20. kolo
27.01.2021 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Tuchelova premiéra v Chelsea skončila remízou s Wolverhamptonem

Londýnská Chelsea pod vedením nového manažera Thomase Tuchela pouze remizovala v duelu dvacátého kola Premier League s Wolves 0:0. Německý kormidelník nahradil odvolaného Franka Lamparda.

K parádnímu sólu natáhl v 16. minutě Kai Havertz. Středem se protáhl mezi dvojicí protihráčů, stopku mu vystavil až třetí. Boly zpevnil tělo a soka vyvedl z míry, střela byla velmi slabá, Patrício si připsal snadný zákrok.

V jednačtyřicáté minutě měli Wolves příležitost ke skórování. Nákop Nevese na levé křídlo si našel Daniel Podence, jenž centroval do šestnáctky na úplně volného Leandera Dendonckera. Ten však musel hlavičkovat z předklonu, míč poslal nad bránu.

Na zajímavější moment si diváci museli počkat až do 61. minuty. Největší šanci Chelsea v zápase Ben Chilwell neproměnil. Dostal na střed výbornou nahrávku od Havertze přímo do nohy, ale levačkou balón poslal několik metrů nad břevno.

V 71. minutě byli "Vlci" blízko vedoucímu gólu. Jmenovitě Pedro Neto, který se s i s notnou dávkou štěstí udržel u balónu. Ve finále volil lob přes Mendyho, balón se od břevna odrazil nad.

Čtyři minuty před koncem se do veliké šance dostal domácí Callum Hudson-Odoi. Jeho technické zakončení ještě nepříjemně pro gólmana tečoval Kilman, avšak Patrício si poradil na jedničku, míč dokázal vytěsnit mimo tři tyče.

Chelsea taky v tabulce aktuálně patří osmé místo se třiceti body, Wolves jsou třináctí a bodů mají 23.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

troufám si tvrdit pane Ustohale, že Frankovi výsledky byly tak ubohé, že žádné "politické tlaky" nebyly zapotřebí, pouze toto řešení mělo přijít dřív.

Reagovat
Elmas

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele