11. kolo
02.11.2019 16:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Sheffield rozdrtil Burnley třemi brankami už v první půli

Až překvapivě lehce si fotbalisté Sheffieldu poradili s obvykle nepříjemným soupeřem z Burnley. Domácí podali exkluzivní výkon a během první půle nasázeli všechny tři branky a víceméně tak rozhodli o osudu utkání. Získané 3 body je katapultovali na šestou příčku tabulky Premier League, s čímž před sezónou počítal málokdo.

Domácí fotbalisté byli od začátku tím lepším celkem a svou převahu korunovali po více než čtvrt hodině hry úvodní brankou zápasu. Levý bek Stevens vysunul McGoldricka, jehož centr Mousset šikovně přistrčil dobíhajícímu Lundstramovi, který přízemní střelou poprvé rozvlnil síť. Na druhé straně reklamovali fotbalisté Burnley ruku jednoho z domácích obránců, hlavní sudí však správně nechal pokračovat ve hře.

Těsně před poločasem se pak na Bramall Lane začaly dít věci. Nejprve propadl další centr Stevense s přispěním teče Mousseta až na zadní tyč, kde číhal zcela nepokrytý Lundstram, který přidal svou druhou branku v zápase. Jen o minutku později pak byl rozdíl ve skóre již třígólový. Mousset tentokrát přihrávkou uvolnil Johna Flecka, jehož křižná přízemní rána zapadla přesně ke vzdálenější tyči. Hosté si tak o poločasové přestávce skutečně měli co vyříkávat.

Žádný velký tlak hostujícího týmu se však v druhé půli nekonal. Ten zahrozil hlavičkou Tarkowskiho, kterou ale domácí brankář s vypětím všech sil zlikvidoval. Naopak na druhé straně mohl čtvrtou branku přidat Sharp, kterého ale vychytal Pope, a v nastaveném čase měl hattrick na noze hrdina Lundstram, který ale tentokrát ve výhodné pozici nedokázal zamířit přesně. Sheffieldu to však vadit nemuselo, jen o pár okamžiků později totiž mohl začít oslavovat drtivé vítězství 3:0.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (3)

Přidat komentář
John Obi Mikel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Elmas

2:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele