Premier League - souhrn 11. kola

02.11.2019, 15:35, aktualizováno 03.11.2019, 19:35
Komentáře a souhrny
Liverpool v závěru otočil duel na půdě Aston Villy a napodobil Manchester City, ten měl problémy se Southamptonem. Bournemouth ukončil čekání na výhru a doma porazil Manchester United, Arsenal jen remizoval s Wolverhamptonem, sérii výher prodloužila Chelsea. Další výhru zaznamenal Leicester, naopak tři body nezískal Tottenham...

Everton FC - Tottenham Hotspur 1:1

03.11.2019 17:30

Góly: 90+7. Cenk Tosun - 63. Dele Alli

Everton zásluhou pozdní branky srovnal utkání s Tottenhamem a získal alespoň bod za remízu 1:1. Spurs mají na svého soupeře v tabulce nadále dvoubodový náskok.

Trápící se Spurs byli hodně blízko tomu, aby po dlouhé době konečně zvítězili na hřišti soupeře. Dnes byl ale v Premier League turecký den. V prvním nedělním zápase se prosadil Söyüncü a o pár hodin později ho následoval jeho krajan Tosun. Ten v sedmé minutě nastavení pohřbil naděje Tottenhamu na výhru a stal se pro domácí fanoušky v Goodison Parku hrdinou okamžiku.

Do zápasu nastoupil Tottenham bez nemocného Harryho Kanea, který v koncové fázi týmu chyběl. Spurs se sice dařilo držet míč častěji na kopačkách, ale Everton se snažil využít rychlosti Walcotta v přechodu do protiútoku, kdykoliv to šlo. Paradoxně i když utkání nabralo dosti intenzivní tempo, ani jeden z týmů si nevytvořil vyloženou příležitost. To dokládá fakt, že z obou brankářů pouze Gazzaniga musel jednou ukázat, že v brance za úvodních pětačtyřicet minut neusnul, když zasáhl proti slabé střele Richarlisona.

Při absenci Kanea se na jeho pozici postavil Lucas Moura, který byl nejednou s lehkostí ozbrojen Minou nebo Holgatem, jenž dostal přednost před kolegou Keanem při sestavování stoperské dvojice pro tento zápas. Když k Mourově nemohoucnosti přičteme to, že se Son musel posunout na kraj a v první půli jsme ho prakticky neviděli, je pochopitelné, že Pochettino o přestávce přistoupil k prohození pozic těchto dvou hráčů.

Tato změna měla pozitivní účinek na útočnou fázi Spurs. Sonova rychlost dělala obráncům Evertonu problémy. Jihokorejský útočník sice se štěstím unikl karetnímu trestu, když se pokusil nasimulovat penaltu, ale jinak si na hrotové pozici počínal solidně.

Na druhé straně se domácí snažili převzít iniciativu, zvláště se na tom podílel Gomes, který se snažil vymyslet překvapivá řešení a měnit tempo hry. Ale ani jeho ani Richarlisonovy další pokusy k brance nevedly.

To se Toffees brzy vymstilo, když předvedl hrubku jako vrata Alex Iwobi. Nigerijský záložník namazal Sonovi a ten už pak věděl, jak se má zachovat. Poslal do šance Alliho a ten s ledovým klidem vykoupal Holgatea a pak zakončil na zadní tyč Pickfordovy branky. Spurs vedli 1:0.

Atmosféra zápasu se rapidně změnila poté, co Son nešikovně fauloval unikajícího Gomese, ten se aby toho nebylo málo v plné rychlosti srazil s Aurierem a výsledkem bylo, že poté opustil hřiště se zlomeninou nohy. Son byl po právu odměněn červenou kartou a jeho tým tak dohrával v deseti. Bylo evidentní, že hráči a zvláště Sonem, který opouštěl hřiště v slzách, otřáslo hrozivě vypadající zranění portugalského záložníka.

Kvůli průtahům z ošklivého zranění se nastavovalo dvanáct minut. A v sedmé minutě nastavení se prosadil Tosun hlavičkou po pěkném Digneho centru. Oba týmy tak braly po bodu a zůstávají ve spodní části tabulky.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Leicester City 0:2

03.11.2019 15:00

Góly: 57. Çağlar Söyüncü, 88. Jamie Vardy

Leicester zvítězil na hřišti Crystal Palace a vrátil se před Chelsea na průběžnou třetí příčku, zatímco Eagles zůstávají ve středu tabulku. Jeden z gólů !Lišek" zaznamenal Jamie Vardy, pro kterého se jednalo o jubilejní desátou branku v sezóně.

Je až k neuvěření, s jakou lehkostí hrají a získávají body svěřenci Brendana Rodgerse v letošní sezóně. Po dnešní výhře už mají dokonce více bodů, než měli v ročníku 15/16, kdy se nakonec radovali ze zisku titulu. Dnešní vítězství se zrodilo nakonec až ve druhé půli, když se trefili Söyüncü s Vardym.

V prvním poločase jsme se branky nedočkali, ale již od prvních minut bylo vidět, že Foxes jsou na hřišti tím dominantnějším týmem. V páté minutě se po dobře vyřešeném protiútoku dostal do šance Harvey Barnes. Jeho střela ale mířila pouze do rukou Guiaty. Na druhé straně poměrně dobře fungovala spolupráce dvojice Zaha - Jordan Ayew. Ale do první velké šance se dostaly "Lišky", když Madisson milimetrovým pasem šajtlí vyslal do úniku Vardyho. Ten se ale z poměrně velkého úhlu nedokázal prosadit, Guiata byl dobře postaven

Crystal Palace předvedlo několik zajímavých náznaků, ale krom Schluppovy střely mohl Schmeichel v bráně chytat leda tak konfety, které na hřiště nastříleli fanoušci Crystal Palace. V tuto chvíli Leicesteru nefunguje na jedničku jenom útok ale i obrana. Foxes inkasovali k dnešnímu dni pouze osmkrát. To z nich společně s Sheffieldem United dělá nejlépe bránící tým Premier League. Byli to hosté, kteří spálili dvě další šance před poločasovým hvizdem. Tielemansova nepřesná střela a Pereirovo zaváhání po Maddisonově přímém kopu znamenaly poločasový stav 0:0.

Na začátku druhé půle měl víc štěstí než rozumu Evans, který dost nevybíravým způsobem naletěl do Kouyatého a mohl být rád, že jeho zákrok nebyl oceněn červenou kartou. Tato dvojice hráčů se potom angažovala i v útočné fázi. Nejprve Kouyaté poslal vykouzlil krásnou přihrávku, kterou nebyl schopen Ayew usměrnit do branky. A poté Evansovu hlavičku vytáhl skvělým zákrokem Guiata.

Obraně Eagles toto varování nestačilo a jen o malou chvíli později už prohrávali 0:1. Maddisonův roh pouze prodloužil za sebe Van Aanholt a Söyüncü, kterého si nevšiml ani Cahill ani Tomkins byl před Guiatou naprosto osamocen a nezaváhal. Pro tureckého stopera se jednalo o první branku v Premier League.

Leicester kontroloval hru a když Ndidiho volej prolétl těsně vedle branky, musel vzít na sebe odpovědnost Jamie Vardy. Ten nejprve přijmul balón od Tielemanse, poté si ho vyměnil s Grayem a zakončil přesně k zadní tyči. Vardy se stal prvním hráčem v sezóně, který pokořil hranici deseti branek a jeho tým si další výhrou pozvedl sebevědomí před důležitým zápasem s Arsenalem.

Více informací k zápasu

Watford FC - Chelsea FC 1:2

02.11.2019 18:30

Góly: 80. Gerard Deulofeu (pen.) - 5. Tammy Abraham, 55. Christian Pulisic

Chelsea pod vedením Franka Lamparda i nadále šlape a ze hřiště Watfordu si odváží těsnou výhru 2:1. Blues byli po většinu zápasu výrazně lepším celkem, utkání si však hloupě zkomplikovali patnáct minut před koncem penaltou, kterou bezpečně proměnil Deulofeu. Vyrovnat se však domácím už nepodařilo, a tak se Chelsea minimálně do neděle posunula na třetí příčku.

Hosté odstartovali pěkně zhurta a už po pěti minutách byli ve vedení, když si na parádní míč Jorginha naběhl Abraham a pohodlně přehodil vyběhnuvšího Fostera. Tentýž hráč mohl po dvaceti minutách přidat i druhý zásah, když se objevil sám před brankářem domácích, ten však jeho pokus perfektně zlikvidoval. Z následného rohového kopu pak hlavičkoval Pulisic, jehož hlavičku dalším efektním zákrokem zlikvidoval Foster. Na druhé straně mohl vyrovnat Deulofeu, jeho rána z hranice vápna však skončila těsně mimo. Před přestávkou pak ještě naposledy zahrozili hosté z kopačky Mounta, jehož dělovku domácí brankář s vypětím všech sil vytáhl na břevno.

Na začátku poločasu druhého to byl opět tentýž anglický záložník, kterého si našel pas Williana, z hranice šestnáctky však Fostera znovu překonat nedokázal. Hosté však své vedení přece jenom navýšili, když si přízemní centr Abrahama našel na malém vápně Pulisice, který již měl hodně jednoduchou úlohu. Třetí hřebíček mohl přidat Pulisic, jehož střelu však vytěsnil fantastický Foster, později také Abraham, kterému chyběly jen centimetry, aby usměrnil Kovačičovu střelu do sítě.

Hostující celek však doplatil na až příliš velké sebevědomí, když to přehnal s kombinací u vlastního vápna, Jorginha obral o míč Deulofeu a podle názoru VAR byl následně podražen, kvůli čemuž bylo sudímu Taylorovi doporučeno nařídit pokutový kop. K tomu se postavil sám postižený a bezpečně jej proměnil.

Hluboko v nastaveném čase pak mohl Watford dokonce vyrovnat, když si na standardní situaci naskočil brankář Foster, který se do pokutového území soupeře vydal podpořit ofenzivu vlastního celku, jenže proti jeho hlavičce vytáhl fantastický zákrok Kepa a zachránil tak Chelsea důležité tři body.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Wolverhampton Wanderers 1:1

02.11.2019 16:00

Góly: 21. Pierre-Emerick Aubameyang - 76. Raúl Jiménez

Třikrát v rozmezí šesti dní šel londýnský Arsenal do vedení a třikrát vzápětí o nabytý náskok přišel. Sérii nezdarů Kanonýři nezvládli napravit ani proti Wolverhamptonu, s kterým uhráli pouze remízu 1:1, a pozice Unaie Emeryho v roli hlavního kouče Arsenalu je v čím dál větším ohrožení.

Hosté se stejně jako v loňské sezoně prezentovali na Emirates Stadium odvážným výkonem a favorizovaného soupeře dokonce výrazně přestříleli 25:10. Gól Raúla Jiméneze čtvrthodinu před koncem byl odpovědí na úvodní trefu Piérra-Emericka Aubameyanga a postaral se o prodloužení stávající série neporazitelnosti Wolves na šest zápasů, byť většina z nich jsou stejně jako v tomto případě remízy.

Lepší nástup do zápasu měl sice Wolverhampton, ovšem po dvaceti minutách hry se o průlom skóre postaral Arsenal. Tečovaný centr Davida Luize si našel cestu k Alexandru Lacazettovi, jenž v pokutovém území zachoval chladnou hlavu a ideálně vybídl k zakončení svého útočného parťáka Aubameyanga, pro nějž nebyl problém zblízka uklidit míč do sítě.

Kdo však očekával, že zisk vedení Arsenalu pomůže převzít iniciativu a utkání dominovat, musel být stejně jako v předešlých případech s Crystal Palace či Liverpoolem zklamán. Ještě do přestávky musel Bernd Leno vytáhnout kvalitní zákrok proti Mattu Dohertymu a německý brankář byl podstatně častěji v permanenci i po změně stran. Pokus Nevese na úvod druhé půle se ještě neujal, ovšem Wolves se trpělivě tlačili do zakončení znovu a znovu, až v 76. minutě slavili zasloužené vyrovnání, když Moutinhův kroucený centr přistál u Raúla Jiméneze a mexický forvard zkušeně skóroval.

Závěrečné minuty tak přinesly na Emirates Stadium již dobře známou nervózní až negativní atmosféru a mohlo být ještě hůře, když Diogo Jota v závěru dokonal obrat hostí. Unai Emery poněkud překvapivě nasadil do hry mladíky Martinelliho se Sakou či Seada Kolašinace na úkor Nicolase Pepeho a Arsenal již zápas strhnout zpět na svou stranu nedokázal. Kanonýři tak pokračují v bídné formě, kdy z posledních tří kol proti papírově přijatelným soupeřům vybojovali pouhé dva body a jejich neutěšené výkony ani nejeví výraznější známky zlepšení navzdory zamícháním sestavy a nasazením dvojice Özil-Torreira.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Liverpool FC 1:2

02.11.2019 16:00

Góly: 21. Trézéguet - 87. Andrew Robertson, 90+4. Sadio Mané

Sedmadvacet zápasů dlouhá ligová neporazitelnost Liverpoolu byla v ohrožení jako už dlouho ne. Reds se totiž na hřišti Aston Villy nevyvarovali brzkého inkasovaného gólu z kopačky Trezegueta a navzdory výraznému tlaku se jim nedařilo nepříznivý vývoj skóre zvrátit. Když v 87. minutě srovnal Robertson, zdálo se, že si Villans vyslouží proti lídrovi tabulky alespoň prestižní bod, avšak ve čtvrté minutě nastavení rozesmutněl Villa Park gólovou hlavičkou Sadio Mané.

Domácí do zápasu vstoupili aktivně a první půli odehráli v obzvláště vysokém tempu. Anwar El Ghazi ověřil pozornost brankáře Alissona hned v první minutě a Bjorn Engels vzápětí minul z výtečné hlavičkové pozice, ovšem do třetice se již Villa dočkala. Vytažená obrana Liverpoolu sice při bránění přímého kopu vystavila do ofsajdu hned několik hráčů soupeře, ovšem na konci McGinnova výtečného pasu na zadní tyč se zjevil Trezeguet, jenž svůj náběh načasoval precizně a zakončení z voleje zvládl s bravurou stejně tak.

Reds měli přitom chvíli předtím sami možnosti na průlom skóre, když Mané jen těsně minul po centru Alexandera-Arnolda a Mohamed Salah přinutil brankáře Toma Heatona k pohotovému zákroku. Vůbec nejblíže byli hosté srovnání v 29. minutě, když Mané našel před brankou Firmina a brazilský forvard snadno zblízka doklepl míč do sítě, avšak asistent rozhodčího vzápětí zdvihl praporek nad hlavu a jeho verdikt potvrdil po důkladném přezkoumání i videorozhodčí, byť šlo o mimořádně těsnou záležitost v rozmezí centimetrů.

V druhé půli již Villans nedokázali soupeři ve středu pole konkurovat a zatáhli se do hlubšího bloku na vlastní polovinu a šance hostí na vyrovnání přibývaly. Maného vychytal neortodoxním zákrokem ramenem Heaton a pokusy střídajících Oxlada-Chamberlaina s Lallanou si cestu do branky nenašly, ale v samém závěru se z tlaku Reds gólová akce přece jen zrodila. Přetažený centr Maného našel Andyho Robertsona, jenž využil chvilkového zaváhání El Ghaziho a volný prostor k zakončení přetavil ve výtečnou hlavičku pod břevno, na kterou byl Heaton krátký.

I remíza 1:1 by však byla pro domácí úspěchem a pro favorita selháním, ovšem i to se v samém nastavení podařilo liverpoolským odvrátit. Rohový kop Alexandera-Arnolda si na přední tyči našel hlavu Maného a senegalský forvard brilantní hlavičkou na zadní tyč poslal své spoluhráče i sektor fanoušků hostí do extáze. Liverpool tak v této sezoně opět dokázal otočit nepříznivý vývoj zápasu a drží si na čele před Manchesterem City stále šestibodový náskok.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Norwich City 2:0

02.11.2019 16:00

Góly: 68. Leandro Trossard, 84. Shane Duffy

Fotbalisté Brightonu poměrně snadně na domácím hřišti porazili Norwich City 2:0 po brankách Trossarda a Duffyho a vyšvihli se na průběžné osmé místo v Premier League. Norwich zůstává i nadále předposlední.

První šanci si však vytvořili hosté. Marco Stiepermann neměl žádného volného spoluhráče, a tak zpoza vápna placírkou vypálil. Střela letěla hodně nahoru, jenže začala rychle padat a míč nakonec orazítkoval břevno.

V 19. minutě předvedl výborný zákrok brankář Norwiche Tim Krull. Conolly pronikl s míčem až do vápna, ale hostující gólman jeho prudkou střelu vyrazil kopačkou.

Ve 36. minutě museli na plac lékaři. Adam Webster nakonec nemohl v utkání pokračovat a za hlasitého potlesku jej odnesli z hrací plochy na nosítkách.

V poslední minutě první půli nastal velký zmatek před brankou Canaries. Nejprve pálil Maupay, po něm ještě dorážel Connolly, ale ani jeden nedokázal dostat balón za brankovou čáru.

Ve druhém poločase uběhlo dvacet tři minut, když se domácí příznivci mohli poprvé radovat. Po autovém vhazování odcentroval na bližší tyč Montoya, do místa určení si výborně naběhl Leandro Trossard a lehkým přiťuknutím z voleje poslal balon do sítě.

O pár minut později předvedl další excelentní zákrok Tim Krull, když na roh vyrazil tvrdou ránu Maupaye.

Pět minut před koncem základní hrací doby domácí potvrdili svou výhru. Na výborný centr Trossarda z přímého kopu si za obranu zaběhl Shane Duffy a s troškou štěstí míč dostal k levé tyči.

V nastavení ještě nebezpečně pálil Alzate, jeho pokus se však nakonec zakroutil těsně vedle.

Více informací k zápasu

Manchester City - Southampton FC 2:1

02.11.2019 16:00

Góly: 70. Sergio Agüero, 86. Kyle Walker - 13. James Ward-Prowse

Po devítigólové ostudě s Leicesterem a pohárové prohře s Manchesterem City zamířili hráči Southamptonu na Etihad Stadium podruhé v krátkém sledu za sebou k ligovému klání a očekávání tak v jejich případě snad ani nemohla být níže. O to větší překvapení bylo, že Saints se nejen zásluhou Warda-Prowse ujali brzkého vedení, ale dlouhou dobu dokonce favorita dokázali držet na uzdě bez jediné přesné střely na brankáře McCarthyho. V samém závěru však favorit přesto zápas otočil především díky Kylu Walkerovi, autoru asistence a vítězného gólu.

Domácí se tak udrželi na druhém místě v šestibodovém kontaktu s vedoucím Liverpoolem, který si týmž způsobem zahrával proti Aston Ville, zatímco hosté zůstávají v sestupových vodách na osmnácté příčce. O drama tak v sobotním programu jedenáctého kola nebyla nouze, avšak výsledky nakonec dopadly přesně podle papírových předpokladů.

Možná i kvůli čerstvému triumfu z ligového poháru a vědomí ostudné prohry Saints z minulého kola nenastoupili domácí do zápasu plně koncentrovaní a brzy za svou bohorovnost pykali. Nathan Redmond dostal až příliš mnoho prostoru na pravé straně, vybídl k zakončení Stuarta Armstronga a výjimečně se v tu chvíli nevyznamenal ani brankář Ederson, jemuž míč při zákroku vypadl před sebe a dobíhající James Ward-Prowse pohotově brazilského gólmana překonal z dorážky.

Odpovědí Citizens byla naprostá územní dominance a čtrnáct střel ještě do přestávky, ovšem ani jedna z nich nezamířila mezi tři tyče. Nejblíže měl ke srovnání John Stones, jenže Gündoganův centr poslal z výtečné pozice hlavou příliš vysoko.

Na nepříznivý vývoj zápasu zareagoval Pep Guardiola již poločasovým nasazením Gabriela Jesúse, ale defenziva Saints odolávala i nadále. Až dvacet minut před koncem byl odpor hostí zlomen, když Walker pronikl svým typickým dravým způsobem po pravé straně a ostrým pasem našel Sergia Agüera, jenž si připsal již devátý ligový zásah sezony.

Vyrovnání přineslo ještě větší nápor domácích a hráči Southamptonu sice působili čím dál unavenějším dojmem, avšak odolávali i nadále. Bernardo Silva si na brankáře Saints nepřišel, Kevin de Bruyne z nepřímého kopu v šestnáctce zamířil jen těsně vedle, a když už se zdálo, že hosté přečkali to nejhorší, pět minut před koncem inkasovali podruhé. McCarthy vyboxoval Angelinův centr pouze k Walkerovi, který stihl v rychlosti zaujmout střeleckou pozici a procpal zblízka míč do sítě na vítězných 2:1.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Burnley FC 3:0

02.11.2019 16:00

Góly: 17. John Lundstram, 43. John Lundstram, 44. John Fleck

Až překvapivě lehce si fotbalisté Sheffieldu poradili s obvykle nepříjemným soupeřem z Burnley. Domácí podali exkluzivní výkon a během první půle nasázeli všechny tři branky a víceméně tak rozhodli o osudu utkání. Získané 3 body je katapultovali na šestou příčku tabulky Premier League, s čímž před sezónou počítal málokdo.

Domácí fotbalisté byli od začátku tím lepším celkem a svou převahu korunovali po více než čtvrt hodině hry úvodní brankou zápasu. Levý bek Stevens vysunul McGoldricka, jehož centr Mousset šikovně přistrčil dobíhajícímu Lundstramovi, který přízemní střelou poprvé rozvlnil síť. Na druhé straně reklamovali fotbalisté Burnley ruku jednoho z domácích obránců, hlavní sudí však správně nechal pokračovat ve hře.

Těsně před poločasem se pak na Bramall Lane začaly dít věci. Nejprve propadl další centr Stevense s přispěním teče Mousseta až na zadní tyč, kde číhal zcela nepokrytý Lundstram, který přidal svou druhou branku v zápase. Jen o minutku později pak byl rozdíl ve skóre již třígólový. Mousset tentokrát přihrávkou uvolnil Johna Flecka, jehož křižná přízemní rána zapadla přesně ke vzdálenější tyči. Hosté si tak o poločasové přestávce skutečně měli co vyříkávat.

Žádný velký tlak hostujícího týmu se však v druhé půli nekonal. Ten zahrozil hlavičkou Tarkowskiho, kterou ale domácí brankář s vypětím všech sil zlikvidoval. Naopak na druhé straně mohl čtvrtou branku přidat Sharp, kterého ale vychytal Pope, a v nastaveném čase měl hattrick na noze hrdina Lundstram, který ale tentokrát ve výhodné pozici nedokázal zamířit přesně. Sheffieldu to však vadit nemuselo, jen o pár okamžiků později totiž mohl začít oslavovat drtivé vítězství 3:0.

Více informací k zápasu

West Ham United - Newcastle United 2:3

02.11.2019 16:00

Góly: 73. Fabián Balbuena, 90. Robert Snodgrass - 16. Ciaran Clark, 22. Federico Fernández, 51. Jonjo Shelvey

Newcastle předvedl na hřišti West Hamu velkou jízdu, po hodině hry se dostal do třígólového vedení a pohodlně kráčel k výhře. O tu se v závěru po dvou brankář "Kladivářů" nakonec musel trochu strachovat, nicméně své vítězství nakonec uhájil a na sever Anglie si tak odváží všechny tři body. Naopak domácí pokračují ve výsledkové a herní bídě, s čímž manažer Pellegrini nemůže být ani v nejmenším spokojen.

Hammers se vůbec nepodařil vstup do utkání. Nejprve nezvládli pokrýt standardní situaci hostí, Joelinton vrátil přetažený míč před branku, kde jej hlavou poslal nekompromisně do sítě stoper Ciaran Clark. Jen o necelou chvíli později se podobná situace opakovala. Tentokrát si na centr z hloubi pole naběhl Fernández, který ke zděšení domácích příznivců zůstal zcela sám. Proti němu navíc poněkud nesmyslně vyběhl brankář Roberto, načež pro zadáka hostujícího celku pak nebyl problém jej přehodit a poslat míč podruhé do sítě.

Následně se do role hlavního aktéra pasoval křídelník Saint-Maximin, který dvakrát pláchl domácí obraně a řítil se sám na brankáře Roberta, ani jednou jej však překonat nedokázal. Ve druhém případě pak neuspěl ani dorážející Almirón. Na druhé straně mohl po rohovém kopu snížit náskok hostí hlavičkující Diop, Dúbravka ovšem předvedl vynikající zákrok.

Newcastle se však třetí branky přece jenom dočkal - na startu druhé půle se totiž k přímému volnému kopu z 25 metrů postavil Shelvey a pěkným obstřelem využil slabšího zákroku domácího brankáře a prakticky rozhodl o osudu utkání.

"Kladivářům" se v samém závěru alespoň podařilo rozdíl ve skóre snížit. Nejprve centr Lanziniho Dúbravka vyrazil pouze k Balbuenovi, který jej z malého vápna pohodlně uklidil do sítě, načež v nastaveném čase napřáhl z hranice velkého pokutového území Snodgrass a parádní pumelicí snížil na konečných 3:2 pro Newcastle.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Manchester United 1:0

02.11.2019 13:30

Góly: 45. Joshua King

Fotbalisté Manchesteru United nezvládli roli favorita a po brance Kinga z konce první půle prohráli 0:1. Díky tomu se v tabulce propadli právě až za svého dnešního soupeře. Rudí ďáblové tak nenavázali na tři předchozí výhry.

United se sice museli obejít bez několika opor, do zápasu však vstoupili aktivně. Už v páté minutě mířila parádní kolmice na Jamese, který přenechal Pereirovi. Ten však vůbec netrefil balon.

Po prvních dvaceti minutách, kdy byli jasným pánem hry hosté, však Bournemouth začal být o poznání aktivnějším sokem. Jeho hráči však nebyli schopni si vypracovat nějakou slibnější šanci a navíc Manchester zlobil rychlými protiútoky.

Při jednom z nich si penaltu chtěl vymodlit Martial, ale šel k zemi až příliš ochotně, což vyvolalo velkou nevoli domácích fotbalistů. Při následné potyčce sudí musel tasit žlutou kartu.

Když už to vypadalo, že se půjde do šaten bez branek, zažili hosté šok. Nadýchaný centr si ve vápně našel Joshua King, dostal hodně prostoru, takže si míč ještě stihl připravit a zakončil k levé tyči.

Ve druhém poločase se především hodně žlutilo. Až v 76. minutě se domácí fandové málem znovu zvedali ze sedaček. Wilson ve vápně vyslal moc pěknou střelu, jenže David De Gea ukázal svou extra třídu.

V 83. minutě mohlo být vyrovnáno. United rozehráli rohový kop na krátko, Fred poslal na vzdálenější tyč výborný centr a střídající Mason Greenwood z bezprostřední blízkosti napálil balon do tyče.

K ničemu zajímavější už se poté Manchester nedostal a v Bournemouthu padl. Domácím patří aktuálně šesté místo, hostům osmé.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC11101025:931
2.Manchester City1181234:1025
3.Leicester City1172227:823
4.Chelsea FC1172225:1723
5.Arsenal FC1145216:1517
6.Sheffield United1144312:816
7.AFC Bournemouth1144314:1316
8.Brighton & Hove Albion1143414:1415
9.Crystal Palace1143410:1415
10.Manchester United1134413:1113
11.Tottenham Hotspur1134417:1613
12.Wolverhampton Wanderers1127214:1413
13.West Ham United1134414:1713
14.Burnley FC1133514:1812
15.Newcastle United113359:1712
16.Aston Villa1132616:1811
17.Everton FC1132611:1711
18.Southampton FC1122710:278
19.Norwich City1121811:267
20.Watford FC110566:235

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (677)

Přidat komentář
Whitemedia

Jim vždy zlepšíme náladu a pak je zpět do hoven pošle nějaký Bournemouth

Reagovat
RKBoy

však priemerný tím , potrápia favorita ale ostatné doserú.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
papanegra

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutny odpad, na toto uz nemozu byt vyhovorky, to nema ani nic spolocne s tym, ze Ole nedostal posily atd, vsak sme hrali v Bornemouthe, ten nie je kvalitnejsi v nicom, ale vedia co chcu hrat, aky to rozdiel oproti nam, Ole tam toho Pereiru drzi skoro 70.minut, napriek tomu ze pokazil uplne vsetko a jeho prinos pre hru nie je ziadny, 13 bodov za 11 zapasov, toto musi ist za Olem, je to uplne dno.

Reagovat
smazaný uživatel

Vykupte Pocha pls

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
Rothbard

To, že Bournemouth ví, co chce hrát, je dostačující schopnost porazit tým v momentální formě (od jara 2019), jakým je ManUTD. Mají zajímavého trenéra i pár hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím že to, že máme nekvalitní kádr dost souvisí s tím že Ole nedostal posily. Ale to už jsem tu jednou psal, že s mateřskou školkou nejde vyhrávat každej zápas v PL, když se ti k tomu přidá i absolutně nedůrazná obrana při gólu Kinga, která by měla být i kvalitativně z celýho mužstva jediná oporou tak z toho ani nemůže vzniknout nic jinýho než co jsme včera viděli.

Reagovat
Svatej

S nama si prdel vytrou, ale na tyhle zápasy, kde jim to soupeř zavře, ten tým prostě stavěnej neni. Ole ještě pár zápasu ústrojí, ale potom třeba změna přijde, tak je potřeba toho nahnat zase co nejvíc, dokud jsou na tom takhle.

Reagovat
Svatej

Ještě teda si Ake a Cook zaslouží pochválit, fakt super výkony. Tomu Akeho návratu se bráním cimdal min, on je moc pěkné všestrannej. Christensen působí dojmem, že na sobě nic změnit nechce a díky tomu se vůbec neposunul už třetím rokem..

Reagovat
Busby babes

Ole to ustoji.

Reagovat
blade115

Snad si zas co nejdřív budou moct pohonit v nějaké podřadné soutěži a Oleho podrží.

Reagovat
iamek

Třeba v lize proti vám

Reagovat
blade115

Ideálně. Představa, že vyhrajete až v únoru, je naprosto opojná.

Reagovat
iamek

Wow

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tunkic

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Vopi11

Reagovat
Werkrider

dobre ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

tak do vtedy snád tie remízy a prehry ustojí.

Reagovat
iamek

Podle vyjádření Eda asi jo

Reagovat
C-M@ster

Uz me netrapte.

Woodward ven, Young ven, Lingard ven!

Reagovat
iamek

Edo za to nemůže. Pokud ten rozhovor co je na DP je pravda a nekeca tam, tak je demonizovan docela neprávem.

Reagovat
C-M@ster

Ne.

Reagovat
iamek

Jo

Reagovat
Busby babes

kde?

Reagovat
iamek

DP

Reagovat
Busby babes

hm, to by em fakt zajimalo, jestli maji od Mittena svoleni...

Reagovat
smazaný uživatel

nemajú, preto tam nenájdeš znak manchestru United okrem oficiálnych fotiek

Reagovat
Busby babes

bozi, jak tyhle stranky kradou obsah.

Reagovat
r.mrazik

co je DP?

Reagovat
iamek

Devilpage

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
eder

Dopravní podnik

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
pingla

diplomová práce

Reagovat
smazaný uživatel

Nerob do piči, to musi byť znamenie

Reagovat
iamek

Ty vole Edo odvolej ho. Můžeme klidně hrát bez trenéra a sestava až se losuje v kabině. Vyjde to stejně. Hrajeme par zápasu na 3CB a docela to funguje a pak hrajeme zase na 2CB. Logika norského génia . Perreira nemá na žádný tým PL a on ho stejně bude cpát do základu. Radši budu cumet na Garnera nebo Gomese, než na tohle kopyto. A to střídání s Lingardem dokonale. Kádr má na hovno, ale to ze ten tým nemá žádnou taktiku a neví co hrát, tak to jde za celým trenérskym týmem. Bissaka dneska opět parádní . Sice neubránil Kinga, ale tam měl byt Lindelof a je taky třeba ocenit, ze King to udělal úžasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Oleho podržet do konce sezony a bude sestup.

Reagovat
Hokaido

Zajímalo by mě, jak dopadne po sezoně Fraser. Takhle si asi žádný podpis v tom vysněném velkoklubu nevybojuje.

Reagovat
cristiano.K.

taky na něj nemá.

Reagovat
Mastný Chobot

crossing merchant

Reagovat
BaggioRoberto

Žolík to byl vždycky dobrej, ale na základ to nikdy nestačilo. Sol.

Reagovat
Salfovic

Jak se v Anglii staví MUfani k Olemu, stále za ním stojí ?

Reagovat
iamek

Jak jsem tam byl naposledy, tak i kdyby vystrilel pul stadionu a druhou půlku znásilnil, tak tam bude pořad za boha. Jako hráč právem, ale jako trenér brrr

Reagovat
smazaný uživatel

Ole ako žolík do konca minulej sezóny... povedzme.

Ale ako tréner, čo má dostať MUFC znovu na piedestál, to vyzerá byť nad jeho sily.

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně žádnej systém. Spoléhá se jen na to, že se někdo utrhne uteče a dá gól. Hejtujte si Mourka jak chcete ale pochopte už, že je to o galaxii lepší trenér než Ole...

Reagovat
Counter

Solskjaer has now lost more PL games as a manager than Jurgen Klopp, despite taking charge of 104 fewer games.

Wow.

Reagovat
bbbauch

Tak Klopp je uplne jinde.. ale i tak to Ole zvladnul desive rychle

Reagovat
aramaki

ako vidis zvysok sezony? Si emeryout alebo este cakas ze nastane nejaky zlom? Ak out, tak koho a kedy?

Reagovat
Gunner14

Emery konec

Reagovat
Trand

Dneska to byl bohužel souboj dvou vyrovnaných týmů. Zasloužená remíza, gól klasicky úplně zbytečnej a ten závěrečnej "tlak" byl směšnej.

Reagovat
smazaný uživatel

emery out !

brighton je dva body pod nami pricom v celej supiske ma asi 4 zname mena. ked som navrhoval pottera ako trenera miesto emeryho counter sa mi samozrejme vysmieval. zobrat pottera!

Reagovat
smazaný uživatel

mane neskutocny gol..krasne pool

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Kixi Syhimour

Na Livesportu svítila šance, tak jsem si říkal jestli to dopadne

Jinak Mané měl být střídán, neumí hrát fotbal.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak konečně zase roh, krásně jsme si pomohli

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak si kokot. Skoda ze tu nie je button block

Reagovat
Kixi Syhimour

Counter sem něco házel kdysi

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak nevím, čím jsem si to vysloužil zrovna dnes

Reagovat
repkajebuh

Kde má konec tvoje dno?

Reagovat
Kixi Syhimour

nevím, na co narážíš, zápas jsem sledoval celý, ale měl jsem otevřen Livesportu kvůli City a tam svítila šance u nás

Ohledně Maného je to narážka na Cubaziho, který mu dal tuto vlastnost, Mané mu to krásně vrátil.

Reagovat
repkajebuh

Jo takhle.. tak sem nepochopil. U tebe člověk nikdy neví

Reagovat
Kixi Syhimour

v pohodě

Reagovat
Edgewalker

A s tímhle hovnem příště na Leicesteru. Good luck

Reagovat
smazaný uživatel

to bude konecna

Reagovat
Gunner14

Reagovat
mr.Silver

Snad

Reagovat
Edgewalker

Kéž by

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Trand

Nevěřím, že ho v dohledný době vedení odvolá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
iamek

Musí zůstat

Reagovat
Busby babes

ne, Mourinho. sice je nauci branit, ale bude tu sranda.

Reagovat
iamek

Se štěstím jaké máme, tak jim pristi rok vyhraje titul

Reagovat
Busby babes

Counter velebici Zozeho, to by bylo fajn.

Reagovat
fenixLFC

Snad obnovia efsewrch nech mu usetria pracu a staci mu kopirovat vase prispevky

Reagovat
Swarley

Sezonou bez prohry...

Reagovat
vrabejka

NEVER GIVE UPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Klopp slabší výkon, ale zachránil svoju zlú základnú zostavy skvelými striedaniami. Rozhodca tiež slabší deň, Mané 1+1, to je kráľ.

Tento tím má veľký charakter a psychickú odolnosť.

#LallanaOut, nechcem ho hejtiť, no nemá na to byť v tomto skvelom tíme a už vôbec nie hrať zápasy.

!!! YNWA !!!

Reagovat
SCELO

lallana hral nahodov dost dobre, to sa zial neda povedat o hendovi ci wijnaldumovi...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Malresi

To, ze bol v dnesnom zapase lepsi ako Hendo a Gini, ktori hrali tragicky, nie je ziadne meritko. Mne pil krv tymi pomalymi prihravkami na istotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne pil krv tymi pomalymi prihravkami na istotu. + tým, že sa ani nezúčastňoval súbojov

Reagovat
Malresi

Klasicky... nerozumiem tomu, preco ho Jurgen stavia a uz vonkoncom nie tomu, preco ho stavia na DM.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak asi na to má nějaké předpoklady, když prohlašoval, že ho tam zkusí.

Reagovat
smazaný uživatel

Skúšal ho tam v dvoch zápasov v príprave, kedy sa mu na tomto poste zapáčil, proti tímom zo štvrtej a tretej ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

všetci traja hrali nahovno, Lallana ešte k tomu prehrával súboje. Hendo posledných 15 min to celkom diktoval zas...

Reagovat
cokoliv

Hendo dokáže být prospěšný, problém nastává když máš v záloze 3 Hendy. To se pak naplno projeví nulový přínos dopředu.

Záloha prostě nedostává kvalitní míče na trojzubec, naštěstí to tahají Robertson a hlavně TAA, to sou momentálně klíčové postavy LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

naštěstí to tahají Robertson a hlavně TAA, to sou momentálně klíčové postavy LFC.

jj

Reagovat
Kixi Syhimour

Henderson má strašné výkyvy v těch zápasech, Spurs to samé 1. půle dost nic moc, 2. půle dobrá. Fakt jak chodil loni z lavičky tak byl dobrý, tady se to potvrzuje.

Jako od Lallany se nic moc čekat nedalo, ale podle mě nezklamal. Líbili se mi krajní obránci, leč Arnoldovi ty centry dnes moc nešly. Střídání se ukázalo jako řešení, příště ale podle mě musí přijít dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson má strašné výkyvy v těch zápasech, Spurs to samé 1. půle dost nic moc, 2. půle dobrá. Fakt jak chodil loni z lavičky tak byl dobrý, tady se to potvrzuje.

súhlas

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cubazi

Presne

Inak obhajcovia Lallanu, ja netvrdim že nema pekné momenty, ani nevravím že nevie kopnuť do lopty. Ale má nato hrať za LFC hoci len sedieť na lavičke? Nie nemá. Ak ešte hra spoločne s Hendom v zálohe tak ta kreativita smerom dopredu je uplne k hovnu. Hendo je typický posunovač lopt od neho zazraky nečakám, prednosti ma inde. Ale Lallana hral dnes velmi naivne a robil hrubky v strede. Takže suhlas

Reagovat
Kixi Syhimour

Lallana u nás jistě již nemá, co dělat, ale v situaci, kdy jsme přes léto nenakoupili, tak je docela logické si ho ponechat, teď v létě snad odejde, ale já jsem od něho viděl i horší výkony než dnes.

Reagovat
fff

A co ten Mane, vie hrat futbal?

Reagovat
cubazi

Tak ti poviem dnes som povedal slovička Kurva asi 100 krát a do piči stym chujom asi 50 krat . Taže vie

Reagovat
vladis271

Skvelými? Dole mal ísť hendo s lallanou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ožilivi hru a vyhrali sme aj kvôli nim, hrali dobre. Spokojný som s nimi.

Reagovat
smazaný uživatel

Fucking mentality monsters.

Reagovat
Whitemedia

Ty dva zkurwené týmy zase....

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
9augi9

Chelsea a Zlín?

Reagovat
Whitemedia

Horní a Dolní Lhota

Reagovat
repkajebuh

Vlachovice a Újezd

Reagovat
smazaný uživatel

good ebening..cim driv skonci tim lip..toto nikam nevede

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak teda VAR úplně k ničemu u penalty zase , jasná ruka a nic

Reagovat
LokoLFC

nechápu no...

Reagovat
Nikikrew

Ahjaj opat dalsi zufaly vykon, nepochopitelne striedania docela.

Preco nesiel hore Pepe ale Saka ktoremu to teda vobec neslo. Gol opat zbytocny, jednoduchy out kde Ceballos nestiho zachytit hracat a Chambers prehra v 5tke hlavickovy suboj, docela darovany gol. Wolves su proti top6 timom velmi silny, super brania a maju kvalitne kridla, remiza zasluzena.

Buduce kolo Leicester, pan boh nas ochranuj ak budeme takto hrat.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Co me uklidnuje, ze Liverpool v podstate kazdy zapas to ma nahnute, tohle stesti nemuze vychazet vecne

Reagovat
9augi9

V podstate každý zápas, ty si mi ale odborník.

Reagovat
t0mmy33MCFC

za odbornika se nepovazuju, ale nechces bych tu vypisoval prubehy zapasu od 28.9. ?? Krome Genku

Reagovat
t0mmy33MCFC

dobre mel jsem dodat v podstate kazdy zapas v posledni dobe

Reagovat
Luc-Luc

jojo, tohle "stesti" mame uz minimalne rok

Reagovat
fff

Reagovat
t0mmy33MCFC

ale tak brecet nemusis, spatne nehrajete

Reagovat
Malresi

Je pravda, ze v tejto sezone sme vyhrali so stastim uz pomerne dost zapasov. Je ale potrebne dodat, ze takmer vzdy podali vyborny vykon a tu vyhru sme si absolutne zasluzili. Jediné výnimky, kedy sme hrali hrozne, ale aj tak sme výhru vybojovali sú Sheffield a dnes proti Ville.

Reagovat
Malresi

*ze sme takmer vzdy podali

Reagovat
t0mmy33MCFC

jj to nerikam ze by to nebylo zaslouzene, jen ze nekdy proste je brutalny tlak a nevyjde to stejne, osobne jsem dnes myslel ze prohraje City i Liverpool nakonec vysledek stejny bodove no

Reagovat
Malresi

Vyzeralo to tak. Som rad, ze ste otocili aj vy. Zapas buduci tyzden bude hrozne zaujimavy a hlavne dolezity. Pochybujem, ze to k nam Pep pride zavriet a hrat na protiutoky ako vlani. Tento krat musi hrat na vyhru a tlacit sa dopredu od zaciatku, co by nam malo vyhovovat.

Reagovat
t0mmy33MCFC

loni jsme hrali na brejky? no co ja pamatuju byli jsme vetsinu zapasu lepsi v drzeni mice a tak.. no a pak ta penalta... myslim, ze jste nakonec byli radi za bod

Reagovat
Malresi

49% : 51%, na strely 7:6 z toho na branu 2:2.. jasne, vzhladom na penaltu sme boli za remizu radi, stojim si ale za tym, ze na nas Pep upravil taktiku tak , ako predtym este proti nikomu a nehrali ste svoju klasicku hru.

Reagovat
fff

A taktiez sme mali smolu, nepenalta proti Newsactl, penalta v Taliansku, gol MU po faule, dnes neuznany gol...

Faktom je, ze hrame dobre a vsetko mame zasluzene.

Ak tu nitko ide tvrdit, ze mame stastie, pricom mame 1 prehru v lige za 50 ci kolko zapasov, tak ja uz neviem.

Reagovat
Kixi Syhimour

+dnes nepenalta

Reagovat
fff

Celkovo tieto debaty o stastie ci nestasti mi idu celkom na nervy, cca ako debaty o chybach rozhodov v prospech ci neprospech niekoho.

V dlhodobej sutazi sa to podla man plus minus vzdy vyrovna a nakoniec je to len o kvalite timov.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
t0mmy33MCFC

dobry ja nerikam ze to nemate zaslouzene muj komentar byl proste o tom, ze kdyby jste vyhravali kazdy zapas 3,4:0 , tak asi zacnu mit opravdu strach , takhle jsem jen rikal, ze jsem zatim v klidu, protoze nejake ztraty urcite prijdou , ja myslim ze sam jako fanousek musis uznat ze ty vyhry opravdu nejsou zrovna suverenni a na pohodu

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak u nás to ani loni nebylo úplně na pohodu, to jen vy jste si (a i teď) šikanovali soupeře.

Reagovat
fff

Skor je to o tom pozriet sa na to z druhej strany.

Kolko timov s nami hralo zatial v lige a dalo by sa povedat, ze wau ten tim hral dobre, zasluzil si vyhrat a mal smolu? Hrame konstantne dobre, je ohromne tatke nas porazir a sme tam kde sme zasluzene.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ani většina těch hráčů nemá takovou formu jako minulý ročník. Zase jde hrozně vidět, že Klopp ty hráče naučil vyhrávat, prostě to urvat.

Reagovat
t0mmy33MCFC

uff gol MU po faulu no radsi uz nebudeme rozjizdet opet debaty o tomhle

Reagovat
Malresi

Ale vsak na tom, ze niekto napise, ze sme niekolko zapasov vyhrali so stastim podla mna nie je nic zle. To pomyselne stastie k tomu proste patri a ked mu muzstvo ide od zaciatku dokonca naproti tak ako my vo vsetkych zapasoch, tak sa to "stastie" na nasu stranu proste zasluzene prikloni.

Sme proste psychicky silny a vyspely tim a od zaciatku dokonca hraci veria, ze tie zapasy vyhraju aj ked prehravame, co je super. Netreba ale odvracat zrak od nie moc dobrych vykonov ako dnes alebo na Sheffielde, pretoze ako sam pises, v dlhodobej sutazi sa to prejavi a pri takychto vykonoch mozeme nabuduce pokojne prehrat.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
Front hell

Mentalitu máte skvělou,ale to breceni po simulaci origiho proti United to už je taky docela k smíchu

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
vladis271

Lebo vy nie :D

Reagovat
t0mmy33MCFC

no dneska celkem taky stesti no, ale jinak kdyz se nedarilo tak jsme letos pokazde prohrali + remiza po neskutecnym niceni slepic

Reagovat
iamek

Tyhle zápasy vyhrávají titul. Letos už jim to bohužel neutece. Ta vnitřní síla je neuvěřitelná.

Reagovat
Tommy the Gunner

Emery out

Reagovat
9augi9

Ale iba ak pôjde k MU.

Reagovat
Infernoqt

my máme vlastního emeryho

Reagovat
smazaný uživatel

Zruste ten VAR

Reagovat
Trand

Reagovat
SCELO

Reagovat
Liquid

Arsenal na Emeryho budou tlaky

Reagovat
Luc-Luc

spousta lidi se mnou asi souhlasit nebude, ale vykon byl dneska dobrej, bylo tam nekolik cistych sanci, regulerni gol, ktere nam neuznali, meli jsme mit penaltu..Av nemela az na par situaci a ten brejk, co zadrbali nesmyslne, takrka nic, celej zapas byli zatazeni a cekali, co se bude dit...je pravda, ze spoustu zapasu urvem takhle zdanlive stastne, ale to neni o stesti, ten tym ma neskutecnou vuli to tam nejak dotlacit...

Reagovat
fff

Uplny suhlas, vykon nebol najlepsi, no v konecnom dosledku to vobec nebolo zle a vyhrali sme zasluzene a golov sme mohli dat o dost viac. Ide sa dalej.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Luc-Luc

na venkovni zapas si myslim, ze jsme hrali dobre, v premier league je kazdej zapas venku ohrome tezkej, navic, kdyz proti nam kazdej zaleze, mame spis brejkovy muzstvo, na tohle dobyvani nemame kreativitu v zaloze

Reagovat
smazaný uživatel

čiastočne súhlasím, ale s týmto nie,,,

" celej zapas byli zatazeni a cekali, co se bude dit."

Villans boli pasívni až od cca. 65 min.

Reagovat
Luc-Luc

mne nejak moc aktivni neprisli

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

prvých 25-30 min boli o chlp aktívnejší než my, agresívnejší, napádali nás a robilo nám to problémy. Potom sa obraz hry vyrovnal a pasívni začali byť až okolo tej 65 minúty...

Reagovat
smazaný uživatel

Já s tebou souhlasím. Ta hra byla ovlivněna jednak tím neuznaným gólem, jednak nepísknutou penaltou po ruce Engelse. Villa se dobývala těžce. Neřekl bych, ze byli aktivnější, spíš hrál roli fakt, ze Wesley byl poměrně hluboko v poli, kde vyhrával souboje o míč se zalozniky. Villa se rychle dostávala na druhé balony, z čehož pramenila občasná převaha ve středu hřiště. Jinak mi ale nikterak nebezpeční v mezihře nepřišli. Hrozný byl dnes Henderson, stejně jako proti Spurs. Tam to aspoň vykoupil gólem, ale mně teda dnes přišel poměrně zbytečný. Henderson bude skvělý (doufám) proti City, kde bude třeba trochu víc bourat a hnát to, ale proti Villans zalezlým v bloku je Hendo o ničem. Bylo vidět, jak moc chyběl Fabinho, kdy dnesek ukazal, co za hráče Fab je, protože dokáže zvládat ofenzivu i defenzivu. Lovren a jeho distribuce míčů... bohužel to není VVD :) Never unclench.

Reagovat
fff

Hrali sme aj ovela lepsie zapasy, no napriek tomu sme mohli dat ovela viac golov a v pohodicke vyhrat. Firminov gol nechaem ako neplatil, v druhom polcase penalta po ruke, sanci kopec. Nervy, ale zasluzena vyhra, Fabinho posetreny na MC a ideme dalej.

Mane tuto sezonu absolutne neskutocny, nas najlepsi hrac s prehladom.

Reagovat
fff

Ale teda nejaka kritika. Hendove "centre" a Lovrenove nakopy dopredu....to je jak za trest.

Reagovat
cristiano.K.

Mané je dlouhodobě náš nejlepší hráč a teď má úžasné období. Vybojoval penalty proti liškám a ted a pořád golový.

Reagovat
smazaný uživatel

https://i.imgur.com/skbIc4C.png

nasa sezona. po 11 zapasoch bez jedineho jednoznacneho vitazstva, bez jedineho dominantneho vykonu. minulo sa viac ako 200 mega od wengera. totalny trapas

Reagovat
PhilipS

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt jsme jenom 2x prohrali a ty bys ho vyhazoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pool hezkej obrat

Reagovat
smazaný uživatel

Mizerná forma všech DM/CM, průměrní obránci (bez větší podpory od CM), útok/AM bez dobrých balónů, zvláštní střídání (Pepe?), prohození Guenda a Lucase, pripo*raná taktika (beton fakt neumíme), silných 15 minut a zbytek bída (opět)...

Reagovat
PhilipS

Je čas si přiznat, že tah s Emerym nevyšel. Nevidím na naší hře nic pozitivního. Měli bychom se za každou cenu pokusit o Mourinha

Reagovat
Gunner14

Ježiš marja jakoby nestačilo vidět na vlastní oči, jak krásně to vyšlo United tah s Mourinhem

Reagovat
PhilipS

Jeden z nejlepších trenérů historie ty bambulo. Měli bychom strašnou kliku, kdyby k nám chtěl. Stejně je to nereálný

Reagovat
smazaný uživatel

On by chtel, ale vedeni se podle me obava, co na to fans

Reagovat
PhilipS

Nesmysl, většina by ho vítala s otevřenou náručí. Hlavně po týhle několikaletý bídě

Reagovat
smazaný uživatel

Soudis podle ceho? Co jsem cetl ruzne fora, tak to je tak 50 na 50. Spousta lidi nezapomenula, jak si o Arsenal otiral hubu

Reagovat
PhilipS

Jsou vyprahlý po tom mít někoho kompetentního na lavičce. Vsadím se o co chceš, že by z toho drtivá většina fans chcala blahem. Nikdo lepší k mání není.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si, ze by z jeho oznameni chcala blahem. U neho uz neni ani jiste, ze by to s nim byla nejaka hitparada

Reagovat
PhilipS

Není to s jistým s nikým, ale proč nevzít toho nejlepšího?

Reagovat
SunFells

To je magor tento kokot

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

nesmysl? otevřenou náručí? nejlepšího?

asi neznáš Mourinha a jeho výsledky poslední sezony, čas probuzení, PhilipeSi

Reagovat
blade115

A jeden z nejvyhořelejších trenérů současnosti. Ale jak je libo, se zlikvidujte na X let dopředu klidně dobrovolně.

Reagovat
PhilipS

Proč myslíš, že je vyhořelej?

Reagovat
blade115

Podle toho, jak vystupuje v médiích. Dřív byl taky arogantní, ale teď už k tomu nemá důvod, tak kolem sebe jen kope. Je z něj cítit frustrace, prakticky na každé tiskovce. Možná že během pauzy upustil páru, ale já už mu prostě nevěřím. Takticky úplně zaspal dobu a fakt, že už vlastně všechno dokázal a vyhrál, je teď spíš proti němu.

Reagovat
PhilipS

Frustrovanej byl ke konci angažmá United, což bylo pochopitelný. Mě připadá teď odpočatej a v pohodě. Cítím z něho hlad po dalším zářezu. Arsenal by pro něj byla skvělá výzva.

Reagovat
tunkic

Fuj, to ani nahodou!!!

Reagovat
Heisenberg

Kdybychom chtěli vyhrávat Mickey Mouse trofeje, tak bych radši nechal Emeryho, ten má podobnou šanci vyhrát EL jako tenhle vyhořelej strejda.

Reagovat
PhilipS

Vyhořelej? Jako proč?

Reagovat
Heisenberg

Výkony a hra týmu? United zrovna po 3 letech a biliardě utracených liber zrovna nohama netleskali.

Emeryho chceme pryč za výsledky v lize a absenci koherentího útočnýho systému a vezmeme borce, který by za 3 roky byl 2x mimo top 4 (než ho United vyhodili s 11 body ztrátou na top 4 v prosinci). A Mourova taktika byla i v jeho nejlepších letech založena zejména na dobrý defenzivě a individuální kvalitě vepředu, ne na atraktivním fotbalu jako předvádí Pep, Klopp nebo i Poche. V United mu povětšinou nefungovala ani obrana, protože mu chudáčkovi nepřivedli další 2-3 pokémony na beky.

Reagovat
PhilipS

No zpětně se ukázalo, že s United dokázal zázraky. Ten chlap měl výsledky všude kam šel. Všechno ostatní je šum. Je to výbornej psycholog s vítěznou mentalitou a to je přesně, co teď potřebujem jako sůl

Reagovat
exot12

V ktorom tíme mal dlhodobo dobré výsledky? Ako vyzerali tímy po jeho odchode?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Svatej

Reagovat
RKBoy

priemerný tréner pre priemerný tím.. podla mna robí to čo má.

Reagovat
Hachim Mastour

josé a pozitívna hra. To nejde dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SaianSupaCrew

Po letech máte zase hodně perspektivní mladíky, tak proč je neodstavit sociopatem za zenitem, po kterém většinou nikde sto let tráva neroste.

Koncepce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Zajímavý sledovat, jak zkreslenej pohled maj fanoušci na Mourinha.

Reagovat
SaianSupaCrew

Po přečtení tvého příspěvku ti musím dát za pravdu.

Nikdo mu úspěchy neupírá, ale jen z minulosti se žít nedá. Nehledě na to, že z jeho pracně budovaného respektu už toho moc nezbývá.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsichni maj zkreslenej pohled, jen ty mas ten spravnej.

Reagovat
PhilipS

No ne mě zajímaj data a fakta. Před třema sezónama vyhrál PL a teď už je odepsanej? Wtf? S tragickym United uhrál EL, druhý místo a finále FA cupu. Co bychom za to dali. Na trenéra je pořád v mladým věku a ještě toho hodně vyhraje.

Reagovat
Nebelung

Zapomínáš jakou spoušť po sobě zanechal.

Reagovat
tunkic

Hlavně zapomínáš na fakt, jak se po Arsenalu vždycky vozil!! S ním by to prostě byl totální vlastňák

Reagovat
PhilipS

Nebuďme ubrečení kokůtci

Reagovat
exot12

Najskôr by ho musel niekto angažovať, aby ešte niečo vyhral. Vzhľadom k tomu, že odmieta tímy, ktoré nie sú veľkokluby, tak podľa mňa dostane ešte jednu šancu časom. Ak neuspeje, skončí ak neprehodnotí svoj postoj.

Bayern? Pre nich to nie je voľba aj keď majú Kovača

ManU nemyslím si, že by sa ho rozhodli ešte niekedy angažovať

Chelsea dali prednosť inému trénerovi, keď niekoho potrebovali, nie som si istý či by o ňom uvažovali znovu.

Juve, nemyslím si, že by o ňom vôbec uvažovali

PSG možno, ak by boli zúfalý

Real možno ak by nevyšiel ťah so Zidanom

Barca myslím, že by ich to ani nenapadlo

Live asi jedna z posledných možností ak by Klopp skončil

Tak kam by mohol ísť?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, ze v Live si nedokáže představit, ze by to po Kloppovi přebral někdo jiný než Pep Lijnders nebo Stevie G.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nedokáže*

Reagovat
Nebelung

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne

Reagovat
aramaki

čokoľvek, len tohoto vytríbeného psychoANALytika nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Chtít Mourinha když je k dispozici Allegri?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Skoda len že Salah sa zatial moc nechytá. Nehrá až zle, len nie je efektivny, na gol potrebuje pomaly čiste šance do prazdnej brany....

Reagovat
papanegra

Hrát do plné obrany je pro nás trochu problém, tam vidím naši největší slabinu, kde chybí TOP kreativní záložník, co by to tam rozdával, měl to být Keita, ale ten se bohužel ještě nechytil...

Výhra velmi důležitá, hodně věcí šlo proti (chyby rozhodčích a VAR, smůla...), ale nakonec to kluci urvali.. Mané je bůh, nikdy jsem nevěřil, že řeknu, že je to náš nejlepší hráč.

Reagovat
fff

Naoazaj mame taky problem s tou kreativitou? Sanci sme mali dost.

Klopp chce v zalohe skratka hracov, ktori budu behat a tvorit bude TAA, Roberston a ta trojka vpredu. A funguje to.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dneska mi ale přišlo, že ta kreativita fakt chyběla, všechno šlo před beky, kteří nebyli s to delší dobu dát centr, chyběla nám právě kreativita ve středu, až Chamberlain to nějak zvedl.

Reagovat
fff

Neviem, nesuhlasim.

Ono ja mam niekedy pocit, ze sa zabuda, ze nehrame proti timom z 5 ligy. Hrame vonku proti timu z PL. Nemozme cakat, ze budeme mat 10 sanci za zapas. Napriek tomu v prvom polcase gol Firmina, strela Salaha z jedenastky, kedy zle trafil loptu. Sance boli. A to uz nehovori o druhom polcase.

Mne sa zda, ze posledne tri roky tu stale riesime, ze nemame krativnu zalohu, pricom goly davame a sance si tvorime. Ze si ich netvorime 20 za polcas neznamena, ze nemame kreativitu.

Klopp to u nas zjavne stavia na krajnych obrancoch, ktori obaja mali rekordny pocet asistencii miunly rok, a na utocnej trojke, aby tvorili. A podla man mu to teda celkom funguje.

Reagovat
Kixi Syhimour

Neříkám, že to nefunguje, ale holt prostě přijde zápas, kdy to dopředu nepůjde a mně se zdáli centr našich krajních obránců dost dlouho špatné, chvíli po nástupu na plac to převzal Chamberlain a pak se teprve do útoku opravdu dostali beci.

Je celkem jasné, jak to chce Jürgen hrát, ale mírná nadstavba v té záloze opravdu chyběla, přeci za zápas si dokážeme vytvořit šanci i ze středu hřiště, dneska ale chyběl Fabinha, který dobře přihraju dopředu někdy a Wijnaldum, který prostě nebyl vidět. Chamberlain to zlepšil.

Reagovat
Remt

Problém je, že když to nefunguje, tak není prakticky žádnej plán B.

Reagovat
Kixi Syhimour

to jsem chtěl vyjádřit

Reagovat
fff

Ox a Keita do zalohy a Origi do utoku su nas plan B.

Reagovat
Remt

ani jeden z nich mi nepřijde jako kvalitní kreativní záložník. Ani jeden z nich pořádně do teď nic neukázal za LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf

Reagovat
eder

To je poněkud nespravedlivé odsouzení jmenovaných. Minimálně Divock i Ox hlavně před zraněním se už docela zapsali do povědomí Kopites...

Reagovat
Remt

mluvim o Oxovi a Keitovi. Ten správnej kreativní záložník měl být Keita a zatím to moc nevychází ( i když je zdravý)

Reagovat
Kluivert9

Tak to RIP

Reagovat
SCELO

nesuhlasim, je dost zapasov kedy si hraci nevytrovia dostatok sanci a preto sa prehrava, remizuje, alebo v 94min vyhra ako dnes, ja stale nechapem ako toto moze vobec fungovat....

Reagovat
papanegra

Chybí mi hráč typu Bernardo Silva/David Silva/..., se kterými by záloha převzala totální dominanci nad zápasem, hráč co ze středu zalohy vymyslí nějakou genialitu, překvapení... Když tam máme tu obvyklou trojici, tak maximálně rozběhají a vše rozbíjí, ale tým který to zavře jako dnes, tak je to trápení.. většinou se to tahá přes strany a čeká se co vymyslí naše trojice na hrotu a nebo jestli dá Robertson/TAA milimetrový centr..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Keita nema nato aby prevzal štafetu po Coutinhovy. Proste videl som ho hrať zle aj dobre zápasy ale nie je to rozdielovy hrač. Pride my dost nerozvažny... Možno predať ho by nebolo zle a investovať peniaze do typického krídla...

Reagovat
Luc-Luc

souhlas, nekdo jako David Silva, by tu zalohu zvedl o 100%

Reagovat
Infernoqt

To je furt dobrý, že to je jen do plné obrany. Pro nás je problém hrát fotbal obecně, a když ten tým tak sleduju, tak bych mu něco podobného s kopanou vůbec nedoporučoval.

Reagovat
ajouki

Konečná statistika střel:

Arsenal 10

Wolves 25

Prý větší kontrola a lépe se na to kouká. Ještěže tam Ozila nechal, to by zase bylo komentářů, jak už to bez něj v závěru nešlo a neměl ho střídat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vytvoril tam na konci peknu sancu. podla mna hral super, bez neho by sme boli vysoko pravdepodobne este horsi

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, Ozil byl nejkreativnější. Špatně hráli zejména Guendo, Lucas a Ceballos (ten hrál aspoň slušně dozadu)... Obrana klasicky nic moc, ale od té nemá nikdo větší očekávání...

Reagovat
ajouki

Ta vaše kreativita. Wolves neměli žádného kreativního hráče a měli 2.5x tolik střel a větší šance.

Reagovat
smazaný uživatel

ceballos slusne dozadu wtf? jestli nekdo z tech tri zaslouzi pohvalit tak guendo, ktery opravdu hral dozadu a odbehal toho nejvic, plus se na konci aspon snazil a nealibisticky rozehraval a tahal mic

btw pres ceballose sel ten centr pred golem a dalsi sance, pri kterch mu sbihali hraci z druhe vlny z jeho prostoru

Reagovat
Hachim Mastour

Kto by bol dobrý caretaker tréner?

Reagovat
Kixi Syhimour

Teda.

Alisson byl za mě kvalitní, s gólem nic moc dělat nemohl, v první minutě se dobře postavil a vychytal a pak jednou perfektně přečetl hru.

Stopeři si myslím, že nakonec taky dobré, Villa měla vlastně snad jen 2 šance, Lovren mi přišel dobrý, van Dijk až na tu 1. minutu taky dobrý. Beci měli docela problémy s centry, ale nakonec to zkoušeli tak dlouho až to vyšlo, ale hra šla prostě hlavně přes ně.

Lallana mě nezklamal, nic světoborného, ale zas tak špatné to nebylo. Henderson hrál naprosto příšerně než přišel Chamberlain, který to s Origim rozproudil a nahradil naprosto neviditelného Wijnalduma. Salah nic moc výkon, ale snažil se, šance taky moc neměl, Mané mi přišel lepší, ale do mezihry to nebylo ono, vykoupil se kanadskými body a to se nakonec počítá . Firmino mi přišel špatný, nebyl vidět a moc tomu útoku nepomáhal, do mezihry taky nebyl ideální.

Reagovat
SCELO

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je na tom Blanc s anglictinou, a proc nikde netrenuje?

Reagovat
Setwo

ten už trénovať nebude podla mňa..

Reagovat
smazaný uživatel

Emery: "It's a bad result, but tactically it worked how we wanted."

Reagovat
Trand

Však to je jasný, rozehrávali jsme pěkně odzadu a bez nákopů, Lucas byl z tý středový trojice nejvíc vepředu. To že je ta taktika špatná, je věc druhá.

Reagovat
Taiger

Ten přeci jen to není Xhakova chyba co, nevidím tu ani jednoho hráče, kterej by byl lynčovanej tak, jako by byl Granit po dnešním výsledku s tím, že by byl na place.

Reagovat
lajka30

Je to jeho chyba nebyl na hřišti.

Reagovat
Trand

Já chtěl nejvíc Nagelsmanna už tehdy před Emerym, škoda že to nevyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

v nemecku teraz vyzera uplne brutalne marco rose

Reagovat
Mönchengladbach

Pracky pryč!

Reagovat
smazaný uživatel

taky

Reagovat
Heisenberg

Pokud bychom chtěli do konce sezony vybrat někoho zkušeného (tj. ne Arteta a spol.) a zároveň takticky spíše defenzivně založeného, tak proč ne trochu magie?

https://www.youtube.com/watch?v=4Vtjf4SWr2E

Reagovat
smazaný uživatel

noo neviem preco by sme mali brat niekoho takticky skor defenzivne zalozeneho ked sme arsenal a mame k dispozicii tolko ofenzivneho talentu

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
REPLIKATOR

Lallana odešel a zápas se otočil. Náhoda? Nemyslím si. Hrozně slabý hráč. Na Liverpool nemá, ani na lavku. #LallanaOUT

Reagovat
papanegra

Reagovat
celeb

Lallana prisiel a zapas s MU zremizoval. Nahoda? Nemyslim si.

Ako ...

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Hachim Mastour

Čo ten Marcelino?

Reagovat
smazaný uživatel

Emery 2

Reagovat
Setwo

podla mna by sa do Arsenalu hodil Jardim

Reagovat
Hachim Mastour

Nie je voľný. A ja teraz rozmýšľam iba o prechodnom, nie trvalom trénerovi. Ale Jardim by sa hodil.

Reagovat
lajka30

Ten jde k nám.

Reagovat
masly008

už ho odvolali?

Reagovat
TopinB

200. pro Movember

Reagovat
j_mrazik

Já v životě nepochopím to střídání Torreira - Saka. Vezmu hráče, co umí odebrat balon ze střední zálohy a dám tam juniora, co hraje křídlo. Ve střední záloze mi tak zůstane Španěl, co nedává tempo PL a je měkkej, Özil, který se aspoň snažil vracet a 20letý kluk, který to má všechno za ně oběhat. Martinelli jsem pochopil za zásluhy, ale tady jsme potřebovali vyhrát a ne tam dávat děti. Když už chtěl střídat, tak místo Özila nebo Ceballose. Oba dva na hřišti chtějí v drtivé většině jenom balon do nohy a hraje je hrozně pomalá.

Reagovat
Nikikrew

skor Ceballos dole a hore Pepe, a pockat tak do 80 min a stiahnut Aubu alebo Laccu a dat tam Martineliho. Nepochopim tieto striedanie, vazne mi to hlavu nebere

Reagovat
PP

Reagovat
Hachim Mastour

Čerešničkou na torte bolo striedanie Tierney-Kolasinac.

Reagovat
j_mrazik

Ten už asi mlel z posledního. Tohle bych i pochopil, ale vyměnit komplet celou stranu u nejnebezpečnějšího hráče, to chce umění.

Reagovat
PP

já to neviděl, ale to už je několikátý zápas po sobě, kdy ty střídání jsou na palici. Ještě kdyby se změnilo rozestavení či taktika, ale on tam klidně nechá díru ve středu zálohy.

Reagovat
Bakary3

Navazu na ten konec - ta taktika je na hovno uz od zacatku.

Naskladat tam 4 stredni zalozniky, ktery k sobe ani nepasujou, toho defenzivne nejlepsiho jeste uklidit kamsi pryc, to je uplne o hovne.

Z jedny strany aspon Tierney, z druhy ale Chambers.. Bylo jasny, ze se 4 technickyma hracema kridelni hra nebude existovat a nabehy musi obstarat jen utocnici.

S tim se hrat neda.

Pro me je to od Emeryho diletantismus - nevim, co s tim, tak tam dam 11 lidi, ktery mi ted prijdou nejlepsi.

Reagovat
lajka30

Fonseca by byl top pro Arsenal.

Reagovat
Hachim Mastour

Libor Šula

Reagovat
Whitemedia

To prostě nemá vůbec smysl, u videa Dean, nedávno v zápase u videa Atkinson, zápasy píská Taylor.. furt dokola tady ty nuly nechutné..

Reagovat
RKBoy

Dean a Taylor sa snažili ale o body nás neobrali.

nebyt Fostera a jeho životného výkonu ,tak je po zápase už o polčase.

Reagovat
mikelinos

MOTM Zouma jednoznačně

Reagovat
Kixi Syhimour

Foster?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, za mě Jorginho nebo Abraham (1+1)

Reagovat
smazaný uživatel

Willian a Mount tahali nohy a hrali tužku celou druhou půli a oba dohráli? Nechápu.

Před "penaltou" se to mělo 100x odkopnout na Abrahama, co byla čistě namyšlenost a zaplatilo se.

Reagovat
Svatej

Ok.. #Teambusby VAR je sračka, pokud to chtějí používat takhle. Tohle prostě nemůže bejt penalta v žádným vesmíru. Deulofeu by nejenže míč neodehral, ale jeho pohyb ani nebyl nijak zpomalenej, když do toho nepočítám tu smesnou pozdní reakci, která přišla až po dalším kroku.

Zouma dneska fantastickej, stejně tak Jorginho a Kova, kteří si z toho středu hřiště dělají lunapark, fakt krásná dominance. Zbytek týmu krom Azpiho krásně nadprumernej. Hrozně se mi líbilo, jaka síla z toho týmu vyzařuje, je to všechno navzdory věku dost pěkně kontrolovany. Zmínil bych i Batse, u kterýho znova musím zopakovat, že ho vůbec nepoznavam a zasloužil by si mnohem víc minut. Ta jeho hra má koule a pokazdy mě baví.

Je škoda, že to neskončilo aspoň 4:0, ale Foster si z toho dělal one man show a na konci zápasu to málem pohřbil tou hlavičkou (díky Kepys!). Všichni naši soupeři ztrácejí, skvělý kolo.

Reagovat
blade115

Tam je právě klíčový to "pokud to chtějí používat takhle". Video do fotbalu patří a je to dobrá věc, jen se musí vychytat, co s ním posuzovat, jak to posuzovat a v případě PL především kdo to bude posuzovat.

Reagovat
TopinB

Tak dneska se na něčem shodnem

Reagovat
Svatej

Jojo, já to tam právě napsal takhle záměrně. Furt verim tomu, že Var bude správná věc, ale takhle s eproste používat nesmí. Fakt bych nevěřil tomu, že Var, který mělo vymýtit simulanty a špatný offsidy to kolikrát naopak ještě podpoří.

Reagovat
Miguel19

Fat Frank 23 - Slim Ole 13

Reagovat
spider_8

Reagovat
RKBoy

ale však nás cez týžden porazil v sranda cupe prevratnou autobusovou taktikou bez golu z hry.

Reagovat
iamek

Ještě to bolí, ze vás vyřadil, tak tragicky a směšný tým? Jediná trofej, kde jste meli sanci má výhru

Reagovat
Svatej

Reagovat
avicii

Reagovat
icemike

Reagovat
Busby babes

bohuzel s vama nehrajeme kazdej tyden no.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
RKBoy

za 3 týždne najvačší test sezony proti City.. snád zopakujeme výkon proti Ajaxu a vyvarujeme sa zbytočným naivným a mierne arogantným momentom ako sme mali proti United či dnes pred tou ne-penaltou.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se spíš bojím, jak bude vypadat naše hra proti CP bez Jorginha...

Reagovat
RKBoy

musíme dúfat ,že Kanté bude už plne fit.. a treba to brat pozitívne, aspon bude Jorginho na 100% k dispozícii proti City.

Reagovat
mesyas

Pokud se vrátí Kanté tak v pohodě, mozek je letos Mount.

Reagovat
Talker

Tak riziko vykartování nad ním vyselo už X týdnů. Jednou to přijít muselo a je asi lepší, aby to bylo proti CP než proti Citizens.

Reagovat
Talker

Další důležité 3 body, sáhli jsme si na dno, ale nakonec jsme to vydřeli. Škoda té pencle, kontakt tam byl, byla blbost, že jsme to neodkopli - hrát ve vápně bago prostě nemůžeš, když ho hraješ 4x4.

Foster vychytal tak 3 golovky, fantastický výkon od něj. Nebýt jeho, tak je o poločase rozhodnuto. Od nás super stopeři, Kovačič a Abraham. Jorginho taky, nebýt té penalty, tak MotM. Michy se tam 2x fantasticky otočil, škoda, že tam nedal pojišťovací gol.

Pulišič se mi herně nelíbí, ale dává důležité goly. Willian takový mix - odmakal to, ale trošku pokulhávalo řešení situací - párkrát to vyřešil výborně, ale mnohem častěji do špeku a dostával spoluhráče pod tlak. Krajní beci nic extra, dneska se jim nedařilo - Azpi po delší době slabší výkon, Emerson nepřesvědčil a měl by hrát asi Alonso další zápas. Přijde mi mnohem efektivnější dopředu.

Mount parádní střela, odmakaný zápas, ale čekám od něj více prostě. CHO to měl oživit, měl to rozjet, dodat energii a místo toho to vypadá, jako kdyby tam přišel třicátník, který na to už nemá.

Ale ve výsledku máme 3 body, to se počítá. Náskok 6 bodů na Arsenal, 10 na MU, uvidíme, kolik na Tottenham. Snad se nám bude dařit i nadále. Chce to ještě 2 výhry před repre pauzou, ať jsme v klidu v LM i v PL a pak se následně pokusit oloupit Citizens.

K tomu se pomalu blíží doba, kdy se nám budou vracet důležití hráči - RLC, Kante, Rudiger a Christensen, takže budeme mít i nějaké větší možnosti rotovat. .

Reagovat
mesyas

Mount tímhle tempem bude do měsíce zrakvenej, stejný jako minulý rok v Derby.

Reagovat
RKBoy

problém je ,že na jeho pozícii pri zranení Rubena a Barkleyho nemá kto hrat.

Reagovat
Talker

Tak marodka je drsná - celý úvod sezony máme k dispozici 4-6 obránců na 4 posty, 3-4 záložníky na 3 pozice. Teoreticky bychom tam mohli hodit Pulišiče a na křídlo CHO, ale jinak tam prostě varianty nejsou.

Až se vrátí Kante a RLC, tak bude situace v záloze mnohem lepší, stejně tak i postupně v obraně. Snad u všech hráčů se očekává návrat do zápasového tempa v listopadu.

Reagovat
mesyas

To je bohužel smutný fakt, ale Mount si potřebuje nutně odpočinout jinak se za měsíc zraní a to budeme teprve někde. Je to prostě mozek hry. Je otázkou co bude s RLC až se vrátí, vydrží je tělo nebo se vrátí na měsíc a pak se zase zraní na 3.

Reagovat
RKBoy

tak niesom jediný komu Odoi pripadá úplne bez energie.. všetko rieši laxne a ako keby čakal ,že mu vyjde všetko tak nejak samo..

Reagovat
Svatej

Spíš mi přijde regulérne namistrovanej. Jak kdyby měl dojem, že se z něho svět už posral a on nemusí nikomu nic dokazovat..

Reagovat
hona.kub

Su stejného názoru, snad se zvedne, protože je potřeba na Pulisice a Williana vytvořit tlak, pak budou hrát všichni dobře a prát se o základ.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost. Vždyť je to strašně humble kluk.

Reagovat
Svatej

Spíš bych řekl, že je hrozně dobře srovnanej hlavou a ví co chce, ale to se s tou bohorovnosti nevylučuje..

Reagovat
bbbauch

Jak je na tom s timhle Mount? Ja jsem Odoie poradne hrat nevidel, ale spis me zarazil Mount, kdyz 2x posral prihravku pulisicovi a zacal na nej akorat rozharovat rukama

Reagovat
Svatej

Tak toho rozhazovani jsem si vůbec nevsiml Zatím těžko říct, ze všech těch hráčů mi přijde, že má tu hlavu úplně nejlepší, ale jak sám vidíš, všechno nepochytim... třeba mu to stoupne do hlavy a bude se chovat jak vocas..

Co bych na všech určitě vypichnul je ale to, že se zdají být obecně dost odolni proti tlaku a stresu. Někdo na cfc fóru popisoval, jak si akademie dává záležet na mentálním vývoji hráče, aby se ti kluci z ničeho hned neposrali a vidím to tam taky.. Tammy dostával hnusnou čočku i s rasistický podtextem na startu sezóny, jakej je to krok vedle a on pak odpoví hattrickem a následně vedl tabulku střelců, Odoie nahanel Bayern, Sarri ho nestavel, ale i dle vyjádření lidi zevnitř to s ním vůbec neshll, prosadil si nakonec svou a hral dobře.. Pokud je nenaserem, tak by nám ani nemuseli časem někam zdrhnout.

Reagovat
hona.kub

Pecka nesmyslná, ale bohužel ta situace předtím byla od Emersona i Kovačiče na pěst... Tammy je dravej a dnes mohl dát min. 2 góly... Kanté to bude mít těžké, páč už poněkolikáté funguje duo Jorginho-Kovačič parádně (jak se na ty dva loni nadávalo), stoperská dvojice je po hrůzném začátku solidní a pro mě překvapivě jistá. Kovačič, ten co vymotá, krása pohledět, škoda že neumí střílet. Průběžnej třetí flek je zatím asi nadplán, musíme pokračovat a doufat, že City a Litrpůl budou ztrácet a třeba bude i to 2.místo (pokud se zase nezblázní Lestr). Frank dělá dobrou prácu, tým funguje dobře, uvidíme po Novém roce, tam se bude lámat chleba.

Reagovat
mesyas

Kanté to nebude mít vůbec těžké, protože narozdíl od Kovačiče je dokonce se svými 165cm nebezpečný vepředu a dokáže efektivně i bránit.

Reagovat
hona.kub

Ale koukni na Kovačiče, ten je technicky 1 na 1 mnohem lepší než Kanté, pravda vzadu to za něj odmaká často Jorginho, ale i sám Kovačič má některé obranné zákroky velmi dobré... Je to příjemné mít na dvě pozice tři hráče, kteří nezklamou a teprve až se vrátí RLC, tak tam bude přetlak a Frank bude mít starosti, koho vlastně vybrat do základu... Musím se opakovat, kdo by to byl řekl řekl po nákupním BANU

Reagovat
smazaný uživatel

A to ještě máme na hostování Bakayoka

Reagovat
hona.kub

Ten se doufám v prvním týmu už nikdy neobjeví, a prodáme ho šulnul někomu, kdo bude blázen a uvidí v něm potenciál, kterej na PL nemá

Reagovat
hona.kub

A omlouvám se, zapomínám na Mounta, ten hraje parádně na to, kolik mu je let

Reagovat
FFA

Na ten Emeryho futbal sa neda pozerat, ale koho realne za neho? Nechal by som to do konca roka Frediemu, potom sa uvidi. Emery je naozaj strata casu.

Reagovat
RKBoy

ten Hag alebo Jardim by boli ideálny ale snád sa to nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

do leta freddie, ak by isiel bomby nechat si ho - cim skor prevezme tim tym viac sa to ukaze

ak by to bomby neboli skusit pottera/ten haaga/rosea/event ten jardim

Reagovat
PP

Jardim by měl být i velmi reálný. A jestli někdo z Gunners chce Mourinha, tak je blázen a měl by se nechat vyšetřit. On, Ramos, Suarez či Neymar představují to nejhorší po lidské stránce, co hraje fotbal..

Reagovat
johan14

Mourinho toho nenahral veľa ani v mladosti, žeby začal na staré kolená?

Reagovat
Talker

Mourinho!

Reagovat
technecium

Nechcete vykoupit Valverdeho?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi trener Barcelonu a za 2 roky 2 ligovy tituly.

Toho si nechejte a na nej zadny klub penize nema.

Reagovat
hona.kub

Btw. Kovačič za 40, byl při dnešních cenách bargain jak sviňa, doufám, že mu forma vydrží co nejdýl

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

s tím bargainem sice docela přehání, ale Kovacic vážně vytřel zrak i mně a to jsem ho v létě fakt hrozně nechtěl, tak to zase nepřeháněj s těmi smajlíky..

Reagovat
fenixLFC

to ze je lepsi nez vlani nespochybnujem ale (ako aj sam priznavas) nazvat ho abrgainom je vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Ale ne až tak velký, aby ses mu takhle vysmál a je to o parník lepší

Reagovat
Svatej

On je teď opravdu hodně dobrej.. Měl by dostávat za výkony mnohem víc kreditu. V každým zápase máš prostě obrovský množství postanych situaci, který jsou zdánlive neřešitelny, ale Kovacic tím svým odpichem a kontrolou míče vysere s každým a udělá to zdánlivě snadný. Tenkrát opevovanej Dembele dělal něco podobnyho a byl s tím dlouhou dobu prehlizenej. Já bych v současný době minimálně váhal, jestli chci Kov nebo Kanteho na hristi, byť je Kante malej ďábel.

Reagovat
hona.kub

Bez debat,můžeš se smát jak chceš.. Pro mnohé vyhozený love, ale výkonost ve hře 1vs1 má zatím z našeho týmu nejlepší, v obranné fázi odmaká na 65%, za ty love to byl kurva dobrej kauf... Real si klidně mohl říct 60, takhle to ve všem za 40 vychází letos fakt dobře

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale on pod Lampardem odehrál zatím asi 2 a půl měsíce. Je docela brzy ho označit za bargain, obzvláště když loni to taková sláva nebyla.

Reagovat
hona.kub

Loni byl v útočné fázi 1vs1 stejně dobrej(hosovačka),akorát ho převyšoval Eden Hazard, kterej to vzal na sebe.. Kovačič je technicky skoro na jeho úrovni a tím tvoří sekundárně šance, strašně toho odmaká, výbornej hráč... Proto je označení "bargain" na místě, když přihlédnu k jeho věku

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne jako Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

chudak kante si ani nezahra

Reagovat
smazaný uživatel

On je skvely hrac, priemeraci sa do Realu nedostavaju. Sarriho futbal mu nesedel kvoli tomu ze tam nemal miesto.

Celkovo je jeho kariera trochu sklamanie, vzhladom na jeho zrucnosti, ale este to moze zachranit.

Reagovat
jacobT

No ešteže som bol radšej na Slavii, lebo podľa reakcií, čo čítam, to z našej strany bola zase sračka. Ak prehráme aj o týždeň s Leicesterom, tak môžme na top 4 strácať už 9 bodov, čo by už Emery nemusel vydržať. Ale asi by som radšej počkal, kým sa niekde zamestná Mourinho...

Reagovat
Coutinho10

Slavia famozne hlavne 2. polocas a 18k lidi tomu sluselo...skoda ty penalty, ze nebyl hattrick Soucka, ale jinak super

Reagovat
jacobT

Jj prvý polčas ešte celkom o ničom, ale od Arsenalu som zvyknutý aj na horšie, takže mi to až tak nevadilo. Penalty škoda no, ale ešte krajšie zavŕšený hattrick by to bol po tej peknej kombinácii na jeden dotyk pár minút pred penaltou. Ale nevadí, pošetril na Barcu.

Reagovat
Coutinho10

jsem hodne zvedavej, co Barcelona predvede v tom zapase s tim, ze uz vedi, kdo proti nim stoji a jestli dokazou na to nejak zareagovat a nebo uvidime podobny fotbal jako v Edenu...kez by jenom s tim rozdilem, ze bysme byli efektivnejsi

Reagovat
jacobT

Na Barce moc s prekvapením nepočítam, doma budú hrať lepšie. Hlavne sa vyhnúť nejakej zbytočne vysokej prehre.

Reagovat
Coutinho10

taky si myslim, že ta šance tak velká na body, jako byla doma už nebude, ale záleží hlavně o přístupu Barcelony, kterej by měl být asi úplně jinej....včera prohráli, takže možná tu LM měli už v hlavě zvědavej jsem i na to, kdo u nás nastoupí na stoperu a celkem by mě nepřekvapilo, kdyby vedle Kudely byl Takacs místo Frydrycha, tak uvidíme

Reagovat
Coutinho10

jinak mě celkem zase štve, že i příští zápas LFC vs MC se zase kreje s domácím zápasem Slavie takže hlavně se vyhnout nějakýmu spoileru na stadionu a pak to hned dokoukat zpětně a nelézt hned na EF

Reagovat
cristiano.K.

dam asi přednost Liverpoolu v teple, možná podle počasí, kdyby bylo nějak hezky bych změnil názor

Reagovat
Coutinho10

aspoň ta LM se v úterý časově nekreje jinak koukám, že má být 7 stupňů, takže nějak výrazně tepleji nebude, ale bejt tam chci, takže se nedá nic dělat...to bude dlouhej a nervózní večer

Reagovat
cristiano.K.

poprvé uvidíme lfc a sks v jeden den v normálním čase v úterý

Reagovat
Coutinho10

jeste myslim v 1. kole to tak vyslo, kdy Slavia hrala od 18:55 na Interu a LFC od 21:00 v Neapoli, ale tam to u LFC bylo opet obrovsky zklamani jako v minule sezone

Reagovat
cristiano.K.

jo, ale to já byl na Interu, kde nás drželi hodinu po zápase ještě nastadionu

Reagovat
Coutinho10

tak to jo....já ne no každopádně hodina je fakt přehnaný no

Reagovat
Infernoqt

Už ho vyhodili a už nás koupili ti šejci?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Infernoqt

Musí zmizet, na tohle se nedá dívat

Reagovat
smazaný uživatel

A ta druhá část věty? To by jsi fakt chtěl?

Reagovat
Infernoqt

Ta je možná ještě důležitější

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já bych uvítal čerstvej vítr do plachet, o milionech investovanejch do kádru ani nemluvim, ale že bych měl zrovna radost z ropnejch peněz

Reagovat
Infernoqt

Už takhle máme jedny z nejvyšších platů na světě. Tak proč je nedat hráčům, co nás opravdu někam posunou. Je neskutečné, kam ta naše kvalita za poslední roky klesla a jak to nikdo neřeší.

Reagovat
Busby babes

a kvuli tomu musime mit majitele, co vrazdi novinare, nechavaj kamenovat zensky a tak?

Reagovat
Infernoqt

Určitě. Potřebujeme ambiciózního majitele, kterému jde v první řadě o úspěchy. Současný kádr potřebuje 5-6 hotových hráčů do základu a to nám Woodward ted nedá. Extra velkou finančí dotaci vidím jako cestu ven z krize. Nesmíme zapomínat, že noví (mladí) hráči žijí v současnosti. To, co se dělo před deseti lety, už na očích nemají. Postupně tak nebudou cítit přestupem k nám žádné ambice. Chce to brutální injekci hned příští léto a pak to teprve začít vhodně doplnovat.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Infernoqt

Hej tvl, tak dám nějakej argument. Nebo se ti současná situace líbí? Arabské peníze nás zajistí na x let dopředu. Nesleduju fotbal z prdele, chci se tím bavit a chci úspěchy. Současný United mi nedává ani jedno a pochybuju, že v tomto rozpoleží ještě někdy dá.

Reagovat
Busby babes

muj argument byl ze nechci majitele, co nechavaj rozctvrti nepohodlny novinare, nechavaj kamenovat zensky za nemanzelsky sex a chteji klub pouzivat jako softpower v ramci svych mocenskych ambici. Tobe tohle nevadi, ok. ale Saudove znici klub vic nez Glazerove,.

Reagovat
Infernoqt

Přijde ti, že jsou Manchester City nebo PSG zničení? Každý říká, že finance máme, ale já furt nemůžu pochopit, proč to dva roky už neukazujeme. Tohle není o trpělivosti. Tohle je o tom, jak se fotbal vyvinul. Dříve to bylo snazší, ty finanční možnosti nemělo tolik klubů. Teď se doba kompletně změnila. Člověk si musí vybudovat základ, který je úspěšný a je lákadlem pro ostatní. Pak si z toho může něco budovat. Hra současného Manchesteru je naprosto katastrofální a nejhorší na tom je, že s tím nelze nic dělat. Dopředu víš, že zápas neotočíme, že nemáme žádný plán B a že každý náš centr je úplně, ale úplně na hovno.

Reagovat
Busby babes

ano prijde mi to tak. Nechtel bych aby majitel vyuzival United tak, jako vyuziva City nebo PSG. Me to za par vyhranych zapasu nestoji. Ale kazdy to mame jinak.

Reagovat
Infernoqt

Zajímavý. Pohybuju se v kolektivu fans United a buďto se to někdo bojí přiznat, nebo si všichni přejí arabské peníze. A já nejsem výjimkou. Ambice jednoho muže povětšinou záleží na rychlosti a úspěchu herní změny.

Reagovat
Busby babes

lol. jasny no. Hele na twitteru je spousta lidi co si prejou sejky. Ja si myslim, ze jim nedochazi, co to je zac. A co by s klubem provedli. Ze jsou ochotni to vymenit za par vyhranych zapasu ve fotbale je smutny. Chvili se nedari a hned se chces upsat dablu... divny.

Reagovat
Busby babes

btw, United nepotrebuji externi penize k zajisteni chodu klubu. njn, tak muzes zacit fandit nekomu jinymu. ale tak kazdy to bere jinak, fair enough.

ale stejne ti sem dam neco od Berby a Busbyho. https://twitter.com/SimonN84/status/1191450984507215873

Reagovat
r.mrazik

tak zacni koukat na nekoho jineho ne?

župany ve vedeni fakt nechci...nebo cinany

Reagovat
Infernoqt

To nebude tak lehké. S United vzrostla moje láska k fotbalu. Troufám si říct, že bez nich bych na žádný fotbal nekoukal. Ostatní kluby sleduju jen díky nim, že jsou ve hře.

Reagovat
Busby babes

a jak se nevyhrava liga kazdy rok, tak hned: at nas koupi diktatorskej fasistickej rezim... bozi no.

Reagovat
Miguel19

Koukám že Lukakovi se v Itálii tak moc nedaří, že je druhý nejlepší střelec ligy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Coutinho10

wow...jak jsem videl ten sestrih, tak jsem si rikal, ze to uz je v haji...A.Villa neprijemny souper, ale oni to jeste dokazali takhle v zaveru otocit, tak to kloboucek

Reagovat
vladis271

Kedy je MOTD... A link na to?

Reagovat
Whitemedia

23:30,, a jediný link asi ze sta, kde mi to v minulých týdnech běželo, byl tady tenhle https://easyview.eu/watch.php?stream=bbc-1

Reagovat
Coutinho10

lepsi je se na sestrihy podivat hned a ne cekat

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
Svatej

Mel by sis radši zkušeně počkat

Reagovat
Cobra

Pak už nebude příležitost.

Reagovat
icemike

Reagovat
TopinB

Reagovat
Manik...

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
mojmira

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle zoufalý West Ham jsem dlouho neviděl. Nicméně na naší sezoně to zas tolik nemění. Góly jsme dali ze standartek a třetí ještě jen díky mizernému zákroku golmana. Saint-Maximin neproměnil 2 nájezdy na golmana, Almiron nápodobně. Útočný hráči zatím tuhle sezonu absolutně nefungují. Dlouhodobě neudržitelný. Nicméně ten tým spolu drží, tak aspoň atmosféra je ok.

Reagovat
Swarley

Jste bod za nemá, co chceš...

Reagovat
9augi9

To nie je merítko.

Reagovat
smazaný uživatel

Duncan Castles in The Times:

● Emery is said to have “1 to 2 games of credit” left with the Arsenal hierarchy as the November int'l break approaches.

● Mourinho dined with Raul Sanllehi last week, has impressed with his plans for the squad.

● Final decision not yet made.

#afc

#achjo

Reagovat
smazaný uživatel

prosím, nech sa to udeje

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
bbbauch

Jestli k vam fakt prijde Mourek, tak to tady bude hodne zabavny

Reagovat
Edgewalker

Aby neměl nakonec sochu hned vedle Wengera

Reagovat
Svatej

Možná spíš naopak, však tu z afc asi nikdo nebude chtít přispívat..

Reagovat
bbbauch

Prave uz ted to schytava odevsech, tak by se videlo jak by to pripadne bylo v ty joseho druhy sezone, kdyby se mu podarila

Reagovat
PP

nebude.. Dost z nás si dá pauzu od fandění a sledování zápasu.

Reagovat
oddy

To by bylo fakt dno

Reagovat
jacobT

Ten Castles je vraj Mourinhova hlasná trúba, takže zatiaľ by som to bral s rezervou. Ale ak sa to stane, tak to bude ďalší fail od vedenia.

Reagovat
Sudsybarley

Jako joo, ale furt to je Times, že jo, tam by mu nějaký gossip úplně nepustili...

Reagovat
r.mrazik

po tom,jak pravidelne blil na wengera,tak najmout mourka? to bude prdel...

Reagovat
J0EL

Radsej dajme Emerymu zmluvu na dozivotie ako toto

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

vyjebat se na celyho Mourinha

Reagovat
tunkic

to nam snad nemuzou udelat!!!

Reagovat
SunFells
Reagovat
Steven666

Kurt Zouma for Chelsea vs. Watford:

• Most clearances (5))

• Most interceptions (5)

• Most blocks (3)

neskutočne rozohral

Reagovat
RKBoy

tú šírku kádra máme skvelú, zvlášt v zálohe a obrane.

Reagovat
Svatej

Hlavně to jeho skákání do ran minimálně jeden gól zachránilo, fakt pecka..

Reagovat
cristiano.K.

fakt neřeším, jestli ten gol AV byl ofsajd nebo ne, ale všech 10 hráčů u našeho vápna. Hráčů AV pět tzn. pět našich hráčů bez hráče a Hendo má dva hráče, jeden z nich skoruje

Reagovat
smazaný uživatel

z toho si nic nedělej, přijde mi, že letos má pevnou obranu akorát Sheffield

Reagovat
cristiano.K.

vypadá to fakt komicky, když se na to zaměříš a ještě tam někdo ukazuje na to hráče, že je sám a bez reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, Lukaku vyrovnal rekord Ronalda v Interu

Reagovat
Kixi Syhimour

Tragéd jeden

Reagovat
icemike

pořád nechápu tu penaltu watfordu, rozhodčí se už nechodí dívat na monitor? Najednou má var právo říct, je to penalta, aniž by to hlavní viděl? Zvláštní

Reagovat
Hokaido

V PL nikdy nefungoval VAR tak, že by se rozhodčí díval na monitor. To je v český lize a bylo to třeba na MS.

Reagovat
Hokaido

Jinak s tebou souhlasím a jen připomenu, že tohle dvě kola zpátky penalta nebyla.

https://streamja.com/PbNl

Reagovat
icemike

Přitom ten monitor tam nachystaný je

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozna picovina tohleto. VAR by mel byt jen pomocna instance pro rozhodciho, ne mu nadrizena

Reagovat
mesyas

"kontakt tam byl"

Reagovat
Salfovic

Leicester vyhraje titul o skóre (o gól) před L´poolem

Reagovat
Hokaido

Dneska Maddison skvostnej výkon. V druhém poločase to v tom středu hřiště režíroval jako Pirlo v nejlepších letech.

Reagovat
herbage

Leicester má nyní o bod více než ve stejné fázi soutěže v mistrovské sezóně

Reagovat
Rothbard

No jo, ale kde tehdy byli ostatní favorité. Nyní má dva před sebou s tím, že na jednoho se dívá s odstupem 6b.

Reagovat
Rothbard

Teda dokonce 8b. Tehdy na City s Arsenalem ztrácel 3b.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
protiproudu

banned

Reagovat
Whitemedia

Atkinson s Taylorem si můžou připsat další domrdaný zápas. Gratuluji.

Reagovat
Kixi Syhimour

VAR strašně ale strašně k ničemu tohle kolo

Reagovat
PP

pro nás i to minulé.. Ten odvolaný gol kvůli "faulu" Chamberse bylo taky něco..

Reagovat
hitZor

Taky ještě zrušená penalta po faulu na CHO... Tyhle dvě kola ze sebe rozhodčí udělali akorát šašky.

Reagovat
masina_LFC

VAR je absolutne zbytocny za takychto podmienok v Anglicku... to mozu rovno zrusit, lebo z tohoto ziadne pozitiva neplynu... mohol to byt obrovsky krok dopredu pre futbal, ale kedze to riadia retardi nic z toho

Reagovat
hitZor

Reagovat
Mates_Matesović

Eriksen ven

Reagovat
Hokaido

Dneska to bylo smolný, ale je zázrak, že se někdo v zapase Spurs zrakvil až teď. Dlouhodobě hrají jako úplný hovada, tohle byla otázka času.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak vy nehrajete o nic lip, ale kvuli zapasu s vama budete brecet dalsich x let, tohle fakt nepochopim.

Reagovat
Hokaido

To není jen o jednom zápase s náma. Dlouhodobě hrajete jak hovada a strašně moc vám toho projde. Naposled mi třeba bylo na blití z Auriera, jak na někoho skočil oběma nohama a nedostal za to ani kartu.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Gareth Bale 11
Reagovat
mikelinos

brutal faul | nearly killed, pls

Reagovat
Hokaido

Jako tenhle faul z roku 2015 nějak vyvrací mou pointu?

Reagovat
Gareth Bale 11

A jak to vyvraci co pisu ja? Kazdy tym hraje nekdy jak hovado, kazdy hrac ma blikance, jen vy jste tady soustavne ublizeny proste.

Reagovat
Hokaido

Takže ti nepřijde, že podobný zákroky máte poněkud častěji, než jiné týmy?

Reagovat
Gareth Bale 11

Ne, neprijde. Tobe neprijde, ze jses proste zameril na nas a nevnimas jak hraji ostatni?

Reagovat
smazaný uživatel

masopls stop

Reagovat
Svatej

Reagovat
Gareth Bale 11

Jasne, takze dobu vse v klidu, nic se nedeje pak jeden faul a jdeme brecet, ze hrajeme jak hovada. Ja ti nevim jo, ale zkus takhle koukat na vic tymu a zjistis ze kazdy tym je ve vysledku uplne stejny, at simulacema, tak tvrdosti.

V Anglicky lize si stezovat, ze nekdo hraje tvrde je smesny. Pust si 15 let stary zapasy a pak rikej neco o tom, ze nekdo hraje jak hovado.

Reagovat
Whitemedia

Aurier do všeho chodí jako naprostý odpad.. ale třeba i jemu po dnešku dojde, že takhle může soupeř dopadnout po jeho blikanci, ale moc na to nesázím..

Reagovat
vicinda07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mesyas

Na co Everton čeká? Až budou v sestupových vodách?

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham

Reagovat
vicinda07

toto bol fakt strasny zapas vo vsetkych ohladoch

Reagovat
Mates_Matesović

Aha, my fakt máme skóre horší než United. Tohle si fakt nejpozdějš o repre pauze žádá o nějaký personální změny, ten pokles je fakt neuvěřitelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný zápas. Tottenham nulový. Son snáď nedostane dištanc, pretože toto nemala byť červená karta.

Reagovat
Whitemedia

Fakt bych potřeboval vysvětlit, jak je možné, že se nepískla penalta za tu ruku.. nedokážu najít jeden jediný důvod, proč to Taylor zkoumal tři minuty, stokrát si to prohlédl a rozhodl se, že penalta nebude. Je to samozřejmě dement, ale tohle ani dement nemůže přehlídnout..

Reagovat
Banger

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta mala byť aj na druhej strane.

Reagovat
Whitemedia

Jasný a k tomu se měla odvolat červená pro Sona.. ale to jsou věci, kde alespoň maličko dokážu pochopit, proč k tomu nedošlo.. ale tady u té ruky mi to hlava nebere a fakt už to nedávám..

Reagovat
smazaný uživatel

VAR ešte potrebuje čas.

Reagovat
Whitemedia

Nemá cenu doufat ve zlepšení, dokud se prostě nevylije ta profláklá trojice tragédů, která rok co rok píská suverénně nejvíce zápasů v PL..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hokaido

Na Sona? Ani náhodou, to přilehnutí ho vůbec neovlivnilo a pak sebou placnul na zem sám od sebe.

Reagovat
Whitemedia

Daleko větší penalta než ta v našem zápase.. Tím neříkám, že bych ji pískl, ale když se teda jednou rozhodnou, že ano, tak by se toho mohli držet alespoň následující den.

Reagovat
matZz

protože ten míč se odrazil od Miny a není jistý, jestli se ten míč Alliho vůbec dotknul? A jestli se dotknul, tak snad ani nezměnil dráhu míče. Tohle by byla fakt směšná penalta...

Podle mě je prostě blbost zkoumat něco u videa 5 minut. Jestli to není očividný, tak ať nechaj pokračovat hru.

Reagovat
Whitemedia

Dotkl se ho na tisíc procent a bylo to vidět v každé opakovačce.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

V 1 to vyzeralo na ruku ale v tých ďalších bolo jasne vidno ze lopta zmenila smer od Minovho ramena a o Alliho ruku to iba suchlo. Sporná situácia a skôr sa prikláňam k penalte lebo hráč co máva hentak rukami by si zaslúžil byť za to potrestaný ale rozhodca si obháji aj to ze to neodpískal

Reagovat
Whitemedia

Nesnáším větu rozhodčí si to obhájí..

Reagovat
Hokaido

Možná kvůli tomu, že Mina fauloval? Podívej se na jeho loket, kterým dá Allimu trochu do hlavy. Jinej důvod mě nenapadá, protože to byla celkem jasná ruka...

Reagovat
smazaný uživatel

On Dele Alli's handball penalty incident: The VAR Anthony Taylor considered that both Alli and Mina were challenging for the ball in the air and Alli was under pressure from the attacker as the ball struck his hand. In his view it was not a clear and obvious error.

Reagovat
ajouki

A to, že Mina byl v normálním výskoku ale Alli šel rukama napřed, to berou jako nepodstatný detail?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážem ti pomôcť s tým, že nerozumieš písanému textu v Angličtine.

Reagovat
ajouki

Text jsem pochopil, stále jsem ale nepochopil to rozhodnutí. Toto mi jako vysvětlení nestačí. Byl to obranný rohový kop, při kterém se Dele Alli snažil zabránit brance útočícího hráče. Sám ho dostal pod tlak a udělal to tak hloupě, že k tomu použil ruce.

Nově teda může hráč zahrát volejbalově, když je v obraném souboji?

Reagovat
kiwwi

jedine vysvetlenie je, ze to povodne islo od Minu a ta lopta ani nezmenila smer, takze tou rukou nicomu nezabranil...to, ze sa to Alliho ruky dotklo bolo 100% jasne zo zaberov

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Whitemedia

Christian Eriksen's game by numbers vs. Everton:

0 take-ons attempted

0 chances created

0 shots attempted

0 interceptions

0 tackles made

1 yellow card

16 x possession lost

Ani jsem si nevšiml, že je na hřišti..

Reagovat
Kluivert9

Tak hlavně, že chce za lepším...

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačne najhorší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

ozil > eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Takhle si u nás dokurvit reputaci největšího sympaťáka v týmu. Už i já jsem nad ním zlomil hůl, ale stejně mi nejde do hlavy, že ho Poche furt staví.

Reagovat
Hachim Mastour

bald fraud

Reagovat
Gareth Bale 11

Videl jsem 30 minut a Eriksena bych zadarmo vyhodil, k hovnu hrac ted.

Reagovat
jany kozak

psychopat Son

Reagovat
Whitemedia

měl dostat žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

nebola to jeho vina

Reagovat
lajka30

Skluz zezadu bez možnosti hrát balon není jeho vina?

Reagovat
Dawon

Ale jezis kolik takovych skluzu clovek vidi kazdy tyden? To jak to skoncilo je jen obrovska smula, ale nevidel bych v tom zadnou silenou zakernost, nebyl to nejaky obounohy skluz kolikama na kost nebo podobny hnus, tohle mu snad nemuze nikdo davat za vinu

Reagovat
cristiano.K.

Son šel udělat faul na žlutou, udělal faul na žlutou a kvůli následkům dostal červenou, což je samozřejmě špatně. Faulovat je ve fotbale dovolené, jestli sis toho ještě nevšim.

Reagovat
Busby babes

"Faulovat je ve fotbale dovolené"

No, prave, ze neni.

Reagovat
cristiano.K.

je a někdy dokonce beztrestně

Reagovat
Busby babes

no ja jen, ze to nedava smysl. Faul je proste vec, ktera je ve fotbale zakazana a proto se tresta.

Reagovat
fenixLFC

tresta sa len ked je hrac blby. ked je chytry tak sa neda nachytat

Reagovat
spider_8

Možná proto se tomu říká faul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

slovíčkaření

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nebelung

Reagovat
lajka30

Takže ukončit hráči kariéru je ve fotbale povolené?

Reagovat
kiwwi

no uz to tak nie je...rozhodcovia su tlaceni k tomu, aby prihliadali aj na dosledky, ktore z toho vyplynu - mam to priamo od UEFA rozhodcu...koniec koncov to potvrdila samotna PL v stanovisku

Reagovat
cristiano.K.

dobře, ale tohle určitě není tenhle případ.

Reagovat
kiwwi

coze?

Reagovat
Busby babes

no, ze drobnej faul, kterej ale skonci blbe by nemel byt trestanej podle toho, jak to skoncilo. Gomes mel proste smulu. Jestli jsou tak rozhodci instruovani, tka je to podle me spatne.

Reagovat
kiwwi

nerozumiem ako to suvisi s tym, co som napisal a cristianovou reakciou na mna

Reagovat
Busby babes

"rozhodcovia su tlaceni k tomu, aby prihliadali aj na dosledky, ktore z toho vyplynu" coz mi v tomhle pripade prijde spatne a myslel bych si, ze tohle mel cristiano na mysli.

Reagovat
kiwwi

cristiano.K.04.11.2019 23:39#

dobře, ale tohle určitě není tenhle případ.

to mi neprijde ako reakcia k tomu, ze s tym nesuhlasi

Reagovat
cristiano.K.

busby to chápe správně.

Reagovat
kiwwi

ja nejako stale nechapem co si tym myslel...napisal som, ze takto su instruovani rozhodcovia po novom a potvrdila to aj samotna PL, ze tomu tak bolo v tomto pripade...a ty napises ze toto urcite nie je ten pripad...

Reagovat
janinho

tvl videl si vôbec ten súboj?? alebo len foto Gomesovej nohy po?? takých faulov aký urobil Son je každý víkend 30, toto dopadlo zle kvôli nešťastnej zhode náhod a ak mal niekto dostať CK tak už skor Aurier. neviem prečo by Son mal byť psychopat po hentakom sklze

Reagovat
janinho

sorry, reakcia mala byť na kozaka

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
janinho

tvl videl si vôbec ten súboj?? alebo len foto Gomesovej nohy po?? takých faulov aký urobil Son je každý víkend 30, toto dopadlo zle kvôli nešťastnej zhode náhod a ak mal niekto dostať CK tak už skor Aurier. neviem prečo by Son mal byť psychopat po hentakom sklze

Reagovat
blade115

https://pbs.twimg.com/media/EIeEa71WoAAn4mW?format=jpg&name=medium

Ty krávo... To je pomalu jak tenkrát Eduardo.

Reagovat
Hokaido

To vypadá jak ramena a hlava malýho člověka, kterej se chce dostat ven.

Reagovat
Kluivert9

Hnus

Reagovat
Greny

Zo je prostě masakr že tam má někdo čas to fotit

Reagovat
Mates_Matesović

Hlavné žaludek...

Reagovat
blade115

To jsem si říkal taky. Pak jsem ale nedokázal vyloučit možnost, že to může patřit do nějaké lékařské karty hráče a není to jen senzacechtivý hyenismus.

Reagovat
mikelinos

jak by se lišil případný hyenismus fotit to na místě se sdílením to po veřejné sítí?

Reagovat
blade115

Jsi to asi zas jen nepochopil no. Dávat to na twitter je divný každopádně, řeším jen, jestli tam nebyl nějaký primární dobrý smysl, proč to v tu chvíli fotí.

Reagovat
Whitemedia

Focení není problém, to spíš to okamžité sdílení na netu..

Reagovat
PP

Reagovat
ttopi

Jak čas? Může to být někdo, kdo zrovna nevyšetřuje. Doktor to určitě nefotil. Hledáš senzaci kde není

Reagovat
Nikikrew

ou. Je mi ho fakt luto

Reagovat
cristiano.K.

Sona je mi fakt líto, Gomeze samozřejmě víc

Reagovat
blade115

Sedět místo Lovrena je fakt drsný...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
cristiano.K.

at už jsi kdokoliv

Reagovat
Whitemedia

Gomezovi se taky něco stalo?

Reagovat
cristiano.K.

viz blade

Reagovat
Honza Matoušek
Reagovat
Hokaido

Přijde mi, že tahle fotka zkresluje a že noha Auriera je oproti noze Gomese blíže kameře, ne na té noze.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
iamek

Ten Eriksen to bojkotuje schválně nebo nemá proste formu? Šel šílené dolu.

Reagovat
Whitemedia

Má to na háku..

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouží si profackovat železnou tyčí po temeni, šel výkonnostně dolů někam na úroveň skotský ligy

Reagovat
matZz

Vůbec se mi to nechce ani hodnotit. Haters gonna hate, ale dneska byl nejlepší Dele, kryl prostor za Daviesem, chodil si pro balony ke stoperům, poslal do slušně šance Lucase, gól. Gazzaniga podržel, Tanguy je skvělej. Proč nehrál Lo Celso místo Eriksena netuším.

Výsledek vem čert, hlavně aby byl Gomes zase v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Mam taky pocit ze po dneskajsku uz bude hravat LoCelso namiesto Eriksena pravidelnejšie

Reagovat
Mates_Matesović

To jsem si říkal po Liverpoolu taky.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Coutinho10

to je jak z hororu

Reagovat
Salfovic

Takhle to vypadalo mnohem hůř než ukazuje ta fotka z 20:07.

Reagovat
PP

už se ví co s tím má? Vypadá to brutálně.. Já měl něco podobného na ruce a 2 roky bez fotbalu..

Gomes má pravděpodobně po vrcholové kariéře.

Reagovat
Whitemedia

Když si vzpomenu na to, co měl tenkrát Demba Ba a že se dokázal vrátit.. sice už tu kariéru pořádně nenastartoval, ale hraje dál..

Reagovat
PP

Já si vždycky vzpomenu na Eduarda, jak mu ten pičus prošlápl nohu zepředu.. proto jsem napsal vrcholové no.

Reagovat
smazaný uživatel

To je možná nejhorší zranění, co jsem viděl ve fotbale. Bohužel byl vyloučenej Son, kterej za to ani nemohl a měl dostat maximálně žlutou.

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

to bylo fakt strašidelný..úplně blbě mi bylo..

Reagovat
Greny

I Djibril byl "dobrej" nezvládl to dokonce dvakrát?

Reagovat
janinho

jj a s rôznymi nohami tusim

Reagovat
Pipo123

Já som si tak nejak na takéto zranenia zvykol odkedy pozerám NFL, tam to je snad na dennom poriadku, musí to byť neskutočná bolesť

Reagovat
Whitemedia

U NFL mi stačilo vidět video, kdy se nějaký hráč regulérně zlomil vejpul a to teda není nic pro mě..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Steven666

Eduardov kotník bol na tom ešte horšie

Reagovat
r.mrazik

Tuším, že Valencia měl něco podobného...taky kotník

Šílený

Reagovat
Teoretik

Aurier odporná špína

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Kovac uz netrenuje Bayern

Reagovat
Greny

To už tam budou mít 10 nepřijatých hovoru od Mourinha

Reagovat
PP

kurva kéž by.. jen aby utichly ty spekulace, že má jít ten zmrd k nám.

Reagovat
drussbarb

Reagovat
tunkic

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Svatej

Teď už ta situace v tabulce vypadá fakt pěkně. Už, aby se tým dal zdravotně dokupy, aby se ten náskok hned neprosral.

Reagovat
mikelinos

*aby se stáhl náskok na vyšší místa

Reagovat
smazaný uživatel

Už obligatne, #PochOut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Chceme toho zlatana zpět?

Reagovat
EXoRcIsT

jasne ze hej

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli chcete byt zase nesympatickej mansaft, tak hej

Reagovat
j_mrazik

Ty jsi si našel Slovenku?

Reagovat
smazaný uživatel

This clamouring for Mourinho is really weird, dodgy at best links and it's not even like there are no other options. Like having a bad breakup with your gf and just to show everyone you're over her turning gay all of a sudden

Reagovat
Golasso

Reagovat
SunFells

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

So the club claim Raul & Mourinho haven't spoken for years.

We know that's not true because we saw Mourinho with Raul at a game a few weeks ago. You cant sit together for 90 mins, probably have drinks before the game and a meal after and not talk to each other unless you are married!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Son byl po právu odměněn červenou kartou a jeho tým tak dohrával v deseti."

euroBULVÁR.cz

Reagovat
Whitemedia

připomíná mi to online přenos na livesportu..

Reagovat
ajouki

@AHunterGuardian: Premier League statement on why VAR said red for Son: "The red card for Son was for endangering the safety of a player which happened as a consequence of his initial challenge."

Ti jsou hrozně v lese. Ale dobře, snad se bude měřit stejným metrem a přibudou červené za úmyslné strčení rozběhlého hrače proti brankáři a při poslání mimo hřiště. To jsou ještě nebezpečnější situace než skluz bez míče.

Reagovat
stiflerovamama

Absolútne to nezvládajú, snáď najhoršie zo všetkých sutaziach. VAR je dobrá vec, ale už vopred som sa bál že ti diletanti v Anglicku to nebudú vedieť používať. Včerajšia karta blbosť, a to odôvodnenie? Vysmech. Úplný súhlas s komentárom vyššie, Atkinson má v ruke žltú a potom ako uvidí zranenie tak dá červenú? Blbosť. Plus teda to, že si to ti hlavní vôbec ani nechodia pozerať na obrazovku a nechávajú to na videorozhodcoch. Tak snad ten hlavný to dokáže potom lepšie posúdiť keď je na tom ihrisku a potom si to ešte pozrie na videu a zváži všetky okolnosti. Výsmech

Reagovat
smazaný uživatel

Za pár let bude fotbal bez skluzů a bez hlavičkování. Sice se mi to nelíbí, ale vzhledem ke zdraví hráčů to dává sakra smysl. Je to dlouhá cesta, ale časem se díky videu snad z fotbalu stane znovu gentlemanský sport a ne hra pro simulující děvky.

Reagovat
Salfovic

Akorát že teď jde VAR simulujícím děvkám na ruku.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to běží prvním rokem, každý kdo začínal s nějakým projektem ví, že nikdy nic nefunguje od začátku skvěle.

Reagovat
Svatej

jsem z toho trochu v šoku, nečekal jsem že to bude simulantum prospívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť se simulace pískají víc než dřív

Reagovat
Svatej

Já teda bohužel tolik těch simulaci odpiskanych nevidím Pak mě už jen zařízené do sedačky nějaká pisknuta simulace, která by bez var naopak paradoxně pisknuta nebyla a můžu skákat vzteky do stropu..

Reagovat
ajouki

https://twitter.com/ManUtd_HQ/status/1189651457219481600

Hlavně jsem narážel na podobnou situaci jako minulý týden. Jsou samozřejmě i horší, tato se stala nedávno. Hráč protihráče úmyslně postrčí do míst, které nemůže mít pod kontrolou a hrozí vážné zranění. Stejně tak druhý typ, kdy dva hráči dobíhají dlouhý míč, pro který si jde zároveň brankář a vždy ten větší dement na poslední chvíli přistrčí druhého přímo na koleno brankáře. To jsou nebezpečnější situace, než když 1 ze 100 skluzů dopadne špatně. Když už trestáme podle ohrožení, tak pojďme tady dávat červené karty.

Reagovat
Grahf

to je dobrá blbost. K futbal kontakt patrí. To je ako dnešná formula, keď všetci idú rovnako (pomaly) a predbiehať sa smie, len keď ti to dovolia. Čistá nuda. Ludia chcú vidieť drámu, nebezpečenstvo. šoféri musia riskovať na hranici, musí to byť proste show.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraješ fotbal? Já bych si ho klidně bez loktů v ksichtě a nekonečnýho okopávání představit dokázal. Však i proto je bezvadnej plážovej fotbal nebo i futsal a nikdo nemůže říct, že by to nebyla show.

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
stiflerovamama

Proti City by som skúsil nejaké zmeny. Tá útočná trojka sa trápi. Je to od nich také kŕčovité, nedokážu sa presadiť tým čím v minulosti, teda najmä Salah a Mane svojou rýchlosťou v suboji 1 na 1. Často sa uchylujeme k nakopom kedy tu looptu dostanú do stoja, do hlavickoveho súboja s obrancami a to je zle. Mane by mal zase viac využívať svoju rýchlosť, na tej ľavej strane si to často seká, spomalí hru, nahra si to dozadu, na krátke toho aby to zjednodusil a hodil so to okolo obrancu. Samozrejme aj na tej ľavej strane je produktívny ale možno by som ho v tejto situácii vyskúšal opäť na pravej strane.

Celá ťa trojka by potrebovala nejaký impulz, možno Moma skúsiť znovu na hrote, maneho na pravo, Bobby by sa trošku stiahol (čo v ostatnom čase musí aj tak robiť viac a viac).

Tu sa mi opäť otvára aj tá otázka že nehráme s ofenzívnym zaloznikom. Viem že Kloppovi asi ťažko niečo vyčítať, hráme proste takto a ,,funguje,, to. Možno by naša hra s takýmto zaloznikom utrpela inde. Ja si však myslím že by sme to skúsiť mohli. Z Fabinha sa stal jeden z naj DM, pridať k nemu ešte jedného hráča typu Gini/Hendo a ten priestor by tu pre toho ofenzívneho hráča podľa mňa bol. Otázka je či takého hráča v súčasnosti máme. Či počkať či sa na tom mieste chytí Ox alebo Naby, alebo priviesť nového hráča kde má v súčasnosti asi najviac zaujal Maddison ktorý je skvelý.

Reagovat
stiflerovamama

A pri Tom inom type záložníka nejde len o tu ofenzívnu časť. Dosť krát v tejto sezóne sa nám stane, že akosi stratíme kontrolu nad priebehom, necháme sa zatlačiť, a to aj proti slabším súperom. Ide o to že tá naša trojka tu loptu vybojovať dokáže ale potom často krát nevie čo snou a nasleduje odkop nazdarboh od Henda. Gini občas ma tie svoje geniálne momenty neodobratia od lopty ale stále to je málo. Chýba tam hráč ktorý to s loptou víe lepšie aj v ťažkej situácii čo potom pomôže celej hre aj v defenzíve.

Reagovat
fenixLFC

urcite nebudeme skusat nejake novinky v najdolezitejsom zapese sezony

Reagovat
Luc-Luc

naopak, proti City musi podle me nastoupit osvedcena sestava : Hendo, Fabinho, Gini - Mane, Firmino, Salah...defenzivni stred a pressing + rychly kridla s Firminem uprostred, od City ocekavam jejich hru, budou dost kombinovat a drzet balon, takze je sance to umlatit z brejku a na jejich beky a stopery, kdyz pujde Salah s Manem, to neubrani, nemaji rychlost...

Reagovat
Talker

Musím říct, že je to další výsledkově ideální kolo. Snad Emery, Ole a Poche vydrží alespon do konce prosince.

Reagovat
masly008

Zákeřáku.

Reagovat
Cobra

OT: Poradí mi někdo s výběrem TV? Podmínka 55" a více, pěkný obraz, 100 hz.

Zatím jsem našel https://www.tsbohemia.cz/55-samsung-qe55q60r-uhd-qled-2019_d322635.html?utm_source=heureka&utm_medium=srovnavac&utm_campaign=Elektronika+%7C+TV,+video,+audio+%7C+Televizory+%7C+Televize&utm_term=322635 a silně nad ní uvažuji.

Díky za případné rady.

Reagovat
Cobra

A sorry za ten odkaz ¯\_(ツ)_/¯.

Reagovat
r.mrazik

mrkni na avmania.cz...pripadne tam hod post, typci ti dobre poradi

docela tam chvali hisence...ale urcite hodi lepsi typy nez ja

Reagovat
icemike

Jestli se ti líbí Samsung, tak ber raději q70, rozdíl je viditelný a bývá teď v akci

Reagovat
Cobra

Samsung preferuji. q70 je už na mě drahá řada. Chtěl bych cenu stlačit pod 25k, ale když to bude něco navíc, jsem ochotný to zkousnout. Teď se ještě rozhoduji jeslti 55" nebo 65"...

Reagovat
icemike

taky jsem chtěl q60,ale jak jsem ji v obchode videl vedle q70 nebo nedejbože vyšší řady, zjistil jsem ten rozdil,,,pokud jsi fanda na vizuál, je q70 vhodnější, pokud nejsi tak naročný, možná je lepší se q60 vyhnout a najit si jinou tv se 100 hz panelem. Nebo nejakou lonskou oledku, šly dolů, ale záleží, jaký máš provoz na tv

Reagovat
Cobra

Super. Vybíral jsem celý den a jsem zase na začátku.

Reagovat
icemike

Nemáš zač

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

minuly tyden byla sleva v datartu na Sony KD-65XF9005,ktera pak vysla na 30 tisic...treba se do vanoc jeste objevi

Reagovat
Cobra

Nakonec jsem vybral tuto: https://www.mall.cz/televizory/samsung-ue65ru8002?gclid=Cj0KCQiA2ITuBRDkARIsAMK9Q7MFco6QB-iqQvemzq1Vf4ipZFwp2TE1pzLsiCYIY_y5AfQcqsAl48YaAlrAEALw_wcB

Doteď jsem měl TV menší, než 30", takže tak či tak to bude neskutečný skok.

Reagovat
r.mrazik

dobra

tu taky hodne doporucujou,ze je povedena...tak at dobre funguje

Reagovat
nakaza

Q60 rozhodně nekupuj, když samsung tak Q70 a výš. Nebo je teď za super cenu k sehnání 55xf9005 kde máš 100hz panel, zadní nasvícení a výkonný obrazový procesor. A kdyby si nechtěl android tak pak 55sm9010 je stále 2x lepší volba jak Q60. Místo Q60 bych šel už radši do 55RU8002 kvůli ceně s podobnými parametry..

Reagovat
Cobra

Samsung 55RU8002 mi doporučil i prodejce v elektru. Co je špatné na q60? Co je na tom špatně?

Reagovat
Cobra

Automaticky jsem myslel OLED>QLED>ostatní

Reagovat
nakaza

Qled není žádná nová technologie, je to vylepšená led televize. Stejnej princip najdeš v sony tv s trilluminos obrazovkou (viz ta 55xf9005) nebo lg televize s nanocell obrazovkami (55sm9010). Takže rozhodně jsou barevnější než normální led tv, až na jednu výjimku a tou je q60 u které nevidím téměř rozdíl oproti ru8002. Letošní q60 mají i lacinější design než měly ty loňské. Celkově mi přijde, že u samsungu to jde od 10 k 5 poslední 2 roky, když pominu ty nejvyšší řady

Reagovat
Cobra

Takže radši jít do ru8002 než do q60, i když je cena a výkon srovnatelná?

Reagovat
nakaza

jestli se dá sehnat za stejnou cenu tak pak už tu q60, já měl za to že 55q60 se pohybuje za 25k a 55ru8002 za 18k. Potom bych neváhal a bral ru8002, jestli jsou ceny srovnány pak přeci jen něco navíc q60 nabízí :)

Reagovat
Cobra

Já se rozhodl pro 65" a tam se ty ceny pohybují od 26-28k.

Reagovat
Busby babes

ja mel od finluxu, jen mi ji ted pri stehovani rozbily, tak jsem nasranej, protoze mela dobrej obraz.

Reagovat
Rothbard

Existuje stránka, kde se vedou statistiky jednotlivých kol PL? Počet gólů, karet, penalt atd vždy za celé kolo?

Reagovat
r.mrazik

v dobach temna alespon navrat do historie...vsech 2000 golu v PL

https://www.youtube.com/watch?v=QLo13yr2sNQ

Reagovat
SpartaOvenka

Za název, aby nepozorný divák nepřehlédl, že za MU dávali góly i Cantona, Rooney nebo Ronaldo.

Reagovat
ttopi

LOL.

Reagovat
Busby babes

9 hodin. Hezka sobota.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vladis271

Inak o čo ide Pepkovi tými komentami na Maného? vážne si myslí, že v jeho forme potrebuje pred týmto zápasom ešte extra motiváciu navyše?

Reagovat
smazaný uživatel

hrozný debílek

Reagovat
cristiano.K.

Mané gol za barák nebo udělá spornou penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Christian Eriksen vs Everton:

0 take-ons attempted

0 chances created

0 shots attempted

0 interceptions

0 tackles made

1 yellow card

16 x possession lost

Stayed on the pitch for '110 minutes.

Nevim, jak uz muze dat vic najevo, ze za nas nechce hrat. Natrvalo do rezervy a co nejrychleji odeslat kam ho srdce tahne. Obrovské zklamání.

Reagovat
Nikikrew

fuu aky hejt na Eriksena

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky hejt? Statistiky a zhodnoceni jeho sutuace. Proste vubec nechapu proc hraje. Prodlouzit nechce, hraje priserne, takze sance ze ho nekdo koupi v zime je nulova a prinos pro tym je zaporny. Jestli je lo celso fit, tak musi hrat i kdyby hral stejnou tuzku, coz snad ani nejde.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Nikikrew

Neviem ako vazne si myslis, ze by to robil narocky? Skor mi islo o to, ze ho preradit do rezervy kvoli jeho sucasnej ,,forme'' je trosku mimo, navyse pre vsetko co pre klub spravil

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, tak to uz je jenom muj vztek. Jako snahu u nej tedka fakt nenajdes. Takze bych ho rozhodne nenominoval ani na lavku, to at je tam radsi troy. Rezerva by byla too much, mstit se mu zas neni za co.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho hra vyvolává ve většině fanoušků neskutečnou frustraci, osobně ho mám chuť během zápasu cca 10x nakopat do prdele, v kombinaci s Aurierem na hřišti se jedná o plnohodnotný balíček Premium pro masochisty

Reagovat
Busby babes

uz ted hraje jako nas hrac...

Reagovat
Nikikrew

iste on sa hlavne uz vidi mimo Anglicka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele