LaLiga - preview 8. kola

30.10.2020, 08:56, aktualizováno 02.11.2020, 08:36
Previews
Estadio de la Ceramica (© AFP)
Valladolid je na posledním místě tabulky a nic snadného ho nečeká ani v pondělí, to se představí na půdě Villarrealu. Domácí za sebou mají náročné cestování, ve čtvrtek hráli v Ázerbájdžánu...
Villarreal CF - Real Valladolid  (pondělí 21:00)
"Žlutá ponorka" vstoupí do 8. kola španělské nejvyšší soutěže až v pondělí proti Valladolidu a bude plnit roli favorita. Pokud se jí podaří na domácím Estadio de la Cerámica zvítězit, posune se do první čtyřky. Valladolid v sedmi kolech ještě nevyhrál a šance, že se mu to povede právě na Villarrealu nejsou zas tak velké.

Hosté v sedmi kolech získali pouze tři body a není se čemu divit, že v tabulce zaujímají poslední místo. Herně přitom Valladolid nepropadá, ale ke třem bodům mu prostě něco chybí. Možná větší odhodlání, zkušenosti nebo přesvědčení. Pucelanos naposledy padli na vlastním hřišti, když se o to postaralo Deportivo Alavés. Právě zvládat podobné zápasy Valladolid z kraje sezóny neumí a toho může v konečném zúčtování vyjít draho.

Villarreal v rámci španělské nejvyšší soutěže střídá dobré výsledky s horšími, ale zatím se drží v popředí. Zvládá to i na evropské scéně. Ve dvou duelech základní skupiny Evropské ligy získal plný počet bodů a dohromady u toho nastřílel osm branek! Právě v ofenzivě tkví největší síla domácích, na což si budou muset dát Pucelanos pozor.

Od trenéra Unaie Emeryho se toho hodně čeká a je pravda, že Villarreal nemá špatně našlápnuto. V lize zatím padl jen jednou a to na Camp Nou s Barcelonou. Před týdnem bral sice jen bod, ale bylo to na půdě velkého překvapení z Cádizu.

Valladolid nemá z posledních let s Villarrealem špatnou bilanci. Za deset let s ním prohrál jen třikrát. Na půdě "Žluté ponorky" dokonce před dvěma roky zvítězil a právě to by v pondělí rád zopakoval.

Co se týče absencí, Villarrealu budou scházet zranění Alberto Moreno a Daniel Parejo. Na straně hostí je situace podobná, zranění jsou Kiko Olivas i Javi Sánchez. Pouze pro Nacha platí karetní trest.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Costa, Torres, Albiol, Gaspar - Trigueros, Coquelin, Iborra - Gómez, Alcácer, Chukwueze
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Jiménez - Pérez, Fernandez, Yamiq, García - Orellana, Alcaraz, Mesa, Villa - Weissman, Guardiola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 3.91 - 5.96
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Elche CF  (neděle 14:00)
Fotbalisté Betisu se po dobrém vstupu do sezony zasekli a aktuálně vyhráli jediný zápas z pěti posledních. Kouč Manuel Pellegrini věří, že jeho tým si cestu zpátky na vítěznou vlnu najde a doma proti Elche je k tomu ideální příležitost. Nováčka soutěže ale není radno podceňovat, v tabulce je dokonce o tři příčky výše, než domácí Betis.

Elche patří k příjemným překvapením a i když bude na Villamarínu v roli outsidera, rozhodně může překvapit. Los Franjiverdes, jak se klubu přezdívá, neprohráli čtyři kola v řadě a naposledy jejich kvality pocítila slavná Valencia, která v Elche prohrála 1:2. Venku se Elche představilo dvakrát a pokaždé bralo všechny tři body. Povede se mu to i v Andalusii?

Betis před startem letošní sezony vyhlásil útok na přední pozice a pohárové příčky, ale zatím se mu to nedaří. Fanoušci byli v úvodních kolech hodně namlsáni, jenomže jejich entuziasmus dlouho nevydržel. V posledních pěti zápasech Betis čtyřikrát prohrál a v tabulce se propadl na jedenácté místo.

Andalusané se s Elche utkávali v předešlé dekádě v rámci nižší soutěže a rozhodně se nedá říci, že by měli výsledkově navrch. Naopak, Elche už v té době představovalo houževnatého soupeře a Betis s ním měl problémy. Aby tentokrát doma dosáhl na tři body, bude muset předvést perfektní a koncentrovaný výkon.

Betisu nepomohou suspendovaný Martin Montoya a dvojice Dani Martin, Víctor Camarasa je pro změnu zraněná. Elche má v tomto směru výhodu, k dispozici je kompletní kádr, pouze nad Carrillem visí otazník.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Bravo - Moreno, Bartra, Mandi, Ruibal - Rodríguez, Carvalho - Joaquín, Canales, Fékir - Sanabria
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Badía - Barragán, Verdú, Josema - Josan, Marcone, Guti, Fidel - Morente, Milla, Rigoni
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.49 - 4.56 - 7.36
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Real Sociedad  (neděle 16:00)
Po porážce s Neapolí se musejí fotbalisté Realu Sociedad opět koncentrovat na domácí soutěž a pokud se chtějí vrátit do čela, musí uspět na hřišti nebezpečné Celty Vigo. Té se v úvodu letošní sezony nedaří, nicméně doma má svojí kvalitu a zejména prostřednictvím útočné dvojice Santi Mina - Iago Aspas může potrápit jakýkoliv tým.

Real Sociedad bude ve Vigu v roli mírného favorita, ale žádná procházka růžovým sadem ho tam nečeká. Naopak. Celta Vigo se chce konečně odrazit k lepším výsledkům a to především na domácím stadionu. Estadio Balaídos Baskové dobře znají, loni tu vyhráli jediným gólem Alexandera Isaka, ale v historii se jim tu ne vždy dařilo. Celta Vigo je navíc posledním týmem, který ve vzájemném souboji vyhrál - také on nejtěsnějším výsledkem dobyl soupeřovu půdu.

Baskové se v úvodních kolech dostali do čela celé soutěže a vzhledem k výsledkům z minulých sezon to rozhodně není náhoda. Imanol Alguacil ale krotí euforii a nadále poukazuje na fakt, že v lize hrají lepší týmy, než je ten jeho. Real Sociedad se také musí popasovat s náročností programu, protože vedle LaLigy nastupuje i k zápasům Evropské ligy. Coby vedoucí tým LaLigy přivítal ve čtvrtek Neapol a možná trochu nečekané prohrál.

Celta Vigo poháry nehraje, ale o to více se může soustředit na naplňování cílů v domácí soutěži. Celta zatím vyhrála jen jednou, když porazila Valencii a v dalších třech případech si rozdělila body za nerozhodný výsledek. V tabulce to zatím stačí na sedmnácté místo a to je něco, co by Celta chtěla vylepšit. Jejím cílem je hrát o střed tabulky, v dostatečné vzdálenosti od sestupových příček.

Domácím budou chybět Sergio Álvarez, Kevin Vázquez a Hugo Mallo. Kouč Imanol Alguacil zase nemůže počítat s Lukou Sangallim a Igorem Zubeldiou.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Villar - Aidoo, Murillo, Araújo - Olaza, Nolito, Tapia, Suárez, Carreira - Mina, Aspas
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Gorosabel, Sagnan, Normand, Muňoz - Silva, Zubimendi, Merino - Januzaj, José, Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.49 - 3.18 - 2.36
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Granada CF - Levante UD  (neděle 18:30)
Valencijské Levante čeká náročný úkol - pokusit se získat body na půdě pohárového zástupce Granady. Celek z Andalusie vstoupil i do letošní sezony dobře, prohrál jen jedno utkání a krouží kolem pohárových pozic.

Granadě se zkrátka daří a je to vidět jak na domácí scéně, tak i na té evropské. Ve čtvrtek si Nazaries připsali remízu s PAOKem Soluň a po překvapivé výhře v Eindhovenu mají v tabulce solidní čtyři body. Zpátky však k domácí soutěži. Granada jí odstartovala vskutku skvěle, nestačila jen na Atlético Madrid a v uplynulých týdnech porazila Sevillu i Getafe.

Zatímco Granada odstartovala dobře, Levante se trápí. Ve 2. kole sice porazilo Osasunu, ale od té doby na tříbodový import čeká. Minulý týden ztratilo body v domácím zápase se Celtou Vigo (1:1) a zůstává v sestupovém ohrožení na předposledním místě. Se špatnými výsledky se také čím dál hlasitěji spekuluje o osudu trenéra Paca Lópeze, vedení mu zatím vyjádřilo podporu, ale na jak dlouho?

Jestli něco hraje Levante do karet, je to přeci jenom lepší vzájemná bilance. V minulé sezoně v Granadě vyhrálo a dařilo se mu i v předchozích zápasech. Je však otázkou, zdali v současné formě může podobné výkony zopakovat.

Granada se bude muset obejít bez Lozana, Quiniho, Soldada, Díaze a Foulquiera. Hosté hlásí jen dvě absence, jmenovitě se jedná o Doukourého a Vukčeviće.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Silva - Sánchez, Vallejo, Duarte - Neva, Herrera, Milla, Montoro, Puertas - Molina, Machís
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernández - Miramón, Vezo, Postigo, Toňo - Malsa, Campaňa - Rochina, Melero, Bardhi - Martí
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.44 - 3.28 - 3.22
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Valencia CF - Getafe CF  (neděle 21:00)
Večerní duel ve Španělsku obstarají Valencia a Getafe, tedy týmy, které se netají pohárovými ambicemi, ale kterým se zatím nedaří podle představ. Zvláště ve Valencii si i přes četné odchody a oslabení představovali začátek jinak.

Valencia v létě výrazně oslabila, ale i nadále se chce v tabulce pohybovat kolem pohárových pozic. K tomu je však potřeba výrazně lepších výsledků, než jaké doposud uhrála. Netopýři prohráli už čtyřikrát, aktuálně dokonce třikrát v řadě a je nejvyšší čas tuto sérii přerušit. "Musíme změnit náš přístup, abychom dosáhli na vítězství. Víme, co jsme v posledních třech zápasech neudělali. Teď nás čeká nedělní zápas o vítězství," prohlásil na klubových stránkách portugalský křídelník Guedes.

Los Che si od zápasu na Mestalle slibují protržení série a útok na vyšší pozice. Přeci jenom je současné šestnácté místo nehodné takového jména. "Všichni ze sebe musejí vymáčknout maximum. A to jak ti, kteří hrají od začátku, tak ti, kteří nastoupí z lavičky. Nemůžeme šetřit energii, musíme do toho dát vše," nabádal své spoluhráče Guedes.

Getafe je na tom o poznání lépe, i když v minulém kole nestačilo na Granadu. Po vítězství nad Barcelonou to bylo poměrně velké zklamání, ale taková je realita. Situace je ve španělské LaLize hodně vyrovnaná a opravdu každý může ztratit s každým. "Očekávám nebezpečnou Valencii, vždy jsou nebezpeční. Složitý zápas s ambiciózními cíli. Je to místo, kde se nás budou chtít snažit porazit. Budeme tomu čelit s velkým nadšením, chceme vyhrát a pokračovat v naší cestě," prohlásil sebevědomě kouč Pepe Bordalás.

Valencia se utkala s Getafe nesčetněkrát a v posledních letech mívá navrch madridský celek. V loňské sezoně doma zvítězil 3:0 a z Mestally si odvezl cennou remízu. Bod by bral asi i tentokrát, i když ví, že současná Valencia se rozhodně porazit dá.

Valencii chybí pouze Diakhaby, jinak se může kouč Javi Gracia opřít o všechny dostupné opory. Totéž platí i o týmu Pepeho Bordaláse, ten dokonce neregistruje žádné ztráty.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Doménech - Gayá, Mangala, Paulista, Correia - Soler, Wass - Guedes, Kang-In, Musah - Gómez
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Suárez, Dakonam, Cabaco, Olivera - Nyom, Maksimović, Arambarri, Cucurella - Mata, Hernández
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.15 - 2.97 - 2.71
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - SD Huesca  (sobota 14:00)
Historie zápasů Realu Madrid s Huescou započala teprve před dvěma lety a věřte, že v sobotu dojde teprve ke třetímu vzájemnému střetnutí. Nic to nemění na tom, že Real je velkým favoritem, který se potřebuje naladit před veledůležitým zápasem Ligy mistrů proti Interu Milán.

Těžko si představit jiný výsledek, než vítězství Realu Madrid. Domácím hraje do karet naprosto všechno. Lepší ligová forma, vítězství v El Clásicu a fakt, že Huesca na první vítězství stále čeká. Přesto nejsou v hlavním městě Španělska důvody ke spokojenosti, spíše naopak. Na poplach se bije v Lize mistrů, kde slavnému a historicky nejúspěšnějšímu klubu této soutěže hrozí vyřazení už po základních skupinách.

Jistě, Real má za sebou jen dvě kola a jeden bod na kontě, ovšem vezmeme-li v úvahu co ještě Zidanovu partu čeká, tak to nejsou optimistické vyhlídky. Real Madrid totiž musí bezpodmínečně zvládnout dvojutkání s Interem Milán, v opačném případě už mu asi nic jiného nepomůže. Připomeňme, že Real prohrál doma se Šachtarem Doněck (2:3), aby následně jen taktak zremizoval skoro ztracený zápas s Mönchengladbachem (2:2).

Zpátky však k LaLize, Real jako obhájce prvenství nezačal špatně a v tabulce mu po neúplných sedmi kolech patří druhé místo za Realem Sociedad, ale s jedním zápasem k dobru. Ten pokud Zidanovi svěřenci vyhrají, posunou se do čela právě před Basky.

Huesca může na tréninkovém stadionu Alfréda di Stéfana jenom překvapit. V předchozích dvou duelech proti Realu Madrid nebodovala a je otázkou, zdali se jí to může povést v sobotu. Hosté odehráli všech sedm kol a i když zatím nevyhráli a jsou v tabulce předposlední, nemají za sebou špatné výsledky. Pět remíz a mezi nimi týmy jako Villarreal, Atlético Madrid nebo Valencia znamená, že outsider není bez šance.

Real Madrid potřebuje šetřit své hvězdy na důležitější zápas proti Interu a tak je otázkou, jakou jedenáctku Zidane zvolí. Jistě ale nemůže počítat s Ødegaardem, Nachem a Carvajalem. Za Huescu absentuje zraněný Pedro López.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Marcelo, Ramos, Militao, Mendy - Modrić, Casemiro, Isco - Rodrygo, Benzema, Vázquez
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Fernández - Maffeo, Pulido, Siovas, Galán - Ferreiro, Mosquera, Rico, García - Ramírez,.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.34 - 5.61 - 9.64
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Sevilla FC  (sobota 16:00)
Náročný program má před sebou i Sevilla. Svěřenci Julena Lopeteguie se v rámci 8. kola představí na San Mamés v Bilbau, aby už ve středu přivítali Krasnodar. Vražedné tempo zatím Rojiblancos příliš nesvědčí, ve španělské lize nevyhráli už tři utkání v řadě a ani v Bilbau je nečeká jednoduchá práce.

Výkony baskického celku jsou prozatímním zklamáním. Svěřenci trenéra Garitana zvítězili ve dvou případech a v dalších pěti prohráli, což je v konečném zúčtování řadí až na šestnácté místo. Bilbao prohrálo i před týdnem, když po proměněné penaltě Rubéna Garcíi podlehlo Osasuně.

Odčinit porážku nebude snadné, na San Mamés totiž zavítá Sevilla a ta nemá bodů na rozdávání. Ani Andalusanům se nedaří podle představ, což dosvědčují tři zápasy v řadě bez vítězství. Před týdnem Sevilla doma nečekaně prohrála s Eibarem 0:1 a byl u toho i český brankář Tomáš Vaclík, který dostal v brance po dlouhé době šanci. Rozhodně se nedá říci, že by zklamal, ovšem samotná porážka jeho současné pozici nepomohla.

Jak si Sevilla po posledním nezdaru povede a nezanechá to na ní následky? "Hodnocení posledního zápasu jsme již provedli. Teď se 100% soustředíme na Athletic, neohlížíme se zpátky," přiznal kouč Lopetegui. Současné postavení Bilbaa rozhodně nepodceňuje. "LaLiga teprve začala a oni mají skvělý tým, dobře vedený s jasnou vizí a ve všech ohledech talentovanými hráči," varoval před soupeřem Lopetegui.

Sevilla porážku napravila v Lize mistrů a doma porazila Stade Rennes 1:0. Je zajímavé, že Andalusané zatím příliš gólů nedávají, ale zatímco v Lize mistrů to není zas takový problém, v domácí soutěži na to doplácí. Sevillští by potřebovali ofenzivu oživit, jenom tak mohou pomýšlet na body proti Athleticu.

Hosté naposledy v Bilbau vyhráli, ale jinak je vzájemná bilanci vyrovnaná. Oba soupeři se velmi dobře znají, patří ke stálicím španělské ligové scény i celkově k těm úspěšnějším.

Co se týče absencí, oba celky jsou na tom dost podobně. Baskům budou chybět Kodro, Gómez, Nolaskoain a De Marcos, zatímco Seville s velkou pravděpodobností nepomohou Idrissi, Sergi Gómez nebo Suso. Julen Lopetegui dost možná některé hráče pošetří, je pak otázkou zdali v brance opět dostane prostor Vaclík nebo jednička Bounou.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Yuri, Martínez, Álvarez, Capa - López, García - Berenguer, García, Muniain - Williams
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Navas, Koundé, Carlos, Acuňa - Jordán, Gudelj, Rakitić - Ocampos, Jong, Haddadí
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.48 - 2.96 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CA Osasuna - Atlético Madrid  (sobota 18:30)
Atlético Madrid v rámci španělské LaLigy na svého přemožitele stále čeká. Na jeho ostatní výsledky zatím neměla vliv ani vysoká porážka od Bayernu v Lize mistrů. Atléti to potvrdili výhrou nad Salzburgem i v ligovém utkání proti Betisu. Nyní v roli favorita cestují do Pamplony, na kterou mají dobré vzpomínky z minulé sezony, když Osasuně nadělili "bůra".

Domácí nechtějí podobný výprask opakovat, zvláště když se nacházejí v dobré formě a tři zápasy v řadě už neinkasovali. I přesto je Atlético velkým favoritem, Osasuna na něho vyzrála před dlouhými šesti lety a byla z toho tehdy velká senzace. Překvapila samotná porážka i celkový výsledek 0:3. Před týdnem Osasuna udolala Athletic Bilbao 1:0 a v tabulce se výrazně přiblížila pohárovým příčkám. Navíc domácí mají odehráno jen šest zápasů, zatímco vedoucí Real Sociedad sedm. Mezi oběma je přitom jen čtyřbodový rozdíl.

Osasuna se pokusí využít nejen dobré formy a domácího prostředí, ale také náročného programu soupeře. Atlético teď střídá zápasy LaLigy s Ligou mistrů a zatím to až na jedinou výjimku zvládá bravurně. V úterý Los Colchoneros napravili debakl od Bayernu a porazili Salzburg 3:2. Dvakrát se prosadil João Félix. Ve Španělsku Atlético jako jediný tým neprohrálo a vedle třech výher přidalo další dvě remízy. Dvě kola byla také odložena.

Atlético má před sebou hodně cestování, v sobotu míří do Pamplony a v úterý až do Moskvy k zápase Ligy mistrů proti Lokomotivu. Tento fakt by se mohl promítnout do základní sestavy, i když Diego Simeone nepatří k trenérům, které by výrazněji rotovali sestavou.

Osasuna má plné ruce práce s marodkou. Ani proti Atléticu nebudou k dispozici Chimy AvÁila, Darko Brašanac, Brandon, Jonathan Calleri nebo Aridane Hernández. Takové potíže Simeone řešit nemusí, byť ani jeho tým není kompletní. Absentují Sime Vrsaljko, Diego Costa a znovu Yannick Carrasco.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Cruz, Unai García, David García, Roncaglia - Moncayola, Sanjurjo - Jony, Rubén García, Torres - Gallego
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Trippier, Savić, Felipe, Lodi - Llorente, Koke, Torreira, Lemar - Suárez, Félix
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.13 - 3.50 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Deportivo Alavés - FC Barcelona  (sobota 21:00)
V polovině července zvítězila Barcelona na půdě Alavésu vysoko 5:0, to však ještě netušila co ji v následujícím období bude čekat. Kritika herního projevu, změna trenérů, sezona bez trofeje a avizovaný odchod Lionela Messiho. To všechno vyvrcholilo počátkem týdne rezignací celého vedení v čele s neoblíbeným Bartomeuem. Bez "šéfů" pak Barcelona zvítězila na Juventusu a na dobrý výsledek si dělá zálusk i v Alavésu.

Prezident katalánského velkoklubu Josep Maria Bartomeu rezignoval a kdo se stane jeho nástupcem se teprve dozvíme, stejně jako další podstatné informace s tím spojené. Kritiku schytávala Barca i v letošní sezoně a vlastně hodně nedávno, když prohrála slavné El Clásico s Realem Madrid. Mdlý výkon se podařilo napravit v Turíně na stadionu Juventusu v rámci Ligy mistrů. Koemanovi svěřenci zvítězili 2:0 a ve skupině zůstávají bez ztráty kytičky.

Právě výhra na půdě italského šampiona by mohla Barcelonu konečně nakopnout ke konzistentním výkonům a výsledkům v rámci domácí soutěže. Barca je po pěti kolech až dvanáctá! To zapříčinila nejen porážka v El Clásicu, ale i předchozí tříbodová ztráta na hřišti Getafe nebo doma se Sevillou. Suma sumárum Blaugranas nevyhráli tři ligové zápasy v řadě a na to jsme u nich nebyli zvyklí. Na druhou stranu pořád mají dvě utkání k dobru, která pokud vyhrají, dostanou se takřka jistě do první čtyřky.

Alavés nemá na Barcelonu ani trochu dobré vzpomínky. Letos v létě si od ní nechal nastřílet pět gólů a navíc na vlastním hřišti. Celkově hovoří vzájemná bilance pro Barcu naprosto dominantně. Alavés ji dokázal zaskočit jen opravdu párkrát, naposledy v září 2016, když zvítězil na Camp Nou senzačně 2:1.

Deportivo se po špatném začátku trochu zvedlo a porazilo Bilbao (1:0) i Valladolid (2:0). Zápas s Barcelonou však bude úplně o něčem jiném, v prvé řadě o tom, kolik toho hráči Barceloně směrem dopředu dovolí.

Barcu v týdnu čeká další zápas Ligy mistrů, tentokráte proti Dynamu Kyjev, ale vzhledem k situaci ve skupině je duel s Deporem zásadnější a kouč Koeman by proto příliš mnoho změn dělat neměl. Do zápasu určitě nezasáhnou Umtiti a Coutinho. Domácím zase schází Pons a zřejmě také Ely.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Laguardia, Navarro, Lejeune - Duarte, Pina, Battaglia, Jota, Méndez - Pérez, Joselu
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Neto - Dest, Piqué, Lenglet, Alba - Busquets, Jong - Dembélé, Trincao, Fati - Messi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.77 - 5.56 - 1.36
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SD Eibar - Cádiz CF  (pátek 21:00)
Cádiz je příjemným překvapením španělské ligy a skvěle si vede především na stadionech soupeřů. Jeho čtvrtou zastávkou bude Eibar, rovněž baskický celek má aktuálně velmi dobrou formu...

Domácí začali sezonu mizerně, začátkem října se ale chytili a ve třech duelech získali sedm bodů. Doma v derby remizovali s Osasunou, tři body si pak přivezli z Valladolidu a naposledy se postarali o senzaci v Seville.

"Dny po výhře jsou samozřejmě sladší a šťastnější, stejně tak jsou lepší tréninky, všechny to více baví. Dobré výsledky vám dodávají motivaci a tři body ze Sevilly jsou pro nás skvělé. Je to takový nečekaný bonus, díky němuž ještě více věříme ve svou práci. Užili jsme si to a teď uvidíme, zda dokážeme další tři přidat proti Cádizu," řekl trenér José Luis Mendilibar.

Také Cádiz se nedávno postaral o jednu obrovskou senzaci, nováčkovi se povedlo vyhrát dokonce na půdě Realu Madrid a potvrdil famózní bilanci na venkovních hřištích - předtím naplno loupil v Huesce a Bilbau a v těchto duelech dokonce nedostal ani jeden gól.

Do domácí sestavy se po zranění vrací Pedro Bigas, mimo hru naopak je Pedro León a zdravotní problémy má rovněž José Recio, dlouhodobě pak je na marodce obránce Cote.

Na hostující lavičku znovu usedne trenér Álvaro Cervera, který tak načne třetí stovku soutěžních zápasů v roli hlavního trenéra Cádizu. Chybět mu budou Iza Carcelén, Marcos Mauro, Alberto Perea a Alexander 'Nano' Mesa.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dimitrović - Arbilla, Oliveira, Burgos, Kevin Rodrigues - Pozo, Diop, Sergio Álvarez, Inui, Bryan Gil - Kike García.
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Akapo, Cala, Fali, Espino - José Mari, Jonsson, Álex Fernández, Salvi - Lozano, Negredo.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.72 - 2.74 - 3.42
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Sociedad742114:314
2.Real Madrid64119:413
3.Granada CF64118:813
4.Villarreal CF73318:812
5.Atlético Madrid532010:111
6.Cádiz CF73226:611
7.CA Osasuna63126:410
8.Elche CF53115:410
 Getafe CF63125:410
10.Real Betis73047:119
11.SD Eibar72235:68
12.FC Barcelona52129:57
13.Sevilla FC52125:47
14.Valencia CF72149:117
15.Deportivo Alavés72145:87
16.Athletic Bilbao62044:66
17.Celta Vigo71334:106
18.SD Huesca70525:105
19.Levante UD61146:114
20.Real Valladolid70345:113

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (265)

Přidat komentář
roman1978

no juchu

Reagovat
Gazdo

Riqui mimo nominaciu akoze ta Koemanova tvrdohlavost sa mu moze velmi rychlo stat osudnou a to nemyslim len tym ze nenasadzuje Puiga

Reagovat
technecium

Když on se Puig do 4-2-3-1 prostě nehodí. To stejný Aleňa.

Buď bude hrát systém, kterej aspoň trochu sedí Coutinhovi s Dembelem a Griezmannem, nebo system, kterej sedí Puigovi s Aleňou. Bohužel v tomto případě je jasný, který to bude, i když bych dal cokoliv za to, aby upřednostnil mládí před penězmi za hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

“Nenápadně” ho tlačí k lednový hostovačce Přitom kdy jindy by měl dostat šanci než proti Alavésu při zranění Coutinha....

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda. Na druhou stranu má smůlu, že Pedri začal hrát minimálně stejně dobře jako on a těžko Koemanovi vyčítat, že teď zrovna upřednostňuje Pedriho. Sestava bohužel není nafukovací.

Reagovat
patas92

Pedri je hlavně mnohem variabilnější než Puig a může hrát kdekoliv v ofenzivě. Puig se v momentálním systému hodí jenom na desítku, která je ale holt zabraná Messim, Griezmannem a Coutinhem.

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím. Ten "systém" je stejně vždycky hlavně na papíře a Puig se svým aktivním pohybem po celém hřišti rozhodně není z těch hráčů, kteří by byli fixovaní na jednu jedinou pozici na hřišti a nemohli se z ní pohnout. Neroubujme zbytečně na dalšího hráče coutinhovsko-griezmannovský syndrom Ta čtyřka vepředu může být složená skoro jakkoliv a teoreticky to nikdy nebude špatně, protože stejně nemáme ani jeden typický hrot (Dána nepočítám), křídla máme tři a zbytek jsou desítky a AM.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
patas92

"Neroubujme zbytečně na dalšího hráče coutinhovsko-griezmannovský syndrom"...tohle myslíš jak? Však se za poslední roky docela jasně prokázalo, že "ta čtyřka nemůže být složená jakkoliv"

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby třeba teď proti Alavésu byl předek Puig, Messi, Pedri-Griezmann, nevidím tam žádný problém.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Spíš uvidíme, co s tím prostorem pro Riquiho a Aleňu udělá zranění Arauja, Frenkie reálně může alternovat na stoperu, kde nám zbyl pouze Piqué s Lengletem, který Koeman nemůže zavařit.

Reagovat
Visca el barca

Umtiti dostane svou šanci

Reagovat
Hristo Stoichkov

U něj už jsem zapomněl, že je ještě aktivním hráčem.

Reagovat
Visca el barca

Furt si myslím, že je lepší než Lenglet

Reagovat
letitfly

Po posledních zápasech mám z lengleta taky dost smíšený pocity. Zda se mi silene nejistej a nesebevedomej, trosku mi začíná připomínat Lischku

Reagovat
Tombull

Určitě je lepší,být zdraví tak máme vystaráno.

Reagovat
technecium

A já bych nejradši viděl

Aleňa, De Jong, Puig - Fati, Messi, Dembele

Reagovat
roman1978

Neopisuj

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě si vem ten fakt, že vzhledem ke Koemanovým preferencím, Dembelého zdraví a Trincaově nevyhranosti, budeme stejně třeba v polovině všech zápasů hrát s max. jedním křídlem na hřišti.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Není potřeba dělat zrovna z Riquiho někoho, kdo se nedokáže přizpůsobit, připomíná mi v tom začínajícího Iniestu, se kterým mají spoustu společných prvků - herní inteligence, přehled, nedostatek svalů a rychlosti. Riqui hrál v Juvenilu falešnou “9” či křídlo, ostatně proti Atléticu na jaře v lize hrál něco mezi krajním záložníkem a křídlem a patřil minimálně k nejlepším hráčům zápasu. Pro takovýho hráče se zkrátka musí najít místo.

Reagovat
Visca el barca

No na druhou stranu mu je už 21. Aby mu nezačal ujíždět vlak.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jako Thiagovi?

Reagovat
Visca el barca

Tak Thiago hrál. Riqui nehraje.

Reagovat
2miguel1

Ja som od začiatku nepreferoval Puiga, pre mna je to hrac z roku 2010 a som rad ze podobny nazor ma aj Koeman. Verim tomu ze proti najslabsim superom by bol Puig idealny, no taky Bayern by ho zozral zaziva ale my musime zacat mat nejaku konzinstentnu 11. Okej teraz proti Alavesu by mohol dostat minuty aletak Koemanovi sa zjavne nepaci a on asi vie preco. Ma 21 rokov, uz minimalne 4 roky mal na to aby nabral svalovu hmotu aby nabral tym mozno aj rychlost. Toto je hrač do tukesu pre Xaviho a Iniestu. Moderny zaloznik v terajšej dobe vyzera ako De Bruyne, Valverde, De Jong

Reagovat
technecium

Valverde

Reagovat
misinho7

Reagovat
CHONG

Lepšímu Valverdemu se vysměješ a horšího de Jonga necháš bez povšimnutí

Reagovat
2miguel1

De Jong je inteligentny hrac, na jar uz bude presne vediet kde ako hrat. Pre mna Valverde splna vsetky prvky moderneho futbalistu, uz ze pod Zinadom hra cely Real zle je druha vec

Reagovat
Ed_Hazard

Ja som kazdy jeden zapas v soku z jeho kondicky. Ten clovek musi byt nocna mora pre superov nakolko vyvija permanentny tlak a doslova im otravuje zivot celucicky zapas

Reagovat
CHONG

Tak i v té hrůze je Fede téměř vždy tím světlým bodem.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Valverde je z nich nejlepší

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jak můžete na jedný straně kritizovat Puiga jako hráče nehodícího se do moderního fotbalu, když současně vidíte velmi podobnýho a zářícího Pedriho? Dokážu pochopit, že v Koemanově rozestavení není hráč do základu, ale minuty by rozhodně dostávat měl za každých okolností. Jsem přesvědčený, že za tím je nějaký mimofotbalový důvod.

Reagovat
Footballer

mně na Pedrim vadí, že je až příliš pomalý, málo dynamický, respektive že hru neumí svým pohybem zrychlit. Což je vzhledem k současnému fotbalu problém.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To si teda nemyslím. Samozřejmě to není žádný sprinter, ale rychlý je dostatečně a má spoustu předností, kterýma to bohatě vynahradí. Navíc časem by se měl přesunout víc do středu, na křídle je spíš z nouze a kvůli vyváženosti naší sestavy.

Reagovat
Footballer

Střed zálohy je pro něj určitě vhodnější pozice, ostatně stejně jako kdysi pro Iniestu, který na křídlo taky nebyl dostatečně dynamický.

Reagovat
Gazdo

To posledne aj mna napadlo a to iste aj Alena lebo ich v podstate odstrelil bez toho aby im dal vobec minutu

Reagovat
Tombull

Musí odejít Coutinho nebo Griezmann,pak se minuty najdou.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To by bylo samozřejmě ideální.

Reagovat
Gazdo

Kludne obaja

Reagovat
LAM

Je vidět, že se Kocman ne za vděčí nikomu. On staví do ofenzívy dva 17 hráče, což nedělal do téhle doby nikdo, nebál se dát do EC hned od začátku 19 letýho Desta, chce po hráčích lepší fyzičku, rychlejší přechod do útoku atd... Ale tady stále pojedou haldy, že nestaví Puiga Prostě ho nevidí v tom svoj bloku vzadu, čemuž se nedivím a na 10 má Lepší hráče. Nutno podotknout, že Petra je v 17 jinde než byl on. Opravdu si nechte kritiku až na jaro, kde se až ukáže co s tím týmem předvede.

Reagovat
LAM

Už to psát přes mobil asi nebudu

Reagovat
letitfly

Můj názor je takovej, ze spousta fanoušků Barcelony na tomhle webu, ale i ve světě, by rada riquiho viděla na hristi, protože má tu tolik zmiňovanou barcelonskou DNA. Je mi jasný, ze ten kluk váží 60 kilo i s posteli a představa jak branime standardky v sestavě s albou, riquim, coutinhem, pedrim, messim a fatim muže vypadat dost humorne. Jenže ten borec realne po covidu patřil k nejlepším hráčům Barcelony (za mě top 2 s messim), směrem dopředu byl naprosto nepostradatelnej a dozadu makal a rozhodne přes nej nikdo snadno neprošel. Určitě byl lepší než frenkie a busi, proto jsou asi lidi nešťastný z toho, ze je úplně odstavenej z rotace. Jinak koeman samozřejmě děla super práci s rotaci a ten tým hodně omladil, tohle je pro mě jediná kaňka na skládání novyho týmu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ed_Hazard

Ty vole vsak oni hracom uz znizovali platy nie? A teraz znova o 30?%

Reagovat
Ed_Hazard

Thibo - Marcelo, Ramos, Militao, Vazquez - Modric, Casemiro, Valverelde - Hazard, Benzema, Asensio

Reagovat
Gazdo

Sean Connery

Reagovat
roman1978

Reagovat
Majk91

najlepší Bond

Reagovat
Gazdo

To za mna nie ale mal som rad niektore jeho filmy

Reagovat
CHONG

Za mě je Connery určitě nejlepší herec z těch, co hráli Bonda, ale na samotnou postavu Bonda mi nejvíc seděl Brosnan.

Reagovat
Majk91

Najlepší herec a aj najlepšie bondovky. Brosnan mi vždy prišiel až príliš taký elegán.

Reagovat
CHONG

Právě, elegance je pro mě osobně synonymem Bonda. Jinak moje nejoblíbenější Bondovky jsou Casino Royale a Zlaté oko.

Reagovat
Gazdo

Golden Eye ta ruska a ta zaporacka mrcha mali svoje caro a tak isto aj nesmrtelny Sean Bean

Reagovat
drussbarb

Casino

Reagovat
technecium

To je takový český syndrom, ta láska ke Golden Eye. Ale je to pochopitelné, protože pro drtivou většinu Čechů to je první Bondovka, kterou viděli

Jinak za mě je jednoznačně nejlepší Goldfinger, v něm byly v podstatě poprvé definovány všechny později klasické prvky pro Bondovky.

Reagovat
CHONG

To nevím, já předtím viděl celou řadu Bondovek, ale pro Zlaté oko mám prostě slabost

Reagovat
valloire

tak to nevim, ale já viděl Srdečný pozdravy z Ruska už v 80.letech a v mym okolí to tak má většina.

Reagovat
Majk91

Z tých nových bondoviek je Casino Royal bezkonkurenčne najlepší. Ja mám ale celkovo radšej tie staršie ako Dr. No, Goldfinger...

Reagovat
Gazdo

Mne sa zase naopak najviac paci moderne stvarnenie bonda Craigom a aj celkove ponatie tych filmov od Casino Royale

Reagovat
roman1978

Za mne Chobotnicka a Goldfinger

Reagovat
Majk91

Craig pre mňa druhý najlepší Bond. Mne ten Brosnan prišiel proste vždy moc uhladený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
Eichel

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Edeeeen pičo

Reagovat
JM

Hazard

Reagovat
Raul=Real

Snad po roku dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

392 dnech.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Salfovic

Reagovat
ADM

Teraz sa to otoci o 365 stupnov.

Reagovat
smazaný uživatel

snad myslis 360

Reagovat
JM

180

Reagovat
ADM

Strasne som ho domotal

Reagovat
Ángel di María 22

Eden luxusne!! Konecne Snad zustane zdravej a zacne to rozjizdet.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný gol!

Reagovat
zasranej malíř

No úvod zápasu katastrofa ke konci poločasu se to trochu zlepšilo, každopádně Eden krásný gol

Reagovat
Raul=Real

Zeby konecne zapas bez strachovania sa do poslednej minuty?

Reagovat
misinho7

si to zariekol teraz..druhy polcas nastupime ako najebani a typci nam daju hned gol

Reagovat
Raul=Real

Tak chvalabohu nezariekol

Reagovat
Jackmaker1989

Ten komentátor na Digi fakt nemá absolútne prehľad. Trepe pičoviny. "No tak Mendy určite nepôjde na pravú obranu". Ty vole to je neskutočný diletant.

Reagovat
Ed_Hazard

Totálne dezorientovaný, dlhodobo si to všímam.

Reagovat
Raul=Real

Je to jeden z najslabsich komentatorov na digi a vkuse ho trepu na Real

Reagovat
Ed_Hazard

Fede je beast

Reagovat
CHONG

Fede ❤️

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
valloire

Drtivé vítězství Realu Madrid

Reagovat
2miguel1

Neto Roberto Pique Lenglet Alba- Bus De Jong - Messi Dems Fati Griezz

Reagovat
LAM

Nějak jsem čekal Roberta v sestavě.Dle mě nějakou dobu uvidíme Desta jen v domácích zápasech a čekám ho tak v LM.

Jinak jsem zvědavej jak bude vypadat ofenzíva v tomhle složení.Pokuď se dneska Griez už konečně netrefí,tak s ním asi Koeman už ztratí trpělivost.

Reagovat
roman1978

Tragická sestava.

Reagovat
LAM

Určitě by jsi postavil daleko lepší

Reagovat
roman1978

Ano. Místo Roberta Dest, místo Buse Alenu, místo Griezmana Puig

Reagovat
roman1978

Jo a 433

Reagovat
LAM

Nechtěl bych vidět,kdo by potom bránil standartky.

Reagovat
roman1978

Jo no, protože Xavi s Iniestou měli oba 2 metry. A Roberto je o půl metru větší než Dest.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

jak jinak

Reagovat
patas92

Ethan Hunt > James Bond

Reagovat
roman1978

Reagovat
ADM

Daniel Craig > Tom Cruise

Reagovat
patas92

nah

Reagovat
F.Torres

nope

Reagovat
valloire

Reagovat
Gazdo

No uz uplne vidim ako to bude nepozeratelna sracka lebo Deportivo bude zalezene v 89 ludoch pred branou cely zapas

Reagovat
roman1978

A na to potřebujeme 2 def štíty

Reagovat
Gazdo

Vsimol som si to len ja alebo Lenglet cim dalej tym viac ochotne pada?

Reagovat
Rattlesnake

gieze už vysřelte na mars s tím zakončením

Reagovat
Gazdo

Tak ako je Griez skvely v medzihre tak presne v takej miere je tragicky v zakonceni

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá mezihra jo? Tak proto nemá za rok 2020 v lize ani jednu asistenci.

Reagovat
smazaný uživatel

busquets ne v baroku, ale v praveku

Reagovat
ttopi

On trefí zrovna jeho nohy. Být to kousek vedle, hráč na čáře by stejně nereagoval.

Reagovat
2miguel1

Poslite uz toho Busquetsa niekam

Reagovat
ADM

A Pjanic miesto Busa pls..

Reagovat
Ed_Hazard

Haha karma za ten odignorovaný lakeť do ksichtu

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Bus hraje naprosto otřesně, uplně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tvl co to je za klauni

Reagovat
Salfovic

Ti by nám zatlačili voči.

Reagovat
Kejza

Reagovat
LAM

To je dement Celou dobu hrajem okolo 16 pak si dáme gola

Reagovat
ttopi

Tak tohle byl slušnej level

Reagovat
Kejza

tyvole, Buster Keaton by se nestyděl

Reagovat
smazaný uživatel

chyba spis piqueho nebo neta? za me neta

Reagovat
patas92

Obou

Reagovat
ADM

Reagovat
Ed_Hazard

Od Piqueho pekný špek.

Reagovat
smazaný uživatel

Neto si to blbě zpracoval za sebe a potom to nemohl rychle vracet. Malá domů byla v té situaci v pořádku.

Reagovat
LAM

Neto má tohle odkopávat.Nechápu co tam vytvářel Ještě že se vrací Ter Stegen,ale od začátku sezony chytnut 6bodů na Real

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona je stejne panoptikum, jak Sparta Neto lol, každopádně ta mala domu Piqueho Nechapu, jak tento hráč může byt v základu, ten nema uz ano na Villarreal

Reagovat
smazaný uživatel

*uz ani

Reagovat
Banikovec7

jasný faul

Reagovat
Kejza

jono

Reagovat
Rattlesnake

VAR nic?

Reagovat
roman1978

Na co VAR? Přece proti Juve si to vybrali na rok dopředu.

Reagovat
blaugrana

to je zas vykon hodny 560 miliknov euro na vyplatach dopice

Reagovat
roman1978

Koeman out. Další priposrany traged.

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej chaos na place. Co my to vlastně hrajem?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi to už neunáší..

Reagovat
Salfovic

On nakonec fakt odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kejza

nop, z tohohle světa, prostě zmizí

Reagovat
celeb

cely ten trojuholnik Dembele, Busq a Roberto je nahovno.

VAR - snad nam prijde Valloire vysvetlovat, ako je VAR spravodlivy

Reagovat
valloire

Je spravedlivý.

Reagovat
Diskostu

Omg sak on to chcel kopnúť do rozhodcu Redka nič ????

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to byl šlapák

Reagovat
smazaný uživatel

Tady padne červená a tipuju pomaleho Piqueho, který nebude na konci zapasu stihat protihráče

Reagovat
Salfovic

Jaké je přirovnání k otrávenej ?

Reagovat
ttopi

Like Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, tak nevím, jak tohle chceme otočit. Messimu to dnes vůbec nejde, Griezmann je stále otřesný, HH na hřišti a nahecovaný napadající Alavés...

Reagovat
Dr. Admess

Snad Koeman ukáže koule a bude střídat. Ale pochybuju.

Reagovat
LAM

může střídat,ale dneska je to oproti Juventusu jak noc a den.Většina hraje pod svoje možnosti.

Reagovat
Dr. Admess

Tak Alaves taky brání líp jak Juventus.

Reagovat
Dr. Admess

Kdyby Fati s Busquetsem daly ty loženky, bylo vymalováno. Ale tak kdyby, kdyby, no...

Reagovat
Dr. Admess

Jo, a Griezzman.

Reagovat
LAM

Tak Juventus se snažil víc hrát,hráli jsme tam líp,ale koncovka úplně stejná

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
T:o:M

Moc se ve španělských rozhodčích moc neorientuji, ale tady toho zmrdam poznám hned.. .. Ten náš řeže zápas co zápas.. .. Arogantní zmrd..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Koemanovi to dneska nezávidim.Hráči jak kdyby byli myšlenkama ještě v Turíně-hromada nepřesností,šance strašnym způsobem zahazujem a pak si dáme ještě vlastňák

Alaves hraje klasicky to co proti nám svědčí už od Pepka a to autobus na 16 a hra na brejky.

Griezmann jako už obvykle úplně zbytečnej na hřišti

Jinak může mě někdo vysvětlit,za co dostal Sergio žlutou?

Reagovat
Diskostu

Sa čudujem Koemanovi že tam ešte strpí Messiho katastrofálny výkon stráca lopty tlači sa do 3 obrancoch... jedno šťastie ma že mu to padanie po strate sem tam piska...Dembele :DDDD to je velky KAPO

Reagovat
2miguel1

Nas zapas vonku. My utocime do totalne zorganizovanej obrany postupnym utokom kde je extremne narocne do zahustenej obrany nieco vymysliet. Super ma z toho 4-5 rychlych protiutokov kde ten gol vie strelit aj s 20%ball possession za zapas.

Oni su IDIOTI? Vsak 4 roky to takto nefunguje, tak im dajte loptu na polku nech oni utocia, skusajte strely spoza 16 proste skuste NIECO INE konecne ako prihravat si ako idioti okolo 16

Reagovat
smazaný uživatel

Máme problém s agresivním napadáním Alavésu, oni rozhodně nestojí v deseti před vápnem.

Reagovat
2miguel1

Ale toto nieje presing typu Juve alebo Realu ze tam uz stoperi maju problem s vysokym napadanim. Juve ci Real ale ma kvalitu na to, aby to bolo uspesne, Alaves vie ze napadat resp. hrat otvorenu partiu s Barcou hrat nemoze ako dalsich 90% superov v La Lige. Toto su presne superi kde musi byt proste ina taktika, nasa polka je prakticky prazdna a presing zacinaju tvorit za poliacou ciarou

Reagovat
LAM

4 roky?Kolik takovejch tragédií jsem viěl už za Pepka.Tohle je naše dlouhodobá bolest,ale dřív jsme dokázali kombinačně víc rozebírat.

Jinak ale ty šance jsou,ale finálka..........

Reagovat
roman1978

Úžasný poločas

Leo už konečně potřebuje odpočinek

Griez hrůza

Fati zatím zbrkly

Dembs se do toho dostává

Bus nejhorší na hřišti

Frenkie spousta chyb, ale i pohybu

Alba hrozný

Pique viz Bus

Lenglet viz Bus

Roberto - on hrál?

Neto - stane se

Reagovat
T:o:M

Hlavně ten Roberto, Dest je úplně jinde, nabehy, souhra, nebojí se jít 1vs1....Roberto ani jedno, za to, že dal gól PSG má snad místo předplacené do konce kariéry.

Reagovat
celeb

Nahradit Roberta Destom, Busquetsa hocikym (Pjanic) a Dembeleho Pedrim.

Ono Dembele, ma chvilky, kedy ukazuje svoj potencial, jeho rychlost je famozna, len potom je zas zaspaty na dlhe minuty. To sa snad zlepsi casom.

Inak Messi najlepsi na ihrisku, velmi chce, dribling famozny, nahravky super, akurat ta koncovka.

Griezmann ma blok, jemu viac pomoze tyzden volna ako non-stop nasadzovanie s mizernymi vykonmi, hlavne smerom dopredu. Zachvilu mu nebude nikto nahravat, lebo u neho ta lopta vzdy mizne.

Som zvedavy, ci bude mat Ronald gule na to, aby niekoho vymenil uz hned po prestavke.

Reagovat
celeb

Ale tak na 2. strane ziadne prekvapenie po vyborne zvladnutom zapase LM v stredu. Uspokojenie vidiet hlavne na starych 'vlkoch'. Potrebujeme vyrazne zvysit tempo, zrychlit pohyb hracov aj lopty.

VAR - no comment.

Reagovat
T:o:M

Je to ale na jednu stranu zajímavé, že v Turíně dokážou zahrát takovým způsobem a dneska je to zase klasika na venkovním hřišti v La lize..

Reagovat
celeb

zaujimave?

zial, je to uz zvykom

Reagovat
T:o:M

Bohužel

Reagovat
valloire

Nahoře se na Messiho nadává jak hraje hovno a ztrácí míče a ty napíšeš, že je famozní.

Reagovat
celeb

co sa deje 'nahore' ma moc nezaujima. Jeho herny progres od zaciatku sezony je jasne vidiet, nikto od nas nebol ani zdaleka na jeho urovni vcera. Navyse aj jeho work rate v stiahnutejsej pozicii je ovela vyssi, aj ked je otazne, ci je to pre nho najlepsie miesto.

Zial nasa situacia so zaloznikmi (ktoru ti tam 'nahore' oslavovali ako najvacsi prestupovy uspech) moc inych variant neumoznuje.

Ano, stracal aj lopty, aj Pele ich stracal, a to ovela viac

Co by som mu vycital je jeho snaha prejst, resp. obist blok braniacich hracov, kedy si hlada priestor na strelu a casto prepasol tu nalepsiu prilezitost a zaplietol sa a loptu stratil.

Ale zlepsuje sa zo zapasu na zapas, takze ja sa nebojim a tebe to pri tej nasej strate moze byt asi jedno. Aj ked teda stale je len zaciatok sezony a stat sa moze hocico.

Reagovat
valloire

Ses zbláznil? Pelé nikdy žádnou loptu neztratil.

Reagovat
Doubas

Nam proste chybi nekdo ve stylu, co trefi z hovna gol (Suarez) a nekdo, kdo si to narazi s Leosem (Neymar). Ale tak snad se to ty mlady jeste nejak naucej.

Reagovat
smazaný uživatel

Místní odborníci několik let označovali Suáreze za největší problém Barcelony

Reagovat
Doubas

Ale to byl kurva hrot, my tam zadnej ted nemame.

Reagovat
celeb

blbost. My nepotrebujeme niekoho, aby dal z hovna gol.

My potrebujeme prestat hrat hovno!

Reagovat
Doubas

Tak to se tim nevylucuje

Reagovat
Hristo Stoichkov

Výstižné shrnutí: If Riqui Puig does not suit your system, your system does not suit Barça.

Kdyby Piqué hrál v Turíně, Morata slaví hattrick. Vlastně ne, u prvního gólu si pomohl i rukou.

Jestli tohle má být ta zmiňovaná revoluce, tak se tomu jenom směju, naprosto tragický rozestavení se 4 útočníky a totálně průchozím středem, kterým by nás vybrejkovaly i týmy ze Segundy.

Reagovat
roman1978

Přesně

Reagovat
celeb

skusa hrat to, co doteraz fungovalo s nevhodnymi hracmi.

Dembele ti nezahra zaloznika ako Couts, ci Pedri. Busq je otrasny (vo vsetkej ucte k nemu), 4. kapitan je pomaly ako slimak, neschopny branit, ani si zabehnut za obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

neni puig zranenej?

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann stále v lese

Reagovat
letitfly

Možná toho komentáře budu po zápase litovat, ale nerozumím tomu neustálými stezovani, ze koeman nema koule...

Reagovat
Rothbard

In Koeman we trust - je to trefné?

Reagovat
Dr. Admess

Ten Griezz jen překáží. Kdyby tam nebyl, Messi dává do prázdné...

Reagovat
smazaný uživatel

Tuto sezonu ma Atletico a spol. největší šanci na titul na dalších několik let.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Jackmaker1989

Ty hráš a aj si tu? To ako si dokázal?

Reagovat
Jordi Alba

Už jdu dolů, ať se plně můžu věnovat EF.

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
smazaný uživatel

GRIEZMAAAAN ZÁZRAK

Reagovat
Kejza

hrozně mu to přeju

Reagovat
Kily8

Zato Messimu sa to už poriadne dlho nepodarilo z hry, iba z penaltičiek. Griezmann dal gól aj za Francúzsko, aj za Barcelonu. Messi z hry plonkový aj za Argentínu, aj za Barcelonu. Viem, viem, on má slabých spoluhráčov....

Reagovat
Dr. Admess

Co ten Pjanic vlastně umí? Já měl zato, že je to technicky vybavený hráč.

Reagovat
PP

dřív by to dával Leo šourákem po zemi k tyči.. nechytatelně..

Reagovat
celeb

Tomu vravim pohotove vyuzitie presilovky

Reagovat
Dr. Admess

Pedri, Fati.. to je nádhera sledovat...

Reagovat
Kejza

tak dlouho tu nic podobnýho nebylo

Reagovat
Kejza

hlavně když si vzpomenu na mladýho Iniestu, jakou musel odvádět ve středu hřiště spíš černou práci pod Rijkaardem, Pedri už v 17 dostává příležitost tvořit. Tohle bude velkej hráč, snad ten jeho vývoj nic nezničí.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi to nebo se na tu hru Barcelony poslední dobou dívá snad nejlíp za posledních xy let?

Reagovat
Visca el barca

Souhlas

Reagovat
PP

ale až po vystřídání.. Ještě Griez je tam jak pěst na oko. Fati, Pedri, Trincao jsou parádní.

Reagovat
Dr. Admess

Souhlas. I když nevyhráváme, baví mě to víc jak poslední roky, i když jsme třeba vyhrávali.

Reagovat
Kejza

posledních pár zápasů mi zase zvedaj tep z jinýho důvodu, než že trnu, kdy ta naše haluz na 1:0 selže

Reagovat
Dr. Admess

Pjanic za necelý poločas: nepřesný centr, střela o ničem, centr na tribunu. To i chápu, že ho CR nepouštěl k přímákům.

Reagovat
Jordi Alba

Pjanič solidní centr.

Reagovat
Dr. Admess

Vážně sundal Faitho na ukor Martina??? To snad ne.

Reagovat
PP

Pjanic je otřesný, ale pořád o parník nad současným Busem..

Reagovat
smazaný uživatel

18 = 20-2

Reagovat
Rattlesnake

18 = 22-2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Aby se to nepovedlo tak: jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet

Reagovat
roman1978

Nepletlo

Reagovat
Rattlesnake

jeden za osmnátct = 18

druhý bez dvou za dvacet = 22-2

Reagovat
Hristo Stoichkov

No nevím, s ním na hřišti jsme teda mnohem lepším týmem...

Reagovat
Visca el barca

Pjanic?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, jako snad jediný ze záložníků dokáže využít svýho vidění a dát nečekanou přihrávku z prvního dotyku.

Reagovat
Visca el barca

Taky s ním nemám problém. Ta kritika mi přijde mimo.

Reagovat
letitfly

Dneska měl velmi dobrý momenty. Střela z 20 metru perfektní s ten pas do vápna taky uzasnej

Reagovat
Visca el barca

Leo je ale v zakončení nejvíc z formy co ho pamatuju.

Reagovat
ADM

Aj dnes mi prišiel viac než slušný, nechápem tu paniku tu. Zvyká si na hru a systém a napriek tomu má fakt slušný prehlad, prihrávku a strelu.

Reagovat
ADM

Čo hovoríš na Frenkieho výkony? Pamätám si naše diskusie, keď k nám prichádzal a zatiaľ mi príde hodne marný (keď si spomeniem na tvoje recenzie)

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hodně špatný. Já se přiznám, že tu roli doublepivotu nechápu, čekal bych, že budou primárně držet střed, místo toho jsou oba s Busquetsem pozičně úplně mimo, Bus snad hraje nějaký box-to-box . Koeman na jejich postavení nic nemění, asi se mu to fakt líbí, přitom tam jsou neuvěřitelný dálnice při každý ztrátě míče. Pokud se nevrátí ke 433 a postupně neupozadí ty, kterých se měla týkat ta revoluce, tak asi bude rád, pokud se vůbec dočká novýho vedení.

Reagovat
valloire

hype

Reagovat
ADM

Ty ani len netušíš ako hral predtým, takže zbytočne komentuješ.

Reagovat
valloire

Ale vím. Jenže to bylo v Ajaxu, kde to šefoval. Viděl jsem ho i za Holandsko. Takže říkám že hype. Potenciál má. Ono se vždycky ukáže až v týmu jako jste vy, co to je za hráče. Zidanemu i Platinimu třeba trvalo půl rok než začali hrát na co mají. Frenkiemu už ale dýl. Ale hůl bych nad ním nelámal.

Reagovat
celeb

Frenkie bol v 1. polcase snad jedinym hracom v nasej obranej polovici, na ktoreho sa dalo spolahnut a ktory vybojoval a dobre rozohral kopec lopt. V 2. bol stoperom.

Ak by sa mal niekto riesit zo zalohy, tak je to BUSQ, napriek jeho statusu v klube.

Reagovat
PP

s Pjanicem? To nejspíš jo, ale dost to zvednou i ti hráči, co přijdou s ním či po něm.. Bus nestíhá už 2 roky, letos je to úplná marnost.

Reagovat
Phillipinho

Presne

Reagovat
Phillipinho

Bus je uz uplne v lese. Pjanic musi hrat misto nej.

Reagovat
Diskostu

Preboha Hernanez ???? omg Zlta MEssimu za Dive...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hra je jak skvělej sex, ale bez lásky. Chybí mi tam trochu nějaká dravost nebo já nevím co, jinak bych dal 5 hvězdiček z 5 za současnou Barcu. Dávají si to fakt hezky

Reagovat
roman1978

Super bod

Reagovat
roman1978

Ale zase 2. poločas byl lepší a i koukatelny a zábavný.

Reagovat
Diskostu

Ako to dokedy bude Messi prasiť a bez REDKY?

Reagovat
Selänne

Taková neskutečná marnost v řešení a zakončení, že jsem z toho byl úplně klidnej a to jsem měl naloženo na otočku Barcelony.

Reagovat
Visca el barca

Jako trénujeme střelbu? Jako tlak ok. Ale už v Turíně bylo to zakončení na přes držku.

Reagovat
Diskostu

Free Kick nech radšej Messi necha Pjaničovi ...

Reagovat
celeb

Ako som rad, ze Koeman sa neboji robit rozhodnutia, len zatial nie vzdy dobre. Ale aspon vie, ze Braithwaite za Fatiho nie je najlepsia volba a Trincao toho smerom dopredu vytvoril este menej, nez Dembele. Griezmann dal sice konecne gol, ale vacsinu zapasu bol strateny.

Mali sme kopec smoly pri zakonceniach, po zakroku na Frenkieho mala byt penalta. Zial, nie sme Real.

Alaves branilo zo vsetkych sil, dali do toho vsetko a so stastim si beru bod.

Poucenie - nemozeme hrat tak priserne staticky so starymi panmi ako 1. polcas. Busq uz presluhuje.

Pjanic je lepsia varianta, otazne co dostatocna, na moj vkus dost kazi nahravky na vlastnej polovici, aj ked smerom dopredu je to vyrazna zmena.

A kedze Puig a Alena su mimo Ronaldovho zaberu (nim. na post DM), tak sa ukazuje aka bola chyba neinvestovat do zalohy. Ale asi ani nebolo z coho, kedze nam hrozi v januari bankrot, ak hraci nepodpisu masivne znizenie platov.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jak může být někdo tak vymaštěný jako Correia a udělat na půlce se žlutou na kontě tak nesmyslný faul?

Reagovat
Visca el barca

Ty si poslední dobou hrozně negativní

Reagovat
Ed_Hazard

Chvalabohu preňho. V dnešnej dobe je prúser keď si pozitívny.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
valloire

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ani ne, ale Vale a hlavně Gráciovi přeju, aby s tím kádrem něco uhráli. Podle mě se zbavili toxických, drahých a nekonzistentních hráčů, třeba na těch mladících postaví něco, co bude mít lepší budoucnost.

Reagovat
Visca el barca

Tak já si obecně přeju aby šla Vale nahoru. Sle to s Limem asi nepůjde Zrovna ji by mohl koupit šejk, pro lepší kvalitu Ligy.

Reagovat
QooBo

Presne to isté som si vravel aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

nedved?

Reagovat
Visca el barca

Bordalás je hrozně slizkej člověk od pohledu.

Reagovat
CHONG

Zase ta naše nekoncentrovanost na konci zápasu (poločasu), úplně zbytečný gól a ztracené dva body

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele