11. kolo
02.11.2019 16:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Brighton potvrdil roli favorita

Fotbalisté Brightonu poměrně snadně na domácím hřišti porazili Norwich City 2:0 po brankách Trossarda a Duffyho a vyšvihli se na průběžné osmé místo v Premier League. Norwich zůstává i nadále předposlední.

První šanci si však vytvořili hosté. Marco Stiepermann neměl žádného volného spoluhráče, a tak zpoza vápna placírkou vypálil. Střela letěla hodně nahoru, jenže začala rychle padat a míč nakonec orazítkoval břevno.

V 19. minutě předvedl výborný zákrok brankář Norwiche Tim Krull. Conolly pronikl s míčem až do vápna, ale hostující gólman jeho prudkou střelu vyrazil kopačkou.

Ve 36. minutě museli na plac lékaři. Adam Webster nakonec nemohl v utkání pokračovat a za hlasitého potlesku jej odnesli z hrací plochy na nosítkách.

V poslední minutě první půli nastal velký zmatek před brankou Canaries. Nejprve pálil Maupay, po něm ještě dorážel Connolly, ale ani jeden nedokázal dostat balón za brankovou čáru.

Ve druhém poločase uběhlo dvacet tři minut, když se domácí příznivci mohli poprvé radovat. Po autovém vhazování odcentroval na bližší tyč Montoya, do místa určení si výborně naběhl Leandro Trossard a lehkým přiťuknutím z voleje poslal balon do sítě.

O pár minut později předvedl další excelentní zákrok Tim Krull, když na roh vyrazil tvrdou ránu Maupaye.

Pět minut před koncem základní hrací doby domácí potvrdili svou výhru. Na výborný centr Trossarda z přímého kopu si za obranu zaběhl Shane Duffy a s troškou štěstí míč dostal k levé tyči.

V nastavení ještě nebezpečně pálil Alzate, jeho pokus se však nakonec zakroutil těsně vedle.

Autor: Petr Procházka / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
John Obi Mikel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Elmas

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele