14. kolo
01.12.2019 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Souboj tabulkových sousedů vítěze nenašel

Jako šestý a sedmý tým vstupovali do vzájemného duelu soupeři z nedělního odpoledního zápasu. Přestože překvapení letošního ročníku Sheffield United šel brzy díky Moussetovi do vedení, skončilo utkání na půdě Wolverhamptonu remízou, neboť po pauze srovnal Doherty.

Blades oproti minulému zápasu s Red Devils mohli nasadit brankářskou jedničku Hendersona, což také udělali. Ve stoperské trojici naskočil Egan místo Jagielky, jinak žádné změny neproběhly. Wolves oproti minulému víkendu udělali jedinou změnu, když nasadili stopera Kilmana místo Saïsse.

Trochu překvapivě se do vedení dostali hosté - a bylo to nedlouho po začátku utkání. Po autovém vhazování na pravé straně Baldock odcentroval. Míč propadl až na Lyse Mousseta, který si trochu krkolomně míč zpracoval a na vzdálenější tyč do poloodkryté branky míč uklidil.

Srovnáno mohlo být po deseti minutách hry. Z pravé strany poslal tečovaný centr Doherty, Jiménezovu hlavičku však pohotovým zákrokem zneškodnil Henderson. Před poločasem mohli Blades své vedení navýšit na dvojnásobek, jenže Freemana v souboji tváří v tvář vychytal gólman.

Po návratu ze šaten se v obdobné pozici ocitl McGoldrick, avšak i jeho Patrício vychytal. Několika spálených šancí využili Wolves. Jiménez poslal z rohu pokutového území šikovný centr do malého vápna, kam nabíhal Matt Doherty a zkušenou hlavičkou překonal Hendersona.

Zbytek utkání už nic závažného nenabídl a "Vlci" tak stále pobývají o místo a bod před Sheffieldem United, přičemž mají stejně bodů, jako pátý Tottenham.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele