Premier League - souhrn 12. kola: Liverpool zničil Arsenal

20.11.2021, 15:26, aktualizováno 21.11.2021, 19:27
Komentáře a souhrny
Pierre-Emile Höjbjerg (© AFP)
Liverpool nasázel Arsenalu čtyři góly. Manchester City si podle předpokladů poradil s Evertonem a je druhý za Chelsea, která si upevnila vedení triumfem na půdě Leicesteru. Manchester United prohrál s Watfordem a odnesl to manažer Solskjaer. Ztratil i West Ham. Naopak Tottenham konečně zabral a otočil duel s Leedsem...

Tottenham Hotspur - Leeds United 2:1

21.11.2021 17:30

Góly: 58. Pierre-Emile Højbjerg, 69. Sergio Reguilón - 44. Daniel James

Skóre otevřel až v samotném závěru prvního poločasu hostující James. Po přestávce se ale domácí vzchopili a zásahy Højbjerga a Reguilóna zápas otočili. Tottenham je po dnešním vítězství sedmý, Leeds spadl na 17. příčku.

Do utkání trochu překvapivě vstoupili mnohem lépe hosté, s jejichž aktivním presinkem a neustálými náběhy si Spurs moc nevěděli rady a sami měli problém se dostat alespoň na soupeřovu polovinu. Převahu Leedsu vyjádřil tvrdou ranou Dallas, který jen těsně minul. Až kolem 20. minuty se začala hra postupně vyrovnávat a do útoku se dostali také "Kohouti". Velmi nadějně vypadala akce Sona z 22. minuty, který prosvištěl do vápna a dával pod sebe na Kanea. Ten si ale míč chtěl zpracovávat a to nebyl dobrý nápad.

Spurs se však dál tlačili za úvodním zásahem a převzali otěže zápasu. Větší nebezpečí nicméně znamenali hosté, kteří mohli skórovat ve 41. minutě. Forshawova úctyhodná rána z více jak 20 metrů jen těsně minula pravou šibenici Llorisovy brány. O tři minuty už neměl francouzský gólman nárok. Jack Harrison se pustil do odvážného průniku po levé straně, se štěstím obešel kolem Emersona a následně naservíroval na zlatém podnose gól pro Daniela Jamese, který nemohl odmítnout - 0:1.

Dalo se očekávat, že Antonio Conte spustí o přestávce v šatně domácích pořádný uragán a jeho svěřenci skutečně působili po změně stran jako vyměnění. Hosty zatlačili a začali sčítat šance. Ve 46. minutě se po Kaneově pokusu otřel míč o tyč a stejně tak v 51. minutě po odrazu od hostujícího Llorenteho! Krátce nato VAR posuzoval, jestli přisoudit domácím pokutový kop, ale z možnosti nakonec sešlo.

V 58. se už konečně Tottenham dočkal zaslouženého vyrovnání. Lucas Moura pohotově doběhl odražený míč a ideálně jej předložil Højbjergovi, který využil pomalého návratu Mesliera do brány a přesně trefil volný prostor v jeho svatyni.

Spurs nepolevovali a hnali se vpřed. V 64. minutě ještě Daviesovu příležitost zmařil včasným vyběhnutím Meslier, ovšem v 69. minutě kapituloval podruhé. A byl to hodně smolný moment. Dierova standardka se od zdi odrazila do tyče přesně k dobíhajícímu Reguilónovi, který míč pohotově uklidil do sítě - 2:1.

Leeds se poté snažil o gólovou odpověď, jenže nadšeně hrající domácí hnaní řvoucími tribunami mu nedávali příležitost udeřit a utkání dovedli do zdárného konce.

Více informací k zápasu

Manchester City - Everton FC 3:0

21.11.2021 15:00

Góly: 44. Raheem Sterling, 55. Rodri, 86. Bernardo Silva

Domácí vedli po zásahu Sterlinga ze 44. minuty, na níž ve druhé půli navázal famózní ranou Rodri. Třetí gól přidali Guardiolovi svěřenci těsně před koncem, když se trefil Silva. City jsou nadále druzí, Everton potvrdil pokles formy a drží 11. příčku.

Citizens podle očekávání převzali od úvodního hvizdu kontrolu nad zápasem a snažili se nebezpečnými kombinacemi dostat až do gólové příležitosti. Do šance se ale dostali po centru na Fodena, který mířil nepřesně. Domácí postupně přidávali na tempu a kolem 28. minuty si vypracovali hned dvě velké příležitosti. Sterling však hlavou minul a Gündoganova hlavička orazítkovala břevno!

Ve 44. minutě se už úřadující šampióni radovali. João Cancelo vyslal fantastickou přihrávku šajtlí na nabíhajícího Raheema Sterlinga, který pohotově nastavil chodilo přesně do dráhy míče a nedal Pickfordovi sebemenší šanci - 1:0.

Na místo snahy Evertonu něco s utkáním udělat se obrázek hry po přestávce prakticky nezměnil a v 55. minutě naopak domácí udeřili podruhé. Po zmařeném útoku City nedokázali hosté pořádně míč uklidit do bezpečí a jejich zaváhání potrestal záložník Rodri. Ten se dostal k volně ležícímu míči a jeho úžasná pumelice skončila naprosto bezchybně v pravém horním rohu Pickfordovy brány. Ten se natahoval, co mohl, ale Rodri se trefil zcela ukázkově.

Guardiolova družina působila velmi koncentrovaně, kompaktně a nedávala hostům příležitost utkání jakýmkoliv způsobem zdramatizovat. Naopak to byli domácí, kteří i nadále hrozili smrtícími ofenzivními akcemi a Evertonu se vůbec nedařilo dostat se do tlaku. V 78. minutě měly naopak "Karamelky" velké štěstí, že osamocenému Sterlingovi před Pickfordem utekl míč a z jeho obří šance tak nic nebylo.

O vítězi zápasu však bylo již dávno rozhodnuto a v 86. minutě přidali Citizens na svůj zasloužený triumf pomyslné razítko. A byl to trochu šťastný gól. Nejprve Ilkay Gündogan až příliš snadno dovezl míč až před vápno hostů a předal jej mladičkému Coleu Palmerovi. Ten se do balónu řádně opřel, ovšem obrana před Pickfordem míč zblokovala. Ten se však odrazil do volného prostoru, kam si duchapřítomně naběhl Bernardo Silva a portugalský šikula už neměl problém překonat vyběhnutého Pickforda - 3:0.

Domácí City se tak příjemně naladili před následujícím duelem těžkých vah s PSG v rámci programu Champions League.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Arsenal FC 4:0

20.11.2021 18:30

Góly: 39. Sadio Mané, 52. Diogo Jota, 74. Mohamed Salah, 77. Takumi Minamino

Na průběžnou druhou příčku se minimálně do zápasu Citizens dostali fotbalisté Liverpoolu. Ti si ve šlágru kola poradili s Arsenalem jednoznačně 4:0, když v závěru první půle otevřel skóre Mané, po pauze navyšovali Jota, Salah a Minamino.

Jürgen Klopp vsadil na osvědčenou formaci 4-3-3. Před Alissonem naskočila stoperská dvojice Matip, van Dijk, na krajích obrany se při zranění Robertsona pohyboval s Alexanderem-Arnoldem Tsimikas. Zdravotní obtíže trápí tým i ve středu zálohy, kde tentokrát operovali Thiago, Fabinho a Oxlade-Chamberlain. Útočné trio se představilo ve složení Salah, Jota, Mané.

Ani Mikel Arteta nikterak neexperimentoval, oproti běžné jedenáctce změnil nanejvýš jeden post. Na levém beku totiž dostal přednost Tavares před Tierneyem, na druhé straně operoval Tomiyasu a mezi nimi White s Gabrielem, jimž kryl záda Ramsdale. Záložní čtveřici utvořili zprava Saka, Partey, Lokonga a Smith-Rowe, vepředu dostali důvěru Lacazette a Aubamyeang.

Začátek utkání se nesl spíše v opatrném duchu, ačkoliv bylo vidět, že navrch mají Reds. Ti si první opravdu velkou šanci připsali po necelé půlhodině, kdy Ramsdale dokázal nejprve zneškodnit Thiagův volej a následně i dorážku ležícího Maného. Tím se spustila asi nejatraktivnější část utkání, na opačném konci hřiště dokonce po Aubameyangově pasu rozvlnil Lacazette síť, Gabonec se ale předtím nacházel v ofsajdovém postavení.

Hra se tedy zase přenesla před Ramsdalea, jenž reflexivně zastavil Salahovu střelu z malého vápna a následně soupeři předvedl famózní "kličku" rukou, aby egyptský křídelník nemohl dorážet. Ramsdale si vzápětí počíhal i na Arnoldovu ránu zpoza vána, kapitulovat jej přinutila až standardní situace. Tu rozehrál Arnold za obranu na hlavu Maného, jehož neuhlídal Gabriel a byla z toho první branka.

I do druhé půle nastoupil Liverpool dobře. Oxlade-Chamberlain zamířil o kousek vedle, pak ale Tavares bídně rozehrál přímo na Jotovy kopačky. Ten kolem sebe nechal proskluzovat Whitea, obehrál i Ramsdalea a jednoduše uklidil do odkryté klece. Gólman Kanonýrů se vzápětí musel činit proti Maného pokusu z otočky, načež odklidil míč do bezpečí před Salahem. Zajisté jej bolel následný nepříjemný střet s Jotou, kterému zhatil zakončení.

Po dvaceti minutách druhé půle se předvedl i jeho protějšek Alisson, který nohou vykopl Aubameyangovu střelu. Ramsdale se pro změnu ukázal proti Jotově zakončení do protipohybu. Avšak třetímu gólu v síti stejně neuniknul. Mané totiž potáhl míč po levé straně, odkud naservíroval před prázdnou bránu Mohamedu Salahovi a ten se už nemýlil.

Parteyho zakončení nadělalo Alissonovi pořádné starosti, snížení se ale nekonalo a naopak přišel čtvrtý a poslední hřebíček do rakve Gunners. Mané udržel balón na hranici velkého vápna, Salah napravo předal Arnoldovi a ten skvělým křižným pasem připravil loženou pozici pro střídajícího Takumiho Minamina.

Liverpool se díky tomuto úspěchu posunul na druhou příčku tabulky. West Ham přeskočil i při stejném počtu zápasů, Manchester City minimálně do zítra. Arsenal zůstává na páté pozici, dostat se před něj ale může Tottenham.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Brighton & Hove Albion 2:0

20.11.2021 16:00

Góly: 84. Ollie Watkins, 88. Tyrone Mings

Aston Villa porazila ve dvanáctém kole Premier League Brighton 2:0. Obě branky padly až v posledních deseti minutách, rozhodli Watkins a Mings.

První velkou šanci měli domácí ve 29. minutě. Ings se prvním dotykem dostal skrz obranu až před bránu, k míči měl ovšem blíž gólman Jason Steele. Po chvíli hosté pokračovali v útoku, Cucurella centroval po zemi přesně na Lallanu, jenže před ním na poslední chvíli tečoval míč obránce Aston Villy. Balón se odrazil k Trossardovi, který z úhlu Martíneze nepropálil.

Moder stihnul v nastavení první půle z levé strany skvěle nacentrovat před branku, míč proskákal až k volnému Lampteymu, který to měl na střelu z bezprostřední vzdálenosti. Martínez však stihnul výborně vyběhnout a zneškodnil nejlepší šanci prvního poločasu. Po přestávce McGinn poslal balón přesně na Tyroneho Mingse, který dokázal dobře odhlavičkovat směrem ke vzdálenější tyči, ale Steele se natáhl a skvělým zákrokem míč vyškrábl.

Obrana Brightonu se v 84. minutě až příliš otevřela, čehož nádherným pasem do běhu využil Ashley Young. Ollie Watkins si na hranici šestnáctky navedl míč na střed a zakroutil krásnou střelu ke vzdálenější tyči, na kterou Steele nedosáhl. O pět minut později domácí svou výhru potvrdili. Hosté byli úplně rozebraní, McGinnův nákop z předbrankového prostoru odkopnul Adam Webster přesně k Tyronemu Mingsovi, který pohotově dorazil míč do prázdné brány.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Crystal Palace 3:3

20.11.2021 16:00

Góly: 19. Ben Mee, 27. Chris Wood, 49. Maxwel Cornet - 8. Christian Benteke, 36. Christian Benteke, 42. Marc Guehi

V nečekanou přestřelku se zvrhlo utkání dvou týmů se zlepšující se formou. Crystal Palace v Burnley vedl po trefě Bentekeho, otočit ale dokázali Mee s Woodem. Ještě během první půle stihli další obrat Benteke a Guéhi, po pauze srovnával Cornet na konečných 3:3.

Na první gól se na Turf Moor nečekalo dlouho. Už v deváté minutě Andersen přiťuknul Bentekemu, který dokázal přízemní ranou o tyč otevřít skóre. Vzápětí mohl zdvojnásobit rozdíl Gallagher, z dobré pozice ale pálil jen doprostřed. Namísto toho přišlo srovnání, když Westwoodův rohový kop našel přesně hlavu Bena Meeho, od níž putoval balón nechytatelně do brány.

Zanedlouho dokázali Clarets završit obrat a opět v tom měla prsty standardní situace. Ta tentokráte přistála na zadní tyči na hlavě Tarkowského, který vrátil do ohně na Chrise Wooda. Ten už si stejnou částí těla poradil a překonal brankáře. Utkání mělo opravdu velký spád a blízko vynulování tohoto gólu byl Benteke, jenž nakonec z malého vápna pálil mimo.

Napodruhé už byl Christian Benteke úspěšný. Ve vápně na sebe Gallagher nalákal hned tři bránící hráče a přihrál belgickému snajprovi, jenž z prvního dotyku uklidil míč podél gólmana. Ještě před pauzou se Eagles dokonce dostali dovedení. Nakrátko rozehraný přímý kop rezultoval v centr do vápna, po němž Pope vychytal Gallagherovu hlavičku. Balón ale srazil jen k Marcu Guéhimu, jenž silou propálil zeď bránících hráčů na čáře.

Ihned po přestávce se domácí hnali za vyrovnáním. McNeilově střele sice ještě kousíček chyběl, nicméně vzápětí Tarkowski poslal přetažený míč na Maxwela Corneta, jehož famózní volej zapadl do šibenice Guaitovy svatyně. Po hodině hry se gólman Orlů musel činit proti Gudmundssonově ráně z hranice vápna.

Jeho rukavicím neunikla ani Tarkowského hlavička, další závary se udály na stejném konci hřiště v nastavení. Westwood nedokázal prostřelit početný houf soupeřových hráčů, Vydrovu obrovskou příležitost zneškodnil Guaita a uhájil tak bod pro svůj tým.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Brentford FC 3:3

20.11.2021 16:00

Góly: 10. Jamaal Lascelles, 39. Joelinton, 75. Allan Saint-Maximin - 11. Ivan Toney, 31. Rico Henry, 61. Jamaal Lascelles (vl.)

Duel dvanáctého kola Premier League mezi Newcastlem United a Brentfordem skončil po přestřelce remízou 3:3. Za domácí se na listinu střelců zapsali Joelinton, Lascelles a Saint-Maximin, za hosty Toney, Henry a Onyeka.

Hned ve třetí minutě nebezpečný centr Shelveyho hlavičkoval Wilson jen těsně vedle brány. Na druhé straně pak Canósova šajtle prosvištěla kolem tyče. V desáté minutě už se však domácí dostali do vedení. Po rohovém kopu se nejvýše vyšplhal Jamal Lascelles míč poslal nechytatelně k tyči. Za chvíli už však bylo vyrovnáno. Rychlou odpověď přichystal Ivan Toney, který prostřelil domácího gólmana. Převzal míč na hranici šestnáctky, šikovně si jej zpracoval do běhu a vyslal tvrdou ránu na vzdálenější tyč.

Další velkou šanci měl Newcastle v patnácté minutě po centru z pravé strany. K hlavičce se dostal Saint-Maximin, ale nemířil mezi tři tyče. Za chvíli se Brentfordu sice podařilo vstřelit druhý gól, střelcem byl opět Toney, nicméně branka kvůli ofsajdu neplatila. Poté se opět útočilo na druhé straně, po kombinaci okolo vápna Brentfordu se dostal ke střele Saint-Maximin. Střílel pouze do náruče brankáře Fernándeze. Ve 26. minutě byl znovu vidět útočník hostí, který si připsal první gól. Po krásné akci Mbuema se dostal do zakončení Toney, ale trefil pouze dobře postaveného obránce.

Ve 31. minutě šli hosté do vedení. Po nádherném centru Canóse si na míč vyskočil osamocený Rico Henry a hlavičkou umístil míč do brány. Za osm minut už však zase byl stav nerozhodný. Po sraženém centru Saint-Maximina se nejlépe se ve vápně zorientoval Joelinton a poslal míč do sítě. První dotekem si jej zpracoval, druhým už pálil. Newcastle dál tlačil a ve 43. minutě se Wilson snažil protlačit míč do branky, ale dva obránci ve žlutém stojící na čáře střelu zastavili.

Po hodině hry se Saint-Maximin dostal ke střele uvnitř soupeřova vápna, ale nepodařilo se mu stlačit míč na zadní tyč brankáře Fernándeze. Míč šel těsně mimo. A tak se v 62. minutě znovu ujali vedení hosté. Frank Onyeka se ve vápně dostal k míči, nemazlil se s ním a technickou střelou jej poslal k zadní tyči, ještě mu pomohla teč jednoho z domácích obránců. Skóre se tak uzavřelo v 75. minutě. Fraser poslal parádní centr z pravé strany na zadní tyč, kdy balon z voleje poslal do sítě Allan Saint-Maximin.

Více informací k zápasu

Norwich City - Southampton FC 2:1

20.11.2021 16:00

Góly: 7. Teemu Pukki, 79. Grant Hanley - 4. Che Adams

I s novým manažerem na lavičce si dokázali fotbalisté Norwiche připsat druhé vítězství v řadě. Proti Southamptonu sice po Adamsově trefě prohrávali, avšak Pukki dokázal bleskově vyrovnat a obrat v závěru dokonal Hanley.

Na úvodní branku se nemuselo čekat dlouho. Už ve čtvrté minutě se po šťastných odrazech Che Adams ve vápně statečně porval hned s dvojicí protihráčů, načež vypálil po zemi přesně k tyči. Vyrovnání však přišlo vzápětí. Od brankové čáry z pravé strany odcentroval Aarons na Teemu Pukkiho, jenž hlavičkou se štěstím procpal balón do sítě.

V první půli jinak měli jednoznačně navrch Saints, nicméně v gól svou převahu nepřetavili. Nejvýraznější šance přišla v jejím závěru, kdy se Krul vytáhl proti Adamsově střele. Ve druhé půli se však obraz hry změnil a hra se přelévala ze strany na stranu, dokonce byl blíže ke vstřelení gólu Norwich.

To se mu taky povedlo v devětasedmdesáté minutě. Gilmourův rohový kop se snesl na hlavu Granta Hanleyho, od níž putoval o zem za záda McCarthyho. Tato trefa se nakonec stala vítěznou a vynesla Kanárkům osvobození z poslední příčky, předstihli totiž Newcastle. Southampton zůstává nadále na čtrnácté pozici, což vzhledem k nadcházejícímu náročnému losu není zrovna uspokojivá situace.

Více informací k zápasu

Watford FC - Manchester United 4:1

20.11.2021 16:00

Góly: 28. Joshua King, 44. Ismaïla Sarr, 90+2. João Pedro, 90+6. Emmanuel Dennis - 50. Donny van de Beek

Watford v zápase dvanáctého kola Premier League porazil Manchester United 4:1. Výhru domácích zařídili King, Sarr, Pedro a Dennis, za hosty se trefil Van de Beek. Velkou roli ve vývoji duelu však hrálo také vyloučení Maguirea.

Příšerný odkop na vlastní polovině provedl v šesté minutě Fernandes a do šance se tak dostal King, který byl faulovaný a byla z toho penalta. Feménia Kiko ji však zahrál příšerně, De Gea vystihl jeho směr. Jenže penalta se musela kvůli pohybu jednoho z domácích hráčů opakovat. De Gea se ale znovu vyznamenal a dokázal ji Kikovi znovu zastavit.

Po rohovém kopu Watfordu zakončoval ve vápně ve 23. minutě odražený míč King, ale jeden z hostů obětavě zblokoval jasnou gólovou střelu. A tak se domácí radovali o pět minut později. Na levé straně si skvěle počínal Dennis, který přesnou přihrávkou našel před brankou Joshuu Kinga, jenž dostal míč za záda hostujícího brankáře.

Poté dvakrát během několika sekund pálil z pravé strany Rashford, ale Foster se v obou případech vyznamenal a vyrazil míč do hry. Hra se přelévala ze strany na stranu a ve 39. minutě na levé straně znovu operoval Dennis, který krátce nato vyzval do obrovské šance Kinga. De Gea jeho hlavičku vyrazil, z dorážky branku minul Sissoko. Watford však své vedení ještě před přestávkou nakonec navýšil, a to ve 44. minutě. Na pravé straně si vyměnil míč Kiko a Ismaïla Sarr, který se napřáhl a poměrně z velkého úhlu krásně trefil ke vzdálenější tyči.

Krátce po začátku druhého poločasu se prosadil nováček na hřišti. Centr u pravé tyče totiž usměrnil přesně před prázdnou branku Ronaldo a Donny van de Beek neměl problém snížit. Poté přesnou přihrávku z pravé strany vyslal Sancho a našel na hranici vápna Fernandese. Ten zakončoval v pádu, ale vzdálenější tyč minul jen o kousíček. O minutku později byl v obrovské šanci Ronaldo, kterého vyslal kolmicí Van de Beek. Foster ale vyběhl a skvělým zákrokem dokázal míč vyrazit na roh.

V 69. minutě však přišel moment, který možná celý duel rozhodl. Harry Maguire si totiž při kličce ukopl míč a ve snaze jej udržet ostře poslal k zemi domácího hráče. Kapitán hostí si tak vysloužil druhou žlutou kartu a zamířil do sprch. I přesto se v 77. minutě Manchester United už radoval z branky, ale celé akci předcházel ofsajd, a to poměrně jednoznačný. Míč do branky poslal Ronaldo, ale skóre se neměnilo.

Domácí si výhru pojistili v nastavením čase hned dvojnásob. Nejprve se skvělou přihrávkou prezentoval Dennis, který ve vápně uvolnil Joãa Pedra a ten přesnou ránou k bližší tyči překonal De Geu. O pár minut poté Emmanuel Dennis využil dlouhý výkop Fostera a krásnou ránou ke vzdálenější tyči nedal De Geovi šanci.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - West Ham United 1:0

20.11.2021 16:00

Góly: 58. Raúl Jiménez

Wolverhampton porazil v duelu dvanáctého kola Premier League West Ham. O výhře rozhodl po hodině hry Jiménez, hosté tak ztratili v boji o top čtyřku.

Ve dvanácté minutě zařadili "Kladiváři" vyšší rychlostní stupeň. Po centru z pravé strany chyběl kousek k usměrnění míče do branky, Bowen měl poté další příležitost po centru z levé strany, jeho hlavička skončila vedle branky.

Po půlhodině hry měl Semedo obrovskou příležitost ke skórování. Po centru z levé strany se k němu dostal míč, jenže jeho střela z bezprostřední blízkosti byla sražená. Po chvíli si Jiménez skvěle naběhl za obranu, dostal dlouhou přihrávku za ní a sám běžel na Fabiańskiho. Polského gólmana ve službách Hammers přehodil, ale balon mířil vedle. Poté ještě Moutinho vystřelil zhruba z pětadvaceti metrů a jeho rána mířila přímo pod břevno, Fabiański pokus vyrazil na roh.

Po rohovém kopu Bowena se do vzduchu ve 43. minutě pověsil Zouma a hlavou dostal míč do branky. Gól však nebyl uznán, protože už předtím byl odpískán faul právě stopera West Hamu. Domácí však pokračovali po přestávce tam, kde v první půli skončili. Podence střílel zpoza vápna a brankář "Kladivářů" míč vyráží na roh.

V 56. minutě přišla obrovská šance Podence. Šikovný domácí záložník střílel z hranice vápna na zadní tyč a zvláštním lobem protáhl brankáře West Hamu. Dvě minuty poté Podence dostal přihrávku na pravou stranu. Vypadalo to, že bude centrovat, ale poté přihrál pod sebe na hranici vápna, odkud se krásnou střelou k tyčce prosadil Raúl Jiménez. Kilman mohl definitivně rozhodnout v 88. minutě. Po skvěle zahrané standardce byl s míčem na kopačce nikým neatakován v pokutovém území. Balon si zpracoval, ale posléze jej poslal mimo branku.

Více informací k zápasu

Leicester City - Chelsea FC 0:3

20.11.2021 13:30

Góly: 14. Antonio Rüdiger, 28. N'Golo Kanté, 71. Christian Pulisic

Londýnská Chelsea potvrdila roli favorita a přehrála Leicester City jednoznačně výsledkem 3:0. Vedoucí celek tabulky předvedl parádní první půli, ve které si vypracoval dvoubrankový náskok a krom toho ještě neproměnil několik velkých příležitostí. Druhé dějství nabídlo vyrovnanější podívanou, Leicesteru se ovšem snížit nepodařilo, naopak ještě jednou inkasoval a musel se tak smířit s další domácí porážkou.

Chelsea do utkání vstoupila skutečně ve velké stylu a už po čtyřech minutách hry se mohla radovat z první branky. Jorginhův rychle rozehraný volný přímý kop doputoval až za obranu domácích na nabíhajícího Chilwella, který si jej parádně přebral, ovšem v zakončení dokázal nastřelit pouze břevno. Chelsea to však nikterak nevyvedlo z míry a ještě před čtvrthodinou hry se přece jen dostala do vedení. Na rohový kop Chilwella si naskočil osamocený Rüdiger a poslal hosty do vedení.

Leicester se vůbec nebyl schopný dostat do tempa a už o dvě minuty později mohl prohrávat dokonce o dvě branky. Hudson-Odoi udržel pod tlakem balón a předal jej osamocenému Jorginhovi, který krásným dlouhým pasem našel rozeběhnutého Kanteho, ten ale na hranici vápna nedokázal překonat vyběhnuvšího Schmeichela. Druhý gól ale do poločasu přece jenom přišel a byla to opravdová lahůdka - Reece James se na pravé straně zbavil svého strážce a předal kulatý nesmysl na střed hřiště, kde měl Kanté k dispozici skutečně moře prostoru. A protože se obrana domácího týmu jala couvat až do vlastního pokutového území, rozhodl se francouzský záložník nabídnuté dálnice dokonale využít. Rychle přešel až k vápnu Leicesteru, kde tedy proti němu konečně vystoupil stoper Evans - z toho si však Kanté nic nedělal a parádní ranou okolo domácího obránce zvýšil na rozdíl dvou branek.

V druhé půli se svěřenci Brendana Rodgerse přece jenom zlepšili a první varování přišlo hned v úvodní minutě. To po levé straně unikl Jamie Vardy, jeho přihrávku na kolegu Iheneacha ovšem pohodlně stáhl brankář Mendy. Na druhé straně pálil nebezpečně Ben Chilwell, Kasper Schmeichel ovšem předvedl parádní zákrok a míč vytěsnil na rohový kop. Před uplynutím hodiny hry se do souvislejšího tlaku dostal konečně také Leicester - nejprve pálil zpoza vápna střídající Maddison, brankář Mendy však byl připraven. O chvíli později napřáhl z pořádné dálky Amartey a Mendy měl co dělat, aby ránu dokázal vytěsnit nad břevno. Největší šance nakonec připadla na hlavu Jamieho Vardyho - toho našel Maddisonův centr zcela nehlídaného na malém vápně, anglický útočník však své zakončení nenasměroval do branky.

A tak se o slovo znovu přihlásila Chelsea - nejprve hezký přízemní centr Ziyecha nedokázal do branky umístit Pulišič. Čtvrt hodinky před koncem si oba fotbalisté spolupráci zopakovali a tentokráte už se mohli radovat ze vstřeleného gólu. Hakim Ziyech se dostal až do pokutového území, kde si pohrál s bránícím hráčem a přihrávkou našel na malém vápně volného Pulišiče, který už měl skutečně snadnou úlohu.

Závěrečná fáze zápasu nabídla ještě tři branky Chelsea, které ale nemohly být uznány kvůli ofsajdu, a tak se hostující fotbalisté museli spokojit s vítězstvím o tři branky. Thomas Tuchel může být maximálně spokojený, jeho celek zůstává na prvním místě, naopak Brendan Rodgers nutně potřebuje dostat své hráče do formy, jelikož umístění v druhé polovině tabulky je hluboko pod možnostmi fotbalistů Leicesteru City.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC1292130:429
2.Manchester City1282225:626
3.Liverpool FC1274135:1125
4.West Ham United1272323:1423
5.Arsenal FC1262413:1720
6.Wolverhampton Wanderers1261512:1219
7.Tottenham Hotspur1261511:1719
8.Manchester United1252520:2117
9.Brighton & Hove Albion1245312:1417
10.Crystal Palace1237218:1716
11.Everton FC1243516:1915
12.Leicester City1243516:2115
13.Southampton FC1235411:1414
14.Brentford FC1234516:1713
15.Watford FC1241716:2013
 Aston Villa1241716:2013
17.Leeds United1225512:2011
18.Burnley FC1216514:209
19.Norwich City122287:278
20.Newcastle United1206615:276

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (404)

Přidat komentář
Greny

krasna prace zapas celkem v klidecku a celej vikend pred nama tak pojdme Arsenal

Reagovat
Kixi Syhimour

Aby se vám to přání Arsenalu nevymstilo

Reagovat
Svatej

Výkon jako prase, 7 gólů, Mendy se protáhl - divácky skvělej zápas

Obrana i záloha špičková, Silva s Jorginhem me svým klidem občas úplně zarážejí. Situaci pred třetím golem, kdy na dvou netrech vyšachovali celou prvni linii soupeře, si musim přehrát znova. Jak kdyby to kluci viděli zpomaleně.

James je bestie, Kante umí snad všechno, víceméně i celej tym s jednou výjimkou zahrál super. Zbytek víkendu bude příjemnej na sledování.

Reagovat
Svatej

Jo a skóre 30:4, oof ...

Reagovat
icka

to je brutal

Reagovat
DieryVonry

Má cenu dát záznam? Zápas Chelsea nevynechám, ale zaspal jsem.. Tuchelmaschine

Reagovat
Svatej

Podle mě rozhodně. Od druhyho golu do poločasu docela nuda, takze pokud hledas par minut na ušetření, tam 15 minut naberes. Pak zas celkem fajn.

Reagovat
DieryVonry

Díky, dík!

Reagovat
John Obi Mikel

Skvělý zápas dneska, naprostá paráda.

Reagovat
Svatej

Hmm clanek se tvari jako souhrn, ale neco v těle clanku je špatně, je to stejný jak prewko

Reagovat
M0rb1D4S

Dneska jsem v jednom kole a nestíhal jsem sledovat náš zápas, ale po repre pauze, zápas o půl druhé a my vyhráli celkem jednoznačně a dokonce i Svatej byl spokojený povětšinu zápasu. To muselo stát za to

Reagovat
Svatej

to jsem to dopracoval

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icka

Werner se nevesel do zaberu z lavicky

Reagovat
LokoLFC

To je dement ten Sarr.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

400+ players currently playing in the Premier League, Championship, Ligue 1, and Ligue 2 have been raped multiple times in their youth. Some of them have contracted anal injuries and/or diseases, and have gone to specialized clinics as a result. This is a two-decade-old issue, the first story will come out in December.

Reagovat
Taiger

Nemyslím si, že tohle jde za Olem, měl by zůstat

Ole in

Reagovat
fenixLFC

Gerraaaard

Reagovat
VTID94

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
avicii

Ako to vyzeralo pod ním?

Reagovat
VTID94

https://streamja.com/XQZKr toto ti musí stačiť

Reagovat
vceradnesazitra

nedokončí sezonu...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
aragorn

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
nani92

Zbohom Ole, Harry, Lingard

Reagovat
VTID94

Aky Brighton????? Ďalší prosiiim

Reagovat
johan14

Oleeee 4:1 ustojí aj toto?!

Reagovat
VTID94

Dúfajme

Reagovat
EXoRcIsT

okamzite mu zobrat kapitansku pasku. Maguire je vsetko len nie kapitan ani spravanim a uz vobec nie formou na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by měl okamžitě dát celou výplatu na charitu a útulky

Reagovat
ACSMan

Reagovat
EXoRcIsT

4 goly od 17teho Watfordu. By som chcel vediet ako sa dpc pripravovali na tento zapas

Reagovat
Greny

na dovolene no

Reagovat
Agent z Melmacu
Reagovat
Busby babes

to je ostuda.

Reagovat
Luc-Luc

Skvele AV Stevie G

Reagovat
VTID94

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
oli9

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
Kixi Syhimour

OOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
VTID94

Je to kráľ

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo přijde?

Reagovat
VTID94

Lampard

Reagovat
EXoRcIsT

momentalne by som povedal ze to je uplne jedno i keby to mal byt posraty Pirlo

Reagovat
fenixLFC

Koeman

Reagovat
icka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
O.Giroud

Manchesteeeeeeer UTD

Reagovat
vceradnesazitra

Měl někdy MU horšího managera než je tělocvikář?

Reagovat
iamek

Moyes a Gaal

Reagovat
Busby babes

Mourinho v posledni sezone

Reagovat
iamek

Současný stav připomíná poslední zápasy JM.

Reagovat
Busby babes

bohuzel

Reagovat
Kixi Syhimour

Když bychom brali jednotlivé sezóny, tak tahle musí být snad nejhorší, ne?

Reagovat
Busby babes

Mourinhuv konec byl horsi. ale ne o moc.

Reagovat
Miguel19

Kun Agüero nejspíš konec

Reagovat
Busby babes

spravne rozhodnuti.

Reagovat
Miguel19

Takový hráč by si ale zasloužil konec na hřišti...

Reagovat
smazaný uživatel

ach, ...

Reagovat
iamek

Reagovat
Agent z Melmacu

Guardiola ho zaočkoval

Reagovat
Likan7

Coto? Kde?

Reagovat
iamek

Sergio Agüero’s set to retire from football due to heart problems, gerardromero reports. The decision has been made and Barcelona have been informed.

Press conference to clarify the situation expected next week.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Front hell

Zdraví je nejcennější

Reagovat
dantetomas

Odchod Messiho mu zlomil srdce

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
ratusek

Vyhodte toho šaška je to nedůstojné, jak si kazí jméno, které si svou kariérou vybudoval

Reagovat
Kop do titulků

Přesně, ať Gerrard táhne

Reagovat
iamek

Donny van de Beek has created more chances against Watford (3) than any of his team-mates despite only coming on at half-time

Reagovat
Kixi Syhimour

Dneska zatím super výsledky vzhledem k boji o top 4, Leicester pokračuje v mizérii, Solskjaer si stále jede svoje, Brighton skolen fantastickým Gerrardem ( ) a WHU částečně zahodili to vítězství nad námi.

Musíme potvrdit proti Arsenalu

Reagovat
VTID94

Reagovat
SpecialOne

Počítám, že to převezme Carrick, ne teda že by Rodgers pro okamžité uvolnění neudělal dost.

Reagovat
iamek

By nebyla žádná změna. Všichni čtyři co sedí na lavičce mají na tomhle stavu svůj podíl viny.

Reagovat
Swarley

tam musí přijít někdo úplně nový, ale co vymyslí, to jsem fakt zvědavý

Reagovat
spider_8

Kadr je vyborny, divil se kdyby nenastal obrat o 180 jako u nas s Tuchelem.

Reagovat
iamek

V tohle doufám, ale fakt mne nenapadá ani jedno jméno, které by tak mohlo přijít. Ten kádr našlapaný je a potřebuje to někoho, kdo to ukociruje, protože vždy bude někdo naštvaný, že nehraje.

Reagovat
spider_8

Taky me nikdo nenapada. Zkusene jste to nechali na dobu, kdy pujdou zapasy rychle po sobe a nebude cas nic natrenovat. A do toho se tem vetsim jmenum chtit nebude. Takze asi dalsi interim a cekani na leto, na Zidana nebo Pocheho.

Reagovat
icka

ten Haag?

Reagovat
iamek

This is my sen, ale toho v sezóně Ajax nepustí :/

Reagovat
Swarley

Souhlas, ten tým hraje úplně totálně pod svoje možnosti... Ale spíš je otázka, koho chtějí sehnat... Tam buď někdo dočasně nebo Zidane...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Busby babes

asi tak. Ale vubec teda netusim, co chce vedeni delat... ukecat SAFa?

Reagovat
Swarley

To aby se Scholes začal rozbehavat

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

4-2 Leicester City

5-0 Liverpool

2-0 City

4-1 Watford

Manchester United FC

Reagovat
smazaný uživatel

3-0 Tottenham

díky bohu

Reagovat
Ranoth

ole at the wheel

Reagovat
RKBoy

Ole, vydrž ešte 8 dní.

Reagovat
smazaný uživatel

Není jedno jestli porazite Oleho nebo interim trenéra? Nevěřím že když ho vyhodí tak bude hned nový manažer

Reagovat
John Obi Mikel

Nevím, co by bylo dobře pro nás.

Solšér na nás docela umí, na druhou stranu to bylo spíš ještě před TT ty jeho výhry a účka jsou teď v krizi.

Nový manažér by jim zase mohl dát potřebný nový impuls. Ale ještě jim nestačí 100% vtisknout všechny taktické pokyny.

Reagovat
spider_8

Ole bojuj!

Reagovat
ratusek

Reagovat
VTID94

https://streamja.com/XQZKr pod Gerrardom sa ma dať dokopy obrana. Tak Tyrone sa toho chytil

Reagovat
Kixi Syhimour

výborná bojovnost

Reagovat
iamek

Bruno i DDG, ze současný stav je chyba hráčů a ne manažera

Reagovat
smazaný uživatel

The next 24 hours will say everything about what the Glazers want from Man Utd — success or annual financial gain

Reagovat
Busby babes

jj, doted vlastne vubec netusime, je to jedna velka hadanka...

Reagovat
Likan7

Dejte Brightonu 50 milionů a nechte Pottera pracovat. Horší to být už nemůže...

Reagovat
Grahf

tak, alebo ukecať SAFa, nech to vezme do konca sezony

Reagovat
iamek

To chceš, aby dostal infarkt v prvním zápase?

Reagovat
Grahf

stejne každý chcel, aby zomrel na lavičke

Reagovat
Svatej

Je nejaka šance, ze se Mane udrzi alespon jednou na nohou?

Reagovat
Svatej

Shitfuck, spatnej clanek

Reagovat
Svatej

Reagovat
Whitemedia

Dobře si ten Martialuv výkon popsal.

Reagovat
Hlahart

Hlahart 19.11.2021 16:10#

Imho je s přihlédnutím k dosavadnímu managmentu pravděpodobnější, že zítra prohrajeme 4:0, Oleho vyhodí a po Contem přijdeme i o možnost využít právě proběhlou repre pauzu

Lol ono to fakt skoro vyšlo Ještě dva týdny tý předvídatelný Oleho křeče a začnu sázet.

Reagovat
r.mrazik

Dobře ty

Reagovat
smazaný uživatel

Wow. #MUFC keeper David de Gea has just told @5liveSport: “We don’t know what to do with the ball. We don’t know how to defend properly.” @bbc5live #WatfordFC 4-1 #MUFC

Reagovat
spider_8

Takze vlastne nevi co delat s micem i bez mice

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc have called an emergency board meeting to discuss Solskjaer’s dismissal as manager. [@TimesSport]

Je to tady

Reagovat
Svatej

achjo

Reagovat
smazaný uživatel

The Glazer family has also instructed club officials to further accelerate attempts to persuade Zinedine Zidane to take over the managerial position mid-season, increasing United’s financial offer to the three-times Champions League winning coach.

Reagovat
misinho7

snad tam ZZ nepojde... este vyhrate LM

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toho bych se fakt nebál

Reagovat
misinho7

akoze tim mate dobry a ma tam vitazov ako je Cris a Varane. Kebyze dokaze strhnut aj tych dalsich hracov tak podla mna sanca je.

Reagovat
Wazza228

Internal talks ongoing at Manchester United to discuss Ole Gunnar Solskjær position. Part of the board/officials pushing to sack the manager immediately. It’s a serious possibility now - after terrible performance at Vicarage. #MUFC

Final choice will be up to Joel Glazer.

Reagovat
smazaný uživatel

zdá se mi to nebo takových emergency board meetingů bylo tuto sezonu už tak 10?

Reagovat
Busby babes

ridi nas klauni

Reagovat
Busby babes

Reagovat
cristiano.K.

Ole nesmí nikdy odstoupit!

Reagovat
fenixLFC

neodstupi, oni ho vyhodia nevdacnici

Reagovat
iamek

Solskjær has managed his final game in charge of #mufc and will be sacked within 48 hours. Solskjær said his goodbyes to his staff and players following the defeat to Watford

Reagovat
J0EL

Reagovat
iamek

Tak snad konečně konec. Tahle sezóna velký špatný, ale předchozí sezóny + půlka po JM byla docela zábava a jízda. Přeměnu kádru narozdíl od předchozí trojice zvladl dobre a vyloženě posral až situace v téhle sezóně ( Pogba a Lingard ).

Reagovat
Hlahart

A Donny. Jinak souhlas

Reagovat
Hlahart

Reagovat
iamek

Ještě jsem čekal, ze bude dávat vice šanci mladým hráčům ( Diallo, Elanga nebo i ten Axel ).

Skvělý je rekord bez prohry ve venkovních zápasech a hlavně kromě téhle sezóny jsem si u fotbalu poprvé od odchodu SAFa docela bavil.

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Likan7

Ztratili jsme 14 dní přípravy

Reagovat
ratusek

Reagovat
Busby babes

Reagovat
ratusek

tohle vyhazování po repre pauze je na piču, měli ho vyrazit už dávno. ale tak lepší ted než později no. ale opět se ukazuje, že manažersky (nejen na pozici trenéra) je na tom klub hrozně

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Busby babes

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Luc-Luc

Krasnej vykon a vysledek, do Jotova golu jsem byl lehce nervozni, ale po nem to byl naprostej koncert...vsichni hraci zaslouzi pochvalu YNWA!

Reagovat
Trand

No, dopadlo to asi tak, jak se dalo čekat. Prohra na Liverpoolu není žádná ostuda, nicméně ten výkon, to zas bylo něco. Vydrželi jsme hrát slušně asi tak 20 minut, pak to bylo klasický trápení a kolotoč. Arteta samozřejmě nemůže za individuální chyby hráčů a Liverpool je určitě lepší tým, ale prostě neříkejte mi nikdo, že tohle je to nejlepší, co můžeme předvést. Záloha neexistovala, obrana kupila jednu chybu za druhou, šanci jsme reálně měli jednu za stavu 2:0, kdy už stejně o nic nešlo, navíc Auba byl dost z úhlu. Aspoň je vidět, jak velkej je rozdíl mezi těmi top týmy a náma.

Reagovat
j_mrazik

Přišlo mi, že Liverpool nehrál úplně naplno (hlavně první poločas) a stejně to na nás stačilo, 4 kusy je dost. Jinak ten první gól... chápu, že vápno je psychologická hranice, kam by už neměli jít bránící hráči, ale tohle je hrozný. Gól úplně zbytečný. Vlastně jsme jim toho hrozně moc darovali... První standardka, druhý Tavares, třetí snad nějak mohl zasáhnout Ramsdale, ale tomu toho moc nejde vyčítat. Pochytal, co mohl. Mě jenom fascinuje, jak 4 běhající hráči dokáží absolutně odpresovat skoro celý zápas ve vysokém tempu. Klobouk dolů.

Reagovat
avicii

Nádhera, dnes som to nečakal.. Co je zarážajúce tak mam pocit ze posledne roky príde Arsenal na Anfield úplne s tým istým dokola

Reagovat
fenixLFC

skvely vykon, skvely. fabinho alebo trent MOTM. zalohu arsenalu sme doslova prevalcovali. to co tam vystrajal partey/niles alebo kto nam to v druhom polcase tvoril sancu za sancou, to bola komedia. jediny kreativny hrac...okrem tavaresa teda. tak ako tak zaloha a prava strana obrany arsnealu trapas, kto sa to tam furt zabudal a dovoloval brejky rad za radom??? ja viem ze arteta chce hrat na drzanie lopty a postupnu rozohravku ale proti tomuto pressingu ked vidi ze to nejde, musi robit nieco ine, to bola samovrazda...

este zajtra stratit city a skvely vykon

gerrard

klopp

ole

Reagovat
repkajebuh

Jakou zálohu jsme převálcovali? Sak tam žádná nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel at the wheel

Reagovat
Nizzie

Nezáviď.

Reagovat
Nikikrew

Ako som ich chvalil za 1 polcas, 2 ma opat vratil do reality. Odohrali sme to ako banda amaterov a nevytvorit si 1 poriadnu sancu je velka ostuda. Odegard prisiel a takmer vsetko posral. Tavares asi cez polcas ochutnaval palenku s 52 voltov, co tam on preboha vyvadzal? Saka a ESR nic aj ked nemali poriadnu podporu od obrancov. Partey ma dnes hodne sklamal, neviem ci on bude ten tahun u nas. No a ceresnicka na torta je Auba, to teda bol vykon. Dufam, ze Mikel bude mat gule posadit Auba na takyto typ zapasov, on je tam uplne k nicomu a radsej nech tam hra Lacca. Naivnce som si myslel, ze by sme mohli aspon remizu uhrat ale ukazalo sa, ze pre Liverpool sme zatial easy oponent a ten gap medzi nami je stale velmi velky. Jedine pozitivum je to, ze mame azda najmaldsi tim v PL a verim ze kazdym rokom ta kvalita pojde iba hore.

Reagovat
Setwo

Každý hráč podal skvelý výkon Arsenal pokazil veľmi veľa prihrávok.. Mohlo byt kľudne 6:0

Reagovat
iamek

Trent Alexander-Arnold for Liverpool vs. Arsenal:

94% pass accuracy

74 touches

10 penalty area entries

9 final third passes completed

8 crosses

4 chances created

3 shots

3 duels won

2 big chances created

2 assists

Neksutecne čísla

Reagovat
REPLIKATOR

Nejlepší krajní bek

Reagovat
MCFC_8

Je Cancelo

Reagovat
cristiano.K.

Má 50 asistencí v lize, to neměl snad Beckham za celej život

Reagovat
iamek

Ve všech soutěžích za klub má TAA 192/52 asistenci a David 388/102. Pokud takhle bude pokračovat, tak to da. Silenost.

Reagovat
Swarley

Což bez Kloppa pokračovat nebude

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Golasso

Tak to máme za sebou . Doufal jsem, že nedostaneme bídu, ale jinak očekávaný průběh. Liverpool je pro nás v podstatě counterpick, protože jejich silné stránky se skoro dokonale "překrývají" s našimi slabinami.

Hlavně se z toho teď nepodělat, navázat na to dobré z posledních měsíců a vzít si ponaučení z toho, co jsme zažili dnes. I taková facka může těm našim mlaďochům pomoct, jenom škoda, že všichni nemají takovou mentální odolnost jako Ramsdale, protože by pak nekupili zbytečně chyby. Debakl jsme dostali hlavně proto, že se z toho hráči individuálně dosrali, přestali přemýšlet a začali zmatkovat.

Příště snad lépe . COYG!

Reagovat
PP

chtěl jsem něco podobného psát, ale vzals mi z huby.. Jako, lámalo se to tam od 20-30. minuty, kde jsme to mohli zdramatizovat nějakou ojedinělou akcí, ale Pool byl důraznější, tvrdší.. k tomu se přidali naše jednoduché ztráty a zmáčkli nás jak citron. Trochu laciný gol ze standardky je posadil do sedla a druhý poločas na nás rajtovali jak stará panna..

Za mě neva, tady jsme body čekat nemohli..

Reagovat
Golasso

Reagovat
Nizzie

Reagovat
merlick

od prvej minuty bolo jasne ako to skonci, tento klasicky odovzdany vykon je trademark arsenalu.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Asi tak. Každý soudný fanoušek Arsenalu dnes tak maximálně doufal v haluz, či zázrak a reálně věřil tak max. v důstojnou prohru. No je z toho debakl a to ještě zářil Ramsdale Je to klasický trapas, ale na druhou stranu nehráli jsme na haluz, snažili jsme se hrát fotbal, dnes to dle očekávání nestačilo a pod drtivým pressingem Liverpoolu jsme tak opět vypadali jako malí kluci. Je tu však jeden zásadní rozdíl oproti minulým rokům, hrajeme s mladým týmem, které každé přestupové okno posilujeme, místo prodejů nejlepších. Prostě jo, pořád to není ono, do TOP4 určitě nepatříme, ale v nastoleném směru aspoň vidím smysl a určitou naději, že to postupně půjde nahoru.

Reagovat
Golasso

Reagovat
repkajebuh

Popsal si to úplně přesně

Reagovat
oli9

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nikikrew

Chapem co si tym chcel povedat ale to ,,individualne dosranie" hracov sa na takejto urovni nemoze nikdy stat. Hral Arsenal a nie Liptovsky Mikulas preboha. Toto ako dovod by som naozaj neudaval

Reagovat
Swarley

Nemůže nikdy stát, se podívej na nás, tam je to individuální dosrání už v šatně před zápasem

Reagovat
Nikikrew

U vas skor zle manazovanie a zla chemia v kabine

Reagovat
Golasso

Teď nerozumím. Já si ten důvod nevymyslel, jen jsem ho jmenoval. Proč bych ho neměl udat, když tam je?

Reagovat
Nikikrew

ok zle som si to precital. Pochopil som to tak ze prehra je ,,ok" lebo sa mladici posrali z coho pramenili chyby a goly a bral som to ako alibizmus lebo su to este mladi hraci (preto som tak reagoval)

Reagovat
Golasso

Jako je to přijatelnější u takových mladíků, z nichž spousta navíc hrála na Anfield poprvé, ale úplně bych to neomlouval. Na takové úrovni musí mít ti hráči psychickou odolnost a když ji může mít Ramsdale, který se nedosral ani po čtyřech gólech, tak ji v sobě musí najít všichni. Nedá se nic dělat, prostě musí.

Kdybychom se nedosrali, tak jsme takový debakl nedostali. Sice bychom nejspíš tak jako tak prohráli, protože Liverpool je prostě lepší a na Anfield mají problém i týmy jako City, ale nemuselo to být 4:0.

Reagovat
Lacko_Boh

ak dovolis aby hraci spravili tolko individualnych chyb tak asi nerobis dobru robotu ako manazer

Reagovat
Golasso

Jestli to bereš takto, tak u nás nedělají dobrou práci manažeři už skoro 15 let . Když se Wenger snažil budovat tým okolo mladých, tak jsme kapali na těch samých věcech. Vždycky nějaká šňůra solidních výsledků a následně debakl v zápase s výrazně silnějším skrze individuální chyby a sesypání se pod tlakem. A to je současná konkurence v PL mnohem větší i ze strany těch "slabších".

Tak to prostě je a nějakou dobu bude. Když chceš hrát s mladými, potřebuješ kontinuitu a trpělivost a ne furt požadovat něčí hlavu, ať je to hráč nebo trenér.

Reagovat
Lacko_Boh

rozmyslal so mnad tym cez noc a mas pravdu

Vlastne toto so mal na Wengerovi svojim sposobom rad a casto ho za to obhajoval.

Reagovat
Golasso

Ta snad jsi kvůli mě neprobděl celou noc

Jen doufám, že ten projekt tentokrát dotáhneme. Wengerovi se to vždycky buď rozuteklo, zranilo nebo dostatečně nedoplnilo o posily.

Reagovat
Ondiis

Arsène Wenger: ‘You pay for the education of young players with points. If I play a 20-year old centre back, I know he’ll cost me points during the season & I have to stand up for that. A less talented 28 year old would cost me less points. However, by 23/24 you have a player’.

Reagovat
merlick

keby tam bolo vidiet aspon kusok tej bojovnosti a nie tu odovzdanost tak mas pravdu.

Reagovat
Golasso

Odevzdanost byla patrná až od stavu 2:0, kdy se skoro celý tým sesypal a v relativně rychlém sledu navíc dostal 2 další góly.

Reagovat
aramaki

Skoda tych indi chyb, dost sme im to ulahcili, ale je to presne tak. Ak stavis na buducnost, musis prekusnut aj obcasny vybuch a chyby mladych hracov. Verim, ze sa v dalsom zapase chytime a nastupime spat na vitaznu vlnu. Tierney sa asi vracia do zakladu a viac minut by som chcel vidiet aj pre Odegaarda. Ak je pravda, ze Laca pojde prec, mali by sme investovat do buducnosti.

Reagovat
Golasso

Reagovat
O.Giroud

Arteta s Kloppom slusne nakopli ten zapas. Uz len tolko nestracat so slabsimi.

Reagovat
PH8

Proti Liverpoolu to vždycky vypadá tak, jako že je 70 minut necháváme hrát ať se unaví, nechodíme ani za půlku a chystáme se na závěrečný tlak a pak posledních 20 minut už nemůžeme

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Čenda

Reagovat
Remt

Reagovat
avicii

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpool goalkeeper Alisson made more passes (68) than any Arsenal player #LIVARS

Reagovat
PP

už se na to vyserte..

Reagovat
Ranoth

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mato178178

inac nikto sa nepozastavil nad faktom ze davidko chytil kolko? ... jednu penaltu za poslednych 7-8 rokov? a zrazu chytil 3 po sebe

Reagovat
Coutinho10

byla to slušná jízda, ty kombinace, góly...prostě nádherně rozebraný a to skóre 4:0 mluví za vše

Reagovat
Seydou Doumbia

arsenal porazit 4-0 to by byla ostuda to vůbec dát do příběhu na IG...povinnost, nic víc

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Swarley

Alespoň Bruno ukázal po zápase na to, že tohle není jen průser Oleho, ale všech hráčů... Rozhodně v tom není Ole sám, protože je naprosto otřesný, co jsou schopni hráči takové kvality předvést... Jde to za trenérem, vždy to tak bude a od toho tam je, ale těch školačkých chyb, co jsem za poslední dobu od našich hráčů viděl, to je úplně neskutečný, ostudný, zoufalý... Na ten tým může padnout deka a když se to sere, tak se to sere všechno, ale lídra aby v tom týmu člověk pohledal... Absolutně nikdo z nich nemůže mít čisté svědomí a jestli v některých zápasech působí Cristiano jako nejvíc makající hráč, tak to už je v tom týmu k-rva něco špatně... Maguire v repre proti poloamatérům machruje a pak předvede opakovaně tohle, s páskou na ruce... Neuvěřitelný, zoufalý, marný po všech směrech...

Ole je sympaťák a nikdy se to nezmění, on je možná ten největší fanoušek United vůbec a je strašná škoda, že to nevyšlo... Bohužel, kvalita na tu špičku u něj není a nedá se nic dělat... Hráči v tom průseru, ale lítají úplně stejně jako on... Ole odejde a zůstane stejně navždy legendou, to se ani nemůže změnit, ale ten kádr, ten teď bude pod lupou... Každý z nich, chybujici De Gea, kompletně děravá a připosraná obrana, s kterou by si vytřela prdel kdejaká Horní Dolní Lhota, totálně neschopná záloha, která nepřehraje ani ty nejslabší týmy v lize a obdobně i útok a křídla, kde mají zkušení a i ti mladí pocit, že být odchovanec v United tak nějak stačí a ono to půjde samo...

Co je nejlepší řešení fakt těžko říct... V současné chvíli je snad jediná možnost Zidane, jinak se musí počkat do konce sezony... A jestli se bude čekat, tak fakt Keana na vás, nic jiného bych vám nepřál... Lepší by to možná nebylo, ale alespoň by to bylo pro některé pořádné peklo, jak se u rudých ďablů sluší a patří...

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Busby babes

Maguire ze sebe udelal totalniho kaspara.

Reagovat
Swarley

Já to nepochopím, jestli fakt mají ti hráči v palicích už úplně vymeteno nebo co ho jako k tomu vede? Kiksuje, hraje hovno a tam si někde při výhře 10:0 honí triko... Kde je teď? Ať teď něco říká, rád si to poslechnu... Moc velký tlak, bla bla, musíme se soustředit, bla bla, příště to musí být lepší, bla bla, musíme si každý sáhnout do svědomí, začít u sebe, tvrdě pracovat a pak předvede to stejný hovno zápas co zápas...

Já neříkám, že to je lehký, ale do prdele alespoň zapnout tu hlavu v tomhle, že mi to hned o víkendu může s klidem někdo omlátit o hlavu... Jestli ani tohle si v té hlavě neumí ti hráči dát dohromady, tak pan bůh s náma, to nám nepomůže nikdo...

Reagovat
Kokesh

Kašpaří jsou v prvé řadě ti, kteří jej dokázali koupit za tak absurdní peníze a ještě z něj udělat kapitána.

Reagovat
iamek

Hraje trapně od zranění, což je par týdnu.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
iamek

Neskutečný jak se zapomíná, jaké výkony předváděl poslední dvě sezóny. Minulou sezónu nad držel nad vodou. Měl špatný začátek, ale pak se zvedl. Sezónu predtim byl na lavičce v all star týmu sezóny. All star tým na MS. Ok cena byla vysoká, ale jakoby on za to mohl. A když si projedes první zápasy v sezóně, tak na nej chvala byla taky.

Reagovat
smazaný uživatel

No zkus ho srovnat se stopery z City nebo s Virgilem. A musíš uznat, že jim nesahá ani po kotníky

Reagovat
Busby babes

loni byl na jejich urovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli na úrovni loňského Virgila, kterej nehrál tak to asi jo

Reagovat
iamek

Ze není lídr a neměl by být kapitán je věc druhá.

Reagovat
mithro

ale ziadny zazracny nakup to tiez nebol.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejhorších nákupů MU. Má vymeteno v palici a jeho výkony jsou jako na houpačce.

Reagovat
Infernoqt

No kvalita na špičku... Tahle sezona je vesměs pasé. Nejlogičtějším krokem by bylo propadnout do EL a pokusit se ji vyhrát, v lize v této konkurenci nemáme nárok.

Reagovat
Mato178178

EL uz bolo snad dost ... treba riadnu jazdu v LM po tych rokoch

Reagovat
Infernoqt

Bez šance. Ten tým je úplně zoufalej. Troufám si říct, že nás čeká nejhorší sezona v historii PL.

Reagovat
icka

Docela mi bylo líto DDG při rozhovoru po zápase. Vypadal, že ho dost bere a ze záznámů vypadá jako jeden z mála co si drží formu.

Reagovat
r.mrazik

jojo...on si tu slabsi formu vybral (pred)loni

letos chyta zas hodne slusne

Reagovat
smazaný uživatel

SmeagOLE out, Žufánek in.

Reagovat
cristiano.K.

Zahráli jsme skvěle. Pro Arsenal byla smůla, že neudrželi nulu do poločasu. Není koho kritizovat.

Mané dost jednoznačně MOTM, byl u třech golů.

Reagovat
danielfc

Manebol do gólu uplne mimo...... potom sa rozbehol a hral super MOTM? jednoznačne Fabinho!!! to bol svetový výkon!!!

Reagovat
cristiano.K.

to co píšeš je pravda, nicméně nám vyhrál jednoznačně zápas. Dal gol, přihrál na něj a u dalšího byl taky.

Reagovat
iamek

There would be support from mufc executives for Darren Fletcher and Michael Carrick to lead the team in the interim

Carrick by měl jit taky :/

Reagovat
mithro

to musi byt shit, ked ta vyhadzuje take h-vna ako Woodward a Arnold.

Ak tam nechaju ten trenerov, tak som zvedavy, co si myslia, ze sa zmeni.

Reagovat
Wazza228

Manchester United board have decided to fire Ole Gunnar Solskjær after 5 hour internal talk, confirmed. Mutual agreement to part ways now considered. #MUFC

Once Joel Glazer approves the decision, it will be confirmed and announced by Man United.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Reagovat
iamek

Tak a je to. Na jednu stranu člověk já rad a na druhou má trosku slzy na krajíčku. Díky skoro za vše Ole ( ne za tuhle sezónu ). <3

Reagovat
mithro

spravil co vedel, ten klub posunul z toho bordelu po Mourinhovi ale narazil na svoj strop. a strop trenerov, to hlavne.

Reagovat
iamek

Je to tak. Upřímně toho předvedl víc, než jsem při jeho nástupu čekal. Hlavně přivézt někoho mimo klub.

Reagovat
Whitemedia

Ještě týden měl vydržet.

Reagovat
iamek

To fakt budete mít strach z dvojice Fletcher - Carrick?

Reagovat
Whitemedia

Já se jen bojím té klasiky, kdy se vyhodí trenér a jakákoliv náhrada ty hráče v prvních pár zápasech tak nějak vyhecuje.

Reagovat
iamek

Tomu bych věřil, kdyby přišel někdo úplně nový. Carrick - Fletcher mají na tomhle stavu taky svůj podíl. Navíc podle slov Bruna a DDG po zápase ti hraci za Olem stáli a po zápase se tahle prohra probrecela. Jiný případ než Mourinho, kdy se mu snažil každý vyhnout na závěr nebo angažmá.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Kostas sa pomaly, ale isto zaraďuje medzi top LB, Robbo bude mat ťažké vrátiť sa do zostavy. Na druhú stranu, kto potreboval viac taku konkurenciu ako práve extrémne vyťažený Robbo? A kto by to bol povedal po monulom ročníku, kedy Kostas takmer nehral? Kloppo je génius jak zlepšuje a vylepšuje hráčov

Ďalší lacný hráč...

Reagovat
Whitemedia

Vždyť za vás odehrál v podstatě prd, tak ho snad hned nebudeš řadit mezi top LB

Reagovat
Whitemedia

Beru zpět, vzpomněl jsem si, co jsme dřív vyváděli u Alonsa, když zahrál pár zápasů jako bůh.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
RKBoy

ja nie, on je bol vždy drevo.

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

ale prdlajs bude mat tazke vratit sa do zostavy, robbo je furt v pohode jednotka

Reagovat
frezi

bohuzial je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hráva dobre. .

Reagovat
fenixLFC

To ano ale nic to nemeni na tom ze robbo je pred nim

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ áno, ale do budúcna len aby.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
O.Giroud

Neviem co take super predvadza okrem toho, že ma dobrý center ale ako backup voac než slušný

Reagovat
Remt

Souhlasím. Jednička je jednoznačně Robbo. Ale s Kostasem se už fakt moc nepočítalo a jsem moc rád že se dokázal prosadit. Teď je ještě dokázat rozumně s Robbem točit tam aby se z obou dalo vymáčknout to nejlepší

Reagovat
dantetomas

A ten junak, co naskocil v zavere, ukazal za tych par minut, ze je to novy Gerrard, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Není špatný,ale do top LB má ještě daleko

Reagovat
Bandita_Harry

Trošku prehnane, ale je pravda že keď vidím Tsimikasa v základe nevzbudzuje to vo mne nervozitu čize super hráč aj na častejšiu rotáciu

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda je aj to, že Robbo zatiaľ túto sezónu nemá top formu, nehrá zle, ale rozdiel medzi ním a Kostasom sa stensuje...

Reagovat
Remt

A naopak kdo napravo za Trenta? Ten mladik ve mě nevyvolává úplně nadšení..

Reagovat
Bandita_Harry

Bol by to risk ho dať do veľkého zápasu, chýbajú mu ešte skúsenosti inak je to nádejný hráč a hravá už aj pravidelné za repre Walesu, na dôležité zápasy môžu byť alternatívy aj Gomez a Milner to je slušné...

Reagovat
Remt

No.. nevím co považuješ za slušné. Za mě už je ten kluk dost starý na to aby se ukázalo zda bude dostatečně dobrý na to aby se mohl občas protočit s Trentem (otázka - nebude to vadit Trentovi) a nebo ho pustit a poohlédnout se po někom novým.

Reagovat
Bandita_Harry

Skôr by to možno chcelo hosťovanie kde bude hrať celú sezónu základ to by mu veľmi prospelo

Reagovat
Bandita_Harry

Dobre by bolo keby dostal nejaky priestor ešte teraz v LM aby sa ukázal, ale nieje moc rozohratý, je po zranení...

Reagovat
Remt

Ano, souhlasím. Rád bych ho viděl občas v PL ať ukáže co v něm je.

Reagovat
smazaný uživatel

Kostas Tsimikas - 7 clean sheets in 7 starts and 7 wins out of 7. Keep going on lad!

Reagovat
iamek

#mufc made contact with multiple managerial candidates before the loss to Watford, including Erik ten Hag

Reagovat
r.mrazik

Vůbec nevím, koho teď...volný je akorát Zidane. Nikdo další během sezóny jen tak nepřijde.

Ach jo...to zase bude něco

Reagovat
iamek

Jede se teď Ten Hag hodně.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten se vícekrát vyjádřil, že během sezóny nikam neodejde, ne?

Reagovat
iamek

Vůbec netuším. Každopádně jede jen Zidane a on. Poche určitě ne. Rodgers byl snad jen blby vtip.

Reagovat
Kixi Syhimour

Něco podobného jsem už určitě četl, otázka, jak moc to bylo pravdivé, tohle má docela nasledované Hristo ze španělské sekce, pokud se nepletu.

Jinak ale také nemám šajna, jak to vyřešíte, Brendana vůbec nečekám, u Zidana mám pořád pochybnosti, zdali by k vám šel a nepočkal si na něco jiného a nikdo neví, jak to bude vypadat s Mauriciem. Conteho jste mistrně propásli.

Reagovat
iamek

Conteho údajně nechtěl nikdo z vedení, takže kdo kdo vi jak to bylo. Teď The Atletic píše něco o Julen Lopetegui jako řešení do konce sezóny

Reagovat
iamek

Tak Blanc dočasné řešení a Julen Lopetegui jeden z kandidátu na normal pozici po sezóně.

Reagovat
Whitemedia

Blanc se prostě musí objevit pokaždé

Reagovat
iamek

To by nebylo ono

Reagovat
Kixi Syhimour

Blanc nesmí chybět , už tradiční zmínka při týmech hledajících trenéra

Na druhou stranu u vás alespoň hrál.

Reagovat
iamek

Tohle já nechci. Chci manažera, který nemá s MU nic společného. Pod Olem se z toho stal takové kamarádské seskupeni

Reagovat
Kixi Syhimour

Pochybuju, že by měl tohle Lopetegui za potřebí, Sevilla mu velmi dobře sedí.

Fakt jsem zvědavý, hlavně souhlasím, že by měl jít celý trenérský tým, takhle bude interim chvíli Carrick a výrazné zlepšení rozhodně nečekám. Opravdu ale prekérní situace, zahodit dvě třetiny a počkat si na někoho v létě? Nebo vzít někoho dlouhodobě už teď, i když jsou možnosti omezené a možná neideální?

Reagovat
iamek

Budou to mít těžké, ale až si to vyžerou. Myslím, že pro spoustu manageru bude motivace ten klub někde posunout, spolupracovat se spoustou skvělých hráčů a samozřejmě top plat.

Reagovat
iamek

Tak Phelan taky konci. Mckenna bohužel taky. Toho chci zpět do mládeže. Top trenér v mládeži. Carrick zůstává

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Tak ono je přece jen něco jiného trénovat Sevillu a trénovat tým v PL, navíc tým, který chce bojovat o EL, možná i LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Lope momentalne hraje se Sevillou regulerne o titul. Nevidim duvod proc by ted tohle opoustel.

Reagovat
Busby babes

Athletic pise neco o Lopetegui...

Reagovat
Nikikrew

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano

·

26 min

Manchester United board have decided to fire Ole Gunnar Solskjær after 5 hour internal talk, confirmed. Mutual agreement to part ways now considered. #MUFC

Once Joel Glazer approves the decision, it will be confirmed and announced by Man United.

Reagovat
REPLIKATOR

Liverpool zničil Arsenal, už zase

Reagovat
Infernoqt

Upřímně, tohle je největší deka, kterou za celou naši éru pamatuji. Abychom za dosavadní průběh sezony přehráli jen dva týmy? Člověk si až říká, že jenom trenér na vině nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Fletcher and Carrick are ready as interim solutions as Manchester United manager, confirmed - they’re waiting for club final decision. #MUFC

Announcement in place for Solskjær to be officially fired in the next hours. It’s gonna be a ‘kind and respectful’ statement.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Grahf

Carrick, ktorý tu je 4 roky a za ním ide náš "coaching" a Fletch, ktorý doteraz nikdy netrenoval? To nemôže nevyjsť

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já počítám že to bude provizorní řešení na 1-2 zápasy než dojednají nějakého zkušenějšího trenéra

Reagovat
Hlahart

Fletcher: vyhraje jako interim 5 zápasů v řadě

Woodward & board: https://bit.ly/3nBrJcn

Reagovat
Wazza228

Ani bych se nedivil.

Reagovat
iamek

Má to být provizorní řešení, ale Carrick by neměl být součástí ani toho.

Reagovat
Talker

To zní jako skvělý plán - dají jim po slušném začátku 3 roky jako Olemu a pak se budou divit.

Reagovat
nani92

VdB posledny gól Oleho éry, symbolické

Reagovat
Swarley

Reagovat
Wazza228

Reagovat
mithro

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě k tomu hlavou...s asistenci Ronalda, kterej ma jedno dve acka za sezonu. Pravdepodobnost toho vseho byla 0.

Reagovat
smazaný uživatel

Začátkem sezóny jsem psal že jsou Ole i Arteta netreneri a že bych oběma klubům přál tu změnu jako jsme měli my po odchodu Lamparda a příchodu opravdového trenéra. Hezky se nane sesypali gunneri i mufani, pořád to nevidíte ?

Reagovat
Agent z Melmacu

Goodbye my lover

Goodbye my friend

You have been the one

You have been the one for me

Reagovat
John Obi Mikel

Ole pryč

Reagovat
John Obi Mikel

Zbytečně uspěchané řešení, měl dlstat ještě čas.

Reagovat
Hlahart

To je stejně vtip. Před 48 dny dostal Phelan smlouvu na 3 roky, celý ten tým Oleho jsme prodlužovali... Ole vlastně měl taky smlouvu na 3 roky, ale tam chápu, že se asi nějak dohodli na rozvázání...

Reagovat
Witcher

Už si to sedalo

Reagovat
Kaspar

Takze Ronaldo hrajici trener?

Reagovat
Front hell

Tak to už dělal teď. Myslíš že by si nechal dávat pokyny od takového trageda

Reagovat
Maximm9

Co takhle Nuno Espirito ? Nejake portugalce v United uz by mel

Reagovat
Chittak_LFC

Na Skybet je kurz 100:1, že bude manager MUFC.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo?

Reagovat
Chittak_LFC

Trpišák. Ale nevím, proč mi to z předchozího příspěvku zmizelo, 100% jsem to tam psal.

Reagovat
Mato178178

co myslite, preco sa to tuto sezonu olemu rozsypalo?

moj tip ronaldo a zmena štýlu hry

Reagovat
iamek

A ta změna stylu byla v čem?

Reagovat
Wazza228

Tak zrovna Ronaldo je důvod, že vydržel až do listopadu. Samozřejmě je tam více faktorů. Neforma hráčů, kteří byli mezi těmi lepšími minulou sezónu (Maguire, Shaw, ale i Bruno byl slabší), a jejich neustálé stavění. Zranění některých hráčů (Rash, Varane, Cavani) a hlavně stále neexistující systém, který se právě při té individuální neformě projevil naplno.

Reagovat
vladis271

plusn vyšťavení hráči po eure.

Reagovat
r.mrazik

Zbytečná Změna stylu hry, hráči v obraně bez formy, ponechání některých hráčů v kádru, neposileni střední zálohy a nakonec nejvíc asi vlastní amaterismus

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Busby babes

tezko rict, ale ten utok vubec nedokazal byt kompaktni se zalohou, na tu se to pak valilo, ti dva aźaloznici museli pokryvat obri prostor, coz logicky nedavali a vypadali jak nekopove... tim se to dal valilo i na obranu...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Remt

Protože trénoval tým plnej matláků v čele s vrchním matlákem Harrym

Reagovat
Makiii

Ole oficiálně venku.

Reagovat
iamek

Ofiko

Reagovat
Makiii

Carrick to má vzít dočasně na nadcházející zápasy a má se najít manager do konce sezony, kdo to ale vezme jen jako dočasný manager? Kežby se fakt čekalo na léto na Haaga, to by se mi nechtělo věřit, že by naše vedení konečně udělalo správné rozhodnutí...

Reagovat
Greny

BigSam

Reagovat
smazaný uživatel

Furt tlačí údajně na toho Zidana, pro Joela je prý number 1

Reagovat
Makiii

Ten vypadá, že nemá absolutně zájem... Btw Carrick je tam od doby Mourka...

Reagovat
iamek

Bych se nedivil kdyby to vzal Blanc . Proč je Carrick nedotknutelny nějak nechápu

Reagovat
iamek

No i když ta jeho bilance v Kataru není taky nějak úžasná

Reagovat
Mastný Chobot

Vcera to bol reality check a facka na prebudenie, no. Liverpool je inde ale 4-0 je trapny vysledok. Tavares asi dohral, no

Reagovat
smazaný uživatel

to nemohlo dopadnout jinak, easy los nemohl trvat věčně

Reagovat
J0EL

Jj, Tottenham pre nas nie je super.

Reagovat
teenz

Co jineho cekat, kdyz nedokazem poradne podrzet mic a od zacatku jen cekame na to kdy dostaneme gol nebo jestli souper neudela fatalni chybu.

Reagovat
Trand

Reagovat
cristiano.K.

Simon Brundish: ′′ Dani Alves odehrál 290 zápasů a nahrál rekordních 50 asistencí. Trent Alexander-Arnold prihrál na 50 branek a odehrál 186 zápasů. Dani Alvesovi bylo 27 a Trentovi je 23

Reagovat
eder

Dani Alves může Trentovi leštit kopačky. A loupat banány...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
tunkic

Reagovat
Front hell

Trent může alvesovi tak maximálně leštit ty trofeje co získal

Reagovat
REPLIKATOR

Když bylo Alvesovi 23 let, tak jaké měl trofeje? Jenom Pohár UEFA a Copa del Rey

Reagovat
Front hell

A?

Reagovat
eibe

no že ti to odseknutí nevyšlo

Reagovat
Front hell

Tak Alves v té době hrál za Sevillu,Trent hraje za nejlepší tým historie PL.

Reagovat
cristiano.K.

snažíš se to dobře vyžehlit, ale nevěřím ti to

Reagovat
Front hell

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
hitZor

Nejlepší tým historie PL

Reagovat
Front hell

Tak si ho nazvali někteří fans live tady.

Reagovat
hitZor

Co taky od nich čekat, no Nejlepší tým historie (samostatné) PL budou buď Invincibles, nebo my z 04/05, nebo City 17/18. A pokud mluvil o klubu, tak tam to jsou jednoznačně United.

Reagovat
fenixLFC

co si tak pamatam tak sa vravelo ze by to bol najlepsi tim keby ziska najviac bodov v sezone co sa nestalo...

Reagovat
Front hell

Tak to si pamatuješ blbě...

Reagovat
jk

Podle mě to byl tým století nebo tak něco

Reagovat
C-M@ster

Fíha, dokonce až jeden titul mají, ne?

Reagovat
norton

aha takze Alves je lepsi co sa tyka trofeji aj asistencii, ale on ma lestit kopacky Trentovi. popici logika

Reagovat
eibe

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icka

Reagovat
Bayern +

jebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Tohle jsou hrozně jednosměrně zkreslený statistiky, ktery z Alvese delaji mamlase, aby Arnold vypadal líp. Proc zas takhle konkrétně? Kdyz koukam na tm:

Alves ma v Barce 391 zapasu a 101 asistencí (20golu)

Arnold 211 zapasu a 56 asistencí

Reagovat
Busby babes

jak urcil tech 290 zapasu?

Reagovat
Svatej

Nemam páru, napadlo me že počkal na ten 50kovej milník a vsiml si, ze to takhle vychazi bombasticky

Arnoldovi ted pouze staci udrzet tempo dalsich pár let, vyhrát asi 8x vic trofejí nez do tyhle chvile nasbiral a budou s Danim ve stavu, kdy se můžou opravdu důkladně srovnávat

Reagovat
Svatej

Prdel je, ze kdyby to bylo takhle, tak by Alves musel v dalsich 100 zapasech nasbirat kazdej druhej zapas áčko, coz mi přijde dost šílený

Reagovat
Busby babes

nahravl messimu.

Reagovat
Svatej

A Messi mu hadam pripisoval i svý áčka, aby to stačilo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
j_mrazik

Což v období, kdy sázeli týmům bůra na potkání a on to sypal z pravé strany pod sebe, mohl posbírat.

Reagovat
smazaný uživatel

To skoro zní jak kdyby byl počet trofejí nejvíce vypovídající kritérium v hodnocení hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

No ono si stačí najít ten tweet, který Simon psal. Tohle od cristiana je zase zkopírováno někde z facebooku a zase to akorát vyznívá tak, že bude většina liverpoolských fans k smíchu. Samozřejmě, že jde jen o porovnání kdo dokázal dříve dosáhnout toho milníku 50ti asistencí.

A v tom nevidím nic špatnýho. Myslím, že je všeobecně známo, že Trent je prostě mašina na asistence a v tom se mu málokdo vyrovná (tím ho s nikým nesrovnávám aby se toho zase někdo náhodou nechytl).

Reagovat
cristiano.K.

však je to tak psáno i pochopeno. Zkrátka Trent dokázal toho co Dani o čtyři roky dřív.

Reagovat
mistr129

Nevím, ale rovnou mohl vybrat jen ty Alvesovy zápasy, kdy asistenci zrovna neměl

Reagovat
cristiano.K.

já nevím, já to nepočítal furt to u obou vychází každý čtvrtý zápas asistence.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
merlick

pekne pozerat sa na Conteho zmenu po polcase, urcite ich tam musel vsetkych pekne zjebat.

Zato Mikel vcera cez polcas asi iba skontroloval stucky ci su v spravnej vyske a porozpraval ako planuje premalovat predsien u seba doma.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
PH8

Tak jdi fandit Tottenhamu ty stucku.

Reagovat
jk

Za ten první poločas by si všichni zasloužili nakopat do zadku. Včetně Conteho.

Změny o přestávce jednoznačně ku prospěchu, i přístup hráčů se radikálně změnil. Dier odehrál super zápas, celý. To Conteho hecování fans bylo super, Regiho oslava s ostatními hráči taky.

Reagovat
Busby babes

Bayern Munich have decided to not pay the salaries of unvaccinated players during the time in which they have to quarantine after contracting COVID-19, per

@BILD_Sport

.

Joshua Kimmich is one of those players.

Reagovat
RKBoy

pokiaľ majú hráči v kontraktoch nejakú klauzulu, ktorá to klubu povoľuje, je to ok.

ak nie, tak je to len daľší pasívne agresívny prístup ako niekoho do tej vakcíny "dokopať".

Reagovat
Busby babes

tak samozrejme, ze je to zpusob jak hrace dokopat k ockovani.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Proč ten Coufal vlastně přestal nastupovat ? Minulou sezónu vynášen do nebes... pokles formy, zranění a pak už ho tam náhradník nepustil zpět, či nová posila v přestupáku na jeho post ? Díky za odpověď já ti zahraniční ligy zase tak moc nesleduji.

Reagovat
Mastný Chobot

Johnson jednoducho chytil šancu a už Coufala nepustil naspäť do základu. Navyše je mladý a Angličan, takže má oproti Coufalovi aj v tomto výhodu.

Reagovat
Pablos

ok, díky

Reagovat
cristiano.K.

nutno říct, že hraje fakt dobře. Aspon, že Coufal podepsal tu smlouvu. Hned bych ho bral jako cover za Trenta.

Reagovat
oli9

Reagovat
Bayern +

Johnsona hlavne budú tlačiť kvôli zmluve, po sezóne mu konci a samozrejme nikto nechce aby zdrhol zadarmo ako predvlani Ngakia.

Inak súhlas, akurát by som doplnil, že ako bol proti LFC výborný, tak bol proti Wolves strašný. Smerom dopredu je Coufal stále niekde inde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele