1. kolo
10.08.2019 16:00 CET
3 : 0
(0:0)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

Burnley třemi góly během čtvrthodiny pokořilo Southampton

Vyrovnaný průběh, jednoznačný výsledek. Tak by se dal zhodnotit duel úvodního kola Premier League mezi Burnley a Southamptonem. Po prvním poločase byl stav bezbrankový, ale po návratu z kabin udeřil dvěma góly Barnes a jednu trefu přidal Gudmundsson.

Do první příležitosti se dostali hosté, jmenovitě Adams, kterému se však zakončení nezdařilo. Na druhé straně dopravili Clarets míč do brány, jenže vinou ofsajdu se skóre neměnilo. Nejblíže gólu v první půli byl zřejmě Gudmundsson, jehož střela zpoza vápna minula tyč jen těsně.

Po pauze zahrával standardní situaci ze zajímavé vzdálenosti Bertrand, do šibenice ale míč nezakroutil. Síť se tak podařilo ve třiašedesáté minutě rozvlnit až Ashleymu Barnesovi, který si po Pietersově pasu pokryl míč před obráncem a uklidil jej na bližší tyč.

A kombinace stejného dua slavila úspěch i o několik minut později. Pieters z levé strany odcentroval za obranu na malé vápno, kam si opět naběhl Ashley Barnes a podruhé přinutil Gunna kapitulovat.

Ten musel lovit míč zpoza zad i do třetice. Johann Gudmundsson si svou trefu vypracoval zcela sám, když obral soupeře o míč, zamířil do vápna a odtamtud šikovnou technickou střelou skóroval.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
MCFC_8

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Theft90

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele