Premier League - souhrn 28. kola

28.02.2020, 22:59, aktualizováno 01.03.2020, 16:58
Komentáře a souhrny
Liverpool prohrál na půdě Watfordu a zaznamenal premiérovou letošní porážku v lize, kde předtím naposledy loni v lednu podlehl Man City. Leicester nevyhrál počtvrté za sebou a komplikuje si situaci v boji o třetí místo. Manchester United veze bod ze hřiště Evertonu a zůstává o skóre před Wolverhamptonem, jenž přetlačil Tottenham. Chelsea remizovala v Bournemouthu...

Everton FC - Manchester United 1:1

01.03.2020 15:00

Góly: 3. Dominic Calvert-Lewin - 31. Bruno Fernandes

Nerozhodným výsledkem skončilo utkání dvou slavných celků bojujících o evropské poháry. V Goodison Parku sice šli domácí ve třetí minutě do vedení zásluhou trefy Calverta-Lewina, nicméně za Red Devils ještě v první půli srovnal Fernandes.

Úvodní branka Toffees padla naprosto z ničeho. Rozehrávka hostů odzadu dovedla míč k De Geovi, který při snaze o dlouhý nákop trefil Dominica Calverta-Lewina, od nějž se balón odrazil do sítě. Španělský gólman své zaváhání z části napravil v páté minutě, kdy autora prvního gólu vychytal. Na druhé straně zahrozil Matić, jehož rána skončila na břevně.

A srbský záložník měl na svědomí i další vážné ohrožení Pickfordovy svatyně, tentokráte jeho pumelici zneškodnil anglický reprezentační gólman. "Rudí ďáblové" se vyrovnání dočkali po půl hodině hry. Pickford jako by chtěl z kolegiality kompenzovat De Geovo zaváhání a pustil do brány přízemní pokus Bruna Fernandese z pětadvaceti metrů.

Po přestávce okusili i domácí, jaké to je nastřelit brankovou konstrukci. Po standardní situaci Sigurdssona se míč ještě odrazil zpět do ohně, dorážka ale cíl nenašla. Proti Calvertu-Lewinovi poté znovu úspěšně zakročil De Gea.

Vyvrcholení celého zápasu přišlo v nastavení. Nejprve se zaskvěl Pickford, který nejprve povedeným zákrokem vychytal Fernandese a zázračně vytáhl mimo tři tyče i Ighalovu dorážku. Na druhé straně docílili Toffees branky, jenže vinou ofsajdu nebyla trefa uznána. To se jim vůbec nelíbilo a skončilo to pozápasovou červenou kartou pro manažera Carla Ancelottiho.

Manchester United tak v tabulce uhájil pátou příčku a na pozice zajišťující Ligu mistrů nadále ztrácí tři body. Everton je jedenáctý o pět bodů za Red Devils.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers 2:3

01.03.2020 15:00

Góly: 13. Steven Bergwijn, 45. Serge Aurier - 27. Matt Doherty, 57. Diogo Jota, 73. Raúl Jiménez

Atraktivní utkání s pěti góly bylo k vidění na Tottenham Hotspur Stadium. Domácí v něm šli v první půli dvakrát do vedení zásluhou Berwijna a Auriera, hosté ale vždy srovnali, a to góly Dohertyho a Joty. Dvacet minut před koncem dokonal obrat Jiménez.

Spurs se dokázali prosadit hned z první větší příležitosti. Přízemní centr z pravé strany nedokázal z malého vápna přes brankáře procpat Alli, míč se však odrazil přímo na nohy Stevena Bergwijna, který už Patrícia překonal a ve svém čtvrtém utkání v Premier League vstřelil druhou branku.

Na vyrovnání se ale nemuselo čekat ani čtvrt hodiny, nutno podotknout, že Tottenham k ní soupeři hodně pomohl. Vše opět začalo centrem po zemi, tentokráte z levé strany. Balón se na malém vápně dostal k Tangangovi, jenž ho nedokázal uklidit do bezpečí, nýbrž jen k Mattu Dohertymu a ten už z bezprostřední blízkosti rozvlnil síť.

Nerozhodný výsledek se ovšem "Kohoutům" nelíbil. Těsně před pauzou nejprve pořádně protáhl Patrícia Alli, aby jej následně pokořil Serge Aurier. Ten si navedl míč na střed na levou nohu a fantastickou technickou ranou vstřelil Wolves gól do šatny.

Ti se ale po přestávce nejevili býti rozhozenými. V padesáté minutě zamířil Jota hlavou po přímém kopu nad bránu. Na druhé straně Lo Celsovu příležitost zblokoval bránící hráč, Alliho dorážka zase letěla mimo. Wolves se tak znovu dočkali vyrovnání. Rychlý protiútok zakončoval Doherty, jehož pokus lehce tečoval gólman k Diogu Jotovi a ten už snadno dorazil míč do prázdné brány.

Dvacet minut před koncem přišlo rozhodnutí. Jota přenesl hru na Jiméneze, který s míčem postupoval do vápna, zasekl a prudkou ranou levou nohou dostal svůj tým do vedení. V nastavení mohl ještě vyrovnat Moura, jenže trefil jen bránícího Bolyho. Wolverhampton se tak v tabulce dostal na šesté místo a těsně přeskočil svého nedělního soupeře.

Více informací k zápasu

Watford FC - Liverpool FC 3:0

29.02.2020 18:30

Góly: 54. Ismaïla Sarr, 60. Ismaïla Sarr, 72. Troy Deeney

Po předlouhých 44 ligových zápasech poznal Liverpool chuť porážky. Jejím strůjcem se stal nečekaně Watford, který po veskrze brilantním výkonu šokoval suverénního lídra soutěže hned třemi góly a posunul se mimo sestupové pásmo. Největší podíl na tomto mimořádném úspěchu Hornets nese Ismaïla Sarr, jenž první dva góly dal a na třetí přihrál.

Z pohledu Liverpoolu a jeho titulových ambicí nejde o nikterak závažnou ztrátu, neboť druhý Manchester City stále zaostává o propastných 22 bodů, ovšem Reds sobotním nezdarem přišli o možnost zopakovat úspěch londýnského Arsenalu ze sezony 2003/04, kdy "Kanonýři" prošli celým ročníkem bez jediné porážky a celkem tehdy protáhli svou neporazitelnost na 49 zápasů. Tým Jürgena Kloppa má však stále nakročeno k jedinečnému úspěchu, co se bodového zisku týče, a stále může překonat doposud rekordní stovku získaných bodů Manchesteru City.

Hosté na Vicarage Road dorazili s vědomím, že jim k jistotě tolik vytouženého prvního místa zbývají poslední čtyři vítězství, ovšem nový fotbalový divák bez tohoto povědomí by za nastávajícího šampiona v tomto duelu mohl snadno považovat hráče Watfordu. Více než padesátibodový kráter mezi oběma celky nebyl během jejich měření sil ani trochu patrný - zatímco Reds se zápasem nečekaně protrápili směrem dopředu i nečekanými zkraty v obraně, domácí se naopak vybičovali k excelentnímu výkonu a snadno se mohli ujmout vedení již v prvním poločase.

Svěřence Nigela Pearsona nerozhodilo ani vynucené střídání Gerarda Deulofeua, jenž v úvodu hry patřil k nejnebezpečnějším hráčům Watfordu, ale po srážce s Virgilem van Dijkem musel hřiště opustit na nosítkách. Vůbec největší šance úvodní pětačtyřicetiminutovky připadla kapitánu Troyi Deeneymu, k němuž se dostal míč po neobvyklém zaváhání brankáře Alissona, avšak brazilský gólman svou chybu odčinil pohotovým zákrokem.

Po změně stran už ale liverpoolští na bohorovnost ve vlastní šestnáctce doplatili. V 54. minutě propadlo dlouhé vhazování přes Deeneyho s Lovrenem až k nabíhajícímu Doucourému, který bez váhání poslal razantní přízemní centr pro Ismaïlu Sarra a ten se v zakončení nemýlil. A než se hosté stačili z inkasovaného gólu vzpamatovat, bylo jejich manko zničehonic dokonce dvojnásobné. Troy Deeney nachytal kolmicí pro Sarra od pravé postranní čáry celou obrannou řadu Reds v nedbalkách a letní posila Watfordu svůj samostatný únik zakončila s bravurou jemným přehozením vyběhnuvšího Alissona.

Rozjetí domácí ke všemu nepřipustili ani žádné závěrečné drama a místo toho ještě přidali pomyslnou třešničku v podobě třetího gólu. Znovu se tak stalo po zkratu liverpoolské obrany, když Sarr vystihl zpětnou přihrávku Alexandera-Arnolda a místo uspěchaného zakončení chladnokrevně počkal, až se mu nabídl Deeney, jenž suverénně napálil míč do odkryté sítě a stanovil konečné skóre 3:0.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Chelsea FC 2:2

29.02.2020 16:00

Góly: 54. Jefferson Lerma, 57. Joshua King - 33. Marcos Alonso, 85. Marcos Alonso

Dva předešlé vzájemné zápasy Bournemouthu s Chelsea skončily překvapivým triumfem prvních jmenovaných a chybělo jen málo, aby se tento počin povedl Cherries i do třetice. Tým Eddieho Howea dokázal na domácí půdě zvrátit nepříznivý stav po trefě Marcose Alonsa dvěma slepenými góly Lermy s Kingem, avšak pět minut před koncem se hostům povedlo po výrazném tlaku srovnat na konečných 2:2, a to opět zásluhou Alonsa.

Španělský bek ve službách Chelsea sice pod vedením Franka Lamparda nadlouho vypadl ze základní sestavy, avšak v posledních týdnech i díky několika zraněním dostal novou šanci a za tuto důvěru se odvděčil střeleckou fazonou, kterou mu mohou závidět i nejlepší útočníci. Po gólu Tottenhamu v minulém kole nyní Alonso dvěma pohotovými dorážkami zařídil svému týmu alespoň bod, který posouvá Blues od pátého Manchesteru United na čtyřbodovou vzdálenost. Bournemouth zůstává těsně nad sestupovým pásmem sedmnáctý.

Domácí do zápasu vlétli po hlavě a Philip Billing měl hned v úvodní desetiminutovce dvě slibné příležitosti skórovat. Poprvé jej však vychytal Willy Caballero a druhou ránu poslal jen do boční sítě. V další velké šanci neuspěl ani Callum Wilson, jenž si rovněž vylámal zuby na pozorném Caballerovi. Na opačné straně měl zase Aaron Ramsdale co dělat, aby vytěsnil prudkou ránu z voleje v podání Masona Mounta.

Po přečkání dramatických chvilek před vlastní brankou se hosté postupně usídlili na útočné polovině a po půlhodině hry si připsali i první gól odpoledne. Ostrý centr Reece Jamese na přední tyči svým tradičním způsobem akrobaticky tečoval Olivier Giroud vstříc brance, a i když jeho pokus smolně zamířil pouze do břevna, na zadní tyči číhal Marcos Alonso a suverénně skákající míč zabořil do sítě.

Bezprostředně po změně stran mohl Giroud vedení Chelsea zdvojnásobit, když se ocitl ve vyložené pozici po dobré kombinaci Kovačiče s Alonsem, jenže francouzský forvard zakončení hrubě nezvládl a poslal míč mimo tři tyče. Blues navíc za tuto neproměněnou možnost takřka okamžitě pykali, neboť Bournemouth v rozmezí pouhých tří minut skóre otočil. Nejprve se z Fraserova rohového kopu důraznou hlavičkou prosadil Jefferson Lerma a rozjetí domácí s mohutnou podporou fanoušků v 57. minutě dokonali obrat, když lahůdkovou týmovou kombinaci zakončil po přízemním centru Staceyho Joshua King zblízka do prázdné branky.

Hostům se zdánlivě podařilo vyrovnat sedmnáct minut před koncem trefou střídajícího Batshuayie, jenže povedenou ránu belgického útočníka zneplatnilo jeho postavení mimo hru. V 85. minutě se ale Chelsea po enormním tlaku přece jen dočkala. Kvalitní ránu Pedra z hranice šestnáctky sice Ramsdale dokázal vyrazit, ale nejrychleji na odražený míč stihl zareagovat Marcos Alonso a pohotově jej hlavou zasunul do sítě.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Burnley FC 0:0

29.02.2020 16:00

Góly: -

Osmadvacáté kolo Premier League během pátku a soboty nabídlo celou řadu překvapivých výsledků a gólových přestřelek, ovšem jedno utkání se z tohoto trendu vymykalo. Duel Newcastlu s Burnley nabídl přesně podle předzápasových očekávání nezáživnou partii, v níž dominovaly defenzivy obou celků, a výsledkem tak byla remíza 0:0.

Zatímco Burnley navzdory matnému výkonu alespoň prodloužilo svou stávající šňůru bez porážky na šest zápasů a poskočilo v tabulce na deváté místo, pro Newcastle šlo o další frustrující odpoledne, na jehož konci již počtvrté v řadě vyšel střelecky naprázdno a musel si na St. James‘ Parku vyslechnout nespokojenost vlastních fanoušků. Magpies se sice i nadále drží na čtrnáctém místě, ale jejich náskok na sestupové příčky se ztenčil na pět bodů.

Steve Bruce se skomírající ofenzivu svého týmu pokusil oživit výraznou změnou základní sestavy, která oproti předešlému kolu čítala celých pět změn, ale ani nasazení Dwighta Gaylea jakožto podporu pro dříve osamoceného Joelintona kýžené góly nepřineslo. Po opatrném nástupu do hry se dominance ujali domácí, ale Gayle o jednu z mála šancí přišel špatným zpracováním povedené kolmice Jonja Shelveyho, Matt Ritchie ze slibné pozice poslal svou hlavičku vedle a další pokusy Magpies zvládala zablokovat tradičně obětavá obrana Burnley.

Také po změně stran měli více ze hry hráči Newcastlu, ale zmohli se pouze na střely z nepříliš kvalitních pozic a jejich zakončení obvykle končilo mimo tři tyče. Oživení hry přinesl v závěru domácí oblíbenec Alain Saint-Maximin, jenž přinutil brankáře Popea k solidnímu zákroku, ale když se neujala ani závěrečná šance Ritchieho, kterou křídelník Newcastlu přetavil jen v chabou a neumístěnou střelu, musely se oba týmy spokojit s bodem za bezbrankovou remízu.

Více informací k zápasu

West Ham United - Southampton FC 3:1

29.02.2020 16:00

Góly: 15. Jarrod Bowen, 40. Sébastien Haller, 54. Michail Antonio - 31. Michael Obafemi

Premiéra Jarroda Bowena v základní sestavě přinesla West Hamu United okamžitý úspěch v podobě vítězství nad Southamptonem a úspěšnému úniku ze sestupových příček. Právě na Bowenovu úvodní trefu ještě dokázal zareagovat srovnáním Michael Obafemi, ale forvardi Michail Antonio se Sebastianem Hallerem strhli svými góly vedení zpět na stranu domácích a zařídili tak výhru 3:1.

Saints, kteří se vyznačují lepšími výkony na hřištích soupeřů než na vlastním stadionu, tentokráte své pověsti nedostáli a nedokázali se dravosti West Hamu vyrovnat. Přispěla k tomu možná i absence Dannyho Ingse v základní sestavě, neboť nejlepší střelec Southamptonu se celý týden potýkal se zdravotními potížemi a ani jeho nasazení v druhé půli za nepříznivého stavu již k obratu nepomohlo. Zatímco West Ham se díky tříbodovému zisku posunul na šestnácté místo, hosté spadli na třináctou příčku a jejich náskok na sobotního soupeře se ztenčil na sedm bodů.

Hammers i při neúčasti zraněného Tomáše Součka pokračovali ve zlepšených výkonech z posledních týdnů a do zápasu nastoupili zhurta. V třinácté minutě ještě obrana Saints na poslední chvíli znemožnila Bowenovi otevřít skóre, ale o chvíli později už zimní posila z Hullu přece jen udeřila. Bowenův povedený náběh podpořil neméně kvalitní přihrávkou Pablo Fornals a Alex McCarthy neměl šanci proti přesně umístěné střele zasáhnout.

Rozjetí domácí málem svůj náskok navýšili hned o pár minut později, kdyby Sebastian Haller neposlal svou hlavičku z bezprostřední blízkosti přímo do McCarthyho. Místo toho tak zničehonic padl gól na opačné straně. Rychlý brejk Southamptonu po pravé straně podpořil James Ward-Prowse a ideálním pasem našel volného Obafemiho, jenž chladnokrevně poslal míč vstříc hornímu růžku branky.

Ani překvapivé vyrovnání proti proudu hry však s hráči West Hamu nezamávalo, a ještě do přestávky si "Kladiváři" vzali vedení zpět. Zdánlivě neškodný oblouček Antonia do pokutového území však McCarthy ve vzdušném souboji s Hallerem nedokázal zpacifikovat a francouzský útočník toho pohotově využil gólovým zakončením ve skluzu i z ostrého úhlu. Do kabin se tak odcházelo za stavu 2:1.

Bezprostředně po změně stran měli navrch hosté a Shane Long mohl dokonce po zaváhání Cresswella srovnat, ale místo toho byl záhy náskok West Hamu dvojnásobný po přímočaré akci z výkopu od vlastní branky. Haller opět potvrdil své fyzické kvality a posunul míč hlavou pro Fornalse, který jemným pasem vyšachoval i zbývající bránící hráče soupeře, a Michail Antonio tváří v tvář McCarthymu nezaváhal.

Domácí mohli v závěru odevzdané hráče Saints potupit i čtvrtým zásahem, když se po takřka exhibiční kolmici Hallera ocitl Antonio v dalším samostatném úniku, ale tentokráte si na McCarthyho nepřišel. Oproti zápasu s Brightonem, v němž West Ham přišel o dvoubrankové vedení, si tak tentokráte příznivci Hammers mohli užít poklidné dohrání zápasu a teprve počtvrté doma slavit ligový triumf svého týmu.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Crystal Palace 0:1

29.02.2020 13:30

Góly: 70. Jordan Ayew

Jubilejní stý zápas v roli manažera Crystal Palace se Royi Hodgsonovi vydařil. Jeho tým sice na půdě Brightonu herně neoslnil a potřeboval i jistou dávku štěstí, aby navzdory výrazné střelecké převaze soupeře neinkasoval, ovšem konečný výsledek hovoří ve prospěch londýnského klubu díky trefě Jordana Ayewa dvacet minut před koncem.

Když už se zdálo, že hráčům Palace po sedmizápasové šňůry bez vítězství teče do bot a tuhý boj o záchranu se jim nevyhne, zabrali Eagles v pravou chvíli a důležité dva souboje s tabulkovými sousedy z Newcastlu a nyní Brightonu dokázali shodně opanovat 1:0. Se ziskem 36 bodů a 12bodovým odstupem od první sestupové příčky tak má Hodgson jistotu setrvání v nejvyšší anglické soutěži rázem na dosah a může ve vyrovnaném středu pole cílit klidně i na umístění v horní polovině tabulky.

To Brighton naopak zůstává jediným týmem Premier League, který v novém roce stále ani jedinkrát nezvítězil, a tak je od sestupových příček vzdálen už jen na čtyři body. Snahu však domácím upřít nelze, neboť si v sobotním duelu připsali celých 24 střel oproti protivníkovým 12, avšak v koncovce se trápili.

Jedno z méně známých derby anglické kopané začalo náporem hostí, kteří měli několikrát blízko k průlomu skóre. Christian Benteke však ve vyložené pozici zamířil nepřesně a Kouyatého pokus zvládl lapit brankář Mat Ryan. Poté se již ke slovu dostali Seagulls a Vicente Guaita musel zasahovat proti střele Neila Maupay, jenž vzápětí vybojoval roh, z kterého málem udeřil domácí kapitán Lewis Dunk.

Po groteskních rozbrojích Wilfrieda Zahy s domácími fanoušky a náhradníkem soupeře Ezequielem Schelottem měl ještě v první půli velkou šanci Solly March, jenže pobídku Leandra Trossarda nezvládl ukočírovat a trefil pouze boční síť. Když se na sklonku poločasu neprosadil ani Gary Cahill z další výtečné hlavičkové příležitosti, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Po změně stran měli zprvu výrazně navrch domácí, jenže ani jedna z jejich akcí se neujala. Obzvláště blízko měl ke gólu aktivní Dunk, jenže jeho hlavičku smolně zablokoval jeho vlastní spoluhráč Maupay. Poté, co se neprosadili ani Maupay s Trossardem, byl Brighton za zahozené šance se vším všudy vytrestán. V 70. minutě Benteke krásnou přihrávkou vyšachoval ze hry hned trojici obránců a vyslal do samostatného úniku svého útočného parťáka Ayewa, jemuž se povedlo procedit míč pod vyběhnuvším Ryanem a poslat Crystal Palace do vedení.

Inkasovaný gól domácím týmem viditelně otřásl a na další odpor se již svěřenci Grahama Pottera nezmohli. Palace naopak mohlo přidat ještě o trefu navíc, jenže Wilfried Zaha v nastavení ztroskotal na brankové konstrukci.

Více informací k zápasu

Norwich City - Leicester City 1:0

28.02.2020 21:00

Góly: 70. Jamal Lewis

Páteční předehrávka osmadvacátého kola přinesla výrazné překvapení, neboť poslední Norwich zaskočil třetí tým tabulky z Leicesteru a zvítězil 1:0. O jedinou trefu večera se parádní ranou dvacet minut před koncem postaral Jamal Lewis, zatímco hosté vyšli střelecky naprázdno i kvůli nečekané absenci svého nejlepšího střelce Jamieho Vardyho.

Canaries tak protrhli čtyřzápasovou šňůru bez ligového vítězství, a přestože zůstávají na dvacátém místě, jejich ztráta na první nesestupovou příčku se rázem smrskla na pouhé čtyři body. Také Leicester i po tomto nezdaru nepřijde o své výtečné postavení, ovšem s bilancí jediné výhry z posledních sedmi kol se jeho náskok rozplývá a po tomto kole může být v případě úspěchu čtvrté Chelsea již jen tříbodový.

Manažer Foxes Brendan Rodgers těsně před zápasem objasnil nečekanou absenci Jamieho Vardyho na zápasové soupisce, neboť nejlepší střelec Premier League si v tréninku přivodil drobné zranění lýtka, a na hrotu jej tak nahradil Kelechi Iheanacho. Nigerijský útočník měl průlom skóre na noze v závěru poločasu, ale z hloubi šestnáctky přestřelil a opakované záběry navíc odhalily, že si při zpracování těžkého pasu Péreze pomohl rukou.

Už předtím měli hosté blízko k prvnímu gólu večera, když se na konci rychlého kontru po pravé straně ocitl v palebné pozici Denis Praet, avšak střílený centr Pereiry zvládl instinktivně trefit pouze holení či kolenem a míč se akorát otřel o přední tyč. Navzdory střelecké převaze Leicesteru se tak o přestávce šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Bezprostředně po změně stran byly Foxes za svou aktivitu zdánlivě odměněny, když se povedenou křižnou ranou zpoza pokutového území prosadil Iheanacho, jenže videorozhodčí si všiml opět jeho drobného dotyku míče rukou v souboji s Benem Godfreym a jeho gól tak k nespokojenosti Brendana Rodgerse nebyl uznán.

Po přečkání této kritické chvilky se ke slovu poprvé výrazněji dostali domácí a Kasper Schmeichel se měl co ohánět, aby zvládl vytěsnit dalekonosnou ránu Ondreje Dudy. Slovenský reprezentant se vzápětí ocitl v ještě lepší pozici, avšak zakončení téměř z penaltového puntíku uspěchal a poslal míč přímo do středu branky s připraveným Schmeichelem.

Dudovy neproměněné šance ale nakonec Canaries mrzet nemusely, neboť v 70. minutě svou převahu přece jen zúročili. Aaronsův přetažený centr skončil na hranici šestnáctky u druhého beka Lewise, jenž využil prostoru, který mu na moment zkoprnělá obrana Leicesteru dopřála, a krásnou kroucenou ranou na vzdálenější tyč nedal Schmeichelovi šanci zasáhnout.

I když se v závěrečné dvacetiminutovce hosté těšili výrazné územní převaze, další větší brankovou příležitost proti obětavé a soustředěné defenzivě soupeře si již vytvořit nedokázali. Když v samém závěru z rychlého brejku neuspěl ani Josip Drmić, skončilo utkání překvapivou, ale nikoliv nezaslouženou výhrou Norwiche 1:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC28261164:2079
2.Manchester City27183668:2957
3.Leicester City28155854:2850
4.Chelsea FC28136947:3945
5.Manchester United28119842:3042
6.Wolverhampton Wanderers281012641:3442
7.Tottenham Hotspur281171046:3940
8.Sheffield United271010729:2540
9.Burnley FC281151233:3938
10.Arsenal FC27813639:3637
11.Everton FC281071137:4237
12.Crystal Palace28991025:3236
13.Southampton FC281041435:5134
14.Newcastle United28881224:4132
15.Brighton & Hove Albion286101232:4028
16.West Ham United28761535:4927
17.Watford FC28691327:4327
18.AFC Bournemouth28761528:4527
19.Aston Villa27741634:5225
20.Norwich City28561725:5121
Zbývající zápasy
29.02. 16:00Aston Villa - Sheffield United
01.03. 15:00Manchester City - Arsenal FC

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (982)

Přidat komentář
Smreky

tak ako hrali Líšky v minulom roku skvele a krásny futbal... tak od januára je to presný opak... úplne vypadli z formy a je to úplne iné mužstvo...tie zápasy sú skôr utrpením... to sa nedá ani porovnať... pritom neprišli počas prestupového okna o žiadneho hráča.. nechápem čo sa s nimi stalo ... viem že im v niektorých zápasoch chýba Vardy ale aj on prišiel o svoju skvelú formu...

Duda dnes mal šance na dva góly, bohužial nepremenil...

Reagovat
matZz

no to nevím, v prvním poločase mohli dát klidně 2-3 branky a jen to dohrát, herně byly lepší, jen prostě neproměnili šance

Reagovat
Counter

Nic extra neměli, ta Iheanachova šance by nebyla uznaná, protože si tam taky pomohl rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty emoce na konci byli super kéž by se zachránili na úkor takového Brightonu např. Lewis hrdina, ale herně bych řekl jeden z nejhorších na hřišti.

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Niesom rasista ale preco sme natahali tie negriska do EU fakt nechapem. Zijem v GB a neda sa to vydrzat africka matoha na kazdom rohu. Minule som vystupil z autobusu a nevedel som ci som v Ugande alebo v Londyne. Kazda zakladna skola tu je plna bubakov ledva tam najdete normalneho cloveka. A najhorsie je ze kopec dievcat z CR/SK co poznam su tu jebane tymi jaskynnymi muzmi hlava nehlava kazdy den. Tfuj chce sa mi blut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Borec je v ČR a nadává na jiné cizince

Reagovat
hona.kub

píše, že žije v GB ty vocasu

Reagovat
fenixLFC

Evidentne mysli GB aj ked napisal CR

Reagovat
iamek

Mělo byt GB. Má chyba.

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Thelvin

nejsem rasista ale

Reagovat
Counter

Takže svým imigrantským kolegům vlastně závidíš, že to umí s holkama.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
hona.kub

Já Ti rozumím, stačí se jet podívat do východního Londýna, tam je to multikulti až hanba... Za to si ale Britové můžou svou koloniální rozpínavostí sami, ti lidé jim přijeli akorát poděkovat a tak nějak tam zůstali...

Reagovat
PH8

Niesom rasista a negriska v jedné větě je super Když žiješ v GB, tak si nestěžuj na EU.

Reagovat
Seydou Doumbia

negr není rasistické slovo...někdo to běžně používá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Tak negři to používají běžně.

Reagovat
TopinB

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, určitě nejsi rasista.

Reagovat
matZz

tak nám, prosím, vysvětli, co je podle tebe rasismus

Reagovat
Busby babes

Niesom rasista ale...

ty ses klasik.

Reagovat
Uwe háže buly

Taky si myslím, že nejsem rasista, ale černochy v ČR nechci, ať si žijí doma.

Reagovat
Busby babes

tak si to myslis mozna spatne, no...

Reagovat
Uwe háže buly

Ani ne, vadí mi i bílí cizinci, když tu chtějí žít.

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

a kdyz maji domov v cesku?

Reagovat
Uwe háže buly

To záleží, jak jsou asimilovani v ČR. Bavil jsem se dřív s dvěma vietnamkama a ty mi nevadilo vůbec.. Ale když vidím cizince u nás v ulici.. Třeba v Albertu nebo ve večerce, tak neumí česky absolutně nic i když je potkavas x let. Pak tu mám v ulici Korejce, co koupili celý cinzak a udelali z toho černý hotel přes rbnb a v suterénu sushi restauraci, kde si cesky neobjednas(nejradši by asi byli kdyby si neobjednával nikdo) a jednaji s tebou jako s dobytkem jen proto, že nejsi movitej cizinec, i když máš plnou srajtofli a chceš zkusit cizí kuchyni.. tyhle lidi by se sem stěhovat prostě neměli..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když to napíšeš, tak to samozřejme beru, ale předtím jsi psal (a celé vlákno bylo) o všech Černošice. To je docela podstatný rozdil a imo právě tyto generalizace vedou k nedorozumeni a polarizaci.

Reagovat
smazaný uživatel

cernosich*

Reagovat
Busby babes

btw mozna si zjisti neco o historii zeme, kde zijes, mozna pochopis, proc je v UK hodne afroamericanu, sikhu a dalsich nebelosskych etnik, kaspare.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam su afroamericania? To som nevedel ani

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Front hell

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tak ale je to obecny oznaceni, ne?

Reagovat
Gazdo

*afroanglicani

Reagovat
Busby babes

to snad nikdo nikdy nepouzil, ne? ja bych teda pouzil cernoch, protoze v cestine mi to neprijde pejorativni, ale tak...

Reagovat
TopinB

V Anglii se jim říká Afro-Caribbeans

Reagovat
anonym

Reagovat
cr7sux

Reagovat
mistr129

Reagovat
LeonardoUžoa

Jak chtel byt povyseny a potom napise takovou picovinu.

Reagovat
Ranoth

Reagovat
diastan

Nejsem rasista, ale...to nikdy neomrzí

Reagovat
ladyboy arsenal

Si právě přijel z nějaké SVK prdele nebo jaký smysl má tvůj vyblitek právě teď?

Reagovat
redyyz

Pocitam, ze ty si z nejakej multi kulturalnej CZ prdele. Je uplne jedno s kade je, Londyn je taky. Inak odporucam sa odstahovat do Skotska ak mu to vadi, tu je to este ok

Reagovat
ladyboy arsenal

Londýn je taký posledních 30 let, chápu že to je šok pro opici co přivandrovala odněkud z Bardejova

Reagovat
cink

Asi tak :). Žiju v Londýně 13 let a je to nejvíc cool město a to jsem žil i v Amsterdamu a Dublinu a Malaga

Reagovat
Kapřík

Vy jste se fakt hledali.

Reagovat
REPLIKATOR

ban

Reagovat
smazaný uživatel

Důkaz, že opravdu není rasista...

Oblíbené reprezentace - Uganda, Súdán, Somálsko

Reagovat
Hokaido

11 hodin od uveřejnění tohohle příspěvku. Proč to tady ještě kurva je? Redakce by tu vážně měla začít něco dělat.

Reagovat
redyyz

poukazovat na nieci prispevok a mat v tej reakcii nadavku

Reagovat
Counter

Nejlepší by bylo, kdyby mu to kvůli ní smazali a původní příspěvek nechali.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
cr7sux

Reagovat
anonym

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty budes presne ten typ, kteremu vadi politicka korekce, ale pak se posere z jednoho slovicka, ktere kazdy pouziva v podstate denne

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

volej policii!

Reagovat
Godwinson

Minimálně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
Gedofrey

Já jsem rasista, ale nechápu, jak můžeš takhle hodnotit lidi na základě barvy pleti. Je to hnus, styď se

Reagovat
cink

Reagovat
Spalovač šancí

Černoši tam byli první

Reagovat
RealC.F.

Buď v klidu, je to jen o prvním přesným výstřelu do hlavy v davu tech zmrdu a neustoupit. Navíc ta krize a reálná válka s nima přijde velmi brzo a v tom jsem naprosto v klidu. Amíci tu budou mít army Playground a vyčistí to tyhle neandrtálci se nezmůžou ani na odpor

Reagovat
cristiano.K.

Kanárci hrajou sympatický fotbal, snad o to ještě porvou, když dali gol asi po 700. minutách.

Reagovat
eder

"Brendana Rodgerse čeká pikantní návrat na Anfield"

Něco mi uniklo a Klopp už se pakuje?

Reagovat
eder

Jinak jestli se nepletu, tak výsledek dnešního zápasu a zároveň zítřejší neprohra Reds už znamená matematickou jistotu jejich nejhůře druhého místa v PL...

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Whitemedia

Chilwell mi v poslední době přijde hrozně marný.. jak kdyby už se připravoval na přestup do Chelsea, kde je podmínkou hrát na levém beku mizerně..

Reagovat
Kapřík

On je celý Leicester v útlumu. Chilwell hrát umí, určitě se oklepe.

Reagovat
smazaný uživatel

Norwichu by bola fakt skoda, oni su futbalovo inde ako Bournemouth, Burnley, Birghton a podobne shity, ale asi na ten tim bola PL este skoro no, ale snad to este daju. Duda bol vcera super, keby bol viac efektivny tak top.

Reagovat
Seydou Doumbia

dostat se do šanci a potom je posrat to je tak na posazení na lavičku v té konkurenci anglických týmu, ne?

Reagovat
Kapřík

Mají strašně zajímavé hráče, jenom jsou asi fakt nevyzrali. Krásné je to vidět na obraně, která patří statisticky k nejhorším v lize a přitom individuality tam jsou slušné (Aarons, Godfrey).

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
pingla

ona, jsou jinde, na spodku tabulky a snad tam taky zůstanou, chybět nebudou

Reagovat
Kopac

James Pearce: "I can see Werner happening. I'd be surprised now if Timo Werner didn't come to Liverpool."

Reagovat
avicii

paráda.. Snáď sa to podarí..

Reagovat
Gazdo

Ma drbne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

OT!!!

Milí bratia z Čiech

Dnes sa konajú voľby do NR SR a predpokladám, ze najmä zajtra sa bude na EF hemzit samymi politickými príspevkami/názormi. Preto vás prosím o vašu trpezlivosť a pochopenie.

Ďakujem

Slováci : padajte voliť!!!

Reagovat
eder

Tak držím palce, ať dopadnou dobře.

A ne jako v ČR, kde se dostali k moci historicky nejhorší kreatury...

Reagovat
redyyz

u nas sa tam dostanu liberali...co budeme horsi ako u vas?

Reagovat
smazaný uživatel

Žaludi a PS / Spolu sú fakt zlo. Vtipné je, že pred 20 rokmi by bolo mnoho terajších tzv. konzervatívcov považovaných za liberálov, dnes už je to pomaly nadávka.

Reagovat
smazaný uživatel

Napr. SaS a hlavne Sulíka rešpektujem, on je +/- pravý liberál.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
spider_8

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Za ludi je nevolitelne kvoli Kiskovi, ale inak nepridu mi ako zlo, je tam vela schopnych ludi, slusnych, nie nejaki fanaticki liberali, co je skoda, nebyt Kisku, tak ich volim.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že straníci žaludi okrem falošníka napr. nechápu extenzvine a patologicky pojem ľudské práva? Podľa týchto tlkov je ľudské právo napr. právo homosexuálov na uzavretie manželstva alebo adopciu detí. A keď im človek prirodzene konzervatívny v tejto otázke povie, že to nie je ľudské právo a nedovoliť im to nie je diskriminácia, tak ťa kadejako onalepkuju. Pritom diskriminácia znamená, keď v rovnakej situácii hodnotis rozdielne. Pričom homosexuali nedokážu splodiť dieťa, heterosexuali áno, čiže v rovnakej situácii nie sú. Nejedná sa teda o diskrimináciu a určite sa s nimi nejedná ako s "občanmi druhej kategórie" ako fanatici radi zvyknú hovoriť.

To je len príklad.

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, ci to nechapu, Slovensko je v takej prdeli, ze otazka homosexualov je pre mna podstatna asi tak jak vas titul tuto sezonu.

Reagovat
Kowe

slovensko má tisíc problémů a zase je hlavní téma jen konzervatismus vůči homosexuálům jak typický pro tenhle region

Reagovat
Swarley

To funguje všude, dělat z naprosto nepodstatných kravin hlavni témata...

Reagovat
Gazdo

Tak hlavnu temu by som z toho nerobil ale rozhodne by som temu homosexuality takto nebagatelizoval ako niektori. Ono to je totiz dost podstatna tema ci povolit alebo nepovolit nieco nejakej mensine. Lebo vies ako sa vravi podas prst a ruka je v prdeli

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mňa osobne to nie je téma, je to žiaľ téma v politike a vo verejnom živote. Ja len tlmocim názor fanatikov a poukazujem na jeho trhliny. Už vôbec riešiť túto tému vo verejnom živote mi príde zbytočné, ale rieši sa pomerne často. Ja nie som súčasťou verejného života.

Reagovat
Gazdo

Zijes pre EF cenim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Písal som titulky pod nejaký rozhovor s Radičovou raz a strašne dobre tam zhrnula ako politici manipulujú verejnú mienku a vytvárajú problémy, ktorým sami potom čelia, viď toto. Čož je u nás v kurze, jednoduché a efektívne.

Postnem to tu keď to nájdem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

clovek, ktery breci kvuli udajnemu nalepkovani, nalepkuje nekoho jineho a jeste primitvnim zpusobem ze 2. tridy

Reagovat
alcantara

Je to Oliver... Preco mi nepride zvlastne, ze o interrupciach necekne ani slovo? Lebo Oliver...

Reagovat
Gazdo

Ked sme u toho aky mas nazor na interupcie?

Reagovat
alcantara

Status quo v sucasnosti, ale povedz to pici typu Zaborska a spol. A riesit to prevenciou, ziadne represie. Statistiky ukazuju, ze ten problem nerastie, takze naco?

Reagovat
Gazdo

Hmm ok no. Zaborska je samozrejme krava a tiez by som to zachoval tak ako to je

Reagovat
TopinB

Reagovat
Robertson

..."Pritom diskriminácia znamená, keď v rovnakej situácii hodnotis rozdielne." ...nie všetky hetero páry môžu mať dieťa,a ak si pozrieš štatistiky,zistíš,že to nie je zanedbateľné množstvo...hetero páry, ktoré pristupujú k adopcii,už zrejme nemôžu mať deti,jednotlivci z homo párov,deti môžu splodiť,a teoreticky sa k ich "vlastníctvu" môžu dostať aj inak,ako adopciou... napriek tomu, tieto "malé" skupiny, ktoré by chceli adoptovať dieťa,sú v rovnakej situácii...a hlavne,nie každý hetero pár,sa k adopcii dopracuje,zisti si tie prísne podmienky adopcie, takže si predstav,aká by bola selekcia u homo párov...ďaľšou vecou je,ako sa verejnosti podsúva,že homo páry, ktoré by o adopciu mali záujem,sú mužské,pričom sa schválne opomínajú ženské páry...

Riešim to preto,že si obrovský demagóg,a nie len v tejto téme,ktorá je v rámci obrovskej zmeny v spoločnosti menej podstatná,ako tie závažnejšie,ktoré zámerne obchádzaš...

Reagovat
smazaný uživatel

Sama príroda, biológia ti dáva odpoveď, aký pár môže splodiť dieťa a vychovávať ho v ideálnom prípade spoločne, čiže pár muža a žena, či už môže vychovávať svoje biologicke dieťa alebo adoptované. V ideálnom prípade by malo mať dieťa danú výchovu a vzor od oboch rodičov oboch pohlaví. Viem, že mnoho prípadov ideálnych nie je, píšem o väčšine. Nie je múdre, aby sa väčšina prispôsobovala menšine.

K spomínaniu tejto témy som sa vyjadril vyššie. Vo verejnom a politickom živote s ňou prichádzajú fanatici a zbytočne z hľadiska toho, že je naozaj zástupnou témou. Tiež sa mi nepáči, keď sa táto téma rieši skôr ako tie viac dôležité. Len poukazujem na trhliny a nebezpečný fanatizmus.

Reagovat
Robertson

"Sama príroda, biológia ti dáva odpoveď, aký pár môže splodiť dieťa"...ale nie vychovávať...prečo sú slobodné matky,a muži?...prečo sú týrané matky,a muži?...prečo sú nechcené deti od hetero párov?...prečo sú deti týrané od hetero párov?.. prečo potom nemôže vychovávať deti niekto,kto by tieto deti miloval,a dal im do života oveľa viac...spoločnosť je len natoľko silná,ako je silný jej najslabší článok...takže tá "väčšina",by mala poriadne zamakať...

...poukazuješ tendenčne na veci, ktoré rozdeľujú spoločnosť...pritom pointa je inde...

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mastný Chobot

"Nie je múdre, aby sa väčšina prispôsobovala menšine."

Sorry, Oľo, poznám ťa, ale ako to, že dvaja homoši uzavrú registrovaný zväzok, ovplyvňuje teba, alebo ako sa tomu nebodaj ty musíš prispôsobovať?

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

vies vobec, co to slovo znamena?

Reagovat
Nikikrew

Dik

Reagovat
jacobT

odvolené poštou, ale už som stihol overiť, že šiel voliť aj zvyšok rodiny.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Kapřík

Držím palce, ať ten Augiasuv chliv trochu vycistite. Ale s citem, ať boj proti korupci neprejde do kulturní války mezi konzervama a liberalnima pokrokarema jako leckde jinde na Západě. To by byla vážně škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Prejde. Médiá, veľa fanatikov a názorových oportunistov tento kultúrny boj masívne živí.

Reagovat
Sm0ker

Mohl by to celý vyhrát Kotleba, sice nevim pořádně kdo to je, ale hodně z Vás by tu pak bylo dost nasraných a mě to baví číst

Reagovat
smazaný uživatel

super, takze chces aby sa premierom susednej krajiny stal fasista aby si si mohol citat nasrate reakcie na jednom futbalovom fore, respekt

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Sm0ker

Já se rád zasměju

Reagovat
Nikikrew

Neviem čo je na tom vtipné

Reagovat
bbbauch

Muzes se smat svoji blbosti

Reagovat
Sm0ker

Snažíš se marně, mě může urazit jenom někdo inteligentní

Reagovat
bbbauch

Nemusim se snazit, bravurne to zvladas sam

Reagovat
Swarley

Haha, obzvlášť, když nám tu čaruje taky jeden slovák

Reagovat
Sm0ker

Reagovat
Salfovic

Právě, ať si taky užijí.

Reagovat
Gazdo

Uz zaciname expanziu

Reagovat
jacobT

a potom, že kde sa tí hlúpi ľudia berú...

Reagovat
Kowe

Reagovat
kvasha16

Reagovat
EXoRcIsT

som bol 7:10 nech nemusim cakat

Reagovat
smazaný uživatel

Č.3 - SaS. Krúžkovaní Sulík, Oravec, Osuský, Kalman. Nazdar.

Reagovat
Nikikrew

Skoro sme sa trafili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
captain18

Osusky uz mal byt davno zbaveny svojpravnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Magor Osuský určite nie

Reagovat
masly008

Vy tam máte týpka co se jmenuje Nazdar? Hustyyy.

Reagovat
Ed_Hazard

nevolil som SAS, ale ich bude treba v parlamente. Dufam ze nebude fail a neskoncia pod 5%.

Reagovat
Kixi Syhimour

Možná se mohl vyčlenit samostatný článek, jako se to dělá i u voleb u nás.

Reagovat
Spalovač šancí

Naopak. Lepší by bylo, kdyby nepřišel nikdo volit!

Reagovat
smazaný uživatel

proč?

Reagovat
Bakary3

Za me to sem vubec nepatri a zasirate diskuzi, tak s tim tahnete na nejaky vase novinky

Reagovat
Nikikrew

No jasne. Ty ma ani neprekvapujes

Reagovat
Bakary3

Proc?

Reagovat
Mateo16

Problem pri PS / Spolu a Za ludi ze tie strany su plne oligarchov. Celkom smutne ze tieto strany neriesili investovanie do kampane cez uver ako KDH a radsej za zapredali financnym skupinam.

KDH je mrtve, 4,8 percenta + hlasy zo zahranicia to realne su niekde na 4,5.

Volte Olano alebo SAS , jedina zmena.

Reagovat
Mateo16

Tu krasne vidiet ako Richard Sulik rozobera Oligarchov Za ludi a PS

https://www.youtube.com/watch?v=P2hYRTUjRAA

Reagovat
smazaný uživatel

Koľká minúta? Nechce sa mi to aktuálne celé pozerať.

Reagovat
Mateo16

56:00 minuta a viac.

Hovori tam o tom ze Oligarchovia su tu stále a boji sa o nove strany , kedze Matovic uz je zahojeny zije svoj standartny zivot. Zatial co Za ludi a PS / Spolu su strany plne aktivistou , ktory nemaju peniaze a podlahnu pokuseniu

Reagovat
smazaný uživatel

boze to je ale naprosta blbost, ze kdyz nekdo ma penize, tak uz mu nejde o dalsi. viz snad uplne vsichni bohati politici na svete.....

Reagovat
Mateo16

To som ale nenapisal. Musi byt spokojny zo svojim zivotnym standartom.

Reagovat
smazaný uživatel

aktivisti su podla mna charakterovo castejsie ludia, ktorym o peniaze az tak nejde..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti môžem čestne povedať, že z môjho okolia poznám x aktivistov tzv. liberálov, ktorým o peniaze ide.

Reagovat
alcantara

Ja zase poznam x aktivistov tzv.konzerv, ktorym ide o este vacsie peniaze ako tym Tvojim.

Reagovat
smazaný uživatel

Môže byť, sú to len ľudia, všetci.

Reagovat
Jollae

Reagovat
Mateo16

Aktivisti su charakterovo hlavne ludia co im ide o rodinu a aj zabezpecit rodinu. Z poslaneckeho platu tazko. Ked ti niekto ponukne 100 k, tak to je rozdiel

Reagovat
vodka

Reagovat
valloire

Reagovat
kvasha16

vsak videl si ten rozhovor? presne o tom hovori, ze nie vsetci beru kym sa da, ze niektori dojdu na urcity standard, ktory im staci a tych je potom tazke si kupit

Reagovat
smazaný uživatel

Rišo znovu veľmi dobre hovorí. Každopádne, sú to jeho názory na správanie ľudí, preto nemôžu platiť exaktne ako nejaké číselné údaje z matematiky. Hovorí z vlastnej empírie.

Reagovat
redyyz

koho teda volit z opozicie?

Matovic-ten vladnut nevie a nedokaze

Truban-dealera za premiera, ci vo vlade? to snad nie

Kiska-klamar a podvodnik

Beblavy-co nestacili rozkradnut za Dzurindu, teraz dokonci

Sulik-chce zavriet kazdeho kdo sa na Kocnera co len pozrel, ranajky chutili?

Kolar-podaval si klucky s mafianmi

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Kotleba je dobrá volba pre Slovensko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Deywid

Milionár Kiska potrebuej oligarchov?...ved ma viac penazí ako Sulík preboha

Reagovat
Mateo16

https://www.aktuality.sk/clanok/739336/davaju-statisice-eur-a-hovoria-ze-za-to-nechcu-nic-podnikatelia-ktori-platia-politikov/

Ako dat strane 1 Milion eur so slovami ide nam o lepšie Slovensko a nic zato nechcem. Uff

Reagovat
alcantara

Ak zato budu nieco chciet, tak sa na to pride. Ale zrovna ESET fakt nie je odkazany na nejaky biznisik so statom

Reagovat
Mateo16

Toto nikto nevie co za to budu chciet ale minulost vravi ze oligarchovia nieco chciet budu. Radsej si vyberem stranu ktora nema ziadneho oligarchu.

Inak mimochodom Za ludi a PS nechcu ustavnu vacsinu so Sme rodina takze to je dalsia vec co mi velmi vadi. Bez ustavnej vacsiny sa nic nezmeni.

Reagovat
Hachim Mastour

sme rodina vo vlade... ved oni maju tie svoje byty, na ktore nikto pricetny pristupit nemoze

Reagovat
Mateo16

jj ale bez nich. SAS neprejde odvodovy bonus , neprejde reforma zdravotnictva, skolstva. Dokonca ani sudnictvo a specialny prokurator sa nevycisti.

Reagovat
Hachim Mastour

ale bez nich, bytov, sme rodina odmieta vstupit do koalicie, tieto 4 roky nebudu nijak silne reformne to vravel aj sulik u hriba. a nemyslim si že prave sme rodina sa paci odvodovy bonus, to max sas a mihalovi

Reagovat
Mateo16

Ale to sudnictvo a prokuraturu potrebuju to je top problem Slovenska

Reagovat
Hachim Mastour

ved kollar nema problem zahlasovat za hocico, aj kotlebov navrh, takze ak bude nieco naozaj dobre tak to podpori aj z opozicie

Reagovat
alcantara

Ale jo, rozumiem tomu postoju. Ale zaroven fakt by som rozlisoval, ako nie su vsetci politici rovnaki, tak Trnka ci Zajac nie je Siroky ci Brhel.

Reagovat
vodka

a možnost, že by někdo chtěl jenom normální právní prostředí, na které je spousta těch sponzorů zvyklá při podnikání v jiných státech?

Reagovat
alcantara

Olano

Reagovat
Mateo16

Dnes som im dal hlas - Igor, Grendel, Nad, Maros. O Olano strach nemam

Reagovat
alcantara

No na tych cernoknaznikov typu Vasecka, Zaborska ci mozno Mrva sa fakt tesim. Snad sa pre dobro veci dostane do parlamentu co najviac liberalnejsich ludi od nich. A snad sa bude IM prezentovat uplne inak, ako tych 10 rokov( "malickost"). Vtedy by to mozno mohlo vyjst.

Reagovat
Mateo16

Fakt sa treba bat 3 poslancov ? vytvarat tu strach ? Ludia olano nevola pre KU ale pre boj s korupciou.

Reagovat
Hachim Mastour

ludia volia olano hlavne pre ankety a ine matovicove vyciny

Reagovat
Gazdo

A pre vybornu kampan za posledny mesiac

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ed_Hazard

Cumel som ako do toho nahbehli. Ale rozhodnuty som bol uz mesiace pred tym.

Reagovat
Gazdo

Tak ja som ich nevolil ale to vymyvanie mozgov co nasadili posledny mesiac som normalne cumel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Ed_Hazard

Vymyvanie mozgov? Skor dali spiatocku a posledne tyzdne boli extremne slusni a korektni na ich pomery

Reagovat
Gazdo

Coz je ista forma vymyvania mozgov. Lebo ludia ako keby zabudli na co je vlastne Matovic dobry a to je robenie rozbrojov a skandalov. Ale ved len cas ukaze a mozno Igorko prekvapi a bude dobry premier

Reagovat
alcantara

No staci KDH, niekto od Kisku, predlozeny zakon od Smeru/Kotlebu o interrupciach a moze byt problem. Preto sa zatial preventivne bojim, snad to dopadne lepsie ako horsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Čoho sa bojíš.

Reagovat
Ed_Hazard

Igor, Grendel, Nad, Kyselica

Reagovat
Noustress

Sulik aj Matovič pokial viem tam už boli a kde je tá zmena ?

Reagovat
Bayern +

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Proč ty volby neřešíte v jednom nefrekventovaném článku ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
iamek

Slováci. Co cekas?

Reagovat
madridcan

Ale keď sa vy jebnete u nas do frekventovaného snehu, tak to riešiť musime

Reagovat
valloire

Reagovat
Mateo16

Este moj tip

Olano 15

Smer 14

PS 11

SAS 10

LSNS 9,5

SME RODINA 8

Za LUDI 6

DOBRA VOLBA / VLAST 5

KDH 4,5

MOST 4

SNS 3

Reagovat
cink

@1.5

Reagovat
smazaný uživatel

Ok vdaka Bournemouth, aj ta remizka je dobra, takze motivacia na viac pre zajtrajsok.

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Miguel19

Na hovno.

Domácím stačilo hrát cca 10-15 minut.

Zbytek držíme míč jak mamrdi, ale šancí pramálo. Chápu, že Lamps nemá kvalitu, ale do prdele, trénuje on s těmi hráči ty standardky? Však to už není možný. Zápas co zápas.

Reagovat
Shottack

Newcastle v. Burnley - proboha, vraťte mi oči.

MOTM: rohový praporek

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý bod

Reagovat
Svatej

Barkley je ten nejhorší fotbalista, kterej k nám kdy přišel, nikdy jsem tak neuvěřitelně pomalé mysliciho fotbalistu a i dřeváka v jedny osobě neviděl. Vůbec bych neměl problém s tím ho vyměnit zpátky za Drinkwatera, kterej je sice ukazkovej pasažér, ale aspoň mě nenasere pokazdy, když je na mici.

Ke zbytku škoda slov, Alonso na hrot a zbytek nakopat do prdele.

Reagovat
vitasrp

Některý věci se prostě bez přivedení nových hráčů vyřešit nemůžou. Nemá někdo někde statistiku, kolik centrovaných míčů seberou brankáři Chelsea v porovnání s brankáři ostatních celků? Tým brání standardní situace hrůzostrašně, je v nich nejistý, jednotliví hráči prohrávají vlastní individuální souboje, pravdou ale taky je, že ať už to soupeřův hráč kopne jakkoliv na hovno, vždycky si s tím ti hráči musí poradit sami, protože pomoc od brankáře prostě a jednoduše nepřijde.

Nekontroloval jsem pravdivost, ale údajně 11 z posledních 15 inkasovaných branek v rámci Premier League přišlo po standardních situacích. Průser s tímhle, že soupeř vůbec nemusí být ve hře a stejně se ten zápas okamžitě změní. Stačí dva centry, dva odražený míče, ze kterýho udělaj dva rohy, a ačkoliv jsou 50 minut v kuse pod tlakem, najednou je vyrovnáno 1:1.

A ať už se vrátí ta ofenziva, od konce ledna hrajeme bez Tammyho (když je, tak je poloviční), Odoie a Pulišiče, takže ty ofenzivní hráči nemají vůbec žádnou kvalitu. Ono je nakonec až směšný, že nejnebezpečnějším hráčem Chelsea je prostě Alonso, který se tlačí do koncovky a ta chuť dát branku je na něm zcela evidentní.

Reagovat
kvasha16

.... neviete niekto ako na tom su Odoi s Pulisicom?

Reagovat
Talker

To byl zas zápas. V prvním poločase obléháme branku soupeře 35 minut, je z toho jeden gol. Soupeř zapne na 15 v druhém, dá nám 2 goly. Pak obléháme branku a Michy si naběhne do 100% ofsajdu. Naprosto nesmyslně.

Od začátku se vědělo, že budeme muset soupeře přestřílet, že to nepůjde na nulu vzadu. Jenže Alonso je v současnosti náš nejlepší ofenzivní hráč. Druhý je James. Potřebujeme, aby se nám urychleně vrátili ti hráči. Ona je strašná zoufalost vybírat si z trojice Willian-Pedro-Barkley 2 hráče na lavičku - měl by tam

být maximálně jeden a zbylí dva na tribuně. Ale když má být ten třetí v základu, tak je to už směšné. Stejně tak na hrotu, Giroud půlku poločasu nejeví žádný pohyb, Michy není schopný si pohlídat 3 metry ofsajdu.

Defenziva je podobně v troskách. Asi příště Zoumu. Nebo já fakt nevím - dvojice Azpi-Christensen ted nezní tak špatně. Rudiger a Tomori naprosto stupidní chyby.

Reagovat
Bayern +

Výborne, dôležitý zápas v kapse

Snáď ich to nakopne v ďalšom náročnom programe a záchrana sa ukope, od 15. miesta smerom dole je našťastie tých adeptov na zostup viac. Neskutočne ma mrzí tá remíza 3:3 s Brightonom, už to mohlo byť omnoho lepšie...

Reagovat
Remt

ta hloupá remíza je klidně může stát PL, tam to kardinálně pos*ali, jinak se to říct nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Není Souček, jsou body.

Reagovat
Liquid

Arsenal to ekonomicky nezvládá https://sportky.zoznam.sk/c/228971/arsenal-dobehla-neucast-v-lige-majstrov-klub-po-18-rokoch-zaziva-trpky-pocit ještě pár takových sezón a můžou mít velký problém s tou finanční fair play

Reagovat
Hachim Mastour

ffp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Takže ve ztrátě poprvé od roku 2002 a hned budeme mít problémy jo?Za rok končí smlouvy Mesutovi s Mikim což dost rozpočtu uleví.

Fakt nemám strach že by zrovna Arsenal měl mít s FFP problémy.

Reagovat
Liquid

pokud budou dělat smlouvy jako by hráli LM a budou hrát EL a ještě neuspěšně jako letos tak jim nepomůže nikdo

Reagovat
Counter

A když Abra řekne, že chce svoji miliardu zpátky, tak Chelsea taky nepomůže nikdo. Ale asi se to nestane, stejně jako u Arsenalu.

Reagovat
Liquid

tak to máš pravdu, ani nevím zdali by to bylo možný si ty vynaložený finance vzít po letech zpět, jasně v našich podmínkách by to asi "vytunelovat šlo", v top ligách si tím jistý nejsem

Reagovat
masly008

Vždyť je to 30 mega,to je při tom obratu úplně směšná částka.

Reagovat
bandwagoner

BREAKING NEWS: Reports have emerged today stating that if the coronavirus gets worse, all English football matches will be played behind closed doors and empty stadiums. A decision that will have no effect on Manchester City.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
nani92

Gratulujem City k titulu

Reagovat
O.Giroud

tam fakt dnes nie je hrac LFC, ktory by zahral aspon priemerne hodil by sa Giroud

Reagovat
Kixi Syhimour

Za to můžou slovenské volby .

Tady není třeba prostě psát nějaké review, přišla facka po velmi špatných výkonech, která byla velmi potřebná.

Co se musí zmínit je, že padla šance na ten asi nejlepší rekord v PL, takže snad zůstaneme u titulu a budeme se soustředit i na ostatní fronty . Dále samozřejmě gratulace Watfordu výborný výkon .

Teď doufám, že se Klopp prostě projeví jako trenér těch kvalit, kterých je a nebude brečet na rozhodčí, trávník, počasí nebo snad zranění, jak má ve zvyku od začátku loňské sezóny. Prostě je seřvi, oni si to zaslouží, měl jsi to udělat už dříve.

Reagovat
smazaný uživatel

Klobouk dolů před Watfordem. dneska opravdu skvělý výkon a ano zranění Deulofeua jim neublížilo.

Liverpool dneska nic! Jenže možná že to bude jen dobře ke zbytku sezony, letos několik zápasů vyšlo o gol(i s štěstím) a an to nejde spoléhat donekonečna.

Spíš si tak říkám do budoucna zda tato taktika nebude přečtená? Zda li přijde změna v létě v rozestavení.

Uvidíme

Titul stejně LFC neztratí a nebude méně cenný jen kvuli dnešku.

Reagovat
jacobT

Ten pocit, keď náš najväčší úspech v sezóne je výhra Watfordu nad Liverpoolom...

Reagovat
masly008

Největší úspěch byl vyhazov Emeryho.

Reagovat
jacobT

Práve klesol na 2. miesto

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bolestne pravdivy

Reagovat
smazaný uživatel

44 zápasov bez prehry? Koľko mal Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

49

Reagovat
Counter

Víc.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Ještě že 29. únor je jenom 1x za 4 roky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Wat

Reagovat
TheAdy

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
stas87

Jj, bratovi sa dnes narodil syn. Bude to mat ale super, osláviť narodeniny raz za štyri roky.

Reagovat
Remt

Čtyřikrát méně dárků, to je jak kdyby rodiče trefili jackpot

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
nakaza

Tak a konečně člověk muže začít přát ten titul Liverpoolu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
CHONG

Tohle by Atleti mohli dát

Reagovat
Bayern +

Aj dajú.

Ja som to dnes v polčase vypol, lebo ma to brutálne nudilo, a ono taký krásny druhý polčas z toho nakoniec vysvitol

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Kluivert9

*měli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš že to bude vypadat stejně jako dnes?

Reagovat
Kluivert9

Stačí, když to bude vypadat jako některý z vašich posledních 4 zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

A když to bude vypadat jako těch čtyřicet zápasu předtím?

Reagovat
Kluivert9

Tak postoupíte.

Reagovat
CHONG

To určitě ne, ale přijde mi, že začínáte jít celkem dost dolů, kdežto Atleti se naopak nadechují a navíc snad nikdo neumí bránit vedení 1:0 tak, jako oni.

Reagovat
smazaný uživatel

V lize není motivace no..já to popravdě i čekal. Proto jsem chtěl dnes vidět pořádnou rotaci. Ani já si nemyslím, že AM tutově zadupeme do země a i je beru teď jako favority, ale tenhle zápas nemá moc výpovědní hodnotu.

Uvidíme proti Chelsea jestli nastoupí Áčko jak zahrajou. Potom bude také důležité jestli se Hendo vrátí nebo ne. Zaplněný AR beru jako naši největší zbraň. Tam ty hráče prostě vyhecujou a budou žrát trávu. Teď to vypadá jako by je Jurgen krmil marsmello, ale před LM budou dostávat jen krvavý maso

Reagovat
cristiano.K.

myslíš,že naše sestava bude výrazně jiná? Jsme bez energie.

Reagovat
smazaný uživatel

*bez motivace

Reagovat
Luc-Luc

rozhodne maji pred odvetou vic sanci nez Real no

Reagovat
CHONG

Nezvládajko

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak sis přišel šťouchnout tak jenom oplácí.

Reagovat
CHONG

To není o šťouchnutí, já Atletům v té odvetě fandím a na základě posledních zápasů Live jim i docela začínám věřit. Zmínka o Realu, kterého se to vůbec netýkalo, bylo jenom čisté nezvládání

Reagovat
Kixi Syhimour

Já to v tom sice vidím, ale i kdyby, tak je to jen melé pošťouchnutí, čekal jsem horší reakce.

Nevím, uvidíme jak se povede Bournemouth a Chelsea, celé to teď leží na Kloppovi si myslím, alespoň že přišla větší facka a ne nějaké ušmudlané 1:0. Podle mě by ale mohla být i další výhra kontraproduktivní, takhle je to snad srovná a na Anfieldu nás snad proti Bournemouthu a Atléticu podrží fanoušci. Konec konců Atleti šli do toho duelu doma taky se špatnými výsledky v zádech, situace se otáčí.

Reagovat
Gazdo

Dalsia moznost je ze sa to teraz Poolu zacne sypat ako domcek z karat. Nie je to tak davno co si barcelona prechadzala sezonou ako po masle s viac ako desatbodovym naskokom na real v lige, dobre naslapnutou LM a skoncili sme o bod pred realom a z LM sme krasne vyleteli. Pool uz titul neprejebe to je jasne ale vsetko ostatne kludne moze

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Nejlepší moment naší sezony, a to jsme ani nehráli.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Liquid

Reagovat
masly008

Emeryho vyhazov byl lepší

Reagovat
CHONG

A že vám to od té doby jde

Reagovat
masly008

věř mi že tam je vidět aspoň posun k lepšímu někdy.A ten bordel co tam ten amatér nechal se pracuje špatně.

Reagovat
afc

O tom aj niekto pochybuje?

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
forrest

Jak malo staci ke stesti.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Trand

Reagovat
REPLIKATOR

Lovren za dnešní výkon na stupnici 1-10 zaslouží 0.

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
YNWA__MSN

Lovrena poslat do píči třeba i za jednu libru

Reagovat
Luc-Luc

mne prisel spatnej i Virgil teda

Reagovat
smazaný uživatel

no vzdyt, prvni i druhy gol jeho, ale tady se bude zase blit na Lovrena (a to v zadnem pripade nechci, aby to vyznelo, ze VVD je na houby, jeden slabsi zapas za 50 skvelych predtim asi zvladnu )

Reagovat
castelL

VVD si to dovoliť môže, ten má odpustené za doterajšie výkony, Lovrena nekomentujem

Reagovat
YNWA__MSN

Jo to je pravda. Virgil hrál špatně... Ale Lovrena už prostě celkově nemůžu vystat... Ne jen za dnešní zápas

Reagovat
Kluivert9

V tom případě Van Dijk tak -5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

Reagovat
Shottack

Rozhodně ano. Ten člověk vypadá u fotbalu jako lobotom.

Reagovat
REPLIKATOR

Boring James Milner @BoringMilner

·

2 m

I just asked Dejan Lovren if he feels guilty about the defeat. He said What do you mean? I said Well we probably wouldn’t have lost if Joe Gomez was playing instead. He said NOT NOW JAMES.

Reagovat
Luc-Luc

Wattford nas vyridil naprosto nekompromisnim zpusobem, neuvedomuju si, ze by nekdo z nasich hracu chtel vyhrat nebo mu aspon nejak vadila tato porazka, naprosto skandalni pristup a verim tomu, ze Klopp udela slusnej bugr v kabine...snad tato porazka do budoucna pomuze, minimalne uz se nemusime soustredit na nejake zbytecne rekordy jako invincibles a i v lize dat vic sanci i nahradnikum...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shottack

Bugr v kabině ničemu nepomůže

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam!!! A zaroven posledním neporazenym týmem v PL v roce 2020 je už pouze arsenal strážci zlatého unbeatenu

Reagovat
Counter

Reagovat
masly008

Reagovat
jacobT

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
castelL

zaslúžene

Reagovat
YNWA__MSN

Bože vy jste fakt tak vtipný Doufám, že brzy uděláte unbeaten i ve druhé lize

Reagovat
Counter

Arsenal are the side on the longest unbeaten run in the Premier League (7).

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo dobry

Reagovat
lenckoj

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Z roku 2020 máme za sebou 2 mesiace...

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
vrabejka

Katastrofa totálně to hráči měli na háku. Watford nás přejel. Sem rad ze ta facka přišla teď. Koledovali jsme si o to dlouho. Hráči by si měli uvědomit že sezona ještě neskončila a stále máme o co hrát. Jinak si nás Atletiko vychutna a závěr sezóny bude hodně hořký.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad budeme mít ještě spoustu hořkých konců sezóny s titulem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

vrábel žije

Reagovat
Swarley

Liverpool začíná pozdě, ale je to Liverpool...

Reagovat
smazaný uživatel

no snad už tu nikdo nebude tvrdit, že partnerství s VVD udělá top stopera z každého

když je někdo naprosté tele, není mu pomoci, Lovren už musí definitivně vypadnout, ani jako ta čtyřka neobstojí (a to jsem si myslel, že ano)

Reagovat
vrabejka

Ano Lovren nehrál dobře ale tech par zápasů v sezóně to s nim v základu přežije. Skandální je ovšem to, že většina hráčů ze základu hraje už tak měsíc stejně špatně ne li hůř.

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste tady fakt stádo

Lovren je naopak jako čtyřka až moc velký luxus a v zájmu LFC by mělo být udržet všechny 4 stopery beze změny i na další sezónu

Reagovat
YNWA__MSN

Ani náhodou... LOVREN NA LIVERPOOL NEMÁ A NAVÍC MU BUDE 30 TAK PROČ SI HO KURVA NECHÁVAT... RADŠI UVIDM NA POZICI STOPERA ČÍSLO 4 MLADYHO HOEVERA

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna dnes mi na fb naskočilo navrhované video - highlighty ze starších zápasů LFC v pohárech... byl treba v zakladu pri rozebrani As Řím 5:2, pak mi hned naskočilo video ze zápasu s Dortmundem doma v EL - bim Lovren hrdina.

Ono i to Chorvatsko onehdy na mistrovstvi šlapalo tak dobře i díky němu.

nechci to hrát na city teď, ale jednoduše si fakt nemyslím, že by neměl na to dělat 3-4 stopera v LFC zda by tam neměl být raději někdo mladší je už jiná otázka

Reagovat
Luc-Luc

souhlasim, Lovren by mel jit pryc a jako ctyrka by tam mel byt nekdo perspektivnejsi...

Reagovat
oli9

Přijedu domů podívám se na livesport vidím 3:0 nechápu... Podívám se na insta a v komentáři 2000 lajku ať jde Lovren do píči... No už nejspíš chápu

Reagovat
smazaný uživatel

přesně o tomto píšu výše takže je FYI - Lovren rozhodně dnes nebyl ten horší stoper v naší stoperské dvojici

Reagovat
Shottack

Příště se na ten fotbal aspoň podívej.

Reagovat
smazaný uživatel

tak fajn, co udělal Lovren špatně u první a druhé inkasované branky?

Reagovat
Shottack

Třeba jak ho přehopíkoval hozený aut jako kašpárka?

Ale to je jedno, neřeš jenom gólové situace. Řekni mi, jak na Tebe působí v soubojích? Jak s balonem na noze? Hned zkraje nezajišťuje krajního beka, když proti TAA letí odbržděný Deulofeu, několikrát neudrží ofsajdovou linii. Jsem přesvědčený, že nejen na mě, ale i na spoluhráče někdy působí dojmem: "Kurva, co vyvede teď?"

Reagovat
smazaný uživatel

nikde nepíšu, že hrál dobře, ale to nikdo.. navíc, po jak dlouhé době nastoupil?

jen mi vadí to dělání z něj obětního beránka

Reagovat
Shottack

V pořádku, jenže od něj je to stále tatáž písnička, i když hrál pravidelně. Tam je kromě nekvality navíc taky šílený nepoměr v tom, jak hraje a co si on o sobě myslí. On se vidí jako vůdčí stoper, hlavu má nastavenou, že je top, chtěl by šéfovat. A to mu nešlo ani když to bylo potřeba a chtělo se to po něm.

Jinak moje původní reakce byla vyprovokovaná Tvým srovnáním Lovren - VVD. Taky mě srali jiní víc, než Lovren, ale Dijk to nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, v pohode, nechme Lovrena uz tak

Mně proste obecne jen vadi ta hysterie. ze se po 14 mesicich v lize prohralo, no boze. Osobne si tuhle jizdu naopak velice uzivam (kor vzhledem k tomu, kolikrat uz to dopadlo v minulosti hořce), a proste delat kovbojku ze dvou proher a vyhazovat dlouholete hrace nehodlam

Reagovat
oli9

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Kowe

Reagovat
YNWA__MSN

Virgil hrál dnes výjimečně na picu, ale obhajovat Lovrena a rvrdit, že to od něj bylo ok

Reagovat
smazaný uživatel

kde prosím tvrdím, že to od něj bylo ok? já reaguji na ten kolektivní hate na něj, přitom dnes na hřišti byli i mnohem horší hráči, thats all

Reagovat
oli9

Lovren zahraje 9 z 10 zápasů na piču už dlouhodobě ale storýčka z kabiny má nejlepší kokot ..ten kdyby mohl tak s tím telefonem i běhá na tom hřišti

Reagovat
YNWA__MSN

Lovrena poslat v létě třeba do Číny

Reagovat
oli9

jj .. Jinak snad bude na euru hrát

Reagovat
mickey mouse

Rekordu škoda, ale nevadí jede se dál. K titulu stačí už jen 4 výhry, tak snad se to aspoň nějak protrotuje a dá se šance i méně vytežovaným hráčům. Zároveň doufám, že to bude impuls nevypustit FA Cup

Reagovat
Luc-Luc

opet se ukazalo, jak moc chybi Hendo, ten by v zivote nedopustil takto odevzdanej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shottack

Pořád si myslím, že nedostat 2014 tu červenou a nechybět na konci sezóny, tak to dopadlo jinak...

Reagovat
Kowe

ale tehdy chybel vic nez ted

Reagovat
danielfc

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

LOOOL

Reagovat
fff

?

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Hachim Mastour

pekne, že ich zostrelil sarr

Reagovat
smazaný uživatel

A teď trochu lepší zprávy. Brewsterovi to ve Swansea pálí hodně dobře. Dnes další pěknej gól

https://mobile.twitter.com/ScouserChrisLFC/status/1233786309610745858

Reagovat
mimi_united

Pekne im stúpla sláva do hlavy, už asi oslavovali Atletico by si s nimi malo poradiť a potvrdiť postup

Reagovat
fff

Absolútne zaslúžená prehra a aj vysledok podľa mňa odzrkadľuje ten zápas.

Watford skvelý výkon (ono už na Anfielde odohrali veľmi dobrý zápas a mohli si kľudne odniesť bod), Liverpool presný opak. Ľudia pindaju na Lovrena ale reálne neodohral dobrý zápas nikto. Hendo chýbal, Gomez tiež ale skrátka dnes zlý úplne každý.

Fabinho od zranenia absolútne nestíha a potrebujeme, aby sa do toho čo najskôr dostal.

Od tej prestávky to celkovo nebolo ono a treba iba dúfať, že toto nás nakopne a aj hráčov trochu preberie, lebo fakt posledné zápasy to herne nebolo ono.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf
Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

to se mu pěkně vrátí na konci sezony

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herold

Reagovat
CHONG

Nejhorší trenér v historii La ligy

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

Reagovat
Grahf
Reagovat
PP

to se chce člověku brečet, když vidí ty hráče.. Vyměnil bych snad jen Lena za Lehmanna..

Reagovat
fff

To je tak... Smutné .

Reagovat
Swarley

JoJo, vemena z Liverpoolu ještě ani nedorvali svoje Aguerooo a už se budou pohorsovat

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Já to teda pochopil jako trochu výsměch, ale spíše že si z toho dělá srandu

Reagovat
smazaný uživatel

absolutní cringe fakt trapák

Reagovat
YNWA__MSN

Fanoušci Valencie musí mít pořád husí kůži, když vidí tohohle top trenera/experta

Reagovat
PP

jako obvykle.. v půllitru..

Reagovat
smazaný uživatel

dokonaly ten výraz, vsechno

Reagovat
Swarley

Tak co si budem, už to musel byt celkem i archiv

Reagovat
Salfovic

Reagovat
cristiano.K.

totální trapas, kdyby tu neporazitelnost měli MU a on se o to přičinil, tak bych to chápal, takhle ze sebe udělal jen čů.ka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

To je trapný až za hrob.

Reagovat
andkoo

Dobre ich vyhecoval, vidno hneď aj tu v komentoch

Reagovat
smazaný uživatel

Ako malo stači na tych scouserov, ktori nezvladaju, aj ked maju titul uz v marci, to je fakt strasne

Reagovat
PP

Škoda, že to City k ničemu není.. aspoň aby se to nějak zdramatizovalo. Navíc zítra taky prohrají, takže...

Reagovat
masly008

oni hrají s někým?

Reagovat
Taiger

Tvl, fail

Reagovat
PP

kurvafix.. Tak jsem nám věřil..

Reagovat
Kluivert9

Ok

Reagovat
Pony Slaystation

Fucking shit, Kloppe, ten vymrdanec Lovren jde jen za tebou. Titul sice s prstem v nose, ale taková zbytečnost v unbeaten run. Hlavně po tom, co jste předvedli proti WHU.

Klopp je borec, ale v rámci ligy a unbeaten to prostě jinak nejde...

Reagovat
vrabejka

Když je možnost proč důvod prohry nesvalit na obětního beránka že? Co na tom ze napicu hrál celý tým.

Reagovat
Kluivert9

Jasně, za všechno může Lovren

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Aj keby dnes hral Gomez zrejme by to nič nezmenilo Lovren je ako 4 stopér ok ale zrejme s tým spokojný nebude a na konci sezóny odíde. Prehra zaslúžená tak hurá na FA cup a LM a doklepnut tu ligu v ďalších zapasoch. Ideme ďalej YNWA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

WUHUUUUUUUU

Reagovat
SunFells

Wtf?

Reagovat
Largo

Zrovna Watford

Skoda, pral jsem si zopakovat rekord Arsenalu

Reagovat
cristiano.K.

Zasloužená prohra, hráči totálně bez energie. Nechápu moc ty nadávky na Lovrena, sice hrál stejně špatně jako všichni ostatní, ale za prohru fakt nemůže. Trefili jsme 2x bránu.

Oliver za naší prohru nemůže, ale v první půli měl dát dvě žluté a Deeney mohl klidně vidět červenou při současném trendu, stačilo aby Trent udělal dva kotouly navíc a on mu nedá ani žlutou

Reagovat
Mateo16

JEBE OLANO 25 % ??

Reagovat
Gazdo

Este neni ofiko tie cisla ci?

Reagovat
J0EL

Je to exit poll, ale ten ma uz celkom dobru vypovednu hodnotu. Posledne roky sa mylili tak max cca 1%.

Reagovat
Hachim Mastour

v 2010 sa mysli pri smere o 6 percent ale to preto, lebo exit polli su robene v mestach

Reagovat
J0EL

Reagovat
Gazdo

A zatial su len predbezne cisla ale nazvy este nie. 25 bude mat mozno tak smer

Reagovat
J0EL

Nebude.

Reagovat
Kovi81

Ešte keby bol Sulik vysoko, to by bola topka. Ale to už je asi sci-fi

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mateo16

8,3 % spokojnost

Reagovat
jacobT

Aby sa k tým percentám neprihlásil Harabin.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

za mesiac z 5 na 25%, neskutočné, ako sú u nás ľudia ľahko ovplyvnitelní.

Reagovat
Gazdo

Ako urcite lepsie ako Lsns alebo Smer ale aspon vidno aki su slovaci ovce

Reagovat
smazaný uživatel

Ľudia volia na základe emócií, to je jasné ako facka, vždy. Nečítajú programy, argumenty ich nezaujímajú, ale kto koho v diskusii "zotrel".

Reagovat
Gazdo

Ked mi moj svagor dnes zahlasil ze bol volit smer aj ked ich nema rad ale vraj preto lebo smer je aspon nejaka istota a ostatni by len vsetko hned rusili tak som sa chcel rozviest

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež som počul podobné reči...

Reagovat
kvasha16

vela ludi takto bohuzual rozmysla no, preto maju stale 18%

Reagovat
Spasitel

Reagovat
Darren Fletcher

Watford

Reagovat
Gunner14

Easy

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal are the side on the longest unbeaten run in the Premier League (7)

Reagovat
Hokaido

Ta pozice Doucoureho v Pearsonově Watfordu je pro mě něco nepochopitelného, ale strašně mě baví na něj koukat. To je jako fandit speciálnímu dítěti v nějakém sportu, jen abych po chvíli zjistil, že je to dítě vlastně lepší než ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je pro Arséna Wengera!!!

Reagovat
Mateo16

Inak Olano , PSS , SAS , ZA ludi ostavna vacsina

Olano , PSS , SAS to tiez mozu zlozit

Reagovat
Hachim Mastour

neuveritelne

Reagovat
2miguel1

Vyborne! Igor parada

Reagovat
jacobT

Dúfam, že sa potvrdia aj tie čísla Focusu u Kotlebu, taký pokles by potešil.

Reagovat
Hachim Mastour

6.4 mal v exit polle aj minule

Reagovat
jacobT

Veď práve, u Focusu mal vtedy 6,8 a reálne nakoniec 8,04. Niečo podobné sa dá očakávať aj teraz, ale tak nádej umiera posledná...

Reagovat
Spasitel

Reprezentatívny premiér https://i.imgur.com/vruLEIn.jpg

Reagovat
Jollae

Veď má pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

poze ja len dufam ze to neposkleda bez ps alebo za ludi a s borisom

Reagovat
jacobT

Nestraš

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dúfam, že áno, aj keď pravdepodobnejšie je, že nie.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Spasitel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

tak pravdepodobnosť som netrafil

Reagovat
smazaný uživatel

Nasrat na cele PS

Reagovat
stas87

Ja politiku nesledujem, sú tie výsledky dobre? Nemyslím v tento okamih, ale aj z dlhodobej perspektívy. Skratka že to nebude taká ta klasika, že sa do vlády dostanú kamaráti zvolených ľudí alebo že brat poslanca dostane pekný kseftik.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré to asi nebude nikdy, pretože politika na Slovensku je bohužiaľ jedna totálna žumpa a žiadna strana nie je ideálna. Ale dobré to je z toho pohľadu, že sa snáď konečne po dlhých rokoch končí obdobie vládnutia najväčšej zlodejskej bandy v histórii Slovenska, ten tandém Smer-SNS je vážne horší ako rakovina. Takže nech už bude nasledujúca vláda v akomkoľvek zložení, tak horšie ako to, čo tu bolo posledných cca 14 rokov to byť nemôže.

Reagovat
smazaný uživatel

Ps je v prdeli ani parlament

Reagovat
alcantara

No chvilku som si myslel, ze sme aspon trosku pricetna krajina, ale tak vsetko po starom, toto je Slovensko, ktore poznam

Reagovat
smazaný uživatel

na tvoje grcky som cakal

Reagovat
alcantara

Ja na tie tvoje grcky zase nie, a predsa prisli

Reagovat
Mateo16

Olano, Sme Rodina, SAS a Za ludi

Reagovat
Kapřík

Skoda KDH.

Reagovat
Gazdo

A co si chcel aby tam prislo? Dokonca by som povedal ze volby dopadli nadmieru dobre lebo Kotlebovci aj Smer su slabsie ako som cakal a ani Harabin sa nikam nedostal, KDH je tiez mimo parlament PS Spolu je tiez out

Reagovat
J0EL

Harabin nakoniec ani ten prispevok nedostane

Reagovat
alcantara

Pohoda, taka Kristufkova ministerka napr, ved pohoda

Reagovat
Gazdo

A uz aj vyjadris nejaky svoj nazor alebo budes len na vsetko frflat?

Reagovat
alcantara

Napriklad viac rozumu a odbornosti by tomuto parlamentu neuskodilo. O dost viac.

Reagovat
Gazdo

To ano ale si zober ze sa do parlamentu dostane x stran s malym uspechom a vladu bude zostavovat 8 stran namiesto styroch/troch. To by bola jednoducho katastrofa taka vlada

Reagovat
alcantara

Neszastupenie Madarov je lepsie? 28% percent prepadnutych hlasov je lepsie? Samotne OLANO tam ma styri strany, k tomu zopar inkvizitorov ako Vasecka ci Zaborska. Kde je garancia, ze budu jednotny pri klucovych hlasovaniach? Radsej viac pricetnosti a odbornosti v podobe PS/Spolu, ako kriklunov, populistov a nonejmov od Kollara ci OLANO. Ja to katastrofalne vidim aj s touto vladou, ale tak snad ma milo prekvapia

Reagovat
Gazdo

Nezastupenie madarov je lepsie. Akoze to hadam nemyslis ani vazne s tymi madarmi

Reagovat
alcantara

Madari, ktori vzdy boli na strane pricetnejsej demokratickej casti spektra, nemaju zastupenie, v com to ma byt dobre? Aby nezacali orbanovatiet, potom to mozno bude lepsie

Reagovat
Gazdo

Teraz neviem ci myslis madarov ako Most alebo vseobecne madarov?

Reagovat
alcantara

Mali sa spojit a dostali by sa, vsetko lepsie ako magor Kollar( ved uz sa aj zacina prejavovat) a 25%-ny Matovic s nekompletnou osobnostou a jeho podivnym suborom.

Reagovat
Gazdo

Ja neviem ja budem mat radsej Kollara vo vlade aj ked ho vazne ze nemusim ako madarov. Ako proti madarom nemam nic ale ked uz su na slovensku a chcu tu zit tak sa maju ako slovaci spravat. Mna uplne vytacali tie bilboardy pred volbami po madarsky a pod tym len maly slovensky preklad. Ty vole ved to by malo byt zakazane a nie este ze volitelne

Reagovat
alcantara

Aha, jasne. Nevidiet sialenost Kollara a davat ho pred Madarov je pozoruhodne smutne.

Reagovat
Gazdo

Kollar je zlo ale Bugar sa po minulych volbach tiez pekne vyfarbil... ale tak keby ti nevadiloviac madarske slovensko tak sa zbytocne snazim

Reagovat
alcantara

Viac madarske Slovensko, wtf?

Reagovat
Gazdo

Okej tak nic no

Reagovat
alcantara

Ved to rozved, ked si s tym zacal. A ano, radsej viac madarske umiernene Slovensko, ako spiny typu Fico, Slota, mafian Kollar, zlocinec Meciar...atd.

Reagovat
Gazdo

Mne je napriklad proti srsti ked je tak trosku upozadnovany slovensky jazyk a narod ako taky. Aj ked je Fico kolosalny pablb je slovak a pre slovensky narod ako taky je to defakto len kriza o ktorej sa za 50 rokov mozno ani nebude vediet a mozno tu bude fajn a toto bude len mala skvrnka v nasej historii. Ale ked das na Slovensku pravo ludom volit ludi ktori sa vobec netaja tym ze su povodom inej narodnosti a vobec im ani nevadi podporovat na uzemi Slovenska tieto narodnostne rozdiely tak to mi vadi. Ked prides dole na juh slovenska tak tam ti ludia ktori sa narodili na slovensku, vyrastali na slovensku atd zacnu na tena rozpravat po madarsky. Neraz sa mi stalo ze som napr v Sturove alebo v Dunajskej dosiel do obchodu a predavacka na mna po madarsky. Ukaz mi kde na teba v madarsku niekto zacne v obchode po slovensky. Alebo nedaj boze v Rakusku. Jedine keby to bol slovak a vedel by aj o tebe ako o slovakovi inak nemas sancu. Tie bilboardy a slogany ktore mali madarske strany (uz dve!!!!) vylepene po slovensku aj na severe kde im nema kto sancu rozumiet po madarsky ma totalne vytacali. Mne nevadi ked madar chce zit na slovensku. Ale ked uz chce zit v cudzej krajine tak prosim pekne treba prijat jej zvyky a jazyk nevynimajuc. Lebo sa kludne moze stat ze tento madarsky “problem” (neviem ako inak to nazvat) sa bude sirit dalej a za tych 50 rokov sa bude v dost velkej casti slovenska rozpravat po madarsky aj ked budu ludia vediet po slovensky tak budu preferovat madarcinu. A to je vec ktora by sa mal riesit tak isto ako sucasna ekonomicka situacia lebo kym ekonomika sa da za tych 50 rokov s kludom napravit tak ludi len tak neodnaucis od svojich zvykov. Ja som tiez nikde v zahranici nevidel ani slovenske preklady nazvov miest pred obcami. Ako ked si na juhu a vchadzas do mesta a pod slovenskym nazvom Madarsky preklad. To iste aj na severe s polskym a na vychode s ukrajinskym. My ani len na svojom uzemi nemame zaujem zachovat svoj jazyk a to mi vadi

Reagovat
alcantara

Paneboze. Z Teba by mal Slota radost. Hlavne treba hodit vinu na druhych, ti za to mozu! Nie, Madari fakt nie su problem Slovenska. Odjakziva tu zili, takze logicky budu rozpravat po madarsky. Ale ked ti vadia preklady dedin, tak Ti celkom zavidim, Tvoje problemy by som chcel mat A ked raz zanikne slovensky jazyk, bude to v prvom rade chyba Slovakov, nikoho ineho.

Reagovat
Gazdo

Presne tak je to chyba slovakov. Mne madari nevadia ale ked su na slovensku a rozpravaju po madarsky a od nich to preberaju aj dalsi slovaci tak mi to vadi. Pytal si sa ma na madarsku otazku tak tu teraz nehraj na mna to ze je to moj jediny problem a najvacsi. Ani jedno to zdaleka nie je len som ti na to poskytol svoj pohlad. To ze s nim nesuhlasis je tvoja vec a je mi to luto lebo presne ta lahostajnost v madarskej otazke je to o co v nej bezi ale nic s tym nenarobim tak sa s tym nemienim zaoberat kedze nazor pravdepodobne nezmenis

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Teraz sa už aspoň ta neporazitlenost a lámanie rekordnov nebude riešiť do okola furt.. a my už len čakať na 4 výhry

Reagovat
C-M@ster

Gratuluju Slovakum.

U nas toto bohuzel nepujde :/

Reagovat
Alan_Shearer

Babis nebude mit s kym sestavit vladu, si myslim. A pokud to nahodou zvladne, holt klapnou dalsi volby . Tam se uz nedostanou komunisti + uz Andrej bude v prdeli.

Reagovat
2miguel1

Ten Babiš je az tak zly?

Reagovat
Whitemedia

Je to zlatíčko, nechcete ho?

Reagovat
krisa

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Vymenil sefy: policie, bezpecnostni inspekce, vojenskeho zpravodajstvi, bezpecnostniho uradu, uradu pro kybernetickou bezpecnost, telekomunikacni uradu a x dalsich... Vsude dil loajalni loutky.

Chobotnice s chapadlama vsude.

Reagovat
valloire

jj, protože novej šéf tohle nikdy neudělá a nechá tam neloajální lidi

Reagovat
C-M@ster

On ale neni sef, to je ten zasadni problem. Neni majitel republiky, byt se tak chova.

Reagovat
valloire

ODS, ČSSD tohle nedělaly?

Reagovat
TheTopFootbaler

Ale to je snad jedno, co bylo v minulosti. Důležitý je, že teď je akutně ohrožena demokracie v našem státě, tak proti tomu musíme něco dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vezmu si za příklad treba NÚKIB, protože k tomuhle úřadu mám v pracovním životě velice blízko a zeptám se. Proč by měl být šéf úřadu, který má na starost kybernetickou bezpečnost, loajální premiérovi? Kybernetická ochrana státu něco co by se mělo stát nad nějakejma osobníma pohnutkama premiéra.

Reagovat
valloire

co já vim....a nemůžeš to vědět ani ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nebelung

Ani to s ním nezkoušej

Reagovat
Greny

Jediná šance je aby do dalších voleb začala nějaká finanční krize a on musel udělat nějaké nepopulární rozhodnutí...

Reagovat
jk

Které Marek Prchal přetaví v chybu minulých vlád a zděděný problém se kterým nemůže nic dělat. Ale, že ve skutečnosti je to vlastně skvělé rozhodnutí, protože díky němu již do tří let budeme na úrovni Švýcarska. A jede se dál...

Reagovat
smazaný uživatel

Všetci novinári v centrálach strán, len ten čo monitoruje LSNS je vonku na chlade

Reagovat
alcantara

Kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem presne, Sliač?

Reagovat
Mateo16

Matovic chce robit reformy som rad

Byt Ficom tak to je v tazkej pici bud sa prepijem alebo jednoducho zdrhnem zo Slovenska. Kalinak a JAnkovska detto.

Reagovat
cubazi

Matovič ukaže jedine aky je populista

Reagovat
Jollae

Dúfam, že to ako teraz vystupuje Matovič nie je pretvárka a naozaj politicky dospel... Lebo hovorí múdro a dúfam že to tak aj myslí.

Reagovat
masly008

Každý politik se přetvařuje. Nebuď naivní.

Reagovat
smazaný uživatel

loool, prohrát o třídu s Watfordem, toto Klopp nemůže ustát

Reagovat
Mateo16

Jozo Procko ma 75 000 hlasov

Reagovat
Mateo16

Obehol aj Blahu

Reagovat
EXoRcIsT

kadzemu volicovi co dal hlas temu idiotovy by mali zobrat obciansky preukaz

Reagovat
smazaný uživatel

tesim sa na prinos tohto odbornika

Reagovat
cubazi

Dopročkovania

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nikikrew

Pas ani v parlamente, wau tak to čumím.

Každopádne je to na Matovic oči. Snáď sa u normálni a bude zodpovedný premiér

Reagovat
vladis271

škoda PSka.....

strašne konzervatívne toto bude. Zakážu nám pornhub, sex pred manželstvom, všetci povinne do kostola v nedeľu.

žijem vo svete kde PSko po kope dobrej roboty v kampani nebude v parlamente a Kollár pohodlne preleze kvôli čomu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Ja pracujem v reklamnej agenture a mozem ti zarucene povedat ze kampan PSS bola najhorsia co som kedy videl. Tolko zlych rozhodnuti ze iny vysledok si ani nezasluzili.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Vladovi staci, ze prisli vykrikovat po fašistoch a zahrali mu na jeho signalnu a uz videl super kampan

Reagovat
vladis271

rozved mi to ak môžeš. Mne to tak neprišlo, išli do terénu, boli vidieť, nie?

Reagovat
Mateo16

Najvacsi problem bol ze PSS nemali jasne definovanu agendu. Boj s korupciou je top problem Slovenska na ktorom mali stavat kampan , no bohuzial tu je Matovic ako doma a pri jeho kunkurencii nemali sancu.

V zaciatku roka PSS obratilo a sli bojovat proti LSNS tak ze to vyustilo az do toho trnavskeho boja. Znova zla cesta. Ta cesta bola definovana Sulikom ktory ich rozbil argumentami ale Sulik nemohol zobrat volica LSNS. Tu znova nastupil Igor a skritizoval PSS za nalepkovanie ludi fasistami. Matovic urobil hradzu proti extremizmu, politicky mu zobral volica.

Posledne dni PSS znova otocilo agendu na boj proti Matovicovi a hlavne KU. Nechapem preco to robili , vlastne upozornili na ultrakonzervativcov v Olane a tym padom zabili KDH , ked si neuvedomili ze to je ich spojenec.

Leader nevyzrany, nevedel vytvorit emociu, komunikacne velmi slaby aj ked posledne dni sa zlepsoval

Umele vytvorene videa reklamnou agenturov na to ludia neskocia. Potrebuju autentickost. Nasilny slogan po konfilikte v Trnave pome do nich sa pochovali.

Sulik stavil na odbornost a najlepsi program aj tam PSS prehralo a nemalo kam rast.

Nakoniec Poliacik a to co robil v parlamente to bola hanba. To nerobil ani Matovic a toho PSS kritizovalo.

Poviem jedno kazda strana chodila do terenu. To nestaci ak nemas emociu a si nova strana tak to je velmi tazke.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si posrali. ale ich je obrovska skoda, mali tam kopu skvelych odbornikov

Reagovat
mul

Reagovat
alcantara

A vysvetlis mi Kollara pls? To je bug v systeme?

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Kollar je vysmech, uz minule nemal ziaden program, za 4 roky nic nespravil, dodal poslancov smeru, aby mu stacilo spomenut byty zadarmo a auta a je tam znova to je volba tych pre ktorych je smer a kotleba moc extremny

Reagovat
DelPiero137

Kollar dokonale kopiruje Fica. Podnikatel s kontaktmi na mafiu, socialno-populisticke reci a hlasy naskakuju. Aby sme sa necudovali a neprevzal coskoro stafetu po Robovi.

Ten narast % mu zarucili statne byty. Teraz ked ma cez 8% sa citi byt velmi silny a bude si diktovat. Postavit byty je pre neho priorita .Pojde do koalcie len s tym kto mu to zaruci. Stavebne firmy su uz nazhavene a cakaju na premrstenu zakazku.

Reagovat
alcantara

Akoze nemozu ti byty, ktore sa budu realizovat bohvieako/bohhviekedy, dat 8%. Populistov mame za priehrst. Alebo fakt mozu? Nerozumiem absolutne.

Reagovat
DelPiero137

Myslim si ze ano. Ludia si neuvedomuju kolko to bude v skutocnosti stat. Niektori si myslia ze to bude ako za sociku, pridelia im byt zadarmo.

Tiez ma to nemilo prekvapilo, nechcel som aby mal Boris taku moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Kollár sa dá vysvetliť tým, že sa pretŕča v bulváre a je na očiach jednoduchým ľuďom a to mu tých 8 % dať mohlo

Reagovat
Bayern +

Kompromis a stredna cesta medzi Matovicom a Smerom, moj nazor.

Reagovat
alcantara

A stredna cesta medzi nimi je co? Trosku korupcie? Ake su tie dva poly?

Reagovat
Bayern +

Jeden pol je nevolit a odfajcit Smer, druhy pol je vyhnut sa "blaznovi" Matovicovi. A zaroven nebyt extremista a neverit novym a prilis liberalnym stranam. Tak trochu vylucovacia metoda podla mna.

Reagovat
alcantara

Moze byt, a Sulik je pre nich prilis liberalny/podnikatelsky a pod. klise. Lacny volic.

Reagovat
valloire

Sulík mluví dobře a u vás bych ho volil. Schválil bys mi to?

Reagovat
alcantara

Bol jednym z dvoch, medzi ktorymi som sa rozhodoval.

Reagovat
valloire

tak aspoň na něčem se shodnem

Reagovat
Gazdo

Zmen obcianstvo a pod k nam

Reagovat
valloire

stačí, že tam k vám furt jezdim

Reagovat
Gazdo

Je tu krajsie

Reagovat
mistr129

Reagovat
merlick

Reagovat
nani92

Kollár jediný myslí srdcom a to majú ľudia radi, plus je autentický aj v hlasovaniach a v podporovaní zákonov

Reagovat
alcantara

Mysliet srdcom je fakt super vec.

Reagovat
Gazdo

Kollar mysli srdcom?

Reagovat
Bayern +

Áno to ma pravdu.

Reagovat
Rothbard

Kollár spíš myslí něčím jiným.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Kollar si ziskal ludi prejavom, nicim inym.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vo vysledku nebude o nic viac konzervativne, ako keby tam bolo aj Ps, tak nesplietaj.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
EXoRcIsT

nech idu do rici SAS

Reagovat
andrew96

Ta převaha konzervativců pro zamýšlenou koalici je vskutku obrovská. Aby nakonec nevyšachovali SaSku.

Reagovat
smazaný uživatel

To sa nestane s nie ja tam tak veľa konzerv.

Reagovat
CR7RONALDO

Ešte šťastie, že na Slovensku stále žijú aj kresťania.

Reagovat
Gazdo

Wtf

Reagovat
CR7RONALDO

Myslím si, že kresťania držia Slovensko. Keby tu žiadny neboli, tak by sa z nás stala v podstate krajina bez hodnôt.

Reagovat
Gazdo

Ok kazdy mame nazor

Reagovat
fenixLFC

alebo by slovensko nebolo krajinou kde ludia preberaju zodpvoednost sami za svoj zivot namiesto vzhliadania k imaginarnej postave ktorej chcu podriadovat nielen svoj zivot, ale najma zivoty aj ostatnych

Reagovat
anonym

To se ale přece nemusí vylučovat

Reagovat
anonym

Tak vy jste byly, co pamatuju, vždycky hodně věřící národ třeba oproti nám.

Reagovat
CR7RONALDO

To je pravda

Reagovat
fenixLFC

na slovensku staci strasit hrat na konzervarivnu a narodnu strunu, k tomu kopec populizmu a mas vyhrane. Ale to je fuk, za dva roky uz volit nebudem, ta krajina nema buducnost

Reagovat
smazaný uživatel

Neplač, neoliberalizmus je zlo, a keď hovoríme o liberáloch, majú na Slovensku slušnú podporu.

SNS, Vlasť a LSNS padajú.

Reagovat
fenixLFC

Zlo je konzervarizmus. Nie je predsa mozne aby hlavnou t enou vsetkych boli stupidne obavy ze ked sa zoberie rovnake pohlavie tak im nasackuju buzeranta do kazdej rodiny. Proste je tu potreba sa nonstop pchat inym do zivota aj ked sa ich nijak netyka. Slovaci nevolia racionalne, ale na zaklade zjednodusenych plytkych hesiel a obav z toho ze mozno to ze niekto bude zit inak ako oni ich znici. Ako keby ich zaprdenost bola vysada.

Tym ale nevravim ze ps robilo dobru kampan, naopam, bola slaba. Ale aby neschopak ako kollar malo takyto vysledok, smer po tom vsetkom 14 percent a aby umiernene kdh tam nebolo tiez to govori za vsetko.

Ale uprimne uz mi to je fuk, daval som alovensku poslednu sancu, nevysla, kaslem ich. Snad tam sulik ako jediny normalny nehystericky politik nieco este uhra a bude matovica trochu brzdit

Reagovat
CR7RONALDO

Hodnoty sú dôležitejšie než peniaze.

Reagovat
alcantara

Hodnoty koho, coho a ake? Hodnoty slovenskeho krestana konzervativca, ktory voli homosexuala, komunistu, polygamneho muza a fasistov naraz? Dobre hodnoty potom

Reagovat
fenixLFC

Jj tak sna sa v hladovych dolinach kde doteraz vitazi smer a neofasisti ludom zije dobre. Hlavne ze maju hodnoty

Reagovat
smazaný uživatel

"Nie je predsa mozne aby hlavnou t enou vsetkych boli stupidne obavy ze ked sa zoberie rovnake pohlavie tak im nasackuju buzeranta do kazdej rodiny."

Hlúpo preháňaš a zavádzaš a manželstvá homosexuálov neboli ani témou kampane, čiže neklam sám seba, že aktuálne voľby boli (alebo mohli byť) o tom.

Reagovat
fenixLFC

Praveze pisem skratkovito a neprehanam. Tema korupcie a zmeny bola najvacsou temou kampane, ale mnohym zacalo totalne hrbata z udajnej ,,hrozby" liberalizmu alebo ako to neofasisti nazvali ,,liberalneho fasizmu"

Reagovat
jacobT

Reagovat
jacobT

hlavne za túto časť:

"Proste je tu potreba sa nonstop pchat inym do zivota aj ked sa ich nijak netyka."

Reagovat
Bayern +

A akú si mal predstavu, že by to mohlo dopadnút? Fakt ma to zaujíma, že čo si očakával...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zlo je, ked je pri moci len jedna strana. Potrebujeme balanc.

Potrebujeme kreativitu liberalov, aby sme napredovali ako spolocnost a zrkadlo a spatnu vazbu konzervativcov, aby to tu neuletelo dopredele. To najepkovanie je strasna picovina podla mna.

To pod ktory smer sa radis silne koreluje s jednou z domen z tvojho osobnostneho profilu. A stat tvori 5M ludi (v nasom pripade). Takze ano, potrebujeme oba a potrebujeme sa naucit kompromisom, nadhlad a spolupracu. Nie je zlo a dobro proste v tomto pripade.

Reagovat
smazaný uživatel

na druhu stranu, clovek, hoci ma obrovsky potencial je stale len sebecke(!) lenive hovno, kym na sebe nepracuje sam z vlastneho presvedcenia.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

čo je také strašné na tom, že tri strany majú 78 poslancov?

Reagovat
Kopac

nie, zijes vo svete kde nepoznas vyznam slova konzervatizmus ak si myslis ze konzervatizmus resp. krestanstvo ma za ulohu nieco zakazovat/prikazovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to iste ale plati aj naopak, liberal je hned SJW

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
EXoRcIsT

Som zvedavy ako sa rozdelia ministerstva . OLANO bude urcite chciet vnutro spravodlivost a obranu a Sulik asi chce byt minister financii . A ku Sme rodina by sa hodilo MPSVR

Reagovat
smazaný uživatel

1. miesto - populista + bigotni krestania ale dajme tomu

2. miesto - mafiani a populisti

3. miesto - exmafian a populista

4. miesto - fasisti

Reagovat
smazaný uživatel

Vsichni politici jsou popilisti, je to fakt hloupa nalepka

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

ok ale mafiani by byt nemuseli

Reagovat
nani92

ale ked sa kvoli politike vzdajú svojej činnosti a chcú lepšiu krajinu, tak si to treba vážiť, preto exmafiáni

Reagovat
Kapřík

Reagovat
valloire

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
merlick

SaSka a PS v tejto kampani vobec, este aj to KDH dajme tomu

Reagovat
Mastný Chobot

Tak ide aj o to, do akej miery

Reagovat
andrew96

Reagovat
alcantara

Ale notak, ved to dopadlo nadmieru dobre, citaj vyssie.

Reagovat
jacobT

je smutné, že na toľko voličov u nás stačí populizmus

Reagovat
valloire

populista

Reagovat
nani92

populisti > narcisti

Reagovat
CR7RONALDO

Najväčšie zlo v podobe PS/Spolu tam nie je, takže som spokojný

Reagovat
fenixLFC

A presne pre toto bude slovensko vecne zaprdena krajina vychodnej europy

Reagovat
valloire

Reagovat
Spasitel

Ale prezidentka je určite smutná

Reagovat
Mato178178

Čo je potom Kotleba?

Reagovat
fenixLFC

Zastanca tradicnych hodnot a idealny reprezentant typickeho slovaka

Reagovat
Mato178178

Typickeho hlupeho slovaka

Reagovat
CR7RONALDO

Tiež je zlo, ale myslím si, že menšie. Podľa mňa keby tam bol, tak by nič extrémne neurobil, nakoľko by sa trochu bál. Ale samozrejme som ho nevolil.

Reagovat
alcantara

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda ešte Žaludi, mohlo tam byť radšej KDH, ale som spokojný aj tak. Ľudia sú zaslepení že volili falošníka Kisku.

Ps-Spolu , jediného Mihála mi je ľúto.

Reagovat
CR7RONALDO

Súhlasím. Tiež by som bol radšej za KDH namiesto jedného z dvojice Kiska, SAS.

Reagovat
smazaný uživatel

SaS je v pohode podľa mňa, najmä vďaka Sulikovi,. ktorý je najmenej populistický a najracionalnejsi politik na Slovensku. Aj tak by som bol radšej keby sa na miesto politických strán volili jednotlivci.

Reagovat
Bayern +

No, okrem vitaza Matovica tam mas od 2. do 6. miesta zaujimave mena (smeraci + Kotleba a Kollar)

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám veľké oči pri pohľade na slovenskú politiku ...

Reagovat
CR7RONALDO

Tiež by som najradšej volil jednotlivcov.

Reagovat
mul

Hipš by bol skvelý pre školstvo

Reagovat
vladis271

skúsim si tipnúť.

že si volil Harabina.

len môj odhad.

Reagovat
J0EL

To by na neho sedelo.

Reagovat
alcantara

On nemoze byt take dno, proste ne

Reagovat
smazaný uživatel

nevolil som harabina

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

A aby som nezabudol, sranda je, že tu v diskusii chválim Sulíka, pieseň, že som spokojný s voľbami a ty prídeš s tipom, že som volil Ha-ra-bi-na.

#Logika

Reagovat
smazaný uživatel

eurofotbal.hu

Reagovat
iamek

. Kdyby tím zasrali nějakou starou diskuzi.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
stas87

Tak dufam, ze az niekoho z vas cechov poslem s vasou politikou dopici, ze nebudes pokrytec a zdrzis sa komentara na moju osobu..

Reagovat
O.Giroud

kludne to mohlo byt vo fortuna lige

Reagovat
TopinB

Ceska politika tady taky zasira nove diskuze, tak to tu proste funguje

Reagovat
Gazdo

Reagovat
pingla

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Btw Lacko skoda ze som nepotvrdil tu sazku, vlast so socialistami nemaju dokopy 3,5 tesne

Reagovat
smazaný uživatel

Narod, co soulozi s hospodarskym zvirectem, kona volbu o Krale ovcomrdu, ci co?

Reagovat
valloire

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
John Obi Mikel

Ta rychlost

Reagovat
Mato178178

Vraj je najpomalší

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho out.

Reagovat
Kixi Syhimour

To je fakt bordel ten souboj o 4. místo

Reagovat
Whitemedia

Na to, že Tottenham prohrával, tak si to tam hrál v solidně pomalém tempu

Reagovat
iamek

To je super souboj kryplu

Reagovat
Whitemedia

Mně už to přijde ale moc, vždyť s tímhle tempem čtvrtý tým nedosáhne ani na 60 bodů.. a pokud ano, tak to bude Sheffield

Reagovat
iamek

Ten druhy poločas byl co? . Snad bude Eric zdravý a bude hrát základ. Ta dvojka v predu hodně bidna.

Reagovat
Busby babes

Mason byl dneska spatnej.

Reagovat
iamek

Já si ho během zápasu ani nevšiml snad. Mu spíše vyhovuje 2-3-1

Reagovat
Busby babes

mel tam jednu sanci tou hlavou v prvnim polocase, to mel zakoncit lip. jinak se neprosadil no.

Reagovat
Infernoqt

Já nevím, na Everton prostě poslední roky neumíme. Ten druhej poločas byla neuvěřitelná škola fotbalu, za bod můžeme být rádi.

Reagovat
Busby babes

vsak meli jednu sanci. Jinak x rohu, ze kterych nic nebylo a jeden primak. ze hry jen to v nastaveni.

Reagovat
Infernoqt

Jak naznačuješ, nonstop nás tlačili, nestihli jsme si ani přihrát, jak jsme byli pod tlakem. Everton měl extra energii na rozdávání, s tím jsme se nemohli měřit.

Plus je v prdeli, že nás musí zachranovat VAR. 2 odvolané góly proti City, 2 odvolané proti Chelsea a teď jeden proti Evertonu. Máme z prdele kliku na to, jak hrajeme.

Reagovat
Busby babes

pod tlakem? ze kopali rohy? lol. Sorry, Everton byl ve druhem polocase lepsi, ale zadna skola to nebyla, prakticky do niceho jsme je nepustili, do sance se poprve dostali v 91. minute. To my taky.

A jak zachranovat VAR? Gylfi tam proste v offsidu lezi pred golmanem. To byl offside vzdycky a carovej to ma mavat rovnou.

Reagovat
Zaschrona

2.10 - 1.13 na xG pro nás.

Reagovat
Busby babes

jo, videl jsem. jenze to prislo v te 91+ kdy tam je Gilfy a Richarlison. Jinak v druhym polocase jste nemeli nic moc. A kdyz napise, ze to byla neuveritelna skola, tak nevim no. Pod tim bych si predstavil neco jineho.

Ten zapas jste klidne mohli vyhrat, kdyby to Gilfy promenil. Stejne tak jsme to mohli vyhrat, kdyby dal gol Ighalo.

Reagovat
Infernoqt

Prohráli jsme fotbalově, fyzicky i na šance. Víc bych za tím nehledal. Na Chelsea to byl proti tomuhle krásný výkon.

Reagovat
Busby babes

no, neprislo mi. ale ok. Rozhodne jsme od Evertonu nedostali nejakou skolu. Byl to vyrovnanej zapas, vyhrat mohli oba tymy, sance si na to pripravili. Oni mlei na konci tutovku, my taky. Pak meli ten najezd z boku, my zas treba strely ze slusnych pozic Bruna nebo hlavicku Masona v prvni puli. Oni zas hlavicku Richarlisona.

Reagovat
smazaný uživatel

co Mourinho sledoval nasazenim Diera na stopera vi snad jen on sam... Dier je jako hrac odepsanej a muze si zahrat maximalne nekde v Championship... a Tanganga byl dneska taky na facku... jinak samotny takticky rozestaveni mi prislo dobry, ale ty hrace v obrane co do nej vybral nikdo nepochopi...

Reagovat
Busby babes

Zapas byl zabavnej, ale druha pule byla slaba. I tak jsme meli sance zapas rozhodnout, coz je skoda, ze to Ighalo nebo Bruno nedali. Ighalo pak dluzi DDG velky pivo. A ten ho zas jen preposle Brunovi. Takova hrubla v nastaveni, co tam predvedem, to je na pokuty. remiza ok, zklamani budou ale asi vsichni, ze prisli o body.

Reagovat
Mates_Matesović

Tahle sezona je odepsaná, možná se můžem teda pokus o FA Cup, i když tam zřejmě vyletíme na prvnim pořádnym soupeři.

V létě potřebujeme komplet novou obranu, protože tohle se fakt nedá. Davies a Aaurier k smíchu, bránit neumí a jejich centry jsou úplně k hovnu. Stopeři děsný, Sánchez k sobě potřebuje někoho, kdo si ho bude trošku řídit (Koulibaly?) a Tanganga se zatim jeví nic moc, ale pořád je hodně mladej, tak se třeba vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Viac menej súhlasím. Tanganga by podľa mňa mohol na RB. Davinsona by som tiež odpálil. Ten hráč sa nikdy neposunul a jeho prvá sezóna zostáva tou najlepšou. Davies, Aurier, Davinson, Vertonghen, Foyth, Dier preč. Je to nereálne ale, pretože nehráme FM.

Čo ma ale znepokojuje viac, že nemáme žiadny systém. Nehráme ako tím. Možme vymeniť hráčov, ale nič sa nezmení. Pár zápasov ukopeme kvoli individuálnej kvalite, ale dlhodobo nemáme šancu ani v jednej súťaži.

Reagovat
Mates_Matesović

To s tim Davinsome je právě ono. Od tý doby, co jsou Jan a Toby špatný, tak ho v tý obraně nikdo nepodrží. Levy bude muset chtě nechtě do tý obrany nasypat velký prachy..

S druhym odstavcem souhlas, ale myslim, že takhle naivně o tom nikdo uvažovat nemůže. Mourinho už nikdy ligu nevyhraje, protože ho systémový trenéři typu Klopp nebo Guardiola vždycky přejedou. Šanci na trofej máme v League a FA Cupu, tak snad aspoň to.

Reagovat
matZz

Určitě bych nebyl na Tangangu tak přísnej, hraje svoje první zápasy, mimo svoji pozici v týmů, kterýmu nefunguje obrana. Raul Jimenez nebo Traore už letos vykoupali mnohem zkušenější hráče. U toho prvního gólu měl smůlu, hlavně už před ním to posrali Aurier a Dier.

Ten tříobráncový systém dnes vypadal prvních 20 minut docela slušně. Vzhledem k tomu, jaký máme krajní beky a kolik máme možností na stoperu, tak si myslím, že by se toho José měl do konce sezony držet.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, právě proto, že nemáme žádný systém, bych chtěl ty obránce vidět hrát, až tam nějakej systém bude, abysme je mohli s čistym svědomím pustit

Samozřejmě třeba Aurier prokazuje dlouhodobě, že na to nemá, takže ten musí letět každopádně, u Vertse se to díky smlouvě vyřeší samo, ale třeba Foyth dostal jen minimum šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ten bod musíme brát, na nic víc tam dnes bohužel nebylo...na druhou stranu chtělo to pořádně zabrat, protože ty příští tři zápasy budou těžké...snad to Ole na těžké soupeře zase dobře připraví...

Reagovat
Taiger

Reagovat
Swarley

Reagovat
iamek

Vzhledem k množství standartek je bod zázrak. Ten první poločas se mohl využít trosku lépe.

Reagovat
Swarley

tak zase alespoň pozitivum, umíme bránit rohy...alespoň na chvíli...

Reagovat
Busby babes

Maguire byl dneska ve vzduchu skvelej.

Reagovat
iamek

On je parádní posila. Lindelof se mi tam moc nelíbil a doufám, ze tam čase bude hrát Axel nebo Eric.

Reagovat
GazzaPalo

Trošku štatistiky.Poslednych 6-kol bol 6-krat neuznaný gól do siete United systémom Var. Náhoda?

Reagovat
Swarley

ne, jasně nás tlačí za titulem...

Reagovat
diastan

Nemyslím si

Reagovat
Counter

Btw. penalt mají suverénně nejvíce ze všech - za loňskou a dosavadní sezonu ve všech soutěžích dohromady už 30 (např. Arsenal za stejnou dobu 8). Nevím, jak to dělají, ostatní se od nich mají co učit.

Reagovat
iamek

Reagovat
Counter

Jste borci, to už není náhoda. V big chances created patříte k nejhorším týmům PL, ale ty penalty to suverénně vynahrazují.

Reagovat
Swarley

Na co střílet ze špatné pozice, když můžeš vybojovat penaltu

Reagovat
iamek

Co takhle statistiku kolik jich bylo správne nebo nesprávně odpiskano díky rozhodnutí var? Jinak varis z vody.

Reagovat
Counter

Nechápu, na co reaguješ. Píšu někde, že jste si ty penalty vysimulovali? Píšu někde, že jste podplatili rozhodčí?

Reagovat
iamek

Tak k cemu pak taková směšná statistika je?

Reagovat
mikelinos

aby ti naskočila žilka, jinou podstatu ta statistika nemá, ale svůj účel plní skvěle

Reagovat
Svatej

Reagovat
Swarley

opravdová kvalita, vám už fakt j-be

Reagovat
mikelinos

vy nechápete smysl statistik, ale jebe mně, ok

Reagovat
Swarley

aby někomu naskočila žilka, ale jinak ti nej-ebe...ok...

Reagovat
Talker

K čemu jsou statistiky celkově? Aby ti daly informace. Třeba že United mají téměř 4x větší šanci na penaltu v zápase n ež Arsenal.

Reagovat
Swarley

K ničemu, to je jasné od začátku

Reagovat
iamek

Ne! Naskocila mi zilka jako Brno!

Reagovat
Swarley

od toho se vynalezla přece statistika

Reagovat
mikelinos

*vymyslela, nezapomeň to pak ještě zmínit v dalších článcích jak je tvým zvykem reakce na nepochopení sarkazmu

Reagovat
Swarley

aby ti nenaskočila žilka

Reagovat
Counter

wut? S váma se už nedá normálně bavit snad o ničem.

Reagovat
Pigeon

Tady sám rozviris diskuzi konspirační kokotinou, a pak se ohanis normálním barvením. Ty jsi solidně mimo.

Reagovat
Pigeon

*bavením

Reagovat
Counter

Jakou konspirační kokotinu máš na mysli?

Reagovat
smazaný uživatel

konspiracni teorie, je tak mozna tato tvoje teorie o konspiracni teorii

Reagovat
Busby babes

prave. proste mame technicke hrace v utoku, co se neboji jit do 1-1 a obranci/golmani je fauluji.

Reagovat
bbbauch

Logicky nemuzes mit sanci, kdyz te pokazdy ve slibny situaci sejmou na penaltu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Counter

na tom něco bude. Akorát mě pořád udivuje, že máte o tolik penalt víc než všichni ostatní, včetně ManCity nebo Liverpoolu.

Reagovat
Busby babes

jestli nas ostatni trochu nepodcenuji. Na City a Pool jsou vsichni top soustredeni a davaj si vetsi pozor, my jak jsme spatni, tak mozna povoli v koncentraci... tezko rict, cim to je. Urcite tam nejaka spatne odpiskana byla, ale bude to vyjimka.

Reagovat
bbbauch

Je to zvlastni no, ten rozdil je celkem velikej. Verim, ze je to souhra nahod a okolnosti a zas se to srovna.

Reagovat
Counter

Tohle bych chápal po jedné sezoně, ale když už to jsou dvě v kuse (přičemž po nadprůměrné loňské to letos ještě narůstá), tak o tom začínám pochybovat.

Reagovat
bbbauch

Jestli jsou to dve sezony, tak to uz je divny ja to nastudovany nejak nemel. Nechci verit tomu, ze by v pl bylo mozny tohle ovlivnit, to by me dost nasralo. Tak snad to udrzej pod poklickou popripade

Reagovat
Counter

Loni jste měli 15 penalt, což je docela dost. Letos máte 15 penalt už teď a do konce sezony to ještě můžete zvednout. ManCity jich mají za stejné období 21, Liverpool 18, Chelsea 17, Arsenal 8.

Akorát připomínám, že to je ve všech soutěžích dohromady, ne jen PL.

Je blbost, že by ty vaše penalty nebyly oprávněné, max. pár bylo pofidérních (např. na Jamese proti Norwichi).

Reagovat
afc

tlačenka jak za SAFA.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Whitemedia

Errors leading to goals since the start of last season:

De Gea – 7

Pickford – 7

Dubravka – 7

Leno – 7

Alisson – 3

Lloris – 3

Schmeichel – 1

Ederson – 1

Kepa Arrizabalaga – ZERO!

Reagovat
spider_8

Tak minimálně gól proti Evertonu jde jasně na jeho triko a myslím, že takových půjde najít víc. Každá statistika se dá krásně ojebat

Reagovat
Counter
Reagovat
diastan

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Svatej

Reagovat
bbbauch

Inspiroval se od nejdrazsiho golmana sveta no..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

To nechápu, nejdražší je přece Kepa a právě o něm ten meme je.

Reagovat
bbbauch

To nic chlapi, ja byl hlavou v jiny diskusi asi

Reagovat
icemike

Nechal jsi správný komentář v jiném hrníčku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

btw pamatujes, jak jsi tuto statitstiku pouzival jako hlavni argument u cechovi??

Reagovat
Counter

Nepamatuju Používal jsem ji jako důvod k jeho kritice, nebo obhajobě?

Reagovat
smazaný uživatel

kritice

Reagovat
smazaný uživatel

cecha*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Doufám, že nám po zápase Mou vysvětlí, že bez Kanea a Sona nejde zabránit inkasování tří gólů doma od Wolves.

Reagovat
Mates_Matesović

Proč ne, bránění je přece komplexní aktivita, na které se podílí celý tým.

Reagovat
Counter

A troufnu si říct, že i manažer do toho má co mluvit, obzvláště takový, který se svými úspěchy a vycizelovaným defenzivním pojetím řadí k nejlepším na světě.

Reagovat
Whitemedia

“I never speak about injuries. Other managers, they cry, they cry, they cry when some player is injured. I don’t cry. If I want to moan and cry like the others, I can cry for the next five minutes”

Reagovat
Counter

jojo, legendární

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Divil by se tomu někdo?

Reagovat
Counter

Jako začal dobře:

Mourinho: "I think the result is totally unfair for us."

Reagovat
PP

Ten Fernandes se hezky chytnul.. Ještě že nepřišel už dřív.

Reagovat
Honza Matoušek

A player in an offside position at the moment the ball is played or touched by a team-mate is only penalised on becoming involved in active play by

interfering with play by playing or touching a ball passed or touched by a team-mate or

interfering with an opponent by:

preventing an opponent from playing or being able to play the ball by clearly obstructing the opponent’s line of vision or

clearly attempting to play a ball which is close when this action impacts on an opponent or

making an obvious action which clearly impacts on the ability of an opponent to play the ball

Everton robbed.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Counter

A když už ofsajd, protože uhýbal střele a vliv na hru měl, tak se mohla pískat penalta - https://twitter.com/Paddy_Boyland/status/1234160790875320326

Reagovat
Switchback

spíš měla, ne? wtf

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Counter

Obecně se ve fotbale skoro nikdy nepískají zákroky poté, co hráč nějakým způsobem svou akci zakončí. Nevím proč, je to demence, ale prostě to tak funguje.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Busby babes

v prvni puli tam zas Richarlison blokoval strelu rukou, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
Busby babes

ok, me prislo, ze mu to trefilo ruku. ale tak ok. Rozhodne to byla vetsi ruka nez ta, za kterou dostal Fred kartu. Ono obcecne byl dneska rozhodci prisernej. Davies mel treba taky dostat druhou zlutou v prvni puli.

Reagovat
Counter

Já ten zápas neviděl, jen se tohle na twitteru hojně řeší, tak jsem přispěl svou troškou do mlýna.

Reagovat
Pigeon

Příště to spíše nedělej. Tvé příspěvky nepřinášejí nic podnětného, a mindraku taky neulevis.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Counter

Tak příště moje příspěvky zkus ignorovat.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Krony

Podle mě jasná pentle. Zákrok přišel sice po dokončení akce, takže dle posuzování se nepíská v tomto případě. Ale tím zákrokem pak zůstal hráč v pozici na hřišti a byl v ofsidu, který nemohl ovlivnit. Čili zákrok nakonec přímo ovlivnil hru a znemožnil útočícímu týmu vsítit branku, jasná penalta.

Reagovat
Busby babes

tohle je hodne krkolomny vysvetleni.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/DaleJohnsonESPN/status/1234457590605713408

nope.

The offside law now works in this way: the point a shot or pass is played decides whether a player is in an offside position. It doesn't necessarily decide the offside offence.

From this point on until the end of the phase, the offside player can become active.

The first aspect of this incident which many have struggled with is "field of vision".

The important thing here is this doesn't mean "can De Gea see the ball?", it's more "can De Gea see Sigurdsson?".

The answer is unequivocally yes.

The second aspect is "making an obvious action which clearly impacts on the ability of an opponent to play the ball".

It is crucial here to note that "impacts on the ability" is a theoretical idea, there will be no judgement made on De Gea's ability to make the save.

Purely in terms of the offside law, both by his mere presence and by pulling his legs out of the way, Sigurdsson has to have an influence on De Gea's decision -making.

Sigurdsson is effectively dummying the ball.

Again, remember whether De Gea saves it is not a consideration

If Sigurdsson had been stood up, and opened his legs for the ball to pass through, I don't think people would even question the decision.

And in terms of the offside law, it is this act of Sigurdsson influencing the play that seals it, whether he is stood up or sat down.

Reagovat
r.mrazik

je to prece logicky...de gea nemohl proste vedet,jestli ten hrac pred tim to tecuje nebo ne...i kdyz se nedotkl,tak se do hry zapojil svym uhnutim

Reagovat
masly008

Hm. V zápase Arsenalu s Chelsea byl Abraham v ofsidu, taky uhnul míči a nepískalo se. Takže si jako můžou vybrat kdy to použijí a kdy ne?

Reagovat
Busby babes

v zasade ano. To pravidlo je objektivni, ale rozhodnuti pak je subjektivni. Ale nevidel jsem ten zapas, tak nevim, jak tam Abraham uhybal.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/DaleJohnsonESPN/status/1234479584550236160

tak tady odpovida asi i na tu situaci, kterou zminujes. ale jak rikam, nevidel jsem zapas, vidim jen tu fotku...

Reagovat
r.mrazik

to nevim,tu situaci jsem nevidel...ale zrovna tahle mi prijde jasna,kdyz lezi primo mezi micem a brankarem

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/SiSmith5/status/1234520011458465793

je to tenkej led, ale trochu jina situace. Abraham uhyba prihravce na Azpiho. Kdyby uhybal strele, ktera jde na Lena a do brany, tak by to byl offside, takhle je to krapet jina situace.

Reagovat
r.mrazik

Jj. To mi tedy přijde dost jiný

Reagovat
Coutinho10

extremne dulezite 3 body pro Wolves...ta LM neni daleko

Reagovat
REPLIKATOR

VAR zase ve prospěch United

Reagovat
YNWA__MSN

VARchester united

Reagovat
Whitemedia

Mourinho: "We have been punished for quite a long time because we don't have that aggression. We are too good, we are too nice. And that is the only thing that made a difference in the game."

no nevím, jestli tohle je zrovna problém Tottenhamu..

Reagovat
Counter

Jestli tohle byl doteď "hodný" Tottenham, tak potěš koště.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nic no, mame po sezone. Este aspon skusit nejako preliezt cez to Lipsko a pokusit sa o nieco v FA cupe. Buduci rok to chce kompletnu prestavbu muzstva a oddych v Europskej lige, kde snad budu dostavat sancu nahradnici a mladi hraci, aby A tim nebol taky odvareny uz po polovici sezony.

COYS

Reagovat
Zaschrona

Carlo Konečně trenér, který okamžitě neutíká ze hřiště, místo toho se nebojí bránit svůj tým na hřišti.

A teda k té situaci ke konci zápasu asi jen tolik, že pokud to teda nebyl gól, což už samotný mi přijde jako špatný rozhodnutí, tak jsme měli mít naprosto jasnou penaltu, protože tam byl jasně faulovaný Sigurdsson.

https://twitter.com/evertalks/status/1234157201985540096

Reagovat
r.mrazik

gol byl spravne neuznany...zapojil se do hry,i kdyz jen stahnul nohy...

ale penalta mel byt,kdyz uz to zkoumar VAR...

Reagovat
iamek

Hrajete fakt hezky fotbal

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Mi se fakt Everton pod Carlem líbí

Reagovat
Busby babes

jo ok. Body delaji, pada hodne golu.

Reagovat
icemike

Po střele....

Reagovat
forrest
Reagovat
vodka

Reagovat
bbbauch

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Talker

Za co dostal Carlo tu červenou?

Reagovat
Zaschrona

To by mě taky zajímalo, co mu řekl tak hrozného... blbý je, že nedostane za týden od vás přivítání na Stamford Bridge. Na druhou stranu si to podruhé s vámi letos zřejmě z lavičky dá Big Dunc.

Reagovat
Whitemedia

zas ten lulin?

Reagovat
r.mrazik

za koronavirus...je to taloš

Reagovat
YNWA__MSN

VARchester united

Reagovat
YNWA__MSN

Tvl vás i na to 5. místo musí tlačit

Reagovat
Svatej

Teď začne ta pravá prdel, až Arsenal vyhraje a zničehonic budou považováni oni za toho favorita na top4

Reagovat
iamek

City je snad porazí . Kdy se hraje ta dohravka?

Reagovat
Counter

Favoriti jsou Wolves a Blades

Reagovat
bbbauch

Nemit luck na rozhodnuti sudi posledni dobou, vypada to s nama blede. Takhle je zatim celkem nadejna pozice v lize i EL, ta LM se proste musi urvat, ty ctvrtky jsou zoufala nuda. I kdyz v LM bysme byli spis do poctu, ty uterky a stredy mi chybej

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

K té četnosti varu v zapasech united.

Je to logický, abys dal gól kvalitni obraně, musíš do toho jít na hraně a většinou za hranou. Pak se to správně posoudí jako neregulérní a život jde dál. United když už inkasuje, tak je to buď šibenice nebo kiks davida. Obyčejných golu je pomálu. A nebo právě neregulérní správně neuznanej gól. nehledě na to, že tohle je práce rozhodčích. United se to vůbec netýká.

To jen pro ty jednodušší, kteří nechcou/nemůžou vidět věci v kontextu a hodí rychlej nicneříkající soud = varchester, apod. Dokonce si myslím, že tomu někteří fakt věří , že by se tlačil nějakej tým. A já vám to přeju

Reagovat
Mato178178

Ako sa chcel pochváliť že si kúpil Xbox

Reagovat
HalaMadrid_Flx

OT: Zdar borci, potřebuju poradit.

Mám TV s jedním HDMI vstupem a k tomu O2 TV (septobox) + jsem si teď pořídil XBOX ONE X. Nějaké rady jak to udělat, abych nemusel pořád přehazovat to HDMI? Mám TV na stěně, takže je to složité. Nějaká HDMI rozdvojka nevím, jestli funguje?

Na tom XBOXU je HDMI IN, takže možná by to mohlo jít nějak přes to, ale podle návodů na netu mi to vůbec nejde.. TV Najdu v xboxu, ale ten septobox ne..

Nevíte někdo, co s tím? Nemá někdo zkušenost? Díky

Reagovat
forrest

Kup si novou TV. Stoji par korun, nebudes resit settopbox, budes mit 4k, budes tam mit aplikace a i kdyz ti uz asi bude v tomhle pripade 1 HDMI, dostanes tak 4

Reagovat
Golasso

Kup si PS. budeš mít sice stejnej problém, ale s lepší konzolí .

K věci: HDMI rozdvojka by určitě byla řešení, ale otázka je jestli se ti fakt nevyplatí nová TV, jak píše forrest nade mnou. Co je to vůbec za TV? Konektivita je s 1 HDMI na dnešní dobu opravdu slabá. Jestli je ta TV stará, tak nejspíš nevyužije možnosti konzole. 4k si ale myslím, že není nutnost. Vybrat 4k TV v nižší cenové relaci je alchymie, protože ta technologie ještě není tak pevně zavedená i do cenově dostupných modelů, jak se marketing výrobců a eshopů s elektronikou snaží spotřebitelům nabulíkovat. Většinou je to tedy kličkování mezi kompromisy, hlavně jestli na tom chceš hrát.

Reagovat
Nikikrew

PS>X BOX one

Reagovat
Nikikrew

Fuha TV s 1 HDMI vstupom, to musi byt uz asi docela stara telka nie?

Ak mas penaze, urcite si kup novu TV a zabijes 2 muchy 1 ranou

Reagovat
Tomanatura

Super tezky zapas, ve kterem se zd ukazalo, ze system tam je, jenom chybi kvalita. Maquire ztim dost zklamani, ten ob as hori jak papir, to je hruza. A Bruno... Proc jsi nedosel uz v lete? O parnik pred kymkoliv na hristi, jestli bude hrat i nadale takto, tak se zacnu po 7 letech tesit na kazdy zapas.

Reagovat
kiwwi

Kto horí je Lindelöf... Ten je úplne neohrabany. Maguire bol mimochodom MOTM

Reagovat
Swarley

dneska to tam za něj totálně hasil...a u těch rohů mi to dneska přišlo konečně ok, neměl jsem pocit, že z každého roho dostaneme gól...solidně odskákáno...

Reagovat
Tomanatura

Od Lindelöfa nic necekam, Harry je posila za 80 mega a kapitan muzstva. Nesouhlasim s jeho Motm, to byl suverene Bruno a nesouhlasim s tim, ze byl velmi dobrej. On umi nektere veci velmi dobre (hlavne ve vzduchu), no to z nej nedela top hrace.

Reagovat
Busby babes

stoper poda dominantni vykon ve vzduchu, kdy snad neprohral souboj... co jineho by jako mel delat?

Reagovat
Tomanatura

Sak rikam, ze mi to ve vzduchu jde. Dohromady ale ta obrana neni o tolik lepsi, Everton (aj brusel mimochodem) tam mel i vcera z jeho strany hodne moznosti, hlavne ze zacatku. Netvrdim, ze je to traged, jenom me zklamalo, ze stoper za 80 mega nepozvedl tu stoperskou dvojici na pozadovanou uroven.

Reagovat
Busby babes

ja nevim, loni 58 golu v 38 zapasech, 1.4 golu na zapas. letos 30 ve 28 zapasech, 1.07 golu na zapas... je to docela vyrazne lepsi. loni 11. nejlepsi obrana, letos 5.

Reagovat
vodka

no, spis od vanoc mu to moc nejde a udelal dost i pozicnich chyb, ale tak to je behem sezony normalni, ze si vybere nejake slabsi obdobi.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
vodka

me prijde Lindelof ok, až na to, že je pomaly...

Reagovat
Swarley

je to škoda, být tam delší dobu pohromadě Pogba, Bruno a Rash, tak ta sezóna vypadá úplně jinak...

Reagovat
Busby babes

vsak Maguire byl dneska velmi dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecny jak dlouho se ta chelsea drzi na 4 fleku

Reagovat
Swarley

už se ji to krátí

Reagovat
Whitemedia

Sheffield už se blíží

Reagovat
Swarley

a já vám to osmé místo přeju

Reagovat
Counter

Souhlas, Wolves už začínají být na dosah.

Reagovat
Swarley

to je tvoje bájná originalita, super

Reagovat
Counter

Super.

Reagovat
Talker

Jako jo, přiblížili jste se zase tenhle týden. Nebýt toho failu VAR v 91. minutě, tak byste byli zas o bod dál.

Reagovat
Swarley

A nebo by jen stačilo víc rozumět fotbalu a nemusis řešit nějaký údajný fail

Reagovat
icemike

Přiblížili?

Reagovat
Svatej

to urvem

Reagovat
Infernoqt

Bude to 4. místo s historicky nejnižším počtem bodů, ale asi fakt urvete

Reagovat
Dawon

Sezony 02/03 a 03/04 muzou konkurovat (60 a 61 bodu) - aktualni Chelsea to ma rozbehle na 61 bodu...nicmene jo, nizko to bude extremne, v drtive vetsine sezon je to nad 70 body, pod 70 se to stavalo hlavne v minule dekade, kdy precejen ta liga vypadala uplne jinak. O to smutnejsi bude, jestli to nedame...a uplne nejvic smutne bude, pokud se ban city potvrdi a pujde se do LM i z 5. mista a my neuhrajem ani to Ale kdovi, s tim jak zacinaji klopytat i Lisky asi jeste nejde uplne vyloucit, ze i oni do toho boje o LM jeste nespadnou...prakticky vsechny tymy co o to bojujou jsou tak silene nekonsistentni, ze si fakt neodvazim tipnout, kdo by do te LM mohl letos doklopytat

Na ctvrtecni FA cup bych se uplne vysral a fakt nechal odpocinout vsechny klicove hrace, o vikendu pak mame City, kteri uz precejen v lize moc nemaji o co hrat, takze by tam mohla byt obstojna sance nejak usmolit vyhru. Obzvlast pokud by se treba alespon na lavicku vratil Pogba

Reagovat
Busby babes

Jinak DDG. No dolu sel, ale porad je to nadprumerny golman, ktery nam i letos nekolik zapasu vychytal.. Vcera udelal brutalni minelu, ale dokazal se z toho oklepat, coz taky neni snadny a zbytek zapasu odchytal v pohode a mel par dulezitych zasahu. Henderson chyta skvele za Sheffield a tu sanci by pristi rok dostat mel. Ale je velkej rozdil chytat v Sheffieldu, kde tlak neni ted uz zadnej (brutalni overachievment) a v United, kde je daleko vetsi pozornost a kazda chybicka druhej den rozebirana v novinach...

Reagovat
Dawon

To je ale holt prave to, co oddeluje dobre golmany od te uplne spicky - ona existuje fakt velka kupa golmanu, co dokazou vytahnout top zakroky, ale prave tu konsistenci a absenci hrubek potrebujes opravdu hodne, pokud je kazdy zapas vyrovnane trapeni, jak je tomu u nas v poslednich letech. Ten bod nam na konci tim wondersavem zachranil, nicmene kdovi, jak by to vypadalo, pokud bychom nedostali ten dementni gol na zacatku.

Me by zajimalo, jestli je to u nej opravdu nejaky uz opravdu trvaly pokles kvality, ze ktereho se nevyhrabe nebo je zkratka tak hrozne vydeptany, ze stravi nejlepsi roky sve kariery v tymu, ktery o nic relevantniho nehraje a ta ztrata motivace a chute do toho sportu se pak projevuje na tech vykonech a jeste by se z toho treba mohl v lepsi situaci zase vyhrabat.

Ja osobne bych byl asi taky pro zkusit DDG prodat a dat sanci Hendersonovi a ty penize investovat jinde, nicmene se bojim, ze aktualne na trhu asi neni snad zadny top tym, ktery golmana shani a mohl by zaplatit jak jeho prestup, tak jeho plat (aktualne je to tusim nejlip placeny golman na svete a asi jeden z nejlip placenych hracu minimalne v PL, coz je proste dost silenost)

Reagovat
Pigeon

David je naprostá špička co se týká zákroků na čáře a zákroků nohama. Tam skutečně není brankář na světě, který by jej znatelně převyšoval. Problém nastává ve hře nohama a při centrovaných vysokých míčích. Jenže to jde ruku v ruce dost s obranou. Ty rohy a standartky, které musí David hasit boxováním, které mu prostě nejde, jsou dost velkou chybou obrany. Očekával jsem větší progress příchodem Harryho, nicméně ani on nedokáže tu obranu pořádně režírovat a z každého rohu je tedy až moc velký závar. Nehledě na to, že Maguire chodí do soubojů oběma rukama a otázka času, kdy to rozhodčí budou pískat.

Tím chci tedy říct, že výkon brankáře je dost odvislý od práce obrany. Klidně můžeme mít brankáře jako David, jehož práce na čáře je naprosto TOP, ale k tomu bychom museli mít odpovídající obranu, což nemáme.

Reagovat
Dawon

Ve hre nohama sice urcite neni topka a na ty moderni golman se v tomhle nechyta, zaroven bych ale asi nerek, ze je to vylozene slabina a ze by timhle tymu nejak dramaticky skodil.

To ze je vykon golmana zavisly od obrany je samozrejme pravda, ale ona vetsina tech jeho hrubek letos byly fakt totalni vypadky koncentrace, kdy to vypadalo, jakoby se na par sekund zamyslel nad tim, na jaky film bude vecer koukat a uplne se mysli odprostil od toho zapasu Coz si myslim, ze je prave vec, ktera dost muze souviset s tou absenci poradne motivace skrze tymove vykony...ale kdovi, treba uz se na tu uplnou golmanskou spicku nikdy nevrati no

Reagovat
Pigeon

Jako teď proti Evertonu je to jak říkáš. Tam prostě uvažoval, jestli si dá večer pivko k filmu

Ale třeba ta chyba proti Watfordu, kdy mu ten míč propadl. Když se na to mrkneš, tam 8 našich hráčů brání přímý kop proti 5 hráčům Watfordu. První míč hlavičkuje hráč Watfordu, který je nepokrytý a do souboje s ním nikdo nejde a druhý míč zakončuje hráč Watfordu. Kopl do toho hrozně a byla z toho taková šmudla, která De Geovi propadla neomluvitelně. Ale dát soupeři takové dvě příležitosti je pro obranu strašná vizitka a takových soubojů, řešení obranných situací a přebírání hráčů je tam obrovské množství. Nebo při zápase na Anfieldu, kdy Van Dijka hlídá Williams a po brance je to při další situaci stejně. To je úplný bizár.

Tam to chce okamžitě zapracovat Baillyho a někoho, kdo těm klukům řekne, jak se má bránit.

Reagovat
r.mrazik

nektery jeho chyby posledni rok/rok a pul jsou ale skolacky kraviny...

Reagovat
Busby babes

tak ono je tezky udrzet si takovou vykonnost po celou karieru. vem si, ze i tak udrzel naprosto neskutecnou vykonnost nejakych 5 sezon? Ted ma pokles formy na uroven, ze porad patri k nejlepsim v lize, jen uz proste neni o parnik jinde. Coz je samo velkej skok. Je otazka, jak se s tim vyrovna, jestli se dokaze zas na tu lepsi vykonnost vratit.

Ad Henderson. Tam jsem na to zvedavej. Sheffield asi bude hrat pohary, tak by i hostovacka jeste na rok mohla byt dobra. Dvojku nebude chtit delat a je otazka, jestli by DDG preskocil. Jsem na to zvedavej, jak to v lete vyresime.

Reagovat
Dawon

Prave to je ten problem no, prodat DDG bude tezke, a kdovi jestli nejake rotace pohary/liga ala Real pred par lety by ho uspokojila...ja jen doufam, ze to nejak vymyslime a nenechame si ho zdrhnout, byla by to fakt skoda

Reagovat
r.mrazik

jsme ho nakonec meli prodat,kdyz ho jeste nekdo chtel...

ale tak...treba Juve by do toho slo

Reagovat
Dawon

Neprodlouzili ted nekdy Wojtu? Jako Juve me napadlo no, ale jinak tech zajemcu asi moc nebude...Barca urcite ne, Real sice asi uplne spokojeny neni, ale zaroven si tezko predstavit, ze by udelali dalsi mega nakup na stejnou pozici behem par let, Bayern nic, PSG pravdepodobne nic, v PL asi urcite nic...potencialni trh pro takoveho hrace je holt fakt relativne maly, pokud bysme na tom prodeji nechteli nejak vyrazne prodelat

Reagovat
r.mrazik

prave...me napadl jenom to Juve...a nebo Inter...ty berou od nas vsechno

Reagovat
Kixi Syhimour

Wojciecha jsem sice tolikrát neviděl, ale mně přijde fakt dobrý, tam de Gea nezamíří a Inter bude chtít někoho mladšího.

Reagovat
fenixLFC

tak jedine chelsea ale nemyslim ze by ste ho chceli predavat potencialnej konkurencii

Reagovat
Dawon

No to si prave taky nemyslim, proto jsem PL hnedka vyloucil...ono navic prodat Kepu za nejake rozumne penize taky asi nebude uplne sranda, takze kdovi jak to tam s golmanama dopadne

Reagovat
Counter

Szcz > De Gea

Reagovat
Svatej

Berem, klidně přidáme 30.mega navíc, pokud si vezměte i Kepu

Reagovat
smazaný uživatel

DDG + peníze <> Kanté

Případně DDG + peníze + Pereira <> Kanté + Kepa

Reagovat
cristiano.K.

Henderson by měl být anglická jednička.

Reagovat
Busby babes

to je mozny, ale o tom preci nikde nepisu...

Reagovat
cristiano.K.

však já taky žádnou reakci nechtěl.

Reagovat
Golasso

Taky budu mít jedno herní OT:

Máte někdo zkušenosti s připojením TV k počítači pro hraní her? Mám monitor zapojený přes displayport a TV přes HDMI. Běží to, ale narážím na limitace. Zatím jsem přišel na následující možnosti:

1) TV jako rozšíření plochy na monitoru – hra běží na monitoru, ale neběží na TV. Jde to přepinknout, aby hra běžela na TV, ale je nutné hru přepnout, aby běžela v okně a pak ji teprve přesunout na obrazovku TV. Je to nepohodlné, nepraktické a spousta her má s tímto problém, že se obraz nepřesune dobře nebo vůbec.

2) Duplikace zobrazení z monitoru na TV – Možnost je to sice pohodlná, ale TV má vyšší rozlišení, které bych chtěl využít. Proto s tím váhám a není to úplně ono.

3) Přepínání nastavení "hlavní zobrazovací jednotky" mezi TV a monitorem – to je prostě extrémně nepohodlné a zdlouhavé.

Napadá tu někoho prosím lepší způsob, jak to řešit?

Reagovat
smazaný uživatel

kdybych na počítači používal Windows, tak bych si 3) nějak oskriptoval

Reagovat
Golasso

Mohl bys být prosím konkrétnější? Nevím, jak přesně to myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

použil bych např. tento program - http://www.nirsoft.net/utils/multi_monitor_tool.html

a pak na ploše vytvořil .bat soubor, který by volal něco jako

mmt.exe /SetNextPrimary

tím by se čas strávený změnou primárního monitoru zkrátil na poklikání na ikonu na ploše

Reagovat
smazaný uživatel

nebo by to ani nemusel být .bat soubor, ale stačilo by vytvořit zástupce na mmt.exe, dát properties a ten parametr /SetNextPrimary dát do cesty

Reagovat
Golasso

Super, zkusím, díky

Reagovat
r.mrazik

protoze to je PC,tak je nejspis jedina volba bod 3

navic ty ruzny rozliseni wokna nejak porad neumi poradne...

nebo 1, ale udelat primarni obrazku tu tv a pc mit prave jako to rozsireni?

Reagovat
Golasso

Právě, překvapilo mě, jak omezený možnosti Win10 v tomhle ohledu mají .

No já hraju jak na monitoru, tak na TV. Střílečky a strategie si odsedím za klávesnicí s myší u monitoru, ale třeba k nějakému RPG nebo Fifě bych se rád rozvalil na gauči k TV s gamepadem. Takže bych to stejně furt musel přepínat sem a tam. . Představoval bych si spíš něco na způsob jednoduchého switche, kdy bych přepínal zobrazení podle potřeby. Koukal jsem na KVM přepínače, ale ty slouží na trochu něco jiné. Další podobné switche fungují zase třeba jenom jako rozbočovač HDMI, zatím jsem nenarazil na žádný, kde by šel uplatnit HDMI a Displayport současně.

Reagovat
Golasso

Pokud se to ale přepíná samo na monitor při vypnuté TV, jak píše dole Dawon, tak by to nejspíš šlo díky

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Dawon

Ja myslim, ze muzes mit defaultne nastavenou TV jako hlavni obrazku a pokud ji mas vypnutou, tak se hlavni obrazovka bude zobrazovat na monitoru a jakmile zapnes TV, tak se to prepne - mam pocit, ze to takhle doma mam nastavene, ale nejsem si ted uplne na 100 % jisty

takze pokud tu TV zapinas jen kdyz chces hrat/koukat na film, tak by to mohlo byt celkem jednoduche reseni, ktere by ti v nicem neprekazelo

Co ja vim, tak jediny rozdil mezi hlavni a vedlejsi obrazovkou je panel nastroju v pravem dolnim rohu (na vedlejsi obrazovce jsou jen hodiny a datum)...ikony si muzes jakkoliv rozhazet na obou tech obrazovkach, takze ani tady by nemely nastat nejake zasadni problemy

Reagovat
Golasso

Pokud se s vypnutou TV fakt bude jako hlavní zobrazovací jednotka používat monitor, tak by to možná šlo :-) Díky, vyzkouším

Reagovat
Busby babes

Liverpool have conceded five goals in the last 1,449 minutes that Joe Gomez has been on the pitch. Liverpool have conceded five goals in the last 115 minutes that Dejan Lovren has been on the pitch. Sometimes the counsel for the prosecution doesn’t need to waffle on for long.

chudak Dejan...

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Van Dijk has lost 5 league games for Liverpool

Dejan Lovren was his partner in 4 of them.

Náhoda to asi nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

To ja branil Deeneyho bolo uplne sialene na takyto level

Reagovat
Svatej

On se mu i Deeney nějak solidně vysmal ne? Že celej zápas cítil, že Lovrena hra vůbec nezajímá, že všechno soustředění vrhá jen na to, aby nad Deeneym vyhrál a že to použil proti nemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo. Jako Deeney se brání špatně všem, ale tohle bylo až k smíchu.

Reagovat
jk

Benu Fosterovi po sezóně vyprší kontrakt s Watfordem, nouzi o zájemce ale rozhodně nemá. Zkušeného gólmana chce údajně získat manažer José Mourinho do Tottenhamu, kde chce zvýšit konkurenci pro Huga Llorise.

Je dobrý vědět jaké má José s tím týmem ambice

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš to ironicky? Ben Foster je dobrý brankár, ale v Apríli mu bude 35 rokov a pochybujem, že by u nás chcel robiť trojku ako náhrada za Vorma.

Reagovat
jk

Myslím, že se José asi posral. Nebo má v plánu se spurs hrát klidný střed tabulky.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/DaleJohnsonESPN/status/1234457590605713408

Nahore to asi zapadne, tak jeste jednou. Vlakno o tom offsidu Evertonu a i penalte na Gylfiho.

Could it have been a penalty? Perhaps.

Is it the kind of block challenge we see on strikers most weekends that do not result in penalties? Most definitely.

plus jeste, jak by se zmenilo rozhodovani o ruce pro utocne hrace od pristi sezony.

Reagovat
r.mrazik

bych tady rekl,ze pentle to byla jasna...

kdyz odehraje bek dlouhy mic a dojede ho treba utocnik,tak se faul piska vzdy,plus vetsinou karta za to dojeti...

Reagovat
Busby babes

hele ja bych s tou penaltou problem nemel. jen ma pravdu v tom, ze v tehle situacich se piska malokdy.

Reagovat
Dawon

Ja teda nevim, nejak si neuvedomuju, ze by se takovehle kosy po strele poustely bezne...Ja si toho teda primo v tom zapase ani nevsiml, protoze v tech poslednich par minutach se toho stalo tolik, ze to snad ani poradne neukazali, nicmene jak ted vidim tu opakovacku, tak sem docela v soku, ze to nepiskli

Reagovat
Busby babes

me naopak prijde, ze kdyz hrac vystreli, doklouze obrance, srazi se, tak se to malokdy piskne jako penalta...

Reagovat
Counter

Reagovat
Dawon

Mozna do nejake miry, ale tady to byla fakt brutalni kosa...ale kdovi, treba si to jen neuvedomuju...ve Fife je to penalta vzdycky

Reagovat
r.mrazik

jj,ale je to chyba ze jo...kdyz te nekdo dojede po tesne odehrani,tak je to faul

Reagovat
Busby babes

takze asi takhle: je to samozrejme chyba, pokud se shodnem, ze to faul je, ale neni to tak, ze se vzdycky piska penalta, ale ted u United to prehledli.

Reagovat
r.mrazik

jj

Reagovat
masly008

Reagovat
Busby babes

btw ta zmena pravidla o ruce utociciho hrace, to bude super bordel. Ta myslenka je dobra, pokud zahraje hrac casti ruky, ktera je kryta dresem (s kratkym rukavem), pak ok. coz tak nejak odpovida ramenu. Ale chci videt, jak to budou resit u hracu s dlouhym rukavem nebo kdyz budou mit triko pod dresem ve steny barve.

Reagovat
Dawon

Tak proste nejak cca do pulky bicepsu nebo tak neco Hodnotit to jen podle dresu je taky nesmysl, vsak kazdy tym muze mit uplne jiny strih Holt to bude na posouzeni rozhodciho, tak jako spousta dalsich zakroku

Reagovat
Counter

Kluby budou tlačit na výrobce dresů, aby pro ně dělali co nejdelší rukávy

Reagovat
Busby babes

vrati se devadesatkovy dresy.

Reagovat
bbbauch
Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Já bych to asi nepiskal jako pentli teda.. To zakončení bylo podle myho plnohodnotný a v případě, že by to měla být pentle, by se siggy ocitl v situaci, kdy vlastně nemohl prohrát. Buď by to padlo do branky a je to gól, nebo penalta a je to pravděpodobně gól taky..

Kdyby už při zakončovani byl faulovanej, tak to asi vidím jinak, ale tady mi to přijde tak nějak vybalancovanejsi..

Reagovat
Busby babes

vidim to podobne. prijde mi, ze takovej moment je v kazdem druhem zapase. Utocnik v sanci, obrance jde do skluzu aby udelal blok, je tam pozde, takze strela projde a utocnik pak pres nej prepadne nebo je trefenej... je samozrejme otazka intenzity toho, jak je trefenej ten utocnik, AWB tam sel hodne... ale neprijde mi, ze by to byla situace: bezne se piska penalta, tady ji United nepiskli. Kdyz uz, tak spis: piska se to blbe porad.

Reagovat
Svatej

Jup... Já s tímhle souhlasím a klidně se nechám přesvědčit o opaku, ale mě to prostě přijde v pohodě. Naopak si říkám, že je furt lepší mít tuhle variantu než tu druhou, ve který stačí útočícímu hráči po špatně odehranym mici spadnout a míč získají zpátky..

Reagovat
Counter

Když se to samé stane na půlce, akorát ten hráč místo střely centruje, tak se to pískne vždycky, pokud teda sudí nedává výhodu. A taky platí, že ten hráč "nemůže prohrát".

Pokud do mě soupeř zajede, tak je celkem jedno, jestli to je v momentu odehrání míče nebo vteřinu poté, obojí je faul.

Reagovat
Svatej

Fair point.

Problém teď vidím v tom, že se v tom tvým příkladu pere jedna obecná okolnost, která je z myho pohledu nepochopitelně už léta uznávaná jako normální a právě na tohle jde aplikovat - faul se píská různě podle toho, jestli je to ve vápně, nebo mimo něj. Tímpadem tu máme dvě (dejme tomu) stejný situace na různých místech, každou s jiným výsledkem. Vlastně ani nevím, která varianta je podle pravidel blíž k ty spravny, ale já bych s tou agresivnější neměl problém. Fotbalisté až příliš často zehli svoje technický chyby nahraný pádem po odehrání míče ve chvíli, kdy vědí, že míč posrali. Kdyby je tohle. Pravidlo přestalo omlouvat, možná by to tomu sportu prospělo..

Reagovat
Counter

Faul by se měl všude pískat stejně. Za ten samý zákrok na půlce by AWB pravděpodobně dostal žlutou, takové věci bych nepouštěl. A od toho, aby se nepískal každý pád hráče, je tady rozhodčí, potažmo video.

Jinak to samé jsem psal výš - tyhle situace se prostě ve fotbale dlouhodobě nepískají, ale pořád prostě netuším proč Tady je to pak o to legračnější, že navíc zabránila skórování gólu kvůli postavení "faulovaného" hráče, takový opak dvojitého trestu.

Reagovat
Svatej

S tím, že se to má pískat všude stejně, úplně souhlasím.

Přidal bych ještě menší ochranu hráčů s míčem, z druhý strany menší toleranci při bránění rukama a byl bych celkem spokojenej traged.

Jen ještě teda dva dodatky

1) Sudí i VAR (ten především) hráče šíleným způsobem chrání. Hlavně video, místo původně zamysleny války proti simulacim po mikrokontaktech, naopak tyhle kontakty používá jako záminku pro pisknuta. I tohle by se mělo změnit..

2) S tím opakem dvojího trestu jsi to trefil naprosto krásně. Gól z toho být měl.

Reagovat
Counter

Nevím, jaká jsou k tomu čísla, ale mám teda dojem, že moc penalt se po zásahu videa nekopalo. A když už, tak kvůli hraní rukou, ne faulům. Před sezonou se čekalo, že penalt výrazně přibude a opak je pravdou. Tedy s výjimkou MU

Reagovat
r.mrazik

Přesně tak

Reagovat
Busby babes

tohle treba nerozporuju, jen rikam, ze se to v tom vapne teda piska spatne porad. nejen v tomhle pripade.

Reagovat
Liveral

Tady ještě vídím to, že kvůli tomu faulu byl Gilfy potom v offside, což mělo vliv na neuznanej gól. Takže se dle mě ta penalta měla kopat, protože ten zákrok ovlivnil následnou hru. Ikdyž je to samozřejmě pocitový a nic takovýho v pravidlech není zřejmě.

Reagovat
vladis271

OT ešte politika

o čo, že Kiska do toho nepôjde a pôjde do opozície?

Reagovat
nani92

o 30 bodov Liverpoolu v lige

Reagovat
bbbauch

Kam jsme to dopracovali, ze ani -30 bodu u liverpoolu by nam nestacilo

Reagovat
smazaný uživatel

ty Mimoň

Reagovat
fenixLFC

kiska sa este nerozhodol co bude robit, ako vzdy....jeho vstup do stranickej politiky bol najvacsi vyser zo vsetkych...potopil nielen PS, ale aj seba a teraz mozno aj ustavnu vacsinu. ked sa mut o nechce robit mal sa na to vysrat

Reagovat
EXoRcIsT

tiez si to zacinam mysliet . Kiska by chcel byt premier alebo dostat nejake silne ministerstva ale nato nema dost poslancov

Reagovat
vladis271

hlavne tá strana nemá v koalícii čo získať. AK to bude úspešná vláda ovocie poberie MAtovič. AK bude vláda fail tak to bude aj Kiskov fail.

Matovič Kisku zožerie. A je to krajne dehonestujúce pre bývalého prezidenta robiť podržtašku Matovičovi.

Reagovat
fenixLFC

otazka je ci kiska chce byt aj v pripadnom dalsom parlamente. pretoze z jeho spravania a vahavosti skor vychadza, ze ho to prilis nebavi

Reagovat
alcantara

Tak nebavi ho to s takymi percentami. Kludne by mohol aj skoncit.

Reagovat
Liveral

Všichni naši wonderkids na hřišti. Uvidíme jak to bude fungovat.

Reagovat
Nikikrew

Hej a AMN na lavičke

Reagovat
Liveral

Ten už bohužel asi skončil soudě podle posledních zápasů a za jakejch situaci se nedostal do hry. Moc nevím ale proč , v těch prvních zápasech pod Artetou byl jeden z mála světlech momentu z naší sestavy a ta role RB / Cm když utocime mu pěkně seděla

Reagovat
iamek

Béčko dneska fajn sestava. Garner gól, Chong áčko a Gomes zatím točí

Reagovat
iamek

Angel už golik

Reagovat
Busby babes

kde na to koukas?

Reagovat
iamek

MUTV. Jinak fakt nechápu proč Garner nešel na hostování.

Reagovat
iamek

Druhy poločas tragedie. TFM docela mimo, Axel v 92 minute zachránil gól. Garner a Gomes top. Chong taky paráda.

Reagovat
iamek

Ted jsem Koukal proč nehraje už dlouho Ramazani. Nejlepší střelec b týmu a bestie na LW. Po sezóně mu konci smlouva a neumí se taky dohodnout na nové a vypadá to na odchod. Takže 3 ze 4 největší talentu v b týmu nemaji smlouvy. Tohle je tragedie.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Dawon

jako ja na jednu stranu chapu, jestli treba ti hraci maji nejaka silene pozadavky, ze jim nechcem jit na ruku a dat jim smlouvy, ktere budou pro smich...na druhou stranu tohle je proste neskutecny amaterismus, ktery nas ve finale muze stat strasne moc penez a samozrejme taky potencialni kvalitu

A bojim se, ze dokud nedovedeme DoF, ktery opravdu bude na vrcholu toho sportovniho useku a nebude jen Woodwardova loutka, tka se na tom nic nezmeni

Reagovat
r.mrazik

penize jsou jedna vec...druha vec je,ze se uz chong treba druhy rok mrcasi hranim fotbalu s detma a pritom mel hrat proti chlapum...gomes to samy...

proste to nase vedeni totalne prosralo...pice

Reagovat
iamek

Přesně. Nechápu proč v zimě aspoň Garner nešel někam hostovat. On už má letos za b tým 8 branek snad ve 13 zápasech a to hraje CM a někdy dokonce DM. Trojka bez smlouvy má byt dávno podepsána a letos taky měla už hostovat. Možná místo Ramazaniho. Ten by měl jít další rok na hostování. Vetsi talenty tam proste nemáme. Zbytek hráčů v B týmu je jen doplněk a c dorostu zatím zaujali jen 2-3 hraci. Zbytek hrůza. Není náhoda, ze hrajeme tak dole v tabulce. Snad dotahneme kolumbijského útočníka. 15 let. Krouží kolem nej Barcelona a Bayern, ale prý jsme největší favorit my. A klidně bych jim dal vetsi platy. Když člověk vidí Lingarda a Perreiru, co za ty peníze předvádí, tak nechápe proč nedostávají sanci jiní. A u nich je potenciál se zlepšovat.

Reagovat
r.mrazik

nejenom penize,ale i minuty v prvnim tymu

jak se Ole prsil,tak nakonec vytahl jen Williamse...na ostatni pekne sere a treba na Gomese uplne

Reagovat
iamek

Ramazani na a tým třeba ještě nemá. Ten měl letos hrát za b tým, pak klidně dat turné a sup na hostování. Gomes včera dával pasy na 30-40 metru, dokonale nahrávky do běhu. Jeho ignorace je pro mě největší wtf v letošní sezóně. Garner má 18. Ten taky na A tým má čas. Hostování někde v druhé lize je idealni. On měl dostat minuty jak byl nás stred v rozkladu a byla nějaká zranění. Chong je plasan, ale dobre momenty tam má. Potřebuje jen hrát a hrát. McTominay taky se potřeboval vykopat. Já bych jim klidně vyšší platy dal, protože když ti odejdou takový mladi hraci, tak pak se budou dokupovavat za vetsi peníze další hraci.

Reagovat
r.mrazik

jasny...ale jak piseme,jen o platech to neni...bohuzel

Reagovat
iamek

Už jsem klukům psal na insta až podepíšou. Tohle je definitivně zlomí

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

Butt nekde rikal, ze Gomes proste potrebuje vic casu, ze fyzicky na to asi uplne nema, jak je drobnej...

Reagovat
r.mrazik

asi by mel buttovi nekdo rict,ze nevypada,ze vyroste,kdyz je mu 19...

Reagovat
iamek

Má 168cm. Fred 169 a messi 170

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

Fred ma o deset, Messi o 20 kilo vic. Udajne teda.

Reagovat
iamek

Trosku bucku, mcdonaldu a je to

Reagovat
Busby babes

strejda Anderson by mohl poradit.

Reagovat
Busby babes

tak to neni jen o vejsce, ne?

Reagovat
r.mrazik

Není no...ale věřím, že váhově podobných hráčů taky už dost hrálo

Reagovat
Dawon

Jj vsak jasne, to je rpave jedno s druhym no...

Reagovat
iamek

Souhlas. Ramazani podepsal v roce 2018 smlouvu na 2 roky. Co to má za smysl u tak mladého hráče? Gomes, Garner a Chong mají byt dávno na hostování. V B týmu si delaji co chcou a zbytek je do počtu. Hostování ala Henderson nebo Tuanzebe by bylo fajn.

Reagovat
r.mrazik

to jsou tragedi...prijdeme nakonec o vsechny

Reagovat
iamek

Tohle budu jako fakt těžce brát. Já ty kluky sleduju snad každý zápas od jejich 15-16 let. Vždycky těžce nesu jak někdo, kdo ten talent má odejde. Letos už dorost přišel takhle o skvělého mladého hráče.

Reagovat
r.mrazik

tojo...navic se o nich rika,ze takove talenty jsme dlouho nemeli...plus navic pracujou a nejsou vylizany jak treba tenkrat Ravel

Reagovat
iamek

Ravel byl taky výjimečný talent. Skoda, ze v hlavě nasrano. Tihle kluci podle všeho dost na sobě makají a v zápasech jedou na 100%.

Reagovat
iamek

Zkus si najít jak včera Gomes nahrál na třetí gól. To byla lahůdka. Já to kromě MUTV nikde nenašel.

Reagovat
r.mrazik

pekny

Reagovat
iamek

A takových věci tam měl spoustu

Reagovat
r.mrazik

on je opravdu extremne sikovny...ja tu jeho letosni sezonu vubec nechapu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele