24. kolo
29.01.2019 20:45 CET
4 : 2
(0:2)

Reportáž

Fulham konečně zabral a otočil zápas s Brightonem

Fulham obratem nad Brightonem oživil naděje na udržení v Premier League. Vzkříšení londýnského klubu dirigoval kanonýr Aleksandar Mitrović.

První poločas začal pro domácí otřesně. V úvodních šestnácti minutách dvakrát tahali míč ze sítě. V obou případech za tím byl Glenn Murray. Ten vstřelením dvou branek překonal v letošní ligové sezóně desetigólovou hranici.

I když to bude možná znít neuctivě, právě Murrayho nemohoucnost dokončit hattrick byla jedním z aspektů obratu utkání. Hvězda Seagulls totiž promarnila dvě velice dobré šance. Kdyby je ostřílený útočník využil, bylo by zřejmě po první půli hotovo.

S Cottagers to vypadalo velice zle. Ranieri zatím po svém příchodu na lavičku nedokázal najít recept, jak probrat ambiciózní tým, kterému reálně hrozí sestup z nejvyšší soutěže. A dnes to vypadalo na další tragédii před domácím publikem.

Vše změnila poločasová pauza. Ranieri přešel na systém se čtyřmi obránci a poslal na hřiště Luciana Vietta. A v sedmačtyřicáté minutě po Chambersově střele z voleje byli hráči z Londýna na dostřel.

A poté přišly chvíle Aleksandara Mitroviče. Ten nejprve v osmapadesáté minutě vyrovnal a potom, co jeho spoluhráč Seri nastřelil tyč a Glenn Murray promarnil další tutovku, kterou mohl poslat Brighton opět do vedení, Mitrović projevil svůj instinkt na góly a dokonal obrat ve skóre.

Seagulls to položilo a nakonec obdrželi ještě jednu branku. Na konečných 4-2 upravil skóre utkání střídající Vietto.

Autor: Adam Krajíček / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele