20. kolo
29.12.2018 16:00 CET
1 : 3
(1:0)

Reportáž

Tottenham selhal ve druhé půli a nečekaně padl s Wolves

Překvapivý výsledek se zrodil v londýnském Wembley. Aspirant na titul Tottenham ztratil všechny body s Wolverhamptonem. Do vedení se přitom dostali právě Kohouti, ovšem hosté třemi zásahy v poslední dvacetiminutovce otočili výsledek.

V obranné řadě domácích zůstal po výhře nad Bournemouthem pouze Aldeweireld, kterého doplnili Trippier, Sánchez a Davies. Do sestavy se po drobném zranění vrátil také Alli. Základní jedenáctku Vlků posílili Neves, Cavaleiro a uzdravený Dendoncker.

V desáté minutě se k první střele zápasu dostal útočník Kohoutů Son, avšak brankář Patrício nemusel zasahovat. Portugalský strážce svatyně Wolves kryl míč o tři minuty později, kdy lapil přímý kop Trippiera. Ve 21. minutě přiťukl Son Eriksenovi, jehož technický pokus vytěsnil Patrício nad břevno. O minutu později založil Son protiútok, při kterém si Kane navedl balón na levou nohu a dalekonosnou střelou poslal Tottenham do vedení.

Po úvodní brance tempo utkání mírně opadlo. Za hosty se chtěl ukázat Neves, jenže po rohovém kopu se neopřel do odraženého míče ideálně. Ani po změně stran toho na hřišti nebylo mnoho k vidění, avšak Wolverhampton se přece jen začínal dostávat do hry a v 72. minutě se dočkal vyrovnání. Na rohový kop střídajícího Moutinha si naskočil nehlídaný Boly a i když si Lloris na míč sáhl, nedokázal jej vytěsnit mimo tři tyče.

Spurs najednou zjistili, že pokud chtějí získat tři body, musí zabrat. Zaali se hnát do útoku, jednou však zapomněli na zadní vrátka, čehož Vlci sedm minut před koncem využili. Jiménez dostal až příliš volného prostoru a šikovnou střelou mezi nohama Alderweirelda poslal balón přesně k tyči - 1:2. Další pohroma pro domácí přišla v 87. minutě. Doherty šikovnou přihrávkou vysunul Costu který obstřelil Llorise a zajistil Wolves nečekané vítězství.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lloris - Trippier, Davinson, Alderweireld, Davies - Sissoko, Winks - Lucas, Eriksen, Son - Kane

Reagovat
John Obi Mikel

1:2

Reagovat
vanGomm

Reagovat
John Obi Mikel

Skoro

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
ondrasch77

3:0

Reagovat
waynemarkrooney

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

druhy polcas statistiky? ...proti city nastupil totenham? ..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele