23. kolo
02.02.2019 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Angers udolalo Dijon 1:0

Angers doma udolalo po jediné brance Stéphana Bahokena svého souseda z tabulky Dijon a do boje o záchranu získalo tolik potřebné tři body. Jediná branka utkání padla na stadionu Raymonda Kopy už v prvním poločase a Dijon se ve zbytku zápasu na odpověď nezmohl.

I proto, že domácí obrana předvedla dobrý výkon. Angers mělo první gólovku už po devíti minutách, kdy se v blízkosti Allaina octl Reine-Adelaïde, ale svůj pokus nasměroval mimo tyče. Dijon pak srovnal hru a nutno podotknout, že diváci nesledovali zrovna atraktivní podívanou. Změnu přinesla 28. minuta a vedoucí gól Angers. N'Doye z rohu pokutového území poslal do malého vápna jemný centr a Stéphane Bahoken na přední tyči hlavou překonal Allaina. Oba celky pak předváděly zajímavé útočné akce, ale žádná šance, natož branka už se neurodila.

Dijon měl na případné vyrovnání celý druhý poločas, ale na vrata branky gólmana Butelleho bušil marně. Angers velice dobře bránilo a hosté marně hledali skulinku, kudy by mohli Butelleho minimálně ohrozit.

V závěru utkání mohl výsledek definitivně pojistit Metali, který obdržel výbornou přihrávku, ovšem jeho pokus k tyči parádním zákrokem kryl Allain. To už na stadionu Raymonda Kopy běžela druhá minuta nastavení, Dijon vyrovnat nedokázal a z Angers se vrací s nepořízenou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
hradec

Les Scoïstes 1:1 Hořčice

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele