14. kolo
30.11.2019 16:00 CET
0 : 2
(0:1)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

Eagles konečně vyhráli, vyšlápli si na Burnley

Po téměř dvou měsících se ligové vítězství dočkali fotbalisté Crystal Palace. Ti poměrně nečekaně uspěli na půdě Burnley bojujícího o evropské poháry a sami se tak do těchto bojů zapojili. Góly se o to postarali Zaha a Schlupp.

Jako první vystrčil růžky zhruba po čtvrthodině McNeil, jeho rána z pětadvaceti metrů ale byla pro Guaitu snadným soustem. Do vedení se Orli dostali brankou do šatny. Dann vybojoval ve středu hřiště míč a poslal jej do křídla na Wilfrieda Zahu. Ten si v obtížné situaci poradil s dvojnásobnou přesilou a i díky zaváhání gólmana rozvlnil síť.

Clarets mohli hned dvakrát srovnat po hodině hry. Nejprve Kouyaté ve vzdušném souboji zazmatkoval a hlavičkou poslal do samostatného úniku Wooda, ten ale naprosto neuvěřitelně přepálil o několik metrů. Znovu se ten samý hráč ocitl v šanci po Hendrickově centru, tentokráte jeho hlavička přesnost nepostrádala, ale z brankové čáry ji vykopl míč.

Komu instinkt zabijáka nescházel, to byl Jeff Schlupp. Po Meeově bídném odkopu se dostal ve vápně k balónu a podobnou ranou, jako v první půli Zaha, propálil Popea. Pět minut před koncem základní hrací doby vypálil z první z vápna McNeil, na Guaitu si ani tentokráte nepřišel.

Akce ještě pokračovala, Hendrickův centr se snesl přesně na hlavu Wooda, který hlavičkoval jen do připraveného gólmana. Bardsley poté poloodkrytou klec přepálil. Oba aktéři tohoto duelu tak v tabulce mají shodný počet bodů, ztrácí jen dva na průběžně pátý Tottenham.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, fullmatchesandshows.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

-2,5

Reagovat
Elmas

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele