14. kolo
01.12.2018 18:30 CET
2 : 2
(2:2)

Reportáž

Southampton FC - Manchester United 2:2

Manchester se dostává do čím dál větších potíží a už potřetí v řadě v Premier League nevyhrál. A to přitom pro Rudé ďábly mohlo být ještě hůř, Southampton se totiž rychle dostal do dvoubrankového vedení, které ale k vlastní smůle nedokázal uhájit - a v konečném zúčtování se tak musel spokojit s jedním bodem.

Úvodních třicet minut hosty nezastihlo v nejlepším rozpoložení. Svěřenci Joseho Mourinho do utkání jakoby snad ani nenastoupili, hráči domácích na hřišti jednoznačně dominovali - byli agresivnější a důraznější v soubojích, rychlejší a v ofenzivě měli mnohem více nápadů. První přesný zásah přišel po deseti minutách, kdy Redmond vyháčkovali čtyři protihráče, následně Obafemi zvládl posunout míč na Armstronga, který tvrdou ranou z úhlu překonal De Geu.

Španělský brankář musel za chvíli pro míč do sítě podruhé, když nestačil na překrásný volný přímý kop v podání Soarese. S hosty to vypadalo opravdu špatně, přesto se ale ještě dokázali vzchopit. K obratu zavelel Rashford, který proti přesile udržel míč a šikovně jej na značku penalty předložil Lukakovi, který se nemílil. A o pět minut později bylo vyrovnáno - rychlík Rashford se opět prosadil přes domácí beky a jeho zpětný míč patičkou hezky usměrnil do sítě Herrera.

V druhé půle velkých šancí ubylo, hosté sice usilovali o dokonání obratu, jenže jejich snaha končila zpravidla před šestnáctkou. Zpoza vápna to tu a tam zkusil Pogba, jenže přesný nebyl ani jednou. A když ani závěrečná série centrů v podání Ashleyho Younga nevedla k vážnější šanci, dospělo utkání ke konečné dělbě bodů, která úplně nevyhovuje ani jednomu z týmů.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Vsadim gule

0:1

Reagovat
adam77

2:2 to zatím vypadá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele