Premier League - souhrn 24. kola

29.01.2019, 22:42, aktualizováno 30.01.2019, 22:58
Komentáře a souhrny
Vedoucí Liverpool vybojoval pouze bod s Leicesterem, přesto zvýšil náskok, neboť Man City překvapivě padl s Newcastlem. Naopak si polepšil Tottenham, jenž otočil duel s Watfordem a cenné tři body má rovněž Arsenal. Chelsea dostala lekci na půdě Bournemouthu a prohrála druhé utkání po sobě. Man Utd se rozešel smírně s Burnley. Konečně naplno bodoval Fulham...

Liverpool FC - Leicester City 1:1

30.01.2019 21:00

Góly: 3. Sadio Mané - 45+2. Harry Maguire

Ve 24. kole Premier League ztratili oba favorité na titul. Liverpool měl proti Leicesteru díky včerejší porážce Manchesteru City příležitost odskočit na rozdíl sedmi bodů, jenže na Maného gól zareagoval ještě do poločasu Maguire a utkání skončilo remízou.

Stejně jako Citizens vstoupili Reds do zápasu jako uragán. Na zasněženém trávníku propadla Robertsonova přihrávka až do vápna k Manému. Senegalský útočník umístil míč k levé tyči, Schmeichel byl naprosto bez šance. Už o chvíli později mohl zvýšit Firmino, jehož střelu dánský gólman vytáhl na rohový kop. Po něm zcela sám skákal Mané, jeho pokus hlavou na vzdálenější tyč ovšem cíl nenašel.

Ve čtvrtině zápasu Alisson neuvěřitelným způsobem zpackal rozehrávku a přihrál přímo na nohy Grayovi. Ten odcentroval na úplně volného Maddisona, který zazdil tutovou šanci a z malého vápna nedokázal umístit hlavičku mezi tři tyče.

Už to vypadalo, že domácí půjdou do kabin s vedením v zádech, když následně nezvládli bránění volného kopu. Maddisonův vysoký míč ještě defenziva odvrátila, stejně tak Mendyho pokus z otočky. Zpoza vápna ale odhlavičkoval balón do pokutového území Chilwell, dostal se k němu nebráněný Maguire a přízemní ranou utišil Anfield.

Začátek druhé půle se odehrával ve velmi vysokém tempu. Nejprve musela obrana Liverpoolu zastavovat nebezpečnou střelu Maddisona, aby se po následném centru z pravého křídla vytáhl Alisson a zabránil Firminovi ve vstřelení vlastního gólu. Po necelé hodině hry upadl ve vápně Keita po souboji s Pereirou, píšťalka sudího však zůstala ticho.

Reds měli problémy s překonáváním defenzivy Foxes a povedlo se jim to znovu až po pětasedmdesáti minutách. Firmino si na levé straně náramně zpracoval míč, potáhl si ho na střed a zakončil, jenže pozorný byl i tentokráte Kasper Schmeichel.

Výsledek 1:1 určitě domácí celek nepotěší, neboť se pro něj jedná teprve o druhou ztrátu bodů na svém hřišti. Náskok na Citizens činí jen pět bodů, o další dva zpět je navíc i Tottenham. Pro Leicester je naopak tento bod velice cenným, neboť jeho forma v poslední době nebyla vůbec lichotivá. Lišky se vyskytují sice až v dolní polovině tabulky, avšak na osmý Everton ztrácí jediný bod.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Watford FC 2:1

30.01.2019 21:00

Góly: 80. Heung-min Son, 87. Fernando Llorente - 38. Craig Cathcart

Sice s velkými problémy, ale přece - Tottenham nakonec zvládl důležitý duel s Watfordem a kvůli naprostému kolapsu Chelsea má na páté místo komfortní náskok sedmi bodů. Domácímu celku před poločasem zavařila chyba brankáře Llorise, zlepšený výkon v poločase druhém však nakonec partě Mauricia Pochettina vynesl zasloužený obratem a odměnu v podobě tří bodů.

Tottenham v sestavě přivítal i navrátilce Sona a utkání neodstartoval vůbec špatně - hned po pěti minutách dal o sobě vědět, když ranou ze střední vzdálenosti jen těsně minul vzdálenější tyč. Další vzrušení přišlo z kopačky Eriksena, jeho tečovanou ránu však nakonec Foster s drobnými potížemi kryl. Hosté se osmělili až těsně před pauzou - nejprve zahrozil Deulofeu, který střelou zpoza vápna mířil jen o pár čísel vedle, po rohovém kopu a obrovské minele brankáře Llorise ovšem míč do sítě dopravil Cathcart a Watford tak poslal do překvapivého vedení.

Že se však domácí se současným stavem nehodlají smířit, to dali velmi jasně najevo hned od prvních minut druhé části. Hned po pár minutách se do obrovské šance protlačil útočník Llorente, jehož nejprve z malého vápna precizně vychytal brankář Foster, dorážku pak španělský hrot poslal zcela nepochopitelně nad. Další nebezpečí přinesl volný přímý kop Eriksena, ani ten se však do sítě nedostal. Spurs i nadále dobývali defenzivu Watfordu, jenže ani další příležitost nepřinesla kýžené vyrovnání, když ránu Rose na poslední chvíli vykopl z brankové čáry jeden ze zadáku hostujícího celku.

Wembley si tak na oslavu branky muselo počkat až do 80. minutě, když si v pokutovém území našel míč Son a nekompromisně překonal padajícího Fostera. Od té chvíle už se v podstatě jen čekalo na vítězný gól, který tři minuty před koncem zařídil Fernando Llorente - ten si naskočil na centr Rose a přesnou hlavičkou rozhodl o důležitém vítězství Tottenhamu v poměru 2:1.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Chelsea FC 4:0

30.01.2019 20:45

Góly: 47. Joshua King, 63. David Brooks, 74. Joshua King, 90+5. Charlie Daniels

Bournemouth navázal na domácí výhru s West Hamem a tentokráte si před vlastními fanoušky vyšlápl na Chelsea. Londýnský celek nedokázal reagovat a odvezl si z Vitality Stadium debakl 0:4.

Hosty dělily jen centimetry od prvního gólu už v počátečních deseti minutách. Když využili rozháranosti obrany Cherries. V cestě povedené hlavičce ale pro tentokrát stála branková konstrukce.

Blues se povedl vstup do zápasu, otevřená hra jim vyhovovala a Eden Hazard byl ve svém živlu. V jedenácté minutě prověřil pozornost Boruce střelou z okraje vápna.

Domácí se osmělili až po dvaceti minutách, to ale Surmanova střela skončila až daleko nad hlavou Arrizabalagy.

Ve třiačtyřicáté minutě byli Cherries blizoučko první brance, sérii hlaviček zakončil ale Brooks neslanou, nemastnou hlavou do Kepových rukou. Na druhé straně se činil Boruc, který vychytal točivou střelu Azpilicuety

Minuta a půl ve druhé půli stačila domácím k otevření skóre. David Brooks šikovně zpracoval míč ve vápně, poslal bez mrknutí míč pod sebe na nabíhajícího Kinga a ten se nemýlil.

Blues se pokoušeli vymyslet něco na pozornou obranu Bournemouthu, ale nedařilo se jim vytvořit nebezpečné situace, spíše jen nepatrné náznaky. Chyběl jim moment překvapení a kreativní jedinec, který by vzal odpovědnost na sebe.

To na druhé straně se znovu gólově prosadila dvojice King, Brooks. Tentokráte si role prohodili. King přihrávkou za záda Davida Luize vyslal svého parťáka do samostatného úniku a mladý hráč si počínal při zakončení jako mazák.

A obrana Chelsea propadla potřetí, Bournemouth se po elegantně vyřešeném protiútoku ujal třígólového vedení.

Blues se ještě pokoušeli o zoufalý comeback, ale dnes to nebyl jejich den. Loftus Cheek netrefil po Hazardově přihrávce prostor tří tyčí. A poté se činil polský brankář v brance domácích. Znechucení hostujících fanoušků bylo znát a opouštěli stadion několik minut před koncem zápasu.

A mohli být rádi, že opustili stadion dříve, jelikož jejich tým dostal na odjezd ještě jeden dáreček. Charlie Daniels nádhernou hlavičkou v nastavení zužitkoval výhodu přímého koupu a udělal tak tečku za středečním zápasem mezi Bournemouthem a Chelsea.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Crystal Palace 1:1

30.01.2019 20:45

Góly: 77. James Ward-Prowse - 41. Wilfried Zaha

Dramatické střetnutí na stadionu St. Mary’s mezi Southamptonem a Crystal Palace nakonec vítěze nepřineslo. Blíže k zisku tří bodů měli po valnou část večera hosté, jež poslal v první půli do vedení Wilfried Zaha, jenže právě hvězda Eagles v závěru viděla červenou kartu a utkání nakonec skončilo dělbou bodů kvůli trefě rozjetého Jamese Warda-Prowse 1:1. Oba celky tak i nadále zůstávají na totožném bodovém zisku, byť si díky této remíze v ligové tabulce shodně polepšily o jednu příčku výše a na sestupové pásmo nyní drží čtyřbodový náskok.

Zatímco domácí usilovali o třetí ligové prvenství v řadě, jejich soupeř naopak v předešlých dvou kolech utrpěl porážky. Přesto tým Roye Hodgsona vstupoval do zápasu v dobrém rozmaru, neboť si spravil chuť v FA Cupu na úkor Tottenhamu, a zaznamenal lepší vstup do zápasu i tentokráte. Střelecké pokusy Milivojeviće a McArthura ještě úspěch vinou chabé přesnosti nepřinesly, ovšem krátce před poločasovým odchodem do kabin se Crystal Palace přece jen dočkal. Výhody po faulu na Townsenda beze zbytku využil Wilfried Zaha, jenž si zasekl míč na silnější pravou nohu a tvrdou ranou propálil bezmocného brankáře McCarthyho.

Hosté měli po změně stran na dosah i navýšení hubeného náskoku, když McCarthy zaváhal při rohovém kopu a gólové zakončení Bakaryho Saka musel na brankové čáře odvracet stoper Jan Bednarek. Místo pohodové výhry tak naopak přišel zmar v podobě vyrovnání, kterého Saints docílili třináct minut před koncem. Povedená akce po levé straně vyústila v Targettovu přihrávku k volnému Wardu-Prowsovi, jenž svým gólem ve třetím po sobě jdoucím zápase potvrdil svou střeleckou fazonu.

V samém závěru pak ještě Wilfried Zaha neudržel nervy na uzdě, když si vysloužil za faul na střelce vyrovnávacího gólu žlutou kartu, kterou před sudím Marrinerem okázale oslavil ironickým potleskem, za což obratem vyfasoval kartu podruhé a musel předčasně putovat do útrob stadionu. Posledních několik minut tak Southampton dohrával v početní převaze, ovšem nastalou výhodu již využít nedokázal. Přesto je vzhledem k průběhu utkání a většinové převaze hostů získaný bod pro Saints úspěchem, zato Crystal Palace bude s konečným výsledkem i trestem svého klíčového hráče hrubě nespokojen, tím spíše, že se v první půli hrubý faul Stephense na Townsenda obešel dokonce i bez žlutého napomenutí.

Více informací k zápasu

Manchester United - Burnley FC 2:2

29.01.2019 21:00

Góly: 87. Paul Pogba (pen.), 90+2. Victor Lindelöf - 51. Ashley Barnes, 81. Chris Wood

Vítězná série ukončena! Neskutečný comeback v závěru utkání zajistil Rudým Ďáblům v souboji s Burnley alespoň jeden bod.

Před výkopem celý stadion utichl. Držela se minuta ticha za pohřešovanou dvojici - argentinského útočníka Emiliana Salu a pilota. Oba muži se pohřešují již více než týden. A i když byla oficiálně záchranná akce ukončena, našlo se mnoho soukromých zdrojů, často z vlastních kapes fotbalistů, které zajišťují, že pátrání pokračuje a malá naděje na záchranu životů obou zmíněných stále existuje.

Favoritem zápasů byli bezpochyby ve skvělé formě se nacházející Red Devils. Neuběhlo ještě ani pět minut a už mohlo být otevřeno skóre zápasu. Pogba elegantní přihrávkou vybídl nabíhajícího Shawa a ten poslal míč do centra dění v pokutovém území. Balón skončil u Marcuse Rashforda, ale ten nestihl vystřelit dříve, než k němu přistoupili obránci Clarets, a tak se kopal jen rohový kop.

Hosté nečekali na svou první střelu na bránu o moc déle. Wood využil ponechané výhody a vystřelil, ale pouze do středu brány, kde byl připraven David De Gea.

Marcus Rashford má výborné statistiky od příchodu nového manažera Oleho Gunnara Solskjæra na lavičku klubu z Manchesteru. Další branku na svůj účet mohl přidat v osmé minutě. Vybídl Lukakua k úniku, ten pak lehce neohrabanou kličkou zmátl obránce a předložil mu míč zpět. Rashford se rázem zjevil sám před Heatonem, ale pokus o obstřel šajtlí na zadní tyč mu nevyšel, jelikož míč nezasáhl podle představ, respektive o něj jen otřel špičku kopačky a poslal ho do autu.

V sedmnácté minutě se zatajil dech všem fanouškům domácích. Phil Jones ve snaze zabránit rodící se šanci Burnley přistrčil míč pouze Ashleymu Barnesovi a ten se už napřahoval ke střele. Jones však na poslední chvíli stihl ještě posunout kulatý nesmysl alespoň na rohový kop.

Po výživné dvacetiminutovce následovala velmi bojovná část, ve které se stupňovaly emoce na obou stranách, jelikož rozhodčí Jonathan Moss nezastavoval hru po některých tvrdších soubojích. Tuto periodu ukončil svým bravurním zákrokem Heaton, který vytáhl Lukakovu střelu z několika metrů. Ale ani kdyby belgický útočník uspěl a překonal brankáře Burnley, nemohl by slavit, jelikož mu byl pískán útočný faul.

Domácí o chvíli později míč skutečně dopravili do brány, ale o Pogbově ofsajdovém postavení nebylo pochyb, a tak na světelné tabuli stále zářily dvě nuly. A to se už do konce první půle nezměnilo.

Rudí Ďáblové se vrhli hned v prvních sekundách druhých pětačtyřiceti minut za vstřelením gólu. Juan Mata svojí ranou donutil Heatona zalehnout na zem.

Katastrofickou chybu předvedl o pět minut později Andreas Pereira a zaplatil za ni. Ztratil míč několik metrů od vlastního pokutového území a nekompromisní Barnes tvrdou ranou pod břevno nedal De Geovi čuchnout. Hosté se ujali vedení.

Domácí byli najednou v jiné situaci, než na kterou jsou posledních pár utkání zvyklí. Pod Solskjærovým vedením ještě neprohrávali, natožpak se soupeřem jako Burnley.

Rudé dresy zahájily dobývání pokutového území Clarets. Obrana hostí ale obětavě bránila, seč jí síly stačily. A když v 66. minutě odražený míč směřoval do sítě, předvedl fantastický reflex Heaton.

Solskjær vyslal na hřiště Alexise Sanchéze. A ten se obratem zapojil do útočného snažení. Přesným centrem vybídl k hlavičce Pogbu, ale francouzský záložník mířil příliš vysoko.

Nejen, že hráčům United se nedařilo najít recept na obranu Burnley, ale dělali i chyby v obraně. A jednu takovou chybu potrestal v osmdesáté první minutě Chris Wood. Byla to pro něj sladká odměna za to, jak celý zápas tvrdě bojoval, často sám nebo pouze ve spojení s kolegou Barnesem.

Ale Red Devils se nevzdali, čtyři minuty před koncem základní hrací doby bez nastavení, vykřesali naději. Hendrick stáhl ve vápně Lingarda a domácím se naskytla možnost snížit z pokutového kopu. Tu využil Paul Pogba, který míč s přehledem poslal do horního růžku branky.

Drama vrcholilo, Pogbovu střelu vytěsnil Heaton. Ale o několik sekund později bylo vyrovnáno. Malinký Sanchéz vyhrál hlavičkový souboj. Jeho hlavu ještě Heaton opět skvostným zákrokem vyrazil, ale jen k Lindelöfovi, který míč poslal do sítě.

Do konce zbývaly ještě dvě minuty a stále byl čas na neuvěřitelný obrat, k tomu ale nedošlo. A tak utkání skončilo remízou 2:2.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Manchester City 2:1

29.01.2019 21:00

Góly: 66. Salomón Rondón, 80. Matt Ritchie (pen.) - 1. Sergio Agüero

Už to vypadalo, že se hráči Manchesteru City vzpamatovali z bídného prosince a nadechují se ke stíhací jízdě za titulem, jenže šokující porážka v Newcastlu je pro ně obrovským problémem. Guardiolovi svěřenci sice od první minuty vedli, góly Rondóna a Ritchieho po přestávce ale zvrátily výsledek na stranu Magpies.

Na začátku přitom nic nenasvědčovalo tomu, že by na St. James‘ Parku mohli bleděmodří ztratit body. Po několika sekundách se Sterling hezky uvolnil na pravé straně a poslal míč do vápna. David Silva uspěl v souboji proti Dúbravkovi a Agüero zakončoval sice z těžké pozice, ale zato do prázdné brány. Pochopitelně se nemýlil a jedenáctým gólem v Premier League se osamostatnil jako nejlepší střelec svého mužstva.

Po necelé čtvrthodině zaváhal Danilo, Pérez ovšem zamířil jen vedle Edersonovy branky. Tentýž hráč poté našel na ose hřiště Rondóna, jenž sklepl na Atsua. Pokus ghanského záložníka však zablokoval Stones. Dlouhou dobu se poté nic významného nedělo, lehkou ranou z dálky to zkoušel například Agüero. Až před přestávkou panoval velký rozruch před bránou Newcastlu, jenže ani Sané, ani David Silva nedokázali dostat míč za záda slovenského brankáře.

Silva se ocitl i v první nebezpečné akci druhé půle, když si perfektně zpracoval De Bruyneho přihrávku, avšak jeho rána mířil přímo na Dúbravku. Neproměněné šance se nakonec Citizens vymstily. Ritchieho centr zblokovala jejich defenziva, nicméně Hayden hlavou znovu poslal míč do pokutového území. Tam se k němu přes svého spoluhráče dostal Salomón Rondón a šestou trefou v tomto ročníku srovnal skóre.

Patnáct minut před koncem předvedl neuvěřitelnou hrubku Fernandinho. Ve vlastním vápně se nezorientoval, odevzdal balón Longstaffovi a okamžitě ho srazil k zemi. Sudí správně ukázal na značku penaltového puntíku. Exekuce se ujal Ritchie, jenž pokutový kop příliš přesvědčivě nezahrál a dovolil Edersonovi si na jeho střelu sáhnout, síť ale nakonec rozvlnil a rozjásal domácí fanoušky.

Newcastle už si tři body sebrat nenechal a rázem je jeho situace v tabulce veselejší, neboť náskok na sestupové pozice vzrostl již na pět bodů. To manchesterští ztrácí na Liverpool nadále čtyři body, ale Reds ještě čeká středeční utkání proti Leicesteru.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Brighton & Hove Albion 4:2

29.01.2019 20:45

Góly: 47. Calum Chambers, 58. Aleksandar Mitrović, 74. Aleksandar Mitrović, 79. Luciano Vietto - 3. Glenn Murray, 17. Glenn Murray

Fulham obratem nad Brightonem oživil naděje na udržení v Premier League. Vzkříšení londýnského klubu dirigoval kanonýr Aleksandar Mitrović.

První poločas začal pro domácí otřesně. V úvodních šestnácti minutách dvakrát tahali míč ze sítě. V obou případech za tím byl Glenn Murray. Ten vstřelením dvou branek překonal v letošní ligové sezóně desetigólovou hranici.

I když to bude možná znít neuctivě, právě Murrayho nemohoucnost dokončit hattrick byla jedním z aspektů obratu utkání. Hvězda Seagulls totiž promarnila dvě velice dobré šance. Kdyby je ostřílený útočník využil, bylo by zřejmě po první půli hotovo.

S Cottagers to vypadalo velice zle. Ranieri zatím po svém příchodu na lavičku nedokázal najít recept, jak probrat ambiciózní tým, kterému reálně hrozí sestup z nejvyšší soutěže. A dnes to vypadalo na další tragédii před domácím publikem.

Vše změnila poločasová pauza. Ranieri přešel na systém se čtyřmi obránci a poslal na hřiště Luciana Vietta. A v sedmačtyřicáté minutě po Chambersově střele z voleje byli hráči z Londýna na dostřel.

A poté přišly chvíle Aleksandara Mitroviče. Ten nejprve v osmapadesáté minutě vyrovnal a potom, co jeho spoluhráč Seri nastřelil tyč a Glenn Murray promarnil další tutovku, kterou mohl poslat Brighton opět do vedení, Mitrović projevil svůj instinkt na góly a dokonal obrat ve skóre.

Seagulls to položilo a nakonec obdrželi ještě jednu branku. Na konečných 4-2 upravil skóre utkání střídající Vietto.

Více informací k zápasu

Huddersfield Town - Everton FC 0:1

29.01.2019 20:45

Góly: 3. Richarlison

Premiéra Jana Siewerta na lavičce Huddersfieldu úspěchem neskončila, byť k tomu nebylo daleko. Terriers na domácí půdě podlehli Evertonu 1:0, když jediný gól utkání vstřelil v samém úvodu Richarlison, a hosté na John Smith’s Stadium tento výsledek s vypětím všech sil ubránili i v oslabení po vyloučení Lucase Digneho necelou půlhodinu před koncem.

Na zahanbení v podobě vypadnutí z FA Cupu proti druholigovému Millwallu zareagoval evertonský manažer Marco Silva hned pěti změnami v základní sestavě a tento krok se mu v kritické situaci po sérii neuspokojivých výsledků vydařil. Hned po dvou minutách hry totiž hosté prostřednictvím Toma Daviese podnikli nenápadnou akci na pravé straně hřiště a nejlepší klubový střelec Richarlison nadvakrát Daviesův centr dokázal procpat před brankáře Lössla do sítě. Brazilský reprezentant tak již s jedenácti trefami napříč všemi soutěžemi vyrovnal loňskou bilanci Wayna Rooneyho, který byl nejlepším střelcem Toffees v minulé sezoně.

Po rychlém zisku vedení evertonští přenechali herní iniciativu soupeři, který si však navzdory většinovému držení míče nebyl schopen vypracovat vlastní brankovou příležitost. Až na samém sklonku první půle se k první střele dostal Steve Mounié, jenže jeho nepřesnou ránu z dálky mohl Jordan Pickford jen bezpečně kontrolovat.

V druhé půli se převaha domácích ještě navýšila a velký podíl na tom měl Lucas Digne. Krajní bek Evertonu musel na trávníku nahradit zraněného Leightona Bainese a sotva deset minut po nástupu z lavičky zase putoval zpět do útrob stadionu za stažení unikajícího Diakhabyho, které rozhodčí Stuart Attwell nemohl ocenit jinak než přímo červenou kartou. Z následného přímého kopu málem početní výhodu Terriers okamžitě zužitkovali, ale na střelu Mooye si výtečně počíhal Pickford, stejně jako na gólovou hlavičku Kachungy.

Zatímco Everton poskočil na osmou příčku a tlak na osobu Marca Silvy zase o kousek polevil, cesta Huddersfieldu k záchraně je čím dál komplikovanější. Loňský nováček totiž prohrál jedenáct z posledních dvanácti zápasů, v posledních čtyřech nedokázal skórovat a na první nesestupovou příčku ztrácí již propastných jedenáct bodů, nemluvě o výrazně horším skóre, které v případě bodové rovnosti v Anglii rozhoduje.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - West Ham United 3:0

29.01.2019 20:45

Góly: 66. Romain Saïss, 80. Raúl Jiménez, 86. Raúl Jiménez

Jak už je jejich zvykem, zaútočili Vlci až ve druhém poločase. Více než hodinu se čekalo na úvodní branku, kterou vstřelil obránce Saïss. V poslední čtvrthodině poté definitivně rozhodl o vítězství Jiménez.

První vzrušení na Molineux Stadium přišlo po čtyřiadvaceti minutách. Obrana domácích si vůbec nerozuměla ani vzájemně, ani s brankářem Patríciem, který ještě navíc pustil míč ze svých rukavic. Nebezpečí ale bylo zažehnáno a na druhé straně se po skvělém centru z pravé strany dostal do šance Dendoncker, jenže proti Fabianskému selhal. Po půlhodině Jiménez našel dlouhým nákopem ve vápně Jonnyho, hlavička španělského křídelníka však skončila kousek vedle levé tyče Kladivářů.

I ve druhém poločase byli lepší Vlci. Na hattrick z předchozího ligového zápasu mohl navázat Jota, jehož pumelici zneškodnil polský gólman. Nedorozumění přišlo i na straně Hammers, když si Zabaleta s Diopem dávali vzájemně přednost. Balón tak vybojoval Moutinho pro Jotu, který posunul do křídla na Jonnyho, zase se ovšem zaskvěl Fabianski. Nicméně ani on už nestačil na hlavičku Saïsse. Marocký obránce si naběhl na rohový kop Moutinha a nechytatelně zavěsil k pravé tyči.

Za okamžik se domácí dožadovali penalty. Obrana West Hamu zase trestuhodně ztratila míč, Jota si jej vyměnil s Jiménezem a následně byl ve vápně, podle rozhodčího čistě, poslán k zemi. Deset minut poté ale už Wolves udeřili a opět to bylo ze standardní situace. Tentokrát Moutinho nacentroval z trestného kopu a nohou umístil míč za Fabianského záda kanonýr Jiménez.

Mexičan byl při chuti a o pět minut později se dostal spolu s Jotou do protiútoku. Portugalský útočník mu předložil míč přímo před brankáře, jehož Jiménez lobem překonal a připsal si již osmý gól v probíhajícím ročníku Premier League. Ve zbytku utkání se už nic nestalo a z vítězství se tudíž radovali Nunovi svěřenci.

Ti se v tabulce posunuli na sedmé místo, z nějž je můžou sesadit už pouze Hornets, a to pokud uspějí na hřišti Tottenhamu. Pro West Ham znamená druhá prohra v řadě pád do druhé poloviny tabulky.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Cardiff City 2:1

29.01.2019 20:45

Góly: 66. Pierre-Emerick Aubameyang (pen.), 83. Alexandre Lacazette - 90+3. Nathaniel Mendez-Laing

Jak už v duelech londýnského Arsenalu bývá dobrým zvykem, nepovedený první poločas vystřídal zlepšený výkon po změně stran a díky zásahům útočného dua Aubameyang-Lacazette se domácímu celku podařilo získat všechny tři body. Proti nováčkovi z Cardiffu se toto prvenství rodilo obzvláště složitě, neboť Bluebirds měli několik nadějných možností ujmout se vedení a v samém závěru ještě utkání zdramatizovali snížením střídajícího Mendeze-Lainga.

Unai Emery vůbec poprvé v tomto kalendářním roce postavil Mesuta Özila do základní jedenáctky a rovnou německému záložníkovi přidělil i kapitánskou pásku. Zlepšení ve hře Arsenalu to však nepřineslo a poslepovaná obrana Kanonýrů naopak umožnila hostům vypracovat si hned několik slibných příležitostí. Dvakrát se do zakončení z dobré pozice dostal Bobby Reid, jenže ani v jednom případě nedokázal míč usměrnit mezi tři tyče. Oba celky se také domáhaly odpískání pokutového kopu po zákrocích na Niassého, resp. Lacazetta, rozhodčí Mike Dean však zůstal neoblomný.

Arsenal se sice těšil většinovému držení míče, ovšem s výjimkou nebezpečné akce po levé straně z druhé minuty branku Neila Etheridge vážněji neohrozil. Upracované kombinace domácích narážely na připravenou defenzivu Bluebirds, kteří se navíc nebáli ani vysunout a podrobit rozehrávku Arsenalu aktivnímu napadání. Až v samotném závěru první půle se hráčům v červeném podařilo přišpendlit protivníka k vlastní šestnáctce a vytvořit si několik slibných závarů, ale i tak se diváci na poloprázdném Emirates Stadium gólu nedočkali.

Po změně stran domácí vyrukovali s nasazením Iwobiho za Elnenyho, což vyústilo v jejich ještě větší územní převahu, ale vytoužené vypracování brankových příležitostí, natožpak řádného zakončení, stále nepřicházelo. K průlomu skóre tak měli opět nejdříve blíž hráči v modrém, neboť velkou šanci Niassého zpacifikoval na poslední chvíli kvalitním blokem Mustafi.

Nemohoucnost Kanonýrů v ofenzivě se nakonec přece jen podařilo zlomit pár minut po hodině hry. Právě střídající Alex Iwobi šikovně prostrčil míč pro sprintujícího Kolašinace, jenž předstihl Ecueleho Mangu a vynutil si tak faul a odpískání pokutového kopu. Přestože Neil Etheridge v této sezoně již třikrát "desítku" lapil, na Piérra-Emericka Aubameyanga byl krátký a Arsenal se tak ujal vedení 1:0.

Vstřelený gól domácím dodal vítr do plachet a utkání se i nadále odehrávalo takřka výhradně na cardiffské polovině hřiště. Sedm minut před koncem výraznou převahu Kanonýrů potvrdil Alexandre Lacazette, jenž na polovině hřiště u postranní čáry ustál zákrok Bamby, namířil si to přímočaře kupředu a parádní sólovou akci zakončil tvrdou křižnou ranou, na kterou byl Etheridge krátký.

Lacazettova trefa se nakonec ukázala být obzvláště důležitou, neboť Arsenal několik dalších dobrých šancí zahodil a v nastavení střídající Mendez-Laing dokázal povedeným zakončením okolo padajícího Lena snížit na konečných 2:1. Svěřenci Unaie Emeryho tak sice herně vůbec nepřesvědčili, ovšem i tak si připisují důležité tři body v boji o klíčové umístění do čtvrtého místa.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC24194155:1461
2.Manchester City24182463:1956
3.Tottenham Hotspur24180650:2454
4.Arsenal FC24145550:3347
5.Chelsea FC24145540:2347
6.Manchester United24136548:3545
7.Wolverhampton Wanderers24105930:3135
8.Everton FC2496935:3333
9.Watford FC2496933:3433
10.AFC Bournemouth241031137:4233
11.Leicester City24951030:3032
12.West Ham United24941130:3731
13.Brighton & Hove Albion24751227:3626
14.Newcastle United24661221:3224
15.Crystal Palace24651324:3323
16.Southampton FC24581126:4123
17.Burnley FC24651325:4523
18.Cardiff City24541520:4619
19.Fulham FC24451525:5317
20.Huddersfield Town24251713:4111

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (953)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kdyz vidim ty vysledky, tak muzem byt radi za 3 body. Kdyby hral proti nam ale nekdo lepsi, tak by to nestacilo

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz vidim ty vysledky, tak muzem byt radi za 3 body. Kdyby hral proti nam ale nekdo lepsi, tak by to nestacilo

Reagovat
Mastný Chobot

Videl som až od 50. minúty, čiže neviem moc hodnotiť, asi žiadna sláva. Ale Lacazette s tou bojovnosťou, aj celkovým prínosom do hry je úplne úžasný. Torreira je zas asi najlepší ne-ofenzívny záložník, akého si v Arsenale pamätám.

Reagovat
Counter

Za dob Gilberta Silvy jsi ještě nekoukal?

Reagovat
Mastný Chobot

čo som mal, 11 rokov? to som si všímal tak akurát Henryho a Zuzku zo 7.C

Reagovat
Counter

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Diego2

Reagovat
dextroza_m

Jak je na tom dneska Zuzka?

Reagovat
kiciN

Chobot nema tucha, porad je v 7. C

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Už má dítě v 7.C

Reagovat
Mastný Chobot

Dobrá otázka, musím zistiť

Reagovat
Y.N.W.A

určitě netrénuje Monaco... ale to vlastně ani Henry ne

Reagovat
smazaný uživatel

zkusil si no

Reagovat
kiciN

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

A co dela Zuzka ted?

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
smazaný uživatel

V prvnim polocase jsme nevystrelili ani na branu

Reagovat
smazaný uživatel

Song bol vo svojich najlepších sezónach určite na porovnateľnej úrovni...

Reagovat
Counter

A Flamini před odchodem do AC byl zvíře.

Reagovat
smazaný uživatel

Tie časy boli skvelé, s mladučkými Fabregasom a Flaminim v zálohe, Hlebom pod hrotom, Toure s Gallasom v obrane a kopec mladých skvelých futbalistov v kádri. Asi posledné obdobie, kedy hral Arsenal pod Wengerom pekný futbal, vtedy som ešte AFC regulérne fandil ako asi jedinému klubu mimo BL...

Reagovat
Counter

Sezona 07/08 byla božská, tedy do zápasu s Birminghamem.

Reagovat
J0EL

to bol uzasny futbal vtedy. Dudu

Reagovat
Golasso

Jj, škoda, že se to tehdy Wengerovi tak rozsypalo . Flamini a Hleb si mysleli, že je jim Arsenal málo a šli si jinam podělat kariéru. Eduardo to hrozný zranění a příběh Rosy známe všichni. Jedinej Fabregas chvíli vydržel, než se šel zadrbat do Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard, jak šel ochotně na zem tohle byl fakt vybrečenej bod

Reagovat
smazaný uživatel

zatáhnu tě v běhu za rameno a ty nespadneš, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ho zatáhl za rameno, tak to beru.. ale tohle mi přišlo jako úplně normální souboj, jakých je za zápas několik.. ale takhle si ustlat? Kdybych byl fanoušek MU tak z toho bodu radost nemám

Reagovat
kiwwi

vsak sa ten hrac Burnley ani nehadal

Reagovat
smazaný uživatel

Možná je to ten typ, co se nehádá...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
hornito

Reagovat
kiciN

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Nespadnu.

Reagovat
C-M@ster

Nejvíc brečíš ty

Reagovat
smazaný uživatel

Moss je takovy zmrd

Reagovat
Honza Matoušek

Benítez <3

Reagovat
Benzema

Ďakujem Rafa veril som

Reagovat
Coutinho10

Yeeeeeees, famozne Newcastle...wow Rafa

Reagovat
Kixi Syhimour

Věřil jsem, když Rafa, tak prostě jo

Reagovat
Coutinho10

ja pred zapasem trochu, ale jak to tam hned ponpar vterinach Kun dotlacil, tak sem to videl pesimisticky a radsi to prepnul kolem 30. na Arsenal a az v momente, kdy Arsenal dal na 2:0, tak jsem to vratil a koukam, ze Newcastle 1:1, tak jsem si rikal, ze by to mohli udrzet a oni dokozali jeste vyhrat, takze fantazie ...zejtra to pro nas bude jeden z tech nejdulezitejsich zapasu...sice jeste pak nejaky taky prijdou, ale tento muze byt zasadni

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je skrátka PL. Aj LFC si dnes musí dať bacha.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

jojo rozhodne, jsou tam i nejaky zraneni, takze to bude tezsi a ono i minule to nebylo nic snadnyho, takze jak rikas, tak je potreba si dat pozor a zvladnout to a jak vidime, tak kazdy muze obrat kazdyho, takze dokud to nebude matematicky rozlousknuty, tak se porad muze stat cokoliv, ale zrovna dnes muzeme udelat jeden z malych kroku k tomuto snu

Reagovat
Counter

♫ Rafa Rafael, Rafa Rafael, Rafa Rafael, Rafael Benítez ♫

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Najednou je ti dobrý!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mu ďakujem hlavne za reorganizáciu a vybudovanie lepšej akadémie (ako tej zastaralej v minulosti) a za kúpu Sterlinga, ale v LFC spravil veľa zlých rozhodnutí, hlavne kvôli jeho nafúknutému egu. A zanechal tím v hroznej kondícii a zle nakupoval samozrejme :).

Reagovat
smazaný uživatel

a za rok 2005 samozrejme, ale to je už stará rozprávka celkom , nechcem spomínať na veľké trofeje jak to robia fans mancs

Reagovat
madridcan

Zas ruku na srdce...u nich tie trofeje zas tak minulostou nie su

Reagovat
smazaný uživatel

pomaly začínajú byť .

Reagovat
madridcan

Nedas hec do BA to kino? Ja tam idem za United samozrejme, ale moze to byt celkom zazitok

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oni majú takú zvláštnu sezónu. Pár zápasov prehrali smolovate. Napr. aj s MUFC, síce ešte pod Josém.

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
Kixi Syhimour

Rafa znovu ukázal, že je stále nejlepší v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace do Liverpoolu

Reagovat
Bandita_Harry

trosku skoro, no potesi takyto vysledok, vzhladom k dalsiemu superovi a stavu kadra

Reagovat
mr.Silver

Ted by se mohlo City sesypat, o vikendu prohrat i s nama, a ten boj o TOP 4 bude vazne solidni rezba

Reagovat
Kixi Syhimour

Teď nadešla vaše chvíle

Reagovat
smazaný uživatel

ta s chelsea ste prekvapili mozno sa hecnete aspon na remizu

Reagovat
Counter

Vůbec, teďka se právěže City zdravě naserou a dají nám osmičku.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 zas

Reagovat
KingMaster13

To opravdu nehrozí Arsenal proti týmům z top 6 to moc neumí

Reagovat
Counter

Jako souhlas, ale letos to může být nejlepší za poslední roky - výhra nad Spurs a Chelsea + remíza s LFC. Problém je, že to všechno byly domácí zápasy, zvenku máme akorát remízu s MU.

Reagovat
KingMaster13

Právě, venku vám to nejde už tuplem. Dejme tomu ještě na Emirates. Jinak já z vás poslední roky mám pocit, že z těch top 6 klubů je porazit Arsenal nejlehčí, když nepočítám nás ale sami proti sobě hrát nemůžeme Jinak jo skalp Chelsea a Spurs máte tak třeba. Proti City je ale potřeba mít dobrou obranu a tu prostě nemáte

Reagovat
mr.Silver

Emery bude do soboty koukat na videu na dnesni zapas Newcastlu, a snad neco podobneho jako Rafa taky vykouzli

Desi me pouze to RB, Lichtsteiner proti Sanemu nebo Sterlingovi, to bude pokoukanicko

Reagovat
Mastný Chobot

čo je s Ainsleym? nezachytil som

Reagovat
mr.Silver

Nevim, dneska nehral, a Lichtsteinera stridal Jenko

Reagovat
Counter

Má prý něco s kolenem.

Reagovat
Mastný Chobot

kokot

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Counter

To bude strašná bída, vůbec se na to netěším.

Reagovat
gocii

Jako bojim se presne toho, ne ze by byl mustafi drzak, ale pokud by taky nebyl ok o vikendu tak vyhlidky s obranou jenko/licht, mavropanos, nacho, kolasinac jsou hodne brutal

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
EXoRcIsT

Young ma neskutocne vytaca zeby nevedel dat jeden dobry center je na zamyslenie byt tam Dalot tak verim ze z jeho centrov nieco vytazime . A hlavne ma u Younga sere jak na kazdeho vyskakuje pre vsetko pricom sam robi kopu kktin

Reagovat
smazaný uživatel

Však dal centr na druhý gol, viděl jsem tam hodně zbytečnějších hráčů

Reagovat
sunakashi

Naprosto souhlasím...nejhorší hráč na hřišti. A to ,že na třístý pokus trefí centr,nic neznamená, to už by trefila i moje babka...Zazdil toho strašně a už bych ho nejraději nikdy neviděl na hřišti. Max na střídačku. Dalot je o level výš už teď...

Reagovat
Busby babes

Skoda, tenhle zapas jsme meli vyhrat. Burnley nam dalo lekci z produktivity. My si vypracovali dost sanci na to abychom dali 3 goly. A hlavne jsme v polocase meli vest, pak by se hralo uplne jinak. Jesse to ozivil, Alexis nic moc, mozna mel nastoupit od zacatku musto Romela...

Young a jeho centry, to zas byla dneska show. stejne jako ty minely vzadu, co vedli ke golum. Ztrata na 4. misto bude asi vetsi, ale muzem si za to sami.

Burnley hralo tak, jak tym, hrajici o zachranu na OT potrebuje hrat. Dali do toho naprosto vsechno, desne obetavej zakrok. Lituju Vydru, protoze do tohodle fotbalu se vubec nehodi.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak třeba to bylo za ten zápas s Totáčem

Reagovat
Swarley

A nebo to nemá absolutně žádnou souvislost

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kixi Syhimour

Hele, nebo

Reagovat
Busby babes

ok, pokud to takhle funguje, tak kdy zacnete prohravat, haluzaci?

Reagovat
Kixi Syhimour

No dovol . My jsme si to vybrali proti City

Reagovat
C-M@ster

Mě nejvíc serou ty centry do vápna, to je vyloženě plýtvání, že to kope Young a Shaw.

Reagovat
sunakashi

Reagovat
sunakashi

potřebujeme wingbacky na každou stranu (možná vpravo by stačilo zapracovat Dalota) a stopera...zbytek je ok...

Reagovat
C-M@ster

Dalot se zdál v tomhle ohledu nadějnej

Reagovat
Busby babes

jinak Andreas velky zklamani. Par sanci jeste dostane a bude je muset vyuzit naplno. Pokud ne, tak bych se s nim v lete rozloucil.

Reagovat
sunakashi

Taky nechápu ,že z něho ti třenéři tak uchcávají.Mi byl taky sympatický ,ale po šancích co už dostal ,bych ho okamžitě za slušnou částku prodal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Swarley

Remízu bohužel musíme brát, ta první půlka stála za hovno...tam jsme čekali, že Burnley dáme v poklusu dva fiky a samo se to vyhraje...do toho klasické zmatky v obraně a je to pak těžký...druhá půlka mnohem lepší, ale začali jsme prostě pozdě...

Reagovat
Busby babes

tam mel hlavne Rash dat gola a bylo to v pohode. No nic, priste musime zabrat. Treba bude mit zitra Wilson den.

Reagovat
Swarley

Jj, dneska Rash výkon jak pod Mourinhem...škoda...

Reagovat
Busby babes

za a) to bych uplne nerekl, za b) i pod Mourinhem hral dobre, letos teda urcite.

Reagovat
Swarley

Spíš v přístupu, nějaké finticky, laxnost..takovej namachrovanej výkon bez pořádného zápalu...

Reagovat
Busby babes

ale koukam, ze Pepek bude muset v lete jeste trosku vyladit koncepci...

Reagovat
Swarley

Na to přece nemá prachy...

Reagovat
smazaný uživatel

OLE TIME!

Reagovat
smazaný uživatel

no remizy vam toho moc nepovyhravaju, takze...

Reagovat
r.mrazik

druhy polocas byl na koukani skvely...a ten zaver...OLE!!

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola je sulek a ne genius. Toho by prechcal i Skorpil. Trener absolutne bez planu B. Fernandinho nebo nekdo to bude davat do kraju na Sterlinga a Saneho, kteri maji diky svym rychlym noham prejit pres hrace a centrovat. Tot vse. A doufat, ze z toho dame tri ctyri goly. A kdyz ne? Tak proste prohravame Uplne stejne jak proti Chelsea. Od 24s meli dat Newcastlu dalsi dva goly, ale misto toho hrali jak v pratelaku proti Levski Sofia. Gratz Liverpoolu k titulu. A Guardiola nech jde trenovat uz tak maximalne katarskou repre. A vy vyebani sousede prestante dupat nebo vam ten barak vytopim kokoti

Reagovat
Benzema

Posledná veta Top

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
RadekVonCZE

Ta poslední věta ale souhlasím

Reagovat
dextroza_m

Jak chceš vytopit někoho nad sebou?

Reagovat
kiciN

A jak vis ze dupou sousedi nad nim?

Reagovat
exot12

Ak máš plán B, tak neveríš svojmu plánu A a asi stojí za prd!

Reagovat
jany kozak

Reagovat
twelwer

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi trener na svete

Reagovat
PP

Zítra remiza Spurs a prohra Chelsea a super kolo..

Reagovat
mr.Silver

Wow, ten Chambersuv gol

Reagovat
Mastný Chobot

hehe

on bol vždy technicky na tom dobre, skôr bol problém v hlave uňho. Len ma sere, že my nemáme poriadneho stopéra a on začne podávať majstrovské výkony na DM. No, čo už, možno ho aspoň dobre predáme.

Reagovat
Tomanatura

Prvni pulka pomala a o hovne, druha pulka rychla a o hovne. Tak technicti hraci se nevzmuzou na nic jineho nez na nakopavanou? A proc sel Lukaku dolu, kdyz se jenom nakopavalo? Fotbal jak v Champu

Reagovat
Busby babes

vsak Romelu byl marnej.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Swarley

Obzvlášť proti Burnley, ti centry v klidu sbírají

Reagovat
smazaný uživatel

20 střel za druhý poločas je ale docela šílenost to neměl Mourinho kolikrát ani za tři zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Mourinho nebol na ihrisku...

Reagovat
r.mrazik

hodnoceni druheho polocasu uplne mimo...sorry jako

Reagovat
Tomanatura

Co presne je uplne mimo na „rychla a o hovne“? Nebo tobe se snaf nakopavana libi? Posilat centry do vapna proti vysoke obrane soupere je blbost. Zaro en je to nejjednodussi reseni utoku, kdyz je aouper zalezli. V takovych chvilkach si musis buf pockaz na sanci, nebo to urvat silou. A ta odesla, nebo se minimalne oslabila, kdyz stahl spatne hraji iho Lukaka, ktery ale je vysoky a na centry platnejsi nez zbytek tymu.

Nerikam ze za to muze Ole, jim to tak vyplynulo ze situace. Alexia byl z leve strany stoceny ve stredu hriste, vyuzival se hlavne Young napravo, protoze byl logicky nehlidany. Maji to roztahnou a uklidnit, ne neustale rvat neco do vapna. To byla hruza.

Reagovat
r.mrazik

Burnley branilo v deseti

Z nula dva srovnat na dva dva....roztahnout a zklidnit kdyz prohravas o dva je fakt dobry napad

Nakonec z centru padnul druhy gol

Nebylo to jen o centrech,tech kolmic strel tam bylo vic

Dopredu jsme se dostavali naopak kombinacne a ne nakopy na lukakua nebo kvetaka

Rikam...hodnoceni uplne mimo

Reagovat
Tomanatura

Sracka, sorry

Reagovat
r.mrazik

za sebereflexi

Reagovat
Busby babes

tak Lukaku hral blbe a navic nikdo ten centr poradne nedal, takze jeho stazeni smysl davalo. Navic bych tipl, ze plan i byl to aby se zaclo hrat vic po zemi.

Reagovat
Tomanatura

Sak to je jasne, ale nejak to nepochopili

Reagovat
smazaný uživatel

Rafovi sa za tento zápas ešte možno niekedy poďakujem/e (hlavne ja patrím medzi jeho veľkých kritikov, a myslím si, že z veľkej časti zaslúžene). Fakt paráda, nečakal som výhru NUFC.

Reagovat
smazaný uživatel

newcastle ma dobry defenzivny set up..medzi tymi liniami sa tazko hlada priestor proti nim..na st james parku to bude velmi tazky test

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt

Reagovat
kissak

To snad nečekal nikdo.

Reagovat
Busby babes

Solskjær in 18/19: WWWWWWD

Guardiola in 16/17: WWWWWWL

Ancelotti in 09/10: WWWWWWL

Ole, record breaker.

Reagovat
KingMaster13

Celkově mi přijde, že se s ním vrátil takový trochu Fergieho duch. Najednou když prohráváme tak ten tým v sobě tu sílu zlomit to najde

Reagovat
Tolstobik

Presne, tohle by s Mourinhem bylo proste....0:2

Reagovat
Busby babes

tak zrovna pod Mourinhem jsme dokazali letos nekolik zapasu zachranit/otocit. Ale jinak jasne, neda se to srovnavat.

Reagovat
KingMaster13

Byly to ale haluže. Dnes jsme ke konci tlačili a tušil jsem, že minimálně to vyrovnání přijde

Reagovat
Busby babes

ale to v tech zapasech, kdy se to otocilo i predtim, az na Juve, to byla fakt haluz.

Reagovat
aramaki

Skoda, ze ten wow efekt noveho neokukaneho trenera prisiel az tak pozde. Keby to bolo od zaciatku sezony, mozno by ste nabehli na dobru vlnu a slapali na titul. Na druhej strane ste sa odrazili tak dobre aj preto, ze to Mourinho dost dlho brzdil. Az nova sezona ukaze co je Solskjaer vlastne zac a ci na to ma.

Reagovat
KingMaster13

To je pravda, navíc zatím nemá tým podle svých představ. Chce to jednoznačně posílit obranu a přes léto do nich pořádně dostat fyzičku.

Reagovat
Y.N.W.A

..aha, já že to jsou citoslovce těch trenérů na lavičce teď v zimních měsících

Reagovat
Nikikrew

Chvalabohu za 3 body, mozeme byt radi ze polcas skoncil nerozhodne.

Diamant fakt nesedel, Elneny strasne zatiahnuty a nase kraje prakticky nefungovali. 2 polcas vyrazne lepsi, Iwobi to trocha rozhybal a Laca a Guendo isli vykonnostne hore.

Auba dnes opat nic moc, dost teda neviditelny.

Treba nakoniec to kridlo, Suarez dufam nam zlepsi utok, ale obrana bude velky problem

Reagovat
Counter

Kdyby fungoval útok, tak prostě soupeře přestřílíme. Problém je, že ten útok taky nefunguje podle očekávání.

Reagovat
Nikikrew

Njn. Chyba nam rychle, technicke kridlo, to vidim u nas ako najvacsi deficit. Hrot je porieseny, zalohad pod nim taktiez. Ten Auba ma stve, fakt neviem ako to postavit s nim a Lacou, nechat najlepsieho strelca na lavicke je zvlastne.

Skoda vypadku Ozila, dnes hral velmi solidne ale stale je vidno, ze nehra tu topku co hraval predtym.

Reagovat
vladis271

hou hou hou

To tak strašne smrdí stratou bodov zajtra. Ale ak by sme vyhrali. fúúúúúúúúú

Reagovat
Mato178178

pereiru mam rad ale slabota rashford dnes vsetko zle niekedy ani nerozumiem co za sprostosti vymysla ... uplne nelogicke riesenia .. mata zbytocny mal hral lingard alebo sanciiiz od zaciatku ole to trochu prekaucoval kedze tam lietal jeden center za druhym a stiahol lukaka

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak Ole chtěl asi trochu točit a zkusit něco nového, podle mě na ro vybral správný moment jen mu to nevyšlo

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
kaaspis

vždyť mu střídání vyšla...lingard vybojoval penaltu a sančíz měl hlavu v druhém golu

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak ta základní 11, ale ne

Reagovat
r.mrazik

mata byl po prichodu lingarda skvely...

sanchez opet tragicky

Reagovat
Mato178178

potom musi hrat nizsie lebo je velmi pomaly a v predu straca lopty

Reagovat
r.mrazik

asi by to byla volba...jen se bojim,ze by ho ti stredaci prejeli tim,jak je maly a nehraje zas tak do tela

Reagovat
Mato178178

tak vidis .. nema tam uzmiesto

Reagovat
r.mrazik

to ne...ja jen,ze pak hral dost slusne

ze zas tak uplne zbytecny nakonec nebyl...

ale na zaklad to uz proste neni

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Busby babes

skvely bych nerekl, ale sel nahoru, jak se presonul do stredu.

Reagovat
r.mrazik

To uz je slovickareni...hral v tom stredu skvele,kdyz burnley zalezlo

Reagovat
Mato178178

pereiru mam rad ale slabota rashford dnes vsetko zle niekedy ani nerozumiem co za sprostosti vymysla ... uplne nelogicke riesenia .. mata zbytocny mal hral lingard alebo sanciiiz od zaciatku ole to trochu prekaucoval kedze tam lietal jeden center za druhym a stiahol lukaka

Reagovat
KingMaster13

Jinak opět se nádherně ukázala Guardiolova obrovská slabina. On má vypracovanou 1 taktiku, fakt brutálně skvělou která platí na 90% týmů ale!!!!!! Když někdo vymyslí účinnej protiplán tak si ho namaže na chleba. On neumí reagovat vůbec na průběh utkání

Reagovat
smazaný uživatel

druhý poločas 2:1 střely na bránu pro Newcastle a od vyrovnání neměli snad ani jednu šanci, to mluví za vše

Reagovat
KingMaster13

Právě.....čekal jsem že ten Newcastle tam přimlátěj před vlastní šestnáctku a bude šance za šancí a ono nic

Reagovat
smazaný uživatel

auba 1+1 to je tak trochu priznacne u nej... musime to stavet hlavne kolem lacy.

iwobi je fotbalova mrs. maisel.

Reagovat
Mastný Chobot

Neviem, kto je mrs. maisel, ale je fakt, že Iwobi má momentálne na našu hru fakt podstatný vplyv. Či už kvôli tomu, že nikoho podobného nemáme, alebo vďaka svojím kvalitným výkonom, ale je to tak a je to super.

Reagovat
Mastný Chobot

Barcelona manager Valverde: “Denis Suarez is on the verge of joining Arsenal, there is not much left to make it official, we hope he does well, he has always acted with dedication and we are happy with him.” #afc

Super, som zvedavý. 2m hosťovačka a nepovinná opcia, tam nemáme moc čo stratiť. Konečne snáď niečo dobré v tomto smere. Ešte ak by sme dokázali priviesť nejakého mamlasa na stopéra, tak to bude skvelé okno v rámci možností.

Reagovat
mr.Silver

On je kridlo?

Reagovat
Mastný Chobot

univerzál, ale predpokladám, že hlavne tam ho chce Emery využívať.

Reagovat
mr.Silver

Hmm, snad to nebude uplny provar.

Reagovat
Counter

Já s ním teda počítám do středu pole.

Reagovat
Mastný Chobot

tak to potom nedáva zmysel, ak Ramsey/Elneny neodíde

Reagovat
Counter

https://twitter.com/bbcsport_david/status/1090308224190947334

Jestli chceme uspět v EL, tak se i střeďák šikne, obzvláště když chce hrát Emery na tři.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja som niekde čítal nejaké Emeryho vyjadrenie o ňom, kde hovoril, že ho vidí ako krídlo v prvom rade. Možno to bolo fake news, možno hoax, možno som si to vymyslel, neviem. Ale zdá sa mi to.

Reagovat
Counter

Možné to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Když hrával pod Emerym, tak ho využíval na křídle.

Reagovat
smazaný uživatel

emery on suarez: We need wingers. Suarez, who I know, his qualities is this.

Reagovat
Mastný Chobot

HA!

Reagovat
Mastný Chobot

kokos ale, snáď si ho nepomýlil s nejakým iným

Reagovat
Counter

Uvidíme no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taký pomalík a krídlo? Smiešne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak trenoval ho v seville, tak asi vi. ja od nej nic moc necekam

Reagovat
smazaný uživatel

Na poste krídla dokáže nastúpiť, ale rolu krídla nesplní. Možno Emery zmení systém, alebo proste na jeho strane (Suarezovej) nebudete mať krídlo.

Reagovat
PhilipS

Co je to za větu?

Reagovat
smazaný uživatel

nevim mam to z tadyma: https://www.football.london/arsenal-fc/news/arsenal-press-conference-live-emery-15751322 ale s jeho anglictinou bych tipoval, ze to rekl presne takhle..

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, zajímavý. Podle mě je teda na křídlo šíleně pomalej.

Reagovat
messi80

Podľa mňa na krídle moc dobrý nie je...ja som mu strašné fandil,veľmi sa chcel u nás presadiť ,ale nemal valverdeho dôveru...každopádne ak má byť pre Arsenal prínos ,mal by hrať v strede.tam je ale ozill,tak neviem

Reagovat
Counter

Özil obvykle nehraje, to není nutné řešit

Reagovat
Counter

Sanllehi tady zafungoval no, snad Suárez nevyhoří na plné čáře. Se stoperem nepočítám (aspoň to tak píše Ornstein), snad aspoň nějaké to křídlo.

Reagovat
Nikikrew

tak podla mna on bude asi to kridlo? Perisica fakt nie pls

Reagovat
Nikikrew

A namiesto koho bude hravat? On vie zahrat 10 kde hrava Ozil a Ramsey?

Reagovat
Counter

No obecně čekám, že toho zas tak moc nenahraje, bude to spíš alternativa pro náročný program než posila přímo do základu. A nemyslím si, že bude hrát desítku, spíš normálního střeďáka. Je možné, že ho Emery bude dávat i na levé křídlo, akorát nevím, jak k tomu nacpat Aubu s Lacou.

Reagovat
smazaný uživatel

As widely reported, Arsenal close to completing deal for Barcelona midfielder Denis Suarez. Not signed yet but 25yo to join on loan + option to buy (reports he’ll also extend #FCB contract to protect value). Won’t be at #CCFC game. #AFC continue winger hunt, no plans for defender

Reagovat
aramaki

Len nie mamlasa, takych uz mame

Reagovat
Gazdo

Denis je super

Reagovat
aramaki

Ja som reagoval na to, ze chce mamlasa na stopera

Reagovat
Gazdo

Jaj sorry

Reagovat
smazaný uživatel

tak si ho tam nechte kdyz je tak super

Reagovat
Gazdo

Ja by som rad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

nič lepšie ako mamlasa asi nezoženieme

Reagovat
Ondiis

Obránce nepřijde ... ony nebyly ani spekulace, že bychom se o nějakého zajímali, ne? Budeme rádi, když stihneme vůbec toho Suáreze

Reagovat
aramaki

ved toto..dufam, ze to tak nebude

Reagovat
PISTOLERO

Díky Rafo Teď to hlavně zitra potvrdit

Reagovat
Kixi Syhimour

No právě , jestli to poděláme, tak by to byla psychická rána

Reagovat
smazaný uživatel

Stale by to bolo o 4 body

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jde o to, že by tu byl ten pocit promrhané šance

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nerozhodne. Aj v zápase, aj v očakávaniach.

Isté je, že nič nie je rozhodnuté a že ani Citizens nedávajú súperov zo spodku tabuľky v suchom triku.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale i tak dobrej náskok, ale teď si to nesmí!e nechat utéct

Reagovat
PISTOLERO

Mám z toho obavy, Leicester je takový kat favoritů, ale snad to zvládneme.

Reagovat
KingMaster13

Pokud zvládnete teď Leicester a pak i West Ham venku, tak už věřím, že vám to neuteče. Ale jak říkáš na ten Leicester pozor, ačkoli furt je potřeba mít na paměti, že i kdyby jste prohráli tak furt máte 4 body násko

Reagovat
Kixi Syhimour

Jestli půjdeme bez VvD, tak jdeme rovnou bez obrany a ten jejich útok je kvalitnější než CP

Reagovat
Y.N.W.A

v tom počasí, po návratu z teplejch krajů je bod dobrej

Reagovat
nani92

To je v pici

Reagovat
Mastný Chobot

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

no miro...

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku to rozvi, popros Mimi.

Reagovat
Liquid

černý den pro Manchester, United můžou ztratit LM a City přijít o titul, to 1.mě samozřejmě těší

Reagovat
Whitemedia

Udělat si zase menší náskok na United by bylo fajn.. takže zítra prohrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Willian to vystrili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Interakce s uživateli alert:

Spouštíme s Ustohalem komentářovou rubriku z PL a vymyšlíme název, takže máte jedinečnou šanci se zapojit. Nabízí se klasiky typu Týden v Anglii, Anglické okénko atd., ale klíďo i něco víc od podlahy.

Reagovat
Mastný Chobot

"Stačila expreska"?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
samson192

Reagovat
kilobyte

nebo Píše se to v článku

Reagovat
Swarley

Reagovat
sunakashi

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Error

Toto!

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
jacobT

Reagovat
sunakashi

Reagovat
Svatej

To by bylo super

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Infi

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

5-7 dnů s anglickou kopanou

Reagovat
icemike

PLexit

Reagovat
sunakashi

Reagovat
smazaný uživatel

Kohouti a ti ostatní

Reagovat
kilobyte

Slepice a dravci

Reagovat
sunakashi

Reagovat
smazaný uživatel

Ustohal

Reagovat
jacobT

Takze nieco ako "Do Piky s Ustohalem"?

Reagovat
merlick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Anglický týden Jaromíra Soukupa

Reagovat
smazaný uživatel

Anglický týden mě napadl. Tohodle joudu bych vynechal

Reagovat
off-olda

Však je to jak reklama na Lidl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam maj britský týden

Reagovat
ManUnited

Fish&Chips

Reagovat
fenixLFC

PL>LL

Reagovat
kilobyte

Taková je Anglie, Návrat královny

Reagovat
M.Vaza

PL plky

Reagovat
Kaspar

Pl v kostce?

Reagovat
Pony Slaystation

PLinmaha

Reagovat
smazaný uživatel

"Pikyho a Ustohalova komentářová rubrika z Premier League".

Reagovat
jacobT

Piky Blinders

Reagovat
Ondiis

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Slusny, skoda ze nema Usty vhodnější nick

Reagovat
TopinB

Piky Blinders - Z Ust(y) redaktorů

Reagovat
TopinB

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

What a week in the Premier League.

Reagovat
Harakan

Last week in Premier League

Reagovat
maxton

PL/CZ bez SK

Reagovat
Hokaido

Tenkrát tu byl fantomasův Čaj o páté, tak se nabízí třeba Anglická snídaně. A vydávat byste to samozřejmě mohli ráno.

Reagovat
kvasha16

to znie fajn

Reagovat
smazaný uživatel

PL prevažne vážne.

Reagovat
Le Gunner

A jaká bude náplň? Nepoleze si to do zelí se souhrny kol/měsíců neb anglickými podcasty?

Reagovat
smazaný uživatel

A pokud maj přijít Almirón a Barreca na posty, který potřebujem zrovna nejvíc posílit, tak snad nás tenhle zápas jen nakopne k dalším skvělým výsledkům

Reagovat
cristiano.K.

Rafa a Ole

Reagovat
Counter
Reagovat
Counter

Něco pro Hokaida a jeho pochyby o taktice na favorizované soupeře.

Reagovat
Hokaido

Jako musím říct, že se mi to klasicky nádherně vrátilo.

Ale Newcastle letos ty velký zápasy hrál fakt strašně. Třeba proti současný top 8 měl až do včerejška jen jednu remízu a devět proher. A i když prohrál většinu jen o gol, tak snad nikdy neměl nějakej velkej hlad po vítězství. To ti potvrdí i jeho fanoušci.

Newcastle měl včera 0,20 xG plus darovanou penaltu. To přece není taktika, ale obrovský štěstí.

Reagovat
Counter

Reagovat
Yanek

Byl jsem právě na Newcastle - City. Domácí nebyli schopní si přihrát třikrát po sobě, takže si myslím, že s výsledkem budou docela spokojení. Často mi přišlo, že hrají příliš komplikovaně na to, že mají v záloze dřevorubce. Rondon je hodně nedoceněný hráč a po prvním gólu City jsem čekal debakl, ale byli sterilní.

Stadion pěkný, atmosféra až po vyrovnávacím gólu, do té doby ticho jak na hřbitově. Akorát šlo slyšet fanoušky City, kteří zpívali pokřiky proti United. Celkově nic moc fotbal, ale vidět hvězdy City za to určitě stálo.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lajka30

Co občerstvení?

Reagovat
Yanek

Fronty mě odradily, ale měl jsem místa jako ve sportbar části a vypadalo to tam moc hezky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*vidět Rafu

Reagovat
Yanek

Fandí se mu tam víc než klubu, nedivím se že v tom bordelu stále zůstává

Reagovat
smazaný uživatel

Než přišel, tak se už šikoval bojkot zápasů, takže není divu. On to sám jako jedna osoba otočil.

Reagovat
Yanek

Jo, před zápasem tam byly nějaké protestní sbírky proti Ashleymu, aby se investovalo do klubu.

Reagovat
jacobT

Reagovat
cristiano.K.

Rondon je skvělej

Reagovat
Yanek

Reagovat
Y.N.W.A

takže srovnatelný s atmosférou všech velkoklubů vyjma Německa

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal má konečne po dlhých rokoch s drevenými Bendtnermi, Chamakhmi, Giroudmi dvoch skvelých, komplexných a produktívnych útočníkov. Škoda, že tie zvyšné rady stoja za starú bačkoru. Pritom by stačilo kúpiť fakt kvalitného stopéra, kreatívne CM a krídlo, a ten tím by bol hneď na úplne inej úrovni. Obrovská škoda, že tam nie je nejaký normálny majiteľ, ktorý by si z toho nerobil dojnú kravu a mal aj nejaké športové ambície

Reagovat
PhilipS

Je to tak no. Auba s Lacou si musí drbat hlavu. Místo titulů a slávy musí hrát s touhle partou. Sakra chtěl bych je vidět hrát s Fabregasem, Rosickým a Hlebem v dobách největší slávy

Reagovat
Counter

Kroenke z klubu moc peněz netahá, aspoň teda doteď netahal.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo s nimi potom robí, okrem toho, že platí šialenú dardu Ozilovi?

Ako je mi jasné, že net spend je za posledné roky dosť záporný, predovšetkým kvôli neschopnosti klubu pri predajoch, ale aj tak si myslím, že v dnešnej dobe, kedy je v PL peňazí jak sraček je jeho investovanie do kádra na pomery klubu ako Arsenal naozaj úbohé...

Reagovat
Counter

Před rokem v lednu přišel Auba za nějakých 56 mega liber. V létě před rokem a půl přišel Laca za nějakých 45+ mega liber. Teďka v létě přišli Sokratis, Torreira a Leno za nějakých 60+ mega liber dohromady. To jsou solidní investice, nejde čekat, že teď v lednu rozbijeme prasátko znova, obzvláště když Mesut bere šílené prachy a Mchitarjan jakbysmet.

Reagovat
tunkic

Investice ujdou, ale ty naše tragický prodeje by měly někoho stát židli...i když "prodeje" je dost silný slovo, když všechny pouštíme zadara po konci smlouvy

Reagovat
Counter

jojo, tohle je strašná bída, snad už to s Ramseym a Welbeckem definitivně končí.

Reagovat
Ondiis

Welbz je na odchodu zadarmo?

Reagovat
Counter

V létě mu končí smlouva. Teď kvůli tomu jeho zranění je určitá šance, že o něj nebude tak velký zájem a my mu nebudeme muset slibovat hory doly, aby zůstal, ale stejně si jeho setrváním moc jistý nejsem.

Reagovat
tunkic

Blbý je, že než se nějaký posily seženou, tak někdo z těch dvou (nebo oba) uteče za lepším

Reagovat
pytlerLFC

Penalta United nápadně podobná tý Salahový, ale je tu nějak ticho

Reagovat
Busby babes
Reagovat
fenixLFC

rovnake

Reagovat
scholes18

Ani zďaleka, si slepý alebo čo?

Reagovat
Kixi Syhimour

Houby, však je to to samé

Reagovat
aramaki

Salah pri tom pade vyzeraj jak retard, ale inak zakroky to boli rovnake.

Reagovat
Kixi Syhimour

To je dost podobné , proč se nerozčilujete, nebo o tom nebudeme mluvit?

Reagovat
fenixLFC

kiwwi ti vysvetli ze sa obranca nehadal takze preto

Reagovat
Busby babes

protoze mi prijde, ze Salaha se skoro nedotkl, zatimco Lingarda vzal normalne za rameno. ale ok, vy to uvidite jinak. Vcera jsem ten zakrok pri zapase nevidel, tady se nikdo nevztekal, tak jsem myslel, ze byla jasna.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to sorry, ale to je úplně stejný , ale hlavně že nám nadávate do pokrytců. Zloděj kříčí chyťte zloděje....

Reagovat
Busby babes

kdyz myslis. proto jsem to sem dal bez puvodne bez komentare, protoze jsem vedel, ze to takhle dopadne...

Reagovat
Kixi Syhimour

No nevim co si čekal, když se do nás, tak navážíte

Reagovat
Kixi Syhimour

resp. jasně čekal jsi tohle, špatná formulace

Reagovat
smazaný uživatel

obojí dive

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bbbauch

Prihrany od Lingarda, ale kontakt vetsi a pad uveritelnejsi nez u Salaha.. fans lfc ted budou kazdyho srovnavat se salahem, i kdyz to je momentalne s prehledem nejvetsi diver z pl. Ten jeho minulej dive tu ale i tak mel svy zastance, vid Olo

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to, že som sa nezastaval toho pádu.

Reagovat
bbbauch

rekneme, ze jsi to dost bagatelizoval

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak.. až na toho největšího divera.

Reagovat
bbbauch

Momentalne..

Reagovat
Counter

Co znamená uvěřitelnější, jako že je to kvalitnější herec?

Reagovat
bbbauch

Mozna,proste zacal padat jeste pri kontaktu, ne az po. Vidis to jinak?

Reagovat
bbbauch

Takze sis chtel jenom rejpnout?

Reagovat
Counter

Ne, to byl skutečný dotaz, prostě jsem to nepochopil.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
cokoliv

United nejvíc penalt v lize. Kde sou ti uplakanci co tu psali jak nás FA tlačí k titulu?

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Pigeon

No tak zákroky to byly sice podobné, ale provedením úplně jiné, což je i naprosto zřejmé z toho, jakým stylem oba hráči spadli. Pokud jste fotbal někdy hráli, o čemž dost pochybuju, asi byste to chápali trochu lépe. Nicméně ta vaše ukřivděnost neskončí snad ani s titulem.

Reagovat
Counter

Since 20 August, Man City have only picked up 3 more pts than Arsenal.

Wow

Reagovat
salami

Je neuvěřitelný kolik bodů máte s tim co hrajete, v podstatě jste na dostřel 3. místa, čekám, že Tottenham zejtra ztratí.

Reagovat
kiwwi

https://i.redd.it/wonixb3q0gd21.png

Tu je tabuľka odkedy nás prevzal Ole...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

to období s Mourinhem pro vás prostě nebylo fér, celou tabulku PL bych změnil, aby začínala obdobím po angažování Solskjaera

Reagovat
r.mrazik

jahr null

Reagovat
smazaný uživatel

Portugalský handicap

Reagovat
Svatej

Reagovat
Swarley

haluzaci z Liverpoolu

Reagovat
Busby babes

nekod neoc takoveho navrhuje? vy jste tu obcas fakt padli na hlavu. V cem je tohle jiny, nez to, co dal Counter? Counter si taky vybral nejake obdobi.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
bbbauch

jaj

Reagovat
kiciN

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
LokoLFC

to sis dal jako profilovku na facebook ne?

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Ked sa nedarilo, zalezeny bez komentárov a teraz tu dávaš tabuľky za niekoľko zápasov. Zbabelsi človek na EF nie je.

Reagovat
ElectrickMann

na toho vašeho retarda - Bublle lfc nebo jak - nemá nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Dušan tu nikdy veľa nechodil a neprial si byť tak často stredobodom pozornosti ako Ivan.

Reagovat
Lacko_Boh

bublinka

Reagovat
smazaný uživatel

na tom teda nechapu hlavne arsenal

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Busby babes

tohle je super. Ty i Kiwwi napisete tu stejnou vec. Teda pouzijete stejnou logiku. A ty reakce...

Reagovat
fenixLFC

Jj lebo porovnat 8 zapasov a 20 je to iste

Reagovat
Busby babes

ano, oba si vybrali nejake obdobi aby ukazali na nejakou zajimavost. ale whatever, jedte sis vuj nesmyslnej hejt jen proto, ze to napsal Kiwwi.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak Kiwwi se tady ten status udělal sám...

Reagovat
Nikikrew

A co je na tom zaujimave, ze vybere 8 zapasov pod Olem? Po prve to vedia vsetci a po druhe taka statistika je onicom pretoze sa bavime o 2mesacnej praci manazera.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Nehovoriac o tej klasickej reakcii kiwwiho len aby bola pozornost na united

Reagovat
kiwwi

Fakt to nemusíš riešiť

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

No proste mi to príde ako keby si ma obhajoval co ja naozaj nepotrebujem a po druhé aj tak je to hádzanie hrachu na stenu... Len tak mimochodom ja som to tu hodil kvôli Arsenalu, že aj za to obdobie majú viac bodov ako City a ich pesimizmus z posledného obdobia je trochu skreslený v tomto kontexte

Reagovat
Busby babes

jo tak. No to neni ani tak obhajoba tebe jako spis to poukazani na ty druhe.

Reagovat
Counter

Stejné to teda není. Ale na posměch to taky není no, aspoň pro mě ne.

Reagovat
Busby babes

logika je stejna, jen jasne, zavery z 20 zapasu a 9 jsou jine, to nezpochybnuju.

Reagovat
Counter

Ze sedmi, ne devíti.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
stiflerovamama

Moss Ale bublina už pomaly spľasína

Reagovat
smazaný uživatel

The Manchester City 18 man squad tonight cost 8 times more than what the Newcastle United squad cost.

Reagovat
smazaný uživatel

Az bude chtit Emery love na posily, tak at ukaze vedeni vcerejsi zapas. Na level Arsenalu maji v soucasnosti tak 2-3 hraci.. A taky poprve (u Emeryho) se mi zdalo, ze nebyla navolena dobre taktika a na hristi se spis improvizovalo a urvalo se to individualni kvalitou. Jakoby se ti hraci videli vcera v zapase poprve, klasicky nedoklapy v obrane, kdy se spatne prebiraji hraci soupere, cekani, jak situace dopadne a az pak reakce, zkratka jedni spolihaji na duhy a moc si nepomahaji navzajem..

Reagovat
PP

tak hráli jsme bez obou beků, na což nejvíc doplatil Auba a na své straně Ozil. Do toho paskvil ve středu zálohy s Elnenym - což se opravdu Emerymu nepovedlo.

Klasicky nás zachránilo střídání a druhý poločas, kde už se na to dalo dívat zvlášť když přišel Iwobi. V souhrnu včerejších výsledků to dopadlo skvěle..

Reagovat
Malresi

Rafa a Newcastle, ĎAKUJEME

Reagovat
Godwinson

Dobre vysledky. Snad to dnes Liverpool neposere

Reagovat
Busby babes

Jinak Dyche je v tuhle chvili asi nejvic ubrecenej trener v PL. Vcera zas nadaval, ze kde prej vzal rozhodci 5 minut nastaveni. Oni zdrzujou prakticky od 20. minuty, 5 stridani, dve penalty a on se divi. Nehlede na to, ze gol jsme dali v 92.

Reagovat
Godwinson

To je naprosto prisernej. Uz v lonsky sezone jsem se divil jaka je to ufnukana pica.

Reagovat
Godwinson

*Ten

Reagovat
Counter

Nejen v tuhle chvíli, on je nejubrečenější odjakživa

Reagovat
Busby babes

tak letos si toho nejak vic vsimam. a byl tu Mourinho, ze ho...

Reagovat
Counter

Mourinho je aspoň pestrý, jednou je to trávníkář, jednou jsou to jeho hráči, jednou je to jeho lékařský tým, atd., zatímco Dyche prostě každý zápas bulí kvůli rozhodčím jak batole, kterému vezmeš oblíbenou hračku. Po zápase s náma třeba prskal, kolik nám prošlo simulací, že se na to dívají miliony dětí a dáváme jim špatný příklad. A to si ani nevybavuju, že by zrovna v tom zápase skutečně naši hráči padali jak hrušky.

Reagovat
salami

Ja jsem si toho treba driv nevsimnul, protoze jsem prvnich par let u rozhovoru s nim neposlouchal dokud si neodkasle a nezacne mluvit srozumitelne

Reagovat
Counter

Reagovat
EXoRcIsT

nech ide do prdele len tie ich outy a odkopy od brany boli za 8 min nastavenia

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nadarmo se mu říká zrzavý Mourinho

Reagovat
Nikikrew

to je bohuzial vacsi idiot ako Mourinho. Strasne ho neznasam

Reagovat
fenixLFC

Warnock

Reagovat
smazaný uživatel

nech ide do champu aj s tym jeho timom tatkov s krizou stredneho veku

Reagovat
Makiii

10:21 Fellaini se dohodl na angažmá v Číně

Marouane Fellaini je na odchodu z Manchesteru United, o belgického záložníka se zajímá čínský celek Shandong Luneng a fotbalista se s ním už dohodl na podmínkách smlouvy. Asijská strana nyní vyjednává s anglickým klubem. (bbc.com)

JEZIIIIS NO POOOOOOOJD!

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola: “We could not deal with Newcastle’s holding midfielders.”

Longstaff - odchovanec

Hayden - reject z Arsenalu, který je na pomezí lavičky a tribuny

Reagovat
smazaný uživatel

A point tvého pťíspěvku?

Reagovat
Busby babes

200 mega za par zalozniku to v lete napravi.

Reagovat
mul

koncepčných 200 mega

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

co to ma s tym spolocne?

Reagovat
smazaný uživatel

skôr vypichol to jak ich pripravil Tuxedo, nie to, čo za lemplov tam pobehovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože Rafa a dva noname záložníci jsou lepší než Pepův systém a dva záložníci dohromady za 100mega? Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

tento ignorantský prístup je na internetových diskusiách úplne najviac

Reagovat
smazaný uživatel

tak na ně nelez

Reagovat
smazaný uživatel

ver mi, že keby že nemám skúšku o týždeň, tak tu nesedím a nečítam tieto obmedzené zvratky

Reagovat
smazaný uživatel

hej lepší, stačí sa pozrieť na tabuľku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

To je vtip, vid?

Reagovat
fenixLFC

Odkedy si deklaroval podpiru united tak ti zacalo hrabat ako im

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf

Reagovat
Busby babes

to se da vylozit ale i tak, ze proste jejich zaloha vcera hrala desnou tuzku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim, se klidne smejte, ale me to prijde vtipny. Nejdrazsi tym sveta a on prohlasi, ze se nevyporadal s protivnikovym stredem zalohy, kde hrajou dva kluci, jeden 5 zapas mezi dospelejma a druhej na tom neni o moc lip?

Reagovat
Busby babes

vsak ja se Pepkovi smeju. Jen rikam, ze se muze stat, ze KDB zahraje jednou hur nez treba McTominay. proste jeden den bude mit den blbec a trener pak proste jako duvod porazky rekne, ze KDB se nedokazal vyrovnat s hrou souperova zaloznika. Na tom neni zas tak nic hrozneho. A pak, City to po sezone koncepcne vyresi a priste uz se to nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy s tou koncepcí furt.

Reagovat
Busby babes

my prave zadnou nemame, to je nas problem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť jsou to jenom lidi. On víceméně pochválí váš střed zálohy, že si proti nim City neškrtlo. Kdyby místo lidí hráli peníze, tak se pak fotbal nemusí hrát.

Reagovat
Counter

Reagovat
tunkic

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

I takoví hráči přece můžou odehrát kvalitní zápas.

Reagovat
mimi_united

Fantastický záver, opäť sa ukázala tá vnútorná sila ktorá nás ženie vpred

S PSG to bude fantastický zápas a trúfam si tvrdiť že favorita ten zápas už nemá

Reagovat
icka

No ta pencle pro ucka...dost tomu pomohl.

Reagovat
smazaný uživatel

12:31 Giroud odmítl stěhování do Číny

Olivier Giroud bude nadále hráčem Chelsea. O francouzského útočníka se zajímá čínský Dalian Yifang, fotbalista ovšem stěhování do Asie vyloučil.

Dobrou kukacku sme jim tam poslali, perfektni prace Oli

Reagovat
Whitemedia

Jako kam jste co poslali? Letos v červnu mu končí smlouva, tak přinejhorším prostě odejde a nikdo si toho ani pořádně nevšimne..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jako co sme poslali? ten borec vas s Moratou dovedli k neucasti v LM 2x po sobe (letos to nedate taky) A kazda libra co vyhodite oknem na platu se hodi Ze by se jeste chytnul uz snad ani nikdo neveri.

Reagovat
Miguel19

Však chytat už se nemusí. Celý jaro bude stejně na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

ale jak se necapne Gonzalo tak on ho jeste staci posadit za tu pulsezonu a zabojovat o smlouvu

Reagovat
Miguel19

I kdyby hrál Higuaín hovno, tak ho fakt Giroud neposadí.

Reagovat
spider_8

Zrovna loni nám Giroud v druhé části sezony vytrhl trn z paty a málem jsem tu LM ještě dali.

Reagovat
r.mrazik

Poche: "I can’t promise that," he said. "You know me very well, that from day one I always feel responsibility to give my best, but [my future] does not depend on me, it depends on the mood of my chairman, it depends on the decision of the company, it’s not only my decision to be here."

Reagovat
smazaný uživatel

I Hosek rikal, ze se od jeho prichodu poprve objevuji mrzi nim a Levym trhliny. To jen nasvědčuje k odchodu

Reagovat
r.mrazik

zacina si pripravovat pudu uz v lednu

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo. Uz konecne pochopil, ze v Tottenhamu proste ty trofeje vyhrat nemuze

Reagovat
kiwwi

So Pep actually has to make semi finals of the CL to match Pellegrini's achievements in his three years at the club.

Reagovat
r.mrazik

kvetak do ciny...plat 350 liber tydne...

Reagovat
iamek

Za kolik?

Reagovat
Busby babes

videl jsem neco o 11 mega.

Reagovat
iamek

No ... 15 zni lip

Reagovat
r.mrazik

jinak...od podepsani nove smlouvy,ktera zacala platit 1.7.2018 (nejspis) byl u nas do dnesniho dne 30 tydnu....jestli mel plat 120 tacu liber tydne,tak nas prisel na 3,6 milionu liber...(jsou ty platy v cistym? asi jo....pak v hrubym by to bylo cca 7 mega liber)

jsem zvedav,za kolik ho prodame,jestli dostaneme zpatky aspon to,co jsme mu dali za tu dobu v platu co u nas jeste smrdel...

Reagovat
kiwwi

Platy sa uvádzajú pred zdanením... Myslím ze v čistom sa uvádzajú len v Taliansku

Reagovat
r.mrazik

ok

Reagovat
Sandstorm

To moc není, 350 liber týdně. Zřejmě jsi myslel 350 tisíc liber týdně.

Reagovat
r.mrazik

šikula

Reagovat
smazaný uživatel

to nemůže být možný ty vole... až se mi narodí syn, tak od 6 let ho dávám na fotbal a kurzy čínštiny

Reagovat
iamek

Jak včera vypadalo posledních 30 minut? Viděl jsem 60 a pak mi to letělo zpět do ČR.

Reagovat
Busby babes

meli jsme tlak, ale Burnley bylo dost zalezli, zahustili to ve vapne a moc jsme se nedokazali prosadit. pak faul na lingarda, kterej byl dive dle scouseru a penalta, a gol po rohu.

Reagovat
smazaný uživatel

kde si bol

Reagovat
iamek

Cardiff, Bristol, Bath, Stonehenge, Avebury, Lacock a Castle Combe.

Reagovat
Hokaido

Tielemans už by měl podstupovat zdravotní prohlídku. Do Monaca jde Adrien Silva, údajně je to jen swap do konce sezony bez jakýkoliv opce. Divnej deal, ale Silva pod Puelem očividně nemá budouvnost, takže Tielemans horší určitě nebude.

Reagovat
Horcmen

Arnie has only bruised his foot and should be back within 1-2 weeks!! There was no break like first feared.

Reagovat
smazaný uživatel

wow díky, už visel na waiveru

Reagovat
smazaný uživatel

Muze mi nekdo vysvetlit, jak je mozne, ze Mirallas, ktery mel nakroceno se stat jednou z největších hvezd PL hraje ted ve Fiorentine?

Reagovat
Hokaido

1.) K tomu nikdy neměl nakročeno.

2.) Má úplně vymetýno v palici.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vyhrabano? Vsak v Evertonu hral jednu dobu skvele

Reagovat
smazaný uživatel

asi nestaci hrat skvele jen jednu dobu

Reagovat
puji

V Liverpoolu zůstavají po balonu na trávníku čáry.Ty vole to je chemtralis.

Reagovat
Y.N.W.A

to je nová grafická vizualizace, aby bylo lépe vidět míč... asi jako kdysi ten pokus s modrým pukem v NHL

Reagovat
mimi_united

2 body na Chelsea a Arzenal? Wow

Reagovat
Swarley

Reagovat
Whitemedia

2017–18 Antonio Conte

3. Chelsea 24–15–5–4–45–16–50

2018–19 Maurizio Sarri

4. Chelsea 24–14–5–5–40–22–47

hlavní je, že jdeme nahoru a na hru se tak skvěle kouká.. A co teprve, až přijdou další Sarriho oblíbenci

Reagovat
Svatej

Nejlepsiho trenera jsme vyhodili, nejlepsi hrac nam pri tyhle odpornosti odejde a top talent taky. Jsem pysnej.

Reagovat
Svatej

my dostali jeste ctvrtej, tak toho jsem se uz usetril. Narez

Reagovat
ADM

Ktorý je ten top talent? Len informačne

Reagovat
Svatej

Rozumim, nespojuje se s vama

Reagovat
ADM

?

Ja len chcem vedieť, kto je top talent u vás, nemám šajnu

Reagovat
Svatej

Hmm, ja to bral jako zas nejakou provokaci...

Hudson Odoi prirozene..

Reagovat
ADM

Nie nie, chcel som si rozšíriť obzory.

Reagovat
Gazdo

Inak ako sa dari Musondovi? Tusim je na hostovacke ale nechce sa mi to hladat. Pre neho som mal slabost bol skvely istu dobu

Reagovat
Svatej

Nevypada to s nim dobre, bohuzel.. Byl po tom spanelsku na par hostovackach a pokud se dobre pamatuju, tak se vetsinou zranil, nebo neprosadil. Dle vyjadreni par lidi je jeho nejvetsi prednost i slabina. Chce od sebe hrozne moc a chce to vsechno hned, takze je schopnej odmitat i nabidky na reprezentovani mladeznickych repre, protoze se spokoji jen s nabidkou repre seniorskyho tymu, pod Contem se zas naopak dost rozciloval, ze jeho prace je uplne k nicemu, protoze stejne neni nikdy odmenena a tak. Me osobne se to moc libi, protoze takovych mentalit moc neni, ale zrejme to nedrzi jen v sobe a spis tim ty dulezity lidi nasira nez naopak..

Reagovat
Gazdo

Takze hlava no.. skoda ten chlapec keby nabral trochu vahy mohol byt (a stale moze) skvely. Za mna vacsi talent ako odoi

Reagovat
spider_8

Btw ten nejlepší hráč je opět po roce v tomhle období úplně k hovnu.

Reagovat
Svatej

Jedinej v tom týmu ma koule jit smerem k brane, on je ten posledni, kdo si zaslouzi jebat. Mas doslova 9 chlapu na hristi absolutne neschopnych udelat cokoliv smerem k brane a jednoho jedinyho, ke kterymu staci postavit dva tri chlapy a mas presne 100% ofenzivniho potencialu pokrytyho. Ja bych na jeho miste totalne zesilel, talovejhle tym nejde proste uplne sam tahnout, to by nesvedl nikdo na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Za dnešní výkon se teda chválit nedá, nic kloudného nevymyslel a sám se taky do šance nedostal. Když neměl balon prakticky celý zápas odchodil. To není hráč za 100 mega ani zdaleka, myslím si, že budeme ještě hodně rádi pokud za něho někdo toto dá.

Reagovat
Svatej

Kratka povestna pamet EF ve svy nejlepsi forme.

Reagovat
spider_8

Jo, ale mě už taky nebaví, že hráč, kterýmu podřizujeme úplně všechno a který stejně veřejně prohlašuje, že by radši hrál za jiný klub, má už druhou sezonu v řadě obrovské výkyvy a svůj potenciál předvádí tak v polovině zápasů. Čím neříkám, že za tuhle situaci může on, ale už mě taky sere.

Reagovat
vilp

A čím mu všechno podřizujete? Že ho v období, o kterém mluvíš, dáváte na hrot mezi Pedra a Williana? Ok.

Reagovat
spider_8

Tím, že po jeho loňském vybrekávání (samozřejmě nejen jeho) jsme mu přivedli trenéra, jehož styl mu měl nejvíc vyhovovat. Výsledky vidíme.

Reagovat
Svatej

Ja se mu nejak nedivim. Jestli i nam, bez nejakyho interniho infa, naprosto zretelne dochazi, ze to s tim klubem jde s vyjimkou jedny zazracny sezony pod spickovym trenerem ( kterymu to evidentne doslo taky) poslednich 5 let desivym zpusobem do prdele, tak to musi byt jasny i jemu, zvlast, kdyz to sleduje z prvni rady a jeste se pripadnej neuspech z urcity casti svadi i na nej, protoze nedokaze pravidelne hrat nejen proti souperi, ale o vlastnim spoluhracum.

On nema hlavu na to to tahnout uplne sam celou sezonu a vsichni to vime uz dlouho, presto se mu sice pekne podridi system, ale tim stylem, ze ho teda vysvobodime z braneni, aby mel dost sil na to sam prorazit 7clennej blok soupere za bourlivy podpory celyho tymu, kterej je s vyjimkou hrota (pokud ho jeste nehraje dokonce on sam) pokazdy o pet az deset metru k brane dal nez oni.

Kdyz hral totalne napicu pod Mourinhem nebo i kdykoliv predtim, tak jsem mu daval rychtu, protoze tam byl krom neho i Costa, Fabregas, slusne hrajici Matic nebo predtim Mata a jednu chvili dokonce i Oscar, diky kterym casto tlak nebyl jen na neho a presto ve spouste zapasech nevynikal a plouzil se jak lemra. Ted je na to kompletne sam a ja uplne chytam zachvaty nepricetnosti pri pohledu na stojicich 9 chlapu, kteri, kdyz k nim teda Eden sam dodribluje, ani nejsou ten kic schopni vratit.

Reagovat
Muffi

nebýt jeho, nemusí tě dnes výsledky vůbec zajímat, protože na top4 a tím pádem reálně o něco hrát by jste ztráceli tak 7-9 bodů.

Fakt si myslíš, že za vaše výsledky na začátku sezony mohl víc Sarri než fantastická forma Edena?

Reagovat
spider_8

Já to nepopírám, ale už mě nebaví, jak je Hazard nedotknutelný a nesmí se kritizovat i pokud podává špatné výkony.

Reagovat
Hokaido

Fakt jsme jen zasranej paklub, nic víc.

Reagovat
Svatej

Nejvic frustrujici na tom je fakt, ze my uz dibre vedeli, co mame delat a jak na to, ale znicehonic jsme se rozhodli tu perfektni sablonu hodit uplne do prdele a dobrovolne se tim smesnym klubem stavame. Ja vlastne jenom doufam v to, ze se po letech poradne nasere Roman a povyhazi to az na uklizecky vsechno. V tom klubu toho smrdi mnohem vic, ne jenom hraci bez gramu moralky.

Reagovat
Gazdo

Za vsetkym hladaj zenu ako sa hovori

Reagovat
Svatej

Reagovat
Liquid

Nejlepšího trenéra myslíš Mourinha že ?

Reagovat
Svatej

Beniteze.

Reagovat
Liquid

hlavně po Sarrim už ne dalšího italskýho kokota, 2 stačili, teď už žádnej talian a žádní zappacosty atd

Reagovat
Svatej

Meles hlouposti...

Reagovat
PP

to on vždy..

Reagovat
spider_8

Už mě to nebaví, Sarri out. Tenhle systém je úplně na píču a jestli se nic nezmění, tak si LM prostě nezasloužíme, není o čem.

Reagovat
icemike

Vždyť tam žádný systém není

Reagovat
Whitemedia

4-0.. tak to obrovská gratulace Sarrimu, takovou ostudu si nenechal dát ani Mourinho v té třetí sezoně..

Reagovat
Hokaido

Foster Oba ty goly musí chytat.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal čtvrtý. Svět je opět v pořádku

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Taiger

Reagovat
Liquid

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Lacko_Boh

kym su spurs nad nami...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

a do víkendu si to užijem

Reagovat
Azza

Reagovat
Ondiis

Pískej konec škoda toho City příští kolo no. Budeme 6.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejný problém jako za Conteho, dát gol bez Hazarda nadlidský výkon pro ofenzivu CFC. Jestli to je systémem, když jedinou věcí která je stejná jsou hráči.

Inkasovat jako první znamená prohru.

Zdaleka nejnebezpečnější hráč pro obranu soupeře je Kanté, protože jiní si nejsou schopni ani naběhnou. Druhý nebezpečný je Pedro, který je ale kromě náběhů nepoužitelný hráč a na gol potřebuje těch náběhů aspon 3-4.

Reagovat
Gareth Bale 11

To bylo trápení. Zlatý tři body tohle! A Hugo další kiks, to už není normálni..

Reagovat
pantondavo

To je ten golman v TOP 5, na svete, jo?

Reagovat
Gareth Bale 11

Ne?

Reagovat
pantondavo

V koksech asi jo

Reagovat
pantondavo

*kiksech

Reagovat
Gareth Bale 11

Zrovna v Realu bych si taky nehvizdal.

Reagovat
pantondavo

Tak kazdej golman ma za sebou a pred sebou nejakej ten kiks, ale Lloris ma naskok.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej obrat. První poločas těžká bída, nejhorší Aurier, víc bych čekal od Winkse. Llorente se vykoupil na konci. MotM Son, ale kdybych to bral jen za druhej poločas, tak Rose, ten se neskutečně zlepšil a lítal tam jak za starejch časů. Moura příště základ.

Reagovat
pantondavo

Dik do Leicesteru, bude to jeste sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvých 10-12 min paráda, odvtedy nám chýbala väčšia energia (čo je zlváštne) a ťah na bránu. Dnes mohla byť aj výhra, ale hrá sa ťažko, keď hráš 11 proti 12. Nevadí. Ideme ďalej.

!!! YNWA !!!

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Taiger

Kdyby liga začla dnes, tak jsme z týmu v top6 na 1. místě a vyhráváme ligu

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Taiger

Tady to blbeček nepochopil lmao

Reagovat
pantondavo

Ses borec

Reagovat
Taiger

k

Reagovat
Busby babes

btw porad by pred vama byl Bournemouth.

Reagovat
fenixLFC

Preto tam dal to z timov top6

Reagovat
Busby babes

ano, ja cetl co psal. Z tymu ze soucasne top 6. by po dnesku byli prvni. A porad by to bylo malo.

Reagovat
smazaný uživatel

ten není v TOP 6

Reagovat
Svatej

heh

Reagovat
smazaný uživatel

vlastně máš pravdu.. z týmu TOP 6 jsou na prvním místě, ale nevyhrávají ligu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Taiger

To je counter vtípek na kiwwiho a tu jeho tabulku od Oleho

Reagovat
Busby babes

no a nebo na Countera a jeho statistiku.

Reagovat
Svatej

Reagovat
jacobT

Reagovat
mikelinos

kdyby liga začala včera tak máte 0 bodů

Reagovat
nani92

Korunovácia sa odkladá

Reagovat
Bandita_Harry

ty si korunovany kokot uz davno

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
nani92

od fanúšika Podbrezovej si to vážim

Reagovat
Taiger

Tak ty máš Ing. ze soukromky, nemáš si moc co vyskakovat, kámo

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá zo súkromnej.

Reagovat
Taiger

Slibuješ Oli?

Reagovat
Bandita_Harry

Ako fanusik Namestova by sa patrilo neber to osobne len si mi nahral , aj ked...

Reagovat
nani92

patrí to k diskusiám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
C-M@ster

Liverpool je bohužel o bod blíž titulu

Reagovat
nani92

psychicky nie

Reagovat
vladis271

lebo City na tom musia byť skvele. 4 prehry v sezóne.

Reagovat
nani92

what

Reagovat
MCFC_8

Noa? 4 prehry sme mali v 2013/2014 a dokonca po 11 kolach a vyhrali sme titul,

Reagovat
Liquid

Reagovat
Whitemedia

Sedí to, že jsme o čtyři branky naposledy prohráli v PL v sezoně 1996/97 s Liverpoolem? Takový počet trápících se trenérů jsem zažil, ale Sarri to překonává s prstem v nose..

Reagovat
Taiger

Byl ten dnešní výkon horší než Star Wars?

Reagovat
Busby babes

E1 nebo E8?

Reagovat
mxyzptllk

to nemůžeš srovnávat, osmička je mnohem horší než jakýkoliv z předchozích dílů

Reagovat
smazaný uživatel

stado

Reagovat
TopinB

Reagovat
Taiger

Já myslím, že to vyjde na jedno brdo

Reagovat
smazaný uživatel

e8 je nejlepsi dil ignorante.

Reagovat
Gazdo

to co Johnson spravil je na vyrastajuci bambus do riti a nie na oslavu

Reagovat
smazaný uživatel

jsi ignorant.

Reagovat
Gazdo

Preco presne? Ak mi to rozvedies ja ti rozvediem preco johnson (mozno nie sam) znicil star wars

Reagovat
smazaný uživatel

e8 je pro me nejlepsi dil. nevim, jake jine argumetny ti mam davat..

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

myslis pribeh o tom, jak nahani lod, ktera leti presne rychlosti, ze na ne nedostrelime? A tak cekame a cekame a cekame... Pritom by stacil skok to hyperprostoru, skok zpatky a bylo by hotovo za 5 minut. Sorry, ale debilnejsi scenar zadnej dil SW nema.

Reagovat
r.mrazik

pššt...

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasne treba parta medvidku, ktera drevem porazi laserove strely je mnohme lepsi

Reagovat
Busby babes

tohle se nikdy nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

jsi nevidel 6?

Reagovat
Busby babes

videl, ale Ewoci rozhodne drevem neodrazeli laserove strely. ale pekne partizansky je prechytracili.

Reagovat
smazaný uživatel

nikde jsem nepsal, ze je odrazeli, ale ze je drevem porazili, coz se tam stalo a je to naprosta blbost. jenze no a co, sw je pohadka. proto mi prijde smesne najednou se chytat nelogicnosti u novych dilu..

Reagovat
Busby babes

v E6 to nejakou logiku ma. vyuzili prostredi, na ktere proste ti vojaci imperia nebyli dobre pripraveni. Do dzungle se proste chodici AT-ST tolik nehodi no. Ale ok, kazdopadne v E6 je tohle defakto epizoda, v E8 je na tom postaveny celej hlavni pribeh.

Reagovat
r.mrazik

a navic ewoci dostali na prdel

Reagovat
r.mrazik

hlavne Lukovo dojeni a zniceni postavy a dejova linka s číňankou uplne k hovnu...

Reagovat
smazaný uživatel

jen ta cinanka tam byla zbytecna, ale zase tam byly nejlepsi sceny v historii sw (snokeova smrt, kylo vs rey, kylo vs luke)

Reagovat
Ondiis

Na lightsaberové duely v prequelech nic nemá

Reagovat
r.mrazik

v historii sw?? kurva jakoze coze?

snokeova smrt byla snad jedina dobra scena ve filmu

jinak to bylo hrozny...cinanka,dojeni,vysoky kalhoty kyla, trapceni na zacatku, vesmirny bombardery...cela zapletka nahaneni krizniku...

silenost....

v kine na prvni shlednuti se to jeste jakztakz dalo...ale podruhy jsem musel dost pretacet...

Reagovat
smazaný uživatel

omg jake dojeni? ale kdyz ti vadi kalhoty nejake postavy, tak fakt nevim,jestli to myslis vazne a vazne bude nekomu budou vadit vesmirne bombardery, ve filmu kde proti sobe postavy bojuji laserovymi meci?

Reagovat
smazaný uživatel

ten svet si postavil nejakou svoji logiku, kterou dodrzelo 8 filmu a serial + vsechny knizky od ruznych autoru

v epizode 7 a 8 se tahle logika roztrhala, proto je to totalni nesmysl a sracka a jen dojeni znacky, howgh

Reagovat
r.mrazik

tak samozrejme tam mohl prijit judehitler, priletel vila zvonilka a podobne veci,bo je to scifi a jsou tam svetelne mece

kalhoty zminuju kvuli psycho telepaticky scene...opet celkove silenost

lukovo dojeni a jeho nasledny skleb bylo to nejhorsi,co jsem ve sw videl...

Reagovat
smazaný uživatel

v historii SW?

ty dva nový filmy jsou totální sračka, není na nich NIC dobrýho

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi scena - https://youtu.be/w1r36BUY-ZM?t=83

Sice to z hlediska lore asi nedava moc smysl, ale je to cool af.

Reagovat
merlick

davat do jednej vety E1 a E8..

Reagovat
smazaný uživatel

wtf E1 je naprosto geniální gíl

E1 > E5 > E4 > E3 > E6 > E2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

E1 - Phantom menace? ja jen, jestli se bavime o stejnych dilech.

Jinak za me teda E5, E4, E3, E6, E2, E1, zbytek neexistuje. Jinak ani E1 mi nevadi jako spouste jinych. Je tam Natalie Portman, to mi staci.

Reagovat
r.mrazik

E5,E4,E3,E6,E1,E2....dvojka a jejich lascivny pohledy me budi ze snu jeste ted

Reagovat
Busby babes

krasnej romantickej pribeh a bitva o Geonosis. bozi.

Reagovat
r.mrazik

natálka ok...ale ten typek? uff...zkazil mi cely film...stejne jako nemuzu dat vys jednicku kvuli tomu decku

Reagovat
smazaný uživatel

Janse. Phantom Menace je naprosto dokonalá. Tak je tam Jar Jar jako komická vložka, kvůli tomu má být ten film špatný?

Má to skvěle gradovaný příběh a prolínání scén. Ta závěřená scéna, kdy se prolíná prolomení blokády a souboj Jediové vs. Darth Maul? E2 je moje největší filmový zklamání. Po výborný jedničce natočili nesmyslně zbytečný film, kde se pořád jen někdo mlátí se světelnym mečem a nějaká stavba příběhu a prolínání scén téměř neexistuje. E3 to díky bohu docela napravila.

Ale tak lidi jsou schopný považovat LOTR 3 za nejlepší díl z trilogie, takže whatever.

Reagovat
Gazdo

za tu poslednu vetu. A to sa povazujem za nieco ako tolkienofils

Reagovat
r.mrazik

proti gustu...

ale samozrejme E1 na E5 nema ani nahodou...kdyz uz

Reagovat
Svatej

Ja jsem vubec traged, me se nejvic libila trojka, pak jednicka, pak teprve petka

Reagovat
smazaný uživatel

To chápu mnohem víc než Busbyho jedničku na posledním místě.

Reagovat
Busby babes

pro me to neni tak, ze by byla spatna, ale ze ty ostani dily jsou lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

to bych bral, kdyby byla poslední dvojka, která je podle mě teda fakt příšerná..

viděls Clone Wars? rozkoukával jsem to na několikrát, protože animáky moc nemusim, ale ve výsledku je to supr seriál a konečně ukazuje, proč je Yoda tak mocnej

Reagovat
Svatej

Uhh, ja tomu taky leta odolaval, protoze i na animak mi to prislo desne laciny a akce drevena.

Reagovat
smazaný uživatel

Přišlo mi to tak 1 supr díl a 1-2 zbytečný. Ale jak se mi nelíbila dvojka a v trojce byl Anakin skoro hned na temný straně síly, tak je tam třeba fajn ten vývoj vztahu Obi Wan - Anakin.

Jako žádný skvost to určitě není, ale pro fandy je to fajn. Já vždy doufal, že natočí Zahnovu trilogii, ale bohužel. To se teď už nestane.

Reagovat
Svatej

Ok, asi to zkusim, uz kvuli Obi-Wanovi

Reagovat
Busby babes

videl. teda oni jsou dva Clone wars serialy a jeden jsem videl, ten delsi. A ted ten novej animak mam rozkoukanej, k tomu se musim vratit.

Reagovat
Wazza228

To druhý už je Rebels, ne? Já to docela přeskakoval, vždycky jeden díl celej, pak dva zbytečný, kde jsem si pustil jen bojový scény a Rebels jsem ani nekoukal.

Reagovat
Wazza228

Jo tohle, na to jsem nekoukal, ale prej je to hodně dobrý, na YT je to myslím celé ve dvouhodinové verzi...

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec. Trojka je velice dobra. Je to proste dil, kde si vsechno po tech letech sedlo dohromady a minimalne ten fight na Mustafaru je proste epickej jak svina.

Reagovat
Svatej

Nejllepsi bojova scena, ktera kdy byla, minimalne v mych ocich. Hlavne i diky ni si muzu pri sledovani akcnich scen v tech nejnovejsich dilech vydloubat oci, protoze se nemuzu zbavit dojmu, ze ti dva rizci by z obou tech soucasnych kasparu udelali sandvic behem prvnich patnacti vterin.

Rozumim ty snaze omezit naprosto zbytecny nic neresici pohyby na efekt, ale ted je to fakt vyhnany do extremu a oni ted fakt realne vypadaji jako dva lidi, co drzi mec prvne v zivote a ne nekdo, kdo byl celej zivot trenovanej k tomu, aby umel neco vic nez zastaveni laserovyho projektilu na místě..

Reagovat
Busby babes

tak ale Rey ten mec drzela prvne v zivote a rozhodne nebyla celej zivot v treninku. ten Emo kaspar je uz jina pisnicka.

Reagovat
Svatej

Jup, bylo to cileny teda predevsim na nej.

Kazdopadne prave i to, ze Rey ho takhle vystipala, i kdyz k tomu nemela absolutne zadnej vycvik, me prave vytocilo jeste vic, vsak to uplne pohrbivalo to myslenku Lukova i Anakiniva neskutecne pomalyho treninku, fakt des

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Gazdo

Rey je ale absolutne nahovno urobena postava len preto lebo momentalne je trend robit zo zien hlavne postavy cize musels byt silne OP aby sa zrazu vyrovnala skywalkerom. Proste dnes sa to silou v galaxii len tak hemzi

Reagovat
smazaný uživatel

a pritom je tam dalsi tak dementni scena (i have the high ground), ze byt to v 7-8, tak se tomu busby a spol smejou a nadavaji na nelogicnost..

Reagovat
Busby babes

v cem je takhle scena nelogicka?

Reagovat
smazaný uživatel

v tom, ze postaveni na o 10 cm vyssim miste rozhodne souboj?

Reagovat
Busby babes

tak ono je to vic a high ground proste vyhoda je. nehlede na to, ze stoji na pevne zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

on nerika ze ma vyhodu, ale ze je konec. jako fakt se chces bavit o tom, ze ta replika dava smysl?

Reagovat
Busby babes

no naslednej vysledek ukazal, ze ta replika dava smysl. ale ok, vidis to jinak.

Reagovat
Ondiis

Tak fight Obi-Wan vs Darth Maul ukázal, že HG není všechno žejo

Reagovat
Gazdo

Ako tiez som proti novym castiam (i ked 7epizoda mala potencial) ale ten koniec suboja medzi abim a anakinom je na hlavu postaveny

Reagovat
smazaný uživatel

high ground je snad nejvic meme scena z cely sagy, ty by se lidi smali nezavisle na filmu

Reagovat
Svatej

High ground, Droid attack on wookies, Darth plagueis wise a I am the Senate. Takova svata ctyrka memes

Reagovat
Ondiis

Na "Hello there!" nemá nic

Reagovat
Svatej

kruci, na to jsem zapomnel

Reagovat
Busby babes

zapomenou na Luke, I am your father - Nooooo.

Reagovat
Svatej

Kdyz z toho uz se moc ty fory dneska nedelaj

Reagovat
Busby babes

z ty sceny jo, a dole jeste Manny dodava Its a trap!!

Reagovat
smazaný uživatel

its a trap!

Reagovat
smazaný uživatel

I hate sand jeste.

Reagovat
blade115

Trojka nejlepší.

Reagovat
Svatej

Plus teda jeste Rogue One mi prisel fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

ano, oba spin offy se mi libi vic nez E7 a E8

Reagovat
Svatej

Solo mi prisel trochu chudej, ale aspon to tam tahl herec Hana a Woody Harrelson, kteri se mi libili. Krom toho mi ostatni prisli do poctu a treba Emilia Clarke mi tam bylozene vyvolavala zvlastni uzkosti

Reagovat
r.mrazik

vsak herec Hana Sola byl uplne sileny...

Emilia byla taky mimo...ale ta je mimo vsude krome GoT,kde ukazovala kozy

Reagovat
Svatej

Tyjo tak me zrovna moc nevadil, cekal jsem totiz absolutni pruser a mozny ty očekávání udelaly velkou porci prace ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam Emilii docela rad. V GoT me paradoxne nebavi, ale v tom filmu jak hraje trhlou osetrovatelku je fajn.

Reagovat
r.mrazik

tak to me nejak minulo...ale ok,tam muze byt fajn

ale SW a terminator byly ulety v jejim obsazeni

Reagovat
Ondiis

"Me before you" nebo tak nějak, celkem v pohodě slaďák

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Hyrax

naprostej souhlas

Reagovat
andkoo

pre mna stale E1>E8>E7, dokonca aj Solo sa mi zdal viac v pohode ako E7 a E8

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Nikikrew

takze co 10ty trener za 5 rokov?

Reagovat
Whitemedia

Sarri tu v prvé řadě vůbec neměl dojít, to byl zase jeden z totálně naivních pokusů našeho vedení...

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Liquid

Reagovat
Nikikrew

Ved toto. Mal u vás zostať Conte takto ste len opäť na smiech

Reagovat
Svatej

Rikal jsem to porad

Reagovat
Liquid

to neměl, šel po zásluze, s tím kádrem měl dát LM bez debat

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Conte zůstal, odešel by Luiz, Hazard, Willian. Bez těch by jsme regulérně hráli o 6 místo s Wolwes v nejlepším

Reagovat
Svatej

Hazard?

Reagovat
smazaný uživatel

Eden

Reagovat
Svatej

Tutovecka.

Reagovat
Action_Bronson

Nie je jedno ci hráte o 6 miesto s Contem alebo Sarrim?

Reagovat
Svatej

Neni. Conte je absolutni spicka v oboru, schopna se prizpusobit a s top kadrem to totalne nicit.

Reagovat
blade115

Hazard neměl s Contem problém. Luize by škoda nebyla. V Sarriho systému možná vyčnívá, ale to spíš kvůli obrovské nekvalitě okolo něj.

Reagovat
Hokaido

Foxes hezky pěkně, ale tohle je víc Atkinsonův bod než jejich. Horší výkon rozhodčího jsem už dlouho neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson je fakt hovado, už by měl jít do důchodu.

Reagovat
Mates_Matesović

Letos hrajeme hovno, ale získáváme hrozně moc bodů otočkama a gólama v závěrech, ty se nám budou hodit.

MoTM asi Rose, on je prostě ve svý nejlepší formě klenot. Výkon jinak nic moc, ale výhru beru všema deseti.

Reagovat
stiflerovamama

Hrozný, hrozný výkon. Jeden z najslabších v sezóne. Paradoxne skorý gól nám mal pomôcť, bohužial od gólu, čiže prakticky od začiatku zápasu sme sa nevedeli dostať do tempa, nejako viac zatlačiť. Bez nápadu. Hrozné. Ani na konci žiadny výrazný tlak. Škoda, že sme vďaka takémuto laxnému vlažnému výkonu premárnili možnosť sa viac odpútať od City. Sklamanie veľké. Penalta bola jasná, Atkinson bol dnes hrozný, ale aj tak sme si mali ísť po tri body s väčším zápalom.

Reagovat
avicii

Reagovat
Wat

Všichni tři rozhodčí byli dneska úplně v lese, pomezní mu moc nepomohli. Na obě strany.

Reagovat
Y.N.W.A

hele, v pohodě, ztrácej všichni, po návratu z dovolené na takovým terénu se do toho prostě hned nedostaneš... ani Kloppovi se nechtělo slavit ...o víkendu už to bude jiná

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo by potom lepšie odpustiť si tú dovolenku?

Reagovat
Y.N.W.A

to ne, v dlouhodobým horizontu se to projeví pozitivně... Reds budou nejmíň unavení

Reagovat
avicii

kks toto sme posrali, velka skoda..a najblizsie WHU vonku tam to tiez moze seliak dopadnut

Reagovat
Gareth Bale 11

Na to jak ten zápas vypadal, tak je z toho super kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Boží kolo! Ta vnitřní síla týmu Spurs je neskutečná. Už ani nevím kolikáté vítězství urvané v posledních minutách to letos je. Sonny Božan, Winksy mě furt baví, Danny Rose ne zpět a Llorente se teď rozjede.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak zaslúžene. Penalta sa mala tiež kopať. ALe to, čo nedal Llorente, sa len tak nevidí.

Reagovat
Lacko_Boh

strasne ma to sere, vypol som si vase vysledky na google lebo sa len sklamem vzdy ked mi pride upozornenie ze prehravate jedna nula a napokon picu..

Reagovat
Setwo

Jasná penalta a druhá žltá pre Pereiru.. pri tom mal Atkinson jasny vyhlad akykolvek iny rozhodca by to piskol

Reagovat
masina_LFC

meh.. na to sa nehra... dnes slaby vykon, ale nie je to koniec sveta... treba sa zlepsit

Reagovat
Setwo

Vykon bol slaby to je fakt... ale nemam rad ked rozhodca takto ovplyvni hru.. mal to pisknut dat druhu zltu a bol by to uplne iny zapas.. ale couz hlavne je ze sa zvysil naskok iked len o bodik

Reagovat
topinho

Reagovat
iamek

Reagovat
Liquid

kdo by to řekl po včerejšku, že City budou k titulu po tomto kole blíže, sice ztratili o bod více, ale Liverpool nedokázal doma vyhrát, naprosto to psychicky nezvládl a City tedy v druhé polovině sezóně musí mít o prohru a remízu méně než Liverpool což dají

Reagovat
EL Gringo

sledoval si aj vas?

Reagovat
Liquid

jj celý zápas a pak šel k tv na LIV a ten jakoby plynule navázal na dnešní bídnou Chelsea

Reagovat
Mato178178

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Luc-Luc

aha

Reagovat
Hokaido

Občas si říkám, že Thanos fakt neudělal nic špatného.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hai

Reagovat
Dody10

Reagovat
J0EL

len skoda, ze to necielil na podobne ukazy.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
TopinB

Reagovat
jacobT

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Malresi

Neskutočne sa teším, keď ten titul dáme.... čo tu potom budeš grcať? Či radšej pekne do kanála?

Reagovat
Y.N.W.A

ty vole... to je jak Zeman s Ovčáčkem - prostě z toho, že je nějakej evidentní fakt proti nim, ještě udělaj výhodu pro sebe

Reagovat
janinho

City predviedlo v Newcastli uplne tragicky vykon a maju blizsie k titulu? Aby neprisli aj o to 2.miesto, ved tuto sezonu uz stratili body vo viacerych zapasoch, ktore mali mat uplne pod kontrolou a pochybujem, ze odteraz do maja pojdu od vitaztva k vitaztvu.

Reagovat
smazaný uživatel

lze se vymlouvat na Atkinsona, na druhou stranu nebýt štěstíčka, LFC mohlo hned od začátku druhé půle i prohrávat. V závěru to byl zámek jako prase, kdy se lišky nezmohly na nic víc než odkopy do zámezí, škoda, že tam nějaká finálka neprošla.. za mě palec hore pro Henda, že tu pozici zvládl, palec dolů pro Lallanu a Daniela - oba neviditelní, bez pohybu..

nevadí, situace v podstatě zůstává po tomto kole stejná, ale jede se dál.. docela i věřím o víkendu Arsenalu, že by mohl pomoci.. na WHU bez Arnautoviče už ale musí být za 3 body

Reagovat
LokoLFC

myslíš po tom, co pomezní neviděl offside?

Reagovat
smazaný uživatel

no byly tam dvě situace, jednou když na poslední chvíli hasil Firmino a přitom si malem dal vlastnak, a podruhe kdyz tam hráč Foxes dal někde z rohu hriště přihrávku snad přes 3 hráče LFC na volného hráče do vápna, a ten to pak naštěstí úplně zazdil

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa dnes najviac Atkinson naštval pri tej situácií, ako pustil jasný offside Foxes, kde to zachraňoval Allisson... Penalty a karty neriešim, tam kým nebude video, tak sa o tom bude hádať každý s každým.

Reagovat
C-M@ster

2 neoffsidy Vardymu pískl

Reagovat
LokoLFC

počkej, jak může hlavní pustit offside?

Reagovat
Wat

Penalta sice jasná, ale nemůžeme čekat, že nám je budou pískat v každém zápase. A hlavně ten zápas vůbec nebyl o jedné penaltě. Ofenzivní hráči úplně bez pohybu a nápadu, mizerné výkony. Akorát je škoda, že dolů šel Keita, mohl zkusit vyndat Giniho a Fabinha pod Keitou, který se ve druhé půli docela rozjížděl.

Hendo docela s problémama vpravo, naštěstí to jakž-takž ustál.

Reagovat
fenixLFC

Aspon sme o bod navysili vedenie a zostava o zapas menej

Reagovat
C-M@ster

Asi tak. 5 bodů náskok je pro vás furt luxus jak sviňa

Reagovat
Bandita_Harry

tak hej noo , skoda to ale je...

Reagovat
fenixLFC

To ano, ale furt sa jedna o tim ktory city porazil. Budme radi aspon za tento posun nez hovorit o tragedii

Reagovat
Bandita_Harry

veru ze ano verim vo viac takych vysledkov, ked sa da obrana do kopy, uz im nedame cuchnut

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
vladis271

Ak sa rýchlo nevráti do hry staré zloženie obrany tak to ešte presereme.

Reagovat
smazaný uživatel

Boze zvysili sme naskok o jeden bod a tu zas seci panikaria jak male deti, proste zapas na blbom terene ktory ti vyhra penalta alebo nahodak z 94 min

Reagovat
nani92

:penalta: typický Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, tak potom neviem co to je pre ManU ked Pogba ich tuto sezonu kopal min. 7

Reagovat
nani92

ale my sa o ne neprosíme

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som posledny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

co to bylo za střídání ? :(

Reagovat
Bandita_Harry

tiez som kukal , hre to neprospelo az by som povedal ze uskodilo... fabinho fajn ale mal ist miesto niekoho ineho... shaqa a keitu by som tam nechal nic sme nevymysleli uz do konca zapasu

Reagovat
Busby babes

Solskjær: "This (ties vs PSG) is a real test for a team like #mufc, to play against players like Mbappé, Cavani, Neymar. Probably the best trio of attack in Europe - behind that of Manchester United."

Reagovat
Mastný Chobot

Lol Chelsea, to sa mi páči

Reagovat
stiflerovamama

Inak mne sa Shaqiri nepáči vo väčšine zápasov v ktorých nastúpi od začiatku. Pre mňa je cennejší keď nastúpi z lavičky. Príde mi, že sním je tá zostava taká nevybalansovaná + nevie brániť a nepáči sa mi ani ako chodí do niektorých súbojov. Ako striedajúci hráč je super, na unavených súperov, keď treba niečo vymyslieť. Ale na základ mi to nepríde.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Hai

Reagovat
rave

Reagovat
Malresi

Ja to tvrdím už dávno, AM potrebujeme nutne.

Reagovat
mickey mouse

žolík super, ale do základu fakt ne

Reagovat
Y.N.W.A

jep, typickej žolík

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
robbik

Rychle zpátky Kane.. snad do zápasu s Chelsea, pořád je šance i na ten titul.. 7 bodů není moc!

Reagovat
Mates_Matesović

Nemáme šanci

Reagovat
robbik

Nech mě aspoň doufat

Reagovat
Mates_Matesović

To tě nechám, ale je to nereálné. Museli bychom všechno povyhrávat a získat aspoň 4 body ze zápasů na Etihadu a Anfieldu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná reálná šance je tahleta - Spurs vypadnou hned s Dortmundem - tím jim zbyde jen 14 zápasů v PL - oba Kane i Alli se rychle uzdraví a všichni hráči bez formy chytnou formu = Trippier, Llorente, Lamela, Lloris a další hráči odehrají svoje nejlepší výkony = Rose, Eriksen, Toby a Jan...

Bezpodmínečně by se museli vyhrát všechny domácí zápasy a zároveň pokud nebude City a Liverpool ztrácet dostatečně body tak by se muselo vyhrát na Anfieldu a Ethiadu... Shrnuto jednou větou = 14 vítězství ze 14 zápasů je jediná možnost jak by Spurs získali titul...

Reagovat
smazaný uživatel

to se bohužel nestane - Liverpool by musel prohrát dva zápasy před vzájemným zápasem na Anfieldu a tomu nevěřím.... A navíc Spurs mají prostě úzký kádr na to, aby mohli hrát o titul a k tomu to Wembley... dávám tomu tak 1:100

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Třetí místo je strop, hrajem jen o LM.

Reagovat
smazaný uživatel

7 bodů je taky nas naskok na 5. Flek. Teď už čumím spíš dolů. Liverpool už si to pohlídá.

Reagovat
janinho

rovnakych 7 bodov je to aj na 5.miesto. radsej nemajme velke oci a nesnivajme o titule, hlavne aby sme dali prvu 4ku.

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže ak budeš snívať o prvej štvorke, tak titul nikdy nedáš!

Reagovat
janinho

snivat? prva 4ka je realny ciel a ak sledujes ako "posilnuje" tham kader v poslednych rokoch tak ta prva 4ka je sama o sebe dost velky uspech.

teraz sme behom par tyzdnov urvali v zavere uz druhe stastne vitaztvo. nebyt toho tak by sme na tom boli ovela horsie. Harry bude chybat do marca, Alli to iste. treba sa na vec pozerat realisticky.

Reagovat
Liquid

ty liverpoolské slzy a kletba na sudího co teprve budou předvádět až přijdou další podkluzy svých hráčů

Reagovat
LokoLFC

na tebe evidentně padla nějaká kletba

Reagovat
Wat

The last time Chelsea lost by 4 goals in the Premier League was a 5-1 defeat at Liverpool in September 1996.

Reagovat
mr.Silver

The last time Arsenal lost by 4 goals in the Premier League was a 5-1 defeat at Liverpool in December 2018.

To je ale celkem smutne .

Reagovat
icemike

Reagovat
Malresi

Reagovat
Marv

Zase je pozitivní, že po porážce 5:1 na Liverpoolu nás čeká skoro 13 let bez takového debaklu

Reagovat
TopinB

Reagovat
tunkic

To je hrozný no, navíc podobnejch debaklů bylo za posledních x let hned několik

Reagovat
Mastný Chobot

počkaj si na tento víkend

Reagovat
tunkic

Těším se no

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Coutinho10

dnes nám prostě nebylo přáno a nebo ty nejklíčovější zápasy, který by nás mohly dostat do ještě komfortnějšího náskoku nezvládáme začátek byl super, ale pak už to prostě nebylo ono a některý verdikty rozhodčího asi měli bejt jiný, ale na to se nedá vymlouvat, protože Leicester hrál dobře v defenzivě a i chvilkama nám dělal problémy nedá se nic dělat, protože bod je sice málo, ale musíme věřit, že podobný šance, kdy budeme moct navýšit náskok ještě přijdou a my je už tentokrát dokáže využít....třeba už o víkendu

Reagovat
Bandita_Harry

city dojde dych hraju vsetky sutaze a pristor tam na to bude treba sa toho chopit

Reagovat
Coutinho10

právě, protože zatim se nám to nedaří....ať už na Etihad ve vzájemným zápase, tak i dnes ...je vidět, že to neni jednoduchý, ale to se nedá nic dělat....prostě při další příležitosti to chce už zvládnout, protože jinak to nemusí dopadnout dobře

Reagovat
icemike

Žabaři

Reagovat
Luc-Luc

Bohuzel, dneska se ukazalo, ze pokud se nedari vepredu, tak chybi alternativy...Lallana je hroznej vtip, ten mel byt pryc uz davno...je potreba se vratit k 4-3-3...a nechat Saqa na lavce a posilat ho tam na oziveni ke konci, zalohu zkusit Keita-Wijnaldum-Fabinho...

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino opět ukázal, že ví co je pro klub nejvíc důležité = účast v LM a po tomhle kole tam už skoro jsme... A mít lepší střelce v rozstřelu proti Chelsea tak je ještě i ve finále ligového poháru... Ať si příští rok dva z trojce Chelsea/United/Arsenal užijou evropskou ligu a možná že k tomu přidaj i ten FA cup

Samozřejmě by bylo skvělé vyhrát FA cup/League cup a zároveň se kvalifikovat do LM ale s tím zraněním Kanea a Alliho a absence Sona se to prostě sešlo vše v nevhodnou chvíli....

Reagovat
smazaný uživatel

To samé si říkali fandové Arsenalu před pár lety. Hlavně top 4, stadion už bude splacený a potom se začne vyhrávat a ted jsou rádi i za těch pár cupů.

Reagovat
Golasso

Nooo ne tak docela:

1) V té fázi stavění stadionu, kde jsou oni teď, jsme my ještě normálně vyhrávali. Těsně předtím byli Invicibles a pak bylo finále LM.

2) Jenom Top 4 byla bohužel realita, ale nikdy jsme s tím nebyli spokojení.

3) My ty cupy reálně vyhráli I když pravda je, že až později, pokud nepočítám ty úspěchy předtím

Reagovat
smazaný uživatel

jj, teďka každej, kdo bude stavět stadion, skončí přesně jak Arsenal

Reagovat
Golasso

Nebo taky hůř

Reagovat
Golasso

Jo, zase to dopadlo přesně tak, jak jste chtěli a to, co nedopadlo tak, jak jste chtěli, to jste vlastně nechtěli

Jinak chudáčci zranění fakt, ono se vám to sešlo v nevhodnou chvíli To mě jako fandu Arsenalu s milionem zraněných hráčů fakt dojímá

Reagovat
smazaný uživatel

kde se v tobě vzali ty zvratky? Hrát na Stamford Bridge bez Kanea, Alliho a Sona a vypadnout až na penalty? Jestli to není smůla tak pak už nevím co je.. Narozdíl od Arsenalu tenhle tým má obrovský "team spirit" - přes všechny problémy a bez stadiónu být na třetím místě... Bych chtěl vidět Arsenal bez Aubameyanga s Lacazetta a Ozila/Ramseyho hrát na Stamford Bridge... nehledě k tomu, že nemusíme daleko do minulosti abychom se vysmáli vypadnutí gunners v FA cupu s týmy z nižších soutěží... Spurs vypadli ve venkovním utkání proti týmu z PL s týmem hráčů, z kterých ani polovina by se nevešla do ideální jedenáctky

Reagovat
Golasso

Hele nic ve zlým, ale ty napíšeš něco ve smyslu toho, jak jde vlastně všechno podle plánu a jak to hrdinně zvládáte i přes to, že se proti vám spiknul celej svět. To není úplně sympatickej přístup a když to ještě zakončíš rejpnutím do ostatních, tak se nemůžeš divit, že ti někdo nablije nazpátek Ostatní týmy taky mají svých starostí víc než dost, hlavně my a Chelsea. Konkrétně my se zraněním opor např. a taky jsme vypadli z poháru dost nešťastně.

Reagovat
smazaný uživatel

však to jde podle plánu - "gap" mezi Spurs a ostatními velkokluby smazána a přesun na nový stadión se sice zbrzdil ale další sezóna už se tam bude hrát na 100 procent a to po přesunu na nový stadión je v plánu útočit na všechny poháry/tituly... výhra v poháru by byla jen třešničkou na dortu... To, že to není jednoduché období je jasné - nedostatek peněz na přestupy, zranění a domácí zápasy ve Wembley to se dá těžko nazývat ideální situací...

Reagovat
fenixLFC

Fakt si neuvedomujes ze hovoris uplne to iste za co ste sa tu gunnerom roky vysmievali?

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal se do boje o top 4 dostal z boje o titul, my se tam dostali nekde z urovne soucasnyho Evertonu. To dela docela rozdil v ocekavani fanousku. Ja fandim 15 let a vubec by me nenapadlo, ze budem v takhle dobry pozici.

Reagovat
tunkic

Reagovat
merlick

tak nam pretahovali klucovych hracov.. Vam sa to nedeje. good for you. Otazka je ako dlho vam to vydrzi :)) drzim palce!

Reagovat
Bandita_Harry

hlavne skoda ze sa nehra na goly vonku...jebnute pravidlo

Reagovat
icemike

Naivní předpokládat, že to byl záměr. Ale ano, pro váš po uši zadlužený klub je lm nutnost, jinak by byl výprodej

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo si nemyslí, že to byl záměr ty joudo Pokud by byl záměr vypadnout z domácích pohárů tak proč nevypadnout hned v prvním kole? Viz - Liverpool...

Reagovat
icemike

"pochettino opět ukázal, že ví, co je pro klub nejvíc důležité".. Tak jak jsi myslel toto?

Reagovat
smazaný uživatel

že je pro něj PL number 1 priority stejně jako pro všechny manažery... FA cup a League cup by bylo super vyhrát, ale pro jeho šéfa - Levyho je desetkrát důležitější skončit v top 4 a stejně tak pro klub jako celek... výhra v FA cupu nebo League cupu a neúčast v LM by byla pro tým neúspěšná sezóna... účast v příštím roce LM je = úspěšná sezóna.. TOP 4 a pohár = nadplán...

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, ale stejně mě ten league cup furt pičovsky sere. Pro mě skoro season over, protože od teď už můžeme jenom ztratit. V LM pujdeme dost pravděpodobně hned s Dortmundem a do konce sezóny už se akorát budu klepat o top 4.

Reagovat
Bandita_Harry

Dortmund bojuje o titul, ak podate vykon ako minuly rok proti Juve pojdete dalej , moj nazor...

Reagovat
Eichel

Reagovat
Cobra

Z pozice fanouška Spurs za mě pohár>LM.

Reagovat
smazaný uživatel

co člověk to názor - já bych například rok 2008 za sezóny s Pochettinem nevyměnil - ten League Cup bylo dá se říct pár povedených zápasů v jinak špatném období pro Spurs - tenkrát jsme do všech zápasů s Arsenalem, Chelsea, United, Liverpoolem a City nastupovali jako outsideři - během pár let s Pochettinem vstupujem do všech zápasů s velkokluby s vírou, že ten zápas můžeme vyhrát a chceme vyhrát a to je obrovský posun pro klub.... Ano poháry/tituly chybí, ale i to přijde - věřím, že přesun na nový stadión nám dodá pořádný "boost" a v létě doufám, že Levy otevře i peněženku a možná má i v rukávu nějakého investora do týmu (do těchto zákulisních věcí nevidíme ale nepřekvapilo by mě to...)

Reagovat
tunkic

Dost pochybuju, že Levy teď začne nakupovat, když se mu ten stadion tak prodražil.....naopak myslím, že tou LM spíš budete lepit dluhy za něj a doufat, že vám nikdo ze základu neuteče

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost. Hrozně ten pohár potřebujeme, ale LM potřebujeme mnohem víc. Ten setback co na nás mělo tehdy vítězství Chelsea nad Bayernem už si zopakovat nechci. Trvalo nám pět let, než jsme se vyhrabali na stejnou úroveň.

Reagovat
Gareth Bale 11

Ne, potrebujeme LM, už jen pokud budeme chtit nakupovat lepsi hrace. Bez LM ten tym kvalitnejsi nebude.

Reagovat
Busby babes

skoro jste?

Reagovat
Erdovec

Atkinson je imho tak marný že to ani nemůže dělat schválně...

Reagovat
eliskafan

Aspoň ta Chelsea zahrála dobře

Reagovat
Liquid

ikdyž mám Davida Luize v oblibě, tak jeho poslední výkony na úrovni 2.ligy, dneska 2 góly čistě přes něj, u toho druhýho navíc udělal snad hned 3 chyby, na místo něho přivést Maguira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Marv

To zní jako kdyby tě chyby u Davida Luize nějak překvapovaly.. Pro Chelsea ideálně kývnout na první čínskou nabídku

Reagovat
Coutinho10

a možná byla i chyba dávat Shaqa od začátku....jako žolík by třeba byl platnější

Reagovat
ADM

OT:

https://www.youtube.com/watch?v=k93748lqsew

Takto hráme futbal v Španielsku

Reagovat
lajka30

Reagovat
Busby babes

v PL se totiz i brani... a ne jen prihlizi.

Reagovat
ADM

To som presne videl v LM proti Arsenalu alebo Spurs

Ale hej, Sevilla už nemala čo riešiť, už bolo po postupe ..

Reagovat
Diego2

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/garryhayes/status/1090728136864600066?

Sarri je na tom o 1 bod hůře než Scolari ve stejné době. Scolari byl vyhozen v 2. týdnu února.

Kádr je podstatně horší, ale židle se pod ním kývat musí, protože toto je poslední šance, kdy může změna trenéra ještě znamenat záchranu LM. Zápas s Malmo v EL je 14.2, pokud se tam prohraje a hra se nezlepší, myslím si, že poletí.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea way

Reagovat
Pride

Jakou záchranu LM? Však ta LM je pořád strašně blízko. Arsenal i United budou ztrácet. Pořád to je v pohodě a na víc než 4. flek Chelsea stejně nemá.

Reagovat
TopinB

Ale formu máme nejhorší Man Utd se zvedaj, Arsenal je tak na stejno, my klesáme

Reagovat
Svatej

Tak Sarri prej jeste doted nevysel z kabiny.

Chudak Willian ted hude muset zase zhavit photoshop na upraveni par fotek. Klukum moc nezavidim, furt se po nich neco chce a zadnej trener nechape, ze tam nejsou od hrani fotbalu, ale od rizeni klubu a vyhazovani manazeru.

Reagovat
smazaný uživatel

willianova dcera*

Reagovat
Svatej

Prirozene v tom nemel prsty.

Reagovat
Whitemedia

Maurizio Sarri said Gonzalo Higuain seems out of shape and #ChelseaFC “haven’t even learned the primary foundations of my football yet.”

tvle, vyhoďte ho okamžitě...

Reagovat
icemike

Však má pravdu, v letni přípravě se trochu vypadalo jako Sarriball, na podzim jakási směs a aktuálně je to klasická "nikdonevicomadelat" hovadina

Reagovat
Whitemedia

a Sarri tomu jde pořád a pořád naproti, nic nechce změnit, pořád si jede ten svůj systém a je předvídatelný jak nikdo před ním.. což se ovšem vědělo už dávno a jsme opět u našeho vedení..

Reagovat
Whitemedia

Maurizio Sarri on Italian TV: “We haven’t even learned the most basic moves yet. We need to work on the basics, the primary foundations of my football, and only then will we try to change a few things.”

na tohle mu prostě dlabu..

Reagovat
Whitemedia

Eddie Howe on tactical set up: „Josh King and Brooks were great in dealing with Jorginho and dealing with our tactical plan“

Eddie určitě není první trenér soupeře, od kterého slyším o vymazání Jorginha.. vymaže se Jorginho a Sarriball netuší

Reagovat
Greny

Na druhou stranu vymazat Jorginha v této formě není vůbec problém

Reagovat
smazaný uživatel

Jorginho byl v prvním poločase nejlepší hráč na hřišti

Reagovat
Svatej

Jasnee, zas budeme.hledat problem u trenera. On v jinym llubu ukaze, ze dovede hrát urcitej typ fotbalu, ale ta banda chudacku u nas ma proste smulu na poslednich 5 treneru, kteri u nas pusobili, protoze nejsou schopni bud pochopit myslenku fotbalu ( a ted nemyslim Tondu ), nebo nejsou schopni si udrzet motivaci vic jak jednu posranou sezonu. Fakt si nedovedu predstavit, do jak obrovsky prdele by spadla jejich vykonnost ve chvili, kdy by toho vyhrali tolik jako talovej Iniesta nebo Alves. Polovina z nich skoro nic nedokazala, ale maj energii starych dedku.

Reagovat
fenixLFC

On ukazal ze vie hrat jeden druh futbalu na ktory potrebuje kader a ked ho nema tak smola proste to bude hrat dalej, prisposobivodt nula bodov

Reagovat
Svatej

jup, to nerozporuju, kazdopadne pokud by byl jeho fotbal dostatecne uzitecnej, tak ani neni potreba ho kompletne pak menit. Problem je, ze zatim nedovedem hrat vubec nic..

Reagovat
Busby babes

Mourinho je volnej.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Cobra

Rose je prostě božan!

Reagovat
PP

viděl jsem ho v říjnu a včera a měl jsem za to, že máte nějakého nového hráče! Ten tam motal i dva hráče jak malé kluky..

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda stratených dvoch bodov ale dnes sme na výhru fakt nemali YNWA!

Reagovat
blade115

Reagovat
Malresi

Takmer nikdy sa nevyjadrujem k rozhodcom, a ak áno, tak skôr ich obhajujem, keďže z vlastnej skúsenosti viem, čo to všetko obnáša. Včera ale ako Atkinson, tak aj asistenti stáli za vylíž prdel.

Každopádne zápas sme si posrali sami. Namiesto toho, aby sme druhý polčas začali ako ten prvý a poriadne Leicester zatlačili, sa stal pravý opak. Síce sme mali dostatok šancí na pohodlnú výhru, neviem sa zbaviť dojmu, že včera tomu chýbala myšlienka. Fabinho by mal hrávať v základe, pretože aj ako defenzívny hráč vie dať rozdielovú prihrávku.

Tak či tak, pohár vidím radšej poloplný ako poloprázdny. Náš náskok sa zvýšil, i keď iba o 1 bod, ale zvýšil sa a to je pre nás podstatné. YNWA

Reagovat
oli9

Reagovat
FUnk

Welcome to Transfer Deadline Day or as we Spurs fans call it, Thursday

#COYS

Reagovat
Ondiis

On je dnes deadline? s takovou toho Suáreze fakt nestihneme. Natož Carrasca

Reagovat
Mastný Chobot

Carrasco je dead, Suarez už bol včera oficiálny, len to ešte stiahli, bohvie prečo, ale to už je hotovka snáď. Ešte vraj chceme Nkunkua dnes stihnúť (rovnako ako Suárez - hosťovanie + opcia)

Reagovat
Ondiis

to by byl sen. O tom Nkunkuovi jsem sice slyšel poprvé, jak jsme hráli přípravné utkání proti PSG a ani netuším jak hrál, ale když odehrál za PSG letos 16 zápasů, tak to nemůže být úplný low skill player, ne? Máš o něm nějaké info?

Reagovat
smazaný uživatel

Ohromný potenciál. V Arsenalu vidí větší šanci hrát, fakt bychom ho měli získat. A to nemluvím, že to znamená v budoucnu míň Xhaky.

Reagovat
Ondiis

Já měl ale za to, že je ofenzivnější typ CMka. On by měl být alternativou za Granita?

Reagovat
masly008

kdokoliv kdo by znamenal míň xhaky je v arsenalu vítán a nutnost

Reagovat
Mastný Chobot

Nemám, len že je to podobný univerzál ako Suárez. V podstate to asi budú dosť podobné typy hráčov (obaja primárne hrajú CM, ale vedia asi kvalitne aj na krídle, AM alebo dokonca na RB). Na Nkunkua som čítal trochu lepšie referencie, aj vzhľadom na to, že je stále mladučký.

Reagovat
Ondiis

Pokud přijdou oba, tak bych to viděl na Suáreze na křídlo a Nkunkua jako alternativa na AMko, ale základ moc nečekám. Taková záloha Torreira, Matteo a Nkunku by byla asi už hodně moc mladá ale zato ten potenciál ...

Reagovat
Mastný Chobot

Ja by som bol kľudne rád, keby sme zasa začali stavať na mladých mamlasoch, tomu sa dá aspoň fandiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Nkukuwhat?

Reagovat
Mastný Chobot

Ako Nkoudou, len je dobrý vo futbale.

Reagovat
smazaný uživatel

takže do Arsenalu nevhodný, hm

Reagovat
nani92

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool ten titul asi nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď zvýšil náskok...

Reagovat
iamek

To čtvrté místo musíme urvat. Chelsea trápení + trapná Arsenal. Tohle už nemůžeme posrat po tomhle zázračném dotažení Olého mašiny .

Reagovat
Busby babes

trapna Arsenal... presne, our bitch.

Reagovat
iamek

iPhone vi

Reagovat
J0EL

Jak sa chcel pochvalit, ze ma iPhone, ovca

Reagovat
iamek

Jojo v dnešní době je iPhone hotova vzácnost.

Reagovat
bbbauch

v ovcich se urcite vyznas

Reagovat
J0EL

Chod sa prejst do Tatier. Mozno bude klud.

Reagovat
bbbauch

Tam jsou dobry ovce?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, je tam dosť českých turistov s iPhonmi.

Reagovat
bbbauch

kdyz to rikaj dva experti na ovce, budu vam verit

Reagovat
J0EL

Pribal si pasteku a sandale s bielymi ponozkami, ty expert.

Reagovat
bbbauch

Vzdyt o tom mluvim, vy vite nejlip, jak to s ovcema chodi. Rady cenim.

Reagovat
smazaný uživatel

neznižuj sa na jeho úroveň

Reagovat
bbbauch

Ol!ver31.01.2019 11:54

Jako se to povedlo tobe

Reagovat
tunkic

Ježiš, zas tahle nabubřelost už aby vás někdo poslal zpátky na zem (a že k tomu Burnley nemělo daleko)..

Reagovat
iamek

Reagovat
blade115

Sarri: "Maybe I am not able to motivate the players. But this team should be good enough to win without even a coach."

Heh. To mi připomíná ty dřívější argumenty tady na EF, jak by se tenkrát za Guardioly Barcelona odkoučovala sama...

Reagovat
Malresi

Reagovat
iamek

. Je reálné odvolání?

Reagovat
blade115

Po včerejším zápase ne, na to je brzo. Ale pokud to bude třeba ještě v březnu vypadat podobně a Top 4 se vzdálí, tak bych tomu i věřil. Spíš si ale myslím, že to letos ještě ustojí.

Reagovat
bbbauch

Holt to u vas maj treneri tezky, jak si ta parta cutalistu neco zamane.. ale vzdycky tomu i ten trener jde trochu naproti

Reagovat
blade115

Jo, dělat trenéra v Chelsea musí být momentálně asi nejhorší práce na světě.

Přijdete k nekvalitnímu kádru, který má zatuchlou ofenzivu, impotentní hroťáky, největší hvězda klubu je flink, co to hraje pro zábavu a půlkou zadku už sedí na židli u jiného týmu, nikomu se moc nechce běhat, lídrů je v kabině poskrovnu a snad kromě Kantého není na hřišti hráč, který by neměl jasně zřetelnou slabinu. Okamžitě se od vás očekávají trofeje, neúspěch se netoleruje. Když se rozhodnete, že s nějakým hráčem spokojeni nejste, poštve proti vám kabinu. Pokud prohrajete / ztratíte ve více zápasech za sebou, novináři vás na tiskovce nelítostně roztrhají a hned druhý den začnou psát o krizi, houpající se židli pod vámi a nutí přesně mířenými otázkami hráče do rozhovorů, které té atmosféře prostě nepomáhají. Vedení vás ze začátku podpoří, ale to pak časem dost rychle mizí, v určitou chvíli vám dokonce začnou spíš škodit. Do toho v Anglii hrajete co tři dny, máte v programu čtyři soutěže a domácí liga je zřejmě nejnáročnější na světě.

A když to všechno skončí průserem, jakože ta šance je prostě velká, tak vás klub ještě klidně ojebe o odstupné, vaše pověst utrpí a potřebujete tak půl roku nejmíň, než ze sebe dostanete všechnu tu frustraci.

Nemám rád Sarriho, podle mě to pro nás není vhodný trenér, ale tohle mu nezávidím. I kdyby to skončilo jeho vyhazovem, nemám absolutně žádné tušení, kdo by to měl vzít po něm - hlavně kdo by o tom měl zájem, při znalosti výše uvedeného...). A ani nevím, jestli by to ve výsledku něco řešilo, momentálně už moc nevěřím, že by tady někdo mohl zaznamenat dlouhodobý úspěch (a to už člověk bere jako "dlouhodobý" i pouhé dva roky...).

Reagovat
Svatej

Lampard...

Od vcerejska se mi to vic a vic mota v hlave. Sarriho odchod nechci, ale pokud k tomu ma dojit, tak at prijde jedinej v soucasnosti tak nejak schopnej clovek s obrovskou vazbou ke klubu. Byt tu Lamps, tak jsem naprosto nadsenej. Kdyz nemuzem kit lidra na hristi, tak aspon na labicce, navic Frank ma slusnou slabost pro akademii. Cert vem to, ze hovno dokazal, to i spusta treneru pred nim. My ted potrebujeme intelekt a srdce v tymu, protoze ani jedno nemame.

Reagovat
blade115

To bych mu fakt nepřál. Hazard i s tou svou (ne)motivací je naprosto klíčový a rozdílový hráč, jenže v létě tak na 90% odejde. Hrát s tím, co tady po něm zbude, to by si dal... Hlavně já teda věřím, že Derby do PL dostane, minimálně play-off dají. A to by od nich určitě nezdrhnul hned po postupu. Na druhou stranu - když nepostoupí, klub v něm těžko bude hledat spasitele, když vlastně ani nic neukázal, trénuje teprv rok a stále se i sám učí. Od Bielsy třeba dostal dvakrát takovou bídu, že fakt nevěděl, která bije. Lamps teď fakt ne, na tyhle populární kroky je ještě čas.

Reagovat
Svatej

Ja si myslim, ze by od nej nikdo nic extra necekal, stejne jako od Oleho nebo Solariho, kteri jsou sice najati jako interim a tak maj jinou startovaci caru, ale zaroven trenujou kluby s evidentne nesrovnatelne vyssima ambicema a predtim taky diru do sveta neudelali. Navic tech zarucenych kvalit jsme tu meli plnou prdel a hraci je nakonec vzdycky vystipali, tohle by mohla bejt jedina varianta, proti ktery se kabina nepostavi a uz Di Matteo a Zidane ukazali, ze casto staci mit tym na svy strane..

Plus teda dostat pres prdel od Bielsy je pro trenera asi stejne ponizujici a kvalitu prokazujici jako dostat housle Hazarda..

Kazdopadne tvuj pohled chapu..

Reagovat
Malresi

Prial by som Vám to. Lampsa a JT som miloval aj ako fanúšik LFC. Verím, že by tie vaše primadony dal do laty.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Aktuálne bude najväčšia úloha Kloppa donútiť hráčov nehrať profesorský futbal, pretože titul sa sám nevyhrá. Znovu deja vu, pripomína mi to sezóny 08/09 a 13/14. Skvelá základná jedenástka, ale žalostne úzky káder. Nemá to kto oživiť z lavičky, nemá kto rozhýbať hru. Maximálne tak Shaqiri, ktorý hral včera základ a teda nič moc. Ja by som bral posilu, ale to nie je vôbec pravdepodobné.

Dúfam, že pocit deja vu do konca sezóny vyprší. Máme síce 5 bodov k dobru, ale City má širší káder plný kvalitných borcov. Vidím to tak 50 na 50. Zápas proti WHU musia hráči odjazdiť, každý jeden.

Reagovat
Ondiis

Co ten Sturridge? Ten už je asi úplně odepsaný co? Těch posledních pár minut včera zrovna moc nepřesvědčil

Reagovat
smazaný uživatel

Chýba mu rýchlosť a dynamika, chcenie napádať, byť v pohybe. Zranenia ho zničili.

Reagovat
Malresi

Žalostne úzky káder je silné pomenovanie. Faktom je, že do týždňa sa nám dá dokopy celá obrana a bude to úplne o inom. Včera bol profesorský výkon po akej dlhej dobe?

Reagovat
smazaný uživatel

"Žalostne úzky káder je silné pomenovanie." - Nemáme ani jedného porovnateľného hráča do útočnej trojky, nemáme bekov - včera mal nastúpiť Fabinho, ktorý má na tej pozície oveľa väčšie skúsenosti ako Hendo. Máme len jedného top stopéra, nemáme dostatočnú konkurenciu na ofenzívnom záložníkovi (a spomínanych krídlach a útoku samozrejme)...

Reagovat
Malresi

No dobre, ale to si pomenoval všetky veci, ktoré tu sú od začiatku sezóny a kde sme? Na prvom mieste, 5 bodov pred City. Samozrejme, máš vo všetkom pravdu, stotožňujem sa s tým, že káder presne tam treba posilniť, ale to nemá nič spoločné so včerajším zápasom.

Hendo bol včera najmenší problém, zápas presral viacmenej Klopp. Fabinho mal hrať od začiatku, Keita nemal ísť dole v dobe, kedy sa začínal cítiť na ihrisku dobre, vonkoncom nemal ísť miesto neho Lallana. Na lavičke mal ostať Shaqiri a záloha mala nastúpiť takáto: Fabinho - Keita, Gini.

Nemyslím, že za včerajšom môžme viniť úzky káder.

Reagovat
smazaný uživatel

Písal som to v súvislosti so spomínanými sezónami (08/09 a 13/14) a deja vu. A v princípe s tebou súhlasím, akurát aj vo včerajšom zápase sa ukázalo, že nemal kto prísť rozhýbať hru z lavičky a zlepšiť náš herný prejav=úzky káder.

Reagovat
Malresi

To áno, ale v tomto trochu súhlasím aj s Kloppom. Vždy keď sa zraní hráč užšieho kádra, tak budeme kupovať náhradu? Byť včera fit obrana a v zálohe Ox, tak nemáme problém. Podľa mňa by sme problém nemali vôbec, keby bola záloha taká, ako som písal a oživiť by to prišiel Shaq, ktorý sa na tú rolu hodí. Naopak, v základe je zatiaľ skoro vždy nulový, resp. slabší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ox bol / je na rok zranený, ním by som absolútne neargumentoval, ešte je aj otázne, v akej forme sa vráti po tak vážnom zranení.

Čiastočný súhlas, znovu.

Tak výhradne by som to so Shaqom nevidel, niekoľko zápasov hral na RM (alebo skôr pravý ofenzívny záložník, často sa vzťahoval do predu a menil si pozície s Firminom) a vyhrali sme a mali aj dostatočné množstvo šancí. Čiastočne ale súhlasím, že je skôr (!) lepší ako žolík, ale nie výhradne. Ak nastúpi v základe, tak na lavičke nie je žiadny ofenzívny záložník, ktorý by ho nahradil, to je problém.

Každopádne stále zostávame pri tom, že máme slabú lavičku minimálne čo sa týka náhrad do útočnej trojky a nie, Keita to nie je, nie je krídlo, útočník a aktuálne (!) ani AM, skôr je CM. Shaq jedine, ale ten je typologicky iný a nemá taký agresívny ťah na bránu ako Bobby, Mané a Momo. A potom kto? Zničený Sturridge? Ktorý mal na začiatku sezóny krátkodobú formu a potom už hrá vyložene nič. Ox? Určite nie.

Reagovat
smazaný uživatel

*sťahoval do stredu

Reagovat
Malresi

No, je pravda, že ak budeme chciet hrať o titul aj budúci rok, a k tomu pomýšlať na úspech v pohároch, tak to bez AMka, krídla / hrota, LB nepôjde.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne

Reagovat
Mastný Chobot

"Nemáme ani jedného porovnateľného hráča do útočnej trojky"

Nj, to aj Barcelona má žalostne úzky káder, lebo nemá porovnateľných hráčov za Messiho, Suáreza a Dembeleho, no

Reagovat
fenixLFC

courinho

ale inak

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho - ľavé krídlo, Malcom (aj keď sa nepresadil, trréner ho zjavne nevie využiť, vo Francúzsku bol líder).

Reagovat
smazaný uživatel

A moje porovnanie sa samozrejme netýkalo FCB.

Reagovat
Mastný Chobot

PLS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

pretoze ziaden porovnatelny hrac do utocnej trojky ti nepride do liverpoolu sediet a na ofenzivnom zaloznikovi konkurenciu mame len je teraz zranena. si spomen na zaciatok sezony ked ta nasa lavicka vyzerala na anse pomery velmi silne. teraz sa nam nakopilo viacej zraneni co sa stava. ano, suhlasim ze by sme mali rozsirit kader ale nie preto lebo sa nam teraz zranilo mnoho hracov.

Reagovat
Malresi

Reagovat
Euphael

Dostane na picu ted od WHU.

Reagovat
cristiano.K.

nemame uzky kadr

Reagovat
Busby babes

Agreement in principle for transfer of Marouane Fellaini from

@ManUtd. Fellaini medical done. Personal terms agreed. Paperwork still needs to be completed.

Reagovat
mithro

za 10 mega, este celkom fajn na nase predaje

Reagovat
Busby babes

zas do Ciny, tam by mel jit za 30.

Reagovat
nani92

dať im len 10 mega, aby si ho zobrali nie je vobec zlé

Reagovat
wild

stale tomu nemozem uverit

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ja

Reagovat
vladis271

Reagovat
janinho

PSG vraj dneska dava ponuku na Williana. no to som zvedavy.

Reagovat
blade115

Na co jsi zvědavý? Jako jestli to Marina odmítne faxem nebo přes WhatsApp?

Reagovat
Svatej

rozkosna naivita. I kdyby nam nabidli Mbappeho, tak si radsi nechame Wildu a jeste dokoupime Maloudu.

Reagovat
janinho

date im Hudson Odoia len za to aby prestali lanarit Williana

Reagovat
Squinty

Prosím

Reagovat
nani92

oni fakt chcú aby sme postúpili

Reagovat
Kuchta

Docela lol, že ta sra*ka, kterou aktuálně hrajem, stačí na průběžné 4. místo

Reagovat
FUnk

to nám povídej

Reagovat
Coutinho10

Vydra uz je taky odepsany

13:08 Crouch vymění Stoke za Burnley

Peter Crouch včera oslavil už 38. narozeniny a dodatečným dárkem mu bude návrat do Premier League. Vytáhlý útočník odejde ze Stoke do Burnley, kam už dorazil na zdravotní prohlídku. (bbc.com)

ale na Crouche se tesim, ze jde zpet do PL

Reagovat
smazaný uživatel

Vokes do Stoke

Reagovat
Coutinho10

už to vidim

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra není hrot

Reagovat
Hokaido

Reagovat
BrainBlender

Vydra je tribuna. Bohuzel.

Reagovat
smazaný uživatel

proč ještě není napsaný souhrn ze zápasu Spurs-Watford?

Reagovat
smazaný uživatel

no one cares

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele