23. kolo
02.02.2019 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Zeffaneho trefa přisoudila Rennes skalp Amiens

Rennes zavzpomínalo na loňskou sezónu, kdy Amiens ve dvou případech porazilo a navíc ani jednou neinkasovalo, znovu udrželo čisté konto, a o záchranu bojujícímu soupeři oplatilo porážku z podzimní části sezóny. Hosté utrpěli již svou pátou prohru napříč všemi soutěžemi, přitom nynější remíze nebyli vzdáleni na míle daleko.

Matematicky hovoříme o osmi minutách, které zbývaly do konce druhého poločasu. V tu chvíli Sarr odcentroval balón zprava na druhou stranu, Niang na levé straně pokutového území dokázal prostrčit míč mezi nohama obránce Kraftha na přední tyčku, kde operoval Zeffane, a ten jemnou tečí usměrnil spoluhráčovu pobídku přesně na bližší tyčku.

Hlavně v prvním poločase jinak působily oba týmy hodně nezáživným a kostrbatým dojmem. Střel na branku bylo poskrovnu, úspěšný zákrok si na své konto připsal pouze hostující brankář Gurtner, jenž neměl sebemenší problém sebrat do náruče přízemní pokus Sarra. Ten v 52. minutě zahrozil ještě jednou, Gurtner ho však znovu vychytal.

Amiens se do ofenzívy prakticky vůbec nehrnulo, a když už si nějakou šanci dokázalo vytvořit, skončila neškodně, jako například zakončení Monconduita z 57. minuty, jehož levačka gólmana Koubka opravdu vystrašit nemohla. V podstatě nejzajímavější pasáží celého zápasu byla pak poslední desetiminutovka. Nenabídla totiž jen rozhodující gól.

Les Licornes museli více otevřít hru, aby s negativním výsledkem ještě něco udělali, a asi největší možnost na vyrovnání měl střídající Gnahoré, jenž ve skluzu nedokázal zužitkovat Krafthovu dlouhou přihrávku a mířil mimo. SRFC mohl ještě svůj náskok navýšit v nastavení, avšak po Sarrově průniku pálil z blízka do Gurtnera sbíhající si Hunou.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele