20. kolo
29.12.2018 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Kat favoritů tentokráte selhal, Cardiffu podlehl 1:0

Hráči Leicesteru do utkání vstoupili plni sebevědomí, aby také ne, když si v poslední době připsali skalp Chelsea a Manchesteru City. Jenže k velkému překvapení to byli nakonec hosté, kdo si odvezli vítězství. Domácí tak musí litovat neproměněné penalty Maddisona, který svůj celek ještě za nerozhodného stavu mohl poslat do vedení.

Po pěti minutách hry vyplašil fanoušky Cardiffu obránce Cunningham, který zahrál špatnou malou domů a mohl děkovat bohu, že míč z jeho kopačky mířil o pár desítek centimetrů vedle tyče. Leicester byl po většinu času aktivnějším celkem, po čtvrthodině hry napřáhl ze střední vzdálenosti Maddison a pořádně protáhl hostujícího brankáře. Celkově vzato v první půli nebyl k vidění nějak extra pohledný fotbal, většina vzrušení tak přicházela po střelách ze střední vzdálenosti. Otevřít skóre mohl Pereira, jeho pěkný obstřel ovšem brankář Etheridge bravurně zlikvidoval. Ten se blýskl i po volném přímém kopu Maddisona, který vytěsnil na roh. Největší šanci prvního dějství měl pět minut před poločasovým hvizdem Vardy, ani ten však nebyl gólově úspěšný.

Na startu dějství druhého se v další dobré pozici objevil Pereira, výsledek byl však totožný. PO více než hodině hry o sobě konečně dali vědět hosté, když se do rychlého brejku prohnal Murphy a jeho přízemní projektil musel likvidovat Schmeichel. Čtvrthodinu před koncem stáhl Cunningham pronikajícího Maddisona a byla nařízena penalta. K té se postavil sám postižený, jenže hrdina večera Etheridge jej vychytal, k dorážce neúspěšného střelce pak nepustila pozorná obrana Cardiffu. A za ono plýtvání příležitostmi nakonec domácí stihl trest - v nastaveném čase se k dalekonosné ráně dostal Camarasa a trefil se opravdu náramně, čímž pro hosty vybojoval zcela nečekané tři body.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (3)

Přidat komentář
John Obi Mikel

2:0

Reagovat
ondrasch77

2:0

Reagovat
waynemarkrooney

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele