8. kolo
01.11.2020 18:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Granada i v oslabení dokázala proti Levante získat bod

Přes sedmdesát minut hráli fotbalisté Levante na Estadio Nuevo Los Cármenes v početní převaze, ale pokud si myslíte, že to vedlo ke třem bodům, tak jste na omylu. Levante se znovu trápilo v koncovce, držení balónu sice vyšroubovalo nad sedmdesáti procentní hranici, ale na víc jak jeden gól a remízu 1:1 to nestačilo.

Levante i po sedmi kolech zůstává v sestupovém pásmu a stále na své první vítězství v sezoně čeká. Granada byla před zápasem favoritem, ale brzké vyloučení Gonalonse všechno zkomplikovalo.

Samotný začátek ale byl v režii domácích a už v 8. minutě potrestal Gonalonsův dlouhý nákop Darwin Machís. Obrana Levante ho nechala ve vápně vystřelit a Fernández neměl šanci zasáhnout. Jak už ale bylo řečeno, všechno se zkomplikovalo rychlým vyloučením Gonalonse. V 16. minutě předvedl ostrý zákrok na kotník Rochiny a protože to s fotbalem nemá nic společného, byl okamžitě vyloučen.

Levante převzalo otěže zápasu do svých rukou, ale v ofenzívě se trápilo. Ve 27. minutě pálil z otočky Bardhi, naštěstí pro domácí jen vedle. Tlak hostů nakonec vedl k vyrovnání ještě v prvním poločase. Na rohový kop si naskočil Rúben Vezo a byť hlavičkoval do středu branku, dokázal dostat balón do sítě. Na vítězný gól mělo Levante spoustu času, ale postupně si začal vylamovat zuby na brankáři Silvovi. Bardhi mu v 57. minutě vyprášil rukavice a to bylo na delší dobu všechno.

Čas začal domácím rychle ubíhat a recept na houževnatou obranu Granady ne a ne najít. V závěru si León zkoušel vymodlit penaltu, ale marně a když Granada přežila i nastavení bez úhony, mohla slavit poměrně cenný bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Odmocnina z aktuálního kurzu 2,28 by odpovídala.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele