Premier League - souhrn 20. kola

29.12.2018, 17:54, aktualizováno 30.12.2018, 19:22
Komentáře a souhrny
Man City vyhrál na půdě Southamptonu a vrací se na průběžnou druhou pozici za Liverpool, jenž rozstřílel Arsenal. Chelsea na úvod nedělního programu díky brance netypického střelce Kantého zvítězila na hřišti Crystal Palace. Tottenham nestačil na Wolves a doma překvapivě prohrál 1:3, naopak znovu triumfoval Man Utd. Fulham zvládl důležité utkání s Huddersfieldem, venku uspěl pro změnu další nováček Cardiff...

Manchester United - AFC Bournemouth 4:1

30.12.2018 17:30

Góly: 5. Paul Pogba, 33. Paul Pogba, 45. Marcus Rashford, 72. Romelu Lukaku - 45+2. Nathan Aké

Třetí výhru v třetím zápase si připsal Manchester United pod vedením manažera Solksjaera. Rudí ďáblové na Old Trafford přehráli Bournemouth a v tabulce přiblížili se pátému Arsenalu. Utkání se vyvedlo především záložníkovi Pogbovi, který dvě branky vstřelil a na třetí přihrál.

Do sestavy domácích se po jednozápasové pauze vrátil Young, jenž zároveň navlékl kapitánskou pásku. Důvěru ve středu obrany dostal po delší době též Bailly, zálohu zase posílil Herrera a ofenzivní trojzubec zpevnil na levém kraji Martial. Cherries se do konce sezóny musí obejít bez kapitána Francise, na což manažer Howe zareagoval změnou rozestavení se třemi obránci. Rázem se uvolnilo místo pro Ibeho, Rica či Stanislase.

Red Devils začali zostra. V páté minutě se na pravé straně protančil kolem protihráčů Rashford a naservíroval milimetrovou přihrávku Pogbovi, pro kterého již nebyl problém uklidit míč do odkryté části brány - 1:0. Za dalších deset minut si Pogba s Rashfordem prohodili role, ovšem mladý útočník v slibné pozici trefil blokujícího Akého.

Bournemouth nebyl daleko od vyrovnání ve 26. minutě. Aké si naskočil na rohový kop a jeho tečovanou hlavičku reflexivně vyrazil De Gea. O sedm minut později zvýšili United svůj náskok. Young přiťukl Herrerovi, jehož centr našel hlavu nabíhajícího Pogbu, který využil zaváhání vyběhnuvšího Begoviće a snadno přidal druhý zásah.

V závěru prvního poločasu padlo po jedné brance na obou stranách. Nejprve Manchesteru opět vyšla akce z pravé strany, Martial šajtlí vyzval ke skórování Rashforda, který ve skluzu zavěsil. V nastaveném čase se však dočkali také hosté. Po rohovém kopu se míče zmocnil Brooks, jenž se protáhl v pokutovém území a nacentroval před bránu, kde Aké hlavou překonal brankáře De Geu.

Po přestávce šancí přece jen ubylo. Až v 66. minutě opět po delším čase zafungovala spolupráce Pogby s Rashfordem, avšak druhého jmenovaného vychytal gólman Cherries Begović. Za čtyři minuty zahrál domácím fandům na nervy Bailly, který při odkopu z vlastního pokutového území trefil dotírajícího Danielse do brady. Sudí Mason ale penaltu za hru vysokou nohou nenařídil.

Čtvrtý zásah přidali Rudí ďáblové v 72. minutě. Střídající Lukaku v těsném ofsajdu převzal pas od Pogby, hra však pokračovala dál a belgický fotbalista následně překonal Begoviće. Malou kaňku na vysoké výhře United způsobil o sedm minut později Bailly, jenž zbytečně tvrdě zajel do Frasera a tentokrát byl za svůj prohřešek potrestán červenou kartou. Nic to však nezměnilo na konečném výsledku.

Více informací k zápasu

Burnley FC - West Ham United 2:0

30.12.2018 15:15

Góly: 15. Chris Wood, 34. Dwight McNeil

Burnley po povedeném výkonu přehrálo West Ham a vrátilo se zpět na osmnáctou pozici. Domácí o své výhře rozhodli dvěma zásahy ještě v první půli. Hosté byli povětšinu duelu neškodní a do Londýna se zaslouženě vracejí s prázdnou.

Svatyni Clarets strážila místo Harta brankářská dvojka Heaton. Na pravém kraji obrany se nově objevil Bardsley, záložní řadu doplnili Gudmundsson s McNeilem a v útoku dostal místo Vokese přednost Wood. Do sestavy Kladivářů se zase dostali Noble s Arnautovićem.

Již ve třetí minutě se v dobré příležitosti ocitl útočník Burnley Barnes, který po centru McNeila z levé strany pálil těsně vedle brány. V patnácté minutě se domácím povedlo úvodní aktivitu přetavit v branku. Dlouhý pas sklepl Barnes na hranici pokutového území pro Wooda, který zamířil přesně k tyči. Za další tři minuty se do další šance Clarets dostal Tarkowski, jehož hlavičku však lapil gólman Hammers Fabiański.

Burnley nadále pokračovalo v aktivní hře. Po dvaceti minutách hry hlavičkoval nad břevno Mee, ve 34. minutě se již ale domácím povedlo zvýšit náskok. Nápor před šestnáctkou West Hamu zakončil Westwood centrem na zadní tyč, kde McNeil zblízka přidal druhý gól svého týmu. Stejný hráč mohl o pět minut později přidat další zásah, ovšem tentokrát mu zakončení nevyšlo podle plánu.

Ani po změně stran Clarets neubrali z ďábelského tempa. Hned šest minut po přestávce si Wood krásně narazil balón s Westwoodem a následné zakončení Barnese zlikvidoval skvělým zákrokem Fabiański. V 55. minutě se před polským brankářem zjevil zcela osamocen Wood, jenže trestuhodně netrefil cíl. Heaton si na druhé straně musel na pořádný zákrok počkat až do 67. minuty, kdy po skrumáži před bránou zlikvidoval pokus střídajícího Carolla.

Kladiváři se ani ve zbytku utkání nezmohli na větší odpor. Pět minut před koncem pálil nad Heatonovu svatyni Diangana, za další minutu si gólman Burnley poradil s hlavičkou Carolla. V poslední minutě se stejný souboj opakoval. Heaton předvedl proti vytáhlému útočníkovi skvělý zákrok, kterým uhájil čisté konto a zajistil domácím dvoubrankové vítězství.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Manchester City 1:3

30.12.2018 15:15

Góly: 37. Pierre-Emile Højbjerg - 10. David Silva, 45. James Ward-Prowse (vl.), 45+3. Sergio Agüero

Že ve fotbal umí hrát pořádnou roli drobné detaily, o tom se v neděli odpoledne přesvědčili v Southamptonu. Kdo ví, jak by se duel vyvíjel, kdyby zápas řídil jiný rozhodčí, někdo, kdo by hraniční souboj Zinčenka s Ward-Prowsem posoudil jako penaltový. Domácí celek by se tak po půlhodině hry mohl dostat do vedení a těžko říct, jestli by se s takovou situací zvládl psychicky nahlodaný celek z Manchesteru vyrovnat. Jenže to je kdyby - hlavní sudí na penaltový puntík neukázal, krátce před pauzou si paradoxně právě Ward-Prowse vstřelil vlastní gól a Citizens pak již neměli žádný problém.

Zápas začal skutečně ve velkém tempu a už po pár minutách se hnán domácími příznivci řítil do vyložené šance Austin, jenže v rozhodující chvíli jej zradilo zpracování. Domácí tým za to stihl takřka okamžitý trest - na druhé straně se podél brankové čáry do pokutového území prosmýkl Bernardo Silva, chytrou přihrávkou oslovil Davida Silvu, který míč bez větších potíží dopravil do sítě. Dvoubrankové vedení mohl hostům vystřelit Agüero, ten ovšem ve vyložené šanci z malého vápna nastřelil jen brankáře McCarthyho.

A tak se připomínat začal také Southampton - hlavičku Austina po rohovém kopu ještě zvládl zpacifikovat Ederson, když pak ale na vlastní polovině hřiště hrubě chyboval Zinčenko, tak už ani hostující brankář nezamezil pumelici Hojbjerga v cestě do sítě. Otřesení hosté pak měli velké štěstí při zmíněném střetu Zinčenka s Ward-Prowsem, těsně před poločasovým hvizdem se jim však podařilo vrátit do sedla. To se rychlonohý Sterling protáhl kolem Warda-Prowse a před branku adresoval zpětný míč, který ale záložník Southamptonu nešťastně tečoval za záda vlastního brankáře.

A aby toho nebylo málo, ještě do poločasového hvizdu našel Zinčenko přesným centrem Agüera, kterého obrana Southamptonu ponechala na malém vápně trestuhodně volného, a rázem byl náskok favorita utkání dvoubrankový.

A takový luxus už Guardiolovi svěřenci neprohospodařili. Navýšit vedení mohl Agüero, který pohotovou ranou z otočky orazítkoval břevno, stejně tak Mahrez, který ale v samostatném úniku nevyzrál na McCarthyho. V závěru ještě neudržel nervy na uzdě Hojbjerg, nesmyslným skluzem přejel Fernandinha a od hlavního rozhodčího vyfasoval rovnou červenou kartu. Citizens se tak po dvou porážkách vrací na vítěznou vlnu, posunuli se zpátky na druhé místo tabulky a před čtvrtečním soubojem s vedoucím Liverpoolem na něj mají sedmibodovou ztrátu.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Chelsea FC 0:1

30.12.2018 13:00

Góly: 51. N'Golo Kanté

Chelsea nakonec zvládla londýnské derby a díky brance Kantého si upevnila čtvrté místo v tabulce, na kterém má na Arsenal již pětibodový náskok. Blues se také podařilo zmenšit náskok třetího Tottenhamu na pouhé dva body. Vítězství hostů se však nerodilo vůbec lehce, domácí tým velmi pozorně bránil a favorit se tak dlouho nemohl vůbec prosadit, načež jej na začátku druhé půle zachránil záložník Kanté.

Pokud někdo do Selhurs Parku přišel v očekávání toho, že uvidí pohledný fotbal, musel být vážně neskonale zklamán. První půle krom desetiminutovky mezi třicátou a čtyřicátou minutou v podstatě nenabídla žádné vzrušení. Chelsea sice kontrolovala hru a po dlouhé úseky držela míč na svých kopačkách, hráči Crystalu Palace si však poctivě plnili své defenzivní povinnosti a favorita nepouštěli na dostřel vlastní branky. Daní za tento přístup však byla výrazná ofenzivní sterilita domácích, kteří za celý duel nedokázali vyslat přesnou střelu na branku Chelsea.

Nejvýraznější momenty první půle tak přišly po více než půlhodině hry. Nejprve byl pětadvacet metrů od brány faulován Hazard, volný přímý kop si postavil Willian a jeho pokus zastavila až pravá tyč. Tentýž hráč vyzkoušel své štěstí i o chvíli později, gólman domácích však míč vytěsnil na roh. Po něm se v krkolomné pozici dostal do zakončení Barkley a podruhé se rozezvučela konstrukce branky domácího týmu. Do poločasu se však šlo za bezbrankového stavu.

Druhá půle nepřinesla žádnou změnu obrazu hry - i nadále se hrálo v pomalém tempu, přičemž oba celky trápil nespočet technických chyb. V 51. minutě však zcela nečekaně udeřilo - David Luiz našel krásným pasem rozeběhnutého Kantého, který si míč zpracoval na hrudi a levačkou trochu se štěstím prostřelil brankáře Guaitu. Vedoucí gól však na domácí neměl takřka žádný vliv, ti i nadále neopouštěli svou defenzivní ulitu, zatímco hostující celek zase nebyl dostatečně agresivní, aby vstřelil pojišťovací gól. Nejblíže k němu měl útočník Giroud, který se dostal za záda domácí obrany a síť skutečně rozvlnil, jenže mu byl odmáván těsný ofsajd.

Chelsea tak musela využít závěrečný tlak svého soupeře - nejprve pálil po standardní situaci nad Wickham, o pár momentů později mířil ze solidní pozice nad i Zaha, díky čemu utkání dospělo k těsné výhře hostujícího celku v poměru 1:0.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Arsenal FC 5:1

29.12.2018 18:30

Góly: 14. Roberto Firmino, 16. Roberto Firmino, 32. Sadio Mané, 45+2. Mohamed Salah (pen.), 65. Roberto Firmino (pen.) - 11. Ainsley Maitland-Niles

Když v jedenácté minutě zápasu Liverpoolu s Arsenalem otevřel skóre překvapivý střelec Ainsley Maitland-Niles, zdálo se, že by hosté přece jen mohli tabulkového lídra potrápit. Liverpoolské však inkasovaný gól pranic nerozházel, během chvilky strhli vedení na svou stranu a Kanonýry posléze zcela rozprášili. O pět branek se jako obvykle podělilo trio Mané-Salah-Firmino, přičemž hrdinou večera se stal poslední jmenovaný, jenž si připsal rovnou hattrick, navíc svůj první v kariéře.

Náskok týmu Jürgena Kloppa na čele tak přinejmenším do nedělního zápasu Manchesteru City se Southamptonem narostl již na devět bodů, nemluvě o tom, že Reds stále v Premier League nepoznali jediného přemožitele. Jestli ve čtvrtek Liverpool zvládne i mimořádně očekávané střetnutí právě s Manchesterem City, bude již v boji o titul nefalšovaným favoritem. To Arsenal naopak ztrácí půdu pod nohama, umístění v první čtyřce se mu po třech bodových ztrátách z posledních čtyř kol čím dál více vzdaluje a musí se pomalu poohlížet za sebe, kde na šestém místě číhá oživený Manchester United.

Londýnský celek přitom do utkání nevstoupil vůbec špatně a hned po deseti minutách se dostal do vedení, když centr Alexe Iwobiho přistál u Maitlanda-Nilese a mladý anglický univerzál se postaral teprve o osmý gól, který letos liverpoolská defenziva inkasovala. Radost Kanonýrů však měla jepičí život. Nejprve po zmatcích v šestnáctce Arsenalu propadl míč k Robertu Firminovi, který bez váhání doklepl míč do prázdné branky, a sotva devadesát vteřin nato brazilský forvard udeřil znovu. V šestnácté minutě Firmino ustál dva obranné zákroky soupeře a povedenou přízemní ranou k tyči zařídil bezprostřední obrat, z nějž už pro Arsenal nebylo návratu.

Na Anfield Road to v tu chvíli jenom vřelo a domácí se s hubeným náskokem nemínili spokojit. Po půlhodině hry fantastický pas Robertsona sklepl Mohamed Salah nezištně pro Sadia Maného a senegalský reprezentant nezaváhal. Ani to navíc ze strany Reds nebylo v první půli všechno, neboť na samém sklonku poločasu v nastavení vybojoval Salah pokutový kop díky nešikovnému zákroku Sokratise, a sám jej následně bezpečně proměnil.

Po změně stran ještě mohl utkání alespoň mírně zdramatizovat Aaron Ramsey, jenže ve slibné pozici uvnitř šestnáctky nedokázal patřičně zakončit, a děravá obrana Arsenalu poté inkasovala i do pětice. Sáhnutí Kolašinace na nabíhajícího Lovrena, typické pro desítky soubojů v každém zápase, vyhodnotil sudí Oliver jako provinění proti pravidlům a udělil domácím druhou výhodu pokutového kopu, jehož se tentokráte ujal Firmino a dokonal svůj premiérový hattrick. Liverpool tak po více než 400 dnech bez jediné penalty ve svůj prospěch zničehonic v posledních dvou kolech dostal tuto příležitost hned třikrát.

V závěru pak ještě liverpoolští málem navýšili debakl po pokusech Hendersona se Salahem, ale i stav 5:1 hovoří zcela jednoznačně. Zatímco Reds si nadále užívají excelentní jízdu v honbě za vytouženým titulem, Arsenal jen potvrdil své ligové trápení na hřištích soupeřů z tzv. "velké šestky" - Kanonýři v těchto duelech nedokázali vyhrát už dvacetkrát v řadě, přičemž z posledních dvanácti pokusů prohráli rovných deset. K návratu zpět na vítěznou vlnu a alespoň mírné udržení kontaktu s čelem tabulky nyní svěřenci Unaie Emeryho potřebují na Nový rok nutně zvítězit doma s Fulhamem, přičemž Liverpool čeká již zmíněný duel s Manchesterem City.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Everton FC 1:0

29.12.2018 16:00

Góly: 61. Jürgen Locadia

Brighton zdolal Everton a po čtyřech zápasech se dočkal vítězství. Jedinou branku zápasu vstřelil ve druhém poločase Locadia. Domácí si upevnili třinácté místo, zatímco hosté na desáté příčce musí čekat na výsledky konkurence.

Mezi třemi tyčemi Seagulls chyběl gólman Ryan, který se s reprezentací Austrálie připravuje na Asijský pohár. Šanci tak dostal brankář Button. Do stoperské dvojice se vrátil Dunk a místo Murrayho se v útoku objevil Andone. Manažer Karamelek Silva posadil na lavičku náhradníků Sigurdssona, který tak uvolnil místo pro Gueyeho. Po jednozápasové pauze se do sestavy vrátil Richarlison.

Po dvanácti minutách hry se do koncovky prodral obránce hostů Keane, který si naskočil na rohový kop od Digneho avšak nemířil přesně. Do obrovské šance se ve 28. minutě dostali opět Toffees. Walcottův centr překvapivě nezkrotil Button a vypadnuvší míč se dostal k Richarlisonovi, jehož na brankové čáře vychytal zaskakující obránce domácích. Útočník Evertonu se navíc ocitl v postavení mimo hru.

Hned za minutu se Button vytáhl proti ostré ráně Richarlisona, následnou dorážku Colemana zblokovali obránci Racků. Brighton si sice nevytvořil tolik šancí jako soupeř, jinak mu byl však vyrovnaným oponentem. Ani jedno mužstvo se ale v prvním poločase nedočkalo branky.

Po změně stran začali aktivněji Seagulls a v 51. minutě pálil nepřesně po rohovém kopu Dunk. O šest minut později nacentroval Groß na Andoneho, kterého skvěle vychytal brankář Karamelek Pickford. V 60. minutě se již domácí dočkali úvodní branky. Po rohovém kopu se míč nešťastné odrazil od bránícího Gomese k Locadiovi, jenž balón zblízka uklidil do sítě.

Hosté usilovali o vyrovnání hned za dvě minuty, avšak Richarlisona vychytal důležitým zákrokem Button. O devět minut později zase pálil nepřesně Bernard. Podobně si počínal v 73. minutě Gueye a po něm střídající Sigurdsson. Tři minuty před koncem si na Sigurdssonův přímý kop naskočil Zouma a hlavou rozezvučel břevno. To byla pro Everton poslední šance na vyrovnání.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Huddersfield Town 1:0

29.12.2018 16:00

Góly: 90. Aleksandar Mitrović

Důležitý záchranářský a nervy drásající souboj vyšel lépe pro Fulham. Hostům z Huddersfieldu sice patřil první poločas, ovšem branky se nedočkali. Naopak domácí se po změně stran zvedli a i přes neproměněnou penaltu se v nastaveném čase dočkali jediné branky.

Do základní jedenáctky Cottagers se oproti remízovému zápasu s Wolverhamptonem dostali Cairney a Vietto. Sestavu hostů zase vyztužili záložnící Hogg s Löwem a útočník Mounié.

Duel začali lépe hosté. V deváté minutě se ke střele dostal Biling a brankář Rico musel jeho pokus vyrazit. Poté se hra přeci jen vyrovnala. Dvacet minut po Bilingově pokusu se do nebezpečného zakončení dostali též domácí, Odoi však po Seriho centru hlavičkoval těsně vedle tyče. Za dalších šest minut posadil Biling míč na hlavu Mouniého, jenž ovšem ve slibné pozici zamířil pouze do míst, kde stál Rico. Stejný muž musel ještě tři minuty před přestávkou zasahovat proti střele Pritcharda.

Na nepovedený první poločas zareagoval manažer Fulhamu Ranieri dvojnásobným střídáním a rázem začali Chalupáři hrát mnohem aktivněji. Čtyři minuty po změně stran se přes Vietta a Chamberse dostával k balónu Odoi, avšak chyběl mu krůček k nebezpečnému zakončení. Za dalších devět minut propadl centr Christiho na zadní k tyči k Bryanovi, jehož slabou střelu zpacifikoval gólman Lössl. Brankář Huddersfieldu se blýskl i o čtyři minuty později, kdy na rohový kop vytlačil hlavičku Mitroviće.

Cottagers hráli v druhé půli mnohem aktivněji, což potvrdil v 70. minutě Kamara, jehož střelu lapil opět pozorný Lössl. Devět minut před koncem zahrál Löwe ve vlastním pokutovém území rukou a sudí Friend nařídil pokutový kop pro domácí. Kamara však penaltu kop Mizerně a Lössl jeho pokus vyrazil.

V 88. minutě znenadání ohrozil svatyni Fulhamu Biling, ale vypálil těsně vedle. O osudu zápasu se tak rozhodlo až v nastaveném čase. Rychlý útok Chalupářů táhl Sessegnon, v ideálním okamžiku předal balón Mitrovićovi, který prudkou přízemní střelou zajistili domácím důležité vítězství.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers 1:3

29.12.2018 16:00

Góly: 22. Harry Kane - 72. Willy Boly, 84. Raúl Jiménez, 87. Hélder Costa

Překvapivý výsledek se zrodil v londýnském Wembley. Aspirant na titul Tottenham ztratil všechny body s Wolverhamptonem. Do vedení se přitom dostali právě Kohouti, ovšem hosté třemi zásahy v poslední dvacetiminutovce otočili výsledek.

V obranné řadě domácích zůstal po výhře nad Bournemouthem pouze Aldeweireld, kterého doplnili Trippier, Sánchez a Davies. Do sestavy se po drobném zranění vrátil také Alli. Základní jedenáctku Vlků posílili Neves, Cavaleiro a uzdravený Dendoncker.

V desáté minutě se k první střele zápasu dostal útočník Kohoutů Son, avšak brankář Patrício nemusel zasahovat. Portugalský strážce svatyně Wolves kryl míč o tři minuty později, kdy lapil přímý kop Trippiera. Ve 21. minutě přiťukl Son Eriksenovi, jehož technický pokus vytěsnil Patrício nad břevno. O minutu později založil Son protiútok, při kterém si Kane navedl balón na levou nohu a dalekonosnou střelou poslal Tottenham do vedení.

Po úvodní brance tempo utkání mírně opadlo. Za hosty se chtěl ukázat Neves, jenže po rohovém kopu se neopřel do odraženého míče ideálně. Ani po změně stran toho na hřišti nebylo mnoho k vidění, avšak Wolverhampton se přece jen začínal dostávat do hry a v 72. minutě se dočkal vyrovnání. Na rohový kop střídajícího Moutinha si naskočil nehlídaný Boly a i když si Lloris na míč sáhl, nedokázal jej vytěsnit mimo tři tyče.

Spurs najednou zjistili, že pokud chtějí získat tři body, musí zabrat. Zaali se hnát do útoku, jednou však zapomněli na zadní vrátka, čehož Vlci sedm minut před koncem využili. Jiménez dostal až příliš volného prostoru a šikovnou střelou mezi nohama Alderweirelda poslal balón přesně k tyči - 1:2. Další pohroma pro domácí přišla v 87. minutě. Doherty šikovnou přihrávkou vysunul Costu který obstřelil Llorise a zajistil Wolves nečekané vítězství.

Více informací k zápasu

Watford FC - Newcastle United 1:1

29.12.2018 16:00

Góly: 82. Abdoulaye Doucouré - 29. Salomón Rondón

Družina Rafaela Beniteze si z výletu na hřiště Watfordu odváží zaslouženou remízu. Watford sice byl tím aktivnějším celkem, který po většinu času držel míč a diktoval tempo hry, hosté však těžili z poctivé defenzivy a občasných kontrů, což jim na konci první půle také vyneslo vedení. To však až do závěrečného hvizdu udržet nedokázali, když deset minut před koncem srovnal Doucoure.

Do první velké šance se po čtvrthodině hry dostal Deulofeu, který se vyhnul ofsajdové pasti a pádil sám na brankáře Dubravku, přízemním projektilem jej však překonat nedokázal. Poněkud překvapivě se ale skóre měnilo na druhé straně. Po půlhodině hry si na centr Ritchieho naskočil Rondón a tvrdou hlavičkou poslal Newcastle do vedení. Pět minut před přestávkou domácím příznivcům pořádně zatrnulo - Peréz totiž našel centrem opět Rondóna, který ani tentokráte nezaváhal, Watford však nakonec zachránil zdvižený praporek asistenta.

Zkraje druhého dějství se do vyložené příležitosti dostal Success, v zakončení mu však do rány vložil nohu stoper Fernandez a zachránil svůj celek od inkasování. Newcastle se připomenul po více než hodině hry a opět u toho byl nepolapitelný Rondón, který tentokráte svou hlavičku nasměroval nad.

Newcastlu se však nakonec vítězství uhájit nepodařilo - deset minut před koncem se do vzduchu parádně zavěsil Doucoure a centr Deloufea nasměroval za bezmocného brankáře Dubravku. Tentýž hráč mohl v nastaveném čase dokonat obrat, tentokráte však už hlavou přesný nebyl, a tak utkání dospělo k dělbě bodů po remíze 1:1

Více informací k zápasu

Leicester City - Cardiff City 0:1

29.12.2018 16:00

Góly: 90+2. Víctor Camarasa

Hráči Leicesteru do utkání vstoupili plni sebevědomí, aby také ne, když si v poslední době připsali skalp Chelsea a Manchesteru City. Jenže k velkému překvapení to byli nakonec hosté, kdo si odvezli vítězství. Domácí tak musí litovat neproměněné penalty Maddisona, který svůj celek ještě za nerozhodného stavu mohl poslat do vedení.

Po pěti minutách hry vyplašil fanoušky Cardiffu obránce Cunningham, který zahrál špatnou malou domů a mohl děkovat bohu, že míč z jeho kopačky mířil o pár desítek centimetrů vedle tyče. Leicester byl po většinu času aktivnějším celkem, po čtvrthodině hry napřáhl ze střední vzdálenosti Maddison a pořádně protáhl hostujícího brankáře. Celkově vzato v první půli nebyl k vidění nějak extra pohledný fotbal, většina vzrušení tak přicházela po střelách ze střední vzdálenosti. Otevřít skóre mohl Pereira, jeho pěkný obstřel ovšem brankář Etheridge bravurně zlikvidoval. Ten se blýskl i po volném přímém kopu Maddisona, který vytěsnil na roh. Největší šanci prvního dějství měl pět minut před poločasovým hvizdem Vardy, ani ten však nebyl gólově úspěšný.

Na startu dějství druhého se v další dobré pozici objevil Pereira, výsledek byl však totožný. PO více než hodině hry o sobě konečně dali vědět hosté, když se do rychlého brejku prohnal Murphy a jeho přízemní projektil musel likvidovat Schmeichel. Čtvrthodinu před koncem stáhl Cunningham pronikajícího Maddisona a byla nařízena penalta. K té se postavil sám postižený, jenže hrdina večera Etheridge jej vychytal, k dorážce neúspěšného střelce pak nepustila pozorná obrana Cardiffu. A za ono plýtvání příležitostmi nakonec domácí stihl trest - v nastaveném čase se k dalekonosné ráně dostal Camarasa a trefil se opravdu náramně, čímž pro hosty vybojoval zcela nečekané tři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC20173048:854
2.Manchester City20152354:1647
3.Tottenham Hotspur20150543:2145
4.Chelsea FC20134338:1643
5.Arsenal FC20115442:3038
6.Manchester United20105541:3235
7.Wolverhampton Wanderers2085723:2329
8.Leicester City2084824:2328
9.Watford FC2084827:2828
10.Everton FC2076731:3027
11.West Ham United2083927:3027
12.AFC Bournemouth20821028:3726
13.Brighton & Hove Albion2074922:2725
14.Crystal Palace20541117:2619
15.Newcastle United20461015:2718
16.Cardiff City20531219:3818
17.Southampton FC20361121:3815
18.Burnley FC20431319:4115
19.Fulham FC20351218:4314
20.Huddersfield Town20241412:3510

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (813)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tottenham

Reagovat
nani92

Tottenham dokázal byť v boji o titul celé jedno kolo, gratulujem.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Reagovat
Sm0ker

To maj za to, žes jim fandil

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Liquid

Ale to je stále víc než vy za poslední 4 roky ne ?

Reagovat
Azazelo RD

Se šetříme.

Reagovat
r.mrazik

Ve výsledku jsme na tom nakonec stejně

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Tak my vyhráli 20 let non stop, takže už nás to muselo přestat bavit

Reagovat
Čenda

Reagovat
Euphael

Reagovat
Lacko_Boh

nani

Reagovat
frezi

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hona.kub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

ani to

Reagovat
erwin

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
kvasha16

Reagovat
flamengo

Nuž po prvýkrát som si tu dal PL diskusiu a paradoxne natrafím na prvý príspevok a slovanista sa tzv. židovskému Tottenhamu vysmieva fanúšik, kto

rého klub založilia židia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Famozni Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester porazí Chelsea a Citiziens, aby následne padli s Cardiffom. Kúzlo anglickej ligy

Reagovat
Blasphemer

...kterej smetl předtím Manchester United. Takže mi z toho vychází, že titul letos urve právě United.

Reagovat
smazaný uživatel

A Wolves oberou o body City, Manchester United, Arsenal a porazí Spurs s Chelsea a pak padnou taky s Cardiffem a Huddersfieldem

Reagovat
fenixLFC

yup prehrali s cardiffom huddersfieldom brightonom a remizovali s fulhamom. to je 11 bodov s ktorymi mohli pokojne bojovat o LM

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale ten klub má obrovskej potenciál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Co je se Schurrlem? To je tak špatnej, že si nekopne ani ve Fulhamu? Když byl u nás, tak jsem si ho celkem oblíbil, navíc byl i produktivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Produktivní je, všechno ostatní stojí za prd.

Reagovat
fenixLFC

vacsinou hra ale snad- aj napriek produktivite- uz to tak dlho nebude. ten hrac je takticky uplne k hovnu a v mnohych ohladoch viac skodi ako pomaha

Reagovat
Blasphemer

Já si teda pamatuju, že produktivní fakt byl, ale kolikrát nebyl kromě těch gólů nebo přihrávek na hřišti celej zápas vidět. Což už třeba v takovým Fulhamu vynikne o dost víc než v Chelsea.

Reagovat
REPLIKATOR

Na hovno hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Hanebnost takhle vypustit druhej poločas. Wolves nejsou žádní nazdárci, takže to po vedoucím gólu takhle vypustit je stupidita. Zasloužená prohra.

Reagovat
LH171186

Jsem výbornej sázkař.... Tottenham, Leicester, Everton...

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

ale tieto zapasy kde sa hra kazdy 3. den je akoze dost narocne tipovat

Reagovat
smazaný uživatel

Docela se těším, až Rafa odejde po konci sezony. Bez peněz se PL prostě hrát nedá a radši budu koukat na útočnej fotbal v Champu než na tohle defenzivní trápení s 25% držením míče každej zápas bez zájmu útočit.

Reagovat
Zaschrona

Jako tradičně momentum z povedeného zápasu hned zahodíme... V podstatě vlastňák, tyčka, břevno... zasloužená prohra.

Reagovat
Mates_Matesović

Akutně potřebujeme LB a RB, v druhý půli jsem se z dvojky Davies - Trippier nich málem zeblil. Winks taky bída, trochu mu po famózním podzimu odešla forma.

Prohra mě teda pěkně nasrala, ale zase máme nahráno docela dost bodů, takže takovejhle výpadek si můžeme dovolit.

Reagovat
smazaný uživatel

Mitroviče by si měla koupit Chelsea, horší než Krtek Morata nebude.

Reagovat
Whitemedia

Horší nebude ani Higuain, ale to neznamená, že ho hned musíme v lednu brát..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak krom Cavaniho žádná gólová jistota na trhu teď není ne? Leda vyloupit někoho z ligy - Jimenéz, Wilson, Mitrovič, Arnautovič

Reagovat
Whitemedia

Cavaniho bych bral hned

Reagovat
RKBoy

ak hráča okolo 30. na hrot ,jedine Mertensa..možno Cavaniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Mertens není úplně hrotak.

Reagovat
RKBoy

ako falošná 9. je ale ideálny.. je dobré mat popri klasickej 9. aj inú možnost.

Reagovat
icka

Na to ma Sarri Hazarda.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo Lacu

Reagovat
fenixLFC

ale ti wolves su fakt idioti...porazia sice sliepky ale stratia milairdu bodov s timami o zachranu...uplne pokojne mohli hrat o LM. ked sa nenaucia porazat timy zo spodu tabulky tak na pohare mysliet nemozu, nech maju akykolvek silny tim

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fenixLFC

Reagovat
hona.kub

Reagovat
Nihilister

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
vladis271

Reagovat
masly008

Reagovat
Kejza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
erwin

Reagovat
Nebelung

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Nevzal ho tou druhou nohou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uz vim koho mi pripomina, gary anderson

Reagovat
Svatej

Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

tottenham

Reagovat
vicinda07

ok spat na zem, tento team nema na titul ani nahodou....dnes fandit Poolu pretoze by nas malo zaujimat viac to ze Arsenal strati, tam budeme bojovat....do noveho roku by nebolo zle ist s novou brankarskou jednotkou, Gazza este nesklamal, Hugo co niekedy doraba fakt nechapem... a poobzerat sa po novom LB, lebo Davies by bol v pohode backup ale s tym ze ich neustale strieda + Rose viac zraneny ako zdravy - Davies jednotka byt nemoze...Rose od 70.minuty mal naskocit a brazdit po lavej strane, Poch to ale zase nezvladol tiez :-(

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim hugo je komickej posledni dobou a davies taky připosranej vykon

Reagovat
Liquid

to říkám furt, Vydra patří do Champu, snad 3 týmy z PL ho tam posílali na hostovačky a když přestoupí do týmu co hraje EL, tak ten s ním spadne rovnou přímo tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pokutovat tohle,celek zapas od nas v hroznym tempu,hlavně druhej poločas totální vypuštění,v týmu nevidim vůdce,po druhym golu jenom sklopili hlavy a šli v klidu rozehrát,chybí mi tu nekdo kdo by to serval a vyburcoval ale nikdo tu neni,mozna dier, jedinej kdo bojoval a hrál slusně je sissoko,winks dnes hruza,eriksen take nebyl vubec videt + trippier posral ve druhy puli co mohl. takhle se nehraje o titul ani o top4 hruza + kdo tvrdí ze máme širokej kádr je asi debil,zraní se lamela a už tam nemáme koho dát max lucase, potřebujem nutně přivést v zimě jednoho hrače do rotace,jinak to bude průser, zápasů před námi mraky a hráčů jak šafránu, jdu se ožrat tohle byl hroznej vykon

Reagovat
Svatej

Lester nam nakope prdel, porazi Coty, ale rupne s Cardiffem, Spurs zas vytahnou pomalej start az k jizde za titulem a hned se z toho zase odhlasi, to je prdel

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je prostě PL nejlepší liga na světě

Reagovat
Mates_Matesović

Jo btw. první dva góly dle mého chytatelný, už by to fakt chtělo pustit do brány Gazzu.

Reagovat
vicinda07

vyssie som to pisal, Huga som sa zastaval dlho ale uz aj mne pretiekol pohar tvpezlivosti...s Gazzom sme este neprehrali, nespravil ziadnu vyraznu chybu, mal by dostat riadnu sancu...co sa stalo s kedysi absolutne istym Hugom mechapem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, pauza by mu mohla prospět.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Bez vítězné aury se nic vyhrát nedá! Měli by změnit trenéra!

Reagovat
Liquid

a teď Liverpool-Arsenal plichta, uškodí to oběma

Reagovat
Lacko_Boh

toto je posledná kvapka, Poche musí odísť...chudák

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool musí vyhrát,na začátku sezony jasně si definovali že chtějí hrát se city o titul a taky o něj hrají,mají to v hlavách srovnaný na rozdíl od našich borců

Reagovat
smazaný uživatel

Tí majú v hlavách zrno...

Reagovat
avicii

ale prdlajs ...podme vyhrat

Reagovat
Heisenberg

Skvělý výsledek Spurs hlavně pro anglický "experty", kteří mohou vytáhnout články o Arsenalu z před deseti let, škrtnout Wenger a napsat místo toho Pochettino.

Reagovat
Mastný Chobot

Oh, Spursy!

Reagovat
smazaný uživatel

Aké dresy navlečú Zajo & Tom tentokrát?

Reagovat
nani92

no predsa tie vaše

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido
Reagovat
TheTopFootbaler

A hrál stopera, nebo pravé křídlo?

Reagovat
Hokaido

No právě.

Reagovat
TheTopFootbaler

Poziční hra - 20.

Reagovat
r.mrazik

Chceme vůbec ještě toho Pocheho?

Reagovat
smazaný uživatel

Ole je dostačující a pokud pošle květáka směr Turecko, tak si tu smlouvu už tuplem zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne, nemá vítěznou auru

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Live, pojďme navýšit náskok.

Reagovat
Cobra

Za druhý poločas naprosto zaslouženě. Zatímco oni chtěli dát gól i za remízového stavu, my jsme si to mohli v klidu přihrávat mezi zálohou a obranou. Winks si protentokrát zahrál na alibistu roku a nedal snad jedinou přihrávku do předu. Davies do útoku přínos nula stejně tak, jako dnes Trippier. Ale největší zklamání pro mě Hugo. Nechytl vůbec nic a věřím, že Gazza by z těch tří střel min. jednu, né-li dvě měl.

Reagovat
Neutron

po par panakoch urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní zápas! Žádná nuda.

Reagovat
Hokaido

Ranieri: "I said to Aboubakar Kamara to leave the ball to Aleksandar Mitrovic, he is the man who shoots the penalties. It is unbelievable, he did not respect me, the club, the team and crowd. I spoke with him, it is not right."

Tak to je docela pičus.

Reagovat
smazaný uživatel

To si asi nezahraje už moc

Reagovat
fenixLFC

chvalabohu, strasny traged

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SpecialOne

On je ročník 1995, to mě dostává, vypadá tak na 35

Reagovat
havrys99

Reagovat
Busby babes

Even with the MBE’s and the golden boots and the in demand manager and all the rest of it, at the end of the day, when all’s said and done, they’re still Tottenham

Reagovat
Vánoční owník

stejně jsme ten titul nechtěli

Reagovat
smazaný uživatel

neksutečná mašina, co vytvořil Klopp...to je fotbal jako hrom...držení míče, střelba, parádní kombinace...fakt se na jejich hrou rozplývám...dlouho jsem takové pravidelné výkony neviděl

Neví někdo, zda už trhá rekordy PL, potažmo, kolik mu k tomu chybí ??

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se hraje fotbal! Úplně se stydím, jakou hrajeme pod Sarrim my budu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nudu

Reagovat
Coutinho10

správný přistup

Reagovat
M0rb1D4S

Ono tomu taky stačí dát jenom čas. Ale většina z vás by chtěla mít všechno hned teď.

Reagovat
icka

Reagovat
LokoLFC

uuuuf

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
Kopac

Reagovat
Kvooca

Live - Ars .. nejakej rdy stream? :) diky moc

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

*Firninho

Reagovat
hilarious

Sice by to na prohře nic nezměnilo, kluci liverpoolský... Ale ty penalty

Reagovat
Kixi Syhimour

První jasná, druhá vůbec nemusila být

Reagovat
hilarious

Druhá být neměla, to vůbec, takových strkanic je v každém zápasu dost... A první? Že se na Egypťana nesmí ani sáhnout ? Pojďme hrát šachy radši

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale okopávat se může?

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo, kdyz na lacu penalta pisknuta nebyla

Reagovat
Kixi Syhimour

Zhruba stejná penalta jako na Lovrena

Reagovat
smazaný uživatel

lovrena nekdo kopl do nohy?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, ale strčil ho v pokutovém území po odpískání do krku, či kam a on spadl

Reagovat
Taiger

TROLL

Reagovat
Kixi Syhimour

Však to není penalta, vždyť to říkám

Reagovat
smazaný uživatel

do krku prvni penaltu jsi obhajoval okopavanim, tak jsem ti dal priklad okopavani, ktere k penalte nevedlo, vidis tu souvislost?

Reagovat
Kixi Syhimour

Já tvrdím, že ty penalty měly stejnou "pískatelnost".

Reagovat
masly008

Reagovat
Taiger

No ty vole

Reagovat
Erdovec

ty vole, já klidně uznám, že Lovren to přihrál jako prase, ale nevidět rozdíl mezi zákrokem na Salaha v prvním poločase a tím sotvadotekem u Lacazetta, to už je na diagnózu

Reagovat
Kixi Syhimour

Seznam se s Manny

Reagovat
Taiger

Sotvadotek To nic

Reagovat
Kixi Syhimour

Málem mu uřízl nohu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podle me to lovren neprihral vic nez by to udelal nekdo jiny, ale takovych kontaktu je ve vapne tisic a vybrat si jeden na penaltu je imo chyba.

sotvadotek vzdyt se snazil odkpnout mic a trefil lacu do nohy. sotvadotek to byl mozna na salaha, kde ho to viditelne nijak nerozhodilo (pokracoval v pohybu bez nasledku). jediny duvod proc to piskl bylo to, ze to bylo zezadu, intenzita urcite ne.

Reagovat
hilarious

Ve fotbalu se prostě hraje nohama, takže se občas stane, že se hráči nohama dotknou... Ale rozhodně Salaha nějak neomezil, ten jen cítil malinký kontakt a hned se kacel k zemi

Podle tvé logiky se měla kopat penalta po kopnuti do Lacy

Reagovat
Kixi Syhimour

Dle mého to byly jinak intenzivní zákroky

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta na Salaha byla sice "soft", ale podle mě není o čem. Sokratis tam šel jak poleno z okresního přeboru. A tu na Lacazetta bych fouknul.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne..a Laca jasna penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Muffi

zajímavý je, že v mnohem kontaktnějším hokeji je snaha, aby šli hráči za jakýkoliv kontakt holí nebo rukou hned ven, zato ve fotbale je dle některých v případě, že v souboji půl metru, metr ztrácíš protihráče osahávat nebo okopávat naprosto normální, protože je to kontaktní sport.

Ať se změní pravidla o penaltě a není za každý střet ve vápně, ale pokud někdo na někoho ztrácí a začne ho zezadu okopávat, sahat na něj rukou nebo na něj nalehne, tak to má rozhodčí hned pískat bez ohledu na intenzitu.

Reagovat
smazaný uživatel

jsi to ty chramosto? sah na me a to se nesmi...

az na to ze v tomto zapase zadne osahavani nebylo. naopak udelat to, co udelal koala, tak si v hokejk nikdo ani niceho nevsimne. to s tou hokejkou je co? vzdyt se toleruje nadzvedavani hokejky nebo treba poklepani po nohach.

nehlede na to ,ze to srovnavani je uplne dementni, kdyz je to jiny sport s jinym pohybem a s nastrojem. a jeste k tomu drzeni rukama, v hokeji ti teda fakt nepisknou kdyz polozis v rohu hraci ruku na zada

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Taiger

Leno je náš nejhorší gólman za posledních 20 let.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

"Ale umí rozehrávat nohama"... Kdy už tahle mánie skončí

Reagovat
Busby babes

tak to po nem chce Emery... coz obcas nechapu, s tim, jak jsou ti obranci slabi a nachylni na botu, je ta kratka rozehravka kolikrat dostane zbytecne pod tlak...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo to máš pravdu, on byl dost kritizovanej na začátku sezóny Čech za tu rozehrávku, ale nikdo moc nezmiňoval, že ho spoluhráči dostávali do nepříjemných pozic, takže se ta jeho slabina ještě více projevila.

Reagovat
hilarious

Bohužel s tebou souhlasím, věřil jsem, že to pro nás bude posila, ale přijde mi, že teď by ani rýmu nechytil

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna dnes nemohl za zadny gol

Reagovat
pepinho2

Však už při přestupu bylo jasné, že to je o trochu lepší Karius.

Reagovat
Taiger

To si měl vidět ty komentáře, když jsme ho kupovali a po prvních "povedených" zápasech. Ten hate na Čecha, kterej byl před tím zraněním naprosto skvělej, je zcestnej. Šašci.

Reagovat
Counter

*scestnej

Reagovat
smazaný uživatel

ý

Reagovat
Taiger

Reagovat
Whitemedia

szczesnej

Reagovat
pepinho2

Já chápu to, že ten Čech byl při hře nohama fakt špatnej. V tom Leno lepší je, minimálně je jistějši. Jinak ale nechytí skoro nic navíc, což je u brankáře docela špatný.

Reagovat
Taiger

Čech by navíc chytil ty dvě penalty.

Reagovat
Counter

Leno toho v prvních zápasech chytil spoustu, třeba proti Wolves jsme uhráli bod v podstatě jen díky němu.

Reagovat
Nikikrew

Ako mohol dnes za goly? Prvy bez sance, druhy maximalne mohol. U tretieho nemal sancu a penalty su loteria. Ja fakt nechapem ten hejt na Lena.

Reagovat
hilarious

OK, tak budu kazdej zápas spokojenej s tím, že za žádný gól nemohl, no... Co takhle třeba chtít po golmanovi aby předvedl nějaký wondersave, když už chce chytat za Arsenal, to je přece blbost, hlavně, že žádný gól nezavinil

Reagovat
J0EL

Boze to su nezmysly zase. Ty si videl len posledne 3 zapasy vsak?

Reagovat
pepinho2

Znám Lena už z Leverkusenu...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
fenixLFC

tak vedenie arsenalu trvalo nakoniec kratsie nez nadeje tottenhamu na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

tak on je už úspěch to, že dali na Anfieldu vůbec gól.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
papanegra

Co to tam bylo za díru? Asi by měl dostat šanci Péťa..

Reagovat
Taiger

Ti od nás, co ho tam drželi, tak drží pysk někde v kanálech teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Peta je nekde jinde podle me

Reagovat
celeb

ktory gol to mal chytit? 2 dobre kopnute penalty, Firminhov slalom so strelou k tyci, posledny gol Maneho z voleja do horneho rohu ... akurat som dobre nevidel ten 2. Firminhov, ked sa ta lopta dostala neprehladne cez neho.

Reagovat
celeb

* 1. Firminhov - ale tam to posral Michtarian, ktory sa nechal obrat o loptu. Za mna brankar nemohol ani za 1 gol.

Reagovat
Taiger

Mikhy dnes ani nehrál, je vidět, že si ten zápas pozorně sledoval.

Reagovat
celeb

videl som len zaznam, zdalo sa mi, ze je to desina. Ale stale by som rad vedel, ktory gol ide na brankarov ucet. Ja som tam skor videl tragicku obranu, ako problem s goalmanom.

Reagovat
smazaný uživatel

byl to torreira

Reagovat
papanegra

Určitě by si lépe zorganizoval obranu po celý zápas..

Reagovat
Kixi Syhimour

*Firmino

Reagovat
Detektiv

Kdy se uz konecne lidi nauci ze je to do p*ce Firmino!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak brankář si snad taky organizuje obranu ne? To jak ta obrana vypadala je z části taky na Lenovi.

Reagovat
Bandita_Harry

pri standartkach urcite ale za to ze si tam utocnik povodi stoperov on fakt nemoze

Reagovat
Coutinho10

wow...dnes to byla neskutecna show Arsenal asi udelal chybu, ze nam dal gol a tim nas zdrave vyhecoval a pak uz se to valilo jeden utoknza druhym hodne jsem rad za Firmina..hattrick super a ten 2. gol...to byla Brazilie ted se nachystat na MC a jedeme za snem dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mané červená, Xhaka červená, Liverpool neměl kopat druhou penaltu, Arsenal měl kopat penaltu, Robertson druhá žlutá?

Celkem povedený zápas od rohodčího

Reagovat
stiflerovamama

Davat druhú zltu za takeho stavu a naviac to nebol nejaky priserny zakrok.

A len nech sa pekne pískajú aj takéto zákroky, je ich mrte a maloktorý rozhodca mu gule ich odpiskat

Reagovat
bbbauch

“Davat druhú zltu za takeho stavu” vy si fakt omluvite vsechno sebevetsi picovinou

Reagovat
stiflerovamama

Preboha keby to bol nejaký zákerný faul tak nepoviem. A ano je normálne, že sa druhá žltá nedáva za takúto picovinku, za stavu 5:0, na konci zápassu.

Reagovat
Kixi Syhimour

5:1

Reagovat
bbbauch

Pravidla plati stejne za stavu 0:0 nebo 100:0, v 1. i 90. minute.

Reagovat
havrys99

Zrovna druhá žlutá pro Robertsona byla pro mě osobně nejvíc jistá z toho výčtu nahoře. Ostatní bylo správně vyřešený.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fenixLFC

arsenal nemal kopat ziadnu penaltu, druha penalta liverpoolu piskatelna, sice ja by som ju nepiskal kedze podobnych subojov je tam mnoho

Reagovat
smazaný uživatel

Meli kopat pecku Clyne mu trefil spicku

Reagovat
tunkic

objektivita

Reagovat
smazaný uživatel

Mané žlutá, druhá penalta Live nebyla, pro Arsenal ano a Robertson bez druhé žluté v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Mmm, ten titul sa blíži zavratnym tempom. LIVERPOOL!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ikonický a signifikantný výkon, ďakujem! Ikonický a nezabudnuteľný hattrick Firmina! Ďakujem!

Teraz ešte neprehrať s ManC a tlak na súperov (City a Spurs) získavať body sa ešte zväčší.

!!! YNWA !!!

Reagovat
Miguel19

Spurs

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Ikonicky a nezabudnuteľný komentár! Dakujem!

Reagovat
smazaný uživatel

Za málo, Dom.

Reagovat
Pasha

Ikonicky a signifikantny.... OĽO, ja ti vravím, že ty si inde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si ten jeden titul každých 28 let užijte

Reagovat
smazaný uživatel

to je křeč

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
topinho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

kvůli pičusům jako ty by bylo super ten titul vyhrát třikrát po sobě, pak si můžete zpívat twentytimes

Reagovat
masly008

A prý že jsme si za AW jezdili ven k top týmům pro příděly a za UE to není.Tak první je tady no.

UE OUT

Reagovat
J0EL

Ved s tou obranou to je od Emeryho masterpiece, ze hrame stale o top4. Tu si poniektori fakt zasluzia po drzke alebo Wenger na dalsich 20 rokov...

Reagovat
masly008

tvl vy děláte jak kdyby jsme měli hráče z naší ligy.třeba brání jak jantaři protože jim to ordinuje trenér.ty jeho pokusy s 5 bekama jsou fakt boží,hlavně top stopeři lichy a xhaka

Reagovat
J0EL

Licht je preslap. So Xhakom to na mna ani neskusaj. Je to vyborny hrac a bude uz len rast.

Reagovat
masly008

xhaka.

Reagovat
masly008

jo a mimochodem jsem to myslel s Xhakou na stoperovi,což není jeho chyba,ale trenétova že ho tam dal.

Reagovat
nani92

...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty penalty na anfieldu a celkově pískání Olivera to musí být na ditanc do konce sezony, ne? Dvě penalty co nebyly pískne a když má pak šanci za rozhodnuto stavu odčinit a piskmout jasnou penaltu, tak to neudělá. Nepochopitelné.

Reagovat
Sm0ker

Reagovat
Hokaido

Kolik te to stálo?

Reagovat
smazaný uživatel

Neprohra Arsenalu dvojku, 6. gól Arsenal (vymyšlená penalta) dvojku, hcp 3,5 Arsenal (nepisknuta jasná penalta) litr.

A předtím slepice pětku. Úspěšně den dneska..

Reagovat
LokoLFC

Nevěřím, takhle hloupej nikdo bejt nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

prvni byla jasna.

Reagovat
Spalovač šancí

Nechtěl kompenzovat, za mě má plus, že tu jasnou penaltu nepísknul ...

Reagovat
Coutinho10

právě....trochu jsem se toho bál, že to bude dělat počesku

Reagovat
smazaný uživatel

A takhle to udělal po italsku za úplatek?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

pomoc

Reagovat
avicii

spokojnost a to by som povedal ze to nebolo nejak dokonale

Reagovat
Sm0ker

záloha otřes

Reagovat
avicii

silne slovo ale bolo tam par chyb

Reagovat
Sm0ker

když to srovnám s minulýma zápasama, tak otřes, když to srovnám s minulou sezonou, tak standart

Reagovat
Nikikrew

ved prave. Do prveho gola sme hrali docela slusne. Pekny gol po peknej akcii ale co sa potom dialo

Reagovat
JessePinkman

Arsík vyřízenej, díky že jste přijeli klucí. Teď se City neprohrát a udržet si náskok. FA Cup na Molineux rozhodne Sturrridge a až do zápasu s Bayernem jenom výhry prosím. Salah skvělej, Firmino ještě lepší. Teď si zas můžou fans United řešit svůj důležitej zápas proti Bournemouthu. Snad Devils vyhrajou, aby měli klid na duši.

Reagovat
Golasso

Udělejte nám aspoň radost a rozsekejte i ty rudý šašky, ať jim slehne

Reagovat
fenixLFC

dneska sice ziaden oslnivy vykon a najma fabinho bol v prvom polcase hrozny ale to je fuk. dat arsenalu 5 bez toho ze by sme hrali naplno je skvele

kazdopadne ma zaujima jedna vec a to nielen dnes ale dlhodobo a dosial mi nikto nebol schopny dat normalnu odpoved, iba to, ze ved hra dobre. Takze uplne bez rypania a vazne ma to zaujima. AKy je preboha prinos wijnalduma? Ano, sem tam zastavi nejaky utok, ale to je tak vsetko. vsimam si ho v tych zapasoch a on proste okrem nazvyme to vyplnania priestrou neprinasa nic. smerom dozadu ho najviac vystihuje asi riesenie pri gole arsenalu, kedy proste hracov supera vacsinou len tienuje. pressingom tiez nie je uplna spicka ako bol napriklad hendo pred zraneniami. A nie je to ani cistic ako ja neviem kante alebo hocikto (nech nemenujem iba najlepsie DM na svete) a dopredu nevymysli nic, prihravky bud kazi alebo nahrava dozadu, dopredu je to fakt marne. prave preto radsej vidim hendersona, ktory tu prihravku dopredu riskne aj ked pokazi a snazi sa to prenasat

V sucasnosti je tak pre mna wijnaldum prvy hrac na odstrel z tej zakladnej zostavy. A vazne dufam v aspon jednu normalnu odpoved co je na nom take vynimocne pretoze nech sa snazim akokolvek tak to proste nevidim, respektive netusim na co sa uplne zamerat co ma byt tou jeho prednostou

Reagovat
smazaný uživatel

je extremne behavy v box2box prostore, coz vam ve vasem pohybove narocnem stylu pomaha udrzet stabilitu

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna on byl dneska jeden z nej na hristi.

Reagovat
Kopac

technika, branenie, vyvazanie lopty, neskutocny klud na lopte. ak to nevidis si futbalovy analfabet a presedlaj na iny sport, toto potom fakt nie je pre teba, dnes nebyt Firminovho hattricku tak jasny motm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

kedy naposledy spravil nieco vyslovene technicke? branenie som popisoval, taky fabinho je branenim uplne niekde inde. vyvazanie lopty vtedy ked to v drvivej vacsine posunie bekom? a klud na lopte pri tom ze nic nevymysla? aj tie prednosti co si mi vypisal su nic moc. a MOTM s tym ze v prvom polcase bol spolu s fabinhom dovodom toho ze nam absolutne nefungoval ten double pivot?

Reagovat
smazaný uživatel

Mam navrh, udelej si licenci, vystridej Kloppa a prestan ho stavet Nechapu kde lidi berou ten pocit, ze vi vse nejlip.

Reagovat
fenixLFC

ja nechapem ludi co si myslia ze ti ktori o vsetkom rozhoduju musia vediet vsetko najlepsie

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Bandita_Harry

vies ma zejme nejake ulohy, on to bol predtym ofenzivnejsi hrac a dost golovy to ze nevidis jeho prinos do predu bude asi tym ze jeho uloha je niekde inde...

Reagovat
smazaný uživatel

pozične často výborne a dobrý v defenzíve.... vie aj dobre zakryť loptu, ako si napísal.... Je dosť pravdepodobné, že robí presne to, čo od neho trénerský tím chce.

Reagovat
avicii

Reagovat
Maresma

Dneska byl nejlepší na hřišti. Aspoň první poločas teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
danielfc

Reagovat
icka

Reagovat
Bady86

ty si dement. Delas LFC akorat ostudu.

Reagovat
fenixLFC

som rad za tvoje objasnenie problematiky inteligent

Reagovat
smazaný uživatel

je trochu kruty na svojich neoblubencov v LFC, ale ostudu tu robia ine individua

Reagovat
Counter

To jo, ale je příšerné, jak je v kuse nespokojený. Obzvláště letos sakra

Reagovat
smazaný uživatel

asi sa inspiroval Kixim ale je to logicke minule roky bol kazdy spokojny a vzdy to dopadlo zle

Reagovat
Counter

Já na tom teda logického nevidím nic, když se každým rokem viditelně zlepšujete, postoupili jste v LM ze skupiny smrti, v PL jste jediní neporažení s beznadějně nejnižším počtem obdržených branek a devítibodovým náskokem na čele

A i kdyby to nakonec nevyšlo a ManCity přece jen vyhrálo, tak to ještě neznamená pokaženou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

hej zle som sa vyjadril, skor som to myslel tak ze sa im necudujem ze to tu hraju na pesimistov aj ked je sezona taka aka je

Reagovat
Maresma

Že ho nemáš rád už vím, ale že si na kritiku vybereš zrovna zápas, kde dominoval a patřil k nejlepším na hřišti je fakt divný. Ty se na ty zápasy fakt nedíváš.

Reagovat
fenixLFC

ja sa pytam vseobecne, pretoze napriklad dnes ma najma kvoli prvemu polcasu vobec nepresviedcal

Reagovat
Kowe

Kdyz ho srovnam s hendem tak: lepsi vyplnovani prostoru, je to vetsi dynamu, neni tak tezkopadnej, dokaze zklidnit hru, podrzi balon i pod tlakem, rokaze udelat 1na1 a tim posunout balon dopredu, nedostava stopery tak casto podtl tlak svou blbou prihravkou.

Rozhodne horsi ma pak zakonceni, to je tragedie.

Reagovat
Nikikrew

Pisat nejaky koment po vyjazde na Anfield je uz asi aj zbytocne. Minule 4:0, dnes 5:1, to je pre nas fanusikov bohuzial velka rana.

Nechcem byt ziadny general po zapase, ale nezacat s Laccom na hrote a Aubou na kraji v takomto zapase je na past, dnes mal Auba tak 4-5 lopt ale co mal spravit viac ked nedostal poriadnu prihravku.

Ramsey ako sa mi pozdaval 1 polcas tak ten druhy bol z jeho strany velmi, velmi slaby. Torreira po osialy musi opat zamakat pretoze dnes bol najslabsi zo stredu zalohy.

Obranu nejdem radsej ani hodnotit, nato fakt uz nemam sil. Ak nema Arsenal peniaze, ja a ponuknem zadarmo. Myslim si, ze by som to mozno zvladol lepsie ako Lichsteiner

Otras hnus. Idem si dat whiskey radsej.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
REPLIKATOR

https://www.eurofotbal.cz/premier-league/2013-2014/reportaz/liverpool-fc-arsenal-fc-340298/

Tohle byla tehdy větší jízda. Kdyby to bylo do poločasu 7:0, nemohl se nikdo divit

Reagovat
Nikikrew

to teda bola, lenze vtedy to nikto necakal.

Reagovat
Miguel19

Arsenal má na úrovni jenom hroty. Ostatní je totální průměr. Obrana spíš podprůměr.

Reagovat
Counter

Záložníky máme taky dobré, akorát je nejde poskládat dohromady

Reagovat
Hachim Mastour

No neviem kto je náš tvorca hry.

Reagovat
fenixLFC

mal by to byt ozil

Reagovat
Hachim Mastour

Áno, ale v strede zálohy, nie AM. To bol Cazorla. Z hráčov čo máme teraz možno Guendouzi alebo Maitland-Niles ale tí na to ešte úplne nemajú.

Reagovat
Taiger

troll

Reagovat
Hachim Mastour

nezvládaš

Reagovat
Counter

Tvůrce hry by měl být Özil, ale Emery ho očividně nemíní stavět. Pak by šlo stavět na tříčlenné záloze s Ramseym, jenže ten je na odchodu

Reagovat
fenixLFC

na odchode kvoli zasahu emeryho..fakt genius zatial

Reagovat
smazaný uživatel

zachvilu bude na odchode aj laca. emery to cele rozoserie

Reagovat
Counter

Ticho, blade.

Reagovat
J0EL

Reagovat
JessePinkman

13 - Pierre-Emerick Aubameyang had just 13 touches in Arsenal's defeat at Anfield; six of which came from kick-offs. Lonely.

Chudák

Reagovat
pobody's nerfect

kolik z toho byla rozehrávka ze středového kruhu? 5?

Reagovat
JessePinkman

six of which came from kick-offs

Reagovat
pobody's nerfect

a jo, úplně jsem to přehlédl, to je fakt neskutečné

Reagovat
fenixLFC

6, mas to tam napisane

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Squawka/status/1079108368529268736

A to to dneska bylo lepsi nez minule...

Reagovat
JessePinkman

Lepší se

Reagovat
Busby babes

tak to neni uplne jeho vina...

Reagovat
JessePinkman

To opravdu není no. Ono sám toho ve fotbale moc nesvedeš, když teda nejsi Messi.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
tunkic

Obranu mame fakt totalne k smichu, tam neni jedinej hrac, co by snesl aspon trochu prisnejsi meritko!!

Reagovat
smazaný uživatel

nacho, mustafi, belle, jenks

Reagovat
Counter

Jsme první, kdo dal tuhle sezonu Liverpoolu gól v obou vzájemných zápasech

Sice ve dvacátém kole, ale stejně!

Reagovat
Kixi Syhimour

PSG

Reagovat
Counter

V PL, Liga mistrů je pod naši úroveň.

Reagovat
redyyz

Reagovat
C-M@ster

I třeba Chelsea

Reagovat
Kixi Syhimour

chytré

Reagovat
Blasphemer

Arsenal a Spurs - nekonečná studnice zábavy. Každou sezónu.

Reagovat
Counter

Ale ještě bych přihodil MU.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

To už nebude dlouho trvat

Reagovat
Malresi

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mesyas

Poraďte Lena

Reagovat
Taiger

Karius > Leno

Reagovat
smazaný uživatel

Bolí mě u srdce..

Reagovat
smazaný uživatel

moc internetu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som pred zápasom bral aj remízu. Komenty typu, že vyhráme 4:0 od fans Arsenalu som bral s rezervou - v prvom vzájomnom zápase hrali výborne.

Čo ale predvádzala obrana AFC bolo niečo neuveriteľné. Pomalšieho hráča ako Lichtsteiner, hlúpejšieho ako Sokratis som už dávno nevidel.

Rozhodca tiež trošku nezvládal.

A teraz k tomu hlavnému, a to nášmu výkonu. Ani zďaleka to nebolo optimálne, stred hral dosť zle, hlavne teda Fabinho. Robertson sa tentokrát tiež nevyhol niekoľkým zaváhaniam a nakoniec z jeho strany aj padol gól. Ofenzívna trojka opäť výborne, Salahovi začínajú chutiť zápasy čoraz viac - dnes ukázal aj pár famóznych dotykov s loptou. Nikomu som ten hattrick nedoprial viac ako Bobbymu, palec hore Salahovi, že mu to prenechal, aj keď Firmino kopať penalty moc nevie. A jeden z najväčších highlightov večera - Alissonov výkop presne na nohu Firmina, z čoho padol 4. gól.

Reagovat
smazaný uživatel

K tým hlúpostiam, Mané sa Sokratisovi celkom vyrovnal, na to som akosi pozabudol.

Reagovat
fenixLFC

plus dnes hral biedne aj lovren, ktory si pobehoval kam chcel a absolutne nebol schopny citat hru a vystupit v spravny cas. a to nielen pri gole

Reagovat
Svatej

Wow, arsenal uz jen o jeden inkasovanej gol min nez United

Reagovat
smazaný uživatel

Počítám že nás brzo přeskočí

Reagovat
iamek

Z pár kol jsme před nima. Ještě vás by mohla potkat krize

Reagovat
Busby babes

vsak oni jsou v permanentni krizi. Aspon dle toho jak nadavaj.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, akurat mal Emery luck tak par zapasov dotiahli do vitazneho konca

Reagovat
Kixi Syhimour

Mluví o Chelsea, ne!

Reagovat
Kixi Syhimour

*?

Reagovat
smazaný uživatel

tak moja chyba zmiatlo ma to nadavanie, lebo u chelsea mam pocit, ze nadavaju len na Williana a utok

Reagovat
Busby babes

Asi moc ctu Blade.

Reagovat
blade115

Přitom já už se k Chelsea vyjadřuju radši minimálně...

Reagovat
Counter

On mluví o Chelsea.

Reagovat
sejber

Prehra kruta ako za Wengera , cakaju nas roky driny a nemenej penazi urobit z tohoto tymu masinu

Apropo ako to vyzera so zimnymi prestupmi . Su nejake mena snami spajane a uvolni vobec vedenie nejake financie na transferi?

Inak situacia okolo Ramseyho a Ozila je vyrazne toxicka .

Reagovat
fenixLFC

banega

Reagovat
sejber

druhotriedna posila + vek . Kurva Arsenal.

Kurva mi fakt nemame peniaze na poriadnu posilu b

Reagovat
smazaný uživatel

Banega by rázem byl nejlepší záložník. Emery s ním umí.

Reagovat
sejber

to je pravdepodobne posilnit akurat na jeho pozicii potrebujeme ako sol. Obavam sa vsak ceny ktora by nas smiesny budget zruinovala . Vzhladom k veku by to bola posila ktora sa musi presadit hned inak to bude fail. Coho by som sa obaval kedze v PL nikdy nehral a hral len v kluboch druheho sledu (co by mu mohlo u nas sediet )

Reagovat
smazaný uživatel

Cena bude nizka, toho bych se nebal. Ani platu. Spis spatneho vyuziti.

Reagovat
Phillipinho

O parnik lepsi zaloznik nez to co tam ted mate.

Reagovat
Hachim Mastour

Špekuluje sa o Fernandovi Calerovi a Nicolasovi Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe v zimě určitě neprestoupi

Reagovat
sejber

o Calerovi som nepocul ale zjavne by to bola posila do buducnosti. Pepeho registruje ako tohosezonnu kometu za ktoru chce Lille 80 mega je fakt tak dobry ? mozme si ho vobec dovolit?

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe obranca?

Reagovat
mr.Silver

Kridlo, must buy

Reagovat
smazaný uživatel

no myslel som toho 35 rocneho Pepeho do obrany ale ten ktoreho si myslel ty asi moc realny v zime nie je ci?

Reagovat
mr.Silver

Neni no

Reagovat
smazaný uživatel

Jednak tolik peněz Arsenal nemá a druhak ho Lille neprodá v zimě

Reagovat
smazaný uživatel

ved predaju Lacazetta do Chelsea, Ozila do Bayernu a Mustafiho do La Ligy a penaze budu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ať už Ramsey a Ozil jdou taky do hajzlu, jak necítí prachy, tak jim je všechno u prdele. Už mě nebaví furt o tom číst, a zbytečně to ničí atmosféru v klubu.

Reagovat
sejber

Ozila by sme mali za kazdu cenu skusit predat. Lepsi uz nebude a stavat okolo neho novy tym ked mu Emery zjavne neveri nedava zmysel.

Reagovat
niflheim

Už se těším na to, jak tohle Live ještě posere

Reagovat
Counter

Arsenal are now without a win in their last 20 away league games against fellow "big-six" opposition (D7 L13), losing 10 of their last 12 such matches (D2)

Masakr tohle

Reagovat
Nikikrew

nepripustne, toto ani Emery nedava.

Reagovat
iamek

Reagovat
aramaki

Je to bieda, ale Emeryho by som do tohto este netahal. Pozrite sa na prvu sezonu Kloppa v Live, v sezone ked vyhral Leicester. Liverpool skoncil 8. so 60 bodmi. Pod Kloppom v prvej sezone sice vyhrali par zapasov s tymami z top 6, ale prehrali a zremizovali kopec zapasov s tymami zo spodu. Chce to cas. Emery nas trosku namlsal tou snurou 22 zapasov bez prehry, ale to znamena len to, ze asi vie co robi. Musi si priviest svojich hracov, hlavne typovo, vitazne huzevnate typy ako Torreira alebo aj Guendo, Laca ci Auba. Stale tam citit este privelmi ducha minuleho, ked sa ten tym dokazal zlozit po dvoch inkasovanych goloch, zmatok v obrane atd. Niekoho by mohli priviest uz aj v januari..ten Banega by nemusel byt zly.

Reagovat
Golasso

Reagovat
J0EL

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
fenixLFC

neporovnatelne. klopp dosiel uprostred sezony a dokazal uhrat finale CC a EL, kvoli ktorej obetoval aj ligu. a dokazal ich uhrat bez pripravy a jedinej posily. naproti tomu emery dosiel skoro, mal celu letnu pripravu a doviedol si hracov. brankara ktory je absolutne priemerny a stopera ktory je na tom dost podobne. jedine co sa mu podarilo je torreira co je asi tak jediny rozdiel medzi nim a wengerom. ZA 20 zapasov nedokazal dat dokopy defenzivu, co je ale pochopitelne pri tom, akych tam ma priemerakov, avsak ani takticky to prilis nezlepsil. doteraz nenasiel optimalnu zostavu, ma svetovy utok ale nevie spravit system aby hviezdil aj laca aj auba. nema tvorcu hry pretoze jedneho odpilil a druheho sa rozhodol po sezone zbavit. Sice ste mali uzasnu snuru zapasov bez prehry ale v obrvoskej casti z nich ste boli prehravani. Pride ti to este stale tak pozitivne?

Reagovat
masly008

,ale to co píšeš se většině nehodí,protože si nejsou schopni připustit že emery není žádná výhra.já si ale počkám až ho vykopou,mám času dost,akorát je mi z toho fotbalu blijno no.Ale arsenal je víc ne ten ňouma na naší střídačce.

Reagovat
merlick

Tuto solidnu picovinu dokazal zatienit este kolega pod tebou. Uf vysiel si z toho ale len ledva ledva

Reagovat
fenixLFC

Solidna kopa argumentov z tvojej strany

Reagovat
aramaki

Mas nizsie..prijemne citanie

Reagovat
aramaki

Samozrejme, ze je to porovnatelne. Hned na uvod zavadzas, pretoze Klopp nedosiel v 19. kole ale v 9. kole a to je daleko od tvojho uprostred sezony. To si fakt myslis, ze jedna letna priprava a jeden prestupak vyriesia situaciu v takom klube ako je Arsenal? United to nevyriesili po odchode SAFa doteraz a Kloppovi to tiez trvalo niekolko sezon, pricom v prvej sezone pohnojil co sa dalo, v lige prehraval a remizoval zapasy s papierovo slabsimi supermi, Liverpool bol fackovaci panak pricom LM neurobil ani v EL, kde vas s placom vo finale poslal domov Emery so Sevillou. Jasne, obetoval prvu sezonu, spoznaval klub, PL, hracov, experimentoval, menil zostavu, ale to je normalne..jasne aj vtedy sa nasli trtkovia, co by ho najradsej poslali do prec a teraz su jeho najvacsimi fandami. To, ze Klopp obetoval PL v prospech EL je totalna blbost. Na to aby ste po biede s naskokom 1 bodu vyhrali skupinu so Sionom, Kazanou a Bordeaux nemusel Klopp obetovat PL. V tej chvili vobec netusil ci dojde do finale EL, takisto ako nemohol vediet, ci urobi TOP4. A rovnako ani ty teraz nemozes tusit, ci Emery vyhra s Arsenalom EL. Skupinou sme presli na rozdiel od vas ako noz maslom. Ale co bol u Kloppa premysleny genialny tah (obetovat ligu pre moznost hrat finale EL) je u Emeryho zlyhanie, aj ked sa mu v lige dari lepsie ako Kloppovi v prvej sezone (mozno aj preto, ze mal k dispozicii tu jednu letnu pripravu a jeden prestupak navyse, co je blbost, lebo tu jednu sezonu jednoducho kazdy trener potrebuje aby zistil, akych hracov doplnit do muzstva aby to klapalo).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Děkuji, že jsi mu to vysvětlil a nemusel jsem se tu nervit já

Reagovat
Eichel

Reagovat
icka

fenix si to vzdy upravi at mu to vyhovuje

Reagovat
Bandita_Harry

Pozri si tie zostavy ake tu zakladnu skupinu hrali a pozri si zostavy z poslednych kol PL v tej sezone, od urciteho momentu bola ta EL priorita v tabulke mali len 60 bodov no na 4 miesto stacilo 66 bodov cize sa tu LM hrat dalo.. a ti superi vo vyradovacke boli na urovni vyradovacky v LM ... A pozri sa na ten kader zo sezony 15/16 ked v lete odisiel Gerrard a Sterling a z tej kostry co to tahala v 13/14 zostal len Coutinho a skleneny Sturridge keby vtedy Klopp neprisiel v oktobri ale na zaciatku leta ver tomu ze by v tom rozdiel bol... Emery robi v Arsenale dobru robotu treba mu dat este cas a nejake schopne posily potom tu mozes porovnavat...

Reagovat
aramaki

Ja som skor reagoval na tu zmes nezmyslov vyssie. Inak porovnavat neporovnavat cert to ber, s tym ze potrebuje este cas suhlas.

Reagovat
Bandita_Harry

hej no to co som ti tam pisal si ty pisal nizsie len to som vtedy este nevedel... on o to neboli nezmysli on to len tak obrazne pomenovava

Reagovat
aramaki

Leno je dobry brankar, co ukazal aj v tejto sezone. Urobil nejake kiksy, rovnako ako Becker, u ktoreho sa na to rychlejsie zabudne, kedze Liverpool striela goly a vyhrava. Keby chyta Becker v prvej Kloppovej sezone a nebeha pred nim Van Dijk, tak by si o nom tiez mohol vyhlasit, ze je absolutne priemerny. To, ze sme boli v niektorych zapasoch prehravani a aj tak sme vyhrali je super. Potrebovali sme aj taketo skarede vyhry. Takisto to mate vy a tesite sa z toho, ze ziskavate body aj v zapasoch, v ktorych vam nejde karta. Zatial co ale u vas je to znakom dokonaleho funkcneho systemu, u nas je to nefungujuci system. To je alibizmus a pokrytectvo. Auba je najlepsi strelec ligy, s Lacom sa vyborne doplna a rozumeju si a neboj, aj system, kde budu hrat obaja bude. Nejde vsetko lusknutim prsta. To, ze niektorych hracov nahradi inymi nebude na skodu, rovnako to bolo u vas. Kto zostal u vas z toho povodneho timu, aky prevzal Klopp, Lallana, Milner, Moreno, Mignolet? A to je vsetko? Odisiel Coutinho, co vsetci vnimali ako sabotaz, nakoniec to bol vyborny krok. Priznam sa ze Kloppa vam zavidim, chcel som ho ku nam, ked odisiel z Borussie. Po Emerym som netuzil vobec, ale presvedcil ma, ze ma viziu a asi vie co robi. Mozno to nedopadne dobre, mozno ano. Ale urcite na nho nebudem plut kym si neodkruti sezonu a nasledne si typologicky nedoplni muzstvo tak ako bude potrebovat. Takze ano, stale sa pozeram do buducnosti celkom pozitivne, aj ked tesne po vcerajsom zapase tomu tak urcite nebolo.

Reagovat
fenixLFC

wow, taku kopu klamstiev som dlho necital tak postupne- jedna letna prirpava to sice uplne nevyriesi ale napriek tomu kloppovi stacili tak dva treningy aby sme aspon trochu zacali hrat to co chcel. si spominam na jeho premieru proti tottenhamu, kde sme hrali to co sa cakalo ze budeme predvadzat az po niekolkych mesiach, nehovoriac o tom ze pre kloppa je prirpava nesmierne dolezita. ked si to porovnas s emerym ktory tu bol cele leto a aj tak doteraz netusi co chce hrat.

dalej, v prvej sezone ako som pvoedal sme sa dostali do finale EL, ktorej sme pdoriadil vsetko. zacalo sa na to kaslat po postupe cez borussiu po ktorej sa (az na zapas s evertonom) nasadzovala slaba zostava aby bolo na EL prirpavene co najsilnejsie muzstvo. si kludne pozri co za zostavy hravali. takze krasna demagogia od teba povedz mi, ako si manazer ktory ma celu letnu pripravu a dovedie si posily si moze dovolit obetovat sezonu? zaujimava uvaha. ja nikde netvrdim ze sme na to srali cely cas, boli tam aj zbytocne prehry co je pochopitelne, ale hovorim o tom zavere.

nie, u beckera sa na to zabudne, lebo uz teraz nam vychytal sam nejakych 10 bodov (brighton v zavere, chelsea ked nas mala dorazit, huddersfield, burnley ked sme po ejho zakroku otocili skore+ postup cez neapol co si tak z hlavy pamatam), nehovoriac o tom, ze vo vsetkych statistikach dominuje.

pokrytectvo pri vyhrach? my sme si stazovali ze dopredu to enfungovalo ale obrana bola bezchybna. inymi slovami stazovali sme si an toz e vieme co ten utok vie predvadzat a nepredvadza. tak alebo onak to bolo vacsinou celkom v pohode. vy ste mali aj podla xG davali gol v pdostate zo vsetkeho, za 8 zapasov ste mali o soem golov viac nez sa cakalo, v obrane to bolo podobne ked ste dostali ovela menej nez by ste mali. proti west hamu cardiffu fulhamu ste boli vyrazne horsi.

auba sa s lacom tak vyborne doplna ze vacsinou spolu ani nehraju pripadne nie je schopny najst system kde by excelovali obaja.

vravis ze ta presvedcil. cim? sam pises ze system bude, hraci ktorych potrebuju budu a podobne. ale nie su. AKo pisem, Leno so sokratisom uz z nemecka prichadzali s pvoestou priemerakov, to nebolo ze by sklamali. nevravim ze musite hned dominovat ale za 20 zapasov by sa cakalo ze aspon cosi vymysli. ako pisem vyssie, klopp to dokazal impelmetnovat od prveho zapasu. emery naproti tomu zatial ukazal ze vie reagovat v polcase, ale za cely cas nedokazal spravit nic s obranou (pricom taky klopp dokazal uhrat finale EL s morenom a lovrenom v zaklade) a jediny rozdiel oproti wengerovi je torreira, bez ktoreho by to vyzeralo rovnako ako predtym. fakt zatial nevidim skoro nic, pre co by mal byt glorifikovany

Reagovat
aramaki

Ohybas fakty a vytahujes ich ako kralikov z klobuka, tak aby to vyhovovalo tvojim subjektivnynm predstavam. Ja som nikde nenapisal, ze MUSI obetovat jednu sezonu, ale jednu sezonu potrebuje aby zistil, ako spravne muzstvo doplnit. Aj ked ty tvrdis, ze Klopp prvu sezonu uplne obetoval Obranu sa podari vyriesit az s prichodom extratriedy typu Van Dijk.. Jedine, ze by sme chceli hrat Mourinhov autobus, ale k tomu sa Arsenal nikdy neznizi. Dufam A co teraz, ze Klopp dosiel do finale, v ktorom prehral? Wenger bol v semi, kde prehral s vitazom. Keby chytite Sevillu v semi, tak idete domov skor. To ma byt nejaky uspech? Salah mal aku povest, ked k vam prichadzal...obycajny priemerak, ktoremu sa zadarilo v tal. lige, az u vas v Kloppovom systeme sa z neho stala svetova hviezda. On nie je Ronaldo, s Egyptom nikdy neurobi dieru do sveta, ale jednoducho typologicky perfektne Kloppovi zapadol do systemu a tazi z neho maximalne ako sa da. Prskas tu ako male urazene decko, pritom Klopp doteraz nic poriadne nevyhral. Modli sa nech vam to konecne po tych dlhych rokoch kloppne v lige, inak budes cakat dalsich 30 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aramaki

Hlavne nech sa vam dlhodobo nezrani Salah, nedajboze Van Dijk, lebo len vtedy uvidis, kolko priemerakov beha po travniku na Anfielde

Reagovat
smazaný uživatel

kde ho kdo glorifikuje? glorifikace znamena, ze bychom ho nevyhodili po pul sezone? kdyz tady arguemntujes nejakym zapasem s tottenhamem, tak se podivej, jak s nim hral arsenal. proc hodnotis system emeryho, kdyz arsenal evidentne nesledujes.. do rozpadu obrany zranenimi si prave vsichni pochvalovali, ze ma hra konecne nejaky rad. kdyz uz neco kritizovat, tak divne jednani s hraci (ramses, ozil, laca na lavce, cech)

Reagovat
Golasso

Že tomu Emery nedal systém, je bullshit. Jasně, pořád zkoušíme, co jde a nejde, ale ten systém tam byl do té doby, než se nám zranily tři čtvrtiny obrany a Welbeck. Proč je tak důležitý průměrný Welbeck? Protože pod Emerym se mu dařilo a hlavně to byl jediný záskok za Aubu a Lacu, který jsme měli. To je vlastně odpověď na tvoji otázku, proč není stabilní systém s Aubou a Lacou dohromady.

Jako fakt bych čekal trochu smyslu pro realitu od fandy Live, protože jste se drápali na vrchol taky pěkně dlouho (začlo to už před Kloppem) a ta Real-ita vás ještě minulou sezonu v suchým triku nakopala do prdele v nejtrapnějším finále LM v historii soutěže.

Reagovat
vladis271

Nalejme si čistého vína. Hra posledné zápasy v obrannej fáze nie je tak skvelá ako posledné zápasy predtým. Ale čo je dôležité City majú nôž na krku. Už zajtra musia vyhrať. Ak v nasledujúcich 2 zápasoch City získajú menej ako 6 bodov tak sa dá povedať, že čokoľvek iné ako titul pre LFC sa stretne s ohromným výsm,echom ostatných táborov na našu adresu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zas zacal slapat utok, skoda ze to nemoze fungovat naraz neviem si predstavit ako by to potom vyzeralo

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, jako jste silnej tým, o tom žádná. Ale na titul vám pořád ještě nevěřím, ani s tím náskokem. Hra není vždy optimální a zranění klíčového hráče, nebo jeden prosranej zápas by s váma dle mého udělala ještě divy. Že jsou ostatní ve sračkách je to, co vám teď nahrává nejvíc. Tím nechci snižovat váš tým, ani práci Kloppa.

Reagovat
smazaný uživatel

Výhodou nyní je, ze Liverpool ma tech klíčových tahounu více. Je to.rozdíl oproti minulým létům. A každý chvilku.tahá pilku.

Reagovat
fenixLFC

tak ale prist o VVD alebo alissona a sme nahrani. v utoku sme schopni to nahradit, ale vzadu nie

Reagovat
smazaný uživatel

stastie, ze za Robertsona moze ist Milner lebo tam by to bolo este horsie

Reagovat
smazaný uživatel

Je potřeba mít štěstí na zranění, ale to tak má každý, kdo má výjimečného hráče. Kdyby se MU zranil DDG, tak mají 2x tolik inkasovaných gólů...

Reagovat
fenixLFC

tak u nich by to rozdiel nerobilo, aj tak ich dostavaju mraky, nas by to zlomilo

Reagovat
smazaný uživatel

Zranil se Gomez a díky VVD a Robovi s Alissonem to furt drží, pokud by se zranili ještě 2 z nich, tak bych se začal bát.

Reagovat
fenixLFC

gomez bol super, ale bez neho sme schopni to zvladnut. ked by vsak aj pri zdrqvom gomezovi skoncil van dijk tak sme skoncili tiez a dost vyrazne

Reagovat
LokoLFC

No abys mohl využít toho, že jsou ostatní ve sračkách, tak musíš vyhrávat. Navíc po rekordu, kdy v půlce sezóny měli 3 kluby takovej kotel bodů... hroznej kec...

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštny zápas a vysokú výhru ovplyvnil rozhodca.Asi by to LFC dal, ale nie 5-1-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Dozadu sme boli zlí preto lebo sme hrali to 4-2-3-1 ktoré nám moc nesedí a sme tam priechodnejsi. Proti slabším súperom to tak nevidno ale Arsenal niesu ziadni suflikanti smerom dopredu tak to tak vyzeralo. Tie veľké zápasy musíme hrať s troma v strede a aj určité budeme. Dnes si Jurgen veril že to prestrielame. Na city určite 4-3-3, Shaqiri hrať nebude a podla striedaní budú hrať určite Gini a Hendo. Ten tretí som zvedavý Fabinho to nebude zrejme takže bud James ak sa dá dokopy alebo Naby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Counter

Reagovat
sejber

Reagovat
Sm0ker

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
papanegra

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
kvasha16

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Coutinho10

to je nevyhnutelny

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benzema

Reagovat
Stamby

Jen si tu odložím.

Lovren v základě v zápasech EPL: 8 zápasů, 22 bodů, skóre 22:2, 1 gól, 1 "vybojovaná" penalta --> Lovren je lepší než Crystal Palace

Reagovat
Busby babes
Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mr.Silver

13/14: Top at Christmas

18/19: Top at Christmas

13/14: Beat Arsenal 5-1 at Anfield

18/19: Beat Arsenal 5-1 at Anfield

13/14: Played Chelsea in April

18/19: Play Chelsea in April

13/14: Liverpool captain slips against Chelsea and we lose the league

18/19: ....

Hmm

Reagovat
smazaný uživatel

18/19: Liverpool captain slips against Chelsea and we lose the unbeaten.

(maximálně tohle ti dovolím )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Si tak říkám, že by se Arsenalu hodil Fabianski jako jednička... Leno fakt moc jistě nepůsobí a Čechiňo asi půjde po sezoně pryč?

Reagovat
Counter

Jestli Lena nepodržíme (což podle mě podržíme), tak nic jiného než návrat ztraceného syna Sczesného nepřichází v úvahu.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Videl uz nekdo tu interaktivni Black Mirror epizodu? Crazy shit.

Reagovat
Mates_Matesović

Je to jenom na Netflixu nebo už je to dostupný i jinde?

Reagovat
smazaný uživatel

Da se to stahnout, ale nemuzes to ovlivnovat. Mozna to pirati casem nejak vykoumaj, ale plnohodnotnej zazitek zatim nabizi jen Netflix. Kazdopadne pokud si na Netflixu zalozis ucet, tak mas mesic trial zdarma. A po mesici to muzes zas zrusit. Ja sam to tak udelal.

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze jak to ovlivnujes?? to je natocenych vic verzi a ty kliknes a vyjede ti nejaka nebo co wtf??

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, cas od casu te to postavi pred rozhodnuti a podle toho se dal odviji ten pribeh. Kdyz koukas tak ti tam proste vyskoci dve moznosti a behem 10 vterin musis na jednu kliknout. Treba hnedka na zacatku jsou to picoviny typu chces si vzit cerealie X nebo Y, ktery nemaj zadnej realnej vliv, ale na konci tam pak jsou dost drsny veci. Ta kostra pribehu je tak nejak pevne dana, ale proste tam existuje spousta odbocek a nekolik ruznych koncu.

Reagovat
smazaný uživatel

přemýšlím o tom, stojí to za to?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si, ze to stoji za to uz kvuli tomu interaktivnimu aspektu. Pribehove to neni nic svetobornyho, jednoducha zapletka, ale jako zajimavy to je. Hlavne urcitymu meta aspektu, protoze se tam hodne rozebiraj veci jako svobodna vule, jaky maji tvoje rozhodnuti dopad, jestli tvoje rozhodnuti jsou opravdu tvoje rozhodnuti a podobny vec.

Reagovat
smazaný uživatel

je to silene douhyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

No celkove bylo natoceny snad 5 hodin materialu, ale v tom jsou zapocitany vsechny mozny rozhodnuti a vsechny konce. Pro divaka ma ten jeden pruchod od zacatku do konce hodinu, hodinu a pul max. Kdyz se pak dopracujes do konce, tak ono ti to nabidne vratit se zpatky a v urcitych bodech udelat jiny rozhodnuti, ale to uz zalezi ciste na tobe jestli chces ty alternativni cesty zkoumat nebo ne. Treba ja se dopracoval prave po tech cca 90 minutach do konce a o tech ostatnich jsem si pak jen cetl na netu.

Reagovat
smazaný uživatel

no pustil jsem to chvilku po tom komentu a ted jsem skoncil s tim, ze koukam jsem nenasel 2 konce

je to fajn, ale asi bych to uzil kratsi :-) jakoze pokud udelaji dalsi podobny dil, tak si nejsem jistej, ze se do nej pustim

Reagovat
ADM

Oplatí sa pozrieť, aj keď som nevidel seriál?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, zadnou predchozi znalost nepotrebujes.

Reagovat
Mateo16

Nespamuj a radsej to daj na TOPSERIALY.to cakam na to uz 3 hodiny

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě docela nuda - ty konce jsou si hrozně podobné.

Reagovat
patas92

Jako nápad fajn, ale ten příběh je hrozně fádní.

Reagovat
Radin

Každý rok podobné :-) Jak když byl Leicester první a za ním Spurs..Začne se pak ztrácet se slabšíma :-) Neumí vydržet celou sezonu :-)

Reagovat
fenixLFC

kde sa da teraz pozerat MOTD prosim?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

https://www.reddit.com/r/soccerstreams/

za to, že si mi nadával, by som ti to nemal poskytnúť, ale som dobrý človek...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čo nové, Duš? Už si zbalil tú Ingrid? Ty gec, mal si už dávno, tá strieda frajerov jak ponožky.

Reagovat
smazaný uživatel

lebo je šupa, točia sa okolo nej chlapi jedná radosť

Reagovat
smazaný uživatel

ja som ju nechcel, písala mi prvá ešte na strednej

Reagovat
smazaný uživatel

čo ti písala, či jej dáš skriptá?

Reagovat
smazaný uživatel

reagovala na nejakú debatu, keď sme boli opití (teraz som si kukol a spomenul som si), stretli sme sa niekde v meste, ja som si nič nepamätal vtedy a spýtal sa jej, prečo nespí. Správala sa ako decko celkom, jebala jednu fotku za druhou na fb a to nemám rád. Ale teraz neviem, nevidel som ju dlho, nikdy sme neboli kamaráti. So ženami sa nekamarátiť a už vôbec nie ženami jej typu

Reagovat
smazaný uživatel

nekamarátim*

Reagovat
nani92

pošli fotky

Reagovat
smazaný uživatel

Jej fotky?

Reagovat
nani92

Jj

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

opováž sa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

díky, celkom pekná :)

Reagovat
smazaný uživatel

Zajo ti poslal?

Reagovat
nani92

Nie

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne nemaj strach ty kokot, žiješ len raz, celý život si do nej platonicky zalúbený urob prvý krok

Reagovat
smazaný uživatel

oľo ty máš dosť..radšej choď už zohriať popcorn na dvadsiatku

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.eurofotbal.cz/clanky/majitel-streleckeho-pasu-h-larsson-33306/

Diskusia tu. Že pozdravujem Rewaya a držím palce

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

Haha jaká pičacina

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
fenixLFC

Pozera Love

Reagovat
smazaný uživatel

čo?

Reagovat
smazaný uživatel

už si ma aj vyjebala z priateľov na fb :D haha

Reagovat
fenixLFC

pohoda, uz som to nasiel ale aj tak dik

Reagovat
smazaný uživatel

tak sa ne-pojeb

Reagovat
smazaný uživatel

hoď, Miňo, vypadol mi môj

Reagovat
fenixLFC

ten co hore niekto zdielal

Reagovat
Mato178178

nahodou neviete kde si mozem pozriet pocet nabehanych km za zapas zo vsetkych zapasov pl + kde sa da pozriet napr pocet spintov nabehov a pod. pripadne porovnat zmenu hry pod jozkom a teraz

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Lyže

Reagovat
Mato178178

naser si

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Busby babes

Sky sources: @FCBayern make second bid in excess of £20m for @ChelseaFC’s Callum Hudson-Odoi.

To jsem docela zvedavej, jestli se tam chyti. Ale co tak tech par hracu odeslo ven, tak jim to spis prospelo. Gnabry, Sancho, ted se o toho ze City zajima Real... Aby to ty kluby pak nemrzelo.

Jo a jeste jsem zahledl, ze Arsenal chce Cahilla na hostovacku, to je ale nejakej vtip, ne?

Reagovat
fajdax

Nepustime ho

Reagovat
smazaný uživatel

Cahilla ci Odoia?

Reagovat
Whitemedia

za rok a půl končí Odoiovi smlouva a nemyslím si, že se nějak požene do jejího prodloužení, Sarri totiž naši práci s mladíky v A týmu očividně nezmění..

Reagovat
smazaný uživatel

Rád by som ho bral :) aby si naňho v budúcnosti mohol nadávať jak na Moma. :)

Reagovat
Whitemedia

(y) akorát že já na Moma nadávám, protože je to hajzlík a ne kvůli tomu, že odešel z Chelsea..

Reagovat
smazaný uživatel

Keď je Momo hajzlík, tak Hazard je čo? Matka Tereza futbalu? Nebuď Hovado, Romanko.

Reagovat
Whitemedia

Hazard je Belgičan, Salah je hajzlík

Reagovat
Sm0ker

Rasisto! Už jenom tvůj nick je rasistickej! Ban!

Reagovat
blade115

To se moc nepovedlo, Ol'o.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Mohl sis vybrat tolik jinych hracu Olo. Tohle je ustrel.

Reagovat
r.mrazik

Celkove jsou kluby v PL s temi mladymi tragicky...o top klubech temer nemluve...zelve se povedl Rashford...ale to je uz taky skoro tri roky zpatky

Od te doby zatim nic...a treba Angel a Chong uz meli dostat vice minut...a mel se zacit zkouset uz Mason,kteremu je sice 17,ale drobny krok dopredu by neuskodil (snad ted pohar)

Ale angel a chong uz meli dostat tech minut vice nebo aspon hostovani,aby hrali s chlamapa

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

ked k nam pride cahill tak oficialne koncim

Reagovat
Whitemedia

Mustafi a Cahill.. na to bych se rád podíval

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Byl by u vás nejlepší stoper, proto si myslím by byla hlavně chyba CFC ho tam posílat, když s Arsenalem bude souboj o LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Nehodí sa Emerymu. Neverím že príde. Na druhú stranu, lepšieho si asi nemôžeme dovoliť ( korekt mi if Iam wrong)

Reagovat
smazaný uživatel

bielik

Reagovat
smazaný uživatel

hm nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Mane mal ísť von za to škrtenie ale takisto aj Xhaka mal dostať druhú žltú za odkopnutie lopty

Reagovat
R22

a Sokratis za loket do Maného taky

Reagovat
Nikikrew

Sokratis hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Jimenez

Reagovat
smazaný uživatel

koupil bych mirandu a lovrena, na 2 roky jeste nejelpsi stoperska dvojka

Reagovat
Pride

Mirandu, no ty jsi teda znalec chlapče.

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren iba do lepsieho alebo do Ciny

Reagovat
C-M@ster

Mané...

Škrcení bylo oplácení za loket do hlavy: https://streamable.com/qsb2y

Teď jsem viděl na redditu příspěvek, že Kane filmoval a kecy o tom, jak má dostat trest. Dokonce dostal žlutou za to.

Přitom proskakoval za hráčem a ten ho zadní nohou záměrně zkopnul. Jestli žlutá, tak spíš pro hráče wolverhamptonu: https://streamable.com/d9u9i

https://i.imgur.com/0gKtO1D.png

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo chce psa bít, hůl si najde.

Je tam zřetelně vidět ponechaná noha od hráče Wolves, ale samozřejmě je to Spurs, takže je to jedno. Hlavně že je to písknutý proti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale proč už je Kane ve výskoku při tom, když ho trefil (pokud ho trefil, průkazný záběr to zrovna dvakrát není)?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná chce tu nohu přeskočit?

Reagovat
smazaný uživatel

ok, s tou holí a psem to platí i naopak...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo chce hůl bít, psa si najde?

Reagovat
mikelinos

Reagovat
tunkic

Reagovat
C-M@ster

Však tys fotbal hrál, ne?

Já bych ti na videu klidně poslal proč, ale musel bych najít ekvivaletní situaci.

Tam se nadskakuje, když probíháš za hráčem, kterýho uděláš, aby ses mu vyhl.

Reagovat
janinho

to s harrym som si v TV ani nevsimol. to sa potom necudujem ze tak penil. jasne ho tam trafil lavou nohou do kolena.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Svatej

To je fakt trapny pokud chceme tohle obhajovat. Za tohle by chlap nemel jit k zemi ani kdyby mel boty svazany k sobe.

Chce to prestat ty hrace dokola.omlouvat, tyhle pady jsou naprosto smesny.

Reagovat
C-M@ster

Já jsem poslední, co by obhajoval filmování, ale toto podle mě nebyl ten případ. Prostě dostal do kolene, když proskakoval za hráčem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

V mých očích je to teda kontakt, ale ne ten typ, kterej ti naruší rovnováhu natolik, abys musel hodit hubu. Ta noha nebyla o nic zapřená a sotva ho štrejchla. Tohle prostě podle mýho neustojíš jen ve chvíli, kdy už jseš půl vteřiny rozhodnutej spadnout.

Nehledě na to, že v době kontaktu měl obě nohy už ve vzduchu v pádu. Tohl není poprvý, co Kane něco takovýho udělal. Je to stejná buzna jako většina fotbalistů..

Reagovat
topinho
Reagovat
Whitemedia

Utrpěli jsme výhru...

Reagovat
vilp

Ale dnes tomu šel CP hodně naproti, Hodgson krásně betonoval prohru nějakých 30 minut.

Reagovat
spider_8

Tak ale i ten beton za stavu 0:1 měl svůj důvod. Kdyby to otevřeli hned po gólu, tak by nejspíš chytli další a bylo by po zápase. Takhle si hezky počkali až na závěr a byli za těch 10 minut skoro nebezpečnější, než my za celý zápas.

Reagovat
vilp

Ok. Tím pádem škoda, že se tím neřídil třeba Wolves.

Reagovat
kvasha16

podla mna to az take zle nebolo, CP sme okrem tych zufalych poslednych 10 minut nepustili absolutne k nicomu, v prvom polcase sme dali 2 tycky, mali sme zoper nebezpecnych striel ... nebola to ziadna slava, ale mali sme aj horsie zapasy

Reagovat
Whitemedia

Zlé to nebylo a CP byli dost jaloví, jen to byla příšerná nuda..

Reagovat
M0rb1D4S

Aby to nebyla příšerná nuda, tak by k tomu musel přispět i soupeř, což se dneska očividně nestalo. Na City si teda CP troufali daleko víc.

Reagovat
spider_8

To byl zase porod, zápas o jednom Kantého náběhu. Ale aspoň, že přišel Některé indivduální výkony byly fakt hrozné, hlavně Alonso a Barkley. Willian ten je v útlumu už tak měsíc a Morata když na konci přišel, tak taky absolutní zoufalost. Fakt je to už po několikáté, kdy jdou výkony některý borců bez nějakého zjevného důvodu strašně dolů.

Reagovat
kvasha16

chapem ze to uz je taky sport si kopnut do Moratu, ale zjebat dneska Moratu a nezjebat Girouda?

Reagovat
spider_8

Já jsem naopak Moratu dlouho hájil, ale teď už to fakt nejde. A Giroud dneska předvedl relativně ok výkon, na poměry našich útočníků. S trochou štěstí při offsidech mohl mít 2 góly.

Reagovat
vilp

Giroud byl hrozný, se to od něj odráží jak od zdi.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud dal dva góly

Reagovat
Whitemedia

Moratu nech být, do mrtvol se nekope..

Reagovat
mikelinos

dnes nejhorší Jorginho

Reagovat
Mimalu

Super 3 body, tím asi pozitiva končí. Štěstí že nám hráči CP docela pomohli, od nás to dneska na víc jak jeden gól nebylo. Jinak je to pořád ta samá písnička, pár hráčů si drží aspoň nějakou akceptovatelnou úroveň a zbytek se vyloženě veze až to pěkné není a na lavičce nikdo, kdo by to mohl změnit....

Reagovat
iamek

CP dneska vypadal, kdyby se na hřišti videl ten tým poprvé. Kante je miláček

Reagovat
minoLFC

Wenger OUT Super sezóna, ale stále je v polke

Reagovat
Svatej

Hodgson je fakt desive skaredej clovek. Posledni zapasy si pri pohledu kamer mimo hriste muzu od toho odpornyho fotbalu psychicky odpocinout, ale ty zabery na nej mi normalne vyvolaly uzkosti.

Zapas nudnej, ale Palace si tím jejich odpornym vykonem zaslouzili jeste body odecist. Krom moc peknyho braneni nepredvedli fakt absolutne nic a meli by vracet penize za vstupny.

Reagovat
Hokaido

Mohli bysme zkusit Chilwella. Dívat se na Alonsa už mě fakt nebaví. Zajímalo by mě, jestli ho Sarri dokáže alespoň na chvíli posadit.

Kanté je miláček ♥

Reagovat
Bayern +

Chilwell pôjde za 50 a viac, vedenie Líšok sa už o ňom vyjadrovalo.

Reagovat
spider_8

Taky by se mi líbil, ale úplná zbytečnost, když máme Emersona a Alonsa, kterého tu ještě na začátku sezony spousta lidí řadila mezi nejlepší levé beky na světě To, že má teď pokles formy neznamená, že bychom hned měli kupovat dalšího beka. Spíš bych ho na pár zápasů posadil, ať se taky ukáže Emerson.

Reagovat
Hokaido

On je super na tom wingbacku, ale se 4 obránci je hruzostrasny.

Reagovat
spider_8

Ale tak někdy do začátku listopadu hrál pořád dost dobře. Podle mě ukázal, že i v tomhle systému je v pohodě, ale teď prostě ztratil ten přínos do ofenzivy, který z něj dělá nadprůměrného beka. V defenzivě byl nejistý vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

Emersona som videl hrať v pár zápasoch predtým, ako prestupoval do Chelsea. Popravde, veľa sa toho od jeho prestupu nezmenilo, nehráva často a ja stále nechápem, načo vlastne prestupoval, keď sa nedokáže presadiť ani cez tohto Alonsa. A to Alonso hrá veľkú biedu už druhý mesiac, ostatne ako väčšina mužstva. Nemá prínos už ani do ofenzívy, do obrany ho nikdy nemal...

Reagovat
Hokaido

Heaton první zápas od 9. září loňského roku a hned výhra s čistým kontem. Velkej frajeris.

Reagovat
Pride

To je jako Pope teď trojka?

Reagovat
C-M@ster

Toho Fernandinha v závěru zranili?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, jen preventivně střídal

Reagovat
Whitemedia

‘We watched Alvaro Morata warming up at half-time. I say warming up… it was one of the most disinterested warm-ups I’ve ever seen,’ said Sky Sports’ co-commentator Andy Hinchcliffe.

‘He had his hands in his pockets for most of it.’

a v zápase byl taky parádní, odevzdal snad každý míč..

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem tímy (pozdravujem Toffees a Cherries), ktorým sa darí a musia kurva meniť zabehnutý systém na systém s tromi obrancami, aj keď na to nemajú buď zdravých hráčov alebo hráčov celkovo...

Reagovat
mikelinos

Jedině že by se cherries nedařilo

Reagovat
smazaný uživatel

Sice teda Cherries prohráli z posledních 11 zápasů 9x, ale jinak mají dost úspěšný období, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Preto, lebo nezmyselne točí hráčov a systémy .

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford, co si dovolil při 1. brance, neskutečné si povodil obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Nesledujem prilis MU, ale uz teraz je jasne, ze Mourinho tlacil tim do nevhodnej filozofie a zapas co zapas to s nim bola trapenka. Pod Olem hraju zrazu uplne inak a nie ze by bol Ole nejaky trenersky mag. Len zrejme tim ma vacsiu slobodu v tvoreni a ofenzivne ponatie. Zrazu to ide.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně Pogba byl takticky svázán, jakmile to neplnil, tak střídal...te´d má volnost, vyhrává souboje, připravuje skvělé akce, přenáší hru a dokonce se mu daří i střelecky...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pogba je zaloznik svetovej extratriedy, o tom som ani nepochyboval. Doteraz lutujem ze odisiel z JUVE.

Reagovat
smazaný uživatel

však o tom nepochybuji ani já....jen jeho výkony pod Mou a teď, je neskutečný rozdíl...jde vidět, ýe ho to baví...

Reagovat
smazaný uživatel

Hej. Teraz je dobre vidno, ze Mourinho v podstate timu len skodil a jeho odchod bol potrebny. A to mam Joseho celkom rad. Nemam sice ziadnu trenersku licenciu, ale striktne takticke viazanie u technicky kvalitneho timu je jedna velka chujovina. To sa moze uplatnovat tak u technicky slabeho timu, kde je prednost vo fyzicke. Ale drzat na uzde hracov ako Pogba, Martial, Lukaku (R), Matic vo finale znamena strachovat sa o jednogolove vydrete vyhry.

Reagovat
smazaný uživatel

já mám licenci "B", ale aby to člověk mohl posoudit, nepotřebuje k tomu licenci....souhlasím s tebou ...

Ještě bych k tomu řekl, že co tam jsou hráči, to jsou všechno takové hračičky (Martial, Pogba, Rashford, Lingard,,)..takže když tyto hráče trenér sváže taktikami, tak jim v podstatě ubírá v jejich silné zbrani, kterou je kreativita a rozhodování...Jinak Mourinho ukázal v každém klubu, že je to vynikající trenér...ale ke své práci potřebuje typologicky hráče, které mu do ní budou sedět....

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne s tym suhlasim. Co si napisal, ma logiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
king23

Hele já United tolik nesledují, ale nezjednodusujete to jeho hodnocení jen na letošní sezónu? Co tenkrát, když vyhrál pohár a EL? To bylo taky blbý? Fakt mě to zajímá, neutocim ...

Reagovat
smazaný uživatel

Bailey....měl dostat RED dříve a penalta...za stavu 3-1 .... Lukaku na 4-1 z jasného offsidu....je to škoda

Ale nic to nemění na skvělé proměně Oleho

Reagovat
Busby babes

smerem dopredu naprosta parada, smerem dozadu porad stejny. Delame tam chyby a to docela casto. Bailly zas takovej zkrat... jedno pozitivum v defenzive je ale Matic, ten se pod Olem hodne zvedl.

Pogba skvelej, dneska vsude. Martial, Jesse a Rash si rozumi, napadaji, litaj tam skvele a funguje to.

Reagovat
Mato178178

aj dozadu je to o dost lepsie .. nevypracovali si proti nam tolko sanci ako za mourka hraci lepsie drzia pozicie a nestahuju sa hned do 16 a kridelnici nehraju obrancov ale su o dost vyssie a mozu ist skor do protiutoku

Reagovat
Busby babes

neni, delame tam hloupy chyby, spatne branime standardky a tak. porad dokola od zacatku sezony. A pak individualni chyby nebo kraviny. Dneska Bailly ta redka, mimo to tam par podivnych veci taky mel. Lindelof taky nejistej v urcitych momentech. lepsi tym by z toho mohl vytezit vic nez Bournemouth.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tou obranou se nic moc dělat nedá teď. Z hovna bič neupleteš, ale ten posun v útočný fázi je obrovskej. Sem zvědavej jestli se chytne i Alexis (pokud teda ještě dostane šanci).

Reagovat
Busby babes

podle me by ten jeden zkusenej stoper (cti Toby) tu obranu hodne vylepsil. Staci kouknout jak VVD pozvedl Pool.

Reagovat
smazaný uživatel

A k němu Lindelof/Bailly a Smalling pryč.

Reagovat
Mato178178

a druhy polcas bol velmi dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Ak tim dokaze strelit 3-4 goly v zapase, tak si moze dovolit aj horsiu obranu. Vtedy to nie je zavazny problem.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky proti komu ale dáváme 3-4 góly.

Reagovat
Busby babes

no jo, jenze je treba videt proti komu jsme hrali. Dva nejslabsi tymy v lize a Cherries, kteri ted formu taky nemaji. Uvidime proti Spurs. Tam to pak muze byt, ze dame jeden dva goly ale kdyz dva dostanem...

Reagovat
smazaný uživatel

No iste, ale s Mourinhom by davali tych golov menej aj slabsim klubom. Posun v strede a v utoku je velky.

Reagovat
Busby babes

nejak nechapu, proc do toho ted cpes Mourinha, ale ok.

Reagovat
smazaný uživatel

No lebo za Mourinha by ledva vyhrali aj s klubom ako je Bournemouth...

Reagovat
Busby babes

o cemz ale tahle debata nebyla.

Reagovat
r.mrazik

vsak obrana hraje uz treti zapas dost slusne,kdyz se zmenila taktika a nehraje se ten posranej hlubokej blok...

Reagovat
Busby babes

a treti zapas po sobe dostavame gol ze standardky + dneska tam bylo par minel od vsech obrancu. Dneska to bylo fuk, uvidime co proti Spurs, tam prijde ten poradnej test.

Reagovat
r.mrazik

bohuzel souboj s Akem Matic vypustil...jinak nejak nevidim duvod na ne prskat,bourne nemelo nic

Reagovat
Busby babes

casto ale o fous. To je fuk, nevidel si to tam, tak nema cenu to nejak vic rozebirat. Ja to dohledavat nebudu.

Reagovat
r.mrazik

Tak o fous to je často všude a téměř vždy

Reagovat
Busby babes

btw Maticova chyba byla asi az ctvrta v poradi, ktera k tomu golu vedla...

Reagovat
rabbitweed

Busby a myslíš si , že zrovna ten obrance musí bejt toby ? To neni nějaky jiný který neni tak drahý ? Co třeba Tarkowski loni se mě strašně libil , jak dirigoval celou obranu Burnley , celá ta jejich obrana byla loni užasná

Reagovat
Busby babes

tak urcite neni jedinej stoper na svete. Nevim, Tarkovski... ta obrana Burnley letos dost hori, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tarkowski je podle mě jenom rozšíření o další kus toho, co už v týmu na ty stopery máme.

U Tobyho se ale docela bojí jeho zranění, alespoň mám pocit, že se to začalo poslední dobou zhoršovat. Škoda Koulibalyho, nevím jestli by to zvládl jako jednička ten Škriniar?

Jinak máte někdo nasledovanýho toho Lalu z Ligue 1? Já jenom vím, že ve FIFA je to total beast, sbírá hodně golu a asistencí, tak jestli nehypovat náhradu za Valenciu tam. Na druhou stranu první povedená sezona v 27 letech... Ten pravej bek bude stejnej oříšek jako stoper...

Reagovat
Busby babes

taky myslim, ze Tarkovski rozhodne neni nas cil a ani by dle meho byt nemel. Potrebujeme top kvalitu a ne dalsiho mozna nadejneho... uvidime, co bude no.

Reagovat
rabbitweed

Jako Koulibalyho bych osobně nebral , mě se prostě nelibí, at jsem ho viděl v lm v zápasaech letos nebo loni , mě se nelibí , takový hype podle mě to samy jak škriniar , dyt toho si i to nejvetší kopyto všech kopyt krmenčík mazal na chleba , navíc myslím si že united už si obrancem z italie užilo své , poslední příklad darmian hovoří za vše . Lind je ok bude dobrej , aglicka liga je hodně podobná té nemecké , hrači musí bejt na 100% fyzicky připravení jak v 1 tak v 90 minutě a ne jak v italii kdy prostě se půl zapasu nic neděje , a mrcasí se to jen mezi velkýma vápnama , mě by se libil Tarkowski , udělal zjaímavej progres je to vysokej tvrdej bek co umí dobře rozehrát , každá jeho hlavička smrdí golem (ne vlastním :D ) a já bych vlastně ani moc stopery nehledal ted v zimě , kdo ví kdo bude další trener a aby se sem zase nenatahali hráči co další trener nebude chtít , ole určitě bude mit za ukol ustálit kádr , spíš vyhodit někoho ( darmian rojo a další ) a až se uvidí jaky bude trener pak bych mu přivedl posily

Reagovat
Swarley

Ten tým má prostě velkou kvalitu...překopat obranu a hlavně udržet Pogbu, Martiala a DDG...

Reagovat
smazaný uživatel

Jones je daleko lepší než Bailly

Reagovat
pytlerLFC

Doteď nechápu co ten autobusák furt s Pogbou vymejšlel

Reagovat
kiwwi

Martial - Rash a Lingard jasna trojka v zaklade aj do dalsich zapasov...Alexis a Lukaku lavicka

kazdopadne utok a zalohu mame vyriesenu celkom solidne, staci prekopat obranu a pod spravnym trenerom je tento tim vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Ole udělá top 4 a zůstane

Reagovat
iamek

Mi se prostě Lingard nelíbí

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Mastný Chobot

vyzerá jak angry bird

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Mně příjde, že vypadá jak He Pingping

Reagovat
smazaný uživatel

Mě připomíná Ferdu Mravence

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ty tak vyzeráš.

Reagovat
Mastný Chobot

GDPR kokot

Reagovat
smazaný uživatel

angry nemusíš byť stále, keď máš aj taký výraz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mě taky ne. je nejslabší z útočné hry, doufám že se Alexis pod Olem chytí

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Swarley

jako vidím to podobně, Alexis a Lukaku ty šance dostanou a dost možná zrovna on bude první na řadě, kdo to odskáče...na druhou stranu hraje teď perfektně a u něj hlavně víš, co dostaneš...drží si víceméně stabilní formu na rozdíl třeba od Rashe s Martialem...kdykoliv ho pošleš na hřiště tak víš, že to tam odlítá, nic nevypustí a bude prostě pro ten tým platný...v tomhle směru to bude i perfektní náhradník...

Reagovat
chicuita

Ja bych ho mozna zkusil i niz do zalohy Lingard/Ander - Matic - Pogba a pripadne Alexis zaklad, pokud se zvedne... u Jesseho se mi taky libi ta bojovnost a pohyb.

Reagovat
Swarley

jako to mě taky napadlo, protože v tomhle mi připomíná Parka...kamkoliv jsi ho dal, tak to odlítal a postupně mu SAF dával i důležité defenzivní úkoly, kdy byl schopný smazat klíčového záložníka soupeře...mohlo by to fungovat i s Lingardem...

Reagovat
chicuita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ja taky radsi dlouhonohe blondyny, ale fotbal hraje slusne..

Reagovat
kiwwi

je paradny do pressingu, pohybom a nabehmi vytvara priestory, vie zakombinovat...taky hrac do Kloppovho futbalu

treba sa uz zbavit toho zmyslania, ze tam musia hrat hviezdy - Jesse je presne ten hrac, ktory tym hviezdam pomaha byt hviezdami

Reagovat
r.mrazik

to je stejny jak s tema stoperama...stejne se bude porad pindat

Reagovat
noustres

Mě překvapila pozice M. Kováře, že je pravidelná 4-ka a má stálé zatížení Nevím jak je to u Mastného, ale snad Matěj vybojuje hostovačku v budoucnu a pravidelný zápasový minuty.

Reagovat
r.mrazik

bude fajn,pokud se prosadi...v MU to urcite nebude,ale snad dostane dobrou skolu,aby jinde chytal

tam je hlavni neprosrat ty kriticky roky,jak se stalo uz hodne mladym hracum

Reagovat
Busby babes

coz byla ale blbost. Ano, chodi s ackem a je to pro nej urcite super, jde na nej chvala a v U18/U23 podava dobre vykony. ale kdyz vezmu nase golmany tak jsou pred nim DDG, Romero, Grant, Pereira. Uvidime jak mu to pujde dal, ale to jak to podali na Seznamu podle me moc realite neodpovida.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

lingard je dobrý, keď má loptu súper, behá, napadá, ale pri našom útočení ho skoro nevidíš. Keby sa ujal alexis, tak by som tam videl radšej.

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

tyjo...koukas na ten fotbal,kdyz tohle dokazes napsat?

Reagovat
leroy

si mimo jak vzdy.

Ked sa podarí dostat Lukaku a Alexisa do tempa su to stále o triedu lepší hrači ako Rashford a o vzdy dve ako Lingard.

Reagovat
r.mrazik

Alexis byl o třídu tak leda před rokem

Minulá výkonnost je k ničemu

Reagovat
kiwwi

s nim to nema cenu...on by vuhodil Lingarda, Rasha aj Herreru

Reagovat
r.mrazik

koncepce

Reagovat
kiwwi

necudoval by som sa, keby k Lukakuovi a Alexisovi chcel namiesto Herreru nejakeho Fabregasa alebo tak

Reagovat
r.mrazik

Hehe...ale tak...i to je určitá cesta...do pekla

Reagovat
leroy

Vy dvaja si už hudiete? Nepchaj sa mu do riti, Mrazik

Lingard je len lepší pobehaj, porovnávať ho s Alexisom je na smiech.

Rash nie je stále gólový útočník, honkať si tu nad pár akciami v psoledných zápasoch síce môžte, ale pre sperma v očiach nevidíte celý obraz. Zase.

A Herrera odohral dobre posledný zápas a zrazu je znovu Geniálny hráčik.

Ou god

Reagovat
r.mrazik

Alexis je marný cely poslední rok od te doby co přišel a máš pravdu že porovnávat ho teď i s Lingardem je k smíchu

Herrera je o level lepší než Fred a Andreas....takticky určitě

A Rash je teď skvělý a v mnohem lepší formě než Lukaku

Co tam máš dál chytráku?

Reagovat
leroy

Zato keby bolo po tvojom LVG by mal ešte stále chvíľu dostať šancu

Ty si tu toľkokrát trepal sprostosti, že sa čudujem, že ešte otváraš počítač

Reagovat
scheeza

Alexis namísto Lingarda a bude to super

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Nikikrew

Stačí, aby sa Alexis chytil a Lingard pôjde na lavičku kedykoľvek

Reagovat
smazaný uživatel

Oleeeeeee Ale ta obrana tvl... ta nás bude stát proti PSG s největším pravděpodobností postup... ta se prostě musí překopat, ať to stojí co to stojí

Reagovat
Swarley

*koncepčně

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasně, švéd a Shaw musí zůstat... by si to pak sedalo taky dlouho

Reagovat
Swarley

já spíš narážel na to "ať to stojí, co to stojí"...u City se tomu říká koncepce, tak doufám, že u nás to tak taky bude...

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak, to mi nedošlo Ať to tady bude bráno jakkoliv, tak pro nás to bude jediný možná boží zákrok (snad)

Reagovat
Swarley

stoper v zimě by byl úplně boží, ale nějak tomu moc nevěřím...Levy bude chtít za Tobyho šílený prachy a asi by to fakt nemělo smysl, když by mohl být v létě za 25 mega přes tu výkupku...ale zase jak říká busby who cares a v létě za tu výkupku na něj už může stát pěkná fronta zájemců...není moc týmů, co můžou naši nabídku dorovnat...

Reagovat
smazaný uživatel

Lindelof je dobrý, chce to druhého stopera

Reagovat
MySch017

je tu ešte zimný prestupák.... možno sa podarí priviesť niekoho na CB... jediný post, ktorý teraz doslova kričí o posilnenie

Reagovat
Swarley

tam je škoda u toho Tobyho, že ta výkupka bude aktivní až v létě...teď by nás Levy podojil...

Reagovat
Busby babes

pokud by byli ochotni ho pustit tak bych se nechal podojit. who cares?

Reagovat
smazaný uživatel

A mohl by hrát LM? Musíme hledat v zimě stopery kteří budou moct hrát LM

Reagovat
Busby babes

ted se nejak ta pravidla zmenila, takze myslim, ze by mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by bylo supr

Reagovat
Swarley

jako jo no a okamžitě by to dost výrazně zvýšilo ještě šance na boj o TOP 4 a v LM...jiný stoper v zimě by se stejně sháněl těžko...

Reagovat
chicuita

Ja to vidim na stoper + kraj... na Younga se fakt neda koukat a Dalot na ten zaklad jeste uplne nema...

Reagovat
Swarley

bude těžký tohle vyřešit oboje v zimě...nemá cenu kupovat někoho jen aby se někdo koupil, to si radši počkat do léta...teď zkusit rozehrát Dalota a alespoň uvidíme, jestli má cenu s ním pokračovat a jestli na to má...na co se taky kupoval, šanci by dostat měl...u Younga a Tonyho už víme, že to lepší nebude...

Reagovat
chicuita

Sanci dostat mel, ale stejne ji nedostava...2x Young a 1 ani 60 min Dalot nedostal...

Reagovat
Swarley

jako uvidíme, jak to bude dál, ale těch šancí musí určitě dostat víc...

Reagovat
chicuita

Jo s tim souhlasim i los tomu docela nahrava... Uvital bych i vic zapojovani Andrease.

Reagovat
smazaný uživatel

RB?

Reagovat
MySch017

Timothy Fosu-Mensah?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde se neprosadil a přicházel snad dokonce jako defenzivní záložník ne?

Reagovat
MySch017

On ale mal na to presadiť sa. Toto zase dosral Jožo, to hosťovanie do Fulhamu nemalo prísť, mal dostať šancu v Ačku, veď ani Valencia už nehráva.

Reagovat
Busby babes

bude uz docela zazrak pokud by se u nas chytil. v CP ho posadil Wan Bissaka nebo jak se pise, ve Fulhamu, kde je nejhorsi obrana v lize, sedi taky... Treba se jeste chytne, ale asi na nej nelze spolehat.

Reagovat
Carrick

Už zase?

Reagovat
Busby babes

6% of all the red cards Manchester United have been shown in the PL have been to players called Eric

Reagovat
Busby babes

Bailly dostane redku kazdych 22.3 zapasu. Nejnizsi cislo pro hrace United.

Reagovat
C-M@ster

Nj, ale mně to moc na redku nepřišlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on mu asi sečetl za ten šlapák do ksichtu ve vápně

Reagovat
noustres

No rozhodčí se podívá na sestřih o pauze, vyslechne nějaké přehmaty a automaticky nad hráčem visí damoklův meč. Za ten zákrok ve vápně do ksichtu si to zasloužil.

Reagovat
Busby babes

coz ale bylo uz v druhem polocase, takze se na to rozhodne nemohl podivat o pauze...

Reagovat
noustres

No v tom vápně bylo v první půli ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne vždyť to bylo asi 10 minut před redkou. Sme hráli tak dobře že si ztratil pojem o čase

Reagovat
noustres

Jsem jen člověk

Reagovat
Busby babes

to me jo. uplne v pohode. Obe nohy ve vzduchu, teda dle pravidel no control, kolikama dopredu... ve vysledku to tak blbe nevypadalo, ale celkem jasna.

Reagovat
r.mrazik

tu mel dostat spis young nez eric

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chicuita

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No chtěl bych vidět Mourka jak se tváří po této proměně. To že svazuje defenzívou útočné tvořívé hráče bylo jasné, ale až takový extrém sem nečekal. Joseho sem měl moc rád, ale nejen že mu jel vlak, ale jeho nabubřelé ego je opravdu fatální věc která jej shazuje dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten má svoje prachy z odstupného a víc ho nezajímá

Reagovat
cr7sux

Reagovat
r.mrazik

pekny vykon...rozhodci dneska chyby,ktere nam pomohli...young ruda a mela byt pentle...

kazdopadne se na to da konecne koukat

nejhorsi byl dneska komentator,kterej byl na zabiti...

Reagovat
smazaný uživatel

Normalne je ze me fanousek MU. Vzdycky se mi libil jejich styl pod SAF. Moc se v tom nevyznam ale ted mi prijde podobny. Oleho proste nejde nemit rad.Vypada porad jako zamlada, takovy kluk usata. Porad vysmaty. Sleduji kolo, co kolo jak to zvladnou.Tolik bych si pral aby si ho nechali.Pokud se Pogba takto zvednul, co teprve Alexis.

Reagovat
Sandstorm

Povinných 9 bodů bychom měli. Pod Mourkem jsme v útoku hráli opravdu pod možnosti toho týmu. U Oleho se hodně zvedla i zaloha. Bohuzel v obraně jsou největší slabiny, což je stále vidět i proti slabším soupeřům. Na krajích i na stoperu. Chtělo by to asi stopera a pravyho obránce do základu. A odchod Valencii a Roja. Nejlíp hned v lednu. Posila - Lindelof, posila - Shaw.

Jsem fakt zvědavý na Oleho proti silným soupeřům. Jestli bude nějak taktizovat, hrát defenzivneji a nebo jestli si pojede pořád to samé jako v techto třech zápasech.

Reagovat
jenage

Rojo mě sere, ten kdyby nebyl skleněný, tak je top.

Reagovat
r.mrazik

ne,nebyl...sorry

Reagovat
kiwwi

Reagovat
.13

Jeho branenie je fakt komicke

Reagovat
jenage

Díky za názor.

Reagovat
jenage

Prostě kdyby hrál víc v kuse, tak by své výkony ustálil, takto pořád nastupuje po zranění, tak logicky dělá i chyby.

Reagovat
r.mrazik

Nemá takovou kvalitu aby měl být top...

Reagovat
oddy

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je přece jasný, že nepojede, jako v těchto 3 zápasech...jinak by to skončilo proti Livu nebo MC ostudou...

Bourne bylo v koncovce marné...zmiňované týmy by tyto hrubky trestaly...určitě bude pokračovat ve své filozofii, nicméně bude muset vytáhnout i určitě taktické prvky...přece jen, MU nemá tým, že by si mohl dovolit takové zápasy režírovat....

Přesně jak říkáš, obrana je průměrná a dnešní hráči velké hračičky...neočekávám, že by nastoupili proti takovým klubům v sestavě jako dnes: Rashford, Martial a Lingard...

Reagovat
chicuita

I tyto tymy MC a LFC umi udelat hrubku v obrane, dve za zapas.... pokud utocna hra a tohle trio funguje a skvele se doplnuje, tak fakt nevidim duvod do toho zasahovat a posrat se jen proto ze budem hrat se silnejsim ? Iluze si nedelam, obrana hra neni idealni, ale utocna se enorme zvedla. Tak je treba toho vyuzit.

Reagovat
.13

Som zvedavy na Oleho v tazkych zapasoch, kazdopadne vstup ma sympaticky

Reagovat
smazaný uživatel

Opět rušno je kolem Chelsea, která je zatím, alespoň dle spekulací, na trhu nejaktivnější. Do svých řad lanaří stopera Bayernu Mnichov Matse Hummelse. Vedení bavorského celku do Londýna vzkázalo, že za něj požadují 30 milionů euro. (The Sun)

Kachna?

Reagovat
Whitemedia

doufám

Reagovat
bbbauch

Za 30 blbost to nezkusit

Reagovat
Whitemedia

zkuste si to sami

Reagovat
Svatej

Lepsi kridlo bych si ani nedovedl představit

Reagovat
Spalovač šancí

City si jdou pro titul

Reagovat
bbbauch

Konecne si ten fotbal fakt muzu uzit.. obrana ale zas bida, young mel jit ven, eric to dvakrat taky uplne nezvlad a lidnelof sice neprasil, ale chyb udelal pozehnane. V utoku pohyb, nabehy, pressing, Pogba ma volnejsi ulohu a hned je to znat.. ted to udrzet, porad tam nejaka sance na top 4 je, i kdyz ne moc velka

Reagovat
Sm0ker

Jestli udržíte tuhle formu i proti top 6 tak s prstem v nose a ještě budete moct pěkně zamíchat kartama o titul zmrdi

Reagovat
nani92

City stiahne 7, my 8 bodov a bude to snová sezona

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
PP

Pogba si s Mourinhem 3 zápasy po sobě vytírá řit.. apropo, má Mourinho po této ostudě u MU na to, aby ho angažoval nějaký velkoklub?

Reagovat
nani92

velkoklub asi nie, ale taký Inter alebo AC bude pre neho

Reagovat
kiwwi

AC, Inter a mozno by neprekvapil ani ten Real

stale cakam aj na to Portugalsko

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku se obávám toho, že Ole vyhoří proti Spurs a hned potom i v LM a Mourinho se nakonec bude smát. Uvidíme.

Reagovat
r.mrazik

Mourek se po Seville smát rozhodně nemůže

Reagovat
cr7sux

Reagovat
kiwwi

to nedava zmysel...Prevereny top manazer, ktory zlyhal by sa mal smiat mlademu caretakerovi?

Reagovat
nani92

aj keby sme s Olem prehrali všetky zápasy so supermi nad nami tak to nebude vadiť, ak vyhrame všetky zapasy so supermi, ktorí su pod nami

Reagovat
smazaný uživatel

PSG asi ano v pripade ze nebude volny nejaky iny trener s potencialom vyhrat LM. Este kebyze sa vyfailoval aj tam tak to by bol posledny klinec do rakvy

Reagovat
nani92

Giroud 2 nádherné zakončenia a ľudia tu budu na neho nadávať

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
kvasha16

budu, lebo to su jedine 2 veci, ktore dnes spravil dobre

Reagovat
Harakan

Reagovat
Swarley

v Arsenalu a za chvíli i v Chelsea

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý nejhorší útok v lize. Rafa out

Reagovat
Azazelo RD

Rafa out, Mourinho in! Happy new year!

Reagovat
Busby babes

docela zajimavy, ze co jsem tak zahledl, tak vede podobny reci jak Mourinho. Jsme spatni, nemame na to, vsechno bude strasne tezky, kvalitu nemame...

Reagovat
smazaný uživatel

naposledy prohlásil, že záchrana bude zázrak, ale stejně se o ní musíme pokusit a doufat, že prostě budeme lepší než tři další týmy

s tímhle ať jde do řiti

Reagovat
mul

myslíš, že progresívnejší tréner by vytrieskal viac z toho kádra ?

Reagovat
smazaný uživatel

výsledkově asi těžko, ale herně to určitě možné je, Rafa sází na pevnou defenzivu, kterou ale stejně každý zápas srazí individuální nekvalita a hrubky.. s Rafou dle mě nesestoupíme i díky skore, ale přijde mi, že i ta pohoda, co v klubu zavedl se díky řečem, který zmiňuje Busby nahoře dost zhoršila a momentálně jsme fakt jak tonoucí chytající se stébla..

Reagovat
iamek

A stejně mám ze středy docela strach

Reagovat
pytlerLFC

Po tom co jsem přečetl Stevieho autobiografii tak jsem na Rafu dost změnil názor, podle toho co popisoval tak se choval Rafa hodně zvláštně a vůbec to neni lidskej trenér kterej by vytvořil v týmu pohodu.

Reagovat
oddy

Tak to se o něm tak nějak všeobecně ví, ne? Proto taky pohořel v Realu. On bere fotbal jako šachy a na nějakou psychologii celkem kašle.

Reagovat
vladis271

Liverpool najsilnejší klub na svete? Pepek začal s mindgames

Reagovat
diastan

Z hlediska současné formy to není zas tak mimo

Reagovat
nani92

Ak ide o súčasnú formu, tak sme naj my

Reagovat
diastan

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

koukam na sestřih Saints - City a sakra co to je? dva likvidační zákroky na Fernandinha... ve vedení Saints je fakt někdo z LFC

Reagovat
fenixLFC

urcite nie pokladnik

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

hodně jsem mu to přál...hezky zpracovaný....btw. kdo má O2 Sport, tak tam je dobrá série věnovaná historii LM zaměřená hlavně na finále a má to 7. částí (dnes bude 4. a 5. díl), tak koukněte i na ty úvodní díly, který budou určitě ještě dostupný a jmenuje se to Boj o ušatý pohár a taky super

Reagovat
Remt

Na o2 semtam mrknu, jak dlouho jsou prosímtě ty pořady (jednotlivý díly) dostupný ke shlídnutí, nevíš?

Reagovat
Coutinho10

dá se tam dívat na vše až 7 dní zpětně, takže aby si viděl 1. díl, tak musíš nejpozději ve čtvrtek do 17:59 se na něj podívat (poslední vysílání 1. dílu bylo 27.12. od 18:00)...od 2. dílu nejsi pak moc časově limitovaný, protože dnes opakovali od 2. do 5. dílu za sebou

Reagovat
iamek

Krásný nový rok všem. I vám z Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
SCELO

ako fan LFC dakujem

Reagovat
redyyz

Reagovat
Makiii

Souperi byli slabsi, ale predvedana hra, atmosfera a celkova pohoda celyho klubu je uplne jinde. Fakt je skoda, ze se neudelala zmena driv, ktera byla nevyhnutelna! Klidne uz po prohranem zapase se Spurs doma. Protoze jsme nemuseli mit takovej odskok od cela tabulky.

Vsichni hraci hraji s chuti, neboji se riskovat, a dokonce po xxx letech neni pressing u nas neznama vec. Beci hraji vysoko, coz byl tak jeden ze zakladu, ktery byl potreba zmenit.

Reagovat
Makiii

Pod Olem se mi zatim nejvic libi samozrejme Pogba, Rash, ale i Lindelof, Herrera a Matic, ktery hraje to, co hral kdyz prisel!

Vylozene kdo se mi nepozdava, tak je Young. Zbytek hraje proste lip, nez doposud.

Reagovat
smazaný uživatel

Mou na tom má samozřejmě lví podíl, ale rád si počkám, koho to zase prvního přestane bavit. To, že ti hráči hrají líp, samozřejmě není jenom taktikou. Někteří si prostě s klubem vytírali prdel a až zas někdo nebude spokojený se svojí rolí, tak si vzpomenou, jak to dělali pod Jožkou.

Reagovat
Grahf
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Budou teda hlášky nebo ne?

Reagovat
Sm0ker

si přečti zpětně diskuze, hlášek tam máš požehnaně

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem dneska s tátou na Chelsea, ten už moc fotbal nesleduje, takže hráče nezná, ale fotbalu rozumí. A nemohl se přestat smát z toho, co za drevaka je to vysoký poleno v dresu Chelsea - RLC. Absolutně nechápu, proč ho fans cukotiy tak hypujou, když je naprosto tragickej.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele