23. kolo
06.02.2021 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Londýnské derby vítěze nenašlo

Nepříliš atraktivní utkání se odehrálo na Craven Cottage, kde se domácí Fulham nakonec s West Hamem rozešel smírně 0:0. Především v druhé půli byli domácí lepším celkem, jenže tolik kýžený gól se jim vstřelit nepodařilo a první nesestupová pozice jim tak mizí v dáli. Nejzajímavější moment utkání se odehrál v nastaveném čase, kdy byl zcela nesmyslně vyloučen český záložník Tomáš Souček.

Jako první v utkání zahrozili hosté, když na centr Chilwella těsně nedosáhl jak Bowen, tak Souček. O chvíli později vyřešil pořádnou hrubici domácí stoper Andersen, který se nechal přetlačit Antoniem a na malém vápně přišel o balón, zpětnou přihrávku útočníka hostí však dokázal kolega z obrany Tosin Adarabioyo odklidit do bezpečí. Na druhé straně pálil zpoza vápna nebezpečně útočník Lookman, branku však těsně minul.

Druhý poločas odstartoval parádním křižným pasem obránce Andersen, který se snesl přesně na kopačky nabíhajícího Cavaleira, ten ale z voleje branku přestřelil. Po více než hodiny hry si West Ham vypracoval svou největší příležitost druhého dějství. To si na pěkný centr Rice naskočil český obránce Coufal a hlavičku orazítkoval břevno branky domácího Fulhamu.

Závěrečná pasáž duelu už ale patřila kompletně domácím. Po rohovém kopu Reida hlavičkoval jen těsně nad stoper Adarabioyo, patnáct minut před koncem zase pálil z volného kopu jen těsně vedle útočník Lookman. V poslední desetiminutovce se pak neujala ani utěšená rána Loftus-Cheeka, která mířila o půl metru vedle.

Poslední minuty duelu nakonec přece jenom přinesly mnoho vzruchu, ovšem nikoliv z toho důvodu, že by byla k vidění branka. Do hlavní role se pasoval rozhodčí Dean, který Tomáši Součkovi za evidentně neúmyslný úder loktem udělil nesmyslnou červenou kartu a West Ham tak byl nucen posledních pár vteřin dohrávat jen o deseti mužích. Na výsledek to ale nemělo žádný vliv a utkání tak dospělo k bezbrankové remíze.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2 COYI

Reagovat
kolouch

Taky tipuju 0:2. Souček, Bowen

Reagovat
Remt

Tyhle cerne dresy West hamu se zlatymi napisy se mi proste libi

Reagovat
OnlyWHU

Dnes jsme neměli den. V šíleným počasí jsme tentokrát postrádali víc vitality a vyhrát mohli oba. Střídání bylo asi taktický před úterním zápasem FA Cupu na MU. Nakonec nejspíš bod dobrej. Hořká tečka Součka. Ta hloupá klukovina bude drahá, hlavně pro tým. I když - Mitrovičovi kouká z očí kriminál :-). V minulým vzájemným zápase se Sukovi dařilo přece jen líp. Teď jsem v očekávání, co ukážeme na MU: COYI!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Klukovina to byla od kokota Deana,ne od Soucka.Takhle si to doufam myslel..

Reagovat
OnlyWHU

Neměl to dělat. Sám víš, že v Anglii tohle neprojde. I když - jestli ho netrefil? To se možná ještě dozvíme. Jinak . když nám píská tenhle Dean, většinou přijdeme o body. Zlatej Atkinson.

Reagovat
OnlyWHU

Teď jsem to viděl znovu z jinýho úhlu než v TV a už taky pochybuju.Asi je to neúměrně přísný. Byl tam vzájemný kontakt mimo míč - Mitrovič ho rukou strčil a Souček se při tom otočil s loktem nahoře. Jestli ho netrefil, tak je to fakt blbost. Od Mitroviče pak nastalo divadlo. To se dalo od tohohle hajzlíka očekávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zmetek je hlavně ten hráč. A rozhodčí samozřejmě taky. Podobný hajzly by bylo třeba šrotovat. To se můžeš hodinu a půl honit na pažitu a pak tě nějaký zmetek za minutu zařízne.

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele