20. kolo
29.12.2018 16:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Newcastle na půdě Watfordu vybojoval cenný bod

Družina Rafaela Beniteze si z výletu na hřiště Watfordu odváží zaslouženou remízu. Watford sice byl tím aktivnějším celkem, který po většinu času držel míč a diktoval tempo hry, hosté však těžili z poctivé defenzivy a občasných kontrů, což jim na konci první půle také vyneslo vedení. To však až do závěrečného hvizdu udržet nedokázali, když deset minut před koncem srovnal Doucoure.

Do první velké šance se po čtvrthodině hry dostal Deulofeu, který se vyhnul ofsajdové pasti a pádil sám na brankáře Dubravku, přízemním projektilem jej však překonat nedokázal. Poněkud překvapivě se ale skóre měnilo na druhé straně. Po půlhodině hry si na centr Ritchieho naskočil Rondón a tvrdou hlavičkou poslal Newcastle do vedení. Pět minut před přestávkou domácím příznivcům pořádně zatrnulo - Peréz totiž našel centrem opět Rondóna, který ani tentokráte nezaváhal, Watford však nakonec zachránil zdvižený praporek asistenta.

Zkraje druhého dějství se do vyložené příležitosti dostal Success, v zakončení mu však do rány vložil nohu stoper Fernandez a zachránil svůj celek od inkasování. Newcastle se připomenul po více než hodině hry a opět u toho byl nepolapitelný Rondón, který tentokráte svou hlavičku nasměroval nad.

Newcastlu se však nakonec vítězství uhájit nepodařilo - deset minut před koncem se do vzduchu parádně zavěsil Doucoure a centr Deloufea nasměroval za bezmocného brankáře Dubravku. Tentýž hráč mohl v nastaveném čase dokonat obrat, tentokráte však už hlavou přesný nebyl, a tak utkání dospělo k dělbě bodů po remíze 1:1

Autor: Víťa Srp

Komentáře (4)

Přidat komentář
NuFc23

3:0

Reagovat
NuFc23

3:0

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
waynemarkrooney

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele