29. kolo
02.03.2019 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Brighton & Hove Albion - Huddersfield Town 1:0

Brighton se poprvé po sedmi zápasech raduje z výhry, když na domácím stánku přehrál poslední Huddersfield tím nejtěsnějším možným způsobem. Utkání mnoho fotbalové krásy nepobralo, k vidění byl hlavně boj o střed hřiště, který deset minut před koncem rozhodl přesnou hlavičkou Florin Andone.

Na první výraznější ohrožení branky se, věřte nebo ne, čekalo až do třicáté minuty. V té ze střední vzdálenosti napřáhl Jahanbakhsh a fantastickou střelou orazítkoval břevno branky Huddersfieldu. Hosté kontrovali střelou Bacuny, s tou však brankář Ryan neměl výraznější problémy. Fakt, že se v první půli záživný fotbal opravdu neodehrával, může podtrhnout i tvrzení, že tyto dvě akce byly skutečně tím jediným atraktivním, co úvodní dějství svým fanouškům nabídlo.

Po přestávce naštěstí došlo ke zlepšení a už po pár minutách se do vyložené šance dostal útočník Murray, toho však na poslední chvíli zablokoval obránce Kongolo. Po více než hodině hry zase za vápnem napřáhl střídající Andone a pěknou střelou provětral rukavice Lössla. Rozhodující okamžiky celého utkání se odehrály deset minut před koncem. Nejprve si na rohový kop Knockaerta naskočil Duffy a jeho hlavičku musel až z brankové čáry vykopávat zadák Huddersfieldu. O pár vteřin později však obrana hostí poprvé kapitulovala. Po rychle rozehraném přímém kopu se k centru dostal opět Knockaert, nadýchaným obloučkem našel hlavu Andoneho, který svému celku vystřelil veledůležité tři body.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
TerriersSKCZ

Analýza na dnešný zápas Brighton - Huddersfield: http://www.huddersfield.sk/club-news/brighton-huddersfield-preview-2/

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele