Premier League - souhrn 14. kola

30.11.2019, 15:24, aktualizováno 01.12.2019, 19:31
Komentáře a souhrny
Liverpool po výhře nad Brightonem zůstává na čele tabulky. Před Manchester City, který pouze remizoval na půdě Newcastlu United, se však dostal Leicester City, jenž pozdním gólem zdolal Everton. Dobrou formu potvrdil Tottenham, zatímco Chelsea v derby podlehla West Hamu. Bodové ztráty zaznamenaly také Arsenal a Manchester United...

Leicester City - Everton FC 2:1

01.12.2019 17:30

Góly: 68. Jamie Vardy, 90+4. Kelechi Iheanacho - 23. Richarlison

Střetnutí Leicesteru s Evertonem dostálo předzápasovým očekáváním, a ještě nabídlo leccos navrch. Obrat skóre s vítězným gólem v samém závěru nastavení, bonusové drama při zkoumání celé situace videorozhodčím a navrch i jedno velké hráčské zmrtvýchvstání v podobě Kelechiho Iheanacha, jenž ve svém prvním nástupu na hřiště v letošní sezoně zcela změnil zápas ve prospěch svého týmu špičkovým výkonem s vítězným gólem a asistencí.

Pro hosty šlo naopak o nanejvýš kruté rozuzlení utkání, v němž navzdory bídným předešlým výsledkům a postavení v tabulce podali kvalitní výkon a po brzké trefě Richarlisona dlouho zdárně drželi na půdě favorita hubený náskok. S nástupem Iheanacha se však Foxes vzepjali k velkému zvratu, kdy nejprve srovnal svým třináctým gólem sezony Vardy, a poté sám Iheanacho v 95. minutě zakončil svůj parádní únik obstřelením Jordana Pickforda. Hostům ještě zasvitla naděje, neboť čárový rozhodčí po gólu signalizoval postavení mimo hru, avšak jeho kolegové u videa Iheanachovo postavení mimo hru vyloučili a King Power Stadium si tak mohl užít hned dvojnásobnou oslavu.

Zatímco Leicester prodloužil svou stávající šňůru výher již na šest zápasů po sobě a zůstává druhý s osmibodovým odstupem na vedoucí Liverpool, Everton se i nadále se čtrnácti body potácí na první nesestupové sedmnácté příčce a pozice Marca Silvy se jeví čím dál více neudržitelnější, jakkoli lze nedělní výkon Toffees hodnotit vyjma konečného výsledku pozitivně.

Everton do zápasu vstoupil výtečně a vytvořil si i první šanci večera, když Djibril Sidibé tvrdou ranou zamířil až příliš vysoko. Pravý bek hostí se nedlouho poté ujal role asistenta a excelentním centrem do šestnáctky vybídl k zakončení Richarlisona, jenž s přehledem skóroval hlavou počtvrté v sezoně. Domácí pouze několikrát zahrozili skrze Ayozeho Péreze, a když už se zdálo, že jim po zákroku Holgatea na Chilwella připadla výhoda pokutového kopu, byl sudí Graham Scott opraven videorozhodčím, že o provinění proti pravidlům se nejednalo, a původně nařízená penalta se tak nekonala.

I po změně stran měli lepší nástup hosté a bylo zapotřebí klíčového bloku na poslední chvíli v podání Jonnyho Evanse, aby Dominic Calvert-Lewin vedení Evertonu nezdvojnásobil. Chvíli nato neuspěl ze slibné pozice po rohovém kopu ani neobsazený Michael Keane a Toffess nakonec neproměněné šance mohly mrzet dvojnásob. První pokusy Ricarda Pereiry a střídajícího Iheanacha ještě Pickford zneškodnil, ale v 68. minutě se již domácí dočkali. Po dobré práci Ndidiho se vyřítil Iheanacho kupředu, nesobecky předal míč volnému Vardymu a nejlepší střelec Premier League nabídnutou příležitostí nepohrdl.

Poté, co Vardy a na druhé straně Moise Keane zahodili další nadějné šance, zdálo se, že utkání dospěje k dělbě bodů. V páté minutě nastavení si ale Foxes vytvořili ještě jednu šanci, když se na konci bleskového útoku po kolmici Pereiry ocitl Iheanacho, pohrál si klopýtajícími obránci soupeře a parádní ranou k tyči strhl i s přispěním videa výhru na stranu Leicesteru.

Více informací k zápasu

Manchester United - Aston Villa 2:2

01.12.2019 17:30

Góly: 42. Tom Heaton (vl.), 64. Victor Lindelöf - 11. Jack Grealish, 66. Tyrone Mings

Ve dvou po sobě jdoucích zápasech svedl Manchester United gólovou přestřelku s ligovými nováčky, otočil zdárně nepřiznivý stav, a nakonec se musel přesto spokojit se ziskem jediného bodu. Po bláznivé remíze 3:3 proti Sheffieldu United si nyní tým Oleho Gunnara Solskjaera takřka to samé zopakoval i doma s Aston Villou, proti níž sice zvládl zareagovat na lahůdkovou úvodní trefu Grealishe, jenže bezprostředně po Lindelöfově gólu na 2:1 zvládl srovnat hostující stoper Tyrone Mings. United tak zůstávají devátí s totožným bodovým ziskem jako Crystal Palace a Burnley, zatímco Villa navýšila z patnáctého místa náskok na sestupové příčky na tři body.

Hosté již v předešlých zápasech venku s Tottenhamem, Arsenalem, Liverpoolem i Manchesterem City ukázali, že se věhlasných soupeřů ani na jejich stadionech pranic nebojí, a nebylo tak žádným překvapením, že měli povedený nástup do hry i na Old Trafford. Průlom skóre ovšem i tak přišel tak trochu jako blesk z čistého nebe, neboť Jack Grealish byl po hezké diagonále El Ghaziho pořád ve zdánlivě příliš ostrém úhlu na to, aby dokázal z hranice šestnáctky překonat Davida de Geu. Kapitán Aston Villy se však vytáhl s takřka dokonalou střelou, která zapadla přesně ke vzdálenější tyči do horního růžku a zkoprnělý De Gea mohl jen přihlížet.

Střídající Trézéguet, jenž nahradil zraněného El Ghaziho, na přelomu půlhodiny hry z Grealishova přesného pasu dokonce vedení Villans zdvojnásobil, ovšem o radost jej vzápětí připravilo upozornění na jeho postavení mimo hru. Místo poločasového vedení 2:0 tak bylo o přestávce srovnáno. United se sice v první půli příliš nedařilo, avšak v 42. minutě po nakrátko rozehraném rohovém kopu poslal Pereira perfektní centr na zadní tyč, kde hostující obrana nezvládla uhlídat Marcuse Rashforda. Anglický forvard sice ve vyložené šanci trefil svou hlavičku pouze do tyče, ovšem od ní se míč odrazil do bezmocného Toma Heatona a zapadl za brankovou čáru.

Bezprostředně po změně stran měly oba týmy slibnou možnost strhnout vedení na svou stranu. Nejprve Anthony Martial po skvělé individuální akci přinutil Heatona ke kvalitnímu zákroku, a poté Trézéguetova tečovaná rána skončila u nabíhajícího Grealishe, jenž ale trefil míč pouze do brankové konstrukce. Hned minutu nato se opět dostalo ke slovu rčení "nedáš, dostaneš", neboť přímý kop United nešťastně přizvedl hlavou Wesley a Victor Lindelöf na zadní tyči trefil míč hlavou do téměř stejného místa, kam se v první půli prosadil Grealish.

Sotva ale rozbouřené tribuny Old Trafford stihly pořádně utichnout po gólové oslavě, bylo zase srovnáno. Necelé dvě minuty nato totiž po zpola odvrácené standardní situaci vyšachoval Matt Targett krásným obloučkem celou obranu Manchesteru a Tyrone Mings se tak zničehonic ocitl zcela osamocen před De Geou. Anglický stoper přesto s ničím neotálel a tvrdou ranou z voleje napálil míč do sítě. Mings sice v domnění, že se musel nacházet v ofsajdové pozici, ani gól řádně neslavil, ovšem jak čárový rozhodčí, tak následně jeho kolega u videa celou akci posvětili a utkání tak skončilo překvapivou, ovšem i zaslouženou remízou 2:2.

Více informací k zápasu

Norwich City - Arsenal FC 2:2

01.12.2019 15:00

Góly: 21. Teemu Pukki, 45+2. Todd Cantwell - 29. Pierre-Emerick Aubameyang (pen.), 57. Pierre-Emerick Aubameyang

Freddiemu Ljungbergovi nevyšel debut v roli manažera Arsenalu podle představ. Na půdě o záchranu bojujícího Norwiche jeho svěřenci po gólech Pukkiho a Cantwella dvakrát prohrávali, pokaždé dokázal alespoň srovnat Aubameyang.

Už po pěti minutách se přitom Gunners mohli dostat do vedení. Aubameyang posunul míč na Lacazetta, jehož ránu skvěle vychytal Krul. Další příležitost přišla po dvaceti minutách, kdy si na Özilův rohový kop naskočil Chambers a poslal jej na vzdálenější tyč. Znovu ale ztroskotal na gólmanovi.

Namísto toho skórovali "Kanárci". Zaváhání zálohy Arsenalu vedlo k šanci pro Teemu Pukkiho. Ten si posunul míč na střed a i s pomocí teče Mustafiho překonal Lena. Krátce na to po Özilově standardce zahrál jeden z bránících hráčů rukou a sudí po zásluze nařídil pokutový kop.

Jeho exekuce se ujal Pierre-Emerick Aubameyang, jenž ho zahrál prachbídně a Krul míč vyrazil. Avšak sudí po konzultaci s videorozhodčím nařídil opakování penalty, tentokrát už byl gabonský šutér úspěšný. Do šaten stejně odcházeli spokojenější domácí. Po rychlém protiútoku předložil Hernández míč Toddu Cantwellovi, který do poloodkryté klece balón snadno uklidil.

Ještě než byla odehrána hodina hry, svítil na tabuli opět nerozhodný stav. Po rohovém kopu propadl míč na zadní tyč k Aubameyangovi, jenž snadno na vzdálenější tyč zakončil. Nedlouho poté pálil mimo Cantwell, zaváhání Guendouziho zase vedlo k příležitosti Pukkiho, tu skvěle zlikvidoval Leno.

Německý brankář svůj tým ještě několikrát svůj tým podržel, například když v nastavení famózně vychytal Aaronsovu střelu. "Kanonýři" tak v tabulce drží umístění v první desítce, Norwich se vinou vítězství Southamptonu propadl na předposlední příčku.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Sheffield United 1:1

01.12.2019 15:00

Góly: 64. Matt Doherty - 2. Lys Mousset

Jako šestý a sedmý tým vstupovali do vzájemného duelu soupeři z nedělního odpoledního zápasu. Přestože překvapení letošního ročníku Sheffield United šel brzy díky Moussetovi do vedení, skončilo utkání na půdě Wolverhamptonu remízou, neboť po pauze srovnal Doherty.

Blades oproti minulému zápasu s Red Devils mohli nasadit brankářskou jedničku Hendersona, což také udělali. Ve stoperské trojici naskočil Egan místo Jagielky, jinak žádné změny neproběhly. Wolves oproti minulému víkendu udělali jedinou změnu, když nasadili stopera Kilmana místo Saïsse.

Trochu překvapivě se do vedení dostali hosté - a bylo to nedlouho po začátku utkání. Po autovém vhazování na pravé straně Baldock odcentroval. Míč propadl až na Lyse Mousseta, který si trochu krkolomně míč zpracoval a na vzdálenější tyč do poloodkryté branky míč uklidil.

Srovnáno mohlo být po deseti minutách hry. Z pravé strany poslal tečovaný centr Doherty, Jiménezovu hlavičku však pohotovým zákrokem zneškodnil Henderson. Před poločasem mohli Blades své vedení navýšit na dvojnásobek, jenže Freemana v souboji tváří v tvář vychytal gólman.

Po návratu ze šaten se v obdobné pozici ocitl McGoldrick, avšak i jeho Patrício vychytal. Několika spálených šancí využili Wolves. Jiménez poslal z rohu pokutového území šikovný centr do malého vápna, kam nabíhal Matt Doherty a zkušenou hlavičkou překonal Hendersona.

Zbytek utkání už nic závažného nenabídl a "Vlci" tak stále pobývají o místo a bod před Sheffieldem United, přičemž mají stejně bodů, jako pátý Tottenham.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Watford FC 2:1

30.11.2019 18:30

Góly: 79. Danny Ings, 83. James Ward-Prowse - 24. Ismaïla Sarr

Sobotní dohrávka čtrnáctého kola mezi Southamptonem a Watfordem nabídla přímý souboj o záchranu s budoucností obou manažerů v sázce a napětím až do samého konce. Hosté se zásluhou Ismaily Sarra ujali brzkého vedení a zdálo se, že směřují za veledůležitou výhrou, ovšem v závěrečné čtvrthodině Saints dokázali utkání nejen vyrovnat, ale dokonce rovnou strhnout na svou stranu díky trefám Ingse a Warda-Prowse, jenž se parádní ranou z přímého kopu postaral o vítězství svého týmu 2:1.

Southampton čekal na vítězství před svými fanoušky již více než půl roku, neboť naposledy se tak stalo 13. dubna proti Wolverhamptonu. Ralph Hasenhüttl si tak nakonec mohl oddechnout, zatímco jeho protějšek Quique Sánchez Flores navzdory kratičkému působení v londýnském klubu má co dělat, aby o svou funkci brzy nepřišel. Saints poskočili na osmnácté místo s dvoubodovým odstupem od záchrany, Watford zůstává na samém dně tabulky.

Kdo od dvou trápících se týmů v životně důležitém zápase očekával opatrný nástup do zápasu, musel být příjemně překvapen. Jako první se po Cedricově zaváhání ocitl v dobré příležitosti hostující Sarr, ale Alex McCarthy si s jeho přízemní ranou zvládl poradit. Na opačné straně zase zahrozil Piérre-Emile Hojbjerg, jehož utěšená střela skončila nad břevnem, a povedený individuální průnik Nathana Redmonda musel likvidovat až brankář Ben Foster.

Když už se zdálo, že domácí začínají se vším všudy přebírat otěže zápasu do svých rukou, povedlo se Watfordu skórovat. V 24. minutě využil Ismaila Sarr zaváhání Jacka Stephense při vypořádání s nákopem Capoueho a rekordní posila Hornets nabídnutou šancí nepohrdla. Pro reprezentanta Senegalu šlo o první gól v novém dresu od letního příchodu z Rennes. Křehké sebevědomí domácího týmu bylo průlomem skóre otřeseno a Watford měl po zbytek první půle výrazně navrch. Nebýt excelentních zákroků McCarthyho proti pokusům Sarra a Deulofeua, mohlo být poločasové manko Saints snadno vyšší.

Ani bezprostředně po změně stran se Southamptonu nedařilo nepříznivý vývoj utkání zvrátit, ovšem závěrečná dvacetiminutovka už byla jiná písnička. V 77. minutě ještě Craig Cathcart stihl na brankové čáře zablokovat gólovou střelu střídajícího Longa, ale pouhou minutu nato již hosté přece jen inkasovali. Moussa Djenepo si na pravé straně pokutového území vysloveně pohrál s Josém Holebasem a pod tlakem vyběhnuvšího Fostera našel před odkrytou brankou Dannyho Ingse, který v přehuštěném prostoru na hranici malého vápna dokázal procpat míč do sítě. Opakované záběry však ukázaly, že již předtím se míč dotkl Djenepovy ruky, což mělo dle aktuálních pravidel gólovou akci zneplatnit, avšak videorozhodčí inkriminovaný moment přehlédl.

Stadion St. Mary’s rázem oživl a pět minut nato měl k jásotu ještě o důvod více. Po faulu na Hojbjerga se k přímému kopu z levé strany před šestnáctkou postavil James Ward-Prowse a parádní ranou přes zeď do horního růžku překonal marně se natahujícího Fostera, byť si anglický gólman na míč sáhl.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Crystal Palace 0:2

30.11.2019 16:00

Góly: 45+1. Wilfried Zaha, 78. Jeffrey Schlupp

Po téměř dvou měsících se ligové vítězství dočkali fotbalisté Crystal Palace. Ti poměrně nečekaně uspěli na půdě Burnley bojujícího o evropské poháry a sami se tak do těchto bojů zapojili. Góly se o to postarali Zaha a Schlupp.

Jako první vystrčil růžky zhruba po čtvrthodině McNeil, jeho rána z pětadvaceti metrů ale byla pro Guaitu snadným soustem. Do vedení se Orli dostali brankou do šatny. Dann vybojoval ve středu hřiště míč a poslal jej do křídla na Wilfrieda Zahu. Ten si v obtížné situaci poradil s dvojnásobnou přesilou a i díky zaváhání gólmana rozvlnil síť.

Clarets mohli hned dvakrát srovnat po hodině hry. Nejprve Kouyaté ve vzdušném souboji zazmatkoval a hlavičkou poslal do samostatného úniku Wooda, ten ale naprosto neuvěřitelně přepálil o několik metrů. Znovu se ten samý hráč ocitl v šanci po Hendrickově centru, tentokráte jeho hlavička přesnost nepostrádala, ale z brankové čáry ji vykopl míč.

Komu instinkt zabijáka nescházel, to byl Jeff Schlupp. Po Meeově bídném odkopu se dostal ve vápně k balónu a podobnou ranou, jako v první půli Zaha, propálil Popea. Pět minut před koncem základní hrací doby vypálil z první z vápna McNeil, na Guaitu si ani tentokráte nepřišel.

Akce ještě pokračovala, Hendrickův centr se snesl přesně na hlavu Wooda, který hlavičkoval jen do připraveného gólmana. Bardsley poté poloodkrytou klec přepálil. Oba aktéři tohoto duelu tak v tabulce mají shodný počet bodů, ztrácí jen dva na průběžně pátý Tottenham.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - West Ham United 0:1

30.11.2019 16:00

Góly: 48. Aaron Cresswell

Kritická situace Manuela Pellegriniho má za sebou nečekanou vzpruhu. Pellegriniho West Ham United totiž navzdory všem předpokladům dokázal zvítězit na Stamford Bridge proti západolondýnským rivalům z Chelsea, což se Kladivářům povedlo vůbec poprvé od roku 2002, a zároveň šokujícím triumfem 1:0 ukončil stávající osmizápasovou šňůru bez vítězství. O jediný gól odpoledne se postaral Aaron Cresswell, ovšem neméně výraznou pozornost si zaslouží David Martin jakožto debutant v brance West Hamu, který proti rozjetým Blues dokázal udržet čisté konto.

Chelsea přitom měla šancí na rozdávání, a obzvláště v první půli zápasu zcela dominovala, jenže při absenci nejlepšího střelce Tammyho Abrahama scházela domácím potřebná koncovka a po prohře 1:2 s Manchesterem City si Frank Lampard na lavičce Chelsea připisuje druhou ligovou porážku za sebou. West Ham díky velecenným třem bodům poskočil na třinácté místo, zatímco Blues se nyní musí pomalu začít poohlížet za pátým Tottenhamem, který zaostává o šest bodů.

Soudě dle úvodních minut zápasu by jen málokoho napadlo, že Chelsea ani jednou neskóruje. Pedrovu gólovou ránu stihla obrana West Hamu zablokovat až na poslední chvíli, Mason Mount přinutil Davida Martina k prvnímu prvoligovému zákroku kariéry a Christian Pulišić v dobré pozici poslal svou hlavičku příliš vysoko. Ve dvaadvacáté minutě měl k průlomu skóre ještě blíže Reece James, jehož tečovaný centr spadl na břevno.

To hosté se v první půli na mnoho nezmohli, byť šance neobvyklého hrotového útočníka Michaila Antonia přinutila Kepu Arrizabalagu k excelentnímu reflexivnímu zákroku. Když pak v rychlém sledu za sebou proti pozornému Martinovi neuspěli Kovačič, Giroud ani Pedro a Pulišić ve výtečné šanci z nastavení minul, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Pouhé tři minuty po změně stran Blues za všechny zmíněného zahozené tutovky pykali. Pablo Fornals vyslal ideálně načasovanou přihrávkou kupředu Aarona Cresswella, jenž si až příliš snadno poradil s domácím mladíčkem Jamesem a umístil míč přesně do dolního pravého růžku branky. V 67. minutě bylo pro zaskočené hráče Chelsea zdánlivě ještě hůř, když aktivní Antonio procpal Snodgrassův centr až do sítě, ovšem jeho trefu vzápětí zneplatnil videorozhodčí kvůli hraní rukou.

Chelsea tak měla dvacet minut na to, aby s překvapivým výsledkem ještě něco udělala, jenže navzdory výraznému územnímu tlaku zataženou obranu soupeře s výborným Martinem v brance nepřekonala a 34letý gólman si tak mohl po konečném hvizdu užít slzy štěstí.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Brighton & Hove Albion 2:1

30.11.2019 16:00

Góly: 18. Virgil van Dijk, 24. Virgil van Dijk - 79. Lewis Dunk

Těžší, než to v první půli vypadalo, byl pro fotbalisty Liverpoolu duel čtrnáctého kola proti Brightonu. Zásluho dvou tref van Dijka sice do šaten odcházeli s dvougólovým vedením, a však po vyloučení Alissona a Dunkově brance se o tři body pořádně strachovali.

V šestnácté minutě utkání se musel pořádně vyšvihnout Ryan, který zneškodnil Firminovu ránu z penalty. O pár okamžiků později byl zhruba ve třicetimetrové vzdálenosti faulován Oxlade-Chamberlain. Exekuce následného přímého kopu se ujal Alexander-Arnold, jenž přesným centrem našel Virgila van Dijka a ten trknul míč za gólmanova záda.

Spolupráce těchto dvou se opakovalo i po čtvrtině utkání. Tentokráte anglický reprezentační krajní bek rozehrával rohový kop a van Dijk znovu hlavou neomylně zavěsil. Ještě před přestávkou mohl kontaktní gól vstřelit Dunk, jenže v tutovce sám před Alissonem selhal.

Napravit to mohl nedlouho po návratu ze šaten, jenže ani jeho hlavička z malého vápna neletěla mezi tři tyče. Zvrat v jinak poklidné cestě za vítězstvím nastal dvacet minut před koncem, kdy Alisson vyběhl proti Trossardovi a zahrál rukou mimo vápno, za což viděl červenou kartu.

Na hřiště tak přišel Adrián, čehož částečně Seagulls využili. Španělský gólman si tak dlouho stavěl zeď, až sudí Atkinson pískl do píšťalky. U míče stojící Lewis Dunk tak po zemi poslal míč na opačnou stranu brány.

Další pumelici v podání Mooye už Adrián zneškodnil a pomohl tak k zisku tří bodů. Vzhledem k zaváhání konkurentů tak náskok Reds na druhé místo dočasně vzrostl na jedenáct bodů, naopak Racci jsou jen tři body nad sestupovým pásmem.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - AFC Bournemouth 3:2

30.11.2019 16:00

Góly: 21. Dele Alli, 50. Dele Alli, 69. Moussa Sissoko - 73. Harry Wilson, 90+6. Harry Wilson

Éra Josého Mourinha v Tottenhamu zatím vychází na výbornou. I ve třetím zápase pod vedením portugalského trenéra Spurs dokázali zvítězit po divoké přestřelce, tentokráte s Bournemouthem v poměru 3:2. Stejně jako v minulém kole s West Hamem však konečné skóre zastírá zprvu hladký průběh utkání, v němž se domácí ujali tříbrankového vedení a teprve pak si zbytečně nechali vstřelit dva kontaktní góly a zničehonic se museli dokonce bát o výsledek. Hrdinou odpoledne se stal Dele Alli jakožto autor dvou branek.

Mourinhův tým tak v ligové tabulce poskočil již na pátou příčku, zatímco Bournemouth prodloužil stávající šňůru porážek a propadl se na místo dvanácté. Eddie Howe může být alespoň spokojen s tím, že jeho svěřenci nesložili zbraně ani s tříbrankovým mankem dvacet minut před koncem a po dvou zásazích Harryho Wilsona ještě zápas zdramatizovali, až nakonec nechybělo mnoho, aby stihli v táhlém nastavení srovnat.

Úvod zápasu přitom vyšel lépe hostům a Paulo Gazzaniga měl co dělat, aby zneškodnil střelu Groenevelda či dalekonosnou dělovku Diega Rica. V tomto ohledu sobotní utkání výrazně připomínalo nedávný zápas Ligy mistrů proti řeckému Olympiakosu, který se po rovněž skvělém nástupu proti Spurs ujal dokonce dvoubrankového vedení. Cherries ale tak efektivní v zakončení nebyli a sami naopak z první vážnější akce soupeře hned inkasovali.

Dobrá práce Heung-Mina Sona po dlouhém pasu Alderweirelda měla za následek střeleckou příležitost pro Deleho Alliho, jenž potvrdil vzrůstající formu z posledních týdnů chladnokrevným obstřelením brankáře Ramsdalea. Kohouti byli v tu chvíli v ráži a pět minut nato málem Harry Kane jejich vedení zdvojnásobil, kdyby na přední tyči nenapálil Ramsdalea do nohou.

Gól Davinsona Sáncheze nedlouho poté rozhodčí správně neuznal kvůli hraní rukou, ovšem krátce po změně stran se domácí přece jen pojištění náskoku dočkali. U zrodu celé akce byl opět Toby Alderweireld, jenž našel volného Alliho a anglický reprezentant přehodil bezmocného Ramsdalea i podruhé. Nezastavitelný Alli se vzápětí proměnil v režiséra další gólové akce, na jejímž konci se po Sonově přistrčení zjevil Moussa Sissoko a povedenou ranou z voleje na zadní tyči upravil skóre na dominantních 3:0.

Od té chvíle však Spurs stejně jako proti West Hamu zdánlivě vypnuli a dali soupeři šanci vrátit se do zápasu. Čtyři minuty po Sissokově trefě snížil střídající Harry Wilson krásnou ranou z přímého kopu, která zapadla za marně se natahujícího Gazzanigu s přispěním břevna, a v šesté minutě nastavení tentýž hráč snížil na rozdíl jediného gólu po zpětné přihrávce Groenevelda. Domácí měli již předtím možnost zápas definitivně rozhodnout, jenže Son v samostatném úniku po dobrém pasu Alliho prováhal správnou chvíli k zakončení, a tak v samém závěru museli tottenhamští příznivci přečkat ještě jednu kritickou chvilku, kdy až zákrok Jana Vertonghena na poslední chvíli zmařil gólovou střelu Calluma Wilsona.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Manchester City 2:2

30.11.2019 13:30

Góly: 25. Jetro Willems, 88. Jonjo Shelvey - 22. Raheem Sterling, 82. Kevin De Bruyne

S další nepříjemnou bodovou ztrátou se musí vypořádat hráči Manchesteru City. V Newcastlu dlouho marně bušili do obrany domácích, kterou sice nakonec dvakrát pokořili, jenže "Straky" taktéž našly dvě gólové odpovědi. Utkání zvlášť okořenily krásné góly hostujícího Kevina De Bruyneho a záložníka Magpies Jonja Shelveyho.

Citizens si tak připsali další komplikaci při cestě za zkompletováním zlatého hattricku vítězství v Premier League a jejich odstup na vedoucí Liverpool zůstává výrazný. Newcastle si na druhou stranu připsal psychickou vzpruhu poté, co ho v minulém kole poměrně jasně porazila Aston Villa.

Na straně domácích došlo v sestavě k jediné změně, když zraněného pravého beka Yedlina zastoupil Manquillo. To základní jedenáctka hostů se oproti utkání Ligy mistrů se Šachtarem Doněck hodně proměnila. Do obrany nově nastoupili Walker, Stones a Mendy, zálohu posílil David Silva a útočný trojzubec vyztužil Mahrez.

Úvodní minuty byly sice dle očekávání v režii Citizens, nicméně na pořádnou šanci diváci dlouho čekali. Až v 18. minutě si na rohový kop De Bruyneho naskočil Fernandinho, tvrdou hlavičkou ale bránu brankáře Magpies Dúbravky přestřelil. Za další čtyři minuty už Manchester City udeřil. Akci rozjel David Silva, po několika šťastných odrazech si míč našel Sterling, jenž zblízka překonal Dúbravku - 0:1.

Vedení však hostům vydrželo jen tři minuty, kdy si Willems narazil s Almirónem a prudkou ránou pravou nohou přesně k tyči vyrovnal. Ve zbývajících minutách první půle se "Straky" zaměřily na bránění remízového stavu, což se jim dařilo vcelku úspěšně, neboť Citizens měli velké potíže s prolomením obranného valu soupeře.

Po změně stran se obrázek hry příliš nezměnil. V 59. minutě našel David Silva na zadní tyči Gabriela Jesuse, který hlavičkoval jen do boční sítě. Devět minut poté si na Dúbravku nepřišel ani De Bruyne. Až v 70. minutě měl obrovskou šanci Jesus, jenž využil skuliny v obraně Newcastlu, jenže tváří v tvář neuspěl proti Dúbravkovi.

V 82. minutě se Man City přece jen dočkal opětovného vedení. Balón si po odvráceném centru Mendyho zpracoval De Bryune, a parádním halfvolejem i s pomocí břevna překonal Dúbravku. Ani tentokrát však City neudrželi náskok. Tři minuty před uplynutím řádné hrací doby totiž střídající Atsu rozehrál standardní situaci na Shelveyho který se krásně opřel do rány, jež zapadla k tyči. Přesto mohli Citizens brát všechny body, jenže Sterling v tutovce z nastavení netrefil volej ideálně a Dúbravka tak uchránil pro Magpies remízu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC14131032:1240
2.Leicester City14102233:932
3.Manchester City1492339:1629
4.Chelsea FC1482428:2026
5.Tottenham Hotspur1455424:2120
6.Wolverhampton Wanderers1448219:1720
7.Sheffield United1447317:1319
8.Arsenal FC1447320:2119
9.Manchester United1446421:1718
10.Burnley FC1453620:2018
11.Crystal Palace1453613:1818
12.AFC Bournemouth1444618:2016
13.West Ham United1444617:2316
14.Newcastle United1444613:2216
15.Aston Villa1443721:2215
16.Brighton & Hove Albion1443716:2115
17.Everton FC1442814:2214
18.Southampton FC1433815:3212
19.Norwich City1432915:3011
20.Watford FC141589:288

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (582)

Přidat komentář
Minister

Newcastle pekne

Reagovat
repkajebuh

Newcastle je doma zeď, totální beton.. Jonjo by se mohl vrátit do rotace místo Lallany a vzít sebou Maximina k té trojce vepředu ideál

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Smreky

jonjo na lfc nemá...

Reagovat
repkajebuh

Je odchovanec, vždycky sem ho měl rád

Reagovat
fenixLFC

irelevantne

Reagovat
Smreky

aj ja som ho mal rád, má skvelú strelu ale dosť zbytočne sa nechá vylúčiť.. ale na momentálny lfc nemá a nemá zmysel ho ťahať späť... ak má prísť hráč, musí to byť hráč ktorý nás posunie dopredu a nie priemerný hráč...

Reagovat
Smreky

navyše máme na hosťovaní Grujiča, Wilsona...

Reagovat
hefy

Ochovanec Charltonu.

Reagovat
LokoLFC

odchovanec??

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako nemá, ale kdyby byl v tom týmu, když Klopp přišel, tak bych i myslil že by si ho nechal.

Reagovat
Smreky

bohvie...podľa mňa taký Grujič je mu dosť podobný a myslím že je lepší a vidíme že tiež neostal a išiel na hosťovanie

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost. Každej jeden přestup nas teď musí posunout ještě výš.

Reagovat
Smreky

Reagovat
cristiano.K.

místo Lallany může hrát kdokoliv

Reagovat
fenixLFC

radsej lallanu nez shelveyho...zas neprehanajme

Reagovat
cristiano.K.

to není přehánění ani jednoho v týmu nechci, ale pokud bych si měl vybrat beru toho mladšího pochopitelně.

Reagovat
Kopac

jonjo je raz taky futbalista ako lallana

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bandita_Harry

tuším si zabudol na sezónu 16/17 jeden z našich naj hráčov v tej sezóne Sadio, Bobby, Coutinho, Lallana asi tak to bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel jen jedna sezóna..

Reagovat
fenixLFC

shelvey nemal ani tu

Reagovat
smazaný uživatel

To souhlas. Tahat sem hráče jako Shelvey by byla neuvěřitelná kravina.

Reagovat
iamek

Titul jasný po třetině soutěže. Hezky pěkně. Jinak ta lavička city dneska docela bida.

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
iamek

?

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost. LFC začne taky ztrácet.

Reagovat
Front hell

Přesně. Někteří tady už vyhrnují nohavice, když brod je ještě daleko. Ale náskok už máte pěkný

Reagovat
eder

Jenže "pěkný náskok" už jsme zažili tolikrát...

Je odehráno sotva 14 kol z 38.

Reagovat
iamek

To i City. Tohle už snad ztratit nejde.

Reagovat
frankiefcb

pokud přežijou Vánoce s náskokem 9+ před City, tak titul mají.

Reagovat
LokoLFC

no, jak loni

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle United podle Livesportu držení míče jen 23%, přesto dokázal dát 2 branky a remizovat 2:2.

Reagovat
Bandita_Harry

Jonjo is still red,

Mancs are faded

Reagovat
smazaný uživatel

City sa môžu koncentrovať na LM, v TOP4 skončia s prehľadom, a na titul to už aj tak nevyzerá...

Reagovat
smazaný uživatel

Akoze obrana za niekolko sto milionov a nevieme udrzat ciste konto.. podari sa to raz za 10 zapasov nedostat gol

Reagovat
Remt

ani LFC ale nemá tu obranu letos nijak oslnivou

Reagovat
Kenneth

Tohle už nesmí Liverpool pustit.

Reagovat
vrabejka

Je prostě znát, že City jsou proti minulé sezóně poloviční. Není to takový válec, vytratila se lehkost. Navíc pokud jejich soupeř drží nadějný stav až do závěru zápasu, tak málokdy to dokážou otočit právě jako LFC. Navíc ztráta Aguera, Laporteho, Saného je pro ně citelná. Ano mají široký kádr ale nahradit je plnohodnotně prostě Mahrez ani Stones nedokážou.

Ikdyby zase měli to svoje jaro tak tohle už musíme dotáhnout.

Reagovat
LokoLFC

No jo, ale porad je rozdil poslat do hriste Mahreze nez Lallanu...

Reagovat
Kixi Syhimour

3 zápasy?

Reagovat
avicii

to dufam nie

Reagovat
Kixi Syhimour

No, přímá červená, ne?

Reagovat
avicii

priznam sa ze neviem ako to je na 100 percent ale asi to tak bude

Reagovat
fenixLFC

ta nie je vzdy za tri

Reagovat
fenixLFC

keby o tom rozhoduje atkinson tak si alisson nezachyta do konca sezony...

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

To těžko, vidím to na korekci na 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodak v Championship za toto dostal 1, tak uvidime.

Reagovat
R22

červená za ruku je stopka na jeden zápas

Reagovat
Mates_Matesović

Výkon opět celkem hnůj, navíc Cherries se dostávali do celkem hodně šancí. Pozitivum je aspoň forma Alliho a Sissokův banger. Jedeme dál.

Reagovat
smazaný uživatel

To je úplne o ničom obrana. To snáď nie je pravda. Z pohodového zápasu znovu dráma.

Reagovat
avicii

3 body Chelsea a MC Wilson

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Bayern +

WHU ♥ a ešte u modrákov, sladučké tri body dnes

Chelsea dokopy nič, nulu by dnes udržal snáď aj Roberto, čiže to o niečom svedčí. WHU po góle hralo účelovo presne to čo potrebovalo, a to ešte dve čisté tutovky Balbuenovi a Antoniovi chytil Kepa a pri druhom góle sa Antoniovi smolne odrazila lopta od ruky.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to psal pod preview, několik faktorů stálo proti nám.

Tottenham v lize dvakrát za sebou vedl 3:0 a dvakrát vyhrál 3:2. Zajímavé.

Reagovat
fenixLFC

fakt nech sa na to uz atkinson vysere, to je tak strasny traged ze skoda hovorit. kazdy jeden zapas si najde nieco ako do toho zapasu vstupit aby sa o nom zas a znova hovorilo. a velevazena FA urobi hovno a priapdnu kritiku este zdrbe pokutami.

chvalabohu za tri body a dalsie zvysenie naskoku

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

a omg....ten chuj atkinson bude mat na starosti VAR v derby....takze mozme cakat dalsiu show od neho...

Reagovat
oli9

11

Reagovat
Malresi

Takto urobiť z pohodovo rozbehnutého zápasu drámu, to je umenie Alisson absolútne stupídna chyba a Adrian na to len nadviazal. Atkinson je síce kkt, ktorý nás nemá rád, ale tu by som skôr vinil Adriana... čo tam doprdele pri tom múre organizoval tak dlho? Za mňa jeho gól úplnen a 100%. Najdôležitejšie sú však 3 body, náskok na City sme navýšili a potešil aj výkon Oxa. Som zvedavý s akou zostavou nastúpime na derby, za mňa kľudne bez zmeny, ak nerátam Adriana.

Reagovat
martin.b

Ono vstoupit do rozjetýho zápasu, když 80 minut mrzneš na lavce, není úplně easy a pár minut ti zabere, než se do toho dostaneš.

Reagovat
Malresi

To zas jo, ale aj tak to vyzeralo komicky a lacno

Reagovat
spider_8

Dneska nám to posral Frank. Už v té základní sestavě neměli Giroud s Pedrem co pohledávat a když už, tak měli být vystřídaní o půli. Nechápu proč jsme čekali 60. minut, navíc ty střídání byly taky podivný. Proč šel dolů Jorginho, když je to náš jediný kreativní záložník? A proč tam nešel Bats? Dobývat vápno bez target mana je hodně těžký, nebylo tam na koho pořádně centrovat, přitom bylo jasné, že se těžko prokombinujeme do nějaké šance.

Každopádně to bylo slušné deja vu minulé sezony. Dva vyhořelí ofenzivní hráči v sestavě (Giroud, Pedro), jeden který má kvalitu, ale sám to neutáhne (Pulisic x Hazard), neschopnost se prosadit proti zataženému soupeři a křehká defenziva. Pak stačí jeden únik soupeře a zbytek už je jen zoufalství a frustrace. Pedro s Giroudem musí v zimě jít a ideálně už se do té doby v našem dresu neukázat.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mimalu

Reagovat
ajouki

Snad tím nechceš naznačit, že Michy v základu by něco změnil? Ten je v Chelsea čtvrtým rokem a nikdy od začátku nic nezahrál. Jediná změna by byla, že by byl pětkrát v ofsajdu. U Girouda aspoň byla šance, že by se mu mohl zápas povést tak jako se mu to daří za Francii. Stačilo proměnit šance, těch měla do poločasu Chelsea nejméně na dvě branky.

Se závěrečnou větou ale souhlas. Chelsea nutně potřebuje doplnit ofenzívu o jednoho až dva hráče.

Reagovat
spider_8

Od začátku sezony působí mnohem líp než Giroud, když naskočí v průběhu, tak je téměř vždy velký oživení a i v mezihře se dost zlepšil. Rozhodně by na základě výkonů měl být druhou volbou za Abrahamem a proč dneska nešel do hry v průběhu zápasu fakt nepochopím.

Reagovat
ajouki

Tušil jsem, že na to takto nahlížíš. Michy poslední dva zápasy prostor dostal a na základ to nebylo. Tutovka, že proti WHU by to bylo od něj tragické. U Girouda byla alespoň naděje, že by se mohl chytit a mít alespoň pár použitelných momentů. Celkově je rozdíl mezi jejich výkony maximálně 10 %, a to ještě před zápasem nejde říct, na čí stranu.

Zbylé změny byly vynuceny fyzickou připraveností hráčů. To během zápasu s Valencií a West Hamem musel vidět i slepý.

Reagovat
icemike

lavička je mala, nesmí nikdo odejit, vanoce budou naročné

Reagovat
spider_8

Tak co se Pedra týče, na křídla máme tři hráče, čtyři pokud počítáme i Mounta a to se nám ještě během zimy vrátí Loftus. To je podle mě dobré pokrytí a není důvod, aby tu Pedro dál smrděl. Já už ho v našem dresu fakt strašně nechci vidět.

U Girouda je to složitější, mít jen 2 útočníky je trochu risk, ale stejně. Podle mě už nám nemá co dát. Vůbec se nehodí do toho našeho rychlého, dynamického stylu hry, občas sklepne nějaký balon, ale jinak nic víc. Akorát Contemu se hodil do systému, ale jinak byl u nás vesměs dost marný.

Reagovat
Lembju

Existuje náhodnější tým než Liverpool? Dyť ty kluci měli mít reálně o 10-15 bodů míň, hrajou totální tužku.

Reagovat
fenixLFC

napisat to po dnesku

Reagovat
Lembju

Tak kdy jindy, po čtvrtym kole o 15 bodů míň mít nemohli.....

Reagovat
smazaný uživatel

To nemajú ani po 14 tom...

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje nahodnejsi blbec?

Reagovat
Lembju

poplácej se po ramenou

Reagovat
smazaný uživatel

Já spíš ty ne? jak se jako vyznačuje náhodnější tým?

Reagovat
Lembju

Vcelku jednoduše. Tak, že maj mnohem víc bodů, než je statistická pravděpodobnost při předváděnejch výkonech a průbězích zápasů. Nehledej v tom nic víc než matematiku.

Reagovat
Kopac

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Coutinho10

zase nervy v zaveru...po golu na 2:0 zase zbytecna pasivita a to je duvod, proc se nam nadari udrzet cista konta...nastesti to ale zvladame za 3 body a tak ten naskok je opet paradni, ale neni to nic presveciveho a to ukazal i Adrian

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak chudák byl nerozchytanej, ho tam jen tak pošle, navíc v takové kose

Reagovat
Coutinho10

ja vim, ale stejne...

Reagovat
fenixLFC

dnes sme to neudrzali len kovli rozhodnutiu atkinsona, inak uplne v pohode aj s adrianom

Reagovat
Coutinho10

no mě tam těch centrů přišlo poměrně ddost...sice to nebyly žádné tutovky, ale podle mě jsme je zbytečně nechali dostat se do zápasu, ikdyž samozřejmě ten gól byl hodně debilní

Reagovat
LokoLFC

taky jsem si rikal, ze jsme pasivni... pak mi doslo, ze mame o hrace min...

Reagovat
Coutinho10

ono to bylo i před vyloučením a po tom vyloučení, když už to bylo jenom o gól, tak to bylo hodně nepříjemný + vidět Adriana, jak mu to tam vypadlo, tak to na klidu nepřidá

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nejde ztratit, City si to prohrálo samo a Leicester prostě na titul nemá LFC mají bohužel nejlepšího trenéra současnosti, navíc ta bojovnost co jim dodal je neskutečná - oni snad nedokážou nic prohrát. Smekám, i když s velkou nechutí...

u nás musíme dát čas a prostor Olemu, bo to není jenom trenérem... a hlavně ten nejostudnější fakt je, že oproti LFC vypadáme ve všech směrech jako provinční klub na pomezí PL a Champu... takto špatně na tom LFC nebylo ani v jejich nejhorších časech, což už samo o sobě dost vypovídá.

Reagovat
Malresi

Tak to by som zas netvrdil. Za Hodgsona sme v roku 2010 boli po 9 kolách v zostupovom pásme a hrávali sme v zostave s hráčmi ako Poulsen, Spearing, Kyrgiakos,Jovanovic, Ngog

Reagovat
13

Kyrgiakose bych z toho výčtu vyndal.

Reagovat
Malresi

Ja ti neviem... Sota som mal rád, ale žeby bol nejako extra kvaliný? Jasné, spomedzi tých mien bol najmenším sklamaním, ale aj tak to bol priemerný stoper v tom čase v priemernom klube.

Reagovat
13

A přidal tam Koncheskyho

Reagovat
Malresi

Jo tak ten tam mal byť bez debaty nechápem ako som zrovna na neho mohol zabudnúť

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jestli prohrajeme s Villou i Joseho squadrou tak už v tom "sestupovým pásmu" možná budeme taky Mám z toho špatný pocit, tahle sezóna je pro mě osobně velká katastrofa Ale zase to člověku ukáže nový směry, přechod k Islámu mě naučil mnoho pozitivního

Reagovat
Malresi

Stále máte o dosť kvalitnejší káder, ako sme v tých temných časoch mali my, takže by som až taký zúfalý nebol a hlavne máte kopec mladých talentovaných hráčov. Treba vám manažéra, ktorý má jasnú víziu a ktorý dostane čas a prostriedky, tak ako u nás Jurgen (teda až na tie prostriedky ) na vybudovanie si svojho kádra a zapracovanie svojho herného štýlu. Otázkou len je, či je to Ole alebo to má byť niekto iný. Síce som v tejto sezóne vašich zápasov veľa nevidel, ale nepríde mi, žeby mal Ole nejaký konkrétny herný plán, ktorý by bol dlhodobo funkčný. V tej prvej Kloppovej sezóne sme hneď mohli vidieť prvky toho istého futbalu, ktorý hráme teraz, len bolo jasné, že to chce upgrade na istých postoch a samozrejme čas. Pri vás ten istý pocit nemám a skôr by ste sa mali imho plne zamerať na angažovanie Pocheho. Ten by pre vás mohol byť presne tou istou personou, ktorá by to zmenila tak, ako Jurgen u nás.

Reagovat
repkajebuh

Reagovat
YNWA__MSN

#reportAtkinsontoGulag

Reagovat
Nikikrew

Zajtra v Norwichi bezpodmienecne vyhrat, dalsiu stratu si dovolit nemozeme. Chelsea postupne straca, treba sa dotiahnut na nich co najskor.

Reagovat
smazaný uživatel

pri tom vsetkom co sa stalo v tomto zapase sa nejak zabudlo na Oxov velmi dobry vykon

Reagovat
Malresi

Reagovat
cristiano.K.

Atkinson je prostě zmrd, tohle je prostě šílená prasárna, písknout do píštalky, když víš,že brankář stojí u druhé tyčky. Pokud je přímák na píštalku, tak by se rozhodčí měl ujistit, kde je brankář.

ta obrana funguje příšerně, po 12. v řadě jsme dostali gol. Brigton měl tři šance v první půli a jednu ještě ke konci, to se prostě nesmí stávat.

Reagovat
Kixi Syhimour

ale dneska by ta ztráta šla hodně i za útokem, mnoho šancí a góly jenom ze standartek od obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Při tom Trentově rohu, který byl mnohem víc nesportovní jste to chválili. Jak jste říkali, má dávat pozor.

Reagovat
fenixLFC

toto myslis vazne?

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu se divíš? 2 standardky rozehraný vychcaně. Tady aspoň počkal než rozhodčí zahájí hru.

Když to udělá tvůj tým, tak je to geniální a když to někdo udělá jim, tak je to najednou něco špatnýho? Trochu soudnosti.

Reagovat
Godwinson

Naopak, je to totálně idiotské srovnání dvou nesrovnatelných situací

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to 2 podobné standardky po přerušení hry. Rozdíl v tom není. Spíš je problém, že někteří rozhodčí to nechají a jiní za to dávají karty.

Před pár lety dal Nacho podobný gól Seville, když navíc ani rozhodčí nepísknul a desítky rozhodčích se neshodli, jestli to vůbec mělo platit.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nevšiml jsem si, že by byly takové debaty ohledně rohu Arnolda.

Reagovat
redyyz

to naozaj ides porovnavat roh a standartku???

Reagovat
smazaný uživatel

Oboje jsou standardky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
masina_LFC

ty si elitny kokot ked ides porovnavat priamy kop na zapiskanie a roh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin.b

Od kdy se hraje roh na píšťalku ty znalče ?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Od doby, kdy to někteří rozhodčí přerušují. Messi jednou za rychlý rozehrání rohu dostal žlutou.

Reagovat
Kopac

Reagovat
icka

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc kdyby se nehrálo na píšťalku, tak proč se každou chvíli pomezní postaví mezi hráče a balon?

Reagovat
smazaný uživatel

No právě proto, že se nehraje na píšťalku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mistr129

Teď jsem na to koukal a vaši si za to můžou sami, vždyť ta zeď tam máchala rukama všude možně místo aby se nějak postavila, času dal dost.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nicméně jeden týpek z Brightonu stál v naší zdi, ne? To se nově nesmí

Reagovat
mistr129

Jasně, musí stát metr, ale jestli nebyl, tak to je primárně chyba rozhodčího u videa, ne Atkinsona

Reagovat
cristiano.K.

to ted fakt nevím, jak to bylo. Každopádně ta chyba jde za oběma stejně. Atkinson stojí tak,aby viděl, jestli někdo z hostujících stojí ve zdi a var to samozřejmě musí kontrolovat.

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsem psal před týdnem, do vánoc jsme v top4, čukotka je v lese, s Mourinhem za rok titul,letos se spokojím s top4 , ctvrfinale LM a vyhrra v FAcupu

Reagovat
Front hell

A pak se vzbudíš s prstem v prdeli

Reagovat
Golasso

Reagovat
redyyz

Reagovat
aramaki

Reagovat
martin.b

Klasický počáteční efekt změny trenéra. Mancs byli loni pod Olem taky oblacích a kde jsou teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem ako tu stále niekto môže porovnávať Joseho s Olem. Ved to je Ferrari vs Trabant. Absolútne iná kategória kvality...

Reagovat
Busby babes

hele my Mourinha kritizovali, ale Trabant bych mu jeste nerikal...

Reagovat
martin.b

Nikoho neporovnávám, dávám příklad počátečního efektu. Ano, José je extratřída, ale reakce fanoušků Spurs jsou zatím až moc optimistický a krátkozraký. Nehledě na to, že až se objeví první nezdary, může to mezi egoistickým Levym a Mourinhem hodně skřípat.

Reagovat
Thelvin

Brit ale neni fanoušek Spurs, Brit je dement

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase jsem rád že jsem tě dal na první místo,myslím že v celkovým součtu budeš v top4 taky

Reagovat
Smreky

Harry Wilson 2 góly :) snáď po sezóne ukáže že patrí do LFC a ostane v tíme

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
fenixLFC

to by musel okrem strelby mat aj nejaky iny prinos

Reagovat
Smreky

tiež som už pár krát čital že okrem priamych kopov a čuchu na krásne goly nema nejaky prínos...ale nevidel som ho vo veľa zapasoch hrať takže neviem...

máš ho nasledovaného? fakt okrem tých gólov nič?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to priemerný hráč s fantastickou kopacou technikou. Taky o triedu horší Kane

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
YNWA__MSN

13 zápasu 6 gólů to je jako malej přínos??????!!! A to ani není útočník... Stále teprve 22....V létě prodat Shaga nebo pustit Lallanu a Wilsona zařadit do A týmu místo jednoho z nich!

Reagovat
fenixLFC

Takze tvojou odpovedou na to ze okrem golov nema prinos je to ze dava goly?

Reagovat
YNWA__MSN

A co bys jako chtěl, aby zároveň tvořil hru, sbíral asistence a dával góly? No jo jakmile to není posila aspoň za 50 mega, tak to pánovi nevoní

Reagovat
fenixLFC

jj lebo je to o cene mozno len chcem hraca ktory je uzitocny aj ked nedava goly co teda wilson nie je. ale chapem, je odchovanec takze hned musi byt hviezda...

Reagovat
YNWA__MSN

Já ti dám hviezdu Já narozdil od ostatních vidím výsledky Wilsonovo práce, kde se vždy za posledních 2,5 roku na hostování prosadil do základu a byl neskutečně gólovej. Tohle není hypovani jako u Elliota a Brewstera, on má za sebou už reálný vysledky. Samozřejmě, že by 22letý odchovanec, kterému se poslední 2,5 roku daří na hostování měl dostat šanci v A týmu! Tak a teď mi napiš jaký má přínos takovej Lallana?

Reagovat
fenixLFC

yup to ze vidis vysledky ti nikto nespochybnuje. ja zas vidim aj to ako hra. to ze sa mu dari v inom klube neznamena ze musi dostat sancu u nas, najma ked typovo sa absolutne nehodi do kloppovho futbalu. lallana je nejaky siedmy osmy zaloznik, ktory tam chodi ked je vacsina zranena alebo na poharove zapasy. a anrozdiel od wilsona je uzitocny v tom, co klopp chce hrat. nedava ani najmensi zmysel mat ako 7. zaloznika wilsona, to uz radsej ench hrava kdesi inde. rovnako endva zmysel mat ho na ihrisku ked jedine co vie tak je strielat. radsej ozeliem tych jeho niekolko golov ked iny zaloznik ich kvoli svojmu pressingu a podobne prirpavi neporovnatelne vacsi mnozstvo sanci pre tu utocnu trojku

Reagovat
YNWA__MSN

Tvůj popis Harryho Wilsona je něco jako: stojí tam jak sloup a čeká, až se bude kopat přímák. Tak za prvé: neviděl si ho pořádně hrát a i tak ho budeš Hodnotit. Nebo absolutně neumíš poznat talent dokud ti sám Klopp nerekne, že je dobrej... Shaq dost možná bude chtít odejít a on by mohl zaujmout jeho místo. Lallana by mohl odejít, možná odejde i Milner bohužel a to znamená, že by byl záložník číslo 6. Ale vzhledem k tomu, že Keita a Ox jsou dost často zranění... A pust si záznam nějakých jeho zápasu... Wilson umí nahrát, umí vyvézt míč dopředu a založit protiútok a rozhodně umí i presovat + jeho střela + to, že umí zahrát na více pozicích..... Jak jinak by mohl mít cenu 30 mega

Reagovat
YNWA__MSN

Jo jasne naše záloha připravuje neuvěřitelný množství šanci pro útočnou trojku ......... Vole kup si brýle

Reagovat
fenixLFC

skus citat s porozumenim a poznat aj nasu hru nasa zaloha vytvara sance tym sposobom, ze ziska relativne vysoko/rychlo loptu a necha zvysok na bekov/utok. ale ked pre teba tvorba sanci znamena len priamo prihravky tak to vysvetluje aj tvoje vnimanie wilsona. pretoze na rozdiel od teba som ho videl dost casto. aby wilson vobec mohol hrat tak musia odist dvaja hraci, dalsi dvaj byt zraneni a jeden hravat menej a aj to bude stiredavat wow, neskutocna perspektiva. radsej budem hladat niekoho kto ten akder posilni hned a priamo nez na 10-15 minut tam davat wilsona a radsej vezmem tych 20-30 mega ktore investujeme lepsie. ako by mohol mat cenu 30 mega? ked ho bude chciet kupit bournemouth tak v pohode, ti od nas nakupili vacsich kriplov za strasne palky ibe smith solanke mali podla teba tu hodnotu co za nich dali? asi sotva...

Reagovat
YNWA__MSN

Wow, ale těch 10-15minut je myšleno na jeho první sezónu v Live. Ten hráč má potenciál, je mladej, umí zahrát více pozic a je zde předpoklad, že by ho Klopp mohl do týmu zapracovat a hlavně, že by postupně rostl a zlepšoval se, tak ze by ve druhé sezóně třeba hrál základ

Reagovat
Kluivert9

Bournemouth si ho koupí...

Reagovat
smazaný uživatel

Když ho nebude Klopp chtít tak ano. Vyděláme na něm ale pekelnej balík

Reagovat
Kluivert9

Za 20-25 půjde. Už letos v létě byly náznaky, že když to někdo nabídne, tak jde i s mašlou...

Reagovat
smazaný uživatel

Za takový love jsme prodali solankeho. Tady to bude jiná částka

Reagovat
cristiano.K.

30 mega je strop

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že víc. V prodeji nepotrebnejch hráčů jsme už pár let špička. Ings,Solanke šly za hodne. Takovej Smith šel za 6 mega a to většina neví kdo to je od Hullu jsme dostali půlku za Robo zpět když si vzali Stewarta snad se to bude blížit k 35-40

Reagovat
cristiano.K.

tak to je předběžné, on hlavně ani ted nehraje pravidelně základ, většinou jednou střídá, jednou hraje. Když si vybojuje natrvalo základ a dá 15 golů za sezonu ve všech soutěží, tak se klidně můžeme bavit o té částce, kterou jsi napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

I když není každý zápas v základu tak i tak je to jejich nejlepší střelec. Nejradši bych si ho nechal, věřím, že Klopp by z něj dokázal udělat fotbalistů kterej se mu hodí do systému.

Reagovat
cristiano.K.

já bych si ho osobně taky nechal, může to být naše další zbran. Je to takovej Beckham pro chudý s úžasnou levačkou. Takových zkrátka moc není.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ho budem prodávat tak bych pod těch 30 nešel ani náhodou. Pro týmy z druhého sledu je ten hráč naprostá výhra. Když si vezmu za kolik šel takovej Sigurdson,Ayoze a podobne tak bych nešel ani pod 35..

Reagovat
cristiano.K.

určitě bude více zájemců.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

ten frajer má 152 minut na gol, což z pozice křídelního záložníka je úžasná bilance,kterou mu může Firmino nebo Salah letos závidět. Ty standartky jsou úžasná zbran a mít alternativu k Trentovi, který kope pravou by mohlo být pro nás dost dobré. Může dostat minuty Shakiry, protože ten je nám zatím uplně k ničemu.

Reagovat
Smreky

statistiky ma skvelé, len ak je v medzihre nulový, žiadne prihrávky, pozičná hra, či obrana tak hráč čisto len na gol zo štandartky je ťažko použitelný v takom tíme... ale ako vravím neviem o ňom veľa len že je veľmi gólový... a nemôžeš ho porovnávať s Bobbym, ten keby celú sozónu nedá jediný gól, tak jeho prínos pre tím je napriek tomu nenahraditeľný

Reagovat
cristiano.K.

to je jen pro ilustraci. Spíš jsem tím chtěl naznačit, že bychom mohli získat další zbran.

Reagovat
YNWA__MSN

Ale on není v mezihre nulový a rozhodně umí i dobře nahrávat a pressovat

Reagovat
Kixi Syhimour

nicméně moc tomu nevěřím.

A teda úplně to není Shaqiriho chyba, byl zraněný + ho Klopp odstřelil (by mě zajímalo, co udělal, pak už by to jeho chyba být mohla)

Reagovat
cristiano.K.

Já jsem sám za tohle Kloppa nejvíc hatil, protože taky nevím, co se mezi nimi stalo. Každopádně hráč, který pořád laboruje se zraněními je nám k ničemu + navíc nemá důvěru trenéra. Fakt nemá smysl ho držet.

Reagovat
Smreky

kloppi asi najlepšie vie čo sa stalo so Shaqirim... škoda, lebo ako žolík bol na začiatku skvelý

Reagovat
YNWA__MSN

Přesně Ale gólovej byl už v Hullu a Derby

Reagovat
smazaný uživatel

Koniec som nevidel, napíše mi niekto, čo presne sa stalo, prečo dostal Alisson čk?

Reagovat
smazaný uživatel

dostla kartu, protože Alisson není top brankář, kdyby byl tak tu ČK nedostal

Reagovat
smazaný uživatel

Fňuk

Reagovat
smazaný uživatel

Vyběhl mimo vápno a zastavil střelu rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Brighton nakopol loptu dopredu, Alisson neskoro vybehol a k nakopnutej lopte sa dostal skôr útočník Brightonu, ktorý ho chcel prekopnúť načo Alisson mimo 16tky použil ruky a zaslúžene dostal ČK. Následne šiel do brány Adrian a z toho priameho kopu dostal gól...dlho organizoval múr, Atkinson odpískal aj keď nebol pripravený a Dunk to trafil priamo k tyči. Potom tam mal jeden dobrý zákrok pri strele Mooya a viac si Brighton nevypracoval.

Reagovat
smazaný uživatel

diky moc, ináč od nedele večera do stredy som v BB na školení, nedobehnes?

Potom PM;)

Reagovat
Malresi

Poslal som ti správu

Reagovat
r.mrazik

jsem zvedav,jak zvladne liver vanocni obdobi...pokud to v te dobe city trochu nestahne,tak je titul jasny

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool to má vo svojich rukách. Ale stačia dve remízy, príde nervozita a City sú späť v hre.

Reagovat
r.mrazik

jj,tak to myslim...ale tipuju,ze kdyz to liver udrzi stejne do konce roku,tak uz to do konce sezony nepusti

Reagovat
Salfovic

To by ale City nesměli tak debilně ztrácet, jako dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ to vyzerá tak, že koncom apríla bude veľká párty na Anfielde

Reagovat
smazaný uživatel

ve stredu Mourinho odstřelí toho kašpárka oleho tip 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Ole je ich legenda. Vďaka jeho gólu vyhrali LM. Je to osobné. To sa dáva padák ťažšie ako Moyesovi.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To áno lenže manažment futbalového klubu by mal rozmýšľať pragmaticky, nie emocionálne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pragmatizmus by bol, nechať Oleho dohrať minulú sezónu ako dočasného trénera.

Reagovat
Busby babes

to jen BRIT mele picoviny, normalka.

Reagovat
king23

tím hůř pro ně, já to vždycky tvrdil, že zaměstnávat do struktur klubu klubové legendy jen proto, že jsou klubové legendy nedělá dobrotu.

Reagovat
tulen

Fajne

Reagovat
smazaný uživatel

jak už je na tom TAA s asistencemi, to už musí být nějaké obří číslo, ne?

Reagovat
Bandita_Harry

Myslím 7 to je dosť no KdB má 9

Reagovat
Kowe

5

Reagovat
smazaný uživatel

Quique koniec po dnešku?

Reagovat
Zaschrona

[Bruno Andrade] Everton will make a 35m euro bid for Everton. Negotiations in London have started this past week through Kia Joorabchian.

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak sa vzdy naseriem , ked si predstavim ze giroud nam smrdel 5 rokov v zaklade, v chelsea rychlo pochopili jeho limity a ulohy

Reagovat
Mastný Chobot

Nj, tak snáď to raz pochopí aj Deschamps, možno potom Francúzsko začne vyhrávať MS.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
mistr129

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim si ze ms vyhrali kvoli giroudovi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
garruklol

Kdyby na euru byl v zakladu Benzema misto Girouda, tak jsou i mistri Evropy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
Counter

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

https://uploads.disquscdn.com/images/48b60f5be50f525fc025375dee25f752730ea60f015fb982e6ed5460f712be8c.jpg

"Ak je pri zahraní voľného kopu útočiaci hráč bližšie ako 1 meter k múru tvorenom tromi a viac obrancami, hra sa preruší a je nariadený nepriamy kop."

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle svině nás ještě obere o body..

Reagovat
cristiano.K.

jestli za tohle nebude potrestanej, tak už nevím. To je jak v okrese, rozhodčí nasranej,že musel dát červenou, s kterou se bude muset psát do zápisu, tak dělá dál naschvály

Reagovat
Mimalu

https://imgur.com/a/AR31ev1 možná to není metr, ale zas nic extrémního to taky není...

Reagovat
redyyz

to ano, kazdopadne, Atkinson si bol vedomy kde stoji Adrian a aj napriek tomu piskol, ze mozu zahravat

Reagovat
Mimalu

to bylo trochu divné, byť dostal dobrou půlminutu aby si tu zeď postavil a stejně tam u té tyče pořád stál řval na ně...

Reagovat
redyyz

asi ho nepoculi rozhodca mal ukazat na hodinky, ze ten cas bude nadstavovat.

btw. Atkinson ma byt pri VAR u merseyside derby...to sa necham prekvapit

Reagovat
fenixLFC

tak ale upozornim brankara alebo mu dam zltu. v zivote som nevidel aby rozhodca odpiskal priamak ked si brankar nastavuje mur...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesfey

V případě Southamptonu by byla hrozná hloupost vyhodit Husenhuttla. Lepšího trenéra, který by chtěl u nich trénovat, neseženou. Jinak jejich kádr je celkově zvláštní. Je to taková naplavenina, hrát se musí s tím, co jim tam přijde pod ruku, v podstatě to, co už nikdo jiný nechce.

Reagovat
fenixLFC

predchadzajuci manazeri tam doneisli strasny odpad. doteraz hasenhutl musel de facto vyhadzovat tu naplavu za strasne prachy

Reagovat
Hokaido

Jop, tak přesně takhle Soton vůbec, ale vůbec nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Je MOTD? Kde se na to díváte?

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

Mno, dneska uz Jozin vypadal nakonci fest nasrany. Ten primak jeste budiz, i kdyz to byl od Tanguye teda debilni faul, jen co je pravda. Nasledujicich 15 minut ale byla zase stara dobra holomajzna a nebyli jsme schopni si chvilku podrzet balon, abysme v jednom kuse nepousteli cherries do brejku. Druhy gol kalamita a SuperJenduv Ledleyesque tackle v zaveru tezce zachranil prdel. Mousse malem from hero to zero, ta zpetna hlava byla na pokutu.

Jinak, jesteze mame ty one season wondery, co bysme si bez nich pocali.

Reagovat
fantomas

The Athletic Exclusive: Watford to sack Quique Sanchez Flores

Reagovat
smazaný uživatel

Marco Silva!

Reagovat
vladis271

mám trocha popité, ale toto už jednoducho nemôže prejrebať ani Liverpool-.

Reagovat
cristiano.K.

vlado pls. Za deset kol jsme schopni projebat devět bodů, proč bychom za 24. kol neprojebali jedenáct bodu?

Reagovat
mul

prejebat body je jedna vec, ale ak City nechyti sialenu formu, tak ani stratene body by pre vas nemali byt tragedia

Reagovat
cristiano.K.

lidem, kteří vidí jen výsledky se to špatně vysvětluje. My poslední měsíc nehrajeme oslnivě, takže my fanoušci tu ztrátu počítáme každé kolo, což samozřejmě nebyl zápas s Brightonem, i když se nakonec klidně ztratit mohlo.

Já v ten titul taky věřím, největší problém City je zranění Aguera, což je určitě větší problém než zranění Fabinha u nás.

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslíš si, že ztráta Aguera na měsíc je horší než Laporte na půl roku?

Reagovat
cristiano.K.

těžko říct. Jesus pro mě není důstojná náhrada, je samozřejmě otázka kolik bodů bez něj poztrácí, ale když se podíváš na los následující tři týdny.....doma:MU,lišky. venku: Burnley,Arsenal.

Fakt nečekám výhru ve všech čtyřech zápasech bez Aguera.

Reagovat
mul

tak videl som vás hrať za posledný mesiac iba proti CP a ten zapas bol remizovy, ale nevedel som, ze take zapase mate pravidelnejsie.

Reagovat
cristiano.K.

máme štestí v neštěstí. Za poslední dobu nám rozhodčí 2x uškodili (s AV a Brighton) =nevedlo to ke ztrátám a naopak nám pomohli v zápase s CP, kde bychom ztratili.

Reagovat
castelL

80% zápasov je takých

Reagovat
cristiano.K.

to je zase přehánka

Reagovat
castelL

akože vážne? ja som dlho nevidel náš zápas, kde by sme jednoznačne súpera prehrali a kontrolovali stav bez inkasovaného gólu.. to je krutá realita, veď Neapol v rozklade prišla k nám a nevedeli sme ich roztrielať, útok je úplne marný a Neapol dneska prehrá domá v lige s Bolognou, toto je proste sila, som zvedavý do kedy budú pri nás časté rozhodnutia rozhodcu a šťastie. ďalšia kapitola sú výkony v LM, kde sa veľmi, ale veľmi obávam vôbec úspechu na Salzburgu, miesto toho aby sme už dávno mali zabezpečený postup sa strachujeme do posledného zápasu. Posily musia prísť jednoznačne, niekto poriadny. Dodnes nerozumiem prestupáku cez leto.

Reagovat
cristiano.K.

bavíme se o celé sezoně od srpna, to co ty píšeš odpovídá poslednímu měsíci a půl.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
cristiano.K.

Lišky inkasovali jen osm golů

Reagovat
eder

Lišky podšité...

Reagovat
vladis271

::spew

CMON Toffees

Reagovat
cristiano.K.

jen at Everton dnes prohraje rozdílem třídy a budou hned dvě manažerské změny a bude zábava

Reagovat
smazaný uživatel

a na nás vyběhnou s někým novým a budou namontování jako blázni

Reagovat
fenixLFC

Z toho stvrtinu od nas...

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný příběh

Reagovat
mimi_united

VARsenal

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Malresi

Skvelý zápas pre nezainteresovaného diváka. Norwich obral o 3 body Leno, celý zápas boli jednoznačne lepší a vypracovali si ďaleko viac šancí. Inak to s tým novým pravidlom s postavením brankára na čiare je dobrý bullshit... vždy sa penalta opakuje len, ak ju brankár chytí. Ak padne gól, tak to VAR vôbec nepreveruje. Imho zbytočné pravidlo, ktoré naserie kopec fanúšikov

Reagovat
smazaný uživatel

to nesuviselo s brankarom na ciare

Reagovat
Malresi

A s čím teda?

Reagovat
smazaný uživatel

nabehli tam asi 4-5 hraci norwichu do 16, k jednemu sa aj odrazila lopta

Reagovat
Malresi

Díky, tak to je potom moja chyba Popri zápase som robil niečo do práce a komentátori hovorili, že sa penalta opakuje kvôli postaveniu Krula.

Reagovat
smazaný uživatel

inak pamatate josha da silvu? nas odchovanec, velky cernoch stredny zaloznik 21 rokov, takto si to dava tuto sezonu v champe

https://twitter.com/TheSecondTier/status/1194187321010278401?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1194187321010278401&ref_url=https%3A%2F%2Fs9e.github.io%2Fiframe%2Ftwitter.min.html%231194187321010278401

dneska dal hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte že sme ho predali :)

Reagovat
PhilipS

Místo aby to Ljunbgerg prohrábnul, tak tam pošle stejnou sračku jako Emery. Kolik Xhaka ještě pohřbí trenérů? Nemá na PL. Největší záhada, že se tu drží tak dlouho. Asi přestanu sledovat Arsenal dokud tu bude hrát, už mě to sere příliš. Jestli Pepe něco udělal, tak nechápu, proč je na lavičce. Mustafi je pořád tragéd. Leno MOTM. Jediný naše světlo. Konzistentně dobrej.

Reagovat
Cobra

Všechno zase ve starých kolejí. Arsenal se nám zase dívá na záda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou ti 3 roky?

Reagovat
Golasso

Jj, už si skoro ani nepamatuju, kdy to byla jinak, ty stará koleji

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
tunkic

Reagovat
king23

Reagovat
smazaný uživatel

wow, vyhození Emeryho fakt pomohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ljungberg oproti Emerymu zřejmě není o tolik kvalitnější, jako Mourinho oproti Pochettinovi.

Reagovat
eder

A nepomohlo vám snad?

Reagovat
johnnie_boy

Nic moc Jediny pozitivum je mozna v tom, ze jsme meli vice strel nez souper, jinak tam zadny posun neni, ale je samozrejme moc brzo. Bylo malo casu na pripravu. Kazdopadne to, jak se vybira sestava, resp. jak se ignoruje Torreira s Pepem je vazne dost divny, zajimalo by me, cim to muze byt

Reagovat
j_mrazik

Freddie to chce hrát asi na nějakou těžší obtížnost, že schválně vybere tu nejhorší možnou sestavu. Střed zálohy - Willock - měkký, nefotbalový, běhá tam jak kohout bez hlavy, Özil to má u prdele, pořád to zbytečně zasekává a už si ani nenabíhá, Xhaka je pomalej , nepomáhá stoperům s rozehrávkou, neotočí se s míčem a jinam než dozadu nenahrává. Guendouziho chápu, že se diví, proč jde dolů zrovna on. U něj jde vidět aspoň snaha, ne vždycky se všechno povede. Laca + Auba dneska vůbec nic.

Čekal jsem, že to bude dneska o dost lepší... doufal jsem v Pepého, že by ho tam mohl dát místo Özila v 70. minutě a ono hovno. Saka není na tyhle zápasy ještě ready, i když ho mám rád a pár věcí tam měl. Hodně ztrácel míč, ale na Özila dneska neměl. Ten hrál na schovávanou.

Reagovat
cristiano.K.

Auba dal dva goly i bez Laca

Reagovat
j_mrazik

Já myslel tak, že si navzájem nic nevytvořili. Čekal jsem větší spolupráci a že obranu Norwiche potrápí. Dopředu jsme byli marní.

Reagovat
Nikikrew

Ozil ziadnu schovavacku nehral, len nemoze zato ze Guendo aleo Xhaka zvolia prihravky do stran ako dat kolmu prihravku, v 1 polcase bolo asi tak 3-4 situacie kde tu loptu nedostal a pohybom si ju vypytal, navyse neviem co si pozeral ale tie nabehy robi lenze ani jedna centrovana lopta sa k nemu nedostala (len v 2 polcase co mal tu paticku). V druhom polcase sa trocha vytratil ako cely tim, ale tendecny hate asi musi byt. Netvrdim, ze hral super ale v time by som nasiel inych hracov co dnes boli uplne shocking a mali vacsiu vinu ako Ozil

Reagovat
j_mrazik

Mě nasrali u Özila si 3 situace, kdy mohl hru zrychlit do brejku a on se místo toho zastavil, otočil a buď ztratil nebo nahrál stoperům.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě budete na kašpara Emeryho rádi vzpomínat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Arsenal bez Auby a Lena úplně marnej

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool 40 bodu a my na 5.fleku 20

Reagovat
sejber

Dnes mi teda doslo ze ziadnu LM nehrame a tak skoro ani hrat nebudeme. Bude zazrak ak nejaky trener vobec dokaze nauciit nasich hracov obrannej hre. Dufam ze to bola Mustafiho derniera v nasom drese

Reagovat
jack_donaghy

Arsenal sa bod po bode dotahuje na Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Aubu jsme měli zkusit

Reagovat
vladis271

Máme o 11 bodov viac ako 1. aj 2. momentálne a pritom máme od oboch horšie skóre.

Reagovat
smazaný uživatel

Haluzaci + tlacenka rozhodcich

Reagovat
Maresma

Jj, to sme viděli včera

Reagovat
fff

Reagovat
Kixi Syhimour

To snad nemyslíš vážně

Reagovat
SCELO

Reagovat
wild

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Viac ako 1.?

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool jsou nuly

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Neměli jsme prostě zápas jako Saints-lestr a nebo City-watford..tam si to skóre nahnali..

Reagovat
Counter

Djouroův cíťák dostal tvrdý direkt hned ze startu.

Reagovat
Nikikrew

tak zasa lepsie to rozhodne bolo ale tie individualne chyby nas tahaju velmi dole.

Reagovat
Counter

Nešlo čekat, že Freddie zázračně z Arsenalu za jeden den udělá mašinu. Nasadit do základu Mustafiho s Xhakou se ještě nějak pochopit dá, nechat Aubu hrát z křídla taky, ale naprosté opominutí Pepeho je W T F.

Reagovat
Nikikrew

Súhlasím. Ja fakt nechápem tu ignoraciu

Reagovat
fantomas

To mi teda spíš přijde pochopitelný upřednostnění Saky před Pepem, kterýho logicky zná o dost míň, než opětovný zařazení těch dvou nýmandů, kteří hráli přesně tak špatně, jak si je všichni pamatujou.

Reagovat
Taiger

No ne :/

Reagovat
Counter

Freddie k týmu nepřišel teď ze samotky, je Emeryho asistent od začátku sezony, zná Pepeho stejně dlouho jako všichni v Arsenalu. Je to naše rekordní posila za 70+ mega, nenasadit ho proti Norwichi ani na minutu je šílenost, i kdybych ho neznal vůbec.

Mustafi si to "zasloužil", protože Sokratis je poslední dobou marný, Holding nebyl plně fit a Chambers musel být na RB, protože AMN je trouba.

Xhaku preferoval Wenger, preferoval ho Emery a teď ho preferuje i Ljungberg, který raději střídal i Guendouziho. Já bych ho v neděli nepostavil, ale mám aspoň nějaké pochopení, proč nastoupil.

Reagovat
Taiger

To je v prdeli, snad poprvé souhlasím s tebou a ne s fantíkem, fantíku, co to děláš

Reagovat
smazaný uživatel

jaký to je objevovat každá kolo nový dno?

Reagovat
SunFells

No povykládej.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vidis. ale napr citak s leicesterom vychadza

Reagovat
Counter

A např. cíťák s Potterem zatím moc nevychadza. Když nahodíš deset tipů a povedou se tři, není to zrovna exkluzivní úspěšnost.

Reagovat
Nikikrew

Lepsie to urcite bolo, avsak 2 polcas a tie chyby vzadu sa uz dalej tolerovat nedaju. Chambers bol dnes asi najhorsi na placi, hrozny vykon, ten hrac ma hrat v strede ihriska nie na kraji preboha. Mustafi mal prsty v 2 goloch aj ked mal pri prvom smolu, Luiz klasika nic moc. Willock dnes slaby, Xhaka podla mna jeden z tych lepsich, naopak Lacca nic moc.

Nerozumiem preco nenastupil Pepe, fakt mi to hlava nebere.

S tymto materialom toho Fredie az tak nespravi ale ak by sa nejakym bozim zazrakom mu to podarilo, treba mu postavit ihned sochu

Reagovat
smazaný uživatel

5. místo v suchým triku

Reagovat
smazaný uživatel

do vanoc v suchym v top4

Reagovat
Kixi Syhimour

Úplný kretenismus od Evertonu na konci. Místo toho aby to zklidnili, tak pořád hrají nahoru dolů, ještě tak pitomá ztráta Daviese , a hlavně že Kelechi teď proměnil, ale proti City ne

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra lestru bylo to nejhorší co se mohlo stát. Silva teď nejspíš skončí a proti nám novej trenér tudíž hráči nabuzení

Reagovat
Luc-Luc

Everton porazime tak jako tak

Reagovat
Kixi Syhimour

To ti ani nevím, sice jsou v háji, ale proti nám se každoročně vyšvihnou + teda nehrajeme vůbec dobře.

Reagovat
Luc-Luc

my se taky vysvihnem, kvalitou jsme jinde, ve stredu vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám mít mírnou skepsi s hrou z posledních zápasů

Reagovat
JessePinkman

To je remíza.

Reagovat
vladis271

hráme už v stredu, ktovie, či to stihnú. Viac ma štve, že majú dalšie kolo Watford a my derby. Ale zas kľud. Odpárali sme City. By v tom bol čert aby sme neodpárali aj Lestr.

Reagovat
EXoRcIsT

PAL DO RITI OLE co viac si chcel prisiel si spat do klubu kde ta vsetci milovali a aj tak si si to posral . A mozes si zato len sam tak si mozes zbalit kufre Pereiru a Freda tiez a pakovat sa prec . Teraz co najskor podpisat Pocheho

Reagovat
Salfovic

Lestřík

Reagovat
Spalovač šancí

Leicester

Reagovat
r.mrazik

Ole ven!!!

Reagovat
bbbauch

ten tym neni tak spatnej, aby mel tyhle vysledky a predvadel takovou hru

Reagovat
Tolstobik

Zaloha momentalne spatna je umerne vykonum si myslim

Reagovat
bbbauch

Momentalne jo, akorat tahle zoufalost je dlouhodobejsi zalezitost. Za14 zapasu v lize jsme ani jednou nevyhrali 2 zapasy za sebou

Reagovat
Tolstobik

Je to hruza, ale ani by mi to nevadilo, kdyby Ole nebyl tak priposranej a nehral porad dokola Pereiru...a dneska Matu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v kolika zápasech spolu nastoupili alespoň 2 -3 z našich nejlepších hráčů v poli společně, no...

Reagovat
bbbauch

To prece nemuze bejt omluva pro hruzostrasnou formu, ktera se s nama tahne od dubna.. 14 zapasu, 18 bodu, statistiky z konce lonsky sezony by byly jeste horsi snad.

Reagovat
Kixi Syhimour

25 zápasů, 26 bodů

Reagovat
Busby babes

neasi. A tim apk trpi cela hra.

Reagovat
bbbauch

Meli jsme i horsi vykony s lepsi zalohou..

Reagovat
Busby babes

kdy? mozna nekdy za Fergusona, ne?

Reagovat
bbbauch

treba koncem minuly sezony se stredem vetsinou slozenym z Pogby/McToma/Matice?

Reagovat
bbbauch

A urcite by se nasly priklady i z tyhle sezony, jakakoli sestava s McTomem je lepsi nez ta dnesni a stejne se hrala vetsi bida.

Reagovat
Busby babes

kdyz myslis...

Reagovat
bbbauch

No jestli si myslis, ze jsme s lepsi zalohou od dob Fergusona nezahrali horsi zapas, nez dneska, tak si asi stastnej clovek

Reagovat
Tolstobik

Je to tak - utok je kvuli tomu hrozne odriznutej a kdyz pak musi ta utocna trojka chodit pro balony a tvorit, chybi potom ve vapne na zakoncovani. Jednoho Scholese bych prosil...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne v modernom futbale stačí pokaziť 1 či 2 sezóny, a môže to klub poslať do loja na strašne dlhú dobu.

Reagovat
fantomas

4 points from 24 available in games against Wolves, Palace, Saints, West Ham, Newcastle, Bournemouth, Sheffield United and Villa

Tohle je fakt uplně žalostný.

Reagovat
bbbauch

ja nevim, cim mohl ole kohokoliv presvedcit, ze na to ma

Reagovat
Counter

Zrovna na Athleticu vyšel článek, který u mě zabodoval hned titulkem: Fewer points than Moyes, Van Gaal, Mourinho and even Emery. But United seem weirdly happy with Solskjaer

Reagovat
bbbauch

Jj, ten clanek jsem cetl. Vedeni se snazi tvarit, ze ma velkej plan, ale uz to angazovani Oleho po par dobrejch zapasech je pro me znak, ze ten plan vesmes nebyl zadnej. Olemu se chvili darilo, tak mu to dame a uvidime. Herni progres tam nevidim, tak porad nevim, proc jsou ve vedeni tak optimisticti

Reagovat
Counter

Asi je to pro ně dobrý štít před hejtem veřejnosti. Ole do klubového vedení nešije (na rozdíl od Mourka), je u fans pořád populární osobnost, byť online hate sílí, a dává přednost mladým místo drahých posil ve fotbalově pokročilém věku (další rozdíl oproti Mourkovi). Edo a spol. se za něj můžou schovat a tvářit se, jak tímhle uctivě respektují hodnoty klubu a dávají mu sympaticky čas, aby dal klub do pořádku.

Možná pomáhá i to, že ani pundits v čele s Nevillem nevolají po jeho vyhazovu. Gary zrovna čerstvě na twitteru dokonce napsal, že Ole ještě potřebuje 3-4 přestupáky, Swarlos se musí v hrobě obracet...

Reagovat
bbbauch

schovat se za Oleho je pro Woodwarda dar z nebes..

Chapu, ze Gary je vuci Olemu schovivavej, ale bejt na jeho miste nekdo, kdo nema k united tak blizko jako Ole, tak uz podle me pali ostrejma. Porad nevim, kde se bere to presvedceni, ze Ole nas z tech sracek fakt vytahne

Reagovat
vodka

protože jeho posily - James, Maguire a AWB se ukazují a hrají dobře? Rashford je zase o něco lepší, McTominay se vyšvihl v perfektního hráče, Martial má víc lepších výkonů než slabých? Vytahuje postupně další hráče, kteří pod ním hrají relativně ok, jako Williams?

Hlavní problém je ta záloha, to víme, ale tam nemá fakt kdo pořádně hrát jiný.

Reagovat
bbbauch

Tak Ed se vyjadroval v tom smyslu, ze ohledne posil uz vedi, kterymu skautovi duverovat a ketri stali za hovno a ze zmenili recruitment system. Je otazka, jakou roli tam hraje Ole.

Rash a McTom souhlasim, celkove budu rad, kdyz se Olemu bude darit, jen jsem porad skeptickej. Moc rad se po nejaky dobe Olemu omluvim a budu si sypat popel na hlavuČ, pokud pujdeme nahoru

Reagovat
bbbauch

Kazdopadne bude stezejni lednovej prestupak, neverim tomu, ze by se nam vyhnuly zraneni a tak by se s nama tyhle problemy tahly celou sezonu. Snad se povede nekoho slusnyho sehnat

Reagovat
Kixi Syhimour

Stále nevím, proč čekáte, když je k dispozici Pochettino, ale nevadí mi to.

Reagovat
Swarley

Tak nikde není psáno, ze je k dispozici

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak nevím, jestli proběhli nějaké kontakty, minimálně to by od vás bylo logické.

Reagovat
Swarley

No pokud ne, tak jsme kkti, ale nikde není psáno, ze chce ted hned jit do něčeho nového nebo ze nechce jít někam jinam...

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak samozřejmě to nemůžeme vědět, ale zrovna si myslím, že vám by to vzal.

Teď jde o to, jestli je i jiná varianta, nebo jestli se voyplatí podržet Solskjaera. Ale to co poslední dobou předvádíte opravdu není dobré (ale nestěžuji si, ještě byste mohli zahrát proti City).

Reagovat
bbbauch

to muze byt ten nejvetsi problem

Reagovat
smazaný uživatel

Je dosť možné že si potrebuje dať proste pauzu.

Reagovat
Busby babes

hlavne nikde neni psano, ze by to bylo lepsi. Ve Spurs mel lepsi kadr a hrali hur jak my.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak vy zaprvé potřebujete ten kádr vybudovat, což takový Pochettino právě ve Spurs udělal a teda ne že by hráli nějak výrazně hůře než vy.

Reagovat
Busby babes

Ole zatim taky privedl dobre hrace a ten tym buduje. Jen jich rposte prislo malo a navic se nam prvni dve volby na CM zranily no.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, hráče přivedl dobré, to bych vyzdvihl, ale jinak prostě ty výsledky a hra už těm posilám neodpovídají, si myslím.

Reagovat
Swarley

To je samozřejmě pravda, ale prokázal, ze ty týmy umí vybudovat...Ole je daleko větší zajíc v pytli a v poslední době kupi chybu za chybou...

Reagovat
Busby babes

chyba je Andreas, ale jinak?

Reagovat
Likan7

Poche je až moc vlhkej sen. Jeho další angažmá bude mimo ostrovy si myslím. Až pak se vrátí.

Reagovat
pingla

to ti tady vysvětli pan busby, proč podržet naši legendu

Reagovat
Busby babes

uz vis, proc nehral Rojo? Nebo treba ze na umelce je vetsi riziko zraneni?

Reagovat
pingla

Už víš, že se často používá slovo JAKO? Nebo už víš, že jsme zase neschopákem na lavičce pojebali další domácí zápas?

Reagovat
Busby babes

jj, dneska to byl Williams, tak se muzes zase zeptat: co mu takovy zapas da??

Reagovat
pingla

Williams patří mezi hráče na pomezí lavičky/základu, proč ho nenechat hrát na domácím hřišti v PL proti Ville akorát že má trenéra, který by v jiném klubu podobném MU dostal padáka už na začátku sezóny, aby ji pak v průběhu už nemusel dokurvit ještě víc

Reagovat
Busby babes

tak urcite.

Reagovat
Infernoqt

Protože by s námi konečně začal hrát fotbal, a to se v badmintonovém klubu, jako je Manchester United, momentálně nepěstuje

Reagovat
Cobra

Reagovat
iamek

Tohle je už neudržitelné jako tenkrát u Joseho. Mám ho rad a rad budu, ale tohle je moc.

Reagovat
Carrick

v tý hře není prostě nic

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

je k dispozici Poche...Ole at maze s andreasem do norska

Reagovat
Hai

Reagovat
Busby babes

jinak púresne to, co potrebujeme. Privest noveho managera a zacit zase od zacatku. A za rok a pul znova. Nebo mozna uz v lete znova. A zase. A budem se divit, ze se nic nemeni...

Reagovat
Swarley

Poche je moc velký lákadlo, jinak to nechat Olemu

Reagovat
r.mrazik

whatever...to,ze tam porad mrda toho andrease si nic jinyho nezaslouzi

od te doby,co dostal smlouvu tak jde videt,ze na to nejspis vubec nema

Reagovat
Tolstobik

Koho jineho podrzet, kdyz ne Oleho.

Reagovat
r.mrazik

andrease!

Reagovat
Kixi Syhimour

Teda teď nevím,jestli to myslíš ironicky, ale když tak fakt jsou vhodnější kandidáti na podržení.

Reagovat
Busby babes

ja taky radsi blondynky...

Reagovat
r.mrazik

jinak odzacatku se zacne v lete,kdy prijdou dva stredni zaloznici,prave kridlo a utocnik...

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra už někde vezme toho Pocheho? Ten traged v MU už dlouho nevydrží..

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Poche dá MU košem a půjde radši do Evertonu.

Reagovat
lajka30

Reagovat
eder

Reagovat
cristiano.K.

jj, to by bylo logické, pokud půjde do Evertonu = nabídka MU nepřišla.

Reagovat
Busby babes

sarkasmus?

Reagovat
cristiano.K.

Jo, nevím který trenét by upřednostnil Everton před MU. Až takhle zle na tom zatím ještě nejste

Reagovat
Busby babes

hlavne nevim, proc by trener, kterej si v lete bude vybirat z PSG, Realu, Bayernu a podobnych klubu sel ted do Evertonu. Nebo vlastne i k nam.

Reagovat
cristiano.K.

souhlas. Pořád jsou trenéři, kteří chtějí vrátit týmy na vrchol, to klidně může být i případ Pocheho.

U Kloppa se taky říkalo, proč by chodil k nám

Reagovat
Spalovač šancí

Rozumný trenér?

Reagovat
mimi_united

Máme úzky káder k tomu marodka kľúčových hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

fnuky fnuk, ve stredu demolice

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Wow, souboj tehlech dvou nesoudnosti si zasloužil o něco delší zapletku

Reagovat
Busby babes

Reagovat
tunkic

Reagovat
FUnk

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester Najlepší gólový rozdiel v TOP5 ligách!

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mimi_united

V zime treba urýchlene konať a nakúpiť nejakých hráčov, najlepšie z TOP 10 goldenboy

Reagovat
Luc-Luc

Foxes super sympaticky tym, sympaticky manazer, snad to druhe misto urvou

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa budú 3. City sa asi ešte rozbehne, hlavne s návratom Laporteho nečakám že potom už budú dostávať toľko gólov.

Reagovat
Kixi Syhimour

Leicester úplně nevypadá, že by se ale měl zaseknout.

Reagovat
Kixi Syhimour

+ navíc nehrají poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa sa ani vyslovene nezasekne kľudne môžu mať viac bodov ako v ich majstrovskej sezóne, ale City je schopné ešte aj z tohto spraviť 90 bodovú sezónu.

Reagovat
Infernoqt

Naprostá spokojenost. Parádní bod proti těžké Aston Ville. Tohle nám v boji o udržení hodně pomůže. Nejvíc bych si přál, aby Leicester bez Maguireho vyhrál titul. To by byla ta největší podpásovka a největší výsměch. Když už jsme klauni, tak aspoň se vším všudy.

Reagovat
iamek

S tím Harrym wtf?

Reagovat
eder

Ještě abyste si štěžovali - vždyť jste udrželi plichtu až do konce a navíc jako bonus i post v horní polovině tabulky!

Reagovat
Infernoqt

Na to seru, hlavní je se udržet a pak od léta začít s přestavbou

Reagovat
Busby babes

prestavba zacla tohle leto. Ale nedivim se, ze sis toho nevsiml.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino by si měl počkat na pořádnou nabídku např. Real Madrid apod. Vzít job v Man United by byl krok zpatky to by byl projekt na 5 let minimálně než by to tam dal dokupy

Reagovat
Taiger

Mou se musí smát tvl

Reagovat
iamek

Proč? Uznal, ze v MU dělal chyby

Reagovat
Likan7

A řekl Olemu jaké, takže v nich pokračuje

Reagovat
Taiger

Jak zmiňuju dole

Reagovat
smazaný uživatel

si ho dovedu představit jak si mne ruce před středečním zápasem

Reagovat
Busby babes

jako proc? vsak on je jednim z tech, kdo nas do tehle situace dostal.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak však mimo jiné proto, má podíl na vašem současném stavu a teď je má práci trenéra ve Spurs.

Reagovat
Busby babes

at si to uzije. Ale takhle to asi Taiger nemyslel.

Reagovat
Taiger

To mu teda musí teďkonc mega vadit

Reagovat
Kixi Syhimour

asi tak

Reagovat
Busby babes

nejak fakt nevim, proc by se mel smat? dostal padaka, skoncilo to pro nej ostudou. Ted ma jinej job, fajn. ale jinak...

Reagovat
Taiger

Ale jinak třeba týmy, který bojujou o tu čtvrtou pozici, ztratily body (Chelsea, Arsenal, United, Wolves, Sheffield) a on jako jedinej z nich dotáhl svůj tým ke třem bodům?

Reagovat
Swarley

Je to Taiger, to je vždy blbost co nedává smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
fabec1222
Reagovat
Tuard.MUTD

Sorry ale prostě Ole out.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Viem že je to nereálne, ale Emery do United by bola strašná prdel.

Reagovat
Infernoqt

Je to možný, větší magory jak v našem vedení žádnej jinej klub nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Len pre zaujímavosť gólový rozdiel jednotlivých tímov:

Liverpool +20

Leicester +24

City +23

PSG+22

Gladbach +13

RB Leipzig +21

Bayern +16

Real +19

Barcelona +19

Inter +18

Juventus +13

Lazio+19

Rodgers odvádza naozaj fantastickú robotu.

Reagovat
eder

Ajax +40...

Lester má lehčí konkurenci než třeba Valverde.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som TOP5 ligy, nemyslím si že spodok PL, je horší ako spodok Španielskej ligy.

Reagovat
eder

Nechci snižovat význam a výpovědní hodnotu těch čísel, ale zase bych je nijak zvlášť nepřeceňoval. Na první pohled je jasné, že třeba Atlético (16:9) hraje svého typického "zanďoura" a ten rozdíl tam nikdy nebude moc veliký, ale každá liga je jiná, každý zápas je jiný...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako jasné, ale myslím že je to minimálne pozoruhodné.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zas to tak slavne nie je ked si clovek povie, ze tam ma Leicester zapocitany vysledok 9:0 a ManCity 8:0

Reagovat
smazaný uživatel

O šírke špičky v PL a v Španielskej lige ani nehovorím...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

jako vazne? a ma Rodgers taky stejny podminky jako Valverde?

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chtelo by to doplnit i vstreleny goly, protoze Juve to je bida.

Reagovat
kvasha16

tak nebyt tej jednozapasovej destrukcie tusim ze Southamptonu tak to tiez vyzera inak no ... ale body zbieraju dost slusne to hej

Reagovat
Busby babes

To je porad dokola. Ta zaloha je slava. Andreas tam nemuze hrat a Ole by tam mel zkusit Garnera. Horsi to nebude a aspon je sance, ze to bude pozicne daleko lepsi. To nam pak brzdi celou hru. Fred je imho ok, ale pokud je on ten lepsi, tak je to spatny no. Neni to CM na zaklad v klubu, ktery ma vyssi ambice.

V lednu musi nejaky kvalitni zaloznik prijit, jinak to bude porad takhle nahoru dolu...

Reagovat
Busby babes

jinak treba druhy gol jsme dostali diky chybe Williamse. Coz je prave ta dan za to, ze hrajem mlady kluky, jak to popisoval Wenger. Bude te to stat body, ale vyplati se to...

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak teď prohrála Neapol doma s Bolognou , tu jsme prostě měli porazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Na LM boli namotivovanejší, ligu majú očividne u prdele dosť možno aj zámerne. Tá atmosféra vo vnútri klubu tam musí byť "úžasná".

Reagovat
eder

To tedy měli, vůbec nechápu jak mohl současný LFC s tímto tragikomickým spolkem ztratit hned pět bodů...

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol kvalitu má, ligu mám pocit bojkotujú...

Reagovat
Kixi Syhimour

Prostě od začátku špatná strategie, fakt příšerný zápas .

Reagovat
Grahf

Solskjaer claims the players were "knocked emotionally" by Jack Grealish's stunner!

Reagovat
Taiger

Emery IN

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Mentálne príprava nič?

Reagovat
smazaný uživatel

Ups, mentálna.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

hmm tak ten končí.

Reagovat
Busby babes

Solskjær: "It [Grealish's goal] knocked us a bit emotionally. I think we didn't settle in the game and we were lucky to go in at half-time one each."

Solskjær: "Early on in the season we've been very, very good in the first half and been one up in many games. It's something we have to deal with and sort out quickly."

Solskjær asked if he's worried about the defence conceding five goals in two games: "Yeah, and we've scored five goals — you don't have a foundation if you concede 2-3 goals in game — we have a chance on Wednesday to make sure we don't concede as many chances."

Solskjær: "It is a young team, but it can't be an excuse because we're #mufc. These boys will learn. We just have to string two or four games together because we haven't had that consistency. As soon as we get that we'll see them grow."

Reagovat
vodka

s posledním odstavcem souhlasím, potřebují se chytit a nabrat trochu sebedůvěry..

Reagovat
Busby babes

pisu to vejs, klicovou chybu udelal Williams. Stane se no. Andreas jako CM je na houby a trpime tim. Snad bude ve stredu Pogba nebo Scott ready. Takovej Pogba by mohl mit motivaci.

Jinak bych tam uz zkusil Garnera. Pozicne na tom bude lip. Ale je otazka, jestli proti Spurs je ten vhodnej zapas, kdy ho do ty vody hodit...

Reagovat
vodka

já nevím, Garner nepřesvědčil vůbec v ničem, že bude něco jiného než posouvač míče na pár metrů a my zoufale potřebujeme někoho, kdo tu hru bude zrychlovat.

Reagovat
Busby babes

nerikam, ze to bude lepsi, jen, ze to nebude horsi. ale ta latka neni moc vysoko. Andreas taky nejak primocarej neni. A proti te Astane tam hlavne zpocatku bylo ze zalohy docela dost primych balonu dopredu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Myslis, ze na to Garner nema?....me z toho mala co jsem videl prijde, ze z nej muze byt skvelej stredak, pokud bude hrat

Reagovat
vodka

na to je moc bro, já jsem z těch prvních pár vystoupení nic moc neviděl ani na McTominayovi, ale teď je náš nejlepší střeďák...

Reagovat
Hokaido

Tohle jsme tu řešili asi 3 měsíce zpátky.

Reagovat
vodka

jasně, ale je tam hromada zranění a v lednu musí někdo nutně přijít do té zálohy. Když jsou out 2 nejlepší střeďáci, tak je to průser vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Lacko_Boh

Kam by ste ako Poche sli? MU alebo Arsenal? MU vyzera logickejsie ale sak zadebatujme si

Reagovat
r.mrazik

urcite MU...jako slepice nemuze jit do arsenalu

Reagovat
Kixi Syhimour

Dost to tu pravděpodobnost sráží, ani mě moc teda nenapadá jaké výhody by měl Arsenalu oproti Manchesteru, kromě teda bydlení a o něco lepšího kádru.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Golasso

Tak v MU podle mě řeší spíš problémy na úrovni vyššího vedení, než na pozici trenéra. Trenérů (i kvalitních) vystřidali od SAF už hodně a víceméně nikam to nevedlo. Většina trenérů tam dřív nebo později skončila v pasti a to nemusí být pro Pocheho moc povzbuzující. Teď už nemají ani moc kvalitní kádr. Mají akorát hodně peněz, ale zase je každý během přestupáku natáhne.

Reagovat
Lacko_Boh

Poche rozhodne posobi ako muz s integritou, na druhu stranu si ho viem celkom predstavit ako ma v pici a zaujme pragmaticky pohlad.(pred prichodom Pepeho by som ani neuvazoval o moznosti ze by sme mlai sancu ho k nam nejak dovliect ale s tym nasim smelinarskym vedenim..)

Reagovat
r.mrazik

Může být...ale ani tak nevěřím, že by tak rychle přešel od slepic k vám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MU má podľa mňa väčší potenciál dostať sa do TOP4, aspoň finančne, nie žeby bol Arsenal chudobný. Čo sa týka hráčskeho potenciálu ten vidím v oboch kádroch relatívne slušný.

Reagovat
eder

Barcelona - tam bude pro jihoameričana vždy tak nějak tepleji...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam nepôjde teda pokiaľ sa nechce vrátiť do Espanyolu.

Reagovat
eder

To jsem myslel - na Estadi Cornellà-El Prat, andulkám se zrovna moc nedaří...

Reagovat
Busby babes

pockal bych si do leta na Real.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
EXoRcIsT

Tak dufam ze Arsenal nie . Ani nie preto ze ho chcem do MU ale preto ze trenoval Spurs a keby presiel k ich najvacsiemu rivalovi tak by u mna dost klesol

Reagovat
Lacko_Boh

to sa uz casto nevidi

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že do Arsenalu nepojde. Počká si do leta na ponuky. Nebol by som prekvapený, ak by išiel do Juventusu. Spomínal, že by rá trenoval v krajine svojich predkov.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
PP

k nám určitě ne. Podle mě by mu nejvíc sedl Bayern, ale Juve je taky reálné, pač tu oční bolest co předvádějí pod Sarrim je teda síla.

Reagovat
smazaný uživatel

Pauza mu prospěje a do léta se objeví nějaký zajímavý nabídky

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych si pauzu a jel si zahrát poker do Vegas. A pak bych podepsal United.

Reagovat
vladis271

no logicky MU a BR Arsenal. Ako vie si niekto predstaviť od leta BR v MU a Pocheho u Vás? Ved to je nesúdnosť toto. AKo je mi jasné, že Brendan nám nič nedlží, ale aj tak.

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal, mu ma mrtvou karmu, arsenal mozna jeste ne.. fanoskum a vsem okolo je stejne po trech vyhranych zapasech jedno, kde jsi kdy byl a co jsi rikal.

Reagovat
Rothbard

EF v pondělí: Silva: Necítím na sobě žádný tlak, začneme vyhrávat!

EF v úterý: Everton hledá manažera, Silva byl odvolán.

Reagovat
Infernoqt

EF ve středu: Solskjaer: Začínám se v tom ztrácet. Nevím, co dělám, a obávám se, že budu co nevidět odvolán.

EF na konci sezony: Solskjaer: Se štěstím jsme se udrželi

Reagovat
Busby babes

OGS on Pereira: "He is a young boy who is working really hard."

Lingard syndrom. za mesic je mu 24. To bude zas mladik do 29.

Reagovat
smazaný uživatel

"Mladičký Španěl Fabregas".

Reagovat
PP

ono nemusíme zabrušovat k nám či do Chelsea.. OGS byl taky "baby face" snad do 30ti..

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt. Len sa mi proste vybavila tá hláška.

Reagovat
Busby babes

tak ale baby face nema s vekem moc spolecneho. On tak proste vypadal.

Reagovat
iamek

Šílený

Reagovat
Busby babes

Ole ty hrace verejne kritizovat nebude. Ale neverim tomu, ze chtel jit do sezony s Pereirou jako zakladem na CM. Tam proste chybi ta nahrada za Herreru a Andreas by pak obcas naskocil na kridlo, kde by si odehral lepsi zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem žádný velký fanoušek Mourinha, ale pevně věřím, že v týdnu MU sejme a Ole konečně potáhne do hajzlu.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

To bys pak riskoval, ze nekdo kompetentejsi bude trenovat MU.

Reagovat
smazaný uživatel

How many sessions do you need to get them playing the way you want them to?

Freedie: "Normally a pre-season is five-six weeks and you can implement how you want to play football but I don't have that.”

Freddie: “I just try to do small building blocks and try to change things in a slow tempo so people can understand and practice. Now players need to recover and we'll probably get one and a half sessions but that's football.”

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?time_continue=133&v=KbVtpQ0twp4&feature=emb_title

konecne po dlhej dobe tlacovka co sa da pocuvat a dava zmysel :)

Reagovat
SunFells

Good ebening ...Freddie out.

Reagovat
cristiano.K.

před zápasem se rozhoduji, jestli vsadit první poločas na lišky nebo až druhej a samozřejmě jsem dal první

jinak bude sranda s těmi manažery, od zítřka je podle mě volný i Ancelotti

Reagovat
lajka30

Proč by Rodgers chodil do Arsenalu to nedává žádný smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

na jeho mieste by som nesiel

Reagovat
SunFells

v pruběhu sezóny určitě ne

Reagovat
smazaný uživatel

ak by to nesli rozpredat tak ani na konci, tam je obrovsky potencial v tom time

Reagovat
Hokaido

Že by teď šel do Arsenalu je šance přesně 0 procent.

Reagovat
Hokaido

https://streamable.com/xicsg

That's what happens to winners.

To jsou nádherný scény. Jak se klepe ta kamera, to muselo být šílený na stadionu. Silvy je mi líto, dneska Everton nehrál špatně. Nemůže za to, co tam předvedl ten stoper (Holgate?). Že ho bude stát místo zrovna 1+1 od Nacha je krutý.

Reagovat
cristiano.K.

500. pro titul LFC

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Téměř dokonalé kolo. Jen ten Everton to mohl udrzet.

Reagovat
vladis271

Reagovat
wild

Pokial si nechame utiect Poccheho pomedzi prsty tak ako Guardiolu a Kloppa, tak budeme za uplnych kokotov a dalsich 5r sa nedostaneme z tychto sraciek.

Ole na to absolutne nema. Ten kader nie je tak tragicky aby sme hrali pomaly o zachranu

Reagovat
ajouki

S tím nemůžu souhlasit. V 6. kole jsem psal, že pokud se vám zraní ještě Rashford, tak to je regulérně na boj o sestup. Jeho zdraví drží, sbírá vám bodíky a plácáte se ve středu tabulky. Odpovídající umístění stavu vašeho týmu bez Pogba + co byli zranění McTominay nebo Martial.

Reagovat
wild

Najlepsi brankar za poslednych 10r.. solidna obrana za 200mega. Ano, problemy v zalohe ale ta ofenziva tiez nie je tragicka, hoci trpelsi sme na zranenie Martiala

Reagovat
Busby babes

jen nemame zalohu, tak nejak klicova cast kazdeho tymu no. Obrana nehraje spatne, do moc sanci soupere nepoustime. Utok svoje sance promenuje tak nejak ok. Jen v te zaloze nam to brutalne skripe obema smery.

Reagovat
Golasso

Ještě mě k tomu včerejšku napadlo, jestli Freddie nerozdával poslední šance některým odpadlíkům. Pod novým koučem by měl dostat možnost ukázat se každý a včera byla ideální šance to sfouknout naráz.

Reagovat
ajouki

Mě zase překvapilo, jak si stěžoval na nedostatek času na přípravu a málo tréninků na změnu. Vždyť on byl od začátku sezony hlavní asistent. Ti mají prakticky v každém týmu velký vliv na tréninky, taktiku i průběh zápasů. To neměl vůbec žádné slovo? Nebo se nedokázal projevit a navrhnout zlepšení, když něco nefungovalo?

Že dal šanci odpadlíkům mi nesedí, to by hrál i Pépé. U Özila to ale působilo, že hraje naposledy.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ci hol hlavny asistent, emery mal aj svojho/svojich, freddie mu bol dodany zhora, tazko povedat aky mal vplyv na treningy, taktiku, z toho co som cital skor emery radí ohladom mladikov a daval im individualne treningy

Reagovat
smazaný uživatel

a ocividne ked tak hovoril tak chce hrat inym systemom a inak

Reagovat
ajouki

Ve hře Arsenalu jsou problémy, které nemají souvislost s konkrétním herním stylem. Problémy, které jsou řešitelné v tréninku. Během 4 měsíců od jeho nástupu do trenérského týmu nedošlo ani k náznaku zlepšení. Proto se podivuju, že zrovna nyní by se vše mělo zlepšit, když už prostor měl. Ale možná mu křivdím.

Reagovat
Golasso

Těžko říct, jak moc si do toho Emery nechal kecat. Taky mě napadlo, proč ty změny, které Freddieho napadají, se neimplementovali už za Emeryho, ale takto by se dalo polemizovat u každého případu, kdy manažera nahradí asistent.

A Pepe podle mě není odpadlík. On je možná teď mimo základ, ale do budoucna se s ním počítá. Minimálně dávat Pepému nějakou "poslední šanci" by po takové chvilce byla blbost. Odpadlíky jsem myslel hlavně ty hráče, kteří se dlouhodobě projevují špatně a kterých bychom se mohli v nejbližší době zbavit. Podle mě jsou to hlavně tito hráči, co včera nastoupili:

Mustafi - toho po právu odstavil už Emery, pak hrál v pohárech pár dobrých zápasů, dostal šanci se předvést v lize a znovu selhal.

Xhaka - špatné výkony, konflikt s fans. Jestli selhal v tomto zápase, těžko říct.

Kolasinac - údajně s ním byly nějaké problémy v šatně, ale jeho pozicí si nejsem jistý. Jeho výkony jsou v zásadě dobré, ale něco tomu pořád chybí. Podle mě mohl hrát o pozici jedničky na LB.

Ozil - taky těžko říct. Měl konflikt s Emerym, bere nehorázný plat a jeho výkony tomu neodpovídají, i když v té naší záloze je momentálně jednooký mezi slepými.

Willock, Saka - tohle určitě nejsou odpadlíci v pravém slova smyslu, ale popravdě zatím moc nezvládají svoji roli v A týmu. Willock je mimo formu a Saka je na křídle utopený. Celkem bych se nedivil, kdybychom aspoň jednoho z nich chtěli poslat v lednu na hostovačku.

Jde mi o to, že po změně režimu se jako první vynáší smetí. První faily nového vedení jdou na triko starému vedení. Freddie toho mohl chytře využít k tomu, aby se přesvědčil o (ne)schopnostech kontroverzních postav v týmu a těch se pak bez tlaku fans postupně zbavoval.

Reagovat
Busby babes

je u vas dva dny, tezko slo cekat nejake radikalni zmeny.

Reagovat
Golasso

Však jasně, já nečekal změny v herním projevu nebo výsledcích, spíš mě napadlo, že ta včerejší trochu zvláštní sestava měla ještě jiný význam, jak jsem psal výš.

Reagovat
tomegg

Celkem zajímavý. Pokud Ole prohraje proti Spurs i City, tak musí jít.

Reagovat
Zaschrona

Je zajímavý, jak moc se změní tabulka podle xG modelů, pokud se započítají pouze ty střely, které reálně šly na branku. Dominance Liverpoolu ještě víc jednoznačná než v klasickém xG modelu.

https://pbs.twimg.com/media/EKxp0aaWsAEA_5c?format=png

Reagovat
r.mrazik

s ohledem na obdrzene goly to nevypada,ze jsme v lete dali 130 mega liber do obrany...

Reagovat
bbbauch

vcera teda deuhej gol Williamse, ok, mladik udela chybu pri nedodrzeni offside lajny, to beru. Ale treba par minut predtim tam cela obranna ctverice stoji na sirce malyho vapna, kousek pred nim a projde skrz ne mic na jedinyho hrace villy a vsichni stoji a cumi. A to neni zdaleka ojedinela zalezitost a nejde to hazet ciste na spatnou zalohu

Reagovat
iamek

Čtvrtá nejlepší obrana ligy. City jen o gól méně. Obrana problem není. Problem je stred zálohy, který neexistuje. Pak je obrana víc pod tlakem a útočníci nedostanou ani jeden slušný pas. Tenhle problem je tady x let a stejně se neřeší.

Reagovat
r.mrazik

bohuzel

ale tech golu dostavame i tak dost

vsak ono i city je docela deravy

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce az třetí nejméně deravejsi :))

Reagovat
r.mrazik

tak oproti minulym sezonam?

Reagovat
king23

No když si otevřu ten hate na Mourinha, co tu někteří blili poté, co nastoupil jako trenér k Tottáči (hlavně od fandů United), tak Mou zatím 3 výhry v řadě a United pořád stejné prd pod "úžasným Olem".

Reagovat
bbbauch

Reagovat
r.mrazik

ty budes asi odbornik...

Reagovat
Bakary3

"a to jste prskali na Wengera"

Nepřipomíná ti to něco?

Reagovat
r.mrazik

ted vubec nevim,jak to myslis

Reagovat
Bakary3

Já myslím, že víš

king23 se tu vysmívá hejtu na Mourinha, když je to po něm ještě horší, stejně jako ty ses vysmíval fandům Arsenalu, co si přáli odchod Wengera, po kterým to bylo taky ještě horší.

Přesto, že obě změny byly nevyhnutelný, jen ty náhrady se nevydařily

Reagovat
r.mrazik

no fakt to nejak nechapu

v mym pripade bych se tedy mel zastavat mourka (jako wengera)?

a srovnavat pusobeni wengera v arsenalu a mourka v MU je taky divoky...

no...moc mi to nesedi,moc to nechapu...ale nevadi,presednu si

Reagovat
Bakary3

Tak mně ten princip přijde stejnej - prskali jsme na oba a po obou to bylo ještě horší.

U Wengera ses fandům Arsenalu smál, u Mourka ses kingovi vysmál.

Že je Mourinho zlo, to jo, ale vtipný, jak na to koukáš úplně jinak, fandové Arsenalu byli blbci, ale teď na druhý straně to tak není...

Reagovat
r.mrazik

tak je to s ohledem k tomu,co ten dotycny pro klub udelal a jak tam pusobil ne?

srovnavat mourka a wengera je divny

a slepice maji asi tak tisickrat lepsi kadr nez MU pod Olem,tak se dalo cekat,ze je novy typek nakopne,kdyz hrajou pod sve moznosti...

fakt mi to neprijde jako dobry srovnavani...ale budiz

Reagovat
vodka

na ten fotbal pod Olem se dá dívat pořád líp než na tu sračku ke konci mourinha a hlavně je pořád obrovký rozdíl, když hraješ sračku s dobrýma hráčama a kolem sebe furt šíříš jenom debilní náladu. Ole má slabší tým, hraje sice občas taky sračku, ale šířka kádru je minimální a hrají fakt mladíci bez zkušeností.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Wtf

Reagovat
Hokaido
Reagovat
r.mrazik

z hovna do sracek

Reagovat
PP

to určitě neee, ale Žirinovskij je kovaný Stalinista. U nás je Stalinista např. Skála, Semelová a pár dalších sviní.

Reagovat
Golasso

Jenže u nás se Skálovi a Semelové drtivá většina lidí jenom směje. V Rusku je tady ten magor docela význačná politická osobnost. Jenom sleduj reakce, všichni mlčí a poslouchají ty jeho žvásty, někteří i potichu přitakávají...

Reagovat
vanGomm

V zápase Leicester-Everton se nastavovalo 3.minuty,ale gól na 2:1 padl 90+5.Proč se hrálo déle to se tam něco stalo?

Reagovat
eder

Los padl na variantu "Until we score!"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele