24. kolo
30.01.2019 20:45 CET
4 : 0
(0:0)

Reportáž

Bournemouth zaskočil Chelsea a nadělil ji čtyřbrankový debakl

Bournemouth navázal na domácí výhru s West Hamem a tentokráte si před vlastními fanoušky vyšlápl na Chelsea. Londýnský celek nedokázal reagovat a odvezl si z Vitality Stadium debakl 0:4.

Hosty dělily jen centimetry od prvního gólu už v počátečních deseti minutách. Když využili rozháranosti obrany Cherries. V cestě povedené hlavičce ale pro tentokrát stála branková konstrukce.

Blues se povedl vstup do zápasu, otevřená hra jim vyhovovala a Eden Hazard byl ve svém živlu. V jedenácté minutě prověřil pozornost Boruce střelou z okraje vápna.

Domácí se osmělili až po dvaceti minutách, to ale Surmanova střela skončila až daleko nad hlavou Arrizabalagy.

Ve třiačtyřicáté minutě byli Cherries blizoučko první brance, sérii hlaviček zakončil ale Brooks neslanou, nemastnou hlavou do Kepových rukou. Na druhé straně se činil Boruc, který vychytal točivou střelu Azpilicuety

Minuta a půl ve druhé půli stačila domácím k otevření skóre. David Brooks šikovně zpracoval míč ve vápně, poslal bez mrknutí míč pod sebe na nabíhajícího Kinga a ten se nemýlil.

Blues se pokoušeli vymyslet něco na pozornou obranu Bournemouthu, ale nedařilo se jim vytvořit nebezpečné situace, spíše jen nepatrné náznaky. Chyběl jim moment překvapení a kreativní jedinec, který by vzal odpovědnost na sebe.

To na druhé straně se znovu gólově prosadila dvojice King, Brooks. Tentokráte si role prohodili. King přihrávkou za záda Davida Luize vyslal svého parťáka do samostatného úniku a mladý hráč si počínal při zakončení jako mazák.

A obrana Chelsea propadla potřetí, Bournemouth se po elegantně vyřešeném protiútoku ujal třígólového vedení.

Blues se ještě pokoušeli o zoufalý comeback, ale dnes to nebyl jejich den. Loftus Cheek netrefil po Hazardově přihrávce prostor tří tyčí. A poté se činil polský brankář v brance domácích. Znechucení hostujících fanoušků bylo znát a opouštěli stadion několik minut před koncem zápasu.

A mohli být rádi, že opustili stadion dříve, jelikož jejich tým dostal na odjezd ještě jeden dáreček. Charlie Daniels nádhernou hlavičkou v nastavení zužitkoval výhodu přímého koupu a udělal tak tečku za středečním zápasem mezi Bournemouthem a Chelsea.

Autor: Adam Krajíček

Komentáře (10)

Přidat komentář
John Obi Mikel

0:3

Reagovat
Assassin11

si to opačne napísal

Reagovat
John Obi Mikel

Opačně by to bylo 3:0, ne?

Reagovat
Assassin11

bolo 3:0 ked som to písal ty hňupe, kto vedel že ešte tým lamkám dajú jeden v nastavení aj kolomaž nech si prečíta ne len miklík

Reagovat
John Obi Mikel

Tak to máš psát až po ty chytráku

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 (2x Higuaín)

Reagovat
MCFC_8

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

442

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel som zapas iba tento highligt http://sportsintv.sk/afc-bournemouth-4-0-chelsea/

ale Higuain tam nebolo pocut ani raz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele