej cas nastal.

Reagovat
Zaschrona

Jo, takhle. Tak titul jsme dneska žádný nevyhráli, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Tím chtěl naznačit, jak je pro vás ta remíza cenná, však si nestěžuje

Reagovat
Busby babes

STATEMENT: LFC is aware of an incident in which a 12 year old ball boy appeared to be sarcastically applauding Jurgen Klopp. We have this evening notified Everton FC, Merseyside Police, UEFA and FIFA.

tak, a kluk uz si mice nezapodava.

Reagovat
Whitemedia

To je vtip?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Whitemedia

to mi prostě hlava nebere, že klub řeší takhle směšně malé děcko

Reagovat
Zaschrona

Hele, napsal to nějaký fejkový účet, ale je to vtipný.

Reagovat
Whitemedia

No díky bohu, to už by byl totiž trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Vám už tady úplně jebe borci

Reagovat
Euphael

Reagovat
Busby babes

sakra, jsem myslel, ze to bude poznat... priste lip oznacim.

Reagovat
Whitemedia

v téhle době by mě nepřekvapilo, kdyby to vtip nebyl

Reagovat
C-M@ster

Tak takhle přehnaný to samozřejmě vtip je, nicméně se mi to popravdě moc nelíbí.

Něco mi říká, že SAF by takovýho kluka pokáral, kdyby to Kloppovi udělal kluk z United.

Reagovat
iamek

Pool těžce neunáší

Reagovat
Kluivert9

Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

yndženír iamek

Reagovat
diastan

Snad tu neni nejaky praskac, tady by probehla velka cistka

Reagovat
Busby babes

Klopp to BBC: "I watched Match of the Day last night and saw the celebrations of Man City, they had 900 chances and scored one goal, a shot with the wrong foot."

Jurgen by po takovych zapasech mel asi zacit posilat na rozhovory asistenty...

Reagovat
Nikikrew

On je strasny saso. Ked vyhraju, je vysmiaty, vtipkuje a vsetko je ok. Ked nevyhraju moze zato vietor, zly den rozhodcu, zranenia atd. Co je na nom tak sympaticke?

Reagovat
Swarley

a pak se nechá rozhodit po zápase 12ti letým klukem, který fandí Evertonu...tomu Evertonu, z jehož fanoušků si dělal prdel...

Reagovat
Euphael

jak si z nich delal prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

"moze zato vietor, zly den rozhodcu, zranenia" toto všetko dnes hovoril vysmiaty jak koooookot (akože veľmi vysmiaty). Videl som pozápasový rozhovor.

Reagovat
Whitemedia

přetvářka

Reagovat
Nikikrew

takze este aj herec

Reagovat
PP

taky tyto nezvladajky nesnáším.. V naší lize se choval stejně Horváth.

Reagovat
Kowe

najdeš na něm dost sympatických věcí, ale tady ta komunikace po zápasech jednou z nich rozhodně neni

Reagovat
stiflerovamama

A čo ako ? Ty snáď keď sa ti niečo podarí tak plačeš a keď sa ti niečo nepodarí tak si vysmiaty a vtipkuješ. Niekedy možno niečo trepne, ale väčšinou povie, že sme jednoducho nehrali dosť dobre. Len tu sa zase začína z každého jeho vyjadrenia robiť senzácia.

Reagovat
Zaschrona

To není senzace, jen se lidi baví nad tím, jak nezvládá.

Reagovat
Nikikrew

To je v pohode, ze je vysmiaty ked sa vyhrava, ale tie vyhovorky su prave to, co ho tak strapnuje. Ma toto fakt za potreby? K dnesnemu zapasu svedcila remiza. Pozrel som 2 polcas a ani nahodou ste neboli lepsi tim ako Everton.

Reagovat
stiflerovamama

Ja teda považujem za výhovorky iné správanie. Nikdy som nepostrehol, že by povedal, že by sme nevyhrali kvôli vetru, kvôli rozhodcom... Povie, že keď fúka vietor, sú to zlé podmienky na futbal. Nezmysel, keď fúka vietor sú to parádne podmienky na futbal Rozhodcovia sú najväčšou slabinou PL,s hrúbkami a kritizovaní takmer každý zápas. Nie, Klopp skritizuje rozhodcov tak je to výhovorka. Po zápase s United tu zase niektorí rozbehli senzáciu keď povedal, že 4 striedania v prvom poločase mali vplyv na rytmus hráčov. Len ešte zabudli dodať, že ešte povedal, že hráči LFC na to nemali reagovať tak zle a nechápe prečo na to tak reagovali. Takže nikdy nepovie, že by sme nevyhrali len kvoli tomu a tomu, vždy povie, že sme proste neboli dosť dobrý. To je od výhovoriek dosť vzdialené.

Reagovat
smazaný uživatel

tebe ked nejebe

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

nic, on je proste arogantni nemecky nacek, nic jineho v nem nehledej

Reagovat
kiwwi

nech je Klopp smiesny ale nesympaticky ako chce, ale nezasluzi si, aby mu niekto nakladal do nackov len zato ze je nemec (samozrejme ziadny nemec, nie len Klopp)

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

To je hroznej chudák

Reagovat
stiflerovamama

Hmm, a čo je zlé na tomto vyjadrení ?

Reagovat
Busby babes

tak predne, City vyhralo zapas, tak se radovali. za druhe, proc o tom vubec mluvi?

Reagovat
stiflerovamama

Trebárs preto, že máme v poslednom čase problém s priemienaním šancí a každý o tom melie ? Neprekvapilo by ma keby to bola odpoveď na nejakú otázku o tejto téme. Tak proste povedal, že aj City veľa šancí nepremenilo ale oni nakoniec dali ušmudlaný gól a nikto o tom nekecá.

Reagovat
Busby babes

stejne tak to nic nemeni na tom, co jsem napsal. A je to prave rozdil, City tam nejakej usmudlanej doplacalo. Kdyz jsme meli my problemy s promenovanim sanci a diky tomu ztraceli, taky nam to predhazovali.

Reagovat
Salfovic

Kdo by to řekl, že Jirka Kladrubský tak ovlivní světový fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

tak na tomhle zrovna neni nic spatneho ne? navic me ta prestrelena nadsazka i pobavila

Reagovat
tunkic

tak zrovna na tomhle neni nic tak silenyho ne?!

Reagovat
Zaschrona

https://pbs.twimg.com/media/D0wTma3XgAAhy2T.jpg

I kdyby to za něj psal někdo jiný, tak stejně moc fajn tohle vidět.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

fajn, mohl ještě přihodit lupeny

Reagovat
mesyas

Jak si v Evertonu vede Zouma?

Reagovat
Zaschrona

Solidně, dohromady asi náš nejlepší stoper. Prý se ho budeme snažit vykoupit, otázka je, co na to Chelsea a jakou pálku za něj případně budou chtít.

Reagovat
Euphael

vy nemate opci

Reagovat
mesyas

snad ho koupíte, pod Sarrim bohužel nemá šanci. Ten kluk si zaslouží něco lepšího než chodit pořád na hostování.

Reagovat
iamek

Tak Valencia, Darmian a Wilson odchod. Odchody zatím super. Když tam zařadím i Afra.

Reagovat
smazaný uživatel

jaaa vam dam titul vy hnusaci zasrati

Reagovat
cink

Reagovat
fff

Clovek to tu niekedy cita a pomaly ma pocit, ze Klopp je vlastne otrasny manazer .

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, akurat iba precitol a sklamal a ludia zistuju, ze je to kokot, ako kazdy kto precitne a sklame.

Reagovat
fff

Sklamal?

Reagovat
smazaný uživatel

Tomasinho je velmi sklamany Jurgenom

Reagovat
fff

Tak tomas bol vzdy tak trosku....nenapada ma teraz slovensky ci cesky vyraz, no "drama queen" .

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

ne, jen špatně reaguje na průběh zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

A pak se zbytečně vymlouvá místo aby uznal chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

aj základná zostava 433 s Hendom bola nahovno, nerobme z Kloppa nedotknuteľneho človeka, on tiež robí chyby. Nechápem aj odpálenie Nabyho, kt. naberal formu.

Reagovat
cristiano.K.

dejme tomu, ale budeme si muset zvyknout, že ještě často uvidíme dvojce Henderson-Milner nebo Henderson - Fabinho. Je to sice špatně, ale občas se to stane. Firmina tam poslal dobře, ale Milner z lavičky není hráč, co ti rozhodne zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si na Fabinho - Henderson v systéme 433 budem zvykať len veľmi ťažko ...

Reagovat
cristiano.K.

to není jen o nich. Zkrátka musí tam být někdo kreativní,pokud k nim dáš Wijnalduma, tak je to špatně, kort když ještě nemáš Firmina.

Přitom trojka Fabinho-Hendo-Keita už nemusí být tak špatná.

Pro mě Hendo/Milner/Wijnaldum představují stejnou nebo podobnou kvalitu s tím, že Gini má nejlepší formu, ale zároveň začíná působit vyštaveným dojmem.

S Shaqem a Keitou bych o vítězství v derby nepochyboval.

Reagovat
Kixi Syhimour

píšu už dlouho

Reagovat
nani92

skvelé vidieť ako manaž=r začína neunášať reálny boj o titul a prenáša to psychicky na svojich hráčov, ktorí sú márnejší a márnejší

Reagovat
stiflerovamama

Dobre choď už spať prosimťa.

Reagovat
Generalní Gladiator

Není na tom zrnko pravdy?

Reagovat
stiflerovamama

nie

Reagovat
nani92

ani neskúšaj, jemu sa zdaju Kloppove vyroky v poriadku

Reagovat
Generalní Gladiator

sleduju to jenom po očku,ale občas si říkám, to snad nemůže být pravda

Reagovat
nani92

FA

Reagovat
13

Reagovat
technecium

Reagovat
iamek

Fulham třetí manager letos a ani pod jedním TFM nehraje . Bych se nedivil, kdyby po sezoně do toho Ajaxu šel.

Reagovat
Busby babes

prvni zapas, uvidime co bude dal. Ale nejake nadeje uz si moc nedelam. Dalsi spatna hostovacka.

Reagovat
iamek

On by ten prodej do Ajaxu nemusel byt špatný pokud tam bude opce na zpětný odkup.

Reagovat
Busby babes

to jo, ale stejne bych uz si nadeje nedelal. Kolik takovych hracu je, ze by se pak dokazali dostat zase az na vrchol. Par jo, ale moc ne. Ale treba by se tam vyhral no.

Reagovat
BaggioRoberto

Jestli na těch slovech Sterlinga, že v City se vyhrávají trofeje lehce, zatímco v Liverpoolu je enormní tlak náhodou něco nebude. Klopp měl říct jsme nový Liverpool, staré chyby si tady nikdo nepamatuje a šířit kolem sebe vítěznou auru, místo toho je připosratý, jako všichni kolem a tady je výsledek. Ta chyba Gerarda a další nešťastné věci na lidi v klubu a fanoušky strašně působí, oni vedli o 6 bodů, ale nebyli nadšení, měli strach. Paradoxně dnešní ztráta jim může pomoct, neumí hrát z první pozice, teď by je to mohlo uvolnit, můžou se udržet v závěsu a City může ztratit třeba kolo před koncem a kdo ví. Ale to je jediná naděje pro Liverpool.

Reagovat
Whitemedia

Sáblíková je šílená

Reagovat
cink

Dal bys ji? :

Reagovat
KKralik77

Dal jí

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Ked clovek nechodi sem na web, asi by liverpoolu ten titul aj prial. Ale to ako sa to tu preziva, teda tym myslim vacsinu fanusikov, tak radsej vazne nech to ma radsej city. Tam sa to cele tak nepreziva a keby nahodou vyhral liverpool, to si neviem predstavit co by tu bolo

Reagovat
fenixLFC

Tam sa to cele tak nepreziva bodaj by ked tu maju asi troch fandov

Reagovat
blaugrana

Salah je proste one season star.

Reagovat
smazaný uživatel

A ľudský odpad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

uz to zase zacina

Reagovat
smazaný uživatel

To treba ľuďom stále pripomínať, aby sa na to náhodou nezabudlo.

Reagovat
smazaný uživatel

trollujes

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz už áno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

druhej v tabulce strelcu, delenej prvni v golech a asistencich...

Reagovat
nani92

nasledujucu sezonu už vyhorí, v tejto sezone sú na neho top mužstva prirpavené a on je pri nich nulový, dalšiu sezonu sa na neho lepšie pripravia aj ostatné a o takýchto štatistikách bude len snívať, garantujem

Reagovat
Luc-Luc

a jak se dari Alexisovi za 400k tydne ?

Reagovat
iamek

Jaká je pointa?

Reagovat
Luc-Luc

pointa : Salah > Alexis

Reagovat
Busby babes

nekdo tvrdi opak? To je argument ala: vy zas bijete cernochy.

Reagovat
iamek

Ty vole tady člověk řeší, ze nezvládá těžké zápasy a ze rozhodne není one season star a on napíše, ze je lepší než Alexis,což nikdo tady nezpochybňuje. To je neuvěřitelný

Reagovat
iamek

Aha to jsi ty. Jsem si říkal, ze na tebe nebudu reagovat, protože jsi buď troll nebo hloupý.

Reagovat
nani92

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

oboje.

Reagovat
aep_Ceallach

Takže podle tvé logiky lze dominovat v PL pouze dvě sezóny a pak konec, protože se na tebe prostě připraví. Aha! Chudák takový Kane nebo Aguero. Salah je prostě top hráč a buďme rádi že v PL takoví jsou. A neříkej že bys Salaha nevymenil třeba za Sancheze. Řekl bych že hned z fleku. Já bych taky z fleku udělal výměnu Auba - Kane. Byť mě za to 90% fanoušků pošle do pekla

Reagovat
Golasso

To jdi do prdele, ne do pekla a to se ještě krotím díky nicku ze Zaklínače

Až se budu chtít koukat na delfíny, tak si zajdu někam do "mořskýho světa"

Reagovat
aep_Ceallach

To vůbec, Kane je úplně někde jinde než Auba a několikrát to dokázal. Špatně je, že je to slepice

Reagovat
Golasso

Úplně jinde je tak možná v logopedii.

Auba má 16 gólů, z toho dvě penalty. Kane má 16 gólů, z toho čtyři penalty. A to Auba už pár měsíců má šílený výpadek formy a hodně zápasů rotoval s Lacazettem, jinak by dost možná byl přes 20. Teď nedal důležitou penaltu, ale to se stane každému.

Ještě v BL byl Auba neskutečnej válec a u nás má lepší start z pohledu vstřelených gólů, než měl Henry.

Kdyby jsi srovnával Aubu třeba s Aguerem, tak tam bych ti dal za pravdu, Kun je neskutečný zvíře. Ale Kane? Je skvělej, ale žádnej zvláštní důvod, proč bych ho měl chtít místo Auby, tam není ...

Auba je navíc sympaťák.

Reagovat
Mato178178

Kane je komplexnejší útočník a herné je oveľa lepší

Reagovat
Golasso

Osobně nevím, co si z toho komentáře mám vzít. V čem je komplexnější a lepší? Jsem ochotný uznat, že je Kane silnější a lepší zády k brance. I když se mi nechcou hledat přesná čísla, tak bych řekl, že Auba je zase rychlejší, obratnější s míčem na noze a umí zahrát i z křídla - což se nám velmi hodí, když máme i Lacazetta. Těch srovnání by se samozřejmě našlo víc, ale proč, když oba jsou typologicky odlišní a podle toho se přizpůsobuje hra týmu kolem nich?

Já se ani vyloženě nepotřebuji dohadovat, kdo z nich je lepší - šlo mi jen o to, že kolega

Nilfgaarďan (sry, z Vicovaro) řekl, že by Aubu za Kanea vyměnil, čemuž já absolutně nerozumím, protože ani jeden není o parník lepší

Reagovat
bbbauch

Bylo by fer taky zminit treba Kanea zraneni, kdyz uz zminujes auby vypadek formy.. jinak krasnej cherry picking

Reagovat
Golasso

Díky, že jsi to zmínil za mě. Je pravda, že byl zraněný, ale bohužel nevím, jak jinak srovnat jejich výkony v PL, když Auba tu hraje chvíli. Tudíž si nějaký cherry picking strč někam . Myslím, že srovnávat, co je teď, má v rámci možností nejlepší výpovědní hodnotu - rozhodně lepší, než srovnávat dvě různé sezony nebo statistiky ve dvou různých ligách.

Minutáž:

Kane - 2,157

Auba - 2,127

Apps (subs):

Kane - 25(1)

Auba - 28(4)

Zdroj: https://www.premierleague.com/

Snad jsem ty čísla vzal všechna dobře, píšu to narychlo na mobilu - no ty mě určitě rád překontroluješ, aby mi to mohl omlátit o hlavu . Minutáž mají srovnatelnou, apps má sice Auba víc, ale často střídal a navíc hrával poměrně dost zápasů z křídla. Určitě tam hraje roli i adaptace po zranění, ale delší výpadek formy má i tak Auba. Uvidíme na konci ročníku ;-)

Reagovat
bbbauch

Na mne ten tvuj puvodni post proste pusobi tak, zes nasel pozitiva na Aubovi ty Kanea si nezminil. Beru, ze to srovnavas v pl, to mi taky prijde nejrozumnejsi. Cisla maj hodne podobny, pro mne by v takovyhle scifi vymene hral hodne roli vek a obecne Kanea taky povazuju za komplexnejsiho utocnika, co by se prosadil ve vic hernich systemech, nez Auba. To je ale jenom muj dojem a dolozit ti to nemuzu..

Reagovat
iamek

Je to ocas, ale tohle fakt ne.

Reagovat
blaugrana

Citelne strada oproti minulej sezone a v dalsej to bude este horsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude. Minulou sezonu mu hodně pomohl Coutinho nebo třeba Ox. Hlavně s Oxem si pak hodně rozuměl.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
fff

Reagovat
cristiano.K.

mlčeti zlato

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne, díky Kloppovi snad budu poprvé v životě v Manchesterském derby přát těm červeným šmejdům...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Sanchéz to je teda zatim opravdu akvizice pro MU

Reagovat
r.mrazik

stejne ty prvni dva tymy...to je jak si vybrat, jestli si nechat prostrelit levy nebo pravy koleno...

Reagovat
iamek

City je které koleno?

Reagovat
r.mrazik

achjo...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyz i jako fanda united musis slintat nad tim, jakej fotbal city predvadi;)

Reagovat
r.mrazik

jako fanda united na city opravdu nekoukam...ale pry hraji pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak derby derby no:D

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

ale hlavne jde o princip...a ta prvni dvojice je tedy silena

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z principielniho hlediska to chapu :D Uz jen protoze rivalum koukate na zada... nakou dobu navic:D

Reagovat
r.mrazik

u liveru to je z rivalskyho hlediska...u city to je princip s ohledem na umelost

Reagovat
mithro

city za chvilu rupne pod vsetkymi tymi obvineniami a bude vybavene.

Reagovat
r.mrazik

tomu neverim...je to stejny jak u PSG...bohatym se tohle nestane

Reagovat
mithro

jasne, len na druhej strane sa k tomu proaktivne musia postavit zvysne vplyvne celky. to je jedina sanca ako to potlacit.

Reagovat
Busby babes

blby je, ze v takovem pripade by Pool dostal administrativne jeden titul. Osobne bych jim dodatecne odebral jeden bod ze sezony 2011/2012, to by melo stacit.

Reagovat
Busby babes

kde ty ses tu najednou objevil?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tu uz chvili jsem, ale povetsinou jen procitam diskuze a zapojuji se opravdu malo :)

Reagovat
Busby babes

ne, to fakt nedelame. treba to, o co se snazi Ole, se mi zamlouva vic, nez Pepkuv pristup.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo jen postouchnuti rozumis:) Ale i tak...jak City ted vali pod Pepkem..pokud fandis peknymu fotbalu a zahodis, byt jen na moment, rivalitu, musis prece uznat, ze to je genialni dilo:)

..a ted k Olemu.. o co se snazi?

Reagovat
Busby babes

hrat aktivni, primocarej fotbal, rychle prechody do protiutoku. To se mi zamlouva vic, nez Pepkova "hazena" s goly do prazdny, coz je samozrejme taky neco, co clovek dokaze obdivovat, protoze to neni nic jednoducheho. Ale proste me se ten Pepkuv styl dlouhodobe nelibi.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se jeho styl nelibil v Barce, kde to bylo 5 prihravek tam a zpet na kratko bez hlubsiho umyslu..proslo to progresem a ted je to neco jinyho.Kazdopadne dik za odpoved

Reagovat
Busby babes

no ono i tam ty prihravky tam a zpatky meli smysl. Proto to fungovalo. Variaci na to hraje porad, ted je trochu vic primocarejsi. Ale taky nema Xaviho a Iniestu no.

Reagovat
Sandstorm

Ono si moc nevyberes.Chelsea to by bylo jako prast a uhod. Jedine Arsenal a Spurs by byly trochu neutralnejsi vzhledem k MU.

Reagovat
r.mrazik

bohuzel...ale tak...treba arsenalu bych to i pral

Reagovat
Sandstorm

Já taky, ale kdyby je vedl Wenger. Teď už moc ne.

Reagovat
r.mrazik

hm,to bych jim to pral vic...ale i ted by to bylo lepsi nez ti dva,co tam jsou

i kdyz...jak se tu jede proti liveru,tak mi teda pristupem jsou "sympatictejsi" nez prachama vyhnany City

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se s tim smirte:) Ty prachy aspon nacpali i do akademie a podobne. Dneska uz je City zavedena a vydelavajici znacka. A ze by se napriklad v united v poslednich letech enormne neutracelo? Please...

Reagovat
r.mrazik

ja smireny jsem...je to svinstvo

chelsea taky rvala prachy do akademie...a jsou to stejny sracky jak city...

jasne,vydelavajici znacka a united utraci...klasicka psychodebata,ve ktery neni treba pokracovat...resilo se to tu mnohokrat

Reagovat
smazaný uživatel

neni, haters gonna hate...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Sandstorm

City zatím nejsou tak zavedena a vydělávajici značka, aby fungovaly bez arabských peněz na Top úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

"tak zavedena a vydelavajici"? Muzes to rozvest prosim?

...nedavno CITY oznamili prijmy prekracujici hranici 500 milionu liber

...a chces mi snad rict, ze by treba united bez Glazerovcu fungovali na stejne urovni? Nebo kterykoliv jiny velkoklub? Jen analogie tveho argumentu

Reagovat
bbbauch

glazerovez manchesteru penize odvadi, sejkove je do city sypou pomoci jakoze sponzorskejch smluv apodobne a pri tom i porusili FFP. Akorat uefa se na nic jinyho nez trapnou pokutu nezmuze.

Takze ano, United by bez glazerovcu fungovali na stejny urovni.

Reagovat
smazaný uživatel

A muzes to nejak ciselne konkretizovat? Takhle je to porad jen nicim nepodlozena domnenka

Reagovat
bbbauch

Precti si serial od spiegelu o fungovani city, tam je tech veci co kolem vas smrdi vic. a glazerove od roku 2005 z united vytahli pres miliardu liber. Je to vsechno snadno dohledatelny.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mithro

city za posledne roky oznamili kadeco

Reagovat
Cobra

Reagovat
mithro

Reagovat
Sandstorm

Tak Liverpool v poslední době taky dost utracel. V tomhle už bych sympatie nehledal. Ale je jasné, že Liverpool je tradiční klub a peníze má z vlastních zdrojů. Naopak City by bez arabských peněz hráli ve středu tabulky. Možná i hůře. Jenže nemám rád Kloppa a fans Liverpoolu a celkově ten klub nemusím. City jsou tak umělý, až jsou pro mě přijatelnější.

Reagovat
r.mrazik

jj,je to o osobnich preferencich

Reagovat
Busby babes

ale vyberes. City. I kdyz to stoji za hovno, porad je to mensi zlo.

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačne, no takýmto tempom keď budú získavať tituly, tak sa mi prestanú rovnako páčiť ako LFC

Reagovat
smazaný uživatel

pár trapáčků

Reagovat
Godwinson

Ztratit s takovýma tragédama je škoda, ale nedá se nic dělat. Bude to holt pořádný drama :)

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool ai musí ujasnit, jestli chce vyhrát ligu nebo bojovat o LM.. obojí nejde

Reagovat
Greny

tak predtim obetovali pohary ... aby mohli bojovat o LM a ligu .. Bayern to stejne vyresi za ne

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern jim to nejspíš usnadní.. to máš pravdu

Reagovat
Benzema

Ešteže vy starosti o LM nemáte a tipujem, že ešte take dva roky mať nebudete. Čo sa týka zápasu s Bayernom ,tak prvý zápas bol lepší Liverpool a vracia sa do základu Virgil,čo naše šance na postup ešte zvyšuje! V tom zápase ide len o to ,či im dokážeme dať gól ,s čím mame momentálne veľké problémy ,no viav ako jeden od nich nedostaneme ! Takže v postup cez Bayern verím oveľa viac, ako v zisk titulu . Tam si to už City nenechá ujsť

Reagovat
Greny

no mozna nemame ale posledni dve sezony dve trofeje...

a mimochodem kdyz zvladneme dohravku tak jsme na miste pro LM

Reagovat
Busby babes

proc by to jako neslo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemají na to.

Reagovat
Sandstorm

Tottenham už je čistě v boji o TOP 4.Zvlast pokud Chelsea vyhraje v dohrávce.

Reagovat
vanGomm

Do konce je 9 kol a to je poměrně hoddně.Odhaduji,že FC Liverpool alespoň jednou prohraje a jednou zremizuje takže ztratí min. 5 bodů.Uvidíme co uhraje Manch.City.Každopádně oba čekají ještě zajímavé zápasy.City jsou ve výhodě Liverpol bude muset mít po 38 kole zřejmě o bod víc,protože skore mají o dost horší.Pokud jde o záchranu,tak tam se hraje už pouze o jedno místo.Fulham a Huddersfield to mají prakticky spočítané.Od sezóny1995/1996,kdy se hraje poravidelně 38 kol uhrál tým na 17.tedy nesestupovém místě v průměru 38,5 bodů.Nejméně to bylo 34 bodů v sezóně 2004/05.Je proto velice nepravděpodobné,aby Fulham a Huddersfield dokázali v posledních 9 kolech uhrát 18 rsp. 21 bodů.Tolik neuhráli ani za 29 kol

Reagovat
fff

Pozeral som ake zapasy este MC ma a nevidim to moc ruzovo. Mozno, mozno by mohli daco stratit vonku s CP, mozno sa u nich hecnu Spurs a asi najvacsia sanca bude, ze sa doma na nich hecne MU. Ale je dost mozne, ze uz vyhraju vsetko .

Reagovat
Godwinson

To je podle mě úplně nemožný

Reagovat
vanGomm

Podle mě Liverpool ani Manch City nedokáží za 9 kol uhrát plný počet 27 bodů.Nějaké ztráty tam určitě budou.City jsou nyní přece jen ve výhodě.Ty soupeře mají oba tak nějak zhruba stejné.Z tzv.silné šestky hrají City s Manch.U. a Tottenhamem.Liverpol má také Tottenham a Chelsea.City čeká možná i těžký zápas na Cryst.Pal.Naopak se dá čekat,že to Liverpol bude mít těžké v Southamptonu a v Newcastlu.Ostatní duely by měly oba týmu přece je zvládnout.Dá se očekávat tuhý boj o titul.

Reagovat
Busby babes

no my s nima asi budem hrat docela pozde, jak bude ten zapas odlozenej. To bude sranda, pokud to bude tak, ze budem muset vyhrat aby mel Pool titul.

Reagovat
wild

*prehrat

Reagovat
Busby babes

Reagovat
wild

sorry, zle som ta pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Bola by zábava, ak by ste bojovali stále o LM a my o titul, toľko zmätených gloryhunters by som si užil .

Reagovat
Busby babes

jo no, ale ve stredu asi nase cesta LM skonci.

Reagovat
smazaný uživatel

hihi

Reagovat
Busby babes

kazdopadne i tak treba muzem porad hrat o top4 a budem potrebovat body.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď toto myslím.

Reagovat
Busby babes

v tu dobu uz bude mit City naskok.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Třetiligový anglický Sunderland překvapil založením poslední odnože svého fanklubu v Severní Koreji. Klub to oznámil o víkendu. Organizaci povede Tom Fowdy, který do země komunistického diktátora Kim Čong-una vozí anglické turisty na poznávací zájezdy.

Reagovat
iamek

Proč chce Inter davat 10 mega ha Darmiana, když mu po sezóně konci smlouva?

Reagovat
blaugrana

Aby dali najavo, ze maju love a pritiahli tak top hracov.

Reagovat
Busby babes

mame opci na dalsi rok jeste, ale nevim, jestli uz byla uplatnena. jinak by s nima uz mohl normalne jednat o smlouve, jelikoz je to zahranicni klub.

Reagovat
patas92

OT: Prodigy

Reagovat
FUnk

Reagovat
alcantara

Moje mladi zomiera.

Reagovat
smazaný uživatel

legendy, co rozjeli elektronickou hudbu...

Každopádně zrovna u Keitha se divím, že vydržel tak dlouho, pamatuju, jak na koncertě měli tři čtvrtě hodiny zpoždění, protože se přejel koksem do bezvědomí a museli mu píchat adrenalin

Reagovat
smazaný uživatel

waat

Reagovat
patas92

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nihilister

Klasik

Reagovat
Whitemedia

ale Flint vydržel déle, než jsem čekal..

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Euphael

neznal jsem ale RIP in peace

Reagovat
Mastný Chobot

Aaron

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi z mych oblibenych frontmanu down

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

neee dpc

Reagovat
smazaný uživatel

V nedeli musime porazit Ucka, a pak uz vzhledem k losu mame velkou sanci to 3-4 misto ukopat.

Zbytek tam ma jeste nejake vzajemne zapasy v ramci top 6

Reagovat
mul

hlavne spurs maju v ramci top 6 dva najhorsie mozne zapasy,

Reagovat
stiflerovamama

S blížiacim sa koncom sezóny, kto je pre vás adept na hráča sezóny ? Za mňa Van Dijk. Nadpis jedného článku po zápase s Evertonom o jeho výkonoch podľa mňa dosť výstižný: “A man playing in a kids’ game”

Druhý adept pre mňa Bernardo.

Reagovat
smazaný uživatel

clickbait nadpis

Reagovat
Busby babes

VVD, Sterling nebo Kun.

Reagovat
andkoo

+ Kane, Laporte, (Alisson?)

Reagovat
Busby babes

Kane nema zas tak dobrou sezonu bych rekl, jakkoliv to zni divne pri tom poctu golu. Allison urcite ne, chyta dobre, o tom, zadna, ale neni to tak, ze by zrovna on drzel Pool nad vodou. Laporte ma taky dobrou sezonu ale podle meho tak nevycniva a ma nevyhodu, ze vepredu jsou opravdu vyjimecni hraci, kteri maji vybornou sezonu.

Reagovat
Svatej

ale sterlinga bych nedal.. Kůň, Dijk, možná o to zabojuje i ten Pogba ještě. Škoda, že odpadul Eden a že Kante hraje tak nevdecne komplikovanou pozici..

Reagovat
Busby babes

nevim, co by musel Pogba udela aby se tam dostal. Druhou pulku sezony ma skvelou, ale ta prvni zas tak skvela nebyla.

Reagovat
Fenri

Tak zase uz nekolikrat se ukazalo, ze v tehle cenach ma vetsi vahu druha polovina sezony, nez ta prvni... Fotbal proste zapomina rychle. Je pravda, ze by ten finis sezony Pogba musel mit masivni, ale neni to podle me vylouceny...

Reagovat
Svatej

Tak Kun měl taky slepý místo, Dijk jedinej si drží výkonnost tak nějak skoro všechny kola, ale zas trpí syndromem spatnyho postu, takže tam šance vidim

Reagovat
rave

Agüero, VVD, Son

Reagovat
fenixLFC

vvd jednoznacne

Reagovat
Godwinson

Reagovat
iamek

Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

VVD / Aguero. Kto získa titul, má to.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Agüero.

Reagovat
r.mrazik

hrac sezony je pro me vyhozeny Mourek

Reagovat
BaggioRoberto

Všechna čest majitelům MU, podrželi ho tam neskutečně dlouho, to byla show každý týden jak za časů Televarieté, Možná přijde i kouzelník nebo Ein Kessel Buntes. Krásné období.

Reagovat
EXoRcIsT

VVD ked nahodou date titul tak je to hlavne vdaka nemu

Reagovat
nani92

v normálnej lige Aguero, v lige od éry Oleho Pogba

Reagovat
Makiii

Alexis

Reagovat
pingla

VVD

Reagovat
Spasitel

Willian

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/six-daft-excuses-given-by-jurgen-klopp-for-liverpools-failings

hezke shrnuti. To je jak nasi zemedelci, pocasi je vzdycky na picu.

Reagovat
Busby babes

As a means of stopping Liverpool, ‘pulling hamstrings’ isn’t a method that had been tried before. Solskjaer really is a football genius.

Reagovat
Coutinho10

sice ten zacatek a konec to celkem zdramatizoval, ale jsem rad, ze hraci na to byli schopni golove zareagovat pomerne rychle a podarilo se tento zapas zvladnout a ted jediny, co zbejva je cekat na nejakou ztratu MC, protoze posledni zapasy od nich nejsou nejak extra presvedcivy a ani ne ten vcerejsi, kterej rozhodl ten spornej 1. gol, takze by je mohl nekdo uz obrat...uvidime no a ted vzhuru na Bayern, kde to bude extremne tezky, ale pripadny goly by diky vstreleni na hristi soupere mohli bejt klicovy, tak jsem na to zvedavej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele