23. kolo
07.02.2021 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Leicester pouze remizoval na Wolves

Utkání 23. kola Premier League mezi Wolverhamptonem a Leicesterem skončilo bezbrankovou remízou. Zápas byl po všech stranách vyrovnaný, domácí však dokázali vystřelit na branku pouze jednou a hosté třikrát.

Ve 12. minutě domácí nebyli daleko od vedoucí branky. Centr od rohového praporku byl prodloužen na první tyči a poté se míč odrazil přesně proti nohy Rúbenu Nevesovi, který ale ve vyložené pozici selhal.

O pět minut později měl gól na noze i Adama Traoré. Pedro Neto na levé straně přehrál dva protihráče, poté vběhl do vápna a zpětnou přihrávkou uvolnil Traorého v prostoru na penaltě. Zakončení z prvního doteku však ve skluzu srazil mimo tři tyče Justin.

V tomto duelu tradiční rychlostí souboj Traorého s Justinem vyzněl v 58. minutě pro domácího hráče. Na zadní tyči ale zakončoval Neto jen vysoko nad branku.

V 74. minutě se do šance dostal Leicester. Harvey Barnes si ve spolupráci s Justinem došel do vápna pro šanci, ale jeho střela byla zblokována mimo tři tyče.

Neves po rohovém kopu v 79. minutě se štěstím protlačil míč ke zcela volnému Silvovi. Ten měl před sebou už jen Schmeichela, kterého ale překonat nedokázal.

Wolves jsou v tabulce až čtrnáctí, Leicesteru patří třetí příčka.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
vanGomm

X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele