Premier League - souhrn 1. kola

09.08.2019, 22:57, aktualizováno 11.08.2019, 19:33
Komentáře a souhrny
Liverpool má za sebou vydařenou uplynulou sezónu a ve stejném duchu odstartoval i tu letošní. Reds doma nadělili Norwichi za poločas čtyři branky a dokráčeli si pro povinné vítězství. Ještě suverénnější byl Manchester City, West Hamu nadělil pět branek. Manchester United čtyřmi góly vyprovodil Chelsea, zatímco Tottenham otočil souboj s Aston Villou. Arsenal vyhrál díky jedinému gólu na půdě Newcastlu...

Manchester United - Chelsea FC 4:0

11.08.2019 17:30

Góly: 18. Marcus Rashford (pen.), 65. Anthony Martial, 67. Marcus Rashford, 81. Daniel James

Až příliš krutým debaklem zahájil Frank Lampard své působení na lavičce Chelsea v Premier League. Jeho svěřenci předvedli na půdě Manchesteru United slušný výkon, jenže selhali v koncovce. Naopak domácím se hned čtyřikrát povedlo rozvlnit síť.

V sestavě rudých ďáblů se objevily dvě letní posily. Post pravého beka obsadil Wan-Bissaka a do středu obrany se postavil Maguire. Blues nemohli v létě kvůli zákazu přestupů posilovat, i tak nový manažer Lampard nasadil do základní jedenáctky nová jména. Z hostování se hned do základu posunul stoper Zouma, na křídle nastoupil Mount a útočníkem číslo jedna byl Abraham.

První velkou šanci si ve čtvrté minutě připsali hosté. Po odraženém rohovém kopu se Kovačićovi podařilo propasírovat míč k Abrahamovi, jehož pumelice z hranice pokutového území skončila na tyči. Za čtyři minuty nabídl Zouma špatnou rozehrávkou obrovskou šanci Red Devils, ale Martialovo nepříliš povedené zakončení zneškodnil gólman Kepa. Chelsea odpověděla o dvě minuty později, kdy na povedený pas od Azpilicuety jen těsně nedosáhl Abraham.

Ve 12. minutě se poprvé ukázal také Mount, jenž střelou prověřil připravenost brankáře Man Utd De Gey. Důležitý moment utkání přišel o pět minut později. Zouma potvrdil špatný vstup do zápasu, když ve vlastní šestnáctce podrazil Rashforda. Rozhodčí Taylor pochopitelně nařídil penaltu, kterou střelou do horního rohu brány proměnil sám faulovaný - 1:0. Vstřelená branka United samozřejmě povzbudila a v následujících minutách jen zřídkakdy přenechali míč soupeři.

S blížící se přestávkou přepnuli Blues opět na vyšší obrátky. Barkley ale pálil ve 35. minutě nepřesně a Pedra vychytal De Gea. Ve 39. minutě se Barkley dostal k další střele, kterou De Gea vyrazil k Jorginhovi, jenž neprostřelil klubko hráčů před sebou. O minutu později propadl Jorginhův centr k Emersonovi, ten však napálil spojnici tyče a břevna. Hosté tak i přes řadu šancí nedokázali v první půli vyrovnat.

Po změně stran usilovala Chelsea co nejrychleji o vyrovnání. V 51. minutě chtěl míč k tyči zakroutit Pedro, ale jeho pokus obrana United zblokovala na rohový kop. Za dalších šest minut se ke střeleckému pokusu odhodlal Emerson, De Gea však míč spolehlivě vyrazil. Hosté se sice tlačili za gólem, jenže v 65. minutě osudně zapomněli na zadní vrátka. Maguire možná i s pomocí faulu zastavil Abrahama a rozjel protiútok, který po pasu od Pereiry zakončil Martial mezi nohy bezmocného Kepy.

Hráči londýnského klubu se ani nevzpamatovali z druhého inkasovaného gólu a už lovili míč ze sítě potřetí. Pogba brilantním pasem vysunul Rashforda, který ledově klidným obstřelem překonal Kepu a vstřelil třetí branku. Za Blues chtěl odpovědět aktivní Emerson, který tentokrát zakončoval z pravé strany, opět ovšem ztroskotal na De Geovi. O deset minut později již byl levý bek u vstřeleného gólu, bohužel pro něj však do vlastní sítě. Pogba táhl útok rudých ďáblů, přenechal míč Jamesovi, jenž s pomocí nešťastné teče Emersona docílil své první branky v Premier League.

V závěru zápasu se Chelsea snažila alespoň o čestný zásah. Proti byl však De Gea, který v 85. lapil i dobře umístěnou přízemní střelu od Mounta. V nastavení se opět k ráně z dálky osmělil Emerson, avšak De Gea jeho pokus doprostřed brány bezpečně zneškodnil. To byla také poslední akce atraktivního zápasu.

Více informací k zápasu

Leicester City - Wolverhampton Wanderers 0:0

11.08.2019 15:00

Góly: -

Zápas mezi Leicesterem a Wolverhamptonem musel fotbalové fajnšmekry zklamat. Oba celky příliš krásy nenabídly a rozešly se bezbrankovou remízou. Wolves se sice v 52. minutě dostali do vedení, jenže branku jim neuznal pozorný videorozhodčí, jenž postřehl hru rukou.

Jako první vyslal střelu hostující Dendoncker, který ve třetí minutě přestřelil bránu. Zatímco úvod patřil vlkům, postupem času to byly lišky kdo převzal iniciativu. V 18. minutě zkusil štěstí Chilwell, ani on ale netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Podobně si po půl hodině hry počínal další domácí hráč Ndidi.

První poločas byl ve znamení zejména taktické bitvy a mnoho brankových šancí se nezrodilo. Jednu z mála takových měl ve 38. minutě Vardy, kterému pod nohou proletěl pas od Tielemanse. Na druhé straně odpověděl za dvě minuty Jota, jenž vyslal další nepřesný pokus. Sedm minut po změně stran se Wolves zničehonic prosadili po rohovém kopu. Radost ze vstřelené branky jim ale brzy překazil videorozhodčí, který správně viděl Bolyho nedovolené hraní rukou.

Wolverhampton vstoupil do druhé půle o poznání aktivněji a v 55. minutě jej do vedení mohl poslat Jota, ten ale po úprku zakončil mizerně. Později se hra začala přelévat či na druhou stranu, ovšem diváci se nadále víceméně nudili. Söyüncü, Ndidi nebo třeba Maddison si sice na své konto připsali střelecké pokusy, jenže žádné z nich neposlaly Leicester do vedení. Jelikož si podobně počínali i střelci vlků, rozešli se oba týmy smírně.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Arsenal FC 0:1

11.08.2019 15:00

Góly: 58. Pierre-Emerick Aubameyang

Za celou loňskou sezonu uhájil Arsenal ve venkovních zápasech Premier League jen jedno čisté konto a nyní se londýnskému celku podařilo toto číslo vyrovnat hned na první pokus. Přestože tým Unaie Emeryho v poslepované sestavě nepodal na půdě Newcastlu nijak přesvědčivý výkon, díky trefě Piérra-Emericka Aubameyanga zvítězil proti převážně bezzubému soupeři 1:0.

Arsenal do zápasu nastoupil ve značně improvizované sestavě, neboť vinou zdravotních potíží či nedostatečné zápasové připravenosti zůstaly nové posily či Alexandre Lacazette pouze na lavičce náhradníků a šanci v základní sestavě tak dostali i devatenáctiletí angličtí odchovanci Nelson s Willockem.

Hra Kanonýrů směrem dopředu skutečně strádala, ovšem na vině byli místo talentovaných mladíků zkušení Xhaka s Mchitarjanem, kteří si připsali řadu zbytečných ztrát. Právě toto duo však bylo u největší šance hostí v první půli, když se po Xhakově kolmici na Monreala dostal do skvělé palebné pozice arménský reprezentant, jenže zakončení levačkou vůbec nezvládl a hrubě přestřelil. Jedinou další solidní příležitostí byla rána Aubameyanga po Mchitarjanově pasu, ovšem Dúbravka si poradil.

To Newcastle do utkání naskočil trpělivě, přenechával míč soupeři a držel jej svým typickým konsolidovaným blokem daleko od branky Martina Dúbravky. Při sebemenší příležitosti však Magpies vyráželi do rychlých protiútoků, o které se staral především aktivní Miguel Almirón, jenž doplňoval osamoceného Joelintona. Brazilský forvard v první půli ohrozil brankáře Lena hned dvakrát, ovšem nejblíže byl průlomu skóre Jonjo Shelvey, jehož lehce tečovaná rána skončila na tyči. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Po změně stran se Newcastle pokusil více kontrolovat hru, což ovšem zároveň znamenalo, že se Arsenalu dařilo hrát přímočařeji do otevřené obrany. Aubameyangův únik po Xhakově kolmici ještě Dummett na poslední chvíli zablokoval, ale v 58. minutě už ale gabonský forvard udeřil. Ainsley Maitland-Niles vystihl Dummettovu přihrávku na pasivního Willemse a ideálně našel volného Aubameyanga, jenž si míč umně zpracoval a chladnokrevně přehodil vyběhnuvšího Dúbravku.

Oba týmy vzápětí nasadily do hry své letní posily, ovšem jak Alan Saint-Maximin, tak Nicolas Pépé či Dani Ceballos na druhé straně s výsledkem ani samotným průběhem hry nijak výrazně nezahýbali. Arsenal bez větších potíží utkání dovedl do vítězného konce a navzdory neobvyklé sestavě a nevýraznému výkonu si ze St. James‘ Parku odváží všechny tři body a čisté konto navrch.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Aston Villa 3:1

10.08.2019 18:30

Góly: 73. Tanguy Ndombélé, 86. Harry Kane, 90. Harry Kane - 9. John McGinn

Hodně složitý úvodní duel sezóny čekal na fotbalisty Tottenhamu. Ti se střetli s Aston Villou a nepříznivě se vyvíjející duel museli otáčet v závěrečné dvacetiminutovce, kdy na McGinnův gól zareagovali Ndombelé a dvěma trefami Kane.

Velmi brzy, už asi po pěti minutách, mohli jít Spurs do vedení. Roseův centr zleva doputoval až na hlavičku nehlídaného Lucase Moury, který však hlavičkou z penaltového puntíku gólmana nepřekonal.

Radovali se tak Villans. Nedlouho poté totiž obrana domácích absolutně nezvládla zareagovat na dlouhý Mingsův nákop, ten si tak našel John McGinn, který vykoupal Rose a podél Llorise zavěsil.

Už to vypadalo, že první půle bude ukončena bez další větší příležitosti, opak se ale ukázal býti pravdivým. Walker-Peters našel za vápnem Ndombelého, jehož oblouček za obranu přesně našel hlavu Kanea. Ten ale v tutovce selhal hlavičkou nad břevno.

Lépe si nevedl ani po pauze Sissoko, k němuž na zadní tyč propadl centr z levé strany. Francouzský středopolař si jej zpracoval, avšak i přes mnoho prostoru, který od obrany dostal, střílel téměř rovnoběžně s brankovou čarou.

Tottenham se tak dočkal až dvacet minut před koncem. Zprava přilétl do ohně centr, po němž hlavičkoval Sánchez. Proti němu se ještě Heaton vyšvihl parádním zákrokem, avšak akce pokračovala, Lucas přiťukl míč Tanguyovi Ndombelému, který přesnou ranou k tyči srovnal stav zápasu.

Heaton v bráně kouzlil i nadále, o pět minut později vychytal Eriksenův skvělý přímák. Avšak i to bylo pro ligového nováčka málo, v šestaosmdesáté minutě se totiž do stoprocentní příležitosti dostal Harry Kane poté, co se balón šťastně odrazil od dvou bránících hráčů. Anglický kanonýr nezaváhal a poslal svůj tým do vedení.

Záhy rozjásal ochozy ještě jednou. Přijal přihrávku na hranici velkého vápna, míč si lehce posunul a podobně jako při první brance Ndombelé jej uklidil na zadní tyč.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Sheffield United 1:1

10.08.2019 16:00

Góly: 62. Chris Mepham - 88. Billy Sharp

Po většinu druhého poločasu tahali fotbalisté Sheffieldu United v utkání v Bournemouthu za kratší konec, přesto se nakonec dočkali bodu hned v prvním utkání Premier League po dvanácti letech. Na Mephamovu trefu totiž v závěru odpověděl Sharp.

Z gólmanů se jako první musel vytáhnout domácí Ramsdale. Po dvaceti minutách si totiž míč na střed navedl Robinson a z pětadvacetimetrů skákavou ranou prověřil brankářovu připravenost. První půle jinak kromě Mephamovi solidní střely příliš atraktivní nebyla, všechno se rozjelo až po pauze.

Hned po návratu z kabin si na dlouhý vysoký míč za obranu naběhl McGoldrick, jehož křižná střela z vápna proletěla jen těsně vedle zadní tyče. Cherries mohl vedení přinést Billing, jehož pokus z první ze střední vzdálenosti vylapal Henderson.

Skóre tak otevřel až Chris Mepham po velmi chaotické situaci. Přímý kop z pravé strany rozehrál centrem Rico, z následné skrumáže nedokázali skórovat ani Lerma, ani Wilson. Právě střelu druhého jmenovaného ale gólman vyrazil jen k Mephamovi, který už si poradil a síť rozvlnil.

Jenže Blades se nevzdali a odměnou jim bylo vyrovnání v samém závěru. Standardní situaci v osmaosmdesáté minutě rozehráli nakrátko, čímž zřejmě zaskočili domácí obranu. Ta na následný pas do vápna zareagovala špatně. McBurnie sice míč do brány dopravit nedokázal, zato Billymu Sharpovi se to povedlo a právem se stal hrdinou svého týmu.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Southampton FC 3:0

10.08.2019 16:00

Góly: 63. Ashley Barnes, 70. Ashley Barnes, 75. Jóhann Gudmundsson

Vyrovnaný průběh, jednoznačný výsledek. Tak by se dal zhodnotit duel úvodního kola Premier League mezi Burnley a Southamptonem. Po prvním poločase byl stav bezbrankový, ale po návratu z kabin udeřil dvěma góly Barnes a jednu trefu přidal Gudmundsson.

Do první příležitosti se dostali hosté, jmenovitě Adams, kterému se však zakončení nezdařilo. Na druhé straně dopravili Clarets míč do brány, jenže vinou ofsajdu se skóre neměnilo. Nejblíže gólu v první půli byl zřejmě Gudmundsson, jehož střela zpoza vápna minula tyč jen těsně.

Po pauze zahrával standardní situaci ze zajímavé vzdálenosti Bertrand, do šibenice ale míč nezakroutil. Síť se tak podařilo ve třiašedesáté minutě rozvlnit až Ashleymu Barnesovi, který si po Pietersově pasu pokryl míč před obráncem a uklidil jej na bližší tyč.

A kombinace stejného dua slavila úspěch i o několik minut později. Pieters z levé strany odcentroval za obranu na malé vápno, kam si opět naběhl Ashley Barnes a podruhé přinutil Gunna kapitulovat.

Ten musel lovit míč zpoza zad i do třetice. Johann Gudmundsson si svou trefu vypracoval zcela sám, když obral soupeře o míč, zamířil do vápna a odtamtud šikovnou technickou střelou skóroval.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Everton FC 0:0

10.08.2019 16:00

Góly: -

Stejně jako loni začala nová sezona Evertonu pod vedením Marca Silvy remízou ze hřiště soupeře. Navzdory několika více než slibným šancím na obou stranách diváci v Selhurst Parku gól neviděli a zklamány mohou být s hubeným ziskem jednoho bodu oba týmy, neboť hosté do utkání vstupovali jako favorit, ovšem po vyloučení Schneiderlina museli zápas dohrávat v oslabení a ustát narůstající tlak soupeře.

Celý zápas se mohl odvíjet zcela jiným směrem, kdyby hned v druhé minutě Gylfi Sigurdsson nepohrdl výtečnou příležitostí skórovat z tečovaného centru Digneho a neposlal svou ránu mimo tři tyče. I po zbytek první půle měli navrch evertonští, avšak domácí gólman Vicente Guaita vytáhl reflexivní zákrok proti ráně Colemana z bezprostřední blízkosti a Dominic Calvert-Lewin svou hlavičku z nadějné pozice poslal vedle.

Domácí se do hry dostávali o poznání pomaleji i proto, že se zprvu museli obejít bez své největší hvězdy Wilfrieda Zahy, jenž se po účasti na Africkém poháru národů nezúčastnil takřka celé letní přípravy. Po změně stran už ale reprezentant Pobřeží Slonoviny nastoupil, zatímco na opačné straně naopak musel předčasně odejít ze hřiště André Gomes kvůli poraněnému kotníku po zákroku McArthura.

Začátek druhé půle ještě Everton ovládal podobně jako na začátku utkání a nebýt Van Aanholtova včasného zásahu na brankové čáře, mohl se Sigurdsson přece jen dočkat průlomu skóre, ale poté již dostal prostor k demonstraci svých kvalit i hostující brankář Jordan Pickford. Anglická reprezentační jednička musela v rychlém sledu za sebou zneškodnit jak samostatný únik Ayewa, tak nepříjemnou ránu Meyera na přední tyč. Na opačné straně záhy zahrozil Richarlison, ale jeho tvrdá rána z hranice šestnáctky prosvištěla těsně vedle.

Čtvrthodinu před koncem základní hrací doby připravil hosty o šanci na závěrečný nátlak Morgan Schneiderlin, jenž za nešikovný zákrok na Milivojeviće uviděl druhou žlutou kartu a poslal svůj tým do deseti. Domácí však ani se Zahou na hřišti nestihli početní výhodu přetavit ve vítězný gól, a tak se oba celky rozešly smírně remízou 0:0.

Více informací k zápasu

Watford FC - Brighton & Hove Albion 0:3

10.08.2019 16:00

Góly: 28. Kiko Femenía (vl.), 65. Florin Andone, 77. Neal Maupay

Nepříjemně zaskočeni vstupem svého týmu do nového ročníku Premier League jsou fanoušci Watfordu. Ti totiž museli sledovat domácí porážku 0:3 od Brightonu, k níž pomohli brankami Maupay a Andone. Skóre otevřel vlastencem Doucouré.

První zajímavou příležitost zápasu měl hostující Locadia, proti němuž ale Foster bez problémů zasáhnul. Skóre tak otevřel hráč domácích, byť do vlastní sítě. Burn z pravé strany vracel míč do ohně, do přihrávky mu sáhnul Abdoulaye Doucouré, bohužel od něj ji nasměroval za záda svého brankáře.

Srovnáno mohlo být ještě před pauzou. Dunk fauloval v nebezpečné prostoru unikajícího Hughese, exekuce následného volného kopu se ujal Holebas. Jeho kop se spíše než centrem ukázal býti technickou střelou, již musel konečky prstů vyrážet Ryan na roh.

Po návratu ze šaten se mohl prosadit Gray, který si šikovně naběhl do vápna, avšak vypálil jen do jednoho z obránců. Opět se tak z branky radovali Seagulls. Po hezkém individuálním průniku odcentroval Pröpper z pravé strany, na bližší tyč si naběhl Florin Andone a ač bráněn, přinutil gólmana podruhé kapitulovat.

Osud Hornets byl zpečetěn patnáct minut před koncem. Na skvělý Dunkův pas za obranu si naběhl Neala Maupay, jenž udělal kličku brnakáři a z úhlu kopl míč do odkryté klece. Brighton tak zvládl první venkovní utkání v Premier League od začátku března.

Více informací k zápasu

West Ham United - Manchester City 0:5

10.08.2019 13:30

Góly: 25. Gabriel Jesus, 51. Raheem Sterling, 75. Raheem Sterling, 86. Sergio Agüero (pen.), 90. Raheem Sterling

Vstup za obhajobou titulu v podání Manchesteru City snad ani nemohl být lepší. Suverénní triumf 5:0 na půdě West Hamu United přebil i včerejší vysoké vítězství rivala z Liverpoolu a posouvá Citizens střemhlav do čela ligové tabulky. Hlavním strůjcem pětigólového přídělu byl Raheem Sterling jakožto autor hattricku, stejně tak se ale blýskl Riyad Mahrez, jenž měl prsty hned ve čtyřech gólech.

Domácí přitom do zápasu vlétli po hlavě a úvodní dvacetiminutovka byla veskrze vyrovnaná. Hráči Manchesteru se jen marně prokousávali k brance Lukasze Fabianského, jehož ohrozili pouze střelami zpoza šestnáctky, zatímco museli opakovaně odvracet slibné průniky Lanziniho s novou posilou Hallerem.

S příchodem pětadvacáté minuty se však zápas zlomil zcela ve prospěch hostí. Kyle Walker prosvištěl okolo Aarona Cresswella, jako by levý bek West Hamu byl namalovaný, a perfektně načasovanou kolmici Mahreze poslal přízemním pasem na přední tyč, kde číhal Gabriel Jesus. Míč ještě v cestě k brazilskému forvardovi tečova Issa Diop, ale ani to Jesusovi nezabránilo se štěstím tečovat míč do sítě a otevřít skóre.

Od té chvíle již Citizens převzali otěže utkání do svých rukou, a přestože již do přestávky na náskoku nepřidali, po změně stran jim k tomu stačilo jen pár minut. Rychlá akce středem pole v podání Kevina de Bruyneho skončila u neobsazeného Raheema Sterlinga, jenž tváří v tvář Fabianskému nezaváhal. Chvíli nato po další lahůdkové akci Davida Silva a Sterlinga na jeden dotek skóroval do prázdné branky opět Jesús, ale poprvé v historii anglické nejvyšší soutěže vstoupilo do hry video a kvůli extrémně těsnému Sterlingově ofsajdu jeho branku anulovalo.

Ani tato nečekaná vzpruha ovšem West Hamu nepomohla, byť duo Chicharito-Lanzini v rychlém sledu za sebou brankáře Edersona řádně prověřili, a závěr utkání se naopak proměnil ve Sterlingovo galapředstavení, mezi nějž se vklínila proměněná penalta střídajícího Sergia Agüera. Nejprve anglický reprezentant po excelentním pasu Mahreze elegantně přehodil vyběhnuvšího Fabianského, pak Diopův faul na Mahreze potrestal Agüero, neboť jeho první neproměněný pokus se kvůli Riceově předčasnému vyběhnutí opakoval, a v první minutě nastavení po další výtečné kolmici Mahreze přece jen Raheem Sterling završil svůj hattrick a stanovil konečné skóre 5:0.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Norwich City 4:1

09.08.2019 21:00

Góly: 7. Grant Hanley (vl.), 19. Mohamed Salah, 28. Virgil van Dijk, 42. Divock Origi - 64. Teemu Pukki

Ve velkém stylu vstoupil Liverpool do nového ročníku. Nováček soutěže z Norwiche se ani nenadál a už v poločase prohrával o čtyři branky. Reds po změně stran ubrali a dovolili Kanárkům skórovat, na vysoké výhře domácích se ale nic nezměnilo.

První branka nové sezóny Premier League padla už v sedmé minutě zápasu. Origi poslal míč do pokutového území Norwiche, kde si jej obránce Hanley nešťastně srazil do vlastní brány. Za dalších dvanáct minut si Liverpool vypracoval dvoubrankový náskok. Salah se trochu krkolomně dostal do šestnáctky, kde si narazil s Firminem a prostřelil brankáře Krula.

Hosté mohli nečekaně snížit ve 23. minutě. Pukki se po přihrávce od Buendíi dostal před Alissona, obloučkem si však na strážce svatyně Reds nepřišel. A tak za dalších pět minut opět udeřili domácí. Tentokrát si Salah připsal asistenci, když od rohového praporku našel hlavu Van Dijka, jenž vstřelil třetí branku Liverpoolu. O čtyři minuty později mohl Liverpool opět udeřit, avšak Krul tentokrát zneškodnil akrobatické zakončení Firmina.

Ještě před přestávkou však potkala Reds nepříjemnost. Alisson se totiž bez cizího zavinění zranil a místo něj musel mezi tři tyče náhradník Adrián. Domácí se však místo myšlenek na zraněného spoluhráče nadále soustředili především na střílení branek. Ve 42. minutě poslal Alexander-Arnold centr do pokutového území, kde si naběhl Origi, jenž hlavou donutil Krula počtvrté kapitulovat.

Liverpool neměl dost ani po změně stran. Ve 49. minutě nejprve napálil Henderson břevno, krátce poté se míč opět dostal do vápna, kde trochu zazmatkoval Firmino, jenž nepovedenou střelou z otočky lízl tyč. O šest minut později chtěl svůj druhý gól v utkání přidat Salah, ale o kousek minul zařízení. Místo toho se dočkali Kanárci. V 63. minutě ještě Leitner trefil břevno, ale hned za minutu vyslal Buendía Pukkiho a ten již překonal Alissona. Na větší obrat již ale bylo pozdě, Liverpool si vysoké vítězství pohlídal.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City11005:03
2.Manchester United11004:03
3.Liverpool FC11004:13
4.Brighton & Hove Albion11003:03
 Burnley FC11003:03
6.Tottenham Hotspur11003:13
7.Arsenal FC11001:03
8.Sheffield United10101:11
 AFC Bournemouth10101:11
10.Everton FC10100:01
 Crystal Palace10100:01
 Leicester City10100:01
 Wolverhampton Wanderers10100:01
14.Newcastle United10010:10
15.Aston Villa10011:30
16.Norwich City10011:40
17.Southampton FC10010:30
 Watford FC10010:30
19.Chelsea FC10010:40
20.West Ham United10010:50

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (812)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele