Premier League - souhrn 14. kola

30.11.2018, 22:58, aktualizováno 03.12.2018, 18:22
Komentáře a souhrny
Liverpool pozdní brankou ovládl derby s Evertonem a drží se o dva body za vedoucím Man City, jenž přehrál Bournemouth. Severolondýnské derby ovládl Arsenal, který Tottenhamu nadělil čtyři branky a navíc se na svého soka bodově dotáhl. Chelsea si poradila s Fulhamem, naopak zaváhal Manchester United, jenž remizoval se Southamptonem 2:2...

Liverpool FC - Everton FC 1:0

02.12.2018 17:15

Góly: 90+6. Divock Origi

Chyba Jordana Pickforda obrala jinak po celou dobu utkání dobře hrající Everton o zasloužený bod.

Na týmu hostí bylo od prvních minut vidět, že se nachází pod vedením Marca Silvy v nebývalé pohodě a rozhodně nepřijel na Anfield hrát druhé housle. Ke vstřelení branky měli Toffees blízko hned v úvodu utkání. Přímý kop z levé strany našel hlavu Yerriho Miny, ale kolumbijský obránce nedokázal trefit bránu. Na druhé straně vyslal geniální přihrávkou z otočky na hrotu hrající Salah Maného, ale ten přepálil prostor tří tyčí o několik decimetrů.

Fanoušci Toffees už zvedali ruce nad hlavu, když se ocitl Gomes na chvíli osamocen v pokutovém území domácích. Ale obětavý zákrok v podání Joe Gomeze znamenal, že skóre se stále neměnilo.

Nejlepší střelec Evertonu Richarlison se hnal sám na branku, ale v poslední chvíli ho stačil zastavit vracející se Gomez. Následné protesty brazilského útočníka, dožadujícího se penalty, sudí Kavanagh nevyslyšel. A Firminova střela zas nepředstavovala vážné ohrožení pro Jordana Pickforda.

Šancí na obou stranách se v první půli urodilo mnoho. Těsně před pauzou se v jedné ocitl Theo Walcott, jeho nedostatečně kvalitní první dotek znamenal, že Alisson stihl míč, který se kolem něj anglický křídelník snažil prohodit, lehce posunout a právě tato změna pohybu kulatého nesmyslu pak znamenala, že Walcott sám sebe vyhnal za brankovou čáru.

Jestliže Everton vstoupil dobře do první půle, Liverpoolu se povedlo to samé v té druhé. Opět u toho byla dvojice Salah, Mané. Bohužel ani jeden z africké dvojice nebyl schopen trefit bránu, v níž stál Jordan Pickford.

Jak se blížil konec utkání, oba trenéři vyslali na hřiště všechna svoje ofenzivní esa.

Divock Origi na straně domácích málem přepůlil svou střelou z několika metrů břevno. Ale to nestačilo. Utkání spělo k zřejmě pro obě strany zasloužené remíze.

Už běžela 95. minuta, když Richarlison, který po celou dobu zápasu předváděl výborný výkon, zkoušel zdržovat hru v rohu na půlce domácích. Po následném strkanici hráčů a odpískání volného kopu ve prospěch Reds padl gól, který nemá a pravděpodobně nebude mít v historii Merseyside obdoby. Hostující obrana odvrátila centrovaný míč. Ten se snesl k Virgilu van Dijkovi, který vůbec netrefil balón tak, jak chtěl a vypadalo to, že se jedná o poslední situaci v posledním utkání nedělního programu. Jenže fotbal nemá logiku. A tu taktéž nemělo rozhodnutí Jordana Pickforda, který se rozhodl míč, který by zřejmě s velkou pravděpodobností odletěl od vrchní strany břevna za čáru, vyrazit. Míč se snesl po kontaktu s brankářskými rukavicemi znovu na břevno, odrazil se zpět do hry přímo k Divocku Origimu. Ten bez váhání poslal hlavou míč do sítě a rozpoutal červené peklo. Anfield explodoval, Klopp v emocích pobíhal po hřišti a slavil se svými hráči. S velkou pravděpodobností ho čeká trest od disciplinární komise, ale to mu v tu chvíli bylo jedno.

Reds tedy v samotném závěru dokázali vstřelit branku, která pro ně znamená snížení ztráty na vedoucí City opět na dva body. Everton odjíždí zklamán, bohužel pro něj stále platí, že na Anfieldu nedokázal vyhrát od roku 1999 a bude doufat, že na jaře v Goodison Parku dokáže soupeře z druhého řeku Mersey porazit. Má na čem stavět, dnešní výkon rozhodně ukázal, že hosté pod rukou Marca Silvy jsou schopní konkurovat těm nejlepším.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Tottenham Hotspur 4:2

02.12.2018 15:05

Góly: 10. Pierre-Emerick Aubameyang (pen.), 56. Pierre-Emerick Aubameyang, 74. Alexandre Lacazette, 77. Lucas Torreira - 30. Eric Dier, 34. Harry Kane (pen.)

Severolondýnské derby mezi Arsenalem a Tottenhamem ani tentokráte nezklamalo. Hektický zápas plný zvratů, penalt a karet všech barev nakonec vyzněl lépe pro domácí Kanonýry, kteří zvítězili 4:2. Hrdinou odpoledne se stal Piérre-Emerick Aubameyang, jenž dva góly dal a na jeden přihrál, díky čemuž se posunul na čelo tabulky střelců a Arsenal na čtvrté místo právě před Tottenham.

Očekávání fotbalové veřejnosti byla jako obvykle vysoká a jako obvykle je hned první půle dokonce předčila. Úvodní minuty patřily jednoznačně Arsenalu, který soupeře podrobil agresivnímu napadání, a ustavičný tlak se domácím podařilo i zanedlouho zužitkovat. Xhakův přímý kop z deváté minuty totiž Jan Vertonghen tečoval zdviženou rukou a Mike Dean po krátké rozvaze ukázal na značku pokutového kopu. Piérre-Emerick Aubameyang tíhu okamžiku ustál a svým devátým ligovým gólem sezony poslal Kanonýry do vedení.

Domácích bylo i nadále plné hřiště a zaskočení Spurs se museli vypořádat s několika dalšími nebezpečnými šancemi na navýšení skóre. Aubameyang však v nelehké pozici nedokázal patřičně zakončit, Iwobi po výtečné souhře Xhaky s Kolašinacem nechal vyniknout Huga Llorise a Bellerínovu nebezpečnou ránu na poslední chvíli zablokoval Davies. Tottenham v úvodní dvacetiminutovce zahrozil pouze prostřednictím Heung-Min Sona, jehož ránu na přední tyč si Bernd Leno pohlídal.

S blížící se půlhodinou hry se však hosté přece jen dostali více do utkání a v 30. minutě se jim povedlo zápas srovnat i na výsledkové tabuli. Eriksenův povedený přímý kop na přední tyč lehce tečoval Eric Dier a Leno již míči v cestě do sítě nezabránil, byť si na něj sáhl. Dierova následná oslava s prstem u úst vůči domácím příznivcům vyvolala roztržku mezi oběma lavičkami, až musel nastalou situaci uklidňovat i Mauricio Pochettino.

A sotva se hra zase rozběhla, dostali se Spurs do šokujícího vedení. Další dobrý výpad aktivního Sona totiž skončil pádem jihokorejského forvarda v pokutovém území po skluzu Holdinga a Mike Dean i tentokráte rozhodl, že se jednalo o provinění proti pravidlům. Nic na tom nezměnily ani opakované záběry, dle nichž k Sonově podražení nedošlo, a Harry Kane nabídnutou příležitostí nepohrdl. Anglický kapitán tak jen potvrdil svou perfektní bilanci proti londýnskému rivalovi, která v tu chvíli čítala osm branek z pouhých osmi zápasů.

Rozhozený Arsenal se vzepjal k honbě za vyrovnáním až v samém závěru poločasu, ale Mustafiho hlavička skončila s Llorisovým přispěním jen na břevně, a tak se do kabin odcházelo za stavu 1:2. Unai Emery o přestávce na nic nečekal a do druhé půle sáhl hned ke dvojímu střídání s novými tvářemi Ramseym a Lacazettem. Oba záhy ukázali, že španělský kouč měl šťastnou ruku.

První slibnou šanci si po změně stran vytvořili hosté, když Lena pořádně protáhl Kane ranou z přímého kopu, ale poté už hrál zase prim Arsenal. V 56. minutě se po výtečné průnikové přihrávce Bellerína a přistrčení Ramseyho odhodlal k pohotovému zakončení zpoza šestnáctky Aubameyang a brilantní ranou přesně k tyči nedal Llorisovi ani čas se pohnout, natožpak jeho ránu zachytit. Vyrovnání domácí znovu nakoplo a Dele Alli musel na brankové čáře vykopnout Mustafiho gólovou ránu, zatímco Lucas Torreira napálil odražený míč asi metr od horního růžku.

Ani tentokráte se ale Arsenal nevyvaroval zaváhání v defenzivě, neboť Bellerín poslal před vlastním pokutovým územím míč přesně na nohu Sona. Jeho rána ovšem postrádala přesnost a Leno ji tak dokázal vyrazit. Když pak došlo k obdobné hrubce i na druhé straně, byl Arsenal nekompromisní. Juan Foyth se nechal rozhodit napadajícím Ramseym, jenž bleskově posunul míč nabíhajícímu Lacazettovi. Francouzský útočník sáhl k totožnému řešení jako jeho parťák Aubameyang, a přestože při přízemní střele zpoza pokutového území podklouzl, míč ještě na cestě do brány příhodně pro Arsenal tečoval bránící Dier a Hugo Lloris padl k tyči příliš pozdě.

Sotva se rozbouřené domácí publikum trochu uklidnilo, mohlo vypuknout v jásot znovu. Aubameyang výjimečně zastal roli nahrávače a povedenou kolmicí vybídl k zakončení Torreiru, jenž proklouzl okolo Diera a tvrdou křižnou ranou z mírného úhlu propálil i Llorise. Zmar Spurs posléze dokonal Jan Vertonghen, jemuž se sice povedlo špičkou kopačky odpálit míč před napadajícím Lacazettem, jenže poté přišlápl i kotník francouzského útočníka a po udělení druhé žluté karty v zápase musel předčasně opustit hřiště.

Arsenal tak znovu potvrdil pověst nejlepšího týmu Premier League, co se druhých poločasů týče, zatímco Tottenham prohrou 4:2 rozmnožil počet bodů, které v ligových severolondýnských derby ztratil z průběžného vedení, a to na rekordních 40. V tabulce se Kanonýři posunuli na čtvrtou příčku právě před svého lokálního rivala, a to při bodové rovnosti pouze díky lepšímu skóre.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Fulham FC 2:0

02.12.2018 13:00

Góly: 4. Pedro, 82. Ruben Loftus-Cheek

Pohádkový start Claudia Ranieriho se nekoná. Po vítězství se Southamptonem se čekalo, jak dlouho se Fulhamu bude dařit držet neporazitelnost - stopku však Cottagers vystavila už Chelsea, Ranieriho někdejší zaměstnavatel. Od Sariho svěřenců to nebyl žádný extra výkon, góly Pedra a střídajícího Loftus-Cheeka však přinesly Blues výhru 2:0 a důležitou reakci na velmi nevydařený zápas ve Wembley s Tottenhamem.

Fulham každopádně navázal na pozitivní představení zpřed týdne a byl pro domácího favorita velkou hrozbou takřka celý zápas. Už v první minutě pronikl z pravé obrany až k šestnáctce Chelsea Christie a Kepa byl poprvé středem dění. Modří by se patrně v duelu hodně natrápili, naštěstí pro ně už ve čtvrté minutě Kanté vybojoval míč ve středu pole, potáhl balón k vápnu a předal jej Pedrovi. Ten nechal projet po trávníku Mawsona a levačkou rozvlnil síť.

Po čtvrthodině se poprvé v zápase ukázal Callum Chambers, který netradičně nastoupil na defenzivním záložníkovi. Jeho rána skončila kořistí Kepy, který dnes Chelsea výrazně podržel. Ale až ve druhém dějství. Ještě předtím se domácí drželi za hlavu, když Olivier Giroud ještě do pauzy třikrát selhal v solidní příležitosti.

Poprvé mu do šestnáctky poslal míč Hazard, ale Girouda zradil první dotek a vyhnal se z dobrého úhlu. Následnou střelu Leno pohodlně kryl. Když Hazard svého kolegu oslovil centrem znovu, Francouz jej nestihl tečovat. Nejlépe vyhlížela situace ze závěru poločasu po pasu Azpilicuety. Giroud ve skluzu nasměroval míč na branku a Rico měl štěstí, že stál na správném místě.

Začátkem druhého poločasu se mohl Fulham snadno vrátit do zápasu a vyrovnat. Kepa Arrizabalaga však zase jednou ukázal, že aspoň částečně stojí za svou cenovku. Parádně zasáhl proti Chambersově hlavičce z rohového kopu a stejně skvěle vychytal i prudkou ránu stejného hráče z hranice vápna.

Fanoušci Chelsea začínali být nervózní - i proto, že na hřiště přišel Álvaro Morata. Španělský forvard se krátce po příchodu zapojil do Hazardovy akce a po Belgičanově střele měl možnost doklepnout odražený míč do poloprázdné brány. Holení ale napálil merunu vysoko i široko pryč. Deset minut před koncem ovšem fantasticky zakombinovali Hazard, Pedro a Loftus-Cheek a posledně jmenovaný zakončil nádhernou akci gólovou střelou na 2:0.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Manchester United 2:2

01.12.2018 18:30

Góly: 13. Stuart Armstrong, 20. Cédric Soares - 33. Romelu Lukaku, 39. Ander Herrera

Manchester se dostává do čím dál větších potíží a už potřetí v řadě v Premier League nevyhrál. A to přitom pro Rudé ďábly mohlo být ještě hůř, Southampton se totiž rychle dostal do dvoubrankového vedení, které ale k vlastní smůle nedokázal uhájit - a v konečném zúčtování se tak musel spokojit s jedním bodem.

Úvodních třicet minut hosty nezastihlo v nejlepším rozpoložení. Svěřenci Joseho Mourinho do utkání jakoby snad ani nenastoupili, hráči domácích na hřišti jednoznačně dominovali - byli agresivnější a důraznější v soubojích, rychlejší a v ofenzivě měli mnohem více nápadů. První přesný zásah přišel po deseti minutách, kdy Redmond vyháčkovali čtyři protihráče, následně Obafemi zvládl posunout míč na Armstronga, který tvrdou ranou z úhlu překonal De Geu.

Španělský brankář musel za chvíli pro míč do sítě podruhé, když nestačil na překrásný volný přímý kop v podání Soarese. S hosty to vypadalo opravdu špatně, přesto se ale ještě dokázali vzchopit. K obratu zavelel Rashford, který proti přesile udržel míč a šikovně jej na značku penalty předložil Lukakovi, který se nemílil. A o pět minut později bylo vyrovnáno - rychlík Rashford se opět prosadil přes domácí beky a jeho zpětný míč patičkou hezky usměrnil do sítě Herrera.

V druhé půle velkých šancí ubylo, hosté sice usilovali o dokonání obratu, jenže jejich snaha končila zpravidla před šestnáctkou. Zpoza vápna to tu a tam zkusil Pogba, jenže přesný nebyl ani jednou. A když ani závěrečná série centrů v podání Ashleyho Younga nevedla k vážnější šanci, dospělo utkání ke konečné dělbě bodů, která úplně nevyhovuje ani jednomu z týmů.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Burnley FC 2:0

01.12.2018 16:00

Góly: 16. James McArthur, 77. Andros Townsend

Zápas Crystalu Palace s Burnley tentokrát přinesl více než jednu branku a co je důležitější - radost domácího celku. Glaziers zvítězili díky brankám McArthura a Townsenda 2:0 a v tabulce poskočili na čtrnácté místo. Burnley zůstalo předposlední a natáhlo svojí sérii bez vítězství na sedm zápasů.

Crystal Palace byl v úvodu zápasu výrazně aktivnějším týmem a obrana Burnley mohla inkasovat už v 5. minutě, kdyby přízemní centr ve skluzu nepromáchl Kouyaté. Za další čtyři minuty si připsal první zásah Joe Hart a sice po technické ráně Maxe Meyera. Tlak domácích nakonec zaslouženě slavil úspěch, po čtvrthodině hry rozehráli Glaziers akci zprava, odkud centroval na malé vápno James McArthur, Meyer balón netrefil, ovšem natolik zmátl Harta, že ten na balón nedokázal zareagovat.

Burnley se nemohlo dostat do tempa a i ve zbytku prvního poločasu se bránilo. Pilný Max Meyer to znovu zkusil z hranice vápna a i tentokrát nechybělo mnoho, aby rozvlnil síť. Krásným obstřelem ale branku těsně minul. Hosté museli na první poločas reagovat střídáním, nevýrazného Aarona Lennona nahradil Robbie Brady.

Ale obraz hry se nezměnil. Ve 48. minutě orazítkoval břevno Hartovy branky Zaha a Crystal se dál tlačil do ofenzívy. Domácí fotbalisté si byli moc dobře vědomi, že druhá branka utkání dost možná rozhodne. Po rychlé spolupráci Townsenda se Zahou zakončoval hodně nad druhý jmenovaný a nepřesný byl i kapitán Milivojević.

V 63. minutě zazdil stoprocentní tutovku autor první branky McArthur, když z malého vápna trestuhodně přestřelil branku a Crystal Palace stále vedl 1:0. Jakkoliv bylo Burnley směrem dopředu neškodné, pořád mu stačila jedna povedená akce na vyrovnání.

Crystal Palace sehrál dobré utkání a nakonec se dočkal i vytoužené druhé branky. V 78. minutě definitivně rozhodl utkání ve prospěch Glaziers Andros Townsend, ten si skvěle navedl balón á la Arjen Robben a přesnou levačkou uzavřel střelecký účet. Ve zbytku utkání už se nic podstatného nestalo, Crystal Palace zvládl důležitý záchranářský souboj a poskočil na čtrnácté místo.

Více informací k zápasu

Huddersfield Town - Brighton & Hove Albion 1:2

01.12.2018 16:00

Góly: 1. Mathias Jørgensen - 45+4. Shane Duffy, 69. Florin Andone

Huddersfield měl snový začátek, jenomže rychlé vedení nedokázal udržet a nakonec v zápase prohrál. Brighton předvedl otočku díky brankám Duffyho a Andoneho, navíc v tu chvíli už hráli domácí bez vyloučeného Mouniého.

Červená karta domácího útočníka přišla už po půlhodině hry, tedy v době, kdy si Huddersfield hýčkal jednobrankové vedení a Brighton pak početní výhodu dokonale zužitkoval.

Domácí tým vstoupil do zápasu nejlépe, jak mohl. Po dlouhém vhazování nastal v pokutovém území Brightonu zmatek a na malém vápně se dostal k hlavičce Mathias Jörgensen, přičemž zaváhal brankář Ryan a bylo to 1:0 pro Huddersfield. Brighton okamžitě přepnul na vyšší obrátky a převzal iniciativu. Po čtvrthodině hry musel vytasit dva reflexivní zákroky Lössl a na druhé straně zase nepotrestal hrubku Mooy. Ve 31. minutě přišel klíčový okamžik celého utkání, Mounié byl v souboji pozdě a šlapákem zasáhl protihráče, verdikt sudího byl hodně nemilosrdný a domácího hráče červenou kartou poslal předčasně do sprch. Huddersfield se mohl zlobit jak chtěl, ale marně, Brightonu začala přesilovka a netrvalo to dlouho a stav se z 1:0 změnil na 1:1.

Mooy ještě z volného přímého kopu zaměstnal Ryana, ale pak už úřadovali hosté. V nastavení prvního poločasu poslal na malé vápno načechraný centr March a Shane Duffy hlavou překonal Lössla.

Brankář Huddersfieldu měl plné ruce práce znovu po změně stran, kdy nejprve dobře zasáhl proti Grossovi a následně vychytal i Marche. Brighton byl lepší a v 69. minutě utkání rozhodl. Do vápna Huddersfieldu znovu přilétl centr zprava a do balónu tentokrát ťukl hlavou Florin Andone a bylo to 2:1! Oslabení domácí se na odpověď nezmohli, Brighton si vedení pohlídal a do tabulky získal důležité tři body.

Více informací k zápasu

Leicester City - Watford FC 2:0

01.12.2018 16:00

Góly: 12. Jamie Vardy (pen.), 23. James Maddison

Už na pět zápasů natáhli fotbalisté Leicesteru svojí sérii neporazitelnosti a v duelu s Watfordem dokonce berou všechny body. Liškám se v prvním poločase podařilo vstřelit obě branky, na které Watford nebyl schopen jakkoliv zareagovat. Zmar hostů pak podtrhl v 90. minutě Étienne Capoue, který uviděl červenou kartu.

Vyloučení Capoueho už žádný vliv na vývoj zápasu nemělo, Leicester v tu dobu už jasně směřoval za třemi body. Body, které si na King Power Stadium nakonec zasloužil. Watford nebyl za celý zápas schopen vystřelit na branku, přestože v konečném součtu častěji držel balón na svých kopačkách.

Klíčový byl první poločas a právě Leicesteru vyšel mnohem lépe. Jamie Vardy dostal po deseti minutách zápasu kolmici za obranu, Ben Foster proti němu rychle vyběhl a útočníka domácích fauloval. Zkušený sudí Graham Scott měl jasno - penalta. Sám Jamie Vardy poslal Fostera na druhou stranu branky a proměněnou penaltou zajistil Liškám vedení.

Watford recept na domácí obranu nenašel, Leicester se jakýmkoliv pokusům bránil velmi dobře a po třiadvaceti minutách hry navýšil vedení. Albrighton poslal na Maddisona vynikající centr, druhý jmenovaný si vedl při přebírání balónu ještě lépe a přesnou koncovkou nedal Fosterovi žádnou šanci. A hostům mohlo být ještě hůře, kdyby Pereira z další loženky nepřestřelil branku. Watford byl zralý na ručník, nicméně většinu zápasu měl teprve před sebou. Ještě v prvním poločase odmítl kontaktní branku Isaac Success.

I druhý poločas nabídl několik zajímavých okamžiků. Watford na první střelu na branku stále marně čekal a definitivní rozhodnutí mohl přinést Demarai Gray, třetí branku Leicesteru ale nevstřelil, neboť se mu do cesty postavilo břevno. Lišky si dvoubrankové vedení vzít nenechaly a soupeři nakonec nepovolily vůbec nic. Zmar Watfordu ještě podtrhl Capoue, který uviděl v 90. minutě červenou kartu.

Více informací k zápasu

Manchester City - AFC Bournemouth 3:1

01.12.2018 16:00

Góly: 16. Bernardo Silva, 57. Raheem Sterling, 79. Ilkay Gündogan - 44. Callum Wilson

Že se bude jednat o utkání, které bude mít rychlé tempo hry, bylo jasné. Domácí do zápasu vlétli opravdu bez jakéhokoliv strachu. Už po čtyřiceti sekundách frnknul po levé straně Sané a donutil Begoviče blokující jeho centr jít na zem. Hosté ale nezůstávali pozadu. Ve čtvrté minutě se po jednoduché výměně míče ocitl na chvílí nehlídán ve vápně Fraser. Poslal míč směrem k Wilsonovi a ten ho jen lehce ťuknul holení. Bohužel pro něj však nad bránu Edersona.

V osmé minutě se opět vydal na steč Sané. Ale dopadl podobně jako v prvním případě, Begovič byl znovu ve střehu. V jedenácté minutě pak Zinchenkův centr jen tak prosvištěl pokutovým územím.

A v šestnácté minutě zápasu už se skóre otevřelo. Do třetice pláchl obraně Cherries Leroy Sané. Sám sice ještě nedokázal zakončit, ale pohotová reakce Bernarda Silvy znamenala vedení Citizens 1:0.

Utkání nabralo ještě na větších otáčkách a na obou stranách se útočníci snažili dobře připravené obránce něčím nachytat. V pětadvacáté minutě se to málem povedlo Jesusovi, který z úhlu pálil na Begoviče. Naštěstí pro hosty předvedl bosenský gólman opět rychlou reakci a navíc byl Jesus o chvíli později usvědčen z ofsajdového postavení.

Hosté byli blizoučko vyrovnání ve čtyřicáté minutě, ale Kingův točený míč o pár centimetrů přelétl nastavenou špičku kopačky Calluma Wilsona. Sám King měl pak o chvíli později také šanci, ale nedokázal míč dopravit na určené místo a trefil pouze bránícího Otamendiho.

Obránci Pepa Guardioly se nepoučili. Nechali Callumu Wilsonovi dostatek prostoru pro přesné naskočení na Francisův centr a mohli pak jen sledovat, jak anglický útočník slaví sedmý gól v sezóně.

Do druhého poločasu nastoupili domácí v neskutečném tempu. Útok vedený při chuti hrajícím Raheemem Sterlingem uzamkl domácí v úvodních minutách druhé půle před na jejich půlce hřiště.

Sterling se v 54. minutě bez jakéhokoliv strachu vydal na výlet do vápna Cherries. Jeho nádhernou akci zastavila až tyč po zblokované střele.

Angličan pak předběhl Mingse na pravé straně a prověřil z úhlu Begoviče.

V padesáté sedmé minutě už si pro zasloužený gól bývalý hráč Liverpoolu došel. Byl ve správný čas na správném místě. Zakončil akci, kterou sám nastartoval, když dorazil Danilovu střelu. Samotná branka pak zajisté padá na vrub Asmira Begoviče, který nepřesvědčivě vyrazil míč jen před sebe a umožnil tak Sterlingovu dorážku.

V šedesáté osmé minutě hlavičkoval po přímém kopu domácích Jesus. Ale jednička hostí předvedla znovu famózní reakci. Jesus, který pro dnešní zápas dostal přednost před Sergiem Agüerem pak po sérii přešlapovaček našel Fernandinha na okraji pokutového území, ale brazilská spolupráce po nepřesné střele v gól neústila.

Hosté mohli skórovat z dlouhých autů a rohových kopů. Ale k přímému ohrožení Edersona nedošlo.

To na druhé straně se rozvlnila síť potřetí. Ťukes po ose Silva, Sané, Gündogan zajistil domácím další tři body v cestě za obhajobou titulu.

Více informací k zápasu

Newcastle United - West Ham United 0:3

01.12.2018 16:00

Góly: 12. Javier Hernández, 64. Javier Hernández, 90+3. Felipe Anderson

Když už se zdálo, že je Newcastle na té správné cestě vstříc bezpečné záchraně, připravil mu West Ham United krušný návrat do reality. Hosté totiž utkání v St. James‘ Parku opanovali zcela jednoznačně 3:0, a to především díky dvěma trefám Javiera Hernándeze, jehož v samém závěru doplnil Felipe Anderson.

Tým Rafaela Beníteze přitom do utkání vstupoval s třemi vítězstvími v řadě za sebou a proti West Hamu v posledních letech na domácí půdě pravidelně naplno bodoval. Tentokráte však od počátku dominovali Hammers, což se jim povedlo převést i na výsledkovou tabuli již v jedenácté minutě. Při bránění Snodgrassova centru domácí obrana zcela propadla a Hernández z hranice malého vápna snadno umístil míč do sítě.

Přestože měli Magpies míč častěji na kopačkách, nebezpečné situace se takřka výhradně kupily jen před brankou Martina Dúbravky. Hosté neustále hrozili z rychlých brejků a mohli navýšit vedení už do přestávky, kdyby si Marko Arnautović počínal v samostatném úniku o trochu lépe. Na druhé straně několikrát zahrozil Ayoze Pérez, avšak v obou případech zamířil nepřesně, zatímco slibný pokus Rondóna zastavil skluzem na poslední chvíli Pablo Zabaleta.

Ani po změně stran se na hře obou týmů nic nezměnilo a aktivní Hernández, jenž se dočkal po měsící vůbec prvního ligového startu v základní sestavě, sbíral jednu šanci za druhou. První dvě ještě mexický forvard neproměnil, ale krátce po hodině hry jej Arnautović šikovným přizvednutím míče vyslal samotného vstříc Dúbravkovi a Chicharito přízemní ranou vsítil svůj druhý gól odpoledne. Odevzdaní domácí pak v samém nastavení inkasovali i do třetice, když si po dalším rychlém protiútoku počínal brilantně Felipe Anderson, který nejprve odstavil Schära jako hadrového panáka a poté propálil i bezmocného Dúbravku.

Svěřenci Manuela Pellegriniho tak drží třináctou příčku a zisk patnácti bodů budou chtít rozmnožit i v příštím kole na domácí půdě proti nováčkovi z Cardiffu, zatímco Newcastle s tříbodovým odstupem čeká výjezd do Goodison Parku proti Evertonu.

Více informací k zápasu

Cardiff City - Wolverhampton Wanderers 2:1

30.11.2018 21:00

Góly: 65. Aron Gunnarsson, 77. Junior Hoilett - 18. Matt Doherty

Lepší dárek k sedmdesátým narozeninám si snad Neil Warnock ani nemohl přát. Manažer Cardiffu si totiž připsal třetí vítězství v letošní sezoně, a to do třetice po zvratu nepříznivého vývoje skóre. Velšané totiž doma proti Wolverhamptonu v souboji ligových nováčků prohrávali po brzké trefě Dohertyho, avšak po změně stran zásluhou Gunnarssona a parádní dalekonosné rány Juniora Hoiletta otočili stav na 2:1 a posouvají se tak ze sestupového pásma, zatímco Wolves protáhli vlastní sérii bez vítězství již na šest zápasů.

Jedním z největších problémů Cardiffu v této sezoně je bránění standardních situací, což se ukázalo i tentokráte, již posedmé. Po osmnácti minutách hry našel Moutinhův rohový kop přesně Raúla Jiméneze, jehož povedenou hlavičku sice brankář Etheridge bravurním zákrokem zlikvidoval, jenže odražený míč za přihlížení domácí obrany ukořistil pohotově Matt Doherty a svůj jubilejní dvoustý zápas v dresu Wolves oslavil gólem, když levačkou nekompromisně zabořil míč pod břevno.

Domácí měli blízko k vyrovnání již do přestávky, ale střelu Harryho Artera zastavila branková konstrukce a tentýž hráč měl gól na noze také po hodině hry, když jeho výtečnou ránu z voleje pro změnu na brankové čáře zablokoval Conor Coady. Chvíli nato se už ale Cardiff přece jen dočkal. Byl u toho opět aktivní Arter, jenž po rohovém kopu vrátil míč do ohně a v nastalém zmatku napálil míč do sítě Aron Gunnarsson.

Bluebirds byli na koni a třináct minut před koncem parádním způsobem dokonali již třetí obrat sezony. Rallsova pobídka z levé strany propadla na levé straně hřiště u hranice pokutového území k Junioru Hoilettovi a kanadský reprezentant zařídil excelentní ranou s pomocí břevna zvrat na konečných 2:1, čímž svému týmu zařídil všechny tři body a manažeru Warnockovi ideální narozeninový dárek.

V příštím kole nyní Cardiff zavítá do Londýna, kde se utká s West Hamem, zatímco Wolves se pokusí ukončit bídnou sérii bez ligového triumfu na půdě Chelsea.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City14122043:638
2.Liverpool FC14113027:536
3.Chelsea FC1494130:1131
4.Arsenal FC1493232:1830
5.Tottenham Hotspur14100425:1530
6.Everton FC1464420:1622
7.Manchester United1464422:2322
8.Leicester City1463520:1721
9.AFC Bournemouth1462623:2120
10.Watford FC1462617:1920
11.Brighton & Hove Albion1453616:2018
12.Wolverhampton Wanderers1444613:1716
13.West Ham United1443717:2215
14.Crystal Palace1433810:1712
15.Newcastle United1433811:1912
16.Cardiff City1432913:2711
17.Huddersfield Town142489:2410
18.Southampton FC1416712:269
19.Burnley FC1423913:299
20.Fulham FC14221014:358

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (823)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak v nedeľu samé derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Cardiff

Reagovat
Seydou Doumbia

Patricio při vyrovnávající brance. Tam měl boxovat hlava nehlava a ne se nechat odstrčit.

Reagovat
fenixLFC

wolves mohli kludne bojovat o EL to by ale nesmli ziskat 0 bodov za zapas s cardiffom a huddersfieldom

Reagovat
fsada

Reagovat
Hokaido

Wolverhypton Wanderers

Reagovat
smazaný uživatel

Jasní adepti na sestup Huddersfield a Cardiff se začínaj zvedat a boj o záchranu bude hodně zajímavej

Reagovat
Sandstorm

Uvidíme jestli se zvedne Fulham. Pro mě je momentálně jasnej adept Soton pokud nevyhodi Hughese a v lednu neudělají změny v kádru.

Reagovat
Whitemedia

prohodit Fulham s Cardiffem a bude z toho ideální sestupová trojice

Reagovat
Sandstorm

Ještě Burnley prohodit s Crystal Palace.

Reagovat
Sandstorm

Aby nebyl Espirito Santo brzy odvolán. Docela se nabízí, že by Wolves převzal Jardim.

Reagovat
smazaný uživatel

Nn Jardim čeká na Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley je fakt ubohý.

Reagovat
I am Mancunian

Cityzens

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika. Fandit Newcastlu je fakt za trest.

Reagovat
salami

Ale zas musis uznat, ze tentokrat to nebyl zadnej zandour, v druhy puli branili tak 2 lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Včetně brankáře?

Reagovat
Mastný Chobot

Ten kvalitatívny rozdiel medzi poslednými šiestimi tímami a zbytkom ligy je obrovský tento rok.

Reagovat
nani92

až 1 bod

Reagovat
smazaný uživatel

No potřebuješ lepší ukázku toho, že se mýlíš, než zápas Southamptonu?

Reagovat
Counter

Good guys United se snaží zuby nehty ukázat, že ne.

Reagovat
TheTopFootbaler

Všichni si stěžují, že se nechutně rozevírají nůžky mezi nejbohatšími kluby a zbytkem. Musíme tento odporný trend zvrátit a postavit se do čela fotbalové revoluce! Pryč s oligarchickým systémem, kde o úspěších rozhodují jenom prachy! Ať bohaté týmy hrají stejnou tužku jako manšafty ze spodu tabulky! Ať žije revolucionář Mourinho!

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kaaspis

Chicharito...class is permanent

Reagovat
Pride

Reagovat
smazaný uživatel

Tiky taka, 12 vyhier, 2 remizy, neskutocna dominancia.

Reagovat
Lacko_Boh

stale si neziskali moje srdce

Reagovat
celeb

nejaky vyberavy darca organov.

Reagovat
technecium

To co hrajou City nemá s Tiky Taka nic společnýho

https://www.youtube.com/watch?v=yMkJht0GxOs&t=

Reagovat
kaaspis

Matič je uplně mimo...nechápu že pořád hraje

Reagovat
smazaný uživatel

2 střely a "hvzědný bankář" 2 góly za UTD komunita na EF

Reagovat
smazaný uživatel

ty si pako

Reagovat
kaaspis

Tak oblak by tam stál a chytil to do náruče...

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsi ten první gól, že meleš hovna ??....o druhým se nebavím, vymetená šibenice, parádně kopnutá standardka

Reagovat
Busby babes

jako ze prudka strela dobre umistena z bezprostredni blizkosti, to je dle tebe situace, kterou ma golman stoprocentne chytit?

Reagovat
smazaný uživatel

No myslim si, ze golman jeho formatu a z takoveho uhlu by to mel chytat.

Reagovat
Busby babes

neuveritelny.

Reagovat
diastan

Dnes je tu veselica

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne každý je takovej proro(c)k, aby poznal pravou hvězdu

Reagovat
Busby babes

Jestli i tohle ustoji...

Reagovat
kaaspis

dám ruku do ohně že ano

Reagovat
Busby babes

jo, taky bych spis vsadil na to, ze jo.

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

dám kokota na kaktus že jo!

Reagovat
wild

At a football club Mourinho would be gone, at a business he stays until it’s cheapest to sack him. So he stays

Reagovat
Busby babes

jj, presne tak to bude. Coz je ten pruser no. kterej btw s Mourinhem nezmizi.

Reagovat
r.mrazik

na druhou stranu to muze nekdo brat jako to,ze nase manazery podrzime co nejdele,dokud to pujde

Reagovat
smazaný uživatel

A to bude kedy asi, tam je nejaka klauzula s top4?

Reagovat
Busby babes

jop, jak bude jasny, ze top 4 nedame.

Reagovat
Zaschrona

Big Sam je volný...

Reagovat
Cobra

Sissoko>Pogba

Reagovat
Mates_Matesović

Momentálně o parník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Jako je fakt, že mu snad někdo transplantoval herní inteligenci, protože fotbal on hrát uměl ale někdy nevěděl za jaký tým kope.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Counter

Dneska se to docela hodí:

MU pod Moyesem po čtrnácti kolech: 22 bodů (6-4-4), skóre 22:18

MU pod Mourinhem po čtrnácti kolech: 22 bodů (6-4-4), skóre 22:23

Reagovat
blade115

"aj keby to bolo statisticky horsie ako za LVG alebo Moyesa, na ten futbal sa diva 100x lepsie a konecne sa tam vratila nejaka vasen..." - kiwwi

Reagovat
Busby babes

coz psal v dobe, kdy to byla pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono asi záleží, kdy to kiwwi napsal, ne?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Cobra

Z dlouhodobého hlediska je to naprosto stejné, jako pod Moyesem. A popravdě pod Mourinhem jste nikdy nehráli takový fotbal, jako City, Pool, Spurs, Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

To ale ani nikdy kiwwi netvrdil, že ano.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Cobra

Tvrdil, že se na to dívá 100x líp, než za Moyese, což není pravda. Ten bullshit hrajete od začátku Mourinhovi štace u vás, jen se v tom období, kdy to kiwwi psal, asi vyhrávalo.

Nehledě na to, že Moyesova taktika alá nakopni to do vápna na květáka pokračuje i za Mourinha.

Reagovat
Busby babes

to taky neni pravda.

Reagovat
Cobra

Co konkrétně?

Reagovat
Busby babes

ze to takhel spatny bylo od zacatku a celou dobu.

Reagovat
Cobra

Výsledky jste měli, to nepopírám, ale předvedená hra měla na míle daleko od toho, co tady prezentujete jako dobrá hra. Ale každý má svůj standard nastavený jinde. Někdo výš, někdo níž.

Reagovat
Busby babes

neuveritelny. Reknes kravinu a pak se jeste povysenecky zacnes stavet jako ze mas vetsi pozadavky a standardy. Bozi.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Cobra

Přečti si ještě jednou, co jsem napsal. Já nikde nepsal, že tak špatný jak je to teď s United, je to od začátku Mourinhovi štace u vás. Psal jsem, že jste pod Mourinhem nehráli nikdy tak, jak to prezentoval kiwwi.

Byly výsledky a to vám stačilo ke štěstí a bylo vám jedno (ne všem), jestli se na to dalo dívat nebo ne.

Reagovat
Counter

Přijde mi, že tyhle debaty jsou čím dál horší

Reagovat
Busby babes

mozna proto, ze jedete cim dal vetsi nesmysly?

Reagovat
Swarley

jo jo, pak si zrovna ty s bladem pobrečte, jak jste něco vy mysleli úplně jinak než vám někdo podsouvá...tady si to v pohod ohýbáte, jak je potřeba a najednou to nevadí...

Reagovat
Busby babes

ale meli jsme useky, kdy se na ten fotbal koukalo 100x lip nez na cokoliv pod Moyesem nebo LVG.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale po Moyesem nebo LVG byly taky úseky, kdy se na to dalo koukat třeba 10x víc než pod Mourinhem, ne?

Reagovat
Busby babes

Pod Moyesem tak mozna ten zapas s Leverkusenem? Pod LVG priprava pred prvni sezonou a pak? nevim no. Prijde mi, ze zrovna na tomhle zkouset kiwwiho tocit..

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

No tak.

Reagovat
Counter

Co? Já bych se nebál říct, že je to ještě horší než za Moyese, protože teď je ten kádr daleko kvalitnější a o to víc bije ta neschopnost a herní bída do očí.

Reagovat
bbbauch

Ted to mozna i horsi nez za Moyseyho je, ale co to ma spolecneho s tim, ze se kiwwi vyjadroval k dobe, kdy se na ten fotbal vazne alespon dalo divat?

Reagovat
Counter

Jasně, je to vytržené z kontextu. Ale mi to přijde úsměvné i tak. Kdy se na to dalo dívat? Prvních pět kol loňské sezony?

Pod Moyesem to byla v konečném součtu tragédie, ale i tak se dokázalo vyhrát třeba 5:0 na Leverkusenu, byla tam šňůra 12 zápasů bez prohry nebo 6 výher v řadě. MU pod Mourinhem doteď za takřka dva a půl roku v žádném zápase pět gólů nedalo, v letošní sezoně dokonce ani čtyři a jen dvakrát tři (s Newcastlem a Young Boys).

Reagovat
bbbauch

Nevim, proc resis vysledky, kdyz o tom kiwwiho prispevek vubec nebyl.

Reagovat
Hokaido

Po dnešním výkonu Sparty piju jako Eriksen, ale tohle kiwiho tvrzení je úplně vytržený z kontextu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

jj, kadr, co zrovna vyhral ligu byl mene kvalitni nez soucasny... tak jo.

Reagovat
blade115

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
king23

Já doufám, že Mourinho zůstane. Pokud neudělá LM nebo nevyhraje nějaký slušný pohár, tak fajn, ať po sezoně zmizne, ale fakt by mě zajímalo, co si všichni vy, kteří od začátku sezony na něj nadáváte slibujete lepšího? Před sezonou jsem tady říkal, že United mají obranu na úrovni průměru PL a že s těma hráčema se vysoko hrát nedá... no a jsme u toho.

Reagovat
mimi_united

Oni si myslia že príde Zidan a začneme vyhrávať rad za radom

Reagovat
kaaspis

Hlavně ať nechodí Zidane...musí přijít někdo se vztahem ke klubu. Pro mně by asi byl nejpřijatelnější Blanc...jednou doufám v Giggse

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
El Cid z City

taky doufám

Reagovat
mimi_united

V zime musí prísť napr ten Isco plus nejaký top stopér

Ale 2:2 síce vyzerá blbo, ale na to že sme prehrávali už 2:0...

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
eder

Mrdky ukradli bod na St.Mary´s Stadium? To zas byla nějaká korupce...

Reagovat
Bayern +

Ozaj kiwwi tu skončil?

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Očekávaně, ta hanba se nedala ustát...

Reagovat
smazaný uživatel

nechces byt fanousek sparty a MU

Reagovat
PP

a Realu.. A vsadím se, že nějací takoví mučedníci tady budou..

Reagovat
king23

Zas u Realu je to podělané jen tuhle sezonu A vzhledme k tomu, že jsme předtím vyhráli 3xLM za sebou, tak snesu jeden hodně bídný rok.

Reagovat
BrainBlender

Ahoj :D

Reagovat
Tolstobik

Vidim, ze porad dobry

Reagovat
wild

Najhorsie je, ze na tuto tragediu sa teraz musime pravidelne pozerat 2x tyzdenne..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

pocas vikendovych zapasov radsej pojdeme do Beertime-u

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nie ...

Reagovat
Spasitel

V Life House sú lepšie pivká

Reagovat
wild

Tam som este nikdy nebol. Pojdem skusit niekedy

Reagovat
Infernoqt

Pfuu, já už se třeba nedívám. Ten fotbal mě nenaplňuje.

Reagovat
blade115

#Mou&SarriOut

Reagovat
Busby babes

si je prohodime?

Reagovat
hona.kub

u nás byl už 2x, jen si ho nechte...

Reagovat
blade115

A to zas ne, to i ten blbec vstoupí do téže řeky prý jen dvakrát...

Reagovat
SunFells

Rashford by měl jít dokvést do Arsenalu.

Reagovat
spider_8

Jako Welbeck, že?

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Welbecka jsme "ukradli" za nějakých směšných 16M liber a zaplatil se už jen tím, jak dal MU góly ve vzájemných zápasech

Reagovat
Pride

Reagovat
SunFells

Ee, jako Rashford.

Reagovat
Euphael

I s Martialkem

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen > Ozil

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

to už jsi tu jednou zkoušel a pořád to nefunguje...

Reagovat
PP

tak jestli Ozil nebude hrát, tak nejspíš jo..

Reagovat
Bastaron

Logicky

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo vtipné jenom tu první sezonu, když to ještě nebyla pravda...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Nikikrew

Akú prvú?

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
juninho8

Otázka pre tých čo hrajú fantu:

Aky je rozdiel medzi asistenciami Jimeneza z piatku ktorý vystrelil, brankár to vyrazil a spoluhráč dorazil a dnešnou situáciou v zápase City pri prvom góle kedy brankár zasiahol proti Sanemu a z dorazky dal gól B. Silva? Jimenez ju má a Sane nie Niekedy tým asistenciam a neasistenciam fakt nechápem

Reagovat
Mates_Matesović

Počítá se jenom tehdy, když je to od toho asistujícího hráče střela nebo nahrávka mířící na branku, čili vyražený střely asistence jsou, zblokovaný centry nikoli.

Reagovat
juninho8

Dik za objasnenie. To dnešné Saneho bolo také divné. Len to tak dotukaval takže je otázne či keby to aj golman pustil tak kde by to šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si říkal co je to na té fotce za lesbičku.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
r.mrazik

a jardim je fuc...achjo...to bude peklo na jare a v lete

Reagovat
iamek

Nepochopitelné

Reagovat
Whitemedia

ten si teda vybral...

Reagovat
r.mrazik

To jo...neskutečný výběr

Reagovat
Zaschrona

Big Sam je volný. Martinez by to taky možná vzal. Nebo Wenger.

Reagovat
r.mrazik

To je fakt super výběr...

Reagovat
smazaný uživatel

No to mě possr

Reagovat
nani92

tak to bud rád, že nás človek ako Jardim netrenuje..to radšej toho Big Sama fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

Klid, Poche v létě je téměř tutovka.

Reagovat
Swarley

Byla to jedna z variant, ale spíš pro fanoušky. Dalo se očekávat, že vedení půjde po další jistotě...

Ale z mého pohledu je jednička pořád Poche, zaplatit mu co chce a musíme ho v létě dotáhnout...

Reagovat
Swarley

A ať si vezme Eriksena, Harryho a celou obranu do batůžku..

Reagovat
smazaný uživatel

z tvého pohledu pacienta psychiatrické léčebny to tak být může

Reagovat
Swarley

koncepční mistr ligy mě naučil, že to je všechno jen o penězích, tak uvidíme

Reagovat
r.mrazik

Bylo by to super....ale ten nepřijde

Reagovat
Swarley

ale jo, on už tam toho má dost...vidím to na něm, to je jak s Torresem...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem jedinej, kdo ještě není zaslepenej a věří Josému? Máme problém úplně jinde, José je jediný, kdo ví, co znamená rvát se za MU!

Reagovat
tunkic

Vydrž!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi.

Reagovat
TheTopFootbaler

José vždycky na hřišti nechá sto procent!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
tunkic

Těžkej balon

Reagovat
Makiii

Tohle uz je vazne silnej trolling jak od Mourinha, hracu, tak predevsim od vedeni ty vole!

Jako vazne? Nechapu, do jakyho stadia se musi ten tym dostat, aby toho curaka fakt vyhodili...

Reagovat
bbbauch

Ten Campbell se toho na prvni tiskovce jako manazer Macclesfieldu vubec nebal

“I know Macclesfield fans will probably think: ‘What’s going on here?’” he said. “But you’ve got an international footballer who has been one of the best players in the world coming to your club. I think there’s a nice mutual balance there. There is give and take.”

Reagovat
Swarley

jinak OT, Fury je neskutečnej...takovej ten týpek ze třídy, co všem požere svačiny, ale ten jeho pohyb a rychlost...to je prostě k té jeho postavě neskutečný...pěkný návat..

Reagovat
nani92

Dobré ráno priatelia, aj keď je José stále pri kormidle

Reagovat
13

Dneska žádné fun facty nebudou?

Reagovat
nani92

mám rád čierny humor, ale to by už bolo moc

Reagovat
13

Reagovat
Busby babes

https://www.dailyrecord.co.uk/sport/football/football-news/manchester-united-star-paul-pogba-13675979

In a post-match dressing down delivered in front of the entire United team, Mourinho is understood to have called Pogba “a virus”. According to a dressing-room source, Pogba was admonished with the words: “You don't play. You don't respect players and supporters. And you kill the mentality of the good honest people around you.”

To je bozi, jak to u nas ted funguje. Cokoliv se rekne v kabine je do peti minut v novinach.

Reagovat
J0EL

Uz se perou

Reagovat
Busby babes

uz aby si je Real vzal oba.

Reagovat
smazaný uživatel

Konec x3. Já prostě nevěřím, že tohle ustojí.

Ono se to možná nezdá, ale z posledních 9 zápasů v PL jsme vyhráli jenom 3, a to vždycky utrápenýma výhrama o gol s Newcastlem, Borunemouthem a Evertonem.

Reagovat
Busby babes

ja si bohuzel myslim, ze to zatim ustoji. Ale je to jen oddalovani nevyhnutelneho. Rozdil mezi nama a Chelsea je v tom, ze u nas se hraci boji jit do nejakyho otevrenyho stretu a delat vetsi bordel. Vedi, ze hrajou tuzku a ze by jim to fans dali dost sezrat.

Reagovat
r.mrazik

Neměl podobný konec i v Realu? Idiot Mourek

Reagovat
Busby babes

v tomhle idiot? Po tom, co tam vcera Pogba predvedl to je opravnena kritika. SAF by mu dal takovej fen, ze by se musel nechat ostrihat a nechat vlasy znova narust aby s tim ucesem mohl neco udelat.

Reagovat
r.mrazik

Neřekl bych že by hrál včera nějak šíleně....nebo myslíš něco konkrétního?

Reagovat
Busby babes

obecne. Tech micu, co poztracel bylo fakt hodne. A navic pak ani nikdy poradne nemakne, jen se zacne vztekat. Nevim, me to vcera fakt prislo z jeho strany jen jako odchozenej zapas. To je ten problem u nas v tuhle chvili, mi prijde. Oni nedelaji to, ze by se snazili prohrat nebo tak, jen jim je to fuk. Chvili to vypadalo, ze se to Mourinhovi podari zvratit, ale ne. A vedeni proste odepise dalsi sezonu nez aby s tim neco udelalo.

coz je sileny. ze sesti sezon po odchodu SAFa, vedeni odepisuje uz treti sezonu. Moyese drzeli moc dlouho, LVG mel taky skoncit uz nekdy okolo Vanoc, ted to same s Mourinhem.

Reagovat
r.mrazik

Je možné že i kvůli tomu jo nenasadil do zápasu s YB....jenže třeba takový květák byl na hřišti úplně zbytečný...no složitý a je jasně vidět že tohle je jen otázka času a že čin dřív odejde, tím lépe pro všechny

Reagovat
Busby babes

tak s YB jsme ho nepotrebovali, ty jsme meli porazit i bez Pogby. Tam si myslim, ze slo o to posetrit sily na ligu.

Prave. Ted uz je to jen trapeni a bude to horsi a horsi.

Reagovat
r.mrazik

on o tom mourek mluvil ne? ze chtel na hristi hrace,u kterych vi,ze tam nechaji vsechno...

nejake narazky tusim mel

Reagovat
Busby babes

rekl to jinak, rekl, ze je presvedceny, ze hraci, co jsou na hristi tam enchaj vsechno jako by to byl vyrazovak. To jak se vsude snazite hledat narazky na... co vlastne? je hrozne unavny.

Reagovat
r.mrazik

ty jsi taky unaveny

Reagovat
Busby babes

tak si tu furt prestante vymejslet interpretace, ktery jsou nesmyslny.

Reagovat
Grahf

dobrá amoška je základ

Reagovat
Grahf

inak toto musel leaknuť mourinho, castles je jeho hlásna truba. Proste chce byť vyhodený, akurát Ed si niekde v kute honí asi.

Reagovat
Busby babes

pise to treba i Independent. Dost pochybuju, ze tohle je leak od Mourinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Je kouzelný sledovat idioty jako Busby se swarleym, kteří tady uchcávali z Mourka, Pogby, Alexise a teď je vyhuzaují

Reagovat
cristiano.K.

dřív ty trollové měli větší úroveň

Reagovat
Swarley

Old Trafford byl lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je Trafford

Reagovat
Swarley

ok no, blade v tom dělá bordel...

Reagovat
blade115

Říká kdo? Swarley, nebo Swade?

Reagovat
Swarley

No no, zase nebreč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kixi Syhimour

mně se stýská

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Však to je on

Reagovat
nani92

Reagovat
Busby babes

jaky to rozdil oproti tobe. Ty ses porad stejnej idiot.

Reagovat
Salfovic

Vyhlášený intouš Čech si plete termity elektrický a elektrizující

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhlášený intouš Salfovic si plete termity a termíny

Reagovat
Svatej

Hnusnej vykon. Tohle je v mych ocich jen o malej chlup lepsi nez Mourinhuv styl. Prihravky na dva metry desetkrat za sebou, nulovej pohyb.

Kovacic, Azpi, Luiz a Alonso v soucasnosti na lavicku. Aspon Luize s Alonsem bych nahradil hnedka a Loftus je ze zalozniku v tuhle chvili to nejlepsi, co mame. Jedinej poskytne tymu aspon nejakej prvek odvahy a fotbalovosti.

Jo a za ti zdrovani Luize s Alonsem na konci bych je nakopal do prdele. To zas byla saskarna.

Reagovat
Svatej

Vzhledem k neposaditelnosti Jorginha bych sundal i Kanteho a dal tam treba Fabregase. Stejne Kante svoje prednosti nema sanci vyuzit a muze tam bejt nekdo min behavej.

Reagovat
spider_8

Zase Kante byl dneska jeden z nejlepších a udělal gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože ? Takže ty by jsi posadil jediného hráče ze zálohy, který brání, když zdaleka největší problémem týmu je obrana ?

Podme na MC s Fabregasem, RLC a barkleym dobrý nápad

Reagovat
smazaný uživatel

Asi hraje FIFU

Reagovat
Mimalu

no nevím, pořád umí jako jedinej pořádně bránit + při ztrátě míče dokáže presovat jak nikdo jiný

Reagovat
spider_8

Hodně utrápená výhra. Sarriball funguje čím dál hůř, týmy se naučili jak nás napadat a naše rozehrávka s tím má velké problémy. A jakmile tenhle systém nefunguje, tak jsme hrozně zranitelní. Dneska nás docela podrželi stopeři a Kepa, hodně pomohl i ten první gól, ale jinak je to docela trápení. A samozřejmě nemáme útočníka, na kterého se můžeme spolehnout. Giroud gól opět nedal a Morata samozřejmě zazdil šanci na gól, který by zabil celý zápas. Klasika.

Samostatná kategorie je pak Alonso. I komentátoři dneska říkali, že to byl možná jeho nejhorší zápas v dresu Chelsea. Fakt šílenost a doufám, že ho alespoň na příští zápas posadí Emerson.

Reagovat
smazaný uživatel

To není podle mě o tom, že na to umí soupeř hrát, ale v tom, že se snaží předělat herní styl co se u nás hraje 15 let. Naučit tým, který hraje celou dobu na brejky z obrany, aby najednou hrál na jeden dotek a dominoval na míči není sranda. Pepek v City dostával první sezonu čočku od kde koho a jak to vypadá dnes.

Každopádně bez útočníka na víc jak na 3. místo samozřejmě nemáme, a to nám chybí ještě levý bek, stoper a pořádné křídlo. Alonso je uplná brzda tohodle systému, protože potřebuješ rychlé a kreativní beky aby to fungovalo.

Reagovat
Salfovic

Jo tak Dean, už to solim na ostrou 2

Nemáte někdo po ruce to video, kde slaví gól Slepic ??? Dík.

Reagovat
Counter

Které video? Je jich víc

Reagovat
miezto
Reagovat
mesyas

ten Jorginho je poslední dobou tak zbytečný. Kdyby Sarri měl koule tak nasadí Kantého na jeho pozici a dá do základu třeba toho Fabregase/Loftuse. Barkley-Kanté-Loftus. Takhle záloha by byla mnohem platnější a lepší.

Už chápu proč ten Kovačič za ty roky v Madridu nehrál základ, vždyť ten kluk kromě toho skvělého driblingu neumí nic, to není hráč do základu nebo se bude muset ještě hodně zlepšit. Snad ho na konci roku pošleme rychlíkem zpátky do Madridu.

Reagovat
Smreky

Neviete niekto čo je s Aguerom? Ake zranenie má, pripadne na ako dlho bude asi mimo hru?

Reagovat
smazaný uživatel

Len oddychoval.

Reagovat
Smreky

Vďaka ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni tady plivou na Jorginha, přitom jediný kdo by mohl hrát na jeho pozici je fabregas, který je do obrany ještě zoufalejší.

To že má Sarri jen jeden systém není nevýhoda, Guardiola jede svůj stejný systém roky a není žádný problém a to mu ho trvalo dýle implementovat než Sarrimu.

Reagovat
Hai

Arsenal hraje fakt krasnej fotbal Torreira

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal zaslúžene. Agresívnejší, túžba vyhrať a napokon i viac fyzických síl. Aurier, Foyth príšerné výkony. Nevadí, ide sa ďalej.

Reagovat
PhilipS

Úžasnej zápas. MOTM Torreira. Těším se na ManU

Reagovat
Hyrax

Pravda a laska zvitezila nad Sonovou lzi a Deanovo nenavisti <3

Reagovat
Mastný Chobot

Auba <3 Lucas <3 Bellerín <3 Holdini <3

Nedokážem si predstaviť, ako by to dopadlo, keby sme aspoň na jednej pozícii mali lepšieho hráča ako Tottenham.

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Reagovat
Čenda

Reagovat
Trand

Reagovat
J0EL

Reagovat
Azza

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
havrys99

Reagovat
icemike

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Trand

He comes from Uruguay, he's only five foot five.

Reagovat
Mates_Matesović

Dobrý, takovejhle zápas ani moc nemrzí, dneska byli prostě lepší. Takhle nás za poslední roky vyškolil jenom Guardiola, Emery očividně docela tuší.

Jinak ono se to asi ukopat dalo, ale ty příšerný minely nás úplně potopily. Celkem ale z těch 3 těžkejch zápasů neni zase bída, navíc teď nás česká relativně lehkej los.

Reagovat
Mates_Matesović

*neni zase 6 bodů taková bída

Reagovat
Counter

Reagovat
Azza

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Herry31

Reagovat
Nihilister

Reagovat
tunkic

Ale jo, dneska je dobrej den

Reagovat
Edgewalker
Reagovat
Trand

Jinak Aaron dneska konečně povedenej výkon, před druhým gólem skvělý prodloužení na Aubu a před třetím gólem i přes ne úplně přesnou přihrávku skvěle vybojoval míč.

Reagovat
Lacko_Boh

on je dobry, darmo

Reagovat
Mastný Chobot

sme kokoti

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Som ho pred NLD odklial vyhodením z fanty.

Reagovat
oddy

Reagovat
PP

on je výborný hráč, ale nesmí hrát s Ozilem prostě. Bud Mesut nebo Ramsey, oba dva zároveň na hřišti hrát prostě nemůžou.

Reagovat
Gunner14

Nádheraaaaaaaaaaaaaaaaa. To bylo úplně jasný že Torreira dá první gol proti Slepičákům

Reagovat
raduinho

Opět nejlepší v Londýně COME ON CHELSEA!

Reagovat
Spasitel

Keby aj výkonnostne

Reagovat
smazaný uživatel

Auba se pěkně rozjel

Reagovat
Hachim Mastour

Spravodlivosť a dobro zvíťazilo.

Reagovat
havrys99

Reagovat
vicinda07

prehra ide na vrub 1 muža - POCHETTINO...a ako ho mam rad, je mi uplne jasne ze pod nim budeme na tej istej urovni stale a dopredu to uz neposunie, sam sa nevie poucit zo starych chyb....nechat sediet najlepsieho stopera na taky zapas...nie som general po bitke, vedel to kazdy, staci si pozriet diskusie na forach uz pred zapasom, najhorsie ze to uskodi aj samotnemu Foythovi, ktory este v takomto zapase nema co robit, ak su dostupni iny hraci...to bol hlavny problem dnes, Arsneal bol jasne lepsii ale casto sme ich hlupymi obrannymi chybami davali do sedla my...Aurier klasicky vykon, po par svetlych zapasov ktore odohral so cťou sa vratil k tomu staremu co predvadzal...stredania prisli tiez neskoro, ked hra nefunguje, ma tam nabehnut Llorente na centrovane lopty, ako to par krat uz ozivil...jaaj velmi zle odkoucovane a tym padom zasluzena prehra

Reagovat
Golasso

Jj, tohle se mi moc líbí, jak se teď polovina fandů slepic naváží do Pochettina, jediného člověka, díky kterému je Tottenham aspoň tam, kde je teď . Jen tak dál, až pláchne do Realu nebo jinam, tak se hezky vrátíte tam, odkud jste tak pracně za ty roky vylezli.

Reagovat
afc

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Golasso

Foythovi uškodí hlavně to, když vlastní fandové poukazují na něj, když Vertonghen s Dierem toho podělali 2x tolik

Reagovat
vicinda07

posral toho urcite najviac on a rozhodujuci gol bol jeho, pretoze sa po 10-ty krat hral pod tlakom s dlho s loptou, pricom mu to 8 krat pred tym nevyslo...a chcel som poukazat hlavne na neucast Tobyho, pri ktorom su vsetci istejsi, aj Vertonghen...a skor som cakal dnes ze sice nastupi Foyth ale po boku Tobyho, pretoze Verts odohral cez tyzden prvy zapas po zraneni

Reagovat
masly008

jako svalovat vinu na beka,který stratí balon a útočník soupeře je sám na další 2 beky a to ještě ze stoje , jako chybu udělal, ale to bránění těch zbylých 2 bylo komické

Reagovat
Heisenberg

Emery klobouček dolů, výborně hráče přípravil a jako vždy výborně vystřídal.

Škoda že jsme si tak zkomplikovali v prvním poločase, na druhou stranu otočka proti Spurs vždy potěší. Auba konečně rozhodující hráč, Laca a Lucas s ním, Sokratis zeď, Bellé+Kola perfektní. Ramseyho odchod bude stejně mrzet, protože se za tým pere (v prvním poločase doslova), odpracoval toho hodně a pomohl rozhodnout zápas.

I přes veškeré (malé) problémy, co máme, je letošní sezona super, konečně zas po letech mně baví nás sledovat.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Trand

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Heisenberg

*mě

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Lacko_Boh

ale neda mi nam pokazit trosku naladu, Leno sa nam pomalicky vyfarbuje a nie zrovna dobre...

Reagovat
J0EL

Neprehanaj. Mal niekolko skvelych zakrokov. Gol chytat mohol ale take lopty su proste pre brankara tazke.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol chytat, tazke... Za prvé to měl chytat, zs druhé to nijak těžké pro brankare nebylo a za třetí toto udělat Čech, tak ho 90% lidi posílá tam kam ani slunko nesvítí. Buďme objektivní, toto byl 100% zajeb*ny gól od Lena, Cechovi se pravem vycitalo, ze neni vubec jistý u centru, Leno je na tom jeste hur, ale porad ho tady budeme hajit a hledat pro nej vymluvy...

Reagovat
J0EL

Nie, Leno nie je horsi pri centroch ako Cech. A ano, take lopty su pre brankara tazke (ked nevie ci to niekto este tecuje alebo to prejde). Par rokov som chytal ligu za ziakov a dorast, takze naozaj viem o com hovorim. Leno je jednotka pravom.

Reagovat
smazaný uživatel

Kriste, toto nejsou žáci ani dorost, toto je úplně jiná úroveň. V posledních 4 zapasech mel Leno v každém nekolik nesmyslných vybehu, kdy chtel vyboxovat míč a ani se k tomu míči nepřiblížil, tak mi tady neplacej nesmysly.

Reagovat
Counter

Proti Liverpoolu měl špatné vyběhnutí + trochu smůla ten inkasovaný gól, dneska se mu dá vyčítat, že nechytil ten první. Ještě něco letos stihnul?

Reagovat
Lacko_Boh

aha ho, komentárik schovaný. Fúú, nevybavím si asi nič naviac ale nie som spokojný s jeho boxovačkami, často krát ani nejde aj keď je to v 5ke. Jo jo, zatiaľ iba pocity..

Reagovat
Counter

Já myslím, že měl ještě jednu chybku, ale nemůžu si vůbec vzpomenout, co to bylo.

Reagovat
masly008

dneska jak šel do tmy když chtěl boxovat ericksenův přímák a hlavičkoval to náš stoper ještě před ním.

Reagovat
PP

byť kopnuté to bylo skvěle.. Tam neměl co lézt.

Reagovat
masly008

asi tak

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Counter

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
diastan

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Hyrax

Reagovat
tunkic

Reagovat
havrys99

Reagovat
Le Gunner

Ta střídání oproti Wengerovému diletantství mi přijde jak z říše snů.

Reagovat
Arsenalfan

Reagovat
Mastný Chobot

Každopádne, tá atmosféra na štadióne, bojovnosť a reakcie hráčov po góloch, to je niečo nádherné po tých posledných 2 rokoch pod Wengerom. Myslím, že už nemôže existovať človek, ktorý by si myslel, že odchod Wengera bol chybou.

Reagovat
Counter

Nikikrew s Taigerem si to museli fakt užít

Reagovat
Lacko_Boh

ooooou, to oni spravili atmo! dobre oni, dobreeee

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
jacobT

Reagovat
Nikikrew

pani tento dátum mi ostane navždy v pamäti. Niečo neskutocne, naj zážitok ever.

Reagovat
Counter

Měl bys k tomu aspoň něco málo sepsat.

Reagovat
Nikikrew

Napíšem sem určite príspevok ked prídem na izbu

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
mistr129

Reagovat
havrys99

Reagovat
PP

co trenky, v pohodě?

Reagovat
Nikikrew

Co? ake trenky?

Reagovat
smazaný uživatel

naostro?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

no jestli sis neucvrnknul..

Reagovat
Nikikrew

Jaj tak. Nie ale slza sa vyhrkla

Reagovat
Trand

To bylo fakt derby se vším všudy, neskutečně jsem si ten zápas užil a to jsem jenom seděl doma.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

ja som dnes bol s fotrikom na bezkach, 20 cm snehu, krasna krajinka, len fotrik a ja a vlcie hovno, tiez som si to uzil

Reagovat
afc

Emery je strasny kral

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
smazaný uživatel

Emery je dar z nebes!! A to jsem zvědavý na druhou sezónu, kde už by měl plně ukázat co umí s týmem!

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM komentátor na TV Seznam

Reagovat
smazaný uživatel

To byl zážitek no

Reagovat
Busby babes

moc se na ten stredecni zapas tesim.

Reagovat
EXoRcIsT

bud nas rozprasia alebo to nejakym nahodnym golom uhaluzime na vitazstvo inu moznost nevidim

Reagovat
J0EL

porusili by sme tradiciu, keby ste nad nami nejakym uhaluzenym sposobom nevyhrali.

Reagovat
Busby babes

to je ten problem u nas, vubec netusis jakej tym se objevi...

Reagovat
Counter

Buď špatný, nebo nudný

Reagovat
J0EL

Reagovat
Swarley

důležité je, že tohle na vás většinou v pohodě stačilo

Reagovat
J0EL

S Wengerom mozno.

Reagovat
afc

Faktor Wenger, ze ano.

Reagovat
Swarley

faktor SAF hlavně

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Tyjo...ono snad poslední měsíce je snad nějaká možnost? Leda z prdele klika jak s Juve a nebo marnost a zmar

Reagovat
Switchback

Pierre-Emerick Aubameyang's Premier League stats: 20 goals in 27 games.

Reagovat
smazaný uživatel

Minulý týden tady byly takové názory,že je jenom doklepávač,dnes ukázal že je to opravdový sniper...

Reagovat
hona.kub

Co my bychom za doklepávača s takovýma statistikama dali

Reagovat
nani92

My takú chybu ako Tottenham neurobíme, hru určite neotvorime, takže sa o našu výhru nebojím

Reagovat
aramaki

Emery to uz nejak pripravi

Reagovat
sejber

Po rokoch vyhra vo velkom zapase, po rokoch euforia miesto letargie, po rokoch vybuchy radosti na gauci.

Natiska sa mi otazka co kurvas Ramseym??? Ako zolik vie byt fenomenalny. Je dobre sa ho zbavovat ?

Reagovat
Counter

Loni jsme Spurs doma taky porazili.

Reagovat
afc

S Chelsou 3:0, MUtd 3:0 si spal? Ved to boli tiez totalne jazdy.

Reagovat
Counter

Reagovat
mr.Silver

Jedina vada na krase je, ze se na MU vykartoval Xhaka, snad se Guendouzi ukaze, a zahraje tam jako buh

Reagovat
jacobT

Ideálny scenár proti MU by bol víťazný gól Mkhitaryana počas Fergie time po chybe striedajucého Fellainiho.

Reagovat
J0EL

Derby so vsetkym, co k tomu patri.

Sliepky sa k obom golom dostali ako slepe kura ku zrna. Od zaciatku sme na nich vlietli a prvych 20 minut si ani netukli. Potom ale zauradoval Dean a to nas trocha spomalilo. Son dufam dostane exemplarny trest, valal sa tam ako curak este aj v strede ihrisku. Snad mu FA nasadi poriadny ban.

Dier, Vertonghen, Ali neskutocni zakerni zmrdi. Kazdopadne zvalcovali sme ich celkom zasluzene a severny Londyn patri nam. Som rad, ze sa potrvdili aj moje predzapasove slova, ze zalohu aj utok mame jasne lepsi. Kane dnes neviditelny, Erisken slabucky.

Milujem tuto novu eru a Emeryho utocny futbal ma neskutocne bavi. Uz len zlepsit prve polcasy a bude to skvele. COYG

Reagovat
Zdechlina

Arsik pěkné vodění medvídků. Totenhaim k smíchu. Stejně jako ten jejich zachcaný staďák

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Counter

A Lichtsteiner tam vypadá jak nějaký náhodný kolemjdoucí, co se jim jen připletl do cesty

Reagovat
mr.Silver
Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes vyhrál lepší. Užijte si ten náskok o skóre..do středy

Reagovat
A Seleção

Tak jsem tady.Takze chcete mi tvrdit,ze uděláme z “geniálního” lenochoda našeho nejlíp placenyho hrace a Ramsey-hrac kterej je u nás x let a vypracoval se na aspiranta na kapitanskou pásku odejde z klubu zadax jen proto,ze mu vedení nechce nabídnout lepší smlouvu?Ja bych teda mnohem radši viděl odejit Ozila než Ramseyho.

Reagovat
A Seleção

Tak jsem tady.Takze chcete mi tvrdit,ze uděláme z “geniálního” lenochoda našeho nejlíp placenyho hrace a Ramsey-hrac kterej je u nás x let a vypracoval se na aspiranta na kapitanskou pásku odejde z klubu zadax jen proto,ze mu vedení nechce nabídnout lepší smlouvu?Ja bych teda mnohem radši viděl odejit Ozila než Ramseyho.

Reagovat
Counter

Já ne, ale jestli Emery o Mesuta nestojí, tak jsme v bryndě.

Reagovat
miezto

Emery to šije pro Banegu (snad ne no)

Reagovat
smazaný uživatel

Banega hraje v Seville takového deep lying playmakera a je fantastický.

Reagovat
Hachim Mastour

My berieme Fornalsa.

Reagovat
Hachim Mastour

Ramsey zahral dobre ale aj tak je pre našu hru dôležitejší Ozil, ktorý aj zapadá do systému. Na 433 proste nehráme, čo je smola pre Aarona.

Reagovat
J0EL

Amen.

Reagovat
eibe

Ramsey dokáže zahrát dobře, ale není to rozdílový hráč. Za tu dobu, co je v Arsenalu nebyl nikdy za hvězdu. Mesut dokáže být za hvězdu a rozdílový hráč v případě, že se mu daří

Reagovat
smazaný uživatel

ozil 300k, miky cez 200, ale ramseyho, ktory je u nas od 16, vyhral nam trofeje, mal byt kapitan, posielame prec..achjo toto nikdy nepredycham a emerymu/terajsiemu vedeniu neodpustim

Reagovat
Counter

Tohle bych Emerymu nevyčítal, půjde spíš o rozhodnutí klubu než trenéra.

Reagovat
Lacko_Boh

ved Aaron hral prve zapasy proti Chelsa, City atd. v zaklade..Aj ked je pravda ze Emery este len testoval a mozno si koncom oktobra povedal ze ho az tak nepotrebuje..boh vie.

Reagovat
Counter

Jako měl by mít nějaký poradní hlas, ale obecně prostě o posilách nebo kontraktech nemá konečné slovo, má podstatně jinou roli než Arséne.

Reagovat
Lacko_Boh

aj tak mám tušák že ostane toto je taktika vedenia, vedia že Aaronovi sa noha skôr či neskôr zase zlomí a podpíšeme ho na 5 rokov za 70k/w ...hnusné ale geniálne.

Reagovat
Counter

Tahle spekulace padla už u Welbecka S vážným zraněním o něj nebude zájem takový a klub by ho mohl podepsat za slušný peníz...

Podle mě Aaron odejde a mrzí mě to dost, tohle klub zazdil. Snad aspoň do zahraničí.

Reagovat
Lacko_Boh

kľudne aj ten Real z expresky

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

S těma trofejema bych byl bohužel opatrný

Reagovat
Golasso

Já bych tu Ramba taky chtěl vidět dál, ale zas ho nepřechval a už vůbec nechápu, proč ho tu vyzdvihuješ na úkor Ozila. Rambo bohužel dlouhodobě podával TOP výkony tak v 1 z 5ti zápasů a trápila ho zranění. Navíc na rozdíl od Ramba, Ozil podepsal smlouvu hned a nevymášlel ho*adiny. Kdyby Ramsey podepsal hned, tak už byl dle mého dávno po smlouvou, jenže asi z toho chtěl vydyndat co nejvíc peněz. Klub už asi nechtěl dalšího Walcotta, který svého času taky dostal královskou smlouvu a jeho výkony tomu nikdy neodpovídaly. ... A kdyby dneska byl Ozil od začátku místo Iwobiho, tak si myslím, že po první půlce není co řešit. Těch šancí tam bylo dost, jen chybělo to "chytré" řešení

Reagovat
Counter

40 - Tottenham have lost more points from winning positions in Premier League games against Arsenal than any side have against another in the competition’s history (40). Crumbled.

#Spursy

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey zadarmo bude skvelou posilou, nech už pôjde kdekoľvek. A myslím, že si bude mať z čoho vyberať. Arsenal síce prežíva konečne skvelé časy, ale toto je veľká chyba, ktorá sa nemala stať a pre jeho udržanie toho mali spraviť oveľa viac.

Reagovat
eibe

Ramsey Arsenalu určitě chybět nebude

Reagovat
hefy

Z Foytha bude jednou skvělej stoper, ale bohužel si zatim ve svojí nezkušenosti neodpustí jednu dvě chyby za zápas. Pochettino měl střídat mnohem dřív. Penalta na Sona nebyla, červená taky ne.

Reagovat
svaca

O červený snad nemůže bejt žádná diskuze, obě karty jednoznačný

Reagovat
Hyrax

červená ne?

Reagovat
hefy

Verts byl u míče dřív, souboj vyhrál. Nevim, jestli se nezměnily pravidla, ale vždycky když se do souboje dostali dva hráči a jeden druhýho sestřelil ''přes míč'', tak se hrálo dál. To bylo tady taky, došlo k souboji, kde byl Verts dřív a pak Lacu přejel.

Reagovat
Acquanni

Nevím no, kdyby zasáhl míč a jen dojel pohybem tak ok, ale fakt ho slušně zajel kolíky přes kotník prostě. Nemusela být, kdyby nebyla, tak si v tom momentě zanadávám, i když později bych to viděl jako "dobrý, ok, beru", na druhou stranu může být úplně v klidu, skočil tak prostě hovadsky..

Reagovat
Lacko_Boh

https://streamable.com/r1ow3

myslím že v 8 sekunde a v 13 je celkom pekne vidno ako Verts natocil nohu miesto toho aby sla tym istym smerom

Reagovat
Lacko_Boh

* aby pokracovala v povodnom

Reagovat
Counter

Reagovat
masly008

o kolik je foyt mladší než holdini?protože jestli to není minimálně tak o 5 let tak si ho holding dneska neskutečně namazal.

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal klobouk dolů a to jsem jim moc nevěřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Merseyside derby zatím bez gólu, ale je to supr fotbal :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherné utkání,s nádhernou atmosférou a s nádherným vyvrcholením...Jsem šťastný za Emeryho a jeho hru. Apropo-proč nebyl v nominaci Mesut?

Reagovat
xjert02

back spasm

Reagovat
mimi_united

Liverpool sa bude o tú top4 ešte triasť

1. City

2. Arsenal

3. Chelsea

4. Tottenham/Liverpool/United - tu to bude tesný boj do posledného kola

Reagovat
Hai

United

Reagovat
SCELO

usudzovat podla jedneho zapasu s evertonom, kde mal este aj LFC dobre sance tak ty si ina liga....

Reagovat
Bandita_Harry

Newcastle United

Reagovat
REPLIKATOR

United

Reagovat
avicii

ty musis byt totalny troll alebo strasne sprosta

Reagovat
mimi_united

Keby teraz Liverpool šťastne nevyhral tak by si inak písal

Reagovat
avicii

nepisal lebo toto je este tvoj menej hlupy prispevok

Reagovat
Busby babes

a prej, ze ja jsem optimista.

Reagovat
smazaný uživatel

Túto sezónu žiaľ nikto nemá na City, dokým si budú môcť kluby ako City kupovať pokémonov donekonečna, kluby ako LFC môžu získať titul len zhodou viacerých okolností. Chýba kreativita v zálohe, okrem Shaqiriho tam nie je nikto kreatívny, Keita nedostal z objektívnych dôvodov zatiaľ veľa času, takže neviem, čo si mám o ňom myslieť. A do útoku .

Ok, ešte hráme

Reagovat
Kowe

Když nám loni nefungovala záloha a přivedl se Keita a Fabinho, tak jsem čekal, že změníme hru zálohy, tak aby jim vyhovovala, protože Lipsko i Monako, hráli oba jinak. Místo toho Klopp oba učí a napasovává do stejné zálohy a změnil útok, kde jsou ti stejní, kterým to lon fungovalo. furt to nechápu

Reagovat
Counter

Možná najdeš nějaké vysvětlení tady (ještě jsem to nečetl, tak nevím ):

https://twitter.com/ghostgoal/status/1068608839149395968

Reagovat
smazaný uživatel

Ja už dúfam, že sa poriadne stabilizujú v základe Fabinho a Keita a budeme hrať 433. Na druhú stranu, v zálohe asi jednému vyhovuje na 100 % tento systém Shaqirimu. Dnes sme ale hrali dobre do útoku aj s týmto systémom, len sme zahadzovali šance.

Reagovat
smazaný uživatel

*jedinému

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
spider_8

Uvědomuješ, že ve chvíli, kdy vysolíte 60 milionů za brankáře a stopera, jsou tyhle řeči úplně směšné?

Reagovat
Kixi Syhimour

To se totiž určitě dá srovnávat se CIty

Reagovat
spider_8

No celkem dá. Za necelý rok jste dali 70 milionů za Van Dijka, 60 za Allisona, 50 za Keitu a 40 za Fabinha. To jsou neskutečný dardy. Fakt už není na místě mít ubulený řeči o tom, jak se s někým nedá konkurovat kvůli penězům.

Reagovat
smazaný uživatel

LFC a hlavne City nebudovali káder rok, City postavia dve top jedenástky, Liverpool maximálne tak jednu a štvrť.

Reagovat
spider_8

Smutný no. Co by s touhle logikou měl říkat Tottenham nebo dokonce Leicester.

Reagovat
smazaný uživatel

Však hovorím, že tímy ako LFC a nehovoriac o titule Lestru, môžu získať titul len zhodou viacerých okolností...

Reagovat
spider_8

Reagovat
Swarley

Reagovat
Counter

Momentálně je to jen jedna okolnost - nenadálý výpadek ManCity.

Reagovat
smazaný uživatel

A dlhodobé získavanie bodov LFC, zdravie top hráčov LFC a výpadok City je vzhľadom na káder menej pravdepodobný ako výpadok LFC.

Reagovat
Counter

Jde mi o to, že nikomu jinému na titul letos nevěřím. Buď City potvrdí roli favorita, anebo selžou a můžete to dát vy. Nikdo jiný takhle nahoru nevyletí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

....

Reagovat
Kixi Syhimour

Od Guardioly

City:

16/17 - 213,5 mil. eur

17/18 - 317,5 mil. eur

18/19 - 71,9 mil. eur

celkově - 602,9

LFC:

16/17 - 79,9 mil. eur

17/18 - 168 mil. eur

18/19 - 182,2 mil. eur

celkově - 429,2 mil. eur

Rozdíl tam bude.

Reagovat
spider_8

No fakt brutální rozdíl.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jenom takovejch 173 mil. eur, za to si nekoupíš ani kafe

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

si tam nezarátal predaje to by bolo najlepšie nájsť takú štatistiku...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, sorry

MCFC:

16/17 - 35 mil. eur

17/18 - 91 mil. eur

18/19 - 28 mil. eur

celkově - 154 mil. eur

net spend (jestli to je správný pojem) - 448 mil. eur

LFC:

16/17 - 17 mil. eur (nepočítaje Ingse)

17/18 - 179 mil. eur

18/19 - 85 mil. eur

celkově - 281 mil. eur

net spend (jestli to je správný pojem) - 148 mil .eur

Reagovat
smazaný uživatel

Tu máme ten rozdiel.. díky

Reagovat
Swarley

fandům Liverpoolu najednou vadí utrácení City a dokonce by už snad i dokázali pochopit, že se za nějakého stopera vyplatí dát obrovský balík peněz (Rio)...čeho já se ještě nedožiju...

Reagovat
Kixi Syhimour

Mně vadí fráze, že se naše výdaje dají srovnávat se City, to není pravda. Ok vyhodili jsme balík za obránce, ale pořád jsme neinvestovali tolik co City .

Reagovat
Swarley

Je mi to úplně prdel, to je váš problém...City vám nevadilo, teď to je najednou strasnej problém, to mi na tom přijde směšný

Reagovat
Kixi Syhimour

Hele, to ti ani neberu

Reagovat
fenixLFC

toto plakanie a plakanie na FFP su rovnake blbosti

Reagovat
Swarley

I před zavedením toho směšného FFP bylo a je to hospodaření City od začátku doteď na blití

Reagovat
fenixLFC

a koho to trapi? nech si minaju kolko chcu a hospodaria ako uznaju za vhodne. tak neplacte ani vy ze si niekto tiez dovoli minat

Reagovat
Swarley

Já s tím v pohodě nejsem, ale jestli ty to vidíš takhle tak ok, a tím tady problém nemám..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zas začínaš? Minule sme si to vysvetlili.

Reagovat
Swarley

To možná v tvojí hlavě Olo, tohle budeš mít na stole často a doufám, že to poserete

Reagovat
smazaný uživatel

Však ja viem, že ty budeš bojovať večne.

Reagovat
Swarley

Po těch srackach za ty roky prostě v tomhle ohledu fakt nemůžete brečet, to je směšný

Reagovat
Kixi Syhimour

Počkej, nepamatuju se, že jsme někde obhajovali utrácení MCFC a o tom, tohle vlákno je.

Reagovat
Swarley

Když se to hodilo, tak pochopitelně ano...v nejhorším to bylo s klidem tolerováno...

Reagovat
Kixi Syhimour

Důkaz!!

Reagovat
Swarley

City se vám perfektně hodilo, když se nám začalo motat do titulu...tam jsem fakt žádné protesty na utrácení nezaznamenal...to bych si teda fakt pamatoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

A ještě pak příště někomu piš o otáčení...jasný...

Reagovat
smazaný uživatel

Uznať, že City je favorit kvôli objektívnym okolnostiam je plač? Nazývaj si to ako chceš, ja som realista. Tvrdil som to aj pred sezónou, peniaze a kvalitu kádra neoklameš.

Reagovat
Swarley

Je favorit, ale ten důvod utrácení jste pár let zpátky v pohodě pohřbívali...teď se na to nemůžete vymlouvat...nebo můžete, ale pak vám to někdo omlati o hlavu...

A už jen naznačení toho, že jste snad něco jako Lestr...come on...

Reagovat
Lacko_Boh

Jak Fury. Traveller no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
fenixLFC

prosim, generalizuj dalej

Reagovat
Swarley

Jo jo, úplně jste proti City vyšli do ulic...

Reagovat
Kixi Syhimour

Jen, tohle jsou výdaje za sezónu, nikoliv net spend na sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Ubulený řeči to jsou, ale City se nemuselo zbavit žádné své klíčové hvězdy aby takové hráče mohlo přivést. To je celkem rozdíl, který přehlížíš. Zrovna Coutinho je naprostá extratřída.

Reagovat
Eichel

bež to napísať do La liga sekcie culés ťa zožerú

Reagovat
fff

Konkurovat MC sa v tomto smere fakt neda. NAo LFC urobil velke nakupy, ale ked sa to porovna s tym, ze sme velmi vela ziskali napr. za Coutinha, tak oproti MC tie moznosti skratka fakt take nemame.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Tak se podívej třeba na Atletico nebo dříve Dortmund. Ti dokázali porážet mnohonásobně finančně silnější týmy, díky tomu že prostě lépe pracovali s tím, co měli. Atletico dokonce i na evropské úrovni. A to má tedy Atletico na Barcelonu a Real mnohem větší finanční gap, než vy na City, kde se o nějakém velkém rozdílu mluvit nedá.

Reagovat
Kixi Syhimour

Což ale pořád neznamená, že se naše vádaje dají srovnávat se City

Reagovat
Kixi Syhimour

*výdaje

Reagovat
spider_8

To nikdo netvrdí. Jen, že rozdíl v pár desítkách milionů opravdu neznamená, že byste jim nemohli konkurovat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Kixi Syhimour02.12.2018 19:23#

To se totiž určitě dá srovnávat se CIty

[reagovat]

spider_802.12.2018 19:27#

No celkem dá. Za necelý rok jste dali 70 milionů za Van Dijka, 60 za Allisona, 50 za Keitu a 40 za Fabinha. To jsou neskutečný dardy. Fakt už není na místě mít ubulený řeči o tom, jak se s někým nedá konkurovat kvůli penězům.

To není pár desítek milionů, rozdíl ve výdajích je 173 mil. eur, což je zrovno to AMko, co nám teď tak chybí...

Nehledě na net spend, který je 300 mil. eur, za to už by byl i širší kádr...

Reagovat
spider_8

Já už k tomu asi nemám co říct. Cry me a Mersey...

Reagovat
Kixi Syhimour

Nikde nebrečím a tvůj argument, že to je "pár desítek milionů" je absurdní a nesmyslný, a zároveň si popřel vlastní slova .

Reagovat
smazaný uživatel

V pár stoviek, niekoľko stoviek.

Reagovat
cristiano.K.

ale my jim konkurujeme, zatím....

Reagovat
spider_8

Tím spíš nechápu, proč tady tak vybrekáváte (resp. Oliver a Kixi).

Reagovat
cristiano.K.

oni mají dokonalý tým, my ho máme na dobré cestě jim konkurovat dlouhodobě. Ještě nám k tomu chybí dva hráči top kvality,což je ten rozdíl 170 mega.

Reagovat
spider_8

Vy ho zase budujete už nějaké čtyři roky. To je zase vaše výhoda. Navíc rozdíl 170 mega opravdu neznamená, že jim nemůžete konkurovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Do finále lm sa dostal aj Liverpool a podobne ako Atletico ho prehral

Reagovat
smazaný uživatel

Porážet. Atletico má od roku 2008 jeden titul a jedno druhé místo. Dortmund dva tituly a tři druhá místa. A ten finanční gap si tedy nedovolím porovnávat, protože o něm moc nevím, ale nevybavuju si, že by Atletico někdy prodalo hráče za 140 milionů.

Reagovat
Eichel

Reagovat
smazaný uživatel

Já s tímhle teda tolik nesouhlasím. Ten náš tým by dokázal hrát určitě lépe. Klopp i v tom rozhovru od Countera říká, že musíme víc kontrolovat zápasy, ale to Klopp vůbec neumí. Guardiola by s našim týmem hrál a sbíral body stejně jako s tím, co má City. Nevyužívání Keity, Sturridge, Fabinha, Shaqiriho nebo Origiho je jen jeho chyba.

To, že tam není nikdo kreativní je sice pravda, ale on ani o nikoho pořádně kreativního zájem neměl. Chtěli jsme Fekira, ale když bylo jasné, že nepřijde, tak už jsme se o nikoho takového nezajímali. A kreativní záložník nemusí být hráč za 50+ milionů.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasím, s druhým odstavcom, ale určite nie s prvým, Pep má dvoch Silvov, De Bruyneho a Gundogana, to sú štyria hráči, kt. sú kreatívnejší ako všetci naši záložníci dokopy, až na Shaqiriho, ale Klopp si samozrejme môže za to aj sám, s tým súhlas.

Reagovat
Kixi Syhimour

Takhle to ale dále nepůjde

Reagovat
smazaný uživatel

Toľko šťastia

Reagovat
smazaný uživatel

ale čosi, však sme mali 3-4 tutovky ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som narážal na ten gól. Priebeh zápasu bol podľa mňa vyrovnaný a remíza by bola spravodlivá.

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom môžme napísať, že toffees mali šťastie keď origi dal brvno a nepremenili sme tri tutovky, nás aspoň zachránil alisson, + po sigurdssonovej ruke mohla byť penalta,,, boli sme mierne lepší, aj herne, aj na šance...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Ještě že jsem ho neprodali, těch 20 mil. za tohle stojí

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Origi - to byl banán...

Reagovat
smazaný uživatel

konečne vyhrávame zápasy kde sme strašidelne špatní pickford dpč

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Tohle nevymyslíš

Reagovat
avicii

naadhera ale fakt krute pre Everton...Ked Origi nastupoval tak som si nahlas povedal ze rozhodne

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak, už jsem zase nadával, nevěřil jsem, ale ok, tohle se povedlo, ale ta taktika pořád není optimální, s tímhle si s náma Neapo pohraje

Reagovat
smazaný uživatel

burnley aj bournemouth musíme dať dole..city tento týždeň stratí aspoň raz

Reagovat
Kixi Syhimour

Nevidím důvod, proč by City měli ztrait

Reagovat
avicii

na Chelsea kludne

Reagovat
fenixLFC

daju im stvorku

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Chelsea prej teď hraje dost bídně

Reagovat
Whitemedia

to nehrozí, hrajeme hroznou bídu

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale zatím jen 2 zápasy, ne?

Reagovat
Whitemedia

už delší dobu to má sestupnou tendenci... holt je to celé o tom, jak se zrovna chce a nebo nechce Hazardovi

Reagovat
blade115

Reagovat
Kenneth

Na týhle stránce prostě není negativnější člověk.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jen si myslím, že City neztratí

Reagovat
Kenneth

Jj protože mířím čistě jen na tenhle příspěvek.

Reagovat
Kixi Syhimour

Psal jsi to pod tenhle, logičtější by bylo to napsat pod nějakej méně racionální

Reagovat
smazaný uživatel

faktor Gomes

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Counter

Everton, takoví Spurs lite.

Reagovat
smazaný uživatel

Po 14 kolech 14 bodů na united, jinak liverpool má 31 90+ winning goals, druhej arsenal 25 a pak united už nevim kolik

Reagovat
fff

Toto bude legendarne derby .

Kazdopadne krute pre Everton, prehrat si asi nezasluzili. A teda takymto golom ... .

Najlepsia obrana v lige . Kto by to bol kedy povedal.

Reagovat
papanegra

Tohle nám vždy chybělo.. Když se nedařilo, ta se nedokázalo vyhrát a ztráceli se body s horšími celky... Nyní je ofenziva LFC očividně v nepohodě, ale pořád se to v tý lize nějak uhaluzí.. Snad to kluky nakopne.

Chce to kreativitu do středu

Reagovat
monty25

Díky, Pickforde! Tomu se říká utrpět vítězství. Everton je nejsilnější soupeř, kterého Liverpool porazil od 18. září (výhra nad PSG)...

Reagovat
REPLIKATOR

oldyongwaiyee

·

12 minutes ago

Van Dijk calculated the wind speed, projectile, thickness of crossbar and the length of Pickford's arm before he pass that ball.

What a Goat. 75mil worth every penny

Reagovat
Counter

https://twitter.com/Stuart_PhotoAFC/status/1069298367090622464

Kola Dneska fakt zvíře. A ta druhá fotka si říká o photoshop

Reagovat
Kixi Syhimour

Viděl jsi přihrávku od VvD dneska?

Reagovat
Counter

Viděl jsem, jak se chytl za hlavu a rozběhl zpátky.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hned běžel plnit své povinnosti,no

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

kks tak som uz zmagoreny z fanty ze som pochopil Kolu ako Fantu

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

posledné 2 zápasy bol úžasný, máloktorý hráč je tak rozdielny na LWB a LB. Hlavne sa mi na ňom páčila tá bojovnosť a zápal. To isté platí pre Lucasa, Sokratisa, Bellerína, Guendouziho, Lacazetta aj Aubameyanga. Strašne sa mi páči, ako sa dnes vyhecovali, pre mňa najkrajší zápas za posledné 3-4 roky určite.

Reagovat
Counter

Přiblížily se k tomu z posledních let tak akorát výhra nad Conteho Chelsea a MU ještě pod LVG (obojí tuším 3:0), pak už by se muselo zabrousit ještě dál k nějakým těm 5:2 z NLD nebo legendární Barceloně.

Reagovat
Taiger

Orgasmus <3

Neskutečná atmosféra, ten zápas měl vše, nemohli jsme s Nikim vybrat lepší zápas, bombaaaaaaa

Reagovat
Taiger

vitasrp <3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Counter

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

sedeli ste pri sebe?

Reagovat
Nikikrew

Co si po zapase sme dali len pokec

Reagovat
smazaný uživatel

Ahaa , obaja ste boli v Londýne na vlastnú päsť?

Reagovat
Nikikrew

Jj. Uz sme mali lístky keď sme aa dozvedeli, ze ideme obaja tam

Reagovat
smazaný uživatel

Mne by sa nechcelo ísť samému do Londýna ...

Reagovat
Nikikrew

Tak ja som išiel s rodinou, na zapas ale sám ale to mi absolútne nevadilo. Treba ísť a zažiť

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

nevies ani trt makovy bracho, ani hovienko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
PP

závist trošku..

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Nebelung

Reagovat
nani92

Picklol

Reagovat
Zaschrona

No, alespoň jsme zas dnes prokázali, že jsme nejlepší na světě ve schopnosti stále nacházet nové cesty, jak zas všechno brutálně zahodit...

Každopádně ale ve všech dosavadních venkovních zápasech s top 6 to sice výsledkově dopadlo dost bídně, ale pokud jsme byli horší, tak jen o kousek. Když si vzpomenu třeba na derby vloni, udělali jsme velký kus cesty a pokud v tomhle vydržíme, tyhle venkovní bilance brzo padnou.

A jinak teda gratulace Liverpoolu. Výhra sice šťastná, ale i ta se počítá. Za ten menší tlak v závěru a i břevno jste si vyhrát asi zasloužili spíš vy, jakkoliv tohle prostě byl jinak remízový zápas.

A snad tohle teda Pickforda nepošle někam ve stopách Kariuse, protože chytal velmi dobře, až na tu šílenost v poslední minutě, kterou asi nikdy nepochopím, co se tam dělo... A snad to i celý tým vezme pozitivně, protože na tomhle výkonu jde stavět.

Reagovat
vladis271

ten má od Kariusa ešte dosč daleko. Nehovoriac o tom, že toto bolo "len" Merseyside derby nie finále LM

Reagovat
Zaschrona

Škarohlíd by řekl, že pro nás to takové malé finále LM vždy je.

Reagovat
vladis271

Sam tomu neveris

Reagovat
Zaschrona

Nevěřím, ale že nám tohle derby obecně leží v hlavách víc než vám, to asi jo...

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Brankář musí jít do takových míčů, paradoxně přesně kvůli tomu, aby se nestalo, co se stalo, tj: aby míč skákal po břevnu a potom spadl do vápna. Řekl bych, že v normálně by to boxoval na roh, ale v poslední minutě nechtěl riskovat roh, takže míč chtěl chytat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Zaschrona

Asi máš pravdu.

Reagovat
Swarley

Docela bych si vsadil, že odteď už to bude boxovat i v poslední minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

No, Pickford vypadá jako docela blázen, tak uvidíme

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

súhlas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Busby babes

celkem zajimavy, kdyz kouknu na pocet vstrelenych golu, tak jsme na tom podobne jako Pool nebo Tottenham. Ale ten pocet obdrzenych je neco silenyho...

Reagovat
Kixi Syhimour

...jste na tom podobně jak Cardiff nebo Saints

Reagovat
Counter

Ale i tak prostě máte až sedmý nejlepší útok ligy. A jelikož to je v součtu s PATNÁCTOU nejhorší obranou ligy, tak je to průběžné sedmé místo ještě solidní úspěch

Reagovat
Swarley

Možná v tabulce, skutečnost je snad ještě horší...

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

busby je úplně mimo, ten tým má na 10. místo v tabulce nic víc... bohužel

Reagovat
Busby babes

to vis ze jo.

Reagovat
Busby babes

vzhledem k te obrane celkem jo. Sileny, co tam letos predvadime.

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Malresi

Zápasu by svedčila skôr remíza, ale who cares? Ten lucky goal sme si za ten záverečný tlak zaslúžili a nebyť Origi drevák, mohli sme rozhodnúť skôr. Samozrejme šancí bolo viac, nie len na našej strane. Everton fakt podal skvelý výkon , na druhú stranu my sme opäť hrali tú pragmatickú prkotinu, ktorú hráme v podst. od začiatku sezóny a stále nie a nie nadviazať na to, čo nás zdobilo vlani. V lige sme na tom nadštandardne dobre aj napriek tomu, za to v LM kvôli tomu možno vypadneme.

Nasledujúce obdobie bude pre nás kľúčové, v lige musíme body zbierať zápas čo zápas naplno a veriť, že City stratí. V LM nászasa čaká Neapol, ktorý by sme mali poraziť tak, aby sme postúpili. Nie som až taký pesimista ako Kixi Syhimour (to sa snáď ani nedá ) ale nechce sa mi veriť, že nám to so súčasnými výkonmi vyjde. Čakám, že stratíme možno už v najbližších zápasoch s Burnley alebo Bournemouthom a že Neapol neprestrieľame. Snáď sa budem mýliť.

Reagovat
Kixi Syhimour

"Nie som až taký pesimista ako Kixi Syhimour (to sa snáď ani nedá )"

Ale de-facto musím s tvým příspěvkem souhlasit, až na to, že jsem pesimista jako Kixi Syhimour ( ). LM už podle mě nezvládneme a venku z těch 2 zápasů něco ztratíme, ale ta prkotina co hrajem je fakt humus.

Reagovat
Malresi

Radšej sa nechám prekvapiť.Ak zvládneme úspešne zimu a City dobehneme, resp. nenavýši sa ich náskok tak, že bude prakticky po titule + postúpime v LM, budem o to šťastnejší.

Reagovat
Kixi Syhimour

S největší pravděpodobností se sezóna bude hodnotit hlavně okolo zápasu s Neapolí, protože buď vypadneme a titul asi nebude, tak je sezóna dost bída, alespoň ten postup by to vylepšil, ale radši se nechat překvapit.

Reagovat
Seydou Doumbia

Škoda že se ti hráči nakonec neporvali v Londýně. Ale konečně ta agresivita přichází i tam.

Reagovat
PP

Svině poolské haluzácké.. To nemůžou z tolika špatných zápasů aspoň jednou klopýtnout?? Já chci starý Liverpool s jejich obranou, brankářem, Lucasem na DM..

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Ale tak dneska jsem jim to přál, ať mají City aspoň trochu pocit tlaku...

Reagovat
Bandita_Harry

a co tak arsenal z minuleho roku ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jde Poch s tím Foythem už někam..Toby je náš nejlepší obránce, tak proč ho na takovýhle zápas nepostaví, to prostě nepochopím. Odpočívat mohl se Southamptonem. Foyth ve 20 na tyhle zápasy ještě nemá prostě...kdy už to Pochettinovi dojde. A i kdyby měl, tak má stejně hrát s Alderweireldem, který je pro Spurs v obraně prostě klíčový...

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Toby je prodaný, v lednu jde vyřešit Mourkovi problém v obraně. Proto Foyth hraje už nyní ať si zvykne na hru v áčku co nejdříve. Akoráát dneska to holt Poch přehnal a měl ho stáhnout v druhé půli, ale on do obrany málokdy sahá... Tohle jde za ním podle mě.

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Apropó, doopravdy si myslím, že ho MU za 80M v lednu koupí. Levy potřebuje zaplátovat extra výdaje za ušlý zisk z prodlené stavby stadionu a United jsou v obraně tak zoufalí, že jsou ochotní takové prachy dát. Jo a Tobymu je 29 let, takže ideálně zapadá do Mouova schématu profesorské hry zralých 30níků Dává mi to smysl na všechny strany.

Reagovat
Swarley

Jo, až na toho Mourinha, ten už snad bude pryč...

Reagovat
Mates_Matesović

Pochybuju, že dá někdo 80 mega za hráče, kterýmu zbývá půl roku do konce smlouvy. Na jaře aktivujeme to roční prodloužení smlouvy a v letě ho za 25 střelíme, líp z toho stejně asi nevybruslíme.

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli bude Mourinho ještě v lednu v MU, tak se tam fakt vedení zbláznilo..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to podle mě ještě není hotový, že odejde..nebo už je..? Každopádně, ať si Foyth zvyká na áčko proti slabším soupeřům zatím. A i pokud by Alderweireld odešel, tak v lednu už by měl být ready Sanchez.

Poch to dnes nezvládl podle mě..střidat v 82. minutě za stavu 2:4 už je taky pozdě. .

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, co k tomu rict. Ostuda a Poch tezce prekoucovany Emerym. Ten o polocase suprove nakopl tym Ramseym a Laccou. Poch klasicky reagoval az kdyz bylo pozde. Foyth si rikal o vystridani od zacatku, ale po vyrovnani to jednoznacne chtelo novou krev v podobe Winksyho. Co uz, na jare jim to vratime. Ted se ztoho hlavne oklepat a za tyden hura na Barcu.

Reagovat
PP

proč ostuda? My nejsme nějací nazdárci, navíc jsme hráli doma. Rozhodl větší hlad zvítězit, Emeryho výborná reakce střídáním a v 9 dnech 3. těžký zápas..

Reagovat
TheTopFootbaler

Fotbal mě začíná štvát víc a víc. Nedá se posmívat trpícímu Arsenalu, protože Emery z nich udělal šlapající tým. Nedá se posmívat Chelsea, protože mají skvělé výsledky a jsou v popředí tabulky. Nedá se posmívat Tottenhamu, protože za málo peněz hrají násobně více muziky než my. Nedá se posmívat City, protože jsou nabušená mašina. Nedá se posmívat Liverpoolu, protože jsou v tabulce před námi. Jediní k smíchu jsme my a já začínám upadat do splínu.

Reagovat
pepinho2

Stále je tu i Sparta

Reagovat
Azazelo RD

Té se nedá posmívat, protože už je to smutný až moc.

Reagovat
smazaný uživatel

"Nedá se posmívat" presne takto rozmýšľajú gloryhunteri honcujúci si ego na výsledkoch. Napr. taký kiwwi to už nemôže robiť, tak je pekne zalezený, taký Swarlos si našiel obsesiu vo mne... Každý sme nejaký

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

když chceš rozdávat, musíš umět i přijmout...to nás zase vrací k tomu Furymu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Counter

Dobrý souhrn

Reagovat
Swarley

Arsenal bez ambicí, Liverpool to opět nedotáhne, Spurs ulovime Pocheho, City a Chelsea ropa...jedinej průser je Everton...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infi

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Dele Alli completed 6 passes in the second half vs Arsenal.

4 of those passes were from kick-offs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
jacobT

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
havrys99

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Čenda

Reagovat
niflheim

Reagovat
oddy

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
blade115

Reagovat
kvasha16

preco tak nezahral proti nam idiot

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Premier League top assists:

6- @aaronramsey, Fraser, Sterling

Reagovat
Busby babes

a ted nas kontext:

Aaron Ramsey has literally been told he won’t be given a new contract at the end of the season and he’s put more in for his club than some of our players have put in all season.

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

V PICI PROSTE, V PICI

Reagovat
The Krupy

Myslíte, že by mu to teoreticky v Juve mohlo sadnúť?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
mr.Silver

Jasne, ze jo, lepsi Pjanic

Jesli uz ma nekam odejit, tak prosim, at to je Juve.

Reagovat
PP

ani v Dortmundu by mi nevadil..

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Counter

Místo Matuidiho by to asi šlo, ale Ramsey má větší ofenzivní choutky, spíš by mu sedělo jiné rozestavení.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/UEFA/status/1069315444295827456

EFA ExCo approved the creation of a new club competition for 2021-24.

UEFA President Aleksander Čeferin: “The new UEFA club competition makes UEFA’s club competitions more inclusive than ever before.”

Reagovat
Nikikrew

Tak konečne za netom

Lepší zapas som vybrať ani nemohol (aj ked som si povedal ze tuto sezónu na NLD pôjdem určite ). Dnešné derby malo všetko. Krásne góly, súboje, provokácie, červená karta ale najmä ATMOSFERU!!! Mal som miesto priamo v kotli dole za bránkou za ktorou som videl 5 golov . Poviem vám ze pri 2 a 3 gole som to ledva ustal, to bolo šialene pogo a facky z každej strany . Toľko nadávok v angličtine som ešte nezažil ale poctivo som sa pridal a keď dal Dier na 1:1 tak ma tam museli stewardi ukludnovat . Atmosféru pre hráčov sme vytvorili a oni sa nam odvdacili príkladne.

Prvý polcas sme boli lepší, kľudne to mohlo byt 2:0 ale Iwobi zahodil (možno nakoniec aj dobre). Prvý Spurs gol asi mohol Leno chytiť a penalta docela diskutabilna aj keď som dosť nadaval ako môže Holding také niečo spraviť. 2 polcas z nasej strany dokonaly. Laca a Ramsey zmenili zapas a Auba opäť excelentný. Nádherné góly po pekných akciach a Torreira to iba podčiarkol

Emery je zatiaľ úžasný, ta energia a komunikácia s tymom je niečo co sme za Wengera nemali a dnes jasne ukazal, že tym ako Arsenal ma nato aby skončil konečne v top4.

Skoda dnes Ozila, na toho som sa veľmi tešil a verím ze napr namiesto Mickyho by sme s ním zapas ešte viac kontrolovali. Snáď sa da co najrýchlejšie dokopy a potiahne tym ešte vyššie.

Z hráčov MOTM asi Auba, druhy Torreira ale väčšina hrala nadpriemerne, najma opäť kraje Bellerin a Koala . Xhaka taktiež poctivý výkon.

Inac reakcia Diera po gole sa mi páčila, treba to vyhecocat pretože je to derby. Alli opäť totálny kkt a Vertonghen za ten súboj by sa mal uvedomiť.

Ozil ani dnes nehral a slušne si namazal Eriksena, ten bol dnes slušne tragicky, snáď Owny uz v kanáloch lozi a svoju sracku o nerovnosti si napíše opäť niekedy az o týždeň.

No a k Sherwoodovi snáď len to, ze nech si tu jeho combined 11 vylepi na stenu a honí si nad nou každý den pred spaním

What a day! najuzasnejsi zapas, feeling, atmosféra a zakončenie dňa.

Čus

Reagovat
Mastný Chobot

ticho závidím

Reagovat
Busby babes

paradne vam to vyslo.

Reagovat
Nikikrew

Dokonale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
havrys99

Reagovat
Counter

Reagovat
r.mrazik

pekny

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Reagovat
Golasso

Reagovat
Cechino

Reagovat
jacobT

Reagovat
redyyz

Reagovat
patas92

Reagovat
Ondiis

Reagovat
hona.kub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Ramsey on the win: “I’ve been here now for many, many years so it means an awful lot to me & the fans as well. I’m just glad I could play my part & we can all go home happy tonight.” #afc

Nemôže odísť proste ten chlap

Reagovat
Nikikrew

Alli ho vyprovokoval pri tej sarvatke a on im to vrátil na ihrisku. Skoda, ze asi odíde

Reagovat
mr.Silver

OT: Countere ctes uz noveho Galbraitha?

Reagovat
Counter

Zrovna před pár dny mi přišla knížka a hodlám se do toho pustit

Reagovat
mr.Silver

Ja uz jsem tak v 1/3, pak napis, jak se ti to libilo

Reagovat
Counter

Reagovat
nani92

aký postih hrozí Kloppovi za neoprávnené vniknutie na ihrisko?

Reagovat
Mastný Chobot

Väzba a 5 rokov, greenpeacak vjbn

Reagovat
nani92

hrozí, že by to mohol proti Neapolu zopakovať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Vazba na pět let už je síla. To v ČR nejde ani za vraždu, ale chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

nic, protože passion

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Counter

.@LFC manager Jurgen Klopp charged with misconduct. Has until 1800 on 6 December to respond.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

svého času jsme tu praktikovali jednu hlášku, třeba vám to taky pomůže

FA

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

Tak jsem se na ten zápas podíval ještě jednou

Úvodní dvacetiminutovka a pak další dvacetiminutovka, ve které jsme dali ty tři góly, byly šíleně dominantní úseky. Emerymu patří velké uznání za střídání a taktické změny, protočit smysluplně za jeden zápas tři různé formace je něco, co jsme u Wengera neviděli za dvacet let... Naopak u Pocheho mě překvapilo, že vůbec nestřídal, na lavičku sáhl až deset minut před koncem za stavu 4:2. Parádní zápas, parádní atmosféra, parádní výsledek. Ale stejně se bojím, že to na OT klasicky zazdíme

Reagovat
Counter
Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Golasso

To je kus ko*ota. To nikdy nepochopím tady ty vymaštěnce... Ať si hází banány doma na starou

Reagovat
Azazelo RD

Jenom slupku hodit je fakt hnus.

Reagovat
janinho

dozivotny ban. s takymito curakmi jednat exemplarne, inak sa tam poriadok nikdy neurobi. keby to tak este pochopili aj u nas...

Reagovat
smazaný uživatel

To urcite. Na druhou stranu, nema co slavit pred fanousky Spurs. I kdyz to treba udelal prvni Dier, to je uz fuk.

Reagovat
Counter

První to udělal Auba. Akorát jeho oslava nebyla nijak "provokativní", jen udělal své klasické salto a pak nehnul brvou, zatímco Dier si dával prst před pusu. Ale aby bylo jasno, nemám to Dierovi za zlé, takovéhle věci k derby patří. Jen je škoda, že někteří fans to nejsou schopní zvládat na úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

aky klub, taky fans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Od fanúšika Chelsea po vašich rasistických excesoch.. no dobre teda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

drz hubu, daj palec hore a rypni si spolu so mnou

Reagovat
Tommy the Gunner

Jestli porazime i United, tak ta TOP 4 vypada nadejne

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju, že zápas 5-1 s Mackems jsem si pouštěl taky hned znovu.

Reagovat
Golasso

Snad nezazdíme, ale bojím se toho taky. Naštěstí Emery není Wenger, aby ho měl každý (a Mourinho speciálně) dlouhodobě přečteného. Si vem, že Mourek teď vůbec netuší, jak ten bus zaparkovat, protože Emery hraje pokaždé jinak . Každopádně doufám v aspoň trochu koukatelný zápas i přes ten jejich beton a naši výhru.

Reagovat
fenixLFC

mane a robbo otazny...

Reagovat
SunFells

Bow to King Unai of House Emery, first of his name, destroyer of shit

Reagovat
J0EL

Reagovat
Golasso

Reagovat
Mimalu

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

ALL HAIL UNAI!!!

Reagovat
jacobT

Reagovat
Nebelung

Reagovat
ttopi

Může mi někdo vysvětlit, proč se brankář Evertonu snažil ten míč dostat do hry, když už zápas končil? To byl jeho gól ne?

Reagovat
fenixLFC

nechcel roh v poslednej minute...

Reagovat
ttopi

Jakej roh? To stačilo pohlídat, šlo to na břevno a skončilo by to po odraze za bránou. Nechci dělat chytrýho, ale tohle by si lepší golman prostě pohlídal.

Reagovat
ďuriLFC

Wtf..sak on zo práveže hlidal a po odraze to skončilo na Origim. Mal to jebnut za seba a bol by pokoj. Ale dobre že nejebol.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

jasne ze si to mal postrazit, je to chyba. ty si sa ale pytal preco sa snazil tu loptu dostat do hry. Prave preto. vacsinou ked leti takto lopta tak ju na istotu zahras na roh, presne kvoli tomu aby sa nestalo toto...on ale nechcel roh v poslednej minute. to ze to nakoneic pre everton dopadlo ovela horsie je uz druha vec

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

proste udelal chybu.

Reagovat
Counter

Jasněže to byl jeho gól, tohle prostě Pickford nezvládl.

Reagovat
oli9

ono to vypadá strašně jednoduše ale on to viděl prostě z jiného úhlu pohledu, když na něj padá taková svíce... asi si nebyl jistý tím kam to spadne a kde stojí tak to "jistil" jen to zhoršil no.... ale stát se tohle v 20. minutě tak to nikdo moc neřeší

Reagovat
Teoretik

Je to prcek, a zrovna jeho to často znevýhodňuje. Kdyby měl o 10 cenťáků víc, tak to jako každý jiný normální gólman pinkne na roh.

Reagovat
davios

Jsem jedinej, komu se nezobrazují shrnutí jednotlivých zápasů ale jen tabulka?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Busby babes

Tohle je ovsem vtipny. Po zapase s nama dostal Hughes padaka. Vedeni Sotonu si reklo, ze kdyz neporazi doma ani nas, tak u tymu nema co dela.t

Reagovat
Mates_Matesović

Hm, tak teďnás ve Wembley stopro oberou

Reagovat
Busby babes

Hughes - He is the first manager to ever be sacked by two Premier League clubs in a single calendar year.

Reagovat
Sandstorm

Ten už je odepsany pro další angažmá v PL.

Reagovat
Busby babes

doufam.

Reagovat
avicii

Jose out - Mark in

Reagovat
Busby babes

tak to ani nahodou, to fakt radsi at Mourinho dotrenuje celou sezonu nez Hughese.

Reagovat
Lacko_Boh

som ho chcel do Arsenalu

Reagovat
Busby babes

ja ho k vam chci porad.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou ty časy, kdy se remíza s United brala jako úspěch, denska za to padaj hlavy

Reagovat
Bandita_Harry

nenavratne v prdeli

Reagovat
Godwinson

Arsenal včera parádní zápas, Saša je démon

Reagovat
smazaný uživatel

@JamesOlley

Exchange between reporters and Emery on Mesut Ozil.

Q. Could he have played?

Emery: "He has back ache."

Q. When did he get that?

Emery: "I don't know."

Q. Was he here today?

Emery: "I don't know."

Gunnerblog claims he heard that Ozil didn’t turn up to training yesterday after finding out he wasn’t going to start.

Reagovat
papi.v.ole

Isca bych si místo něj přál

Reagovat
Sandstorm

Isco půjde v létě Do City.

Reagovat
Golasso

Kdyby každý radši podporoval naše hráče, než se hned koukal po cizích

Reagovat
Nikikrew

Pozri Ozilov status na tweet

Reagovat
Golasso

Achjo, zas v tom každý hledá senzaci. Bolí ho záda? To zcela jasně znamená, že na trénink nepřišel, protože má s Emerym rozepře! Illuminati confirmed

Reagovat
J0EL

nezmysel. Hned tweetoval po zapase, takze urcite sa na "urazeneho" nehra.

Reagovat
Cobra

Tak už jsem to vydýchal. Prohra by mě za normálních okolností bolela, ale Arsenal nás neskutečným způsobem přejel, to mě na tom sere nejvíc. Celý zápas jsme tahali za kratší konec a i když jde většina gólů na vrub jednotlivců, tak největší zásluhu na tomto vítězství Arsenalu má Emery. Zatímco on přesně věděl, koho a kdy vystřídat, nebál se tam poslat náhradníky hned po poločase, Poche absolutně bez zájmu. Emery ho vyškolil jak malého kluka.

Gratulace Arsenalu, vyhráli zcela zaslouženě.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Counter

Reagovat
Rišty

Reagovat
jacobT
Reagovat
Ondiis

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto parádní výkon od Gunners !!! , Emery zaslouží respekt

Reagovat
ADM

OT

Zajtra idem na pohovor do Accenture, posledne kolo kde ma preskusaju zo schopnosti v Exceli. Nikdy som v tom nepracoval, spravil som si len kurz Beginner to Advanced. Ma niekto skusenost s takymto pohovorom a co by odomna mohli chciet?

Dik

Reagovat
Lacko_Boh

Nemam skusenosti ale tak skus aspon nieco pogooglovat : common excel interview questions excel, na glassdoor by mozno mohli mat nejake otazky prave pre Accenture interview. Ides do korporatu a chcu od teba excel, neboj sa, zvladnes to, ver si aj ked nebudes tie excelovky vediet a zanechaj dobry dojem. Odporucam nejaky krasny kapesnik do saka, naaranzovat ho poriadne a je vybavene

Reagovat
Mastný Chobot

kapesník a fadey musia byť top top

Reagovat
ADM

Jasne, pogooglujem, len som bol ešte mimo domu tak ma napadlo to hodiť sem že čo za tipy zatial dostanem ...

Reagovat
oli9

blowjob zvládáš ?

Reagovat
ADM

Tak obcas si to kuknem.

Reagovat
janinho

v Accenture som zacinal ATS na Plynarenskej?

Reagovat
ADM

Jo

Reagovat
janinho

z excelu ma neskusali (robil som tam až 2 krat) tak ti neporadim ale držím palce

Reagovat
nani92

vytvoriť kalendár pre ľubovoľný rok v ktorom budú vždy vyznačené dni, víkendy, sviatky

Reagovat
ADM

no idem študovať zdá sa

Reagovat
kvasha16

co? to sa da?

Reagovat
nani92

jj

Reagovat
kvasha16

mas nejaky tip na to, alebo sa rovno mam obratit na uja googla?

Reagovat
Busby babes

v cechach? Pivotky a vlookup. to je advance znalost v ceskych korporatech.

Reagovat
ADM

Wau to viem! Ale bude to na Slovensku, tak snád ešte nižšie nároky

Reagovat
J0EL

Kontingencnu tabulku ti daju

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Counter

Právě se odlosovalo třetí kolo FA Cupu, Arsenal pojede buď do Solihullu (wtf ) nebo Blackpoolu.

Reagovat
fff

Lepsie nez Wolves vonku.

Reagovat
Counter

Samozřejmě, mě jen baví, že o tomhle týmu jsem v životě neslyšel.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kixi Syhimour

ty naše losy

Reagovat
vodka

v jistě pane ministře je solihullsky projekt

Reagovat
pedroLFC

Právě si pročítám diskuzi, když Van Dijk přestupoval do LFC, dost jsem se pobavil

Reagovat
Lacko_Boh

daj ju semka :)

Reagovat
Maresma

Momodou slušný Přirovnávat Van Dijka k Mustafimu a spol

Reagovat
fff

fenix ho dal rovno za priemerneho stopera

Reagovat
Maresma

fenixe je nutno brát s rezervou, to je buď troll, nebo vůbec netuší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Reagovat
fenixLFC

odbornik na vsetko prehovoril

Reagovat
fenixLFC

velmi dlho ma strasilo vo sne ako si z neho kane robil trhaci kalendar

Reagovat
pedroLFC

Blade taky výborný "Zpětně musím děkovat bohu za ten zázrak, že jsme to za něj v létě nezaplatili my a že jsme radši dali šanci Christensenovi. Mladší, talentovanější a hlavně zadarmo. Tak to má vypadat, snad bude takových víc. Třeba v případě RLC vs. Barkley..."

Reagovat
fff

Hadam najcastejsie sklonovane meno v tej diskusii bol Manolas. Estezebol Klopp tvrdohlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

tak cokoli blade řekne, opak toho je pravda, kašpárek

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

libi se mi argument, ze Klopp nemohl nijak klub donutit zaplatit 75 mega, takze mu to netreba vycitat. ten se mi bude hodit v dalsich debatach o tom, jak Mourinho utracel.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Lacko_Boh

diky

Reagovat
Hokaido

Hokaido28.12.2017 10:56#

Po tom zranění určitě ne, ale je to nejspíš tím, že neměl motivaci a už se viděl jinde.

Před zraněním ale určitě mezi TOP 5 patřil. Navíc je jedním z nejlepších hlavičkářů na světě a jednoznačný lídr obrany, což je přesně to, co Liverpool potřebuje.

Cena šílená, ale dává mi to smysl.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
R22

nani92 taky dobře mimo

Reagovat
Lacko_Boh

*semkaj

Reagovat
fff

Po boji kazdy general ale zatial to nastastie vyzera, ze toto mozebyt nas najlepsi nakup za velmi, velmi dlhe obdobie.

Kazdopadne treba tu diskusiu brat s rezervou, jednak to bola astale je neskutocna palka za defenzivneho hraca a jednak to nakupoval Liverpool, takze tam sa to dalo cakat, nakoľko nam uz obcas daco v minulosti nevyslo .

Reagovat
fff

Ale vdakabohu, ze nesiel do MC.

My by sme boli ovela slabsi a MC este silnejsi a oproti zvyskuligy by boli este o kus dalej.

Reagovat
pedroLFC

Vždyť jo, ono by se to takhle dalo dohledat u spousty hráčů, ale zrovna jsem neměl do čeho, tak jsem to ze zvědavosti projel a pobavilo mě to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

tohle "po bitvě generálovství" je tu docela oblíbené no

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

Aká je šanca, že Lukaku sa stal obeťou únosu a konšpirácie britskej grime scény? Tá podoba so Stormzym je úplne neskutočná, odkedy pribral a ostrihal sa.

Neprekvapilo by ma to, možno ďalší marketingový ťah od MU. Edo

Reagovat
nani92

proti vám bude na stoperovi a ťa vtípky prejdu

Reagovat
Vrana17

Ještě furt nevěřím tomu golu Loserpoolu, haluz jak piča při tom kopu Van Dajka + vlastní gol brankaře. To se vidí jednou za celý život poslední minutě nastavení.

Reagovat
Mastný Chobot

Tottenham Hotspur (1,282) have now conceded the most goals in Premier League history.

Zrovna po NLD, krásna symbolika

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

+ Jany je nejak kanáluje, toto nemám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

*(je)

Reagovat
Mimalu
Reagovat
smazaný uživatel

2 sezony v Champu byl od nás historickej taktickej tah

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

Reading? Zase? s tim hrajem snad kazdej rok...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele