Premier League - souhrn 20. kola

26.01.2021, 21:02, aktualizováno 28.01.2021, 22:57
Komentáře a souhrny
Manchester City neměl problémy s WBA, nastřílel mu pět branek a posunul se do čela tabulky před Manchester United, který překvapivě nestačil na Sheffield United. Arsenal si veze výhru ze Southamptonu. West Ham i díky dvěma brankám Tomáše Součka zvítězil na půdě Crystal Palace,Chelsea pod vedením nového manažera Thomase Tuchela začala bezgólovou remízou s Wolves, ligové trápení ukončil Liverpool...

Tottenham Hotspur - Liverpool FC 1:3

28.01.2021 21:00

Góly: 49. Pierre-Emile Højbjerg - 45+4. Roberto Firmino, 47. Trent Alexander-Arnold, 65. Sadio Mané

Pětizápasové čekání je u konce, Liverpool se po půstu trvajícím od Vánoc konečně radoval ze tří bodů. "Reds" podruhé v sezoně vyzráli na Tottenham, k čemuž značnou měrou pomohl Sadio Mané, který měl prsty ve všech třech brankách svého mužstva.

Hosté z města Beatles se tak vrátili v tabulce na čtvrté místo a zastavili ztrácení na vedoucí trio. Domácí "Spurs" naopak předskočil pátý West Ham, jenž je momentálně nejlepším londýnským mužstvem soutěže (!). "Kohouti" ztrácejí ze šesté příčky na svého městského rivala dva body, mají však jedno utkání k dobru.

Po vypadnutí v FA Cupu s Manchesterem United se do sestavy Liverpoolu vrátil vedle Maného také stoper Matip, vedle něhož tentokrát při velké marodce obránců zaskakující Henderson. Spurs si naopak v národním poháru poradili i s náhradníky s druholigovým Wycombe, pro čtvrteční duel pak zůstal v základní jedenáctce pouze zadák Davies. V útoku tentokrát pochopitelně nechyběly útočné hvězdy Kane se Sonem.

Hosté se mohli ujmout vedení již ve druhé minutě. Mané sklepl dlouhý nákop pro Salaha, jenž míč okamžitě vrátil svému spoluhráči, avšak senegalský křídelník zakončil celou akci o značný kus vedle brány soupeře. Místo Liverpoolu tak vzápětí udeřili Kohouti, jenže Son svůj úprk zahájil postavením v těsném ofsajdu, tudíž jeho branka nebyla uznána.

Po hektickém úvodu se další šance urodila až po dvaceti minutách hry, kdy na pravé straně obrany Reds dostal moře prostoru Son, jeho střelu ale zneškodnil brankář hostů Alisson. Krátce poté ztroskotal Mané na gólmanovi Tottenhamu Llorisovi, případný zásah by ale zřejmě stejně neplatil kvůli dalšímu postavení mimo hru. Také ve 42. minutě vyšel ze vzájemného souboje lépe strážce domácí svatyně, a tak to Mané v nastavení první půle zkusil jinak. Po obloučku od Hendersona za obranu vyhledal před bránou Firmina, který již snadně dopravil balón do sítě - 0:1.

Dvě minuty po změně stran měl Mané podíl i na druhé brance Liverpoolu. Jeho přízemní střelu vyrazil Lloris pouze k Alexandru-Arnoldovi, který se prosadil z dorážky. Spurs nicméně téměř okamžitě snížili. Højbjerg dostal nabito před pokutovým územím a dělovkou k tyči skóroval. V 56. minutě sice Reds odpověděli díky Salahovi, ovšem tentokrát nebyl uznán gól na druhé straně, neboť na začátku akce zahrál Firmino nedovoleně rukou.

V 65. minutě však Liverpool přece jen navýšil vedení. Alexander-Arnold po delší době zase jednou vykouzlil skvělý centr z pravé strany, jenž za Llorisova záda napálil Mané, který se tedy konečně střelecky prosadil. Hosté už do závěrečného hvizdu vítězství pohlídali, neboť Kohouti se nezmohli na žádný větší odpor.

Více informací k zápasu

Everton FC - Leicester City 1:1

27.01.2021 21:15

Góly: 30. James Rodríguez - 67. Youri Tielemans

Fotbalisté Evertonu ve dvacátém kole Premier League remizovali na domácí půdě s Leicesterem City 1:1. Domácí poslal do vedení James Rodriguez, za hosty srovnal Tielemans. Maddison to ve čtrnácté minutě zkusil ze střední vzdálenosti a jeho pokus rozhodně nebyl špatný, nicméně nakonec proletěl nad břevnem. Pickford střelu raději ve výskoku pohlídal. Domácí se po půl hodině dostali do vedení! Gomes rychle přenesl hru na Digneho, který pak předložil míč Jamesu Rodriguezovi. S jeho centrem na Calverta-Lewina si obrana Leicesteru poradila, nicméně následné zakončení kolumbijského špílmachra už nemělo chybu a po odrazu od tyče skončilo za zády ohlížejícího se Schmeichela. Ve 39. minutě se z pravé strany řítil na Schmeichela Richarlison, kterého však následně zastavil hvizd sudího Deana. Jeho asistent totiž signalizoval ofsajd, a hra tak musela být přerušena. V 51. minutě mohlo být srovnáno. Hosté předvedli secvičený signál, na jehož konci stál Barnes. Jeho ránu z úhlu vyrazil Pickford jen k Justinovi, který střelou z první jen o kousek minul domácí svatyni. Po hodině a sedmi minutách hry bylo vyrovnáno. Rohový kop sice žádnou šanci nenabídl, nicméně hosté pak zůstali v držení míče a několik desítek sekund kombinovali kolem šestnáctky svého soupeře. Nakonec Barnes posunul balon na Youriho Tielemanse, jehož střela prošla přes několik obránců Evertonu a nakonec skončila za zády Pickforda. Ünder si v 88. minutě navedl balon do středu hřiště a tvrdě vypálil. Pickford ale mohl zůstat v klidu, neboť pokus tureckého křídelníka zblokoval Mina. Domácí chtěli zápas strhnout na svou stranu, když se Iwobi utrhl na křídle a pak hledal své spoluhráče ve vápně. Jeho nabídka však byla příliš krátká a pro míč si došel Schmeichel. Toho neohrozil ani rohový kop Toffees ze třetí nastavené minuty, hosté balon dostali rychle pryč od své brány. Everton je po remíze sedmý, Leicesteru patří třetí místo se ztrátou jediného bodu na druhé United.

Více informací k zápasu

Manchester United - Sheffield United 1:2

27.01.2021 21:15

Góly: 64. Harry Maguire - 23. Kean Bryan, 74. Oliver Burke

Velké překvapení přineslo utkání dvacátého kola Premier League mezi Manchesterem United a Sheffieldem United. Poslední hosté, kteří doposud získali jen pět bodů, totiž giganta porazili 2:1. Do vedení je poslal Bryan, za domácí srovnal Maguire a rozhodl Burke.

První vážnější šance Manchesteru gólem ve dvanácté minutě neskončila. Marcus Rashford posunul míč na pravou stranu, kde se k němu dostal Mason Greenwood, jenž jej posunul na rozeběhnutého Aarona Wan-Bissaku a ten poslal balón do vápna, kde si z druhé vlny sběhl právě Marcus Rashford, ale jeho rána prosvištěla kolem levé tyče.

Billy Sharp se o pět minut později dostal do obrovské šance po fantastickém pasu za obranu, ale jeho pokus mířící k pravé tyči vyrazil nohou David de Gea.

Ve 23. minutě však přišel šok, neboť hosté otevřeli brankový účet. O exekuci rohového kopu se postaral John Fleck, který poslal míč na hranici malého vápna, kde se dostal do zakončení hlavou Kean Bryan a balón se od tyče odrazil za brankovou čáru.

Hned z kraje druhé půle chtěl domácí tým vzít otěže do svých rukou. Bruno Fernandes skvělou přihrávkou vyslal do velké šance Masona Greenwooda, ale tomu se střela pravačkou nepovedla a skončila několik metrů vedle brány.

V 64. minutě se Manchester United nakonec dočkal srovnání. Centr z rohového kopu poslal do vápna Alex Telles, Harry Maguire se odpoutal od svého strážce Phila Jagielky a hlavou zakončil nechytatelně k pravé tyči.

Hosté po deseti minutách remízového stavu naprosto v pohodě kombinovali na pravé straně vápna, až se ke střele dostal Oliver Burke, jehož pokus se odrazil od Tuanzebeho do břevna a skončil v síti. Naprosto tragické bránění ze strany Red Devils, hostující hráči měli strašně moc času.

Alex Telles už se na výkon svého mužstva nemohl dívat a z následného útoku vypálil z dálky, ale jeho rána byla tečována, nakonec se od horní tyče odrazila do zámezí.

Manchester Uniteduž do konce utkání nic nevymyslel, a tak zůstává v tabulce druhý. Sheffield se mírně přiblížil zbytku soutěže.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Fulham FC 0:0

27.01.2021 20:30

Góly: -

Brighton v zápase dvacátého kola anglické nejvyšší soutěže remizoval s Fulhamem. Ačkoliv byl poměr střel na branku 5:3, ani jeden pokus si svou cestu do sítě nenašel.

Hostující Ola Aina se v šesté minutě opřel do míče, který mu dal po zemi proti noze Reid. Byla z toho nečekaně povedená rána, která z 25 metrů prosvištěla těsně nad břevnem.

V 15. minutě měli šanci také domácí. Maupay se vřítil do šestnáctky a předložil zpětnou přihrávku osamocenému Trossardovi, který v naprosté tutovce selhal a z deseti metrů nastřelil jen Aréolovy nohy.

Rychlým výpadem provětral domácí obranu ve 36. minutě Ivan Cavaleiro. Míč si vedl na noze bez ohledu na spoluhráče a pěknou střelou rozvlnil síť. Ke své smůle jen zezadu po odrazu o reklamní panel.

V 70. minutě přišla první šance po přestávce. Mac Allister nádhernou patičkou uvolnil Maupaye, který si naběhl mezi beky a bez velké přípravy překopl bránu hostů.

Blízko k otevření skóre byli domácí v 82. minutě. Leandro Trossard střílel z malého vápna do nohou hostujícího brankáře, dorážkou z otočky pak přestřelil Neal Maupay. Rána byla ještě tečovaná, Brighton měl k dispozici jubilejní roh.

Ve druhé nastavené minutě mohl Fulham rozhodnout. Loftus-Cheek si naběhl na Lookmanovu zpětnou přihrávku a po zemi propálil brankáře Sáncheze, jehož na brankové čáře zastoupil skluzem Lewis Dunk.

Brighton je v tabulce sedmnáctý, Fulham je o příčku horší.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Aston Villa 3:2

27.01.2021 19:00

Góly: 52. Ben Mee, 75. Dwight McNeil, 79. Chris Wood - 14. Ollie Watkins, 68. Jack Grealish

Burnley vyhrálo v zápase dvacátého kola Premier League nad Aston Villou 3:2. Skóre při tom otevřel hostující Watkins, poté však srovnal Mee. Villans šli znovu do vedení po gólu Grealishe, dvě branky během tří minut však poté dali McNeil a Wood.

Na první branku zápasu se muselo čekat jen do čtrnácté minuty. Kousek od pokutového území si poměrně dlouho pohrával s míčem Grealish, kterému se nakonec povedlo na levém křídle oslovit obránce Targetta. Jeho střílená nabídka našla na malém vápně Ollieho Watkinse, který šikovně nastavil kopačku, což vedlo k dokonalé teči.

Hosté se málem dostali ve 43. minutě do dvoubrankového vedení. Nejprve v šanci selhal Watkins, při dorážce pálil pouze do horní brankové konstrukce Barkley.

Burnley v 52. minutě zahrávalo rohový kop z levé strany, na který si dokázal nejvýše naskočit obránce Ben Mee, který si naskakoval na hranici malého vápna. Jeho hlavička zapadla přesně k zadní tyči, přičemž brankář Martínez se za tímto pokusem pouze ohlédl.

Domácí měli další tutovku o čtvrt hodiny později. Do zakončení ze druhé vlny se totiž dostal Wood, který to zkoušel do protipohybu brankáře, jenomže Martínez si poradil.

A tak hosté o minutu později trestali. Aston Villa podnikla naprosto ukázkovou kombinaci středem hrací plochy, při které se Grealishovi povedlo v pokutovém území najít Luize. Ten zpětnou nahrávkou oslovil právě Jacka Grealishe který ve skluzu zamířil mimo dosah brankáře Popeho.

Burnley se však v 76. minutě podařilo srovnat. Na hranici pokutového území převzal nahrávku domácí křídelník Dwight McNeil, který to spíše zkoušel střílenou nabídkou do malého vápna. Míč ovšem naprosto nečekaně zapadl do vzdálenějšího spodního rohu branky soupeře, kam se brankář Martínez marně natahoval.

O tři minuty později byl obrat dokonán. Burnley se totiž po standardní situaci udrželo kousek od pokutového území, kde z levé strany centroval před brankáře McNeil. Do vzduchu se navíc vydal Chris Wood, který v těžké pozici dokázal hlavičku umístit přesně k pravé tyči, kam se Martínez marně natahoval.

Burnley po výhře patří patnáctá příčka, Aston Villa je desátá.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Wolverhampton Wanderers 0:0

27.01.2021 19:00

Góly: -

Londýnská Chelsea pod vedením nového manažera Thomase Tuchela pouze remizovala v duelu dvacátého kola Premier League s Wolves 0:0. Německý kormidelník nahradil odvolaného Franka Lamparda.

K parádnímu sólu natáhl v 16. minutě Kai Havertz. Středem se protáhl mezi dvojicí protihráčů, stopku mu vystavil až třetí. Boly zpevnil tělo a soka vyvedl z míry, střela byla velmi slabá, Patrício si připsal snadný zákrok.

V jednačtyřicáté minutě měli Wolves příležitost ke skórování. Nákop Nevese na levé křídlo si našel Daniel Podence, jenž centroval do šestnáctky na úplně volného Leandera Dendonckera. Ten však musel hlavičkovat z předklonu, míč poslal nad bránu.

Na zajímavější moment si diváci museli počkat až do 61. minuty. Největší šanci Chelsea v zápase Ben Chilwell neproměnil. Dostal na střed výbornou nahrávku od Havertze přímo do nohy, ale levačkou balón poslal několik metrů nad břevno.

V 71. minutě byli "Vlci" blízko vedoucímu gólu. Jmenovitě Pedro Neto, který se s i s notnou dávkou štěstí udržel u balónu. Ve finále volil lob přes Mendyho, balón se od břevna odrazil nad.

Čtyři minuty před koncem se do veliké šance dostal domácí Callum Hudson-Odoi. Jeho technické zakončení ještě nepříjemně pro gólmana tečoval Kilman, avšak Patrício si poradil na jedničku, míč dokázal vytěsnit mimo tři tyče.

Chelsea taky v tabulce aktuálně patří osmé místo se třiceti body, Wolves jsou třináctí a bodů mají 23.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Manchester City 0:5

26.01.2021 21:15

Góly: 6. Ilkay Gündogan, 20. João Cancelo, 30. Ilkay Gündogan, 45+2. Riyad Mahrez, 57. Raheem Sterling

Fotbalisté West Bromwiche Albion schytali ve dvacátém kole Premier League vysokou porážku od Manchesteru City 0:5. Hotovo bylo už po prvním poločase, kdy se dvakrát trefil Gündogan, jednou Cancelo a Mahrez. Pátou branku přidal po přestávce Sterling.

Hosté si vypracovali první šanci v páté minutě. Foden měl moře prostoru na levé straně, dostal se do pokutového území a jeho tečovaná rána levačkou skončila na tyči.

O minutu později už však bylo všemu jinak, Manchester City se hned v úvodu duelu dostal do vedení. Na nákop na polovinu domácího celku si naběhl Ilkay Gündogan, který si míč krásně zpracoval a prudkou střelou pravačkou uklidil míč k tyči.

Zapeklitou situaci řešili sudí ve 22. minutě. Manchester City dokázal vsítit druhou branku, jenže rozhodčí hru přerušili a odmávali ofsajd, který se zdál být jasný. Následně celou situaci zkoumal VAR, který vyřkl verdikt, že se o ofsajd nejednalo. Joao Cancelo se tak mohl radovat z krásně střely do horního rohu.

Ve 30. minutě se chtěli domácí vrátit do hry. Callum Robinson dostal prudkou přihrávku do blízkosti velkého vápna, pohotově se s míčem otočil, ale vnějším nártem minul zadní tyč.

Neproměněnou šanci domácích tak hosté o minutu později potrestali. Obránci West Bromwiche nedokázali míč odehrát do bezpečí. K volnému balónu se dostal Ilkay Gündogan, který si jej ještě přehodil na levačku a střelou podél brankáře přidal svůj druhý zásah v utkání.

Svěřenci Pepa Guardioly však stále neměli dost a ve druhé nastavené minutě prvního poločasu opět navýšili svůj náskok. Riyad Mahrez si ve vápně navedl míč na levačku a technickou střelou uklidil míč na zadní tyč.

Rodri si v 51. minutě troufl na zakončení z úctyhodné vzdálenosti a byla to opravdu povedená střela, kterou zastavilo až břevno.

V 57. minutě Citizens dokonali pověstného "bůra". První ránu Raheema Sterlinga obrana odvrátila k Rodrimu, který obloučkem našel Mahreze, na jehož přiklepnutí si na malém vápně naběhl právě Sterling, který už jen zakončil do prázdné branky.

City se díky výhře dostávají na první příčku o bod před městského rivala United. West Brom je předposlední, na záchranu aktuálně ztrácí šest bodů, a to má ještě odehráno o jeden či dva zápasy více než soupeři nad ním.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Arsenal FC 1:3

26.01.2021 21:15

Góly: 3. Stuart Armstrong - 8. Nicolas Pépé, 39. Bukayo Saka, 72. Alexandre Lacazette

Ačkoliv šel domácí Southampton zásluhou Armstronga do vedení, na tři body to dnes nestačilo. Hostující Pepe, Saka a Lacazette skóre otočili a Kanonýři vyhráli 3:1, díky čemuž svého soupeře v tabulce předskočili.

Alexandre Lacazette se mohl trefit hned v první minutě. Po špatné domácí rozehrávce dostal přihrávku do běhu, díky níž se ocitl sám před Alexem McCarthym, ale zakončil jen přímo do něj.

Danny Ings sice šanci ve třetí minutě nevyužil, ale Saints se následně stejně dostali do vedení. Rohový kop si vzal na starost James Ward-Prowse, jenž centroval na hranici pokutového území, kde se do míče opřel Stuart Armstrong, který skóroval tvrdou ránou k pravé tyči.

Gunners však po pěti minutách srovnali krok. Hosté výborně přečetli rozehrávku protihráče, načež se míče chopil Granit Xhaka. Ten ho naservíroval do běhu Nicolasi Pépému, jenž už tentokrát únik využil přesnou střelou k vzdálenější pravé tyči.

Thomas Partey dobrý napadáním zahájil ve čtrnácté minutě další útočnou akci svého týmu. Z té nakonec vytěžil nebezpečnou volej Cédric Soares, ale jeho rána se nakonec zatočila jen vedle pravé tyče.

Domácí mohli jít ve 25. minutě zničehonic do vedení. Jake Vokins z levé strany vytáhl parádní centr přímo na hlavu Che Adamse, který prudce hlavičkoval do levé části branky, ale Bernd Leno tentokrát dokázal vytáhnout pohotový zákrok.

Hosté potrestali zaváhání soupeře a ve 39. minutě se ujali vedení. Vše započal dobrým pasem do běhu Alexandre Lacazette. Tato přihrávka byla tak dobrá, že Alex McCarthy proti ní vyběhl, ale nemohl u ní být první, takže si ho Bukayo Saka šikovně obhodil a následně skóroval do prázdné sítě.

Emile Smith-Rowe měl v 53. minutě na kopačce rozhodnutí dnešního duelu, také on si obešel vyběhnutého Alexe McCarthyho, ale bránící hráči mu nedovolili další zakončení do prázdné brány.

Danny Ings předvedl v 67. minutě výbornou individuální akci, když se dostal přes tři protihráče v pokutovém území, ale míč si nakonec navedl do velkého úhlu, ze kterého proti vyběhnutému Berndu Lenovi mohl skórovat jen těžko.

O pět minut později přidal Arsenal třetí gól. Cédric Soares výborně přenesl hru na pravou stranu, odkud Bukayo Saka vymyslel přesný pas do malého vápna, který si našel Alexandre Lacazette, jenž z bezprostřední blízkosti doklepl míč do sítě.

James Ward-Prowse si čtyři minuty před koncem dal s rozehrávkou standardní situace opravdu na čas, nakonec pálil ke vzdálenější levé tyči, ale Bernd Leno s tím počítal, takže šel do vzduchu a vytasil důležitý zákrok.

Southampton je momentálně v tabulce jedenáctý, Arsenalu patří osmá příčka.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Leeds United 1:2

26.01.2021 19:00

Góly: 57. Miguel Almirón - 17. Raphinha, 61. Jack Harrison

Newcastle United prohrál domácí duel dvacátého kola Premier League s Leedsem United 1:2. Za hosty si branky připsali Raphinha a Jack Harrison, za domácí Miguel Almirón.

Newcastle krátce po vhazování ztratil v sedmnácté minutě míč, což byla pro hosty ideální příležitost k přečíslení. Rodrigo pak pobídl na hranici vápna dobíhajícího Raphinhu, který střelou k tyči otevřel skóre.

Nebezpečná šance Newcastlu přišla ve 33. minutě. Wilson se na zadní tyči natahoval po parádně zakrouceném míči, jenže minul, a navíc kolenem zasáhl hlavu brankáře Mesliera. To byl velmi nepříjemný moment.

Kdyby se jednalo ve 48. minutě o gól, byl by to snad gól roku. Leeds zaútočil rychlým brejkem, na jehož konci odcentroval z pravé strany. Darlow vyrazil míč k padajícímu Dallasovi, jenž ho parádním lobem o břevno poslal do branky. Celá komická akce měla jedinou chybu, jelikož Dallas usměrnil míč do sítě rukou.

O pět minut později zakroucený míč sice dopadl do vápna, jenže nikdo z domácích ho nezasáhl. Krátce nato Cooper špatně odkopl balon jen k Almirónovi, jenž zpoza vápna prověřil Mesliera.

Domácí se v 57. minutě dočkali vyrovnání. Leeds znovu zachyboval v rozehrávce, načež Shelvey pobídl Wilsona, jenž z první poslal míč za obranu, kde se zjevil nehlídaný Miguel Almirón.

Leedsu v 61. minutě konečně vyšel brejk a nadšení domácích bylo pryč, když Raphinha ze středu hřiště parádním lobem za obranu našel Jacka Harrisona, jenž pěknou střelou k zadní tyči vrátil Leedsu vedení.

Zajímavý úsek hry doplnil o pět minut poté povedený útok Newcastlu, na jehož konci pálil ve vápně Almirón, jenž mířil pouze těsně nad branku.

V 76. minutě Saint-Maximin zabojoval o zdánlivě ztracený míč za obranu, díky čemuž si Newcastle vytvořil rohový kop. Ve středu vápna se při něm dostal k nebezpečné hlavičce Shelvey, kterou Meslier vyboxoval nad.

Newcastlu po prohře patří šestnácté místo, Leeds je dvanáctý.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - West Ham United 2:3

26.01.2021 19:00

Góly: 3. Wilfried Zaha, 90+7. Michy Batshuayi - 9. Tomáš Souček, 25. Tomáš Souček, 65. Craig Dawson

Český záložník Tomáš Souček vstřelil v utkání dvacátého kola Premier League dvě branky a jeho West Ham United vyhrál na půdě Crystal Palace 3:2. Součka střelecky doplnil ještě Craig Dawson, za domácí se trefili Wilfried Zaha a Michy Batshuayi.

Domácí se ujali vedení už ve třetí minutě, a to hned z první střely na bránu. K míči se dostal po Bentekeho přihrávce navrátilec do sestavy Wilfried Zaha a pravačkou se zpoza vápna trefil krásně k pravé tyči.

Domácí si užili svého vedení jen šest minut a bylo zase vyrovnáno. Z levé strany odcentroval Fornals, na první tyči míč Antonio prodloužil na Tomáše Součka a český reprezentant pohotově hlavou poslal míč do sítě.

V pětadvacáté minutě hosté obrat dokonali. Standardní situaci rozehrál Cresswell a míč poslal na zadní tyč. Tam sice na balón nedosáhl Antonio, ale byl tam připravený Tomáš Souček, kterému míč spadl na stehno a z druhého doteku ho poslal do sítě. Gól ještě prověřoval VAR, ale protože se Antonio před Součkem míče nedotkl, branka platila.

Pro Crystal Palace mohlo být o dvě minuty později ještě hůř. Po chybě domácích v rozehrávce pálil zpoza vápna Michail Antonio a jeho střela po zemi se odrazila od pravé tyče branky Palace.

Ve 39. minutě skončil už podruhé míč na tyči branky Crystal Palace a znovu to bylo po střele Michaila Antonia. Ten tentokrát tečoval nepovedenou střelu Aarona Cresswella.

Po Bowenově centru zakončoval z malého vápna po hodině hry Antonio, ale trefil zrovna ten prostor, kde stál Guaita. Neujala se ani Benrahmova dorážka.

Hosté se i potřetí prosadili po vzdušné přihrávce a v 65. minutě šli do dvoubrankového vedení. Bowen znovu poslal centr na první tyč, a tam si naskočil stoper Craig Dawson, který nedal svou razantní a dobře umístěnou hlavičkou Guaiatovi šanci.

Domácím se přeci jen povedlo v závěrečném tlaku alespoň snížit. Po krásné kombinaci středem pole vyslal Ayew svou přihrávkou do vápna střídajícího Michyho Batshuayie, který se protlačil ke koncovce a střelou po zemi překonal Fabianského. Ten inkasoval z první a poslední střely na branku v zápase.

West Ham se díky výhře vyšplhal na čtvrté místo, musí však počkat na ostatní výsledky. Crystal Palace je třináctý.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City19125236:1341
2.Manchester United20124437:2740
3.Leicester City20123536:2239
4.Liverpool FC20107340:2337
5.West Ham United20105530:2435
6.Tottenham Hotspur1996434:2033
7.Everton FC18103529:2233
8.Chelsea FC2086633:2330
9.Arsenal FC2093826:2030
10.Aston Villa1892733:2129
11.Southampton FC1985627:2429
12.Leeds United1982932:3526
13.Wolverhampton Wanderers2065921:2923
14.Crystal Palace2065924:3623
15.Burnley FC1964913:2422
16.Newcastle United20541119:3419
17.Brighton & Hove Albion2039822:2918
18.Fulham FC19271015:2713
19.West Bromwich Albion20251315:4811
20.Sheffield United20221612:338

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (791)

Přidat komentář
Radin

West Hamu se po dlouhé době posily v nedávné době fakt povedly. Dokonce i Dawson dává góly. Souček, Bowen, Benrahma, Coufal, všechno hráči do základu

Reagovat
PH8

Souček podle mě na PL s přehledem má.

Reagovat
oli9

Nevím nevím... To se teprve ukáže jestli se prosadí a udrží v základu..

Reagovat
OTASi

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
PH8

Reagovat
Beči

O tom ještě někdo reálně pochybuje?

Reagovat
Univerzál

Hector

Reagovat
Beči

Hector je buď prvotřídní troll, nebo člověk bez mozku

Reagovat
Losinho

Ten se právě nejspíš oběsil.

Reagovat
smazaný uživatel

proč, však první gól byla náhoda a druhý chyba gólmana

Reagovat
smazaný uživatel

Vypada to na sestup! Jen at padnem do treti ligy a tlustoprd jde do prdele.

Reagovat
JackDaniels.

Skoda ze nevysiel ten predaj klubu, zasluzime si kvalitnych hracov hodnych Newcastlu..

Reagovat
biznizmen

Reagovat
pingla

ty vole, 8 zápasů, 3 vstřelené branky, bez Saint Maximina jste v útoku hodně špatní.... ale zachráníte se

Reagovat
cristiano.K.

vy se zase zachráníte, ale té lize normálně nic nedáváte.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, je to hnus, neni tam nic pozitivniho, nic

Reagovat
Bayern +

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
PH8

Probral se sunderland po pádu?

Reagovat
kissak

V poslední době prožívám hrozný dilema. Na jednu stranu si přeji prohru, aby Bruce byl odvolán avšak na druhou stranu mi to srdce trhá když vidím jak se náš klub trápí a kde se nalézá.

Reagovat
Lojd

to by bylo skvely kdybyste spadli misto nas. Nebo kdokoliv jinej. Hlavne misto nas!

Reagovat
berliner

Presne at se Fulham zachrani

Reagovat
oli9

Tak myslím si že Suk po sezoně bude měnit dres...

Reagovat
SunFells

Elko za emko, když v létě trochu zabuší.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kolouch

V lete nejspis pujde Rice, o tom uz se mluvi dlouho. A oba stredopolare Moyes nepusti. Pravdepodobnejsi je vylepsena smlouva

Reagovat
Hunt

Tím Ricem bych si tak jistý nebyl, zda zapadá Tuchelovi do plánů. Navíc Souček bude asi levnější. Myslím si ale, že zůstanou ještě chvíli oba, nikdo teď nemá na tak velký přestupy peníze.

Reagovat
Bayern +

Nepôjde, Lamparda chvalabohu vyhodili.

Reagovat
kolouch

Já doufám. Na Riceovi je vidět, že mu na klubu záleží. Umím si ho představit jako nového Nobla, co stráví celou karieru ve West Hamu

Reagovat
fenixLFC

here we go again

Reagovat
icemike

To všichni, budou mít nové

Reagovat
oli9

Jinak 33 zápasů 10 gólů v PL je více než slušné na CDM

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš než slušné je to unikátní.

Reagovat
Remt

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kucka

Reagovat
naheCZ

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Infi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Beči

Slušné je to na útočníka. Na CDM je to spíše neuvěřitelné.

Reagovat
eibe

spíš mizivé, za 33 zápasů dát z pozice útočníka jen 10 gólů, ne?

Reagovat
Beči

80-90% útočníků má ale přesně takové, i horší statistiky. Nemůžeme porovnávat jen vůči těm nejlepším, co jsou schopní ve 33 zápasech nastřílet 40 gólů

Reagovat
Hokaido

Třeba Raúl má v Realu v lize 550z/228g, což by odpovídalo asi 14 golům na těch 33 zapasů. Jsou to slušný čísla na útočníka, jen jsme teď strašně rozmazlení Messim, Ronaldem, Lewou a tak.

Reagovat
cristiano.K.

to má většina útočníků každý třetí zápas gol.

Reagovat
žrout

Jestli udrží tohle tempo a bude hrát 5 let v PL, tak to bude náš (myšleno ČR) historicky nejlepší střelec v PL, což by bylo neskutečný, když je to CDMko

Reagovat
Spalovač šancí

Doufám, že mu vyjde ten přestup do Bayernu. Vzhledem k tomu, že mu jedno, za jaký klub hraje a stejně je nejlepší střelec, by to bylo - při aktuální golové produkci Lewandowskiho - ještě slušnější

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Heresy

Reagovat
smazaný uživatel

FC Bayern o něj nejeví žádný zájem, nevím, proč věříte českým kachnám...

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

v české lize by byl považován za nadprůměrného kanonýra

Reagovat
spider_8

Pod Moyesem je to spíš CAM, ale i tak je to slušné.

Reagovat
Kiwi-21

Nehraje na CAM možná v prvních zápasech ale pak začal hrát svoji pozici což šlo vidět i dnes

Reagovat
spider_8

Na CDM obvykle nedostaneš možnost chodit si do vápna pro hlavičky z běžné hry.

Reagovat
Kiwi-21

Jenže tak hrál vždy, hraje opravdu jak DM a je vzadu ještě více jak ve Slavii a tam nikdo nepochyboval že je DM

Reagovat
meno

Fakt? Mně přijde, že hraje na CM, ale je fakt, že jsem viděl asi 3 zápasy

Reagovat
Kiwi-21

DM

Jako když hraje WHU v tlaku tak se vysouvá do vápna tak může působit jako CM, ale to jsou náběhy ze zadu i dneska v 2 poločase (1 jsem nestihl) byl hodně vzadu z tím že nabihá z druhé vlny či standartky

Jinak je to tradiční DM z netradičnímy statistiky

Reagovat
meno

Okej, díkec!

Reagovat
PH8

Hraje CDM ale Rice ho jistí a ta podpora útoku je nadstavba která vyplývá i z toho, že naběhá třeba 13 km za zápas.

Reagovat
vodka

hraje spíš box to box, DM hraje Rice, ale právě díky Součkově pohybu se výborně doplňují.

Reagovat
mul

aj na základe úspešnosti prihrávok sa dá povedať, že je to skor B2B. Viac hrá na riziko.

Reagovat
pingla

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Kiwi-21

Reagovat
icemike

Český Pogba

Reagovat
cristiano.K.

Jen Fernandes dal víc golů od doby,co přišel do PL a to kope penalty

Reagovat
fenixLFC

to bude nejaka blbost nie?

Reagovat
cristiano.K.

viz kantos, ze záložníků.

Reagovat
Kantos

ze záložníků..jinak ano

Reagovat
Beči

Skvělý hráč. Ten ve West Hamu dlouho nezůstane. Reálně by mohl momentálně hrát základ v kterémkoliv týmu PL, snad kromě City.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se ještě navíc ukázal na Euru, tak tam opravdu nemá šanci vydržet.

Reagovat
remeslnik

S "ukázáním se" na Euru bych byl opatrný. Ono to totiž může být klidně i opačně ( což si samozřejmě nepřeju). Pokud nešlape celý tým a nemá konečné výsledky, tak se s tím klidně sveze i takový hráč. On sám takové výsledky neudělá. Rozdílový hráč to ještě není.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že by případný neúspěch národního týmu v tak těžké skupině na něj měl nějaký velký dopad. Postup z této skupiny muže očekávat jen hodně optimistický občan ČR, takže bych řekl, že muže jen získat.

Reagovat
Rolf

Víc štěstí než rozumu.

Reagovat
Selänne

Lol, ne

Reagovat
icka

ani nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

další dva hřebíčky do Hectorovo rakve

Reagovat
Beči

Reagovat
Kapřík

Další fáze u něj bude, že celá PL stojí za hovno a proto tak září.

Reagovat
kolouch

To už říká teď, další fázi teprve vymýšlí

Reagovat
smazaný uživatel

Za mne idealni sestava repre ( s ohledem na EURO) : Vaclík- Coufal,Čelůstka,Kalas ( Zima), Bořil- Souček,Král ( Barák ), Darida- Jankto,Schick...jediné RW je po zraneni černeho velky otazník.

Reagovat
Beči

Na RW Hložek, pokud se do té doby zotaví.

Reagovat
meno

Kadeřábek?

Reagovat
Reggie

To vůbec.

Reagovat
meno

Tak když nebude hrát RW Černý s Hložkem?

Reagovat
Reggie

Černý mě hodně sere. Obrovská škoda. U Hložka je jistý, že do EURA nebude? Kadeřábek možná proti Anglii, ale já týhle variantě teda vůbec nefandím. On nemá absolutně nic, čím by přispěl na RW ofenzívě. On je dobrý na RWB, ale určitě bych ho nestavěl nikam výš na hřišti. Potřebujeme kvalitu do ofenzívy, vzadu to odehraje Coufal.

Hložek na RW taky podle mě žádná sláva. Ideálně ve dvojici s Schickem a hrát nějaký diamant s tím, že pravou stranu obsáhne Coufal a nacpat někam do sestavy Baráka, který je směrem dopředu i produktivitou asi nejlepší z našich záložníků.

Reagovat
meno

Tak kdyby Hložek nebyl, že jo. On by to mohl zahrát Ševčík, ale lepší je uprostřed. Masopust to může zahrát, ale nechci si rvát vlasy, když uvidím, jak zajebe 9/10 pokusů :(

Reagovat
Reggie

No za mě je lepší hráč Kadeřábek, než Masopust. Ale co se týče ofenzívy, tak tam nebude rozdíl. Jestli zajebe 9/10 ten nebo ten, je podle mě úplně jedno. A to mám Kadeře rád. Ale do ofenzivního hráče má teda hodně daleko. Jestli se nepletu, tak Barák teď hraje zprava v Hellasu. Jasně, není to v žádným případě křídlo, ale to ani nemusí být. Když bude strhávat hru doprostřed a uvolní tím místo Coufali, kterej to uběhá a sám bude chodit na centry a střílet zpoza vápna. Střelu má výbornou, hlavou by taky něco mohl dít při svojí výšce. Hlavně by byla hrozná škoda, kdyby seděl a místo něj hrál někdo z výše zmíněných.

Reagovat
smazaný uživatel

Kadeřábek do ofenzivního hráče má možná dost daleko, ale bránit neumí už vůbec...Takže proč?

Reagovat
Reggie

Proč co? Já nikde nepíšu, že je excelentní obránce. On je RWB jinde si ho moc představit neumím.

Reagovat
eibe

Reagovat
icka

Vaclík co nechytá

Reagovat
REPLIKATOR

Souček

Reagovat
oli9

Reagovat
DieFohlenBMG

Tomas Soucek - Two goals and an all-round outstanding performance from the Czech midfielder. His first came from a trademark late run into the box and a simple header. His second was a predatory finish from a Cresswell free-kick. Irreplaceable for The Hammers. 9

Vladimir Coufal - Solid at the back and got forward well. What a bargain this man was. Tough opponent in Eze but after a slow start got to grips with his man and as always did his job with quiet authority. 7

Reagovat
El Fáňos

Už v Libe se mi Souček moc líbil a ta forma v WHU je neuvěřitelná!

Reagovat
smazaný uživatel

No nechci mít růžový brejle, ale vypadá to přece jenom o něco nadějněji s naším fotbalem...když si vemu tým který byl na minulém Euru, tak to byli vesměs hráči končící generace okolo Rosického, Čecha, Plašila, Sivoka nebo Suchého. Ted je ta kostra přecejenom mladší, perspektivnější...navíc v jednadvacítce je taky hodně perspektivních hráčů. A taky to vypadá že se po letech probrala strahovská akademie.

Reagovat
Radin

Záloha vypadá hodně dobře. Ostatní nic extra, ale není to taková hrůza jak byla..

Reagovat
PhilipS

Hlavně nevěřím Šilhavýmu. V těch zápasech, co jsem viděl, vůbec nevyužíval naší největší zbraň kterou je Souček. Jako by mu zákazal tolik chodit do vápna. Ta taktika se má postavit kolem něj, což se v repre neděje.

Reagovat
meno

2 gólmani v Bundeslize, Vaclík v La Lize a Kolář, který už dávno mohl být tak v TOP5.

Kraje obrany Coufal v PL, Kadeř v Bundes, Bořil, který už asi nepřestoupí, ale chtěli ho v PL, Novák ve Fenerbahce.

Stopeři Čelůstka, Kúdela, Hovorka, Brabec (poslední 2 mimo formu, jasný, ale v ní to jsou rozhodně nadprůměrní stopeři) + do budoucna Zima s Vitíkem

Záloha víc než solidní.

Útok Schick, Hložek, Krmenčík ukazuje, že mu spíš nesedla Belgie, než že by byl fotbalista na hovno. S formou může na euro za Schicka s Hložkem kdokoliv od Juliše, přes Pekharta, Škodu, Ďolíka až ke Kuchtovi.

Nemáme nějaký super hvězdný družstvo, ale když se dobře postaví osa týmu, tak proč bychom nemohli postoupit třeba do semifinále?

Kolář - Coufal, Čelůstka(Kúdela), Zima, Bořil - Souček - Hložek, Král, Darida(Ševčík) Jankto - Schick

Reagovat
Losinho

U stoperů hodně záleží, jestli se mladí prosadí. Jinak to bude průser. Zimu bych dal rovnou vedle Čelůstky.

Na semifinále to reálně nebude, ale z tý skupiny se o postup porvat musíme. A konečně se dostat na MS.

Reagovat
Baronne

Hlavně to MS..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to, že Krmenčíkovi nesedla tolik Belgie je dost diskutabilní, když tuhle sezónu než šel na hostování měl za 434 minut v lize 3+2. Bruggy tuhle sezónu hlavně ty útočníky hodně točili (možná i kvůli koroně) a všichni měli mezi 500 - 800 minutama.

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclík zraněný a už předtím zaslouženě jen náhradník...V Seville už si neškrtne, tak proč brát gólmana po zranění bez jakékoliv zápasové praxe?

Reagovat
meno

Protože je to furt gólman evropský úrovně? A vůbec, tenhle výčet nebyl k Euro, to až tak poslední 4 řádky.

Reagovat
smazaný uživatel

pobavil si

Reagovat
smazaný uživatel

začínám být alergický na tu "spoustu nadějných mladých hráčů", to slýchám odjakživa a pak z toho nikdy nic

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, ani žádný nový na obzoru není, snad kromě Ostráka.

Reagovat
r.mrazik

Pořád žádný hráč nehraje v top klubu...ta opravdová kvalita pořád chybí...

Reagovat
smazaný uživatel

ano, bylo by to krásný, mít po dlouhý době zase hráče v základní sestavě top klubu

Reagovat
Losinho

Ale dost jich pro top kluby roste, což tady pořádně poslední roky nebylo (vždy tak 1-2, který si následně urvali koleno )

Reagovat
r.mrazik

kteri rostou pro velkoklub?

Reagovat
Baronne

Tak určitě Souček, možná Hložek, pokud mu vydrží zdraví po návratu.. Král předvádí v Rusku super výkony, tam to ale asi nebude úplně velkoklub.

Reagovat
r.mrazik

soucek a hrac zakladu velkoklubu?

dneska psala nejaka sesivka o zlatym mici na twitteru...

Reagovat
icka

Reagovat
Losinho

Souček, Schick když podrží zdraví tak taky, Král, Hložek, Zima, Karabec, Vitík.

Reagovat
r.mrazik

hodne odvazny...ani jednoho si nedokazu predstavit v bayernu,mu,city,juventusu,realu,barcelone,psg a dalsich top klubech

mozna...hodne mozna hlozek a ani tam tu megakvalitu jakou mel treba rashford nevidim...

soucek ma lauf, schick je lenoch a staci mu kde je,karabec nehraje ani ligu,vitik zacal,kral je rad za rusko...

spis to vidim na hodne ruzove bryle u vas...i kdyz hrace mame zajimavejsi nez pred par roky (kde tehdy byl megatalent kadlec treba...)

Reagovat
Losinho

Tak já za top klub beru i třeba Tottenham, kterej byl docela nedávno ve finále LM. Tam si už teď Součka i Schicka (byť by byl dvojka za Kanem) představit dovedu. Karabec s Vitíkem začínají, ale potenciál na nejužší špičku imho mají, Hložek je v 18 letech nejlepší hráč ligy. Navíc minimálně Hložek s Vitíkem se od Kadlece liší tím, že mají v pořádku palici, Karabec teoreticky taky, ale zase působí líně jako Schick.

Reagovat
r.mrazik

tak to jsme na tom asi jinak,protoze slepice pro me nejsou velkoklub...ale budiz

potencial jako karabec a vitik ma pulka juniorky velkeho klubu...to je aby se vedelo s jakou konkurenci pocitat...

Reagovat
smazaný uživatel

A Son by byl se svou produktivitou až za Schickem? To asi ne, že...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč myslíte, že má Hložek s Vitíkem v pořádku palici? Znáte je tak dobře? Nebo proto, že prvně jmenovaný určité prášky nevynechává a bere je zodpovědně a pravidelně?

Reagovat
icka

Schick by ve Spurs mohl tak nosit kopacky Sonovi s Kane-m.

Reagovat
Losinho

Jinak Souček má lauf už snad 3 roky ne? V EL i LM se pravidelně dostával do týmů kola.

Reagovat
kolouch

Hráče ověřené TOP ligou si ve velkoklubu představit neumíš, ale skleněnku z druhořadého týmu české ligy si tam možná umíš představit?

Reagovat
r.mrazik

tak hlozek se k tomu muze proklopitat...sklenenka ma prvni zraneni...a taky proto je tam to "hodne mozna"

a ne,soucka si v zakladni sestave velkoklubu predstavit nedokazu

Reagovat
Baronne

Reagovat
Baronne

Nevim kde se bere ten názor, že na to Souček nemá, nebo jak řikáš že má lauf, kvality prokazuje už kurva dlouho. Bayern, Juventus, nebo třeba i United v létě nebo za rok, proč ne.

Reagovat
r.mrazik

kvality prokazoval ve slavii..doted

lauf ma v anglicky lize...takovych hracu tam bylo mraky a jak nekteri dopadli...a necpi mi soucka do united

Reagovat
Baronne

Kvality prokazuje dlouhodobě, i v Anglii, lauf nelauf , vypisuju ti velkokluby, kam by se mohl hodit, United tam je ať se ti to líbí nebo ne.

Reagovat
r.mrazik

ale hovno...u nas by si nekopl

Reagovat
Baronne

Místo Matiče určitě, nebuď taková osina v prdeli mrážo, třeba byste s Tomem porazili Sheff.

Reagovat
smazaný uživatel

Vitík má asi 3 zápasy v české lize v mizerném týmu a roste pro základ velkoklubu? Co je to za ...

Reagovat
pingla

Klasika, kope za Spartu, tak tam jebneme Vitíka

Reagovat
Losinho

Ne každej ho viděl jen třikrát.

Reagovat
smazaný uživatel

A kteří to jsou?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, kvalita vyšší evropské úrovně žádná není.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je v U21 pro mezinárodní úrověň perspektivní?

Reagovat
EXoRcIsT

OT: AC-INTER je toto penalta ? Podla mna sa ho ani nedotkol

https://streamye.com/vz7gq

Reagovat
Busby babes

z toho zaberu tezko soudit.

Reagovat
Remt

Sel tam pekne blbe ten obrance, nesikovne. Pokud bys to posuzoval tak jak se posuzuji nektere zakroky- skluzy mimo vapno, kdy se zhodnoti te to byl nebezpecny zakrok a i když netrefil soupeře tak dostane zlutou, tak tady šel blbě ale ne nebezpečně.. netrefil ho.. Útočník tomu dost přidal i když kdyby nenaskočil možná by ho sjel.. Já byl to nepiskl, protože ho netrefil, ale šel tam fakt blbe. Na druhou stranu snažil se stáhnout nohy.. já bych to nepiskl ale není to tak jasný

Reagovat
Pony Slaystation

písknutelná

Reagovat
Losinho

Souček stejně gólů jako Rashford, víc než Mané

Reagovat
Kiwi-21

Než Mané, Firmihno, Sterling, Werner, Aubameyang

Je to seznam pěkných jmen co má za sebou

Reagovat
DieFohlenBMG

Grealish, De Bruyne, Pogba, Mahrez, Firmino atd

Reagovat
Bayern +

pekne

Reagovat
PhilipS

Dneska xG 0,6 vs 3,3 pro West Ham. Výbornej výkon. S Antoniem je ten tým mnohem sebevědomější. Benrahma konečně usazenej v základu. Najednou to není jenom defenzivní holomajzna, ale dokážou i soupeře přehrávat. Cuf opět strčil Zahu s Ezem do kapsy a Souček je prostě world class.

4. místo je nereálný s takhle úzkým kádrem, ale o 7-8 místo by se porvat mohli.

Reagovat
smazaný uživatel

7.-8. jsou teď, až se dohrají odložené zápasy. A to je jejich max top.

Reagovat
Mastný Chobot

Výborný away výkon, aj keď Southampton zahral dobrý zápas. S KWP a Bertrandom by sme to mali ťažšie, ale dnes to bol parádny výkon od viacerých hráčov. Leno, Holding, Cedric, Xhaka a Saka fantastickí. Naopak, Bellerín a Luiz strašní. Saka víťazný gól a asistencia, takže MotM za mňa, Cedric za ním.

Som zvedavý na sobotu, snáď s Tierneym a Aubom na miesto Bellerína a Pepeho. ESR a Partey musia byť ok, inak sme v prdeli.

Reagovat
Euphael

nevis jake rodinne duvody vyradily Aubu?

Reagovat
Mastný Chobot

tu na ef som čítal, že mu vraj zomrela mama. Na twitteri som nevidel nič, ale ani som nehľadal popravde.

Reagovat
Euphael

aha, diky

Reagovat
PH8

Belle za mě nad očekávání teda dnes (neočekávám nic)

Reagovat
merlick

Laca bol tiez skvely + nonstop napadanie.

Za Luiza bolo kludne hraz Sokra

Reagovat
r.mrazik

Prdele...to City to začíná zas válcovat...šmejdi

Reagovat
Euphael

titul letos uhrajou jak nic

Reagovat
aramaki

Reds sú v kríze, City nebudú mať konkurenciu, bodový rozdiel bude postupne narastať

Reagovat
El Cid z City

Výhry se hromadí,ale jsou to povinný 3b, všechno soupeři(až na Chelsea), kde je to povinnost. 7 výher v řadě a jen o bod první, každá série jednou končí.

Reagovat
DieFohlenBMG

bude to souboj manchestrů

Reagovat
Gedofrey

Vyhrají min o deset bodů

Reagovat
Salfovic

OT: 22:58 Brankáři Gianluigimu Buffonovi z Juventusu hrozí v italské lize trest za rouhání.

Co to zase kurva je

Reagovat
cristiano.K.

místo srdce má někdo odpadkový koš

Reagovat
PH8

Reagovat
Benedict

Reagovat
PH8

To už se mi jednou stalo před 10 lety cca. To není novinka. Nevím jestli je to rouhání ale nesmí brát do úst Boží jméno nadarmo v Itálii.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mají i v Polsku, to je jak středověk

Reagovat
PH8

V Itálii je věřících cca 75 % populace, v Polsku přes 80 %. U nás 19 %.

Reagovat
smazaný uživatel

To chápu, ale proč by se měly dávat tresty za rouhání?

Reagovat
PH8

Protože si to v řádu odsouhlasili protože je tam převaha věřících. Musíš si uvědomit, že to je jedno z přikázání a je to pro ně asi jako když Ti někdo řekne "Tvoje máma je odporná špína." Je to jejich liga a když tam chceš hrát, tak musíš přijmout jejich pravidla. Pokud je to uráží a toto chování odmítají, tak je to zkrátka jejich věc.

Reagovat
Kowe

" je to pro ně asi jako když Ti někdo řekne "Tvoje máma je odporná špína." tenhle příměr moc nesedí, v česku za tohle trest nehrozí

Reagovat
PH8

Ale měl by

Reagovat
fenixLFC

a?

Reagovat
PH8

A jéje, ty si mi tady chyběl. Viz o jeden můj komentář níže.

Reagovat
smazaný uživatel

Smutný je, že když se na tohle někoho zeptáš, spousta lidí to hned nutně spojí s jakousi monoteistickou sračkou. Přitom nikdo není bez víry... všichni samozřejmě věříme, v nejzazší instanci musíme...

Reagovat
Front hell

Reagovat
risk je zisk

Porco Dio

Reagovat
PH8

Merde Vsetín

Reagovat
smazaný uživatel

Vesani, vesani, banda ...

Reagovat
Mastný Chobot

Ťažko sa čudovať tej obrane WBA, keď im tam hrajú hráči, ktorí nemali na Arsenal ani v časoch, keď sa z našej obrany smiali všetci v lige

Reagovat
Gunner14

Saka a Cedric super

Reagovat
Lovec

Pochvala ale určitě i Lenovi, Parteyovi, Holdinimu a Xhakovi. Všichni zahráli fakt dobře. I Pépé hrál ve druhém poločase solidně, konečně s chutí.

Reagovat
Gunner14

Jo Holding a Xhaka vypadají super poslední zápasy, snad jim to vydrží. Partey a Leno jsou TOP

Reagovat
mr.Silver

Super zapas, tym se zvedl a ma formu, tesim se na sobotu

Reagovat
Lovec

Pokud vypadne ESR, tak se bojím, že to bude šílená bramboračka.

Reagovat
mr.Silver

Však už bude hrát Odegaard

Reagovat
aramaki

Reagovat
DieFohlenBMG

je to dobrý tým a dobrá forma

Reagovat
Lovec

Nějaké info ohledně ESR a Parteye?

Reagovat
Mastný Chobot

Partey vyzeral len ako kŕč, ESR by mohlo byť zranenie, to by bol kurva problém

Reagovat
smazaný uživatel

Když by ESR nedejbože nemohl, tak už má být připraven Odegaard

Reagovat
Nikikrew

Velmi dobry vykon, asi najlepsi away zapas tejto sezony.

Zodpovedny vykon od kazdeho hraca, az na Luiza ktory dnes slusne zmatkoval a Bellerin taka klasika no. Saka jednoznacne MOTM, toho si musime drzat. Za nim vyborny Cedric aj Holding. Xhaka a Partey paradne vykony, potesil aj Pepe a Laca.

Na United sa docela tesim, to moze byt velmi dobry zapas. Snad ESR a najma Partey budu fit

Reagovat
aramaki

ja som tiez rad, ze sa nepresadil Walcott a bol striedany. Odkedy splachol akykolvek respekt k fans, ktori ho podporovali cca 12 rokov a klubu, kde dostal sancu uz hodne mlady hrat najlepsiu ligu tou svojou infantilnou oslavou golu, ho nemusim.

Reagovat
Mastný Chobot

čo bolo na tej oslave infantilné? veď tak oslavoval kopu gólo aj za Arsenal

https://www.youtube.com/watch?v=ScifoYNovck&ab_channel=SouthamptonFC

Reagovat
aramaki

na tej oslave asi nič. Ale nasral ma

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

STAT: Arsenal are unbeaten in the 17 games Emile Smith Rowe has started for the club in all competitions. #afc

tak čo, dá rekord, ktorý má... Mustafi?

Reagovat
PH8

Jak může mít mustafi víc zápasů bez prohry v řadě než invincibles?

Reagovat
Spalovač šancí

asi prohrávali v pohárech ...

Reagovat
luismiksak

Po Souckovi sáhne opravdu nějaký gigant. Tipnul bych si Barcelona!

Reagovat
Salfovic

Reagovat
PH8

Ta mu bude malá, mohl by snad dokonce i k nám do Arsenalu. Vzhled k tomu jak se natrapil s angličtinou tak bude chtít zůstat v Anglii.

Reagovat
luismiksak

No musím říct, ze anglicky sel hodně nahoru a už je slusnej.

Reagovat
Spalovač šancí

Buď Barcelona, nebo Petra Černocká. To jsou pěkný giganti

Reagovat
dolnocermak

jj besídka v rašeliništi to byl její začátek

Reagovat
kissak

Píše o Barceloně a ne Saxaně.....

Reagovat
Benedict

Juve, oba milany, bayern, atleti, barca(těžko říct v tom spanelsku)

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ligter

Reagovat
Golasso

Tomu Juventusu bych beze srandy věřil

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus ale v podstatě dnes už není velkoklub...

Reagovat
smazaný uživatel

pobavil si

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern místo koho by tam hrál konkrétně?

Reagovat
Benedict

Místo alcantary,

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

si zalozi vlastny klubu s messim neymarom mbappem kevinom VVD, atd a FIFA mu povoli zalozit si superligu tvl rovno nie?

Reagovat
eibe

Má jít do Slavie na hostování

Reagovat
kissak

Souček si zatím všechny hatery a pochybovače slušně maže na chleba.

Reagovat
fenixLFC

teraz naopak anstava druha faza- neskutocna adoracia a precenovanie

Reagovat
Ligter

tebe to tradičně nějak hrozně sere, ale u půlky těch příspěvků ohledně těch potenciálních přestupů mně to přijde jako cílená nadsázka

Reagovat
fenixLFC

ano serie, pretoze to nie je objektivne. jasne, soucek je vyborny, ale na top klub to nie je, najma ked vedla neho hra rice ktory pojde prvy. a potom mas cely feed zaspamovany srackami ceskych "sportovych" medii , ze ho ma chciet bayern pretoze to napisali bajkari z teamtalk

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, v Bayernu o Součkovi pravděpodobně ani neví, neznají ho. V německém tisku i odborném nebyla o Součkovi v souvislosti s Bayernem ani jen nejnepatrnější zmínka...

Reagovat
bakasa

Jasně, určitě ho ani neznají

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas.

Reagovat
remeslnik

Souček vstřelil třetinu branek svého mužstva a to není ani útočník !!

Reagovat
fenixLFC

nie je to sice pravda ale mohla by byt

Reagovat
remeslnik

omlouvám se, chybička - chtěl jsem napsat čtvrtinu a né třetinu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: "Na Slovensku platia od stredy nové pravidlá zákazu vychádzania. Doklad o negatívnom teste na ochorenie COVID-19 je potrebný aj pri ceste do práce či do banky, ako aj na pobyt v prírode."

Člověk kroutí hlavou nad opatřeními u nás, ale koukám, že na Slovensku vám jebe ještě o kousek víc.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Le Gunner

V tomto kontextu se vždy směji výblitkům, které jaksi naznačují, že bordel je jenom u nás a v okolním světě žádný virus není.

Reagovat
smazaný uživatel

a kde tohle kdy někdo tvrdil?

Reagovat
EXoRcIsT

Noa ? Bolo testovanie odchytilo sa 30 000 pozitivnych skoro kazdy bol tak mas ten papier aj SMS das ho do bundy a ides jaky problem. I tak to nikto nebude kontrolovat tak jak minule mozno v robote ti na to pozru jedine

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu ani teď si neuvědomujete kam to všechno spěje?

Negativní test ti končí platnost u první kliky. Oni udělají takovou nelogickou hovadinu a pořád se tu najdou zastánci.

Tohle míří k totalitě, kterou si lidi nejen nechají líbit, ale ještě budou plácat vládu po zádech jak je chrání.

Lidstvo by si opravdu zasloužilo vychcípat....

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi...

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
EXoRcIsT

toto je totalita? Este pred 40r by si vo vlastnej krajine dostal za take reci od policajtov nakladacku a nikto by sa nad tebou ani nepozastavil a nikoho by nezaujimali tvoje hlupe reci naopak keby si to omielal dalej by si skoncil este horsie

Reagovat
smazaný uživatel

Ano a teď to bude jak...vyjdu před barák bez platnýho testu (kterej je tou dobou stejně už neplatnej - protože fuck logic v tutom světě), zastaví mě policajt a dám mi 10k pokutu?

To ti přijde v pořádku? Nikde tam nevidíš omezování práv na pochybnym nelogickym pravidle?

Reagovat
EXoRcIsT

MAS TU KURVA PANDEMIU TY IDIOT kazdy den umieraju 100vky ludi. Mas si dat spravit test a mas pokoj je to kurva asi tak 15min tvojho casu ale ty radsej budes picovat bo sa citis ublizene. Ale tu nejde o dajakeho chuja Alexa co sa citi ublizene ked mu vlada daco zakaze ale keby ti daco od statu treba tak to uz je v poriadku len nech oni od teba daco nepozaduju bo to ani nahodou lebo to je je na teba vela urobit jednu jednoduchu vec

Reagovat
smazaný uživatel

Tu zmínku o mrtvých tradši přejdu, protože do toho nemá smysl se pouštět.

Ale hlavně když to pravidlo nemá ŽÁDNEJ LOGICKEJ ZÁKLAD, tak se s tím mam prostě smířit?

Tady nemá smysl pokračovat v diskuzi...

Reagovat
EXoRcIsT

neviem co sa vobec staras do SR ked zijes v cesku nakazte sa robte co chcete

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš kde žiju. Možná to bude pro tebe šok, ale i na Slovensku můžou žít češi.

Reagovat
EXoRcIsT

pises ze dostanes 10k pokutu v ceskych korunach takze najskor zijes v cesku

Reagovat
smazaný uživatel

Kde vidíš Kč? k je kilo = 1000.

Ale už jen že se šťouráš v takový blbosti (a navíc nemáš pravdu, zato máš vidiny) místo abys ten nesmysl logicky obhájil mluví za vše... "biggrin"

Reagovat
EXoRcIsT

a kde je tvoj logicky argument na tie sracky co pises ze tu nastava totalita a ludstvo si zasluzi vychcipat ty kktko

Reagovat
EXoRcIsT

10k je 10000 a 10 000eur pokutu nedostanes nikde takze tak

Reagovat
Mato178178

kilo je 100

Reagovat
remeslnik

kilo je 100, to je pravda, ale on to napsal 10k, tj. 1000. Jen to blbě vysvětlil.

Reagovat
EXoRcIsT

10k je 10 000

Reagovat
Mato178178

Ale hej hovorí sa 10 káčok čo je 10 000 ale všeobecne je kilo 100 a liter 1000

Reagovat
smazaný uživatel

A ten test asi není aktuální dlouho, ne? Takže test ráno a večer?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Golasso

"Negativní test ti končí platnost u první kliky. Oni udělají takovou nelogickou hovadinu a pořád se tu najdou zastánci."

No jestli máš ve zvyku si po sáhnutí na kliku hned strkat ruce do pusy (nebo špinavýma rukama sahat na jinou sliznici), tak jo no . Negativní test má určitě nějakou platnost, ale ne takto omezenou. Nelogické to není - nemá tě to chránit samo o sobě, je to jen další ze sady opatření SNIŽUJÍCÍ pravděpodobnost (resp. riziko) nakažení. Ne ELIMINUJÍCÍ pravděpodobnost nakažení, ale SNIŽUJÍCÍ pravděpodobnost nakažení. Na to navazují další, např. když sáhneš na kliku -> umyješ si ruce. Mě vždycky fascinuje, jak někdo bere jednotlivá opatření a označuje je za blbost bez jakéhokoliv kontextu a na základě toho, že neeliminují riziko úplně. Ono zpravidla jediná možnost úplné eliminace rizika je vyhnutí se riziku, což v kontextu celosvětové pandemie není dosažitelné...

A to ani s tímhle konkrétním opatřením nesouhlasím, našel bych argumenty proti, ale ne takto...

Reagovat
smazaný uživatel

Po negativním testu jdeš nakupovat, jedeš tramvají, stýkáš se - ať chceš nebo ne - s jinýma lidma. Můžeš se tim nakazit hodinu po obdržení toho potvrzení nebo ještě než ti dojde. To by ses musel nechat testovat každej den přece.

Plus zbavit se toho nikdy nedokážeme, prostě to bude muset zvládnout naše imunita a to že budeš praktikovat extrémní hygienu a izoluješ se způsobí opak - viz. jak funguje imunitní systém.

Reagovat
Golasso

Infekční začíná být člověk 1 až 2 dny před propuknutím příznaků, takže i kdyby ses nakazil hodinu po obdržení negativního testu (počítám s tím, že to budou ty rychlotesty), tak ti potrvá ještě minimálně cca 2-3 dny (příznaky se vyskytují většinou mezi 5. - 8. dnem) než můžeš nakazit ostatní. Opět jde o snižování rizika, ne o eliminaci rizika.

Jestli se toho zbavit dokážeme nebo nedokážeme, to zatím nikdo neví. I kdybychom se toho nikdy nezbavili, tak teď se hlavně řeší, jak nepřetížit kapacity ve zdravotnictví a ochránit rizikové skupiny.

Reagovat
Talker

Tak to není úplně pravda, protože jinak by měli covid už všichni lidi. To není tak, že by v tramvaji jel jeden infekční a 50 "čistých" a vylezlo 51 nakažených.

Každopádně souhlas, covid tu s námi bude nejspíš sakra dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

A na to abych mohl do lesa že musím mít povrzení ti nepřijde nic nelogickýho a hloupýho?

Ale tak budiž, někomu zkrátka nevadí že bude dalších x let zavřenej mezi 4 stěnama, ale bylo by fajn ty lidi co o to stojí, nechat alespon trošku žít...

Reagovat
fenixLFC

je rozdiel ked je nieco stupidita alebo nelogickost a ked za tym vidis nastolenie totalitneho poriadku

Reagovat
Golasso

S tím lesem je to blbost no (stejně je to nevymahatelné, takže to nemusíš řešit), ale já neřekl, že s tím opatřením souhlasím, jenom tvoje argumenty proti tomu jsou prostě špatně.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
PP

nicméně nezapomeň, kdo vede naši republiku..

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme na tom ještě dobře. V NL zavedli zákaz vycházení v noci a jsou tam nepokoje.

Reagovat
Nikikrew

jezis no a? To ako jeden kus papiera ta zabije?

Reagovat
EXoRcIsT

jasne ze ich zabije lebo to je narusenie ich mentalneho stavu a obmedzenie ich slobody ze musia mat dakde vo vrecku nejaky papier

Reagovat
Nikikrew

Lekari denne sa staraju o pacientoch, testuju ludi a normalny clovek ma problem mat jeden papier zo sebou a ukazat, primitivnost

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi líto Vydry, totálně se v Burnley zakopal... škoda že ho před rokem nepustili do Rangers

Reagovat
Le Gunner

Doufám, že se to letošní Euro uskuteční. Většina klíčových hráčů hraje a jsou ve formě, někteří z nich v životní. Pro Šilhavého skončila doba hájení, s tím musí na turnaji uhrát validní výsledek. Korona nekorona.

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně skoty musíme porazit, pokud se to povede nemyslím si, že o postup alespon z toho 3. místa by jsme se měli bát.

Reagovat
Golasso

Včera to byl nakonec dobrý zápas, i když se přiznám, že na začátku jsem nadával jak špaček.

Výborně hráli Pepe, Saka, Leno, Cedric, Xhaka, Partey, ESR a i Laca hrál solidně, i když tu šanci z úvodu musí dávat... Hlavně Pepe mě příjemně překvapil a ukázal, že u něj je to problém se sebevědomím. Klub by měl najmout nějakého životního kouče, který by během zápasů stál u lajny a řval na Pepeho motivační citáty.

Naopak se mi nelíbilo, jak hráli Bellerin a Luiz. Osobně se mi nelíbí ani hra Holdinga, ale to je asi spíš subjektivní dojem. Podle mě on a Luiz nejsou dobrá stoperská dvojice. Lepší by byl jeden z nich + nějaký důrazný stoper (Gabriel).

Reagovat
nani92
Reagovat
kiwwi

Man City 'offside' goal against Aston Villa would now be penalised, says Premier League

At the time, by the letter of the law, the goal was legitimate, because Mings played the ball deliberately and so the offside player is deemed not to have gained an advantage.

But referees group the Professional Game Match Officials Limited, rulemakers the International Football Association Board, and European governing body Uefa have since offered clarification on how such an incident should be interpreted in the future.

"Where a player in an offside position immediately impacts on an opponent who has deliberately played the ball, the match officials should prioritise challenging an opponent for the ball, and thus the offside offence of 'interfering with an opponent by impacting on the opponent's ability to play the ball' should be penalised."

The statement from the Premier League added: "Accordingly, if a similar situation to the one involving Rodri's impact on Mings occurred in a future match, then the impact would be penalised for offside."

Reagovat
diastan

Co se týče hry dozadu nemá smysl už ani chválit (13 gólů z 19 zápasů a to ještě 5 gólů z ostudného zápasu s Lestrem), nejen neskutečně hrající Dias-Stones ale celkově bránění je tuto sezónu úplně na jiném lvlu. A jsem si jist, že Pep na tom má nemalé zásluhy. Ta hra se viditelně změnila, což bylo vidět už v úvodu sezóny, kdy se nám nedařilo dávat góly. Už se necpeme tolik do rizika, jako v minulých sezónách kdy jsme po spálené tutovce dostali gól z protiútoku. Hrajeme mnohem více zajištěně. Takovou jistotu vzadu jakou je teď Dias-Stones jsem necítil snad ani když byl na place Kompas..možná kdyby měl vedle sebe taky Diase...

Za Diase musíme jednoznačně poděkovat Benfice, která jej měla vychovávat jako budoucího kapitána, kterým věřím že se časem stane. No už bylo na čase se trefit. K tomu jsme konečně začali dávat góly. Nikdy bych neřekl, že Gündogan bude tým hráčem co nahradí Davida, ale daří se mu to teď skvěle. K dokonalosti mi tam chybí jen jedna věc a tou je pořádný zabiják jako Aguero. bojím se, že ten už se v plné síle nevrátí a Jesus, který má jiné přednosti, jej nikdy ani zdaleka nenahradí, je to typově úplně jiný hráč.

Nerad bych odepisoval Liverpool, ale cítím že letos bude titul v jednom z Manchesterů. Za mě jsme favority, na druhou stranu Utd teď má výsledky, s kterými budou rovnocenným soupeřem a neviděl bych to tak jasně jako sázkové kanceláře kde maj na city 1,4 a UTD 6,0, což si skoro říká o zkoušku aby byla nějaká náplast v případě jejich výhry

Reagovat
Kixi Syhimour

S nějakou náplastí se jdi bodnout

Reagovat
diastan

Reagovat
El Cid z City

Zmínil bych Cancela, patří mezi 2,3 nejlepší lb ligy a k tomu to stejné i na rb, kdo jinej to umí? Dopředu je fantastický,jenže on dominuje i na pozici pro am ve zhuštěném prostoru před velkým vápnem,kde kombinuje jako David Silva. Výtečná střela, velmi dobrá defenzívy k tomu.

Reagovat
diastan

Rozhodně

Reagovat
smazaný uživatel

a vyhra to LFC ale ne ManCity dobre slape, tak dufam ze ak titul nebude mat LFC tak to bude aspon v spravnej casti Manchesteru

Reagovat
lajka30

To už nebudete kupovat stopera za 60 mega? Shity ničí fotbal.

Reagovat
Setwo

da sa niekde zistit aky bol na vas kurz ked ste remizovali s West Bromom? kurz na vitazstvo v PL

Reagovat
Svatej

Tak mam alespoň tym, kterymu preju sestup. Odporna urazka fotbalu prezentovana skrze bandu simulantskejch sracek.. Takovej tym lize nic nedava.

Reagovat
Svatej

Sudi kokot, Odoi rizek, Mount ohromnej, jako vzdy.

Reagovat
iamek

A jak jsem to psal o Wolves po zápase na OT, tak jste mě palcovali dolu . Odporný a nudný tým. Něco jak Burnley.

Reagovat
Svatej

Ja asi ne.. Uz tě nicméně chapu

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

a je jedno jestli je trénuje Lampard nebo Tuchel

Reagovat
Svatej

Hrozně kvalitní humor, takovej nepředvídatelnej

Reagovat
matZz

fakt těžko říct, koho si myslel, největší simulantská sračka na hřišti byl Jorginho

Reagovat
jk

Jako Lamps byl tragický ale na sestup to snad není...

Reagovat
Swarley

Ale ta odporná urážka fotbalu rozhodně na Chelsea sedí

Reagovat
jk

Vždycky to tak bylo...

Reagovat
Swarley

o to vtipnejsi je tohle pohorsovani nad někým jiným..

Reagovat
Svatej

Jose, Podence i Neto ho společnýma silama bezpečně schovali do kapsy

Reagovat
diastan

Reagovat
Swarley

Něco podobného na Liverpool a jak ti to přišlo vtipný... Nebuď plačka, však to na vás i sedí..

Reagovat
Svatej

A to me ma pobavit pokaždý recyklovanej vtip, nebo co?

Reagovat
Swarley

Reagovat
icemike

Šetři planetu, smej se starým vtipum

Reagovat
icka

Reagovat
PP

vole starý..

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Freedo

Reagovat
smazaný uživatel

modraci no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Bude stačit když ten rudý paklub dnes nevyhraje s Sheffieldem a v lize skončí nejlépe 2. Sestup asi až za rok

Reagovat
Greny

Tak to TT dneska pěkně projebal... Už sestavou ... Potřebujeme body ne podezření hráče bez formy...střídání pozdě...Mounta na osm minut jen.. a i přes to to šílené oživil...

Reagovat
Greny

Posetrene

Reagovat
Liquid

snad Mounta prodá, stojí celkem za hovno, i ten James snad půjde taky

Reagovat
icka

Treba cist i co tim zamyslel. Byl tu chvili, vsadil na zkusene hrace. To chce po 48h zazraky?

Reagovat
John Obi Mikel

No vypadalo to jako kříženina Franka a Sarriho, dobývání portugalských betonářů nakonec 0:0. Máme, co zlepšovat.

Reagovat
smazaný uživatel

dvě stejný nekoukatelny nesmyslný sračky. Pecka.

Reagovat
Raylan

Jestli Mount nebude hrát, tak je Tuchel mentál. Klasicky dobývání vápna, a kdyby jsme proměnili šance, tak vyhrajem..ale vlastně kdyby jsme promněnovali šance, tak nás trénuje furt Frank.

Reagovat
Kixi Syhimour

Za mě překvapení, byl jsem si docela jistý, že zamete koště a Wolves to schytají.

Reagovat
PP

Burnley šnůra!

Reagovat
Freedo

Reagovat
Talker

Chtěl jsem něco napsat, ale ani nevím co. Na tom hřišti se dalo operovat, jak to bylo sterilní.

Reagovat
Error

No tak jdu si spravit naladu par dily Making a murderer. Ani sledovani tohoto neni tak frustrujici, jako posledni zapasy Chelsea. Ve srovnani uplna balada.

Reagovat
oddy

Zdálo se mi to nebo byl Havertz o dost dynamičtější oproti začátku sezony a dokonce vypadal i jako fotbalista?

Reagovat
Salfovic

Zdálo.

Reagovat
John Obi Mikel

Dynamičtější byl, skoro všichni byli, ale furt to bylo málo.

Reagovat
Talker

Tak ono to horší než v prosinci být nemohlo, to regulérně vypadalo, že nám došli hráči a na hřiště šel maskot.

Vypadal jako takové průměrné AM(?) - měl tam asi 2-3 slušné doteky, tímt o končí.

Reagovat
mesyas

Dneska se naučil běhat, příště možná i hrát fotbal.

Reagovat
icemike

Vždy jen 10 minut každý poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Havertz je fotbalista.

Reagovat
Bayern +

Burnley bravúrne, Wolves tiež fajn

Reagovat
SpecialOne

Dyche si zase na EF přečetl něco o přání sestupu Burnley a utáhl šrouby

Reagovat
cristiano.K.

Everton dneska udělal nejkrásnější přestup sezony

Alisha Lemann

Reagovat
icemike

Jak je to? Viděl jsem lepší, šukal jsem horší?

Reagovat
cristiano.K.

100%

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Průměr. Ale je hezčí než její partnerka.

Reagovat
cristiano.K.

průměr

Reagovat
smazaný uživatel

Hezčí než její partnerka bude polovina uživatelů EF

Reagovat
icemike

Ty krátké pasáže na začátku obou poločasů vypadaly příjemně. Balón rychle od nohy, hráči v pohybu. Pak ale se kiva, jorginho a Havertz zadýchali a šlo to do kytek. Obecně kova a sarri junior dělají dohromady jen jednoho fotbalisti a to se dneska kova hodně zlepšil. Ten risk na konci bez chillwella se mohl solidně vymstit, odoi toho měl plné kecky a najednou musel bránit.

A neví někdo, proč nebyl Gilmour na lávce, ale byli tam 3 krajní obránci?

Reagovat
bandwagoner

Psalo se, ze ma jit na hostovani, takze mozna proto nebyl na lavce.

Reagovat
icemike

NJ, my přece máme tucet záložníků

Reagovat
diastan

Fantazie Sheffield Teď od nás dostat 5:0 a všichni budou spokojeni

Reagovat
MCFC_8

Staci kludne aj 2:0, len nech ostanu 3 body doma predsa len maju lepsiu obranu ako napr. WBA

Reagovat
Mastný Chobot

Sheffield úžasný žiadne simulantské pičky, parádny testosterónový výkon

Reagovat
Diskostu

omg ty čo si pozeral.... Shefield snáď vypadne su to prasatá...

Reagovat
aramaki

Reagovat
r.mrazik

Hlavně Fleck byl pořád na zemi..norwood to samé

Reagovat
twelwer

Sak mu k tomu mu hraci e dost pomohli ... Fleckovi

Reagovat
bbbauch

Vzdyt se vali a zdrzujou porad, stejne jako v nasem prvnim zapase letos

Reagovat
Raylan

Lampard>Solskjær

Reagovat
smazaný uživatel

OLE OUT!!!

V sobotu čekám další prohru, gratulace k nejlehčímu titulu City v historii!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, snad sis nemyslel, že United budou přímou konkurencí City?

Reagovat
tunkic

Hezky tĕlocvikář

Reagovat
aramaki

Reagovat
Kixi Syhimour

Sláva

Sheffield asi největší vítězství pro fanouška LFC za poslední snad měsíc a půl

Reagovat
Hai

To je bohuzel smutny

Reagovat
Kixi Syhimour

Proto to píšu, ale tak alespoň dneska něco k radosti

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Tolstobik

No, vystrizliveni jsem cekal s Liverpoolem, nakonec prislo o dva zapasy pozdeji

Reagovat
smazaný uživatel

Sheffield právě začal jízdu na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Titul necháme letos jiným, my se spokojíme že zachranou

Reagovat
smazaný uživatel

fan Sheffieldu tu na EF

Reagovat
iamek

. Vám tu záchranu přeju nejvíc. Akorát teda tři body jste si mohli vzít jinde

Reagovat
aileroan

Reagovat
Salfovic

To je tedy gargantulovský trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri nástup

Reagovat
Ranoth

a to som myslel ze nas trapas s burnley uz nic neprekona

Reagovat
aramaki

Reagovat
Člen_zlořádu

I vtom vás prostě musíme zkusit překonat. Kouzlo rivality

Reagovat
Coutinho10

a pak si tady lidi stezovali, proc Premier Sport dava Man United s poslednim Sheffieldem tak proto

Reagovat
EXoRcIsT

Uplne dno hnus Martial nech uz konecne ide do prdele. Uz ma fakt nebavi 90% casu nema naladu a nebojuje. Obrana celu sezonu otrasna. Este i v posratom zapase proti Liverpoolu ked sme boli jasne lepsi tak obrana spravila 2x golovu chybu. Dnes zase nas stala obrana zapas. A to sa vlastne opakuje skoro stale nieje kurva mozne aby sme skoro kazdy zapas museli otacat lebo spravia nejaku kktinu. A DDG kolko uz zapricinil golov tuto sezonu 5-6 ?

Reagovat
smazaný uživatel

9-10

Reagovat
smazaný uživatel

12-15

Reagovat
Front hell

20-30

Reagovat
Luc-Luc

Ucka back to the default settings

Reagovat
PP

Zítra ještě prohra Spurs a snové kolo..

Reagovat
r.mrazik

Tragédi v čele se střídajícím kopytem na lavici...marnej...voe v 82 minutě...

Reagovat
smazaný uživatel

Měl s nimi 1 trénink...

Reagovat
r.mrazik

???

Reagovat
smazaný uživatel

Baví se o United troubo

Reagovat
Svatej

to tu bude oblíbený

Reagovat
kiwwi

To sa takto nerobí do psej matere

Reagovat
twelwer

Reagovat
Registrujisejenproto

Konečně, ale ze to trvalo

Zdravím adam95, miniunited, klaunmek s další namyšlence

Reagovat
iamek

Sheffield paráda. Žádné simulování a zdržovnání jako zasraný Wolves nebo Burnley. Snad se poperou o záchranu ještě. Ty naše primadony až jdou po tomhle do hajzlu. Trápení jsem čekal, ale toto? Tuanzebe bude věčný 4-5 stoper. Směšný výkon. Klasické pozdní střídání, beh pohybu, Martial neměl ani snahu si nabýhat. To same Marcus. Cavani a Mason aspoň trošku pohyb, ale to jim zase nikdo nedá balón do běhu. Vlastně to udělal za celý zápas jen Bruno na Masona. Pogba druhý poločas úplně mimo hru a šlo to hned poznat. Matič a Rash dneska vůbec hlavně neměli hrát

Teď máme los nějak Arsenal, Saints a Everton ne? Takže se hezky budeme plácat někde u Arsenal a Chelsea .

Ten druhý gól jsem si musel pustit teď znova a dlouho jsem se tak nezasmál. Co tam každý předvádel, tak to se hodí do Tak neváhej a toč .

Reagovat
iamek

Na druhou stranu první prohra v lize od 1.11. cca nějak ne? Jednou to příjit muselo. Pokud se zvládnou teď ty tři zápasy, kde se to tolik nečeká, tak se to aspoň trošku vyrovná. Druhé místo pořád v klidečku i když budou dohrávky.

Reagovat
aramaki

vypadáš prekvapene akoby si čakal niečo iné? no penalty, no party

Reagovat
iamek

Něco lepšího tam nemáš? tohle je humor jak od 10 letého děcka :/

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trochu pravdy ale má

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť má pravdu..

Reagovat
bbbauch

Romíku pls

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Front hell

Reagovat
Rezan

to bylo hodně slabé, zkus něco jiného

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť má pravdu..

Reagovat
Rezan

jenže to opakuje už hrozně dlouho, mohl by přijít s něčím jiným

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diskostu

Jak može hrať vôbec Martial v najvyššej súťaži ...najhoršie na tom že to vyhrajú take prasatá ako City

Reagovat
VersaceChain

DDG podrzel

Reagovat
EXoRcIsT

DDG uz druhy rok nepodrzal poriadne a obrana ani nehovorim to zapas co zapas dostaneme furt gol tak musime dotahovat ale to sa neda do nekonecna. A skoro kazdy gol je po nejakej idiotskej chybe

Reagovat
Diskostu

v podstate obidve góly haluze od žrde... čo som prekvapený neuznaný gol Martiala Ramshdale je najhorší brankár v Pl ktorý hrajú základ ...

Reagovat
Grahf

Sheff Utd have scored twice in two PL games this season. Both against Man Utd.

Reagovat
stiflerovamama

Martial mi pripomína nášho súčasného Firmina.

A inak starý dobrý Sheffield

Reagovat
C-M@ster

Proč je na fotce Solskjaer?

Reagovat
Swarley

No ten výraz docela vystihuje dnesni zápas

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
ACSMan
Reagovat
Swarley

To bylo celé od začátku až do konce úplně špatně... Všichni do řady, vyliskat a Oleho dvakrát...

Neda se svítit, odsere to Arsenal

Reagovat
iamek

Už vidím jak tři těžké zápasy dáme za 9 bodů a pak přijede zase nějaké WBA a budeme rádi za bod

Reagovat
Diskostu

neboj v nasledujúcich 3 zapasoch získajú max 2 body...

Reagovat
iamek

Ježíš kokoti co tady od Listopadu nebyli vylézají. Nevadí, protože tohle je daň za úspěchy

Reagovat
Diskostu

ty vidíš jak hrajú United na OT?

Reagovat
iamek

Pointa?

Reagovat
Diskostu

že hovna ako City majú titul

Reagovat
iamek

Co se dá dělat. Bolet to bude, ale o 1% méně, než kdyby to měl Pool . Z jedné prohry v lize po 3 měsících bych vědu nedělal i když to bylo proti Sheffieldu no ...

Reagovat
smazaný uživatel

inak, radsej dnes ako v sobotu

Reagovat
iamek

Tak to je jasné . Jenže mám obavu, že pokud se nezvedneme i 100%, tak jsme bez šance. On to Ole na Artetu zatím nějak neumí

Reagovat
Rezan

tak to mi víc vadí ty City,

Reagovat
smazaný uživatel

Mají víc bodů, než by reálně mít měli. OGS je stejný nýmand jako Lampard. United budou zákonitě tabulkou klesat.

Reagovat
bbbauch

pl

Reagovat
iamek

Konečně mají důvod po třech měsících vylézt

Reagovat
Swarley

Mě sere, jak se tohle proti těm marným opakuje a předvedeme pravidelně nějaký takový skrat... Úplně marni směrem dopředu a totalni skolacke chyby směrem dozadu... Pokud to má být boj o titul tak tohle fakt nemůžeme předvádět...

Reagovat
Swarley

Zkrat

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak ono letos vám to paradoxně spíš nejde proti top 6, které jste nedali ani jeden gól ze hry.

Reagovat
Swarley

Může být, ale pokud to od sedmého dolů budeš sbírat pravidelně za tři body, tak tu šanci na titul máš velkou...

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak mně přijde docela normální prostě někdy s tím slabým ztratit, klidně i doma prohrát s posledním. Letos se vám to stalo podruhé (poprvé Crystal), což mi nepřijde tak špatná bilance v polovině sezóny.

Právě bych se spíš ohlížel na klasické soupeře z top 6, je docela alarmující, že proti nim máte jeden jediný gól a ještě z penalty. Leč teda tam máte 2 zásahy proti Leicesteru, které stejně ale vedly pouze k remíze.

Reagovat
Swarley

Já to měl tak nějak vždy nastavené, že musíš sbírat body tam, kde to je nejsnadnější a tyhle ztráty pak nejvíc mrzí... Jestli s top šestkou něco remizujes, vyhrajes a prohrajes, tak to se tak vždy pomele během sezóny navzájem... Ale zahodit tři body proti totálně poslednímu týmu a navíc doma... To je uplne zbytečná ztráta...

Reagovat
Kixi Syhimour

Chápu, holt to vidím jinak. Samozřejmě taková ztráta zamrzí, ale přijde mi to vlastně docela normální, když se to prostě jednou za čas stane. Naopak ale musíš ukazovat výsledky v boji s konkurenty nebo teda se silnějšími týmy.

Reagovat
El Cid z City

Letos si top6 bude brát mezi sebou,nevěřím v dominanci. United ztratili 6b (CP a Sheffield,kde mohli být?), pokud chceš titul, tohle musíš dát, klub co má 5b a ještě doma. Kdybys teď kouknul na aktuální první šestku, tak city má jen 2b.

Reagovat
iamek

Je to tak, ale vždy se to nějak otočilo. Dneska tam nebyl ani prostor pro otočení. Facka po třech měsících přijít musela a pořád máme sezónu dobře rozehranou.

Reagovat
Swarley

Tam jako ani nebylo pořádně z čeho otočit, bída... Uvidíme no, teď musíme jet na Arsenal pro tři body...

Reagovat
iamek

Nebylo. Tam měl šanci v prvním poločase jen Rash a Mason. Jinak nic. Strašný.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno leda, v sobotu znovu rupnete..

Reagovat
Diskostu

United celemu svetu na smiech... ale zas tuto sezónu asi každý tým okrem Atletika a Rangers

Reagovat
Rezan

právě že letos to nestačí ani na první stránky

Reagovat
smazaný uživatel

soucek pujde do nejakeho velkoklubu s nejvyssimi ambicemi, jako Arsenal, Chelsea, Tottenham, AC Milan, Valencia nebo Schalke

Reagovat
matZz

Schalke

Reagovat
RadekVonCZE

Schalke a Valencia

Tos nenapsal

Reagovat
twelwer

Akoze coten De Gea ... Kukol som si po dlhsom case ale obidva goly v podstate jeho ... Nebol by ten Henderson istejsi ?

Reagovat
EXoRcIsT

druhy nie

Reagovat
nani92

Priamo gól nie,ale keby to normálne odkopol tak nie sme pod tlakom

Reagovat
twelwer

Tak na to narážam ... drbnúť to niekde do autu a nie hned superovi na nohu pri pokutovom uzemi tak je uplny klud.

Reagovat
kiwwi

De Gea dnes opäť totálna mimoza. Posadiť okamžite!

Reagovat
ACSMan

Při prvním gólu mu skočil do zad Sharp a druhý gól tečovaný od Tuanzebe do břevna. Tak ti nevim co bys od něj chtěl. Ano při prvním gólu mohl vyskočit agresivněji ale i tak měl být pískáný faul, obzvlášť při tom co následovalo na druhé straně hřiště.

Reagovat
twelwer

Pri prvom gole sa ho nik nechytil, a to som to sledoval s este viac zaujatym fanusikom utd ako si ty.... to bolo fakt az trapne ako bol obranca hlavou vyssie ako on s rukami. Druhy gol mu to stacilo odkopnut...

Reagovat
ACSMan

Já se tomu taky nejdřív smál, že reklamuje něco přitom v souboji mu ten skórující hráč nic neudělal ale podívej se na hráče č.10 u kterého stál Matič, ten přimo vběhl De Geovi do zad a tohle se jasně musí pískat.

Reagovat
twelwer

Tohoto sme si popravde vcera vobec nevsimli .... Ako ja by som to stále nepískal, ale siel tam do neho nejako tak podobne ako Maguire do Ramsdaleho. Cize mal uznat aj ten gol Man utd. potom asi.

Reagovat
twelwer

Ale aj tak si stojim za nazorom ze ten zapas bol De Gea velmi zly. Vsak brankar by mal byt v malom uzemi aspon trosku kral ... a on tam nevyboxoval hadam ziaden center co isiel.

Reagovat
ACSMan

To pravda určitě je. Tohle boxování a důraz při centrech je jeho slabší stránka.

Reagovat
wild

Martiala po sezone predat, kym ma este hodnotu

Reagovat
Swarley

těch pár geniálních momentu a gólů mi bude chybět, ale ten jeho přístup vůbec...

Reagovat
iamek

Mě sere prostě, že neměl dneska ani zájem nějak tu obranu rozbíjet. Neudělal snad žádný pořádný náběh. Kdyby se trošku hýbal, tak mohl jinému hráči odtáhnout beka nebo tak něco. Neudělal nic. Jednoduché balóny ani dneska nezvládal. To samé Rash ale. Dneska se mi nejvíc líbil Mason z té trojice. Běhal za obranu, bojoval a stejně šel dolů jako první

Reagovat
r.mrazik

Cavani udělal stejný nic jak Martial

Nebyl problém ve středním útočníkovi, ale jinde

Reagovat
iamek

Aspoň běhal za obranu. To ze to Bruno posílal do náruče golmana je věc druhá. Dneska selhala záloha stejně jako útok. Vlastně to selhalo cele

Reagovat
r.mrazik

To dělal i Martial

Prskat na něj dneska mi přijde zbytečný oproti jindy

Dneska tam byl problém úplně v něčem jiném

Reagovat
iamek

Vydělal jsi jeho pohyb bez balonu? To bylo úplně šílené. On vyloženě stal a neměl žádný zájem. A když balon dostal, tak byl rad, když ho zpracoval. Já ho braním pořad, ale dneska byl vyloženě směšný. Dneska ani nedodržel balon jak to umí dobre a nerozdaval dal

Reagovat
r.mrazik

Viděl a spíš mě sralo, tak nefungovala křídla a záloha s maticem a pomalá obrana

Reagovat
iamek

Matic byl fail od zveřejnění sestavy. Úplně zbytečný hráč do takového zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

no ono to mozno zacne byt celkom dilema pre Oleho, ja mam Tonyho rad, ale cele tie roky on len strieda obdobia kedy je genialny, alebo uplne trapny, nic medzi tym a uz to trva velmi dlho, otazka len je, dokedy budeme čakať na jeho nejaku konzistentnost

Reagovat
iamek

Ole ho má rad a bude ho bránit dokud to půjde. Tam odchod nehrozí.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Tuto hanbu nastastie mozme odcinit velmi rychlo a ak sa vyhraje na Arsenale, moze byt vysledok zabudnuty. Nieco hodnotit je asi zbytocne, ale Oleho reagovanie na hru zas pomale

Reagovat
smazaný uživatel

Rozběhl se nám tady takový nešvar .. Kdo kdy komu k sakru nakukal, že United mají letos už na titul v PL? To si to fakt někdo myslí? At mají serii a chvilku první místo, ale ta kvalita tam prostě není na ten titul. Posun ano, ne dostatek na titul. Dnes prohra, v sobotu taky, protože jestli je tým,

na který OGS United roky neumí, je to Arsenal. Ten se navíc zvedá a jede snuru 6 neproher v řadě

Reagovat
Euphael

souhlas v sobotu snad dalsi prohra

Reagovat
FUnk

remiza

Reagovat
iamek

Souhlas kamo. Moc hezky napsané. Není co dodat

Reagovat
niflheim

Nemyslí si to asi nikdo, ten tým nedokázal udělat výsledek ani proti jednomu týmu z top 6.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruda bída je zpět ve formě

Reagovat
Raylan

Ethan Ampadu vs Manchester United

-27 passes

-5 long balls

-5 clearances

-2 tackles

-2 interceptions

-8 ball recoveries

-1 bruno in pocket

-1 greenwood in pocket

Reagovat
iamek

Ta diskuze na DP nemá zase chybu . 3/4 týmu prodat, Ole out, na nic sezóna, vše špatně .

Reagovat
iamek

Jinak dneska to byl přesně ten zapas, že kdyby mohli fans na stadion, tak tam sedím já a Busby

Reagovat
kiwwi

Reagovat
TopinB

Reagovat
Liquid

Ole je strašný tragéd, s takovým Hassenhütlem by měli tak o 15 bodů víc

Reagovat
iamek

A co teprve kdyby je trénoval Lampard. To bylo o 32 bodu více minimálně !!!

Reagovat
Sandstorm

A s Artetou už by byl jistý titul.

Reagovat
iamek

Už se mohlo slavit a šanci by dostali kluci z akademie. Škoda ze nemáme takové štěstí.

Reagovat
Golasso

Vy už jste fakt úplně nemocní s tím Artetou a Lampardem .

Reagovat
Sandstorm

Co nám dnešní zápas ukázal?

To že Henderson je MOŽNÁ momentálně jistějším gólmanem než DDG

To že Tuanzebe momentálně nemá na to hrát PL za MU

To že Martialovi když se nechce tak neudělá nic navíc a tím sere většinu fanoušků MU. Hrozný přístup.

A to že Ole neumí střídat

Reagovat
ManUnited

jako, že Tuanzebe blbě hrábnul do střely tak nemá na to hrát PL? Nebo co jinýho bylo tak špatnýho na jeho výkonu?!

Reagovat
Sandstorm

Neříkám, že nemá na PL, ale že ještě nemá na to hrát PL za MU. Nedá se přímo říct, že to byl špatný výkon, ale je na něm vidět velká nejistota. Potřeboval by se více vyhrát. S Baillym nebo Lindelofem bychom dnes asi dva góly nedostali.

Reagovat
iamek

Možná stačilo, kdyby se v den zápasu bailly zase nezranil a mohlo to vypadat jinak, protože měl hrát, ale na takovou věc se vymlouvat nedá. Axel potřebuje více hrát a bude v pohodě.

Reagovat
Sandstorm

Jenže těžko bude hrát víc. Nastupuje proti slabším soupeřům a i přesto jsou jeho výkony takové nemastné, neslané. Nejsou úplně špatné, ale jsou slabší. Takže těžko bude dostávat více příležitostí. Dnes by vlastně taky nehrál nebýt zranění Baillyho. Čtvrtého stopera potřebujeme, ale zároveň on potřebuje hrát pravidelněji, což u nás prostě teď mít nebude. Je to s ním možná těžší situace než se na první pohled zdá.

Reagovat
iamek

Je to tak. Mít letos čtvrtého stopera, tak už je někde na hostovani. Po sezóně to vidím na nákup CB rovnou do základu a Axel půjde někam na hostovani.

Reagovat
Csaplárova past

Tento zápas ukázal jediné - když se neprosadí Bruno, tak žádné 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Už ho vyhodili nebo se bude čekat na prohru na Arsenalu?

Reagovat
oli9

Vždyť jste tu teď poslední zápasy and ním onanovaki... Ty něčemu sefovat tak tam nemáš zaměstnance

Reagovat
oli9

Ale dekuju za hezčí ráno aspoň 16 hodin budu happy než se naseru znovu

Reagovat
Liquid

Reagovat
Ligter

Reagovat
Bayern +

Wow, až na Southampton zatiaľ výsledkovo azda najlepšie kolo, všetko tak ako má byť, obzvlášť vypichnem WHU, Burnley a Sheffield - tí naprosto luxusne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

To jsou ti naši United <3

Reagovat
vladis271

konečne prehrali omg

Reagovat
cristiano.K.

nebudu se MU smát do večera

Reagovat
Svatej

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Reagovat
vladis271

dlho som tu nebol. Ale v kanáloch už začínalo byť preplneno. Čo ten VVD, že má byť fit oveľa skôr než sa predpokladalo? A kedy bude fit Jota?

Reagovat
smazaný uživatel

Konec ledna

Reagovat
smazaný uživatel

s VVD to moze vyzerat dobre, ale tuto sezonu by som ho neocakaval a Jota asi tak v polke Februara

Reagovat
cristiano.K.

možná stihne poslední tři zápasy, nemá smysl na to spoléhat.

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BrainBlender

Zda se mi, ze Bruno je lehce z formy... a cely tym (krom Maguira/Shawa) je okamzite k nicemu. Snad se pletu a Bruni bude zase hvezdit... ale mam strach, ze muze mit snuru blbych zapasu... a tam nevim jak budeme sbirat body ... unava klicovych hracu (Bruno/Rasch) musela prijit

Reagovat
Hlahart

Tady to je fakt strašně únavná diskuze. Liverpoolu se 2 týdny nedaří a je to skoro na rozpuštění. United prohrají se Sheffieldem (což je ostuda samozřejmě) a je to na Ole out. Tyhle afekty jsou šíleně vyčerpávající (možná by mohl Lampard vyprávět, ten byl ještě začátkem prosince první v tabulce).

Každopádně zápas samozřejmě špatný. Co všechno špatný bylo řečeno. Dobrý naopak bylo to, jak ještě v 88. minutě Pogba s Brunem makali dopředu, dozadu, fakt na nich byla vidět totální snaha to zvrátit. Nestačilo to. Umístěním jsme stále nad očekávání, hlavně se uklidnit na zvedající se Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

no treba pozerat, kto pise Ole out a hned je jasne, o co ide

Reagovat
Hlahart

Tak pokud jde o adama95 tak tam je jasný, že cokoliv ze sebe vypotí, tak se dá téměř spolehnout, že je to afektovaný nebo je skutečnost přesně opačná (viz jeho brečení během zápasu ole out těsně před otočením nebo včerejší, že Sheffield přejedeme ).

Ale bohužel je to i mimo vody eurofotbalu.

Reagovat
Hlahart

Jinak předpokládám, že se řešilo včera pod preview, tak je nějaký výsledek diskuze na ten gól Martiala? Maguire faul ano/ne?

Reagovat
Pigeon

Maguire nefauloval. A ve srovnání se zákrokem Sharpa rozhodně nefauloval.

Reagovat
Hlahart

Ok, vidím to stejně

Reagovat
kolouch

Tady podle mě není co řešit. Bylo to ještě na malém vápně, brankář byl ve výskoku a Maguire do něj naběhl. I když ne nijak prudce tak na malém vápně jsou golmani vždycky chráněni. Správně posouzeno

Reagovat
Hlahart

Ok, vidím to stejně

Reagovat
kolouch

Vidis to stejne jako ja i jako Pigeon, ktery se rika, ze to faul nebyl?

Reagovat
Hlahart

Haha, sorry četl jsem to během callu a konec si zřejmě podvědomě upravil podle pigeonovi odpovědi. Díky za opačnej point, já právě myslel, že ta ochrana gólmanu spočívá hlavně v tom, že mohou do hráče vletět. Tady mi příjde, že Harry fakt de facto jenom stál se snahou hrát míč a brankář o něj spadl. Ale pravidla fakt neznám, proto se ptám

Reagovat
kolouch

Co jsem našel:

Pravidla říkají, že pokud dojde v souboji o míč ke střetu rameno na rameno, o přestupek se nejedná. Protivníci však musí do souboje jít stejně, ať už na zemi, nebo ve vzduchu.

Pokud je jeden ve výskoku a druhý na zemi, už jde o přestupek.

Reagovat
Hlahart

Ale tam šel Maguire taky do výskoku, ne? Nebo ještě jinak. Ta situace na DDG byla tedy dle tvého jiná/stejná z hlediska toho posouzení pro faul?

Reagovat
kolouch

Byla to trochu jiná situace, ale špatně posouzená. Měl se pískat faul na DDG

Reagovat
Hlahart

Jako ok, pokud to vidíš konzistentně tak pak přijímám různý názory na to, kde ta hranice faulovosti má být. Ale právě mi to přijde minimálně srovnatelné a posoudit to jinak je zvláštní

Reagovat
kolouch

Tak hateři ManU ti asi řeknou, že ta situace byla naprosto v pořádku Z opakovaných záběru je ten faul celkem jasně vidět. Taky je tam vidět to, že Sharpa do DDG nikdo nenatlačil, jak tady někdo tvrdil. Fakt je ten, že celá situace byla mnohem nepřehlednější než faul Maguira a rozhodčí ho v tom chumlu hráčů nepostřehnul. Prostě jen další selhání VARu, který tady měl zasáhnout.

Reagovat
r.mrazik

maguire do nej rozhodne nenabehl

Reagovat
kolouch

OK, tak do něj z běhu naskočil když už byl golman dávno ve vzduchu

Reagovat
r.mrazik

no ne, ani jeden zakrok na golmana faul nebyl...oba to vyresili na picu

Reagovat
kolouch

To je fakt boj s větrnými mlýny tady. Ono není tak těžké si dohledat obecné pravdlo o vražení do soupeře, které platí vždy ne jen při atakování brankáře. Přečti si prosím poslední větu

Vrážet smí hráč pouze v boji o míč a v bezprostřední vzdálenosti od míče, za

dovolený způsob vrážení se považuje pouze vrážení ramenem do ramene soupeře

nebo vrážení ramenem zezadu do soupeřovy lopatky, přičemž vrážející

hráč musí mít paži, jejímž ramenem do soupeře vráží, u těla, a oba hráči přitom

musí být na stejné úrovni, tzn., že oba musí být buď na zemi nebo ve

výskoku. Jestliže hráč vráží ramenem do soupeřova hrudníku, považuje se jeho zákrok

za nedovolené vrážení.

Reagovat
r.mrazik

supr,ale tohle tam nebylo

zadne vrazeni tam neni

Reagovat
iamek

On to údajně VAR ani neřešil, protože rozhodčí měl písknout dříve, než Martial dal gól, což je směšné.

Reagovat
Hlahart

To nechápu. Jako že Maguire fauloval před střelou Martiala a proto to nezkoumal? Však na týhle posloupnosti je VAR založenej, ne?

Reagovat
iamek

Přesně tak . Byl problém asi počkat dvě vteřiny a pak si zavolat VAR. Btw toho jsem si ani nevšiml, ale fotka muže klamat - https://twitter.com/nanamufc4life/status/1354557139696553987?s=21

Reagovat
Dawon

Toho hrace sheffieldu tam tusim do DDG natlacil nas hrac, takze to byl asi ten duvod uznani golu, jinak by to asi byl jasny faul. U naseho golu rozhodci opravdu piskl driv, nez mic presel caru, takze tam by ten gol zkratka platit nemohl (nemel) ani kdyby se nasledne posral, hvizd zkratka prerusuje hru a po hvizdu gol padnout nemuze.

otazka proc piskl pikosekundu po faulu a nenechal tu akci alespon dohrat v ramci te jedne strely, to uz je dost zahada, ale neni to prvni situace, kdy se neco podobneho stalo. Ti rozhodci bohuzel porad jeste s tim VARem neumi uplne dokonale pracovat a nektere ty automaticke navyky, ktere meli cely zivot, se holt asi spatne vymazavaji.

Nicmene ve finale je to celkem fuk, vyrovnat sme stejne dokazali nakonec a meli porad jeste kupu casu na rozhodnuti, misto toho sme pri druhem golu predvedli obranny vykon na urovni naseho letosniho zapasu se slepicema a poslali ten zapas do hoven.

Reagovat
iamek

Jasný. Já se na nic nevymlouvam, protože včerejší výkon omluvitelny není. Ono většinou ty šňůry konci po takových zápasech s takovými soupeři. Prohra po 3 měsících a nejdelší série v Top 5 ligách. Tam bude důležité jak se k tomu kluci postaví a jak zvládneme následující tři mega těžké zápasy.

Reagovat
Hlahart

Jo tam šlo o ten okamžik přerušení hry. Tak to je fakt fail. To bylo s Liverpoolem, jak tam frajer zvedal praporek minutu po akci kvůli VARu? A tady to pískne okamžitě. Koherence v přístupu zajištěna.

Reagovat
vitasrp

Kvůli tomu ne, šlo o to, že rozhodčí zapískal ještě dřív, než míč přešel brankovou čáru (ukvapil se a foukl to moc brzy), takže s tím pak nešlo nic dělat, jelikož ten gól padl až po odpískání.

Reagovat
Hlahart

Jop, nakonec to Dawon/iamek výše vysvětlili. Přijde mi to samozřejmě ok, ale ten přístup k okamžiku pískání je zase úplně šíleně rozlítaný.

Reagovat
vitasrp

Jo, to rozhodně, ale ono to je složitý. Rozhodčí si už teda zvykli, že maj ofsajdy pouštět a pískat až po dohrání akce, ale u faulu to takhle automaticky nastavený nemaj, takže mu to prostě ujelo, nevyhodnotil tu situaci správně, bohužel.

Podle mě ale i kdyby to odpískal až padnutí branky, tak by to VAR neopravil, poněvadž se ta situace jako faul posoudit dala, takže by to zase nebyla ta jasná a očividná chyba. Ale alespoň by to bylo procedurálně správně udělané no.

Reagovat
cristiano.K.

ano

Reagovat
bbbauch

Reagovat
BrainBlender

Ole out po kazdym prohranym zapase je fakt trapas...

Reagovat
Hlahart

Reagovat
iamek

Tady to je zlata diskuze oproti DevilPage

Reagovat
PP

Máš pravdu. Bohužel je to dobou. Je to vše vyhrocené a černo-bílé vidění světa je běžné. A nejhorší je, že teď tito lidé jdou vidět díky sociálním sítím, kam spadá i Eurofotbal..

Po takové vítězné šňůře a jednom nepovedeném zápase může vyhazovat Oleho leda kokot.

Reagovat
nani92

To s[ takí kokoti

Reagovat
El Cid z City

Polovina za náma, tip na první 4?

Reagovat
iamek

City

Leicester

Pool

United

Reagovat
smazaný uživatel

United

City

Tottenham

Liverpool

Ale teď je možné všechno.

Reagovat
Hlahart

souhlas se složením.

Pořadí bych dal City, Liverpool, United, Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

klidně možný

Reagovat
PP

City

Liverpool

Leicester

United

Reagovat
smazaný uživatel

City

Spurs

Leicester

MU

Reagovat
Ligter

City, Liverpool, MU, Tottenham

Reagovat
Wazza228

City

United

Lišky

West Ham

Reagovat
EXoRcIsT

MU

City

Tottenham

Liverpool

Reagovat
Neutron

City

Liverpool

United

Tottenham

Reagovat
Euphael

City, Everton, Pool, Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham

City

Leicester

Everton

Reagovat
Golasso

Reagovat
cristiano.K.

Jany, tipy a přání jsou dvě rozdílné věci

Reagovat
cristiano.K.

City a pak je to jedno

Reagovat
stuff

Je tu niekto mimo fans united, kto by im prial?

Reagovat
smazaný uživatel

To same se da rict o Poolu a Arsenalu.

Reagovat
PP

mě třeba Pool vůbec nevadí, po nás jim ho klidně přeju.

Reagovat
Golasso

Za mě jako fandu Arsenalu: Pool klidně, vůbec by mi nevadilo, kdyby tu ligu vyhráli. Přeju to nejvíc City. Chelsea bych taky v pohodě zkousnul. Další týmy s nadějí na výhru, např. Lester, úplně v klidu.

Štvala by mě akorát výhra MU nebo slepic

Reagovat
tunkic

mam to uplne stejne

Reagovat
J0EL

Reagovat
bbbauch

Fans Arsenalu uplne v pohode s vyhrou ligy pro Chelsea

Reagovat
Golasso

Prostě mi momentálně nejsou tolik nesympaticti no . I když pod Tuchelem možná brzo začnou

Reagovat
Svatej

Pořád nejsem rozhodnutej, jestli je v mých očích chvályhodný nebo smutný, že máme takovou pozici, že nám nepřeje nikdo i po těch letech, kdy se objevilo ještě větší ''zlo''

Reagovat
bbbauch

Tak treba fans Liverpoolu si myslim s chelsea taky problem tak nemaj, precejenom jste dokazali brat tituly United, coz bylo asi hlavni. U tech par fans city to asi taky bude v pohode. Ale vyhrat titul United, tak asi spadne ef, protoze me fskt nenapada nikdo mimo nas, kdo by nam to

Reagovat
Svatej

Věřím, že minimálně ze strany hodně fandů AFC by snad mohlo být něco, co by se dalo nazvat menším pohoršením, to je pořád obrovskej krok vpřed

Ale jo, uznávám, s váma bych měl společně s Totáčem asi největší problém.

Reagovat
Svatej

Reagovat
J0EL

pre vacsinu z nas je Pool uplne v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Pool tu ma kazdy rad, akurat vladisa a mozno bubbleho ne

Reagovat
stuff

arsenal mam rad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hlahart

Mně teda příjde, že nám nepřejou ani někteří fanoušci United

Reagovat
Neutron

kde je vlastne Old Trafford ci ako sa volal?

Reagovat
mesyas

časy jsou zlé, radši budu přát Liverpoolu než Mufanum.

Reagovat
Dawon

Nebudu tady samozrejme po jednom blbem zapase rvat Ole out, ale je fakt zarazejici, jak malo letos mame zapasu, kde odehrajeme dobrych 90 minut a je z toho komfortni vyhra. Pokud bysme brali jenom ligu, tak se mi z hlavy vybavi snad asi jen zapas s Leedsem, jinak je to kazdy zapas minimalne nejaky kus obrovske trapeni a velmi casto nutnost otacet skore a strachovat se o vysledek do posledni minuty.

Da se na to diva ze dvou stran - vysledky (bodove) jsou nakonec skvele a nad ocekavani, je hrozne super, ze ten tym ma tu mentalni silu a dokaze ty zapasy obracet a ziskavat tady ty usmudlane vyhry, to tady uz hezkych par let nebylo.

Na druhou stranu neni zrovna idealni, ze se do tech situaci porad dokola dostavame znovu a ze nedokazeme ani ty nejslabsi tymy v PL nejak presvedcive prehrat a porazet. Otacet kazdy zapas zkratka neni udrzitelny system a pokud chceme na ten titul realne pomyslet, tak se tohle zkratka musi dramaticky zlepsit.

Reagovat
iamek

Ja byl teda nervózní i s Leedsu, protože tam každá akce smrdela gólem .

Reagovat
mesyas

vy jste úplně jeblí nebo co, jste na 2. místě a tu padají slova jako ole out. :D

Reagovat
Dawon

"Nebudu tady samozrejme po jednom blbem zapase rvat Ole out" Nejake potize se ctenim?

Reagovat
r.mrazik

sezona je samozrejme dobra...ale tolikrat jsme uz videli,ze je potreba neco zmenit a trenersky tym toho neni schopny v prubehu zapasu...

to je proste marny

stridani dvou hracu v 82 minute je taky psycho...

co se tyce zmeny stylu hry a mit koule do toho sahnout,tak je to u nas extra spatny

Reagovat
sunakashi

Přesně to už říkám delší dobu. Ole by měl být sportovní ředitel a řešit nákupy hráčů, ale trenérsky pořád dokola ukazuje,že na to nemá. Nevidím za dva roky žádné nacvičené signály, rotace hráčů špatná, no a nejhorší ze všeho jsou pro mě nepochopitelné střídání (resp.nestřídání). Může mi někdo vysvětlit, jak se tyhle pozdní nebo žádná střídání mohou dít,když tam je kromě Oleho dalších 5 asistentů trenéra? Tak jako tak to jde za Olem...Mám ho rád,ale s jeho metodama se teda vážně neztotožnuju...

Reagovat
sunakashi

Resp. Co je tak těžkého na tom střídat v 60.minutě? Vždyť je to pochopitelné i selským rozumem...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

jj,ja s tim souhlasim castecne...treba nacvicene veci a jakym stylem chce hrat,docela vidim,kdyz ten zapas zacne...docela i chapu,proc se to tak postavi a jak mysli,ze soupere porazi...i smerem dopredu to je docela jasny,jak chce hrat...takze v tomhle smeru u me problem neni.

Vetsinou se trefi, docela to toci...viz treba fred,mctom,kteri hraji pravidelne...jediny,kdo tam nechodi je donny...mata a james uz jsou leda do FA cupu...

takze s timhle problem nejak nemam

ale reagovani v zapasech ma teda fakt divny...strida pozde,nejsou schopni s tim zapasem neco udelat, jeho reakce na hru je pozdni...chapu,ze veri sve taktice,ale ceho je moc...

treba vcera,kdy si porad nahravali stoperi a nebylo se jak dostat dopredu,bruno a utok odriznuty,tak mel vyhodit matice v 55 minute nebo hned po polocase a hodit tam freda,kterej se tolik nesere mezi stopery...

nebo prejit na 352 a hrat tellese vys...

proste neco...a on neudelal nic,krome toho,ze matice nechal rozehravat ne mezi stopery ale nalevo harryho...uff!!

Reagovat
iamek

Přesně tak. Rotuje docela dobre, výsledky má nad očekávání, šle střídání a změna stylu když to nejde není dobra. Matic je pořad fajn hráč, ale nehodí se do takového stylu doma proti Sheffieldu. On se hodí do diamantu, kde hraje jako poslední a stahuje se až mezi stopery. Včera tam chyběla ta rychlost a primocarost Freda. I takový Mata tam mohl něco vymyslet. Na hovno prohra, ale přijít musela. Vždyť jsme proboha neprohráli skoro tři měsíce a měli nejdelší sérii z top 5 lig. Každopádně se pořad hezky ukazuje, kde musíme posílit.

Reagovat
r.mrazik

v trenerskym stabu?jako jeste nekoho k Olemu?

Reagovat
iamek

Na hřišti

Reagovat
r.mrazik

ok, nemyslim,ze ma uzky kadr a ze vcerejsek ukazuje na nutnosti posileni

Reagovat
iamek

Určitě nemá, ale chce to dotáhnout změny do konce. Konkurence pro AWB ( tím pádem pak Brandona poslat na hostovani ). Asi i CB, protože Lindelof je čím dal více mimo hru a Eric je Eric. Pak místo Matice už nějaké mladé DM. A pak hlavně už nějak vyřešit RW. Pokud to má být Diallo, tak ať už je aspoň na lavičce a pomalu nastupuje. Pokud odejde po sezóně Mata a Lingard, tak to jednoho hráče do rotace chtít ještě bude.

Reagovat
sunakashi

To že nestřídal Matičeza Freda nebo Donnyho je naprosto nepochopitelné a neakceptovatelné! Matič tam byl úplně zbytečný. Až mi ho bylo líto, protože tam prostě vůbec neměl být a neměl jak využít své přednosti...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Dawon

Se tak zeptam...co jsou v tehle fazi kariery jeho prednosti? Prijde mi, ze odpovedet na tuhle otazku je cim dal tezsi a tezsi...vzdycky sem si rikal, ze Matic uz defenzivne stoji za hovno, protoze je desive pomaly, ale alespon do zapasu se slabsima tymama muze jako DM fungovat, protoze na mici je porad slusny...no a pak prijde zapas jako vcera, a clovek si tak rika, jaky ma pro ten tym vlastne prinos

Reagovat
sunakashi

Mno máš pravdu, že už je z něho spíše squad player vhodný spíš na nějaké lehčí soupeře v pohárech. Jinak přednosti jsou poziční hra a dobré krytí míče...Jinak pomalý je fakt děsivě...

Reagovat
kolouch

Šoupnu to i sem. Za mě faul Maguira posouzený naprosto v souladu s tímto pravidlem?

Vrážet smí hráč pouze v boji o míč a v bezprostřední vzdálenosti od míče, za

dovolený způsob vrážení se považuje pouze vrážení ramenem do ramene soupeře

nebo vrážení ramenem zezadu do soupeřovy lopatky, přičemž vrážející

hráč musí mít paži, jejímž ramenem do soupeře vráží, u těla, a oba hráči přitom

musí být na stejné úrovni, tzn., že oba musí být buď na zemi nebo ve

výskoku. Jestliže hráč vráží ramenem do soupeřova hrudníku, považuje se jeho zákrok za nedovolené vrážení.

https://imgur.com/a/E08tWDj

Reagovat
sunakashi

Jo podle tohoto pravidla to tedy byl faul. Ale jejich faul byl ještě daleko drsnější...Nám nás rozhodčí pěkně vojebal...

Reagovat
kolouch

Na to nic nenamítám. Taky si myslím, že to byl faul na DDG

Reagovat
Hlahart

No, ale tímhle výkladem fauloval Ramsdale ne? Však MAguire byl fakticky na místě a do hrál balón, do toho souboje přiběhl Ramsdale.

Reagovat
kolouch

Kde hrál prosím tě Maguire balon, když je v tom souboji o hlavu níž než Ramsdale? Mauguire je celou dobu v pohybu, určitě ne namístě. V momentě odrazu trefil Ramsdalea do hrudníku. Celý problém je v tom, že je Maguire v tom souboji pozdě

Reagovat
aramaki

Reagovat
r.mrazik

hlavne ten obrazek je bozi...normalni souboj o mic

Reagovat
kolouch

Je boží hlavně v tom, že je to okamžik, kdy si Maguire naskočil do Ramsdalea

Reagovat
r.mrazik

je bozi,ze sem muzes kopirovat co chces a davat co chces a faul to nebude,protoze to zadny faul nebyl

Reagovat
kolouch

Zajímavé.. takže gol platil?

Reagovat
r.mrazik

kdyz umis delat obrazky,tak si umis pustit i video ne?

Reagovat
kolouch

Ano obrázek jsem udělal z jasně průkazného videa.. Hele už bych to uzavřel. Já, jako nezaujatý divák, se tu situaci snažím podložit výkladem pravidla. Ty jako fanda ManU říkáš, že to faul nebyl a basta. Myslím, že se navzájem nepřesvědčíme

Reagovat
r.mrazik

kdyz von je tvuj vyklad zscetny...to je pak tezky

a ne,nepresvedcime se...pro me ani jedna ta situace faul nebyl,ale vylozene spatne resene od obou golmanu

Reagovat
aramaki

obe situacie posudil rozhodca spravne. Klasicke vyplakavanie Mufanov, akoze zly, zly rozhodca ich obral o body, ale ok, oni to nejako ustoja, hlavne nech im fuknu tych uz klasickych 12 penalt za sezonu

Reagovat
pingla

Jose poprvé za poslední zápasy proti Kloppovi hru docela otevřel a hned to byl průchoďák. Live zasloužené 3 body za celý zápas, škoda zranění Kana, asi by to vypadalo jinak

Reagovat
LokoLFC

Skoda zraneni Virgila, Fabinha, Matipa, asi by to vypadalo jinak...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
danielfc

Gomeza

Reagovat
LokoLFC

Jeste tak... my mame tolik zranenejch, ze uz si to clovek ani nemuze pamatovat..

Reagovat
Mastný Chobot

Let’s break this down Mourinho opted to play a defensive line out vs a team who haven’t scored in 2021 they went 1-0 down due a defensive error. Their top goal scorer gets injured they replaced him with a midfielder to go more defensive even they were losing they are now 3-1 down

génius

Reagovat
Counter

Co poločas, to jedna střela na bránu. Docela bizarní, že od Hojbjergova gólu si Alisson nesáhl na míč.

Reagovat
Mastný Chobot

ani pri ňom teda

Reagovat
PP

hrozně sterilní hra..

Reagovat
eder

Lepší tým opět prohrál. Náhoda? Nemyslím si...

Reagovat
Coutinho10

tohle vitezstvi nad Spurs prislo v pravej moment, protoze kdyby se dnes nevyhralo, tak uz by se hodne hazardovalo o top 4, navic o vikendu tezky zapas s dalsim konkurentem o tyto pozice s WHU, takze o to klicovejsi body a hlavne nabrani sebevedomi, ze nejsme zase tak nemohoucni jako v poslednich zapasech

proti Tottenhamu bysme mohli hrat casteji

Reagovat
avicii

Konečne zápas pri ktorom som mal emócie.. Je stále na com robiť, WHU ďalšie kolo bude ešte asi ťažší zápas.. No ale nekúpiť stopéra v našej situácii

Reagovat
cubazi

Reagovat
Counter

Mourinho masterclass

Reagovat
smazaný uživatel

Livepool zaslúžene, a podľa predpokladov. Tottenham dnes nebol žiadným súperom a v pohodom tempe si došli po víťazstvo. Klasický meltdown, kedy sme darovali tri krásne góly súperovi. Rodonovi nebudem nič vyčítať, je mladý a nový v PL, už proti Chelsea tam zazmatkoval a našťastie to Giroud nepremenil. Ale čo Lloris s Dierom dnes stvárali, to nemá obdobu. Starí pardáli a čo dotyk, to chyba. Celý tím až na Ndombelého a Hojbjerga dnes nefungoval. Ničím neprekvapil a podľa očakávania si po 6. za sebou došiel v PL po prehru proti Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela bola vobec pri lopte? On musí okamžite preč. Pre tohto jednonohého, jednorukého a jednookého hráča nemože byť miesto. Winks detto. Pár krát tam pokrčil loptu v strede a ničím, absolúte níčím neprispel. Skor to ešte zkazil. Mohol sa aspoň pozerať, ako tam 40ročný Milnej s ním vytiera Zem. To je hráčik.

Reagovat
J0EL

Ta Lamela

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela bol pri lopte asi 3x a 3x to vyzeralo ako keby nevladal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prečo ho tam dával? Radšej tam mohol hodiť Sissoka, ten by aspoň behal.

Reagovat
tunkic

Ideální kolo!! Gunners pohodlná výhra Spurs pohodlná prohra United ostuda

Reagovat
Golasso

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
PP

míříš trochu moc vysoko, já byl rád ze remizu Chelsea s Wolves a prohru Aston Villy..

Reagovat
tunkic

Já to beru podle sympatií u nás nemám žádný přehnaný očekávání....jen doufám, že to zlepšení bude pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Front hell

Reagovat
pingla

Reagovat
oli9

Po dlouhé době od nás skvělý fotbal.. Mane je zvíře Boby gól, Trent 1+1... Po dlouhé době bavilo

Reagovat
Cobra

https://gifer.com/en/1Qk8 přesně tohle si myslím, že se odehrávalo Josemu v hlavě, když na hřiště poslal Winkse a Lamelu.

Reagovat
Mates_Matesović
Reagovat
stiflerovamama

Dnes konečne sústredený, celistvý výkon. Útok dnes o míle ďaleko lepší ako zápasy predtým, aj keď niektoré situácie sa dali spraviť lepšie ale dnes im odpustím.

Za mňa dnes MOTM Firmino, prakticky celý zápas bol v hre, zapájal sa a presne toto od neho potrebujeme. Trent dnes tiež konečne vyšší štandard, snáď mu to pomôže. Pochvala aj pre Henda, Giniho a Milnera.

Ten Matip Proste toto musíme riešiť, a dúfam, že fakt niečo ešte vymyslíme lebo takto sa fungovať nedá.

Reagovat
vicinda07

ja si vobec neviem predstavit ze by sme otocili zapas pod Mourinhom...ten team je fakt az nechutne zufaly ked sa prehrava, vyzeralo to ako keby braime stav 1:3...proti Leicestru to bolo to iste, prva polcas ako tak, hlupa chyba na konci polcasu, gol a druhy polcas najvacsia tragedia...Mourinha sa snazim mat rad ale tie jeho rozhodnutia...co ma zase proti nasemu najlepsiemu stoperovi, ktory je mimochodom mimo Kanea jediny hrac ktory vie dat presny dlhy pas...mame po man city najlepsiu obranu a on je ide menit na ukor najlepsieho z nich...no a tie striedania...Lamela a Winks tak to bolo nieco hrozne ale jak vravim, asi je jedno kto by prisiel, tym ze v tom teame nie je ziadny playmaker, ziadny rozum, ked sa prehrava a super sa trochu zasunie, nemame sancu

Reagovat
Golasso

Liverpool

Těším se na komenty ownyho a věštění Sonnybily_n7

Reagovat
smazaný uživatel

na Sonnyboya som aj zabudol to by zas bola show

Reagovat
johan14

Poviem to kulantne, Lloris mal aj lepšie dni. K poslednému gólu škoda reči, mal Mane dnes narodky, že dostal darček?

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát dokument o Stephenovi Darbym. Drž sa, kámo.ynwwa.

.

K zápasu - díky, šampióni.

Musíme kúpiť stopéra.

Reagovat
cubazi

Kedy inokedy ked nie teraz

Reagovat
PP

Hezký fotbal, hlavně první poločas, kde to mohli strhnout Spurs na svoji stranu a Pool by to měl těžší. Od 60.minuty jednoznačná záležitost, byt ty goly byly docela laciné.

Reagovat
YNWA__MSN

Dneska od Live paráda. Mané MOTM. VAR je Picovina. Nadávat na Thiaga může jenom....

Liverpool už nemá žádného seniorskeho stopera a i Fabinho je out. Pokud nepřivedou stopera, tak je to naprosté šílenství, které bude Liverpool stát možnost porvat se o úspěch v PL/LM... jako stejně se bude muset koupit v létě, tak proč ted zahazovat sezónu a riskovat umístění mimo top4 Nebo alespoň nějakou hostovacku

Reagovat
YNWA__MSN

Ale bohužel to vypadá, že na 99% nikdo nepřijde...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Registrujisejenproto

Snad to Arsenal ještě vytáhne nad slepice

Reagovat
cubazi

Matip Vedenie a majitelia by mali už priviesť Ačkoveho stopera. Už bolo dosť vyhovoriek dopici treba konať....

Reagovat
smazaný uživatel

uhaluziť výhru s whu, s brightonom, veriť že bude fit jota, fabinho a matip a vytvoriť mega tlak na City na Anfielde. Toť vše. To, čo sa nám túto sezónu stalo so zraneniami, by rozhodilo každého. Tím je stále so City najlepší v Anglicku. Dosť možné, že by sme boli stále prví bez toho všetkého

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, vyhráte proti trápnemu Tottenhamu a už takéto reči. Sheffield United by vás pekne dnes zrazil na zem.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim?

Reagovat
emanuel habasko

...že by vás Sheffield porazil i dnes.

Reagovat
Svatej

klasickej Bubble

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

akože v princípe súhlas, Dušinko, ale tá forma

Reagovat
Front hell

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kopac

Kriste, ty ak si tenco si myslim ze si na twitteri, tak si bud najvacsi pokrytec na svete, alebo mas bipolarnu poruchu

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa volá na Twitteri? Kľudne napíš PM, a napíšem ti, či je to on.

Reagovat
Kopac

Je to on, poznam ho este z davnych cias na liverpoolsky s martasom

Reagovat
smazaný uživatel

A čo tam vypisuje?

Reagovat
cristiano.K.

Slepice jsou pro nás ideální soupeř po té krizi, kterou jsme měli a zápasy s nima jsou vždy zábavné a padají goly. Dnes není koho kritizovat. Mané jasný MOTM. Gol Salaha bych neuznal, ale Dier fauloval Firmina, takže jsme měli rozehrávat my, když už měl ruku na Bobbyho těle a ještě zahrál rukou první,což teda nehraje roli. Těším se na souboj s WHU o čtvrté místo.

Klopp už neví, jak dotáhnout stopera tak hraje habadůru na vedení se zraněním Matipa? Asi ne, ale ani téhle variantě bych se nedivil.

Reagovat
Kowe

riskovat prohru stažením Matipa z takovýho důvodu? cmon

Reagovat
cristiano.K.

zoufalá situace, zoufalé činy však si dělám srandu, ale zajímavá konspiračka

Reagovat
cristiano.K.

MU oni prohrají s béčkem Sheffieldu doma

Reagovat
smazaný uživatel

nemali becko

Reagovat
Mastný Chobot

no ale chýbalo im dosť veľa hráčov základu

Reagovat
Freedo

3 - Egan, Stevens a Berge.

Reagovat
jk

To je na Blades celkem dost

Reagovat
cristiano.K.

asi tak no

Reagovat
smazaný uživatel

sice som niekde cital, ze im ma chybat 9 hracov, ale cakal som tu zostavu trochu inu ale hej v podstate v obrane im dost hracov chybalo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

a stejně admini nacpou fotku jejich trenéra k souhrnu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ako si takticky počkal až po našom zápase

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Milanko, nemusí Vladimír všetko sledovať.

Reagovat
fenixLFC

jj od sledovania si tu ty

Reagovat
J0EL

skusene vyckal

Reagovat
Front hell

Reagovat
Ligter

Reagovat
diastan

Reagovat
Kixi Syhimour

Sláva sakra, sláva

Už první poločas byl slušný výkon, na konci půle hezký gól , nicméně i tak měli Spurs své šance, VAR nás alespoň v té první půli podpořil, druhý nájezd pak chytil Alisson . Fantastický nástup do druhé půle, Spurs jsme zaskočili výborným pressem, nakonec z toho gól, Arnold ho potřeboval , škoda toho inkasovaného gólu, pro Spurs přišel vhod a vlastně i z ničeho, každopádně rána krásná (trochu připomnělo tu bombu Wanyamy), nicméně jsme se soustředili a byli jsme stále nebezpeční vpředu, Arnold i asistence . Co se týče našeho neuznaného gólu, tak s Firminovou rukou nemám v zásadě problém, už delší dobu platí striktní pravidla pro zpracování rukou, nicméně teda bych se zabýval i zdali nepřekročil pravidla Dier...

Alisson chytil jednu tutovku, Arnold nakonec jeden z nejlepších na hřišti, Henderson velmi dobře dirigoval a má krásnou přihrávku na Maného před gólem , Matip slušné, bohužel znovu mimo, Phillips nezklamal, mám ho upřímně radši než Williamse, je sice pomalý, ale ve vzduchu je výborný a celkově to není zas takový tragéd. Tak či onak by to ale stopera chtělo . Robertson mi nepřipadal tolik viditelný. Thiagovi dal konečně rozhodčí žlutou, reálně jich má dostávat víc, Ndombelé si tam z něho v první půli dělal docela trhací kalendář, druhá půle však lepší. Milner fantastický bojovný výkon , škoda té hovadiny na konci, Wijnaldum taktéž bojovník. Mané se mi moc nepozdával, do šancí se dostával, ty náběhy má skvělé, bohužel neproměňoval a v mezihře nic moc, pak se ale zvedl a zasloužený gól , Salah byl vidět asi nejméně z té trojice, přesto alespoň dobré zakončení u neuznaného gólu, Firmino znovu ukázal něco z Firmina.

Za Spurs musím ocenit středovou dvojici Ndombelé byl v první půli prostě skvělý, Hojbjerg taky velmi dobrý. Útočná dvojice pak dělala problémy, s Kaneem, ale odešel i Son a vlastně celý Spurs. Docela se mi líbil i Rondón, pak ale přišla ta chyba. Lamelovo působení na hřišti k smíchu a ten Bale se teda jeví jako zcela zbytečný příchod.

A nakonec i Klopp , Mourinha si v druhé půli namazal na chleba. Ta bilance proti Spurs je neuvěřitelná, potřetí za sebou double v lize + i vítězství v LM .

Reagovat
pingla

nikdo ti tvůj blábol (vyjma mě) ani nekomentuje + udělat z Rodona Rondona, co kope někde v číně

Reagovat
Kixi Syhimour

děkujeme za příspěvek, chcete klíčenku?

Reagovat
Bandita_Harry

Paráda dôležité víťazstvo, hra tiež oveľa lepšia snáď sme z najhorších výsledkov vonku a už budeme konzistentnejsi, akurát že po tomto kole nepotrebujeme stopéra, ale stopérov.

Reagovat
smazaný uživatel

Mali by sme vraj toho CB skusit.. Militao?

Reagovat
Kixi Syhimour

Klopp že prý Matipovo zranění vypadá vážně.

S tímhle už se musí FSG laskavě probudit, však to je sebevražda

Reagovat
smazaný uživatel

ankle ligament damage, u matipa to môže byť fakt dlho..asi skusime čosi

Reagovat
Kixi Syhimour

To by bylo opravdu odporné od FSG, kdyby ho v tom nechali

Reagovat
iamek

Klopp: “It looks like something serious with Joel Matip, it’s an ankle injury”. [@AnfieldWatch]

Liverpool were convinced that they didn’t need a centre-back... but now the situation can change. The board will decide in the next few days after updates about Matip.

Reagovat
smazaný uživatel

lol, po tých všetkych jebnutych stratach začať riešiť CB too late

Reagovat
iamek

Mají na to tři dny. To se někdo na zalepeni najde.

Reagovat
Kixi Syhimour

Předpokládám, že už máme vytvořený nějaký užší seznam, akorát teda nejsme zrovna v dobré vyjednávací pozici.

A snad teda nebude tenhle přestup hrát roli v létě, protože tak či onak potřebujeme nového áčkového stopera (teď se nejvíc skloňuje Konaté z Lipska, toho bych určitě bral ).

Reagovat
iamek

Určitě nějaký short list bude, ale stejně bych to viděl na nějakou nouzovou hostovačku nebo free player a pořádně to budete řešit v létě. Teď ti pořádné CB stejně nikdo neprodá.

Reagovat
Kixi Syhimour

Klavan 2.0, nicméně je to třeba

Reagovat
vladis271

riešil by som to rovnako. 3 dni pred koncom prestupáku v januári nám nikto oporu nepredá bez nejakej šialenej 40 percentnej marže.

Reagovat
vladis271

presne si to pomenoval. áčkového stopéra určite teraz neprivedieme a bojím sa, že si tým zavrieme jeho kúpu v lete. ale jednoducho musí niekto prísť už teraz.

Reagovat
RadekVonCZE

Toho fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

V naší situaci? Klidně Mustafiho..

Reagovat
Front hell

Klidně dovezeme

Reagovat
RadekVonCZE

No uvidíme, ale asi budu s tebou souhlasit, že lepší než nic.

Reagovat
J0EL

Mustafi vase problemy vyriesi

Reagovat
smazaný uživatel

Duško, garantuj niekoho.

Reagovat
smazaný uživatel

matip ma ligament damage v clenku...privedieme niekoho

Reagovat
jk

Nedovedu si představit, že Spurs porazí LFC. Tam je fakt už nějaký blok.

V prvním poločase to byl skvělý fotbal z obou stran. Pak Llorisova chyba, zranění Kanea, změna formace a naprostý chaos ve hře Spurs. To nemohlo jinak dopadnout

Ty taktické čachry nám vulbec nesvědčí a projevuje se to opakovaně. V druhém poločase to byla za strany Spurs opravdová katastrofa. Především ten střed pole kde jsme v prvním poločase s LFC drželi krok, se úplně zhroutil.

Reagovat
REPLIKATOR

Není lepšího soupeře na spravení nálady než Tottenham. Ti z nás mají solidní komplex. Jediná výhra za posledních 18 vzájemných zápasů

Reagovat
lvrpl

Konečne vyhra, najvyšší čas. Chcelo by to spraviť nejakú šnúru a dostať sa do pohody. Ďalšie zápasy budú veľmi ťažké a ak nepríde minimálne jeden stopér, najlepšie by boli dvaja celkom riskujeme top 4. Inak hostovacka Balea je pre mňa nepochopiteľná za tie peniaze. Vie mi to niekto vysvetliť? Veď ten bol marny už dollhu chvíľu v reale a sliepky za neho zaplatia takú sumu ? Neskutočné

Reagovat
SpecialOne

Jose Mourinho on Harry Kane:

"He is injured in both ankles. Very sore and very painful. He just couldn't, it was difficult for him"

Reagovat
jk

To je v piči.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som na CF v pripade absencie Kanea skusil Balea. Podla mna by mu to tam sedelo.

Reagovat
mul

najvhodnejší variant

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne vyhodiť moureka, to je hrobár každého kvalitného klubu, dnes už nemá miesto v top tíme...

Reagovat
masina_LFC

no veď preto je v Tottenhame

Reagovat
redyyz

Reagovat
Golasso

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Front hell

Reagovat
Studni

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
ashburtongrove

Reagovat
Manik...

Reagovat
mojmira

Reagovat
Euphael

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mul

Vyskúšať osvedčený variant a zobrať trénera Sothamptonu

Reagovat
YNWA__MSN

Matip mimo na delší dobu. Tohle už je opravdu bizarní situace VVD out, Matip out, Gomez out a Fabinho taky out

Jestli nepřivedou obránce do konce ledna, tak je to amaterismu jak prase a mě praskne cevka

Reagovat
masina_LFC

Matip ankle ligament damage chudák chlap, pre neho to musí byť viac frustrujúce ako pre všetkých fanúšikov dokopy

Reagovat
smazaný uživatel

West Brom pushing hard to sign Ainsley Maitland-Niles on loan for rest of season. Also interest from a current top4 side but they need to do other business first. More suitors may emerge. Big call for Arsenal & 23yo before deadline

@TheAthleticUK

tak kto to je z tej top4? tot hadanka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

jedine, že by sme priviedli LB

Reagovat
Liveral

podle me to big call teda neni ani trochu. Pokud nepřijde LB tak bysme hráli celý jaro s 3 krajníma bekama, což vůbec nedává smysl...

Reagovat
Golasso

+ Saka, ale i tak je to blbost. Je ho škoda na LB

Reagovat
Liveral

Jn, ale Saku teď potřebujeme vepředu, vyhrává nám tam zápasy...

Reagovat
Lovec

Myslíš, že jste to vy? U těch ostatních 3 mně to nedává žádný smysl. Ale pokud chce hrací čas, tak musí k Baggies. Čímž ani neříkám, že bychom ho měli pouštět. Se 3 krajníma bekama fakt hrát nemůžem a nejsem si jistý, jestli bychom stačili splašit nějakou relativně rozumnou záplatu.

Reagovat
cristiano.K.

Caulker se živí ještě fotbalem, neví někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

hraje v základní sestavě Alanyasporu na 5. místě turecké ligy

Reagovat
cristiano.K.

ideál, rozehranej teda je

Reagovat
bbbauch

Liverpool McDavid❤️ A ten borec nahore s trapnym tiketem, diky kterymu jsem si musel vsadit

https://i.ibb.co/RQ6DhMY/9-AE43-F08-9-C27-418-F-8-EF7-F5-C2-DB6-B1317.png

Reagovat
EXoRcIsT

pekne ale ja napr. hokej nepodavam furt trafim remizu

Reagovat
Arnar Resmusonn

Mourinho je fakt dinosaurus on se zapomněl o několik let zpátky a trénuje pořád stejně.

Nebo možná moc hrál CSM s pořád měl taktiku centry . Hnusný fotbal a je fajn že je Liverpool porazil

Reagovat
janinho

akoze ja neviem ci ten Levy totalne oslepol alebo celemu vedeniu nacisto jeblo v hlavach...

Zuzee robi to iste co v MU. za velky peniaz hra absolutnu a totalnu sracku. celu sezonu nas drzia v ofenzive nad vodou 2 hraci. teraz harry vypadne bohvie na ako dlho, tak sa to dufam ukaze v plnej parade. ten clovek proste nema v top kluboch absolutne co robit a bud ma nejake kompromitujuce fotky levyho ako przni domace a hospodarske zvierata alebo fakt neviem ci oni to nevidia.

berie 2 krat tolko ako mal pocchetino a keby u nas Pocche dostal take posily ako on, tak by sme hrali top3 dalsich 5 sezon a hlavne ten futbal by urcite vyzeral o 3 triedy krajsie. na hento sa proste neda pozerat, mne uz z toho grcu krvacaju oci.

akoze mat oblubene kluby real a spurs, to je tuto sezonu riadny napor na nervy. jak keby nestacila korona a vsetko co sa okolo toho deje kurvafix...

a najhorsie na tom celom je ze ak nejakym zazrakom ten portugalsky zazrak na lavicke ubetonuje finale carabao cupu proti City az k vitaztvu a v lige skoncime mimo top4 (co si myslim ze urcite skoncime) tak sa to bude prezentovat ako uspesna sezona. normalne ma jebne ak to tak bude.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Nezávidím takovou blbou situaci. Mě osobně Spurs jako takový nejsou nesympatický, jenže Mou je fakt dinosaur.

Reagovat
janinho

presnejsie sa popisat neda. to co robil pred 10 rokmi bola v europe topka. ale to co fungovalo pred 10 rokmi, s tym sa uz dnes proste neda uspiet. Levy sa nepoucil z chyb MU a miesto aby podporil Poccheho po tom co vsetko tam dokazal mu najprv podrazil kolena ked sral na predlzovanie zmluv klucovych hracov a nakoniec ho odstrelil kvoli hentomu kedysi special one...

a k tomu vsetkemu ako by povedal stary Skopek... "a tech penez co to bude stat. za to mohli byt nejmin 3 basy 12tek"

Reagovat
smazaný uživatel

Je až neuvěřitelné co za vemena postavil včera Mourek, zejména do obrany. Tak špatnou obranu nemá ani Sparta a ta má hodně špatnou.

Reagovat
janinho

a podporil to fajn striedaniami. ukazal svetu co dokazu winks a lamela ten vinicius uz musi lutovat, ze radsej neostal v benfice.

Reagovat
smazaný uživatel

Téměř každý večer jim do té televize všem (trenérům) říkám, že náhradník není člen základní jedenáctky, ale vždy jen náhradník. Ale ani jeden z nich mě nikdy neposlechne a to dokonce ani Simeone a zase postaví do základní sestavy 4-5 šašků, což pak odůvodňují tím, že potřebují hráče rovnoměrně vytěžovat.

Jenže když se blbě začne, většinou to už nelze zvrátit.

Reagovat
ďuriLFC

Mal Klopp nejaky problem so Sokratisom v BVB? Mne sa to javi ako dost jasna varianta na toho polroka. Ked teda nieje zraneny. A suhlasil by s tym samozrejme,ale tam velmi nevidim dovod preco nie on nema co stratit.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je v Řecku.

Reagovat
Mastný Chobot

MUSTAFI

Reagovat
ďuriLFC

Ten nech si ide do barcicky

Reagovat
Nikikrew

uz prestupil

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som chcel vediet ako napr rozmýšla taký board v Liverpoole - máme 3 cb vvd, matipa, gomeza a nejakych tinejgerov k tomu. Matip a Gomez neodohrali sezonu kde by nestali aspon 20 zapasov z celej sezony.

Tak my ako board tvrdime ze CB netreba.

Reagovat
Mastný Chobot

MUSTAFI

Reagovat
martin.b

Spíš mají nastavenej business plan s oček.cash flow, který je v momentální době asi dost napiču. A pořád se neví, kdy se dostane do oček.hodnot z před pandemie. Ideální by bylo prodat Origiho nebo další zbytečňáky, aby se za něj mohl někdo přivést, jenže ty ti teď nikdo nekoupí. Nehledě na to, že do roka musí board podepsat s VVD, Alissonem, Salahem nebo Maném nový smlouvy + krajáci už asi taky nebudou chtít jakožto nejlepší full backs světa nějakých 80k nebo kolik. A btw. rozhodnutí nekoupit v létě stopera bylo společný s trenéry, board nějaký finance poskytl, ale prioritou byli jiní, což se krutě vymstilo.

Reagovat
smazaný uživatel

aha to som nevedel, ja som len čítal článok že chcel hráčov klopp a dal aj tipy ale nekúpili sa, že to bolo zamietnuté. Beriem že nikto súdny nerátal takéto zranenie VVD to je bohužial smola ale Matip a Goméz sú IPčka jak hovado, to isté Thiago.

Reagovat
martin.b

Nikdo nám kvalitního stopera za normální cenu neprodá, vedení tipuju víc jak 10-15 neuvolní. Jsem zvědavej jestli najdou něco slušnýho nebo bude prostě dřevorubec Nat Philips stoperská jednička

Reagovat
Mastný Chobot

MUSTAFI

Reagovat
Serg!o

Jako bylo by vtipný kdyby k titulu mistra světa přidal i PL.

Reagovat
emanuel habasko

To by mohl být pro Liverpool bargain. Mustafiho vidím jako dobrou alternativu pro širší kádr, pár zápasů za sezonu si odehraje. Když nebude Hendo na stoperu, tak to bude pro Liverpool výhoda. Sice tam hraje dobře, ale úplně tam zabíjí svůj potenciál.

Reagovat
vladis271

áčkového stopéra 3 dni dokonca prestupáku?? no chance. Musí prísť emergency loan na pol roka. Zameral by som sa viac na jeho injury history než výkonnosť.

Reagovat
fff

Podla mna Phillips hra lepsie nez mlady Rhys Williams.

Kazdopadne bolo by pekne, keby sme kupili stopera...ako fakt by to bolo pekne.

Reagovat
fff

Ono pustit Lovrena bez nahrady bolo zrejme riziko, ktoreho sme si boli vedomi a skratka sme zariskovali. Da sa asi povedat, ze to bola chyba. Na druhej strane to, ze sa dlhodobo zrania VVD, Gomez aj Matip, s tym sa uz fakt pocitat nedalo.

Ja by som vedeniu ani nevycital, ze nenahradili Lovrena,ale sakra dneska, ked je riziko, ze nedame ani top 4, teda ani LM, co nam ovplyvni tie slavne velke plany na letne nakypu, predlzenie zmluv a pod, nekupit stopera to by bolo nepochopitelne.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Williams by byl podle me dobry, nebyt tak hrozne pomaly

Reagovat
Ranoth

heh sranda, ze West Ham je momentalne najlepsi London team

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele