Ligue 1 - souhrn 23. kola

01.02.2019, 22:38, aktualizováno 03.02.2019, 22:55
Komentáře a souhrny
PSG letos poprvé padlo, recept na něj našel Lyon. V jednostrannou záležitost se zvrhla předehrávka 23. kola, v níž se proti sobě postavily Lille a Nice. Domácí svému soupeři nastříleli čtyři branky a rovněž po tomto kole budou trůnit na druhém místě tabulky. AS Monaco udolalo Toulouse, nadále se trápí Marseille...

Olympique Lyon - Paris Saint-Germain 2:1

03.02.2019 21:00

Góly: 33. Moussa Dembélé, 49. Nabil Fekir (pen.) - 7. Ángel Di María

Stejně jako v roce 2016 a 2018 se to podařilo nejtěsnějším možným rozdílem. A prsty v tom zase měl i Nabil Fekir. Zdánlivě neporazitelný mančaft tedy po dvaceti zápasech poprvé padnul.

V říjnu loňského roku odjížděli Les Gones z Parku Princů s pětigólovou nadílkou. O čtyři zásahy se postaral Kylian Mbappé. Dvacetiletý zázrak mohl v tomto duelu skórovat už v 1. minutě. Rozkmital svoje rychlé nohy, takže Marcelo nestíhal. Bohužel si před domácí svatyní nepotykal ani s razancí, ani s přesností.

V 7. minutě obral Julian Draxler o balon Houssema Aouara a vzniklo tak přečíslení, které německý fotbalista vyřešil přihrávkou na levou stranu, kde číhal Ángel Di María. Argentinský reprezentant i přes veškerou snahu dvou obránců uklízel ke vzdálenější tyči - 0:1. Jednalo se o jubilejní tisící branku PSG od doby, co do klubu přišla se svým kapitálem společnost Qatar Sports Investments.

Génésiův tým tenhle zásah nakopnul a v 18. minutě se musel činit Alphonse Aréola, jelikož po zpětné příhrávce od Memphise zkoušel jeho pozornost Bertrand Traoré. Brankář ve službách pařížského celku v relativně rychlém sledu musel zasahovat i proti dalekonosné Fekirově navštívence, a pak vychytal i zmíněného holandského internacionála.

Aktivní Nabil Fekir se o vyrovnání neúspěšně snažil ještě jednou. Povedlo se až Moussovi Dembélému. Jeoh kapitán přenesl ze středu hřiště hru napravo, kde centroval na malé vápno Léo Dubois. Thiago Silva i Aréola situaci hrubě podcenili, takže mohl dvaadvacetiletý forvard hlavou zařídit změnu skóre na světelné tabuli - 1:1.

Střelec gólu se ve 49. minutě hnal zase do šestnáctky, avšak zkušený brazilský harcovník Thiago Silva neměl pro jeho snahy pochopení, a tak jej prostě svalil na zem. Rozhodčí Turpin neváhal a k radosti tribun ukázal na značku pokutového kopu. Nabil Fekir si prostě počkal, a poté s přehledem proměnil. Jak se na mistra světa sluší a patří - 2:1.

V 52. minutě obrana Olympiku neodvrátila přesvědčivě, takže se balonu chopil Dani Alves a pobídnul Mbappého, který se prosmýkl kolem Duboise, leč na Anthonyho Lopese nevyzrál. Stejná situace se opakovala za dalších dvacet minut. Aréola pak ještě musel zkrotit Dembélého střelu. A tím to také pro obě strany skončilo.

Lyon tedy slaví. I proto, že znovu odrazí dotírající rivalské AS Saint-Étienne, a se zvýšeným sebevědomím pojede do Nice. PSG má nadále desetibodový náskok před Lille, přičemž se nesmí zapomínat na dva mače k dobru. Za týden se v hlavním městě Francie postaví Girondins Bordeaux, které v Parku Princů vyhrálo naposledy v roce 2010.

Více informací k zápasu

Nîmes Olympique - Montpellier HSC 1:1

03.02.2019 15:00

Góly: 2. Loïck Landre - 73. Andy Delort

Domácí udeřili už v samotném úvodu, kdy ještě vyhlášená obranná řada nebyla plně zformovaná. La Paillade však dokázali odpovědět, takže nadále udržují těsný kontakt s pohárovými příčkami.

Mládežnické týmy obou klubů se v týdnu střetli v rámci poměrně prestižního Gambardella Cupu. Po remíze 3:3 v řádné hrací době byli při následném rozstřelu úspěšnější borci hájící barvy MHSC. Souboj prvních týmů započal mnohem lépe pro Krokodýly. Běžela teprve 2. minuta, když Téji Savanier centroval na malé vápno od rohového praporku.

Nejvýše ze všech vyskočil Loïck Landre a hlavou skóroval - 1:0. Ve zbytku úvodního dějství to byla hodně bojovná podívaná. Přeci jen při derby se aktéři dokáží často vyhecovat ještě o něco více. Ale Stade des Costiéres během úvodní pětačtyřicetiminutovky už další trefu neviděl. Hned po změně stran však byly k vidění dvě dobré příležitosti.

Hrdinou ovšem nebyl nikdo z útočících hráčů, nýbrž brankář Benjamin Lecomte, který zastavil jak pokus Renauda Riparta, tak Savanierovu pumelici. I Jordan Ferri chtěl přispěchat se svou trochou do mlýna. Muž v rukavicích měl co dělat, aby jeho technický obstřel vyrazil do bezpečí. Takže o dvacet minut později mohli hosté vyrovnat.

Dvěma doteky dostali Der Zakarianovi svěřenci míč za obranu, kde číhal Andy Delort a jemným obloučkem překonal vyběhnuvšího Paula Bernardoniho - 1:1. Fakt, že si bývalý střelec Caen připíše osmý zásah v sezoně, muselo ještě potvrdit video. MHSC mohli odjíždět se všemi třemi body, protože v první minutě nastaveného času si vypracovali ještě jednu velikou příležitost.

Damien Le Tallec hlavičkoval z bezprostřední blízkosti, avšak Bernardoniho nepřekonal. Celek ze Stade de la Mosson bude doufat, že zápas proti AS Monaco bude za týden v domácím stánku o ty dva bodíky úspěšnější. Co se Nimes týče, pokusí se o deváté vítězství v sezoně na Stade de la Beaujoire v Nantes.

Více informací k zápasu

Stade Reims - Olympique Marseille 2:1

02.02.2019 21:00

Góly: 21. Tristan Dingomé, 68. Hyun-jun Suk - 86. Clinton N'Jie

Už šestkrát za sebou Remeš v Ligue 1 neprohrála a svou sérii neporazitelnosti prodloužila už na sedm zápasů po skalpu Marseille. Hosté nebyli na Stade Auguste Delaune vyloženě horším mančaftem, přesto si však domácí výhru za svou aktivitu, hlavně pak ve druhém dějství, asi přece jenom zasloužili. A v tabulce svému sokovi odskočili na rozdíl tří bodů.

Les rouges et blancs vstoupili do utkání dle vlastních představ. Zachytili jeho začátek, v první dvacetiminutovce svého soupeře nepustili do žádné nebezpečnější akce, pouze marseillský záložník Ocampos ve 4. minutě pálil mimo, a naopak hned svou první možnost proměnili v úvodní branku. Ta jim pochopitelně dodala velký klid na duši.

Střelec gólu Dingomé musel poděkovat hlavně svému spoluhráči Cafaroovi. Ten totiž skvěle zapracoval na levé straně, obranou protivníka prošel jako nůž máslem, a francouzskému středopolařovi následně jen stačilo z otočky zamířit ke vzdálenější tyčce. I nadále přitom působila Remeš v zadních řadách velmi organizovaně a kompaktně.

Až ve 40. minutě se osmělili také Les Olympiens. Po rohovém kopu se k odraženému balónu dostal Luiz Gustavo, jenž nad ničím nepřemýšlel a ihned ho tvrdě poslal z voleje směrem na bránu, nicméně gólman Mendy předvedl pohotový zákrok. Z ničeho nic mohl skórovat také Sanson, jeho centr, ke štěstí domácího týmu, však pouze olízl břevno.

Po přestávce se celek z Grand Est snažil svůj náskok navýšit, hezký přízemní pokus vyslal Dia, avšak gólman Mandanda jednoruč výtečně zasáhl. Na druhé straně naopak mohl vyrovnat Balotelli, přímý volný kop totiž zahrál parádně, leč chyběly mu jen centimetry, aby míč skončil v síti. V 68. minutě přece znovu došlo na změnu skóre.

Sok byl na hřišti jen pár vteřin od doby, co jako náhradník vystřídal Diu, záhy však přebral kolmici od Cafara a svou střelou propálil Mandandu. Marseille se podařilo ještě střetnutí zdramatizovat, čtyři minuty před koncem druhé půle N'Jie zužitkoval hlavou centr od Lopeze, kontaktní snížení ale přišlo na řadu pro její mužstvo příliš pozdě.

Více informací k zápasu

Angers SCO - Dijon FCO 1:0

02.02.2019 20:00

Góly: 27. Stéphane Bahoken

Angers doma udolalo po jediné brance Stéphana Bahokena svého souseda z tabulky Dijon a do boje o záchranu získalo tolik potřebné tři body. Jediná branka utkání padla na stadionu Raymonda Kopy už v prvním poločase a Dijon se ve zbytku zápasu na odpověď nezmohl.

I proto, že domácí obrana předvedla dobrý výkon. Angers mělo první gólovku už po devíti minutách, kdy se v blízkosti Allaina octl Reine-Adelaïde, ale svůj pokus nasměroval mimo tyče. Dijon pak srovnal hru a nutno podotknout, že diváci nesledovali zrovna atraktivní podívanou. Změnu přinesla 28. minuta a vedoucí gól Angers. N'Doye z rohu pokutového území poslal do malého vápna jemný centr a Stéphane Bahoken na přední tyči hlavou překonal Allaina. Oba celky pak předváděly zajímavé útočné akce, ale žádná šance, natož branka už se neurodila.

Dijon měl na případné vyrovnání celý druhý poločas, ale na vrata branky gólmana Butelleho bušil marně. Angers velice dobře bránilo a hosté marně hledali skulinku, kudy by mohli Butelleho minimálně ohrozit.

V závěru utkání mohl výsledek definitivně pojistit Metali, který obdržel výbornou přihrávku, ovšem jeho pokus k tyči parádním zákrokem kryl Allain. To už na stadionu Raymonda Kopy běžela druhá minuta nastavení, Dijon vyrovnat nedokázal a z Angers se vrací s nepořízenou.

Více informací k zápasu

AS Monaco - Toulouse FC 2:1

02.02.2019 20:00

Góly: 15. Aleksandr Golovin, 62. Cesc Fàbregas - 20. Christopher Jullien

Konečně! AS Monako poprvé v sezoně zvítězilo na domácím trávníku a v obnovené premiéře trenéra Jardima porazilo Toulouse 2:1. Do vedení poslal knížecí celek Alexandr Golovin, jenomže TFC bleskurychle srovnalo prostřednictvím Christophera Julliena a až ve druhém poločase vstřelil vítěznou a zároveň první branku v červenobílém dresu Césc Fábregas.

Na trenérskou lavičku Monaka se vrátil portugalský stratég Leonardo Jardim a doma chtěl s Toulouse moc uspět. Monako až do tohoto zápasu drželo neuvěřitelně dlouhou šňůru domácích zápasů bez vítězství a bylo na čase ji konečně přetrhnout.

Chuť Monaka zvládnout toto utkání byla obrovská a domácí skutečně začali hodně aktivně, což velice brzy slavilo úspěch. V 15. minutě posunul balón do šestnáctky Gelson Martins a rozběhnutý Alexandr Golovin z úhlu poslal balón ke vzdálenější tyči, kam Reynet nedosáhl. Skvělý začátek Monaka záhy vystřídalo zklamání, protože Téfécé za pět minut vyrovnalo. Na Durmazův prodloužený rohový kop si seběhl Christopher Jullien a Subasić už nemohl nic dělat.

Monako chtělo vedení zpátky a další minuty patřily výhradně jemu. Po ráně Ronyho Lopese zachránilo hosty břevno a i další tlak do konce prvního poločasu Toulouse přečkalo. Domácí hráli oproti předchozím zápasům trpělivěji a po hodině hry se dočkali dalšího gólu, premiérového pro Césca Fábregase. Španělský středopolař si z druhé vlny seběhl pro zpětnou přihrávku a z hranice značky pokutového kopu nekompromisní dělovkou pod břevno nedal Reynetovi šanci.

Toulouse mělo ještě spoustu času na vyrovnání a na stadionu Louise II. si zase začalo vytvářet gólovky. Hodně tomu nahrál i fakt, že Knížata se po vstřeleném gólu možná zbytečně moc zatáhla. Každopádně Durmaz orazítkoval v 68. minutě tyčku a hlavičku Gradela musel s vypětím všech sil pacifikovat Subašić. Monako se muselo strachovat o výsledek až do závěrečného hvizdu i proto, že jeden z nadějných brejků nepotrestal Carlos. Ten se sice zbavil Reyneta, ale z úhlu pak nedokázal balón uklidit do odkryté klece. Závěrečný hvizd sudího Lesgeho znamenal pro Monako obrovskou úlevu a radost z prvního domácího vítězství.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - Amiens SC 1:0

02.02.2019 20:00

Góly: 82. Mehdi Zeffane

Rennes zavzpomínalo na loňskou sezónu, kdy Amiens ve dvou případech porazilo a navíc ani jednou neinkasovalo, znovu udrželo čisté konto, a o záchranu bojujícímu soupeři oplatilo porážku z podzimní části sezóny. Hosté utrpěli již svou pátou prohru napříč všemi soutěžemi, přitom nynější remíze nebyli vzdáleni na míle daleko.

Matematicky hovoříme o osmi minutách, které zbývaly do konce druhého poločasu. V tu chvíli Sarr odcentroval balón zprava na druhou stranu, Niang na levé straně pokutového území dokázal prostrčit míč mezi nohama obránce Kraftha na přední tyčku, kde operoval Zeffane, a ten jemnou tečí usměrnil spoluhráčovu pobídku přesně na bližší tyčku.

Hlavně v prvním poločase jinak působily oba týmy hodně nezáživným a kostrbatým dojmem. Střel na branku bylo poskrovnu, úspěšný zákrok si na své konto připsal pouze hostující brankář Gurtner, jenž neměl sebemenší problém sebrat do náruče přízemní pokus Sarra. Ten v 52. minutě zahrozil ještě jednou, Gurtner ho však znovu vychytal.

Amiens se do ofenzívy prakticky vůbec nehrnulo, a když už si nějakou šanci dokázalo vytvořit, skončila neškodně, jako například zakončení Monconduita z 57. minuty, jehož levačka gólmana Koubka opravdu vystrašit nemohla. V podstatě nejzajímavější pasáží celého zápasu byla pak poslední desetiminutovka. Nenabídla totiž jen rozhodující gól.

Les Licornes museli více otevřít hru, aby s negativním výsledkem ještě něco udělali, a asi největší možnost na vyrovnání měl střídající Gnahoré, jenž ve skluzu nedokázal zužitkovat Krafthovu dlouhou přihrávku a mířil mimo. SRFC mohl ještě svůj náskok navýšit v nastavení, avšak po Sarrově průniku pálil z blízka do Gurtnera sbíhající si Hunou.

Více informací k zápasu

Lille OSC - OGC Nice 4:0

01.02.2019 20:45

Góly: 7. Rafael Leão, 37. Nicolas Pépé, 75. Jonathan Bamba, 90+4. Loïc Rémy

Lille přehrálo na domácím hřišti jednoznačně Nice a na druhé příčce bude čekat, jestli se Lyonu podaří proti PSG stáhnout ztrátu zpět na tři body. Avšak kouč Christophe Galtier už před sezonou deklaroval, že se se svými svěřenci hodlá soustředit především na svoji práci a nebude se ohlížet po ostatních, což mu zatím dokonale vychází.

Na šestačtyřiceti bodech z 23 zápasů Les Douges od roku 1994, kdy byl ve Francii zaveden tříbodový systém, ještě nikdy nebyli. Této metě se začali přibližovat už po sedmi minutách hry. Jonathan Ikoné poslal z levé strany přízemní centr natolik ostrý, že si s ním Dante nedokázal poradit. K veliké radosti za ním stojícího Rafaela Leaa, jenž mohl zblízka bez větších potíží prostřelit Waltera Beníteze - 1:0.

Ikoné jen o čtyři minutky později narazil jmenovci Bambovi, jenž však na brankáře Nice nevyzrál. Nejlepší střelec Lille Nicolas Pépé o sobě dal poprvé vědět po patnácti minutách hry, když vyšachoval Danteho a svou pumelici napálil do břevna. Leao si následně naběhl na centr Zekiho Celika, jenže jednička ve službách Les Aiglons stála zase přesně tam, kde měla.

Ujala se tedy až situace z 37. minuty. Na polovině hrací plochy obral Nicolas Pépé o balon Malanga Sarra a pelášil směrem ke svatyni Vieirova týmu. Na výběr měl ze tří v podstatě neobsazených spoluhráčů. Jenže při své současné formě si natolik věří, že vzal celou situaci na sebe a obstřelil nebohého Danteho. Míč zapadl přesně k levé tyči a Lille vedlo 2:0.

Hned poté se trenér Orlů rozhodl pro změnu formace, nicméně mu to nebylo ve výsledku nic platné. Ikoné a Pépé totiž zlobili i po změně stran. Po Maolidově centru to zlomek vteřiny vypadalo napínavě. Allan Saint-Maximin však na letící míč těsně nedosáhl. Nice nepomohly ani další nově příchozí borci. Místo toho v 73. minutě Pepé pobídl přihrávkou Bambu, jenž tváří v tvář Benítezovi uspěl rovněž šikovným obstřelem - 3:0. Dante měl v 85. minutě velikou kliku, když tečoval střelu aktivního Pépého pouze do tyče vlastní svatyně. Pierre Lees Melou si v poslední minutě řádné hrací doby ještě vyšlápl na Xeku a od rozhodčího Miguelgorryho vyfasoval červenou kartu.

Početní výhody domácí využili čtyři minutky poté, když centr Jérémyho Pieda přistál přesně na hlavě Loïca Rémyho, pro něhož nebylo nikterak složité ze čtyř metrů rozvlnit síť - 4:0.

O patnáctou výhru bude LOSC usilovat za týden na Stade du Roudourou v Guingampu. Nice přivítá na stadionu Allianz Riviera soupeře z Lyonu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain21182167:1356
2.Lille OSC23144540:2246
3.Olympique Lyon23127438:2643
4.AS Saint-Étienne22107533:2637
5.Montpellier HSC2299429:1736
6.Racing Strasbourg2298538:2535
7.Stade Reims23810520:2134
8.OGC Nice2397718:2334
9.Stade Rennes2396831:3133
10.Olympique Marseille2294935:3331
11.Nîmes Olympique2386931:3330
12.Girondins Bordeaux2177723:2328
13.Angers SCO2369824:2727
14.Toulouse FC2368922:3326
15.FC Nantes22661027:2924
16.Dijon FCO22551219:3420
17.SM Caen22391020:3118
18.AS Monaco23461321:3918
19.Amiens SC23531518:3818
20.EA Guingamp22351416:4614
Zbývající zápasy
03.02. 17:00AS Saint-Étienne - Racing Strasbourg
13.02. 19:00SM Caen - FC Nantes
20.02. 19:00Girondins Bordeaux - EA Guingamp

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Monaco konecne!

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Ofiko "Champions Project" má stejně bodů, jako OM pod Míchelem, v době kdy klub byl v nejvetším rozkladu.

Škoda že se neudělují ve fotbale vyroční i ceny za nejhorší vedení klubu.

protože by jasně vyhrálo pomyslnou zlatou malinu OM s Eyraudem a divím se že McCourt nezakročí, vždyt ví jakou má pověst v USA kvůli Dodgers, chce si to asi posrat i v Evropě.

Už to je jenom absurdní.

Reagovat
Gedofrey

S Dodgers na tom byl dobre, ne? Nebo se mýlím?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoliv, přesně naopak, všichni ho nenávidí, sportovní úspěchy žádné, a v té době se rozváděl, dokonce prý z klubu spíš tahal peníze a nakupoval v té době domy za 46, a 25 milionů dolaru. Dodgers byly ve strašné sportovní krizi, dále se díky tomu rozvodu zištovali i výdaje a prijmy apod a zverejnovali domaci dokumenty, kde bylo jak vlastne svým synům daval fake práci v klubu kde vlastne realne nevykonavali zadnou praci a klub jim za to platil vic nez pul milionu usd. Snížil rozpočet na platy hráčů apod. Rozprodaval řadu pozemků a jeho úspěch s Dodgers, je jenom jeho osobní a ten úspěch je, že i přes to ten tým prodal za 2,3 miliardy jako nejvetsi prodej v historii sportovniho týmu. Jinak ho absolutne ale absolutne vsichni nenavidí.

Reagovat
Gedofrey

Ups, tak to nezní moc nadějně

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem Mendy z Remeše ukazuje že je fakt super a má talent, toho byla chyba pouštět z Marseille... na dvojku by to bezpečně stačilo a je mladej a muže udelat progres.

Určitě muž zápasu, i když do 80 minuty ho zase OM nejak silene neohrožovalo.

Reagovat
Godwinson

Rudi musí jít. Sice bych nevěřil, že to s ním bude tak špatné a je to i tím, že celkově to v Marseille stojí tak nějak za hovno, ale ta pozice je ostudná.

Reagovat
lajka30

To bude asi drahý když nedávno prodloužil smlouvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápasy příští týden musíme prohrát. S Bordeaux doma a s Dijonem. Fakt verim ze tehdy ho Eyraud pristi vikend vyhodí. Jestli tam budou i kdyby remízy a my byli tak na 14 míste tak ho asi ten magor podrží.

To vedení prostě není normální.

Reagovat
Israha

Já už se na to ani nedívám, absolutně mě to nebaví. Bez koncepce, bez motivace, nikdo neví, co hrát. Loni to povětšinou býval zábavný ofenzivní fotbal, letos už v té mizérii uvadá pomalu i ten Thauvin.

Reagovat
Langi

Pekne...cekal sem, ze by se dnes mohlo urodit ted hlavne ty tezce vydrene body za tyden zase nedevalvovat s nejakou luzou

Reagovat
Kucka

Reagovat
MichelBastos

Jenže to se určitě stane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pyroman

Lyon Jako zápas parádní a je fajn, že PSG konečně někdo sestřelil, ale stejně všichni víme, že to Lyon za pár týdnů zahodí proti někomu z poslední pětky. Zápasy jako tenhle přesně ukazujou, že rozdíl mezi nima a PSG ani není tak v kvalitě, ale v konzistenci. Kdyby uměli takhle zahrát i proti betonující Remeši doma, mohli by v klidu hrát o titul.

Reagovat
MichelBastos

Přesně tak ::biggrin Ale venku s Guingampem snad tři body uhrajem

Reagovat
MichelBastos

To je vlastně pohár Ale i tak

Reagovat
klvana

Reagovat
Seydou Doumbia

Spíš v psychice a mentalitě. Lyon je klub s několikanásobně menšími rozpočty a s daleko menšími možnostmi...i tak tam byl správný trenér, který by je namotivoval do každého duelu a hráči by si každý zápas věřili že mohou bojovat o titul tak by to vypadalo jinak...

Reagovat
Pyroman

Tak to je s tím spojený. PSG má taky občas slabší zápasy, ale body v nich nakonec neztratí, zatímco Lyon je schopný prohrát s kýmkoliv, když má den.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no, oni takhle porazí PSG, ale pak klidne dovedou prohrat s Caen

Reagovat
smazaný uživatel

To, že jsme hráli celkem hovno a Lyon měl více štěstí, mě nesere. Alespoň ta první prohra přišla od někoho, od koho se to více méně čekalo, že nás může porazit.

Ale serou mě v poslední době ty ostré zákroky, kdy hrozí vážné zranění. Minule i po videu za zákrok na Kehrera jenom žlutá. Včera faul na Paredese, taky pohoda.

No jo, kdyby to bylo naopak a udělal to někdo od nás, tak už by tu červenou vytahoval z kapsy v momentě, kdy by ten faul ještě nebyl odpískaný

Reagovat
lichna.

Na toho Paredese to byl tmavší žlutá. Ono ten zákrok podle mě nebyl nějak brutální, spíše byla smůla, že se mu tam zasekla ta noha no.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že nebyl tak ostrý, jako na Kehrera. Určitě tam šel s tím, že trefí balón a ne Paredese, ale kdyby ho zranil, tak nám to bude hodně platné. Jenom jsem poukazoval na to, že v opačném případě by byla červená hned.

Čeká nás United a v záloze jsme v prdeli Bez Neymara to jde znát, že chybí, Mbappé zatím těžké zápasy nerozhodne sám a Cavani jde pomalu výkonnostně dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

verratti už trenuje s paradesom tu zalohu nejak daju

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele