Premier League - souhrn 1. kola

09.08.2019, 22:57, aktualizováno 11.08.2019, 19:33
Komentáře a souhrny
Liverpool má za sebou vydařenou uplynulou sezónu a ve stejném duchu odstartoval i tu letošní. Reds doma nadělili Norwichi za poločas čtyři branky a dokráčeli si pro povinné vítězství. Ještě suverénnější byl Manchester City, West Hamu nadělil pět branek. Manchester United čtyřmi góly vyprovodil Chelsea, zatímco Tottenham otočil souboj s Aston Villou. Arsenal vyhrál díky jedinému gólu na půdě Newcastlu...

Manchester United - Chelsea FC 4:0

11.08.2019 17:30

Góly: 18. Marcus Rashford (pen.), 65. Anthony Martial, 67. Marcus Rashford, 81. Daniel James

Až příliš krutým debaklem zahájil Frank Lampard své působení na lavičce Chelsea v Premier League. Jeho svěřenci předvedli na půdě Manchesteru United slušný výkon, jenže selhali v koncovce. Naopak domácím se hned čtyřikrát povedlo rozvlnit síť.

V sestavě rudých ďáblů se objevily dvě letní posily. Post pravého beka obsadil Wan-Bissaka a do středu obrany se postavil Maguire. Blues nemohli v létě kvůli zákazu přestupů posilovat, i tak nový manažer Lampard nasadil do základní jedenáctky nová jména. Z hostování se hned do základu posunul stoper Zouma, na křídle nastoupil Mount a útočníkem číslo jedna byl Abraham.

První velkou šanci si ve čtvrté minutě připsali hosté. Po odraženém rohovém kopu se Kovačićovi podařilo propasírovat míč k Abrahamovi, jehož pumelice z hranice pokutového území skončila na tyči. Za čtyři minuty nabídl Zouma špatnou rozehrávkou obrovskou šanci Red Devils, ale Martialovo nepříliš povedené zakončení zneškodnil gólman Kepa. Chelsea odpověděla o dvě minuty později, kdy na povedený pas od Azpilicuety jen těsně nedosáhl Abraham.

Ve 12. minutě se poprvé ukázal také Mount, jenž střelou prověřil připravenost brankáře Man Utd De Gey. Důležitý moment utkání přišel o pět minut později. Zouma potvrdil špatný vstup do zápasu, když ve vlastní šestnáctce podrazil Rashforda. Rozhodčí Taylor pochopitelně nařídil penaltu, kterou střelou do horního rohu brány proměnil sám faulovaný - 1:0. Vstřelená branka United samozřejmě povzbudila a v následujících minutách jen zřídkakdy přenechali míč soupeři.

S blížící se přestávkou přepnuli Blues opět na vyšší obrátky. Barkley ale pálil ve 35. minutě nepřesně a Pedra vychytal De Gea. Ve 39. minutě se Barkley dostal k další střele, kterou De Gea vyrazil k Jorginhovi, jenž neprostřelil klubko hráčů před sebou. O minutu později propadl Jorginhův centr k Emersonovi, ten však napálil spojnici tyče a břevna. Hosté tak i přes řadu šancí nedokázali v první půli vyrovnat.

Po změně stran usilovala Chelsea co nejrychleji o vyrovnání. V 51. minutě chtěl míč k tyči zakroutit Pedro, ale jeho pokus obrana United zblokovala na rohový kop. Za dalších šest minut se ke střeleckému pokusu odhodlal Emerson, De Gea však míč spolehlivě vyrazil. Hosté se sice tlačili za gólem, jenže v 65. minutě osudně zapomněli na zadní vrátka. Maguire možná i s pomocí faulu zastavil Abrahama a rozjel protiútok, který po pasu od Pereiry zakončil Martial mezi nohy bezmocného Kepy.

Hráči londýnského klubu se ani nevzpamatovali z druhého inkasovaného gólu a už lovili míč ze sítě potřetí. Pogba brilantním pasem vysunul Rashforda, který ledově klidným obstřelem překonal Kepu a vstřelil třetí branku. Za Blues chtěl odpovědět aktivní Emerson, který tentokrát zakončoval z pravé strany, opět ovšem ztroskotal na De Geovi. O deset minut později již byl levý bek u vstřeleného gólu, bohužel pro něj však do vlastní sítě. Pogba táhl útok rudých ďáblů, přenechal míč Jamesovi, jenž s pomocí nešťastné teče Emersona docílil své první branky v Premier League.

V závěru zápasu se Chelsea snažila alespoň o čestný zásah. Proti byl však De Gea, který v 85. lapil i dobře umístěnou přízemní střelu od Mounta. V nastavení se opět k ráně z dálky osmělil Emerson, avšak De Gea jeho pokus doprostřed brány bezpečně zneškodnil. To byla také poslední akce atraktivního zápasu.

Více informací k zápasu

Leicester City - Wolverhampton Wanderers 0:0

11.08.2019 15:00

Góly: -

Zápas mezi Leicesterem a Wolverhamptonem musel fotbalové fajnšmekry zklamat. Oba celky příliš krásy nenabídly a rozešly se bezbrankovou remízou. Wolves se sice v 52. minutě dostali do vedení, jenže branku jim neuznal pozorný videorozhodčí, jenž postřehl hru rukou.

Jako první vyslal střelu hostující Dendoncker, který ve třetí minutě přestřelil bránu. Zatímco úvod patřil vlkům, postupem času to byly lišky kdo převzal iniciativu. V 18. minutě zkusil štěstí Chilwell, ani on ale netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Podobně si po půl hodině hry počínal další domácí hráč Ndidi.

První poločas byl ve znamení zejména taktické bitvy a mnoho brankových šancí se nezrodilo. Jednu z mála takových měl ve 38. minutě Vardy, kterému pod nohou proletěl pas od Tielemanse. Na druhé straně odpověděl za dvě minuty Jota, jenž vyslal další nepřesný pokus. Sedm minut po změně stran se Wolves zničehonic prosadili po rohovém kopu. Radost ze vstřelené branky jim ale brzy překazil videorozhodčí, který správně viděl Bolyho nedovolené hraní rukou.

Wolverhampton vstoupil do druhé půle o poznání aktivněji a v 55. minutě jej do vedení mohl poslat Jota, ten ale po úprku zakončil mizerně. Později se hra začala přelévat či na druhou stranu, ovšem diváci se nadále víceméně nudili. Söyüncü, Ndidi nebo třeba Maddison si sice na své konto připsali střelecké pokusy, jenže žádné z nich neposlaly Leicester do vedení. Jelikož si podobně počínali i střelci vlků, rozešli se oba týmy smírně.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Arsenal FC 0:1

11.08.2019 15:00

Góly: 58. Pierre-Emerick Aubameyang

Za celou loňskou sezonu uhájil Arsenal ve venkovních zápasech Premier League jen jedno čisté konto a nyní se londýnskému celku podařilo toto číslo vyrovnat hned na první pokus. Přestože tým Unaie Emeryho v poslepované sestavě nepodal na půdě Newcastlu nijak přesvědčivý výkon, díky trefě Piérra-Emericka Aubameyanga zvítězil proti převážně bezzubému soupeři 1:0.

Arsenal do zápasu nastoupil ve značně improvizované sestavě, neboť vinou zdravotních potíží či nedostatečné zápasové připravenosti zůstaly nové posily či Alexandre Lacazette pouze na lavičce náhradníků a šanci v základní sestavě tak dostali i devatenáctiletí angličtí odchovanci Nelson s Willockem.

Hra Kanonýrů směrem dopředu skutečně strádala, ovšem na vině byli místo talentovaných mladíků zkušení Xhaka s Mchitarjanem, kteří si připsali řadu zbytečných ztrát. Právě toto duo však bylo u největší šance hostí v první půli, když se po Xhakově kolmici na Monreala dostal do skvělé palebné pozice arménský reprezentant, jenže zakončení levačkou vůbec nezvládl a hrubě přestřelil. Jedinou další solidní příležitostí byla rána Aubameyanga po Mchitarjanově pasu, ovšem Dúbravka si poradil.

To Newcastle do utkání naskočil trpělivě, přenechával míč soupeři a držel jej svým typickým konsolidovaným blokem daleko od branky Martina Dúbravky. Při sebemenší příležitosti však Magpies vyráželi do rychlých protiútoků, o které se staral především aktivní Miguel Almirón, jenž doplňoval osamoceného Joelintona. Brazilský forvard v první půli ohrozil brankáře Lena hned dvakrát, ovšem nejblíže byl průlomu skóre Jonjo Shelvey, jehož lehce tečovaná rána skončila na tyči. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Po změně stran se Newcastle pokusil více kontrolovat hru, což ovšem zároveň znamenalo, že se Arsenalu dařilo hrát přímočařeji do otevřené obrany. Aubameyangův únik po Xhakově kolmici ještě Dummett na poslední chvíli zablokoval, ale v 58. minutě už ale gabonský forvard udeřil. Ainsley Maitland-Niles vystihl Dummettovu přihrávku na pasivního Willemse a ideálně našel volného Aubameyanga, jenž si míč umně zpracoval a chladnokrevně přehodil vyběhnuvšího Dúbravku.

Oba týmy vzápětí nasadily do hry své letní posily, ovšem jak Alan Saint-Maximin, tak Nicolas Pépé či Dani Ceballos na druhé straně s výsledkem ani samotným průběhem hry nijak výrazně nezahýbali. Arsenal bez větších potíží utkání dovedl do vítězného konce a navzdory neobvyklé sestavě a nevýraznému výkonu si ze St. James‘ Parku odváží všechny tři body a čisté konto navrch.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Aston Villa 3:1

10.08.2019 18:30

Góly: 73. Tanguy Ndombélé, 86. Harry Kane, 90. Harry Kane - 9. John McGinn

Hodně složitý úvodní duel sezóny čekal na fotbalisty Tottenhamu. Ti se střetli s Aston Villou a nepříznivě se vyvíjející duel museli otáčet v závěrečné dvacetiminutovce, kdy na McGinnův gól zareagovali Ndombelé a dvěma trefami Kane.

Velmi brzy, už asi po pěti minutách, mohli jít Spurs do vedení. Roseův centr zleva doputoval až na hlavičku nehlídaného Lucase Moury, který však hlavičkou z penaltového puntíku gólmana nepřekonal.

Radovali se tak Villans. Nedlouho poté totiž obrana domácích absolutně nezvládla zareagovat na dlouhý Mingsův nákop, ten si tak našel John McGinn, který vykoupal Rose a podél Llorise zavěsil.

Už to vypadalo, že první půle bude ukončena bez další větší příležitosti, opak se ale ukázal býti pravdivým. Walker-Peters našel za vápnem Ndombelého, jehož oblouček za obranu přesně našel hlavu Kanea. Ten ale v tutovce selhal hlavičkou nad břevno.

Lépe si nevedl ani po pauze Sissoko, k němuž na zadní tyč propadl centr z levé strany. Francouzský středopolař si jej zpracoval, avšak i přes mnoho prostoru, který od obrany dostal, střílel téměř rovnoběžně s brankovou čarou.

Tottenham se tak dočkal až dvacet minut před koncem. Zprava přilétl do ohně centr, po němž hlavičkoval Sánchez. Proti němu se ještě Heaton vyšvihl parádním zákrokem, avšak akce pokračovala, Lucas přiťukl míč Tanguyovi Ndombelému, který přesnou ranou k tyči srovnal stav zápasu.

Heaton v bráně kouzlil i nadále, o pět minut později vychytal Eriksenův skvělý přímák. Avšak i to bylo pro ligového nováčka málo, v šestaosmdesáté minutě se totiž do stoprocentní příležitosti dostal Harry Kane poté, co se balón šťastně odrazil od dvou bránících hráčů. Anglický kanonýr nezaváhal a poslal svůj tým do vedení.

Záhy rozjásal ochozy ještě jednou. Přijal přihrávku na hranici velkého vápna, míč si lehce posunul a podobně jako při první brance Ndombelé jej uklidil na zadní tyč.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Sheffield United 1:1

10.08.2019 16:00

Góly: 62. Chris Mepham - 88. Billy Sharp

Po většinu druhého poločasu tahali fotbalisté Sheffieldu United v utkání v Bournemouthu za kratší konec, přesto se nakonec dočkali bodu hned v prvním utkání Premier League po dvanácti letech. Na Mephamovu trefu totiž v závěru odpověděl Sharp.

Z gólmanů se jako první musel vytáhnout domácí Ramsdale. Po dvaceti minutách si totiž míč na střed navedl Robinson a z pětadvacetimetrů skákavou ranou prověřil brankářovu připravenost. První půle jinak kromě Mephamovi solidní střely příliš atraktivní nebyla, všechno se rozjelo až po pauze.

Hned po návratu z kabin si na dlouhý vysoký míč za obranu naběhl McGoldrick, jehož křižná střela z vápna proletěla jen těsně vedle zadní tyče. Cherries mohl vedení přinést Billing, jehož pokus z první ze střední vzdálenosti vylapal Henderson.

Skóre tak otevřel až Chris Mepham po velmi chaotické situaci. Přímý kop z pravé strany rozehrál centrem Rico, z následné skrumáže nedokázali skórovat ani Lerma, ani Wilson. Právě střelu druhého jmenovaného ale gólman vyrazil jen k Mephamovi, který už si poradil a síť rozvlnil.

Jenže Blades se nevzdali a odměnou jim bylo vyrovnání v samém závěru. Standardní situaci v osmaosmdesáté minutě rozehráli nakrátko, čímž zřejmě zaskočili domácí obranu. Ta na následný pas do vápna zareagovala špatně. McBurnie sice míč do brány dopravit nedokázal, zato Billymu Sharpovi se to povedlo a právem se stal hrdinou svého týmu.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Southampton FC 3:0

10.08.2019 16:00

Góly: 63. Ashley Barnes, 70. Ashley Barnes, 75. Jóhann Gudmundsson

Vyrovnaný průběh, jednoznačný výsledek. Tak by se dal zhodnotit duel úvodního kola Premier League mezi Burnley a Southamptonem. Po prvním poločase byl stav bezbrankový, ale po návratu z kabin udeřil dvěma góly Barnes a jednu trefu přidal Gudmundsson.

Do první příležitosti se dostali hosté, jmenovitě Adams, kterému se však zakončení nezdařilo. Na druhé straně dopravili Clarets míč do brány, jenže vinou ofsajdu se skóre neměnilo. Nejblíže gólu v první půli byl zřejmě Gudmundsson, jehož střela zpoza vápna minula tyč jen těsně.

Po pauze zahrával standardní situaci ze zajímavé vzdálenosti Bertrand, do šibenice ale míč nezakroutil. Síť se tak podařilo ve třiašedesáté minutě rozvlnit až Ashleymu Barnesovi, který si po Pietersově pasu pokryl míč před obráncem a uklidil jej na bližší tyč.

A kombinace stejného dua slavila úspěch i o několik minut později. Pieters z levé strany odcentroval za obranu na malé vápno, kam si opět naběhl Ashley Barnes a podruhé přinutil Gunna kapitulovat.

Ten musel lovit míč zpoza zad i do třetice. Johann Gudmundsson si svou trefu vypracoval zcela sám, když obral soupeře o míč, zamířil do vápna a odtamtud šikovnou technickou střelou skóroval.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Everton FC 0:0

10.08.2019 16:00

Góly: -

Stejně jako loni začala nová sezona Evertonu pod vedením Marca Silvy remízou ze hřiště soupeře. Navzdory několika více než slibným šancím na obou stranách diváci v Selhurst Parku gól neviděli a zklamány mohou být s hubeným ziskem jednoho bodu oba týmy, neboť hosté do utkání vstupovali jako favorit, ovšem po vyloučení Schneiderlina museli zápas dohrávat v oslabení a ustát narůstající tlak soupeře.

Celý zápas se mohl odvíjet zcela jiným směrem, kdyby hned v druhé minutě Gylfi Sigurdsson nepohrdl výtečnou příležitostí skórovat z tečovaného centru Digneho a neposlal svou ránu mimo tři tyče. I po zbytek první půle měli navrch evertonští, avšak domácí gólman Vicente Guaita vytáhl reflexivní zákrok proti ráně Colemana z bezprostřední blízkosti a Dominic Calvert-Lewin svou hlavičku z nadějné pozice poslal vedle.

Domácí se do hry dostávali o poznání pomaleji i proto, že se zprvu museli obejít bez své největší hvězdy Wilfrieda Zahy, jenž se po účasti na Africkém poháru národů nezúčastnil takřka celé letní přípravy. Po změně stran už ale reprezentant Pobřeží Slonoviny nastoupil, zatímco na opačné straně naopak musel předčasně odejít ze hřiště André Gomes kvůli poraněnému kotníku po zákroku McArthura.

Začátek druhé půle ještě Everton ovládal podobně jako na začátku utkání a nebýt Van Aanholtova včasného zásahu na brankové čáře, mohl se Sigurdsson přece jen dočkat průlomu skóre, ale poté již dostal prostor k demonstraci svých kvalit i hostující brankář Jordan Pickford. Anglická reprezentační jednička musela v rychlém sledu za sebou zneškodnit jak samostatný únik Ayewa, tak nepříjemnou ránu Meyera na přední tyč. Na opačné straně záhy zahrozil Richarlison, ale jeho tvrdá rána z hranice šestnáctky prosvištěla těsně vedle.

Čtvrthodinu před koncem základní hrací doby připravil hosty o šanci na závěrečný nátlak Morgan Schneiderlin, jenž za nešikovný zákrok na Milivojeviće uviděl druhou žlutou kartu a poslal svůj tým do deseti. Domácí však ani se Zahou na hřišti nestihli početní výhodu přetavit ve vítězný gól, a tak se oba celky rozešly smírně remízou 0:0.

Více informací k zápasu

Watford FC - Brighton & Hove Albion 0:3

10.08.2019 16:00

Góly: 28. Kiko Femenía (vl.), 65. Florin Andone, 77. Neal Maupay

Nepříjemně zaskočeni vstupem svého týmu do nového ročníku Premier League jsou fanoušci Watfordu. Ti totiž museli sledovat domácí porážku 0:3 od Brightonu, k níž pomohli brankami Maupay a Andone. Skóre otevřel vlastencem Doucouré.

První zajímavou příležitost zápasu měl hostující Locadia, proti němuž ale Foster bez problémů zasáhnul. Skóre tak otevřel hráč domácích, byť do vlastní sítě. Burn z pravé strany vracel míč do ohně, do přihrávky mu sáhnul Abdoulaye Doucouré, bohužel od něj ji nasměroval za záda svého brankáře.

Srovnáno mohlo být ještě před pauzou. Dunk fauloval v nebezpečné prostoru unikajícího Hughese, exekuce následného volného kopu se ujal Holebas. Jeho kop se spíše než centrem ukázal býti technickou střelou, již musel konečky prstů vyrážet Ryan na roh.

Po návratu ze šaten se mohl prosadit Gray, který si šikovně naběhl do vápna, avšak vypálil jen do jednoho z obránců. Opět se tak z branky radovali Seagulls. Po hezkém individuálním průniku odcentroval Pröpper z pravé strany, na bližší tyč si naběhl Florin Andone a ač bráněn, přinutil gólmana podruhé kapitulovat.

Osud Hornets byl zpečetěn patnáct minut před koncem. Na skvělý Dunkův pas za obranu si naběhl Neala Maupay, jenž udělal kličku brnakáři a z úhlu kopl míč do odkryté klece. Brighton tak zvládl první venkovní utkání v Premier League od začátku března.

Více informací k zápasu

West Ham United - Manchester City 0:5

10.08.2019 13:30

Góly: 25. Gabriel Jesus, 51. Raheem Sterling, 75. Raheem Sterling, 86. Sergio Agüero (pen.), 90. Raheem Sterling

Vstup za obhajobou titulu v podání Manchesteru City snad ani nemohl být lepší. Suverénní triumf 5:0 na půdě West Hamu United přebil i včerejší vysoké vítězství rivala z Liverpoolu a posouvá Citizens střemhlav do čela ligové tabulky. Hlavním strůjcem pětigólového přídělu byl Raheem Sterling jakožto autor hattricku, stejně tak se ale blýskl Riyad Mahrez, jenž měl prsty hned ve čtyřech gólech.

Domácí přitom do zápasu vlétli po hlavě a úvodní dvacetiminutovka byla veskrze vyrovnaná. Hráči Manchesteru se jen marně prokousávali k brance Lukasze Fabianského, jehož ohrozili pouze střelami zpoza šestnáctky, zatímco museli opakovaně odvracet slibné průniky Lanziniho s novou posilou Hallerem.

S příchodem pětadvacáté minuty se však zápas zlomil zcela ve prospěch hostí. Kyle Walker prosvištěl okolo Aarona Cresswella, jako by levý bek West Hamu byl namalovaný, a perfektně načasovanou kolmici Mahreze poslal přízemním pasem na přední tyč, kde číhal Gabriel Jesus. Míč ještě v cestě k brazilskému forvardovi tečova Issa Diop, ale ani to Jesusovi nezabránilo se štěstím tečovat míč do sítě a otevřít skóre.

Od té chvíle již Citizens převzali otěže utkání do svých rukou, a přestože již do přestávky na náskoku nepřidali, po změně stran jim k tomu stačilo jen pár minut. Rychlá akce středem pole v podání Kevina de Bruyneho skončila u neobsazeného Raheema Sterlinga, jenž tváří v tvář Fabianskému nezaváhal. Chvíli nato po další lahůdkové akci Davida Silva a Sterlinga na jeden dotek skóroval do prázdné branky opět Jesús, ale poprvé v historii anglické nejvyšší soutěže vstoupilo do hry video a kvůli extrémně těsnému Sterlingově ofsajdu jeho branku anulovalo.

Ani tato nečekaná vzpruha ovšem West Hamu nepomohla, byť duo Chicharito-Lanzini v rychlém sledu za sebou brankáře Edersona řádně prověřili, a závěr utkání se naopak proměnil ve Sterlingovo galapředstavení, mezi nějž se vklínila proměněná penalta střídajícího Sergia Agüera. Nejprve anglický reprezentant po excelentním pasu Mahreze elegantně přehodil vyběhnuvšího Fabianského, pak Diopův faul na Mahreze potrestal Agüero, neboť jeho první neproměněný pokus se kvůli Riceově předčasnému vyběhnutí opakoval, a v první minutě nastavení po další výtečné kolmici Mahreze přece jen Raheem Sterling završil svůj hattrick a stanovil konečné skóre 5:0.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Norwich City 4:1

09.08.2019 21:00

Góly: 7. Grant Hanley (vl.), 19. Mohamed Salah, 28. Virgil van Dijk, 42. Divock Origi - 64. Teemu Pukki

Ve velkém stylu vstoupil Liverpool do nového ročníku. Nováček soutěže z Norwiche se ani nenadál a už v poločase prohrával o čtyři branky. Reds po změně stran ubrali a dovolili Kanárkům skórovat, na vysoké výhře domácích se ale nic nezměnilo.

První branka nové sezóny Premier League padla už v sedmé minutě zápasu. Origi poslal míč do pokutového území Norwiche, kde si jej obránce Hanley nešťastně srazil do vlastní brány. Za dalších dvanáct minut si Liverpool vypracoval dvoubrankový náskok. Salah se trochu krkolomně dostal do šestnáctky, kde si narazil s Firminem a prostřelil brankáře Krula.

Hosté mohli nečekaně snížit ve 23. minutě. Pukki se po přihrávce od Buendíi dostal před Alissona, obloučkem si však na strážce svatyně Reds nepřišel. A tak za dalších pět minut opět udeřili domácí. Tentokrát si Salah připsal asistenci, když od rohového praporku našel hlavu Van Dijka, jenž vstřelil třetí branku Liverpoolu. O čtyři minuty později mohl Liverpool opět udeřit, avšak Krul tentokrát zneškodnil akrobatické zakončení Firmina.

Ještě před přestávkou však potkala Reds nepříjemnost. Alisson se totiž bez cizího zavinění zranil a místo něj musel mezi tři tyče náhradník Adrián. Domácí se však místo myšlenek na zraněného spoluhráče nadále soustředili především na střílení branek. Ve 42. minutě poslal Alexander-Arnold centr do pokutového území, kde si naběhl Origi, jenž hlavou donutil Krula počtvrté kapitulovat.

Liverpool neměl dost ani po změně stran. Ve 49. minutě nejprve napálil Henderson břevno, krátce poté se míč opět dostal do vápna, kde trochu zazmatkoval Firmino, jenž nepovedenou střelou z otočky lízl tyč. O šest minut později chtěl svůj druhý gól v utkání přidat Salah, ale o kousek minul zařízení. Místo toho se dočkali Kanárci. V 63. minutě ještě Leitner trefil břevno, ale hned za minutu vyslal Buendía Pukkiho a ten již překonal Alissona. Na větší obrat již ale bylo pozdě, Liverpool si vysoké vítězství pohlídal.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City11005:03
2.Manchester United11004:03
3.Liverpool FC11004:13
4.Brighton & Hove Albion11003:03
 Burnley FC11003:03
6.Tottenham Hotspur11003:13
7.Arsenal FC11001:03
8.Sheffield United10101:11
 AFC Bournemouth10101:11
10.Everton FC10100:01
 Crystal Palace10100:01
 Leicester City10100:01
 Wolverhampton Wanderers10100:01
14.Newcastle United10010:10
15.Aston Villa10011:30
16.Norwich City10011:40
17.Southampton FC10010:30
 Watford FC10010:30
19.Chelsea FC10010:40
20.West Ham United10010:50

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (812)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. Pre LFC na prvom mieste aj na konci sezóny.

Reagovat
off-olda

Ne.

Reagovat
C-M@ster

Ne.

Reagovat
Stannis Baratheon

Fuj

Reagovat
smazaný uživatel

NE

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
fff

Reagovat
blade115

Letos už by to Chelsea dát mohla. Ale pokud ne, tak jednoznačně Live.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Glonden2

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea to urcite da. Da vsem body

Reagovat
blade115

HLÁŠKA ROKU !!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb jak muze vetu s konstatovanim faktu stat hlasku roku ???

Reagovat
blade115

DALŠÍ !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
hona.kub

Vu

Reagovat
Hai

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
MCFC_8

Reagovat
R22

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Bolo by fajn, ale City sú asi jasní...

Reagovat
risk je zisk

Po těch letech by už konečně mohli urvat ten titul.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Nemám s tim problém. Dal se gól, na střely ve vápně téměř vyrovnaný, čtyřku na Anfieldu dostala i Barca. A hráči jako Buendía, Pukki, Aarons, Lewis, ale i Godfrey (vyloženě antiteze k Hanleymu) se neposrali; Leitner to po příchodu strhl.

Zpátky s kapitánem a lídrem zadní linie to bude o poznání lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

detto

Reagovat
C-M@ster

Oblíbené kluby - hlavní

Norwich

Oblíbené kluby - vedlejší

Arsenal

Reagovat
fantomas

Arsenal teď oproti tomu, kterýmu sem začal fandit, v podstatě nepoznávám. Aaronek + Jenko + Iwobi to posvětili. Norwich je vedenim klubu, složenim týmu, lecčim sympatičtější a "podporovatelnější".

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši

Reagovat
C-M@ster

To už jste s Mannym dva přeběhlíci, co?

Tak třeba tě vaši kluci zas přesvědčí

Reagovat
fantomas

Jako sledovat je budu, ale ten emocionální vztah s léty a vývojem kolem Kroenkeho etc. prostě okoral no; už se pro ně tolik nenadchnu a zápasy tolik neprožívám. To se holt stává.

Reagovat
C-M@ster

Já to znám od nás, no. Ale United zůstávají hlavní.

Reagovat
elChe

ne s léty, s léky...

Reagovat
Mato178178

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cink

Reagovat
Svatej

..

Reagovat
Nikikrew

Hej lebo predtým sme boli sympatickejsi a hlavne lepší

Reagovat
fantomas

Tak... já tomu týmu fandim přes 15 let, jasněže sme byli sympatičtější a lepší. Ty hodnoty, který mě k tomu klubu přitáhly, a ti hráči, kteří mě k tomu klubu potom poutali, tam už teď v podstatě nejsou. To je tak těžký k pochopení? Nebo nevim, co je přesně tvuj point ted...

Reagovat
Busby babes

vzpominky stareho muze na mladi...

Reagovat
fantomas

Haha, takle to vyznět nemělo hele.

Ale myslim si, že Man Utd a Arsenal si prošli asi nejturbulentnějšim vývojem, kterej je třeba s tim Liverpoolu nesrovnatelnej, a myslim, že zároveň nejsem první ani poslední člověk, kterýmu se ten nebo onen klub s postupem času odcizil.

Reagovat
Busby babes

ale ono to s tim vekem casto souvisi. tuhle jsem cetl nejakej clanek, ze nejoblibenejsi filmy jsou pro vetsinu ty, ktere videl kdyz mu bylo 12-18 nebo tak nejak. a s fotbalem to bude podobny.

Jasne ze Keane, Beckham, Viera, Henry, Cantona nebo RVN byli lepsi nez jakejkoliv smatlak co ted beha po hristi.

U nas je lepsi, ze tam porad i pres vsechny ty ADM, Falcaa nebo Alexise porad mame ty odchovance. Ted je to Rash, McTom, prichazi nova silna generace. Predtim to byli aspon jednotlivci jako Januzaj, Keane nebo Wilson... i kdyz to nevyjde, prijdou dalsi. to me porad bavi.

Reagovat
Swarley

Tak ten závěr pod SAFem už byla nuda...vždycky se nějak vyhrálo, každou druhou sezonu titul

Ted je to sice sracka, ale v sezóně vidím rozhodne víc zápasů než dřív...ne ze bych se na ty zápasy az tak úplně těšil, ale právě me to po letech zase pořádně vtáhlo...

Reagovat
anonym

Bergkamp, Pires, Soll a další.

Reagovat
Neutron

Soll bol top!!!

Reagovat
Busby babes

proste... muzes zmenit zenskou, ale ne fotbalovej klub.

Reagovat
Swarley

Ale prd, můžeš měnit jak chceš, ale stejně jako u zenskych, můžeš krutě litovat...

Reagovat
Rudnevs

Tak toto je dobrá blbosť... Prečo by nemohol?

Reagovat
cologneFC

To sa nedaaaaaaa :-)

Reagovat
Frantszek

Tak když si dáš název týmu do Nicku, kterej nejde měnit, tak je to jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa to ide v prípade, že Slovák(Čech) fandí zahraničnému (veľko) klubu.

Príde nový majiteľ, ktorý tomu nerozumie, robí blbosti...

Asi to nejde v prípade, keď sa permanentka dedí.

Reagovat
fenixLFC

rovnako sa mozes na to vysrat ked fandis miestnemu klubu

Reagovat
Rudnevs

Môžeš zmeniť klub kedykoľvek chceš. Je to tvoja vec. A najmä je to len futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme. Nejde o život.

Reagovat
cink

Reagovat
anonym

Když jsme konečně měli kabelovku, tak jsem vyrůstal hlavně s Henrym a PL. Potáhnutí míče, předkopnutí a sprint. Ta nostalgie, když si na to vzpomenu. V tomhle tě chápu.

Reagovat
Nikikrew

Ja fandím klubu cez 16 rokov a áno, boli sme lepší na Highburry. Po presune na ES to bola už bieda (okrem sezóny 2007/2008),ušiel nám vlak a tak to aj teraz vyzerá. Odišli sympatický hráči, ale ak prišli.

Ak si porovnám terajší káder, mali by sme byť kvalitnejší, uvidíme na ihrisku.

Ja fandím Arsenalu hlavne kvôli hodnotám, mam taky pocit ze Emery sa snaží dodržiavať to co bolo nastavene. Na Wengera mat asi nikto nikdy mat nebude, ale stále nie sme na tom najhoršie, a určite by som nikdy nedal Arsenal do vedľajších klubov, pretože odišli sympaťáci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Njn. Cool... nevim moc co na to říct

Já obecně nechápu, proč se takle po hlavě pouštíš do polemiky s něčim, co je ve finále o mně samotnym. Já se jako fanoušek Arsenalu nenarodil, nebo sem se nenarodil do rodiny, která mu fandí, prostě sem si ho vybral, a ten vztah pro mě byl od počátku organickej, dynamickej. A pokud od něho už nedostávám to, na čem ten vztah dřív pevně stál, tak holt... tolik mě u toho klubu krom nostalgie nedrží.

A taky teda... nedělejme, že je to ze dne na den a nějaký kompletní opuštění něčeho. Ten vývoj s Norwichem je graduální a od roku 2011, takže už taky skoro dekádu... prostě od tý doby se Kanárci vedenim klubu a hodnotama dostali daleko daleko před Arsenal, že sem tu přistoupil na ten symbolickej krok a vyměnil je s Arsenalem (na tomhle místě bych rád podotkl, že člověk tu může mít jen jeden "hlavní" klub, pokud by šly dva, mám tam oba), čistě proto, že mi na nich momentálně zkrátka záleží víc.

Což ale neznamená, že mi zároveň na Arsenalu záležet *dočista* přestalo. Žádná kovbojka to fakt neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Na toto ako clovek, co zazil Hicksa a Gilleta a takmer nutenu spravu absolutne nemam pochopenie. Klub zostava na cely zivot stoj co stoj. Menia sa v nom ludia, hraci a obdobia zle ci dobre, no stojis vzdy za tym, co ti prirastlo k srdcu

Reagovat
fantomas

Oukej. Anebo je to individuální?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale velmi zriedkave v tom pripade, aky mas ty by som povedal

Reagovat
fantomas

Nemyslim si. Nejsem ani zdaleka jedinej, kdo si prošel/prochází takovym vývojem.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak

Reagovat
Spalovač šancí

Vždyť můžeš mít 2 hlavní kluby ...

Reagovat
fantomas

Jo, to jo, myslel sem Slavia + 1. Ale ted koukám, že jdou i tři, měl sem za to, že tam byl limit, ale asi sem to prohodil s repre.

Reagovat
Nikikrew

Ved v pohode ja len ze fakt nepoznam azda ludi, co by klub priradili k vedlajsim kvoli sucasnym zmenam, ale to je volba kazdeho a nemam s tym teda problem .

Aj ja by som samozrejme sa chcel vratit do detskych cias kedy z Arsenalu vyzaroval respekt a Highburry bola nedobytelna pevnost, navyse na cele s Wengerom ale cas nezastavis a tak isto aj zmeny a pokroky vo futbale. U mna bude Arsenal vzdy na prvom mieste, aj keby hravali diviziu

Ale vieme, komu budes fandit ked pride Norwich na ES

Reagovat
Rudnevs

Čiste technicky môžeš mať tri hlavné kluby.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Euphael

Kolik ti je pls? Ja jen ze na tw vypadas pomerne mlady na to, abych ti tady veril, ze jsi pred 15 lety vybiral oblibenost klubu podle jeho hodnot ty vole

Reagovat
fantomas

Tak já za jednu z hodnot považuju i herní styl a... ten původní Wengerball, že jo.

Reagovat
fantomas

Ale samozřejmě, ten počáteční výběr proběhl povrchně. Stejně jako sem zpočátku dost přál Barceloně třeba. Spíš sem ted myslel to, co ten výběr potuplovalo a změnilo v pevnej svazek.

Reagovat
Euphael

Okej, chapu, jak to myslis. Me proste prijde, ze nekteri zbytecne hystercite a zbytecne demonizujete nektere prestupove kroky. Nejlepe to vystihl Counter, ktery to pojmenoval trefne. Fanousci Arsenalu zacinali byt letargicti a po takovem prestupaku se vraci entuziasmus.

Chapu i, ze ne vsichni musi byt nadseni a nemusi se jim vse libit, ale proste delat z nas špíny nesympaticke, jako jsou United nebo Chelsea mi prijde prehnany.

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Hele jako každej na tomhle webu ti potvrdí, že sem vůči Arsenalu konzistentně dost kritickej už léta. Tohle fakt neni produkt nějaký hysterie, to je prostě postupnej vývoj. A jako abych byl uplně upřímnej, podepsalo se na to i to, že poslední roky dost trávim v zahraničí a nemám ani tolik času na fotbal samotnej, takže to odcizení proběhlo i na týhle úrovni. Ale obecně ten vztah k Arsenalu prostě ochabuje už léta, i poslední léta pod Wengerem, žádný "snap, končim" to neni (ostatně... nijak "nekončim" - furt je třeba pamatovat, že se tu bavíme jen o fakin změně v profilu uživatele na fóru ).

Reagovat
merlick

hodnoty su stale take iste, hraci a manazment iny

Reagovat
fantomas

Nah, hodnoty ze vseho nejvic urcuje/reprezentuje prave ten management.

Reagovat
smazaný uživatel

To třeba nechápu. Arsenalu jsem začal fandit taky úplně v jiné době, ale klub se prostě nějak vyvíjí. Že je majitel ocas, no kvůli němu jsem taky fandit nezačal, ani nepřestanu. Jednou odejde a přijde snad někdo lepší. Hlavně si ale nedokážu představit, že bych začal sledovat jiný klub jen tak. Jednou mě chytil Arsenal a to změnit už nejde..

Reagovat
fantomas

Tak já si to představit dokážu no. Nejsem Londýňan a nemám permanentku. Ten vztah byl od počátku na dálku a tudíž přirozeně křehčí než např. muj vztah ke Slavii, kterej už přežil leccos.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne vystihnuté. Vzťah na diaľku.

Ako chlapec som si obľúbil Ajax. Bola celkom iná spoločenská situácia a neporovnateľne menšie možnosti sledovať obľúbené mužstvo.

Reagovat
TopinB

Reagovat
cejen13

Počkej jak jako Jenko? Všechno ostatní chápu, ale tebe vážně sere, že sme pustili Jenkinsona? Jako byl to sympaťák a srdcař a ten příběh byl roztomilej, ale vždyť na to obasolutně neměl. Měl bejt z klubu pryč už 4 roky.

Reagovat
fantomas

Nesere z fotbalovýho hlediska samozřejmě. Zařadil sem ho tam "pro efekt", páč teď tam až na pár mlaďasů, co se ještě naplno neprosadili, fakt neni nikdo, kdo by pro ten klub léta dýchal, a s odchodem i třeba Koscielnyho celkově zmizela taková ta abstraktní duše, nevim...

Reagovat
opretis

Reagovat
fff

K tej obrane urcite nepomohlo, ze od 7 minute sa prehravalo. Ale medzier tam bolo velmi vela no.

Reagovat
fff

A inak ten Aarons vyzera ako zaujimavy hracik.

Reagovat
Zaschrona

Musí teda ale hodně zapracovat na obraně. Jakkoliv mu teda dneska spoluhráči moc nepomohli...

Reagovat
fantomas

No, ale přišlo mi to daný dost tim, že Hanley absolutně nevěděl, která bije. Ti (hrozně mladí, v PL debutující) borci vedle něj měli fajn momenty a sami o sobě obstáli. Ono i dost šancí vycházelo ze zálohy a ve finále 1.69 xG pro Liverpool taky neni žádná hrůza. To skóre vypadá hůř.

Reagovat
hefy

Buendia je hodně šikovnej.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aarons 19 let ten by se hodil příští sezonu

Reagovat
Ondiis

+ Cantwell

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

hromada komentaru protoze si fantomas preklikl kluby v oblibenych ef being ef

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

S prehledem. Na prvni zapas to slo. Pesimismu netreba.

Reagovat
smazaný uživatel

kebi hral proti nim normalni klub tak je to kludne aj 4 4 liverpol nenormalne chibi vzadu ktore bi lepsi super potrestall to je bez debatti toto sa nesmie stavat hanba

Reagovat
smazaný uživatel

chibi

Reagovat
smazaný uživatel

nemam cas prestavovat klavesnicu mam vimenene i a z a y pointa je jasna, taki tim jak northwich sa dostal do vilozenich tutoviek a to je fakt

Reagovat
off-olda

Fandim ti.

Reagovat
Bandita_Harry

Zjavne to nieje iba tym i/y

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Northwich Victoria

Reagovat
Pato44

A Debatti je bratranec Verratiho

Reagovat
Euphael

U "tutoviek" ses upalil brasko

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

arsin?

Reagovat
Swarley

Ten mel vytribenejsi styl...spis od něj koupil tu klávesnici...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Rudnevs

Zas tento dement...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Proč by sis měnil I na Y?

Reagovat
Neutron

si robis picu

Reagovat
off-olda

Yes vole, arsin is back.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Bandita_Harry

V tomto príspevku si spravil viac chýb ako celá obrana v minulej sezóne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wishmaster

Toto musí byt trolling, ináč si to neviem vysvetliť

Reagovat
smazaný uživatel

Kamosko neviem ci ta stve to ze som si zappas vichutnal nazivo vip sektor alebo to ze tvoj milovani klubb tece vzadu jako kotel u meho dedka musis sa rozhodnutt lebo ja za tvoj piatkovi vecer pri sekajucom prenosse nemozem life one live full dopraj a bude ti dopriatte ok

Reagovat
kris_kros

arsin, legends never die

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

life one live full ou jéééé

Reagovat
smazaný uživatel

Posledná veta môj nový Epitaf

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Euphael

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

nevedel som že na psychiatriach majú aj VIP sekcie a wifi vám beží aj po 10tej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wishmaster

dávaš si riadne

Reagovat
Kopac

Rikki rigoooo yes

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
The Krupy

Reagovat
Frantszek

Pyco, dobrej klaun

Reagovat
smazaný uživatel

kráľ

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Smreky

Ty si kapitán Danko?

Reagovat
fff

V pohode zapas, Norwich si urcite gol zasluzil a mali tam kopu zaujimavych momentov k comu pomohl i ta nasa obrana, prisli mi nejako nesustredeni. Ale tak toho sa nebojim, uz ukazali, ze kvalitu maju a v tomto zlozeni sa to doladi.

Radsej by som vsak bol, keby to bolo o gol a Alisson sa nezranil, snad to nebude vazne.

Reagovat
Bandita_Harry

Tak a máme viac bodov ako všetky ostatné tímy dokopy

Škoda čistého konta, ale dobre ze ho dostali aspoň nabudúce nebudú spat. Už len dúfať že Alli bude čím skôr fit

Reagovat
fff

Akurat som cital, ze vraj to vyzera na nejake svalove zranenie a nie koleno, tak snad to nebude vazne.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštne, že takým nakopnutím si zranil sval, hej, snáď to nebude vážne...

Reagovat
Bandita_Harry

Aspoň sa rozchyta Ado Chelsea prejdeme aj bez Alliho

Reagovat
avicii

Fajn výkon až na medzeri v obrane, hlavne Gomez je momentálne trochu mimo a s Matipom je to istejšie.. Origimu dávam tiež palec hore za dnesok.. Norwich ukázal že môže byť zaujímavé spestrenie ligy, ukázali tam niekoľko nápaditých akcií

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich bude zaujimavy novack, mali tam par fajn akcii a hral zaujimavy fubal.

Nas vykon v pohode, Gomez, TAA a Gini mohli byt kusok lepsi, inak celkom dobre.

Som zvedavy ake to bude ked sa rozohraju, tak po 3. zapase

Reagovat
fenixLFC

sice stvorka ale ten vykon bol dobra bieda, najma smerom dozadu. trent s gomezom upne mimo. dopredu fajn ale to najma vdaka tomu ze norwich bol do obrany uplne zufaly. a aj napriek tomu prvy a druhy gol dost so stastim. do toho zranenie alissona. fakt nie zapas, ktory by bolo nutne oslavovat. norwich ale hral dopredu dost zaujimavo, tie kombinacie maju dobre a mozu s tym hrat o zachranu v pohode

Reagovat
icemike

Pěkný fotbal od Norwiche. Tolik gólů si nezasloužili. S takovou chvilku v PL zůstanou

Reagovat
Coutinho10

tak jsem nakonec videl pouze 1. polocas a ten 2. az ze sestrihu, kdyz bylo rozhodnuto a jsem rad, ze se LFC povedlo navazat herne na ten 2. polocas z Community Shieldu a rozhodnout o vitezi uz behem 1. polocasu

jedina velka kanka je to zraneni Alissona jak z pohledu fanty, tak i v realu, protoze Adrian je sice taky dobry brankar, ale Becker je proste top spicka a v jinych zapasech to muze byt znat, tak snad to nebude az tak moc vazny

Reagovat
Counter

Loni jste měli velké štěstí na zranění, prakticky celý tým vydržel pohromadě. Letos se to kazí hned na začátku...

Reagovat
Coutinho10

j, vypada to, ze to nemuze bejt vsechno super

Reagovat
repkajebuh

Koukám, jsme proti sobě ve Fantě, tak hodně štěstí

Reagovat
Coutinho10

bude to zajimavy duel

Reagovat
Zaschrona

Alexander-Arnold roste v neskutečného hráče. Směrem dopředu. Směrem dozadu to je podstatně horší.

Reagovat
SunFells

Tak to už vyrostl loni.

Reagovat
Counter

Breaking: 20letý fotbalista má určité mezery.

Reagovat
SunFells

Už má ale jenom tři roky na to, aby se jich zbavil. Jinak o dům dál.

Reagovat
SunFells

Whops, spíš tak dva.

Reagovat
Zaschrona

wut

Reagovat
SunFells

Někteří tu zastávají názor, že v 23 letech už hráč nemůže významněji zlepšit aspekty své hry.

Reagovat
Counter

To někdo řekl na adresu Iwobiho?

Reagovat
SunFells

Jojo, jsou tu tací údi

Reagovat
mr.Silver

Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Zejména to někdo říkal na adresu jeho zakončení. Což se s postupem času zlepší asi jako u Thea

Reagovat
protiproudu

Kdyby někoho zajímalo jak si přidat kalendář všech zápasu PL nebo jen konkrétních teamu do google apple atd... https://www.premierleague.com/fixtures vedle filtru kliknout na ikonu kalendáře a tam si vybrat co vás zajímá :)

Reagovat
Counter

https://twitter.com/jair1970/status/1159935142829465600

Nakolik to mohl ovlivnit nástup Adriána? Přišlo mi, že to Norwich zkoušel o to víc i zdálky. Vedení 3:0 do půlhodiny tomu asi taky něco přidalo.

Reagovat
SunFells

https://tinyurl.com/y5ryvs3q

Co to je za animák, z toho ksichtu nemožu

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Ōkiku naru Ko (japonskej animak pro deti takova muppet show)

Reagovat
nani92

Liverpool na titul dopice

Reagovat
Vsadim gule

* opice

Reagovat
cink

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KKralik77

Norwich dost sympatickej vykon.

Klidne me opravte jestli se pletu, nejsem zadnej ,,Jamie Carragher,, Nas vykon nebyl vubec nejlepsi. Chybela tomu stava.

Reagovat
SunFells

https://i.redd.it/w6ihjrfnrgf31.jpg

Ruud Gullit je panko. Takhle veřejně upozornit že fetuje

Reagovat
oli9

Prvni zápas, 3 body v suchem triku spokojenost

Reagovat
stiflerovamama

Tak na začiatok, Norwich sympatický výkon, najmä čo sa týka ofenzívy. Nám tam v prvom polčase padlo takmer všetko, bola tam fáza keď sme ich fakt ničili a ,,bal,, som sa aby to neskončilo debaklom. V druhom polčase to už bola taká údržba po tej nepremenenej tutovke Firmina.

Najväčšie výhrady mám asi k obrane , ktorá nebola dostatočne kompaktná, najmä o tej pravej strane s Trentom a Gomezom mám pochybnosti. Obaja sú často pozične mimo, Gomez to ešte dokáže hasiť tou svojou neuveriteľnou rýchlosťou, ale keď sa k tomu pridá aj Trent tak tam vznikajú diery. Inak samozrejme do ofenzívy od neho tradičné nebezpečný výkon + nádherná prihrávka na gól. Ale v tej obrannej fáze musí popracovať.

Reagovat
avicii

pre Trenta je momentalne lepsie ked je tam Matip, ako rovnako mlady Gomez..presne preto co spominas, moze si viac dovolit...ale on sa to nauci o to sa nebojim

Reagovat
Hai

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě proč se mění pravidla penalt a jiných kravin a neřeší se nijak tento typ fotbalu, že obejde mě hráč tak ho hned zfauluju, klidně 10x za zápas a žlutou mi nikdy nedají.

Podle mě to jenom snižuje kvalitu hry, přípravuje to diváky o zajímavé brejky a úplně to zabíjí nějaké aspekty hry.

Není se třeba divit, že MC ani nepotřebují žádného "defenzivního" záložníka, když při každé příležitosti soupeře zatáhnou za triko.

Reagovat
smazaný uživatel

Pouštět tvrdší souboje, ale zároveň netrestat, když jdeš i za tu posunutou linii je blbost. Především pokud tu linii překračuješ několikrát.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

To pravidlo o stání jednou nohou na čáře a kontrola VAR je zvrácené, Fabianski chytí špatně kopnutou penaltu Aguera, ale opakuje se, že nestál o decimetr na čáře? To už je úchylka

Reagovat
technecium

Podívej se někdy na Casemira. Takhle vyhrál Real 3x LM.

Reagovat
r.mrazik

jj,tohle jsem psal nedavno...jsou to cunata...pri kazde ztrate mice hned press a pripadne faul...

Reagovat
Counter

Rozhodně souhlas. Ale není to jen ManCity, třeba Tottenham je v tom stejný, ne-li horší.

Reagovat
pingla

Však taky Fernandinho měl i 5 faulů za zápas a sudí mu málokdy dal kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto ostudne, ze treba rodri dohral bez karty.. ale tak dean, ten si nechce kazit statistiky

Reagovat
avicii

Ok City boj o druhé miesto bude zaujímavé

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Allianz_Arena

No pokud vyhrají příští týden nad Tottenhamem, tak vzhledem k losu to pro potenciální soupeře může být celkem problém. Jasné, překvapení se může odehrát vždy, ale ani bych se nedivil, kdyby v takovém případě byli ještě v listopadu bez ztráty bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham klasicky posiloval a zas z toho buded nejlepe stred tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Oni i s těmi posilami mají stále v nejlepším tak 8. nejlepší kádr, jestli vůbec, takže co jiného než střed tabulky by jsi čekal

Reagovat
cink

6+ Wolves , Everton, Leicester , crystal ...11.

Reagovat
TopinB

Sterling kapitán ve fantě

Reagovat
Counter

Reagovat
nani92

Nekomplikujme to zbytočne, dajme City titul a nám LM

Reagovat
smazaný uživatel

Leda, že by existovala liga másel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

STREAMY

pls, kde chodie na streamy? Chcel by som kuknut Burnley alebo Sheffield a nic...

Dakujem pekne

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
SCELO

tu to mas asi najlepsie

https://footybite.com/home-page/

Reagovat
smazaný uživatel

Za 1Kč můžeš koupit O2tv na měsíc

Reagovat
smazaný uživatel

Aj pre Slovensko?

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem za odpoveď

Reagovat
smazaný uživatel

Chcem anglickeho komentatora, BL na Eurosporte som este daval, ale pl musi ma original

A diky vsekym za rady

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra výhra Chelsea a ztráta nadějí United na titul

Reagovat
vladis271

cheateri bledomodrí

Reagovat
smazaný uživatel

"nejvyrovnanejsi z tech prednich lig"

Reagovat
technecium

Na La Ligu bys to neměl? Tam je podle mě trend úplně opačný

Reagovat
fantomas

Nemyslim, že někdo pochyboval o tom, že min. ta první dvojka je jinde než zbytek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Jesusův gól

https://scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/67822585_1631190623684898_4299476204206948352_n.png?_nc_cat=100&_nc_oc=AQlPmaClb1Ap8A4SMjaS0rSvLYMDx8nungGmuJyM1My8uZeQneuOueDcNGYM9I73YGk&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=5e0191dff345a5a11994f65dfa2538b7&oe=5DD238C9

Nechci to tu spamovat palcema, tak sem dávám anketu, jestli byste to pouštěli, nebo nepouštěli.

Pro uznání: Je to malej ofsajd, kterej nemá cenu řešit.

Pro neuznání: Ale ofsajd to je, porušuje to pravidla, techniku máme, pojďme to neuznat.

Anketa: https://www.strawpoll.me/18455815

Reagovat
Swarley

někde ta hranice ofsajdu začínat musí a pak to můžou být klidně i centimetry, ale pískal bych to jako ofsajd...

Reagovat
Kixi Syhimour

K tomu prostě stačí obligátní: když ta hranice není tady, tak kde tedy je?

Reagovat
Hokaido

Samozřejmě. Jakejkoliv jinej názor je debilní.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Raylan

Nejvíc mě tam sere Jesus, jak si číhá v offsidu. To je jak van Nistelrooy tehdá proti nám na Euru

Reagovat
Hokaido

Já moc nechápu, proč by to měl někdo obhajovat jako neofsajd.

Reagovat
C-M@ster

Protože se dvě minuty nehrálo kvůli tomu, že bylo něčí rameno o centimetr víc v ofsajdu.

Reagovat
nani92

teraz to bolo za rozhodnuteho stavu, ale niekedy ten centimeter môže rozhodovať o trofeji, takže 2 minuty prežijeme

Reagovat
C-M@ster

O tom ta anketa ale je.

Jestli je lepší čekat, nebo riskovat špatné rozhodnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam jde zejmena o to, ze to vubec z toho vubec nejde poznat, jestli to je ofsajd, cara tlusta jak hovado, ze zaberu se tezko urci, kde zacina ruka, kde je rameno a evidentne to urcuje clovek, kam se ta cara posune (coz byl treba problem u toho druheho golu, kde imo si nevybral rozmazaneho sterlinga spravne, a proto to uznal), pak jeste problem s tim, jestli je to vubec zastaveno uplne v ten spravny moment..

Reagovat
Hokaido

Já si teda nejsem jistej, že to určuje člověk. V LM měli myslím loni nějakej program, kterej to vyhodnocoval.

Reagovat
Acquanni

Je to hodně krutý pro střelce, ale když už se i takový kousíček dá ověřit, tak prostě nemá platit. Hranice je dána jasně. Je to jako nějaký test, kde potřebuješ 50 bodů ze 100 na postup do dalšího ročníku. Když pustíš dál typka se 49 body, protože je to fakt těsný jen o bodík, tak jak by k tomu pak přišel borec se 48 body

Reagovat
fenixLFC

ked ma 49,5 boda, tak sa to berie ako 50. toto bolo ako keby dostal 49,9 boda

Reagovat
Acquanni

Však to je snad o tom, jaká jsou pravidla. Nevím o tom, že by u pravidla o ofsajdu bylo napsáno, že 1cm se zaokrouhluje na 0, nebo snad ano? A byl to příklad o tom, že když posuneš jasně danou hranici, protože ti je snad líto, že chudák student měl jen o body méně, nebo chudák Jesus měl spoluhráče v ofsajdu jen o centimetr, tak ničemu nepomůžeš. Další zápas dostane City gól z centimetr a půl velkého ofsajdu a bude to ještě horší, když by se neformálně uznalo, že centimetr je v pohodě. Když centimetr nevadí, tak proč by měl centimetr a půl? Jen by se posouvala hranice a každý by ji viděl kde by chtěl a usoudil.

Reagovat
fenixLFC

preto sa vyuziva nieco co sa nazyva cit pre hru. prave piskanie uplne vsetkeho (kedze si na vsetkom anjdes nieco) bol hlavny argument proti var a vidno, ze to sutaz nerobi ferovejsiu kedze v mnohych krajinach vidis ze si rozhodca je schopny odpiskat co chce aj s pomocou var. ci uz by to bol centimeter alebo desat centimetrov, aky by to urobilorozdiel v tej situacii? ziaden a o tom to je

Reagovat
oddy

To je ale problém toho, jak jsou v současné době daná pravidla, nikoliv varu.

Reagovat
oddy

Jo a jinak tohle centimetr nebo deset ti pak úplně kazí např. snahu o ofsajd systém, protože tenhle argument bys pak mohl naroubovat na skoro cokoliv. Bránící hráč bude vybíhat, útočný bude zabíhat za obranu, reálně tam budou dva centimetry rozdíl, jenže dle tebe to stejně nehraje roli, takže to pouštíme a obránce máš smůlu, měl si uděla větší mezeru.

Reagovat
fenixLFC

ano, pokojne. tesne ofsajdy kludne pustat

Reagovat
oddy

A co určíš jako těsný ofsajd? 20cm? půl metru?

Reagovat
Neutron

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Swarley

Reagovat
Acquanni

Jenže to jinak prostě nejde, když budeš posouvat hranici jak se bude zrovna sudímu za monitorem chtít, tak to bude horší. Někdy může i těch pár cm rozhodnout o tom, zda gól padne nebo ne, ale to není na posouzení sudího. Ofsajd je daný a když je, tak prostě je, žádné zkoumání situace, zda to postavení v ofsajdu přineslo výhodu se prostě nedělá, u ofsajdu žádný cit pro hru není. Jediný cit pro hru tam je ten, že když asistent na lajně neví jistě, tak to má s VARem pustit, aby se situace dohrála a zkontrolovala. Vem si, kdyby Live hrálo se City opět o titul a ve vzájemném zápase by VAR pustil 5cm ofsajd Sterlingovi a uznal mu gól a pak by Salahovi 6 cm neuznal protože "to už je moc", nebo "Salah měl podle mě větší výhodu z ofsajdového postavení". Jediný fér způsob je prostě ofsajd/neofsajd. Žádný "to je o kousíček, to je v pohodě". Píšeš, že si rozhodčí pískají co chtějí, no s citem pro hru při ofsajdech by to právě byla další subjektivní věc kterou by si rozhodoval sudí.

Reagovat
oddy

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu, co je na tom vubec k diskuzi

Reagovat
fenixLFC

zoberme si uz len tuto situaciu: https://images.performgroup.com/di/library/GOAL/8f/e0/raheem-sterling-var_yifyd72b2lvq1nkuv83l5rpb0.jpg?t=2074938900&quality=60&w=1600

povedz mi, kde je presne miesto na ruke, kde to uz rukou hrat nemozes? pretoze staci aby si to posunul o milimeter co mozes a uz mas opacny vysledok. a chcem vidiet kde v pravidlach mas ktory bod presne uz je ruka. ty mas technologiu, ktora vsetko skuma na milimeter bez toho aby si mal jasne definovane mnohe veci. takto mozu piskat pri kazdom rohu faul, pri kazdom kontakte faul a podobne.

Reagovat
twelwer

Reagovat
fenixLFC

a ked uz sme pri tych pravidlach, tak by mohli varom kontrolovat na milimeter presne aj postavenie muru. nemam pocit ze by to mal rozhodca na milimetr presne odmerane. a je to predsa nefer pre braniaci tim/vyhoda pre utociaci ked je mur dalej, co ked kvoli tomu dostanu gol? ked budes brat pravidla uplen do absurdna ako v tomto pripade tak to bude tak vyzerat

Reagovat
Acquanni

Ale třeba ty fauly se furt dají hodnotit často tak i tak, ofsajd ne, ten je, nebo není. Chceš mi říct, že to ofsajd nebyl? A je úplně jedno jak těsné to bylo, prostě ofsajd to je. Co je absurdního na tom, že je ofsajd ofsajdem? A že si toho nikdo na hřišti nevšiml je jedno. Proto VAR kontroluje všechno. To má kontrolovat jen když se hráči budou hlásit jak to dělá Mustafi při každé situaci? To bych nebyl rád, kdyby tohle hráče VAR systém učil. A kdyby to VAR s Raheemem přešel, tak by mohli být fanoušci hodně nasraní, že se zdržuje něčím, co vlastně nefunguje právě na ty případy, kde by to mělo fungovat především, tedy opravdu těžce okem postřehnutelné věci.

Reagovat
Acquanni

Btw. Bylo by super, kdyby podle pravidel byl ofsajd jen tehdy, kdy z toho postavení získá útočící hráč výhodu. Třeba takový to, že útočník stojí zachránci, jde balón za obranu on se vrátí na úroveň obránců a ve finále jde pro balón později, než obránci. Bylo by super, kdyby tohle ofsajd nebyl, ale jak to chceš udělat? Sudí na lajně by se posral, kdyby měl ještě okamžitě vyhodnocovat situaci takhle a ani přes VAR bys většinou nemohl s klidným srdcem říct, jak moc to ovlivnilo hru nebo ne. A ber to tak, že VAR sice nějaký takový pěkný gól ubere kvůli vzdálenosti šířky žvýkačky, což škoda je, ale zavzpomínej na všechny možné špatně uznané góly, na ofsajdy, třeba na Lampsův gól proti Německu, na červené karty za nic, nebo naopak jasné situace na červenou bez odezvy. Tyhle věci technologie na brankové čáře a VAR hodně eliminuje a za to teda sem tam takový neuznaný gól podle mě stojí, protože to prostě bude fér, podle pravidel.

Reagovat
vodka

furt to není 50, hotovo

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fenixLFC

potom ze preco ta byrokracia v cesku a na slovensku vyzera ako vyzera...

Reagovat
Swarley

ten chaos do toho zavádíš naopak ty...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

jasně no, když havaruju a nadýchám 0,2 promile, tak to taky zakrouhlíme na 0?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Nejlepší nechat na každém byrokratovi co projde a co ne, přece pravidla se můžou upravovat jak se zamane, teda sice ať bůh stojí při všech studentech poslaných na úřad něco vybavit, protože proces bude průhledný asi jako Vltava v Praze, ale hlavně, že to bude close enough.

Reagovat
fenixLFC

nie, potom ta jebu za to, ze mas na potvrdeni zo skoly prezencni forma studia co oni neuznaju lebo tam chcu mat denna forma studia....

Reagovat
TopinB

Tak pokud ti jasne reknou uz predem, co je potreba (coz je treba priklad s offsidem), tak nevidim problem. Otravne to je, ale pokud je to jasne dane, tak se tomu da rozumet.

Lepsi takhle, nez aby to nekdy proslo a nekdy ne, aby jim nekdy stacilo 50% dokumentu a nekdy vyzadovali 150%, jak je to treba s offsidama, kdy se nekdy pousteli dvoumetrove (coz se stalo v nas prospech, jak tam azpi stal prave v asi dvoumetrovem offsidu) a nekdy piskaj offside i kdyz ma hrac metr rezervu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

imo tu techniku nemame, vzdyt z tohoto to nejde rozhodnout uplne objektivne

Reagovat
smazaný uživatel

Není divný, že ta čára od Jesusova ramena je o jedno políčko delší než ta od toho obránce.

Reagovat
YNWA__MSN

Co ten Bruno Fernandes jakto, že neprestoupil do Anglie?

Reagovat
smazaný uživatel

Sporting chtěl moc prachů

Reagovat
YNWA__MSN

Víc jak Betis?

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěli 65 v librách a Lo Celso by měl být snad za 55 v librách.

Reagovat
YNWA__MSN

Ok. Takže asi zůstane ve Sportingu a přestoupí až za rok? Nebo píše se někde o zájmu např ze Španělska, Německa nebo Itálie?

Reagovat
smazaný uživatel

To netuším, hádám, že pokud budou trvat na tý částce, tak zůstane. V zimě by po něm mohlo jít třeba Utd., pokud zjistí, že do tý zálohy někoho potřebujou.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
TopinB

Reagovat
cr7sux

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Pome Žilina!

Reagovat
oddy

Ještě k tomu VARu. Mě by zajímalo, jak si ti, co se jim nelíbílo to dnešní rozhodnutí o neuznání gólu Jesuse, představovali, že to bude fungovat? Protože vznikla situace, kdy padl gól po sporné situaci (byl nebo nebyl ofsajd). Od toho, aby takové situace byly posouzeny správně tam je přece VAR, čili by byl nesmysl jej nepoužít, když se do toho tolik investovalo, aby bylo zajištěno, že budou padat regulérní goly. A jak byste vůbec jeho nepoužití chtěli zdůvodnit? Dle mého naprosto jednoznačná situace na posouzení.

Takže necháme VAR posoudit situaci a on nám ukáže, že byl ofsajd. Sice o pár centimetrů, ale ofsajd to dle pravidel byl. Co byste s tím dělali teď? V momentě, kdy to VAR přezkoumává to zároveň přece musíte ukázat i divákům, jinak sbohem nějaká transparentnost rozhodnutí. A zase nemůžete ukázat, že sice to ofsajd byl, ale vlastně jenom malej, takže to Raheemovi pouštíme. Kdo určí tu hranici? Ano dalo by se tam určitě nastavit, že musí být vetší ofsajd než třeba 20 cm, ale pak zase vznikne situace, kdy nebude uznán ofsajd, protože ta vzdálenost bylo například jenom 19,5 cm Potom se ale nemusela zavádět ani branková technologie, když pár centimetrů nehraje roli.

Samozřejmě je otázka, nakolik je ten systém přesný, ale já věřím (a doufám), že když se do toho nalilo tolik peněz a bylo relativně dost času na otestování, to bude funguje správně. Pokud ne, pak je to samozřejmě špatně. Taky by se dalo uvažovat o úpravě pravidel, i když nemám představu, jak by ta úprava měla vypadat. Ale při současném stavu technologií a současných pravidlech si ani moc nedovedu představit, že by to mělo používat jiným způsobem.

Reagovat
technecium

Já mám problém s VARem celkově. Ničí to ten lidský faktor, který pomohl vybudovat legendy fotbalu.

Reagovat
protiproudu

Myslíš podvodníky?

Reagovat
Neutron

aby si sa neposral

Reagovat
C-M@ster

Já bych si od videa představoval, aby řešilo věci, který zvládne vyřešit rychle.

To třeba splňuje jestřábí oko na čáře... a aby klidně přidali kamery pro svoje technický účely, ale sere mě třeba to, co se dělo na slezským derby... kde se prostě čeká, co ze záběrů vykouká videorozhodčí, pak povolají hlavního k obrazovce a ten teda řekne "neplatí".

Já jsem pro, aby takovýhle góly neuznávali, pokud to zvládnou pravidelně vyřešit hned.

Reagovat
oddy

Tak mně třeba nepřišlo, že by to dnes v tom utkání City trvalo nějak extra dlouho. Jasně, mohlo to být rychlejší, ale to věřím, že se vychytá časem. A když si vezmeš, jak dlouho trvá než se kopne přímák kousek před vápnem, kdy si hráč chvíli poleží, pak než se srovná zeď atd. tak to nic hrozného není. A radši oželím dvě tři minuty než uznat neregulérní gol.

Reagovat
Wambasen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Minulú sezónu to bolo o bod, túto to vyzerá, že to bude o skóre...

Reagovat
nani92

Watford a Southampton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Watford pro mě dost zklamání, proti Brightonu já jim dost věřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley

Reagovat
FCSL

Howe Tak dlouho čekal se střídáním, až dostali gola

Reagovat
Counter

Raheemko ♥

Reagovat
YNWA__MSN

The Snake

Reagovat
SunFells

Nejlepší hráč ligy ....a páni, jak ten se naučil zakončovat

Reagovat
Counter

Ale jsem si jistý, že stačí jedna neproměněná šance a bude to tady zase největší palič široko daleko.

Reagovat
SunFells

To je snad dávno pasé po posledních dvou sezónách.

Reagovat
Counter

U lidí z PL možná, u lidí odjinud stopro ne

Reagovat
SunFells

U lidí odjinud to je asi už úplně jedno, ne?

Reagovat
Counter

Jedno je to u všech, ale stejně mě to vytočí Nejlepší jsou zhrzení fandové LFC.

Reagovat
SunFells

Tak od lidí z PL to musíš číst ...od lidí odjinud ...kde se s tím velice setkáš? Nějaké kolo v LM? Na nějakém zápasu MS? To bych si tipl, že oni o té jeho pověsti paliče ani netušili upřímně-

Reagovat
Counter

Já to myslel tak, že Raheem něco nedá a právě sem napíše nějaký žblept fanda z jiné sekce, který se na to náhodou zrovna dívá. Ale LM taky no.

Reagovat
Cobra

I mě si začíná získávat "běžec". Dneska mě ho bylo i docela líto, když nezahrával tu penaltu on.

Reagovat
Counter

Raheem si lásku zaslouží odevšad.

Reagovat
Bandita_Harry

Hovno si zaslúži

Reagovat
anonym

To je ironie, že jo?

Reagovat
SunFells

Né, to je vývoj

Reagovat
smazaný uživatel

ale to s tim zakoncovanim je zazrak a vyjimka, normalni hraci se uz po 23 letech vetsinou nemuzou zlepsit v techto aspektech..

Reagovat
SunFells

Taky jsem to slyšel

Reagovat
technecium

Messi, Ronaldo?

Reagovat
SunFells

Zrovna to nejsou normální hráči

Ale on to nemyslí vážně, jen má srandu z těch co to myslí vážně, protože je to echt kokotina.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvyrovnanější liga na světě.

Reagovat
YNWA__MSN

Jo správně To není jak La Liga... Všichni ví, že letos vyhraje Barca nebo Real, pak bude Atl., pak Valencie, Sevilla, Betis.....

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna Barca,žiadny Real

Reagovat
dextroza_m

Zcela spravne

Reagovat
smazaný uživatel

A tady to bude MC, pak Liverpool, pak Arsenal, Chelsea atd. V čem je rozdíl?

Reagovat
YNWA__MSN

Aha a Tottenham bude jako kde? Arsenal třetí V PL to nikdy neodhadnes... Poslední dva roky je výjimka City, kteří se pořád drží

Reagovat
smazaný uživatel

Já to odhadnu, City nebo Liverpool a to nemusím mít věšteckou kouli.

Reagovat
YNWA__MSN

Zapomínáš na Totáč

Reagovat
dextroza_m

Ne, nezapomina... Lpool nebo City nebo pad meteoritu o velikosti maleho mesta nekam u Botswany...

Reagovat
YNWA__MSN

uplne mimo

Reagovat
dextroza_m

Mam si to kopirovat? Protoze titul bude pouze na dvou mistech...

Reagovat
Messiáš

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Poll Hamm

Rozdíl je v tom ze za 5 let bude favorit barca a real pred peti lety byli favoriti barca a real za 20 let bude na 99% favirit barca a real. Kdyzto v PL se to porad mení pred 5 lety by liverpool nebyl favorit byli to chelsea a city a mozna arsenal a za 5 let to treba muze byt upně nekdo jiny za 20 let to bude uplne nekdo jiny kdo ted treba hraje jenom 5. Ligu a pred 20ti lety byl favorit Newcastle a uplne jine tymy.

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Anacron

To určitě

Reagovat
Poll Hamm

Šak jo proste to tak je nevim cemu se smeješ

Reagovat
Anacron

Za posledních 6 let vyhrálo PD 3 týmy. Stejně jako PL. Ty kecy že o titul v PL hraje 6 týmů je naprosto mimo. Reálně to jsou každý rok 2 maximálně 3. V PD to samé. Arsenal rozhodně nebyl favorit. PD před 15ti lety vyhrála Valencia, dva roky před tím Deportivo což se dá brát jako Leicester 2016. Od roku 92 získalo titul v PL 6 klubů. V PD od stejného roku 5 klubů. A předpokládat že bude za 20 let hrát o titul někdo kdo hraje teď pátou ligu je samo o sobě úplně mimo.

Prostě Real a Barca jsou odskočení všem na světě a ve své lize dominují. Ale týmy (které jakože hrají každý rok o ten titul) jako Totáč nebo Arsenal se dají v klidu rovnat s Valencií nebo Sevillou.

Reagovat
Poll Hamm

Sorry ale podívej se na Leicester nebo Bournemouth ti 5 let pred tím nez vstoupili do PL hráli 3. Nebo 4. Ligu to samé Sheffield Utd hráli 2015/16 3. ligu a Bourne se udrzeli s prehledem a Leicester to do dvou let vyhrál takze nevidím důvod proc by to nekdo kdo ted hraje 5. Ligu nemoh do 20 let vyhrát. A navíc srovnávat sevillu s aktualnim tottenhamem je uplne mimo

Reagovat
Anacron

Jo já taky nevidím důvod proč by za 20 let nebyla ta posraná super liga třeba. Za 20 let se toho může stát vážně hodně no, ale dohadovat se o tom a dávat to jako argument pro atraktivitu/kvalitu oné ligy je vážně nesmysl. Jo dobře tak je Totáč momentálně o trochu lepší než Sevilla no. Před pár lety to bylo obráceně. Ale celkově vzato jsou to kluby na podobné úrovni.

Reagovat
Poll Hamm

No dobre kazdy at si sleduje svou oblibenou ligu a hadat se ktera je lepsi je nesmyslne protoze se nikdy neshodneme

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
habinity

Blackburn

Reagovat
smazaný uživatel

Se podívej na výsledky za posledních řekněme 10 let a uvidíš ten propastný rozdíl ve vyrovnanosti obou lig.

Reagovat
Phillipinho

Minula sezona byla v Anglie teda neskutecne vyrovnana.

Reagovat
Kluivert9

A tady už všichni ví (až na doufající fanoušky Liverpoolu), že zas vyhrají City, tak co

Reagovat
Phillipinho

Tak to ses dobrej, ze vis ze bude Real pred Atleticem

Reagovat
YNWA__MSN

Ty kokote komu říkáš šašku. Totáč byl ve finále LM a má naslapanej tým je dost reálné, že skončí v top3 tak co tady ty mentale kurva řešíš

Reagovat
YNWA__MSN

*kurva to nemělo být na tebe

Reagovat
Counter

Všechny ligy jsou takové. Jen v té anglické mají i ty menší moře peněz, takže si můžou dovolit lepší hráče a lepší trenéry.

Reagovat
protiproudu

Hrali do 85 minuty 1:1, co se ti nezdá šašku?

Reagovat
YNWA__MSN

Demente

Reagovat
protiproudu

To je tak když dojdou argumenty

Reagovat
YNWA__MSN

Protože s takovým retardem jako ty..... Nemá cenu vůbec argumentovat

Reagovat
smazaný uživatel

Už vidim 90 min a gol 2-0

Reagovat
netopier

Už nech konečne začne LaLiga lebo toto je tragikomédia. Veď 2/3 ligy sú nejaký drevení kopači Šifild, Norvič, Brajton...

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Poll Hamm

Barcaliga zajima jenom barcu

Reagovat
dextroza_m

Porad to staci :-) vy mit v lize real, tak hrajete v lize o druhe misto a sestup...

Reagovat
Poll Hamm

Ja bych se klidne vsadil ze by nehral top 4

Reagovat
dextroza_m

Asi by si prohral... Real by byl max 3. a to jen v extra spatne roky...

Reagovat
Poll Hamm

Pochybuju ti i v te srandalize maji problem do 3. Mista

Reagovat
dextroza_m

Ale pořád je to největší klub světa (fakt se vidím, že jsem to napsal), tohle se nedá srovnávat, hlavně to nikdy neuvidíme.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Messiáš

Reagovat
tunkic

Takže úplně stejně jako ve La lize

Reagovat
dextroza_m

Ale tam do top 4 jde vždy..

Reagovat
smazaný uživatel

potter toho by som bral miesto emeryho..bude velka hviezda

Reagovat
Counter

...

Reagovat
smazaný uživatel

uvidis. on je novy mlady wenger

Reagovat
Counter

Já mám Pottera rád a moc mu přeju. Ale nebudu ho tady za každou cenu hajpovat jako nového Wengera, co musí vystřídat Emeryho.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak nemusis

Reagovat
Counter

A když to bude dělat někdo jiný, tak mu budu odporovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

Jako kdy, za 10 let? pls

Reagovat
smazaný uživatel

do 3 rokov bude vo velkoklube

Reagovat
smazaný uživatel

Kaaaaáaaáneééee

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon bídnej do příchodu Eriksena. Ale vydřený vítězství lepší než dát nováčkovi nakládačku a mít nosy nahoře. Nejvíc se mi líbil Winksy, KWP a Eriksen (RIP).

Reagovat
smazaný uživatel

prave po stazeny Winkse se ta hra zrychlila a přicházeli šance, musime hrat: 4:2:3:1 se Sissokem a Ndobelem v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Za daný situace hrál Winks dobře, že ta sestava nefungovala jako celek je jiná věc. Zlepšení přišlo hlavně díky Eriksenovi.

Reagovat
smazaný uživatel

mě přišel Winks s ty založní trojice nejslabší, můj názor

Reagovat
Kapřík

S tvým názorem nesouhlasím, prostě jim to spolu moc nefungovalo.

Reagovat
Cobra

S Eriksenem úplně jiná hra. Zapchat mu pusu prachama.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen to hrozně oživil, Winks slabota ale ve formaci se Sissokem nebo Ndobelem to pujde,ale nemuzou hrat vsichni tři, za tejden na city s Eriksnem v zakladu a misto Lamely Nkoudou

Reagovat
Free_player

COYS! to bude slziček

Reagovat
smazaný uživatel

Fandit Tottenhamu to je očistec

Reagovat
cink

Reagovat
Ondiis

Tohle kolo úplně vybízí k tomu, abychom to zítra posrali

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

hrajete venku takže max remíza tip 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko v top 5 nejlepších CM v lize, po dnešku to prakticky už nejde zpochybnit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

To je mega kopyto. Jako co předvádí když se dostane na lajnu? Hroznej vtip.

Reagovat
Zdechlina

Já bych řekl že minimálně top 3 !!!

Reagovat
Counter

Jan Vertonghen confirmed that he is not injured.

hmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

V klidu, tah na zmatení City.

Reagovat
Mates_Matesović

Ale upřímně, taky tomu moc nerozumím. Sice je mu 32, ale v prvním zápase sezóny nějaký šetření nedává moc smysl.

Reagovat
Counter

Má poslední rok do konce smlouvy. Ale je to divné no.

Reagovat
matZz

já bych v tom nic nehledal, Poche chtěl dát šanci Sanchezovi, ať se předvede

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Counter

Kdyby vám po sezoně měli zadarmo odejít on i Toby, to už by byl docela zásah.

Reagovat
Cobra

Zadarmo nebo ne je mi úplně jedno. Oba si svoje u nás odehráli, někdo víc, někdo míň, ale Jan by mě mrzel a jak píšeš, zásah by to byl obrovský.

Reagovat
Counter

Reagovat
matZz

Honza říkal, že chce u nás porkačovat, teď je to na vedení

Reagovat
smazaný uživatel

We decide for different reasons that we will play Davinson and Toby and then Serge on the bench can play in two sides and Dier can play centre-back too. It’s impossible to find a place for every player.’

Reagovat
smazaný uživatel

takze asi tak

Reagovat
Mates_Matesović

To je dost divná odpověď vzhledem k tomu, že Jan je taky schopnej zahrát na více pozicích. Podle mě porušil nějaký týmový pravidlo nebo tak něco.

Reagovat
smazaný uživatel

až se uzdravy Alli a bude hrat Son tak bude muset proste nekdo na tribunu, ale treba ma Jan nejaky rodiny problemy a nebyl by 100% koncentrován na hru tak to takhle zahrali

Reagovat
smazaný uživatel

Skipp na lávce a pro Vertse by nebylo místo? Tomu nevěřim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on Vertonghen v přípravě zrovna neexceloval... Tanganga mezi stoperama vypadalo skoro jako ten nejlepší a Sanchez byl taky hodně dobrej... Nedivil bych se kdyby prostě Poch zvolil ty hráče, kteří mají větší formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Verts je prostě stálice. Na lavičce byl Wanyama, Dier a Skipp, tři hráči na podobnej post, proto se mi nezdá ten argument ze začátku vlákna.

Reagovat
smazaný uživatel

Je možný, že přišel pozdě na trénink nebo ho po tý nepovedený přípravě chtěl trošku nasrat... třeba mu to dodá motivaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych spis tipnul, ze se sekl u noveho kontraktu. Podobne to bylo s Tobym, kdyz nechtel podepsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to nebude žádná telenovela a od příště ho uvidíme zase v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vzdycky sranda se podivat jenom na sestrih a pak si přečíst diskusi k zapasu. Ndombele gol, Lamela vybojovany balon na vitezny gol, Sissoko acko a vsichni dostali nejvetsi bidu. Chapu, ze 90minut mohli stat za hovno, ale i tak je sranda, ze nakonec je kazdy z nich u golu.

Reagovat
protiproudu

To je fakt :)

Reagovat
matZz

NDombele si podle mě zas tak špatně nevedl, spíš celkově ta záloha moc nefungovala. Sissoko byl špatnej, když hrál na křídle. Lamelův vybojovanej míč byla asi jeho jediná povedená věc za celej zápas, ten už měl bejt dávno pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Poch to má celkem těžký... Winks, Ndombele i Sissoko si zaslouží hrát, ale společně jim to možná nikdy nemusí úplně klapat. Sissokův motor by na hřišti asi chyběl, kdyby hrál na středu jen Ndombele s Winksem, ale to se ještě musí vyzkoušet. Osobně bych to zkusil bez Winkse, jako když v sezóně 16/17 spolu hráli vedle sebe Wanyama s Dembelem a náš střed byl šíleně silnej.

Ale z tý přípravy a prvního ostrýho zápasu se moc nedá odvozovat. Co platilo/neplatilo proti Aston Ville může platit/neplatit proti jiným týmům. No a ještě se uvidí jestli teda odejde Eriksen a taky se ještě neví co do týmu přinese Lo Celso a Sessegnon. Každopádně ale asi uvidíme hodně různejch formací a sestav.

Reagovat
smazaný uživatel

The Blades hneď v prvom kole pri góle predviedli ich typický prvok- nacviceny signál pri štandardke. Bolo to tam síce so šťastím, ale aj tak.

Z nováčikov im to prajem (udržať sa) jednoznačne najviac.

Reagovat
Hokaido

Burnley - Soton 3:0. Expected goals 0,89 - 1,09.

Burnley je zpět v plné parádě.

Reagovat
oli9

Vydra zůstal v tom Burnley ? Dva roky po sobě někde zůstal jo...vzdyt s ním nepočítali moc ne ..a ted nebyl ani v nominaci ne ?

Reagovat
Nikikrew

Tak stále môže prestúpiť mimo Anglicka

Reagovat
smazaný uživatel

Včera som nemohol pozerať. Podľa toho, čo som čítal, tak to veľmi nefungovalo. Ako hrali N´Dombele a KWP?

Presne ako som písal pred zápasom, 4-3-1-2 nefungovalo proti Interu a ani včera. Neviem prečo skúšame takéto voloviny. Winks, Sissoko a N´Dombele podľa mňa nemožu hrať vedľa seba. Sissoko a N´Dombele tým ztrácajú svoju vyhodu a sú zabitý niekde po krajoch ihriska. Winks musí na lavičku, Lucas a Son na kraje a Eriksen/Lo Celso na AM.

Inak Villa vraj organizovaný, taktický výkon. Snáď nebudú mať problém s udržaním. Tým rozdielovým hráčom bude pre nich Heaton. Skvelý brankár. Villa nemala poriadného gólmana od čias Brada Friedela a to už je nejaký ten piatok. Heaton bude tým rozdielom medzi výhrou 1:0 a remízou.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem no, podla mna sme podali fantasticky vykon. Uz po prvom polcase malo byt tak 3:1, len sme nepremenili sance.

A cely druhy polcas sme roztocili taky kolotoc ze Villa nevedela ktora bije. Niektore kombinacie boli vyslovene exhibicne, bolo vidno ze hraci cely cas verili ze to v pohode otocia. Tempo vrazedne. A nebolo to iba Eriksenom, ten len priniesol vacsi pokoj a rozvahu do finalnej fazy utoku.

Vylozene slabe clanky iba Winks a Lamela. Winks by nemal hrat ak hraju Sissoko a Ndombele, je tam zbytocny, iba posuva lopty, a chyba nam kreativita. Lamela klasika, snazil sa ale motala sa mu lopta pod nohami.

KWP podla mna MOTM, dokonaly vykon od neho. Sice proti zalezenej Ville, ale aj tak potesil. Snad sa mu bude darit, budeme to potrebovat

Reagovat
Cobra

Winks někdy více přidržoval míč, ale jinak byl od nás nejlepší na hřišti. Sissoko co hrál, tak ve finální fázi zadrbal úplně všechno.

Myslím si, že kdyby Eriksen vystřídal kohokoliv z té naší záložní trojice, bylo by to jedno a ta hra by byla o třídu výš. Bez něj si prostě nejsme schopni vytvořit smysluplnější kombinaci. Lucas jeden z těch horších výkonů u nás a o Kaneovi jsme do 75min. taky nevěděl. Lamela nenavázal na přípravu, ale bojovnost mu upřít nejde.

KWP mě překvapil, super výkon. Na druhou stranu furt to byla jen Villa a zápasu jsme dominovali. Myslím si, že proti City bude hořet.

Myslím si, že proti Ville ta záložní trojka nefungovala, protože tomu chyběla ta Eriksenova myšlenka a přehled, ale proti City bych zvolil stejnou sestavu a hrál na brejky.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to poslední, taková sestava podle mě nebude fungovat ani jako defenzivně-brejková, ale sám nemám tip, jak to poskládat

Reagovat
jk

neřekl bych, že máme vůbec brejkové hráče. Vyjma Lucase, ale City budeme muset přechytračit jinak. A bude to sakra těžký, protože ti nám ten balón jen tak nedaj a přijít o něj pokusem o nějaký laciný brejk by nás mohlo mrzet.

Reagovat
jk

Nemyslím si, že od toho Poche ustoupí. Nějaké klasické 4231 už bych od spurs neočekával Ten střed zálohy je tam fakt jen proto aby dopravil ten balón u kopaček tím volným prostorem, který se snaží vytvářet ti 2-3 hráči vepředu, s tím že Winksy sbíhá až mezi obránce a a ta jeho role je tam taky jasná. Nemyslím si, že tam nutně potřebuje Poche někoho kdo vymyslí geniální průnikovou přihrávku nebo vyřadí soupeři zálohu výborným pasem.

Možná je na čase připravit se na pochopení Pocheho taktiky ať zas nevyhazuješ půlku týmu po prvních zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

Ustúpil i od 3-5-2, keď to nefungovalo (ako proti Ajaxu 1.polčas doma). Preto podľa mňa časom prejde spať na systém 4-2-3-1, do ktorého máme podľa mňa vhodné typy hráčov.

Reagovat
jk

Vždyť nějaké 4231 nehrajem už snad rok. Možná na papíře je to tak napsaný ale jinak z toho stylu nečerpá Poche nic. Loni ke konci sezóny to byla taková fúze 532 s dvěma CB a staženým záložníkem a to očekávám i letos. Aspoň že startu než ho napadne zas nějaká nová sranda

Reagovat
Zaschrona

No, nejzajímavější moment ze včerejška je asi tenhle...

https://pbs.twimg.com/media/EBnygjUXoAA3lJw?format=jpg

Jinak docela klasika, tlačení nepřineslo gól, pak tým rozhodilo zranění Gomese a zvlášť po zbytečné druhé žluté Schneiderlina z toho pak ještě bylo spíš strachování vůbec o ten bod. Bohužel naprosto typický rozpačitý start... Gbamin vypadal hodně nervózně, ztratil několikrát nesmyslně balón, ale stejně pak hned naznačil, že posouvat balon směrem dopředu mu jde výrazně líp než Ganovi. Mina zahrál skvěle, na druhou stranu, Benteke mu rychlostně nebyl moc nebezpečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle prvá prehra k vypadnutiu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doma s Arsenalom pustia perie aj iní adepti na Champ.

Horšie bude, ak by prehrali doma s Brightonom, CP...

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka MotM dnes, takýchto výkonov by som poprosil viac, v druhom polčase nás podržal viackrát. Ainsley urobil gól, ale dozadu je neistý stále rovnako. Chambers - Sokratis solídni, Auba tiež. Nechať tam 84 minút Mkhitaryana s jeho dnešným výkonom je tiež silná odvaha, to cením na Emerym.

Reagovat
Counter

Raději ani nechoď pod prevko, tam je Xhaka jeden z nejhorších.

Reagovat
Mastný Chobot

Hm, tak dnes tomu výnimočne fakt nerozumiem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
BaggioRoberto

Ze zálohy nejlepší Guend..., Mkhitaryan všechno zadrbal, Xhaka dopředu neviditelnej a dozadu nic zázračného.

Reagovat
Counter

Dopředu založil naše dvě největší šance kromě gólu.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Ondiis

objektivita vůči Granitovi? na EF??

Reagovat
Golasso

Reagovat
Taiger

Xhaka je láska, kdo ho chce pryč, nerozumí fotbalu

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
Svatej

Ceballos první zápas a už mě stihl nasrat

Že mu nevyjde ani jedna přihrávka ze tří, to je normální, ale že tam brání protihráči vrátit míč brankáři k odkopua a po dvou vteřinách tam ukazuje sudimu, že má pískat konec, to mě úplně nepobavilo.

Jinak zápas nic moc, snad bude aspoň ten náš za něco stát..

Reagovat
masly008

tak je to hráč Realu, tak se tohle trénuje.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
merlick

nastavil tam nohu ak by chcel prihrat brankarovy este, no typek to po 2cm za ciarou nakopol na toho brankara, jemu noha zostala. Nepises pre hlavnespravy alebo pre tomia nieco? Precital by som si nejaku konspiracku

Reagovat
Svatej

Když tak rád přirovnáváš, tak to tvoje okecavani zřejmýho je zas jak dělaný pro PR oddělení Babise, neváhej s tvým talentem ani na chvilku.

Ceballos moc dobře věděl, co dělá a že to dělá už mimo hru, nedelej že sebe saska.

Reagovat
merlick

proti tvojim reflexom by som nechcel hrat pan Flash. Ceballos je klaun, ale toto mu vycitat..

Reagovat
Svatej

Nevím, co se snažíš okecavat. Udělal to schválně a x fandů Arsenalu je stejnyho názoru. Vycitat mu to budu rád, nemá to ve hře co dělat.

Reagovat
Counter

To s tím brankářem právě bylo super, vůbec tomu nerozumíš

Reagovat
Svatej

Já tyhle neherni dimenzi fotbalu vůbec nedokážu přijít na chuť a férově přiznám, že pohled na tyhle situace totálně nezvladam

Reagovat
Counter

Já jsem poznamenaný tím, že pod Wengerem jsme byli dlouhé roky naivní slušňáci, které všechny týmy s chutí řezaly od podlahy a byli jsme akorát pro smích. Takže když jsme teď pod Emerym naopak schopní se konkurenci vyrovnat v tvrdé hře a všelijakých drobných sviňárnách tohohle typu, tak to prostě kvituju.

Reagovat
Svatej

Rozumím tomuhle pohledu i ty tvoji motivaci. Třeba mě jednoho dne něco taky takhle "zlomí" a budu to vidět stejně

Do ty doby si ale tyhle vzteklarny nejspíš neodpustím, proste blbá povaha.

Reagovat
Ondiis

Byl to porod, ale očekávanej a nakonec s dobrým koncem když člověk veme v potaz jaká hrála sestava a že se hrálo venku, tak víc než tohle jsme chtít asi nemohli.

AMN super, to stejné Willock, obrana a asi i Auba.

Zato Pepe mi přišel nějakej posranej

Každopádně úspěšný vstup do sezóny COYG

Reagovat
Acquanni

Pepe šel vidět, že fakt není v kondici ještě.. Podobně chcíple na mě působil Zaha včera, prostě chtěl motat, ale byl pomalý, bez toho zrychlení..

Reagovat
Ondiis

tak snad se rychle dostane do tempa, budeme ho potřebovat asap

Reagovat
Acquanni

Taky doufám. Mohla tam hrát roli i nervozita, navíc šel do zápasu, který se hrál uprostřed hřiště a neměl si s kým pořádně dát. Miky bez komentáře a Auba se dost snažil pressovat, několikrát sprintovat až na Dúbravku, tak měl asi dost než aby tam ještě lítal s Pepou

Reagovat
Counter

Away clean sheets for Arsenal in Premier League:

2017-18 (final 10 games): 1

2018-19 (all 19 games): 1

2019-20 (1st game): 1

Horší už to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Svou wildcard hral Emery hned první kolo

Reagovat
Golasso

no ale mohlo by to být i lepší teda

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ainsley za me MotM..

Reagovat
Heisenberg

První poločas mi připomněl zápasy pod Wengerem venku z před 3-4 let, kdy nehrál Ozil a na AM hrál Ramsey/Ox. Velký držení míče, ale žádná kreativita, nedařilo se dostat hráče mezi jejich zálohu a obranu a chyběly i náběhy za obranu. Na druhou stranu to byl defenzivně poklidný výkon, i když tam byly záblesky chaosu (Joelington mezi 4 hráčema, několik centrů, několik zbytečných ztrát).

Xhaka s Guen super, dobře to rozdávali, neztráceli a vybojovali hodně míčů. Sice se do těhlech zápasů se podle mě hodí na hrota víc Laca, ale Auba si pořád toho góla dá a do dalších 2 šancí se dostane.

Reagovat
Golasso

No ufff, co na to jiného říct .. S touhle sestavou asi nejde čekat zázraky.

MOTM: AMN nebo Matteo

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že od ideální sestavy to mělo hodně daleko, ale bylo tam i dost pozitiv od hráčů, od kterých jsem to vůbec nečekal. Tři body venku a čisté konto hodně potěší a může nás to nakopnout k lepším výkonům ve zbytku sezóny.

Reagovat
Nikikrew

Fuuu, tak 3 body a ciste konto, lepsi zaciatok sme si ani nemohli priat.

Ma to vsak velke ale, vykon nebol vobec optimalny, najma v 1 polcase. Je pravda, ze sme hrali s mladikmi ako Willock a Nelson, takze ta neskusenost bola na ihrisku, ale zase to neboli najhorsie vykonu, to urcite nie,

2 polcas ovela lepsi, krasny gol od Aubu po genialnej prihravke AMN, ale tych sanci sme si moc nevytvorili. Tu sa ukazuje, ako je Ozil tiez dolezity v tychto zapasoch, tie presne prihravky dnes absentovali.

Mikhi dost zly, tento hrac patri podla mna len na lavicku, Pepe celkom fajn. MOTM asi Guendo, pytal si loptu, dobre bojoval a ovladal stred pola. Tesne za nim Granit. Stoperi docela OK.

Kebyze hrame proti foxes alebo wolves vonku, asi urcite by sme nevyhrali ale na zaciatok fajn.

Newcastle velka bida, ten kto si podal, ze vypadnu z PL ma docela velka sancu.

Reagovat
Bandita_Harry

Prvý zápas a vyhrali ste vonku s čistým kontom. Ešte k tomu to malo od ideálnej 11 dosť ďaleko, môžete byť len spokojní dobrý štart môže byť kľúčový,ešte by sa hodila X na OT

Reagovat
Nikikrew

Ved ja som spokojny, len tvrdim ze takyto vykon isto nebude stacit na ihriskach lepsich superov. Podla mna prve kolko na Newcastle sme dobre vychytali

Reagovat
Bandita_Harry

Základ je prestať strácať práve v takýchto zápasoch

Reagovat
Ed_Hazard

Pépého prístup nejaký vlažný nie? Na trávnik prišiel ako najväčší frajer v galaxii a jeho pohyb počas väčšiny času..neviem, pripadal mi na trávniku ako taká namachrovaná primadona.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že v pohodě. Měl pár náběhů za obranu, nic nezkazil dozadu ani nevypustil, zkusil si 1v1. Přišel ve fázi hry, kdy už jsme se moc netlačili dopředu a navíc mi přišlo, že hrajeme hodně zleva, takže se k němu nedostalo ani tolik balónů. Jediné co si tak vybavuji bylo jak zabil ten jeden aut, ale to se prostě stane. I když teď jak to píšu tak se mi vybavují asi 3 situace, kdy jsme si to po autu úplně posrali (Ta Pepeho, a 2x jsme to hodili Newcastlu) - na tom bychom mohli trochu zkusit zapracovat.

Reagovat
Acquanni

Auty u Arsenalu jsou kapitola sama o sobě, to nikdy nepochopím. Kdejaký slabý tým si rozehraje aut u nás na úrovni vápna a my si u toho vlastního vápna běžně balón nedáme, nerozehrajeme a buď předáme aut soupeři, nebo odko

Reagovat
smazaný uživatel

Mikhi měl hrůzostrašný první poločas, až na ten lob na Aubameyanga (myslím, že to bylo ještě v prvním) úplná katastrofa, ztrácel míče, špatně rozdával. Willock s Nelsonem nepředvedli žádné zázračné výkony, ale není moc co jim vytknout až na občasné nedostatky pramenící z nezkušenosti, které časem zmizí. Vyzvednul bych výkony Auby (který sice nebyl tolikrát v šanci, ale tu jedinou opravdovou zvládl senzačně), Guendouziho, Monreala a AMT a samozřejmě Lena, který byl velmi jistý a dobrý na rozehrávce nohou. Jinak Mikhi mi jen potvrdil, že lavička by měla být tuto sezónu jeho strop a lehce mě zklamal Ceballos, který byl na naši polovině trochu lehkomyslný a svými riskantními přihrávkami málem namazal Newcastlu, jinak jde vidět, že to v sobě má a může nás hodně zvednout, když bude hrát na naši půlce opatrněji.

Reagovat
merlick

no natom mokrom povrchu sa muselo technickejsim hracom hrat hrozne, tak kopa strat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad aby si na to rychle zvykly. V Anglii asi nebude celý rok azuro

Reagovat
Svatej

Fotbal dokáže bejt fakt strašná mrcha. Tohle byl krásnej zápas na remízu a my odcházíme s plnohodnotným debaklem. United tam spadl úplně každej uskakanej shit, kterej se dostal do vápna a my nejsme schopni nastřelil něco jinyho než břevno i u malyho vápna. Takovéhle výsledek je hrozně krutej.

Pozitivem je to, že kluci hodně chtějí, běhají, fotbal je to víc než koukatelnej a má to koule. Ještě 5 hráčů (včetně vybornyho Kanteho) se v průběhu roku dostane do základu a hned 3 z nich budou výraznej upgrade, kterej tým posune dal.

Zouma je neschopný poleno a nemá co dělat ani v tom Evertonu. Do příštího zápasu prosím Tomoriho, časem klidně i Azpiho s tím, že na kraj půjde James.

Barkley taktéž k ničemu, slabší byli po dobrychbstartech Mount i Tammy, ale o ně dva se nebojím. Naopak Christensen víc než dobrej, Emerson taky. Azpi katastrofální a na bekovi by už podle mě hrát neměl i za cenu toho, že bychom měli jako tým slabinu ve vzduchu v případě, že by hrál stopera.

Hlavně aby se z toho tým neposral a hráli dal to, co do nich tluče Frank.

Reagovat
niflheim

Dneska spokojenost. Chelsea měla skvělých prvních 15 minut, které díky našemu štěstí neztvrdili gólem.

Dozadu to bylo dobrý, AWB bude super hráč - konečně můžu s klidem říct, že RB máme pořešené. Stopeři paráda.

Jediné, co mě straší, je ten náš střed. Chelsea nás tam přehrávala i přes absenci Kantého. Pokud Ole nějak magicky neprobere Freda, tak to může být v průběhu sezóny průser. Pogba v prvním poločase hrál ala primadona, až mi z toho málem praskla žilka. V druhém poločase o poznání jiný hráč.

Andreas na ten základ asi fakt nemá, Lingarda jsem půlku zápasu neviděl. Snad dostanou v příštích zápasech šanci od začátku Greenwood s Jamesem.

GGMU

Reagovat
Busby babes

Lingard tam toho hrozne moc odpracoval. To fakt nikdo nevidi? desny jak se tu leta porad hejti...

Reagovat
Counter

U nás je to to samé

Reagovat
Busby babes

kdo to dostava u vas? byval to Iwobi, ne?

Reagovat
Counter

Xhaka je dlouhodobě oblíbený terč. Iwobiho roli přebírá Mchitarjan. A za všechno samozřejmě může Emery.

Reagovat
Swarley

první půlku tam všichni tři vepředu pracovali strašně málo, druhou půli byli hlavně směrem dozadu mnohem aktivnější...za první půlku to má Lignard schytat, ale úplně stejně i Martial s Rashfordem...druhá půlka od všech mnohem lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatej Sarri. Tenhle moula nechal na lavičce Kanteho

Reagovat
smazaný uživatel

A predal Hazarda

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Ten súboj o šieste miesto medzi Arsenalom, Chelsea a United bude dosť vtipný.

Reagovat
smazaný uživatel

Kruté a frustrujúce zároveň. Ten futbal sa mi mrte páčil, malo to šťavu a nebyť tragického Zoumu v prvom polčase, nebolo by komu čo vyčítať. Takto tam zostala horká pachuť, že nebyť jeho chýb, tak by to dopadlo inak.

United naopak využili všetko, dali štyri góly a za to klobúk dolu.

Reagovat
Godwinson

Dost smolný. Na druhou stranu trochu ironie, dostat čtyřku zrovna od tohohle Manchesteru. Snad se z toho ti mladíci rychle oklepou. A Zouma má teda co napravovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Swarley

první půlka katastrofa, druhá půlku mnohem lepší a hlavně mnohem zodpovědnější...Rash s Lingardem už mnohem poctivěji dozadu a vepředu zůstával jen Martial...od druhé půle už ok a na tomhle musíme stavět...Chelsea už druhou půli vůbec nevěděla, točili to tam a zpátky a to už jsme si v klidu pohlídali...

tenhle fotbal nám bude fungovat na těžké zápasy a na zápasy venku, co budeme dělat proti betonujícím týmům u nás doma, to jsem fakt zvědavý...to bude muset mít vždy dobrý den Pogba, jinak to s tím středem bude průser...

super výsledek, dobře naloženo Chelsea, ideál...

Reagovat
Cobra

Co říkáte vůbec na výkon Pogby? Má sice dvě áčka, ale tolik ztrát míčů a pokažených nahrávek jsem u něj ještě v jednom zápase neviděl.

Reagovat
Dawon

Dneska byl silene spatny tak do te 60. minuty...fakt nerealne, jak moc toho zadupal...vzdycky kdyz tam zkousi nejake svoje retardovane piruety, zatimco ma 2 metry od sebe volneho hrace, tak bych ho fakt vystrelil na mesic.

Samozrejme ve finale to dost vyzehlil, ale proti kvalitnejsimu soupery nas ty jeho ztraty muzou stat mnohem vic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

jedna věc je to, že zkouší nějaké těžké ofenzivní nahrávky, jak píše mrazík...druhá věc je ale právě to, co píšeš ty a to je úplně zbytečné, na facku a dá se to úplně lehce odstranit, pokud na sobě bude chtít pracovat a pokud ho Ole za to bude j-bat...na to jsem letos hodně zvědavej...

Reagovat
Swarley

to já už od něj podobné zápasy viděl...

od něj dost častá klasika no, pokazí toho milion, ale pak ti rozhodne zápas...

Reagovat
nani92

prvý polčas hrôza, v druhom kvalitka

Reagovat
r.mrazik

je skvelej...je tam od toho,aby to zkousel...

samozrejme ztraty jsou vec na hovno,ale kolik toho vymysli...bozan

Reagovat
Dawon

Skvelej no...az na to ze proti City by z tech jeho ztrat jenom za prvni polocas byly tak 3 goly A pak by bylo bozi az by v 80. minute genialni asistenci korigoval na 4:1

Reagovat
r.mrazik

tak ja pisu o dnesnim zapase

Reagovat
Dawon

Tak ja ale nevim jak muzes po dnesnim zapase napsat, ze je skvelej On byl jeden z hlavnich duvodu toho, proc nas chelsea velkou cast zapasu jasne prehravala...nebudu chvalit hrace co hral velkou cast zapasu hrozne jenom protoze to souper nebyl schopny trestat

Reagovat
r.mrazik

rikam,ze jsem to videl od tricate minuty...a co jsem videl,tak hral dobre

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Na City nemame, koho to zaujima vobec. Pogba je skvelý.

Reagovat
Busby babes

jo a ne. Ztraty v tom utoku nevadi, ale kdyz tam zkousi jit do trech na pulce, kdyz mame rozhozenou obranu misto jednoduchy prihravky, to je na pest no. ale dneska hral dobre.

Reagovat
r.mrazik

Jo,na pěst to někdy je...dneska bych ho nefackoval

Reagovat
vilp

Hazard FC solidní začátek. Sarri už by dostával čočku.

Reagovat
Swarley

Lampard nenosí tepláky a 4:0 na úvod vlastně ani takovej fail není, pohoda...

Reagovat
Grahf

Najvyššia výhra proti chelsea za posledných 55 rokov

Reagovat
blade115

Vrátí se Rüdiger, Kanté, CHO, RLC a James a bude to o něčem jiném... Náhodou ta myšlenka Lampardova fotbalu je hodně líbivá, že to navíc staví na mladých, to je až zázračný bonus. Hrozně moc držím palce, aby tohle spojení vyšlo. Časem, s nějakými posilami a zkušenějšími hráči, by to mohlo být vážně super na koukání.

Reagovat
Counter

Aby ten čas dostal.

Reagovat
RKBoy

áno,privedie sa neskúsený manažér čo ma za sebou len rok v povolaní a vyhodí sa po pár mesiacoch.

Reagovat
Talker

Tak u Abry zrovna nic nenormálního.

Reagovat
smazaný uživatel

Takýto scenár by snáď nikoho už neprekvapil

Reagovat
Counter

Pokud výsledky nebudou, pochybuju, že Roman bude mít trpělivost.

Reagovat
fenixLFC

a co konkretne by ta na tom sokovalo?

Reagovat
TopinB

U nás? Fakt by tě to překvapilo?

Reagovat
kvasha16

hmmm .. AVB.. hmmm

Reagovat
blade115

Njn, to už je jiná věc... Ale v takovém případě už mě to celé asi přestane zajímat.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Talker

Já se trošku bojím, jestli ty chyby vzadu nebudou systémové. Ale to se uvidí až s návratem Rudigera (a Kanteho), jestli bude samotná kvalita stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

A víš kdo se nevrátí?

Hazard.

ha

ha

ha

Reagovat
fenixLFC

zard

zard

zard

Reagovat
blade115

Je umění vyhrávat s grácií a nedivím se tobě, ani některým Mufanům, že to po těch letech (už) neumíte.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

ty zase neunášíš úspěchy spurs

Reagovat
blade115

Co že to neunáším?

Reagovat
smazaný uživatel

něco očividně jo, vzpomeň si, co jsi předváděl při loňské jízdě Spurs v LM

Reagovat
blade115

To byla naprosto adekvátní reakce na potenciální úspěch Tottenhamu, který se přirozeně nedostavil.

Reagovat
Neutron

a kedy mali spurs uspechy?

Reagovat
smazaný uživatel

Finále LM, umiestnenie sa nad Arsenalom... Treba pokračovať?

Reagovat
Neutron

ak mas este co doplnit kludne mozes

Reagovat
Ondiis

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Audi cup

Reagovat
Neutron

no teeda po takomto zozname skvelych uspechov budem radsej suchat nohami a zahanbene pozerat do zeme

Reagovat
kvasha16

Reagovat
masly008

Audi Cup

Reagovat
Neutron

Reagovat
Svatej

Jaký úspěchy?

Reagovat
smazaný uživatel

A co je to teda vlastně ten "Lampardův fotbal"?

Reagovat
Talker

Po včerejšku bych řekl, že má 2 části směrem dopředu.

1) Primární taktika je po ztrátě míče vysoký aktivní presing a získání míče, vykombinování záložníků ve středu pole a snaha o rychlý posun dopředu do střeleckých pozic. Oproti předchozím sezonám několik střel z hranice vápna. V tu chvíli nejde o držení míče, ale o zakončení, o ohrožení branky. Dost podobné, co hrála generace kolem Lamparda do příchodu AVB. Hodně velkou prioritou je kontrola středu hřiště a nenechat soupeři prostor na to si vydechnout a mít čas se rozhodovat, co s míčem.

2) Když to nevyjde a soupeř se stihne zatáhnout, tak ho postupnými přihrávkami zatlačit k vápnu a následně přesunout hru do šířky a buď stříleným centrem zkusit obranu soupeře nebo to poslat do druhé vlny. Pokud tyto možnosti nefungují, tak to obrátit a zkusit z druhé strany. Oproti lonsku ale nejde o držení míče, ale o připravení střeleckých pozic, bylo tam několik střel z hranice vápna a vzhledem k hernímu stylu Lamparda a typologii Barkleyho s Mountem (dvou nejlepších hráčů přípravy) se tomu nedivím.

Do defenzivy vysoký presing po ztrátě míče, v případě neúspěchu se zasunout do aktivního bloku a když soupeř nedá přesnou přihrávku, tak opět presing a pokus získat míč a donutit soupeře vrátit míč třeba až ke golmanovi a napadat klidně i tam a soupeře donutit k nákopu a možnosti protiútoku.

Takový dost hurá fotbal, uvidíme, jak se to vyvine.

Reagovat
smazaný uživatel

"několik střel z hranice vápna" - tohle mi momentálně ve fotbale hodně chybí

A díky za souhrn Jsem zvědavý, jak to bude vypadat dál...

Reagovat
wild

Vyhra 4-0 je skvela, ale mam take rozpacite pocity z naseho vykonu.

1.polcas to bolo zle, uplne bez pohybu, bez myslienky. Pogba hral velmi slabo a zaloha prakticky neexistovala. Ole najviac baziroval na to, ze zapracuje na pohybe a my sme hrali uplne staticky futbal.

Smerom dopredu tomu chybala kvalita v utocnej faze, prisli sme ku 16ke a nevedeli co spravit. Chybalo mi tam viac strelby, zbytocne to vzdy zabrzdili a prihravali si.

Postupne sa to zlepsilo, Pogbov vykon isiel hore a hned to bolo poznat. Nakoniec, spravil 2goly.

Smerom dozadu tam boli este chyby, ale ta obrana sa musi trochu zohrat. Kazdopadne, Maguire 80mega? Ako zadarmo Ten chalan je lepsi ako Smalling Jones a Rojo dohromady. Bol to jeho prvy zapas v nasom muzstve, ale hned tam tomu sefoval. To bude nas lider, konecne! Vo vzduchu je uplny kral Konecne ciste konto!

Wan Bissaka takisto smerom dozadu uplne super. Z tejto dvojice mam obrovsku radost.

James, takisto krasny debut.

Perreira nema co robit v zaklade, podla mna nema co robit v MU. Velmi slabucky hrac.

Lingard tiez nie je hrac do zakladu, ale moc tam na vyber nemame..

Reagovat
smazaný uživatel

Bomba zhodnocení... vidím to úplně stejně

Reagovat
Dawon

Reagovat
Miguel19

Asi nejhorší co se mohlo stát.

Část zápasu být lepším týmem, hrát slušný fotbal, mít poměrně dost šancí a nakonec schytat takovou rychtu..

Na prd je, že největší průser byla obrana. A tam prostě není kde brát. Rüdiger se vrátí po těžkém zranění. To se mu může zase posrat. James taky po zranění. Zouma na to nemá, a ať se to někomu líbí nebo ne, Azpi už se taky trápí.

Naopak Christensen dnes překvapil.

Jinak slušný zápas.

Reagovat
Dawon

Nebylo by o dost horsi, pokud byste prohrali 4:0 a i herne to stalo za hovno? Ja bych si z tohodle zapasu naopak jako fanda Chelsea nesl hodne pozitiv

Reagovat
TopinB

Jako jo, ale tehdy by to tak nebolelo, protože by to bylo zasloužené a nikdo by nemohl říct ani popel, ale ta naše neefektivita

Reagovat
Counter

Hezky MU

Reagovat
pingla

Viděl jsem jen druhý poločas, povedlo se nám téměř všechno, Chelsea před naší bránou hodně marná, tam od ní nebylo skoro nic. Naše hra úplně jednoduchá, přímočará, hlavně efektivní. Docela jednoznačné a zasloužené vítězství.

McTominay spolu s Pogbou mají co zlepšit, měli jsme štěstí, že střed zálohy Chelsea byl tak na úrovni Newcastlu, jinak by to byl celkem průchoďák. Defenzíva TOP, tam všichni 4 sehráli nesmírně dobrý zápas Rash nepolapitelný, Martial výborné náběhy, celkově ta hra dopředu se mi moc líbila. Proti silnějším týmům se musíme zlepšit, především záloha musí zabrat (tam nás taky tlačí bota na postu CM), ale dnes skvělý výkon, paráda

Reagovat
Svatej

Reagovat
Infernoqt

The way Chelsea are going down this year, soon they will discover oil.

Reagovat
r.mrazik

videl jsem od tricate minuty,takze zacatek netusim

obrana velmi solidni

zaloha ok,krome andrease,kterej tam vubec nema co delat...u hracu pozde,vyklusava,kdyz ma mic tak kazi...sileny hrac...ten hrat zaklad proste nemuze,vsak to je jak hrat bez jednoho hrace v poli

mctom navazal na pripravu a svoje si odehral vic nez solidne

pogba bozan...par ztrat mel,ale jinak? bez neho jsme v pice

utok prima...lingard nebyl moc videl,ale ten pressing dost casto zacina u nej...je prima to sledovat,jak dokaze navest hrace tam,kam potrebujeme...

stridaji hraci ok...james bude fajn...

mata a greenwood klasicky stridani k breku...na sedm minut si vyhodnit na hriste...neukazes nic,maximalne si zabehas...silene stridani,ktere jsem vzdy nenavidel

cekal jsem to horsi...kluci potesili..(az na sileneho andrease)...jinak ten stred hriste je pruser a chybi tam jeden fakt kvalitni hrac

Reagovat
Tomanatura

Super druhy polocas, s takovym nasazenim a v takove rychloati se da hrat. Jenom ten majstrstyk s Pereirou na kridle nechape asi nikdo, i kdyz ma nakonec acko. Obrana uplne super, MC tom taky, na tom se fakt da stavet.

Reagovat
iamek

Perreira hrál celou karieru až do chlapů křídlo.

Reagovat
Tomanatura

To sem nevedel.

Reagovat
Black Jagir

I ve Valencii hrál občas křídlo.

Reagovat
Poll Hamm

United ani neví jak

Reagovat
RKBoy

zavádzajúci výsledok ale holt, za chyby sa platí.. aspon 2 goly sme mali dat a mohlo to byt o niečom úplne inom.. pozitív tam je dost,stava na čom je.. je to len jeden zápas.. bohužial s horkým a z dost krute nezaslúženým koncom.

Reagovat
RKBoy

s dost*

Reagovat
smazaný uživatel

Sice v tom zápase bylo dost pozitiv, ale zároveň obrovské vykřičníky, především když jsme šli 0-1 dolů obrana prakticky zkolabovala, každý útok šance a je velká šance, že přesně tak, jak hráli MU při tomto stavu, budou hrát skoro všechny týmy mimo top 6.

Další vykřičník byl počet nevynuceně zkažených přihrávek, byla z toho většína šancí MU už před prvním golem, bohužel si myslím že se ten problém jen těžko vyřeší.

Reagovat
bbbauch

Povolit - pritahnout i kdyz vysledek je trochu krutej

Reagovat
Grahf
Reagovat
Swarley

konečně tam dali ten pravý problém

Reagovat
Tuard.MUTD

Na úvod paráda.

Reagovat
Zark

Bez Lukaku hraje Manchester dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

wtff? reakce po roce a půl

neřikají ti general po bitvě?

Reagovat
YNWA__MSN

Lampard < Gerrard

Reagovat
Talker

Co se dá dělat, United prostě vyšlo všechno a nám nic. Prvním 15 minut tam byly 2-3 golovky, pak dali gol a zklidnili se na 15-20 minut, zatímco nás to rozhodilo. Pak do konce poločasu znova dominance. Stejně jsme začali i druhý poločas, opět smůla. Pak United 2 goly a bylo po zápasu pro nás.

Každopádně je to první zápas, chybí hromada hráčů (nejvíc asi Rudiger, pak Kante, RLC, CHO, zraněný je i Willian, James...). Snad se to s návratem těch hráčů vzadu zlepší. Luize jsme neměli prostě pouštět, je to o třídu lepší stoper než Zouma, který vlastně zapříčinil to, že jsme doháněli od 15. minuty místo toho, abychom je dál drtili.

Nejlepší od nás Emerson, ten měl na té levé straně dálnici a dělal si, co chtěl. Moc nechápu to hypování komentátorů na AWB, vždyť tam měl neustále Emerson šíleně prostoru a mohl si dělat, co chtěl. Celkově hra dopředu měla řád, spousta akcí a šancí. Škoda, že spoustu míčů zahazovali Pedro s Barkleym, i když zas byli extrémně aktivní a neustále na míči.

Vůbec se mi nelíbí výhled se po dnešním zápase potkat s Liverpoolem. To je prostě kvalitní soupeř a potřebovali bychom podobné štěstí, jako měli United dneska, abychom měli nějakou šanci.

Reagovat
Tomanatura

Emersona nikdo nebranil, AWB hral niz, Pereira byl stazeny ke stredu. Logicky tam byla dalnice, v tom prostoru mel byt bud Andreas, nebo nikdo. To vi jenOle.

Reagovat
Swarley

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

Emerson tam mel volno diky tomu, co pise Tomanatura vejs a pak obcas i niz, kdyz se AWB musel stahnout vic do stredu a Emerson dostal centrem balon. Ale pak pres nej nepresel snad nikdo celej zapas?

Reagovat
Swarley

schválně jsem si to hlídal a pokud se nepletu, tak jednou Pulisic, kdy ho potom zastavil tím bodyčkem Pogba...

Reagovat
Talker

Nevím, nevšímal jsem si ho nějak moc, protože mi nepřišel nějak extrémně ve hře právě. Přišlo mi, že vám prostě chybí RB i RW. Ale to je asi na organizaci hry, ne na něm.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
mimi_united

Ešte o nás niekto pochybuje?

Ole rodený šampión

Lampard prvý vyhodený tréner

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec se divím, že toho nýmanda vzali. Jestli Čech měl vliv na výběr trenéra, tak ať jde taky do prdele

Reagovat
hyper01

Sparťan píše o tom, jak jiní berou za trenéry nýmandy Tak dneska už jsem viděl všechno, můžu jít spát

Reagovat
Zark

tak kdo jiny nez spartan by o tom mohl napsat... ti maj zkusenosti s timhle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mimi_united

A Maguire je nový Van dijk

Reagovat
niflheim

Van Dijk je starý Maguire

Ale teď vážně - takových srovnání bych se ještě vyvaroval, nicméně to vypadá na lídra, kterého jsme fakt dlouho potřebovali. I přes tu cenovku z toho mám po dnešku dobrý pocit

Reagovat
Kixi Syhimour

To už máte ale dva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Oleho nebude hrat o LM výzva, ale naučiť Martiala s Rashfordom že keď sa ide do brejku tak sa môže aj nahrať lepšie postavenému spoluhráčovi.. Neskutoční sebci.

Reagovat
Swarley

ani bych neřekl sobci, ale spoustu akcí řeší strašně složitě, zastavují to, pak to zkouší opakovaně rozjet a ztratí to...přitom ty góly padaly ze situací, kdy se to vyřešilo přímočaře...oba mají neuvěřitelnou rychlost a to i s balonem na noze...chce to jednoduché řešení, rychlou dlouhou kličku a jít do brány...

Reagovat
smazaný uživatel

čo je zložité na tom že obaja namiesto toho aby prihrali si to hodia vždy na pravú nohu na obstrel ked idú do brejku ? inak toto im vytkol v studiu aj murko ze robia stale to iste a sú neskutocne predvidatelny a dodrbal Zoumu zato ze mu na to skocil pri tej penalte.

Reagovat
John Obi Mikel

Velká chyba postavit Barkleyho na křídlo, ten tam je poloviční. I když 3 góly přišli až po jeho odchodu. Cela utočná 4 moc nepřesností a obrana katastrofa. Ani Jorginho-Kovačič nepodali dobry výkon. Nejlepší od nás překvapivě Christensen. Hrač zápasu Harry Maguirre, výbornej výkon.

Jestěže je Lampard legenda a bude mít u vedení i fanoušků důvěru stejnou jako před zápasem.

Reagovat
blade115

Mně se teda Jorginho hodně líbí - tím, jak se dokázal přizpůsobit dynamické roli v Lampardově fotbalu oproti té statické roli pod Sarrim, mě dost příjemně překvapil. Nehledá už jen nejjednodušší řešení, nehraje na 2 čtverečních metrech, ale je neustále v pohybu, občas zkusí i nějakou překvapivou nahrávku, a přitom si pořád zachovává tu svou hlavní přednost, že dokáže nechat balón vhodně cirkulovat po hřišti. Jasně, dozadu má pořád rezervy, v soubojích se taky může / musí zlepšit, ale je tam vidět snaha se přizpůsobit a není to zdaleka tak marný jako u jiných.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Úplný súhlas. Minulú sezónu viac dirigoval hru rukami, ako nohami resp. loptu hral od seba rýchlo. Chýba mu rýchlosť a tá ho limituje.

Reagovat
John Obi Mikel

Vlastně souhlasim. Já jsem se asi teda trochu moc zaměřil na to bránění, v čemž se mi teda nelíbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pulisic hrál hůře než Barkley když nastoupil. Snad si nemyslíš, že měl startovat Kenedy. Křídla budou lepší, teď bohužel nebyli dostupní...

Reagovat
John Obi Mikel

Pulišič nechytil tempo, od začátku by to asi vypadalo jinak. Ale souhlasím, ze nehral dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takové tušení, že Pulisic bude zklamání sezóny

Reagovat
John Obi Mikel

V přípravě byl super. No uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

United až v tom druhom polčase dostal chuť hrať futbal. Jamesa by som si vedel predstaviť v základe. Bissaka a Maguire výborná robota. Pogba mal dnes lepší deň a bolo ho aj vidieť, dve asistencie sú bomba.

Reagovat
Golasso

By mě zajímalo, kolik by to skončilo, kdybychom je nezbavili největší defenzivní slabiny

Reagovat
Busby babes

4-0 is Manchester United's biggest league win over Chelsea since 1965.

Frank taky zacal rekordama.

Hodne zabavnej zapas, hlavne diky tomu, ze nase zaloha moc nebranila a Zouma na druhy strane mel taky super den. Jinak lekce z produktivity. Chelsea mela sance po nasich chybach a nepromenila, my jo. Do toho druheho golu byli po vetsinou lepsi, vic na balonu, ale nejvetsi sance prisly po nasich minelach. Rash a tusim Maguire promachnou, propadne k Abrahamovi a tyc, pak se tam srazil AWB s lindelofem a Emerson brevno... nam zas nahral Zouma Martialovi a vymyslel pentli no...

Od toho druheho golu jsme pak uz hrali uplne v pohode a bylo to znat. Zajimalo by me, jestli byli hraci tak nervozni nebo cim to, ze si najednou nedali poradnou prihravku a tak moc kazili... AWB a Maguire velmi dobri, ta obrana s nima si pak dokaze poradit s vetsi porci nez obrana loni. DDG podrzel. Ale s tou zalohou bude treba neco delat. Scott dneska nemel dobrej zapas a bylo to znat. Andreas byl podle me i mirne lepsi nez on. Trochu se tu hejti tak nejak defaultne, protoze kvalitu na to obecne nema... Pogba v prvni puli zase zkousel moc slozite veci, chce to od nej jednodussi hru, ale celkove byl ok, v druhe puli super. 4:0, co vic si prat. Snad to ten tym trochu uklidni a priste to bude lepsi od zacatku.

Reagovat
Busby babes

jinak od chelsea se mi libil Mount, ten bude super. Abraham si myslim, ze bude slusnej, potrebuje cas a vyhrat se. Nepochopitelne se jevi odchod Luize no. On si tam nejak postavil hlavu, ze chce pryc nebo tak? Protoze prodat hrace, kteryho i treba marketing brutalne vyuziva je takove docela podivne, navic k prime konkurenci a v situaci, kdy neni nahrada... Zouma mel dneska strasnej den... jsem zvedavej, jestli ho Frank podrzi nebo da sanci nekomu z mladych?

Reagovat
Counter

Luiz chtěl jít a klub mu musel vyhovět kvůli agentovi, Kia je pánko.

Reagovat
Busby babes

ok , to pak jo.

Reagovat
Counter

https://twitter.com/JakeFCohen/status/1159122493778665472

Tohle je dobrý thread, který to osvětluje.

Reagovat
blade115

A to upřímně řečeno Mount podle mě byl asi nejvíc neviditelný, co jsem ho kdy viděl už od Derby. Jindy je mnohem víc vidět a udělá na hřišti větší rozdíl. Souhlas s Abrahamem, ten se prostě musí vyhrát, ale v sobě to má. Ačkoliv z něj teda necítím tu úplnou world class, respektive potenciál k ní, přesto může být dost slušnej a platnej.

K té obraně... Musí se prostě vrátit Rüdiger, chybí tam lídr. Bohužel Azpi už je taky nějakou chvíli mimo a je to znát. Na druhou stranu by to ale podle mého Luiz dnes nezachránil - pravděpodobně by hrál spolu se Zoumou a místo jednoho plašana by tam byli dva. Právě Christensen, jakkoliv poslední dobou stagnuje, tak působil dnes dost jistě. A pokud by se třeba podařilo dostat do hry i toho Jamese, tak nemám obavy. Jen jim všem musí držet zdraví a Lampardovi nesmí dojít čas.

Reagovat
Talker

Luiz je sice plašan, ale takové chyby jako Zouma nedělá obvykle. U něj jsou to chyby, které jsou vidět, ale málokdy opravdu znamenají gol/pencli. Navíc má zkušenosti a dokáže to pomoci zorganizovat, zařvat na hráče a být tím lídrem v rámci obrany. To Christensen ani Zouma nemají a řekl bych, že ani Rudiger úplně (zatím).

Jinak Luizovi se asi řeklo, že bude muset bojovat o místo a nemá základ jistý, tak řekl, že odchází a tím to skončilo.

Reagovat
blade115

Jako může být, ale já prostě nebudu mít výčitky, že klub nechal Luzie jít, když to pramenilo čistě z jeho iniciativy a neochoty se porvat o základ... Jestli čekal, že přijde trénovat kámoš Frank a při první příležitosti mu slíbí neochvějný základ, tak ať jde prostě do prdele. Zas taková hvězda to není, aby si mohl takhle vyskakovat. Rozhodně přijdou chvíle, kdy budou zkušenosti vzadu (a asi nejen tam) chybět... A mnozí tu určitě budou přemítat, jestli by to s Luizem nebylo jinak, ale pro mě ta kapitola definitivně skončila.

Reagovat
Talker

Já neříkám, že držet. Já říkám, že kdyby zůstal, tak ta obrana by podle mého vypadala (minimálně do návratu Rudigera) lépe. Osobně bych ho nepouštěl do Arsenalu, kde prostě tu roli lídra obrany bude plnit a vytrhne jim trn z paty.

Reagovat
blade115

A já říkám, že je zbytečné nad tím uvažovat. No a pokud nebyl nikdo jiný krom Arsenalu, kdo by se o něj zajímal, tak jednoduše musel jít tam... Jednoduchý.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Muffi

Podobně jako Lukaku.

Nepovedla se u příprava, takže mu bylo řečeno, že už nebude hrát tolik a on se na ně vybodl.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Chelsea jak nejaky tym z podprumeru ligy

Reagovat
Talker

To podle jmen United taky...

Reagovat
Taiger

wtf, jebe ti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

https://twitter.com/purplemus/status/1160560104883859457

Je to solidní sešup na obou stranách. Na druhou stranu je tam spousta mladých hráčů, což je zase sympatické.

Reagovat
Counter
Reagovat
mr.Silver

Reagovat
fantomas

Ta připomínka Costinhy na OT ale dobrá

Reagovat
Counter

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
dinss

Může mi někdo popsat náš dnešní zápas? Kouknu na výsledek jenž absolutně neodpovídá statistikám. To nás opravdu MU takhle ztrestal z efektivity?

Reagovat
Talker

Máš tam několik souhrnů výše. První poločas o třídu lepší, ale ze 3 velkých šancí břevno, tyčka a půl kroku ke střele do prázdné. K tomu ještě pár střel, které tam mohly zapadnout při troše štěstí (Mount, Pedro, Barkley). United pencle po zkratu Zoumy (který jich měl více). V druhém poločase lekce z efektivity, United 15 minut nic, pak dva goly.

Ve zkratce United proměnili všechno, co mohli, CFC nic.

Reagovat
dinss

Reagovat
Busby babes

o tridu lepsi, zas neprehanej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Nějak nechápu, čemu se všichni smějí.

V prvním poločase jsme celou dobu hráli jen my a United to celé od hodili, mezitím co my to odjezdili po prdeli. Byly tam lepší pasáže i horší, ale i v těch jsme furt vypadali aktivnější.

A že tam United spadlo všechno, vyjma střely Martiala po dalším kiksu Zoumy, je taky pravda...

Reagovat
kiwwi

no Martial tam zajebal este jednu slubnu sancu a xG je tiez 2.37 vs 1.37, takze realne sme si toho vypracovali viac - plati len ta druha cast vety, ze Chelsea nepremenila nic

Reagovat
Talker

Jo, v druhém poločase hořela brutálně obrana, což bylo dáno i tím, že jsme prohrávali a nechávali více prostoru mezi obranou a zálohou, což Pogba využíval výborně, první poločas prostě neměl prostor. Každopádně v prvním poločase kromě dvou Zoumových zaváhání snad nic od vás. Jedinou chvíli, kdy jste byli lepší v prvním poločase bylo cca 15 minut po golu, kdežto zbytek jsme dominovali my ve všech ohledech - vyhrávali každý souboj, sbírali odražené míče, hrozili u brány... Stejně tak úvod druhého poločasu do těch dvou golů, kdy se to zas posralo všechno.

Reagovat
Busby babes

a vase sance byli po tom, co se srazil AWB s Lindelofem a propadlo to k Emersonovi. Nebo co promachli asi tri nasi hraci balon, kterej nekdo vracel po odvracenym rohu/centru a propadlo to k Abrahamovi. pak jste meli par strel zpoza vapna, ne? Barkley mel tu sanci v rpvnim nebo druhym polocase, to uz si nepamatuju?

Reagovat
Talker

A z toho prostě minimálně 1-2 goly padnout měly. Tyčka, břevno, ten zadrbaný míč Mounta, pár střel, z toho by obvykle prostě pár golů padlo. Mount by v té situaci 9x z 10 pokusů střílel a teď se to snažil dát do druhé vlny

Jinak jak jsem psal, šlo i o ten dojem z toho zápasu. Oproti lonské sezoně jsme byli včera u každého míče dříve, vyhrávali většinu soubojů a pravidelně jsme sbírali každý odražený míč. Je to můj subjektivní pocit, ale prostě to beru tak, že jsme ve všech stránkách (kromě golů) dominovali většině první půle.

Reagovat
Busby babes

ale to nerikam ze nemeli. meli jsme kliku, ale vase nejvetsi sance taky nebyli kdovijak vypracovane. Drzeli jste balon, byli lepsi, ale o level lepsi ani nahodou... to je moje pointa. my jsme byli nejaci nervozni a hodne kazili, coz vam nahravalo no.

Reagovat
blade115

Mufani, no. Neřeš.

Reagovat
cr7sux

Čukotka, no.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

o level lepsi jste fakt nebyli. Nejvetsi sance jste si, stejne jako my, vypracovali po nasich minelach v obrane.

Reagovat
Svatej

Tak jde mi spíš o hru samotnou, která podle myho prostě byla v minimálně prvním polocase podstatně lepší i koukatelnejsi než ta vase. Že jsme k ty hře přidali právě i šance ten dojem prostě akorát podrthlo..

Druhá věc je ta, že to od vás evidentně bylo úmyslem a tu pasivitu jste si zvolili sami. Říkám si, že kdyby jste nasadili stejný tempo jako my, tak nám stejně nejspíš dáte na prdel taky, protože Zoumovi stačila jediná (!!!) situace pod tlakem, kterou musel řešit a hned z toho byla tutovka soupeře. Kdyby jste na něj takhle tlačili celou dobu, tak by nakonec mohlo jít o slušný znásilnění.

Reagovat
Busby babes

hele asi se nejak moc nechci dal hadat o tak subjektivni veci jako o level jinde vs byli jste lepsi. Proste bych nesouhlasil s tim, ze jste byli vyrazne lepsi, ale ok, vidis to opacne, beru. Nesouhlasil bych s tim, ze jsme si pasivitu zvolili. Vy jste nas dostavali pod tlak, i kdyz spis takovej platonickej, casto po nasich ztratach, ktere byly casto nevynucene. kazili jsme jednoduche prihravky, delali nesmyslne paradicky na efekt, ktere nevychazely etc. a tim jste se casto dostavali k balonu a my naopak ztraceli mic a pak o nej museli dlouho bojovat. a pak ho zase casto nesmyslne ztratili. Ta prvni pule byla plna chyb, vy jste jich v zasade udelali menea proto meli vic balon. ale zas jste pak udelali zasadni no.

Nebo si nejsem jisty jak presne tu pasivitu myslis. Urcite jsme chteli hrat na nase rychle hroty, to je jasny.

podle me to dobre popsali v tom clanku, co jsem dal niz:

‘We want to be a team that’s not enjoyable to play against,’ read a little bit like a David Moyes message, but Solskjaer’s programme notes bore relevance by the end. Chelsea started well and, like the best of us, realised the difference a couple of inches can make. But by full-time their misery had been compounded by Daniel James’ well-taken fourth.

The point about playing to your strengths and obscuring your weaknesses is worth reiterating. United have a defence that is still settling, but one of the best goalkeepers in the world as insurance. Their best player offers little in terms of protection but so much with regards to creativity, so needs to be given that platform. Their forwards are fast, skilful and a nightmare to play against, so focusing on counter-attacking ensures that the opposition are at their most susceptible.

Chelsea have a completely new central defence, but a keeper who remains relatively unproven. They have an ordinary midfield that is relied upon heavily but does not offer enough at either end, and an assortment of forwards learning a new system. For a club that finished third in the Premier League and won the Europa League just three months ago, you have to wonder why Lampard sought to change just so much.

Reagovat
Talker

Já bych řekl, že ten tlak byl vynucený - ve středu pole prostě CFC dominovala, pravidelně vyhrávala souboje, ti hráči do nich šli s větším nasazením a z těch ztrát plynul ten tlak. Navíc tam byl presing pomalu až k brankářovi a zavírání prostor, takže ti hráči neměli čas a prostor dát ideální přihrávku na jistotu a z toho plynuly ty zkažené.

Stejně tak si myslím, že na ty silné protiútoky jste mohli hrát hodně i díky tomu, že jste prostě vedli a vznikama tam okenka, kdyby to bylo naopak a doháněli byste, tak byste měli více stupidních ztrát a otevírali více prostoru pro nás - takhle se hráči více tlačili dopředu a nechávali za sebou díry, kam byla možnost si sbíhat a přebírat míč. Třeba jak Pogba přihrával na gol, tak tam měl víc prostoru, než za první poločas dohromady. Stejně tak bych nesouhlasil s tím "ordinary midfield", naopak, ta záloha prostě dominovala do druhého golu a nenechávala prostor nikomu tam, vyhrávala míče. Chce to toho Kanteho, který to ještě posune dál.

Každopádně ano, je to subjektivní pohled.

Reagovat
Busby babes

noja tam zas videl z nasi strany spousty zkazencyh a jednoduchych prihravek uplne zbytecne. z cehoz pak vyplynul dalsi tlak. ale ten byl primarne po vapno. pak uz to tak slavne nebylo mi prislo, nebyt nasich chyb, casto spis z nedorozumeni, coz u nove obrany chapu... no, uvidime pristi zapas.

Reagovat
bbbauch

Mit kariuse v brane, ta Mounta strela tam se stestim mohla projit no. Ja se smeju tomu, ze mi to prijde trosku prehnany hodnoceni a osobne sem si jistej, ze bejt na lavicce Sarri, uz by tady dostaval cocku.

Reagovat
blade115

Je teda děsně šokující, že klubová legenda, co staví na odchovancích a klade důraz na klubismus, má větší shovívavost než cizinec bez vztahu ke klubu, co stavěl na vyhaslých hvězdách, pruměrácích a žoldácích...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Talker

Jak od koho. Blade by mu dal čočku i kdybychom vyhráli 4:0

Já osobně bych pochválil mladíky, odvahu jít dopředu a nazval to prostě smůlou.

Reagovat
bbbauch

Smula to byla, o tom neni sporu. Vtipny mi fakt prislo to zminovani kazdyho prdu u Chelsea pred branou, ale odignorovani cokoli od nas..

Reagovat
Talker

Já nevím, nepřijde mi, že byste toho měli hodně. Ale já se soustředil spíš na naší celkovou hru, než na defenzivní fázi, přijde mi, že jste toho moc neměli.

Reagovat
Svatej

Já to výše popisuju Busbymu pro lepší vysvětlení. Ty šance vnímám spíš jako takový podtržení toho dojmu, kterej jsem že zápasu měl. Tým byl plnej pohybu, získával tou obrovskou aktivitou míče v dobrých prostorech, deptal Pogbu a vytvářel si šance. Naopak od United si vybavim za celej první poločas jen ty dvě akce, že který byla jedna jak z okresu, protože je Zouma ostudný poleno.

Sarri by čočku dostal, protože měl Hazarda, Higuaina, Rudigera, Luize i Kanteho, se kterýma dostal čtyřku od týmu mimo top6, mezitím co Lampard to hrál s děckama a ještě u toho dokázal i bavit... Zatím není na co si stěžovat

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

Prevko jsem důkladně neprocházel, ale ocenil tady někdo Taylora u prvního gólu? Nejenže odpískal tu penaltu, ale hlavně těsně předtím nechal výhodu po jasném faulu na Pereiru.

Jakkoli ho považuju za nejhoršího rozhodčího v Anglii, tohle zvládl s bravurou. Že by se zlepšil?

Reagovat
Busby babes

ja na to zapomnel. to jak to poustel bylo super. Piskat to nekdo jiny, tak bychom v zivote penaltu nekopali. Udelal snad jedinou chybu, kdyz dal Rash ten gol z offsidu, tak tam mel piskat jasnej faul na Pogbu, kterej tomu predchazel...

Reagovat
ACSMan

U tohohle jsem se zamýšlel jak se tohle posuzuje, ale logicky mi vycházel faul i když to přihrál do offsidu

Reagovat
Busby babes

no jasne, faul predchazel offsidu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
havrys99

Nikdo, neskutečná paráda pro rozhodčího. Bohužel u nich jsou takový věci přehlížený, spíš se za to chválí hráči.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kvasha16

ja si z prveho golu pamatam len tu dementnu stratu Pedra...

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/SuperiorSissoko/status/1160514656722706432

Sanchez went from “I’ll have her back by 10 sir” to “She calls me daddy now”

Reagovat
protiproudu

Nemáte někdo highlights na Mourka ve skystudiu?

Nebo to teprve bude?

Reagovat
Counter

https://www.youtube.com/channel/UCNAf1k0yIjyGu3k9BwAg3lg/videos

Doporučuju sledovat SkySports na YT, od Mourinha je tam toho už teď moře.

Reagovat
protiproudu

Super dík.

Reagovat
Counter

https://youtu.be/9MPTg0Q5tfQ

Tohle je dobrá debata, Mou se jeví jako kvalitní pundit.

Reagovat
Zaschrona

Rok tam bude tvrdit, jak ostatní trenéři to dělají blbě, aby pro příští sezonu dostal práci? Styl Big Sam, akorát ten to dělá na Talksport nebo beIN Sports + tomu Mourek aspoň trochu rozumí.

Reagovat
Busby babes

me rpijde, ze kdyz byl i driv ve studiu, ze tam mluvil skoro vzdycky dobre.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
nani92

José Mourinho:

“Harry Maguire has had to cover Luke Shaw, and he will learn this season that he will have to do this many times.”

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

Reagovat
ACSMan

Už zase Luke pod palbou

Reagovat
krisa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

vcera byl Shaw ale fakt spatnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako obvykle, no ale tak co mozme robit, furt lepsie jak tam vidiet Younga.

Reagovat
Busby babes

nedivil bych se, kdyby tam casem naskocil Dalot.

A nerekl bych jako obvykle, ale Mourinho ma v tomhle pravdu, ze vcera tam nechaval hodne prostoru za sebou a musel to casto zavirat Maguire.

Reagovat
vodka

Dalot toho místa za sebou nechává ještě víc a na LB to má přes nohu...

Reagovat
Busby babes

no hele, volba pak bude Dalot nebo Young, pripadne Rojo.

Reagovat
Busby babes

coz by bylo ok, kdyby zaroven Luke nabidl neco smerem dopredu, coz vcera taky uplne neplatilo.

Reagovat
smazaný uživatel

A to inak plati v inych zapasoch? co sa tyka ofenzivy je Luke tazky priemer, ak vobec

Reagovat
Busby babes

loni tam par takovych zapasu mel.

Reagovat
fantomas

Jako obvykle? Nebyl náhodou nejlepšim hráčem sezony dle fandů Man Utd?

Reagovat
Busby babes

dle hracu myslim? kazdopadne juo, dostal POTY v United. K tomu byl vtipnej koment po prichodu Maguire. Shaw udelal skok z POTY na nejslabsi clanek obrany.

Ona ta cena byla podle meho nezaslouzena a takova: mezi slepyma jednooky kralem...

Reagovat
fantomas

Obojí https://www.manutd.com/en/news/detail/luke-shaw-wins-sir-matt-busby-player-of-the-year-award-2018-19

Ale jako jo, chápu no. I tak... "jako obvykle špatnej" asi néé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Hah, ty se tu furt pohybuješ?

Reagovat
kiwwi

presne to som sa opytal ked som tu videl teba

Reagovat
Swarley

A bude to patrné čím dal víc, jestli bude hrát na pul plynu a AWB bude tak jezdit...

Reagovat
Busby babes

jj, to je u nej problem. on proste hraje jen to minimum, co musi... aspon tak to na me pusobi. a na to LB bohuzel nemame poradnou konkurenci.

Reagovat
Swarley

Jako včera me sral, nechodil do toho, vypustel to směrem dozadu...jako on se rozjede, ale včera ho uz jen v tom pristupu AWB úplně jasně strčil do kapsy...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak první kolo už nám nastínilo osudy (minulé) top šestky pro zbytek sezony. Man City válcující znovu všechno, co jim přijde do cesty. Liverpool, který už patrně nedokáže udržet konzistentně tak silné výkony jako loni. Tottenham, co bude mít opět problém s tím dát gól, když Eriksen odejde a bude v tom případě zase bojovat maximálně o top 4. Arsenal s poslepovanou sestavou haluzící dobré výsledky. Man United, který jeden zápas přejede kohokoliv a druhý úplně vypustí. A Chelsea s poněkud nekompetentním Lampardem topící se v hovnech.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

10:37 Aurier chce odejít z Tottenhamu

Serge Aurier by v následujících třech týdnech rád změnil dres a odešel z Tottenhamu. Africký obránce má hned dva nápadníky, o jeho služby stojí PSG a AC Milán.

chlapec mohl být tak skvělý pravý bek, kdyby ovšem nebyl kokot

Reagovat
RadekVonCZE

Afričani no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

#FreeZouma

Takhle blbě za náš vloni nehrál ani náhodou. Někteří hráči prostě někam patří... a jinde jim to prostě nepůjde Jinak teda Chelsea nehrála vůbec špatně, výsledek dost krutý.

Reagovat
Busby babes

ono az tam bude Kante, tak to pro ty stopery taky bude jiny.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Talker

Tak já říkal, že je to skvělý hráč pro týmy, kde mu stačí, aby zválcoval soupeře a měl možnost nakopnout míč dopředu a nemuset nad tím přemýšlet. Což by třeba stačilo Mourkovi. Lampard ale chce vykombinovávat soupeře i před brankou a být schopný tvořit, což prostě Zouma neumí a potřebuje to někam odkopnout, pokud je na něj vyvinut minimální tlak.

Mě se nelíbí jeho hra s míčem prostě - on u toho vypadá komicky, když chce nahrát, člověk se vždycky bojí, kam to kopne. Ale tohle je i o tom, že tam chybí hráč, který by to koordinoval a zajistil, že dodá sebejistotu těm ostatním. Ať už zkušený golman nebo stoper. Bohužel tam je jen Azpi, kterému zápas taky nevyšel a jako krajní bek, který lítá po lajně to organizovat nemůže.

Podle mého ztráta Luize může být cítit ještě více, než ztráta Hazarda, protože dopředu ty goly prostě přijdou, tím jsem si jistý. Lampard to má dopředu vymyšlené výborně, jsou tam postupné útoky, kdy zatlačíme soupeře do vápna a jsme schopní z toho tvořit šance i hrát na rychlý protiútok, kdy se z obrany dostane míč před branku během pár vteřin.

Ale ta defenzivní fáze je prostě křehká a ty protiútoky smrděly, Lampard není Conte/Mourinho zatím a je otázka, jestli to jde za ním nebo je to otázka kvality, kdy se to zázračně vyřeší návratem Kanteho a Rudigera..

Reagovat
Zaschrona

Pak ale nechápu, proč to po něm trenér chce, je to přece nesmysl chtít po Zoumovi, aby se snažil něco přehnaně konstruktivně řešit, od toho tam přece mají být jiní. Pak mu rozhodí celou jeho hru a pak z toho bylo tohle jako včera. Někdy mi přijde, že trenéři chtějí od hráčů se plně přizpůsobit jejich požadavkům, ale opačně to někdy téměř neexistuje. Ve výsledku si pak ale trenér tím přístupem škodí sám sobě, budou z toho průšvihy na hřišti a hráče tím psychicky sundá.

Reagovat
Busby babes

na jednu stranu jo. ale na druhou zas musi byt ten hrac byt schopen vyhodnotit, kdy si to muze dovolit a kdy ne...

Reagovat
blade115

Tak momentálně to byla volba mezi nekonstruktivním Zoumou a absolutně nezkušeným Tomorim. Rozumím, proč se Lampard rozhodl takhle, ale zároveň doufám, že příště už se rozhodne jinak.

Reagovat
ajouki

Ne vždy je to jen trenérem. Třeba včera ta chyba nebyla jen na vrub Zoumy, ale i Jorginha. United se projednou povedl vysoký presink a měli všechny hráče Chelsea pokryté. Jorginho se dožadoval míče v pokutovém území mezi třemi hráči v červených. Sebelepší přihrávka by pro něj nebyla jednoduchá na vyřešení a maximálně by do problému dostal někoho dalšího.

Každopádně nejde paušálně říct, ty budeš rozehrávat konstruktivně a ty budeš míče odkopávat. Chelsea má kreativní záložníky, co chtějí hrát s míčem u nohy. Přijdou momenty, kdy se nabídnou Zoumovi na riskantnější pas a stoper v Chelsea by měl být schopen takovou přihrávku dát. Je jedno, kdo na lavičce zrovna sedí. Stát by se to mohlo i za Mourinha, však Zouma byl i před tím zraněním dřevěný.

Druhá věc jsou jeho fauly. I u vás si několikrát vzpomínám, že se přilepí útočníkovi na záda (typicky když ho vytlačuje mimo vápno) a svou nemotorností mu přišlápne nohu. Párkrát mu to i nepískli, ale to s VAR padá a faul to bude vždy.

Třetí je jeho poziční hra. U první branky udělal hned dvě chyby. Penaltový zákrok je hloupost. Ale už i během samotné akce byl o 2 metry hlouběji než zbytek obrany a kvůli němu Rashford nebyl v jinak jasném ofsajdu. To je pro Zoumu typické. On svou hrubu sice často stihne napravit, protože je rychlý, ale už samotný vznik takové situace je problém.

Reagovat
Talker

Tak on po něm nechce nic konstruktivně řešit, on chce jenom to, aby nahrál volnému spoluhráči a nehrál to automaticky nákopem. To mi v současnosti nepřijde jako požadavek, který je úplně mimo. Navíc je to požadavek, který bude mít jakýkoliv TOP klub v Evropě, bez toho prostě nemůže myslet na velkoklub.

A úplně nevím, jak se chceš přizpůsobit jednomu hráči v tomhle - všichni budou hrát po zemi/přenesení hry na volného hráče a Zouma to bude nakopávat dopředu? To prostě kompletně ničí veškerou taktiku, tady jde o relativně primitivní "když dostaneš míč, nahraj to volnému spoluhráči, pokud není, tak povez míč do strany a on se někdo uvolní a pokud tu možnost nemáš, tak to nakopni".

Podle mého fail z jeho strany, kdy prostě má zhodnotit situaci a říct si "ok, tady to můžu přihrát a tady to musím nakopnout, protože to smrdí golem". Třeba ta stupidní přihrávka Martialovi byla přesně ten průser - on nebyl vyloženě presován tvrdě a místo toho, aby míč zahrál buď v rámci vápna třeba golmanovi, přenesl hru na druhou stranu (nebo o co se pokoušel) nebo hrál do šířky a v případě tvrdého presingu to nakopl dopředu, tak to poslal technicky blbě skrz vápno na kopačky Martialovi.

Ale třeba to byl jen zápas blbec a on se zlepší, ale něco takového jsem upřímně čekal, že když na něj bude mít kouč požadavky ohledně rozehrávky, tak že bude plavat.

Reagovat
Zaschrona

Tohle je zajímavý pohled Andyho Graye na VAR ve včerejším zápase Man City. Přijde mi to docela trefné, jakkoliv předpokládám, že pro určení momentu přihrávky snad mají nějakou přesnou techniku.

https://twitter.com/threesixtytv/status/1160211451178618880

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

jj, to jsme tu taky v sobotu resili. To je docela dobrej point. proste zruste video!!!

Reagovat
Godwinson

Mourinho mi v tom studiu přijde úplně super

Reagovat
icemike

Tady všichni hejti Zoumu za výkon, ale že Christensen a Azpi můžou za zbytek gólů, to tu neřekne nikdo. Zejména Azpi je horší a horší

Reagovat
Neutron

life one live full!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Už jsme podepsali toho Cabayeho?

Reagovat
vodka

šak Cabaye pomalu neměl ani na CP...

Reagovat
fantomas

Si dela prdel ne?

Reagovat
Mastný Chobot

alebo ten koment posiela od roku 2013

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

jsem si nevšiml, kdo to psal takto po ránu...

Reagovat
fabec1222

MISTŘI!!!!!

Reagovat
Busby babes

https://www.thenational.ae/sport/football/manchester-united-s-quiet-confidence-rewarded-as-ole-gunnar-solskjaer-s-youthful-side-step-up-to-rout-chelsea-1.897211

At Manchester United’s penultimate pre-season game in Oslo 10 days ago, one United player was adamant.

“Trust me, we’re going to smash Chelsea,” he said to this writer with a surprising confidence.

Tym si veri, to je fajn. Zaroven jsem zvedavej, co budou delat Jones, Rojo nebo Smalling. Ole ocividne veri v dvojici Lindelof - Maguire. Ok, v EL si zahraje Axel a jeden z nich, ale dva budou porad sedet... jsem zvedavej, jestli se rozhodnou si to odsedet minimalne do zimy nebo se pokusi jeste nekam odejit...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že odejdou už jen Darmian a Rojo. Zbytek zůstane, protože se těm dvoum nebude chtít z Anglie

Reagovat
Busby babes

One other thought on yesterday. In corresponding fixture last season, Utd led, conceded a poor equaliser and lacked the impetus to go again. Yesterday they got stronger as game went on. OGS has talked a lot about fitness and intensity. That is why.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw tyhle spekulace jsou fakt skvělý. 70 za Chilwella.

Chelsea boss Frank Lampard is considering a £70m swoop for Leicester defender Ben Chilwell once the club's transfer ban is lifted (Daily Star)

Reagovat
Busby babes

a bude to nase vina.

Reagovat
blade115

Reagovat
cr7sux

Reagovat
bbbauch

Kdo da takovou palku za Drinkwatera, ten si nic jinyho nezaslouzi

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Chelsea má strašně slabou sestavu, když na to koukám...

Reagovat
Busby babes

S Kantem to bude uplne jiny. Bohuzel nemaj poradnyho utocnika. Uvidime jak to Abrahamovi pujde dal a jak vyuzijou Pulisice.

Ale posledni dobou tu byl velkej optimismus smerem k Chelsea, coz mi prislo trochu divny. Ten Hazard je obrovska ztrata a Pulisic nebude nahrada, rozhodne ne hned, potencial ma. Tymy okolo maji svoje problemy taky, to je jasny, ale Chelsea jich taky nema malo...

Reagovat
Deywid

optimizmus u fanúšíkov Chelsea nie je ani tak z toho, že uhráme túto sezonu Top 4, ale skôr z krokov Lamparda - zbavovanie sa priemerných a nepotrebných hráčov a namiesto nich preferovanie mladých s potenciálom...

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
Talker

Tak ber to tak, že pořád chybí 3 nejlepší hráči po Hazardovi lonské sezony - nejlepší stoper, nejlepší CM a nejlepší ofenzivní hráč (po Hazardovi). Což prostě spolu s banem svoje udělá. Stejně tak chybí i CHO a Willian (a James), což je obrovské množství zraněných.

Já jsem optimista i po včerejšku - ta ofenziva vypadala nebezpečněji, než loni a to i bez Hazarda. Spíš mě zajímá, jestli ty včerejší průsery ofenzivy šly za defenzivními hráči nebo jestli to byly systémové chyby. Ale to uvidíme časem, kde je problém. Pokud budou obránci pravidelně takhle propadat, tak to bude problém.

Reagovat
Busby babes

ale to ja beru, jen bych nerekl, ze neberzpecnejsi. do nejvetsich sanci jsme vas pustili sami. Kante az se vrati tak se to smerem dozadu zlepsi, tomu verim. Na druhou stranu je tam spousty mladych hracu a ti nebudou konzistentni. no uvidite. Vysledek je urcite krutej a velky zavery bych z toho nedelal, to je jasny. ale kdyz tu clovek cetl: jasne skoncime pred united a arsenalem... mozna jo, ale jasne bych to nevidel.

Reagovat
Talker

Kdybych si měl tipnout, tak bych si tipnul na 5. místo.

U nás je prostě hromada neznámých - největší asi co mladíci (především Mount, CHO, Abraham, James, možná Tomori). Dokáže se Pulišič prosadit v PL a nějak rychle se adaptovat? Co mladíci? Co staříci (Pedro, Willian), dokážou si uhájit pozice a případně převzít zodpovědnost po Hazardovi? Co Azpi, udrží si výkonost?

U nás se strašně blbě tipuje, kde skončíme. V ideálním světě, kdy všechno půjde výborně, tak můžeme v klidu skončit na 3. místě. Pokud to ale fungovat nebude, tak můžeme bojovat s Evertonem, Wolves a Leicesterem o 6. místo.

Reagovat
Counter

Nedovedu si představit, že skončíte v klidu na třetím místě, i kdyby šlo všechno jako po másle.

Reagovat
spider_8

Asi tak. Včera to byla podle mě ochutnávka celé naší letošní sezony. Myslím, že budeme hrát celkem slušný fotbal, ale budeme doplácet na nekvalitu v ofenzivě (a po odchodu Luize i v defenzivě) a takovou tu herní naivitu. Když jsem viděl, jak padli včerejší góly, tak to bylo takové deja vu, úplně stejně jsem chybovali i před týdnem s Gladbachem.

Defenzivně by měl určitě hodně pomoct Kanté, ale on sám nevyřeší chybějící kvalitu v obou vápnech. Díky tomu poztrácíme během sezony strašnou spoustu bodů a jediná šance, jak bychom se mohli dostat do top 4 je, že by Arsenal s United byli ještě marnější než loni. Já tam žádné velké otazníky nevidím, pro mě je to 6. místo jak vyšité.

Reagovat
Counter

Reagovat
Talker

Spíš než Kante Rudiger. Tam prostě zoufale chybí výborný stoper. Je otázka, jestli to bude stačit. Ta záloha fungovala výborně a Kante by ji měl posunout ještě více. Jak říkám, těch otazníků je tam spousta a nám budou přicházet "posily" v průběhu sezony. Může to být kdekoliv, osobně to vidím na třetiny.

1/3 na to, že to sedne perfektně a uděláme nějakou šnůru, která nás vykopne pohodlně na 3.- 4. místo.

1/3 na to, že budeme bojovat o TOP4 a nejspíš neúspěšně.

1/3 na to, že to bude ještě horší a že budeme bojovat o Evropu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Talker

Tak to si nikdo nemyslel ani loni, že skončíme na třetím místě a přesto jsme tam skončili. Podle mého můžem prostě bojovat o 3.-6. místo a klidně i níže, pokud to fungovat prostě nebude.

Arsenal i United beru, že jsou na tom teoreticky o něco lépe, tam je otázka, komu se posily ukážou nejvíce - u nás se teda bude jednat o mladíky. Ber to taky tak, že nám chybí prostě minimálně 3 hráči do základu - Rudiger, Kante, RLC, možná CHO, katří byli nejlepšími hráči po Hazardovi loni. A k tomu ještě Luiz, který by asi doplňoval tu pětku nejlepších hráčů (tam je to souboj s Azpim/Emersonem/Jorginhem, ale asi on). A Tottenham prostě umí zfailovat sezonu, ne že ne.

Takže soudit podle prvního zápasu se dá prostě těžko. Ukázali jsme kvalitu v přechodové fázi dopředu, sílu v záloze (bez dvou nejlepších záložníků lonské sezony). Pokud se podaří stabilizovat obranu a ti mladíci/ofenzivní hráči dokáží střílet goly, tak klidně můžeme to třetí místo dát.

Každopádně neříkám, že se to stane. Je možné, že Tammy bude vypadat jako Morata/Higuain, Giroud je Giroud a Michy je velká otázka. K tomu RLC je skleněnka, je otázka, kdy se dá dokupy a jestli se hned zase nezraní. Otázka křídel, jestli ti dva mladoši vystrnadí starochy nebo si Willian a Pedro udrží svá místa a dokáží převzít tu zodpovědnost. Jak bude fungovat obrana.

Momentálně věřím, že ta záloha bude jedna z nejlepších v lize, to si Lampard pohlídá. Co ten zbytek, to je otázka a to ukáže, jestli budeme bojovat o EL nebo o LM.

Reagovat
Counter

Arsenalu třeba taky chybí Holding, Bellerín a Tierney, potenciálně tři obránci základní sestavy.

Spurs budou lepší než loni, kdy se navíc soustředili na LM a v lize v závěru sezony skoro všechno prohráli.

Obranu možná stabilizujete s Rüdigerem a Kantém, ale jestli Lampard bude chtít hrát dosavadní huráfotbal, ani to stačit nemusí. A hlavně nevěřím, že mladíci/ofenzivní hráči budou střílet góly. Moc ty mladé hajpujete, obzvláště Mounta s Abrahamem. Potenciálně dobří hráči, ale aby už teď z fleku táhli Chelsea na třetí místo, to ani omylem.

Reagovat
Busby babes

jj, to vcera taky hodne komentatoru zminovalo, ze sice Abraham a Rash jsou stejne stari, ael Rash ma 112 zapasu v PL, Tammy 35 a rok v ni nehral. Rash navic pohary a repre, to pak dela velkej rozdil ve zkusenostech a tak. Samozrejme ani u nej neplati, ze bude davat goly jak na bezicim pasu, jsem na nej letos hodne zvedav. na 20+ golu ma, ted to jeste musi potvrdit. Zacal dobre.

Reagovat
Talker

Nám chybí 3 nejlepší hráči lonské sezony (po Hazardovi). 2 nejdůležitější v defenzivní části. Jasně, stačit to nemusí, ale my nemusíme hrát na čistá konta, věřím, že goly dávat prostě budeme. S takovým hurá fotbalem prostě ty goly padat musí. A věřím, že budeme mít nejvíce golů z poza vápna od dob, co hrál Lampard.

Co se týče ofenzivy, tak tam se to bude muset rozebrat mezi více hráčů, kdy věřím, že prostě 3-4 hráči ze zálohy a na křídlech budou mít po cca deseti golech (můj tip je RLC, Mount+Barkley, Pedro, CHO/Pulišič). U Abrahama je otázka, jestli dokáže dávat goly i na nejvyšší úrovni. Tam je možné, že bude rotovat ta trojice Abraham/Giroud/Michy a nebude jistá jednička do konce sezony.

Ale to je prostě otázka. Uvidíme na konci sezony, jak to dopadne. Já věřím Mountovi nejvíc z té ofenzivní trojice (Mount, CHO, Abraham). Asi nejvíc z těch mladíků od doby KdB. Uvidíme, jestli tu důvěru naplní.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl 6. a níž

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle sezonu asi doplatěj na nezkušenost, ale do budoucna si tam budujou zajímavej tým, pokud to neposerou nákupem nějakejch Higuaínů, až jim vyprší ban.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bych spíš už řekl, že platí pro nás, máme asi o něco mladší tým a ke skutečně silnýmu týmu nám imho chybí tak dva hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u vás už se to přeci jen chvíli formuje a i ty mladý toho odkopali relativně dost, tam už by ty zkušenosti být měly. V Čukotce je teď hned několik hráčů, který můžou hrát základ, ale doteď na takový úrovni konzistentně ani pořádně nehráli.

Reagovat
PanAu

To ma, ale chybí tak 3-4 hraci, který jsou zraněny a pak půjdou do základu , každopádně si myslím ,ze v létě se bude sakra hodně investovat .

Reagovat
Talker

Uvidíme, jak se kdo chytne. To bude klíčové. Klidně se může stát, že pár postů vyřeší mladíci (CHO, Abraham, James, Mount, Tomori).

Reagovat
Talker

Tak je to hodně omlazené, tudíž polovinu hráčů ani neznáš. Navíc spousta zraněných

Kupodivu kazili nejvíce ti zkušení - Pedro měl tak polovinu přihrávek soupeřům, Zouma zavinil penaltu a měl tam další minely, Barkley taky nahrával víc soupeřům, než svým, Azpi stojí taky za golem...

Reagovat
janinho

zase kebyze si pripocitas Kanteho, Hudson Odoia a Loftusa a trenera, ktory by tych 3 dokazal vyuzit, tak by to nebolo az take zle. utok slabota, ale tak nepochybujem ze ked im skonci ban tak aj to poriesia (vraj planuju uz nakupy na zimu, lebo ocakavaju skratenie zakazu nakupovat).

kebyze z toho kadra predam este 2-3 hracov (a taky jorginho by asi do pokladne vratil vacsinu z tych 60 mega co stal) tak by sa s tym timom dalo hrat do 2-3 rokov o popredne miesta.

Reagovat
Tolstobik

Nevim jestli slaba je to spravne slovo....spis ma strasne mladou sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa out oh wait..

Reagovat
Counter

Útok žalostně bezzubý

Reagovat
smazaný uživatel

když píšeš útok, myslíš Almirón? nebo od nás hrál dopředu ještě někdo?

Reagovat
Counter

Almirón se klasicky snažil a bylo to klasicky bez efektu. Zápal do hry má obdivuhodný, ale začínám pochybovat, že dovede NUFC ofenzivně táhnout, musel by mít aspoň lepší spoluhráče. Joelinton tam měl asi dva slušné náznaky, Shelvey trefil s tečí tyčku a to je tak všechno no. xG jste neměli ani 0,5.

Reagovat
smazaný uživatel

A taková bude písnička týhle sezony .Almiron a Maximin budou jak splašený běhat po křídlech a Joelinton se jednou za tři zápasy snad ukopne, co mě mrzí je, že prý hrál špatně Lonstaff, sice první ostrý zápas po zranění, ale přípravu měl dobrou.

Reagovat
Counter

jn, vůbec jsem ho na hřišti nezaznamenal.

Reagovat
icka

No zapas s uckama byl pech. Skoda tech promarnenych sanci v prvni 15 minutovce, ale neda se nic delat. Nejhorsi na hristi byla obrana, ale ze bude az tak spatna to asi nikdo necekal

Zouma na to proste nema a snad to vidi i lidi co ho tu oproti Andreasovi vynaseli do nebes, ta nejistota s balonem na noze byla az smutna. A bohuzel musime si priznat, ze uz Azpi docela nestiha, smerem dopredu to nikdy nebylo buhvijake, ale u neho je apson spoleh, ze to vzdy odjezdi po zadku a nic nevypusti, ale bohuzel uz zacina ztracet i smerem dozadu. Nejidealnejsi v budoucnu by byl navrat Rudigera, posunuti Azpiho zpet na stopera a James po zraneni na RB. Nic lepsiho asi v obrane momentalne nevymyslime.

Zaloha krom zacatku nic moc, Barkley pres skvelou pripravu docela zklamal. Mount krom zacatku docela nic a prekvapil Jorginho. Kovacice nahradi Kante a ten se snad posune vys. V druhe pulce sezony snad bude CHO a RLC a bude to vypadat uplne jinak

Myslim, ze pokud uhrajem top4 tak to bude velky uspech, ale na ten fotbal se dalo po dlouhe dobe koukat a bylo to hodne behave, tak snad to pujde jen k lepsimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozrel som si záznam nášho zápasu a Sissoko až do príchodu Eriksena hral prakticky RW. dúfal som, že to už nezazijem

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přišlo, že to RW hrál jen v druhym poločase do příchodu Eriksena kvůli tomu, že v prvním poločase nefungovala ta středová trojka

Reagovat
jk

Hrál zhruba na úrovni Rose, který byl vlevo. Ten tým celkově roztahuje hru a přetěžuje pravou stranu a otvírá prostor na levém křídle pro střelbu či centry. Pozičně byl dost napravo, ale jako křídlo fakt nehrál no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten diamant je píčovina, ještě jsem neviděl, aby nám to pořádně fungovalo. Na city doufám v

Sissoko-Ndombele

Lucas-Eriksen-Lamela

Kane

Reagovat
ajouki

Po včerejším zápase bych nebyl klidný ani jako jeden z fanoušků. Chelsea navázala na přípravu a slabou defenzívou ztratila zápas. Zouma dostal Účka do zápasu a potopil Chelsea v nejhorší možný moment. Brzy ho ale nahradí Rüdiger a přidá se Kanté, takže ti to změní. I do ofenzívy přibudou nové možnosti. Hlavně Pedro musí pryč ze sestavy, ten Zoumovi zdatně sekundoval.

Domácí prvních 20 minut vypadali jako nováček soutěže. Člověk čekal nažhavený nástup, ale prakticky se nedostali na míč. Presink působil nejistě a Chelsea se velmi jednoduše dostávala na útočnou polovinu. Pak přišly dva zkraty Zoumy a zápas se vyrovnal. Dostat první branku, tak nevím nevím. S hráči jako Pereira, Lingard nebo Martial (s jeho intenzitou hry) by se těžko dostávali zpět do utkání. Penalta je dostala do pozice, ve které naopak vynikly přednosti těchto hráčů + Pogby a Rashforda. Ale ani nástup do druhého poločasu nebyl oslnivý, koledovali si o vyrovnání. Druhá branka zápas defenitivně rozhodla.

Ocenit musím jejich defenzivní hráče. Chelsea sice měla šance, ale byly to často jen střely z dálky. Maguire soustředěný kvalitní výkon bez nějakých blbostí. Wan Bissaka do defenzívy výborný. Na útočnou polovinu se taky podíval, ale byl v tom podobně úspěšný jako Azpilicueta na druhé straně. Při hře na brejky však není tolik potřeba. Naopak v dominantním pojetí, které chce praktikovat Lampard, je Azpilicueta slabinou.

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/manchester-united-4-0-chelsea-16-conclusions-marcus-rashford-anthony-martial

A word, too, for Lingard, whose role in the second and third goals will likely be underplayed. Without his pre-assists United would have still been nervously defending a one-goal lead after an hour instead of revelling in a three-goal cushion.

His resurrection of Rashford’s wayward pass and selfless lay-off to Pereira created the space for the Brazilian to cross to Martial. His eagerness to constantly keep the ball moving and not retain it himself for longer than a few seconds gave Pogba the time to look up and find Rashford’s run. The perennial youngster – United’s oldest outfielder – was again their unsung hero.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.football.london/tottenham-hotspur-fc/players/jan-vertonghen-repeated-clashes-mauricio-16739302

Zajimavy pohled na Jan vs. Poch thing, který naznačuje, že Poch chtěl dát šanci Davimu, což se nelíbilo Janovi, který nakonec skončil na tribuně. Pravděpodobně demonstrace toho, kdo je kurva šéf.

Reagovat
EXoRcIsT

tak to ma byt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Původně jsem myslel, že je po draku. V těch brýlích někdy vypadal, že ve skutečnosti chrápe

Reagovat
Eichel

Reagovat
smazaný uživatel

Proc nema Auba bonus body ve fante ?

Reagovat
Busby babes

protoze hral tuzku.

Reagovat
Counter

Protože se uhrálo čisté konto. Auba dostal body za gól a vítězný gól, ale další se mu naopak odečetly za ofsajdy, nepřesné střely atd.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele