1. kolo
11.08.2019 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Leicester s Wolves remizoval, v akci bylo opět video

Zápas mezi Leicesterem a Wolverhamptonem musel fotbalové fajnšmekry zklamat. Oba celky příliš krásy nenabídly a rozešly se bezbrankovou remízou. Wolves se sice v 52. minutě dostali do vedení, jenže branku jim neuznal pozorný videorozhodčí, jenž postřehl hru rukou.

Jako první vyslal střelu hostující Dendoncker, který ve třetí minutě přestřelil bránu. Zatímco úvod patřil vlkům, postupem času to byly lišky kdo převzal iniciativu. V 18. minutě zkusil štěstí Chilwell, ani on ale netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Podobně si po půl hodině hry počínal další domácí hráč Ndidi.

První poločas byl ve znamení zejména taktické bitvy a mnoho brankových šancí se nezrodilo. Jednu z mála takových měl ve 38. minutě Vardy, kterému pod nohou proletěl pas od Tielemanse. Na druhé straně odpověděl za dvě minuty Jota, jenž vyslal další nepřesný pokus. Sedm minut po změně stran se Wolves zničehonic prosadili po rohovém kopu. Radost ze vstřelené branky jim ale brzy překazil videorozhodčí, který správně viděl Bolyho nedovolené hraní rukou.

Wolverhampton vstoupil do druhé půle o poznání aktivněji a v 55. minutě jej do vedení mohl poslat Jota, ten ale po úprku zakončil mizerně. Později se hra začala přelévat či na druhou stranu, ovšem diváci se nadále víceméně nudili. Söyüncü, Ndidi nebo třeba Maddison si sice na své konto připsali střelecké pokusy, jenže žádné z nich neposlaly Leicester do vedení. Jelikož si podobně počínali i střelci vlků, rozešli se oba týmy smírně.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
MCFC_8

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Theft90

2:2

Reagovat
Pharrell

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele