LaLiga - souhrn 8. kola

30.10.2020, 22:57, aktualizováno 02.11.2020, 23:02
Komentáře a souhrny
Real Sociedad zvítězil ve Vigu a posunul se do čela tabulky před Real Madrid, který rozstřílel Huescu, navíc má utkání k dobru. Barcelona naopak znovu zaváhala, tentokrát remizovala v Alavésu. Atlético Madrid veze body z Pamplony, dobrou formu venku potvrdil také Cádiz. Tři body oslavil Real Betis, zatímco Valencia se v dramatickém souboji rozešla smírně s Getafe. Villarreal se posunul na třetí místo po výhře nad Valladolidem...

Villarreal CF - Real Valladolid 2:0

02.11.2020 21:00

Góly: 21. Samuel Chukwueze, 37. Pau Torres

Na třetí místo v neúplné tabulce poskočil Villarreal, jenž si doma poradil s posledním Valladolidem. Domácí udeřili už v prvním poločase prostřednictvím Chukwuezeho a Torrese, přičemž Valladolid odpovědět nedokázal. Měl sice šance, ale Asenja zachránilo břevno a tyčka.

Villarreal od začátku trpělivě dobýval pokutové území Valladolidu a netrvalo dlouho, než se poprvé gólově prosadil. V 18. minutě ještě se svojí střelou neuspěl Pedraza i proto, že Masip předvedl dobrý zákrok. O tři minuty později už ale domácí vedli. Pedraza na levé straně hřiště zatáhl balón k šestnáctce, všiml si volného prostoru "na penaltě", kam adresoval přihrávku a Samuel Chukwueze z první otevřel skóre. Bylo to logické vyústění předchozího vývoje.

Žlutá ponorka dál neustávala ve svém snažení a ještě do poločasu si vytvořila dvoubrankový náskok. Po rohovém kopu přizvedl balón na zadní tyč Paco Alcácer a z pohledu Villarrealu vše uzavřel gólem Pau Torres. Domácí měli utkání plně pod svojí kontrolou a to ještě v závěru poločasu orazítkoval tyčku Moreno.

Valladolid musel o přestávce zareagovat a jeho hru měli pozvednout nově příchozí Hervías a Maranhão, ale hosté měli dál problémy. Velice účinným se ukázal být domácí presing, nicméně ani Villarreal další gól ne a ne přidat. Po hodině hry si hosté vytvořili ojedinělou šanci. Po rychlém kontru se dostal ke střele Weissman a Asenjo musel na zem. Na druhé straně se zase gólově prosadil Gómez, ale veškerá radost byla kvůli odmávanému ofsajdu zbytečná.

Závěr zápasu Valladolid otevřel a tím samozřejmě uvolnil prostory pro smrtící protiútoky Villarrealu. Moreno ani Kubo proti Masipovi neuspěli a smůlu měl i hostující Kike, který svojí ránu opřel do břevna. Byla to největší šance Valladolidu v utkání, tedy do doby, než Villarreal ještě zachránila tyčka o pár minut později. Skóre už se nepohnulo, takže Villarreal zvítězil 2:0 a v neúplné tabulce se posunul na třetí místo.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Getafe CF 2:2

01.11.2020 21:00

Góly: 22. Yunus Musah, 90+6. Carlos Soler (pen.) - 87. Juan Camilo Hernández, 90+5. Ángel Rodríguez

Valencia se nadále trápí a další body ztratila v zápase s Getafe. Domácí sice vedli, ale Getafe dokázalo výsledek v divokém závěru otočit. Vypadalo to také, že získá všechny body, ale na gól Ángela Rodrígueze z páté minuty nastavení ještě stihl odpovědět z pokutového kopu Soler.

Závěr byl na Mestalle opravdu hodně vyhrocený a divoký. V páté minutě nastavení strhlo Getafe vedení na svojí stranu a užuž to vypadalo, že získá všechny body. Hrálo se ale ještě dalších pět minut, během kterých srovnal Soler. Remíza je ztrátou pro oba týmy.

Nutno říci, že Getafe bylo po celé utkání častěji na balónu a minimálně bod si ve Valencii zasloužilo. Hosté se dostali do první šance v 18. minutě, kdy ve vyložené šanci napálil obránce Mathias Olivera. Poté podnikli útok domácí a byla z toho vedoucí branka. Yunus Musah pláchl madridské obraně a přízemní střelou překonal brankáře Soriu. Valencii úvodní gól povzbudil, na chvíli nepůjčovala hostům balón, nicméně další gól nepřidala.

Getafe po poločase prohrávalo, ale všem dnům ještě nebyl konec. Zvláště, když v 56. minutě uviděl červenou kartu Thiery Correia. Za zbytečný faul ve středu hřiště uviděl druhou žlutou kartu a musel ze hřiště. Getafe se naskytla ideální možnost, jak utkání vyrovnat, popřípadě otočit.

Valencia měla i v oslabení obrovskou šanci definitivně rozhodnout. Lato byl před Soriou úplně sám a stačilo jen umístit, neproměněná příležitost mrzí Los Che ještě doteď. Getafe nakonec skutečně vyrovnalo. Tři minuty před koncem vyrazil Dómenech ránu Aranbarriho a Cucho Hernández dorážkou vyrovnal.

Hosté ještě chtěli strhnout vedení na svojí stranu a to se jim podařilo. V páté minutě nastavení se balón uvnitř šestnáctky odrazil k dobíhajícímu Ángelu Rodríguezovi, který přízemní střelou dokonal obrat. Málokdo věřil, že by Getafe mohlo ještě výsledek ztratit, nicméně o minutu později sudí odpískal pokutový kop za držení Maxiho Gómeze a Valencia prostřednictvím Carlose Solera vyrovnala. Nepomohly ani vehementní protesty hostů a karetní mariáš v podání arbitra Vázqueze. Valencia nakonec vydřela remízu 2:2.

Více informací k zápasu

Granada CF - Levante UD 1:1

01.11.2020 18:30

Góly: 8. Darwin Machís - 34. Rúben Vezo

Přes sedmdesát minut hráli fotbalisté Levante na Estadio Nuevo Los Cármenes v početní převaze, ale pokud si myslíte, že to vedlo ke třem bodům, tak jste na omylu. Levante se znovu trápilo v koncovce, držení balónu sice vyšroubovalo nad sedmdesáti procentní hranici, ale na víc jak jeden gól a remízu 1:1 to nestačilo.

Levante i po sedmi kolech zůstává v sestupovém pásmu a stále na své první vítězství v sezoně čeká. Granada byla před zápasem favoritem, ale brzké vyloučení Gonalonse všechno zkomplikovalo.

Samotný začátek ale byl v režii domácích a už v 8. minutě potrestal Gonalonsův dlouhý nákop Darwin Machís. Obrana Levante ho nechala ve vápně vystřelit a Fernández neměl šanci zasáhnout. Jak už ale bylo řečeno, všechno se zkomplikovalo rychlým vyloučením Gonalonse. V 16. minutě předvedl ostrý zákrok na kotník Rochiny a protože to s fotbalem nemá nic společného, byl okamžitě vyloučen.

Levante převzalo otěže zápasu do svých rukou, ale v ofenzívě se trápilo. Ve 27. minutě pálil z otočky Bardhi, naštěstí pro domácí jen vedle. Tlak hostů nakonec vedl k vyrovnání ještě v prvním poločase. Na rohový kop si naskočil Rúben Vezo a byť hlavičkoval do středu branku, dokázal dostat balón do sítě. Na vítězný gól mělo Levante spoustu času, ale postupně si začal vylamovat zuby na brankáři Silvovi. Bardhi mu v 57. minutě vyprášil rukavice a to bylo na delší dobu všechno.

Čas začal domácím rychle ubíhat a recept na houževnatou obranu Granady ne a ne najít. V závěru si León zkoušel vymodlit penaltu, ale marně a když Granada přežila i nastavení bez úhony, mohla slavit poměrně cenný bod.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Real Sociedad 1:4

01.11.2020 16:00

Góly: 77. Iago Aspas - 24. David Silva, 34. Mikel Oyarzabal, 54. Willian José, 81. Willian José

První místo ve španělské LaLize bude i po tomto víkendu patřit Realu Sociedad. Baskové předvedli na Balaídos takřka bezchybný výkon a domácí smetli čtyřmi góly. Prosadili se David Silva, Mikel Oyarzabal a dvakrát Willian José. Celta vstřelila alespoň čestný úspěch v podobě pokutového kopu Iaga Aspase.

Celtě se utkání vůbec nepovedlo, na druhou stranu je potřeba ocenit výkon Realu Sociedad, který byl prostě perfektní. Hosté začali na Balaídos aktivně a výsledkem byla vedoucí branka ve 24. minutě. Muňoz našel centrem hlavu Davida Silvy a španělský veterán poslal Basky do vedení. Za dalších deset minut už hosté vedli o dva góly. Mikel Oyarzabal se s lehkostí dostal před laxně bránící hráče Celty, obloučkem přehodil Blanca a trefil tyč. Naštěstí měl situaci pod kontrolou a balón do sítě z bezprostřední blízkosti dorazil. Takový byl první poločas. Real Sociedad zcela zaslouženě vedl a Celtu Vigo do ničeho zásadního nepustil.

Domácí museli na nepříznivý vývoj zareagovat a hru měli rozhýbat Brais Méndez a Joseph Aidoo. Jenomže marná sláva. Portugués vpadl do otevřené obrany a v 54. minutě poslal přihrávku před prázdnou branku Willianu Josému, který zvýšil už na 3:0. Vše proběhlo podle regulí a branka normálně platila.

V této situaci už to měli Celestes mimořádně obtížné, tím spíš, že Real Sociedad dál hrál svojí hru a do ničeho domácí nepouštěl. Čtvrthodinu před koncem hlavičkoval opět David Silva a Blanco se robinsonádou natáhl k tyči a balón vyrazil.

Celta se nakonec dočkala alespoň čestného úspěchu. Le Normand se ve vápně provinil faulem a Iago Aspas splnil svojí povinnost v klidu proměněnou penaltou. Byla to jen jiskřička naděje, kterou Baskové okamžitě sfoukli. Další vpád do otevřené obrany zakončil opět střelou do prázdné branky Willian José. Pro něho to byla zároveň druhá branka v utkání. V nastavení se u některých hráčů domácích projevila frustrace a José Fontán byl dokonce po druhé žluté kartě vyloučen.

Více informací k zápasu

Real Betis - Elche CF 3:1

01.11.2020 14:00

Góly: 7. Tonny Sanabria, 29. Cristian Tello, 56. Cristian Tello - 60. Josan

Hráči Realu Betis zase pro jednou využili domácího prostředí a zvítězili. Proti Elche předvedli dobrý výkon a už v prvním poločase si vytvořili klíčový dvoubrankový náskok. Ten po změně stran ještě navýšil dvougólový Cristian Tello a Elche stačilo už jenom korigovat.

Cristian Tello byl hlavní hvězdou zápasu, měl totiž prsty ve všech brankách domácích. Betis na tom nebyl před utkáním nijak dobře a doma potřeboval bodovat, což se mu nakonec podařilo.

Kouč Manuel Pellegrini nabádal své svěřence k aktivitě od samého počátku a to přineslo své ovoce. V první šanci se už po čtyřech minutách objevil Sanabria, ovšem branku z vyložené pozice trestuhodně přestřelil. Nemuselo ho to mrzet, hned o tři minuty později mu Tello naservíroval milimetrově přesnou přihrávku a Badía poprvé inkasoval.

Rychlá branka měla pro další vývoj zásadní význam, Betis se totiž uklidnil a ve 29. minutě mohl zvyšovat už na 2:0. Byl to tentokrát Tello který zakončoval perfektní pas v podání záložníka Canalese. Betis byl v prvním poločase jasně lepší a klidně mohl jít do šaten s výraznějším náskokem. Další střelu Sanabrii zpacifikoval Badía a v nastaveném čase Betis pohrdl pokutovým kopem. Po faulu na Fekira měl sudí Medié jasno, nicméně sám Fekir pohořel. Penaltu kopl bídně a byť jí musel Badía tlumit nadvakrát, za záda jí nepropustil.

Neproměněná penalta byla jediným škraloupem na jinak výborném představení domácích v prvním poločase. Elche ještě neházelo flintu do žita, ale soupeř byl jednoduše lepší. Verdiblancos patřil i druhý poločas a v 56. minutě už to bylo 3:0. Za obranu si opět naběhl Cristian Tello a byl opět neomylný. Přesně po hodině hry rozvlnil síť umístěnou střelou k tyči i Josan, ale to bylo všechno, co hosté na Villamarínu předvedli. Ve zbývající půlhodině Betis kontroloval hru a o výsledek nepřišel.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - FC Barcelona 1:1

31.10.2020 21:00

Góly: 31. Luis Rioja - 63. Antoine Griezmann

Slavná Barcelona v LaLize dál klopýtá a na půdě Deportiva Alavés přišla už čtvrtá bodová ztráta v řadě. Katalánci nezvládli první poločas, po změně stran sice vyrovnal Antoine Griezmann, ale na víc se Barca nezmohla. Překvapivě, protože soupeř dohrával půlhodinu bez vyloučeného Joty.

Pro Ronalda Koemana to vůbec není dobrá zpráva. Přitom po výhře nad Juventusem v Lize mistrů se očekávalo, že si Katalánci s Alavésem poradí. Však to jsou čtyři měsíce, co na stejném stadionu se stejným soupeřem vyhráli 5:0.

Barcelona si v zápase dokázala vytvořit hned několik šancí, ale ty postupně zahazovala. Celé to odstartoval ve 13. minutě Ansu Fati, který postupoval z mírného úhlu sám na Pacheca, ovšem pokus o obstřel se mu nevydařil. Na druhé straně Méndez mířil jen do náruče Neta. Ve 23. minutě střílel z přímého kopu do skrumáže těl Lionel Messi a následný závar k vedoucí brance nevedl. A pak přišel šok. Ve 31. minutě poslal Piqué těžkou malou domů Netovi, ten balón hned neodkopl a toho využil napadající Luis Rioja k vedoucí trefě. Barcelonský tlak do poločasu rostl, ale vyrovnaní se Koemanovi svěřenci zatím nedočkali i proto, že v nastavení zneškodnil Messiho střelu opět Pacheco.

Ronaldo Koeman na nic nečekal a do druhé půle vyběhli čerství Pjanič, Pedri a Trincão. Barcelona byla pochopitelně silnější na balónu a dál si vytvářela šance. Další závar před Pachecem, kdy si dávali přednost Messi, Griezmann i Fati obrana Alavésu přečkala bez úhony. V 62. minutě přišla pro domácí velká komplikace. Jota uviděl po faulu na Piquého zaslouženou druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Katalánci přesilovku okamžitě využili, když balón za obranou nádherně lobem poslal do branky Antoine Griezmann. Obecně se očekávalo, že Barcelona výsledek otočí, měla na to ještě dostatek času, ale Alavés se vzepjal k heroickému výkonu.

Barca rozjela svůj kolotoč a Alavés měl i pořádnou porci štěstí. Další Griezmannova branka nebyla kvůli ofsajdu Trincãa uznána a podobně si vedl v závěrečných minutách i Lionel Messi. Velká tíha ale ležela na Pachecovi, který vychytal dělovku Desta a když už byl Piquém překonán, zastoupil ho na brankové čáře spoluhráč z obrany. V nastavení pak minuli branku Trincão a znovu Messi a závěrečný hvizd přinesl Alavésu osvobození a cenný bod.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Atlético Madrid 1:3

31.10.2020 18:30

Góly: 80. Ante Budimir - 42. João Félix (pen.), 69. João Félix, 88. Lucas Torreira

Ve španělské LaLize zůstává už jen jeden neporažený tým a tím je nadále Atlético Madrid. Los Colchoneros zvládli i náročný duel na půdě Pamplony, kde zvítězili 3:1. Na skvělý individuální výkon z Ligy mistrů navázal João Félix, podobně jako proti Salcburku se prosadil hned dvakrát.

Atlético ve všech soutěžních zápasech prohrálo jen jednou - s Bayernem Mnichov v Lize mistrů. V rámci LaLigy však zůstává neporaženo a navíc se už vyhouplo na třetí místo tabulky. Osasuna bývá na El Sadaru velice náročným soupeřem, ovšem v tomto klání se jí to úplně nepodařilo.

Utkání se klidně mohlo ubírat jiným směrem, kdyby Osasuna ve druhé minutě proměnila obrovskou šanci. Po 120 sekundách přilétl do šestnáctky Atletů centr a Enric Gallego hlavičkoval trestuhodně nad. Atleti na svojí šanci čekali do 25. minuty, Félix z dobré pozice nestřílel ideálně. Zhruba o deset minut později domácí opětovně vystrčili růžky, ale hlavička Rubéna Garcíi doskákala těsně vedle. Nevyužité příležitosti Osasunu mrzely, zvláště když před koncem poločasu fauloval Roncaglia Vitola a sudí odpískal pokutový kop. João Félix si v Lize mistrů zvedl sebevědomí dvěma góly a postavil se i k penaltě, kterou vzápětí proměnil.

Atlético vedlo po prvním poločase 1:0, ale ještě nic nemělo jisté. Druhá půle totiž začala pěkně divoce a už po minutě sudí odpískal druhý pokutový kop ve prospěch Colchoneros. Na vině pro změnu nebyl faul, ale hraní rukou uvnitř šestnáctky. I k druhé penaltě se postavil Félix, jenomže tentokrát neměl štěstí a balón skončil na tyči.

Hosté chtěli utkání co nejrychleji rozhodnout a to se jim vinou zahozených šancí nedařilo. Hned dvě spálil Correa a vše z pozice Atlética uklidnil João Félix. Ten po přihrávce Correy zrychlil a z hranice vápna uklidil balón do sítě.

Osasuna se ještě nevzdávala a dokonce se stačila vrátit do zápasu kontaktním gólem. Nejprve si vylámal zuby na Oblakovi střídající Roberto Torres a po něm už v 80. minutě mířil do černého hlavou Ante Budimir. Atleti nakonec drama nedovolili a dvě minuty před koncem pečetili výsledek na konečných 3:1. Lucas Torreira si zpracoval Trippierův pas a projevil se jako zkušený zakončovatel.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Sevilla FC 2:1

31.10.2020 16:00

Góly: 76. Iker Muniain, 86. Oihan Sancet - 9. Youssef En-Nesyri

Fotbalisté Sevilly začínají mít v rámci španělské nejvyšší soutěže problém. Po porážkách s Granadou a Eibarem podlehli i Athleticu a v neúplné tabulce mohou klesnout hodně blízko k sestupovým pozicím. Andalusané sice na San Mamés rychle vedli, když se trefil Youssef En-Nesyri, ale obrat zařídili v závěrečné čtvrthodině Iker Muniain s Oihanem Sancetem. Athletic si zároveň upevnil postavení ve středu tabulky.

Trenér Sevilly Julen Lopetegui vsadil od začátku na brankáře Bounoua, což byla oproti předchozímu zápasu s Eibarem změna. Tomáš Vaclík tak zůstal na lavičce náhradníků a přihlížel tomu, jak se jeho spoluhráči ujímají rychlého vedení. Už v 9. minutě přihrál pod sebe rozeběhnutý Ocampos a Youssef En-Nesyri měl poměrně snadnou úlohu. Sevilla začala na San Mamés nejlépe jako mohla.

I v další fázi zápasu byli hosté lepší a Baskové až postupně vyrovnávali hru. Až před koncem prvního poločasu se naskytla další příležitosti a to tentokrát pro domácí, jenže Raúl García ze slibné pozice hlavičkoval vedle. Athletic toho v první půli zas tolik nepředvedl a pokud chtěl se Sevillou pomýšlet na lepší výsledek, potřeboval výrazněji přidat.

V 50. minutě ale mohl inkasovat druhý gól. Po dlouhém centru do vápna hlavičkoval Yossef En-Nesyri a nebýt postaveného Iňiga Martíneze na brankové čáře, měli by Baskové velký problém. Štěstěna jim v tu chvíli přála a jak se později ukázalo, byl to zlomový moment zápasu.

Ještě čtvrthodinu před koncem držela Sevilla nadějné vedení, než vyrovnal Iker Muniain, nový muž na hrací ploše. Muniain využil Vegou prodlouženého rohového kopu a na zadní tyči nehlídaný překonal Bounoua - 1:1. A to zdaleka nebylo všechno. V 86. minutě Sevilla nepokryla nenápadný Williamsův centr a další nový muž na hřišti Oihan Sancet vstřelil vítězný gól.

Více informací k zápasu

Real Madrid - SD Huesca 4:1

31.10.2020 14:00

Góly: 40. Eden Hazard, 45. Karim Benzema, 54. Federico Valverde, 90. Karim Benzema - 74. David Ferreiro

V generálce na Inter Milán se Realu Madrid dařilo. S Huescou neměl v domácím prostředí stadionu Alfréda di Stéfana potíže a outsiderovi nastřílel čtyři góly. Zidanovi svěřenci měli utkání pod kontrolou a nic na tom nezměnila ani branka Huescy vstřelená v závěrečné čtvrthodině. Za "Bílý balet" se konečně prosadil Eden Hazard a přesně mířili rovněž Karim Benzema a Federico Valverde. Francouzský útočník přidal na svojí "pažbu" dva zářezy.

Real Madrid čeká v úterý veledůležitý zápas Ligy mistrů proti Interu Milán a v sobotu se chtěl na tuto událost naladit vítězně. Povedlo se. Real neměl s Huescou větší problémy a po výhře 3:1 se vrátil do čela LaLigy a to minimálně do zápasu Realu Sociedad.

V úvodu zápasu se žádné zběsilé tempo nekonalo a i s očekávaným nápor Realu to hodně vázlo. Až po dvacet minutách ohrozil Courtoisovu branku Rafael Mir, nicméně jeho lob byl z důvodu ofsajdu zbytečný. Real se ozval až ve 25. minutě, když po centru Marcela hlavičkoval Sergio Ramos a výtečný zákrok předvedl brankář Fernández. Velice pozorná defenzIva Huescy nakonec inkasovala těsně před odchodem do šaten. Eden Hazard měl spoustu času napřáhnout a zamířit a střelou k tyči konečně protrhl dlouhé čekání na gól. Real se tím pádem uklidnil a ještě přidal druhou brankou. Karim Benzema z úhlu na malém vápně prostřelil Fernándeze a trenér Zinédine Zidane mohl být spokojen.

Hra domácích sice vykazovala řadu nedostatků, ale dvoubrankový náskok v poločase byl příjemný. Huesca potřebovala reagovat, zbraně ještě neskládala, ale Real už držel utkání pevně ve svých rukou. Ještě pevněji pak v 54. minutě, kdy Karima Benzema odcentroval do prostoru a Federico Valverde zvýšil na 3:0.

Málokdo věřil, že by se Huesca ještě vrátila do zápasu dvěma góly, zvláště když si žádné větší gólovky nevypracovávala. Menší komplikace pro Zidanovu partu však přeci jenom nastaly. Čtvrthodinu před koncem Mir načechral oblouček na malé vápno a nový muž na hřišti David Ferreiro zblízka překonal Courtoise. Ze strany hostí to bylo všechno, další drama Real odmítl a naopak v 90. minutě ještě přidal čtvrtý gól. Marcelo opět vykouzlil přesný centr na Rodryga, ten sklepl Benzemovi a dál už nebylo o čem. Real se po výhře 4:1 už může chystat na Ligu mistrů, kde má co dohánět.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Cádiz CF 0:2

30.10.2020 21:00

Góly: 36. Álvaro Negredo, 39. Salva Sánchez

Cádizu se po postupu do nejvyšší soutěže mimořádně daří a po další výhře, tentokrát na půdě Eibaru se minimálně na několik hodin posunul na druhé místo tabulky. Na tři body zadělali hosté již v prvním poločase brankami Álvara Negreda a Salvy Sáncheze. Eibar se prosadit nedokázal a tedy prohrál 0:2.

Eibaru nakonec nebylo nic platné ani časté držení balónu. Po celé utkání ho měl v 73 %, ale na to se samozřejmě nehraje. Nejdůležitější jsou góly a Eibar nedal žádný, zatímco hosté dva.

Domácí byli blízko vedoucí trefy ve 35. minutě, ale brankář hostí Ledesma se rychle přemístil k tyči a hlavičku Gila zneškodnil. Cádiz byl při svém prvním nebezpečném útoku efektivnější. Espinův parádní centr našel přesně hlavu Álvara Negreda, který se nemýlil. Cádiz vedl na Eibaru 1:0 a hned vzápětí skóre navýšil. Po skvělém náběhu za obranu postupoval sám na branku Salvi, překonal Dmitroviče a nováček si mohl po prvním poločase hýčkat dvoubrankový náskok.

Eibar na nic nečekal a do druhého poločasu posílil ofenzivu o dvě jména - Expósita a především Enricha. Nicméně do šance se dostal Cádiz a nebýt ofsajdového postavení, vedl by už o tři zásahy. Azulgranas se ale po celý druhý poločas nemohli dostat zpátky do zápasu, kontaktní branka jim nebyla přána a vlastně ani nebylo z čeho jí dát. Cádiz si náskok bez problému udržel a do tabulky získal další tři body. Minimálně do sobotního zápasu Realu Madrid poskočil na druhou příčku tabulky.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Sociedad852118:417
2.Real Madrid751113:516
3.Villarreal CF843110:815
4.Atlético Madrid642013:214
5.Cádiz CF84228:614
6.Granada CF74219:914
7.Real Betis840410:1212
8.Getafe CF73227:611
9.CA Osasuna73137:710
10.Elche CF63126:710
11.Athletic Bilbao73046:79
12.FC Barcelona622210:68
13.Valencia CF822411:138
14.Deportivo Alavés82246:98
15.SD Eibar82245:88
16.Sevilla FC62136:67
17.Celta Vigo81345:146
18.Levante UD71247:125
19.SD Huesca80536:145
20.Real Valladolid80355:133

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (180)

Přidat komentář
Phillipinho

Rok 2020 a Negredo se Soldadem hrajou dulezitou roli ve svych klubecj v La Lize

Reagovat
Israha

Což je vlastně další ukazatel toho, jak La Liga upadá...

Reagovat
Phillipinho

Nevim no, asi nepotrebuju videt, jak to vsech klubu v lize prichazi hraci s cenovkou 30 milionu plus jako v Premier league. Naopak se mi libi, jak novacci a mensi kluby si umi s mensim rozpoctem skvele poradit a jsou schopni slozit kompaktni, konkurenceschopnej tym s nizkymi naklady. Viz. ted Cervera s Cadizem. Podle me to bude z velke casti tim, kolik je momentalne v lize skvelych mladych treneru ....

Reagovat
CHONG

Reagovat
Israha

To je jeden úhel pohledu. Druhý úhel pohledu je ten, že ještě několik let dozadu ta špička byla natolik kvalitní, že podobné výsledky jako Barca na Getafe nebo Real s Cádizem byly svátek, a dnes je to de facto překvapení jen papírově, je to ve stavu, kde každý může ztratit s každým. Což není apriori špatný stav, ale bohužel není dán tím, že by ten zbytek ligy tolik zvýšil kvalitu, ale naopak došlo k úbytku kvality špičky - a to je vidět v pohárech poměrně křišťálově, že La Liga pomalu ztrácí své vrcholné postavení.

Reagovat
Phillipinho

No a to bych zase nepovazoval za nejakou katastrofu. Fotbal, stejne jako treba ekonomika funguje v cyklech. Spanelsky fotbal byl v posledni dekade na vrcholu a ted je pravdepodobne ceka horsi obdobi.To je normalni.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
mul

Reagovat
Israha

Jako jo, logiku to má. Ale fanouškovským pohledem na věc se na to nekouká příjemně.

Reagovat
Gazdo

Ja by som za tym videl oboje. Podla mna tymy ktore do tej spicky nepatria alebo nepatrili zacali hrat ovela viac takticky a zodpovednejsie dozadu ako tomu bolo predtym a uz LaLiga dlho nie je ofenzivna liga ale mne pride z top 5 dokonca ta najviac defenzivna. Nebudem tym timom vycitat lebo moc na vyber nemali kedze maju minimalne rozpocty a je dobre zname ze nechutnou a defenzivnou hrou sa skor dopracujes k vysledkom ako oku lahodiacou technikou (coz je apriori problem moderneho futbalu). Ked k tomu priratame este aj tu spicku ktora je momentalne v rozklade alebo v prestavbe tak je vysledok aky je a LaLiga je rok od roku vyrovnanejsia

Reagovat
Israha

Tak jasně, že nemůžeš objektivně vyčítat týmu, který nemá individuální kvalitu, že hraje beton a nezkouší to proti favoritům ofenzivně. Druhá věc je, že se tomu nedá příliš fandit. Kolik lidí nadává na Simeoneho, a to ten jeho pragmatický fotbal ještě má mnoho pohledných momentů...na takový Cádiz se dívat nedá vůbec. Sportovně to nějak ocenit dokážu, ale přát tomu ne. Mám rád fotbal, kde jsou týmy postavené okolo velkých hráčů, co dovedou velké věci (proto se mi i teď, když hrají hodně pod svou úroveň, líbí např. Celta okolo Aspase), ty nadšenecké party vyhecovaných průměráků mě neberou. A tak jsem trochu špatný z toho, že v mé oblíbené lize začíná mít navrch to druhé.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Yanek

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Mass

Taky hrají na pozici cílovýho útočníka, kde nepotřebuješ běhavce viz. Ibra nebo Cristiano.

Reagovat
Anacron

GOAT 2+1 a zase si maže všechny na chleba

Reagovat
CHONG

Sevilla Snad to Lope ustojí...

Reagovat
montaigne33

Snad- asp v LM se daří...

Reagovat
technecium
Reagovat
CHONG

Borec

Reagovat
Rattlesnake

pro bílé vrány nepochybně.

Reagovat
Petrinho17

Toto je futbal na úrovni slovenskej ligy. Absolútna hamba.

Reagovat
Mass

hamba

Reagovat
vilp

Messi šel v těch venkovních zápasech dost dolů, ne? Loni jen 5 gólů ze hry, teďkom zatím pokračuje.

Reagovat
Kokesh

On šel dolů snad ve všech aspektech. Milion střel, úbytek gólů, povedený přímák jednou za sto let...hlavně, že jemu se to stát NIKDY nemůže .))

Reagovat
ADM

Budeš ešte niekedy komentovať aj niečo iné ako Messiho? Možno by ten komplex potom vynikol menej.

Reagovat
Kokesh

Promiň, jen se tu některým krásně vrací ta neopodstatněná kritika Cristiana a já na to upozorňuju, toť vše. Nyní je Messi ve stejné pozici, né-li horší. Stárne. Zhoršuje se (což je logické, jen Messi fans si to neumí přiznat).

V posledních 10 zápasech nedal gól ze hry, jen 4 z penalty. Z posledních 45 střel z přímáku vsítil jediný gól.

Nečtu tu žádnou kritiku, žádné označení jako Penaldo, nic...jen ti kdo na to poukazují, mají komplex....

Reagovat
misinho7

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
kaja900

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
patas92

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Dayman

Messi has not scored a decisive goal (goal that serves to break a tie or to reduce a disadvantage) away from home (in any official competition) for 11 months (he made it 0-1 against Atlético de Madrid, on December 1 2019).

https://twitter.com/2010MisterChip/status/1322663947267411969

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Pessi

Reagovat
teenz

Reagovat
Freedo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně ti to Kokesh vysvětlil. S tím se nedá nesouhlasit. Vlastně z tebe i tak trochu udělal debílka

Reagovat
ADM

Debilka?

Nechapem ten súvis Messiho úpadku s Messi fans. Ronaldov úpadok si takisto jeho velka základna fanusikov nepripúšťala az do samotneho konca v Reale .. a doteraz by ho chceli naspat, hlavne sam Kokesh.

Ze fanusikovia Barcy sa Ronaldovi smiali a opacne to tak nefunguje? No neviem, kazde kolo sa tu najdu taky, ktory tu posmesky vyťahujú. Ti rozumnejší si to odpustía, a podobne to bolo svojho casu aj opacne.

Ten komentar nic nemeni na tom ze dlhodobo komentuje účelovo, hlavne Messiho, na co som ja narazal. Samozrejme sam o sebe ten jeden komentar nic neznamena, ten jeden komentar je pravdivý a “vysmieva” sa niektorým ludom oprávnene.

Reagovat
smazaný uživatel

Je na čase nechat ho na lavičce. Škoda, že ho nenechali odejít. Jenom zdržuje hru a ty kličky v nulové rychlosti mu protihráči už dávno nežerou.

Reagovat
ADM

Mal slabší štart sezony po príprave, ale posledné zápasy či už s Juve alebo dnes mi prišiel fakt dobrý, ale je evidentne otrávený tým, že mu to tam nepadá a klasicky to má na neho velky vplyv.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

On hraje dobře všechny zápasy i bez těch gólů. Ve 4 z 8 odehraných zápasů byl dokonce man of the match.

Reagovat
Kily8

Áno, on hrá dobre vždy, bez ohľadu na to ako hrá, ako dlho nedá gól, na to, že z 50 priamych kopov, dá 1 gól, bez ohľadu na to, či nabehá za zápas 5, alebo 6 km, bez ohľadu na to, koľko gólov Barca dostane po jeho stratách. Aj keď sa nedarí, stále je vo veľa veciach suverénne najlepši v Barce: dal viac gólov z penált, ako celá celý tím dokopy, kopal viac priamych kopov, viac rohových kopov ako cely zbytok tímu. Stále je najlepší!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Odkud jsi utekl?

Reagovat
valloire

a ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Něco k těm tvým vymyšleným číslům:

1.) Messi z posledních 49 přímáků od začátku minulý sezony dal 5 gólů, letos měl 6 přímáků a 0 gólů

2.) Průměrně naběhá 5 mil, ne km. To je 8 km, pro srovnání takový Ronaldo naběhá 9 km, největší dříči 11 km.

3.) Ano, 1 nebo 2 krát po jeho ztrátě u branky soupeře dostala Barca z protiútoku gól

4.) Ano, je nejlepší, protože jeho hra není založená jen na gólech kvůli čemuž ho kritizuješ

Reagovat
Kily8

Sranda je s týmito fanatickými uctievačmi. Povedal som, že je najlepší napriek....iba pár vycucaných z prsta čisiel, ktore ma napadli a ty mi tu dáš hneď fakty. Keď sa vám čísla hodia platia, keď nie, sú to iba čísla. Keď nedáva góly Griezman, Suarez je ti iba ich chyba nikoho iného, keď nedáva Messi, je to chyba jeho slabých spoluhráčov v Barcelone, Argentíne a čo ja viem za aké slabé tímy ešte hrá. Keď už tie čísla štatistiky teda platia, tak jedna dlhodobá a výpovedná. Messi je jediná futbalová hviezda, ktorá keď chýba, tak jeho klub má lepšie výsledky. Áno je zo tak, podľa štatistiky je Messi škodná, bez neho má Barca lepšie čísla, ako keď hrá on!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bez něj má jeho tým lepší statistiky. Třeba Argentina v kvaldě na minulý MS. Bez Messiho vyhráli nějaký 2 zápasy z osmi a s ním všechno kromě zápasu s Brazílií.

Fanatik jsi tady ty. Já uznávám, že výjimečně má špatný zápas. A kdyby ses koukal někdy na zápasy a ne jen na výsledek, tak uvidíš, kolik tam Messi vytvoří Griezmannovi tutovek a on to ani nedokáže zpracovat. Špatné zpracování nebo nepřesná střelba spoluhráčů není jeho chyba.

Reagovat
Kily8

A je to tu, zase výhovorky, uklecávanie, vymýšlanie, ako obvykle. Rozumieš písanému slovu? Rozumieš, že Barcelona je klub, ale Argentína nie je klub? Klub FC Barcelona má lepšie štatistiky, keď je Messi zranený, ako keď hrá.

https://sport.aktuality.sk/c/364346/statistiky-neklamu-ronaldo-bol-pre-real-dolezitejsi-ako-je-messi-pre-barcelonu/

Reagovat
smazaný uživatel

jo, vyhrab si 2 roky starej článek o 5 let starým zápasu, kde Neymar zářil bez Messiho. Navíc z nějakýho bulváru. Argentinu jsem napsal, protože jsi ji vytáhl ty.

Reagovat
valloire

Je to Messi vole mimozemšťan a tudíž je nejlepčí

Reagovat
Hristo Stoichkov

Celkově určitě, faktorů tam bude víc. Primárně slabší kvalita týmu, což u něj pravidelně znamená to, že se stahuje zbytečně do hloubky. Mám pocit, že s Pjanićem konečně získal hráče, kterýmu věří a bude se snad pohybovat v nebezpečnějších prostorech. Letos je to od něj bída a dneska to asi vyvrcholilo. Jak se mu nedaří v zakončení, tak ztrácí nesmyslný množství míčů a volí hloupá a obtížná řešení situací, čímž nakonec trpí celý tým. Na druhou stranu je taky pravda, že nikdo další (občas Fati) na sebe není schopný vzít nějakou zodpovědnost...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
vilp

Co Dest zatím?

Reagovat
smazaný uživatel

Takový horší Coufal

Reagovat
Hristo Stoichkov

Slibný začátek, ale napravo hrál pouze v Clásicu, kde vymazal Viniciuse, takže zatím není moc co hodnotit.

Reagovat
vilp

Teď jsem po dlouhé době viděl celý zápas Borussie a Guerreiro úplně brutální. Tak jsem si stáhl další zápas proti Schalke a to stejný. Jak Dani Alves zamlada. Hålanda jsem konečně poprvé zkouknul jinde než na YouTube a nestačil jsem se divit. On je podobně jak Morata schopný díky té své rychlosti a pochybu jít pětkrát sám na bránu, všechno z toho zahodit, a to dokonce i tak, že pak soupeř hází aut.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zápas s Bayernem jsem zrovna viděl, byl parádní . Snad mu bude držet zdraví, protože u něj to ani o ničem jiným není. Pro mě škoda, že se tolik necení tyto technický typy hráčů jako on, Dest nebo Grimaldo, sází už se až přehnaně na rychlost a sílu v soubojích na úkor kreativity. Třeba Mendy u vás je dozadu neuvěřitelná skála, ale směrem dopředu nic mimořádnýho. Ono to teda souvisí i se stylem LaLigy, která je momentálně asi nejdefenzivnější top ligou, co mám nasledováno.

Haland souhlas, já mám obecně tyto mobilní typy “9” rád, dokážou se dostat pohybem do spousty šancí a třeba Barca hrála nejhezčí fotbal (co osobně pamatuju) s Eto’em a Suárezem na vrcholu svých sil. Jesus má podobný styl, ale palič je to teda neuvěřitelný. Naopak třeba Werner se mi na hrotu tolik nelíbí, ten je podle mě použitelnější náběhy z levýho křídla.

Co vůbec říkáš na letošní Real?

Reagovat
vilp

Moc to nesleduju, nebudu u takových výkonů ztrácet čas. Z toho, co jsem viděl, klasika. Stará garda čím dál horší, fotbal čím dál míň kreativní a momentálně asi s nejpomalejším přechodem do útoku v Evropě. Hodně se nadává na útok, ale když dostávají míče tak pomalu a do takových pozic, tak se nejde ani divit, že všichni předvádí hovno. Hazard pořád tragický, a to hlavně kvůli sobě. Fakt nevím, v čem je problém. Že nechodí 1v1 s tím kotníkem bych ještě pochopil, ale on každý balon hned odevzdá a 90 % přihrávek dává dozadu nebo do šířky. Ødegaard najednou taky zapomněl všechno, čím loni vynikal, ale pak jde hrát za repre a udělá tam x tutovek.. právě proto jsem chtěl viděl Edena za Belgii, jestli by tam dokázal hrát svoji hru, nebo je fakt kompletně v prdeli. Loni mu ten zápas s Ruskem dost pomohl a pak se rozehrál do solidní formy, než ho prošlápl Meunier.

Mendy je s balonem strašný tragéd, fakt mě vůbec nebaví tím, jak neumí vymyslet vůbec nic kreativního. A pak vidím Guerreira, který jednoduchou narážečkou nebo vertikální přihrávkou založí 20x za zápas útok a ještě je schopný rozdat víc přesných finálních přihrávek než všichni záložníci dohromady. Destovi fandím. Jinak co Frenkie, četl jsem tady nějakou kritiku, ale viděl jsem ho proti Itálii a líbil se mi. Hraje fakt špatně? Čím to je?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Omlouvám se za zdržení, poslední týdny jsem časově dost vytížen.

Co jsem viděl Real, tak za mě strašná nuda. Musím říct, že jsem snad nedokázal zvládnout ani jeden celý zápas, čemuž napomáhá teda i domácí prostředí rezervního stadionu. Celá LaLiga mi teda přijde atraktivitou úplně o ničem, polovina týmů si vystačí s hlubokým blokem a pár solidními brejky, momentálně asi nejdefenzivnější liga. Mám z vás takový pocit, že sice se ten tým na papíře přestavuje celkem v pohodě, ale pokud opravdu chcete být konkurenty Liverpoolu či City, tak by to chtělo do toho šlápnout mnohem víc, jinak se budete přibližovat spíš opačným směrem k nám.

S Mendym souhlas, ve Španělsku to vynikne o to víc, jelikož proti těm zavřeným obranám je potřeba být kreativní. Guerreiro má strop vysoko, bohužel doplatil na častá zranění a pochybuju, že ještě udělá ten krůček nahoru směrem z Dortmundu. Možná jednou skončí v PSG...

U Frenkieho bych asi neřekl, že by hrál vyloženě špatně, ale možnosti má úplně jinde, to víme oba. Podle mě je strašně omezen pohybem spoluhráčů (podobně jako třeba Odegaard, který měl v Sockách ideální podmínky pro svůj fotbal), zvlášť s Messim či Griezmannem na “křídle”. Navíc má vedle sebe Busquetse, který už definitivně ztratil nohy a ubrání pouze situace, kterým dokáže předejít dobrým čtením hry. Potřeboval by dynamičtější styl hry a myslím, že i Puig vedle něj by mu dokázal pomoct. Navíc ať chceme nebo ne, ta situace v klubu je neuvěřitelně tristní a i to se musí se na výkonech, výsledcích a atmosféře v týmu projevit.

Reagovat
vilp
Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, zápas s Bayernem jsem viděl, skvělý výkon .

Reagovat
LAM

Kritizovat se dá hodně věcí,ale dneska jsme nedali asi 10 golovek,stejně jako s Juve

Bohužel Realu se už delší dobu drží štěstí jako prase a i přes úplnou sračku nějak ukopou výhru,což se u nás nedá vůbec říct.

Bohužel liga bude velmi brzo rozhodnutá,jelikož i přes talent,kterej u nás v týmu konečně je,nemáme pořádnýho střelce a nějak tipuju,že to bude pokračovat i dál.

Doufám,že Koemana ale nevihoděj,jelikož se mě fotbal pod nim líbí,i hráči co tam dává,ale goly za ně dávt nemůže.

Reagovat
misinho7

jasne realek ma zas stastie...

Reagovat
LAM

A né?Vždyť vy sami se na většinu zápasu skoro nedokážete dívat,ale vždy tam v závěru něco padne

Reagovat
misinho7

dnes sme vyhrali po dhej dobe suverejne a to ze tam padne nieco neznamena ze to je o stasti, to ze sa hraje sracka neznamena hned ze sme mali luck a super napr nedal 10 sanci a my sme mali jednu a ta nahodne padla ..

Skor je vtipne to vase, ked vyhraje real je to stastie ked barca tak nie vzdy zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna letos má Real hrozný štěstí. Mimo tenhle zápas byl ve všech letošních zápasech horší.

Reagovat
valloire

je to náhoda, stejně jako Zlatej hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zlatej hattrick Barcelona v obou případech vyhrála naprosto dominantně a zaslouženě.

Reagovat
valloire

Barcelona žádnej nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Má 2 - 2009 a 2015, v prvním případě je to dokonce double hattrick.

Reagovat
valloire

Zlatej hattrick jsou tři po sobě jdoucí vítězství v LM, ne výhra v kvalifikaci na LM, tupej pohár a výhra v lM v jednom roce ty vytupělá hlavo

Reagovat
Kily8

Toto vie už môj 8 ročný syn...

Koľko má rokov ten Expert Eurofotbalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se plete. Koukni se na definici hattricku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako hattrick se v mnoha sportech označuje výkon, kterého hráč dosáhne obecně třemi úspěchy v jednom zápase. (Wikipedia)

Když si to převedeš na tým, tak je to jedna sezona a v ní výhra ligy a obou pohárů.

Reagovat
valloire

jj, jasně

Reagovat
smazaný uživatel

Běž se soudit s Bidenem a fotbal nech jiným.

Reagovat
valloire

třeba tobě zenthurasi co? no to by to vypadalo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš věci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Petrinho17

Ale prosím ťa. Úplne čisté golovky boli tak možno 2. Inak to bolo všetko pološance. Ten futbal nemal vôbec hlavu ani pätu.

Poslať tam 6 útočníkov, ktorí absolútne nevedeli, čo majú robiť. Trincao si tam zavadzia s Robertom, Griezmann s Braithwaitom, ľavá strana po odchode Fatiho v podstate neexistovala.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Asi tak no, tím Braithwaitem to úplně dodělal, ten se proti zavřený obraně dostane k více ofsajdům než dotykům s míčem.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám, že tam toho nýmanda nechají co nejdéle

Reagovat
2miguel1

Nabuduce skuste zaviest loptu na stred a nechat ju tak, chodte do braniaceho bloku a nechajte supera utocit. Skuste pre zmenu po 4 rokoch to, co hraju vsetci proti nam.

Reagovat
smazaný uživatel

No čo Koeman, zasa VAR ? Pozeral som zápas cca od 60. minúty, ale celý čas si tam sedel ako zmoknutá sliepka

Reagovat
roman1978

Ano VAR ani neposuzoval jasnou penaltu na Frenkieho a také ruku ve vápně od Alavesu. Nejde o to, jak by to nakonec posoudil, ale že to ani nezkoumal.

Reagovat
Diskostu

A hlavne nevylúčil Messiho...

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Rothbard

Kdy naposled Barca nevyhrála 4 zápasy v lize?

Reagovat
nenavidimManUTD

sezona 2018/19 (5.6.7.8. kolo)

Reagovat
pobody's nerfect

Koeman nevydrží ani do Vánoc

Reagovat
LAM

To je škoda,jelikož s timhle kádrem bez útočníka nikdo nedokáže nic lepšího udělat.Určitě ne Xavi a dopředu jasná házená na půlce.

Reagovat
pobody's nerfect

to asi ne, ofenziva prostě není dobře poskládaná, na druhou stranu Font tvrdil, že Koemana vyhodí za každé situace, tak je možné, že by odešel, i kdyby měl výsledky

Reagovat
LAM

A tim taky Font potvrdil,že je to totální idiot a doufám,že vyhraje Laporta

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dokáže, kvalitní trenér úplně v pohodě. Koeman na to ale jednoduše nemá

Reagovat
REPLIKATOR

1) žádné Vánoce nebudou

2) nevydrží

Reagovat
smazaný uživatel

Vanoce budou, pokud nenastane konec sveta do te doby

Reagovat
letitfly

Fotbal pohledné, mladej útok neskutečné talentovanej, ale zakončení a návrat po ztrátě míče klasicky tragédie. Ve chvíli, kdy jsou vysoko vytaženy 4 ofenzivní hraci a 2 beci je potřeba, aby stoperum při ztrátě míče pomohl stres zálohy a zastavil protiútok. Není možný, aby každá ztráta znamenala situace 2vs2 a 3vs3...stoperi nemaj dostatečnou individuální kvalitu, rychlost a jistotu, aby si s tím pokaždé poradili

Reagovat
Dr. Admess

Výkon se mi líbil.

A odložím si tady: Pedri + Fati ... i kdybychom prohrávali snad 0:5, na ně je radost se dívat. Hned mám o naší budoucnost menší strach.

Reagovat
Mercury

Uz tam chybí jen CF mezi nema a bude to super, zezadu Messi/Coutinho a pod nema Puig s Frenkiem. Tak by se mi to líbilo.

Reagovat
REPLIKATOR

Barcelona

Reagovat
Ed_Hazard

Neviem co tu tolko riesite. Zapas dvoch tymov zo stredu tabulky sa skoncil remizou. To je toho.

Reagovat
Petrinho17

Absolútne nechápem tu nadšenie z toho výkonu. Keďže to bolo niečo príšerné. Hráči sa motali, nevedeli kde majú hrať. Barcelona za 4 zápasy v lige dá 3 góly. To je neprípustné.

Reagovat
2miguel1

Z 12b mame 2b. Ako ta hra nieje totalne zla, ale musime zacat premienat sance. Pod Enriquem sme tiez sa v prvej sezone zimu rozbiehali, tak snad sa aj tu rozbehneme lebo ta hra je o.k

Reagovat
Petrinho17

Tá hra rozhodne ok nie je. Vyzerala dobre pre to, že a

alaves sa zatiahol do 16ky a tam čakal, tým pádom bola Barcelona stále pri lopte. Ale v podstate prišlo tak 1-2 veľkým šanciam. Prihrávky pred vápnom zvládne aj Koeman, keď sa tam postaví. Smerom dopredu je to strašne slabé. A je smutné, že takéto výkony fanúšikovia Barcelony považujú sa dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Pod LE jsme měli MSN v nejlepší formě.Jak chceš tohle srovnávat s tim že ani nemáme hrota a Griezmann totálně mimo.I kdyby se chytil Messi,čemuž už nevěřim,tak to nemůže stačit.

Reagovat
technecium

Hele tak buď omlazujeme a přestavujeme kádr, nebo chceme okamžité výsledky, tak si vyberte. Ono si to sedne.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
LAM

Oni ale musejí mít i výsledky, jelikož bez nich Kocman poletí a vše půjde od znova

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kondogbia do Atletica za 15 micu. Pamatuju hodne, i casy Koemana, ktery stavel Arizmendiho na ukor Joaquina, ale tohle prebiji vsechno. Letos to bude fakt boj o udrzeni. Jestli se nezbavime Lima, skoncime jak Malaga. :(

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass

Nemám z toho radost, ale tohle už bude druhá liga, Vallejo, Esquerdo, Blanco to sou hráči na 2. ligu.

Reagovat
Dufan

prej snad jen za 5

Reagovat
Messiáš

Bohuzel , snad to Lim brzo proda nekomu solventnimu.

Reagovat
LAM

No pokuď beru nějaký pozitiva,tak snad nemůže tahle tragédie s šancema dlouho pokračovat a Sergio snad už bude jen náhradník.Alba si snad taky sedne.

V LM:Stegen-Firpo,Lenglet,Pique,Dest-De Jong,Pjanič-Fati,Messi,Trincao-Griezmann

Reagovat
Petrinho17

Stegen po tak dlhej pauze pochubujem, že bude po 2-3 tréningoch hneď hrať. Hlavne to je zbytočne nasilu unáhliť.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jaký jsou teď vzpomínky na legendárního Ernesta Valverdeho?

Reagovat
roman1978

Žádné. Ten hrál ještě mnohem větší hrůzu. Jen měl o pár let mladšího Lea, který mu ty výhry vystřílel sám a Matse, který zase vše pochytal.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že o fotbale víš tužku

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jo, ale aspoň měl na 99% vyhranej titul. Leo se zase rozstřílí, bohužel je teď vidět kdo Barce ty tituly získal.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě zapomínáš na Suareze. I když měl nevyrovnaný výkony, tak dokázal dát hodně důležitých gólů. Jeho ztráty bude Barca ještě hodně litovat, ale chápu že jeho plat byl problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

U mě leda takový, že kdyby se vyhodil na konci sezóny, tak máme ligový titul a jsme bez ostudy v LM

Reagovat
smazaný uživatel

..kým sa tu budú naťahovať fans bárky a reálu tak do Vianoc bude mat atletico náskok 12 bodov..

Reagovat
Visca el barca

Ta panika tady. pod Setienem jsme si nevypracovali tolik šanci co včera za celej půl rok. Je tu přestavba, spousta mladejch. Jediný co mě sere, je ignorace Aleni a Puiga. Bus už jedine lavice. Měl by to být jeho poslední rok.

Reagovat
ttopi

Škoda, od vyrovnání hrála Barcelona dobře, i šance byly. Pokud takhle bude hrát příště celý zápas, asi se nemusíme bát.

Reagovat
Kily8

Áno, keď súperovi vylúčili hráča, odvtedy bola Barca lepšia...

Reagovat
messi80

Inak Messi naozaj nemá na začiatku sezóny svoju obvyklu formu, ale napr. Keby včera podal takýto výkon iný hráč tak ho chvália. Ú messiho sú očakávania nastávane tak ze sa tu človek docita bludy o. Tom ze už je pre Barcelonu príťaž.. inak samozrejme 2 body z 12 sú zlé a strata na čelo je po pár kolách veľká, ale mňa ten futbal v stredu a aj včera bavil.. Verím že ronald na to má, aby ten tým previedol prestavbou a bol úspešný.

Reagovat
technecium

Já si pořád myslím, že si to celé sedne hodně dobře. Tam vlastně jen stačí, aby se Griezmann probral v zakončení a hrál Pjanič namísto Busquetse a bude to hodně dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman nebude mít na žádnou přestavbu čas. Co nevidět bude mít Barça nový vedení a Koeman bude rad když vydrží trenérem do konce sezóny. Letos žádnou trofej neočekávám ale nedával bych mu to vyloženě za vinu, přišel v dost složitý situaci k týmu kde je celá kostra za zenitem a bez finančních prostředků na posili. Nicméně asi nebyl lepší kandidát než on, ten tým potřeboval poradnej průvan a Koeman ukázal ze má koule jak dva medicimbály, což proti rozinkám Valverdeho a Setiena byla příjemná změna

Reagovat
oli9

Ta Barca to je utrpení ty vole, ale to 6 místo by jim slušelo... A hezké zemětřesení.. Messi pryč

Reagovat
misinho7

lol v Reale niekto pozitivny...rovno pred Interom a len tak si tipnem ze to bude Eden

Reagovat
Ed_Hazard

V Castille boli včera 2 alebo 3. Nejedná sa o toto? Či sa priamo odkazuje na A tým?

Reagovat
misinho7

ze vraj z acka ma niekto, vecer sa bude testovat znova

Reagovat
smazaný uživatel

Covid ma pry i Sergio Santos cili ten pravy bek co byl na lavce s Gladbachem. V zivote jsem nikdy nevidel aby bylo zranenych tolik hracu na jednu pozici - Carvajal, Odri, Nacho, Vazquez a ted Santos.

Reagovat
zasranej malíř

Militao je ten nakažený

Reagovat
smazaný uživatel

Takze dalsi hrac, ktery muze zahrat pravyho beka.

Reagovat
misinho7

Lucas dnes ale trenoval. Tak snad. Ale sranda ze na RB mame tolko alternativ a vsetky su mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Gareth golaso, Regui mu prihrával

Reagovat
QooBo

Getafe slabučké, mali sme brať 3 body, aj keď som napokon rád aj za jeden

Musah výborný

Correia totálny dement

Maxi si koledoval o červenú

Reagovat
CHONG

Tři body

Reagovat
QooBo

Samozrejme Po červenej som čakal, že Getafe sa rozbehne a strelí 3 góly .. Hralo 40min proti desiatim ale na ihrisku to teda nebolo veľmi vidieť, paradoxne Vale mala 2 tutovky kde mala rozhodnúť zápas

Reagovat
CHONG

Vstřelili jsme dva a měli další slušně šance, ale zase nás zradila naše nekoncentrovanost na konci zápasů (poločasů) a úplně zbytečný penaltový zákrok Djeného... Suma sumárum kříž odpovídající.

Reagovat
QooBo

Penalta bola rovnako zbytočná ako Correiova červená, takže na blbosti 1:1 Ale áno súhlasím, remíza tomu zápasu sedí .. Myslel som to tak, že sme mali dať aspoň jednu z tých tutoviek a asi mohlo byť hotovo, dovtedy v druhom polčase Getafe nemalo nejakú vyloženú šancu na vyrovnanie, iba solídne vyzerajúce strely z diaľky

Reagovat
Jordi Alba

Socky hodně solidně, nahradit skvěle hrajícího Ødegaarda ještě lepším hráčem, klobouček.

Portu taky parádní, ten neměl z Girony vůbec odcházet.

Reagovat
CHONG

Co to včera bylo, ty tři červené?

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Jordi Alba

Tam se vyloženě předvádí, kdo je větší tragéd. Už sem to tu psal minulou sezónu, že jak to Play Off nevyhrajou, tak je to pravděpodobně další roky bez postupu. Odešla většina tý kostry týmu, která za něco stála - Mojica, Granell, Gallar a hlavně Borja García. Stuani navíc ani prakticky nehraje od začátku ligy, takže už ani góly nemá kdo dávat. Brankář s celou obranou čistí tragédi. Děcka na hostování ze City sou tam stejně jenom na vyedávání na lavičce/tribuně a Monchu, kterej je tam na hostování a hrál jakžtakž, tak tam včera nalítl jako debil skluzem do hráče Almeríe, protože hrát v 9 bylo očividně furt zbytečnej luxus.. Vyloženě tragédi nejsou snad jenom Aday a Stuani, ale ten nehraje.

Reagovat
Jordi Alba

https://www.youtube.com/watch?v=bdxtrkqSaVg

Při tý první to moc není vidět, ale Gumbau mu to tam nahrál jako školák, ale i tak ho měl Ramalho spíš nechat běžet, když nebyla ještě ani 30. minuta. Cristóforo smolná, ale tu nohu mu vzal a ta poslední to jenom podrthla, ale ono možná dobře, protože kdyby ho Monchu nesundal, tak z toho protiútoku by už ten gól asi Girona dostala.

Reagovat
CHONG

Ta třetí, to je paráda A Stuani je zraněný nebo proč nehraje?

Reagovat
Jordi Alba

Popravdě nevím, jenom doufám, že to není nějaký podobný případ, jako Barcelona a Messi.

Reagovat
Messiáš

Bohužel no, toho Stuaniho absolutně nechapu. On asi opravdu čekal na přestup do La ligy, který nepřišel a už se mu nechce to tahat v Segundě, aby jste to podělali z Elche. Já čekal dost od Nahuela Bustose, kterej je zatim dost jalovej, to same se da rict o Pablo Morenovi a je drsny, ze nejlip to strili Mamadou Syllovi, se kterym se podle me pocitalo spise na back-up.

Jinak si jede Espanyol svoji ligu, ten tym s klidem na pulku Primery a je to proste znat. Embarba, De Tomas, zkuseni Darder s Meridou a talentovani mladici. Pro me velike prekvapeni Gijon, kde vali na hrotu Uros Djordjevic a za zminku urcite stoji Manu Garcia. Moje oblibena Almeria je zatim spise zklamani. Trener je neexistujici kaspar a dobre hraje akorat "Barcelonska spojka" vzadu Akieme, slusny je i Jorge Cuenca, Jinak zklamani je zatim nejdrazsi posila Umar Sadiq, ktery teda zatim na Darwina zapomenout nedal a Luca Robertone.

Za me kazdopadne naslapla a zajimava Segunda.

Reagovat
Jordi Alba

U toho Stuaniho nemám tušení, nabídky měl. To s těma mladíkama ze CIty.. každej tu dělá, jako kdyby City nějak dotovalo Gironu, přitom přicházejí děcka, co pokaždý skoro nic neodehrajou. To, že je nejlepší střelec Sylla mluví bohužel za vše. Almeríi moc nasledovanou nemám a Espanyol si pojede svoje, zůstalo jim hodně hráčů který tu Segundu kvalitou převyšujou, tam by to mělo být 1. místo s přehledem, sice je nemám rád, ale do LL patří.

Reagovat
Jordi Alba

Naposledy platný ze City byli Alex García a Pablo Maffeo, ale Maffeo při první hostování, nikoliv při tom posledním.

Reagovat
Messiáš

Souhlas, dodnes pamatuji, jak Maffeo vymazal osobkou Messiho. Od nej jsem cekal, ze do par let bude reprezentacni stalice

Zatim je to zklamani, vetsina z nich vypada, ze na tu uroven nema, do urcite miry to chapu u Couta a Morena, ale u Bustose jsem cekal, ze by mohl dat i na Stuaniho pripadne zapomenout..

Reagovat
Jordi Alba

Třeba se ještě někdo chytne, ale zatím je to hrozná bída.

Reagovat
Phillipinho

Oni prisli v podstate jenom o Rocu, jinak maji kadr na stred tabulky v La Lize. Mit na hrotu v Segunde RDT to je vuci ostatnim tymum az nespravedlivy.

Reagovat
Messiáš

Je to tak. Navic Merida je naprosto luxusni doplneni zalozni rady. Mit na stoperovi Cabreru, stahnout si Javiho Puada, ktery mel povedene hostovani v Zaragoze. To je proste ohromny luxus. Nebojim se rict, ze lavicka by mela s klidem na postup taky a samozrejme Tomas by mel hrat v tymu, co hraje pohary, nikoliv v Segunde

Reagovat
CHONG

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Phillipinho

Hlavne Alguacil to rotuje a vubec to neni znat. Ma hodne sirokej kadr a spousta odchovancu, kteri maji velkou kvalitu. Momentalne nejlepsi a nejorganizovanejsi tym v lize a pro me seriozni kandidat na Top 4.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele