11. kolo
02.11.2019 16:00 CET
2 : 3
(0:2)

Reportáž

Newcastle United veze cenné body ze hřiště West Hamu

Newcastle předvedl na hřišti West Hamu velkou jízdu, po hodině hry se dostal do třígólového vedení a pohodlně kráčel k výhře. O tu se v závěru po dvou brankář "Kladivářů" nakonec musel trochu strachovat, nicméně své vítězství nakonec uhájil a na sever Anglie si tak odváží všechny tři body. Naopak domácí pokračují ve výsledkové a herní bídě, s čímž manažer Pellegrini nemůže být ani v nejmenším spokojen.

Hammers se vůbec nepodařil vstup do utkání. Nejprve nezvládli pokrýt standardní situaci hostí, Joelinton vrátil přetažený míč před branku, kde jej hlavou poslal nekompromisně do sítě stoper Ciaran Clark. Jen o necelou chvíli později se podobná situace opakovala. Tentokrát si na centr z hloubi pole naběhl Fernández, který ke zděšení domácích příznivců zůstal zcela sám. Proti němu navíc poněkud nesmyslně vyběhl brankář Roberto, načež pro zadáka hostujícího celku pak nebyl problém jej přehodit a poslat míč podruhé do sítě.

Následně se do role hlavního aktéra pasoval křídelník Saint-Maximin, který dvakrát pláchl domácí obraně a řítil se sám na brankáře Roberta, ani jednou jej však překonat nedokázal. Ve druhém případě pak neuspěl ani dorážející Almirón. Na druhé straně mohl po rohovém kopu snížit náskok hostí hlavičkující Diop, Dúbravka ovšem předvedl vynikající zákrok.

Newcastle se však třetí branky přece jenom dočkal - na startu druhé půle se totiž k přímému volnému kopu z 25 metrů postavil Shelvey a pěkným obstřelem využil slabšího zákroku domácího brankáře a prakticky rozhodl o osudu utkání.

"Kladivářům" se v samém závěru alespoň podařilo rozdíl ve skóre snížit. Nejprve centr Lanziniho Dúbravka vyrazil pouze k Balbuenovi, který jej z malého vápna pohodlně uklidil do sítě, načež v nastaveném čase napřáhl z hranice velkého pokutového území Snodgrass a parádní pumelicí snížil na konečných 3:2 pro Newcastle.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (14)

Přidat komentář
NuFc23

3:0

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
OnlyWHU

S ohledem na realitu 2:1 COYI!!! Newcastle zatím jen dvě výhry, zato nad Tot. a MU!

Reagovat
John Obi Mikel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 COYI!!!

Reagovat
duloig

Po piatich prehrách v rade to už chce konečne bodovať naplno!!! Dúfam a verím že Pelle nastaví taktiku tak aby sa Haller a záloha skamarátili.Dúbravka Nedúbravka taky 3:0 COYI !!

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
Elmas

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by jsme měli, teď už jen dát 3 goly

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
duloig

Je mi na zvracanie.Dúfam že ich vypískali aspoň tí skalní fans čo zostali na štadióne do konca.A na Pelleho vyjadrenie som strašne zvedavý.Ak nebude po dnešku na nich kritický a nezvozí ich pod čiernu zem tak je v klube niečo choré

Reagovat
OnlyWHU

Opět letargie, lajdáctví a pohodlnost. S tímhle profesorským fotbalem nezískáme při vyrovnanosti ligy moc bodů. Teprve pod tlakem z totálního debaklu se začalo něco dít. Už aby byl zpět Fabi! Fredericks patří do základu a Lanzini taky. Příště snad už s Antoniem. Haller je ve hře týmu mimo jakoukoliv efektivitu. Kdo proboha koupil Ajetiho? Náš mentál je další rébus, s nímž musí Pellle co nejdřív pohnout. Z dnešku se budu dlouho vzpamatovávat. Snad příště, jinak klesáme ke dnu. COYI!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele