12. kolo
20.11.2021 16:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Ollie Watkins (© AFP)

Vítězná premiéra Gerarda

Aston Villa porazila ve dvanáctém kole Premier League Brighton 2:0. Obě branky padly až v posledních deseti minutách, rozhodli Watkins a Mings.

První velkou šanci měli domácí ve 29. minutě. Ings se prvním dotykem dostal skrz obranu až před bránu, k míči měl ovšem blíž gólman Jason Steele. Po chvíli hosté pokračovali v útoku, Cucurella centroval po zemi přesně na Lallanu, jenže před ním na poslední chvíli tečoval míč obránce Aston Villy. Balón se odrazil k Trossardovi, který z úhlu Martíneze nepropálil.

Moder stihnul v nastavení první půle z levé strany skvěle nacentrovat před branku, míč proskákal až k volnému Lampteymu, který to měl na střelu z bezprostřední vzdálenosti. Martínez však stihnul výborně vyběhnout a zneškodnil nejlepší šanci prvního poločasu. Po přestávce McGinn poslal balón přesně na Tyroneho Mingse, který dokázal dobře odhlavičkovat směrem ke vzdálenější tyči, ale Steele se natáhl a skvělým zákrokem míč vyškrábl.

Obrana Brightonu se v 84. minutě až příliš otevřela, čehož nádherným pasem do běhu využil Ashley Young. Ollie Watkins si na hranici šestnáctky navedl míč na střed a zakroutil krásnou střelu ke vzdálenější tyči, na kterou Steele nedosáhl. O pět minut později domácí svou výhru potvrdili. Hosté byli úplně rozebraní, McGinnův nákop z předbrankového prostoru odkopnul Adam Webster přesně k Tyronemu Mingsovi, který pohotově dorazil míč do prázdné brány.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele