1. kolo
10.08.2019 16:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Brighton na úvod ligy překvapil, ve Watfordu jednoznačně vyhrál

Nepříjemně zaskočeni vstupem svého týmu do nového ročníku Premier League jsou fanoušci Watfordu. Ti totiž museli sledovat domácí porážku 0:3 od Brightonu, k níž pomohli brankami Maupay a Andone. Skóre otevřel vlastencem Doucouré.

První zajímavou příležitost zápasu měl hostující Locadia, proti němuž ale Foster bez problémů zasáhnul. Skóre tak otevřel hráč domácích, byť do vlastní sítě. Burn z pravé strany vracel míč do ohně, do přihrávky mu sáhnul Abdoulaye Doucouré, bohužel od něj ji nasměroval za záda svého brankáře.

Srovnáno mohlo být ještě před pauzou. Dunk fauloval v nebezpečné prostoru unikajícího Hughese, exekuce následného volného kopu se ujal Holebas. Jeho kop se spíše než centrem ukázal býti technickou střelou, již musel konečky prstů vyrážet Ryan na roh.

Po návratu ze šaten se mohl prosadit Gray, který si šikovně naběhl do vápna, avšak vypálil jen do jednoho z obránců. Opět se tak z branky radovali Seagulls. Po hezkém individuálním průniku odcentroval Pröpper z pravé strany, na bližší tyč si naběhl Florin Andone a ač bráněn, přinutil gólmana podruhé kapitulovat.

Osud Hornets byl zpečetěn patnáct minut před koncem. Na skvělý Dunkův pas za obranu si naběhl Neala Maupay, jenž udělal kličku brnakáři a z úhlu kopl míč do odkryté klece. Brighton tak zvládl první venkovní utkání v Premier League od začátku března.

Autor: Martin Vejdělek / O2tv.cz, onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
MCFC_8

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Theft90

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele