Premier League - souhrn 23. kola

06.02.2021, 15:39, aktualizováno 08.02.2021, 22:53
Komentáře a souhrny
Ilkay Gündogan (© AFP)
Manchester City vyplenil Liverpool a využil i zaváhání Manchesteru United, který v závěru přišel o výhru nad Evertonem. West Ham se tentokrát neprosadil a v londýnském derby bez gólu remizoval s Fulhamem, naopak Tottenham si poradil s West Bromem. Aston Villa na úvod sobotního programu zdolala Arsenal.

Leeds United - Crystal Palace 2:0

08.02.2021 21:00

Góly: 3. Jack Harrison, 52. Patrick Bamford

Leeds nedal Crystal Palace sebemenší šanci a výsledek 2:0 je pro bezmocné hosty ještě milostiví. Domácí United totiž v podstatě po celých 90 minut drželi otěže zápasu plně ve svých rukách a dokráčeli k zaslouženému vítězství, po němž poskočili do první poloviny tabulky.

Domácí šli do vedení již ve třetí minutě, když získali balón na útočné polovině a Harrison i za přispění teče jednoho z bránících hráčů překonal brankáře Palace Guaitu. V desáté minutě hlavičkoval nebezpečně Bamford, Guaita ale tentokrát na zemi zasáhl včas. Také za dalších osm minut se Bamford dostal k zakončení hlavou, ovšem prostor mezi třemi tyčemi netrefil.

Třetí šanci v utkání měl útočník Leedsu po dvaceti minutách hry díky nepovedené rozehrávce Milivojeviće, nicméně svůj únik vpřed zakončil Bamford dosti nepřesnou střelou. Ve zbytku první půle nadále hrozili zejména United, ovšem další gól nepřicházel, neboť například Struijk ve 43. minutě netrefil merunu hlavou ideálně.

Sedm minut po změně stran už to přece jen bylo o dva góly. Ránu Raphinhy po uvolnění od Klicha ještě Guaita vyrazil, avšak proti dorážce Bamforda neměl nárok. Hosté nadále zůstávali za očekáváním a na jejich zmaru nic nezměnil ani Ezeho nepřesný pokus ze 67. minuty. Až za další dvě minuty musel být po střele Towsenda ve střehu gólman Leedsu Meslier.

Třetí gól domácích mohl po chybě Clynea přidat v 83. minutě Harrison, ke své smůle však pouze orazítkoval břevno. I tak hráči Leedsu pohodlně dokráčeli za tříbodovým ziskem.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Chelsea FC 1:2

07.02.2021 20:15

Góly: 54. Antonio Rüdiger (vl.) - 43. Mason Mount, 58. Jorginho (pen.)

Thomas Tuchel si na své konto připisuje třetí výhru v řadě, londýnská Chelsea totiž zvládla duel na půdě Sheffieldu United, kde díky penaltě Jorginha vyhrála těsně 2:1. Od londýnského celku rozhodně nešlo o přesvědčivý výkon a vítězství se rodilo opravdu těžce, získané tři body ovšem znamenají, že se Blues nachází už jen jeden jediný bod za čtvrtým Liverpoolem. Naopak Sheffield setrvává na poslední příčce tabulky a možnost záchrany se mu s každým odehraným duelem povážlivě ztenčuje.

Již po čtyřiceti vteřinách hry byla k vidění vyložená branková příležitost a překvapivě si ji na své konto nepřipsali hosté. Po ztrátě hostí ve středu pole vyslal McBurnie do úniku kolegu Burka, který z hranice vápna napřáhl a jen těsně minul bližší tyč, Mendy by neměl šanci zasáhnout. Chelsea kontrovala hezkým pasem Kovačiče, který vyslal do úniku Wernera - ten dokázal přehodit domácího brankáře, ovšem před dobíhajícím Mountem míč do bezpečí odpravil stoper Basham.

Jinak toho v první půli k vidění mnoho opravdu nebylo, domácí ale mohli naříkat na nedostatek štěstěny - po více než dvaceti minutách si totiž McBurnie ve vápně zpracoval balón a byl podražen obráncem Chilwellem, načež hlavní sudí Friend odpískal pokutový kop. Opakovaný záznam ovšem odhalil ofsajdového postavení domácího útočníka a pokutový kop se tak nekonal.

Těsně před pauzou pak přišla pro Sheffield další rána - hezkou kombinaci po ose Kovačič, Chilwell, Werner totiž posledně jmenovaný vyšperkoval chytrou zpětnou přihrávkou do prostoru penalty, kde se objevil zcela nehlídaný Mount a levačkou poslal hosty do vedení.

Druhou půli odstartovala série událostí, které by věřil jen málokdo. Nejprve předvedl ukázkovou hrubici stoper Rüdiger, který se místo toho, aby si jen na zádech pokryl útočníka a umožnil tak Mendymu sebrat dlouhý míč, rozhodl nepochopitelně balón zahrát a malou domů překvapil úplně všechny - včetně vyběhnuvšího Mendyho, který tak už nemohl reagovat - a nádherným vlastencem srovnal stav utkání na 1:1.

Sheffieldu se však nadějný výsledek nepodařilo dlouho udržet - už o dvacet vteřin později totiž obdobně chyboval obránce Bryan, který zase své zpětné přihrávce nedal dostatečnou razanci, balónu se tak zmocnil útočník Werner a při pokusu o kličku byl brankářem Ramsdalem podražen. Hlavní sudí sice pokutový kop nejprve nenařídil, po konzultaci s videorozhodčím však svůj verdikt změnil - k exekuci se následně postavil záložník Jorginho a počínal si zcela chladnokrevně.

Závěr zápasu přinesl už pouze dvě nebezpečné střely střídajícího Brewstera, obě však zablokoval nešťastník Rüdiger, a když si hluboko v nastaveném čase poradil hostující brankář Mendy i s akrobatickými nůžkami Billyho Sharpa, mohl se celek Londýna radovat z dalších vydřených tří bodů.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Manchester City 1:4

07.02.2021 17:30

Góly: 63. Mohamed Salah (pen.) - 49. Ilkay Gündogan, 73. Ilkay Gündogan, 76. Raheem Sterling, 83. Phil Foden

Zatímco v první půli nebyly žádné branky k vidění, ve druhé se rozpoutal hotový gólostroj. Manchester City zvítězil na Anfieldu poměrem 1:4. Dvakrát se trefil Gündogan, další trefy přidali Sterling a Foden. Za Liverpool srovnával Salah.

Jürgen Klopp vyslal do zápasu dva středopolaře na pozici stopera. Před Alissonem totiž operovali Fabinho a Henderson, kteří měli na krajích tradiční beky Alexandera-Arnolda s Robertsonem. Uprostřed zálohy dostali důvěru Thiago, Wijnaldum a Jones, na křídlech se představili Mané se Salahem a v útoku naskočil Firmino.

Ve stejném rozestavení se uvedli i Citizens. Ederson dirigoval obrannou čtveřici ve složení Cancelo, Stones, Dias, Zinčenko, před nimiž se zformovalo trio Silva, Rodri, Gündogan. Střílení gólů měla na starosti skupinka bez klasického útočníka, jmenovitě Mahrez, Sterling a Foden.

Na první větší příležitost se čekalo více než čtvrtinu zápasu. Pak se po centru Alexandera-Arnolda dostal k hlavičce Mané, který zamířil příliš vysoko. O chvíli později to zkoušel z voleje Firmino, proti tomu si zase připsal dobrý zákrok Ederson.

Na opačném konci hřiště se zajímavý moment zrodil po pětatřiceti minutách. Sterling se pokoušel obhodit si Fabinha, ten jej podrazil a sudí nařídil pokutový kop. Jenže jeho exekutorovi Gündoganovi se nezadařilo a poslal balón nad břevno.

Sám Ilkay Gündogan vše odčinil jen pár desítek sekund po návratu ze šaten. Do vápna vtrhnul jako uragán Sterling, který předal míč Fodenovi. Jeho střelu sice ještě dokázal Alisson vyrazit, avšak jen právě k dobíhajícímu německému středopolaři, který usměrnil míč do poloodkryté klece.

Reds se tutové příležitosti dočkali po hodině hry. Mohamed Salah si píchnul míč podél Diase, jenž liverpoolského křídelníka zatáhl za ruku, což rozhodčí vyhodnotil jako penaltový zákrok. Sám Egypťan se ujal následné desítky, kterou s naprostým přehledem proměnil na opačnou stranu, než skákal gólman.

O deset minut později se mohli Citizens vrátit do vedení. Po nakrátko rozehrané standardní situaci Foden odcentroval na Stonese. Ten sice dokázal rozvlnit síť, ale využil u toho ofsajdového postavení.

Nakonec to byl Ilkay Gündogan, kdo i podruhé dostal Guardiolovu družinu do náskoku. Alisson předvedl tristní rozehrávku a svým bídným odkopem nalezl jen Fodena. Ten pronikl z pravé strany do vápna a předložil Gündoganovi, pro něhož už to byla úloha z těch snazších.

Jen o několik sekund později přišla další hrubka Alissona potrestaná dalším gólem. Tentokráte brazilský gólman poslal míč jen v rámci velkého vápna Silvovi, který dloubáčkem našel na zadní tyči zcela nechráněného Raheema Sterlinga. Pro něj bylo zakončení naprostou lahůdkou.

Běžela třiaosmdesátá minuta, když bledě modří zatloukli pověstný hřebíček do rakve Liverpoolu. Jesus bravurním nákopem našel na pravé straně osamoceného Phila Fodena. Anglický reprezentant si navedl míč do vápna, podél obránce zasekl na levačku a následně zakončil prudkou ranou pod břevno.

To byla poslední významnější akce, které jsme při nedělním podvečeru byli svědky. Citizens si díky této výhře upevnili své postavení na špici tabulky. Aktuálně vedou o pět bodů před svým městským rivalem United, na kterého navíc mají zápas k dobru. Naopak Liverpool je nadále až čtvrtý, možná tedy bude mít plné ruce práce s tím, aby vůbec v příští sezoně patřil mezi evropskou elitu.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Leicester City 0:0

07.02.2021 15:00

Góly: -

Utkání 23. kola Premier League mezi Wolverhamptonem a Leicesterem skončilo bezbrankovou remízou. Zápas byl po všech stranách vyrovnaný, domácí však dokázali vystřelit na branku pouze jednou a hosté třikrát.

Ve 12. minutě domácí nebyli daleko od vedoucí branky. Centr od rohového praporku byl prodloužen na první tyči a poté se míč odrazil přesně proti nohy Rúbenu Nevesovi, který ale ve vyložené pozici selhal.

O pět minut později měl gól na noze i Adama Traoré. Pedro Neto na levé straně přehrál dva protihráče, poté vběhl do vápna a zpětnou přihrávkou uvolnil Traorého v prostoru na penaltě. Zakončení z prvního doteku však ve skluzu srazil mimo tři tyče Justin.

V tomto duelu tradiční rychlostí souboj Traorého s Justinem vyzněl v 58. minutě pro domácího hráče. Na zadní tyči ale zakončoval Neto jen vysoko nad branku.

V 74. minutě se do šance dostal Leicester. Harvey Barnes si ve spolupráci s Justinem došel do vápna pro šanci, ale jeho střela byla zblokována mimo tři tyče.

Neves po rohovém kopu v 79. minutě se štěstím protlačil míč ke zcela volnému Silvovi. Ten měl před sebou už jen Schmeichela, kterého ale překonat nedokázal.

Wolves jsou v tabulce až čtrnáctí, Leicesteru patří třetí příčka.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - West Bromwich Albion 2:0

07.02.2021 13:00

Góly: 54. Harry Kane, 58. Heung-min Son

Fotbalisté Tottenhamu zvládli domácí duel s West Bromem, který porazili 2:0. Výhru zařídily dvě největší hvězdy londýnského celku Harry Kane a Son Heung-min.

V 15. minutě měl první šanci domácí útočník Harry Kane. Aurier jej uvolnil u pokutového území a Kane už měl skoro tutovku, ovšem těsně minul hostující branku.

Anglický reprezentant na sebe upozornil i o tři minuty později, když si Sonova skákavá přihrávka proklestila cestu hostující obranou a Kane se ocitl tváří v tvář Johnstonemu, z úhlu ale křižnou ránou minul jeho branku.

Po Sonově rohu se do šance dostali ve 42. minutě Aurier i Alderweireld, Auerierovu hlavičku však Johnstone vyrazil a Alderweireld pak nepropálil bránící hosty.

Obrovská šance hostů nastala v závěru první půle. Peltierův centr našel Diagneho, jehož hlavičku Hugo Lloris likviduje přímo na brankové čáře.

Sedmnáct sekund se čekalo na první šanci Tottenhamu ve druhém poločase. Harry Kane skvělou průnikovou přihrávkou vysunul do brejku Sona, ten však neuspěl tváří v tvář proti Johnstonemu.

Střelecké trápení Tottenhamu ukončil v 54. minutě navrátilec po zranění Harry Kane. Tomu skvěle načasoval přihrávku Pierre-Emile Höjbjerg, uvolnil jej v pokutovém území a domácí ostrostřelec obstřelil brankáře Johnstona.

O čtyři minuty později bylo fanouškům West Bromu ještě hůře. Son Heung-min využil rychlého přechodu Lucase Moury přes střed hřiště, Brazilec před pokutovým územím uvolnil Sona, ten svoji tečovanou střelu procedil přes brankáře Johnstona do sítě.

Spurs jsou po zisku tří bodů sedmí, West Brom předposlední.

Více informací k zápasu

Manchester United - Everton FC 3:3

06.02.2021 21:00

Góly: 24. Edinson Cavani, 45. Bruno Fernandes, 70. Scott McTominay - 49. Abdoulaye Doucouré, 52. James Rodríguez, 90+5. Dominic Calvert-Lewin

Parádní přestřelka byla k vidění na Old Trafford, kde nakonec domácí Manchester United přišel o dva body, když v nastaveném čase přišel o vítězství nad Evertonem. United v utkání dvakrát vedli, přesto se jim však zápas nepodařilo dovést do vítězného konce a v boji o titul jim tak městský rival Manchester City může v případě výhry na půdě Liverpoolu odskočit již na 5 bodů.

Oba týmy na nic nečekaly a už od úvodních momentů se pustily do útočení. Nejprve se po pěkné přihrávce Gomese dostal za obranu Calvert-Lewin, toho ale na poslední chvíli zablokoval spolehlivě se vracející Shaw. Na druhé straně se obratem nadechl k pěknému sólu Greenwood, cestou do vápna vymíchal dva soupeře, ovšem jeho střela z úhlu se mezi tři tyče nevešla.

Po pětadvaceti minutách už se ovšem skóre poprvé měnilo. Na pravé straně zakombinoval Rashford s Bissakou, vytvořil si dva metry prostoru a nádherným centrem našel na zadní tyči nabíhajícího Cavaniho, který zblízka dopravil míč do sítě. Uruguajský útočník zase jednou ukázal, že co se týče pohybu v pokutovém území, tak mu může konkurovat jen hrstka fotbalistů. Ještě veseleji bylo pro domácí fotbalisty na konci první půle. To se totiž hlavní role chopil záložník Fernandes, který na hranici šestnáctky dostal až trestuhodně moc volného prostoru a prakticky z kroku vyslal na branku hostí nádhernou střelu, na kterou se brankář Olsen natahoval marně.

Pokud ale někdo čekal, že Rudí ďáblové utkání zkušeně dovedou do vítězného konce, tak se šeredně mýlil. Již po třech minutách druhé půle se vydal na ofenzivní výlet záložník Davies, který hezkou přihrávkou našel rozeběhnutého Calverta-Lewina. Ten se sice již dostal do velkého úhlu, jenže jeho centr trestuhodně podcenil brankář De Gea, když jej pouze vyrazil do nebezpečného prostoru před sebe, kde jej do prázdné branky dopravil záložník Doucoure.

Jen o tři minuty později přišla pro domácí opravdová studená sprcha, bylo totiž srovnáno. To si na přetažený centr Digneho naběhl opět Doucoure, chytrou přihrávkou našel uvnitř vápna osamoceného Jamese Rodrigueze, který prudkou přízemní střelou srovnal stav utkání na 2:2. Domácímu celku mohl navrátit vedení Rashford, ten ale ve velké šanci nastřelil pouze brankáře Olsena.

Přesto se Rudí ďáblové dokázali vrátit do vedení. Na volný přímý kop Shawa si nejvýše naskočil záložník McTominay a jeho nepříliš prudká hlavička si nakonec našla cestu až za záda hostujícího brankáře - ten totiž při pokusu o zákrok smolně uklouzl a na míč tak nedosáhl. Definitivně rozhodnout mohl Rashford, který se po pěkné kolmici Fernandese dostal za záda hostující obrany, v zakončení se neukvapil, míč si ještě zasekl, čímž kompletně zmátl vyběhnuvšího brankáře Evertonu, jenže v rozhodující chvíli nakonec levačkou poslal míč těsně vedle.

Svěřenci Ole Gunnara Solskjaera poměrně pohodlně kontrolovali hubený náskok, jenže zápas nakonec vyhrát nedokázali. V samotném závěru nastaveného času se nejprve chyby dopustil střídající Tuanzebe, který na polovině hřiště fauloval a dovolil Evertonu rozehrávku posledního volného kopu v zápase. Při něm pak trestuhodně selhala domácí obrana v čele se stoperem Maguierem, balón si v pokutovém území našel kopačky Calverta-Lewina, který posledním kopem v utkání srovnal na konečných 3:3.

Více informací k zápasu

Fulham FC - West Ham United 0:0

06.02.2021 18:30

Góly: -

Nepříliš atraktivní utkání se odehrálo na Craven Cottage, kde se domácí Fulham nakonec s West Hamem rozešel smírně 0:0. Především v druhé půli byli domácí lepším celkem, jenže tolik kýžený gól se jim vstřelit nepodařilo a první nesestupová pozice jim tak mizí v dáli. Nejzajímavější moment utkání se odehrál v nastaveném čase, kdy byl zcela nesmyslně vyloučen český záložník Tomáš Souček.

Jako první v utkání zahrozili hosté, když na centr Chilwella těsně nedosáhl jak Bowen, tak Souček. O chvíli později vyřešil pořádnou hrubici domácí stoper Andersen, který se nechal přetlačit Antoniem a na malém vápně přišel o balón, zpětnou přihrávku útočníka hostí však dokázal kolega z obrany Tosin Adarabioyo odklidit do bezpečí. Na druhé straně pálil zpoza vápna nebezpečně útočník Lookman, branku však těsně minul.

Druhý poločas odstartoval parádním křižným pasem obránce Andersen, který se snesl přesně na kopačky nabíhajícího Cavaleira, ten ale z voleje branku přestřelil. Po více než hodiny hry si West Ham vypracoval svou největší příležitost druhého dějství. To si na pěkný centr Rice naskočil český obránce Coufal a hlavičku orazítkoval břevno branky domácího Fulhamu.

Závěrečná pasáž duelu už ale patřila kompletně domácím. Po rohovém kopu Reida hlavičkoval jen těsně nad stoper Adarabioyo, patnáct minut před koncem zase pálil z volného kopu jen těsně vedle útočník Lookman. V poslední desetiminutovce se pak neujala ani utěšená rána Loftus-Cheeka, která mířila o půl metru vedle.

Poslední minuty duelu nakonec přece jenom přinesly mnoho vzruchu, ovšem nikoliv z toho důvodu, že by byla k vidění branka. Do hlavní role se pasoval rozhodčí Dean, který Tomáši Součkovi za evidentně neúmyslný úder loktem udělil nesmyslnou červenou kartu a West Ham tak byl nucen posledních pár vteřin dohrávat jen o deseti mužích. Na výsledek to ale nemělo žádný vliv a utkání tak dospělo k bezbrankové remíze.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Brighton & Hove Albion 1:1

06.02.2021 16:00

Góly: 53. Jóhann Gudmundsson - 36. Lewis Dunk

Svou sérii neporazitelnosti zase protáhli fotbalisté Brightonu. Ti v Burnley po trefě Dunku o přestávce do konce vedli, nicméně na konečných 1:1 srovnal krátce po návratu ze šaten Gumundsson.

První vážnější situace se zrodila v sedmadvacáté minutě. McNeil využil přímý kop z bočního postavení k přímé střele, což Sáncheze poměrně zaskočilo a vyrážel jen na roh. Následně propadl centr až na zadní tyč k Tarkowskému, který zamířil nepřesně.

Namísto toho vstřelili první gól hosté. Po rohovém kopu se nejvýše vyšplhal Adam Webster, jehož hlavička ze záklonu přinesla radost. Bleskově mohl srovnat Barnes, který nadvakrát neprocpal míč mezi tři tyče. Na druhé straně se zaskvěl Pope proti Connollyho střele.

Ani ne deset minut po návratu ze šaten bylo srovnáno. K odraženému míči se na hranici vápna dostal Johann Gudmundsson, který se s ničím nemazal a okamžitě poslal balón směrem na bránu. Jeho pokuse zapadl po zemi přímo k tyči. Následný Barnesův zásah nebyl uznán pro ofsajd.

Utkání tak skončilo remízou 1:1, Brighton je tedy v tabulce patnáctý, Burnley sedmnácté.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Southampton FC 3:2

06.02.2021 16:00

Góly: 16. Joseph Willock, 26. Miguel Almirón, 45+4. Miguel Almirón - 30. Takumi Minamino, 48. James Ward-Prowse

Fotbalisté Newcastlu si připsali první domácí vítězství od první poloviny prosince. Proti Southamptonu uspěli poměrem 3:2. Dvakrát se prosadil Almirón, jednou Willock, za hosty vždy dali kontaktní gól Minamino a Ward-Prowse.

Poprvé byla síť rozvlněna už v osmé minutě, a to zásluhou Wilsona. Avšak vinou ofsajdu tato branka nemohla být uznána. Po čtvrthodině už ale šlo o regulérní gól. Po Saint-Maximinově akci z levé strany zakončoval do poloodkryté klece Joe Willock. Host z Arsenalu se tak prosadil hned v prvním startu za Straky.

Bleskově mohlo být srovnáno zásluhou Ingse, proti jeho pokusu z úhlu se ale vytáhl Darlow. Namísto toho přišel druhý zásah Magpies. Z poměrně složité pozice vypálil po zemi Miguel Almirón, jehož pokus těsně před gólmanem tečoval Bednarek, vinou čehož skončil balon v síti.

Po půlhodině se ovšem trefy dočkali i Saints. A opět to bylo z poměrně ostrého úhlu. Po Bertrandově pasu si přebral míč Takumi Minamino, který si jej posunul do vápna a tvrdou ranou pod břevno zavěsil.

Přesto se do šaten odcházelo s dvougólovým rozdílem ve skóre. Ve čtvrté minutě nastavení se totiž podruhé v zápase zapsal do statistik Miguel Almirón. Ten tentokráte využil tristní McCarthyho rozehrávku, obešel Bertranda a z hranice vápna uklidil míč po zemi k tyči.

Ještě nebylo odehráno ani padesát minut, když padla branka číslo pět. Tentokráte ji měl na svědomí Southampton, konkrétně James Ward-Prowse, jenž zahrál přímý kop opravdu náramně a střelou do bližší šibenici nedal brankáři nárok.

Okamžitě přišla další dobrá zpráva pro Saints. Hendrick totiž zatáhl Minamina, za což uviděl žlutou kartu. Jelikož byla v zápase již jeho druhou, musel se předčasně pakovat do šaten. Záhy mohl srovnat Vestergaard, proti jehož hlavičce se blýskl Darlow.

A jelikož Ingsův pokus skončil jen na brankové konstrukci a Adamsův gól neplatil pro postavení mimo hru, skončilo utkání vítězstvím Newcastlu. Ten se v tabulce vyšvihl na šestnácté místo se ztrátou čtyř bodů na dvanáctý Southampton.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Arsenal FC 1:0

06.02.2021 13:30

Góly: 2. Ollie Watkins

Poté, co Arsenal v obou vzájemných zápasech podlehl Wolverhamptonu, kapituloval totožným způsobem i s Aston Villou. Birminghamský celek po výhře 3:0 na Emirates Stadium obdobně dominantní výkon tentokráte nepodal, ovšem díky brzké trefě Ollieho Watkinse po chybě v rozehrávce soupeře se ujal vedení, jež do konce zápasu nepustil a výhrou 1:0 přiživil své nečekané pohárové naděje.

Při absenci vykartovaného Bernda Lena se poprvé v novém dresu "Kanonýrů" objevila zimní posila z Brightonu Mat Ryan, jenž o čisté konto přišel již po 74 vteřinách hry. Australský gólman již nedokázal napravit špatnou souhru Cédrica s Gabrielem, jíž využil Traoré a našel pohotově v pokutovém území Watkinse, který bez váhání procpal míč do sítě. Ve zbytku zápasu však Ryan svůj tým opakovaně podržel a jen díky jeho spolehlivým zákrokům proti pokusům Watkinse, McGinna či Grealishe zůstával Arsenal ve hře o vyrovnání až do samého konce.

Směrem dopředu se však hosté po celý zápas spíše hledali a nedokázali tak navázat na zlepšené ofenzivní výkony z posledních týdnů. Střelecky byl aktivní obzvláště Nicolas Pépé, ovšem buďto jeho rána skončila těsně vedle, anebo stihl zasáhnout někdejší brankář Arsenalu Emiliano Martínez, jenž si zvládl poradit i s povedeným přímým kopem Xhaky. Zatímco Villans tak poskočili tabulkou vzhůru a na šestou Chelsea ztrácí jediný bod, Arsenal se po dohrání celého kola může propadnout až na třinácté místo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City22155243:1450
2.Manchester United23136449:3045
3.Leicester City23134639:2543
4.Liverpool FC23117544:2940
5.Chelsea FC23116638:2439
6.West Ham United23116634:2839
7.Everton FC21114634:2837
8.Tottenham Hotspur22106636:2236
9.Aston Villa21112836:2435
10.Leeds United221021038:3832
11.Arsenal FC23941027:2331
12.Southampton FC2285929:3729
13.Crystal Palace23851027:3929
14.Wolverhampton Wanderers23761023:3127
15.Brighton & Hove Albion23510825:3025
16.Newcastle United23741225:3825
17.Burnley FC22651114:2923
18.Fulham FC22291117:3115
19.West Bromwich Albion23261518:5412
20.Sheffield United23321815:3711

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1472)

Přidat komentář
Mastný Chobot

Nerozumiem moc tej hystérii po dnešnom zápase. Ako som aj písal cez polčas, Aston Villa by dnes hrala vyrovnaný zápas aj proti City, zahrali výborne. Za celý zápas neurobili chybu. Rozhodlo to, že my sme tú chybu spravili. Zápas blbec, rovnako ako zápas s Wolves. Herne to bolo v oboch dobré (v Wolves do vylúčenia, samozrejme). Dnes chýbalo trochu šťastia a kvality. Artetovi by som vyčítal akurát to, že tam nedal Martinelliho namiesto Pepeho a Odegaarda namiesto ESR. Saka, Odegaard, Martinelli, Lacazette by fungovalo imo oveľa lepšie ako ten mačkopes, čo sme tam nakoniec mali. Čo už, ideme ďalej.

Reagovat
Hlahart

Artetovi nadále věříš?

Reagovat
Mastný Chobot

Odvolávať ho teraz by absolútne nemalo zmysel. 2 mesiace dozadu to vyzeralo zúfalo, nič nefungovalo, hráči absolútne netušili, proste čistá zúfalosť. Vtedy bolo namieste hovoriť o odvolaní. Ísť do sezóny bez AM bola amatérčina. Ale teraz to vyzerá, že sa poučil zo svojich chýb - ESR je hráč základu, priviedol sa Odegaard na AM, Willian už základ nehráva. Konečne nám začala fungovať medzihra a dá sa na to pozerať, takže teraz ho vyhodiť a všetko začínať nanovo nedáva vôbec zmysel. Hlavne po takýchto prehrách, za ktoré ho ťažko môže niekto viniť.

Reagovat
Hlahart

Ok, fair point s tím načasováním. Mně jen vlastně přijde trochu děsivý, že Arsenal dost pravděpodobně bude po dohrávkách v dolní polovině tabulky po skoro dvou třetinách sezóny a vlastně ani fanoušci momentálně nijak houfně po odvolání nevolají.

Chápu, že to je minimálně částečně daný právě načasováním, ale jednak zůstává i přes možný progres prostá skutečnost, že ten tým nedokáže vyhrávat a jednak mi to přijde, jako trochu morální hazard v tom, co za signál tímhle Arsenal vysílá do světa...

Reagovat
Mastný Chobot

Ak do konca sezóny nebude jasný progres aj výsledkovo, tak určite bude na mieste sa o tom baviť, momentálne neviem, ako by to tomu tímu pomohlo, aj keby sa našiel nejaký schopný tréner (pričom žiaden mi nenapadá).

Reagovat
Hlahart

Ještě mě teda napadá, že ta vůle klubu něco s tím stavem udělat (nebo aspoň vyjádření nespokojenosti) lze demonstrovat i jinak než vyhazovem trenéra (třeba nějakým prohlášením, přestupem klubu, nebo jakoukoliv ukázkou ambice na přestupovým trhu). Jasně, zase je možný říct, že je to v zimě atd. a bylo nutné se dead woodů nejdříve zbavit, ale i tak je to dost znepokojivých znaků. Mně by to třeba mrzelo dost, kdyby se z Arsenalu měl stát klub do poloviny tabulky.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Lovec

Reagovat
jacobT

už som sa zlakol, že mi niečo uniká, keď tu nevolám po Artetovom konci.

Reagovat
Bakary3

Taky ten dnesek nevidim tak cerne, na začátku proste kravina, ktera stala body.

Ten vysledek ne zas tak netankuje, na pohary to spis neni, pro me je pozitivni, ze ti hraci jdou nahoru, a to prakticky vsichni.

I Pepe se mi teď libi, ty prachy za nej byly ustrel, ale dostava se do toho.

Dari se mladym sakovi a esr.

Holding s Gabrielem bude slusna dvojka.

Xhaka s Thomasem si taky rozumi.

Kdyz se do toho jeste trochu dostane zase Auba a golove pomuze.

Cedric se chytil a je spolehlivej na obou stranach...

A Ryan by byl jako dvojka super.

Celkově pro me navzdory vysledku posledni vyvoj dobrej.

Jen ten Willian... to je pruser. Pri pohledu na nej na hristi me nebavi celej svet.

Reagovat
Zdechlina

Ve všem souhlas až na toho Holdinga, mně přijde pořád docela slabý, nevýrazný. Takové nemehlo. Willian je totální omyl. Okamžitě vyřadit z týmu, zmrda.

Reagovat
Bakary3

Ja nevím, mozna porad v Holdingovi vidim, co tam neni, ale myslim, že ne slusnej a jeste se trosku zlepsi.

Pred tim zranenim se mi libil hodne, asi se to na nem taky podepsalo, uz tak to nebyl zrovna dynamickej hrac, ale jsem rad, ze se z toho jakz takz vyskrabal.

Treba to nebude hrac uplne do zakladu, ale charakterove mi prijde super a myslim, ze by ani nemel problem delat trojku na ten post.

Ja mu fandim.

Willian... nebudu mu asi nadavat... ale mam z nej pocit, ze si prisel jeste trosku vydelat a moc se u toho nenadrit.

Jeho to vylozene nebavi.

Uprimne doufam, ze po sezone pujde a uvidim misto nej kohokoli s elanem do hry...

Reagovat
KKralik77

V kontextu dnešního zápasu napsat, že Cedric je spolehlivej na obou stranách je docela úlet.

Reagovat
Bakary3

Ne, hodnotim ho v kontextu nekolika zapasu za posledni mesic, to je kontext.

Jestli nazyvas kontextem jeden okamzik, tak to je tvuj problem, ze tomu slovu nerozumíš.

Reagovat
Front hell

Reagovat
KKralik77

No dneska každopádně spolehlivej přestal být

Reagovat
Front hell

Nesnaž se zamaskovat že nerozumíš slovu kontext

Reagovat
Front hell

Reagovat
Front hell

Reagovat
Heisenberg

Pepe byl nalevo super, jenže Legolandovo ego neunese, že si přivedl provara, takže ten starej brazilskej žoldák bude pořád dostávat prostor a kurvit nám hru.

Reagovat
Counter

Nevím, jestli to je o egu, ale nasazování Williana, který je mimo, jde rozhodně za Artetou.

Reagovat
iamek

Reagovat
Golasso

Sice si myslím, že jsme nehráli moc dobře, ale jinak souhlas. Tu hysterii taky nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Partey se zase zranil?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal stále rok co rok stejná písnička. Nevím, co tam je špatně, asi nějaké prokletí. Faktem ale je, že na papíře mají fajn talentované mladé hráče, doplněné o zkušené lídry. Saka,Martinelli,Odegaard,Tierney,Partey,Leno,Gabriel to nejsou prostě hráči druhého sledu. Nevím ,co je tam špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

presne jsi vyjmenoval hrace druheho ale i tretiho sledu, chce to trochu nadhledu

Reagovat
jacobT

Argumentuješ vymenovaním 7 hráčov, z ktorých traja väčšinu sezóny ani neboli k dispozícii.

Reagovat
Psy_cho

Krásně jsi vyjmenoval béčkové hráče.

Reagovat
king23

Ano, tito hráči by v TOP klubu (Real, Barca, Bayern, City, PSG, Juve...) seděli maximálně tak na lavičce. Chcete-li tedy držet krok s těmi TOP kluby, tak by měli sedět na lavičce i u vás.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

Jsem rád, žes to sdílel, než to smazali.

Reagovat
Lacko_Boh

hovori sa, ze clovek je dieta kym nema vlastne dieta, nenechaj si zobrat svoju fantaziu Janko!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Emqick

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
kakinho

Reagovat
Freedo

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Benedict

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Cobra

Reagovat
Trand

Příště snad Odegaard v základu, ESR vypadal docela unavený. Jinak druhý poločas celkem ok, pohyb byl dobrý, ale žádná vyložená šance tam asi nebyla, naopak Villa měla asi 3 tutovky, takže prohra zasloužená. Příště fakt potřebujeme vyhrát už.

Reagovat
Salfovic

Žádná šance, soupeř tři = poločas ok

Reagovat
Trand

Tak to byly většinou šance z protiútoků kdy jsme se snažili o vyrovnání a byli hodně vysunutí vepředu. Samozřejmě by to nebylo ok za vyrovnanýho stavu, ale při útočení jsem ochotný to akceptovat, protože jsme gól dát prostě potřebovali. Jinak ty tři tutovky se vztahovaly k celýmu zápasu, ne ke druhýmu poločasu.

Reagovat
spider_8

Teda jak se tu furt řeší Ole, Lamps, Arteta <>=!?, tak je taky třeba říct, že Arteta by byl u nás vyhozený už tak třikrát.

Reagovat
Front hell

Tak Ole by u vás už taky nebyl

Reagovat
Hlahart

Za mě pořád platí to, co jsem psal loni

Ole v United > Frank > Arteta > Ole kdekoliv jinde. Franka je škoda

Reagovat
Benedict

Za ole kdekoli jinde chybí Frank v cfc

Reagovat
J0EL

Reagovat
Studni

Jenže u vás by taky Arteta měl k dispozici jinej kádr, tohle se těžko srovnává

Reagovat
spider_8

Jasný, těžko se to srovnává. Ale ten kádr, co má v Arsenalu má taky svoji kvalitu, dostal v létě slušný posily a přitom se pohybuje absolutně jinde, než by měl.

Reagovat
Counter

Myslím, že Arteta by měl s Chelsea jiné výsledky než s Arsenalem.

Reagovat
spider_8

Takhle to ani nemyslím, spíš že v Chelsea by s tím kádrem co máte a s takovými výsledky doteď určitě nevydržel.

Reagovat
Counter

Všechno je to o očekávání. Kdyby Arteta přišel po Wengerovi a hrála se takováhle tužka, tak poletí bezesporu. Ale když přišel po Emerym/Ljungbergovi, kdy už byl klub v totálním rozkladu, tak se zkrátka počítá s tím, že chvíli potrvá, než zas bude všechno klapat.

Reagovat
spider_8

Ok, to chápu, taky si nemyslím, že byste ho teď měli vyhodit, ale dát mu čas alespoň do konce sezony. Jde mi jen o to, že v normálně fungujícím velkoklubu musíš mít výsledky prakticky okamžitě a nikde jinde by podle mě trenér nepřežil být 13. v tabulce po půlce sezony, což vám reálně hrozí. A to měl ještě Arteta půlroční hájení protože přišel ve složité situaci v rozběhnuté sezoně. Teď už má ale načatou kompletní sezonu a dostal letní přestupák, takže doba hájení je už podle mě pryč.

Reagovat
Counter

jj, to souhlas. Yung to dobře shrnul výše - ještě tak okolo Vánoc to s námi vypadalo fakt bledě a odvolání Artety viselo ve vzduchu, ale od té doby jsme šli viditelně nahoru a ani tyhle dvě prohry na tom nic moc nemění. Na druhou stranu, pokud se v tom pozitivním trendu z ledna nebude pokračovat a spadneme do dalšího tragédění, tak se asi změně manažera nevyhneme.

Chelsea je v tomhle specifická, tam se fakt přes horší výsledky neohřeje nikdo. Arteta v Arsenalu mi přijde spíš jako Ole v MU - i když se nedaří (jako teď se Olemu daří, ale dříve občas ne), tak je to pořád z pohledu vedení dobrý hromosvod, za který se můžou schovat, vyjadřovat mu podporu atd.

Reagovat
spider_8

Jj, hlavně vy tím odvoláním ani nemůžete tolik získat jako my, nemáte takový potenciál na okamžité zlepšení a navíc už jste daleko od top 4. Proto dává smysl Artetu podržet do konce sezony, ale jak říkáš, zlepšení tam musí být vidět.

Já si myslím, že už jsme se v tomhle trochu zlepšili. U Lampse to podle mě bylo racionální rozhodnutí, tam už bylo vidět, že prostě neví kudy kam. Já jsem třeba chtěl aby ještě do konce vydržel, ale spíš kvůli sympatiím k Frankovi než že bych si myslel, že je to nejlepší řešení.

Reagovat
Counter

Podle mě bylo odvolání Lamparda správné rozhodnutí, byť nesympatické.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BaggioRoberto

A Ole by u vás skončil taky za půl roku, takže by se k nějaké mu druhému místo po dvou letech vůbec nedostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johnnie_boy

Docela by mě zajímala statistika, kolik Arsenal vyhrál zápasů (nebo aspoň bodoval), když jako první inkasoval... můj tip: nula?

Jinak mít takovýho Cashe a Mingse u nás, vůbec bych se nezlobil

Reagovat
Salfovic

Zrovna nedávno jeden otočili.

Reagovat
johnnie_boy

Proti Southamptonu no, což asi bylo poprvý a naposled Ale spíš mám na mysli to, že jakmile dostaneme góla jsem si téměř na 90 procent jistej, že už nevyhrajeme. Něco tomuhle týmu zkrátka chybí. Když si vzpomenu na zápasy pod Wengerem, tam 1-2 góly nehrály moc roli, protože ten tým se dokázal v závěru vyburcovat a vytvářet nějakej tlak.

Reagovat
Front hell

26.1. proti sotonu,velice krátká paměť

Reagovat
Hachim Mastour

Odegaard nabuduce zaklad

Reagovat
VTID94

Nečakané ale ďalšie body.... Super výkon chalani

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Zaslouženě!

Reagovat
Front hell

Zaslouženě

Reagovat
VTID94

Reagovat
Nikikrew

Snaha tam bola, to poproiet nemozeme a 2 polcas sme docela dominovali ale ta finalka bola dnes horsia a celkovo chybala kvalita pri zakonceni. Aston Villa je dobry tim, to bez debat ale aby sme za 2 zapas nedali ani gol a mat skore 0:4 je fail. Martinez musi byt asi docela spokojny ze isiel prave do Villans.

ESR mal ist dole a Lacca mal podla mna ostat. Odegard mal dobre momenty, kludne nabuduce do zakladu. Pepe 2 polcas dobry,

Willian dodrbal vsetko co sa asi dalo no a Auba a jeho 400k plat to bude este zabava...

Viac prehier ako vyhier, to vsetko ide najma za Mikelom ktory dodrbal jesen a zimu aj ked ho hraci viackrat ,,potopili". Ako som povedal, liga v tomto momente nie je najdolezitejsia, tuto sezonu moze zachranit iba EL, nic ine

Reagovat
spider_8

Auba má 400k?

Reagovat
Counter

ne

Reagovat
Nikikrew

Koľko ma?

Reagovat
Counter

Nevím, ale 400 by to být nemělo. Rychlý googlesearch mi vyplivl, že podle Timesů má základ 250 a dalších 100 ve snadno dosažitelných bonusech, loyalty payments atd. Takže může být cca na Mesutově úrovni.

Reagovat
Nikikrew

Njn snáď to nebude druhý Mesut

Reagovat
protiproudu

Hnus.

Reagovat
icemike

399

Reagovat
Nikikrew

jo a Matt Ryan perfektny , MOTM pre mna. Runarsoon u nas asi dochytal

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

On už začal, že dochytal?

Reagovat
Whitemedia

Willian lost possession five times in his 16 minutes on pitch for Arsenal vs. Villa, as many times as Thomas Partey did in his 74 minutes on the field.

Reagovat
Hlahart

To je srovnání zase

Reagovat
Zdechlina

Kdo chce psa bít ....

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Hlahart

To je strašný

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Zdechlina

Na toto nemám slov. Totální čůr....

Reagovat
Whitemedia

Slyším tam nějaké to la puta

Reagovat
Kixi Syhimour

Docela si to užíváš

Reagovat
Whitemedia

Mě ten fotbal posledního půl roku hrozně nebaví, naštěstí alespoň Willda přináší radost

Reagovat
Kixi Syhimour

Vidím, vidím

Reagovat
Emqick

Reagovat
PP

ty vole.. Za toto bych ho vzal zase zpět na střídání, kokota. Toto neuděláš ani schválně v okrese, natož tady.

Reagovat
Infi

Reagovat
Mastný Chobot

tak išiel na ihrisko za Parteya...

Reagovat
John Obi Mikel

Však plní svůj úkol dobře. Jen je blbý, že se nám ti agenti hromadí v Arsenalu a nepustíme taky nějakého k MU.

Reagovat
Benedict

Mata,matic i když to jsou spis spici agenti.

Reagovat
Liquid

suché triko, 2 minuta a Arsenal nic všímáte si taky jak mají vždy bývalý hráči Arsenalu radost z jeho pokoření, Adebayor, Bentley dnes třeba Martinez

Reagovat
Trand

Nějaké starší případy tam nemáš? Hlavně ten Bentley teda, ten musel být úplně nadšený, když potom udělal takovou skvělou kariéru a skončil s fotbalem proto, že ho přestal bavit.

Reagovat
Counter

Ještě Van Persie.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Willian je vazne neuveritelny traged.

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

nic pre mna, ja naopak verim, ze Arsenal mu ponukne novu zmluvu

Reagovat
Mastný Chobot

to je len agenda

Reagovat
BaggioRoberto

Je to smutné, co se stalo s Arsenalem.

Reagovat
Counter

Smutné to bylo předloni, potažmo okolo Vánoc, teď už je to lepší. Jasně, poslední dvě prohry napovídají něco jiného, ale herní zlepšení je patrné i tak a kádr se aspoň trošičku pročistil.

Reagovat
Liquid

Koho byses zbavil být to na tobě? Co jsem viděl, tak ta naše brazilská dvojice Luiz+Willian se zatím moc nepředvedli, ale očekával jsem to.

Reagovat
Counter

Tak Luiz v létě půjde, končí mu smlouva. Willian asi bude strašit dýl, s tím se už nedá nic dělat. Jinak já s naším aktuálním kádrem nemám žádný větší problém. Jediné, co mě skutečně štve, je zacházení se Salibou.

Reagovat
Lovec

Já bych ještě před dvěma měsíci pakoval i Xhaku, ale ten v posledních zápasech hraje jako superman.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BaggioRoberto

Lepší? Být na úrovni Sotonu a Leedsu, nechytat se na Leicester, Everton, West Ham, Villu... Když vidím tu sestavu tak se ani není čemu divit. Tam neni jediná řada nadstardantní. Jo je tam Rowe, Saka, Martinelli jako nadějné mládí, ale k nim žádné opory a když ti kluci budou zářit, tak je zas vykoupí City nebo Real, to už tady bylo.

Reagovat
Counter

Já mám na ty hráče jiný názor, jsou podle mě dostatečně kvalitní. Je to už dlouho, co od nás někoho vykoupily velkokluby.

Reagovat
smazaný uživatel

co je pochopitelne. kto by chcel kupovat taky trash?

Reagovat
BaggioRoberto

Přesně, nebylo koho kupovat. Jestli se tihle dva mladí budou prosazovat pravidelně, tak to laso přijde a nebudou mít proč zůstat, vedle toho plevelu kolem. Nikam by se neposunuli.

Reagovat
BaggioRoberto

Dostatečně kvalitní? Na 9 místo možná. To jako Xhaka, Luiz, Bellerín, Ceballos, Willian něco hrajou? Držel vás jen útok ale Auba už je za zenitem, Laca měsíc super, pak dva nic a takhle stále dokola a Pepé se na PL moc nehodí, není tady rozdílovým hráčem. Villa má Grealishe a takového hráče vy nemáte.

Reagovat
BaggioRoberto

Porovnej kádr Arsenalu se City, Liverpoolem, Chelsea, United, Tottenhamem a zjistíš, že se to porovnávat ani nedá. To je smutné.

Reagovat
Counter

Arsenal má mladší kádr než ostatní. Letos je to slabota, příští sezonu to může být lepší, další sezonu ještě lepší atd. Týmy jako Tottenham, ManCity nebo Liverpool jsou na vrcholu teď, další roky budou buď horší, nebo je vyjdou draho. Chelsea na tom byla imo otřesně a až teď v létě to napravila meganákupy. MU je solidní, ale kdoví jak to dopadne s Pogbou.

Reagovat
Counter

Xhaka hraje dobře. Luiz po sezoně končí. Bellerín hraje dobře. Ceballos hostuje a hraje dobře. Willian je trapas, ale jakmile na to Arteta přijde, tak prostě nebude nastupovat. Auba za zenitem nejspíš je, ale pořád je to kvalitní hráč. Lacazette je nahoru-dolů, mohl by v létě odejít. Pépé se poslední dobou chytil a hraje dobře, pořád mu věřím.

Grealish je výborný, bral bych ho hned.

Reagovat
merlick

Xhaka Belle Ceballos ze hraju dobre?

Dani sa kazdym vykonom priblizuje ku Willianovy, Belle vie spravit tak max jednu narazacku ale ked sa mu vrati lopta tak je uz strateny(aspon sa snazi hrat konstruktivne teda). Xhaka a jeho spomalovanie hry, statie za hracom a neponukanie sa, alebo ponukanie sa ked je 1 meter od lopty. Nechutne

Reagovat
Counter

Ceballos je zajímavý případ, protože leckteří fans z něj nadšení nejsou, ale když se podíváš na jeho statistiky, je výborný. Každopádně stejně je u nás na hostování, tak nemá cenu ho nějak pořádněji rozebírat, pokud ho v létě nekoupíme natrvalo (já bych ho bral všemi deseti).

Bellerín hraje dobře, jeho největší problém jsou letos auty.

Xhaka poslední dobou hraje velmi dobře.

Reagovat
merlick

Belle vs Tierney je za momentalnu sezonu neporovnatelne, to iste Xhaka vs Partey

Reagovat
SunFells

Proč Xhaka vs Partey?

Reagovat
merlick

lebo hraju vedla seba a maju podobne ulohy

Reagovat
SunFells

A co je neporovnatelné? Ty je tu dáváš do paralely špatně hrajícího Bellerína a dobře hrajícího Tierneyho ...Partey byl větší část zraněný, tak se dá chápat že zatím vedle Xhaky sem tam tápe, tak špatný není.

Reagovat
merlick

Partey>Xhaka

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Tierney hraje líp, ale je to dáno i tím, že přes levou stranu takřka celou sezonu útočíme cíleně víc, častěji tam vytváříme přečíslení atd.

Xhaka s Thomasem se vhodně doplňují, právě s jeho nasazením do sestavy šel Xhaka herně nahoru, protože mu najednou odpadají povinnosti, které ho srážely, a mohou víc vyniknout věci, které jeho hru zdobí.

Reagovat
merlick

myslis cez tu lavu stranu kde bol strateny Auba celu jesen?

okej ak chceme pouzivat jedneho hraca iba na brzdenie akcii a nahravky dozadu. Krasne to znaci upadok Arsenalu, kde Xhaka je novy Arteta, a este k tomu je to jeho downgrade

Reagovat
Counter

jj, protože tam kromě něj hrál i Saka. Zatímco na jedné straně byl Tierney, Saka a Auba, na druhé byl buď Willian nebo Pépé odříznutí, protože Bellerín zůstával víc vzadu.

Reagovat
merlick

Saka odhral na LW 11/24.

Pepe je nas najproduktivnejsi hrac po Lacovy.

Willian hraval tiez na LW.

Co s tym ma vlastne ze Belle zostaval viac vzadu, ked sa nedokazal vypracovat z vlastnej zony? Po spatnej prihravke nanho bola lopta povacsinou stratena. Konstrukcia utoku nic moc, defenzivne si nevidel myslim ze to bolo won tackles per 90 mins, kde bol AMN uplna topka a Belle bol najhorsim v ramci ligy? Takze defenzivne aj ofenzivne slabota, kde tkvie ta jeho skvela forma teda?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Tak smutné je i to, co se stalo s AC, žejo . Prostě jsme se roky vší silou hrabali hlouběji a hlouběji do sra*ek, tak se z toho musíme nějak dostat. Zrovna teď bych řekl, že se z toho spíš dostáváme a popravdě tak dobrý pocit jsem z nás neměl už víc než 10 let tak k čemu tady ty výroky?

Reagovat
BaggioRoberto

Tak promiň, že jsem si povzdechl. Mě to vážně mrzí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
YNWA__MSN

Ted ale beze srandy, protože ono je vážně možné, že Arsenal skončí na 10 - 12 . místě to je šílený

Tohle by se Wengerovi nikdy nestalo

Reagovat
Heisenberg

Na jednu stranu je to daleko lepší ve hře po soupeřovo vápno, na druhou stranu si neumíme vytvořit moc šancí proti dobře organizovaný obraně (dnes i s Palace). Už zas tam bylo hodně centrů na nikoho. Většinou si radši přihrajem na jistotu, chybí tam rychlost v přihrávkách i pohybu.

Kromě Afrodůchodce mi vadí naši útočníci. Auba mě prostě nesedí, jakmile nedává góly, tak ho nemůžu vystát, přínos do kombinace mínusovej. Lacazette je dobrej na rychlý kombinace, ale nemá výšku, rychlost ani výběr místa na to, aby se na něj centrovalo nebo přihrávalo do vápna.

Reagovat
YNWA__MSN

upřímně se budu hodně divit, jestli Auba nepožádá v létě o přestup....Ten hráč musí hrát v klubu, který bojuje o titul

Reagovat
Golasso

Tak to bude muset asi mimo Anglii, do City ho nevezmou

Reagovat
Counter

O stávajícího Aubu nebude mít žádný přední klub zájem.

Reagovat
Salfovic

To bych neřekl.

Reagovat
Counter

Je starý a nedává góly.

Reagovat
PP

ale podívej se na Liverpool, jak jim to nejde poslední zápasy. Chelsea se taky trápí, Spurs ani nebudu komentovat. Jenom Manchestery jedou dobře i do plných..

Reagovat
KKralik77

Potřebujou tvůrce hry světový kvality.

Reagovat
Salfovic

Těch je jak šafránu.

Reagovat
Lovec

Já bych Aubu prodal. Pokud přijde rozumná nabídka, ať jde. Mám pocit, že to nejlepší už jsme od něho viděli. Akorát je teda otázka, koho přivést místo něj. Má Henry syna?

Reagovat
Benedict

K nám na sezónu, vyhrát si titul Peršan-effect

Reagovat
smazaný uživatel

Co je rozumná na idka?

Reagovat
sejber

Najlepsie na tomto je ze mozeme s najvacsou pravdepodobnostou zabudnut na europske pohare. LM je utopia na to nemame konzistenciu vykonov a nahanat sa za EL nema zmysel. Mozno financne ale po sportovej stranke je to strata casu.

Teraz sa zomknut a zohrat sa co najviac pre buducou sezonou. Byt bez poharov by nam mohlo skor pomoct ako uskodit. Je na com stavat a uz tonrozhodne neni taka katastrofa ako na jesen. Odohralibsme tri vyrovnane zapasy a mame bod co ke sice frustrujuce ale sanci sme mali viac ako na jesen za 2 mesiace.

Inak Ryan bude zjavnenpostacujuca dvojka.

Reagovat
Bakary3

Priznat si, ze ted nema cenu se na krev honit za pohary, vysledky trosku hodit za hlavu a soustredit se na kvalitu hry a rozvoj hracu.

At hraje klidně ten Balogun... nebo i jini.

Ted neni co ztratit.

Reagovat
kakinho

Bohuzel ale ta financni stranka muze byt bez poharu velky problem, zase bych to nezlehcoval, navic s fotbalem bez divaku

Reagovat
Hlahart

OT: Tohle dneska v Bayer : Stuttgart neodpískali jako ruku a z protiútoku dal Bayer na 3:1. Tak tolik příspěvek k VARu z poza hranic PL

https://twitter.com/blogcannstatt/status/1358081665948667906

OT2: Schick dnes prý velmi dobrý. Ale i tak se nedokázal bodově prosadit

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
YNWA__MSN

VAR je k smíchu. Já bych video zrušil a vrátil se k tomu co fungovalo sto let před VARem

Reagovat
REPLIKATOR

fašismus?

Reagovat
smazaný uživatel

Chyby rozhodčích, které nešly nijak opravit?

Reagovat
YNWA__MSN

přesně tak. Není to počítačová hra, ale hra lidí, kteří občas udělají chybu

Reagovat
smazaný uživatel

To ale není důvod VAR rušit. Kdyby za ním seděl někdo kompetentní, tak škodit nebude.

Reagovat
Benedict

By se zase brecelo každý kolo co byl a nebyl offside, ze si to za ty prachy můžou kur*a ohlídat a kolem plochy tak 10 rozhodcich(víc hlav víc ví)

Reagovat
Bakary3

Mne tohle treba prijde, ze tu dlan mel pred oblicejem, ze to bylo posouzeny tak, ze si chránil oblicej a pritom nezvetsoval objem svyho tela.

Rekl bych, ze podle pravidel je to ok.

Reagovat
cristiano.K.

Kdy se hraje derby Arsenal vs slepice? Ten boj o desáté místo si nechci nechat ujít!!!

Reagovat
KKralik77

Reagovat
Zdechlina

Nepustíme je za sebe!

Reagovat
REPLIKATOR

Bednarek ve formě

Reagovat
Mastný Chobot

Willockinho gól pri debute

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Fungují tady ještě psychologické a jiné anonymní poradny? Potřeboval bych se na něco zeptat. Pamatuju že před lety to bývalo občas super

Reagovat
Vsadim gule

Napiš jméno, příjmení a co tě trápí.

Reagovat
REPLIKATOR

a ještě rodné číslo a heslo

Reagovat
Benedict

A číslo BU a pin

Reagovat
smazaný uživatel

ano si masopust

Reagovat
Mastný Chobot

napíš Psychologickej Jednotke (PJ). Majú tú účet.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Lovec

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem rád že si mne ještě nevšiml

Reagovat
Nebelung

Reagovat
mistr129

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Abstinence

Bohužel, 5cm je (prý) málo

Reagovat
C-M@ster

U holky je to moc.

Reagovat
Bakary3

Podle reakci vidis, ze se nemusis bat se zeptat

Reagovat
smazaný uživatel

Napíš.

Reagovat
Hlahart

Vůbec se tady na takovýhle věci nikoho neptej. Radši vyhledej odborníka. Tímhle fakt riskuješ

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

Díky máš pravdu. Normálně bych to taky napsal. Ale snad to nebude tak vážné

Reagovat
smazaný uživatel

Mne môže napísať, ja som dôverný človek.

Reagovat
Freedo

Vysadit Chelsea a bude to dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Není to nic vážného. Já nikdy neměl zdravotní problémy ani deprese. Ani úzkosti nic. A teď jsem 10 měsíců na Home office. Minimum kontaktu s ostatními, minimum sportu. Sere mne to umírání okolo.

No a začal jsem být hrozně unavenej, prostě už se budím unavenej. Nemám pocit že mám deprese, vlastně ani nevím jak to poznat. Ale kolikrát se musím přemlouvat abych vstal z postele nebo z křesla i desítky minut. Všechno mi najednou dlouho trvá. Nemám chuť do práce, jde mi pomalu a musím se přemlouvat i abych začal číst knížku. Vím že to zní blbě. Ale třeba si někdo prošel něčím podobným.

Já byl vždycky bezstarostnej člověk a teď je to jiný.

Reagovat
Bandita_Harry

Človek proste zlenivie. Ak nešportujes tak by si mal začať a zlepší sa to, ak áno tak treba viac

Reagovat
Manik...

Budím unavený? To je COVID.

Reagovat
smazaný uživatel

To už jsem měl :)

Reagovat
smazaný uživatel

Možno post Covid syndróm, stáva sa, mal som to tiež. Inak, proste každý večer pred spaním si v mysli povedz, na co sa na druhý deň tešíš, na jedlo, na to, že správne vykonáš svoju prácu, na to, že si prečítaš knihu, na to, že si pozrieš šport, na to, že sa zasmeješ na EF , na to, že si zacvičíš a pôjdeš von behať napr.

Reagovat
Salfovic

No a když se netěšíš na nic, tak to je právě ta deprese.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by ste byť aspoň trochu niektorí normálnejší?

Reagovat
Salfovic

Jak to myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel mi to začalo už před covidem. Nějak jsem si začal brát ty mrtvé kolem a že není vidět konec.

A cítím se z toho docela trapně. Protože mne covid negativně nijak finančně neovlivnil, možná spíš naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to mať koniec. Zomrel ti niekto blízky? Kľudne napíš PM, ak chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Blízký naštěstí nikdo. Ale lidi co jsem znal z okolí nebo z doslechu už docela dost.

Reagovat
PhilipS

To vypadá spíš na post-covid no. Pogoogli.

Reagovat
Salfovic

Jo, to zní jako deprese.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, toho jsem se bál. Díky

Reagovat
Benedict

Zjištění ze mám depresi, prohlubuje moji depresi

Reagovat
smazaný uživatel

Pls.

Reagovat
Studni

Má pravdu. Nemusí to tak být, ale zní to částečně tak. Stejně tak to může být jen depresivní nálada, která trvá kratší dobu a nemusí to nic znamenat, záleží, jak dlouho to trvá a pochopitelně i na dalších symptomech, od počítače to samozřejmě nikdo nediagnostikuje. Nikdo neříká, že hned dostane antidepresiva, ale minimálně si s někým popovídat a probrat to není špatná záležitost

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jo, ale nemám rád, keď sa niekto neznalý a bez vyšetrenia vyjadruje k takýmto témam tým spôsobom, že hovorí o diagnóze.

Reagovat
Studni

Rozhodně a ještě takhle na netu, to tam může střelit kdo chce co chce, ale druhým to může ublížit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No jsou to jednotky měsíců. Ani sám nevím kdy jsem si toho začal všímat.

Já už se nenápadně pár lidí zeptal a u nás se zvlášť teď dávají hned prášky.

Reagovat
Studni

Ale prášky můžeš odmítnout, navíc ti je může předepsat pouze psychiatr, popřípadě nějakou verzi obvoďák, to si nejsem jistý. Ale pokud půjdeš jen za psychoterapeutem/psychologem, tak ten ti ani prášky předepsat nesmí, nemá na to právo. Naopak ti ale může pomoct pochopit, co za tim stojí a najít cestu, která z toho vede

Reagovat
smazaný uživatel

Venuj sa viac koníčkom, športu, ak ťa baví, proste tomu, čo ti robí radosť. Navštív rodinu či kamarátov, ak sa dá. Minimálne si s nimi telefonuj / píš. Ak ťa baví hocičo, rob to.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je ta věc,cze ze svého volného času teď můžu dělat velký kulový. A jsem z těch lidí, co nikoho nenavštěvují. Možná je to i tím, já žil hodně rodinou a kamarádama a teď nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo môžeš zo svojho voľného času robiť veľké hovno? Tak buď s rodinou a kamarátmi v kontakte aspoň on-line.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimi práci jsem se 99% trávil kolektivním sportem nebo na návštěvách a akcích s rodinou nebo kamarády. Jo online to jde taky, ale asi to není ono. Hlavně okolí na to dost sere a když jsem vymyslel nějaké pivo online, tak se mi vysmáli, že se můžeme sejít u někoho na bytě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sa pokus cvičiť sám, premysli si, čo by ťa mohlo baviť. Objednaj si playstation a začni sa hrať hry napr. Uskutočni /splň si želania, ktoré si nestíhal uskutočniť cez normálnu dobu.

Jo a ak ste otestovaní, zdraví a prípadne ste to prekonali, zúčastni sa kľudne aj posedenia v byte, why not.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Ten PlayStation jsem si chtěl koupit na Vánoce sam sobě

Reagovat
smazaný uživatel

ja tiež, ale teraz ma čakajú iné investície .

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas neprepadni závislosti od hier, sprav si čo najviac pestrý deň, ako sa len dá

Reagovat
smazaný uživatel

Nauč sa variť nové jedlá, whatever .

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, 10 kilo nahoře za 2 měsíce :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Pohyb, kámo .

Reagovat
vladis271

nehraj sa na psychologa pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Môj kamarát (tiež právnik) to začal študovať na TRUNI . Mňa to tiež zaujíma, ale len na laickej úrovni, prečítal som už niekoľko psychologických a behaviorálnych kníh .

Reagovat
Golasso

To je můj obvyklý den, no . Zkus toho psychologa - nic na tom není, přinejhorším si o tom aspoň s někým naživo pokecáš. Taky jsem šel a nelituju.

Reagovat
Salfovic

Tak hlavně se to dá většinou úspěšně léčit.

Reagovat
Golasso

To rozhodně, ale lepší je to řešit co nejdřív. A ani to nemusí být nakonec přímo deprese .

Reagovat
Benedict

Zpovednice vyjde levněji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Nechci dělat nějaké divoké odhady, ale existuje určitá možnost, že s Benedictem myslíte každý jinou zpovědnici

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf, akú?

Reagovat
Golasso

Je ta zpovědnice, kterou myslíš, internetová stránka?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie

Reagovat
smazaný uživatel

zpovednice cz

Reagovat
Golasso

Myslel jsem si to . zpovednice cz

Reagovat
Studni

Ale taky ti k ničemu nepomůže

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je pravda.

Reagovat
Studni

Já vím, to přeháním, rozhodně vypovídání se člověku může pomoci, ale jen mi to přijde směšný ve srovnání s psychologem a teď myslím profesně

Reagovat
smazaný uživatel

Viera v Boha dosť pomáha aj psychologicky.

Reagovat
Studni

Někomu určitě ano, ale na víru mám v tomhle svůj názor

Reagovat
Studni

Teda jestli jsem zpovědnici pochopil tu v kostele

Reagovat
Golasso

Velká část psychologů má smlouvy s různými pojišťovnami, takže tě to nestojí "nic".

Reagovat
Studni

Viz níž, právě končim studium psychologie. Kdybys chtěl, napiš mi zprávu, teď nemyslím kvůli tomu, abych ti psal nějakou diagnózu, léčil tě nebo podobně, ale třeba co se dá dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc. Už jsem to částečně napsal nahoru. Jestli to nevadí. Třeba to aspoň pomůže někomu jinému.

Reagovat
Bakary3

Myslim si, ze to je proste tou dobou, co tu je.

Ja se treba citim v pohodě, ale taky ted cca 3/5 prac dni delam z domova, navic se jeste dávám dohromady po operaci kolene, takze ani nejaka prochazka pitoma treba taky neni uplne mozna, jen tak kolem baraku kousek.. a proste je to den jako den, jeden jako druhej...

Proc s necim pospichat, kdyz je jedno, jestli to dodelas o pul hodiny pozdeji, po praci ted stejne zadnej konicek skoro delat nemuzes...

Hodne casu a pritom se neni na co moc tesit.

Sice jsem v pohode, ale ta rutina bez nějakýho cile je otravna.

To jsem radsi v zaprahu a nastartovanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc, tohle je super reakce. Já to bohužel vnímal stejně taky před půl rokem. Nějak se to už vytratilo. Už toho bylo moc.

A díky za reakce všem. Určitě nejsem attention whore.

Reagovat
Bakary3

Rado se stalo, pokud trosku pomohlo.

Je to uz dlouhy, no... snad se z toho všichni nezblaznime musime vydrzet

Reagovat
smazaný uživatel

Minamino pekný gól pri debute

Reagovat
cristiano.K.

Ten medajlonek o Coufalovi v poločase

Reagovat
DieFohlenBMG

kde?

Reagovat
Coutinho10

to uz bylo po prvnim jeho zapase, ale byl super to jo

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Najlepší sú aj tak deluded choboti. Ze herne je to super je to iba smola Iba sám Grealish im mohol dat 4 góly ale nevadí hrali super

Naspäť v boji o záchranu. Arsenal je super

Reagovat
Front hell

10 zápasu v lize a jen 9 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Zato Kurník vyloženě exceluje takže být Tebou, tak držím rypák

Reagovat
Jackmaker1989

Rozhodci chcipni ty kokote. Chcipni chcipni

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Akinfeev

Souček

Reagovat
EXoRcIsT

Dean zase totalne vymyslena cervene dufam ze WHU sa odvola Soucek nedostane trest a tak ako Southampton poziadaju aby im Dean uz nikdy nepiskal zapas. To je neskutocne co si rozhodcovia dovoluje len preto lebo nikdy ziaden trest nedostanu

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Jackmaker1989

Ty kokote Deane. Ešte sa hneď otočil a ospravedlňoval sa, čumíš na to jako piča a dáš ČK. KOKOOOOOOOOOT! Dúfam, že ju zrušia a ty pôjdeš do piče.

Reagovat
cristiano.K.

Jsem jedinej komu přijde ta červená v pořádku? O Mitrovičovi věděl, loktem mu dal. Jak moc asi těžko posoudíme.Že se hned začne omlouvat je sice hezký, ale....

Jinak Souček zápas blbec, nedařilo se mu celý zápas.

Reagovat
Selänne

Loktem ho škrtl při zvedání ruk. Vždyť se tomu rozhodnutí směje celej anglickej reddiit a twitter.

Reagovat
cristiano.K.

jako já bych dal žlutou, protože je viditelné, jak Mitrovič Součka odstrkává rukama, ale tohle si podle mě v pohodě obhájí narozdíl od Bednarka.

Reagovat
Selänne

Co si má jako obhájit? Vždyť ho proboha škrtl loktem při úmysl dostat se od něj dál. Dokonce i Mitrovič ukazoval, že to nic nebylo.

Reagovat
cristiano.K.

Řikám ti, že ta červená nebude zrušena=obhájí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tys nejdříve psal že ti přijde ta červená v pořádku. To mi hlava nebere. Tohle prostě není v pořádku. Tohle je právě úplně špatně.

Reagovat
cristiano.K.

obecně za loket do hlavy prostě červená je. Zkrátka bych Deana nepranýřoval.

Provinění u Bednarka bylo o dost horší.

Reagovat
vitasrp

Jasně, za úmyslnej loket do hlavy/úder s velkou intenzitou. Tohle nebylo ani jedno, dva roky dozadu by se všichni za břicho popadali, kdyby někdo naznačil, že tohle má být červená.

Reagovat
vitasrp

Nehledě teda na to, že za normální loket v souboji se dává žlutá karta, musí to být obzvlášť intenzivní/nebezpečný, aby to byla přímá rudá.

Reagovat
Swarley

tady fakt nemůže být řeč o červené kartě

Reagovat
cristiano.K.

Roli sehrálo, že to bylo taky v přerušené hře. Dean to vyhodnotil jako úmysl, v tom spočívá celá červená. VAR dalo nápovědu ve stylu "běž si to prohlídnout, to vypadalo na úmysl" a on to tak vyhodnotil.

Mitrovič se měl zachovat trochu víc jako chlap. Říct hele sotva mě škrtnul. Sice to vypadalo, že něco takového naznačoval, ale kdo ví.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

:-))) nedarilo? Uhrali vzadu nulu a to je primarni ukol defenzivniho zaloznika.

Reagovat
Hector17

Že je Souček neohrabané kopyto se všeobecně ví, ale když svou neschopnosti zmrzaci protihráče, tak je to trochu přes čáru. Snad dostane pořádný distanc. West Ham bez Součka na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jackmaker1989

MIndracek? Jak hral banik vcera?

Reagovat
Hector17

0:1 v Budějovicích prohráli. Dohrali v 11 hráčích.

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi dohrat v deseti a mit bod, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zdechlina

Zmrzačí? Trošku silné slovo, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Zmrzačí protihráče

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Hlahart

Souček se dokázal zase obrat o hráče měsíce? Teď probíhá hlasování za leden, ne? Tak by to mohlo trochu volitele ovlivnit

Reagovat
DieFohlenBMG

za leden nebyl ani nominovanej, ikdyž hrál ještě lépe než v prosinci

Reagovat
Hlahart

Reagovat
fenixLFC

Holt dalsi hrali este lepsie...

Reagovat
Greny

Myslím že by si měl Dean od pískání na chvíli odpočinout....

Vždyť tam za ním šel i Mitrovic ne ? To vypadalo že mu chce sám Mitrovic říct že jako co blbne že to bylo omylem a že je to v pohode

Reagovat
Hlahart

Posledně mu Martial taky říkal, že to nebyl faul a vyloučil Bednareka. FA to musela zrušit. A mám dojem, že to už je třetí zápas v řadě, ale jsem línej to dohledávat

Reagovat
PhilipS

Dlouho mě tak nic nenasralo. Proč jsou ty rozhodčí úplně clueless, když jdou k videu. Nedokážu pochpit, že tam vidí úplně něco jinýho, než všichni ostatní. Skandální. A bojím se aby to nephřbilo jinak dobrou a rozhodně potřebnou technologii.

To nic nemění na tom, že West Ham má smutně úzkej kádr. Jako Noblem hru neoživíš. Ty střídání byl fakt pohřeb. Teď bez Součka je West Ham úplně v hajzlu

Reagovat
Dan Gubić

Ustatý Fernandéz zase v základe Olé nevie rotovať

Reagovat
Selänne
Reagovat
Mastný Chobot

máte video na toho Součka?

Reagovat
Mastný Chobot

aha už vidím tak to je pekný výsmech

https://streamable.com/sygfkz

Reagovat
Selänne

Mitrovič ukazuje, že to nic nebylo. Francouzští komentátoři jsou z toho taky v šoku. Dean si to pustí 20x ale stejně vytasí červenou.

Reagovat
Mastný Chobot

rtrd, no.

Reagovat
Hlahart

pod preview

Reagovat
Dan Gubić

Ak sa nebude dariť čo sa s touto zostavou asi očakáva tak tam ešte do polčasu vyhodiť rýchleho Jamesa na pravé krídlo United.

Reagovat
YNWA__MSN

VAR ničí fotbal! Prosím zrušte ho

Mike Dean je šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Cervena k smichu, ale suk si odpocine, je na nem videt unava i tak ty tragedy s cufem, antoniem a ricem prevysuji

Reagovat
DieFohlenBMG

zrovna Antonio po zranění nic moc

Reagovat
YNWA__MSN

Myslíte, že uspejou s odvoláním?

Reagovat
Hlahart

Tipl bych si, že neuspějí

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
oli9

Bohužel ne, i když je tahle červená úplný fail tak by se akorát potvrdilo že ten plešatý kokot rozhodl špatně.... Budou za ním stát, čili jeho redku potvrdí jako oprávněnou

Reagovat
Hlahart

I když Lineker, Stone a všichni punditi vytváří slušnej mediální tlak

Reagovat
DieFohlenBMG

obecně všichni lidi, i fanoušci Fulhamu, i postižený Mitrovič

Reagovat
Greny

To bude zajímavý..

1) média a další budou vytvářet velkej tlak aby Součkovi redku zrušili

2) FA se to podle mě bude snažit nějak zduvodnit aby to rušit nemuseli.. přeci jen museli by vysvětlovat... Proč Dean píská když zase chyboval atd

Reagovat
naheCZ

Ten bod 2 podle mě ve výsledku převáží...zrušit trest udělený jedním rozhodčím 2x po sobě není dobrá vizitka Na druhou stranou stranu ten tlak na zrušení může být fakt enormní, protože už teď to kritizuje úplně každej.

Reagovat
smazaný uživatel

FA to nebude chtít rušit, protože by to bylo už podruhý během pár dní a to by vypadalo blbě. U nás by Dean dostal na pár týdnů stopku (a nominaci na mezinárodní listinu ).

Reagovat
PhilipS

Stalo se někdy, že zrušili červenou danou s Varem?

Reagovat
Greny

Tři dny zpět?

Reagovat
Hlahart

... u stejnýho rozhodčího

Reagovat
Greny

měl mu Souček tu červenou vzít a ukázat ji Deanovi

Reagovat
PhilipS

Tak to je nadejny

Reagovat
Stannis Baratheon

To už se fakt neřeší jestli to byl faul, ale jestli to byl kontakt?

Reagovat
miezto

to mě na VARu štve, 1000x si pouštějí situace přiblíženě a zpomaleně a hledají kontakt, místo toho by stačilo si to pustit 1-2x v normálni rychlosti v širším záběru, abys pochopil úmysl, intenzitu, kontext situace... tyhle černevý za doteky...

Reagovat
El Cid z City

Njn, jak to dopadne? Hráči budou padat po jakémkoli kontaktu ještě ve větší míře.

Reagovat
Salfovic

To ještě jde ?

Reagovat
El Cid z City

Né každý je Neymar nebo Ronaldo.

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
Nebelung

Reagovat
YNWA__MSN

Součkova první ČK vůbec ne?

Takhle už to opravdu dal nejde, musí to zkurvený video zrušit nebo úplně změnit. A retarda Dean a jemu podobný nechat pískat tak max 2.ligu

Reagovat
ttopi

Proč video? To naopak dalo Deanovi možnost to správně vyhodnotit. Že toho nevyužil je věc jiná

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Dan Gubić

Everton dnes musí zabrať za seba aj za Liverpool aby stiahol United dole

Reagovat
montaigne33

Smolně Suk... Dnes musí být WHU spokojený s bodem... Škoda Cufova břevna, ale FFC měl víc gol.příležitostí atd.

Reagovat
John Obi Mikel

Součka se na instagramu zastává John Terry. Pěkný.

Reagovat
Dan Gubić

Dialo ani na lavičke

Reagovat
Dan Gubić

Tlstý Shaw znova v základe

Reagovat
Dan Gubić

Prestarnutý Kavány v základe

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Bandita_Harry

Asi to je výhoda

Reagovat
smazaný uživatel

Proc nedal sukovi zlutou? Ano trefil ho, kontakt tam byl, ale umysl ne. To by se melo rozlisovat.

Reagovat
Dan Gubić

Ak dá Everton prvý gól United už ťažko vyrovná.

Reagovat
Trand

Dean klasik, vždycky musí být zápas hlavně o něm

Reagovat
Dan Gubić

EFC podla očakávania nebezpečnejší.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
DieFohlenBMG

Už se za Suka postavil Terry, Lineker, Carragher, Tim Cahill a další.Tomu Deanovu rozhodnutí se vysmívají i média, které by měla být objektivní. To prostě musí odvolat, jinak nevím.

Reagovat
DieFohlenBMG

* která

Reagovat
Counter

Dean má neuvěřitelnou fazonu, nepíská náhodou příští kolo nás, že by to ještě zaklinčoval?

Reagovat
Benedict

U vás nemá šanci vyniknout

Reagovat
PP

Reagovat
Taiger

Asi jako ty ve fantě?

Reagovat
Counter

DCL na lavičce zamrzí no

Reagovat
iamek

Bravo kluci . Everton 5 minut top výkon a stačí to na nás . Celá obrana jako wow výkon .

Reagovat
iamek

Jinak DDG

Reagovat
Counter

Csapi nezklamal

Reagovat
John Obi Mikel

Dřevák Bruno netakticky na konci 1.půle poslal United krásnou střelou do dvougólového vedení.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
iamek

Reagovat
Kixi Syhimour

Musím ocenit, že si to předvídal

Reagovat
Counter

A nepoučí se a nepoučí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Skvelej zapas, ale ty vole... 4 minuty nastaveni a Moss nastavuje 6?

No nic, posrali jsme si to sami, skoda dvou ztracenych bodu. Ale aspon to byla zabava.

Reagovat
Mastný Chobot

bolo 93:30, keď tam bol ten faul na Cavaniho. Jediná hra odvtedy bol odkop de Geu, zisk lopty EFC, Tuanzebeho faul a Digneho štandardka. Dokopy tak 20 sekúnd hry.

Reagovat
Counter

Faul Tuanzebeho Moss odpískal v 94:15, to není tak hrozné.

Reagovat
Busby babes

no mel to ukoncit s tim odkopem DDG:

Reagovat
Busby babes

odkop DDG v case 94:07. Jako najednou budeme nastavovat kvuli 20 vterinam? DDG rozhral asi 2 vteriny po tom, co Moss piskl k rozehrani.

Timhle stylem, ktery jsi naznacil, bychom pak museli kazdej zapas nastavovat pul hodiny. Jak rikam, neni to ten duvod, proc jsme ztratili body, ale nasere to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Whitemedia

Mně přijde, že rozhodčí často takhle přetahují, nevidím na tom nic divného.. samozřejmě ale, že když z toho dostaneš branku, tak to nasere, do teď si pamatuji na fík Suareze do naší sítě..

Reagovat
Counter

Já zas na Owena proti ManCity. Ale tam to byl Fergie Time, to bylo něco jiného

Reagovat
Busby babes

samozrejme. To se neda VUBEC srovnavat!!

Jako vtip dobry, jako argument uz moc ne.

Reagovat
Counter

Já nevím, co by se tady mělo argumentovat, nastavení je ve fotbale šíleně arbitrární věc plně v moci rozhodčího... Jen za FASe to bylo jaksi krapet předvídatelnější

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vitasrp

Nestřídali jste v nastavení/90. Minutě? To docela standardně udělá 20-30 sekund v nastavení navíc, v tu dobu přišel ten faul Tuanzebeho a s tím spojená poslední standardka, kterou rozhodčí nechal rozehrát, cožby bylo docela standardní.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

jasne. hele v zasade jsem s tim v pohode, zapas nam zkurvilo neco jineho, ale zanadavat si clovek chce. obhajit se to samozrejme da, ale kolikrat se stane, ze se najednou zacne v nastaveni pocitat kazda vterina... minuelj zapas se nastavili u nas 3 minuty pritom jen penalta se zkoumala asi 5. a tak dokola. Obcas se to deje a nikdo to neresi, protoze se nic nestane, ted jsme dostali gol a tak to nastve.

A navic je to Moss a toho proste nesnasim protoze je to silene spatnej rozhodci, kterej nema fyzicku na to, aby to piskal.

Reagovat
vitasrp

Já si třeba všiml, že v evropských pohárech sekundy v nastavení nepřidávají, v Premier League běžně ano, takže proto mi to přijde úplně standardní.

Reagovat
Greny

A v Česku se většinou nenechá ani dojít ten nastavene cas

Reagovat
Busby babes

vsak jo, hele zanadaval jsem si a tim to konci. Nase obrana je dementni, co se da delat.

Reagovat
spider_8

Mě spíš štve, když se v nastavení střídá nebo půlku času nehraje a rozhodčí to pak foukne na sekundu přesně. Ale fans United chápu.

Reagovat
Greny

Brighton nastavení pět minut... rozhodčí píská konec v 90+8 .... Následně vrací hráče zpět na hřiště a nařizuje penaltu.... Tam to bylo předpokládám úplně v poradku

Reagovat
Busby babes

muze byt, jen tam teda Brighton dal nekdy v 94. gol na 2:2 a pak se dve minuty radovali.

Reagovat
Greny

90+5 ... Takže by se dalo říci že to bylo úplně jedno..

Reagovat
Busby babes

ale jinak dobrej priklad.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

kreč

Reagovat
Busby babes

mozna tak tvoje reakce na me..

Reagovat
John Obi Mikel

Past

Reagovat
smazaný uživatel

PANE ROZHODČÍ, KDYŽ NASTAVÍTE 4 MINUTY TAK BY JSTE TO MĚL DODRŽET!

Reagovat
iamek

Nebreč omg. Jen naše zoufalost a ubohost, že takový tým neporazíme.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Benedict

Dopici s nastavenim, ddg má 0/3 a tuanzebe za 3 minuty zkurvil doslova co šlo

Reagovat
diastan

Reagovat
Kixi Syhimour

A teď si představ, že bys dostal gól třeba po konci zápasu...

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jdi taky do pice

Reagovat
diastan

král

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Hezky neunášíš. Když jsi v takové euforii, tak klikni v nastavení na zrušit profil

Reagovat
Busby babes

ale hovno, nadavam na to same. a tenhle argument s tim Brightonem je mimo. tam se to stalo v ramci nastaveni.

Reagovat
Greny

A to ještě neví že zítra Slovácko prohraje gólem 90+5 z penalty v Jablonci

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Emqick

Reagovat
Svatej

Reagovat
Euphael

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mesyas

Reagovat
aramaki

Reagovat
vladis271

Reagovat
8lampard8

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
avicii

Reagovat
Neon

*byste

Reagovat
Diskostu

Obrana United :DDDD to je komédia... Everton predviedol total hnoj

Reagovat
REPLIKATOR

Konečně v nastavení United gól do správné sítě

Reagovat
aramaki

Reagovat
kiwwi

To proste nemohlo dopadnúť inak

Keď odpísal štandardku tak som zobral cigu a začal nadávať lebo som to proste kurva vedel

Reagovat
iamek

Jak jsem viděl to WTF střídání Oleho, tak jsem měl smrt v očích

Reagovat
Mastný Chobot

dal bych cigu

Reagovat
smazaný uživatel

Môžem ti ponúknuť

Reagovat
Mastný Chobot

ty fajčíš, Oľo?

Reagovat
smazaný uživatel

Len príležitostne, cigarky.

Reagovat
EXoRcIsT

ani nehovor taku mam chut ale som si povedal ze prestanem ale asi to nedam

Reagovat
smazaný uživatel

Dáš.

Reagovat
smazaný uživatel

sibyla

Reagovat
smazaný uživatel

Dáme spolu cigu, Ivan?:]

Reagovat
vladis271

Cigy su sracka, som byvaly fajciar.... Ale opity fajcim :(

Reagovat
cristiano.K.

...cikána

Reagovat
Busby babes

to je ponekolikate za posledni roky. snad pokazdy v tehle situaci dostanem gol.

Reagovat
Mastný Chobot

Parádny záver, to sú presne tie chvíle, kedy ľutujem, že tam nie sú fans tie pohľady na fanúšikov MU ako neveria, čo sa práve stalo

Inak, nemal ten DCL ruku pri tom góle?

Reagovat
Diskostu

Hnoj ostane vždy len hnojom .... a prasata ako City si ligu vyhraju ako nič...

Reagovat
diastan

Fantazie, teď už můžeme s Live i prohrát

Reagovat
smazaný uživatel

Se poser třeba kokote bez arabských peněz jste furt v žumpe

Reagovat
diastan

brec mrdko

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

je vidět že tě kluci z United a jejich výsledek vůbec nerozhodil.. oceňuji jak jsi klidně po takovém závěru zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
cristiano.K.

zvládni to pls

Reagovat
Front hell

Reagovat
mithro

Reagovat
bbbauch

Dej si oraz..

Reagovat
Trand

Reagovat
Benzema

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Inteligentní komentář fanouška rudé bídy.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

Reagovat
Manik...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kixi Syhimour

chtělo by to upřímně

Reagovat
smazaný uživatel

To bych byl dost naštvaný, když je dokážou porazit týmy jako Brighton, tak doufám, že i my. Navíc ubrečenec jako Klopp si zaslouží další lekci po tom co se zas stěžoval na to, že jsme měli dvoutýdenní pauzu na začátku sezóny a pak kvůli Covidu.

Reagovat
El Cid z City

On fakt takhle zase brečel? To je dobytek

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, musíme ho porazit ať je ten ubrečenec co nejdřív ze hry o titul.

Reagovat
Salfovic

Letos se City na titul ani moc nenadřou.

Reagovat
Swarley

Jak málo stačí soupeřům, aby nám dali gól... To je neskutečná marnost...

Reagovat
iamek

Nikdo na celém světě nemá tak špatné systemové bránění jako my. To prostě ani nejde hrát tak špatně. V prvním poločase 3x AWB, v druhém 2x Harry a 1x Linde. Šílenost maximální.

Reagovat
Swarley

To jsou úplně darované góly, nám je fakt úplně jedno proti komu hrajeme... Další úplně zbytečně zahozené body..

Reagovat
iamek

Přitom ti beci jako inviduality jsou prostě slušná úroveň, ale oni nedokážou držet ani posranou obranou linii. To je naprostý amaterismus a tohle jde i za trenerským týmem. A DDG si je vůbec neumí dirigovat. Když to porovnáš s Edwinem třeba. To ja každá zápas pořád dokola. Stejně jako góly z druhé vlny. Tam Fred stal na uzemí nikoho a přitom za zády má úplně volného hráče.

Reagovat
Counter

https://twitter.com/kritimant/status/1358173356080652288

U toho gólu na konci to pro změnu nevychytal Maguire.

Reagovat
iamek

Strašný. Má to cele před sebou a on ten krok dopředu neudělá. To samé v prvním poločase ten AWB. Takové situace musí vidět i naprostý amatér. Vždycky v tom celku aspoň jeden hráč selže. Harry potřebuje vedle sebe dirigenta, který jim tyhle banální věci bude ukazovat. On je skvělí stoper, ale vůdce to není a nebude.

Reagovat
vitasrp

Tohle není přece o tom, aby udělal krok dopředu, on prostě zpanikařil a začal couvat o chviličku dřív, než v ten ideální moment, čímž tu linii kompletně rozesral.

Někdy je to tím, že začneš couvat moc brzo, někdy taky tím, že tě s sebou strhnou ti nabíhající útočníci soupeře, protože pro obránce je trochu nepřirozený je prostě nechat běžet a neřešit je. Přitom je to ale to, co máš udělat, protože pokud je ten tým dobře naučenej, tak ti útočníci vletí do jasnýho ofsajdu a nemusíš vůbec bránit a vymalováno. Ale je to nepříjemný, protože nad tou situací nemáš kontrolu a musíš spolíhat i na to, že tu linii neporuší žádnej spoluhráč.

Reagovat
iamek

První odstavec píšu dole. Teď jsem na to koukl a on stal debilne už při nakopu, kdy zrušil ofsajd past a pak pohyb k bráně ještě zrychlil. O tom píšu, ze tohle musí mít už naučené. Ta obrana čtveřice je docela stabilní a přesto dělají takové hrubky. Tam vedle Harryho musí být nějaký vůdce jako vy mate Silvu.

Reagovat
iamek

Jinak kdyby se to stalo sem tam, tak stane se. Takovou chybu udělá každý tým, ale nám se to stává každý zápas pravidelně.

Reagovat
wild

Obrana napicu, DDG tiez. Stratene 2b

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Veverton

Reagovat
smazaný uživatel

no Evertonu dnes stacilo na 3 goly fakt malo

Reagovat
EXoRcIsT

Niesom nejako extra nasraty len tak primerane takze takto. DDG okamzite na lavicku co ten uz zavinil golov tuto sezonu. Rashford a Martial( ten nehral ale tak vo vseobecnosti) su uplne otrasny co sa tyka rieseni situacii v 16tke to pokial neurobia 3 klucky alebo aspon 2x zasekavacku tak pre nich nema cenu ani vystrelit.A moze ma tu kto chce kolko chce presviedcat LINDELOF a MAGUIRE su dvaja saskari a parodie na obrancov celu sezonu nas obrana zraza neskutocne dole to co zapas to nejaka kokotina od nich bude treba kupit aspon jedneho svetoveho stopera inak sa to muzstvo nikde neposunie NAJHORSIA OBRANA z top10 dokonca aj vyjebany ARSENAL ma lepsiu kde za nich hraju saskari LUIZ MUSTAFI HOLDING

Reagovat
Mastný Chobot

Mustafi za nás nehrá a určite nie je SaSkár, určite by sa mu nepáčili Sulíkove názory na migráciu

Reagovat
EXoRcIsT

to kedy odisiel vobec som si to nevsimol ?

Reagovat
Mastný Chobot

pred týždňom

Reagovat
EXoRcIsT

wtf a to kto ho akoze chcel

Reagovat
Whitemedia

sestupující tým v Německu

Reagovat
EXoRcIsT

tak to sa vsetko vysvetluje

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool vybavil, zobrali Kabaka tak Edwards im dohodil Mustafiho

Reagovat
EXoRcIsT

a potom ze je Schalke v prdeli

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Counter

S tím Arsenalem mě to pobavilo

Reagovat
vladis271

Nepouzil ziadny vulgarizmus pri svojich hracoch, az pri vas

Reagovat
Tolstobik

Mame proste zoufalou obranu a brankar uzn as taky nepodrzi, skoda, Evertonu stacilo hrat 10 minut na bod

Reagovat
Greny

Jako ten závěr byl fakt dobrej... A ten Tuanzebe na place se vyplatil

Reagovat
nani92

Banda skurvenych kokotov

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cechino

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pingla

bohužel

Reagovat
stiflerovamama

Ale do psej matere.

Reagovat
smazaný uživatel

zajtra musis fandit LFC?

Reagovat
iamek

Reagovat
mithro

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
avicii

ale sám si sa rozhodol fandiť united

Reagovat
nani92

Ty si nevyberáš klub, ale klub teba

Reagovat
Spasitel

OLANO

Reagovat
Werkrider

Videl som len asi 30 minút man utd a Maguire by si zaslúžil dve tri do držky, nefandim utd ani nepozerám pl ale ten jeho amatérizmus ma chladného nenechal. Kvôli utd fans dúfam, že to bola len náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli po Sheffieldu nějací kokoti Axela "jen" uráželi tak dneska ho rovnou zabíjí je mi ho líto

Reagovat
nani92

Tak je slabý ako čaj, nech ide preč ako Fosu Mensah

Reagovat
EXoRcIsT

co Alexa ale co nas kapitan za 70mega co bol na vine spolu s DDG pri prvom gole a posledny je tiez jeho

Reagovat
smazaný uživatel

V první řadě na koho bych nadával je Rashford, zas si hrál na Ronaldo, sobčil a kdyby líp řešil situace tak jsme mohli dát víc gólů

Reagovat
EXoRcIsT

ani CR nerobil tolko kluciek a kktin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

No no no, to bych zase brzdi

Reagovat
pingla

ale aspon z toho mel prihravky nebo rovnou branky...

Reagovat
Swarley

Tak později ano, ale ty začátky byly neskutečně otravný, nebyl v tomhle snad horší hráč... Dokázal se sám vyklickovat někam do rohu a tam to nesmyslně ztratit..

Ale je fakt, že Rash už musí být jinde a tohle musí mít už za sebou... Bohužel má dost často tyhle zápasy, kdy to všechno řeší strašně moc složitě..

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
John Obi Mikel

Už se to na jeho IG rozjelo.

Reagovat
John Obi Mikel

Je to smutné, ale asi by si měl omezit komentáře, stejně jako to má Kepa, nebo Barkley.

Reagovat
iamek

Idioti

Reagovat
iamek

Jinak Mason jde nahoru konečně, ale proč proboha nehraje víc jednoduše? To samé Rash. Pořád vymyšlejí nějaké pičoviny, zasekávačky, přešlapovačky a konec. Proč nehrajou jednoduše jako Cavani? A velký rozdíl ve středu hřiště Pogba vs Fred.

Reagovat
Liquid

OleOUT!!!

Reagovat
Busby babes

Reagovat
VersaceChain

DDG klasicky skvělý výkon, kolik bodů nás ještě bude stát?

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa cudujem, ze ho Ole neposadi ked mate v podstate brankara, kt. moze byt kludne jednotka

Reagovat
EXoRcIsT

a teraz si predstav ze mame dokonca dvoch nahradnych branarov co muzu byt jednotka Henderson a Romero

Reagovat
smazaný uživatel

Romero este neodisiel?

Reagovat
EXoRcIsT

nope

Reagovat
Counter

Romero nikam neodešel? To je strašný bizár.

Reagovat
EXoRcIsT

nechapem preco po nom nejdete alebo chelsea top brankar

Reagovat
Counter

Jestli by si vystačil s dvojkou, tak bych ho bral.

Reagovat
iamek

Má jit do MLS. Přestupní okno tam je od února do dubna/května myslím.

Reagovat
Counter

Když bere nějakých 375 tisíc týdně a je to dlouholetá jednička, není snadné ho jen tak vyštípat. A kdoví, třeba Henderson ani nebude lepší - jedna věc je hvězdit za Sheffield United a druhá být jednička MU.

Reagovat
iamek

Lepší asi není, ale je am obrovský potenciál se zlepšovat. U DDG to jde už jen z kopce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mozno by stacil jeden zapas, nech to berie ako vystrahu, ale jo pise sa to lahko.

Reagovat
Benedict

Telles taky není lepší, ale koukni co to udělalo se Shawem

Reagovat
Counter

Je možné, že se Shaw hecnul s příchodem větší konkurence, ale on měl období kvalitnějších výkonů i dříve - jen se potom vždycky zranil a šlo to s ním zase do kytek.

+ u hráčů v poli je to trochu jiné než u brankářů.

Reagovat
kiwwi

Najhoršie na to je, že sme hrali fakt super, chlapci vpredu a v zálohe to odmakali a jazdili po zadku, vytvárali sme si šance, dali sme 3 góly a načo? Celá snaha splachnuta hlupymi chybami...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, že tu obranu neřešíte. Lindelof není top stoper, de Gea by měl už sedět na zadku.

Reagovat
iamek

Sestupující vypadají minimálně dva jistě, mistr taky asi jistý ( snad zítra win City ). Aspoň souboj o LM bude do posledního kola.

Reagovat
EXoRcIsT

zajtra jednoznacne remiza alebo Liverpool

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

stale sme na dostrel ked City prehra a nechcem mat nudnu sezonu kde je o majstrovi rozhodnute 2 mesiace dopredu a ked mam pravdu povedat City ja proste nemozem fandit tomu zasranemu umelo vytvorenemu klubu a este ich trenuje Guardiola co je len saso co dostal mozno najlepsie muzstvo v historii ( Barca) tak prisiel do Bayernu ktori po krasnom futbale od Heynckesa uplne dojebal a tak prisiel do City kde mu kupia vsetko naco ukaze a ludia z neho robia boha pritom taky Klopp je 10x lepsi ako on

Reagovat
iamek

. Pepka mám rád. City logicky taky nemám rád, ale pokud si člověk musí vybrat kdo vyhraje titul, tak jednoznačně City. Je to jako si vybrat jestli si prostřelit levou nebo pravou nohu. Jsem pravák, takže si vyberu levou

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Bandita_Harry

Keby to nebolo tak tesne na tituly tiež by som bol radšej za MU

Reagovat
Benzema

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Preco Rijkaard s takmer totoznym kadrom ziskal v Barcelone o cca 30 bodov menej nez Guardiola ?

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp je skvely manazer. Rovnako dobry, mozno lepsi nez Guardiola, ale povedat o Pepkovi, ze je to "len saso", ktory len dostal...

Ach to je ale hlupost.

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec, City potřebujeme aby konkurence v top 4 zakopla

Reagovat
EXoRcIsT

ja tomu ropnemu odpadu nemozem priat proste

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky ne ale my prostě na titul nemáme obranu a potřebujeme udělat top 4, oni jsou bohužel první no

Reagovat
mithro

nemaju narok zajtra

Reagovat
iamek

Klopp tyhle zápasy umí. Bohužel.

Reagovat
Mato178178

Reagovat
smazaný uživatel

Na Nova Gold jde Ordinace kdyby jste se chtěli uklidnit

Reagovat
Whitemedia

Čestmír forever

Reagovat
Salfovic

Létající To teď někde dávají?

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Tolstobik

Ale zapas to byl jinak moc pekny, hrali jsme dobre, byli jsme lepsi, padlo dost golu....jen proste mame fakt napicu obranu

Reagovat
EXoRcIsT

najhorsiu z top10

Reagovat
Busby babes

presne, aspon to byla zabava.

Reagovat
Zdechlina

Solšér jak hleděl. Jak nechápal co se stalo

Reagovat
mithro

ja som frustrovany, chudak by ma zaujimalo, co musi byt on. paradny zapas a par expertov tam pusti take 3 banany a cela snaha v riti.

Reagovat
Swarley

Mají štěstí, že je Ole takový kliďas, každý normální člověk by je musel po takovém zápase proliskat

Reagovat
mithro

ja si myslim, ze im povie svoje. aj medzi sebou si musia, to ked uvidia ten posledny gol, tak je jasne, ktora skupina cisti kopacky dalsi mesiac

Reagovat
Swarley

s výjimkou Rashforda, ten se k té obraně přidá snad dobrovolně

Reagovat
Zdechlina

Tak upřímně, to čekal málokdo. Až na Csaplára samozřejmě

Reagovat
Benedict

O csaplarovi se mluví tak často, ze už by se mu mělo dat za pravdu

Reagovat
cristiano.K.

Everton

Reagovat
EXoRcIsT

by som sa velmi netesil maju o 3b menej a zapas dobru na vas

Reagovat
smazaný uživatel

ale zas u nich je velka sanca, ze zas odpadnu aj dnes bolo vidiet, ze to nie je ono a 3 goly dali ani nevedia ako

Reagovat
Kincl

Pokud to City zítra urve za 3body tak si to Pepek už musí pohlídat a být opět nejlepší tým v PL

Reagovat
Kincl

Pokud to City zítra urve za 3body tak si to Pepek už musí pohlídat a být opět nejlepší tým v PL

Reagovat
EXoRcIsT

Aky obrancovia sa vlastne spajaju s MU okrem Ramos/Upamecano ? Lebo nam treba mozno aj dvoch stoperov a ani Ramos ani Upamecano sa mi nejako extra nepozdavaju

Reagovat
smazaný uživatel

Garay. Prípadne do zálohy Sneijder.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Trand

Reagovat
RadekVonCZE

Jsi se teleportoval z roku 2013 ne?

Reagovat
Neutron

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Greny

Doufám ve Skriniara

Reagovat
smazaný uživatel

tvl

Reagovat
Mato178178

Ten nie je o nič lepší ako to čo mame

Reagovat
Mato178178

Lindelof vol.2

Reagovat
Benedict

Reagovat
Hlahart

Reagovat
r.mrazik

Zápas na koukání fajn...každopádně to bránění bylo psycho, i když jinak jsme odehráli herně vlastně dobrý zápas

Reagovat
mithro

je to progres, o titul nikto nemoze s takou obranou ani snivat, to je to, co ma city uplne inde tuto sezonu.

Reagovat
EXoRcIsT

Tak ked clovek vidi hrat Diasa a tak sa pozrie na tych nasich somarov je mu do placu

Reagovat
mithro

ale tiez im trvalo, kym nasli co hladali. kolko 50 milionovych stoperov tam mali a jeden horsi ako druhy.

Reagovat
Counter

No legrační je, že jeden z prvních takových se našel právě letos

Reagovat
Swarley

A někteří tomu tady říkali koncepce

Reagovat
Counter

Otamendiho bych s odstupem stejně hodnotil pozitivně. Na konci už měl blikanců více, ale své si za ty roky odehrál.

Stones se jevil jako provar, ale letos hraje vedle Diase jako z partesu. A pořád je mladý.

Laporte je podle mě výborný hráč.

Dias se zatím jeví taky skvěle.

Jediný skutečný provar byl Mangala, a ten byl snad ještě před Pepkem, ne?

Reagovat
iamek

Mangala byl před Pepkem

Reagovat
Counter

Ještě jsem teda vynechal Kompanyho, ale tam snad není třeba rozebírat, že to byl úspěšný nákup (samozřejmě taky před Pepkem)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dokonca bol aj pred šejkom.

Reagovat
mithro

tak samozrejme, ze to zase neboli uplne dreva, za tu cenu. ale poriadne slapat im to vzadu zacalo az teraz, ten Dias vyzera paradne a taha so sebou aj Stonesa a zvysok obrany.

u nas, presne opacny pripad

Reagovat
Hokaido

Letos jim to šlape skvěle, ale ani v minulých sezonách to nebyla úplně katastrofa v PL. Loni 35 gólů (jen o dva víc jak Liverpool s tou údajně nejlepší obranou století ). Předtím 23 a 27 gólů, což jsou pořád skvělý čísla.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to šľapalo aj s Laportom. Len bol bohužiaľ často mimo. Minulý rok z 15 štartov v PL udržalo City 11x čisté konto.

Reagovat
Counter

Jak píše Hokaido, oni mají kvalitní obranu dlouhodobě, akorát to letos (zatím) po špatném startu posunuli na úroveň kamsi k Josého první štaci v Chelsea, což by mě ani nenapadlo, že je ještě dneska možné. Mají tu obranu naprosto neuvěřitelnou, dva inkasované góly za posledních třináct kol je brutální bilance.

Reagovat
vitasrp

Navíc ona je vyloženě prdel, jakým způsobem těch čistých kont dosahují.

Tenkrát pod Josem se prostě pozorně bránilo, soupeři sice měli střely, ale z málo nebezpečných pozic + těch pár šancí pochytal brankář.

Man City na to jdou trochu jinak, oni soupeři v posledních zápasech pomalu ani nepovolí střelu na branku.

Reagovat
Counter

Jako všechna čest Guardiolovi, vypadalo to s nimi na začátku sezony bídně a měl jsem pochyby, jestli je ještě schopný po tolika letech v jednom klubu (poprvé ve své kariéře) schopný udržet si hráče na své straně a pokračovat v očekávaných výsledcích, jeho styl je přece jenom dost náročný, byť jinak než ten Mourinhův.

Reagovat
Busby babes

ja bych mozna trochu rozlisil tu kvalitni obranu a malo obdrzenych golu. U City to taky mohl byt pripad, kdy byly proste tak dominantni, ze souperi moc nepujcili balon a tak ta obrana zas nemela moc co resit. Samozrejme jen do urcite miry, uplne drevaci to nebyli nikdy.

Reagovat
Bayern +

a ešte aj ten Demichelis, ktorý už prichádzal ako zmätkár bol nakoniec v City dosť dobrý stopér. Až na Mangalu fakt nič strašné...

Reagovat
El Cid z City

Guardiola stopery trefil(viz čísla výše), potíž jsou zranění,která ničila Stonese a Laporta. Otamendi se po první katastrofální sezoně zvednul až po příchodu Pepa, Kompany byl zraněný pořád. Ruben je možná v top dva světových stoperů,kam mířil Laporte taky. Jedinej omyl je lb Mendy,kterej byl předraženej, ale taky ho zničilo zranění(a taky charakter), do té doby byl dobrej.

Reagovat
r.mrazik

Asi tak...a nebo to hrajou kvalitněji a dal od brány

My se vlastně sami zavřeli u nás na polovině tím posranym přihrávanim mezi stopery

Extrémně jsme jim to ulehčili

Reagovat
iamek

Já jak vidim jak si to dává trojice DDG - Linde a Harry, tak mám husinu

Reagovat
r.mrazik

Asi tak nějak...Harry ještě ok. Ale lindelof a de Gea..uff

Reagovat
iamek

Progres tam je obrovský. To zase jo.

Reagovat
Busby babes

moc nechapu ten hejt na Maguire... prvni gol imho nejvic Shaw a pak DDG. Ten si hlidal prvni tyc a pak na ten balon proste nedosahl a skoncilo to tak, jak skoncilo.

Druhej byl bidnej, tam nebranil prakticky nikdo. a posledni je tezka situace, jak tam Scott nebo Fred, ted nevim, prohraje tu prvni hlavu, tak se na to hrozne spatne reaguje...

Reagovat
iamek

U prvního gólů vznikl primární problém, ze AWB propadl. Pak na jeho pošt šel Linde a ten pak chyběl na své pozici. DDG vypadal u toho zákroku naprosto komicky. To se stávat nemůže. U druhého stačilo kdyby Fred měl trosku přehled o hře a je klid. U třetího to jde za Harrym, protože měl před sebou celou hru a vůbec na to nereagoval. On už v momentu nakopu stal úplně špatně.

Reagovat
Busby babes

ok, tohle je samozrejme chyba.

Reagovat
EXoRcIsT

Zbytocne ich obranovat lebo to ze Maguire vyhra par hlaviciek je prd platne ked zapas co zapas robia uplne zbytocne chyby. Mame najhorsiu obranu z TOp10 horsiu ako Arsenal dokonca

Reagovat
mithro

posledny gol to tam istil ako posledny, spravny kapitan

Reagovat
Busby babes

Jinak se nam vymstila zbabelost. Axel naprosto nesmyslnej zakrok, par vterin do konce, tam ho musi vycouvat a vytlacit, ne jit do nesmyslneho zakroku. Jenze on hlavne neml byt na hristi. Mel tam jit treba Martial, post za post. Meli jsme totalni kontrolu nad hrou, Everton nas netlacil, nebyl nebezpecny. Nebyl vubec duvod pridavat Tuanzebeho a rozhodit tu obranu...

Reagovat
iamek

. Já bych dal Matice za Masona a Martiala za Rashe. Jak jsem tam viděl Axela, tak jsem fakt tušil pruser. Tyhle střídání kdy tam na posledních par sekund jde další stoper nenávidím.

Reagovat
iamek

Jde vidět, ze nehraje FM

Reagovat
Greny

Je pravda že taky nejsem zastáncem takového střídání... Nedělá to za mě dobrotu... Je to takovej signál pro hráče hlavně to už jen ubránit... Teď tam je defenzivní hráč vzadu navíc změna rozestaveni nebo hráč na jiné pozici než je zvyklej můžou tím vznikat zmatky

Reagovat
Busby babes

prave, najednou mas minutu do konce a zmatky, kde kdo ma stat a tak... aspon to na me tak pusobi.

Reagovat
Mastný Chobot

Wenger bol na toto expert, hlavne keď sme prehrávali. Viac útočníkov neznamená väčšiu šancu na gól, aspoň nie automaticky. To isté s obrancami. Nie som samozrejme ani z 1% tréner ako on, ale nikdy som to nepochopil a ani mi neprišlo, že to niekedy splnilo účel. Práve naopak, prišlo mi to hrozne amatérske a prvoplánové.

Reagovat
Swarley

Ale však to dělají víceméně všichni trenéři

Reagovat
Mastný Chobot

To nedokážem povedať, ale minimálne uňho mi to často prišlo bezhlavé. RvP mohol zahrať úplne otrasný zápas, ale nedal ho dole a dal tam Adebayora namiesto f. e. Denílsona. Zrazu sme mali 2 hroťákov a nemal kto rozohrávať zozadu.

Reagovat
Mastný Chobot

Asi som mohol použiť lepší príklad ako Denílsona, no

https://en.wikipedia.org/wiki/Den%C3%ADlson_Pereira_Neves

ale hrá na Malte

Reagovat
Swarley

teplo, pohoda

Reagovat
Swarley

Jo tak, já spíš narazel na tu variantu, že tam pošle na závěr dalšího obránce

Reagovat
Counter

Úplně nejlepší bylo, jak nasazoval útočníky za krajní obránce, kde pak musel hrát Ramsey a tak

Reagovat
Mastný Chobot

hej no, good ol' times

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Tenhle měl být -

Reagovat
mithro

boli zapasy, kde sme sa fakt branili, panike level. everton nic extra nemal, o to je to cele horsie

Reagovat
smazaný uživatel

tieto striedania robil aj Klopp a skoro vzdy z toho boli este infarktove stavy

Reagovat
Bandita_Harry

Až túto sezónu tam nebolo koho dávať

Reagovat
PhilipS

Vůbec nechápu ten Fernandesuv gól. Nechápu, jak to trefil. Z místa, vypadalo to, že to jde v podstatě doprostřed a ten gólman vůbec neměl nárok. Naprosto unikátní věc. Nádhera

Reagovat
Swarley

Becks to uměl takhle kroutit i zprava na tu vzdálenější stranu, to mi vždy přišlo nereálný tak kopnout...

Reagovat
Swarley
Reagovat
Vsadim gule

A zas everton

Reagovat
Mastný Chobot

mne to hrozne pripomenulo Vieirov gól práve proti MU. Tiež brankár bez šance

https://www.youtube.com/watch?v=I8G5Yty4RKI&ab_channel=ArtemiyNikitenko

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Hokaido

Hezké, ale Yaya ještě o level výš.

https://youtu.be/49tHWw_lero

Reagovat
PhilipS

Neznal jsem. Lahůdka

Reagovat
stiflerovamama

No jo, niečo neskutočné vystreliť zo 16-ky keď má hráč čas a priestor, to len tak nejaký hráč nedokáže.

Reagovat
smazaný uživatel

to nemozes mysliet vazne

Reagovat
PhilipS

Jinak De Gea není ani průměrnej gólman momentálně. O ten Čechův rekord se nebojím.

Reagovat
vitasrp

Ten zákrok u toho posledního gólu je hrozně zvláštní, tam to regulérně vypadalo, jak kdyby se bál, že se s útočníkem trefí, takže trochu uhnul a uvolnil většinu brány.

V sezóne 17/18 by útočník možná ani nestihl zakončit, protože by mu to De Gea rychle aebral, případně by se před ním prostě roztáhl, nechal se trefit a vůbec by neřešil nějakej možnej kontakt s protihráčem.

Reagovat
iamek

Reagovat
PhilipS

Pozoruhodně šel dolů. Zpětně začíná být obdivuhodný jak dlouho si Čech dokázal držet úroveň i přes to velký zranění.

Reagovat
PhilipS

Jinak tenhle týpek dává dobrý data o gólmanech a De Gea fakt velký špatný.

https://twitter.com/Jhdharrison1/status/1344631811507449856

https://twitter.com/Jhdharrison1/status/1358182310248665089

Reagovat
vitasrp

Jojo, taky ho sleduju, má bombastický analýzy a má tam perfektně rozvedený, jaká je nejlepší strategie pro řešení těch situací 1 na 1.

Reagovat
Counter

Reagovat
iamek

Po zápase řekl Scholes, ze DDG nemá odvahu chodit do soubojů. Takže to nevidíš takhle jen ty :)

Reagovat
Swarley

U něj je to o hlavě, on se tímhle vrací do začátku kariéry u nás... Tam byl úplně stejně vystrašený, jak v těchto chvílích... Nerozhodný a absolutně nedurazny...

Reagovat
iamek

Což zachraňoval aspoň skvělou práci na čáře a při soubojích 1 na 1. Teď už tolik nezvládá ani tohle.

Reagovat
Swarley

Reagovat
wild

presne to iste spravil v Lipsku pri 3.gole a defacto nas to stalo postup z LM

Reagovat
Bandita_Harry

Ako v čistých kontách ? Veď mu ich chýba asi 100

Reagovat
Busby babes

"We should not even be considered as title chasers, we have got better as a team and see where we end up. We need to stop conceding easy goals." - Solskjaer [BBC Sport]

uplne nesouhlasim s prvni vetou. proste jsme druzi po 23 zapasech. uvidime, co zitra city. Klidne je mozny, ze jsme dneska bod na City stahli...

Reagovat
iamek

Já proste mám takový problém fandit Poolu . Remíza by asi špatná nebyla. Takové neutrální. Ideálně kdyby Wolves vyhráli nad Leicesterem ještě. Teď máme dva zápasy v lize WBA a Necastle a tam musí být šest bodu proste

Reagovat
Busby babes

ja jim nefandim, doufam, ze prohrajou. jen rikam, ze se muze stat, ze vyhrajou, protoze to proste neni nijak nepravdepodobny.

Reagovat
iamek

Pro nás nejlepší nevýhra City, ale já jim stejně asi ty tři body budu přát. Já vždy co jsem v Manche, tak mám pocit, že tam je větší nenávist na Pool a až pak City. Jednou jsem se zakecal s fanouškama United a jmenovali ještě jeden tým z nižší ligy, který nenávidí víc, než City ale nevím už název

Reagovat
Busby babes

jj, Pool, Leeds a pak az je City imho.

Reagovat
Busby babes

City jsou proste takovy ty Noisy neighbours, kdy sis z nich dlouho mohl delat srandu, ted jsou samozrejme dobri, ale ta historicka rivalita tam chybi. Pool a Leeds tohle maji.

Reagovat
Counter

Jsem zvědavý, jestli už to nové generace fans budou mít nastavené jinak.

Reagovat
Busby babes

nejspis jo, ono se to otupi, ale zase ted je 'Leeds zpatky, takze zrovna tohle se muze zase obnovit. a primo v UK/Manchesteru se to predava pres generace. Fans mimo UK tohle asi neresi vubec, ale to je normalni, rekl bych.

Reagovat
mithro

zajtra to netreba ani pozerat, odpocinut na noc, nejak to dopadne

Reagovat
Busby babes

zatim to nemam v planu, posledni dobou uz koukam jen na nas.

Reagovat
cristiano.K.

zítra vytáhnete ještě staré dresy se Suarézem

Reagovat
Busby babes

Reagovat
cristiano.K.

vtípek a myšlenka

Reagovat
Swarley

Kdyby se motá kolem čtvrtého pátého místa, tak už nás ani netrenuje... Teď už musí bojovat o titul nebo poletí...

Reagovat
Busby babes

zas neprehanej.

Reagovat
Swarley

Tak co má být výsledek jeho působení u nás nebo teda kteréhokoliv jiného trenéra? Jestli nebude bojovat o titul, tak je to prostě málo... Času už měl dost, s posilama to měl složitější, ale musí to zase oproti loňsku posunout dál... Upachteny boj o Top 4 je prostě už letos málo...

Reagovat
Busby babes

samozrejme, ale jde o to, ze se porad posouvame dal. pokud letos neda titul, tak vyhodit ho by byla picovina. zresetujes ten progres a zase se vratis o rok dva zpatky...

Reagovat
Swarley

však píšu, že musí bojovat o titul a kdyby se motal kolem čtvrtého místa, tak by už letěl...

Průser pro něj je, že letos ten titul bude za poslední roky nejdosazitelnejsi, tak bych si to nešetřil na příští rok, ale radši na něj útočil už teď...

Reagovat
Busby babes

jasne, sorry, chapu jak to myslis. Imho nam to ale nehrozi. Jsme na tom ted lepe nez ten zbytek za nama. Samozrejme, muze se to rychle zmenit. Tak snad jeste City trosku prozenem.

Reagovat
Swarley

No pokud budeme takhle nesmyslně rozdávat body, tak to bude složité... To by smrdelo spíš tím vyhazovem než bojem o titul...

Ale sezóna je dlouhá, i City bude ztrácet...

Reagovat
iamek

Teď má City za sebou 6 těžkých zápasu. Pokud tam daji 12-13 bodu, což asi daji, tak můžou slavit titul. Mají Pool, Spurs, Everton, Arsenal, MU a West ham.

Reagovat
Busby babes

2 body.

Reagovat
Busby babes

promin, ale ty nevidis ten pokrok oproti lonsku?

Reagovat
Swarley

Vidím, i když třeba v obraně až tak uplne ne... Ta pod ním byla už i lepší...

Reagovat
Freedo

Tak to prohlášení docela chápu. Nechce zbytečně dostat tým pod tlak. Jakej smysl by mělo vyhlašovat útok na titul? Lepší je jít od zápasu k zápasu a pak se uvidí.

Reagovat
r.mrazik

A tedy...nezranit se Pogba, tak jsme vyhráli

Reagovat
iamek

On je fakt v tom středu pole jinde. Fred sice nehrál špatně, ale nebyl to tak jistý a suverénní výkon jako u PP.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Jinak rozhodčí slušná nadváha ne?

Reagovat
Busby babes

je to Moss, to je naprostej traged. ten snad ani jednou za zapas nedobehne k vapnu a jen se tak mota okolo pulky hriste..

Reagovat
iamek

U nás na vesnici se hraje firemní liga 40+ a pořad domácí zápasy píska stejný rozhodčí. Má asi 65 let, vysoký jak Fred a má tak 90-100kg. Cely zapas stojí přesně v ve středovém kruhu a tam chodí

Reagovat
Whitemedia

Si nepamatuji Mosse nevyžraného

Reagovat
Swarley

ten tam musí mít nějakou dlouholetou výjimku

Reagovat
Azazelo RD

Plní kvóty na tlustý a na jeho plat je dotační program.

Reagovat
iamek

Já si toho všiml až dneska při detailním záběru, kdy ten dres měl na určitých místech jak neopren. Se divím, ze ten zapas vůbec odbeha/odchodi

Reagovat
Busby babes

ja uz asi pet let nechapu, jak muze udelat ty predsezonni testy... to tam vsichni behaj jen on zere hamburgery na cas, ne?

Reagovat
iamek

Já tyhle testy absolvoval s pomeznim rozhodčím, který mává českou první ligu a ty testy jsou na fyzičku nehorazny zahul. On fakt musí mít nějakou výjimku. Tam se dělají sprinty na čas, dynamika běhu a podobně

Reagovat
Busby babes

prave. absolutne nechapu, jak to muze davat.

Reagovat
mithro

Moss je klasik. radsej zapiska ako keby mal bezat

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

Navíc teď s VARem, když to posere, mrkne na telku..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

A posere to druhý krát.

Reagovat
icemike

Ale musí mu ji dovést

Reagovat
Busby babes

svym zpusobem ho musi clovek obdivovat. ale at uz tahne do prdele no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Koukám teď na ten zapas znova ze záznamu a Rash mi proste pije nějakou dobu krev. Ok je produktivní a vždycky nějaký podíl na gólů má, ale co on zbytečně zazdi akci, kdy naprosto nesmyslně soluje a vymysli blbosti. Vše si zbytečně komplikuje místo, aby si situaci usnadnil ( nahrávka ) nebo to proste napálil na bránu. Vždyť má v noze dynamit. To samé začíná dělat i Mason. Poslední zápasy šel hodně nahoru, ale taky mohl dneska minimálně 2-3x vystřelit, ale on se vždy utopil v klickach. Přitom minulou sezónu proste byl ve vapne a ve většině případu to proste propálil.

Reagovat
Busby babes

jeho velka slabina, jak tohle vylepsi, tak se posune na uplne jinej level.

Reagovat
iamek

Oni ten dribbling mají nadstandardní, ale nemůžou neustále chodit do 2-3 hráčů. Na takové úrovni ti to vyjde málokdy. Je pak zábavné sledovat reakci od Cavaniho, který se v tom vapne uvolní, ale ti dva hrajou raději na sebe. On měl podobný problém Pogba, kdy držel balon zbytečně dlouho a mazlil se a brzdil hru. Od určitě doby začal hrát na jeden dva doteky a ta hra je úplně někde jinde. No a když to už Rash proklickoval, tak napálil balon do golmana

Reagovat
Mastný Chobot

Joe Willock scored, created two chances for team-mates, won a game-high five tackles and also made a team-high two interceptions on his debut for Newcastle.

Only attempted 11 passes in the whole game though.

zaujímavý výkon ale super, že sa chytil hneď v prvom zápase. Ideálne by bolo ho predať v lete za 30+

Reagovat
Counter

Na to kluby nebudou mít peníze, i kdyby tu hodnotu měl.

Reagovat
Zaschrona

No, vzhledem k tomuhle zápasu moc nerozumím, proč De Gea dostává přednost před Hendersonem. První i třetí náš gól teda neřešil zrovna skvěle, tyčku Digneho taky teda nekontroloval. Jestli si tady Olsen zasloužil kritiku za podklouznutí, tak co tohle bylo od DDG?

Jinak za mě spokojenost, nehráli jsme moc dobře, ale parádně ubojovaná plichta a využití chyb United. Cavani a Bruno extratřída, jakkoliv mi teda není ani jeden vůbec sympatickej, je radost na ně fotbalově koukat. Shaw taky fajn výkon. Z naší strany nutno pochválit Daviese a zase jednou Godfreyho. Oproti tomu Holgate mimo svoji nejlepší pozici nic moc, Richarlison bohužel taky zase bídný. Snad v poháru se Spurs zahrajeme líp.

Reagovat
cristiano.K.

DDG první gol vyloženě jeho, u třetího mohl mít lepší reakci, ale to bych hanil spíš obranu.

Reagovat
Witcher

Jak vypadá ferovej loket na rypák?

Reagovat
smazaný uživatel

Curaci, fakt dostali v 95. gol. Myslim, že herne to bolo ok, Everton sme cely zapas jasne prehravali, ale 3 taketo faily za jeden polcas? fakt hnus.. si pamätam ten vysmech Miguelovi roky na Cavaniho, ale on v najlepsich rokoch by si aj PL daval totalne s prehladom, top hrac

Reagovat
smazaný uživatel

a co sa inak stalo, ze Mason ktory vsetko hned riesil jednoducho a tlacil sa do zakončenia, zacal tuto sezonu robit 3 klučky navyše, zbytocne vsetko naťahuje, neprihrava hracom, ktori su v lepsej pozicii, tomu nerozumiem

Reagovat
EXoRcIsT

tak ked sa pozera ako to robia rashford a martial tak sa ich snazi napodobnit. Dufam ze ich OLE ich za to zjebe

Reagovat
Swarley

Cavani může v zakončení někdy selhat, ale alespoň do toho jde, střílí, zkouší to, zakončuje... Chodí pro balóny, rozehrává, kombinuje... Radši párkrát to zakončení posrat než do něj vůbec nejít a topit se v nesmyslných klickach...

Martial už se toho nezbaví, ten je prostě takový a jiný už nebude... Ale proč tohle dělá Rash mi je záhadou... Už tolikrát se u něj jasně ukázalo, že je nejlepší si dát kolem někoho dlouhý balón, utéct a vypálit, ale on pak má prostě někdy zápas, že nevystreli ani před prázdnou branou a pořád to někam musí tahat a klickovat... Nepochopím, co to jako má být a co si od toho vůbec slibuje... Úplný nesmysl...

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

my snad musíme tyhle nesmysly cíleně trénovat

Reagovat
cristiano.K.

pro mě byl třeba Falcao lepší hráč obecně, ale Cavani to u vás zvládá lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao bol typický staromódny poacher do vápna súpera, v medzihre bol nepoužiteľný, po zraneniach mu odišla gólová forma a bol na nič. Cavani je kompletná deviatka a dokáže (hlavne v minulosti) veľmi dobre zahrať aj krídlo...

Reagovat
cristiano.K.

Cavani v mezihře taky žádná slává, těch nahrávek, které jdou úplně mimo taky nemá málo. Má přidanou hodnotu v tom jak příkladně bojuje v tomhle věku.

Reagovat
r.mrazik

Však je v mezihre naopak dost slušný. Míč dlouho nedrží, dává to z první.

Reagovat
cristiano.K.

často to dává do protipohybu spoluhráče, všimni si toho. Což teda může způsobovat, že s týmem není ještě sžitý.

Reagovat
r.mrazik

Ok m toho jsem si tedy zatím nějak nevšiml

Reagovat
Whitemedia

Cavani byl jasnej

Reagovat
Coutinho10

jenom k tomu trestu pro Soucka, tak kolik zapasu ma mit, pokud mu to nezrusi ? myslel jsem ze 1 zapas, ale koukam na FPL a tam je suspended until 27 Feb, takze jako prima redka za "faul" loktem do obliceje je hodnocena jinak nez prima redka za jiny tym faulu ?

Reagovat
Coutinho10

*typ

Reagovat
Coutinho10

takze asi fakt hrozi 3 zapasy trest, protoze to bylo oznacene jako violent conduct

THE RED CARD

As we have already stated, a red card means instant dismissal. When it comes to the length of any suspension period, it is dependent on the nature and seriousness of the foul, as follows:

For a sending off, after a second yellow in one game, the suspension period is one match.

For a so-called professional foul, a player will also receive a one-match ban.

If the foul in question is dissent, it will normally be a two-match ban.

If we are talking about violent conduct, the punishment is normally a three-match ban.

Reagovat
smazaný uživatel

njn, 1 zapas su tusim za 2 zlte, ua faul hraca, kt. ide sam na branu a ruku, kt. zabranis golu

Reagovat
Coutinho10

ale jako oznacit to jako violent conduct mi prijde hodne mimo, ale koukal jsem jeste zpetne a fakt to tak oznacili, takze jestli toto mu nezrusi a zahraje si az na konce mesice na Man City, tak to je totalni vysmech

Reagovat
smazaný uživatel

ale ako inak to chces oznacit, ved to bol laket do hlavy. To, že to červená nemala vôbec byť, je vec druhá.

Reagovat
Hlahart

Však za přímou jsou vždycky minimálně 3 zápasy, ne?

Reagovat
Coutinho10

nn, precti si ten popis pod tim...ted napr. mel David Luiz trest na 1 zapas s A Villou po prime redce

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Remt

PRAY FOR TOMAS!!!

Reagovat
cristiano.K.

Ted by měl vystoupit Mitrovič jako chlap, nahrát video, že ho jen škrtl, že se přimlouvá, aby červená byla zrušena. Jinak je to úplně bez šance.

Reagovat
Coutinho10

hodne osobnosti je na jeho strane, takze snad pod tim natlakem to zrusi, Mitrovic to signalizoval uz behem zapasu a Suk to i potvrdil svym vyjadrenim, tak uvidime

Reagovat
cristiano.K.

osobnosti jsou fajn, ale nejdůležitější osoba je pořád Mitrovič, ten skutečně ví jak moc to bolelo.

Reagovat
dantetomas

Je to balkanec, takze to nebolelo vobec, podla mna to ani necitil

Reagovat
cristiano.K.

spíš je to Mitrovič. Pověst má hroznou. Spíš bych to čekal opačně. Mitrovič dává loket a Souček jde na zem

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, hráč je zodpovědný za svoje ruce. Sice to bylo nechtěný, ale prostě loket do hlavy. ČK v pořádku + stopka 4 zápasy

Reagovat
Freedo

Já ho koupil před tímhle kolem.

Reagovat
Coutinho10

to nastve ja ho radsi nekupuju...bral jsem ho jenom na Freehitu jednou myslim

Reagovat
Busby babes

prima redka je vetsinou za 3 zapasy defaultne, pokud je to nejakej faul, coz tady byl, ne?

Reagovat
Coutinho10

David Luiz mel napr. ted 1-zapasovy trest po prime redce...mrkni na muj uvodni koment a popis, za co dostavas kolik zapasu po redce

Reagovat
smazaný uživatel

iba ak je to za nebezpecny faul mozno nesportove spravanie. Leno tiez napr. by buduci zapas uz mal chytat

Reagovat
Busby babes

tak Leno prave nikoho nefauloval. ale jinak viz ostatni, tak nejak jsem to myslel, ze ostrejsi zakrok defaultne 3.

Reagovat
vitasrp

Přímá červená je trest na 3 zápasy pokud jde o hrubý zákrok, nesportovní chování nebo nějaký ten violent conduct.

Přímá červená a trest na 1 zápas následuje ve chvíli, kdy obránce fauluje v roli posledního hráče nebo třeba zabrání rukou jistému gólu atd.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
VersaceChain

Koukam, ze konecne nekteri uzivatele otevreli oci a zacali souhlasit s tim, cot u rikam uz rok

Reagovat
smazaný uživatel

Že Anglickí rozhodci su tragedi? Neboj, to už vie každý veľmi dlho

Reagovat
Remt

Jsou to tragedi uz delsi dobu ale pred touhle sezonou jak kdyby jim dal nekdo neco do piti, protoze to co predvadi zapas co zapas, to jsem jeste nevidel tolik spackanych zapasu za jednu sezonu

Reagovat
Luc-Luc

jo no, je to desive, resi se to nejak v Anglii ? mam pocit, ze si FA z toho moc nedela

Reagovat
Remt

v ceske lize aspon napisou "Rozhodli jsme ze v te a te situaci rozhodci udelal chybu" - myslim ale ze asi stopky za to nedostavaji, nebo ano? Ale v Anglii FA... Nevím o tom ze by neco takoveho vydavala. Nic se nedeje, jak kdyby jim to bylo u prdele..

Reagovat
Luc-Luc

prave, u nas mam pocit, ze komise udela komunikaci a dodatecne treba uznaji pochybeni rozhodciho, v Anglii mam pocit, ze se nic nedeje, ale zase to tak detailne nesleduju, jenom co si prectu na FB a tady

Reagovat
VersaceChain

ze DDG je trash

Reagovat
mul

Ich počet na MS v Rusku asi odzrkadlvoal ich kvalitu.

Reagovat
VersaceChain

Kurva, jsem se zase dival na highlighty a to neni mozne co to mame za zenu v te brane, do pici pochopil bych ten strach kdyby mu nekdo prokopl celo jak Cechovi, ale tohle kurva uz neni mozne, pussyboy dementni.

Reagovat
Nikikrew

Arteta po zapase

on the performance in general...

It was a really strong performance again. We completely dominated the game, we dominated in every department and we should have won the game. But in the Premier League when you give a goal to the opponent - and we gave them another three opportunities - and you are not ruthless in the opponent's box, you don't win games. The rest, the way the team played and the energy that they showed, the quality they showed, the number of chances and situations we created, how quickly we regained the ball, how we controlled long balls, second balls and how aggressive we were in our duels, it was all incredible. But it wasn't enough to win the game.

Čo je toto? Strong performance and we should have won the game.

Akože maximálne remíza z našej strany, ten výkon nebol vôbec dobrý, chýbala kvalita najmä vo finálnej časti. Ja neviem ci je Mikel deluded ale tieto jeho tlačovky nemá cenu ani čítať

Reagovat
Čenda

To už je docela Emeryesque a začínám se o Mikela bát. Jenže, teď jsem na twitteru četl, že má 38% vítězných zápasů, a co si budeme, asi je to pro něj vážně velký sousto. Do konce sezóny asi nechat, ale je mi to dost líto. Ale kope si vlastní hrob a dost různých situací hrubě nezvládl.

Reagovat
Čenda

A úplně upřímně mi to zní tak, že už cítí průser, tak přesvědčuje vedení, že vše je ok..a to už hledá náhradu

Reagovat
Nikikrew

Mikel ma silné postavenie v klube, dokonca ma funkciu tréner a ešte niečo navyše (nepamätám si) a obávam sa, že aj napriek zlým výsledkom bude je pozícia stabilná.

Aby som to upresnil na pravú mieru, chcem aby Mikel ostal do konca sezóny ale ak skončíme tak. 10, musí ísť. Káder si upravil podľa seba čiže nemôžeme hovoriť že ma zlý tím. Uvidíme

Reagovat
mul

koho by si si predstavil náhradu za neho ? Okrem Nagelsmana, lebo ten by bol asj priorita číslo 1 u každého.

Reagovat
Nikikrew

Neviem aká situácia bude po sezóne ale ten Nagelsman by bola výhra, poprípadne ani Benitez by nebola zlá voľba

Reagovat
mul

Nie je už Rafa trochu dinsaurus ?

Reagovat
Nikikrew

Nie je

Reagovat
Counter

Rafa je výborný, ale je to typ manažera ze staré školy ala Wenger, který si chce všechno rozhodovat sám a dohlíží na každý detail fungování klubu, což už se dnes v předních klubech nenosí.

Reagovat
mul

V príde Arsenalu by to bol problém ? Keby tam viac do toho kecal ?

Reagovat
Counter

Arsenal od Wengerova konce prošel extrémními změnami v klubovém vedení, a přestože s Artetou přešel o krůček zpět a vrátil mu titul "manažera" oproti předešlému "head coach", pořád si nejsem jistý, jestli by Rafa překousl, že nemá nadvládu nad vším, co se v klubu šustne. Jestli jo a Arteta selže, bral bych ho s radostí.

Reagovat
Trand

" We completely dominated the game, we dominated in every department and we should have won the game"

Jako ne že bychom hráli nějak hrozně, ale viděl první poločas? Rozhodně si teda nemyslím, že jsme dominovali.

Reagovat
Nikikrew

Toto mi pride taka wengerovska tlacovka . Kouc AV sa musi nad tym iba pousmiat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Zápas United Everton bavil Degea splnil měl Áčko u prvního golu i ten poslední gol Bruno to trefil fakt hezky to se musí uznat

Reagovat
Luc-Luc

skoda te remizy pro Ucka, mohli by City trosku potrapit kdyz ne my, at je boj o titul zajimavy, takhle si to City pojede jak my vloni

Reagovat
Remt

Prdy vody, uzdravi se nam par kusu a prozenem je jeste my

Reagovat
Luc-Luc

tomu neverim, oni letos jsou hodne silni vzadu a davaji si ty zapasy uplne s prehledem, my jsme bezradni naproti tomu proti zatazenym souperum, letos bude uspech druhe misto

Reagovat
Remt

Ne, to jsou porazenecke řeči a ty já nemám rád. Dnes na ně vletime tak, ze si z toho budou uchcavat strachy že spaní ještě po zbytek sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

Letošek je oproti loňsku mnohem zajímavější.

Reagovat
Luc-Luc

mne to zase prislo zajimavejsi vloni no

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

pamatuj si jednu věc. MU a Everton musí skončit vždycky za námi!

Reagovat
Dawon

Ja nevim, tohle je snad uplne nejhorsi ztrata za celou sezonu vzhledem k tomu vykonu...totalni dominance, soupere nepustime k nicemu, dokonce dame 3 goly...a skonci to remizou? S touhle obranou proste bohuzel City prohanet nemuzeme...clovek by musel jit az na 12. misto tabulky, aby nasel tym s vice obdrzenyma golama, vsak to je naprosto neuveritelne.

Loni sme meli za 38 zapasu 36 obdrzenych golu...letos za 23 zapasu 30 obdrzenych golu...jak se muze prakticky stejny tym, kteremu se do znacne miry vyhybaji zraneni, v jedne herni cinnosti behem roku tak strasne zhorsit?

2 vyhry z poslednich 6 zapasu a z boje o titul je razem zase navrat do boje o top 4 Fakt neskutecne zklamani a nasrani po tomhle zapase

Reagovat
Busby babes

v tech poctech golu je rozdil defakto jeden zapas se Spurs. nebyt toho, tak ses okolo 23 zapasu a 24-26 obdrzenych golech a tam pak uz neni takovej rozdil oproti lonsku... ale jinak souhlasim, musime to zlepsit. Porad delame stupidni chyby no.

Reagovat
iamek

Tohle muže říct i Pool nebo City. Takový zápas měli taky. My letos za sezónu pravděpodobně dostaneme 50+ gólů a to je strašidelné číslo.

Reagovat
Busby babes

ja taky nerikam, ze nase obrana je lepsi nez poolu nebo City, jen ze je porad stejne dobra/spatna jako byla loni.

Reagovat
Dawon

Slepice nas v tom zapase totalne prejely, jestli teda budu shovivavy a reknu, ze 6 golu je anomalie, tak urcite minimalne 3-4 bysme tam dostali tak jako tak, nedava mi uplne smysl ten zapas nejak kompletne "vymazat"...a to uz je celkem zanedbatelny rozdil. Ta obrana je proste hrozna, dostavame goly z totalnich hoven, vcera 1. gol hrubka DDG, druhy gol zas otresne kolektivni braneni, kdy James byl uplne sam ve vapne tak 20 sekund a 3. gol po nakopu z pulky, kdyz mame na hristi 3 stopery, to snad ani nema cenu komentovat

Je to furt to same dokola a je to hrozne frustrujici. bych se nebal rict, ze tohle byl jeden z nejlepsich vykonu za celou sezonu a skonci to 3:3, to je naprosto absurdni A nevim jestli tohle je o tom, ze chybi jeden kvalitni stoper, protoze to sou velmi casto kolektivni a systemove problemy.

Reagovat
Busby babes

ja nerikam, ze se nema pocitat uplne, jen rikam, ze to je anomalie a proste jeden blbej zapas, co to oproti lonsku vystrelil vys. nebyt toho, mame plus minus stejne obdrzenych golu. Mirne horsi nez loni ale ne vyrazne. Ten zapas ze spurs to pak preklapi do toho vyrazne horsi pocet obrdzenych golu.

Reagovat
iamek

Řeším to nahoře. Tohle je špatný systém. Kdyby se to stalo výjimečně, tak to nikdo neřeší, ale tohle je každý zapas a je úplně jedno kdo proti nám hraje.

Reagovat
Busby babes

imho je to porad stejnej problem, podobne to bylo i loni. Musime to zlepsit, to je jasne.

Reagovat
Busby babes

se zbytkem souhlasim.

Reagovat
Tolstobik

naprosto souhlas

Reagovat
iamek

Mám to stejně

Reagovat
ajouki

Připomnělo to ztrátu 4:4 s Evertonem z roku 2012. Ta byla hodně bolestivá, protože City brali titul o skóre.

Reagovat
Zaschrona

"totalni dominance, soupere nepustime k nicemu" - sorry, ale pustili jste nás do docela dost šancí, kdyby se do xG modelu počítala ta tutovka DCL z konce první půle, která tam není počítána kvůli ofsajdu, který ale asi nebyl, tak jsme dokonce na xG vyhráli.

Reagovat
Busby babes

a kdyby tam zapocitali vsechny akce, ktere prerusil offside nam, tak mam xG 6,8.

Reagovat
Dawon

Tak ale to je tak nejak moje pointa - ten zapas sme opravdu vetsinu casu dominovali a do niceho vas nepousteli a sami byli prakticky neustale nebezpecni - a i presto je ta obrana tak otresna, ze ste si zvladli behem kratickych vypadku vypracovat tunu sanci (respektive sme vam je do znacne miry darovali) a nakonec urvat bod.

Tenhle zapas mel proste s prstem v nose skoncit vyhrou o 3 goly, ale bohuzel to tenhle tym povetsinou jaksi neumi.

Reagovat
Čenda

Mikel sice tým pozvedl, hodně vyřešil, ale proboha proč dělá takový chyby, by mě vážně zajímalo. Ego, nezkušenost, tlak agentů/vedení/manželky, ucpaný čakry, fakt nechápu a sere mě to.

Reagovat
smazaný uživatel

s tym willianom, tam musi byt nejaky tlak temnej (agentskej) strany, to si nieje inak mozne vysvetlit, kazdy zapas predvadza hovno, ale

furt ho pouziva, ked uz nie v zaklade aspon z lavicky tam vzdy naskoci, mikel nim ide proti sebe

Reagovat
Mimalu

06.02. Jednalo se o férový souboj, řekl Souček

West Ham United se rozešel bez branek s Fulhamem, v nastaveném čase však přišel o vyloučeného Tomáše Součka, jenž udeřil loktem Aleksandara Mitroviče. "Kdo mě zná, ví, že se nikdy nesnažím soupeři ublížit. Mluvil jsem s Aleksandarem Mitrovičem během zápasu i po něm, sám uznal, že náš souboj byl férový. Za to mu děkuji, rozhodčí měl bohužel jiný názor," uvedl Souček na sociální síti. (ČTK)

tak jestli to byl souboj a ne neúmyslný zásah loktem z nešikovnosti, tak teda červená po zásluze....

Reagovat
Luc-Luc

mne to prislo, jako nehoda spis, Soucek se mozna jenom spatne vyjadril, cervena prisna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

No jasně že to byla spíše nehoda, ale čekal bych že to vyjádření s ním někdo zkonzultuje - není to žádný mluvený rozhovor kde se může projevit jazyková bariera.

Reagovat
Hlahart

"I spoke with Aleksandar Mitrović in and after the game and he said to me that our duel was fair,"

Hodně nešťastný překlad teda. Spíš bych řekl, že to bylo myšleno jako střetnutí a chtěl tím vyjádřit, že to nebylo se zlými úmysly nebo naschvál

Reagovat
smazaný uživatel

souboj, stretnuti, zopakoval si to samy..

Reagovat
Hlahart

Ne, to významově není to samý.

Reagovat
Busby babes

https://pbs.twimg.com/media/EtnQHBOXcAMx6WY?format=jpg&name=small

Fernadninho vcera asi nachcanej na twitteru.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol to fakt?

Reagovat
Whitemedia

A teď jen, jestli je to fake a nebo ne..

Reagovat
Busby babes

neni. ale uz to smazal.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
iamek

Reagovat
Error

asi mi utekl nejaky kontext, co tim chtel rict?

Reagovat
iamek

Mnichov 1958

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Error

aha, vcera bylo vyroci

Reagovat
Mimalu

tak včera to bylo 63 let od Mnichova - výbuch, letadlo, fotbalový míč, smích. Holt je důležité vnímat že fotbalisti jsou častokrát úplně vypatlané gumy, nic víc...

Reagovat
Remt

Pokud tím bylo myšleno toto, coz asi bylo, tak to je fakt hnus tedy

Reagovat
icemike

Tak za todle by měl být větší trest než za všechny negrita a čokolády

Reagovat
Remt

Zrejme je tim mysleno něco o Busby babes mě teď napadlo.. 6. Unora

Reagovat
Freedo

Reagovat
stiflerovamama

Tu ho už zase niekto odsudzuje na základe domnienok. Absolútne neverím, že to mieril na to na čo tu narážate...A takto sa šíria hoaxy

Reagovat
Busby babes

ver si cemu chces. v den vyroci delat sdilet tohle a delat takova gesta je proste prinejmensim dementni z pohledu nacasovani. Zije v manchesteru 8 let, mel by to vedet.

ale jinak samozrejme, nejspis narazel na to, ze dneska poleti do Liverpoolu na zapas.

Reagovat
Busby babes

takze spis takhle, bude to mit spis bliz k pripadu Cavani. Proste muzes vypravet vtipy o rakovine, ale je trochu nevhodny je vypravet vdove na pohrbu manzela, co na rakovinu umrel, asi tak nejak... sdilet fotku kde simuluju letadlo a komentar s vybuchem 6. unora...to proste neni dobry nacasovani, zvlast s historii mezi United a City, kdy jejich fans prave takhle zesmesnovali obeti...

Reagovat
r.mrazik

A k čemu jinému by to asi bylo???

Reagovat
Counter

Mně se nechce věřit, že Fernandinho vůbec o Mnichově ví, natožpak aby znal jeho výročí, natožpak aby si z toho (jako naprostý idiot) dělal srandu.

Reagovat
Hlahart

Souhlas, že v tomhle případě projektujeme do Fernandinha alespoň elementární znalost historie, což si myslím, že je přinejmenším dost naivní. Vlastně aby se mohl chovat jako idiot, tak by jím nejdříve musel nebýt (haha). Každopádně to načasování přesně na den té nehody je teda mimořádně fishy...

Reagovat
Counter

To už je podle daleko pravděpodobnější, že mu ten twitterový účet spravuje nějaký rodilý Brit, který v tomhle případě selhal na plné čáře.

Reagovat
Busby babes

ok, jako zije v MAnchesteru docela dlouho, ale samozrejme, muzeme predpokladat, ze je to idiot.

jak pisu vejs, tipuju ze jen proste velmi nestastnej timing.

Reagovat
Mastný Chobot

idiot lebo nevie o výročí 50-ročnej leteckej havárie? ja keby som včera nestrávil pol dňa na sociálnych sieťach, tak o tom neviem tiež.

Reagovat
Hlahart

Tak jestli tam nehraje nějakou roli to, že ty nechrlíš content pro miliony lidí na sociální sítě.

Reagovat
Busby babes

sorry, ale po 8 letech v Manchesteru o tomhle nevedet...

Reagovat
Hlahart

Tak já chápu, že ten argument není o tom, že by o tom Fernandinho nikdy neslyšel, ale že neví o datu, kdy to je.

Reagovat
Busby babes

pak porad plati to, co jsem psal. hodne nestastny timing.

Reagovat
Hlahart

Podle mě v případě spravování sociálních sítí s jeho dosahem neomluvitelný

Reagovat
Mastný Chobot

Nie kazdemu hracovi spravuju socialne siete profici. Pozri na Mendyho, Grelisha, Aubu, Lacazetta a kopu dalsich. Ja by som teda bol opatrny s nejakym hejtom. Nehovoriac o tom, ze zrovna Ferna mi fakt nepride ako typ cloveka, co by toto spravil.

Reagovat
Hlahart

To je ale jeho rozhodnutí, jestli to bude spravovat sám nebo ne. A v případě tak obrovský sítě imho musí mít nějaký social responsibility. Pokud mu to nikdo nespravuje, tím spíš mohla hned následovat osobní omluva.

Reagovat
smazaný uživatel

to su kecy toto Dominik

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
r.mrazik

Jak dlouho žije v Manchesteru? Myslet si, že se to k němu nedostalo je taky slušný bizar

Reagovat
Remt

Samozřejmě.. i o tom že je výročí té věci jen kolem mě letěly asi 2 3 zprávy, samozřejmě že o tom musí vědět nejspíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak latinos majú všeobecne svoj svet...who knows...

Reagovat
Counter

Podle mě tihle hráči žijí ve své bublině se svými kámoši, svou rodinou a věci jako klubová historie Manchesteru United jsou jim úplně u prdele bez ohledu na to, kolik roků v Manchesteru City strávili. Jasně, možná je to z mé strany škaredá stereotypizace, ale aby Fernandinho věděl o Mnichovu, věděl o výročí a rozhodl se dělat si z toho legraci skrze emoji, to mi přijde přitažené za vlasy. Pravděpodobnější už mi přijde, že to mohl spáchat ten, kdo se mu stará o účet (což samozřejmě Fernandinha neomlouvá a neprotestoval bych proti přezkumu celé události ze strany FA).

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Každý rok to jede v TV

Myslím, že dokonce byl i zápas, kdy city mělo černý pásky kvůli tomu

Je to záležitost jednoho města, takže tomu nejde uniknout

Je mi jedno, jestli to byl on nebo někdo,kdo se mu o to stará...bylo to celkem zřejmý, co tím dotyčný myslí a proč to tak rychle smazal

Mě přijde přitažený zas vlasy si myslet,že týpek co dělá kapitána městskýho rivala by o tom neštěstí nevěděl...

Reagovat
Counter

Jedna věc je vědět, že se někdy něco stalo, a druhá, že právě v ten den je to výročí dané události. Máš očividně u hráčů vyšší očekávání než já. Takový Aguero po deseti letech v ManCity pořád ani neumí anglicky a ty bys od něj čekal znalost klubové historie městského rivala

Reagovat
r.mrazik

tak aguero taky netweetuje takove veci,navic se nebavime o nem ale o nekom jinym

zas myslet si,ze vsechny kopacky jsou idioti a nevnimaji veci kolem sebe

jaky jiny smysl bys v tom tweetu jako nasel? bys musel vymyslet hustou pohadku

Reagovat
Counter

Nevidím větší rozdíl mezi Fernandinhem a Agüerem. Oba jsou z jižní Ameriky, oba jsou v ManCity kupu let, proto jsem ho uvedl jako příklad.

Kopačky nejsou idioti, jen žijí v jiném světě.

Vidím v tom smysl, že je to naprosto zhovadilá narážka na Mnichov. Nevěřím, že autorem toho tweetu je Fernandinho.

Reagovat
r.mrazik

Takže protože jsou oba z jižní Ameriky, tak musí být stejní..ok

Reagovat
Counter

Máš neotřelou dedukci.

Reagovat
r.mrazik

"Nevidím větší rozdíl mezi Fernandinhem a Agüerem. Oba jsou z jižní Ameriky, oba jsou v ManCity kupu let, proto jsem ho uvedl jako příklad."

Reagovat
Counter

"Nevidím větší rozdíl" není to samé jako "musí být stejní".

Předpoklad jejich znalosti Mnichova+výročí je v mých očích u obou podobný. Nevím, proč ti tak vadí, že jsem tady zmínil Agüera. Ale budiž, není to podstatné.

Reagovat
kolouch

Podle me jen nepochopil, ze ten smajlik breci smichy

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Mufani představte si hypotetickou situaci. Poslední kolo, hrajete se City. Jen vítězství vás posune na 4. flek a ligu mistrů. Ale zároveň tím dovolíte Liverpoolu se dostat před City a získat titul. Budete chtít vyhrát?

Reagovat
M.Vaza

A Live hraje doma s kým?

Reagovat
Bandita_Harry

Škoda že nie s Realom

Reagovat
M.Vaza

Stačí Atlético

Reagovat
Bandita_Harry

Odskúšané to máte tiež

Reagovat
M.Vaza

2:0

Reagovat
Busby babes

samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to je otázka

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Mufani představte si hypotetickou situaci. Poslední kolo, hrajete se City. Jen vítězství vás posune na 4. flek a ligu mistrů. Ale zároveň tím dovolíte Liverpoolu se dostat před City a získat titul. Budete chtít vyhrát?

Reagovat
iamek

Ne

Reagovat
Remt

Oni by tisíckrát raději aby vyhráli City

Reagovat
iamek

Jaký to šok, když city je pro fan United třetí největší rival.

Reagovat
Remt

A druhý je vlastně kdo?

Reagovat
iamek

Leeds. Já osobně to tak nemám, ale v Manchesteru v městě tam ta nenávist je obrovská.

Reagovat
Remt

Ja treba nikdy v Liverpoolu ani v Manchesteru nebyl, ty ano? Ted jsem nedavno koukal jak se do Liverpoolu dostat a tak jako tak bych musel přes Manchester tak me napadla jedna takova vec

Reagovat
iamek

V Poolu jednou jak jsem jel do Chester zoo a Manchester 5x ( 3x fotbal ).

Reagovat
Remt

Kdybych uz musel pres to skaredy mesto nahodou, tak me napadlo ze bych jim ten jejich Old Trafford ciste teoreticky mohl pocurat, dá se tam dostat normalka takhle blízko?

Reagovat
Busby babes

da. a Manchester je docela hezkej.

Reagovat
Remt

Tak fajn, ukecal jsi me, městu jako takovemu dám šanci ale stadaku ne

Reagovat
Big Virgil

Manchester je hezký město. 1,5 roku jsem tam bydlel. Dokonce jsem měl vyhled z bytu na OT.

Při domácích zápasech byl slyšet hlasatel jak četl sestavu. I pro mě jakožto fanouška LFC to byl zážitek.

Reagovat
vladis271

sure, aj Brno je pekné

Reagovat
Front hell

Reagovat
Busby babes

centrum Brna je dobry. byvaly tam dobry bary.

Reagovat
Hlahart

centrum Brna > centrum Prahy

Reagovat
Busby babes

to bych asi nesouhlasil, ja mam centrum prahy rad. Jasne, vetsinou plne turistu, ale tem mistum se vetsinou dokazu vyhnout.

Reagovat
Whitemedia

A není snad?

Reagovat
fenixLFC

Brno je pekne...

Reagovat
Busby babes

nevim jak ted, ale i do Poolu to z Prahy litalo. Ja prave do Manchesteru kdysi letel pres Pool a pak vlakem.

Reagovat
papos182

Ryanair letal z Prahy do Liverpoolu jeste v 2019, ted nevim.

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Dawon

samozrejme ze budu chtit vyhrat fakt asi nikdy nepochopim fanousky, pro ktere ma neuspech rivala prednost pred vlastnim uspechem...tohle by byla demence na urovni fandu realu a barcy

Reagovat
Remt

Správně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

neasi.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
diastan

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Trand

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Já to tak jednoznačně nevidím. Jako v případě Liverpoolu nebo City by mi to taky bylo šumák, ale z pohledu fandy Arsenalu bych měl pochopení pro každého, kdo by si v takovém scénáři přál neúspěch Spurs jednoduše proto, že už tak dlouho nic nevyhráli a obdobný úspěch by pomohl nejen jejich fandům, ale i samotné prestiži klubu.

Reagovat
Counter

Pamatuju, že se tohle řešilo, když jsme hráli finále EL a Spurs hráli finále LM - bral bys raději výhru obou, nebo prohru obou? Přijde mi to jako dobré dilema, ne něco odsouzeníhodného.

Reagovat
Hlahart

Tak v případě Liverpoolu to mohlo být téma při jejich prvním titulu v PL, ne teď.

Ten druhý případ už je trochu posunutý, ale i tak by za mě byla lepší United výhra v EL a Liverpool v LM, než nic. Mně úspěšný Liverpool vůbec nevadí, stejně jako kterýkoliv jiný tým. Naopak myslím, že úspěšný Liverpool, City, Arsenal, Chelsea a spol. jsou nutnou podmínkou proto, aby se United někam posouvali...

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Counter

Jo, s tím nemám problém souhlasit. Když se to tehdy s Arsenalem a Spurs ve finále řešilo, tak jsem byl taky pro variantu výhry obou. Jen mi tady šlo o to, že to druhé stanovisko nepovažuju za demenci hodnou facepalmu. Resp. letošní výhra Liverpoolu místo City v souvislosti s LM pro MU asi na facepalm je a já pak odbočil k něčemu trochu jinému ze svého úhlu pohledu

Reagovat
El Cid z City

Znám dost lidí,co nefandí nikomu,ale maj pár týmů,které nesnáší.

Reagovat
vladis271

vtedy sme vám zachránili kejhák máte začo

Reagovat
Counter

Rozhodně, od té doby mám Liverpool o poznání raději.

Reagovat
Big Virgil

radši přežít krátkodobou bolest v případě že vyhraje konkurent ligu než se pak koukat rok na LM bez mého oblíbeného klubu..

Reagovat
Remt

Krátkodobá bolest by to byla v případě že by ti to tady fans z druhého tábora další roky nepripinali

Reagovat
Big Virgil

jejich nejlepší sezona za poslední roky oproti naši nejhorší sezoně za poslední roky. rozdíl je pár bodů. Utrpení v důsledku neučasti v LM, které jsme si zažili celkem dlouhé. To už prosím ne. Je jasné že titul nemůžeme vyhrávat každý rok. Někdy to přijít musí. Radši v sezone kdy mamé obrovskou marodku než v sezoně kdy ta marodka nebude. ( ten tým má na to aby hrát o titul) nemluvě a letním přestupáku kde očekávám velký přestup.

Reagovat
kolouch

Doufám, že už toho sebestředného pakokota Deana začnou řešit. Měl by pochopit, že zápasy nejsou o jeho "hvězdných" okamžicích.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
wild

DDG by si mal niekolko zapasov posedet a zrovnat si to v hlave. Zanalyzovat chyby a bud sa zlepsi alebo sa s nim treba rozlucit. Nehovorim, ze Henderson je lepsi, ale treba mu dat sancu a uvidime.

Uplne rovnaku "chybu" ako vcera pri 3.gole spravil v Lipsku pri gole na 3:0 a defacto nas to stalo postup..

Reagovat
Manchestersky Krocan

viac ľudí volá po tom aby si David sadol a nahradil ho Dean, ale ani on nebol v tých posledných zápasoch najistejší...nechal by som to dochytať Davida a do ďalšej sezóny išiel s Deanom ako jednotkou ak by náhodou David nechytil tú starú formu, s ktorou nás dlhé roky ako jediný hráč tímu držal ako tak nad vodou...ale tomu už neverím a od leta je čas dať šancu Deanovi

Reagovat
Dawon

Tak ono asi neni nejednodussi nastoupit jednou za mesic a zaroven byt v top forme...nevim jestli na to Henderson ma uz ted, ale pokud nedostane nejakou poradou serii zapasu, tak se to asi ani moc nemame sanci dozvedet.

Reagovat
Benedict

Všude články jak Dean zarizl Součka, až mě zmatlo ze by měl u nás chytat

Reagovat
Svatej

800 prispevku pred odehranim slagru a dapsich 2 velkych týmů, jak za starych času koukám

Reagovat
Remt

Toto myslím v sekcích jiných lig neuvidis, kazdeho zajima PL, PL je top od doby kdy jsem ji začal pravidelneji sledovat asi před 3 lety tak jsem viděl dohromady tak 3-4 utkání LL nebo SA, od té dobyi přijdou velice nudne tyto ligy. Ještě tak zápasy v BL

Reagovat
Big Virgil

Letošní přání je top 3, snad se bude marodka víc vyprazdňovat než zaplňovat.

Snad dokážeme přejít aspoň přes Lipsko v LM a s trochou štěstí a navrátilců z marodky dojdeme ještě o kus dál. Bohužel letošní výkony nejsou hodny žádné trofeje.

A od nové sezony plný stadiony!

Reagovat
cristiano.K.

Dnes musíme vyhrát, je to pro dobro celé ligy, aby měla atraktivitu, když u sestupujících je to téměř jasné.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
El Cid z City

Vy jste hrozní dobroseři

Reagovat
Walter_Sobchak

vy si ešte stále verite na titul?

Reagovat
cristiano.K.

ne.

Reagovat
Bandita_Harry

From doubters to believers

Reagovat
Front hell

A proč? Minulou sezónu jste taky měli prohrávat,aby to bylo atraktivní a dělali jste to?

Reagovat
cristiano.K.

každý fanoušek fotbalu si přeje, aby byla liga co nejvíc napínavá né?

Reagovat
Front hell

No jak píšu tak u vás jsem to minulou sezonu neviděl

Reagovat
cristiano.K.

co chceš vlastně slyšet od fanouška, co čekal 30let na titul?

Reagovat
Remt

Minulou sezonu to atraktivní bylo.. ale jen pro některý

Reagovat
Front hell

Tak letos to bude třeba atraktivní jen pro fans city. Já s tím problém nemám. Jen mi přijde zvláštní že minulý rok fans Liverpoolu brali jen výhry a titul klidně už ve 20 kole a letos se tady někteří ohánějí atraktivitou

Reagovat
Remt

Porovnáváš hrušky s jabkama a hned ti řeknu proč - protože city zadne fandy nemaji, hahaha, ten se poved

Reagovat
Front hell

Neskutečný smysl pro humor já osobně znám víc fans city než gunners. Je to smutné ale je to tak

Reagovat
Remt

Já ještě na žádného fandu City nenarazil, nikdy. Nejvíce potkávám fandy Sparty a MU. O fotbale se nerad bavím s obema tábory. Fandové Sparty jsou poslední roky extrémně přecitlivělí na cokoliv ohledně jejich týmu. Nevím proč je pro někoho tak těžké si přiznat že jejich tým je zkrátka aktuálně ve srackach. Za pár let může být vše jinak ale zrkatka to co předvádí aktuálně s tím co mají za prachy je čistá zoufalost. A s fandy MU se nebavím o fočusu už z principu

Reagovat
Golasso

Ne

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý výkon dnes. Páčili sa mi krajní beci. Škoda, že sa Aurier zranil.

Reagovat
cristiano.K.

dejte tam Balea (nemáš fleka, hraješ beka)

Reagovat
PhilipS

Bale je teda asi definitivně vyřízenej. Už si kopne asi akorát v Kuvajtu nebo v Číně. Škoda, takovej player to byl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Davies hrál dneska dopředu asi svůj nejlepší zápas v životě.

Reagovat
iamek

Wolves

Reagovat
r.mrazik

Sakra..škoda ty plichty, mohli jsme Leicesteru odskočit

Reagovat
iamek

To si muže říct i Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

Nemôže. Líšky si za predvedenú hru bod nezaslúžili.

Reagovat
Beči

Alissona podplatili nebo se praštil hlavou o tyč mimo záběr?

Reagovat
LokoLFC

Liverpool hraje aktuálně nejhorší fotbal v Premier league. Po sezóně by se mělo uvažovat o výměně trenéra a nákupu kvalitních hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, v létě by měl nastat Gerrard time. Kloppo už tomu týmu evidentně nemá co dát

Reagovat
vladis271

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tímto bych chtěl City oficiálně pogratulovat k mistrovskému titulu

Reagovat
mimi_united

LiVARpool túto sezónu mimo top 4

Reagovat
vladis271

a vy titul. Strašné obdobie pre fanúšika Liverpoolu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Snad si uvědomíme že ani ta top 4 není jistá, naším cílem opravdu není skončit před United, nebo ubránit druhé místo, jak často čítávám, hrajeme zcela reálně o top 4 a s těmihle výkony se tam nedostaneme.

Gratulace City k vyhranému zápasu, snad dotáhnou i ten titul. Naše hra je k pláči, naše energie je k smíchu a Klopp už by s tím měl začít něco dělat, takhle to spíš vypadá, že výhry nad Spurs a WHU byly anomálie .

Reagovat
iamek

Vždyť první poločas byl od vás hodně kvalitní. Kdyby Allison nepředvedl, co předvedl, tak věřím, že bod berete.

Reagovat
cristiano.K.

Cílem je jednoznačně skončit před MU.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já nevím asi zním panicky, ale já situaci pokládám za závažnější než skončit nad United, což nám stejně k ničemu nebude, jestliže budeme oba v top 4 a United nebudou mít titul, sice hezké skončit nad rivalem, ale přijde mi to v současnosti vedlejší.

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Ale však je to v podstatě totéž. Já bych bral druhé místo před sezonou, bral bych ho i ted.

Ačkoliv výsledky nemáme, herně to tak špatné není. Stopeři přišli. Je to jen o nás.

Reagovat
cristiano.K.

a pokud skončí MU před námi, já budu zklamanej.

Reagovat
YNWA__MSN

Ostuda... Jestli Live skončí mimo top4 tak je to velký průser a ztráta financí a nemožnost někoho v létě koupit... City pravděpodobně titul...

Alisson je výborný brankář, ale dnes ho tam Klopp poslal asi moc brzo po té nemoci

Reagovat
YNWA__MSN

Kloppe prober se už

Reagovat
diastan

Suché triko.

5B+zápas k dobru, k tomu neskutečná forma, toto bude naše, jestli Účka nepředvedou něco neskutečného

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáme obranu takže ne

Reagovat
iamek

Nemáme šanci. To už je větší pravděpodobnost Leicester, ale ten mi připadá dost utahaný.

Reagovat
iamek

Na Pool má City i s vyhranou dohrávkou 13 bodů + lepší skóre. Na nás 8 + lepší skóre. Tohle už posrat ani nejde. Navíc ta herní pohoda a sebevědomí je naprosto neskutečné.

Jinak pro Chelsea luxusní kolo pokud vyhrají, což vyhrají. Během pár kol hezky stáhnutá TOP 4.

Reagovat
Jackmaker1989

Tuším minulý rok povedal Guardiola, že Foden bude raz najlepší na svete. Klepal som si na čelo, čo to trepe keď nie je ani v základe City. Ten hráč je neskutočný.

Reagovat
Luc-Luc

na Mbappeho mit nebude

Reagovat
Arnar Resmusonn

City hraje fakt v totální pohodě. Vůbec se nenechali rozhodit vývojem zápasu a zvládli to skvěle.

LFC bez středních obránců a to šlo poznat. Marodka jim odstřelila úspěch v lize podle mě s kdo ví zda něco vyhrají.

Už aby jim skončila sezóna s mohli znovu rozjet.

Reagovat
LyEX

Konečne hajzlici jedni liverpoolski arogantní, bolo to jasné pred zápasom, keď si zaplakany Klopp vymýšľal klamstvá a výhovorky, že City malo 2 týždne oddych kvôli corone, kreten jeden. Sa mohol rovno priznať, že tento zápas dopredu odpísal a dostane na tú placucu chrapu.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Páni vy jste ale debil

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
patas92

Foden je skoro dokonalý fotbalista už ve dvaceti letech

Reagovat
El Cid z City

Absolutně dokonalý materiál pro Guardiolu. On z něj udělá absolutní světovou extratřídu,je to hráč dělaný pro něj, byl jsem o tom přesvědčenej od samýho začátku.

Reagovat
Hristo Stoichkov

S jeho herní inteligencí vypadá všechno tak jednoduše... Úžasný hráč.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
cristiano.K.

Becker podepsán pod třemi goly. S tím se dá těžko něco dělat.

Každopádně gratuluji City k zaslouženému titulu.

Cíl je skončit před MU a pokusit se dojít co nejdál v LM.

Reagovat
iamek

My 9 a vy 8?

Ale ne škoda, že tak brzo je o titulu rozhodnuto. Cíl máme asi stejný no. AKorát my EL

Reagovat
cristiano.K.

neplet si nás s Arsenalem a slepicema

Reagovat
Bandita_Harry

To momentálne nieje vôbec ťažké

Reagovat
DidusIneptus

Není pro Liverpool ostuda prohrát s Manchester City 1:4. Ostuda je prohrát s Brightonem 0:1

Reagovat
Luc-Luc

dneska jde prohra za Alissonem, nepochopim, co se mu honi hlavou, kdyz pod tlakem se snazi rozehravat konstruktivne no ostuda

Reagovat
Kixi Syhimour

Pod prohrou jednoznačně podepsaný, neuvěřitelně strašné co převedl, nicméně většinou podrží a ve své podstatě tím lépe, když si to vše vybere v tomhle zápase, takže odpuštěno, on má opravdu nejmenší podíl na současné formě týmu.

Reagovat
cristiano.K.

Ale jako máme smůlu na důležité zápasy s golmany. Karius LM, Adrian LM, ted Becker....

Zrovna by bylo lepší kdyby se neuzdravil do tohodle zápasu, ale co se dá dělat i on má nárok na špatný den.

Reagovat
Nikikrew

City tlač už dajú. Ta kvalita sa vždy prejaví. O Top4 to bude ešte zaujímavé

Reagovat
supporter

Utavil je. To se dalo cekat. Jestli tam Klopp bude i po sezone - o cemz pochybuju, tak bude mit spoustu prace si postavit novy tym.

Reagovat
Bandita_Harry

Neviem si predstaviť že by mal odísť jedine ze by sa nepodarila ani ďalšia sezóna. Bola by blbosť vyhodiť 5 ročnú prácu kvôli dvom mesiacom.

Reagovat
Beči

Dnes až na tu dobrou pasáž od 20-té minuty do poločasu opět velmi podprůměrný výkon.

A k Alissonovi ani moc nevím, jak se vyjádřit, nechápu to. Byly to dvě naprosto viditelné a přehledné situace, nedokážu pochopit, jak se mu to mohlo stát.

Každopádně i kdyby se to nestalo, tak by Citizens vyhráli, zasloužená výhra.

My jsme na to psychicky očividně hodně špatně, navíc se letos sešli i další faktory, jako zranění několika klíčových hráčů. Budeme rádi, když udržíme TOP 4.

Každopádně doufám, že další zápas dopadne lépe

Reagovat
LokoLFC

Jasne ze dopadne, prohrajeme uz jen max. o 2 goly.

Reagovat
Beči

Pokud se Alissonovi nezalíbili asistence a nebude chtít přidat další

Reagovat
LokoLFC

Chudak, dnes si zlost spousta lidi vybiji na nem, ale ta hra byla priserna celkove a byl zazrak, ze jsme jeste nekde v 70. minute hrali o body...

Reagovat
Beči

Já si na něm zlost nevybíjím. Spíš nechápu, jak se mu to mohlo stát v tak přehledných situacích. Kdykoliv předtím nás vždy podržel, takže ho určitě nebudu urážet kvůli dvěma kiksům - byť trochu těžko pochopitelným.

Reagovat
vladis271

tie reči o konci Kloppa v Liverpoole. Že to píšu fans iných klubov, serem nato. Ale každý fanúšik LFC by si mal streliť facku a buchnúť si hlavu o dvere. A z rozbehu.

Reagovat
SCELO

zacni sebou

Reagovat
vladis271

až po tebe

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
LokoLFC

Jakoze u nas uz musi trenovat navzdy? Klopp proste nedela chyby? Jinak pokud ma nekdo jiny nazor nez ty, mel by si ublizit? Podle toho co tu pises sis ublizil ty... nebyl jsi to nahodou ty, kterej tady na konci prosince vyhlasoval, ze LFC da v klidu titul?

Reagovat
iamek

Reagovat
vladis271

aha tak na toto si narážal pod preview. Uvedomuješ si, že to bolo pred Vianocami a situácia sa nejako vyvíja v čase?

Reagovat
LokoLFC

Pockat, pokud jsi to byl ty, tak jsi psal, jak mame titul v podstate jasnej, jak he tedy mozne, ze o 8 kol pozdeji jsme v takovejch hovnech? Jak si tak vsimam, ty naplacas kupu nesmyslu...

Reagovat
vladis271

to by tu ten príspevok musel niekto skopírovať. A silne pochybujem, že som písal niečo o jasnom titule. Viem si predstaviť, že som bol optimista (mám to totiž v povahe), ale jasný titul?

Reagovat
Hlahart

nevím, podle efsearch nevypadá, že bys to psal

Reagovat
LokoLFC

Netvrdim, zes to psal ty...

Reagovat
vladis271

a to si ešte pamätám ako som tebe písal ked si provokoval pred našim zápasom so Spurs ako mi prídeš po zápase dať srdiečko a ja som ti odpísal, že kľudne, mna ten zápas necháva chladným a nemám od neho žiadne očakávania.

Reagovat
vladis271

ideme odvolávať trénera čo nám vyhral LM a titul po 30tich rokoch po jednej zlej sezóne a nahradzovať ho Gerrardom kvôli tomou, že vyhral s 2. najsilnejším klubom v Škótsku titul? A kvôli čomu? Aby sa vyhadzovala klubová legenda po jednej nepodarenej sezóne, ktorá by určite na začiatku prišla? Koľko trpezlivosti asi budú mať amíci s gerrardom? a koľko trpezlivosti s ním budú mať fanúšikovia? Ole je na odstrel už rok, polka fanúšikov volá po jeho odvolaní. Každé cca 2 až 3 mesiace sa Glazerovcom pri výpadku formy otvára okno kedy ho môžu vyreaziť a keby chceli dávno to urobia. S Gerrardom by to bolo podobné. V žiadnom prípade by nedostal toľko času čo Klopp.

Prepáč, že si precitlivený, ja som skutočne nemyslel vážne by si každý čo som mnou nesúhlasil rozbil hlavu o dvere. Ak berieš všetko čo je napísané na internete vážne, tak by som odporučil tvojim rodičom aby ti vypli router.

Reagovat
LokoLFC

Pokud nemyslis vazne to co pises, ukazuje to, ze jsi jeste mentalne nevyspely a nema smysl s tebou ani debatovat. A ta tvoje radoby urazka na konci to jen podtrhla a ukazala, ze jsi mala, urazena dusicka, ktere chybi trochu lasky a pohlazeni.

Reagovat
vladis271

počkaj, počkaj. To mi píše niekto kto zobral vážne to, že chcem aby každý kto so mnou nesúhlasí skákal angličana oproti dverom. Vážne veríš všetkému? Akože doslovne?

Reagovat
LokoLFC

Jak jinak brat to, ze pises silacke reci o fackach atd., a pak hned otocis, ze jsi to nemyslel vazne... ono jde hlavne o tu podstatu, ze pokud nekdo nesdili tvuj nazor, tak je proste debil, co tomu vlastne nerozumi... to poukazuje na tvoji mentalni vyspelost... ale nelze se divit, psychopatickych mentalnich mrzaku zije na CR i na Slovensku mraky...

Reagovat
vladis271

nemaľuj si ma podľa svojich vlastných skúseností s okolitým svetom. To, že niekto alebo nejaká skúsenosť v tvojom živote spôsobila, že ked niekto napíše na internete niečo ostré musí to aj splniť je tvoje nešťastie, o ostatných ľudoch to vypovedá nula celá nič.

A silácke reči o fackách? Si už počul výraz daj si facku? Je to bežná súčasť mluvy alebo konverzácie aj medzi priateľmi ked jeden povie niečo s čím ten druhý zásadne nesúhlasí. A teraz sa podrž. Počul som to vyslovené x krát naživo. A nikdy sa mi nestalo to, že ten komu to bolo adresované by si facku aj skutočne dal a dokonca ten ktorý to vyslovil potom nešiel ani biť toho ktorému to adresoval. Nvm v akom gangsterskej štvrti žiješ, ale tuna sa kvôli tomu nikto nefackuje-

Reagovat
fenixLFC

ta zla sezona je to ze sa bojuje o top4, na 2, miesto sa straca 5 bodov....

Reagovat
Sm0ker

Máme nejhorší období za 5 let a pořád se držíme na špici kolem týmů, který mají zase jedny z nejlepších období a někdo chce vyhazovat trenéra?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

takze ked trener po tom ako vyhra LM a PL ma v sezone v ktorej je od druheho miesta 5 bodov po dvoch tretinach sezony, tak ma letiet? to je co za nezmysel? vazne ty a dalsi ste a po dvoch rokoch stali tak nenazranymi ze povazujete za potupu ked sa nebojuje o titul? obzvlast v tak specifickej sezone?

Reagovat
Bandita_Harry

Pozri koniec Kloppa je úplna picovina

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

niektorym hovnam sa nezavdacis. Kloppa by bral kazdy pricetny fanusik.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
iamek

Alisson saw De Gea's performance yesterday and said "you’ll never walk alone"

Reagovat
Busby babes

jako jo, dvakrat v jednom zapase udelat tohle. jeste se City...wow.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

No dobre, reálne začína boj o top4 s takýmito výkonmi a formou top hráčov. Keď snáď už vyzerá, že sa z toho dostávame nájdeme nové dno. Dnes pre mňa zase neakceptovateľný výkon od útočnej trojky. Salah okrem penalty nič, Mané nič, ale vyčnieval jednoznačne Firmino. Vau, nechápem ako taký hráč môže hrať takto zle. Druhý polčas to bolo pre mňa fakt bezradnosť sledovať ich spôsob hry. Keď to porovnáme s takým Sterlingom a Fodenom tak naši útočníci vyzerali ako totálni priemeráci. Nevedia to strhnúť, nevedia si nahrať, nevedia spracovať loptu, nevedia prejsť cez hráča. Najhoršie je, že majú celkovo zlý vply na našu hru, príde mi aj, že zle presujú a ani nebránia tak ako by mali. Proste celé zle, a bezradnosť je asi to pravé slovo čo prežívam pri sledovaní tých troch. Najhoršie je na tom, že tam Klopp nemá ani moc na výber a hrať musia. Začínam byť dokonca presvedčený, že najlepšie pre nás bude ak jedného z nich predáme lebo vyzerajú totálne vyhorene spolu.

Dnes sa bohužial pridal výbuchom aj Allison a práve on nám prehral zápas. Ale nebudem to teraz hádzať len na neho, zachránil nám už veľa bodov, na druhej strane sa mi zdá, že v poslednej dobe to stou rozohrávkou preháňa a bola len otázka času kedy sa niečo takéto stane.

Reagovat
Jackmaker1989

Prosím ťa, top 4 dáte bez problémov.

Reagovat
Walter_Sobchak

Lester to určite ešte flopne. Ale s tym losom čo ma Pool sa dost možno ocitnu nachvilku mimo top4 a to ešte len bude panika

Reagovat
Kixi Syhimour

Uvidíme, napoví hned 2 příští ligové zápasy

Reagovat
Jackmaker1989

City, United a Liverpool sú jasní. Fakt toto sú prehnané tvrdenia, osobne si myslím. Ale je možné, že ten problém s tými stopérmi je markantný - myslím nie hra obrany ale to, že Henderson a Fabinho nehrajú vyššie.

Reagovat
stiflerovamama

A pochválil by som Henda s Jonesom, ktorého striedanie som nepochopil kedže ako jeden z mála patril k tomu kreatívnejšiemu, naviac keď dohrali Salah, Firmino, Mane.

Reagovat
Kinky7

Souhlas ze Jones byl jeden z tech dobrych dnes roste vam kvalitni opora

Reagovat
Liquid

další dobrá nakládačka pro Liverpool a Kloppa, jen tak dál

Reagovat
nani92

Gratulujem Liverpoolu k výsledku

Reagovat
iamek

For the first time in FIFTY-EIGHT years, Liverpool have lost three consecutive league games at Anfield.

Klopp zase láme rekordy

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten rok jsme vyhráli ligu

Reagovat
iamek

Shit

Reagovat
Busby babes

Reagovat
niflheim

Reagovat
rave

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Hanba, ale príde mi, že ich to ani nesere, hrozne odovzdané výkony od niektorych hráčov.

Reagovat
LokoLFC

Proc by je to melo srat? Vi, ze dalsi zapasy budou hrat znovu... Klopp nema koule na to posadit TAA, Salaha, Maneho, Firmina, Giniho (kterej ani nema zajem prodlouzit smlouvu)...

Reagovat
fenixLFC

no tak pod, kto by mal nastupit miesto tych hracov? williams ktory na to este nema? zufaly origi,naladovy shaqiri albo zraneny jota?

Reagovat
Liquid

Reagovat
stiflerovamama

A proste nemôže sa stať aby nás takto City prehrali, bez Bruyneho, Aguera so Zinchenkom na kraji a tá trojka vpredu sa vôbec nedokáže presadiť. Nefungoval ani pressing, si ich tam vyťukali ako nič. Nepôsobíme vôbec kompaktne a zdá sa mi čo raz viac, že sa to odvíja práve od ich slabej hry, nie od toho, že nám v obrane musia hrať záložníci. Lebo nikdy sme nemali ultra kreatívnu zálohu, ale teraz to niekedy vyzerá, že si tá záloha prihráva o stenu a všetko sa im vracia.

Reagovat
stiflerovamama

Pri Firminovi začínam byť alergický na každý jeho pohyb. Doslova by som povedal, že mi vadí aj spôsob akým momentálne behá.

Reagovat
Hokaido

On dnes hrál?

Reagovat
cristiano.K.

první poločas jedna dobrá střela..... a to bylo všechno, co udělal dobře.

Reagovat
Golasso

Ze City se pomalu ale jistě stává takové moje "guilty pleasure" . Je to sice v podstatě umělý klub (s bohatou historií, no i tak), který má dost nechutnou vlastnickou strukturu.... ale sakra, hrají fakt parádně .

Pep to dokázal, vydržel ten krátký přechodný úpadek a stvořil něco snad ještě lepšího než to bylo předtím. Ono to sice skrz ty finance vypadá "jednoduše", ale ukočírovat to tak, jak to je, to smekám. Jedna hvězda vedle druhé a prakticky žádné manýry, všichni makají, nikdo si nedovolí nic vypustit a není to jen sbírka individualit, všechno do sebe zapadá - celé to šlape jako hodinky.

Hrají fakt suprový fotbal, na který se výborně kouká. A to jsem nesnášel styl, jakým hrála Pepkova Barca a myslím si, že i Bayern tehdy Pep spíš herně zku*vil, ale tohle City, to je něco .

Reagovat
Hokaido

Imo mají s tímhle daleko větší šanci v LM. Pokud teda Pep zase nebude vymýšlet nějakou píčovinu v PO LM.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Golasso

taky si myslím. Jsou fakt dominantní dopředu a teď navíc i velmi jistí vzadu. Organizace hry je top a celý ten systém je míň náchylný na výpadky.

Reagovat
technecium

Co změnil v herním systému?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
PP

hrozné, co to předvedl loni.

Reagovat
mistr129

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Reagovat
fajdax

Letos by tu LM už konečně mohli dat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

ten fotbal se nemůže nelíbit, nejblíž dokonalosti.

Reagovat
Hokaido

Budoucnost repre Anglie vypadá fakt dobře. Teoreticky by to mohlo vypadat Henderson - Chilwell, Stones, Maguire, TAA - Rice, Mount, Foden - Sterling, Kane, Sancho.

Zálohu v tomhle složení bych strašně rád viděl na hřišti.

Plus samozřejmě Grealish, Maddison, DCL, Rashford, James... Jen škoda, že nemají alespoň jednoho top stopera, který by byl zároveň lídr.

Reagovat
smazaný uživatel

Maguire

Reagovat
cristiano.K.

Dát Grealishe a Rashforda do druhé vlny, ty máš kuráž !!

Reagovat
Hokaido

Strašně bych chtěl vidět tuhle zálohu, no. A Rashford musí dospět, nebo nikdy neposadí útočníka jako Kane. Jinde pro něj místo nevidím, pokud se nebude hrát nějaký 352.

Reagovat
Hlahart

Však má za poslední dvě sezóny čísla jako Mané, který je tak nějak brán jako nejlepší LW v lize. Tak pokud takovej hráč musí ještě dospět, než se dostane do základu, tak to má Anglie fakt příjemný starosti.

Reagovat
Hokaido

Má. Vím, že má dobrý čísla a že to ode mě zní jako hate, ale fakt si myslím, že má ten strop ještě o dost výš. Jen musí zjednodušit koncovku, teď to často úplně zbytečně posere nějakým zaseknutím/kličkou.

A pokud by se hrálo jen na jednoho útočníka, tak bych preferoval právě někoho, kdo chodí víc do zakončení (jako třeba Greenwood loni). A na křídlech má podle mě Anglie lepší hráče.

Reagovat
Hlahart

No tak koneckonců budeme mít od léta přímý porovnání Rashe se Sanchem v jednom útoku (a vlastně i Greenwoodem), tak uvidíme, jak to dopadne

PS: ne Rashford nepřestupuje do Chelsea se Sanchem

Reagovat
El Cid z City

A kam s ním?

Reagovat
Busby babes

misto Sancha.

Reagovat
El Cid z City

Myslím spíš v budoucnu,ne momentálně teď. Mám rád ostřejší křídla,Sancho je fyzičtější,přímočařejší. S vyspělým Fodenem bude Grealish trochu nadbytečnej.

Reagovat
Busby babes

ja mluvil o Rashovi

Reagovat
El Cid z City

Jo,ten je pro mě jasnej, seklo by mu to klidně se Sterlingem ve hře na dva.

Reagovat
cristiano.K.

jasnej........prý nemá nic moc sezonu, což je vidět i na výsledcích BVB.

Reagovat
El Cid z City

Rashford

Reagovat
Hlahart

Myslel Rashe, ale Sancho se poslední zápasy docela chytil (bodově mu teda pomáhá i to, že kope rohy atd.)

Reagovat
cristiano.K.

tak Foden a Mount nejsou jednoznačně před Grealishem. Spíš je to na formě. Rashford bude za chvíli jednička a nebude to dlouho trvat než Kane bude úplně vyčpělej nebo odrovnanej počtem zápasů, který zbytečně absolvuje.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
El Cid z City

Foden v Grealishově věku bude o dva levely výš.

Reagovat
cristiano.K.

Potenciál na to má, čas ukáže.

Reagovat
patas92

Mount, Rice - Rash, Grealish, Foden - Kane

Reagovat
El Cid z City

Asi by to chtělo ještě lepší dm,uvudíme,co bude z Riceho. V útoku místo Haryho Rashforda prosím.

Reagovat
Hokaido

Nebo Vardyho. Ten by měl s tímhle týmem takový servis, že by dával gol každých 45 minut.

Reagovat
iamek

+ Pope. Fakt to vypadá hodně silně

Reagovat
fajdax

Tomu bude příští rok 30

Reagovat
pa3ce

Že si Saka pri spojení budúcnosť Anglie nezaslúži ani zmienku, až mi slzička padla

+ by som teda nezabúdal ani na Greenwooda v tom dodatku

Ale teda extrémne fajne to s tým Anglickom vyzerá, dúfam že už dajú ten titul majstrov sveta ešte v tomto desaťročí

Reagovat
Hlahart

Saka

A teda Shaw, kterej má brutální formu, je pořád jenom o rok starší než Chillwell mimochodem ...

Reagovat
Hlahart

A koneckonců věřím i Odoiovi

Reagovat
pa3ce

Hej vidíš, na toho sa nejak zabúda vždy pri týchto zoznamoch a pri tom tiež pobral veľa talentu Som veľmi zvedavý aké budú zostavy na najbližších turnajoch.

Reagovat
Hokaido

Zapomněl jsem na víc hráčů, jako třeba na toho týpka, co hraje v 17 letech základ v Dortmundu.

Fakt je škoda, že ten talent není malinko víc rozprostřený ( třeba RB - TAA, James, AWB a případně i Trippier). Naopak na tom stoperu je to horší.

Taky doufám, že něco konečně vyhrajpu. Jen nevím, jestli je to možný s tímhle trenérem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ještě i Jonese vych zmínil, přeci jen mu je jenom 20

Reagovat
El Cid z City

Gomez se začíná zbytečně odepisovat, hrál skvostně. Ze Stonese Virgil nebude, ale pokud bude zdravý,může se ještě dost zlepšit,ikdyž oproti Francii na stoperu dost zaostávaj. Lze hrát na 3,ale velká škoda někoho z ofenzívy vyndávat.

Reagovat
Hokaido

Gomez imo herně vyrostl s VvD a není lepší než třeba Maguire.

Reagovat
El Cid z City

A Stones s Diasem. Zatím ne,ale za 5let klidně může.Tihle mladíci musí vyspět, MS26 nebo 30 může bejt jejich.

Reagovat
Hokaido

Jop, Stones a Dias je podle mě úplně to samý, akorát se mi to nechtělo rozepisovat.

Reagovat
Hlahart

Tak samozřejmě, že není lepší než Maguire. Tvl, Harry má fakt strašnou smůlu. On zahraje x zápasů naprosto skvěle, ale pak se mu jeden nepovede a má to na talíři další rok.

Reagovat
Hokaido

Souhlasím. Bohužel mu ale úplně nepomáhá, že přes léto pracuje především na zlepšení ofenzivní části hry.

Reagovat
Counter

Reagovat
pa3ce

Jj, tá situácia s RB je neuveriteľná (+ ešte Lamptey ktorý vyzerá super a chcem ho do Arsenalu). Fakt si nepamätám takto nabitú jednu pozíciu v žiadnom inom národnom tíme (takže čakám nejaké vypísanie v ktorej repre to bolo na akej pozícii presne v ktorom období takto podobné)

Reagovat
Kluivert9

A Justin, na kterého se dost často neprávem zapomíná

Reagovat
havrys99

Reagovat
Tolstobik

Saka je skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Saka

Reagovat
Luc-Luc

s takovou obranou stejne nic nevyhrajou, utok super a zaloha ok

Reagovat
Counter

Mají to šíleně nadupané, fakt skvostný nároďák.

Reagovat
Melda

Chybí ti tam Curtis Jones

Reagovat
cristiano.K.

má geniální záblesky, musí se vyhrát pořádně, zatím tedy určitě nechybí.

Reagovat
Busby babes

no psal jsem, ze bude zalezet, jak si City poradi s tema tezkyma zapasama co je ted ceka... ocividne uplne v pohode.

Reagovat
El Cid z City

Co je to s Kloppem? Působí letargicky, totálně odevzdaně,bez energie. Všiml jsem si toho už dřív, není to jen dnes,kdy ho totálně přejel Guardiola.

Reagovat
vladis271

tak má analytick=é myslenie. Snaží sa nájsť logické vysvetlenie a hlavne riešenie. A evidentne sa mu to nedarí.

Reagovat
Busby babes

tohle je skvely.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Vůbec nevím, jak s Trentem. Ze šesti souboji, 4x vypíchl Sterlingovi čistě míč a šli jsme do protiútoku. 2x totálně vyhořel a my dostali dva goly. Fakt potřebujeme pro něj konkurenci. Posazení nepřipadá v úvahu.

Reagovat
Nickname 9

Bouna Sarr, darujeme za odvoz

Reagovat
Busby babes

Prispevek do debaty o nejlepsim tymu v PL ever...

Between 2007 and 2013, Manchester United won 5 league titles and missed out on the other 2 by a combined total of 1 point. 3 Champions League finals in that run. Lost Ronaldo midway through and were underfunded by Glazer-nomics. Becomes more remarkable with each passing year.

Reagovat
cristiano.K.

A teda i uznání Pepovi, protože Gundogana polil živou vodou, vypiplal si Fodena. Navíc zranění KDB, Aguera. Někdo může namítat, že s těma penězma, které dostal, ale i tak předvádějí pěkný fotbal a vyhráli 14x v řadě, to není náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on ani KDB alebo Sterling nehrali pred Pepkom tak ako teraz pod nim.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Ne jen 14 zápasů. Držíme si standart už čtvrtou sezónu a stále bojujeme o tituly, to je neskutečné.

Reagovat
Luc-Luc

trener pro nejbohatsi tymy souteze, protoze ma i na lavicce vzdycky hrace, co by jinde hrali zaklad, taky to neco stoji, ze...v chl uz to takova slava neni ovsem

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za rok vidím Kloppa v Realu Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne

Reagovat
iamek

Klopp: Alisson’s feet were cold

Reagovat
Kixi Syhimour

“The second one he just mishit the ball, no real explanation for it – maybe cold feet or something – but still the opportunity to kick it into the stand.

“But again, Alisson saved our life plenty of times – and tonight he made two mistakes, that’s how it is.”

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
nani92

Gratulujem Liverpoolu k výsledku

Reagovat
cristiano.K.

Everton též děkuje.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Bandita_Harry

Podobne aj vám

Reagovat
cristiano.K.

Thiago v základu za posledních osm zápasů.

2-1-5

Neříkám, že to je jeho chyba. Nehraje špatně, ale talisman to evidentně není

Reagovat
RadekVonCZE

Ve špatném čase na špatném místě, sorryjako.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool na čtvrtém místě. Všechno je, jak má být, a na ty loňské anomálie už si brzo nikdo nevzpomene.

Reagovat
smazaný uživatel

(kromě jejich fans, kteří to mají na dalších 30 let)

Reagovat
smazaný uživatel

Loni bylo třeba doplnit pamětníky, protože jejich řady řídly.

Reagovat
Luc-Luc

porad to boli ?

Reagovat
VALEN

že na toho dementa reaguješ

Reagovat
smazaný uživatel

Už dávno ne, mám doma voodoo panenku s ksichtem TAA, na které se ta zlost postupem času vybila

Reagovat
Luc-Luc

nedivim se ze zrovna Trenta, tenkrat vas zesmesnil zdaleka nejvic

Reagovat
vladis271

To by vysvetlovalo jeho formu

Reagovat
Salfovic

Voodoo je svinstvo

Reagovat
Hai

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ElectrickMann

To by měl byt snad Arsenal ne?

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Luc-Luc

Kloppo bude muset udelat pruvan v utoku v lete, Firmino pryc, Salah pryc, Origi pryc, koupit Mbappeho a Haalanda a hrajem zase o titul

Reagovat
Tolstobik

adam95 switchnul account?

Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

To by ste museli predať Anfield a hrať potupne na Goodisone, ale to by najprv tu haraburdu musel od vás niekto kúpiť. A mali by ste možno na 1 z nich

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Golasso

No jasně, všecky si Klopp koupí . Haaland snad do City.

Reagovat
Luc-Luc

tak Mbappe a Lautaro do LFC

Reagovat
Golasso

Jestli budou prachy (hodně prachů), tak proč ne. Mbappe by se do toho vašeho fotbalu hodil. U Martineze bych se bál flopu.

Reagovat
El Cid z City

Snad nějakýho blázna nenapadne dát raketu za Salaha,Maného nebo Firmina, jen ať tam dohnijou.

Reagovat
Golasso

Teď mě ani nenapadá nikdo, kdo by za ně nějakou pálku dal. Leda by udělali deal s PSG skrz toho Mbappeho.

Reagovat
John Obi Mikel

Haaland jasná Chelsea.

Reagovat
Setwo

a Werner hostovačka do Swansea?

Reagovat
John Obi Mikel

Do Arsenalu.

Reagovat
Golasso

S tím jdi někam .

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Jste si nemohli dovolit Wernera za 50 mega, máte na splátky Thiaga i Jotu a střílíte tu jména jako Mbappe nebo Haaland.

Reagovat
smazaný uživatel

To se koupí za ty peníze z Origiho.

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Radši už nic nepiš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Reagovat
papos182

Reagovat
RadekVonCZE

Sorry, tohle přeháníš. Viz jak tu psal jeden, splácíme Thiaga a Jotu.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Swarley

Reagovat
Spasitel

Reagovat
Liquid

teď jsem viděl jakou směšnou penaltu zase pískli po jasné simulaci Salaha pro Liverpool, to je v této sezóně snad už 5. vymyšlená penalta pro Liverpool a pak že VAR nenadržuje Liverpoolu

Reagovat
Talker

Upřímně jeden z nejnudnějších zápasů za dlouhou dobu. Napínavější byly i zápasy, které jsme prohráli.

Ne, že bychom byli tragičtí, ale prostě nezábavní. 3 hráči na ofsajdové linii, míč jen Kova-Jorginho-krajní beci, kteří byli relativně hluboko.

Strašně chybí Silva, který dával přesné, rychlé pasy dopředu. Teď to je na záložnících a je to 3x pomalejší.

Snad Tuchel změní taktiku, protože tohle je fakt něco, na co koukat moc nechci dlouhodobě. Vyhrála nám to jedna skvělá kombinace a pak penalta.

Na konci pak údržba "nedejme soupeři míč, což asi akceptovat dokážu, ale těch prvních 70 minut úplně už ne. Rozhodně ne dlouhodobě.

Pochválit se dá asi Kovačič (i když mu vždy trvá 3-4 doteky, než ten míč pošle dál) a možná Christensen (ač je o třídu horší, než Silva). A pak teda Werner, který byl aktivní, má asistenci a gol.

Reagovat
Talker

A ano, posledních 10 minut jsem jen poslouchal komentář, protože to nemělo cenu sledovat...

Reagovat
John Obi Mikel

Bylo to hrozný, co si budem. Dnes už jsem viděl dohromady tolik vlastňáků a penalt, že to ani není možný.

Ale co je podstatný. Liverpool je blíž a blíž.

Reagovat
spider_8

Jako kdo by loni čekal, že teď budeme na úrovni Liverpoolu. Pravda, museli nám hodně vyjít vstříc

Reagovat
Hokaido

Jeden bod za Liverpoolem. Wtf the fuck

Reagovat
Mimalu

jsme bod o čtvrtého místa, tím výčet dnešních pozitiv víceméně končí

Reagovat
off-olda
Reagovat
Walter_Sobchak

oni nemôžu za to že nevieš stávkovat, pozri sa kolko golov z hry dal za posledne 3 mesiace naš utok a kolko golov dostal Sheffield posledne zapasy

Reagovat
off-olda

Presne. Tuchel nemuze za to, že se zesere proti poslednímu a suveréně nejhoršímu týmu letošní PL.

Nemuze za to, ze totálně rezignuje na útok a dohráváme posledních 20 minut bez útočníka.

A Rudiger nemuze za to, ze je nemehlo. Proste se tak narodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvyklý na tipáč, ale co to je za handicap? To má být jakože na Chelsea s handi. -1?

Reagovat
off-olda

Chelsea musela vyhrát o 2 goly. Tedy 0:2, 1:3 atd..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na sazeni se vyser, je to podvod. Pred 20ti lety jsem vyhraval s tiketem na kterem bylo pet zapasu. Dnes neuhadnu dva z peti. Ja se samozrejme nezmenil.

Reagovat
Walter_Sobchak

City im dali 1 gol a United s nimi prehrali Asi sa tiež tí blbci zosrali

Reagovat
off-olda

Co do toho sereš ostatní výsledky? Tuchel se zesral, když místo jediného útočníka poslal na hřiště Kantého.

Reagovat
fenixLFC

to je ale hajzel ten tuchel ze mu ide o tri body namiesto toho aby zachranoval tvoj stupidny tiket

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Walter_Sobchak

fakt sa mi nad niektorými "fanúšikmi" rozum pozastavuje

Reagovat
off-olda

Promiň, fantastický výkon. Úplně jsme je rozjebali.

Reagovat
off-olda

Já bych možná proti poslednímu týmu PL chtěl dát třetí gol, abych se nemusel bát o výsledek.

Úplně vidim například Pep nebo Klopp stahují útočníky a dávají Ferdu nebo Fabinha proti poslednímu týmu, kdyz vedou 1:2.

Tam chceš dát třetího a zabít utkání. Mě se tahle připosraná taktika nezamlouvá, tiket netiket.

Reagovat
icemike

Zkušený trenér viděl, že nás začali přehrávat ve středu pole. A možná Tammy nebyl 100% zdrav

Reagovat
fenixLFC

myslis toho pepa ktory spravil jedine striedanie a dal tam rodriho namiesto torresa? alebo toho kloppa ktory stiahol jotu namiesto milnera?

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Talker

Tak ty do toho bereš tabulku, kde jsou započítané výsledky za půl roku. Takže proč do toho nezamotat výsledky z posledních týdnů?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Talker

Tak jsi fanouškem Chelsea, takže bys teoreticky mohl vědět, jak ta hra vypadá a kolik šancí spálíme.

Reagovat
Talker

Vsadit si handicap na Chelsea v současnosti...

Reagovat
Svatej

Vyhráli jsme, ale stydim se jak pri prohre, ani nemam chut sem do diskuze lézt a užívat si výhru.

Dohrat proti Sheffieldu s dvěma ofenzivnima hracema (ze kterých je jedno CAM Mount a druhy nove obeveny WB/kridlo Odoi) je zvrácenost. Vyhrát pomocí dost divný penalty, kdy souperi naopak byla jedna odebrána, je ostudný. Vyhráváme, ale Tuchel nedělá pořád nic, cim bych na nej měl změnit nazor, za jeho sestavu proti poslednímu týmu soutěže by se stydel i Mourinho proti Barceloně. S tim běž k šípku.

Mount znova poklad, Rudiger retard.

Reagovat
RKBoy

tu treba pochopit situáciu v akej Tuchel je.

bojuje o LM , prišiel uprostred sezony, spoznáva káder a ligu ,celá ofenzíva mimo formy..

ja som teraz rád za každú výhru,akokolvek utrápenú.

samozrejme časom chcem vidiet vačšiu ofenzívnu parádu ,ale na to si musí viac vecí sadnút a k tomu treba trpezlivost.

v dalšej sezone čakám už samozrejme viacej aj ja, teraz treba byt rád za to, že vobec znova bojujeme o LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to, že Tuchel přišel po těžkém losu a momentálně tam jsou zápasy, které by se zvládly i Frankem.

Reagovat
Walter_Sobchak

Asi tak ako ten s Arsenalom z ktorých si každý robi trhaci kalendar a nas rozjebali 3-1.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas ve kterém se dojebalo co mohlo, Jorginho nedá penaltu a dali branky z totálních nesmyslů. Nehledě na to, že Arsenal měl pak nejlepší období. Taková už je krize, od toho zápasu to gradovalo a nedařilo se nic. Teď přišla změna, tak je jasné, že hráči jsou běhavější a bojují o svou pozici. Franka tu hodnotíte jak nýmanda, přitom první polovinu sezony jsme hráli krásný fotbal, který se s tím nedá srovnat.

Jasné, že Tuchel na tom ještě nemá nějaký svůj rukopis, ale z jeho výběru hráčů do sestavy jsem teda pořádně mrzutý. To co zkoušel posledních 20 minut s žádným ofenzivní hráčem byla pořádná sračka. Nehledě na to, že se v sestavě můžeme zase dívat na Alonsa, Jorginha, Rudigera, apod.

Reagovat
Walter_Sobchak

Nechapem čo stale mate s tými hráčmi, ked s nimi budeme vyhrávať tak nemám najmenší problém. Stále sú to naši hráči. A nemyslim si že budu nejako dlhodobo hrávať základ ked nebudu hrat spolahlivo, každého z nich môže niekto vytlačiť a konkurencia je dôležitá.

Reagovat
Svatej

Toho, co píšeš, se ve výsledku já ale bojim. Budeme tolerovat pár měsíců v podstatě cokoliv v případě, že to ponese krátkodobě výsledky, ale rozvoj týmu ze zmrzačí.

Nejvíc mě na tomhle trápí to, že jestli pojede tuchel tímhle stylem dál, tak na to stejně dojedem. Hráči jako Jorginho, Rudiger, Alonso a Kovačič v základu v určitým systému přinesou 4. místo, ale ve správných momentech se ukáže, kde jsou jejich limity a ti kluci, kteří je už teď přerůstají, budou hnít na lavičce.

Dřív nebo později nám šnekovitost Azpillicuety a Alonsa, či Jorginha přinese uplný převálcování soupeřem ve chvíli, kdy na tom bude záležet (první ochutnávku uvidíme dost pravděpodobně v LM).

Ve výsledku se ukazuje, že jsme se posrali a zase se vracíme k jistotě, místo toho, abychom něco konečně vybudovali.

Reagovat
spider_8

Já bych to neviděl tak tragicky, sice jsme neměli na hřišti hrota, ale jinak ten záměr Tuchela celkem vyšel. Vepředu hráli CHO s Mountem a oba halvbeci hráli hodně vysoko, takže jsme byli celkem aktivní a kdyby vyšla nějaká finální přihrávka, tak jsme měli i šanci. Zatlačit jsme se nechali až na konci a jen trochu, díky standardkám.

Reagovat
fajdax

Přesně tak. Zbytečná histerie tady

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika

Reagovat
Svatej

Jaká hysterie? To je zas tak klasický vyhánění do extrémů, jako kdybych po Tuchelovi střílel na tiskovce vodní pistolí ohřátou vodou z konvice.

Reagovat
vitasrp

Jo, ta změna vůbec nepřinesla beton bez míče a všechny hráče za míč, ta změna přinesla volnýho hráče do zálohy (Kanté), který mohl vyvážet míč a následovala v podstatě nejstabilnější desetiminutovka Chelsea - minuta 80 - 90 zhruba - kdy jsme kombinovali, soupeři skoro nepůjčili balón a pohodlně drželi vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

To mě úplně neuklidňuje.. Nakoupili jsme hráče do útoku 230 mega za poslední dva roky a ve výsledku na hřiště ze startu pošleme toho nejhoršího z nich (ok, s ním to vyšlo a to ještě díky brutální klice), přitom těch možností, jak je tam narvat téměř všechny už Lampard ukázal.

Hrozně zbytečně se tu dle mýho tvoří myšlenka, že to složení pod Lampardem ukázalo, že spolu nemůže hrát, přitom zkrátka neměli dostatečně promakanej systém ani čas se dostatečně sehrát. Teď budeme půl roku koukat na to, jak se ta souhra vůbec nebuduje, protože klaunujeme s vytvořením systému pro Rudigera, Azpiho, Jorginha, Kovačiče i Alonsa s vidinou krátkodobýho úspěchu a příští rok začneme znova se stejným týmem, akorát starším.

Nejvíc ze všeho mě sere, že tohle rozestavení a tahle sestava, která včera vyběhal na hřiště, by byla uplně v prdeli, kdybychom prohrávali. Na lavičce bylo tolik kvalitních hráčů dopředu, že ani 3 střídání by na hřiště nepřivedly to nejlepší, co máme a takhle na to hřiště budeme vybíhat pokaždý. Ofenzivních hráčů máme plnou prdel a budeme je rotovat na 3 postech, mezitím co stopery, bez Silvy kvalitou nejhůře obsazenej článek sestavy, budeme ještě prohlubovat tím, že tam tý nekvality narveme co nejvíc.

Půjde to takhle dál a budu věřit tomu, že po Upamecanovi prahneme, protože ho chceme jako náhradu post za post za Abrahama.

Reagovat
spider_8

Jenže Tuchel ty hráče nenakoupil, nakoupil je Lamps a absolutně nevěděl, jak je využít. Podle mě tohle je celý jádro toho problému, protože nemůžeme dostat Wernera, Pulišiče, Havertze, Mounta, Ziyecha + hrota na hřiště tak, aby to fungovalo. Za to Tuchel nemůže, to je 'problém', který vytvořil Lamps. A vymýšlet systém jak je tam nacpat všechny na sílu nebo dávat Wernera na hrot je prostě blbost, která povede k horším výsledkům. Úkol trenéra není dostat všechny na hřiště, ale vytvořit fungující systém.

Podle mě se to TT celkem daří, ta podhrotová pozice, je něco co vyhovuje jak Wernerovi, tak Mounovi s Haverztem. Navíc ukázal, že CHO může hrát i na wingbeku. Ale nevím, jak to bude sedět Pulišičovi se Ziyechem. Tak či tak si myslím, že ofenziva je po příchodu Havertze přecpaná a někdo bude muset odejít.

Reagovat
Liquid

do LM z PL letos:

Manchester City

Leicester City

Chelsea

West Ham

kdo z vás by s tím souhlasil ?

Reagovat
mesyas

Lišky odpadnou, bude tam určitě MU

Reagovat
Salfovic

Nebylo by to špatné, ale určitě to tak nedopadne.

Reagovat
Diskostu

Live United Totenham Everton by bolo top

Reagovat
PP

to je zvrácenost toto..

Reagovat
John Obi Mikel

Bylo by to hezké, ale nedopadne to tak.

Reagovat
EXoRcIsT

Leicestru West Hamu alebo Evertonu by som to doprial ale realne tam bude City United Liverpool Chelsea

Reagovat
Manik...

Ideál

Reagovat
Gedofrey

Až na Everton

Reagovat
Counter

West Ham to nedá, to už z překvápek spíš ta Aston Villa (ani té samozřejmě nevěřím, ale pořád mi to přijde pravděpodobnější)

Reagovat
Liquid

Tak je to přání, Leicesteru věříš nebo ne na LM ?

Reagovat
Counter

Nevěřím, MU, Liverpool a Chelsea budou podle mě lepší. Ale dát to můžou.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea ani náhodou.. West Ham to nedá a Leicester to neudrží..

Reagovat
Counter

Foden je fantastický. A nevypadá to, že ho Guardiola ve vývoji jakkoli přibržďoval.

Reagovat
El Cid z City

Na pravém křídle by mohl být jako levák ještě produktivnější. Pro Fodena bude jenom dobře,aby byl u toho Guardiola,až se bude stěhovat do zálohy. Postaví to na něm.

Reagovat
pantondavo

Sterling a Salah padavky

Reagovat
masly008

tvl vždyť sterlingova byla úplně jasná.a ikdyž salah spadl jak salah tak to nic nemění na tom že ho obránce za tu ruku držel,ale zase to asi těžko byl důvod jeho pádu.

Reagovat
pantondavo

Sterling si pro ni sel moc okate a hlavne vubec padat nemusel. Kontakt asi jo, ale zapomenuta noha obrance, kterej nevypadal, ze by ho chtel dostat na zem. To drzeni Salaha taky vtipny, kdyby se vytrhnul, tak je sm.

Jako jo, piska se to, ale klidne bych daval navic zlutou utocnikovi za zbytecny prehravani.

Reagovat
Counter

Demence dnešního fotbalu - obojí byly fauly, ale obojí by se dost možná ani nepísklo (a VAR by to nepřehodnotil), kdyby tomu ti hráči nepřidali.

Reagovat
Busby babes

tohle si musim pamatovat pro nase penalty...

Reagovat
Counter

Já vaše penalty neřeším jakožto individuální incidenty (pokud to teda zrovna není případ ala Martial proti Saints), řešil jsem jen ten celkový počet, který vybočoval z průměru.

Reagovat
Busby babes

a no jo, jen rikam, ze si tenhle argument: kdyby to neprihral, tak mu to nepisknou, budu pamatovat. Jsem rad, ze to rika i nekdo jinej.

Reagovat
Counter

Teď jsem si všiml, že to na twitteru napsal skoro stejně i Daniel Storey (a určitě i někdo další).

Reagovat
Busby babes

Daniel Storey nezpochybnuje ob mesic penalty pro United, to je ten rozdil.

Reagovat
Counter

A já jo?

Reagovat
Busby babes

btw v cem je jinej priprad Martial proti Saints vs Salah dneska? vsak jsou to oboje uplne stejne pripady, lehky faul, mohli pokracovat kdyby chteli, ale rozhodli se s sebou flaknout o zem.

Reagovat
Counter

Salah byl jasný faul, Dias ho prokazatelně zatáhl. Není to důvod plácnout sebou o zem, ale bylo to v reakci na faul, ne v reakci na rozhodnutí "je tady obránce, tak skočím šipku".

Reagovat
Čenda

Reagovat
Busby babes

samozrejme.

Reagovat
Counter

Ty to vidíš jinak? Věříš, že Martial byl Bednarkem faulovaný?

Reagovat
Busby babes

Martial tomu pridal a dost, ale Bednarek o nej ve vysledku proste skrtne. Mohl/melt o ustat a dat gol ale to same muzu rict o Salahovi. Jenze u jednoho mas pochopeni, u druheho ne. To je ten rozdil, kterej vidim.

Reagovat
Counter

Jedno je dive pro zisk kontaktu s obráncem, druhé je faul s následným divem pro získání pozornosti u rozhodčího.

Reagovat
Busby babes

no ne. dive pro zisk kontaktu. Martial fakt neskocil do Bednarka. ale to je fuk, vidim, ze to nema moc smysl. Jak rikam, dobrej argument s tim ze bez prihrani by to rozhodci nevidel, jiste se mi v budoucnu bude hodit u faulu na nase hrace.

Reagovat
Counter

Pokud si myslíš, že souboj Martiala s Bednarkem byl faul, tak je úplně jedno, co se ti bude hodit, máš na to jiný pohled než 99 % fotbalové veřejnosti.

Reagovat
Busby babes

jasne 99 procent verejnosti. tak jo.

Reagovat
Counter

Jako že je nesoudných mufanů více, tak to nemá být 99, ale 97?

Reagovat
Busby babes

presne tak.

Reagovat
Busby babes

bohuzel nejsme vsichni tak brutalne objektivni, jako jsi ty.

Reagovat
Hokaido

Sory, ale ty to fakt přeháníš. Martial jasně simuloval, fakt nevím, co by se stalo tak hroznýho, kdybys to přiznal. Z tohohle přístupu je mi fakt na blití. A zvlášť u tebe, protože ty konkrétně dokážeš prát špínu na všech hráčích, co nehrajou za tvůj tým. A tady budeš vytahovat tu sračku „kontakt tam byl“.

Reagovat
Busby babes

vsak pisu, ze je Martial pitomec. tak nejak od zacatku. Ze to piskl Dean jako penaltu ale nejak uplne nevydim jako zasadni chybu, protoze o nej proste skrtl a dokazu pochopit, ze to tak vyhodnotil. FA s tim nesouhlasi, cervenou zrusila. Fajn. Muzeme nesouhlasit s tim, ze nemela nebo mela byt, ale souhlasime s tim, ze je Martial pitomec. Mel to ustat, bylo to drobne skrtnuti. Jen jsem od zacatku rikal, ze to same plati i rpo toho Salaha. Podle me jsou pitomci oba dva, rpotoze jak pisu niz, jeden si rekl: hele, obrance o me skrtl, tak s sebou plancu o zem a druhej, obrance na me dal ruku, tak s sebou placnu o zem. Moc velkej rozdil v tom nevidim.

Reagovat
Busby babes

nevidim.

Reagovat
Hokaido

Když v tom nevidíš rozdíl, tak se s tebou radši hádat nebudu, no.

Reagovat
Counter

snaha byla

Reagovat
Counter

Víš o někom, kdo to vidí stejně jako ty?

Dokonce i Martial podle všeho sám řekl, že to nebyl faul. Ale ty stejně jedeš bomby a směješ se mé neobjektivitě.

Reagovat
Busby babes

vsak pisu, ze to vidim jako hranicni situaci a nema problem s tim, ze FA rika, ze to faul nebyl.

Reagovat
Counter

Ano, nevidíš to jako dive a mylné rozhodnutí. Kdo další to tak vnímá?

Reagovat
Busby babes

vidm to tak,ze tomu Martial pridal a je to idiot, coz jsem opakovane napsal, ze to mel ustat.

Reagovat
cristiano.K.

99,9% fakt obhajuješ neobhajitelné, teda né že by nás překvapilo, protože to není poprvé.

Reagovat
Busby babes

da nekdo vic?

Reagovat
Counter

Takže Dean se rozhodl správně a ty bys to taky odpískal? Následné zrušení Bednarkovy červené bylo pochybení FA?

Reagovat
Busby babes

nechci tu rozjizdet dalsi kolo debaty kde se neshodnem. psal jsem to tusim k souhrnu toho kola, ze tu cervenou nechapu, respektive ten novej vyklad pravidel mi prijde uplne dementni, stejne jako u cervene pro Luize. Takze cervenou bych rozhodne nedal. S tim, ze ta penalta byla prisna, Martial je debil, mel to ustat a dat gol, ale ve vysledku se mu sice Bednarek snazi vyhnout ale nepovede se mu to a trefi ho no... asi dost dela i to, ze je to za stavu 6:0, coz je na jednu stranu o to horsi pro Martiala ale na druhou mi to asi neprijde tak podstatny, protoze to nic neresilo... nicmene tyhle situace, kdy nam piskly penaltu, protoze faulovany hrac tomu pridal jsme tu meli i jindy a hejtilo se tu dost. tak jsem rad, ze nekdo rika to same, co jsem tu psal vickrat, ze hraci pridavaji protoze kdyz to neudelaji nikdo jim faul nepiskne.

Reagovat
Counter

Červenou tam dát musíš, pokud chceš respektovat pravidla.

Sice to okecáváš, ale pořád z toho vyznívá, že je to pro tebe faul, tudíž správné Deanovo rozhodnutí. FA na to měla jiný názor, udělali tedy podle tebe chybu.

Reagovat
Busby babes

proto jsem psal o tom vykladu pravidel, kdy kdyz se snazis vyhnout a nesikovnosti podrazis hrace, tak je to horsi nez kdyz udelas skluz a zlames mu kotnik, s trochou nadsazky. To proste logicky nedava smysl a proto jsem psal, ze ta cervena je z meho uhlu pohledu nesmyslna, jakkoliv je to dle pravidel. Proste mi to pravidlo prijde hloupe pokud se najednou zacina takhle vykladat.

Neokecavam nic. Bednarek ho skrtnul, prisna? urcite. Kdyby to nepiskl, asi mi to nijak nevadi, hlavne za toho stavu, Martial to mel ustat, stejne jako treba ten Salah, ale ze to piskl? nemam nejak moc problem.

Reagovat
Counter

Jestli je to pro tebe pískatelná penalta, tak Dean rozhodl správně a FA následně udělala chybu.

Reagovat
Busby babes

no, ne. Maji jinej nazor, ja to beru. Jak pisu, rozhodne je to prisna penalta a kdyby to nepiskl, tak to chapu. Zivot ani fotbal neni cernobilej a nepohybujeme se na skale bud anebo.

Reagovat
Counter

V případě odvolání proti rozhodnutí rozhodčího se pohybujeme na škále buď, anebo. Od toho jaksi odvolání je. V tomto případě bylo rozhodnuto, že Luizova červená zůstává, zatímco Bednarkova červená se ruší. Proč? Protože v případě Luize to faul byl, v případě Bednarka to faul nebyl.

Reagovat
Busby babes

Kdyz myslis... hele chapu, FA na to ma jinej nazor, Dale Johnson treba pise, ze mezi Bednarkem a Martialem kontakt nebyl a proto je to spravne. Ja s tim teda uplne nesouhlasim, kontakt tam byl, ale je to imho docela hranicni situace, kde nemam problem s tim, ze rozhodcit to odpiskal a ani nema problem s tim, ze si FA mysli, ze to byla chyba.

Ze to nedokazes pochopit a jedes na bud anebo uz neni moje vec. A hlavne o to ani moc nejde, jen me bavi ten double standard, kdy u Salaha je to pochopitelne, ze prihrava, protoze jinak by mu to treba nepisknuli ale u hracu United to uz neplati... Tesim se na dalsi takove debaty po dalsi trochu soft penalte pro nas.

Reagovat
Busby babes

takhle jsem to hodnitl pod souhrnem:

Penalta na Martaila... skocil, pridal tomu ale ok, dejme tomu. Bednarek se mu ale evidentne snazi vyhnout a i kdyz se mu to teda uplne nepovede, tak to preci nemuze byt cervena. je to proste nesikovnost a ne nejaka brutalni kosa.

Takhle treba Dawon:

Martialova penalta - ja fakt nevim, muzu se na to podivat 150x a fakt tam nedokazu videt nic jineho nez smesny Martialuv skok, nicmene asi sem jeste nejak schopny akceptovat, ze tam ten minikontakt rozhodci vyhodnotil jako faul (ackoliv s tim nesouhlasim), ale ze je za toto ruda, tak to uz fakt nerozumim vubec nicemu a prijde mi to jako totalni silenost a snad zase za dva tydny nejak pozmeni pravidla. S Luizem je to vicemene to same - aby se obrance fakt aktivne snazil tomu hracu vyhnout a nakonec za to dostal penaltu a cervenou, vsak to je totalne na hlavu

V zasade se treba ani moc nerozchazime, Dean to vyhodnotil jako ze ten minimalni kontak byl dostatecny, ok. FA si mysli, ze nebyl, ok. Nemam s tim problem. A cele je to o tom, ze zatimco u MArtialova rozhodnuti: hele, obrance do me skrtnul, tak s sebou flaknu o zem, rikas ze je to spatny, tak u Salahova rozhodnuti: hele, obrance na me hrabl, tak s sebou flaknu o zem, rikas, ze je to pochopitelne...

Reagovat
cristiano.K.

tohle je poklad

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
pantondavo

Presne tak.

Reagovat
cristiano.K.

obojí fauly

Reagovat
pantondavo

Sle ja netvrdim, ze ne, jen to, ze mohli uplne v klidu pokracovat, ale zvolili trend posledni doby, kdy se vic vyplati to prihrat a spadnout. Ale zas Ikay nedal a Salah stejne prohral, takze "spravedlnost"

Reagovat
cristiano.K.

u obou příkladů prokazatelnej faul. Není tam zjevné vidění, že si jdou pro penaltu, ale snaží se dostat přes hráče, který je nedovoleně fauluje.

U Martiala je zjevně, že si jde pro penaltu, schválně nohy tam nechá, aby došlo ke kontaktu. Fakt je potřeba rozlišovat jdu si pro penaltu vs faul.

Reagovat
pantondavo

Tak to nevim, zda se bavime o Sterlingovi a Salahovi (ok, u nej drzeni za ruku, to beru, ale jak jsem psal, nebylo to takovy drzeni, ktery by ho nejak vyrazne rozhodilo).

Reagovat
cristiano.K.

Bavíme,ty držení tam byly dvě, musel to sečíst a písknout to. U Sterlinga jsem nejdřív řval, že to penalta nebyla, ale z opakovaček jsem dal penaltě za pravdu - nešikovnost Fabinha.

Reagovat
pantondavo

Pořád dokola - já neřikám, že to nebyly fauly, jen řikám, že to nebyly zákroky, po kterých by se muselo teatrálně padat, ale dalo se to úplně v pohodě dohrát a skórovat, však Sterling tam pak měl téměř totožnou šanci, střílel a byl z toho gól z dorážky, takže to jde, když se chce, mně prostě jen přijde smutný to spoléhání se na penalty, nic víc, nic míň.

Reagovat
cristiano.K.

ok, rozumím ti, ale doporučuji ti si zvyknout

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp už podal výpověď?

Reagovat
Bandita_Harry

KLOPP IN FOREVER !!!!

Reagovat
sensei25

Kloppove caro sa pomaly ale isto vytraca.Hraci uz tak nebojuju ako predtym.Teraz je to uz bolenie oci.Ale neviem si ani predstavit ked tam Klopp skonci.Tam sa to rozpadne cele ako domcek z kariet.

Reagovat
icemike

60 minut, tak dlouho trvalo rudigerovi, než poprvé v zápase nahrál na Chilwella. To se pěkně blbě hraje, když stoper ignoruje WB. Fakt chuj

Reagovat
Kovi81

To je zmrd

Reagovat
Whitemedia

Tuchel says Pulisic was left out today due to “family issues” #CFC

náhodička, že se zrovna hraje Super Bowl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Dody10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
hitZor

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Čenda

Reagovat
Talker

Kde je diskuze k superbowlu btw?

Reagovat
mistr129

euroamerickyfotbal.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Čenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Teď jsem viděl údajný faul na Salaha, no tpč. takový dive si musel asi dlouho natrénovat špinavec

Reagovat
Malresi

Kontakt tam bol, rovnaký prípad ako na rovnakej strane Sterling

Reagovat
Malresi

* na druhej strane

Reagovat
pingla

wtf, ty ho ještě obhajuješ? Sterlinga Fabinho jasně podkopnul vystrčenou nohou, tady se ho Dias sotva dotknul a už šel k zemi

Reagovat
Kinky7

Ale no tak. Oboje byly fauly a zaroven divy. Ta noha a ruka tam byt proste nemely a zaroven ti hraci skocili jak kdyby je trefil sniper...

Reagovat
Malresi

Reagovat
Malresi

Tak určite, Fabinho Sterlinga JASNE podkopol a Dias sa ho SOTVA dotkol

Kontakt bol v oboch prípadoch minimálny, obaja si išli po penaltu a obaja ju získali podľa pravidiel. Sterling ten kontakt mohol ustáť rovnako, ako aj Salah, ale neustáli ho schválne - dobre vedeli čo robia.

Reagovat
bbbauch

Jo rovnaky

Reagovat
diastan

Reagovat
Front hell

kdo martial?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hokaido

Nechtěl jsem tady s tím včera moc vydírat. Ale jasnej dive prostě, měl dostat žlutou, simulant posranej.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Malresi

City včera vyhralo najmä v kontexte celej sezóny zaslúžene. Sú z ligy najkonzistentnejší, predvádzajú skvelý futbal a po včerajšku nemám pochýb, že titul zaslúžene vyhrajú. Tak ako tak je tá prehra hrozne trpká, podobná tej proti Realu z finále LM, hoci dôležitosť toho zápasu bola na kilometre vzdialená tomu včerajšiemu. Trpká preto, že sme podobne ako vtedy proti Realu, držali herne krok so súperom a pochovali nás individuálne kiksy gólmana. Samozrejme, za stavu 1:3 už hráči rezignovali, no dovtedy sme bolo na rovnakej úrovni ako City a z hry sme si toho do toho momentu vypracovali snáď aj viac šancí. Škoda, verím však, že u Alissona išlo o výnimku potvrdzujúcu jeho dlhodobo skvelé výkony a už sa podobným hrubým chybám vyhne. Gratulácia City, ako bolo vyššie písané, tento ich tím je skvelý a to im včera ešte chýbal KDB a Aguero. Titul by im už snáď nemal nikto skomplikovať a v pohode si poň dokráčajú.

Čo sa nás týka, tak verím, že na túto porážku zareagujeme najlepšie ako sa dá a vyhráme nad Leicesterom, ktorý je spolu s United a Chelsea najväčší konkurent o dobré umiestnenie v TOP 4. Ak sa nemýlim ,na ten zápas by mal byť k dispozícii už aj Jota, ktorého potrebujeme nutne ako soľ. Vo zvyšných zápasoch nám verím, TOP 4 by sme si mali postrážiť a taký mini cieľ by mal byť, že skončíme nad United. Som zvedavý s akým nasadením sa predvedieme v LM, predsa len je to posledná súťaž, ktorú môžeme vyhrať. YNWA

Reagovat
Svatej

Kdy sakra budou všechny ty dohrávky?! Ta nejistota u Villans a Evertonu mě hrozně prudí, chci vědět na čem jsme.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton hrá so City, tak možeš byť pokojný

Reagovat
Manik...

Tak ideálně co nejdříve. Teď mají formu jako bejk

Reagovat
vladis271

OT: duolingo

.. Ak tu niekto je. Konecne som sa dostal do diamond league. Chcem sa opytat. Tam su boti, ci co? Tie cisla tam su divne. Typek dal teraz ani nie za 2 hod 2000 xp. Minule som videl v nizsej lige typek mal v statistikach jeden den za 7000 xp. Ako?

Reagovat
Kenneth

Byl nejspise nekdo z Class of 20.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Vole, 7 novych prispevkov, mne odpovedia dvaja, a to zrovna tito dvaja retardovani.

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Infi

Reagovat
Counter

Už jsem tam delší dobu nebyl, ale pamatuju, že šlo nahnat spoustu xp narychlo tím, že sis udělal rozřazovací test k novému jazyku.

Reagovat
vladis271

Robim german gree cez anglictinu stym, ze v nemcine som bol, ale vlastne furt som uplne zelenac. Jediny sposob ako viem kraftit xp je cez opakovacie cvicenia, ktore mi daju pri mojej urovni stromu cca 600 xp za pomerne kratku dobu. Moje denne max. Je 1300 a zvysnych 700 xp trvalo, nvm 5 az 6 hodin? Osobne si viem predstavit dat 2000xp v nejakom dni ked sa fakt zide chut, ziadne povinnosti nuda etc... Ale aj tak to cloveka vystavi, hlavne bez plusu, s tym, ze casto doplnas zivoty through repeat exercise. To co vravis ty som neskusal, lebo podla mna skusat sa ucit viac jazykov naraz je neefektivne. Ale musia tam byt boty alebo mozne nejame jazyky maju vyssi bodovaci system nvm. Rano som pozrel pred odchodom prace, chalan mal 900xp, o mozno ani nie hodku neskor uz mal nad 3000

Reagovat
Counter

Je to divné no. Ale zároveň nechápu, jaký to má smysl, nehraje se tam o žádné ceny.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to nebude úplně regulérní. Stejně jako titul Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hai

Reagovat
pa3ce

cením výdrž

Reagovat
Kinky7

Ja bych nemohl byt rozhodcim. Pacto ja bych dal sterlingovi se salahem zlutou jako bonus k te penalte.

Reagovat
Counter

A já bych ti za to zatleskal

Reagovat
fff

Ja ked pozeram na ten tim posledne mesiace, tak ma napadlo to, co sa tu uz parkrat rozoberalo. SAF dokazal udrzat MU na vrchole tak dlho aj vdaka tomu, ze vzdy po istom case vedel ten tim nejako prebudovat, dat tomu nejaky novy impulz, ked to zacalo mozno stagnovat.

A to mi presne pride u nas. Samozrejme zranenia mame a tak, ale neda sa vsetko hadzat iba na to.

Ten tim vyzera, ze naozaj potrebuje ozivit. Uvidime, ako sa s tym vysporiadame. Bez top4 by to bolo velmi narocne.

Reagovat
fff

Inak MC velmi dobry vykon, a to som si az mozno po pol hodke uvedomil, ze im chyba KdB. Uplne mi to vypadlo .

Reagovat
Counter

Potažmo Kun.

Reagovat
Svatej

Taky jsem si na něj vzpomněl, sice ne ve spojitosti s váma, ale obecnýho rázu, Fakt nedovedu zpracovat, jak dokázal hráče i celý dekády neustále motivovat a udržovat top výkonnost, když vidím to, jak vrtkavý výkony hráči mají.

Reagovat
Counter

To samé Wenger, těch jeho DVACET LET v top4 po sobě teď vypadá nedosažitelně.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kovi81

ja si nemyslim, ze ta starsi generace hracu mela problemy s motivaci. Jen kdyz se podivas na United kdysi, nebo i na Chelsea, tam bylo x kapitanu z repre, drtiva vetsina vudcovske typy. Dneska to neni skoro nikdo.

Reagovat
nani92

neboli sociálne siete a taký masívny marketing, niektorí hráči mali fakt len futbal a rodinu a tí boli najčastejšie najlepší

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kovi81

Reagovat
r.mrazik

psal,ze pokazde to bylo treba doplnit nejakym hracem,ktery ty dosavadni udrzel v tom,ze se sebou nespokojili a makali dal

liver privedl jako konkurenci utocnym hracum minamina...ted tedy jotu,ktery vypadal skvele

ale kraje obrany zadnou konkurenci nemaji

Reagovat
r.mrazik

plus tedy navic v MU ten zaklad byl mentalne nastaveny skvele...scholes,giggs,rio...chteli stale vyhravat...

Reagovat
Svatej

Přesně ti mě právě napadli jako úžasnej příklad. Ti pod ním hráli desítky (!) let a reálně obměňovat nepotřebovali, dokud je nedohnal věk.

Říkal jsem si, jestli to u nich skutečně je ta naprosto exkluzivně nastavená palice, nebo do měl Ferguson ještě další fígl, o kterým se zapomíná mluvit. Ostatně i z těch hráčů, kteří ze zdrželi kratší dobu, najdeš obrovský množství silných a velkých osobností, takže byl buď měl špičkovej odhad na lidi, nebo to v nich dovedl očkovat.

Z druhý strany si dovedu představit, že jakmile takovou mentalitu v týmu nakopneš a zakořeníš, tak je už je začlenění novýho hráče v tomhle ohledu o něco snadnější, když to na ně jdýchne už v šatně na prvním treninku.

Reagovat
r.mrazik

kdyz si to vezmes,tak modraci tu osu meli taky tak...cech,terry,lampard a drogba (v dulezitych zapasech)...tem taky nestacilo byt dobry jen jeden rok

liver to ma v jakych hracich? vigil a henderson?

Reagovat
Svatej

Jo, je to tak. Určitě by se tam dal zařadit i stálej Cole, ale ve výsledku jste to táhli dvojnásobně dlouhou dobu. Jako v podstatě všechno jsem schopnej tohle ocenit i u konkurence až s odstupem času...

Já nevím, otevřeně za mě by tam klidně nemusel bejt na takový úrovni nikdo z jejich současnýho kádru...

Jasně, mají teď obecně skvělýho vůdce Henda. I když budeš ignorovat fakt, že půlku jeho kariéry (kdy byl střídavě pasovanej na lavičkáře nebo týpka, co hraje, protože lepší k dispozici nejsou) byla jeho největší přednost běhavost a lídrovskej gen, je to alespoň dobrej základ. Ve výsledku ale víckrát selhal než uspěl jako tahoun. (Rodgersovic titulová parta, prohraný finále LM, prohraná liga dva roky zpátky).

Hrozně těžko se přirovnávají hráči k opravdovým legendám z tohohle hlediska, když mají v podstatě dvě úspěšný sezony v řadě a už teď se jim to chvílema sype a nikdo je z kádru z toho bláta nevytahuje.

Když jsme potřebovali my nebo vy vytáhnout ze srabu, tak ti hráči neprojevili jen nějakou neviditelnou vůdčí sílu. Oni kvalitou urvali tým, ať už hrál sebedebilnějším stylem, kterej jim třeba ani nevyhovoval, zkrátka ukázali i po spoustě úspěšných letech, že jsou pořád hladovější než ti, co nikdy to nejlepší jídlo nejedli.

Pool vyhrál teď dvě nejdůležitější trofeje a tohle je přesně ta chvíle, kdy by měli velikáni vystoupit. Když se někdo objeví, tak se o tom dá asi bavit, ale naše téma je porovnávání hráčů z hodně dlouhodobýho hlediska a z takovýho ten současnej tým poolu vyhrál pořád málo.

TL;DR Lídry/osobnosti tam mají, ale nikdo z nich neukázal, že tu vlastnost mají na úrovni těch legend minulý generace, teď přesně je jejich chvíle.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Counter

No, přišli Thiago a Jota, obojí velmi dobré posily. Minamino se (zatím) nepovedl, Tsimikase nedovedu hodnotit. A Jones vypadá výborně.

Reagovat
Kinky7

Tak on nemel problem vyhodit ci prodat kohokoli kdo nemakal na 110% a bylo mu jedno zda je to Hughes Veron ci beckham. Proste on byl SEF. A navic mel i finance na nákupy.

Reagovat
Talker

Tak zas to nepřebudovával po každém titulu, ta kostra tam byla dlouhodobá a přicházeli jim tam 1-2 hráči průměrně za sezonu, co si pamatuju.

Vy jste na vrcholu 2 roky, loni vám sice nikdo nepřišel (teda Minamito v zimě), ale rok předtím Alisson, Shaqiri, Fabinho, Keita, rok předtím VVD, Ox, Robertson, Salah...

Tohle je vyloženě atypická sezona a trápí vás hromada zranění, k tomu úzký kádr...

Reagovat
cristiano.K.

Thiago a Jota jsou oživením. To mělo za normální konstalace stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré ránko, to tvrdím celú dobu .

Reagovat
avicii

Leto bude pre nás kľúčové, ale už teraz prišli hráči ktorý by to mali docieliť..

Reagovat
Busby babes

my vam porad rikame, ze Ferguson byl nejlepsi.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

O to víc jsem šťastnej, že jsme to byli zrovna my, kdo tu vaši dominanci zlomil. Od nástupu Chelsea už to byla naprosto parádní vzájemná vyrovnaná šavlovačka, fakt na to moc rád vzpomínám.

Reagovat
Busby babes

jako jo, ale i tak to bylo neuveritelny. zrovna o vikendu jsem to videl resit na twitteru:

1993 won PL

1994 won PL & FA Cup

95 2nd in PL by 1 point/FA Cup final

96 won PL & FA Cup

97 won PL

98 2nd in PL by 1 point

99 won PL & CL & FA Cup & Intercontinental Cup

00 won PL

01 won PL

02 3rd in PL

03 won PL

2007 won PL/FA Cup final/CL semi

2008 won PL & CL & Club World Cup

2009 won PL & League Cup/CL final

2010 2nd in the PL by 1 point/won League Cup

2011 won PL/CL final

mezitim byl ten vas nastup no, na konci pak City.

Pripadne, jak jsem daval vejs: Between 2007 and 2013, Manchester United won 5 league titles and missed out on the other 2 by a combined total of 1 point. 3 Champions League finals in that run. Lost Ronaldo midway through and were underfunded by Glazer-nomics. Becomes more remarkable with each passing year.

Reagovat
Svatej

Úžasná éra, tohle běžně zahraješ maximálně v simulátoru ..

Škoda jen, že podobnou statistiku (..''by 1 point'') nedali v seznamu všude i u titulů United. Vím, že ten seznam má podtrhnout ten oprávněnej dojem dominance, ale pro mě osobně by to bylo taky zajímavý ke srovnání.

A kruci sere mě, že jsem nenašel na YT video We do what we want. Úžasná kompilačka momentů zdravý arogance toho týmu, která mě jako malýho skoro donutila změnit stranu a fandit vám. Asi to smazali, věčná škoda.

....

Jo a - Zasraná Moskva.

Reagovat
Busby babes

a jo, sakra, to bylo dobry video, ale Aditya ho na profilu uz nema.

Reagovat
Svatej

mu normálně snad napíšu, jste zlý hovada, ale to video mi vyvolávalo husí kůži

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson je frajer, ale oproti Pepovi je malinkej. Ten vyhrává trofeje jak na běžícím pase a s jeho tempem pro něj nebude problém zlomit jeho rekord v počtu trofejí, jediný rozdíl je, že on ty trofeje získává ve více klubech.

Reagovat
Busby babes

to, co ty vidis jako prednost ja teda vidim presne naopak. Guardilo je samozrejme jeden z nejuspesnejsich treneru vsech dob, trofeji ma uz asi i vic nez SAF, ne? Jeho Barca byla asi nejlepsi tym vsech dob, klobouk dolu pred tim. Jen diky nemu nema SAF o dve LM vic.

Ale pak sel do BAyernu, kde liga je defaultni a temer na urovni PSG nebo Juve poslednich let (ne letos). City a neomezene moznosti. Nejsme zadni chudacci, to je jasne, SAF pusobil v jednom z nejbohatsich klubu v Anglii, ale treba po nastupu Abramovice a pak City mel ten budget proste mensi, Glazerove ho drzeli dost zkratka... A presto dokazal vybudovat nekolik velmi dominantnich tymu, jen to bylo porad ve stejnem dresu.

Jo a btw. SAF ma trofeje se dvema trema klubama. chapu, ze dneska uz Skotska liga nema takove jmeno ale v 80. letech byla situace uplne jina a vyhrat ligu s Abredeenem a pak i evropskej pohar, to proste neni malo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pep ma teď 30 trofejí a Ferguson 49, což by pro Pepka neměl být problém to překonat, když bude trénovat ještě dalších 10-15 let. Jinak souhlas se vším co píšeš, jak už jsem napsal Ferguson je frajer. Jen musím k tomu co jsi napsal dodat, že Guardiola už třeba ve své druhé sezóně dokázal to co se Fergusonovi nepodařilo za celou jeho kariéru, ta 100 bodová sezóna byl masakr a hned další 98. Škoda, že jsme nebyli na takové úrovni už v sezóně 2007/08, zajímalo by mě jestli by jsme vás dokázali zastavit.

Reagovat
Busby babes

me trochu prijde, ze se tu ty velky bodovy naskoky hrozne zvelicujou. Je to samozrejme obdivuhodny, ale vysledkem je porad jeden titul, kterej plati uplne stejne jako ten ze 79 body. Fergusonovi se zas povedlo dostat do finale LM bez Messiho.

Reagovat
mul

sezonu 2010 / 2011 ste náhdou nehrávali dosť často s Carrickom na stopérovi ? A v strede zálohy sa už niekto motal a aj tak tak bol z toho tiul a finále LM

Reagovat
cristiano.K.

to snad ani nikdo nezpochybnuje

Reagovat
ajouki

Jedna věc je plán a druhá jeho realizace. Přebudovat kádr můžeš, pokud se ti podaří zajímavé odchody. Liverpoolu s COVIDem úplně vypadla možnost zhodnotit některého z jejich ofenzivních hráčů. Real Madrid a Barcelona najednou nemají žádné peníze, aby vám zaplatili třeba jen 100 milionů liber za Salaha nebo Maného. Přitom se vsadím, že to byl plán. V Liverpoolu jsou chytří lidé a ví, že začít rozdávat nové navýšené smlouvy by mohla být sebevražda. Dost možná ale jiná cesta nezbude.

Reagovat
Busby babes

tohle je celkem zajimave. okolo tech nasich tymu je spousta historek na tema: vyhrali titul a ani moc neslavili, uz planovali jak chteji za rok vyhrat znova a tak. Ta mentalita hracu byla asi neco neuveritelneho.

Rio popisoval, ze kdyz prisel, ze prvni trenink uplne cumel jak hraci jako Giggs makali. A ze si jen rikal: tenhle typek ma 7 titulu, vyhral ligu mistru a na treninku jede jak masina, neexistuje abych tomu nedal 100 procent...

Pokud u vas doslo k nejake ztrate motivace nebo uspokojeni, tak tezko rict, kde je problem. Tla mozna vetsi, preci jen 30 let bez titulu asi udela svoje, kdyz pak ta sance prijde... o to vic je pak asi obdivuhodne to, jak se to SAFovi a hracum povedlo porad dokola, nikdy jim to nestacilo, porad chteli dalsi a dalsi titul.

Reagovat
r.mrazik

taky jde pak jasne videt,jak i tou mentalitou sel kadr MU timhle smerem dost dolu

ted tam takoveho vidis ale taky leda tak Bruna a Cavaniho...ostatni jsou takovy ty hipstersky "meh",kdy to vypada,ze je musis prosit,aby hrali kazdy zapas naplno

Reagovat
Busby babes

uprimne, tyhle reci fans treba na Martiala moc nemusim. Ano, pusobi tak, protoze ma takovej vyraz, ale to je tak vsechno. Casto se na nej jede hejt defaultne jen kvuli tomu, ze to navenek neproziva jako Roy Keane i kdyz casto maka a snazi se. Ze mu to ted moc nejde je vec druha.

A jinak mas pravdu, ze to i u nas ale slo dolu, tohle jde dost za Moyesem , kterej to rozbil a od te doby to davame zpatky do kupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ajouki

Chtěl jsem psát, že tam také byly slabší sezony, ze kterých jste se ale hned oklepali. Teď ale vidím, že posledních 8 bylo vždy přes 80 bodů. City na tohle mají pod Guardiolou, ale otázka, zda on sám vydrží motivovaný další 4 roky. Liverpool na špici není ještě tak zajetý, jednu slabší sezonu si můžou dovolit. Musí ale dát 4. místo a udělat vše proto, aby se hned příští rok vrátili do boje o titul.

Pokud ale Keane kritizuje za letošní sezonu, a do jisté míry zcela oprávněně, tak stejným dechem je třeba chválit za tu loňskou. Neboť ta přišla snad ještě po větším zklamání než o skóre 2011/12, protože nestačil ani bodový rekord druhého týmu s jednou prohrou. Tehdy se Ferguson také zařekl, že nedovolí City dva tituly po sobě. Vše tomu podmínil a United udělali stejný jen stejný počet bodů. Liverpool udělal ještě o dva body víc.

Reagovat
JackBlack

Nevíte kdy budou řešit tu součkovu červenou?

Reagovat
SunFells

Večer na Nově.

Reagovat
Remt

já včera v hospodě s klukama. Už jsme to vyřešili.

Reagovat
kolouch

Souckovi zrusili cervenou. Zdravy rozum zvitezil

Reagovat
smazaný uživatel

Palace nicotní, od Leedsu poctivý výkon jako vždy, důležité tři body.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Kinky7

Chlapci z Liverpoolu koukejte makat protoze kdyby se stal pruser a sezona musela ted skoncit tak jste az 5. Za Evertonem!

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

iamek-

má podla teba The Auschwitz Report reálnu šancu na Oscara?

Reagovat
Hlahart

To si pleteš s impem, ne?

Reagovat
vladis271

neviem, začínal sa na i

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, trefil to spravne.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Busby babes

vypada to, ze mirne lip je na tom nas Sarlatan, ale asi taky spis bez sance.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.oscars.org/news/93rd-oscarsr-shortlists-nine-award-categories-announced

Ted oznamili 15 clenny shorlisty pro nekolik kategorii a mezi nima i International feature film. Auschwitz Report tam neni.

Reagovat
Hlahart

Ha, měl jsem pravdu

Reagovat
Busby babes

tak bohuzel, neni v uzsim vyberu. Sarlaran jo

Reagovat
Nikikrew

Btw neviem ci tu to bolo ale videli ste to video so Salibom?

Reagovat
Golasso

Jaký?

Reagovat
Nikikrew

Je to docela nechutne ale natacal (asi v kabine) ako si jeho spoluhrac (alebo neviem kto) honi pero vedla neho....je toho cely twitter

Reagovat
Golasso

No tak to je mazec . Nevím, jestli se tomu mám smát nebo být nasranej, jak je ten kluk blbej ... vypadá to na dalšího Guendouziho, talentu na rozdávání, ale v hlavě nasráno .

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ten týpek byl aspoň generační talent v honění, jinak to nemělo smysl natáčet.

Reagovat
Golasso

Pokud je hetero, tak rozhodně . Honit si mezi X chlapama, když tě jeden z nich natáčí, to jen tak někdo nezvládne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

On to asi nemá v hlavě úplně v pořádku

Reagovat
Mastný Chobot

to je rtrd

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Whitemedia

Saliba speaks out on Arteta and how he was unfairly judged and told he was not ready to play after 2 games.

The same night his video which was recorded over 2 years ago resurfaces to the internet

konspiraceeeee, zlý Arsenal

Reagovat
Mastný Chobot

aká je konšpirácia?

Reagovat
Counter

Že na něj Edu vyhrabal dva roky starou špínu?

Reagovat
Mastný Chobot

jaj tak, ja že nejaký mastermind ťah od Salibu

Reagovat
Whitemedia

Frajer, co si tak dlouho uchovává podobné video, na něco chytrého asi není stavěný

Reagovat
Golasso

To je výzva o tomhle konspirovat, ale někdo se toho jistě chopí

Reagovat
Mimalu

Tak kdybych si ujížděl na podobných věcech, tak zrovna tady se to docela nabízí. Někdo seděl 2 roky na tom videu a v okamžiku kdy se dotyčný nepěkně rozpovídá o trenérovi který nemá zrovna ideální pozici, tak se to video objeví

Reagovat
tweek

No, ale z pozice Arsenalu by mi to nepřišlo zrovna nejchytřejší, kdyby se ho chtěli zbavovat, tak vypouštět do světa takové video, které by mu potenciálně mohlo snížit cenu. To je prostě nesmysl už v základní myšlence

Reagovat
Mimalu

Že by mu video, které natočil jako sedmnáctileté ucho mělo nějak dramaticky snížit cenu si nemyslím. Teď to akorát může částečně odvést pozornost a za půl roku až se bude řešit jeho budoucnost se na to zapomene

Reagovat
Hokaido

Wtf? Je mi to blbý, ale.. Link pls.

Reagovat
Nikikrew

sorry, ale najdi si to sam fakt uz nemam chut to vidiet

Reagovat
Golasso

https://pbs.twimg.com/media/Etv72yiXMAEuHQO?format=jpg&name=900x900

Toto mě z toho vlákna teda brutálně rozesmálo

Reagovat
bbbauch

To jsem se prave snazil postnout

Reagovat
Mastný Chobot

dávaj bacha s tým zdieľaním, lebo Saliba má na tom videu vraj 16 rokov, čiže ten honibrk má tiež tak 16, 17. Detská pornografia aint no joke

Reagovat
bbbauch

Ja prave chtel sdilet jenom ten frk, co rozesmal Golassa to video nebude nic pro me

Reagovat
Svatej

pro kámoše

Reagovat
mr.Silver

@Counter Co říkáš na nového Cormorana Strike?

Reagovat
Whitemedia

Jsem myslel, že vyšly další díly

Reagovat
Counter

To ještě potrvá, ale nepochybuju, že budou.

Reagovat
Counter

Ještě jsem to nečetl Ale chystám se! Tobě se to líbilo?

Reagovat
cristiano.K.

ten zavináč

Reagovat
Luc-Luc

to uz se nepouziva ?

Reagovat
srandamač

Jo, akorát tady to nemá ten kýžený efekt.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

Není to twitter, ale mně se to líbí.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Neutron

ak narazas na Lethal White, tak sice mna si sa nepytal, ale mne sa to pacilo viac ako jednotka a dvojka a o trosicku menej ako trojka, ale inak hodnotim kladne.

Reagovat
Counter

Lethal White je čtyřka, ale už vyšla pětka, Troubled Blood. Zatím tedy jen v angličtině.

Reagovat
Neutron

ty jo to fakt ja som prednedavnom docital stvorku, pricom mi pomerne dlho lezala na stole tak som bol v tom, ze patka estelen ma vyjst

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele