20. kolo
27.01.2021 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Mezi Brightonem a Fulhamem branka nepadla

Brighton v zápase dvacátého kola anglické nejvyšší soutěže remizoval s Fulhamem. Ačkoliv byl poměr střel na branku 5:3, ani jeden pokus si svou cestu do sítě nenašel.

Hostující Ola Aina se v šesté minutě opřel do míče, který mu dal po zemi proti noze Reid. Byla z toho nečekaně povedená rána, která z 25 metrů prosvištěla těsně nad břevnem.

V 15. minutě měli šanci také domácí. Maupay se vřítil do šestnáctky a předložil zpětnou přihrávku osamocenému Trossardovi, který v naprosté tutovce selhal a z deseti metrů nastřelil jen Aréolovy nohy.

Rychlým výpadem provětral domácí obranu ve 36. minutě Ivan Cavaleiro. Míč si vedl na noze bez ohledu na spoluhráče a pěknou střelou rozvlnil síť. Ke své smůle jen zezadu po odrazu o reklamní panel.

V 70. minutě přišla první šance po přestávce. Mac Allister nádhernou patičkou uvolnil Maupaye, který si naběhl mezi beky a bez velké přípravy překopl bránu hostů.

Blízko k otevření skóre byli domácí v 82. minutě. Leandro Trossard střílel z malého vápna do nohou hostujícího brankáře, dorážkou z otočky pak přestřelil Neal Maupay. Rána byla ještě tečovaná, Brighton měl k dispozici jubilejní roh.

Ve druhé nastavené minutě mohl Fulham rozhodnout. Loftus-Cheek si naběhl na Lookmanovu zpětnou přihrávku a po zemi propálil brankáře Sáncheze, jehož na brankové čáře zastoupil skluzem Lewis Dunk.

Brighton je v tabulce sedmnáctý, Fulham je o příčku horší.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele