23. kolo
08.02.2021 21:00 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
Elland Road, Leeds

Reportáž

Leeds snadno porazil Crystal Palace a poskočil do první desítky

Leeds nedal Crystal Palace sebemenší šanci a výsledek 2:0 je pro bezmocné hosty ještě milostiví. Domácí United totiž v podstatě po celých 90 minut drželi otěže zápasu plně ve svých rukách a dokráčeli k zaslouženému vítězství, po němž poskočili do první poloviny tabulky.

Domácí šli do vedení již ve třetí minutě, když získali balón na útočné polovině a Harrison i za přispění teče jednoho z bránících hráčů překonal brankáře Palace Guaitu. V desáté minutě hlavičkoval nebezpečně Bamford, Guaita ale tentokrát na zemi zasáhl včas. Také za dalších osm minut se Bamford dostal k zakončení hlavou, ovšem prostor mezi třemi tyčemi netrefil.

Třetí šanci v utkání měl útočník Leedsu po dvaceti minutách hry díky nepovedené rozehrávce Milivojeviće, nicméně svůj únik vpřed zakončil Bamford dosti nepřesnou střelou. Ve zbytku první půle nadále hrozili zejména United, ovšem další gól nepřicházel, neboť například Struijk ve 43. minutě netrefil merunu hlavou ideálně.

Sedm minut po změně stran už to přece jen bylo o dva góly. Ránu Raphinhy po uvolnění od Klicha ještě Guaita vyrazil, avšak proti dorážce Bamforda neměl nárok. Hosté nadále zůstávali za očekáváním a na jejich zmaru nic nezměnil ani Ezeho nepřesný pokus ze 67. minuty. Až za další dvě minuty musel být po střele Towsenda ve střehu gólman Leedsu Meslier.

Třetí gól domácích mohl po chybě Clynea přidat v 83. minutě Harrison, ke své smůle však pouze orazítkoval břevno. I tak hráči Leedsu pohodlně dokráčeli za tříbodovým ziskem.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (7)

Přidat komentář
vanGomm

X.

Reagovat
LeedsUnited

2:0

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Mam na vas vsazeno,tak makejte

Reagovat
Pharrell

2:1

Reagovat
serunavas

Reagovat
Pharrell

Snad to vyjde. Snad domácí vyhrají.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele