11. kolo
02.11.2019 13:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

United nezvládli zápas v Bournemouthu

Fotbalisté Manchesteru United nezvládli roli favorita a po brance Kinga z konce první půle prohráli 0:1. Díky tomu se v tabulce propadli právě až za svého dnešního soupeře. Rudí ďáblové tak nenavázali na tři předchozí výhry.

United se sice museli obejít bez několika opor, do zápasu však vstoupili aktivně. Už v páté minutě mířila parádní kolmice na Jamese, který přenechal Pereirovi. Ten však vůbec netrefil balon.

Po prvních dvaceti minutách, kdy byli jasným pánem hry hosté, však Bournemouth začal být o poznání aktivnějším sokem. Jeho hráči však nebyli schopni si vypracovat nějakou slibnější šanci a navíc Manchester zlobil rychlými protiútoky.

Při jednom z nich si penaltu chtěl vymodlit Martial, ale šel k zemi až příliš ochotně, což vyvolalo velkou nevoli domácích fotbalistů. Při následné potyčce sudí musel tasit žlutou kartu.

Když už to vypadalo, že se půjde do šaten bez branek, zažili hosté šok. Nadýchaný centr si ve vápně našel Joshua King, dostal hodně prostoru, takže si míč ještě stihl připravit a zakončil k levé tyči.

Ve druhém poločase se především hodně žlutilo. Až v 76. minutě se domácí fandové málem znovu zvedali ze sedaček. Wilson ve vápně vyslal moc pěknou střelu, jenže David De Gea ukázal svou extra třídu.

V 83. minutě mohlo být vyrovnáno. United rozehráli rohový kop na krátko, Fred poslal na vzdálenější tyč výborný centr a střídající Mason Greenwood z bezprostřední blízkosti napálil balon do tyče.

K ničemu zajímavější už se poté Manchester nedostal a v Bournemouthu padl. Domácím patří aktuálně šesté místo, hostům osmé.

Autor: Petr Procházka / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
xfox88

1:2

Reagovat
John Obi Mikel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vsadim gule

0:2

Reagovat
andkoo

bolo by vtipne vyhrat po dalsom gole z penalty

Reagovat
Elmas

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Třešně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele