29. kolo
02.03.2019 18:30 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

West Ham si poradil s Newcastlem a živí naději na evropské poháry

Hráči West Hamu si na závěr sobotního programu 29. kola poradili se soupeřem z Newcastlu a nadále drží postavení v elitní desítce. Domácí udeřili po standardních situacích, nejprve se po rohovém kopu prosadil Rice a následně z penalty Noble.

Už po necelých sedmi minutách bylo se Strakami zle. Snodgrass svou levačkou zakroutil roh na malé vápno, kde se nejvýše vyšplhal Declan Rice a střelou o zem nekompromisně zavěsil. Pro tohoto záložníka se jednalo teprve o druhou branku v probíhajícím ročníku.

Standardky nadále dělaly Magpies problémy, což dokumentovala i situace pět minut před koncem první půle. Po Andersonově centru se k míči poměrně jednoduše dostal Chicharito, kterého naprosto jasně fauloval Lejeune a sudí bez váhání ukázal na penaltový puntík. K pokutovému kopu se postavil Mark Noble a suverénní střelou do horního rohu navýšil náskok Kladivářů.

Hosté se po přestávce vzpamatovali a brzo přišlo ohrožení Fabianského branky. Ayoze Pérez se po narážečce dostal za obranu domácích, ovšem střela z dobré pozice mu nesedla a zakončoval výrazně vedle levé tyče. V nadějné situaci byl chvíli po něm i Rondón, jenže ani on nenadělal gólmanovi větší starosti.

Několik příležitostí ještě přišlo v samotném závěru, tou největší byl Rondónův pokus do levé tyče Fabianského branky. Ale jelikož se nedokázal prosadit ani on, ani žádný z jeho spoluhráčů, odjíždí Newcastle z Londýna s nulou, a to jak gólovou, tak bodovou.

V tabulce se v tomto kole nechal přeskočit Crystal Palace a klesl na čtrnáctou pozici. West Ham poskočil na příčku devátou a na sedmé Wolves ztrácí pouhé čtyři body.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
vanGomm

X.

Reagovat
NuFc23

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
duloig

2:0 C O Y I

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska dobrej vykon.Skoro jsme jim nedali cuchnout !!! COYI

Reagovat
smazaný uživatel

Krasnej fotbal jsme hrali.

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
OnlyWHU

Velká spokojenost, jak jsme vyřešili tenhle zápas. Hru jsme měli pod kontrolou a dobře kombinovali. Takhle si na nás jen tak někdo nepřijde. Jen zvládnout přetlak hráčů na některý pozice. COYI!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele