1. kolo
10.08.2019 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Nováček ze Sheffieldu udeřil v závěru a vybojoval bod

Po většinu druhého poločasu tahali fotbalisté Sheffieldu United v utkání v Bournemouthu za kratší konec, přesto se nakonec dočkali bodu hned v prvním utkání Premier League po dvanácti letech. Na Mephamovu trefu totiž v závěru odpověděl Sharp.

Z gólmanů se jako první musel vytáhnout domácí Ramsdale. Po dvaceti minutách si totiž míč na střed navedl Robinson a z pětadvacetimetrů skákavou ranou prověřil brankářovu připravenost. První půle jinak kromě Mephamovi solidní střely příliš atraktivní nebyla, všechno se rozjelo až po pauze.

Hned po návratu z kabin si na dlouhý vysoký míč za obranu naběhl McGoldrick, jehož křižná střela z vápna proletěla jen těsně vedle zadní tyče. Cherries mohl vedení přinést Billing, jehož pokus z první ze střední vzdálenosti vylapal Henderson.

Skóre tak otevřel až Chris Mepham po velmi chaotické situaci. Přímý kop z pravé strany rozehrál centrem Rico, z následné skrumáže nedokázali skórovat ani Lerma, ani Wilson. Právě střelu druhého jmenovaného ale gólman vyrazil jen k Mephamovi, který už si poradil a síť rozvlnil.

Jenže Blades se nevzdali a odměnou jim bylo vyrovnání v samém závěru. Standardní situaci v osmaosmdesáté minutě rozehráli nakrátko, čímž zřejmě zaskočili domácí obranu. Ta na následný pas do vápna zareagovala špatně. McBurnie sice míč do brány dopravit nedokázal, zato Billymu Sharpovi se to povedlo a právem se stal hrdinou svého týmu.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
MCFC_8

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Theft90

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele