23. kolo
06.02.2021 16:00 CET
1 : 1
(0:1)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

Lewis Dunk (© AFP)

Brighton vedení neudržel a z Burnley veze jen bod

Svou sérii neporazitelnosti zase protáhli fotbalisté Brightonu. Ti v Burnley po trefě Dunku o přestávce do konce vedli, nicméně na konečných 1:1 srovnal krátce po návratu ze šaten Gumundsson.

První vážnější situace se zrodila v sedmadvacáté minutě. McNeil využil přímý kop z bočního postavení k přímé střele, což Sáncheze poměrně zaskočilo a vyrážel jen na roh. Následně propadl centr až na zadní tyč k Tarkowskému, který zamířil nepřesně.

Namísto toho vstřelili první gól hosté. Po rohovém kopu se nejvýše vyšplhal Adam Webster, jehož hlavička ze záklonu přinesla radost. Bleskově mohl srovnat Barnes, který nadvakrát neprocpal míč mezi tři tyče. Na druhé straně se zaskvěl Pope proti Connollyho střele.

Ani ne deset minut po návratu ze šaten bylo srovnáno. K odraženému míči se na hranici vápna dostal Johann Gudmundsson, který se s ničím nemazal a okamžitě poslal balón směrem na bránu. Jeho pokuse zapadl po zemi přímo k tyči. Následný Barnesův zásah nebyl uznán pro ofsajd.

Utkání tak skončilo remízou 1:1, Brighton je tedy v tabulce patnáctý, Burnley sedmnácté.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele